Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Stopptúra
  Today at 13:25
Daniel G. Paisley


ϟ Túl sokat tudsz...
  Yesterday at 23:10
Rhys Murdoch

ϟ Tower
  Yesterday at 19:31
Kalandmester

ϟ Hiányzásnapló
  Yesterday at 17:03
Calista Merrick
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody Armstrong
 
Eileen Silsbury
 
Gina Accipiter
 
Daniel G. Paisley
 
Shanna Griffin
 
Megan Smith
 
Sidney Smallwood
 
Armand Stansson
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 640 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Loki

Jelenleg összesen 37921 hozzászólás olvasható. in 3432 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Peter & Sophia - Félreértések tisztázása?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 146

TémanyitásTárgy: Re: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása? 2017-04-04, 08:22Kedves Sophia!

[You must be registered and logged in to see this image.]

Úgy érzem, kell néhány nap ahhoz, hogy leüljenek köztünk a dolgok, elvégre addig úgyis csak mutogatni fogunk egymásra, folyamatosan a másikat okolva... Bármennyire is az ellenkezőjét hiszed ennek, nem igazán szeretnélek ennél is rosszabb helyzetbe hozni. Dane miatt fő leginkább az agyam jelenleg is, nem igazán irántad szólnak az indulataim, hanem leginkább iránta. Hogy pont itt és pont most kellett felbukkannia.
Sajnálom, ha megbántottalak, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy neked is van valamennyi hibád ebben az egész helyzetben. Csak néhány nap kell ahhoz, hogy kissé jobban átlássam a dolgokat, addig szerintem ne is nagyon levelezzünk... Csak pár nap.

Peter

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 190

TémanyitásTárgy: Re: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása? 2017-04-03, 20:28


Kedves Peter!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Fogalmam sem volt, hogy féltékenység az egész, csak akkor jöttem rá, amikor ő maga mondta el, mert egyébként így történt. Ő mondta el, mielőtt kiderült, hogy kicsoda és megértheted annyira furán viselkedtél. Nem értettem, hogy mi bajod, komolyan azt hittem az ital miatt van, meg hát... te kezdted azzal az egészet, hogy nem voltál őszinte. Én elmondtam neked, hogy találkoztam vele igaz? Hozzád mentem direkt oda, hogy elmond kicsoda, mi köze hozzád, nem tőle kérdeztem meg, te viszont nem voltál velem őszinte, szerintem ez sokkal nagyobb hiba, mint az, hogy nem tettem, amit kértél szó nélkül.
Ezt te sem mondhatod komolyan! Persze, hogy a hideg kiráz tőle, de a bálon másképp viselkedett és szerintem te magad is tudod, hogy elég ügyesen forgatja a lapokat és ügyesen játszik szerepet, ezt újfent bizonyította is. Ha jól tudom valamikor barátok voltatok nem igaz? Egyébként sem a veszélyes alakokra bukom, csak folyton megbántanak és látod most te is pontosan ugyanezt teszed, akkor te nem ugyanúgy ebbe a rossz kategóriába tartozol? Most legalábbis... nagyon úgy viselkedsz. Eddig egy szóval nem mondtad azt sem, hogy szeretsz... nem tudok kiigazodni rajtad. Igen a barátomnak tartalak, bár most tényleg nem viselkedsz úgy, de már legalább értem, hogy legutóbb miért kérdeztél tőlem ilyeneket. Így már ez is értelmet nyer, akkor csak furcsálltam. De akkor is értelmetlennek tartom ezt az egészet, nem fog békén hagyni, csak mert te távol tartod magad tőlem. Azt hiszem azzal még ő is tisztában van, hogy az érzéseket nem lehet csak úgy akarattal megszüntetni, a tieid sem fognak elmúlni parancsszóra, ezt tudod ugye?
Ezt a kérdést válaszra sem méltatom Peter! Tudod mit? Akkor legyen így, ha úgyis annyira erre vágysz, ha képes leszel beszélni velem normálisan akkor majd elém állsz. Tudod hol találsz meg, de ez így nem állapot. Csak úgy eldobnád a barátságunkat, vagy... akármit, bárminek a lehetőségét, mert te már elkönyveltél magadban dolgokat és komolyan üldözési mániád van, ha így állsz hozzá. Szerinted képes lennék érezni valaki iránt valamit, aki a szemem láttára fenyegetőzött, aki ilyen paranoiássá tett téged, amiért még csak nem is beszélsz velem és, aki megölt egy tanárt? Ha ezt kinézed belőlem az már egyébként is régen rossz. Inkább nézz magadba Peter, mert jelenleg nem vagy önmagad és addig nem is hiszem, hogy van értelme beszélnünk, amíg így viselkedsz.

Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 146

TémanyitásTárgy: Re: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása? 2017-03-28, 08:02


Kedves Sophia!

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gondoltam, váltottatok pár szót a bálon, elvégre odament hozzád, amikor én is követtem, majd otthagytalak titeket. A féltékenység mond neked valamit? A hülyeségemért pedig már bocsánatot kértem az előző levelemben, ennél többet innen már nem tehetek, egyszerűen csak szeretnék egy kis időt, mire a helyükre kerülnek a gondolataim, jelenleg még mindig minden annyira kusza. Semmit sem tettél? Még csak fel sem tűnt számodra, hogy mennyire távol szeretnélek tartani attól a maszkos idegentől? Nem hallgattál rám, kézzel-lábbal kaptál utána, inkább elhajtottál a fenébe, semmint megbízz bennem... Reméltem, hogy nem kell elmondanom, ki van a maszk alatt, reménykedtem abban, hogy a barátságunkra tekintettel hallgatsz rám mindenféle érvelés nélkül, mégis ezt kaptam tőled... Ezzel bántottál meg igazán.
Igen, említetted, hogy félelmetes, a hideg is kiráz tőle, de valamiért csak levett a lábáról, amikor nem láttad az arcát, igaz? Ha valóban félnél tőle, akkor már a kisugárzásán is érezted volna, hogy ő olyasvaaki, akit kerülni kell, mégsem ezt tetted. Sophy... Sophia. Mindketten tudjuk, hogy buksz a veszélyes alakokra, mindig olyasvalakit választasz magad mellé, akit nem kellene. Barátok? Ezek után? Tudod, mit érzek, képes lennél még ezek után is a barátodnak tartani engem? Szeretlek, te viszont úgy tekintesz rám, mint egy javíthatatlan kölyökre, aki az ágyába ráncigál másokat, hogy utána szakíthasson velük. Ha viszont a közeledben vagyok, akkor élő céltábla leszel a szemében, akit mindenáron érdemes lenne kiiktatni... Így viszont talán van esélye annak, hogy leszáll rólad és békén hagy. A biztonságod miatt pedig ne aggódj, van pár trükk a tarsolyomban, tudni fogom, ha bajban leszel és odasietek... Nem hagyom, hogy Dane bárkit is bántson, ha már azt a tanárt időm sem volt megvédeni tőle.
Igen, engem szeretne kínozni a lehető leghosszabb ideig, úgyhogy kétlem, hogy mostanában sor kerülne részéről bármire is, hiszen akkor már rég végzett volna veled. Játszadozik veled, komolyan mondom, ha az utadba tévedne, menj onnan, vissza se nézz, csak siess el! Még az sem kizárt, hogy megpróbál magába bolondítani, sőt, több mint valószínű, hiszen ugyanezt művelte a bálon is... Elcsábított, te pedig egyenesen a karjaiba sétáltál... Őszintén, Sophia: érzel iránta valamit?

Peter

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 190

TémanyitásTárgy: Re: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása? 2017-03-25, 18:06


Kedves Peter!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mesélte nekem? Mintha kapcsolatban lennék vele és beszélgetnénk. Még mindig nem érted, hogy erről szó sincs? Olyan rettenetesen fafejű vagy és fel nem foghatom miért írsz ilyen nagy butaságokat. Igen be kellene ismerned, hogy hülye voltál, sőt bocsánatot kellene kérned, de eszed ágában sincs ugye? Talán tényleg igazad van és nem állnék szóba veled, ezek után meg főleg. Még, hogy benned sebek keletkeztek? De én semmit nem tettem, akkor meg mitől? Úgy állítod be ezt, mintha én lennék a hibás bármiben is, aztán meg mintha védeni szeretnél, de azzal akarsz védeni, hogy megbántasz?
Nem érdelek, komolyan nem, engem nem érdekel Dane, mondtam neked, hogy félelmetes alak és te magad írtad most, hogy csak úgy megölt egy tanárt. Mégis mit akarnék tőle szerinted? Elkerülni leginkább, de ez az őrült hozzáállás, hogy kitörölsz magadból. Tehát, már barátok sem lehetünk? És nem is érdemes megpróbálni mást, csak mert ez az egész így alakult? És persze én nem is szólhatok bele, mert te már eldöntötted, amihez semmi jogod sincs! Egyébként is nem te akarsz auror lenni? Szerinted ez így működik és ilyen egyszerűen leszerelheted őt? Ha rajtam keresztül akar bántani téged és tudja, hogy barátok vagyunk... voltunk, mit tudom én, akkor ő sem hülye, nem fogja úgy venni, hogy csak mert távol tartod magad tőlem akkor már nem is ér semmit sem, ha árt nekem, viszont még csak a közelemben sem leszel, hogy segíts, vagy megvédj. Ebbe belegondoltál? Szerinted nem lenne képes akár hideg vérrel meg is ölni? Mert, ha megölt egy tanárt, akkor igenis megteheti akármikor és te majd csak utólag tudhatod meg és akkor bánhatod, hogy ilyen szemét módon viselkedtél velem és az utolsó szavak, amiket olvastam tőle arról szóltak, hogy akarsz teljesen elfelejteni... kitörölni magadból, ahogyan te mondtad. Ezt azért jól gondolt meg, mert ha jól sejtem akkor Dane téged akar igazán kínozni és ahhoz neked kell életben maradnod... de csak neked.

Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 146

TémanyitásTárgy: Re: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása? 2017-03-21, 06:20


Kedves Sophia!

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gondoltam arra, hogy nem igazán szeretnél velem szóba állni a Valentin-napi események után, ez pedig így is van rendjén, nem hibáztatlak. Engem is gyötörnek az aznap éjszaka történtek, kár volt elmennem oda, de ezen már nem tudok változtatni... És igenis tisztában vagyok azzal, hogy azt szeretnéd olvasni: hülye voltam. Nos, akkor bevallom, igen az voltam és még mindig az vagyok, mert most is veszem a fáradtságot és válaszolok a soraidra, noha még az sem biztos, hogy te elolvasod ezeket valaha is.
Igen, meghalt egy tanár, ott voltam, Dane volt az, arról viszont fogalmam sincs, hogy mi érdeke volt ezt tennie... Ő az új auror-tanácsadó, mesélte neked? Valami célja van ezzel is, mint minden átkozott kis lépésével, amit eddig megtett a kastélyban. Ki fogom deríteni a dolgot, annyi szent, nem hagyom annyiban, most nem.
Valamiért azt hittem, hogy tisztában vagy azzal, ki is ő valójában, de ez már semmit sem számít, ha jól sejtem. Egyszerűen csak rosszul esett, hogy a közelében szeretnél lenni, miközben ő az, akitől elmondásod szerint a legjobban rettegsz, nem láttam tisztán a dolgokat, és igen, ebben én voltam a hibás, de már mindegy is, nem igaz? Bárkire is kenjük a dolgot, megtörtént. Ami pedig Jade-t illeti... Nem akartam megbántani, később majd bocsánatot kérek tőle személyesen, amint kissé összeszedtem magam, mert most nem menne a dolog. Számára is jobb lenne pár nap pihi, mert a végén még kikaparná a szemem, azt pedig igazán nem szeretném. De tényleg...
Bocs, hogy nem foglalkoztam a daloddal, de tudod, pont akkor volt egy kis dolgom Dane-el. Hallottam ugyan, hogy valamit mondasz, de azt hittem, a hős lovagodnak küldöd a számot, ki hitte volna, hogy ő időközben minden titkát felfedte előtted? Nem Sophia, ez most nem olyan helyzet, amin csak úgy túl tudjuk tenni magunkat... Benned és bennem is olyan sebek keletkeztek, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Úgy viselkedtem, mint egy hisztis kislány? Esélyes. Amit viszont nem tudhatsz, az az, hogy Dane most újra akarja írni a múltat, ami már egyszer megtörtént, ezúttal viszont engem szeretne szenvedő alanyként látni. Nem mintha annak idején nem szenvedtem volna eleget, de állok elébe. Téged viszont nem szeretnélek a tűzkeresztben látni, szóval nem hiszem, hogy javítani szeretnék kettőnk kapcsolatán. Megbántva érzed magad? Legyen. De még mindig jobb, hogy érzel valamit, mert az azt jelenti, hogy élsz.
És így a végére: igen, az utóbbi időben kissé közelebb kerültem hozzád, mint szerettem volna, de eskü, hogy jelenleg is minden erőmmel azon vagyok, hogy kitöröljelek magamból, szóval emiatt nem kell aggódnod, nem foglak feleslegesen zaklatni az érzelmeimmel. Elvégre, én csak Peter vagyok, a haver, semmi több. Ne adj nekem esélyt, mert komolytalan vagyok kapcsolatok terén. Ilyen szempontból tényleg sokkal jobb Dane. Ő legalább halálosan komoly.

Peter

[You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 190

TémanyitásTárgy: Re: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása? 2017-03-20, 17:42


Kedves Peter!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Na jó, gőzöm sincs hol is kezdjem, de nem értelek. Nem beszélsz velem, bár... nem is tudom, hogy most én akarnék-e. Baromi szemét voltál tudod ugye? El se akartál jönni a buliba, erre ez az egész... Neked tényleg ennyit ér a barátságunk? Ha tényleg úgy van, ha tényleg... kedvelsz, vagy tudom is én, akkor ezt így kell intézni? Túlságosan zavarosak a gondolataim, hiába próbálom összeszedni őket, a fejem pedig rettenetesen hasogat. Komolyan meghalt valaki? Egy tanár? Ugye ebben az ő keze van benne? Egyébként fogalmam sincs mégis hogyan gondoltad, hogy tudom, hogy ő az. Azt hittem egy idegen... hogyan ismertem volna fel? Elváltoztatta a hangját és amikor először találkoztam vele szakállas volt. Te pedig nem is figyelmeztettél, pedig tudtad igaz? És ez az egész Jade-del... szemét dolog volt, hogy kihasználtad, állati pipa volt rád ő is, mire volt ez jó egyáltalán?
Tudod még sose viselkedtél ennyire hülyén és talán én is megint hülye vagyok, mert ennek ellenére keresni próbállak és a fenébe is, de hiányzol tudod ugye? Az a rohadt dal is neked szólt. Rászántam magamat, felmentem a színpadra, elénekeltem és te meg se hallottad, vagy nem is érdekelt, tudod milyen pocsék egy érzés volt, ahogy telt az idő és te csak nem kerültél elő... Értem én, hogy megbántva érezted magadat, de én nem tudtam, hogy miért. Nem tudtam, hogy tettem bármit is ellened, te viszont a helyett, hogy nyíltan bármit a szemembe mondtál volna... Oké kimondom kerek perec, úgy viselkedtél azon a bulin, mint egy hisztis kislány és ezt én nem érdemeltem meg. Túl régóta vagyunk barátok és nem volt fair így megbántanod valami miatt, amiről én nem is tudtam.
Írnom kellene még valamit, de nem tudom, hogy mit lehetne, hogy mitől lenne bármi más, mert ami megtörtént nem fog megváltozni, és a pocsék érzés megmaradt a miatt, hogy megbántottál és mert közben iszonyatosan hiányzol is. Nem fair, hogy engem büntetsz csak mert nem vágtam le a jeleket, vagy mert Dane előkerült a múltadból, ez így egyszerűen nem igazságos!

Sophi

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 190

TémanyitásTárgy: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása? 2017-03-20, 17:27

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Peter & Sophia - Félreértések tisztázása?

Vissza az elejére Go down

Peter & Sophia - Félreértések tisztázása?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Tisztás terület
» Tisztások és környékük
» Jessica Drew / Póknő
» Peter McCall
» Kimiko vs. Peter

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Bagolyposta-