Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Cormac McLaggen szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Cormac McLaggen
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája 2017-04-08, 14:48
Hermione & Cormac

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Igaz.. állandóan imádat tárgya vagyok. – Mosolyodom el ösztönösen, tudom, hogy mennyit érek, ám már azt is, hogy nekem viszont pont az ő társasága kell. Látom rajta, hogy bizonytalan, legalábbis a saját nőiességét illetően. Mindenben olyan eltökélt, és motivált, ez az egyetlen olyan téma, amelyben nincsen annyira otthon. Kisebb korában állítólag nagyon borzas volt a haja, és hatalmas lapát fogai voltak, ám az évek során kikupálódott, a legcsinosabb lány lett az egész iskolában, nekem pedig jó szemem van ahhoz, hogy ne is érjem be kevesebbel.
- Aligha lenne. Ha mégis, majd lerendezem őket. – Vállalom át, ha már kezdünk egyre jobban összebarátkozni, akkor nyilvánvaló, hogy függünk egymástól, és ami az egyikünket érinti, az a másikra is hatással lehet. Szeretek lányokkal ismerkedni, főleg ha minden hetem változatos, ám ez a Granger kislány önmagában is izgalmas ahhoz, hogy ne akarjam őt csak úgy egykönnyen lecserélni.
- Három évvel fiatalabb mint én. Benne nincsen varázslat, sportiskolába jár. Neked nincsen testvéred, ha jól tudom. . – Ez csupán megállapítás, nem is kérdés, hiszen tökéletesen mégsem vagyok vele tisztában, lévén korábban nem beszélgettünk, főleg nem a családjainkról. – Mit kell megtudniuk? – Kérdezem évődő vigyorgással, ahogyan hozzámsimul, ezt már szeretem. A csokibarna tekintetbe mélyesztem a sajátomat, aztán eltűnődöm. – Holnap.. már délután megyek, a vonatot választom, valamennyit tanulni is fogok útközben. Neked lesz programod erre a három napra? Tudom, hogy mennyire fájó lesz a hiányom. – Fogom meg végül a kezét, és elindulunk a folyosón, hogy csak úgy valamerre sétáljunk, ma még nem sietek sehova, őt viszont a tanulástól szakítottam el, ami talán nem szép dolog, de hát miért is ne sajátíthatnám ki őt?

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
hold on to what you're feeling
that feeling is the best thing [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 145

TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája 2017-03-19, 09:56
The love is in the air
[You must be registered and logged in to see this image.]
Szinte észre se veszem, hogy miket művelek ebben a pillanatban, vagyis leginkább azt, hogy mennyire nyilvánosan teszem ezeket a dolgokat. Minden reflexből jön, ami az én óvatoskodó természetemhez képest igen nagy előrelépés, nem kezdek el kétszer megrágni egy dolgot, mielőtt belefognék. Mindenesetre, mostantól – ha akarom, ha nem – nyilvános lett, hogy voltaképp kivel is töltöm a szabadidőmet, márpedig Cormac még hírből sem hasonlít egy tankönyvre. Zavartan elmosolyodok, amikor megpillantok pár tágra nyílt szempárt, miközben elvonolunk az asztalok között, nekem ez még annyira új...
- Ó, hidd el, amikor nélkülem bukkantál fel, már akkor is akadt pár rajongó tekintet – felelem a Cormac válaszára, hiszen ő már önmagában is egy olyan jelenség, aki akaratlanul is a középpontba kerül, bármerre is járjon. Még egy utolsó pillantást vetek a Nagyterem felé, majd visszafordulok a fiúhoz: - Remélem, nem lesz ebből túl nagy baj... Néhány lány elég szúrósan nézett rám.
Tény, ami tény, mindkettőnket megbámultak, ahogy Cormac is megjegyezte nemrég a kérdésemre, csak felém nem kíváncsi, hanem leginkább mérges pillantásokat vetettek. Nem fogom tudni megszokni, ezt már előre látom, csakis abban bízhatok, hogy mindenki megbékél a gondolattal és kissé visszavesznek magukból. Habár, a mardekáros lánycsapat nem hiszem, hogy könnyen feladná a dolgot. Bár a bájital főzés menne nekik ennyire... Ha nem csak a pasikkal foglalkoznának, akkor talán nem állnának bukásra ennyi tantárgyból.
- Mondjuk, azt valóban nem illik elhalasztani – felelem kissé csalódottan, na jó, állati csalódottan, de arra mégsem kérhetem, hogy hanyagolja a családját csak az én kedvemért. Mindenesetre, igyekszem kihasználni, hogy még itt van, úgyhogy egy pillanatra lehunyom a szemem, majd beszívom az illatát. Tetszik a parfüm, amit használ, nem tudom miért, de tetszik. Végül ismét ránézek és kissé csodálkozva szólalok meg: - Azt még nem is tudtam, hogy van egy öcséd... Hány éves?
Minden bizonnyal tudnék róla, ha ide járna, mivel Cormac öccse is nagy eséllyel szép rajongótáborra tehetne szert az iskolán belül. Egyszóval, két esélyes a dolog: vagy nagy a két testvér között a korkülönbség vagy nem kapott levelet a Roxfortból, vagyis kvibli.
- Kandallón át? Hát, legyen – bólintok végül, de előtte habozok kissé, mostanra viszont be kell látnom, hogy hiába minden titkolózás, a nagytermi jelenet után úgyis mindenki tudni fogja hétvégére, hogy Cormac kiszemeltje ezúttal én vagyok. - Végül is, előbb-utóbb mindenkinek meg kell tudnia. Tudtommal nincs hatótávja, bár más országokba már nem tudnék üzenni vele... Gyorsabb, mint a bagoly, de azért egy patrónusnak is kell idő, mire eljut egyik helyről a másikra.
Bizsergető érzés a fiú érintése, kifejezetten jól esik és már sokkal lazábban kezelem az egész helyzetet, mint eddig bármikor. Nem húzódom el tőle, helyette most én helyezem tenyerem dereka mindkét oldalára.
- Mikor indulsz?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my sisters
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cormac McLaggen
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája 2017-03-18, 10:17
Hermione & Cormac

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]


Mindketten tudjuk, hogy nem fogom egykönnyen visszaengedni a Granger-kislányt, de az mégis elismerésre méltó, hogy pironkodás nélkül jön velem, elfogadja a kezemet, sőt, még viszonozza is a puszit. A hab mégis az a tortánt, hogy itt a többi lány előtt ad nekem igazat, hogy nagyon is hiányzott. Hermione Granger egy jó ideig igen tartózkodó volt a fiúkat illetően, legalábbis nem túlzottan teregette ki a magánéletét. Ha volt is valami azzal a bolgár faszival, vagy Weasley-vel, aligha tudott róla a nyilvánosság, de talán belépett abba a korba, vagy.. a megfelelő pasi érdeklődik iránta, hogy lassan félredobja a karótnyelt konvenciókat. Végtére is nem a nagyterem közepén rántom le a bugyiját, hogy az asztalra döntve tegyem a magamává, tehát egészen szolidak vagyunk.
- Valójában mindenki... kettőnket bámul. Hogy mit akarok tőled. Mintha nem lenne nyilvánvaló. – Tudom én, hogy magamra vonom a tekinteteket, de ha pont Hermione a kiszemeltem, akár baráti szinten is, akkor a lány igenis tudhat valamit. Hiszen nem csak a társai nézik most meg, hanem a fiúk is. Na nem akarok belőle egy szupersztárt csinálni, akinek mindenki a kegyeit keresi, elég, ha csak az enyém. Sőt, másé tulajdonképpen ne is legyen. Most én sem kavarok másokkal.
- Nem igazán. Meg tolni sem akarom. A szüleimmel leszek, és az öcsémmel. Utóbbinak van születésnapja, és az ilyesmit illik időben ünnepelni. De semmi komoly, csak négyesben leszünk, egy családi hétvége, anya grillezett zöldségeivel. Állati finom. – Foglalom össze, és elégedetten zsebelem be, a csodálkozva rámtapadó tekintetét, a borostyánbarna szemekből némi csalódottságot vélek kiolvasni, tényleg hiányoznék neki. Most tényleg imádnivaló, hogy nem vakolta ki magát, meg lehet számolni hamvas bőre minden apró szeplőjét.
- Mindkettő jó ötlet, végülis a bagoly is jobb, mint a semmi, legalább napi egy-két levél beleférhet. Majd váltogatjuk őket, hogy pihenhessenek. Kandallónk viszont van, ott legalább egy kicsit láthatlak is. És.. te vagy az iskolaelső, a patrónussal is lehet üzenni, de mekkora a hatótávja? – Kérdezem még mindig ott a kiszögelésben megtámasztva a hátát, s oly közel vagyunk már, hogy a combjaink jó szokás szerint össze is érnek. Merő véletlenségből az oldalát simogatom, az mégiscsak egy olyan rész, amely intim, de nem annyira, hogy pofátlanság lenne ilyen nyíltan. Csiklandós viszont nem vagyok az érintéssel.

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
hold on to what you're feeling
that feeling is the best thing [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 145

TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája 2017-03-11, 21:44
The love is in the air
[You must be registered and logged in to see this image.]
   
Mi tagadás, kellően meglep Cormac felbukkanása, nem csoda hát, hogy tanácstalan pillantásokat váltok a többiekkel. A felém nyújtott kezet azonban habozás nélkül elfogadom, nekem sem áll szándékomban orra esni és nevetség tárgyává válni. Szerencsés helyzet, hogy már nem remegek bele a fiú érintésébe, ezt sikerült megszoknom, noha pár héttel ezelőtt talán még el is pirultam volna.
- Sietek vissza! - fordulok vissza a lányokhoz, akik addigra már kellően belemerültek Cormac szemezgetésébe, velem fikarcnyit sem foglalkozva. Nem zavar, egyébként is hazudtam az imént, semmi kedvem a fiút a kelleténél hamarabb faképnél hagyni. A tankönyveimet felviszik a lányok, nem féltem őket, úgyis arra mennek.
- De igen, nagyon – mosolyodok el, amikor a fiú magához von és megpuszil, majd én is nyomok egyet az arcára. Annyira cuki, közben meg nem, ez szokatlan számomra. Másokkal szemben kissé lenéző, arrogáns, az én szememben is sokáig annak tűnt, de amikor kettesben vagyunk, akkor egy teljesen más oldalát mutatja felém. Talán emiatt kedveltem meg ennyire? Határozott fejlődés azonban, hogy úgy tudunk ehhez hasonló fizikai kontaktust teremteni, hogy nem érzem magam kellemetlenül. - Téged mindenki ennyire megbámul vagy csak én drámázom túl a dolgokat?
Tisztában vagyok azzal, hogy Cormac jó pasi,  sportoló, éltanuló és természetesen népszerű a lányok körében, de az, hogy ilyen mértékben elcsavarja a fejüket... Hiszen szinte azonnal magára vonta a tanulótársaim figyelmét is! Egészen más ezt úgy látni, hogy vele randizok, mint amikor még hónapokkal ezelőtt találkoztam eme jelenséggel a folyosókon. Akkor csak ostoba csitrik hada vett körül egy igen ellenszenves alakot, most viszont... most... arra hajtanak, aki nekem tetszik, akit magamnak szeretnék, ez így nem korrekt. Talán meg kellene tanulnom néhány rontást annak érdekében, hogy lekoptassam őket a fiú közeléből. Nem, ez túlzás, de akkor is...
- Hazamész? - kérdezem némileg csodálkozó tekintettel, noha nem igazán ritka, hogy a diákok hazautazzanak egy hétvégére, de eddig eszembe sem jutott, hogy Cormac is megteszi valamikor a dolgot. Engedelmesen a korlátnak támaszkodok, amikor a fiú odanyom, majd megvonom a vállam: - Fontos a dolog? Mármint, nem várhat még egy hetet?
Nem tudom, miért teszem fel ezt a buta kérdést, ahogy azt sem, hogy mi haszna lenne annak, ha Cormac elhalasztja az utat, hiszen akkor is el kell mennie. Én azonban úgy érzem, lelkileg még nem készültem fel arra, hogy elengedjem egy egész hétvégére, annyira megszoktam már tőle, hogy mindennap váltunk pár szót. Ez olyan, mint másoknak a reggeli kávé: így indul jól a napom.
- Mindenképp tartsuk a kapcsolatot – bólintok a fiú kérdését hallva, de még így is nehéz számomra elfogni, hogy elmegy. Nem sok idő, de távol lesz, mit csinálok addig?  - De a bagoly lassú, mi lenne, ha a kandallót használva beszélgetnénk? Ja, nem, az nem jó...
Túl nyilvános, még nem tartunk ott, hogy ennyire nyíltan vállaljuk a dolgokat. Siriusszal így beszélgetett Harry annak idején, igazán hasznos dolog, de kockázatos, ha az ember nem szeretné lebuktatni magát.
- Maradjon a levelezés – sóhajtok, így azonban napi egy levél jön, nem több. Még mindig jobb, mint a semmi. - Nem szeretnék tolakodó lenni, de miért kell hazamenned?[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my sisters
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cormac McLaggen
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája 2017-03-11, 20:36
Hermione & Cormac

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]


Egy időre most én is félreteszem a haverjaimat, hiszen a kevés szabadidő, ami adatik.. Nos azt lehetőség szerint a fiatal, sikamlós testű Hermionével tölteném. Akivel tényleg csak barátkozunk, képes vagyok visszafogni magamat, azon agyalni, hogy mi járhat a fejébe. Nem csak akkor megkörnyékezni, amikor tökéletes a külseje, számomra sosem attól volt igazi lány, sokkal inkább attól, hogy emberi. Szeplős, csapzott, mégis a zsánerem, mert esze van, és céltudatos. Igazából ettől válik szexivé, nem attól, hogy kidobálgatja mindenét. Azokból amúgy is kezd egy kicsit herótom lenni, sok volt már. Várok egy picit, míg észrevesznek, de mivel csak nagy szájtátásokat váltok ki, ahelyett, hogy szólnának neki, megteszem inkább én magam. Láthatóan nem készült, hogy csak úgy betámadom, de nem is baj, szeretek meglepetéseket okozni.
Nem foglalkozom a társaival, csupán a borostyán pillantást keresem. A kezemet nyújtom, hogy ki tudjon lépni a padon át, a végén még megint megbotlik, és a karjaimban köt ki. Na nem mintha bánnám, de sosem hagynám, hogy nevetségessé tegye magát a fél tanulókör előtt. Ő az én Grangerem, és ebből nem engedek. Ha kikászálódott, akkor elengedem, azért mégse járhatunk még kéz a kézben, a rejtett érintések igenis ránk tartoznak, majd ha kettesben lehetünk, nyugodtan elkezdjük fűzni egymás agyát. Nem találkozunk minden nap, de gyakran összefutunk, és a közösségi eseményeknél is mintegy véletlenszerűen egymáshoz sodródunk. És nem úgy tűnik, mintha rám akarna unni, vagy éppen bosszantaná a feltűnésem.
- Ugye hiányoztam? – Vonom magamhoz a derekánál fogva, és nyomok egy puszit az arcára, igenis szükségem van, hogy az ajkamon érezzem a bőrét. Ő viszont az illatommal szembesülhet, kellemes, sportos, pasis felhő, kicsit megmozgattam magamat, mielőtt bejöttem a sok stréber közé. Valójában én is az vagyok, egy törtető, arrogáns alfahím. – Viszont még jobban fogok. Hazamegyek már péntektől, és csak vasárnap délután jövök meg. Mit gondolsz, valahogy tartsuk a kapcsolatot, vagy már így is elég belőlem? – Kérdezem megállítva az egyik korlát kiszögelésénél, amely a hátsó udvarra néz. A derekára illesztem az ujjaimat, s odanyomom a hátsóját a korláthoz. Jó lenne valahogy dumálni akkor is, amikor távol vagyok, de ha az agyára megy, akkor marad a szünet..


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
hold on to what you're feeling
that feeling is the best thing [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 145

TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája 2017-02-21, 08:15

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Cormac

Eltelt már pár nap a Cormaccel való legutolsó találkozásom óta, habár ez nem is csoda, hiszen mindkettőnk órarendje eléggé be van táblázva mostanában. Közeledik ugyanis a félév, elég nagy a hajtás, oda kell figyelnünk mindenre, a tanárok a szokásosnál is több házi feladatot tolnak az orrunk alá. Ez engem nem kifejezetten zavar, elvégre mindig egy lépéssel a többiek előtt járok a tananyagban, habár Ron és Harry állandó jellegű zaklatása kezd kissé unalmassá válni számomra. A barátaim, mindent megtennék értük, nem véletlenül vettem részt annyi dologban annak idején, de lassan már kezd betelni a pohár. Azt hiszik, mivel éltanuló vagyok, emellett pedig az évfolyamban az egyik legjobb, akkor máris van időm elengedni magam és nekik segíteni. Hát, sajnálom, de nincs, tanulnom kell, nem másokat pesztrálnom, itt az ideje önzőnek lennem és nemet mondanom. Talán pont ezért vettem körül magam ennyi lánnyal a Nagyteremben, amikor leültünk a hosszú asztalok egyikéhez tanulni. Harry bármikor kiáll Voldemort ellen, de az, hogy odajöjjön hozzám, amikor egy csapat lánnyal vagyok... Nem, az nála már nem téma, inkább hanyagolja. Ron is dettó ugyanez, ha Harry jönne, vele tartana, de így csak távolról pislognak felénk, miközben nagy eséllyel azt latolgatják, melyik csaj támad előbb, ha ideállítanak.
- Nem, Mariette, azt húzd át – bökök mutatóujjammal a szöszi griffendéles bájital-jegyzeteire, mire az engedelmesen átsatírozza az említett sort. Nem kérdőjelezi meg a döntéseimet, tudja jól, hogy ha én javítok ki valamit, akkor az rossz, nem poénból jegyzem meg a dolgot. Talán ezért is kaptak az alkalmon, hogy velem együtt tanulhatnak. Inkább oktatom ezt a pár buta libát, mint a két fiút. Néha azért igazán nagyra értékelném magamban, ha megpróbálnának az iskolán belül is a saját lábukra állni, elvégre mindig annyira tudnak pattogni, amikor kilépünk a kapukon. Megtanulhatnák már végre, hogy attól, hogy barátok vagyunk, még nekem is megvan a saját életem, és a tanulmányaimra kell összpontosítanom. Elvégre, mára már mindannyian egyetemisták vagyunk, én tanár-szakra járok, igyekszem is komolyan venni a dolgot, nem rohanhatok el mindig, amikor Harryék füttyentenek egyet. Egyébként sem sok közöm van az általuk választott, szakirányhoz, ebben tényleg nem tudok nekik segíteni.
- Úgy érzem, lesznek még bajaid az év végi vizsgáiddal – csóválom meg a fejem, miközben a velem szemben ülő két tanulótársam sutyorogni kezd és izgatottan pillantanak valamerre a hátam mögé. Gyanús az is, hogy gyorsan rendbeszednek magukon mindent, miközben én csak rosszallóan ciccegek rajtuk. Jellemző, amint meglátnak egy jóképű srácot, szinte állandóan így viselkednek, pedig most tényleg a jegyeik lennének a legfontosabbak. Pont ezért lep meg, amikor hirtelen ismerős hang üti meg a füleimet. Kissé hátrafordulok hát, majd némileg megszeppenten szólalok meg:
- Öhm, szia... - hirtelen zavaromban semmi mást nem vagyok képes kinyögni, hiszen mostanában kaptak szárnyra a folyosókon azok a pletykák, hogy Cormacel találkozgatok. Ez a része még nem is zavart, az viszont már sokkal jobban bökte a csőröm, amikor lányok verődtek hordába, majd illettek olyan pillantásokkal, amelyek miatt feltétlenül úgy éreztem: innen gyorsan kereket kell oldanom. Kényelmetlen helyzet, mondta ugyan Cormac, hogy ne foglalkozzak velük, de akkor is... nem szoktam hozzá az ilyesmihez és főleg nem számoltam azzal, hogy ennek következményei lesznek. Bolond voltam, ettől azonban nem szándékoztam megszakítani a kapcsolatot a fiúval, majd beletörődnek. Meg egyébként sincs még semmi sem köztünk, korai lenne az esküvői harangokat kongatni részükről. - Egy pillanat...
Gyorsan visszafordulok a lányok felé, majd egy kétségbeesett pillantást vetek irányukba, de ők aligha foglalkoznak velem, teljes mértékben leköti őket Cormac felbukkanása. Úgy merednek a fiúra, mintha valami égi jelenés állna előttük, aki elviszi őket valamerre... Csodás. Én pedig itt ülök smink nélkül, bozontos hajjal, iskolai egyenruhában, amolyan Grangeresen. Már saját stílusnevet is kaptam, rólam nevezték el azokat a lányokat, akik egy könyvhalommal a kezükben, élére vasalt egyenruhában masíroztak végig a folyosókon.
- Felvinnétek a könyveimet a hálókörletbe? - pattanok fel enyhén indulatosan, én most éppen arra készülök, hogy lejárassam magam Cormac előtt, ők pedig még csak nem is figyelnek rám. Egyiküktől azonban kapok egy biccentésfélét, végül a fiúhoz fordulok: - Rendben, indulhatunk...[/b][/color]
[/i]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[b][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cormac McLaggen
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája 2017-02-18, 20:23
Hermione & Cormac

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az már napok óta kezd mindenki számára nyilvánvalóvá válni, hogy többet lógunk egymáson, mint korábban. És az is, hogy az engem imádó lányok furcsálkodnak, hogy velük nem töltöttem ennyi időt. Megszokásommá vált ugyanis, hogy időnként megvárom a lányt az órája után, vagy a nagyteremben legalább egyszer odamegyek hozzá hogy megnézzem jól van-e. Barátkozunk, egyenlőre többről felesleges beszélni. Az igazi zsánerem ő, de mindig visszafogta valami a saját nőiességével kapcsolatban, ezért is volt olyan riadt, amikor először rájött, hogy komolyan érdeklődöm iránta. Aztán ez átváltott a másik végletbe, amikor szinte dacból maga előtt is bizonygatni, hogy ő bizony nő. Az a rúzs például nőiesebbé tette, ez igaz, viszont nekem a törékeny Hermione az, aki után vágyakozom, és nem kellenek plusz kellékek. Éppen ezért döntök úgy, hogy nem egyeztetek le direktbe randit, hanem az egyik koraesti időpontban, amikor látom, hogy a nagyteremben tanulgat néhány társával, meglepem, mert akkor biztosan egyenruha vagy pulcsi van rajta, és vakolattól mentes. Rajtam farmer és könyékig felhúzott pulcsi, na meg egy kötött sapka, amely alól vagányan csüngenek ki göndör szőke tincseim.
- Hali Hermione. A barátaid biztosan megbocsájtják, de most az enyém vagy. Gyere, majd én kikérdezlek. – Intek a másik két griffendéles lánynak, akik még csak annyira sem érdekelnek, hogy számon tartsam a neveüket. Tudom, hogy az ilyen viselkedéstől megvan rólam a lányok egy csoportjának a véleménye, de hát őszintén kit érdekel? Sosem a jó modoromról voltam híres. Csak töltsünk együtt egy kellemes estét a kicsi döggel, aztán majd meglátjuk, hogy mi alakul ki belőle. Ezúttal nem sütöttem semmit, csak de a házimanókat bőven tudjuk ugratni, hogy hozzanak valamit. Különben is, beszélnünk kell, fontos ügyben.
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
hold on to what you're feeling
that feeling is the best thing [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cormac McLaggen
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Cormac McLaggen szobája 2017-02-18, 20:22

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
hold on to what you're feeling
that feeling is the best thing [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Cormac McLaggen szobája

Vissza az elejére Go down

Cormac McLaggen szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Emeletek (1-7.)-