Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Griff & Jake
  Today at 20:29
Jacob Troops

ϟ Lance & Jade
  Today at 18:20
Lance Merrickϟ Graves & Cody
  Yesterday at 23:24
Graves Matlock
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Megan Smith
 
Calista Merrick
 
Luna Lovegood
 
Graves Matlock
 
Hermione Granger
 
Nox Djarum
 
Charlie Weasley
 
Shanna Griffin
 
Hayley Thornheart
 
Statisztika

Összesen 557 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Perselus Tobias Piton

Jelenleg összesen 32466 hozzászólás olvasható. in 3058 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A sötétség folyosója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-09-14, 10:36


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Fogalmam sincs, hogy mi vagyok, igazából egyik sem. Valami mágiával létrehozott hibrid, és ezt nem is kell túlmagyarázni. Aurora végül nagy nehezen belemegy, hogy elhiggye, legalább próbáljuk meg, hogy szövetkezünk. Ha ártani akartam volna neki, akkor simán megtámadom. Mindkettőnkben alapos keserűség van, én elszúrtam mindkettőnk életét, és bárhogyan is sértett a büszkeségem, nem ő a hibás. Azt pedig igazán kár volt a fejéhez vágnom, hogy így erősebb lett. Nem ez a módja. Viszont továbbra sem értem, hogy miért erőlteti, hogy az érzéseimről beszéljek. Úgyse vezet sehova. El is húzom kissé a számat.
- A dolgokat helyre akarom hozni, de talán már késő változtatni. Ha neked segítek, az éppen elég, utána úgyis elenyészek, vagy mi. Nem tudom, hogy mi mást tehetnék. – Nem hiszek abban, hogy túlságosan sok időm lenne, ezért aztán nem látok rá esélyt, hogy a lelkizés megváltja a világot. Inkább utolsó esélyként fogom fel, hogy Aurora ne így emlékezzen rám, na meg én se az életem utolsó napjaira. Aurora annyira szép, és bájos, még mindig, annak ellenére, hogy kettétört az élete, s így megerősödvén már csak a dac élteti, hogy többet ne bánthassák. Mindezt miattam. Pocsék érzés, de most meg ő gyözköd arról, hogy van visszaút. Tényleg volna?
- Nem tudom. Ez számomra is olyan felfoghatatlan. Hosszú, rémesen hosszú időn át lebegtem a semmiben, de mintha valami utazás lett volna. Azt hiszem az utolsó pillanatban fordítottak vissza onnan, ahonnan még volt lehetőség az új életre. Így.. nem láttam a másik oldalt. – Vonom meg a vállamat, valami mezsgyén lehettem, de halottnak éreztem magamat. Miután biztos, hogy vissza fogok oda kerülni, a legtöbb, amit megtehetek, hogy jobb emberré válok, legalább Aurora szemében. A csók persze erősen feltételes, nem hiszem, hogy be is váltaná. Meg kell elégednem azzal, hogy a szöszivel volt egy jó estém, Aurora már csak a hab lenne a tortán, de jelenleg semmi jogom telhetetlennek lenni.
- Már próbáltam, egyenlőre csak a folyosóra sikerült, távolabb nem kockáztattam. De a jelenlétedben egyre erősebbnek érzem..Hoppá! – Lépem át a küszöböt, és érzem, hogy még hangot is üt a csizmám, úgy tűnik emberré váltam, legalábbis egy kis időre. Remélhetőleg azért nem tudok megint meghalni, mert akkor semmi értelme nem lenne.
- Na és most merre? Te vagy a főnök. – Mosolyodom el, legalább ennek az egésznek van egy normális kifutása. Tudom, hogy sötét alak vagyok, de ezúttal egy kicsit mégis jobb kedvem van. Először is nem ártana kideríteni, hogy ki rendelkezik akkora hatalommal az ellenfelei közül, hogy olyan durva sötét démonoknak parancsol, akik engem is kordában akarnak tartani.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-09-13, 18:53Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Na igen, nem élőként van most itt jelen, hanem lényegében valamiféle szellem lehet, csak épp mivel mágiával hívták vissza azért még sem vehetjük őt a hagyományos értelemben szellemnek. Persze nem mondhatom, hogy nem ijedtem meg, hogy nincs rám semmiféle hatással, de ezt azért nem is mutatom ki csak úgy egy könnyen, hiszen erős vagyok, annak vallom magamat, már évek óta, nem fogok e miatt összeomlani. Ezt nem fogta fel Kyle, hogy nem úgy működik, hogy ő valamit akar, én pedig megteszem. Ez már rég nem jellemző rám.
- Kimondod, hogy úgy sem változol, de mégis helyre hoznád a dolgokat? Azért remélem érzed, hogy ez cseppet ellentmondásos. - azt nem teszem hozzá, hogy nincs is igaza. Az ember változik, hiszen én szinte gyökeresen megváltoztam akkor, amikor sikerült azt tennie, amit. Az ő hatására vagyok itt most és e miatt lettem erősebb, e miatt tudok az apám ügyének utána járni és ezért nem félek már tőle sem. Nem ilyen voltam akkor régen, amikor még ismert, ezzel ő is tisztában van, tehát igenis az emberek változnak, csak elég nagy behatás kell, hogy érje őket, hogy indokolt legyen az a változás. Engem elég nagy behatás ért, vajon rá a halál elég nagy hatással volt ahhoz, hogy oka legyen változni? Ez itt a nagy kérdés.
- Egyáltalán van odaát... bármi? - bár nem válaszolok arra, amit mond, nem ígérek semmiféle segítséget és azt sem, hogy megkapja azt a megváltó csókot, ez azért elég korai lenne, meg aztán bizonyítania is kell, hogy bízni akarjak és tudjak is benne, ami azért időbe telik. Egy viszont biztos, ha tényleg segít nekem, akkor talán megtehetem, hogy utána járok ennek-annak, de ehhez tudni kellene egyáltalán hol is van most... vagy volt, hiszen nem szellem, de valahonnan mégis csak visszahívták őt és lássuk be aki erre képes, az jó eséllyel elég erős varázsló lehet, ami azért elgondolkodtató és akár aggodalomra is okot adhat. Végül csak sóhajtok egyet és megrázom a fejemet, hiszen nem ez számít most.
- Először is derítsük ki ki tudsz-e menni innen a segítségemmel. Azt mondod más is lát téged, tehát nem tudsz eltűnni a szemek elől. Aztán jöhet a többi. - kideríteni, hogy mi a helyzet vele, hogy kik azok, akik ide küldték és a többi és ez nem lesz egyszerű feladat, tehát ha tényleg segíteni akar, akkor minél előbb neki kellene fognunk, főleg ha nem tudjuk, hogy meddig van egyáltalán időnk, vagy ideje.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-09-03, 10:30


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Most valahogy itt vagyok, de nem élőként, az biztos. – Így aztán nem tudom, hogy miként befolyásolna, ha egy halálos sérülést kapnék. Itt bent a szobában mindent érzékelek, mintha hús-vér ember lennék, és Aurora jelenlétében ez mind erősödik. Jó eséllyel el is mehetek vele, hiszen a feladat első részét már teljesítettem, találkoztunk, és azok a fura lények megadják az esélyt, hogy ki tudjak lépni az árnyékok közül, legalábbis egy időre. Az más kérdés, hogy nem fogok velük úgy lepaktálni, ahogyan akarnák. Viszont hazudni sem Aurorának, egykor nagyon kedveltem, és az, ahogyan végződött a történetünk.. Nos az ki tudja meddig még engem is elkísér.
- Az valóban álszent dolog lenne, ha azt mondanám, amit hallani akarsz. Az ember úgy összességében nem változik, ezzel együtt.. Hozzuk helyre, ha még lehetséges. – Igen, kimondta, hogy becsüli a szándékot, de még mindig a szavak szintjén vagyunk. Imádok inni, szórakozni, ez egyszer viszont meg kell emberelnem magamat, hogy ne a kárhozat várjon rám. Aurorának is úgy kell szembenéznie a hátralévő életével, hogy ha sikerül, akkor fiatalkori negatív élményként kell majd visszatekintenie arra az estére, nem pedig egy lelket roncsoló szégyenre. Ezt talán meg tudom neki adni.
- Igen, olyasmi. – Nem tagadom, a lány már eléggé átlát rajtam, de most már előre kell néznünk. Ha képes bíznie bennem, akkor minden bennem lévő sötétség ellenére, vagy pont azt meglovagolva utánanézhetünk, hogy kinek áll érdekében félreállítani, vagy elpusztítani őt. Mindezt leszámítva még mindig komoly a vonzalom Aurora felé, hiába volt a fájdalomcsillapító szöszi, azért ez a sötét bőr nagyon is hivogató, de már teljesen más a szitu, itt csak segéd lehetek, nem tekint rám férfiként. Ebbe kell belenyugodnom.
- Nem. Ezt már átgondoltam. Nem tartozol segítséggel. Ez egyirányú. Aligha hiszem, hogy létezik olyan varázslat, ami véglegesen visszahoz az életbe. Azért fogom csinálni, hogy túl tudj lépni, és feloldozz, ha ez megoldható. Ha kapok a legvégén egy megváltó csókot, akkor talán engem sem kísért a nemlétben, amit tettem. – Rázom a fejemet. Igen, én is pont olyan sötét alak vagyok, ahogyan a többi ellenségét lefesti, de én képes vagyok mindezt belátni. És nem akarok olyan utolsó emlékkel útrakelni, mint legutóbb. Ha legalább valahogy sikerül visszatéríteni valami olyan útra, hogy még egyszer boldog lehet, akkor már megérte. És én sem agyalok majd többet azon, hogy mi lett volna, ha.. Várakozóan tekintetek rá, most többet nem mondhatok, ez most lényegében amolyan eskütétel, hogy aztán elinduljunk felgyöngyelíteni azon ügyeit, ahol maradtak elvarratlan szálak.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-09-02, 09:41Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Csak mindenkinél más okból, de ezt te is tudod. - na igen, ezzel most nem újfent piszkálni akarom, de hát lássuk be én nem rossz dolgokat teszek, hanem rossz embereknek megyek utána. Ellenben ő... hát finoman szólva is azért voltak ellenségei, mert rossz dolgokat tett, ahogyan ezt ő is nagyon jól tudja. Persze ez most mind nem számít, ha azt nézzük, hogy jó lenne valahogy megoldani a helyzetet, bár arra egyelőre még nem gondolok, hogy rajta segítsek... azért addig a pontig is el kell jutni, hogy okom legyen rá.
- Nem hiszem, hogy egy szellem letehetné, főleg hogy a szó szoros értelmében nincs anyagi tested, legalábbis nem átlagos értelemben véve. - és persze nem kapta vissza az életét sem, tehát nem hajthatunk végre egy olyan varázslatot, ahol az életével fizet, ha egyszer az nincsen meg neki. Azt persze nem mondom, hogy akkor innentől bízom benne, de megadom a lehetőséget, hogy bizonyítsa, hogy segíteni akar és persze azt, hogy egyáltalán tud is, aztán meglátjuk, hogy érdemes volt-e. Gyenge már nem vagyok, hogy ártani tudjon nekem, és meg sem ijedek tőle, a kezdeti döbbenetet leszámítva persze, mert hát az meg volt, ezt nem lehetett volna kizárni.
- Akkor ebben legalább egyetértünk és nem jössz hamis ígéretekkel, hogy mennyire gyökeresen megváltoztál, vagy mennyire más lenne most minden. Ezt... becsülöm. - egy apró biccentés, ami a jelen helyzetben azért elég nagy szó részemről azt hiszem. Na igen, azért mégis csak róla van szó és legalább tudja, hogy nem lenne hirtelen jó ember, csak mert a halál elérte, bár úgy fest egyelőre csak egy időre. Aztán meglátjuk, hogy ha ne adj isten valamilyen módon visszatérhetne, akkor vajon nem lenne-e minden újra ugyanolyan. Persze az ő dolga hogyan pusztítja magát, azt pedig én se hagynám neki, hogy valaki ellen erőszakot kövessen el. Az egyszer... elég volt.
- Szóval... leitattad és úgy szerezted meg, amit akarsz... - bár elhallgatok, de sejtheti, hogy erről sincs éppenséggel jó véleményem, de ezúttal megpróbálom megtartani magamnak, már amennyire tudom, legalábbis a szavakat, mert az arcomra kiülő arckifejezés elég jól mutatja, hogy mit gondolok. Lehetséges, hogy nem erőszakos volt ezúttal, de leitatni valakit az se sokkal jobb, hiszen a lány nem volt teljesen a tudatánál, tehát nem gondolhatta át rendesen, hogy mit is tesz. Ne mondja nekem, hogy ez rendben van. Inkább most nem is kérdezem meg, hogy ki volt az, hogy nem érezte-e magát kapcarongynak utána. Ha azt nézzük végül is a lány hibája is, ha volt annyi esze, hogy elkezdett iszogatni egy vadidegennel.
- Akikhez közöm van mind sötét alakok... akárki lehet, vagy azoknak bármelyik embere, akik... - elhallgatok. Tudom, hogy meg kellene bíznom benne ahhoz, hogy segíteni tudjon, de ez azért még mindig nem olyan egyszerű. Mégis csak kellemetlen a közös múltunk, hogy elhiggyem tényleg minden rendben lesz vele és olyasmikről beszéljek neki, amiről lényegében senkinek. Egyelőre tehát ezt elodázom, legalább egy kicsit. - És a segítségedét szeretnéd, ha én is segítenék neked igaz? Valahogy visszatérni az életbe? - na nem mondom, hogy értek az efféle mágiákhoz, de valamilyen módon ezek szerint utána kellene járnom. Talán, ha tényleg rászolgál, akkor van értelme, hogy segítsek neki és esetleg új életet kezdhet, bár ezt eléggé nehezen támasztja alá az, hogy úgy indított, hogy leitatott egy itteni lányt... de ettől ezúttal megpróbálok elvonatkoztatni. Mondjuk, hogy csak afféle végső kétségbeesés volt, mert nem tudta, hogy mit tegyen és attól tartott, hogy hamarosan visszatér a halálba és még élvezni akarta az életet úgy, mint régen. Fogjuk rá, hogy el tudom fogadni, maximum nem nagyon gondolkodom rajta.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-08-29, 07:58


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Ahogyan telnek az éveink, ez a lista mindenkinél csak egyre nő. – Bólogatok sokatmondó mosollyal. Ha Aurora megváltozott, és már megy előre mint a tank, akkor bizony sokaknál kibonthatja azt a bicskát a zsebben. Ezzel nincs is semmi baj, a varázsvilágban a legtöbb felnőtt varázslónak vannak életveszélyes ellenfelei, miért éppen a sötét macskás csajszi lenne kivétel? Én is így voltam vele, igaz, nekem az életembe is került. Aurora esetén pedig, beleértve az én megváltásomat, még lehet rá esély, hogy mindezt túlélje.
- Mondanám, hogy leteszem a megszeghetetlen esküt, de miután már egyszer meghaltam, fogalmam sincs, hogy hatékony lenne-e így... marad hát a szövetség, amiben hiszel nekem, én meg igyekszem nem csalódást okozni. – A sötét mosoly persze ott játszik az ajkaim szegletében, tudom, hogy nem vagyok egy bizalomgerjesztő alak, de ha bántani akartam volna, akkor megteszem. Esetünkben semmi értelme nem lenne a tőrbecsalásnak, hiszen azok a fura álomdémonok nem kínozni akarják, hanem végérvényesen megállítani.
- Ki tudja. Talán igen, nagyobb eséllyel meg nem. Tudod Aurora, az ember gyarló, vagyunk, akik vagyunk. Élveztem az életetet, és csak későn, talán pont a vég küszöbén döbbentem rá, hogy nem sok dolognak volt értelme. Ha van még visszaút, nyilván akkor sincsen garancia, hogy a jó útra lépek, de.. az erőszakot olyan formában mellőzném. Az számomra sem volt boldogító. – Most kissé kitárulkozom, nem várhat tőlem szent esküt, hogy majd végérvényesen hátat fordítok a régi életemnek, de bizonyos tekintetben volt rám hatása a történteknek.
- Semmi fájdalmasat. Sokat ittunk, főleg ő, és.. a többit kitalálod. Nem volt erőszak, sem kényszerítés. Felszabadítottam az érzékeit. Tudom, ez is önzésnek tűnhet, de mindkettőnknek jól esett. – Megvonom a vállamat, ez azért akkor is előfordulhatott, mielőtt Aurorára megismertem, tudta, hogy kivel kezd, így ez nem lepheti meg, a szánalmas életemmel kapcsolatban pedig igaza van, én már csak ilyen vagyok, öntörvényű, és nem hősies alkat. Amit érte teszek, az sem ezt mutatja, csupán mindkettőnk életét, vagy legalábbis lelki megnyugvását akarnám elhozni, ha ez lehetséges. És annak kell lennie, inkább bukjak el így, mint járjak sikerrel, ártva a lánynak, megint, holott már kellően tönkretettem.
- Fel. Bár alig hiszem, hogy így az élő alakomban futok velük össze. Az egy teljesen másféle dimenzió volt, határvonalon az élők s holtak között. Inkább azt kéne kitalálnunk, hogy valaki, akit megöltél, hátha a túlvilágról is ártani akar neked. Nincs valaki, aki különösen jól értett a sötét mágiákhoz? – Én aztán nem ismerem Aurora ismeretségi körét, ellenségeit, tehát a tippelgetést nem nekem kéne folytatnom. Az biztos, hogy nem fogom tönkretenni, ahogy várják tőle, akkor viszont ki tudja, hogy milyen rövidre szabják majd az itt tartózkodásomat. Lehet, hogy ezzel is foglalkoznunk kéne?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-08-27, 09:12Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Sajnos a lista nem kimondottan rövid, de.. - megrázom a fejemet, mert kár lenne tippelgetni. Persze tény, hogy az apám ügye a fő vonal, de ettől még volt dolgom másokkal is, csak úgy mondhatni hobbi szinten, tehát van rá esély, hogy esetleg más is idehozhatta őt, vagy idézhette, mindegy milyen szót használunk a tettére. Egy biztos, ki kell derítenem, hogy ki tette és miben akar megakadályozni, mivel amíg ez nincs meg addig akármilyen más módon is megpróbálhatnak akadályozni.
- Jól van ezt most... hagyjuk. Nem mondom, hogy megbízom benned, és azt sem hogy minden rendben, de megpróbálhatod jóvá tenni. - már nem vagyok az az összetört lány, aki az első pár órában, amikor engedtem magamnak, hogy egyáltalán összetörjek. Azóta sok minden történt, nagyon sok minden és volt időm megerősödni, épp e miatt nem fogom neki azt mondani, hogy minden rendben. Mire minden rendben lesz addigra nagyon sok mindennek kell még történnie és akkor sem biztos, hogy ez az egész teljesen rendben lesz valaha is. Elfelejteni nem fogom, ahogyan az ő életére is örökre hatással lesz, miután nem lenne most itt, ha nem történik az az eset, ahogyan talán meg sem hal, ha másféle életet él.
- Vajon, ha nem halsz meg akkor is ösztönzött volna bármi arra, hogy megváltozz? - egy pillantást vetek csak rá, aztán megrázom a fejemet, amiből sejteni lehet, hogy ez igazából csak afféle költői kérdés, amire valahogy nem várok konkrét választ, hiszen lássuk be jó eséllyel nem változott volna meg a véleménye, vagy az élethez való hozzáállása, ha nem történik vele ez, ha nem hal meg, ha nem hozzák vissza. Persze becsülendő, hogy most így áll az élethez, hogy a halált is bevállalná, mert tudja, hogy amit tett, az menyire volt durva, de... ez még nem jelenti, hogy akkor is rájött volna erre, ha nem történik baja. Akkor talán még mindig ugyanazt a züllött életet élte volna. Tény, én voltam a naiv és én gondolkodtam rosszul, hogy ebből bármi lehet, hogy nem fordul majd rosszra a dolog, ha eleve olyan emberrel kezdek, akiről tudom, hogy nem épp visszafogott életet él.
- Azt majd akkor találom ki, ha úgy látom ez nem csak valami színjáték, hogy újra kezdhesd a szánalmas életedet. - vágom rá reflexből, amikor fejtegetni kezdi, hogy miben segíthetnék neki, meg persze amikor rátér, hogy volt valami lánnyal valami kavarás. Valaki ezek szerint ide tévedt. Nem csoda, ha kissé felszökik a szemöldököm azért egy pillanatra kétkedőn. Ezért van, hogy azért elgondolkodom azon, hogy kezet fogjak-e vele. - Tehát azt mondod... nem ártottál neki? Semmit nem tettél akaratán kívül? - igen, a választ még azért megvárom, mielőtt még elfogadnám a kezét, hogy megrázzam, de megpróbálok hinni neki, bár határozottan zavar, hogy valaki járt itt, mert akkor más is tudja, hogy itt van és abból nem tudom, hogy sülhet-e ki bármi jó.
- Lebegő fejek... de felismernéd őket, ha újra látnád bármelyiket is, ezúttal testtel? - igen, az azért fontos, mert ha már van egy nevem, akkor megpróbálhatom kötni valakihez, tehát nagyobb esélyem van, hogy kiderítsem, hogy kicsoda az illető, ki küldte és persze, hogy mit akar tőlem.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-07-21, 06:40


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Igen, egyértelműen azért lehetek itt, hogy téged megakasszalak. Valakinek nagyon keresztbe tehettél. – Bólogatok immár félretéve az italt, hiszen láthatóan ő most nem azzal akar foglalkozni, a békülést másféleképpen kell megoldanunk. Már ha hajlik rá. Kiabálhatunk, téphetjük egymás haját, a vége mindig ugyanaz marad, nagyrészt én voltam a türelmetlen, a hiba oroszlánrésze az enyém. Vélhetően már sosem lesz az a lány, aki volt, ezen pedig nem segít az átbeszélés sem, de talán valami módon tovább tudunk lépni, új fejezetet nyitni mindkettőnk életében.
- Ez igaz, nem tudtam hogy mi lesz. Mert én sem vagyok olyan ember. Nem hobbiból csináltam, csak kellettél, őrülten kellettél. Te, és nem más. Nem csak a szex. Elvesztettem a fejemet, és ez.. nem bocsánatos bűn, de ennek ellenére.. Engem is formált. Nagyon is. – Láthatja rajtam, hogy ez nem győzködés, hiszen a halál tényleg mindent megváltoztat, de már utána sem voltam a régi. Nem véletlen, hogy veszélyesebb életet akartam élni, valahogyan titkon munkált bennem a lelkiismeret, és ez vihetett bele a rosszba, amelybe végül bele is haltam.
- De igen, mert mindenki érdemel. Nem úgy akarom ezt túlélni, hogy tönkreteszlek, hanem úgy, hogy bűnbocsánatra törekeszem, és ha ezzel együtt sem teszed meg, és végül a halál marad, hát bevállalom. – Fú, ez nagyon nyálasan hangzott, de azt akarom, hogy értse, már nem akarok felesleges köröket futni. Egykor nagyon bele voltam zúgva, és valamiért a szerelem mégiscsak úgy működik, hogy kitörölhetetlen. Bármennyire is durván végződött, még mindig kedvelem annyira, hogy legalább segíteni akarok neki, és ha így se sikerül, legalább megpróbáltam. Vajon milyen életet élhetnék, ha visszakapom a testemet, de Aurora mondjuk belehal abba, amit az engem visszahozók tesznek vele? Leülök végül a helyemre, amikor azt látom, hogy ő is próbál gondolkozni.
- Tőled függetlenül is visszakerülhetek, ha nem teljesítem az alkut. Inkább azon legyél rajtad, hogy találd ki, van e még számomra visszaút. Ha nincs, akkor legalább tudjuk. Mellesleg.. Nos van egy lány, akivel találkoztam a napokban, és hozzád hasonlóan ő is lát. Vele történt egy kis kavarás, de semmi fájdalmas. Csak, hogy tudd. De ígérem, sőt, leteszem a nagy esküt, hogy senkinek nem fog baja, bántódása esni, kivéve akit te mondasz. – Most mégis felállok, hogy odalépjek hozzá, és a kezemet nyújtom, hogy megrázza. Ha nem is vérszerződünk, azért a szavakon túl a tetteknek van súlya. – Nos.. halvány. Olyanok voltak, mintha ilyen lebegő fejek lettek volna a nagy semmi közepén, furcsa, ebihalszerű farkakkal.. Ha nem éppen a halál mezsgéjén járok, el se hiszem, hogy ott vannak.. – Húzom el a számat, már az említésüktől is kiver a víz, pedig jó eséllyel vissza fogok kerülni, hogy ők kínozzanak, de már döntöttem, inkább az, mint Aurora fájdalma, bármilyen csúnyán is néz most rám.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-07-19, 17:14Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Tehát amíg nem állítasz le valamilyen módon? - igen kezdem érteni már ezt az egészet. Azért küldték őt ide, mert valaki le akar állítani, mert tudták, hogy ő hatással lesz rám és képes lehet megállítani, azaz ők ezt gondolták. Persze tévednek, mert nem ijedek meg tőle. Meglepett, talán meg is rendített, de nem vagyok annyira ijedős már, mint régen. Aztán persze nem tudhatom mennyire erős, főleg ha ő nem halhat meg, én ellenben igen.
- Nem számít Ryan, megtetted, amit megtettél és kifordítottál önmagamból és még csak fogalmad sem volt róla, hogy mik a következmények. Honnan tudhatnám, hogy most tisztában vagy vele? - persze értem én, hogy meghalt és átgondolt dolgokat, de mi van akkor ha még mindig ott van benne egy nagy adag önzés? Mi van, ha a saját előre jutása most is fontosabb lesz, mint mondjuk az én életem és ha nincs más akkor nem végül én leszek-e az áldozat, csak hogy megússza ezt az egészet? Sose lehet tudni, még ha benne van a pakliban az is, hogy végez velem és végül neki is annyi. Nem tudhatom mikor mond igazat és mégis hogyan bízhatnék meg benne?
- Magamra gondoltam? Hát... látod ezért nem érdemelsz második esélyt... - felnevetek, de persze nem vidáman, inkább kellően keserűen. Én voltam a bűnös, csak mert nem akartam pár hét után lefeküdni vele, csak mert szerelmes lettem, tetszett, imponált a figyelme, de ő nem volt képes várni? És még én voltam a hibás? Nem hitegettem, egy szóval nem mondtam neki, hogy benne leszek hamarosan, sőt elég nyíltan adtam a tudtára, hogy nem akarom, amikor aztán pár ital után nem volt képes féken tartani magát. És a fájdalom itt a legkisebb gond, a lelki sokk, a trauma, ami megváltoztatott... fogalma sincs! Mégis a szavai ezúttal őszintének tűnnek, amikor épp nem engem hibáztat tényleg olyan, mintha igazat mondana. Elgondolkodva pillantok rá és végül közelebb lépdelek hozzá, de az első mozdulattal kiveszem a kezéből a poharat és arrébb leteszem az asztalra.
- Egy feltételem van. Senkinek nem esik baja itt az iskolában? Különben megoldom, hogy visszakerülj oda és... segíthetsz. - leülök vele szemben a másik fotelbe, de eszem ágában sincs inni. Jobb szeretem, ha tiszta a fejem és bár szellem, esetében sem akarom, hogy igyon, mert itt anyagi a teste, tehát gondolom hatással van rá az ital. - Van róla bármiféle emléked, hogy ki intézte el, hogy itt légy ilyen formában? - van egy olyan érzésem hogy nem, de ha valaki mágiával hozta ide őt és idézte meg, akkor annak nyoma kell, hogy legyen és ha nyoma van akkor megkereshetjük ezt a nyomot. Csak úgy lehet dolgoknak utána járni, ha szépen fokozatosan haladunk rajtuk végig. A nyom újabb nyomokat szül és ezeken kell végig érni ahhoz hogy kiderüljön ki akar megállítani és kinek köszönheti az apám a halálát.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-07-08, 20:09


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 
- A túlvilágra? Azt hiszem ez már nem tőled függ. Jártam ott, és még mindig fogva tart. Amíg nem teljesítem azt, amiért itt vagyok, addig bármikor visszaránthat. Nem tudom, hogy mivel tudnék megbékélni. – Rántom meg a vállamat. Talán arrogánsnak tűnök, ami a szavaimat, és a hanghordozásomat illeti, de a tekintetemből, a mimikámból leszűrhetné, ha érdekelném, hogy az egykori sportoló gőgje szól belőlem, valójában nagyon is megroppantam a tettem súlya alatt.
- Szerelmes! Itt a kulcsszó! Nem tudtad elhihetetni velem. Állandóan bizonytalankodtál, én meg mindig túlgondoltam.. Nem illettünk egymáshoz, ezt már korábban látnom kellett volna. Neked sem én kellettem igazán, hanem valami tapintatos lovag, nekem meg valami könnyűvérű csaj. De igaz.. semmi sem múlik el következmények nélkül. – Értem azt úgy, hogy egyszerűbben kiadhatta volna az utamat mindenféle hitegetés nélkül. Nem állítom, hogy magának köszönheti, de akkor és ott árulásnak tituláltam, hogy így félrevezetett, mindig elodázta a dolgokat. Igen, gyenge jellem voltam, így utólag visszanézve mindenképpen, hiszen ha sértett is voltam, nem szakadhat el így a cérna. Az erőszak nem megoldás, sportolóként tudnom kellett volna. Ám a hamiskártyás évek nyomot hagytak bennem, az egyszerűbb utat választottam. És ez lett a végzetem.
- Akkor teljesen elbeszéltünk egymás mellett. Én pedig nem tudtam várni, és igen, mindkettőnk máshogyan látta, hiba volt. Az enyém, mert nem mentegetőzöm. A tiédet úgyse fogod elismerni, mert ahogyan akkor is magadra gondoltál, most sincsen ez másképpen. – Rántom meg a vállamat, nem mondom, hogy mindennapos eset az erőszak, de túlélte, nem lett terhes, nem vagdostam össze, nem törtem el a csontjait. Elvettem a szüzességét, méghozzá elég fájdalmasan, ez igaz, de a testében semmi helyrehozhatatlan nem történt. A lelki sebekkel meg nem tudok mit kezdeni. Sosem voltam nagy lélekbúvár.
- Nem. Szó sincsen róla. Ha akarod, tovább gyűlölhetsz, de nem azt akarom, hogy mondd hogy minden rendben. Csak annyit, hogy gondold át, hogy adsz esélyt a bűnbocsánatra. Bárki is küldött ide, túlságosan sokat lebegtem a halál kútjában ahhoz, hogy tudjam, nem attól lesz jobb az életem, hogy tönkreteszlek. Esélyes, hogy akik visszahoztak, akkor sem adnának új életet, ha megteszem. Viszont.. amíg itt vagyok... nos lehet, hogy sosem számoltál vele, hogy én, a gyűlölt erőszaktevő leszek a támaszod, de csak hogy értsd... valóban kedveltelek annak idején. Hogy szerelem volt? Nem tudom.. De annyira mély mindenképpen, hogy ne akarjak miattad szenvedni örökké. Mert én is szenvedtem végül. Igen, pocsék út, hogy csak a végén döbbenek rá, amikor már nincs visszaút. Esetünkben... segítenék neked. Nem tudom, hogy hogyan.. de próbáld elhinni, hogy sokat gondolkoztam ezen.. – Ülök le az egyik bőrfotelbe, és megkeresem az asztal alá gurult whiskey-s üveget. Töltök, de nem csak magamnak. Mindkettőnknek. Annyira udvarias viszont már nem vagyok, hogy bevárjam vele őt is, iszom és kész.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-06-25, 10:49Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ha akarod? Gondolod, hogy menne? Nem vagyok annyira könnyű eset, hogy csak úgy elbánj velem, maximum ezúttal én küldenélek a túlvilágra. - csak lazán megvonom a vállamat. Nem vagyok én olyan ijedős, hogy féljek attól esetleg bántani tudna engem. Persze nehezebb ügy, ha szellem, tehát nem lehet megölni, de a szellemeket is el lehet űzni és nem is kérdés, hogy meg fogom tenni, ha mégis csak erre lenne szükség, még ha ő azt is hiszi, hogy legyőzhet engem. Sokkal erősebb lettem, mint amilyen régen voltam, sokkal több vagyok már és nem lehet csak úgy legyőzni, főleg a célom is komoly, amiért itt vagyok. Olyan, amiért érdemes és fogok is küzdeni, ez nem is lehet kérdés.
- Naiv voltam és... ami a legrosszabb szerelmes is, de ne aggódj tanultam belőle, te pedig megkaptad a büntetésedet és ha újra ilyesmire vetemednél akkor újra megkapod. Legalább már tudod, hogy a tetteidnek vannak következményei is. - hát persze tudom, hogy rossz fiú volt és azt hittem, hogy értem képes lenne változni. Azt hittem képes lesz várni, amíg felkészülök annak ellenére is, hogy neki előtte voltak már bőven mások, de persze esze ágában sem volt. Nem volt türelme, én pedig áldozatul estem neki, de akkor és ott megfogadtam, hogy soha többé nem leszek áldozat.
- Csak mentegetőzöl Ryan. Semmi nem indokolja azt, hogy azt tedd velem, amit tettél... erre nincs magyarázat, nem kenheted másra, főleg nem rám. Ha egy lány nemet mond, az nem, akármi is volt előtte és még csak nem is hitegettelek. Nem akartam, nem voltam felkészülve és ezt te tudtad jól. - persze megpróbálhatja rám kenni, de én nem fogom ezt elfogadni és biztosan nem ismerem el. Persze tetszett és igen azt hiszem belezúgtam, mégis csak ő volt a menő srác, én pedig a könyv moly és mégis miért küldtem volna el? Imponált és többnek éreztem magamat az udvarlásával és nagyon is jó érzés volt, de nem voltam olyan, mint a többi lány, akikhez köze volt és ezt ő nem volt képes elfogadni.
- Tehát ennyi? Sajnálod, amit tettél és mondjam ki, hogy megbocsátok? - szúrós pillantást kap csak tőlem. Talán, ha utána nem sokkal megteszi, talán akkor még megtettem volna, na de most? Már nem vagyok az, aki régen voltam, kemény lettem és nem fogom megadni neki azt a kegyet, hogy legördüljön a lelkéről a súly és minden jobb legyen, hogy ne érezze magát pocsékul. Ha most itt van, talán ez is a kárhozatának a része, hiszen nem mehet el, nem teheti, amit eddig, nem élhet... csak imitálhatja az életet, én pedig nem fogom felmenteni ez alól. - Hát persze így lenne könnyebb... neked, de ez nem így működik. A bűnbocsánatért tenni is kell Ryan, nem csak úgy megkapjuk és nem akkor ér valamit, amikor egyébként is rossz neked. Nem, ha minden rendben lenne, ha jól lennél, ha remek életed lenne és akkor ismernéd be... Nem amikor padlón vagy... - csak megrázom a fejemet. Na persze, könnyű a halálos ágyon azt mondani mindent sajnálok, de ez semmit sem ér. Akkor számít, amikor jól vagyok, akkor ismerd be, hogy rosszat tettél, a többi értéktelen.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-06-21, 11:31


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


  - Lényegében igen, mondhatni. Ezt a szándékot kell éreznem, de közben volt alkalmam bőven gondolkozni. A halál nem olyan egyszerű, mint gondolnád. Legalábbis esetemben. Meghasonlottam, és.. nem kell csak a szenvedés. Ha az az ára, hogy tönkreteszlek, még jobban, mint egykor... Talán meg kéne tennem. Ha akarom. – Azért láthatja rajtam, hogy nem vagyok ellenséges, és ha szét akarnám zúzni a lelkét, azt nem közölném fennhangon, csak simán megtenném, dilemmák nélkül. Igenis lerí rólam, hogy nem azért iszok, mert imádok zülleni, hanem most nem látok más utat, a magány már félelmetes, és igen, ha ki akarok szabadulni, az csak rajta keresztül lehetséges. A módszert viszont még nem kell most eldöntenem.
- Baromság. Nem mondtam, hogy mindig is rendes voltam. Csak nem erőszakos. Szerettem rossz lenni, szabad életet élni, és különben is, pont te mondtad rám, hogy kell egy kis kosz.. – Rázom a fejemet, pont a dögösségem, és a magabiztosságom vonzotta be őt is, csak valamiért még várni akart, és ez végzetesnek bizonyult a kapcsolatunk szempontjából. Talán túlságosan is akartam őt, és elpattant a cérna. De hogy mindenkivel ezt tettem volna, az aljas rágalom, nem kell még magamnak is hazudnom, hogy ezt elismerjem.
- Te bizony. Én voltam a hibás, de te voltál a kiváltó ok. Ha nem hitegettél volna, hanem kerek perec megmondod, hogy neked nem ilyen kapcsolat kell, akkor már jóval előbb feladom a dolgot, és keresek mást. – Ez persze nem teszi még kevésbé értelmezhetővé a helyzetet, hiszen nem igaz, hogy nekem csak arra kellett volna, de akkor hátha kiheverem, hogy nem jött be ez a kapcsolat, és nem raboljuk egymás idejét feleslegesen. De ő a penge élén táncolt, mintha maga sem tudná eldönteni, csináljuk, ne csináljuk. Csináltuk, az én módszeremmel, gyorsan, fájdalmasan.
- Nem érdemlem meg? Arra nem gondoltál Aurora, hogy a vérünk miatt alakult így? Neked is vannak véla felmenőid, és nekem is. Mi van, ha törvényszerű volt az erőszak? Ha nem működünk együtt, és bántanom kellett téged? És hogy mondjam máshogy..? Belátom, hogy óriási hiba volt, és.. igen, élni akarok, de nem minden áron. De legalább bűnbocsánatot nyerni, ha egyszer bele tudom verni a fejedbe, hogy nem vagyok rá büszke. Mit sem számítanak a szavak, mert nem éreznéd a súlyát, de nem akarlak tovább bántani. – Igen, kimondtam, lényegében bocsánatot kértem, így összefoglalva, de úgyis mentegetőzésnek fogja venni. Akkor pedig úgyis mindegy, egy fokkal mégis megnyugotatóbb, hogy ki tudtam mondani.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-06-17, 14:50Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Tehát te azért vonzottál ide, hogy el tudj menni innen és megnehezítsd az életemet. - mert az már egyértelmű, hogy nem azért van itt, hogy jó legyen neki. Egyébként is aljas alak, miért is hozta volna vissza bárki puszta jó szándékból nem igaz? Szó sincs róla, nem hiszem, hogy erről lenne szó, egy pillanatig sem. Nem, azért van itt, mert valaki ide küldte, és ha tényleg létezik, ha tényleg valamilyen módon visszahozták őt, akkor csak erről lehet szó, miattam van itt, hiszen rám lenne hatással, azaz van is, de nem szabad hagynom, hogy így legyen. Még akkor sem, ha már egyértelmű, hogy fizikai valójában itt van és ha igazat mond akkor később már képes lesz elmenni innen? Ez nem jó hír, főleg mert veszélyes lehet akárkire az iskolában, persze főleg a lányokra.
- Persze te ezt mondod és milyen olyan rendes ember voltál mindig is, el is hihetem neked. Sose ittál túl sokat ahhoz, hogy mással is megtedd igaz? - élesen szinte ráförmedek. Megtettem volna, végzek vele, ha módom van rá, de nem volt. A sors végül megadta neki a büntetést és csak mert ne adj isten igazat mond és mást nem erőszakolt meg, ez még nem jelenti azt, hogy egy nem számít, sőt azt sem, hogy mással nem tett olyat, ami szintén bűnnek számít. Csinálhatta kevésbé durván is, le is itathatta a lányokat, simán kinézem belőle és ha a másik nem beszámítható ugyanúgy erőszaknak számít. - Én csináltam belőle rémálmot? - nevetek, de persze nem jó kedvemben. Még hogy én lennék a hibás, mert neki annyira rossz volt a halála után? Ne vicceljen már, ő tette, ő csinált belőle rémálmot magának és persze nekem is. Egyedül az ő hibája!
- Újrakezdeni? Nem érdemled meg, hogy bármit is újra kezdj! Tömény alkohol szag van, ugyanazt teszed mint előtte, nem engedem, hogy a világra szabadulj Ryan, ne is reménykedj! - oh ez nem fog menni, főleg ha miattam küldték ide, akkor majd én visszaküldöm a feladónak és kész. Eszem ágában sincs hagyni, hogy elkezdje itt az iskolában is szedni az áldozatit, hiszen most is iszik, ha tehetné ugyanazt tenné, inna, kártyázna és nőket hajkurászna és ki tudja, hogy mikor jönne egy újabb olyan eset, mint az enyém, amikor az illető nagy kell neki, de nem adja be egy könnyen a derekát. Nem fogom engedni, hogy újra megtegye, ez biztos!


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-06-06, 09:25


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Szellem? Nem, itt valamiért erősebbnek érzem magamat, de van testem Aurora.. ide vonzott ez a folyosó, mintha csak itt tudnék létezni, ám most, hogy végre találkoztunk, azt hiszem el tudnék menni innen. – Vonom meg a vállamat. Erősen kétlem, hogy ismét meg tudnék halni, hiszen akkor minek alkottak volna újra, ha ilyen egyszerű lenne elűzni. Valamilyen mágia alkotta lény lehetek, korlátozott szavatossággal, s ezt ki kell használnom. Nem mondom, megindultak a fejemben a gondolatok a lányt látva ismét, de.. azt hiszem mindaz, ami történt, egyértelműen nem volt helyes, marcangoltam is magamat miatta rendesen. Ám olyan provokatív, hogy nehéz a beismerés. Olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz.
- Látod, mondom én. – Nyúlnék utána, de már kilép az érintésem távolságából. Csupán egyet lépek utána, mintha ez valami tánc lenne, de végül nem szakítom meg a teljes szakadékot, s nem is érek hozzá. Nem fél tőlem, ám az undor egyértelmű. Valódi úthenger voltam a lányok életében, de az erőszak csak nála merült fel. Meg is rázom a fejemet.
- Ez nem így van. Csakis veled. Azt hiszem te kellettél a legjobban. Nem tudom, hogy miért tettem. Na nem mintha ez mentség lenne. De ne szövegelj nekem a szenvedésről. Nem tudod milyen az, meghalni, és utána.. újra átélni a szörnyűségeket, amik mind ellenem fordultak. Te lehettél volna a legjobb emlékem, és rémálmot csináltál belőle. Nekem köszönhetően, ez színigaz. – Bólintok, nem hárítom a felelősséget, ám abban benne volt az ő keze is, hogy hetekig csak hitegetett. Kerek perec is megmondhatta volna, hogy nem áll még készen, de amikor az újabb és újabb randik alkalmával mindig elodázás lett a vége.. Na nem, azért egy sportembernek nincsenek kötélből az idegei.
- Azt hiszem pont azért, hogy tönkretegyelek.. Bosszúállót akarnak belőlem faragni, mert azt hiszik direkt okoztam fájdalmat. Valójában.. Inkább csak azt akarom kitalálni, hogy van-e esély az újrakezdésre. – Már nem kettőnkre értem, hanem a saját testemre mutatok, hátha valahogyan életre tudok kelni. Nem véletlenül könyvtárszobának rendeztem be a lakosztályt. Mondjuk eddig főleg vedelés volt.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-06-02, 16:40Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Még mindig képtelen vagyok elhinni azt, hogy valódi, bármennyire is bizonygatja nekem mindezt. Szóval tényleg itt lenne a szelleme? De miért a berendezett hely? Olyan, mintha az egész meg lenne rendezve és egyértelmű, hogy aki tette elég erős kellett hogy legyen ahhoz, hogy ilyesmire képes legyen, de akkor ki volt és miért tette vajon?
- Tehát azt akarod mondani, hogy szellem vagy? De nem itt haltál meg... hogy küldhettek volna ide? Az egész képtelenség, csak nem tudom ki csinál ilyet és miért. - rázom a fejemet, még mindig nem értem az egészet, hogyan kerülhetett ide és egyáltalán miért, de biztosan jó oka van a dolognak, főleg ha még igazat is mond, mert nem érzékelek itt senkit. Senkit sem látok, egy lelket sem, ami alátámasztaná, hogy netán valaki illúzióval vetíti ide őt, még ha ez is lenne a leglogikusabb. Ha viszont tényleg itt van, akkor tényleg valami nagyon komoly dolog húzódik a háttérben, de vajon micsoda és ki a fene oldotta meg, hogy itt legyen?
- Jó tegyük fel, hogy igazat mondasz, hogy tényleg itt vagy... - közelebb lépek, de csak annyira, hogy hozzáérjek a vállához, csak egy ujjal és igen tényleg fizikailag itt van, de nem szellem. Láthatja rajtam jól, hogy ez végképp összezavar és persze e miatt automatikusan lépek hátrébb tőle. Nem... nem félek! Nem félek már tőle! - Persze meg sem lep, hogy fel sem fogod, amit tettél az nem csak annyi, hogy megkaptál. Másokkal is megtetted. Mocskos, aljas alak vagy, megérdemelted, amit kaptál, sőt... keveset szenvedtél azokhoz képest, akiknek te ártottál. - mint például én is. Egyszerű fájdalom? Hát persze... még soha életében nem volt része ilyesmiben, nem tudja mennyire fáj és azt sem tudja milyen lelki terhet jelent, hogy milyen megaláztatás, hogy milyen mély nyomot hagy az emberben és mennyire lesz hatással az egész jövőjére. Lényegében normális esetben nem töröm be Kyle orrát, csak mert taszító módon próbálkozott be, de Ryannek hála majdnem megfojtottam az orrtörés után.
b]- Hogy mivel foglalkozom? Gondolom nem azért vagy itt, ha küldtek, hogy kedélyesen elcsevegjünk nem igaz?[/b] - nem, ezt nem igazán hiszem el róla. Ha azért küldték, hogy keresztbe tegyen nekem, hogy megnehezítse a dolgomat, az itt töltött időt, akkor ez sikerült, de ha csak csevegni akar, akkor nem sokat jelent a jelenléte. Akkor mégis mi a fenéért van itt?


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-05-20, 14:36


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Nem fogom neki magyarázgatni, hogy mennyit szenvedtem már az életben, és már közel sem vagyok az a menő arc, aki voltam. Míg régen a csapat éltetett, a halálom előtti hosszú hónapokban nagyon is magányos életet éltem. Nem mondom, hogy rosszabbat, de a hamiskártyázás mellett a nőzésről szólt az életem, amihez aligha lehet más pasikat bevonni, nem is nagyon érdemes, mert csak konkurenciát jelentenek. A halálom után pedig nem maradt más, csak az üresség, a tökéletes kiüresedés, ahol már semmi boldogság nem juthat, csak a görbe tükör, amely mindig szembesít a hibáimmal, az ostoba baklövéseimmel, mert az ember ezeket könnyen meglátja, ha már semmi más nincsen.
- Halott vagyok, vagy voltam, vagy mi a szar.. Nem tudom, de nem vetít ide senki. Ideküldtek, idehoztak, tök zavaros az egész. De az tuti, hogy miattad vagyok itt. Valakinek beleugattál a dolgaiba? – Ha ő ilyen hangon beszél velem, hát lazán belemehetünk az adok-kapokba, nekem aztán nem gond, hiszen legalább történik valami, nem kell tovább unatkoznom. Azt viszont egyértelműen érzékelem, hogy a közelében erősebb vagyok. Amíg nem jött ide, addig csak a folyosón éreztem, hogy vagyok valaki, de a közelében mintha nem lenne ez a gát, el is mehetnék, de jó eséllyel csak vele. Hozzá kötöttek? Mondjuk ez logikus..
- Irányít? Nem vagyok rongybaba, akit csak úgy dobálgatnak kicsi lány.. A fájdalom az egy dolog, de nem öltelek meg, nem tettelek ronccsá, csak meg akartalak kapni. Megtörtént. Élsz, erős vagy, akkor most.. – Azért láthatja rajtam, hogy bár keményen beszélek vele, de nem vagyok cinikus, sőt, a pillantásomon átfut valami sötét árny, miszerint nem veszem természetesnek, ami történt, már nem. Lehet, hogy voltam valaki, aki már nem vagyok, de attól még a múlt átka rajtam van, mint valami billog.
- Igazából az is teljesen homályos, hogy hogyan haltam meg. Valaki utolért, valakinek keresztbe tettem, és ez megtorlást követelt. Mindegy is.. mit siránkozzak rajta. Te viszont.. mivel foglalkozol? – Nem válaszolok a fenyegetésére, nem érzem azt, hogy eltűnhethet, félelmet pedig nem akarok kicsikarni tőle. Csak tudom, hogy itt kell lennem, talán idegesíteni, lassítani. Ám mindaz, ami egykor tetszett benne, továbbra is él, ezért nehezen veszem rá magamat, hogy tovább gyötörjem nyomorultat. Nyilván nem vagyok büszke az erőszakra, nem is hozott akkora kielégülést, mint vártam, az a hülye türelmetlenségem közbeszólt. Késő bánat..


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-05-16, 16:14Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem tudom elhinni azt, hogy tényleg itt van, egyelőre képtelen vagyok rá. Jelenés lehet, esetleg illúzió, de hogy szellem... mégis hogyan lehetne szellem, ha egyszer nem is itt halt meg? És hogy került volna ide? Nem kötődött annyira hozzám és miután tudom jól, hogy voltak még rajtam kívül mások is és minden bizonnyal lettek is volna hát főleg nem kerül ide miattam. Nem is jut eszembe olyasmi, hogy valaki netán szándékosan tette, hogy visszahozta, hogy itt legyen és megnehezítse az életemet, egyelőre még azt sem hittem el igazán, hogy tényleg itt van.
- Halott... tehát azt akarod mondani nekem, hogy szellem vagy? Ha az lennél nem itt kellene lenned és nem most, hiszen már rég meghaltál, évekkel ezelőtt. Valaki idevetít, de az a nagy kérdés, hogy... kicsoda! - az utolsó szónál már szinte kiabálok úgy megemelem a hangomat. Arra számítok, hogy valaki biztosan itt rejtőzik és bár a pálca még mindig a kezemben van, de mivel Ryan csak egy illúzió lehet bizonyára nem tehet ellenem semmit sem, hozzám sem érhet, nem miatta van hát, hanem az illető miatt, aki biztosan itt van valahol. Nem is végig a múlt árnyékára figyelek, hanem elsősorban a környezetet vizsgálom. Szépen be van rendezve és úgy tűnik, hogy minden valódi, legalábbis ahogyan hozzáérek egy-egy könyvhöz, asztalhoz, minden eredeti. Tehát ezek igaziak, csak Ryan lehet valamiféle varázslat eredménye.
- Fájdalom? Szerinted csak fájdalom volt, amit kaptam tőled, ilyen egyszerű lenne? Szóval, aki irányít sem fogja fel, hogy mi mit jelent. - csak megrázom a fejemet és tovább keresgélek, hátha megtalálom végre azt, akin tényleg fognak a varázslatok, hiszen Ryant maximum eltüntetni tudnám, ha már csak egy illúzió, de az nem elég, mert aki létrehozta újra alkothatja akármikor. - Erősebb vagyok, te pedig csak egy kép vagy, eltüntethetlek és már nem félek tőled, ez a legfontosabb. - nem, tőle sem félek és mástól sem, már a fájdalomtól sem, hiszen sok mindent kibírtam már, elviseltem azóta, hogy minden megváltozott. Végül is neki köszönhetem, hogy erőt kaptam ahhoz, hogy utána járjak annak mi történt az apámmal, ha innen nézzük még hálás is lehetek neki. Viszont ha ő nincs most talán átlagos életem lenne és nyugodt mindezek nélkül, de olyan már soha sem lesz.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-05-10, 18:23


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Méregetjük egymást, de a hívogatásom ellenére sem jön sokkal közelebb, így megmararad köztünk a távolság, és a szúrós szemmel nézegetés. Rég volt már, mégis látszik rajta, hogy tökéletesen emlékszik a teremtése minden pillantára. Hiszen egyértelmű, hogy teljesen másféle ember lett. Dacos, felszegett az álla, látszik rajta, hogy csak az érhet hozzá büntetlenül, akinek ő hagyja. Valahol büszke is lehetnék magamra, hiszen általam lett erősebb, de azért ilyen ember mégsem vagyok. Bennem is van annyi lélek, hogy ha ki akartam volna őt nevelni, akkor máshogyan teszem, nem erőszakkal, fájdalommal. Azok olyan idők voltak, amikor tomboltak a hormonok, ki kellett mutatni a férfiasságot, és így sikerült. Az egyetlen szerencse, hogy rajta kívül nem volt más, aki az áldozatomul esett. Hogy szenvedtem-e eleget miatta? Nem mondanám, gyorsan el is felejtettem, utána már nem igazán találkoztunk, átnéztem rajta. Ám a halálban az ember mindent újraél, és azóta számtalanszor előjött az arca a nagy semmiben lebegés közepette, és most azt várják tőlem, hogy tegyem megint pokollá az életét. Ezúttal nincsen választásom. Elfüstölhetek a nagy semmiben, dolgom végezetlenül. Még akár ezt a sorsot is választhatom, megváltás gyanánt. Egyenlőre azonban élje ki magát rajtam, talán itt a bosszú ideje.
- Valóban az vagyok. Hogy miféle, azt magam sem tudom. Halott, aki egy időre újra élhet. – A pálcán csak nevetek, fájdalmat okozhat, de meg nem ölhet. Vagy ha megöl, ismét megjelenek, valami ilyesmi lehet az alku lényege. Véglegesen nem űzhet el, csak azok, akik a sorsát kívánják befolyásolni.
- Aurora.. ilyen bosszúálló lettél? A fájdalomért halált? Ennyi lenne az egész? Azt gondolod, hogy most nem tehetek meg veled bármit, amit csak akarok? Miből hiszed, hogy most lenne esélyed? – Nevetek fel, aztán legyintek. Már hiányzik a szememből a gúnyos felsőbbrendűség, ami még focistaként a sajátom volt. Elcsábítottam, majd türelmetlenségemben lerohantam, mintha ő is csak valami trófea lenne. Ám mégis, láthatja rajtam, hogy évek teltek el, s idősödtem, a pillantásom is valahogy.. más. Ám a cél, amiért itt vagyok, jelen esetben megkerülhetetlen.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-04-30, 20:53Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ledöbbenek, hát persze, hiszen így is van épp elég gondom Kyle-lal. Azt akarja, hogy eltűnjek érte, csak még mindig nem fogta fel, hogy nem egy elkényeztetett kislány vagyok, akivel csak úgy ki lehet szúrni, na de hogy Ryan bukkanjon elő... Futólag még az is felmerül bennem, hogy ez egy Kyle-féle kegyetlen tréfa, na de az mégis hogyan lehetne, ha egyszer Kyle nem tudhat a múltamról és arról sem, hogy egyáltalán ki az a Ryan. A nevem persze nem titok, de nem hiszem, hogy annyira érdekeltem őt, hogy bővebben utána nézzen, főleg mivel még csak nem is vagyok angol. Na persze én se néztem jobban utána neki, így én sem tudhatom, hogy valójában ő sem, bár ez esetében jóval rejtettebb információ lenne, de mivel nem miatta vagyok itt, nem szükséges, hogy ezt kiderítsem.
- Nem lehetsz itt... meghaltál. Valami jelenés lehetsz, vagy... valaki idevarázsolt, akkor viszont el is tüntethetlek. - előkerül most már a pálcám is. Nincs erre időm és most azzal sem foglalkozom, hogy olyan, mintha az egész hely berendezett lenne a számára, na de miért is érdekelne az egész jobban, mint kellene, hiszen azt sem tudom, hogy mi ez az egész és főleg nem tudom, hogy miért van egyáltalán. Nem kellene itt lennie és persze már attól is úgy érzem, hogy dühös leszek, hogy rá pillantok, de ezt most nem hagyhatom, hogy a felszínre törjön, hiszen ez nem valóság, egy kép miatt pedig nem lehetek mérges. Túlléptem már a múltamon, elfogadtam, hogy nem én állhattam bosszút rajta, akkor hát ennyi. Nem mehetek visszafelé, ha egyszer már elindultam előre az úton.
- Ha az lennél, akinek tűnsz, akkor tudnád, hogy nem, hogy ha tehettem volna én öllek meg, de sajnos erre nem volt lehetőségem. De persze mindig reméltem, hogy épp eleget szenvedtél. - csak megvonom a vállamat egy röpke félmosollyal, mert miért ne? Végül is mindig is így voltam ezzel, reméltem, hogy Ryan sokat szenvedett a balesetnél, hogy épp elég kínzó volt számára az, hogy fiatalon kellett meghalnia, ha már nem én lehetettem az, aki végez vele. Persze igazából azt sem tudtam, hogy képes lettem volna megölni őt egyáltalán, de erre aztán fény sem derült, hiszen megtette a sors helyettem, megkapta azt a bizonyos méltó büntetést.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-04-23, 18:42


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 S érkezik, szinte érzem a jelenlétét, holott nem tudom, hogy szellemként ez lehetséges-e. Valaki, aki visszahozott, talált olyan módot, hogy összekapcsoljon minket, így oda tudjam magamhoz vonzani. Ez működik, legalábbis bízom benne. Különösebb instrukciókat nem kaptam Aurorát illetően, és bár némi megbántást valaha éreztem vele kapcsolatban, most inkább az érdekel, hogy az ő lelke árán én miért jöhettem vissza. Az biztos, hogy nem ajándékba kaptam ezt a fél-életet, az ok, amiért itt vagyok, az csakis ő. Hogy bosszantanom kell, vagy lebeszélnem arról, amit éppen művel.. Ez már nem teljesen tiszta. Mint ahogyan az sem, hogy engem, mint valami ellenséges lelket kellett kapnia.. Holott neki van indoka arra, hogy bosszút álljon. Már a puszta jelenlétem is komoly stresszforrás lehet. Viszont az kérdés, hogy ha teljesítem a feladatot, komolyan vissza is hoznak, vagy ez csak amolyan becsalogató, hogy tegyem a dolgomat, hiszen úgysem emelhetem fel különösebben a szavamat, ha mégis maradok halott..
- Bár tudnám. Most itt vagyok.. hiszen van még dolgunk egymással. Tekintheted elszámolnivalónak is. Na gyere! – Tárom szét a karomat hívogatóan, mintha intenék neki, hogy ne fogja vissza magát, nyugodtan támadjon meg. Itt ugyan érzem a fájdalmat, de meghalni ennél jobban nem tudok. Akkor hát mi vesztenivalóm van? Adja ki nyugodtan a dühét. Bár érdekes módon nem tűnik dühösnek, csak meglepettnek. Én voltam az alfahím, aki használtam őt, a testével elégültem ki, így öltem meg a lelkét, de hát lássuk be, az egy ilyen korszak volt, és azóta sem lettem sokkal kedvesebb.. Mondhatni megesik az ilyesmi..
- Hiányoztam? – Mosolygok rá, habár mindez nem túl őszinte, inkább az unaloműzés most a célom, kérdés, hogy ő mennyire lesz ebben partner..

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-04-17, 16:05Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dühösnek kellene lennem, de semmi értelme sincs. Eddig is tudtam, hogy Kyle nem örül a jelenlétemnek, de nem érdekel, az már azért persze jobban zavar, hogy ilyen kis álnok húzással próbál tenni ellenem, de hosszú távon ezzel se sokat fog elérni, mert nem megyek el egy buta pletyka miatt, hiába hiszi azt. Persze minden bizonnyal elkényeztetett kis hercegnőnek tart, annak gondol, ami valahol érthető is, de ezzel egyben alá is becsül és fogalma sincs róla, hogy ez mennyire, de mennyire rossz lépés a részéről. Én innen addig nem megyek el, amíg ki nem bogoztam a szálakat és ahhoz, hogy Angliában tartózkodjak, hogy legyen alkalmam mindennek utána járni szükségem van az anyámra, még ha nem is érdekelnek a kis ügyei, ha nem is akarok hozzámenni ehhez a Kylehoz, aki egyértelműen egy kis nyápic, akit az apja dróton rángat... attól még játszanom kell a szerepemet legalább egy ideig.
Most viszont a düh hamar elszáll, amikor megérzem a furcsa hívogató érzést. Persze sok mindent hallottam már a Roxfortról és hiába nem vagyok itt régóta sok mindent meg is tapasztaltam már, de ez még nekem is új, hogy úgy érzem valami hívogat. Persze talán pár pillanatig próbálok ellenállni, mert nem szeretem, ha bábként rángatni próbál bárki is, aztán végül mégis felállok a társalgó foteljéből, a táskámba süllyesztem a kis noteszt, amibe a jegyzeteimet írom fel, a táskát átvetem a vállamon és már indulok is. Lássuk csak... mi a fene ez és vajon másra is hat, vagy csak rám? Hamar elérek a sötét folyosóra, ami nem túl bizalomgerjesztő, de már sok mindenen vagyok túl fiatal korom ellenére, nem csoda hát, ha nem riadok meg egy sötét folyosótól. Hamar elérem az ajtót és bár megfordul a fejemben, hogy pálcát ragadjak, végül nem teszem meg, csak lenyomom a kilincset és belépek az ajtón.
- Hahó! - szólalok meg első reakcióként, de úgy fest sokáig nem kell tanakodnom van-e itt valaki, mert egy pillanat múlva meg is látom az ismerős arcot. Az ismerős arcot, aki... nem lehetséges, hogy itt legyen. Hallottam már pletykákat a szükség szobájáról, hogy a Roxfort mire képes, de ez... még új. Nem csoda, ha megtorpanok, az ajtó is nyitva marad mögöttem. Ez a hely talán a múltbéli félelmeket vetíti ki? Pedig én nem félek Ryantől, már nem. Ha tehettem volna én végzek vele, de ez a lehetőség nem adódott meg a fránya baleset miatt. - Miféle jelenés vagy? - nem, az fel sem merül bennem, hogy tényleg ő lenne az, esetleg valaki kiderített valamit a múltamról és csak valamiféle illúzió lehet itt előttem bármennyire is valódinak tűnik messziről? Ettől még persze nem lépdelek beljebb, viszont a pálcámat sem kapom elő egyből, hogy védekezzek, hiszen ha csak egy jelenés, valamiféle félelem kivetülés, akkor a pálca mit sem ér ellene.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója 2017-04-08, 10:27


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 

Még mindig nem tudom, hogy mi volt az a fény, amely felé végül tudtam úszni a nagy lebegés közepette a semmi sötéten kavargó óceánján át, de hogy itt vagyok, ahhoz nem fér kétség. Nem volt ilyen egyszerű a kezdet. Most, hogy magam alatt simogatom a vörösbőr kanapét, s iszogatom a bourbont, olyan megnyugtató a gondolat, hogy ismét itt vagyok, de enyhén szólva is kétségbeesve kapaszkodtam még nem is olyan régen a lét apró szalmaszálába. Fogalmam sincsen, hogyan kerültem ide, de hát végülis meghaltam, ott pedig már nincsen tér és idő, ám ez már biztosan nem Amerika. Elsőre nem is volt testem, csak ez a sötéten kavargó aura, amellyel távolról tudtam figyelni, de valami vonzott lefelé, a kastély mélyére, s tudtam, Aurora is itt lehet a közelben. Amint elértem a vágyott mélységet, egyre erősebb lettem, s tudtam, valakinek célja volt velem. Igen sok ellenlábasom volt, és valami halványan derengett, mint egy alkuként, hogy itt kell lennem, ám ha ismét élek, akkor Aurorát kell célbavennem. Nem nagyon van választásom, még ha nem is tudom a miérteket. Valaki ártani akar neki, de tulajdonképpen ez miért is érdekel engem? Ha általa létezhetek..? Egykor csúnyán elbántam vele, legalábbis ez rémlik, de hogy mi is történt vele azóta.. Aligha érdekelt utána.. Most sem tehetem meg, hogy törődök vele. Itt vagyok, új esélyt kapva, és ki kell derítenem, hogy ő mit akar, hogy kerül egyáltalán képbe. Felállok, és a pohárral a kezemben kinézek az ablakon, innen a pincefolyosókról éppenhogy lehet látni a birtokot, amely tavaszi életét élve hozzám hasonlóan virágozni kezd, s érzem, hogy ha kiterjesztem a tudatomat, sötét csápként érik el a lány elméjét, mintha egy hivogató lidércfény lennék.. Várok, várnom kell, mert tudom, hogy ide fog jönni, vonzza őt a csábítás, a kiaknázatlan vágy, hogy dolga van itt, ahol még sosem járt. Az ajtót nem tárom ki, tudom, hogy végig fog lépdelni a folyosón, hogy idetaláljon..


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Draco Malfoy
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 742

TémanyitásTárgy: A sötétség folyosója 2017-04-08, 10:14


A sötétség folyosója

A sötétség folyosója a Roxfort olyan területe, amelynek létezését talán még maga az igazgató is csupán gyanítja. Egykor oly félelmetes, gonosz dolog történt itt, hogy a halál vert gyökeret az egykor még valóban használt folyosón. A hely vonzza a túlvilágot, a szellemeket, lidérceket, hiszen itt új életre kelhetnek, képesek emberként megjelenni. Meghalni újra természetesen már nem tudnak. Amíg itt tartózkodnak, szinte minden álmuk valóra válhat, úgy kezelhetik a helyet, mint az élők a Szükség szobáját. Több szoba is létezik már, amit a holtak alkottak meg, s formáltak az izlésük szerint. A helyet csak akkor találhatja meg valaki, ha egy szellem hívja, csalja ide le.. S a kiút? Van egyáltalán?

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
mint a  félelmen
alapuló tisztelet.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Semmi sem
megvetendőbb,

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://roxfortreloaded.hungarianforum.com
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A sötétség folyosója

Vissza az elejére Go down

A sötétség folyosója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Folyosók
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor-