Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40436 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A Black Birds londoni selejtezője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-05-01, 13:36Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Ott nem volt senki, aki a kezedre csapjon - nevetek Alicia-ra, persze minden bántás nélkül. nem kigúnyolni akarom, engem nem érdekel, ha mások úgy érzik jól magukat, hogy némi alkohollal oldják a gátlásaikat. Amíg persze engem nem inzultálnak. De nem hinném, hogy Alicia ilyen terveket forgatna a fejében.
És pont ezért Zach ajánlata sem izgat túlzottan, mármint az engedélyezett egy pohár említése. Akinek kell, egészségére, vihetik az enyémet is.
A látványelemek említésekor viszont csak álmélkodva rágcsálom a pizzaszeletem. Nem mintha még sose láttam volna ehhez hasonlót, pusztán még én magam nem vagyok képes nagy produkciókra, ebből kifolyólag természetes hogy lenyűgöz azok létrehozása.
- Na igen, a fényvillódzás, füst nálunk otthon is nagy divat. Még a muglik is alkalmazzák, persze saját technika megoldásokkal. De tetszik Jade ötlete, miszerint összehangolatlanságukról néznivalóval tereljük el a figyelmet. Mármint ami a mozgásunkat illeti - javítok is gyorsan, nehogy azt higgyék, a csapatot kritizálom. jók vagyunk, máskülönben nem is álltunk volna ki, de azért a mozgáskultúránkon lenne még mit csiszolni. De erre most nincs idő, és ez végül is egy énekverseny, nem tánc. Szóval a hangunkat, a hangszereink hangját sasolják majd, ne a mozdulatainkat.
- Én kész vagyok - pattanok fel,a hogy Zach indulást hirdet, bár azért még egy fél pizza a kezemben fityeg, de azt hamar betömöm a számba. Ráérek elrágódni rajta, míg megtaláljuk a próbatermet. ugyanakkor a másik kezembe egy pohár kólát szorongatok, az meg kell, hogy leöblítsem a torkom. Hát nah, Merlinre, élelmesnek kell lenni![You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♥ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-04-30, 19:32

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
The band & Zach

 


Bólintok Noelnek, akkor ezt túltárgyaltuk, remélhetőleg nem leszünk fáradtak a próbálás után. Valahogy tudom, hogy bármilyen is a hangulatunk, össze tudjuk hozni ezt a sörözést. Ha jókedvűek vagyunk, akkor azért, ha meg kishitűek, akkor meg azért. Nagyon hasonló a jellemünk, de ő mintha tényleg sok esetben nem bízna magában, én pedig előzékenyen átengedem a döntési lehetőségeket a csapatnak, szeretem, ha nem rajtam van a figyelem. Ez nem biztos, hogy megfelelő lépés a részemről, hiszen mégissak én vagyok a frontember, de jó, ha a többiek érzései se csorbulnak az én véleményem alapján.
- Akkor abban maradunk, hogy egy pohár ital mindenkinek, de semmi több. Ha megittad gyorsan, akkor már csak üdítő vagy kávé. – Foglalom össze a többiek javaslatai alapján a központi határozatot. Szeretem, hogy ilyen zökkentőmentesen találjuk ki, mit is szeretnénk képviselni banda szintjén. A saját pizzámmal szépen elvagyok, azon a sarkon, ahol ülök, hagyományos feltétek vannak, mint sonka, és kukorica.
- Hát én mondtam, hogy Noriko és Alicia találja ki, az a biztos, csak időben szóljatok, hogy melyik szám alatt mi lesz, hogy ne lepődjünk meg, ha mondjuk beindul a szélgép, vagy... tüzek lobbannak fel a lábunk alól. Rém ciki lenne ha megijedünk a saját művünktől..
– Mosolygok fejcsóválva, aztán körbenézek, ha a többiek is egyetértenek. Ám jön Jade-től a fantasztikus ötlet, amire már szélesen vigyorgok. Sosem gondoltam volna, hogy amikor Noriko-val kitaláltuk, hogy ebből márpedig közös zenélés lesz, akkor ilyen fantasztikus, ötletgazdag tagokkal fogunk majd egyszer bővülni.
- Akkor azt hiszem mehetünk..! – Emelkedek fel, és elindulunk megkeresni a próbatermet, hogy elkezdjük összehozni a holnapi fellépés alapjait.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Westmoreland
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-04-25, 20:22

[You must be registered and logged in to see this image.]
A többiek jóval beszédesebbek nálam, de ez cseppet sem meglepő, eddig is hallgatag voltam, kevés önbizalommal, nem csoda, ha most is alig szólok bele. Egyébként is nekem az is elég nagy kihívás, hogy színpadra álljak, hogy énekeljek, hogy az én dalomat adjuk elő, nem hogy még ennél többet is vállaljak, mint hogy komolyabban véleményezzem is a dolgokat. Persze a magam módján azért igyekszem, de nem vagyok olyan típusú srác, mint Zach, bár ezt mindenki tudja, aki már a bandában van egy ideje, aki pedig új... hát majd rá jön.
- Oké, akkor majd a megbeszélés után. - végül is nem lenne rossz egy sör mondjuk. Nem szoktam sörözni, de Zach jó fej srác és nem igazán vannak barátaim, talán tényleg jó lenne valakivel elbeszélgetni, kiadni magamból a feszültséget, még ha nem is tudná megoldani a gondomat, de azért segítene, hogy talán egy fél fokkal kevésbé idegeskedjek, legalábbis e miatt is, mert van épp elég idegeskedni való a fent felsorolt, színpad-ének-saját dal kombó miatt.
- Az effektek szerintem is evidensek mindenkinek, de igyekezhetünk valami olyat, ami másnak nem jutna az eszébe. - én nem vagyok hozzáértő és amúgy is az efféle külsőségeket az ember inkább a lányokra bízza, de minden bizonnyal azért lehet kitalálni olyat, ami a zsűrire nagy hatással lenne és lehetőleg nem valami sablonos dolog. Minden évben gondolom itt is akadnak afféle divatlátványelemek, azokat jó lenne elkerülni, hanem helyettük tényleg belevinni valami egyedit. Az ismerkedésre csak bólintok, végül is pár szót én is tudok mondani magamról, abból még bajom nem lehet, legalábbis egy próbát mindenképpen megér, aztán meglátjuk ki mennyire megy bele mélyen a saját kis életébe, hiszen én azt nem igazán akarok, ahogyan az alkohol sincs rám jó hatással, de amíg iszogathatom a kólámat, engem nem zavar, ha valaki valami töményebbel próbálkozik, főleg ha amúgy bírja is, mint Jade említette.


Black Birds & Noel

[You must be registered and logged in to see this link.] | Az első fellépés |[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll be a better man today
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-04-25, 18:23Team up
with
Black Birds


[You must be registered and logged in to see this image.]


Megdobogtatja szívemet és megnyugtatja háborgó gyomromat, hogy eljutottunk a pizzáig. Eddig semmi másra nem tudtam figyelni, csak bólogattam bőszen és meglepő ügyességgel csörtettem gitárral a hátamon a folyosókon. Az az igazság, hogy eszembe se jutott figyelni az alakokat, csak a "Kantin" feliratot kutatta a szemem, mint egy vérszagot kapott vadászkutya. Jó, ez lehet nem jó bemutatkozás, de sose figyeltem arra, hogy milyennek Kéne lennem, csak olyan voltam amilyen vagyok. És ez nem lesz másként most, se soha a jövőben.
Lent leülve viszont, poharat emelve kicsit felkuncogok és könnyedén vonok vállat. - A Black birdsre! Nekem nem gond a pia, jó a lámpalázra, bár ha vannak közöttünk gyenge láncszemek vagy akik kényelmetlenül éreznék magukat, akkor nyilván hanyagoljuk. De nem kell ám tőle félni, ha azt mondod nem kérsz többet nem mászik a szádba és nem rontja meg a pocidat. - nevetek fel egy kicsit, és nem szúrok ki senkit a társaságból, csak könnyedén körbefordulva beszélek mindenkihez. Nagyon ritkán fordult elő, hogy túl sokat ittam volna, akármennyire szeretek bulizni, táncolni, énekelni, az alkohol csak egy kis plusz löket, de amúgy nekem nincs sok szükségem rá a felszabadultsághoz. Másiknak annál inkább, és na, illik együtt inni.
- De gondolom ne az ivási szokásaink legyen az a néhány szó. - biccentem félre a fejem, kicsit gondolkodóba vágva magam, aztán Ali...Aly... Alicia felé pillantok. Szintén látványmágus vagyok, csak egy picit idősebb kivitelben, így azonnal felcsillan a szemem a tervezgetésre.
- A füst, a köd, a tűz és a cikázó fények mondhatni alapok, de szerintem is jó lenne valamit extrázni. Esetleg megfesteni a környezetet, vagy egy holdat idézni az égre, ami folyamatosan fogy, növekszik, és mindig refréneknél van telihold és akkor a legvakítóbb. Csak ötlet, de valami aktív színpadkép jól nézne ki, az ellensúlyozná, ha esetleg a színpadi mozgásunk még nem annyira összecsiszolt. Az csak idővel jön meg, nincs mit tenni. - vonok vállat, de közben vidám tekintettel nézek körbe, egyáltalán nem kétségbeesve, hogy lehetnek hiányosságaink. Mindenkinek vannak, és mindenkire rászorul a próba és a tervezgetés, csak így lehetünk jobbak. Közben persze amikor nem csacsogok, akkor eszegetem a pizzát, a leghúsosabb részből. Egy ideig voltam vega, de valószínűleg csak a divat rántott magával, azóta az egyeten, ami rántott, az a csirke.   


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alicia Geller
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-04-24, 18:05
Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]

Zachary és a többiek egész rendes tagoknak tűnnek számomra, így kezd némileg oldódni a hangulatom, melyben közrejátszhat némileg a helyszínváltás is. Itt azért több az ember, van kit megfigyelni, mindenki annyira felszabadultnak néz ki első pillantásra, hogy komolyan irigylem is őket miatta. Én vagyok az egyetlen, aki lámpalázas? Rajtam kívül mindenki más annyira könnyed hangon cseveg a másikkal, habár az a Noel mintha citromba harapott volna... Persze, nem ismerem, talán mindig ilyen, de mintha a próbákon kissé jobb kedve lett volna. Mindegy, nem zaklatom a hülyeségeimmel, főleg azért sem, mert nyilvánvalóan semmi közöm sincs hozzá. Nem ismerem hosszú ideje, tapintatlanság lenne így rákérdezni a hangulat okára.
- Ha elcsábulnék, nyugodtan csapjatok a kezemre – jegyzem meg, senkire sem fogok emiatt megorrrolni, nem lenne ugyanis túl jó ötlet részemről, ha másnaposan mennék a versenyre. Nálam egy pohár nem pohár, két pohár fél pohár, három pohár egy pohár. Képtelen vagyok mértéket tartani, ezt be kell ismernem magamban, egyszer próbálkoztam vele, nem sikerült. Ezúttal inkább nem is rendelek semmit sem, amivel leöblíthetném a vacsorát. Talán a későbbiek folyamán egy kis kóla jöhet, más nem. - Nem szeretném, ha az én hülyeségem miatt dőlne romba a tokiói utazás élménye.
Elég kellemetlenül érintene az, ha szerény személyem pont csak betoppant volna a csapatba, de máris elvágja a madarakat a versenyen. Nem, erről szó sem lehet, soha többé nem lennék képes a többiek szemébe nézni, ha ilyesmi történne. Természetesen, mondták már nekem, hogy túl sok dolgot veszek a lelkemre, de nem tudok megváltozni. Ilyen vagyok és kész, akinek nem tetszik, az ne álljon szóba velem.
- A házibulikat ne is említsd! - csóválom meg a fejem nevetve Alysha szavai hallatán. - Van pár kellemetlen élményem velük kapcsolatban...
Zachary-nak igaza van azt illetően, hogy elég bulis lány vagyok, habár furcsa módon nem szeretek a társaság középpontjában lenni. Jobban elvagyok a háttérben, ahol senki sem figyel rám, de ha oda kerül a sor, akkor nagyon is bele tudom magam vetni az éjszakába. Néha pedig elszalad velem a ló, ilyenek a házibulik is, ahol nincsenek mások, csak a barátaim... Na, előttük igazán el tudok lazulni, annyit iszok, amennyi belém fér, de ezek tényleg igen ritka alkalmak. Azt hiszem, idég még nem is voltam egy hasonló helyen sem, és jó ideig nem is leszek.
- Gondolkodtatok valamiféle látványelemen? - vonom fel kérdőn a szemöldököm, miközben én is leemelek egy szelet pizzát, majd elmélyülten rágcsálni kezdem. Gyorsan le is nyelem az első falatot, végül folytatom: - Mármint, tudom jól, hogy ott lesznek a színpadi elemek, ez eddig rendben is van, de nem kellene nekünk is előrukkolnunk valamivel? A zsűri bizonyára értékelné is a dolgot, nem hiszem, hogy más csapatoknak eszébe jutna... Látványmágia-szakra járok, szóval, ha van ötletetek, bátran megcsinálhatjuk.
Csak veszik valami hasznomat, talán lesz pár olyan felvetés, amit még én is képes vagyok megoldani. Ebben azért még igen kezdő vagyok, akadnak azért számomra is lehetetlen dolgok, de igyekezni fogok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-04-16, 18:10

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
The band & Zach

 
Én aztán igyekszem mindenki véleményére figyelni, noha Noriko mindig azt szokta mondani, hogy én vagyok a vezér, és muszáj határozottnak maradnom, az ad egyfajta tengelyt a tennivalóknak. Valahol a demokrácia és a diktatúra között kell ügyesen lavíroznom, figyelembe venni az igényeket, s dönteni a közjó alapján. Ha pedig nem tudják eldönteni, hogy mi is az, amire igazán szükségük van, beleképzelni magukat a helyükbe. Sokkal könnyebb lenne, ha lettek volna barátaim, emlékeim, ám Cosette mondta egyszer, hogy talán pont azért vagyok jólelkű, mert nem ért úgy igazán semmilyen rossz hatás, és az alap, emberi kedvesség vezet. Hát ebben lehet valami.
- Akár még ma este is, a próbák után. – Nem akarom lerázni a lányokat, ők is tervezhetnek valami csajost, de most látom Noel arcán, hogy a szokásoson is jobban meg van illetődve, nem ártana dumálnunk, helyretenni a dolgokat. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy itt az éles helyzetben már komolyabbnak érzi, hogy számos tekintet lesz rajta, de azt is el tudom képzelni, hogy valami más lehet a háttérben. Leülök hát Noriko és Noel közé, közben pedig válaszolok Aliciának, aki bulis csajnak tűnik, így halványan nevetgélek a feleletén.
- Így van, ne is igyunk előre a medve bőrére, attól túlzottan elbíznánk magunkat. – Én nem vagyok egy nagy ivós, bár ez változhat, ki tudja, új barátaimmal még oldódhatnék is a jövőben. Elég hasonlóak vagyunk, jó társaság gyűlt össze. Jess végül a szobában maradt, lehet, hogy nem érzi jól magát, vagy csak női dolgok törtek rá, remélhetőleg hamarosan mégis csatlakozik. – Köszi Noriko. Tudod, hogy milyen bizonytalan vagyok. Ti mégis.. erőt adtok, így lényegesen könnyebb. Ha te nem lettél volna, azt hiszem bele se vágok, valahogy nem hittem ebben az egészben. – Nekilátunk a kajálásnak, a gigászi pizza úgy van elkészítve, hogy a sarkai különböző feltételeket biztosítanak, úgyhogy bátran lehet próbálkozni. Norikoról tudom, hogy nem iszik, de Alysha is bedobja, hogy még ő is fiatal ehhez. Kissé naívnak, angyalinak érzem a csapatunkat, ahhoz képest, hogy milyen zenét játszunk. Nem valami full tetkós, nagybulizós társaságnak kéne lennünk? – Akkor hát üditővel! Rátok srácok, a Black Birds-re. Mit szólnátok valami ismerkedős körhöz, ahol mindenki mondd magáról pár szót? – Én természetesen magamat hagynám utoljára, nem szeretem magamra vonni a figyelmet, így hát már passzolom is tovább a lehetőséget.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-29, 08:53Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]


Felvetődött a kaja, és nem mintha bélpoklos akarnék lenni, de innentől kezdve más nem nagyon tudja lekötni a figyelmem. Persze fülelek Zach további szavaira is, de igazából ezek már olyan dolgok, amiken nincs nagyon mit megvitatni, inkább csak információ jellegűek.
- Az jó, a hármas a szerencseszámom - kottyantom még is közbe jókedvűen, de igazából már csak toporgok Jade mellett, míg el nem indulunk. Hol az a pizza?!
A folyosón szembejövő csapat még is elterel egy pillanatra, itt Angliában még nem láttam ilyet. Otthon persze mindenféle hülye ember kimegy az utcára, de eddigi tapasztalataim szerint ez az ország sokkal konzervatívabb. vagy csak én nem láttam a nyitottabb oldalát?
És hasonlóképp meglep kissé a telített terem is. Elsőre azt hittem, mikor Zach a kajálást említette, hogy csak mi leszünk, de ezek szerint ez egy nyitott hely. Sebaj, legalább felmérhetjük a konkurenciát.
- Lehet így oldják a feszültségüket - vonom meg a vállam az italozó társaságra, de az én kezem nem pia után nyúl, hanem az érkező pizzáért, miből le is kanyarítok egy szeletett, hogy aztán élvezettel nyammogjam el. és meg sem szólalok, míg legalább a felét el nem tüntettem. Ki hitte volna, hogy egy ilyen kislány ennyit bír enni?
- Én nem iszom alkoholt. Illetve csak házibuliban, de ott is csak az oldás végett - vallom be kissé zavartan a többiek kontrájára. Na persze mi is meg-megkóstoltuk a szülők készleteit egy-egy csajos bulin vagy épp házibulin, de nekem annyira nem jött be a dolog, hogy rendszeresítsem. Én anélkül is fel tudok oldódni és jól tudom magam érezni.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♥ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noriko Mizushima
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-24, 20:12


Black Birds[You must be registered and logged in to see this image.]É
n is örülök, hogy ennyire benne van mindenki az ötletelésben. Így tényleg közös döntések alapján születnek meg a produkcióink, és így mindenki jobban érzi majd magát, mintha egy-két ember döntene csak az egész felől.
– Egyetértek – bólogatok lelkesen Alysha szavaira, pont erre gondoltam én is, meg feltételezem, hogy Jade is, amikor bedobta az ötletet. Még szerencse, hogy a kalapom amúgy egy speciális bűbájjal van a hajamra erősítve, mert különben a nagy bólogatástól leesne.
A próba ötletét úgy tűnik, mindenki támogatja, ennek örülök, mert én mindenképp szeretnék jól felkészülni és időben elkezdeni, de jó, hogy a többiek is így gondolják.
– Persze, előbb kaja – vigyorgok, miután kifejezik ezt a kívánságukat. Én se úgy gondoltam, hogy ilyen alapvető szükségleteket kihagyunk, én tényleg az alvásról le tudnék mondani, de az evésről nem.
– Hááát… ennyire szerintem nem kell parázni, elég jól játszunk. – Jó, ez most nem épp a legjobb nyugtató szöveg egy olyan lány számára, mint Alicia, de egyelőre nem jut más eszembe, meg megbántani sem akarom azzal, hogy arra utalgatnék, hogy fölöslegesen aggódik. Közben felhúzom a lábam, és előre-hátra hintázok, miközben Zack még elmond egy pár részletet.
- A hármas szám elég jó. Nem leszünk elsők, de a végén se, szóval ha valaki ugyanazt választja, mint mi, akkor is utánunk lesz, és nem rajtunk fognak elaludni – kommentálom a fellépésünk sorszámát. Jó, tényleg nem valószínű, hogy pont ebben a kombinációban valaki kiválasztaná ezt a kettőt, de arra se volt sok esély, hogy a szülinapi bulit megzavarja az a liba meg a bandája, úgyhogy tényleg bármi megtörténhet. Ami a versenyszellemet illeti, bennem aztán van bőven, de ez mindig is így volt. Kiegészíti a maximalizmusomat, sajnos vagy nem sajnos, de azért igyekszem visszafogni, mert tudom, hogy nem mindenki azért van itt, hogy nyerjünk, hanem, hogy jól érezzük magunkat. Ez a része rám is igaz, de azért tényleg jó lenne valami jó helyezést elérni, már az is boldoggá tenne, hogyha Mirandáék zenekarát lemosnánk a színről.
– Örülök, hogy tetszik, elég tuti szám – jegyzem meg, majd máris hozzáteszem, hogyan is képzelem el azt a dalt. – Szerintem az első versszak lehet líraibb, sejtelmes, a refrén pedig mindenképp olyan „mindent bele” stílusban. Abba szerintem mi is beszállhatnánk – nézek végig a többieken, hogy szeretnék-e. - A többi versszak pedig a kettő között valahogy. De amúgy nyugodtan gondold át, az a lényeg, hogy olyan legyen, ami neked kényelmes. – Általában tényleg hasonlóak az elképzeléseink, szóval simán lehet, hogy ő is így szeretné majd, ha ránéz a szövegre, vagy esetleg meghallgatja a dalt. Alicia ötlete sem rossz, de mindenképp kell egy lágyabb indítás a dalnak szerintem ahhoz, hogy igazán üssön.
Mindenki nagy örömére végül elindulunk lefelé, hogy együnk. Érdekes embereket látunk közben, a fehérre festett arcúak nekem nagyon izgalmasnak tűnnek, kíváncsi vagyok, milyen stílusban nyomják. Bírom a különleges embereket, szóval azért is várom a holnapot, hogy halljam, mivel készülnek mások. Mikor Zack átkarolja a vállamat, megfordulok, és adok neki egy nagy, baráti ölelést. Hát szoktam így váratlanul betámadni embereket. Megkeressük az asztalunkat, és megjön a kaja is végre.
– Jó étvágyat – szólalok meg, aztán elkezdek enni. – Remélem, az utóbbi – szólok hozzá Noel megjegyzéséhez. Körülöttünk tényleg folyik az italozás, na de nem is baj, annál kevesebbet készülnek ők, és annál rosszabbak az esélyeik. Már ami a feldolgozást illeti, mert ugye azt csak ma tudtuk meg.
- Én biztos nem. Majd ha túl leszünk a fellépésen - Akármi is lesz a kimenetel, mi úgyis megteszünk mindent, és már az megér egy ünneplést.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alicia Geller
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-20, 08:54
Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]

Jade elég hiperaktív leányzó, ezt már a ruházatából láttam, hát még akkor, amikor úgy rohant át a szobán, mint a szélvész...Kész szerencse, hogy minden csontja egyben van a mai napig, ezt komolyan mondom. Én viszont nem vagyok hozzászokva az ilyen mértékű energiához, mindig azt figyelem, hogy milyen balesetet fog okozni a lány, de majd igyekszem uralkodni az anyáskodó megjegyzéseimen.
- Én megmondtam – kotyogok közbe, kissé ki is húzom magam, nem rossz előrelátónak lenni, igaz? - Egy verseny sem lehet egyszerű, főleg akkor nem, ha Tokió a tét.
Nem voltam még ilyen megmérettetésen, ez az első banda, amihez csatlakoztam és még mindig nem vagyok biztos abban, hogy nem lesz lámpalázam. Egy dolog pár ember előtt próbálni, megint másik dolog, ha valaki közönség előtt lép fel, akik szakmai füllel hallgatják a dalokat. Elég egyetlen apró baki, rosszul mérem fel az ütemet és repülök. Nem csak a versenyből, hanem az együttesből is. Biztos jó ötlet volt ez részemről? Mert én már nagyon kezdek kételkedni magamban...
- Talán körbekérdezhetünk néhány tagot – pillantok a lányokra, szerintem nem ártana most az egyszer bevetni női bájainkat, talán pár szép szó hallatán elkotyogják a dolgokat. Mondjuk, ezzel az a gond, hogy még meg tudják változtatni az előadott számot, úgyhogy minden bizonnyal ezzel sem megyünk messzire. - Á, mégse, lenne idejük bőven kitalálni mást.
Megcsóválom a fejem, majd ötletelni kezdek magamban, miközben Zachary továbbra is mondja a magáét. Sorra veszem a további lehetőségeinket, de mindet elvetem magamban, az pedig, hogy egy-egy tagot ejtsünk ki a versenyből valamilyen rontással, mielőtt színpadra állna... Nos, tőlem túl gonosz lenne, de bevallom, a siker érdekében erre még hajlandó lennék. Vonz az ázsiai kultúra és jól tudom, hogy oda is fellépni mennénk, attól még be tudnánk iktatni pár szabadnapot, hogy körülnézzünk a városban.
- Én a harsányat támogatom, de ezt ti majd eldöntitek – szólalok meg ismét, anélkül, hogy bárki is kérdezett volna, de az ötletelés most nagyon meg, meg hát a Beatleshez a harsány énekhang illik, személy szerint idegenkedem a lírai hatástól. Noel felé pillantok, amikor Zachary hozzá szól, habár nem ismerem annyira a srácot, de látom rajta, hogy elég nyomott a hangulata, mintha lélekben nem is itt járna.
Néhány perc múltán már a folyosón jár kis bandánk, én pedig kíváncsian kémlelem az ismeretlen arcokat, annyira új nekem ez az egész helyzet... Sokan már sörösüveget szorongatnak a kezükben, harsányan kurjongatnak, még csak át sem gondolják, hogy a lerészegedés helyett talán sokkal jobb lenne, ha próbálnának. Mindegy, ők tudják, de azt kétlem, hogy bármit is megnyernének, ha így fogják fel a dolgot.
- Vagy szinte mindegyik – hordozom körbe én is a tekintetemet. - Azt azért ígérjétek meg, hogy mi nem fogunk inni, még véletlenül sem. Ami engem illet, egy pohárnál nem szoktam megállni, úgyhogy számomra ez most tabu.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Westmoreland
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-18, 15:04

[You must be registered and logged in to see this image.]
Szó se róla tényleg sok a lány, ahhoz képest, hogy csak ketten vagyunk fiúk és azért akadnak bőven, akik eléggé fecsegő típusok, mint mondjuk Jade, vagy Noriko, de úgy fest az új lányok sem fogják vissza magukat. Én vagyok a leghallgatagabb, de valahol ez érthető, hiszen eleve túl sok minden jár most a fejemben. Bonnie sincs jó hangulatban, abban sem voltam teljesen biztos, hogy jó ötlet egyáltalán eljönnöm, hiszen a testvére kómában fekszik, talán jobb lett volna, ha inkább vele maradok, hogy támogassam, de azt mondta mindenképpen jöjjek, hiszen nem hagyhatom miatta cserben az egész csapatot, főleg úgy, hogy az én egyik számomat is előadjuk, amivel akár még ismertté is válhatok, ha netán valaki felfigyelne rá, hiszen van tehetségem szerinte is a zeneszerzéshez. Azért elég sokat kellett unszolnia, hogy eljöjjek, főleg miután Maggie is előkerült és nem szeretném, hogy addig is fogást találjon a szöszin, amíg nem vagyok ott. Mert hát tudom, hogy próbálkozni fog majd, keresztbe tenni Bonnienak, ahol csak tud és én nem tudom, hogy mit tehetnék ellene. Maggie, ha valamit a fejébe vesz... és valahogy nem tudom magamat kitörölni a fejéből, ez a legnagyobb baj.
- Az tényleg jó lenne, egy nyugis sörözés, persze ne túl sokáig, hogy tudjunk aztán rendesen aludni. - hálás mosollyal biccentek Zach javaslatára. Tényleg jó ötlet és tényleg lehet benne valami, legalább kicsit megnyugszom, beszélgetünk. Eleve csendes típus vagyok, de jobban el tudok lenni, ha csak ketten vagyunk, mint úgy, hogy ott van körülöttünk egy csomó lány, meg persze még egy csomó ember, mint itt lent is most az étteremben. Tudom ez egy verseny, de ettől még nem szeretem a tömeget és sosem voltam az a típus, aki túlkiabál másokat, csak hogy szóhoz jussunk.
- Lehet, hogy ők tudják, hogy eleve bírják az italt, vagy... így alapoznak. - jegyzem meg csendesen egy halvány mosollyal. Na igen nekünk biztosan nem tenne jót, főleg hogy nem hiszem hogy bárki a csapatból nagy ivó típus lenne, főleg, hogy a Roxfort azért ennél sokkal konzervatívabb és visszafogottabb iskola. Persze egy sör belefér majd a pizza után este Zachary-vel, de azért egy sörtől még nem lesz komoly bajunk, az nem fog megártani a holnapi verseny előtt.


Black Birds & Noel

[You must be registered and logged in to see this link.] | Az első fellépés |[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll be a better man today
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-16, 10:24

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
The band & Zach

   

Határozottan tetszik, hogy mindenki ennyire aktív résztvevője az eseményeknek, nem is mernék irányítani. Olyan ködbe vesz a múltam, hogy nem volt tulajdonképpen senkim Noriko előtt, jobb szeretek barátkozni, semmint erős kézzel tartani a fegyvelmet, még ha ezt is várná tőlem valaki. Nem, jobb ez így, hogy mindenkinek az ötletei, véleménye megvalósuk, végtére is egy szimbólumot alapítottunk, és bőven elképzelhető, hogy lesznek cserélődések a tagok között, de legalább az eszme fennmaradjon.
- Mindenki a Beatlest kapta Jade, tehát igenis előfordulhat, hogy lesz átfedés a számok között. Ez elkerülhetetlen, de gondolom az volt a cél, hogy egy adott stílust mennyire tudsz a saját képedre formálni. – Az más kérdés, hogy a Beatlesnek is többféle stílusirányzata volt, hiszen nem két hónapig zenéltek együtt, hanem sok éven át, és így ők is formálódtak, elkalandoztak másfelé.
- Tehát tíz zenekar lesz, mi a hármas rajtszámot kaptuk sorsolás útján, tehát két fellépő lesz előttünk. Nem tudom, hogy ki mit ad elő, de mi csak magunkkal foglalkozzunk. Ha elég jók vagyunk, akkor úgyis az dönt. Tehát legyen egy pizzázós estebéd, aztán kezdhetük. Viszont nem szeretném, hogy ha hajnalig próbálnánk, pihenni sem ártana, ne úgy álljunk ki, hogy kifolyik a szemünk. – Foglalom össze az elképzelésemet. Lehet éjszakába nyúló próba, de túlzásba se kell vinni. Jobban örülnék az örömzenélésnek, ha kiesünk, hát kiesünk. Ez közös időtöltés, hogy jól érezzük magunkat, és adjunk is valamit. Bennem nem dúl olyan versenyszellem, mint abban a Miranda nevű lányban a szülinapi zsúron, nem fogok átgázolni másokon.
- Tényleg jó lesz Noriko, kiváló választás. Lehet, hogy elvonulok kicsit átgondolni, hogy hogyan is énekeljem fel, de ha van ötleted, hogy harsányan, vagy líraian, akkor szólj csak. – Bólintok oda legkevesebb barátnémnek, aki totálisan nincsen elveszve a lassan sokasodó hölgykoszorúban, viszont Noel, az utolsó srác rajtam kívül egyre nagyobb zavarban van, hogy már ilyen sokan vagyunk, meg az sem mindegy, hogy vészesen közeledik az első igazán nyilvános fellépésünk. Lámpaláz talán?
- Minden rendben? Esetleg amikor a lányok már lepihentek, elmehetünk egyet sörözni. – Szólok oda, lehet, hogy neki sem ártana a csak pasi társaság. A pihenés rovására egy órácskával meghosszabbithatjuk a próbát, legalábbis ami kettőnket illet. Úgy vélem, hogy Noel bizonytalansága valahonnan mélyről fakad, akárcsak az enyém, de talán meg tudjuk egymást erősíteni, hogy itt van a helyünk. Elindulunk kifelé, hogy lekísérjem őket a szálloda éttermébe. A folyosóra lépve már nagy a ricsaj, több banda is most futott be, most éppen olyanokba botlunk, akik falfehérre meszelték a képüket.. Mintha valami zombibohócok lennének.. Érdekes, ilyen külsővel hogyan fognak Beatles-t énekelni? Lehet, hogy van esélyünk. Átkarolom Noriko vállát, ő nekem mindig is biztonságot nyújt, és megkeressük az asztalt, amit foglaltam. Üdítők már ki vannak téve, néhány percen belül biztosan érkezik a pizza is, mielőtt még Jade ájultan esik össze.. Leülök, de még véletlenül sem az asztalfőre, nem érzem magamat Keresztapának. Csak becsusszanok az egyik belső ülésre.
- Akkor hát egészségetekre. Úgy nézem, hogy a vetélytársak közül lehet, hogy valaki már ki is üti magát reggelre.. – Bökök a fejemmel az egyik szomszéd társaságra, ahol már nagyban folyik a borozgatás, és a túlfűtött mulatozás..

//Határidő: március 30//

[/color][/i]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Westmoreland
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-12, 10:28

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hozzám képest itt láthatóan mindenki teng az önbizalomtól, épp ezért is húzódom én meg inkább a háttérben. Azért jól esik, hogy Zach legalább támogat és hisz abban, hogy véghez tudjuk vinni ezt az egészet, főleg úgy, hogy az egyik dal az enyém. Persze, hogy attól félek a legjobban, de remélhetőleg nem lesz baj. Sok minden jár most a fejemben, épp elég gondom van ahhoz, hogy tudjam jobb lenne, ha nem nagyon gondolkodnék most a bajokon, mert csak elvonnák a figyelmemet és hát bár a gitározás már zsigerből jön, de attól még én is tudok sajnos hibázni, főleg ha nagyon máshol jár az eszem. Kellett Maggienek felbukkanni! Mintha csak tudta volna, hogy kezd az életem legalább valamelyest rendeződni, ezért meg kell jelennie, hogy megint belemásszon és megnehezítse. Nem mondom, hogy szándékosan kínoz, de... valahol azért így gondolom, miközben arról beszél, hogy magának akar jót, velem cseppet sem foglalkozik, de most nem is ez a fontos, hanem a fellépés. Ha már itt vagyunk nyújtsuk a maximumot és mivel a többiek tele vannak ötletekkel, én csak szolidan bólogatok.
- Elkezdhetjük ma este a próbát és a pizza nekem is jól jönne, egy kis erőt gyűjthetünk belőle. - teszem én is hozzá. Jade persze már az ajtónál is van, mintha minimum bolondgombát reggelizett volna, bár persze már tudom, hogy ő alapjáraton mindig ilyen. Nem mondom, hogy zavaró, maximum nem az én stílusomhoz passzol, de a zenekart mindenképpen feldobja. Én magam is felállok, a hangszerem a szobánkban van, úgyhogy csak szolidan zsebre dugom a kezemet, a nadrág zsebébe, mert ide bentre nem öltöztem be különösebben és megvárom, szépen, amíg mindenki más is elindul lefelé. Tényleg jól fog esni a pizza, bár jó eséllyel nem eszem majd belőle túl sokat, hiszen a gyomrom azért az idegesség miatt nincs a legjobb állapotban.


Black Birds & Noel

[You must be registered and logged in to see this link.] | Az első fellépés |[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll be a better man today
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-11, 14:38Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]


Csak egy mosolygós vállrándítással felelek Jade biztatására. Ő persze nem tudhatja, hogy én sem vagyok olyan régi csapattag, hisz a válogtón Zach nem hangsúlyozta, hogy ki alap és ki később csatlakozott. És ez jól van így, nem érezteti senki a másikkal, hogy neki több szavazati joga lenne. ugyanakkor még néha fura nekem, hogy kíváncsiak az én véleményemre is, mert azért én tudom, mennyit tettem eddig le. És az nem valami sok.
- Egy kevert feldolgozást nem hiszem, hogy más is előadna. Legalább is nem úgy, ahogy mi - vetem be a félelemek ellen. ha tényleg mashup-olunk, akkor tuti nem leszünk olyanok, mint bárki előttünk. Persze előfordulhat, hogy más bandának is eszébe jut keverni a dalokat, de az esélye, hogy teljesen vagy akár csak hasonlóan adják elő, mint mi, szinte zéró. Szóval ettől nem kell tartanunk.
- Úúúúú, éhen halok - nyújtom el a szavaim, miközben bár kevésbé gyorsan, de nem kevésbé lelkesen tekerem fel a pergament és igyekszem az ajtóhoz, mint Jade. Imádom a pizzát, a feltétel nekem nagyjából mindegy, csak tengeri izék ne legyenek rajta. És a gondolkodás és éneklés is jobban megy teli hassal, legalább a csendesebb részekbe nem korog bele a gyomrunk. Vokalista lennék, de nem hasbeszélő.
- Nekem jó a felállás és a választott dal is. És a mai gyakorlás is. Nem árt. De csak kaja után! - bólintok azért beleegyezően, mert bár nincs okom vétózni, de sokszor az is számít, ha az ember hangot ad az egyetértésnek. Így nem úgy tűnik, mintha csak csendesen beletörődnék a helyzetembe, és nem is vagyok így. Nem játszok hangszeren, legalább is nem olyan mód, hogy azzal érdemes zenész legyek. A vokál pedig tökéletes pozíció nekem, részese vagyok a bandának, számít az én hangom is, de még sem rajtam van a legnagyobb nyomás. Szóval bár azért persze tisztességesen ellátom a dolgom, nem akarom cserben hagyni a többieket, de még is, könnyebben vehetek az egészet szórakozásnak.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♥ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noriko Mizushima
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-03-08, 12:32


Black Birds[You must be registered and logged in to see this image.]A
z nekem is hiányzik, hogy nincs dobos a csapatban. Milyen rockegyüttes az olyan, aminek nincs dobosa? Egyedül csak attól félek, hogy az a hülye liba és a bandája be fog szólni valamit, és elszabadul a pokol, egyébként meg persze egyelőre dob nélkül is meg lehet oldani a dolgokat, de hosszabb távon úgy gondolom, hogy szükségünk lesz majd mégis egyre. Az új tagoknak minden esetre örülök, lelkesek, látom rajtuk, hogy ők is nagyon élvezik, amit csinálunk, csak hát ez a verseny… Nem baj, bele kell adni mindent, és akkor jók leszünk.
Persze amikor kiderül, hogy egy Beatles-dalt is elő kell adni, elsőre én is hirtelen pánikba esek. Csak szerencsére nálam hamar elmúlik, ezért is adtam egy ötletet, ami végül vegyes fogadtatásra talált. Persze nincs ebben semmi rossz, nem kell, hogy ugyanaz tetsszen mindenkinek. Ám amikor Zack felveti, hogy dolgozzuk össze a zenei alapokat, illetve Jade is bedobja a mashup ötletét, nekem is nagyon megtetszik a dolog. – Szerintem a mashup tök jó ötlet. Az tényleg egyedi lenne – értek egyet a vörös hajú lánnyal. Noel nagyon jó ebben, biztos, hogy meg tudja csinálni. Jade kérdésre nem is gondolkozom sokat, rögtön rávágom. – Szerintem, ha nem vagytok fáradtak, akár már ma este elkezdhetnénk Beatles-szám próbáját. Legalább egyszer-kétszer, hogy lássuk, hogy működik – nézek körbe, hogy egyetért-e velem mindenki. Bennem is van bőven energia, szóval én például simán kihagyom az alvást a próba kedvéért, de ezt persze nem várom el senkitől, aki ebből a szempontból nem olyan, mint én. Azt sem várom el, hogy Noel most azonnal nekiugorjon az egésznek, de ha már vannak esetleg ötletei, azon el tudunk indulni és akár imporivzálni valamit.
Alicia mintha kissé túlaggódná a dolgot, én ennyire nem félek a versenytől, szinte biztos vagyok benne, hogy még egy ilyen stílusú együttes nem lesz, de hát nálunk már alapból az összetétel annyira egyedi, hogy hasonlót biztosan nem fog csinálni senki. Esetleg a Beatles az, amit le tudnának nyúlni azok, akiknek szintén nincs sok ötletük, hogy dolgozzák fel, de ettől sem tartok. Nem azt mondom, hogy mindent lazán kezelek, mert nagyon is fontos nekem a zenekar, meg ez a megmérettetés, de szerintem akkor sem lesz itt semmi gond.
– Úú, remek – vigyorgok, mikor Zack bejelenti, hogy rendelt kaját. Kezdek is éhes lenni, úgyhogy pont a legjobbkor, csak majd vigyáznom kell, hogy a többségében fehér ruhámat le ne egyem. – A Nightwish - Over the hills and far away című számára gondoltam. Már az is eleve egy feldolgozás, de szerintem nagyon hálás dal, tök jó zenei betétekkel, lehet benne show, szóval összességében elég közönségbarát - fejtegetem, hogy miért arra a dalra esett a választásom. Remélem, elfogadják a többiek is a dolgot, mert szerintem sok mindent ki tudunk belőle hozni. Tovább hallgatom Zack ötleteit, és nagyon tetszenek. Persze nem is csoda, hiszen azért alapítottuk a zenekart, mert nagyon hasonlóak az elképzeléseink. – Én benne vagyok, szerintem jól hangzik.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alicia Geller
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-28, 20:02
Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]

Egyelőre csupán csendben hallgatom a többieket, nem ismerem még őket annyira, hogy a szavukba merjek vágni bármiben is. Elvégre, én lennék az új tag, nekem kell alkalmazkodnom, hiszen ők nálam sokkal jobban tudják, mi a zenekar számára a legjobb. Ismerik a tagjaikat, képben vannak azzal kapcsolatban, kinek milyen zenei stílus fekszik a legjobban, ellenben velem... Rég doboltam utoljára, kivéve a friss próbákat, de még mindig nem vagyok teljesen biztos abban, hogy szerény személyem lett volna a legjobb választás. Természetesen, beleadok apait-anyait ebbe a selejtezőbe, imádok utazni, világot látni, Ázsiában még soha életemben nem jártam, úgyhogy nem kis tét áll előttünk.
- Felőlem lehet feldolgozás is – vonom meg a vállam, ezzel is jelezve a többiek felé, hogy számomra nem akadály, ha esetleg modernebb irányzatba kell belevetnünk magunkat. Sőt! Csak még jobban dob alá esik a dolog, hiszen a ritmus és a zenei aláfestés is a mi korosztályunknak kedvez. - Azt viszont nem ártana tudni, hogy hány zenekar lép fel előttünk, és ők mit néztek ki maguknak. Ciki lenne olyan számmal a színpadra lépni, amit előttünk már többen is előadtak... Nem hallottál semmiféle lényeges információt ránk nézve odalenn?
Itt Zach felé pillantok, hiszen ő ment le nemrég érdeklődni a dolgok felől, szóval talán összefutott pár olyan emberkével, akik izgatottan újságolták a híreket egymásnak. Életemben nem vettem még részt ilyesmin, de véleményem szerint sohasem árt alaposabban felmérni a terepet, mielőtt valaki a színpadon vetné meg a lábát. Imádok egyedi lenni, ezt pedig szerencsére sok helyen díjazzák. Sajnos, a zenekaroknál ez még inkább nyom a latban, főleg abban az esetben, ha egy brit fiatalokból álló csapat szeretné képviselni hazáját Japánban.
- Kellemetlen lenne azon elcsúszni, hogy egy rongyosra énekelt dallal rukkolunk elő – fűzöm még hozzá magyarázatképp a dolgot. - Szóval okosan kell döntenünk.
Bízom a csipet-csapatban, az eddigi ötletelést hallva még sohasem lehetett nagyobb vita a dolgokat illetően, elvégre nem hurrogják le egymást. Amikor meghallom Noel kérdését, kissé szúrósan pillantok felé, fogalmam sincs arról, hogy teljesen félreértettem a dolgot, hiszen ő sem teszi nyilvánvalóvá, hogy voltaképp mivel szemben is vannak kétségei. Szerencsére úgy döntök magamban, hogy nem szólok be neki, helyette szépen lenyelem a békát, majd ismét megszólalok, ezúttal Jessicának címezve a szavaim:
- Ezt nem tudhatjuk biztosra, úgyhogy talán tényleg nem ártana nyitott szemmel és füllel járkálnunk, amikor lemegyünk – teszem meg a javaslatom, szeretek óvatos lenni, főleg olyankor, amikor egy ilyen díj a tét. - Talán ezzel is nehezíteni szeretnék a zenekarok dolgát, nem tudom... Rendben, akkor a Come Together-re megy rá a Help. Ha lehet, akkor kérjünk zártkörű próbát, csak a biztonság kedvéért...
Tényleg vicces lehet részemről ez a körültekintés, de világéletemben ilyen aggodalmaskodó voltam, miért kezdenék el pont most másként viselkedni? Nem szeretném, ha más zenekarok tagjai beülnének a próbánkra, egyrészt azért sem, mert eszméletlenül lámpalázas lennék a vetélytársak előtt és tuti elrontanék valamit, másrészt pedig azért sem, mert így hátráltatnám a próbát, aminek azért nem ártana zökkenőmentesen mennie, mert eszméletlenül kevés időt kaptunk a felkészülésre.
- Énekelni? - némileg riadtan kapom fel a fejem Zach szavai hallatán, de amikor végigmondja, kissé megnyugszom. Ez az, nem lesz itt semmi baj. - Nekem megfelel, ha másnak sincs ellene kifogása, de talán teli hassal jobban fogunk tudni ötletelni – állok fel én is, miközben némileg neheztelve pillantok a hiperaktív Jade-re, aki már az ajtó előtt áll, hátán a gitárjával. Na, ez nem tetszik, az ő sebességével igen balesetveszélyes helyzeteket fog ma még teremteni, ebben biztos vagyok. - Légy óvatos, Jade, nehogy bajod essen...
Itt elharapom a mondatot, még mindig nem szoktam meg, hogy ők nem ismernek annyira engem, amennyire kellene... Fogalmuk sincs arról, mennyire szeretek mások felett anyáskodni, legszívesebben mindenkire ráparancsolnék, hogy hagyják fenn a cuccaikat, majd vacsora után visszajövünk értük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-28, 18:01Team up
with
Black Birds


[You must be registered and logged in to see this image.]


Kicsit megnyugtat a tudat, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nincsen annyira képben a Beatles-szel, bár igazából lehet inkább kétségbe kéne ejtenie, de csöppet sem esek kétségbe, inkább elgondolkozva töröm a buksimat hallgatva a többiek ötleteit. Amikor olyan ötletet mondanak, amit ismerek, akkor azonnal felhangzik egy-egy halk akkord, de a dúdolást most már hanyagolom, hiszen beindultak az események és mindenki ragadja magához a szót. Ezzel a bandázással remélem, hogy a sok új ismerősön és tapasztalaton kívül sok új barátot is szerzek majd, és egyelőre senki sincs, aki ne szimpatizálna velem, még úgy se, hogy az arcomra van írva, hogy Zacharyt szívdöglesztő szépfiúnak tartom. Persze, amikor megjelennek, akkor Noelre is rámosolygok kedvesen és az sem tör le, hogy egyöntetűen mindenki leszavazza a szerelmes számomat. Ugyan a memóriámmal nincsenek komoly bajok, de kicsit kínosan tekintek végig a lányokon, mert akárhány gyakorláson vagyunk túl, Alyshát és Aliciát képtelen vagyok megkülönböztetni. Mármint, a neveikkel nincsen baj, hiszen ugyan az, de hogy melyiknek melyik a vezetékneve, Taylor vagy Geller, arról már fogalmam sincs. A lányok majdnem fele Alisa, azért ez elég vicces. Amikor... öhm... egyikük elkezdi ujjaival a pergamenen verni az ütemet és dúdolni a Come togethert, akkor abbahagyom a pengetést és érdeklődve figyelek felé. - Még is miért kérsz bocsánatot? Zenélni vagyunk itt, minden hangból születhet ihlet és abból egy egyedi feldolgozás! - szólok közbe lelkesen figyelve rá, aztán csak hallgatom, hogyan megy a tanakodás és várom, hogy eljöjjön az ítélet.
- Őszintén, egyiket sem ismerem, de egy mashup-pal tuti, hogy egyediek leszünk. És szerintem mindenki a Beatles-t kapta, ugye Zach? - kérdezem meg, úgy mellékesen, hogy azért mire készüljünk lelkiekben, bár ha két számot ötvözünk, akkor teljesen biztos, hogy senki nem választja ugyanazt. Egészen kihúzom magam és a szemeimben látszik, hogy tettre kész vagyok, és azonnal Noriko felé fordulok útmutatásért. - Mikor kezdünk gyakorolni? Bár gyorsan a fejembe szállnak az akkordok és a szövegek, alig várom már, hogy kipróbáljuk ezt a közös éneklést folyamatos belépegetéssel!
Igen, nagyon átmentem hiperaktívba, de közben éhenkórászba is, ugyanis talpra szökkenek, nyakamba akasztom a szivárványszínű sálamat - nem mintha hideg lenne - és a hátamra csúsztatom a gitáromat. Egy pillanat múlva a kezem már a kilincsen és várakozóan pillantok hátra, a szemem kajáért könyörög, egyértelműen a pizzához szaladok. Persze, nem úgy, mint aki selát-sehall, bár eléggé úgy tűnhet, mert a fejemben már a színpadi show-elemeken filózom, hogy vajon milyen sort kapok a második dalban, egyáltalán milyen dal, és a pizzán. Főleg a pizzán. Na jó, meg azon, hogy Zachary-nek olyan szép a szeme...   


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-26, 10:41

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
The band & Zach

   

Annak ellenére, hogy kissé átjáróház a Noriko és általam megálmodott együttes, most már kezdenek azért összeérni az ízek. Már látványosan sokan vagyunk, akár egy gospel kórussal is vetekedhetnénk, ami a különböző hangzásokat illeti, de ez nem baj, én aztán nem vagyok annak a híve, hogy csak hárman-négyen legyünk, mert annyi embert könnyedén ledominálhatok. Egyébként sem vagyok arrogáns vezető, szeretem ha sokan vagyunk, mert a korábbi életemhez nem köt semmi, bármi is történt egykor, most kezdek el élni. Bármerre nézek, lelkes lányokat és egy Noelt látok, és ez így szép. Talán lesznek közöttük, akik már Japánba se jönnek velünk, de tudom, hogy legrosszabb esetben Noriko és én ott leszünk, hiszen a Black Birds alapesetben kettőnkről szól, de remélem, hogy mind többen érzik a magukénak. Aztán az is elképzelhető, hogy egyszer majd mi is visszavonulunk, és átadjuk az akkori tagoknak, hátha ezzel kultuszt tudunk teremteni. Szorgalmasan memorálom magamban a bedobott ötleteket, mert bár az új lány Jade ötletei is jók, két számra érkezett több szavazat.
- Akkor mit szólnátok, ha a Come Together zenei alapjára énekelnénk fel a Help-et? – Nézek most Noelre, ő a zeneszerzésben és a variálásban a király, kiváncsi vagyok, hogy ez így megoldható lenne, és akkor hátha nem sérülnek az érdekek. Szeretem, ha minél többeknek megvalósul a véleménye. Mellette ülök az ágyon, és közben odasuttogom. – Szerintem jól. Szép a hangjuk, és tehetségesek. Menni fog ez, ha nem szúrjuk el nagyon. – Én fejben már azon gondolkozom, hogy ha nagyjából megvan az elképzelés, akkor azt milyen formációban fogjuk előadni. – Rendeltem a lenti étterembe nyolcfős pizzát, tehát nagyjából akkora lesz mint egy asztal. Általános feltétet kértem rá, hogy ne bonyolítsuk, csirkehús, sonka, sok sajt. Aztán ebéd után nekiállhatunk. – Felállok, és körbehordozom a tekintetemet. – Mondom a javasolt menetrendet, vétózni ér. A feldolgozással kezdjük, Noriko, mit sikerült végül találni? Mivel a saját stílusunk fontos, énekelek én, Jess és Alysha vokálozik. Fontos, hogy legyenek látványos showelemek Jade. A Beatles számnál szeretném, ha Noel és Jade afféle vetélkedős-párbajt adna elő, a prózát úgy énekelve, hogy két soronként váltotok. A refrént a két vokál mellett Noriko és Alicia egészítené ki. A saját számnál úgy gondolom, hogy mivel lassú az épitkezés, Noel egy szál gitárral kezd, majd Noriko afféle karmesterként lépne be a szintivel, és három soronként adnánk hozzá egy újabb hangszert, és hangot. A vokál alatta a második versszaktól él, és a végén mindenki együtt énekli az utolsó refrént. – Fonom karba a kezemet, és várom a hatást, kiváncsi vagyok, hogy miként értékelik az elképzeléseimet.


//Határidő: március 12//[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jessica Cartwright
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-23, 20:09

[You must be registered and logged in to see this image.]
Születésnapi fellépéses buláj


Black Birds & Jess


[You must be registered and logged in to see this image.]
Sok dolgunk volt az elmúlt hetekben és az iskolai dolgokat is jórészt félretettem az együttes miatt. Szerencsére nem maradtam le túlzottan és persze igyekeztem tartani az eddigi eredményeim, ezért pedig a házvezetőm nagyon szívesen elengedett a próbákra. Az utóbbi fellépésünk alkalmával kicsit felengedtem és végre már nem izgulok annyira, sem az előadás miatt, sem a társaság végett. Hisz valljuk be őszintén, én vagyok itt a legfiatalabb, ami nem is tudom mennyire előnyös. Nagy izgatottsággal töltött el amikor megtudtam, hogy két új tag is került a csapatba. Még két lány! És közülük az egyik Griffendéles. Szerencsére továbbra is mindenkivel jól megtaláltam a közös hangot, azt hiszem a legutóbbi próbán beszéltem életemben a legtöbbet
Végül -túlgyorsan- eljött ez a nap is, amikor Londonba utaztunk a selejtező végett. Ez egy fontos esemény számunkra, így hát jól felkészültem, biztos akartam lenni benne, hogy nem baltázok majd el semmit sem. Kicsit aggasztott ugyan, hogy a harmadik számunkat majd csak egy nappal a fellépés előtt tudjuk meg, és amikor a szobában ücsörögve erre vártunk, kicsit elgondolkodtam az eshetőségeken. Nem az lett amire számítottam. Hasonlóan a többiekhez meglepetten pillogok, ám tőlem nem áll messze a mugli zene, ismerem a nagyobb arcokat.
- Simán összejöhet. Meg tudjuk keverni valamelyik számukat, hiszen ők is elég jól alakítható dallamokat és énekeket találtak ki. Amúgy gondolom, hogy a többi együttes nem ezt a témakört kapta vagy legalábbis nem ugyan ezt az együttest, úgyhogy szerintem attól nem kell félnünk, hogy ugyan azt választjuk majd. - Tekintek a többiekre, amikor sikerül egy kicsit közbeszólnom. Aztán kicsit csendben maradok és próbálok a többiekkel együtt ötletelni majd, hisz nincs túl sok időnk és jó lenne elkezdeni a felkészülést is.


 


halii ◊ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-19, 11:45Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]


London tuti hely! Noha most épp nem sok mindent látunk belőle, mert csatangolás helyett a szobában gubbasztunk, de azt hiszem, ez teljesen normális. Végül is nem kirándulni jöttünk, hanem egy versenyre, ahol fontosabb, hogy gyakoroljunk. Majd ha vége a fellépésnek még mindig elmehetünk várost nézni. Már ha nem kezd el esni.
Hason nyúlok el az ágyamon, farmerbe bújtatott lábaim a levegőbe lógázom. Sima fehér pólót viselek csak hozzá, még cipőm sincs, csak a zokniban táncolnak a lábujjaim, ahogy az egyik új csaj a gitárján pengetik a dallamokat. Bár én se vagyok túl régóta tag, a gyakorlások összehoztak, már nem érzem magam kilógónak, sőt igazán élvezem a dolgot. A bandatagok befogadtak, a hangulat jó. Kell ennél több?
Épp egy újabb sort körmölök az előttem heverő pergamenre, mikor Zach betoppan a friss infókkal. Beatles? Meglepetten vonom fel a szemöldököm, bár igazából azon lepődök meg, hogy meglepődünk. Végül is a Beatles-nek nagy neve van itt Angliában. Még is mit vártak?
- Én Noriko ötletére voksolok. Nem a legismertebb számaik egyike, még is egyedi. És mi még egyedibbé tehetjük. Emellett a hangszeres szakértelmünk is bemutathatjuk vele - teszem még hozzá, mert hát a Come Together-ben igen nagy szerepe van a hangszereknek.
És már kezdem is dúdolni a számot, ujjammal verve az ütemet a pergamenen.
- Bocs, amióta átértek Amerikába apám nagy rajongójuk - vigyorodom el bocsánatkérőn. nem én vagyok matuzsálem vagy épp retrorajongó. De ha az ember kiskorában állandóan ezeket hallja, valahol megragad benne.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♥ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noel Westmoreland
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-19, 08:55

[You must be registered and logged in to see this image.]
A lámpalázam azért javult már, de nem mondanám, hogy sikerült teljesen megszabadulnom tőle. Még mindig egészen más egy próba, mint amikor közönség elé kell felállnunk és egészen más egy kis közönséges előadás, mint ez a verseny. Biztos, hogy megint ki leszek majd közvetlenül a színpadra állás előtt, főleg hogy az egyik dalunkat én szereztem. Nem is tudom hova gondoltam! Annyira nem jó, mint ahogy a többiek mondják. Persze biztosan csak azért bizonygatják a dolgot, mert a csapat tagja vagyok, és mert kellett egy saját szám is, de nem tudom hova gondoltam, amikor bedobtam az ötletet, hogy nekem van néhány. Nem mondom, hogy pontosan a mi stílusunkra készültek, hiszen én gitáros vagyok főképp, nem vagyok még olyan profi, hogy a többi hangszer szólamait is hozzákomponáljam, de ebben már együtt dolgoztunk és hozzátettünk mindent. Zach szerint király lett a dal, de én még mindig nem hiszek ebben azért annyira. A gyomrom tuti, hogy apró kis ping-pong labda méretűre fog összezsugorodni, amikor elő kell adni nagyközönség előtt is, pedig már most is kezd egyre kisebb lenni. Eleve izgulok, ha a színpadra kell állni, de a saját dal és az, hogy még több szóló részem is lesz...
- Biztos vagy benne, hogy jól válogattunk? - na itt nem az új csapattagra gondolok, bár őszintén hiányzik Chin-hae lazasága és persze a dob is jól jött a háttérben, de megoldjuk a szintetizátorra előre felvett ütemekkel, csak át az a lelkesedés nincs meg, ami a srácban ott volt. Ő aztán nem izgult egyszer sem. Gőzöm sincs, hogyan volt képes olyan könnyeden állni kb. mindenhez. Elérünk a lányok szobájáig is végül, csendben maradok persze. Egyébként sem vagyok egy kimondottan beszédes típus, de most még izgulok is rendesen. Eleve két új tagunk van, és egyikük sem dobol, plusz talán ez a Jade jobban gitározik, mint én, akkor pedig a végén majd kivágnak a csapatból, vagy maradhatok a háttérben szimpla név nélküli zeneszerző, bár lehet, hogy az lenne a jobb. Igaz, hogy gitározni imádok és a hangom is remek a többiek szerint, de ettől még nem tartok kevésbé tőle, hogy mégis csak felsülünk majd miattam. Ez látszik is rajtam, a kezem a zsebemben és aki kicsit is ismer tudja, hogy ez a feszültségemnek a jele, hiába is igyekszem titkolni a dolgot, vagy talán már a többiek előtt nem is próbálom annyira.
- A Help szerintem is jó lehet, elég pörgős, át tudnánk alakítani. - persze túl sok idő nincs rá, de mégis az új lánnyal értek egyet. Bár tény, hogy nem igazán illik hozzánk a stílus, de egy kicsit nekifeküdve azt hiszem azért tudnánk kezdeni vele valamit.


Black Birds & Noel

[You must be registered and logged in to see this link.] | Az első fellépés |[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'll be a better man today
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Noriko Mizushima
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-13, 21:29


Black Birds[You must be registered and logged in to see this image.]H
úzós hetek állnak mögöttünk. Nagy nehezen letudtunk egy gyerekzsúrt, ami a világ legegyszerűbb feladatának tűnt, mégis bekavart pár ember. Aztán egy Chin-hae kilépett, és mindenképp keresnünk kellett a helyére valakit, úgyhogy feladtunk hát hirdetést. Jó pár meghallgatás és hajtépés után (mert hát olyan jelentkezők is voltak, hogy ne is beszéljünk róluk…), az utolsó pillanatban két taggal is bővült a banda, egy énekes, és egy dobos lánnyal. A nemek aránya így kissé eltolódott, reméltem, hogy a fiúk nem fogják kényelmetlenül érezni magukat miatta. Örülök neki, hogy belevágtunk a versenybe, már alig várom, hogy lemossuk a színpadról azt a másik bandát. Három dalt adhatunk elő, Noel nagyon jó számot írt, pont illik a stílusunkhoz, a másikat pedig Zack rám bízta, ezért igyekeztem egy jó hangzású, de mégis gótikus rock számot választani. Meg kell nyerni a közönséget és a zsűrit, nem ilyenkor van itt az ideje a legfurább zenéket elővenni, azt majd Japánban, ha kijutunk, ott úgyis imádnák.
A lányokkal a szobánkban vagyunk, kicsit úgy érzem, hogy hirtelen sokan lettünk. Épp egy új dal szövegét tanulmányozom, amit majd meg akarok mutatni Zacknek, ha megjön. Elment megtudakolni, hogy mit fogunk énekelni harmadiknak, hát nagyon kíváncsi vagyok.
Egyébként az extravagáns külsőről még egy ilyen átlagos napon sem mondtam le, persze ez semmi a fellépőruháimhoz képest. Csillogós, fehér zakót viselek, franciakártyás nyakkendővel, kockás blúzzal, fehér ceruzaszoknyával. A fejemen még egy kalap is található, nem létezik olyan, hogy nincs valami a hajamban vagy a fejemen.
Mikor Zack megérkezik, elsőre én is sokkot kapok. – Beatles? Nemár – fintorodom el. Értem én, hogy britek, híresek, blabla, de hát abszolút nem passzol a mi stílusunkhoz. Egyre inkább azt érzem, hogy most aztán végünk. De valamit akkor is ki kell találni. Azt a számot nem ismerem, amit Alicia említ, de az a baj, hogy igazság szerint az összes Beatles-dal nyálas nekünk. – Várjunk! – kiáltok fel hirtelen. – Nem kötötték meg, hogy lehet-e feldolgozás, ugye? Csak mert ismerek egy metálfeldolgozást a Come together számból. És az szerintem egész jó, és nem nyálas a szöveg – mesélem lelkesen. Remélem, hogy tetszik az ötlet, mert őszintén, semmi kedvem a valami szerelmes dalt előadni, még akkor is, ha nem én éneklek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alicia Geller
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-11, 13:04
Black Birds
[You must be registered and logged in to see this image.]

Unalmas az iskolai élet, ha az ember csak a tanulmányaira koncentrál, néha igazán nem árt egy kis extra, ami feldobja a szürke hétköznapokat. Így jött hát képbe a zene... A faliújságon olvastam, hogy egy Black Birds nevű banda dobosokat keres. Nem vagyok profi ebben a témában, régebben ugyan vettem dob-leckéket, akkor volt is érzékem hozzá, kentem-vágtam a dolgot, azok az időszakok azonban lassan elmaradoztak, mert senkinek sem volt kedve egy velem egykorú gyereket pesztrálni. Mindenesetre, amolyan egyszer élünk alapon elmentem a meghallgatásra, noha azért némileg hezitáltam a dolgot illetően, úgyhogy majdnem az utolsó pillanatban estem be a küszöbön. Amikor pedig az előttem érkező lányt énekesnek vették be a bandába, tényleg megfordult a fejemben, hogy talán nem ártana itt és most sarkon fordulnom és kereket oldanom. Szeretek énekelni... magamnak, otthon, lehetőleg a fürdőkádban, erről már a haverjaimat is kioktattam, nem is egyetlen alkalommal. Lámpalázam van, amikor ki kell állnom a közönség elé, nem is élvezném annyira a dolgot, így erőltetni nem érdemes az ilyesmit. A dobosok azonban mindvégig a háttérben maradnak, de azért ők is hozzátesznek valamit az éppen aktuális szám élvezeti értékéhez. Tökéletes.
A meghallgatásom jól sikerült, meg voltak velem elégedve, noha azért eleinte igazán nem ártott az a pár bátorító szó, amit el kellett sütniük irányomba. Szépen, lassan azonban sikerült beilleszkednem a bandába, noha kissé még mindig másnak érzem magam, elvégre ők már azért némileg régebb óta együtt zenélnek, míg én és Jade vagyunk az új tagok. Nem egyszerű, habár nem éreztetik velünk a dolgokat, igazán rendes itt mindenki.
Ebben a pillanatban az ágyamon üldögélek egy fekete pulcsiban, mellé sötétkék farmert viselve, miközben némileg félredöntött fejjel hallgatom Jade lágy gitározását, miközben lábammal igyekszem minél jobban eltalálni a lány által játszott szám ritmusát. Kell is az ehhez való érzék, elvégre a dobolás nem csak annyiból áll, hogy két pálcával verem az előttem heverő tamdamot. Akár hiszik, akár nem: komoly kéz és lábmunka van a háttérben, nem egyszerű. Zachary-t várjuk vissza, aki lement a recepcióra, érdeklődni. Kissé szétszórt a dolog, senki sem tud semmit, némileg aggasztó is, nem sok időnk van a fellépésig. Amikor belép a fiú, kérdőn fordulok felé, hiszen engem is érdekel a harmadik szám sorsa. Zenészek vagyunk, mindannyiunknak megvan a maga szerepe az együttesben.
- Beatles? - hitetlenkedve kérdezek vissza, ennyire nem lehet nehéz a dolog, noha jómagam ezt az együttest nem nagyon ismerem, ők jóval előttem tevénykedtek. Úgy tudom, a 70'-es években bomlott fel a csapat, de ebben sem vagyok teljesen biztos. - Talán eljátszhatjuk a Help című számukat, most tényleg elkélne itt a segítség – fújom ki némileg izgatottan a levegőt, nem könnyű a helyzet, én nem vagyok nagy Beatles rajongó, ezt az egy számukat is csak azért ismerem, mert anyám éjjel-nappal hallgatja. - Direkt szivatnak minket, hátha nehezebb lesz a dolgunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-11, 10:33Team up
with
Black Birds


[You must be registered and logged in to see this image.]


Szokásomhoz híven egészen biztos vagyok benne, hogy nem gondoltam át ezt az egészet. Előbb kezdtem el énekelni, mint ahogy lábra álltam - legalább is anyám elfogult állítása szerint -, de mindig is egyedül énekeltem fellépéseken, vagy barátokkal tábortűz mellett közösen, de mindig is én voltam a vezérhang és aki zenei aláfestést ad gitárjával, akárhányszor társultak be. Most pedig itt vagyok, cseppnyi lámpaláz nélkül, és csak csillogó, lelkes szemeket vetek Zachary kissé macskás, csibészes arcára. A cuccaim egy erős textilből varrt, színes, összehúzható zsákban fekszenek az ágyam alatt és a gitárom az ölemben pihen. Mikor láttam, hogy a srác kitűzi az új bandatag keresését nem sokáig haboztam, egészen gyorsan elnyomta az önállóságra vágyásomat a kedves arca. Persze, végül amilyen összeszedett vagyok még is csak az utolsó pillanatban jelentem meg és csatlakoztam a stílusra egyáltalán nem hozzám passzoló zenekarba, de a tagok jelleme kárpótol azért, hogy stílusidegen a környezet. Néhányat pengetek a gitáron, csak halkan, magamnak, és dúdolva leutánozom a hangokat, de közben valójában gondolkozom.
- Hát ez nem túl jó hír. Én összesen két számot ismerek, a Yesterday-t, ami gyönyörű meg csúcsszuper meg minden, de szerintem mindenki azt fogja választani... - mondom, kicsit elgondolkozva és hümmögve, majd az égővörös-narancssárga hajamat a fölém mögé tűzöm. - És az All You Need Is Love-ot persze. - fejezem be, kicsit elpirulva Zachary felé nézve, majd elkapva a tekintetem visszanézek a gitárra és halkan dúdolni kezdem, de nem zavarúan, lehet mellette beszélgetni bőven. A többiek nem tudom, hogy milyen következtetéseket vonnak le a szemmeresztgetésből, de még (MÉG) senki nem jött nekem, hogy baj lenne, hogy így nézek rá. Egyelőre kedvesen fogadtak, sőt, hajlandóak voltak felállást is változtatni, hogy éneklésemmel és gitározásommal tudja a csapat tagja lenni, hiába kerestek elsősorban dobost. Hát, az pont nem vagyok, de lelkesen tanulok meg minden számot gitározni és énekelni, ha adnak esélyt. Sőt, 11.-es látványmágusként egy kis pirotechnikát is nyomathatok néha, hogy a közönség úgy érezze álmodik.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-11, 07:58

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
The band & ZachMost aztán gondban lehetnénk, de persze Noriko, az én drága barátném ezt is lazán kezelte, vissza a faliújsághoz. A vicces kóreai srác elúszott a tanulnivalóival, ezért már le is lépett a zsúr után, de élek a gyanuperrel, hogy csak a szája volt nagy, mert a verekedés miatt nem akarta kockáztatni a csinos arcát. Nem mondom, hogy gyáva, de hát olyan bájos külseje volt, láttam már ilyet, a koreai drámákban virágosfiúnak mondják aki már-már lányos. Hát ez van, azért a poénjai nagyon ültek. Viszont hallgattam Norikora, és ment ki a faliújságra, hogy dobost keresünk. Ketten is jelentkeztek, igaz, az utolsó pillanatban, amikor már szétideskedtem magamat, hogy mi lesz. A narancshajú lányka egyedül is megállná a helyét, győzködött, hogy inkább az előzenekarunk lenne, de úgy vélem, hogy mi még nem vagyunk profik, nem várhatunk ilyesmit egyetlen szervezőtől sem, hogy még plusz időt adjon nekünk Jade kedvéért. Maradtunk abban, hogy bár ketten vagyunk énekesek, és még vokalista lányaink is vannak, harmadik énekesnek jöhet, de akkor biztos, hogy a két vokalista lánykának valami táncos feladatot is kell majd adni, netán showelemeket rájuk bízni. Mondjuk az nem baj, ha egy lány hang is benne lesz a refréneknél pluszban, hiszen mélyítheti a stílusunkat, és legfeljebb megosztjuk a számok feléneklését. Noel lámpaláza szépen múlik, így már cseppet sem félek attól, hogy bizonyos számokban ő legyen a főénekes. Három számot kell előadnunk, kettőről tudok, tehát azokkal nem lesz baj. Egy sajátot, amit ezúttal Noelre bízok, meg is írta szépen, be is gyakoroltuk. Egy feldolgozást, Norikot kértem meg, hogy válasszon valamit, ami a stílusunkhoz nagyon passzol, kicsit csiszoljunk rajta. Azért nem akartam ezekben én dönteni, mert szeretnék inkább koordinálni, menedzselni a bandát, mintsem önkényes lépéseket húzni. A harmadik viszont.. állítólag majd a helyszínen derül ki. London egy belvárosi hotelében vagyunk, és másnap kezdődnek a fellépések, élő közönség előtt. Tíz fellépő banda, a zsűri értékelése alapján kettő megy Japánba, és egy közönségkedvenc. Amíg a többiek elrendezkednek, addig lemegyek a recepcióra, hogy megtudjam, hogy mi a harmadik előadandó, hiszen egyetlen éjszakánk lesz csak rá. Két szobát kaptunk, az egyik egy pici lyuk kettőnknek Noellel, emeletes ágyon. A másik a lányoknak, egy ötágyas, tágasabb. Mindegy, majd alvásig náluk fogunk lebzselni. Kopognom nem kell, hiszen most nincsen átöltözés, lévén Noel is bent van.
- Beatles. Viszont mi választunk belőle számot. Hát ez.. nem lesz egyszerű. – Hogy is illeszkedne a beatzene a mi gótikus rock hangulatunkhoz. Ledobom magamat az ágyra, és kérdőn nézek Norikora, ő a mentsváram, most mi a jó anyámat fogunk csinálni?

//Határidő: feburár 24//

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: A Black Birds londoni selejtezője 2017-02-11, 07:57

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Black Birds londoni selejtezője

Vissza az elejére Go down

A Black Birds londoni selejtezője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-