Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Eugene Conway szobája (VI. emelet)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-06-29, 21:15


Grance és Eugene


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Ez nem baj, azt jelenti sokakban bízhatsz meg és ez egyáltalán nem rossz. És e miatt ne aggódj, ha aggályaim lennének akkor most nem kellene azon gondolkodni milyen magyarázatot találjak ki, hogy nem a szobámban töltöttem az éjszakát. - szélesen elmosolyodom, hogy e miatt aztán főleg ne aggódjon. Nem vagyok az a típus, aki csak úgy bárkivel... Erre már abból is rájöhetett, hogy ő volt nekem az első, szóval egyértelmű, hogy fel sem merülhetek már kételyek. Ha voltak is azokon már bőven túl vagyok, különben most tényleg nem lennék itt. Annál azért megfontoltabb voltam mindig is ,hogy hirtelen elhatározásból tegyek dolgok és ez ezúttal sem történt így. Vele akarok lenni, csak jó lenne tudni, hogy mi van a háttérben és azt is, hogy milyen következményekkel járhat az egész. Tudom, hogy nem lesz könnyű, főleg ha az apám, sőt ha a nénikém rájön, hogy mi van közöttünk, de egyelőre e miatt még nem kell aggódnom, aztán majd ráérek akkor rágódni ezen, ha már muszáj lesz.
- Mintha akkor lett volna lehetőségünk gondolkodni. - csak mosolyogva rázom meg a fejemet, miközben a ruháimat keresem, hiszen még azok sincsenek meg rendben, nem hogy már este az álcán gondolkodhattunk volna. Kizárt, elég most ezen filózni és majd úgy surranok ki, hogy lehetőleg senki se szúrjon ki. Szerencsére Eugene szobája azért nem a legforgalmasabb folyosón van.
- Az a kérdés, hogy én előtudom-e a megfelelő módon adni nem igaz? - végre a melltartó is előkerül, mintha csak nem is akart volna velem tartani. Megmosolyogtat Eugene közvetlensége, főleg ez a bohó viselkedés, ahogyan még búcsúzóul tőlük el elköszön. Ennek is meg van a maga varázsa annyi szent, nem csoda, hogy halkan felnevetek, mielőtt végül teljesen felöltöznék. Mennem kell tudom, de nehezen veszem rá magamat. Egy csók még, hogy aztán végül távozóra fogjam, aztán majd ő is, nem feltűnően. Egyelőre úgy fest, hogy senki se látott meg, nem látok senkit sem a folyosón szerencsére.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Órák után


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eugene Conway
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-06-21, 19:19


Grace & Eugene
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
-Nekem ugye Solina tud mindent, Alvarez, Gabriel, és Santiagoék. Hm.. azt hiszem kissé tág a bizalmi köröm. Nem baj, amit én akarok, azt akarják ők is, hogy boldog legyél. Legalább van kivel átbeszélnünk, hogy ha neked is bármi aggályod lenne. Ugye nincs? – Nevetek fejrázva, szó sincsen róla, hogy szőke bombázót kérnék, különben is az álcáján én átlátnék, tehát lényegében mindegy hogy is néz ki. Nem, ez nem igaz, nem akarom, hogy próbálkozzanak nála. Ő az én hitvesem, már most így gondolok rá, hiszen egy életre össze vagyunk kötve, és ezen nem változtathat semmilyen ármány.
- Látod, ha már este megcsináltuk volna az álcádat, akkor most nem is kéne kisurrannod. – Vigyorodva hajolok oda, persze hogy volt jobb dolgunk annál, mintsem varázsolgasunk. Kap egy évődő csókot a szájára, amolyan lezárásaként ennek az édes éjszakának, amelyből lehetőség szerint jó sok lesz akár már ezen a héten. Nem kell ugyan visszasietnie az apjáékhoz, de azt sem akarom, hogy rosszéletű lány benyomását keltse a társai között, akinek a háta mögött pletykálkodnak. Az álca jó ötlet részemről, de élhet mindig valami maszk alatt.
- Persze hogy tetszik, és hogy hihető, nyolc évig találtam ki mindenféle meséket szerelmem, gyakorlott hazudozó vagyok. Feléd természetesen nincsen mellébeszélés. – Mielőtt még úgy érezné, hogy már lételemem, hogy mindenkit félrevezetek, tudnia kell, hogy a családom nem véletlenül áll mellettem, s ennek már ő is a részese. Velük igazán önmagamat lehetek. Egy pillanatra még kihámozom az ujjai közül az éppen meglelt melltartót, hiszen kínzóan hosszú órák kezdődnek hamarosan, így az első éjszakánkat muszáj megőriznem az emlékeimben. Amíg még nincs rajta a gonosz fedő anyag, finoman a tenyereimbe zárom őket, hogy oda is hajoljak egy puszira hozzájuk. Talán ezzel nem követek el izléstelenséget, ez most csak úgy jön. Felöltözünk végül, és ő elsőként, majd én is távozom a saját dolgomra.

//Imádtam őket, hamarosan jöhet a kövike^^//

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Újra együtt! [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-06-05, 13:31


Grance és Eugene


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Együtt igen, együtt menni fog, csak előbb le kell zárni a mostani életünket és ezt... az egész felfordulást. - na és persze ki kell deríteni mi volt ott a pincében, mert bár az éjszaka könnyen elérte, hogy mindez egy ideig legalább, de eltűnjön a gondolataim felől, de ma reggel már sajnos mindez nem ilyen egyszerű. Tudom, hogy muszáj lesz majd újra gondolni rá és utána járni, hogy mégis mi a fene történt ott és mit láttam és persze Eugene sem húzhatja majd sokáig, hogy folytassa a tervet, bármennyire is jó lenne és bármennyivel is kellemesebb csak együtt lenni.
- Én csak Aislingnek mondtam rólad bármit is, de keveset és... ő nem árulna el senkinek sem, ebben biztos vagyok. Szóval akkor titkolózunk, de azért remélem, hogy nem azt várod, hogy valami szőke nagy mellű külsejét vegyem magamra. - csak elmosolyodom, mert tudom én, hogy erről szó sincs, hogy nem akarná, hogy másképp nézzek ki, vagy épp szőke bombázó legyek. A vörös loknikban is van épp elég bujaság és izgalom, de megértem, hogy muszáj elrejteni kik vagyunk, és persze tehetjük addig, amíg nem vagyunk kettesben, aztán már nincs rá szükség.
- Jól van, akkor kitérő válasz, egyébként sem hazudok túl jól. Tehát lassan mennem kell, ki fogok surranni, mint aki valami rosszat tett... - azért egy apró sóhaj elhagyja az ajkaimat, miközben én magam is kikászálódom az ágyból. Meg kellene találnom a ruháimat, mert hát nem szépen rendezetten pakoltunk le mindent és nekem muszáj azt felvenni, amiben jöttem, ő megteheti, hogy kikap valamit a szekrényből, de az én dolgom ezúttal azért nehezebb.
- Ez tetszik, azt hiszem tényleg hihető, meséltem már nekik róla, hogy távol van, hogy elszökött, persze csak finoman, az ő titkait sem teregetem ki. Áh, meg van! - sikerül végre kihúznom az ágy alól a melltartómat, bár gőzöm sincs, hogyan keveredett oda, de legalább fel tudom venni, és most már öltözködnöm kell, igen, mert lassan ideje távozóra fogni, sokáig csak nem maradhatok, az még a végén feltűnő lenne. ÉS így legalább arról sem fog senki sem faggatni milyen volt az a nagy tűzkeresztség, mert hát megtörtént... bár valahol rossz, hogy nincs is, akivel beszélhetek róla és ez nem olyasmi, amit megírhatok levélben Aislingnek, az fura lenne.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Órák után


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eugene Conway
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-05-26, 17:43


Grace & Eugene
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
- Az életem nem fog alapjaiban megváltozni, legalábbis ami a munkát illeti. A kétkezi tennivalókhoz már régen hozzászoktam, felépíteni egy új céget a semmiből.. már nem lesz benne sok újdonság. Viszont ott leszel mellettem szerelmem, és a tervezés, hogy mihez kezdjünk magunkkal. – Persze vannak ötleteim, már rövidtávra is. Bejárnám vele az egész világot, miután magunkhoz tértünk a totális anyagi csődből, és néhány éven belül akár gyarapodhatunk is, hiszen egyértelmű, hogy őt akarom feleségemül, Fredericonak, annak az álszent piperkőc sármőrnek esélye sem lehet, hogy kiüssön a nyeregből.
- Szeretném, ha majd eljönne az az idő, amikor fel tudjuk vállalni egymást, és a szerelmünket, de érthető okokból jelenleg ésszerűbb, ha megmaradunk a tikoknál. Végtére is úgy izgalmasabb, ahogy mondod. Nekem csak Alvarez tudja, és az unokája Gabriel, de ők még a sírba is követnének. A nevelőapáméknak sem mondtam el. Először biztosan megütköznének, hogy pont egy O’Hara a kedvesem, de meg fogják érteni, hiszen te még meg sem születtél, amikor azok a szörnyűségek történtek. Engem pedig szeretnek annyira, hogy maximálisan támogassanak. Végüklis erről szól a család, és nekem rajtad kívül ők jelentenek mindent. – Kissé talán bő lére eresztettem a mondandómat, de szeretném, ha tudná, cseppet sem tartom feleslegesnek az időt, amit együtt tudunk tölteni, de még nem tartoztathatunk hivatalosan össze. Ám már nem sokáig kell lepleznünk, amit értünk.
- Nem akarom, hogy hazudoznod kelljen. Elég, ha csak valami kitérő választ adsz. És ne aggódj, az utazásaim nem jelentenek majd elválást. Mindent együtt fogunk csinálni. Nem foglak rángatni, majd megoldjuk, hogy mindkettőnk gondolataira legyen idő, hogy közöseket is alkossunk. – Felhúzom a felsőmet, lassacskán ideje átgondolni a mai napunkat. Nem sietek sehova, de neki biztosan elszámolni valója van a társainál, mielőtt még aggódni kezdenének. Én itt nem tartok női ruhákat, hogy valamit ráadjunk, így tényleg a tegnapiban kell visszamennie, de majd legközelebb jobban felkészülünk.
- Esetleg mondhatod azt, hogy az unokatestvéred jelentette be az utolsó percben, hogy meglátogatna Roxmortsban, és kivettetek egy szobát. Úgysem tudják ellenőrizni. És miért is akarnák? Te vagy a jókislány.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Újra együtt! [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-05-15, 16:47

[Másnap reggelre ugrás]


Grance és Eugene


[You must be registered and logged in to see this image.]


Tényleg jó lenne itt maradni és együtt lenni, de tudom, hogy sajnos nem sok esély van rá, hogy ezt megtegyük, főképp a családi háttér miatt, hiszen végül csak utána kell járni majd annak, hogy mi is volt a pincében és az ő ügyei sem várhatnak a végtelenségig. Gondolom legalábbis, hogy a céges ügyeket kénytelen lesz majd intézni, különben nem feltétlenül haladnak a saját medrükben.
- Ez tényleg jó hír! Örülök neki, de akkor ugyanazt fogod csinálni majd, mint előtte? Mármint persze, ha ezt szereted... de akkor a későbbiekben is sokat fogsz utazni majd igaz? - nem szontyolodom el e miatt, csak jó azért tudni, hogy mire számítsak, főleg ha az én munkám is utazással jár majd... nem lesz vajon rossz, ha sokat vagyunk egymástól távol? Remélem azért, hogy ezzel ő is tisztában van, nem leszek egy otthon ülő feleség, bár tudom, hogy ő sem a konvenciók híve, remélem, hogy ezzel tényleg tisztában is van. Az apám ezt várta volna el tőlem és én azért tanulok annyit, mert pont hogy másra vágyom.
- Álcában... végül is még izgalmas is lesz. Attól nem félsz, hogy a Roxfortból kijut a hír? Nem meséltem senkinek sem rólad, csak az unokatestvéremnek, de ő távol van és egyébként sem árulna el senkinek sem. - a kérdésére azért elmosolyodom, mert lássuk be teljesen jogos a felvetés. El már nem pirulok, de azért magamra húzom a takarót. - Oh dehogynem, faggatni fognak, én pedig nem mondhatok el mindent, bár nem is szeretnék. Biztos, hogy egyből azon fognak gondolkodni hogy kivel lehettem, a végén még elindul valami pletyka. - hirtelen még az is eszembe jut, hogy talán ez nem is lenne baj, valami alibi... valaki alibi kellene, aki segíthet, hogy még véletlenül se jusson az apám fülébe olyasmi, aminek nem kellene, csak hát lássuk be nem sok olyan fiút ismerek itt, aki alkalmas lenne erre, sőt... igazából egyáltalán nincs ilyen, így már nehezebb lenne.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Órák után


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eugene Conway
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-05-05, 06:51


Grace & Eugene
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Ezt bőven meg tudnám szokni, de amíg az apjának egy kicsi hatalma is van, addig nem kockáztathatunk. Még van akkora szava, hogy zárdába küldje Grace-t, vagy még rosszabb, az első kérővel összeházasítsa, akár varázslat által, így még valamennyit várnunk kell. Addig amolyan titkos viszonyként tudjuk kezelni, aminek szintén megvan a maga varázsa. Az már biztos, hogy minél többet akarok Grace-szel aludni, és itt tényleg az alváson van a hangsúly. Imádnivalóan édes volt a szerelmeskedés közepette, már tényleg összetartozunk, ám az igazán megnyugtató, hogy ha az ember szerelme ott szuszog mellettünk, és bármikor oda lehet nyúlni legalább egy simogatásra. Azt hiszem jobb sorsot még a szüleim sem kívánhattak volna nekem. És azt hiszem kedvelnék is a leendő menyasszonyt. Hiszen innentől kezdve nem is kérdés, hogy összeházasodunk. Vagyok annyira konzervatív, hogy ha ilyen érzéseink vannak, akkor még komolyabb lánykérés sem kell, magától értetődő ugyanis, hogy feltettük egymásra az letünket.
- Na igen, a tanulás is elsődleges, szeretném, hogy ha önmagad is értékként kezeld. Nekem pedig nem árt visszatérni majd az üzleti ügyekhez, újjá kell építenem, ami hamarosan romokba kerül. A jelenlegi kapcsolataim nagy részét el fogom veszíteni, főleg Santiago-ra és a halászokra számíthatok. A jó hírem viszont, hogy nem fogok egy jó ideig elutazni, itt leszek, és gyakran látjuk egymást. – Bólintok, majd a kérdésén tűnődök. Még van pár hét addig, amíg az O’Hara részvények visszafordíthatatlan süllyedése látványos lesz, és szárnyra kap a hír, hogy a család bizony a csőd szélére került. Ma vagy holnap meg sem fog rezdülni a vagyon, esetleg egy hét múlva szólhat Grace apjának néhány tanácsadó, hogy krízis közeleg. Ám nem ismerhetik fel, hogy miféle, mert több lépcsős a folyamat, úgy építettem bele a csapdákat, hogy az első jelek még nem figyelmeztetnek a végső katasztrófára, csupán egy töredékére.
- Nem, nem hiszem. Sőt, még a Roxforton kívül is álcában találkozhatunk. Mindkettőnkre mondjuk bűbájt, hogy másnak látszódjunk, ez most így biztonságos. Még egy kis időre csupán, hogy eljőjjön az a perc, amikor az apádnak, és a nénédnek nem te leszel a legfőbb gondja. A barátnőid nem aggódnak, hogy nem töltöd a hálókörletben az éjszakát? – Vigyorodom el odapusszantva a szájára. Amilyen szűzies, erényes teremtés volt, ez biztosan meghökkentő lépés volt a külvilág számára, hogy minden látható előzmény nélkül kimarad éjszakára. Remélem nem jelentették a házvezetőjének. Bár.. egyetemista már, elvileg nem kéne, hogy ez gond legyen.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Újra együtt! [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-05-02, 17:37

[Másnap reggelre ugrás]


Grance és Eugene


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Igen, mindenkire. - nem tudom megállni mosoly nélkül, de nem is hiszem, hogy kellene most. Jó érzés vele ébredni és nem csak azért, amit éjszaka műveltünk, hanem egyszerűen békés és kellemes. Jó lenne ezt gyakran megismételni, de azért ez nem olyan egyszerű, már csak azért sem, mert így is csodálkozni fognak a szobatársaim hogy hol voltam egyáltalán és miért nem mentem vissza, hogy ott aludjak, amikor arra számítottak. Igazából egyelőre még gőzöm sincs, hogy mit fogok mondani, ha felmerül egy ilyen jellegű kérdés, de majd még ezt is ki kell találnom. Most viszont nem érdekel semmi sem, csak hogy nagyokat nyújtózzak és kiélvezzem a kellemes reggelt.
- Nem sürgős a hazaút, végül is a suliba jöttem vissza, maximum ha ki akarok deríteni valamit a pincében látottakról, de most... nem szívesen mennék el igazából. De hogy elmondjuk-e bárkinek is... szerinted jó ötlet lenne? Az apám... a terveid... - nem tudom, hogy nem tenne-e mindennek keresztbe, ha most kiderülne, hogy mi együtt vagyunk, hiszen az apám másképp tervezte a dolgokat, máshogyan gondolta, hogy mi lesz velem, máshoz akart adni. Már most elég nagy kavarodást szülne, ha megtudná, hogy van valakim és akkor talán ez Eugene terveit is akadályozná, azt pedig nem szeretném, hogy miattam legyen bármiben is nehezebb dolga. Tudom attól még muszáj előre gondolkodni, de azért mégis csak jó lenne, ha legalább egy kicsit félretehetnénk ezt az egészet, ahogyan mondta mondjuk pár napra, aztán úgysem menekülhetünk a családunk viszályai és padláson hagyott csontvázaitól, mint a pincében látott jelenés... szellem, vagy akármi is volt az.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Órák után


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eugene Conway
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-04-23, 13:44


Grace & Eugene
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Életem legsorsfordítóbb eseménye végül mégsem a keserű beteljesítéséhez vezetett, hanem azt feladva az ellenség lányával töltött szerelmes, mézédes éjszakához, amelyet akár már nászéjszakának is vehetünk. Őt fogom elvenni, csak le kell tisztulnia a dolgokat. Véget kell érnie a folyamatnak, hogy az apja, meg a nénje ráébredjen, nincsen már tovább. Grace az enyém, végérvényesen, s nem mint holmi trófea. Egymásba szerettünk, még azelőtt, hogy tudtuk volna, hogy ki is a másik. Aztán ez még növelte az izgalmi faktort, akár ellen is állhattunk volna a késztetésnek, hiszen én tönkre is akartam tenni őket, ami lássuk be, már küszöbön áll, Grace viszont megtudta a teljes igazságot, és képes is volt átlátni,  nem vagyok rossz ember, csupán esküt tettem olyanok kedvéért, akik egymást, és a szerelmet választották.. Ahogyan most mi is tettük. Kétlem, hogy az apám szégyelné azt, ami történt, végülis éveken át tartottam magamat az eskümhöz, és most sikerül is véghez vinni, holott már nem ez a célom elsődlegesen, Grace-t pedig nem tudom gyűlölni semmiért. Ártatlan, és az én szerelmem. Itt az ideje, hogy végre a saját hagyományainkat helyezzük előtérbe. Kinyitom a szememet és olyan megnyugtató érzés, hogy a zöld szemekkel találkozom először, s végig tudok simítani a rézvörös hajzuhatagon.
- Ez aztán.. most mindenkire rácáfoltunk, igaz?  – Mosolyodom el, olyan kipihentnek érzem magamat, holott nem szoktam meg, hogy valaki van az ágyamban, akihez alkalmazkodnom kell, de mégis, ha felébredtünk, össze tudtunk kapaszkodni, és bújni egymáshoz. A szerelmen túl a bizalom fűz még össze, így fizikailag is meg tudtuk találni az egyensúlyt az ágyban.
- Azt hiszem pár napnyi meggondolatlanság igazán ránk fér. Mikor kell hazamenned? Most rá tudom bízni Alvarezre és Santiago-ra az üzleti ügyeket, hogy együtt legyünk. A kérdés, hogy most még.. titkoljuk, vagy sem? – Nem akarom, hogy a családja megint kitaláljon valami szemétséget, viszont Grace már nagykorú, nem kell az apja gyámságát alapul vennünk. Ha úgy dönt, hogy a példa kedvéért elköltözik végleg otthonról, akkor abba már nem lehet beleszólás. Az öröksége mint olyan, úgysem létezik már.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Újra együtt! [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-04-16, 21:29

[Másnap reggelre ugrás]


Grance és Eugene


[You must be registered and logged in to see this image.]


Szó se róla bár nincs kimondottan nagy tapasztalatom, de nem hiszem, hogy Eugene-nél óvatosabb párom lehetett volna valaha az életben. Persze azért voltak fogalmaim az egészről az első együttlétről, hogy lehet kellemetlen, fájdalmas stb. de mindebből semmit nem tapasztaltam meg. Ő annyira óvatos volt és gyengéd és semmit nem sietett el, pedig azért sejtem, hogy nem volt könnyű dolga, főleg hogy neki azért már volt ebben része, de mégis egyszerűen csodás volt és ez van az apám már nem adhat oda senkinek sem, mint az érintetlen lánykáját, ezt a lehetőséget Eugene máris megtorpedózta, még ha tudom is persze, hogy nem e miatt tette. Nem csak az ágyába csábított, hanem szeret, ahogyan én is őt függetlenül attól, hogy kik a felmenőink, milyen a családunk stb.
Jól eső mosollyal nyújtózom ki az ágyban, macskamód húzva aztán össze magamat, mintha csak minden porcikámat szeretném jól megmozgatni. Nincs rajtam semmi, csak a vékony, ám valami mesésen kellemes esésű takaró és valahogy úgy érzem jó is lenne most itt maradni és ki se kelni az ágyból. Zavarban sem érzem magamat a miatt, hogy csak a takaró rejti el az alakomat, hiába hogy itt már nappali fényben is látni fog, nem csak a lámpa halvány pislákolásánál, de nem számít, most tényleg semmi sem számít, csak hogy együtt vagyunk és még arra sem akarok gondolni, hogy mi fog majd következni, pedig az biztos, hogy nem lesz sem kellemes, sem megnyugtató, ami ránk vár.
- Szép jó reggelt! - kipihent és főleg kielégült mosollyal nyúlok el, amikor végre ő is nyitogatni kezdi a szemeit. Előtte is már mocorgok kicsit, de azért még sem akarom őt felébreszteni azzal, hogy kibújok az ágyból. Azt hiszem a szobatársaim kellően meg fognak lepődni, ha reggel a tegnapi ruhámban állítok majd be a szobámba, de... lepődjenek! És persze irigykedjenek csak bátran. Aisling pedig, ahogyan ismerem jól megveregetné a vállamat, ha tudná, hogy a folyton visszafogott és olyan sokat tanuló Grace nem csak hogy végre engedte elrabolni a szívét, de sikerült az ártatlanságát is odaadnia végre valakinek.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Órák után


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Eugene Conway szobája (VI. emelet) 2017-04-16, 21:28

Előzmény: [You must be registered and logged in to see this link.] (most már ideje átköltözni Very Happy)


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Eugene Conway szobája (VI. emelet)

Vissza az elejére Go down

Eugene Conway szobája (VI. emelet)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Négy emelet boldogság
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Emeletek (1-7.)-