Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

London külvárosa - Ellie néni háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-07-25, 09:47


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 

Nehéz beleképzelni magamat a helyzetébe, hiszen az én családom többé-kevésbé rendben van. A törtetés nem tartozik a negatív tulajdonságok közé, és ezt a győzelmi kényszert leszámítva jól telnek a közösen töltött napok, és boldognak érezhetem magamat. Igaz, hogy apa évek óta Lizzyvel tölti minden idejét, de ettől még velem is barátságos, és ez sokkal több, mint amit sok gyerek kívánhatna. Sok a csonka család, vagy éppen az olyan helyzet, ahol valami nem stimmel, legyen szó betegségről, vagy bármi egyéb bajról. Lena esete teljesen speciális. Ő egy aranyos lány, akibe az én logikám szerint mindenkinek bele kéne szeretni, viszont csak engem kapott el ez a hullám, ami ellen nem nagyon tehetek, maximum a közelében maradok, és segítem, amennyire tudom. Az ölelése engem is megnyugtat, el tudok vonatkoztatni attól, hogy ebből már csak egy lépés lenne a simogatás, vagy csók. Van most sokkal nagyobb baja is, mint hogy a saját nyomulásommal bizonytalanítsam el még jobban.
- Tudod az élet mindig olyan furcsa hullámokat vet.. Sose tudunk felkészülni mindenre. Ha minden szép és jó lenne, akkor halálra unnánk magunkat. Tudom, neked úgy lenne a jobb.. – Mosolygok végül rá, elhiszem, hogy őt a boldogság jobban vonzza, mint az izgalom, hiszen ez utóbbi engem is csak a versenyek értelmében izgat, nekem is jó lenne, ha Lena csak simán elfogadná, hogy aki körbeudvarolja, az valóban szereti, de hát az előéletem kapcsán sajnos esélytelen, hogy erre ráébredjen.
- Igen, túl bonyolult. Lehet, hogy az anyád már korábban sejtette, hogy a nénéd, és az apád valahogy.. ki akarják játszani. Hagyjuk a mai edzést, végülis az első forduló még sétagalopp kell, hogy legyen, nem egy felkészülés segít hozzá, hogy nyerjek. Amit nem tudok már ma, az nem változtat reggelig. Mihez lenne kedved? – Látom, hogy szinte didereg a kétségbeeséstől, automatikusan ölelem át a vállát, noha ezzel megint magam alatt vágom a fát, mert nehéz lesz tőle így lelkileg távol maradni, de nem tehetem meg, hogy az önös érdekeim vezéreljenek. Elindulunk kifelé, csak éppen nem tudom, hogy hova.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-07-18, 17:22


Betörés és egy kis tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem tudom, hogy mire számítottam, de erre biztosan nem. Hogy kiderüljön az anyám nem is az anyám, viszont aki az, aki mindig kedves volt és segített igen és ő meghalt és már sosem mondhatom meg neki, hogy milyen hálás vagyok a támogatásáért és a segítéségéért. Olyan szomorú ez az egész, de még egyelőre nem volt idő rá, hogy letaglózzon úgy igazán, mivel még mindig azon kattog az agyam, amit hallottam, így nehezebb... fel is fogni rendesen. Talán majd pár óra múlva sikerül és fejbe vág az egész, addig az a kérdés most vajon tényleg veszélyben vagyok vagy sem?
- Azt hiszem igazad van. - húzódom hátra finoman pár pillant után. Azért ez is nagyon jól esett, az ölelése és tényleg nyugtatólag hatott rám. Eddig is tudtam, hogy Tim nagyon rendes srác és talán tényleg vak vagyok, de valahogy fel sem merült bennem ennél több. Valószínűleg a miatt is, mert nem sok hitem van magamban, őt meg azért már láttam elég sok lánnyal és bár velem tényleg kedves barátilag, de amilyen lányokkal láttam... hát nem mondanám, hogy az én szintemen állnak és akkor még finoman fogalmaztam. Gőzöm sincs róla, hogy mindegyikben volt valami apróság, ami bennem is meg van, valahogy ez sosem szúrt eddig még szemet, jó eséllyel az említett bizonytalanság miatt.
- Szerinted köze lehet hozzá? És ha csak nem tetszett neki ez az egész és félt, hogy bele keveredik? Azért... ezek szerint az igazi anyám mégis csak a testvére volt. - ezt tényleg olyan nehéz lenne elképzelni is. Vagy hát nem akarok ennyire rosszat feltételezni valakiről, hogy tényleg ilyesmit tenne a saját testvérével. Csak nincs ilyesmiről szó ugye? A kérdésére azért elgondolkodom. Mit is mondhatnék az anyámról, egyelőre igazából gőzöm sincs. A fotót, ami a ládában volt azért a zsebembe süllyesztem aztán csak megrázom a fejemet. - Nem valami kellemes ember, mindig utált és éreztette, hogy nem is tudom... felesleges kolonc vagyok, ami így már érthető, de... Menjünk inkább jó? Ez most olyan sok így egyszerre. - fázósan ölelem át magamat, pedig itt aztán cseppet sincs hideg, de hát lássuk be tényleg elég sok volt ez az információ áradat és most azonnal részletesen megbeszélni. Van egy apám, aki tudja kicsoda meghalt, talán a nénikém is tudja, de mi van akkor ,ha nem? Semmit sem tudok és ez elég rémisztő.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-07-05, 09:00


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 

Már csak azért is nehéz erre bármit mondani, mert az én családom többé kevésbé rendezett. Oké, ott van bennünk Bradburrykben a kiírthatatlan győzelmi vágy, de ettől még nem lesz drámai a helyzet. Igaz, apa mindig Lizzyvel törődik, megvan az az apja-lánya viszony köztük, míg nekem anya nem túlságosan vagány, és nem tud segíteni abban, hogy a saját lábamra álljak, de nem baj, legalább ha elérek valamit – például megnyerem Wimbledont – akkor azt a saját akaraterőmnek fogom betudni. Így bonyolult beleélni magamat a helyzetébe, csak azt tudom, hogy most teljesen össze van törve. Ahogyan a karjaimba omlik, szinte adná magát a helyzet, hogy minimum beleszagoljak a hajába, de csak egy puszit nyomok a feje búbjára,  semmi több. Nem az én szerelmem a fontos, hanem az ő lelkivilága. Ha már győztes vagyok, akkor mindezt úgy kell vennem, hogy a barátságát nyertem.
- Ebből a vallomásból nem úgy tűnik, mintha hazugság lenne. Ha mindig jót akart neked, akkor esélyes, hogy tényleg az anyád. – Gyengéden, mégis erőt sugározva ölelem át, hogy együtt tudjunk lélegezni. Ilyenkor elgondolkozom rajta, hogy Lena talán egyszer megérik rá, hogy észrevegye, hogy mit érzek, de az is lehet, hogy mindig megmaradok a barátzónában, és a kósza numerák maradnak jobb híjján. Feszültséglevezésként. Pedig mennyivel ügyesebb lehetnék, hogy ha tudnám, hogy a sugárzó mosolya mögött, amivel engem néz a lelátókról, mondjuk szerelem is van. Hiú ábránd.
- Őszintén szólva nem tudom. Csak azt tehetjük meg, ha kiderítjük, hogy miért is ölte meg az anyádat. Lehet, hogy a nénédet kéne követnünk, kideríteni, hogy hátha van titkos élete. Attól félek, hogy ha most így bánik veled, akkor aligha fog egyenesen válaszolni, ha bizonyos kérdéseket neki szegezünk. – Most mégis én szakítom meg az ölelés. Nem akarom, hogy félreértsen, de ez így túl jó, és ha a testem is válaszol rá, az már nagyon ciki helyzetbe fordulhat át. Leginkább őt nem akarom fura helyzetbe hozni. Végtére is az ölelést megkapta. – Mesélj inkább az anyádról, vagyis akit eddig annak hittél. – Állok az egyik szekrény mellé, odatámaszkodva féloldalasan, és az arcát fürkészem, hogy kiűzzem a tudatomból a bűnös gondolatokat.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-06-28, 09:22


Betörés és egy kis tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


Megkövülten állok, hiszen még mindig nem hiszem el, hogy tényleg így van, hogy a nénikém valójában az anyám volt és akit az anyámnak hittem azért volt olyan velem, mert nem volt az anyám? Vajon a testvérem... aki nem is a testvérem tudott erről? Lehetséges, hogy igen, vagy sejtette és e miatt volt mindig olyan rideg? Ez azért sok mindent megmagyaráz, bár nem mondom, hogy sokkal jobb lenne most hirtelen minden, sőt... hiszen a nénikém.... azaz az anyám meghalt és ezen már semmi nem változtat. Nem jön vissza és még az is kiderült, hogy akár veszélyben is lehetek akár azzal is, hogy ide jöttem, hiszen ha tényleg van egy apám, aki keres, akkor lehetséges, hogy pont arra várt, hogy ide jövök nem? Teljesen össze vagyok zavarodva, idő kell amíg ezt az egészet felfogom és feldolgozom, de egyelőre nem tudom, hogy mennyi idő. Tim még annyira sem érti talán az egészet, mint én. A képet szorongatom továbbra is, és próbálom valahogy felfogni ezt az egészet, de egyelőre... nem megy.
- Szerinted tényleg... tényleg az apám tette? - megrezzenek, amikor megfogja a kezemet, de én nem hezitálok. Közelebb lépek, szinte szökkenek, hogy átöleljem a derekát és a mellkasára hajtsam a fejemet. Kell most az az ölelés, még ha ő nem is volt biztos benne, de nekem szükségem van rá. Olyan zavaros ez az egész és nem tudom, hogyan kellene kezelnem, vagy rendbe raknom magamban és azt sem tudom, hogy mégis... - Most... most mit csináljak? Én ezt... Mi van, ha az apám volt? Mi van, ha engem is bántani akar? - nem hiszem, hogy az anyám... azaz valójában a nénikém rosszat akart volna, hiszen ő rejtett el, csak a maga módján tette ezt, nem akart nekem annyira rosszat, csak nem voltam a lánya és nagyon más voltam mint ő, nem csoda ha nem tudott úgy kezelni, mintha a sajátja lennék, főleg hogy gondolom tartott attól is, hogy veszélybe sodródik ő és a saját gyereke is anya miatt. Gőzöm sincs, hogy mit tegyek, hogy mi lenne most a jó megoldás, hogy egyáltalán mit kellene tennem. Jelenleg még megmoccanni se tudok, nem hogy összeszedni a zavaros gondolataimat.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-06-21, 09:41


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 Lena mindig is olyan bolondos volt, és fel sem fogta, hogy mennyire szép, mennyire édes. Ő az igazi, ebben egyértelműen biztos vagyok, minden, amit felé érzek, az valódi, nem pedig fellobbanás, ami csak azért alakult ki, mert őt nem kaphatom meg. Kasztrendszert talált ki magának, ezért is nem veszi észre, hogy mit is érzek iránta, mert fel sem merülhet szerinte, hogy köztünk legyen bármi is, ami nagy kár, de felesleges ezt erőltetni, maradunk hát jóbarátok, és mint olyan, ő az egyetlen ebben a témában. Végülis a szerelemnek az alapja a barátság, annak kell lennie, és ha azzal boldoggá tehetem, hogy itt vagyok, amikor csak kellek, hát valamilyen szinten be is teljesülhet, maximum a fizikai vonzalom marad plátói szinten, azt talán más lányoktól megkapom, igaz, már cseppet sem olyan minőségben, mint Lena előtt, hiszen még egy olyan sármőr is tudja, hogy ha az ember szerelmes, akkor már a szex sem az igazi, valaki mással. Egy csók is elég lenne Lenától, hogy leteszteljük, valóban jó ez így, de ez sem fog megtörténni, mert neki nem erre, nem rám van szüksége, legalábbis nem így. Vagy ha nem is soha, de talán majd egyszer sokára. Ha felismeri, hogy pont nélkülem nem tud élni, mint ahogyan én nélküle nem.
- Talán nem ismerted eléggé őt. Egy kedves félig közeli rokon volt számodra, aki mindig a javadat akarta. Mondjuk ezt meg tudom érteni. – Hiszen Lena oly bájos, nem is értem igazán, hogy az anyja miért ilyen ellenséges vele. A kis szőke mindenki szívébe be tudja magát fészkelni, itt valami komoly családi viszályról lehet szó, ha ennyire feszült a helyzet. És az egyetlen rokon, a nénje már halott, pedig ő igazán kedvelte a drágámat. Lena felnyitja a ládát, és a következő percekben elénk táruló kép olyan történetet mesél el, amitől még én is elképedek.
- Azta.. és még az én életemet gondoltam bonyolultnak. Sajnálom.. Tényleg.. – Fogom meg a kezét, nem is tudom, hogy mi lenne most az illő, megölelni, vagy ilyesmi, de szerintem most nem is tudna visszaölelni, annyira sokkolta az ügy. Ezt nem csodálom, még én is a hatása alatt vagyok. Az apja.. lényegében gyilkos, és a szeretett anyja, aki a távolból egyengette az útját, a kedves apuka áldozata. Már csak két kérdés maradt: a nénje mennyire sáros, és hogy Lena most az apja útjában is áll? De vajon miért? Ösztönösen feltámad bennem a védelmi reakció, a világtól is óvnám őt, de valójában csak egy teniszcsillag vagyok, nem auror..[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-05-26, 20:18


Betörés és egy kis  tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


Talán tényleg vak vagyok, hogy nem veszem és nem vettem észre hogyan néz rám, de hát... Tim és én, annyira mások vagyunk és más szintűek is. Bennem valahogy fel sem merül, hogy egy olyan srácnak, mint ő tetszhet egy olyan lány, mint én. Az anyám épp eléggé elvettem ár az önbizalmamat ahhoz, hogy ne sok jót gondoljak magamról, meg aztán ehhez a nővérem is nagyban hozzájárult, Tim pedig elég menő srác és egyszerűen nem az én szintemen van, nem is gondolnék rá, hogy érdeklem őt, nem hogy ennél komolyabban is tekint rám. Ő azért mégis csak olyan lányokkal szokott lenni, akik azért menőek és nem olyan szétszórtak és ügyetlenek, mint én, no meg én menőnek sem számítok, már csak ha azzal számolunk, hogy Hugrabugos vagyok. Szóval nem passzolunk, mégis olyan rendes velem. Csoda, hogy most itt van, de sokat segít, nem csoda, ha a kezéért nyúlok, hogy egy kicsit önbizalmat adjon. Így csak könnyebb lesz, akármit is találok odafent.
- Biztosan, de nem értem, hogy miért nem mondta el. Ez... mégis csak fontos lehetett. - és igen pont e miatt ijesztő is ez az egész, mert fogalmam sincs róla, hogy mégis mi a fene lehet. A képen én vagyok azt hiszem, de a férfit nem ismerem és a nő is csak hasonlít a nénikémre, vagy ő lenne? Nincs mit tenni nagy levegőt veszek és felnyitom a következő láda tetejét. Mintha csak szépen sorban lennének és ez már mágikus. A nénikém képe reppen fel belőle, mint valami emlékfolt, kissé vibrál mint egy szellem, de egyértelműen üzenet, hiszen megszólal és beszélni kezd.

Drága Lena! Ha ezt hallod és látod akkor én már nem élek. Megpróbáltam neked elmondani, de nem volt rá időm... lehetőségem. Az apád nem akarta, hogy tudd honnan származol, hogy kik az igazi szüleid. A húgom... ő nem az édesanyád, de így volt egyszerűbb neked és biztonságosabb is. Az apád veszélyes ember. Régen én... Szerettem őt, kár lenne tagadni és így születtél te. Nem mondhattam el sosem, a húgomnak igaza volt, így voltál biztonságban, de az apád rájött, hogy létezel és én távol akartam őt tartani tőled, de nem tudtam. Tovább már nem. Ha nem élek talán az ő keze van a dologban, de még mindig nem tudja, hogy pontosan hol vagy és ez a fontos. Nem szabad keresned őt! Nem szabad ennek az egésznek utána járnod. A húgom elrejtett és ennek így is kell maradnia. Sajnálom, hogy nem mondhattam el személyesen, talán nem is értetted volna meg, főleg kisebb korodban. Hiányozni fogsz... mindig szerettelek és vigyáztam rád amennyire tudtam.

A jelenés lassacskán köddé válik, a doboz pedig magától csukódik vissza. Én pedig megkövültem állok csak és meredek magam elé. Fel sem fogtam még talán, vagy csak egyelőre nem megy, amit mondott. Ő volt az anyám valójában? Az anyám pedig... a nénikém? És talán az apám ölte meg?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3  


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-05-14, 21:24


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

  Tudom, hogy furcsálkodó pillantásokat vet rám a megnevezés kapcsán, és sejthető, hogy sosem fogja megérteni. Nyilván ha én más lennék, valami romantikusabb alkat, akkor talán rávezethető lenne, de annyi lánnyal, méghozzá szép lánnyal mutatkoztam már, hogy fel sem fogja példának okáért, hogy miért barátkozom vele, mert bár ő gyönyörű, cseppet sem az a flörtölős alkat, és különben is jó eséllyel nem sok fiú volt még az életében ahhoz, hogy puszta célzásokból értsen. Meg hát már régen feladtam ezen törekvéseimet, így a kicsim megnevezés esetemben nem több a baráti becézésnél, és szó sincsen az általánosításról, amivel bárki mást lekezelhetnék. Így tudomást sem veszek a furcsálkodásáról, majd megszokja, hiszen hangot még nem adott a dolognak.
- Ahogy gondolod. – Hirtelen forróság önt el, ahogyan a kezembe simítja a sajátját, és közben fogalma sincsen, hogy bennem milyen viharok tombolnak. Én is baromi szerencsés vagyok, azon kevés lányok egyikébe sikerült csúnyán beleesnem, akik tökéletesen immunisak a külsőmre, és az elért eredményeimre, a bókjaim úgy peregnek le róla, mint almáról az esőcsepp. Mondanám, hogy én mint született győztes, csak kihívást látok benne. De nem, akkor egy könyvmoly kicsajt döntenék meg. Ő kell nekem, csak még időre van szükségem, hogy valahogy elmúljon egy az ábránd, aminek semmi értelme, addig viszont segítek neki, amiben csak tudok. Végülis megtehetem puszta önzetlenségből is. Érdeklődve pillantok rá, ahogyan kutakodik. Félelmetes? Inkább izgalmas, hogy a nagynénje még a halálon túl is valahogy üzenet küld neki az örökségével kapcsolatban.
- Hm... ez valóban egyedi. A nénéd viszont azt akarta, hogy mindezt lásd. Valami családi titok lehet, amiről te nem tudsz? – Kérdezem az édes parfümillattal nem törődni, és fürkészem az igéző kék szemeket, hátha eszébe ötlik valami, amit gyerekkorában hallott. Hátha beszéltek a feje felett, mondván még nem értheti, mert kicsi még.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-05-07, 20:32


Betörés és egy kis  tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


Ha mondjuk Valentinenek egy egész kicsivel kevesebb önbizalma lenne, nekem meg mondjuk annyival több, akkor pont kitennénk egy-egy átlagos embert, de így mindketten pont túl lógunk a határon, csak ő jobb irányban, bár nem mindenki szereti a túlzott önbizalmat, mint ahogyan azt sem, ha nagyon nem jutott neked belőle, mint esetemben, mert hát az én helyzetem pont az, hogy túl sokat vagyok e miatt negatív és lássuk be az emberek ezt sem szeretik kifejezetten. Azt sokkal jobban, ha nem kell folyton azt bizonygatniuk, hogy nem vagy ám olyan béna, mint amilyennek gondolod magadat.
- Óvatos leszek, ígérem. - azért elmosolyodom, még ha kissé meg is lep a megszólítása. Kicsim, mintha legalábbis egy pár lennénk és ez elég furán hangzik pont az ő szájából. Tudjátok Valentine az a nagymenő típus, aki pont nem illik hozzám, mert én cseppet sem vagyok olyan. Az is csoda, hogy barátkozik velem egyáltalán, vagy hogy most itt van és segít nekem. Nem is tudom, hogyan köszönjem majd meg neki a dolgot és azt sem, hogy egyáltalán miért teszi, de nagyon rendes dolog tőle. Egy biztos, kellemes érzés és jó, hogy nem egyedül kell ezzel a fura helyzettel megküzdenem, nem csoda, hogy majdhogynem meg is riadok, amikor felveti a lehetőségét annak, hogy ő majd lent megvár engem. Nem igazán tetszik ez az opció.
- Oh dehogy várj meg! - megfogom a kezét gyorsan és ha kell hát el sem engedem, amíg nem biztos, hogy jön utánam. Tudom így nehézkesebb felmászni egy ilyen semmiből előtermett létraszerűségen, de ha most ez van, hát ez van, akkor ezt kell szeretni. - Elég ijesztő ez így is. - teszem még hozzá, nem csoda, ha eszem ágában sincsen ezt egyedül végigcsinálni. Kell a támogatás és kell a kíséret is, még ha ez nagyon gyáván hangzik is. Odafent első ránézésre semmi különleges nincsen, csak ládák és egy könyves polc, amin könyv egy darab sincs. Úgyhogy nincs mit tenni a ládákat nézem meg. Az elsőt felnyitva csak egy papírt találok benne, azaz inkább dossziét, pár irattal, képekkel, egy ismeretlen fickó és egy... ismer... egy ismerős nő. Értetlenkedve fordulok Valentine felé, az irattal nem is foglalkozom egyelőre. - Ő olyan, mint én, ő meg... hasonlít a nénikémre, csak fiatal és... őt nem tudom, hogy kicsoda. - erőteljesen ráncolom a homlokomat, fura ez az egész és még furább, hogy nem tudom, hogy mi ez.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3  


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-04-28, 19:55


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
- Köszi. – Húzom ki magamat büszkén, szeretem, ha fel tud rám nézni. És nyilván azt is, hogy ilyen törékenyen naív. Nyilvánvalóan mások vagyunk, de ebben az esetben az ellentétek vonzzák egymást. Azaz én vonzódom hozzá, mert ő ilyen. Szó sincsen róla, hogy kihívást látok benne, szeretem, de mindössze ennyi, a nyomulásnak itt semmi értelme nem lenne, már régen elfogadtam, hogy itt fel kell adnom, mert nem leszünk egy pár. Én közel sem vagyok olyan vicces, bohókás, mint Lena, és azt hiszem ő az olyan fiúk társaságát fogja keresni, ha majd egyszer igénye lesz egy szerelmi kapcsolatra. Lehet hogy az még évekbe is beletelhet. Beljebb lépünk, és kéznél vagyok, ha kellenék, noha nem tudom, hogy egy halottnak a házában tartanunk-e kellene valamitől. Lena elmondásából a néni kedves teremtés volt, kétlem, hogy becsapdázta a szobákat. Ráadásul az éledő zongora is azt jelzi, hogy Lenának itt bent nem eshet baja, sőt mi több, már várták is. Már csak az a kérdés, hogy én mennyire vagyok betolakodónak minősítve.
- Azért csak óvatosan kicsim, nem árt vigyázni. – Talán feleslegesen mondom, de ő olyan szeleburdi, feleslesges kockáztatni még holmi örökségért is. Csendben figyelem, szinte lélegzetvisszafojtva, ahogyan a kulccsal babrál. A kinti szél belekap a függönyök egyikébe, tényleg olyan, mintha az egész háznak lelke lenne, és most minket figyel, aprólékosan, kivárva, gondosan megtervezve a következő lépést.
- Ahha.. Mondanám, hogy majd megyek előre, de ha téged vártak.. Maradjak lent őrködni, vagy menjek veled? – Kérdezem a tengerkék szemekbe pillantva, miközben nagyot nyelve igyekszem nem elveszni a ragyogásukban. Sokkal könnyebb lesz egy wimbledoni döntőt játszani, mint Lenának ellenállni. Francba!


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-04-23, 10:30


Betörés és egy kis tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Fogalmam sincs hogyan vagy ennyire magabiztos, de... nem tudod mennyire irigyellek. - azért persze elmosolyodom, mert tényleg nagy dolog, hogy ennyire hisz magában és el sem tudja képzelni, hogy hibázzon, vagy veszítsen. Az én gondolataim között folyton az jár, hogy elrontok valamit, hogy hibázom, hogy nem sikerül és végül persze arra jutok, hogy nem is érdemes megpróbálni, mert minek, ha amúgy is teljesen esélytelen igaz? Persze lehetne több önbizalmam, de nincs mit tenni én ilyen vagyok, ha jól sejtem ez azért a jellemen is múlik, meg aztán persze azon is, hogy kit hogyan neveltek és én soha sem kaptam az anyámtól túl sok önbizalmat, de ezzel persze amúgy is tisztában van Tim.
- Hogy mi? - értetlenkedve pillantok oldalra, aztán esik csak le, hogy jó eséllyel simán rosszul mondtam a nagy idegességnek hála, úgyhogy csak megrázom a fejemet. Én sem tudom, hogy mi vár ránk odabent és mit találunk majd, de abban teljesen biztos vagyok, hogy valami lesz, valahogy érzem. Nem lenne itt ez a kulcs csak merő véletlenségből, csak hát nem tudom mit találunk és mennyire lesz majd félelmetes az eredmény. Nem kell vajon tartanom attól, hogy mibe futunk bele? Mi van akkor, ha... nem is tudom valami olyasmi derül ki, amitől csak sokkal rosszabb lesz minden?
- Oh... hello! - köszönök vissza a... zongorának? Elég különös ez az egész, azt sem tudtam, hogy van padlás. Voltam már itt, de valahogy sose kerültem a padlás közelébe, erre most úgy fest pont ott van az, amit keresek? Jó eséllyel nem tudott róla az anyám sem, ez azért sok mindent megmagyaráz. - Úgy fest igen, csak meg kell találni. - mármint a padlást persze, hiszen egyelőre azt sem tudjuk, hogy hol lehet, de az biztos, hogy valahol felfelé igaz? Előveszem a kulcsot, hátha ez segít és szinte megbizsereg a kezemben, majdhogynem húz, hogy merre kell indulnom és amikor már az emeleten vagyunk halványan fel is villan a plafonon egy kulcslyuk.
- Azt hiszem ez lesz az igaz? - nagy levegőt veszek és a kulcs szépen a helyére is csúszik általam, egyet fordítok rajta, hogy le is ereszkedjen az egyik sosem látott lépcső. Mágikus, el volt rejtve ez már nem is lehet kérdés, mégis megtorpanok, mielőtt elindulnék felfelé és aggódva pillantok Timre. Azért félelmetes, hogy egyre közelebb van ez az egész... nem tudni micsoda.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-04-14, 14:14


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

  - Nem szeretek veszíteni. Tudom, hogy más sem, de nálunk.. ez családi hagyomány. Nem érhet kudarc. – Na én is jónak mondom, Lena olyan naív, hogy észre se vette, hogy mennyire odavagyok érte. Sőt, részemről több volt, mint sima flörtölés, vagy hogy ágyba cipeltem volna. Kiírtani úgyse lehet ezt az érzést, de azt súlykolom magamba, hogy ő legalább barát, és így is jó kapcsolat lehet köztünk, így ezért nem olyan halálos, hogy lebőgtem. Arra semmi szükség, hogy sajnálkozzon a bénaságomon, mert ebben tényleg béna vagyok, szégyen hogy így beleestem. Mindig azt hittem, hogy majd ilyen magamutogató lányok lesznek az eseteim. De ha jobban belegondolunk, ők pont, hogy könnyen ágyba bújnak vele, míg Lena túl édes, hogy ilyen, lehet, hogy csak a kihívást láttam benne. Nem tudom..
- Kit? Azt hittem, hogy mit.. – Nem gondolom, hogy a nénikéje útjelző kalaúznak ott hagyott volna valami szellemet, vagy házimanót. Azt hiszem a nyomjelző inkább valami tárgy lesz, de lehet, hogy tévedek, végülis ő ismerte igazán a nénit. Vagy mégsem? Hiszen teljesen meglepődött, amikor kiderült, hogy a furcsa kis kacat mit is rejt. Jó eséllyel a néni ismerte Lena anyjának is az észjárását, és valami komoly kincsből nem akarta kihagyni a szőke szerelmemet, aki kedvéért lemondok a napközbeni edzésről, remélve, hogy ez az első kör Wimbledonban valóban nem lesz erőt próbáló feladat. Ha pedig itt végeztünk, jöhet az a squash, ami kb. pótolhatja is a kiesett időt. Beljebb merészkedünk, a macska végülis csak egy macska, tovább nyalogatja a micsodáját, ügyet se vetve ránk, s már bent is vagyunk.
- Erre úrnőm. A padláson lesz, amit keresel.– Szól egy búgó, öregecske hang, ahogyan a felhajtott zongorán egy arc jelenik meg, megbűvölt bútor lehet, amelynek talán lelke is van. A lányra tekintek, végülis ő van otthon, tudhatja, hogy mennyire hihetünk az útmutatásnak. Azért jobb résen lenni.
- Na mit szólsz? A végén még lehet, hogy találunk valamit. – Kérdezem sármos félmosollyal emelgetve a szemöldökömet, még mellette is hozom a formámat. Nem tudom, hogy merre lehet a padlásfeljáról, létra, vagy netán lépcső vezet oda fel?


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-04-08, 10:07


Betörés és egy kis tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Önbizalomért sose kellett a szomszédba menned igaz? - és ezt nem mondom negatívan, hiszen ő mindig is ilyen volt, hisz magában és ezzel nincs gond. Ki tudja talán a leendő ellenfele is pont ugyanígy gondolkodik róla, csak épp a végén úgyis csak egyikük győzhet majd, bármit is gondolnak, vagy bármiben is reménykedik akármelyikük is. Persze én egyértelműen neki drukkolok, ez nem is lehet kérdés és nem csak azért, mert itt van velem és támogat, sőt segít nekem, hanem mert egyébként is kedvelem és rendes srác a maga... hát kicsapongó módján, hiszen attól még tudom jól, hogy milyen a stílusa, de ezzel nincs baj. Hozzá egyszerűen hozzá tartozik ez és egyáltalán nem valami kellemetlen és negatív módon. Mások maximum csak irigylik őt az önbizalma miatt és valahol ezt meg is lehet érteni.
- Gyere be velem, kérlek, egyedül ez biztosan nem fog menni, azt sem tudom, hogy kit keressek. - na igen én sosem voltam olyan bátor, mint ő, sőt önbizalmam se nagyon van annyi. Persze szép és jó lenne, de sajnos nincs így, ő sokkal erősebb nálam, tele van energiával, én viszont most még a megszokottnál is jobban félek. Azt sem tudom mire bukkanok odabent majd, ha egyáltalán megtalálom azt, amit ez a kulcs nyit, hiszen egyelőre még ez sem biztos.
- Erre. - mutatom neki az utat, a hátsó kertben van egy kiskapu, ami nincs bezárva, szerencsére még most sem, talán a házat még nem adták el, vagy az új tulaj nem alakította át, de csak egy kis reteszt kell arrébb tenni és már meg is vagyunk, aztán pár lépés és ott is vagyunk az ajtónál. Ez már nehezebb ügy, de azért megpróbálkozom a lehetetlennel, hiszen én tudom, hogy a nénikém hol rejtette el a kulcsot, a lámpa tetején, amit végül meg is találok, így hamar kattan a zár és bejutunk. - Na jó... nem lesz baj. - azért még így is sóhajtok egyet, de bármennyire is úgy érzem kellene nem fogom meg Tim kezét, mert muszáj lenne legalább néha erősnek lennem, legalább valamelyest. Belépek hát és egyelőre körülnézek. Egy átlagos kis vidéki ház, átlagos berendezéssel, még kint vannak rólam is képek, tehát jó eséllyel egy az egyben eladta a nénikém a bútorokkal együtt az egészet és még nem kezdték el átrendezni, talán ez lesz a mázlink.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-04-03, 16:58


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
- Nem, nem gond. Más lenne a helyzet, ha a döntő előtti napon kéne akcióznunk, de így.. Nem lehet probléma lenyomni valami taknyost. – Vigyorgok rá, és még kacsintok is hozzá, magabiztos vagyok, egy győztes virtusa lakozik bennem, na meg bizonyítani is akarok a családnak, de a teniszen kívül is van élet, főleg, ha most Lenáért is tehetek valamit. Sőt, nem is akármit, az élete fontos, szinte megválaszolatlan kérdésére lehetek hatással. A nénje halott, és szegény úgy el van anyátlanodva, vagyis pont az anyja az, aki egy zsarnok, szinte diktátor arcát húzta magára, s lépten-nyomon megkeresíti imádott szöszim életét. A legkevesebb, ha az első fordulót kicsit lazábban véve mellé állok.
- Menjek be veled, vagy.. maradjak kint tartani a frontot, hogy ha jönne valaki? – Ez most rajta áll, végtére is ha hagyatéki eljárás alatt van az épület, lehetséges, hogy le van pecsételve, vagy akár csapdák is védhetik, akkor pedig ott kellene lennem mellette. Igen, talán az lenne a legjobb, ha mennék, mert ketten mégiscsak jobban boldogulunk, ha beütne a vész. De rá akarom bízni a választást, pedig tudom, hogy mennyire bizonytalankodik mindenen, viszont ez az ő élete, nem hozhatok komoly döntéseket. Viszont az is benne van, hogy amúgy meg aggódok érte. Lépdelünk a füvön, egyenlőre még semmi gyanus a kert környékén, csak egy vörös-fehér macska nyalogatja a micsodáját, a lábát a nyakába téve, s gyanakodva mered ránk. Nem tűnik animágusnak, de jobb az ilyesmit fenntartásokkal kezelni. Pálcát húzok, s kémlelem a környékét, amíg Lenám dönt, hogy mit is lépjünk. A kerítésen másszunk át, vagy más ötlet?

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-03-25, 21:12


Betörés és egy kis tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


Persze, hogy nagyon jól esik, hogy segít és mellettem van, de ettől még ott motoszkál bennem, hogy nem szeretném, hogy miattam ne sikerüljön neki a verseny, mert azt azért tudom, hogy mennyire fontos neki. Remélem, hogy azért e mellett meg is nyeri majd, mert azt tudom jól, hogy nagyon tehetséges és ha igazán akar valamit, akkor azt el tudja érni, legalábbis... remélem. Már attól félnék, hogy ha nem sikerülne neki, akkor magamat hibáztatnám csak a végén és az úgy még rosszabb lenne, mint a mostani helyzettel egyedül szembenézni, pedig az sem lesz egyszerű. Vele együtt sem, nem hogy egyedül. De most itt vagyunk és még így sem tudom, hogy mit találok majd és ez csak még ijesztőbb.
- Köszönöm, de csak, ha ez tényleg nem gond, rendben? - meg szeretném erősíteni abban, hogy akármikor mondhatja, hogy most dolga van, edzenie kell, nem fogok e miatt megsértődni, akármennyire is kíváncsi vagyok, hogy mi a nagy titok. - Nem tudom, hogy eladták-e már, de van hátsó bejárat is a kertből, talán az lenne a jobb megoldás. - legalábbis egyelőre más ötletem még nincsen, bár persze oda sincs kulcsom, de csak nem lenne jó szemből betörni, mert akkor tuti, hogy nagyon gyorsan kiszúrnak minket a szomszédok és a végén még rendőrök vinnének el minket innen, amit azért nem szeretnék, főleg mert úgy kapásból kivégezném a versenyét. Nem vagyok gyakorlott sem betörésben, sem nyomozásban, de most akkor is meg kell ezt oldanom és lehetőség szerint nem kellene megijednem a saját árnyékomtól.
- Oké, legyen a hátsó ajtó. - bólintok végül szinte magamat győzködve. Talán addig akár még hoppanálhatunk is, de nem tudom, hogy Tim mennyire profi és mivel még nem járt ott nem biztos, hogy be tudja pontosan célozni a helyet. A kerítés sem különösebben magas, tehát igazából át lehet mászni azon is, bár persze az azért valamivel mindenképpen feltűnőbb.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Timothy Bradbury
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-03-19, 18:50


Lena & Tim

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
Lemondtam a mai edzést, az elején még tehetek ilyen kivételeket, mert Wimbledon első köre rutinként kell, hogy menjen. Kiemelt játékos vagyok, és mint olyan, nem kerülhetek össze ilyenkor egy másik kiemelttel. Tehát valami kezdő, vagy amatőr szabadkártyás lesz az ellenfelem, aki ellen ha egy kicsit megerőltetem magamat, bemelegítés nélkül is simán hozom a három elvárt szettet. Persze nem veszíthetek egyet sem, az elég nagy lebőgés lenne, de ha mást nem, az esti órákban tényleg elviszem Lenát fellabdázni. Ezzel csak az a gond, hogy ha látom futkározni, kimelegedni, akkor komolyan zűrös gondolatok jutnak majd az eszembe. Korábban ha nagyon lépni akartam már az irányába, akkor gyorsan kerestem egy másik szőke, kékszemű kiscsajt, és rajta éltem ki a vágyaimat, még ha ez nem is az igazi, hogy csak odaképzelem őt, de ha egy szállodában szállunk meg, egybenyíló szobákkal, akkor nyüszíteni fogok az elfojtott vágyaktól. Pedig nem tehetem meg, hogy mozdulok, mert nagyon kicsi még bármiféle kapcsolathoz, talán még a csókokhoz is, mert látványosan nem értette a flörtölésemet, akkor meg mindegy, nála nem fogok erőlködni. Lehet, hogy értené, ha harcolnék érte, de az a nagy büdös helyzet, hogy igazán szeretem, ezért képes vagyok elengedni. Na azt nem mondom, hogy nem is gondolhatok rá, hogy milyen lenne vele, de ez ugye megmarad gondolati szinten.
- Lemondtam. A mai napot rád tudom szánni, aztán meglátjuk. Holnap van meccsem reggel, ébredés után, aztán két nap szünet, szóval mehetünk nyomozni, de akkor már edzenem is kell. – Felelem miután elengedtük egymás kezét. Én most csak a terepet biztosítom, hogy ne essen baja. Meg kéne tudnunk, hogy mit is nyit ez a bizonyos kulcs. De elsőre be kéne jutnunk a házba. Kérdés, hogy van-e bejárása, vagy jöhet a betörés?


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
maybe you don't see but i am a fighter
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-03-12, 13:44


Betörés és egy kis  tenisz


[You must be registered and logged in to see this image.]


Talán nincs is tisztában vele, hogy milyen sokat segít nekem azzal, hogy támogat, de persze ettől még ideges vagyok és izgulok, mert fogalmam sincs, hogy a nénikém vajon mit rejtett el, vajon mi az, amit ez a kulcs nyit és hogy miért rejtett el egyáltalán valamit? És persze vajon micsoda az? Nem értem, hogy miért nem mesélt nekem akkor, amikor életben volt, hiszen megtehette volna, erre meghalt és valami van a háttérben, amiről még csak nem is tudok és azt sem tudom hogy egyáltalán ki fog-e derülni. Mi van, ha nem találjuk meg mit nyit a kulcs? Azért nem lesz ez olyan egyszerű, meg aztán ott van a tenisz verseny is és még sem várhatom el Timtől, hogy csak az én ügyemmel foglalkozzunk, hiszen az övé is épp annyira fontos, sőt, ha a tenisz nincs és nem intézi el, hogy pár napra távol legyek az iskolától akkor most eleve itt se lehetnénk.
Végül megérkezünk Londonba, feszültséggel telve, jó eséllyel hoppanálva és jó eséllyel általa, hiszen én még csak nem is tanultam effélét. Talán majd néhány hét múlva jön a tantervben, de hogy egyáltalán menni fog-e abban még mindig nem vagyok egészen biztos. Sosem voltam elég ügyes, nem tudok jól koncentrálni és hát tudom, hogy ehhez erre lenne szükség. Még a bájitaltan se ment sosem igazán, kétlem, hogy a hoppanálás kifejezetten az én asztalom lesz majd, de persze majd meglátjuk. Gondolom a nénikém háza közelében egy kis utcába érkezünk meg, ahol nem szúrja ki senki sem a hirtelen megjelenő alakokat, azaz minket. Itt már elengedem szépen Tim kezét és körbepislogok. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű feladat, hogy végignézzem a házat, főleg ezek után. Rengeteg emlék és már soha sem élhetem meg őket újra.
- Hát akkor... mennyi időnk van? Mikorra kell a hotelbe érnünk? Mikor van edzésed? - azért szeretném, ha érezné tudom ez nem csak rólam szól, az ő része is ugyanolyan fontos. Nem szeretném, ha úgy tűnne csak kihasználom, hogy segít nekem, hiszen tudom, hogy fel kell készülnie és azért is vagyunk most a városban. Közben persze beleférhet a kutakodás is, de nem mehet az edzés rovására. Nem szeretném, hogy miattam ne sikerüljön neki, főleg hogy tudom, hogy mennyire fontos számára a verseny.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Halihóóó! :3  


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena Youngmay
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: London külvárosa - Ellie néni háza 2017-03-12, 12:11

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A sötétség körülvesz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: London külvárosa - Ellie néni háza

Vissza az elejére Go down

London külvárosa - Ellie néni háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-