Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Londoni küldetés 2017-02-07, 19:56

First topic message reminder :


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
A diákok között valószínűleg kézről-kézre járnak az újságok, ugyanis mindegyik ugyanarról cikkez és nem is röviden, még a Reggeli Próféta is, bár mint már volt rá példa ezúttal is érzékelhető, hogy itt jóval korlátozottabbak az információk. Azonban akadnak kisebb újságok, ahol sokkal több részletet tárnak fel a Londont rettegésben tartó és romba döntő, a varázsvilág lelepleződését fenyegető katasztrófáról. Hasonlóról, amiről már talán akad, aki hallott, ami sok évvel ezelőtt történt Amerikában, bár csak mende-mondák terjengtek róla és jó eséllyel a fiatalokhoz nem sok jutott el belőlük, ha csak nincsenek szüleik, akik imádják a pletykákat, hiszen az ottani ügyet is előszeretettel igyekeztek eltussolni.
Az újságokban arról írnak, hogy Londont szinte letarolta valami, de egyelőre még nem tudják, hogy micsoda és rengeteg teendőt és gondot okozott a Minisztériumnak, hogy ezeket a minden bizonnyal halálfalók, vagy más gonoszok által okozott károkat megoldják és elrendezzék és persze a muglik elől elrejtsék. Épületek, utak dőltek romba, amiket persze gyorsan helyre is állítottak, de már a második hasonló esettel állnak szemben és még nem tudni, hogy mi történt.
Néhány diáknak azonban valami plusz különlegesség is megragadhatja a figyelmét, még hozzá nem más, mint... az unikornis szimbólum. Egy-egy képen ugyanis jól láthatóan falakon, utca köveken jól látszik a véset, vagy épp festés és emlékezhetnek rá néhányan, hogy a legutóbbi kis kalandjuk során, amikor Chot keresték a banya házában mindenhol csupa unikornis volt minden.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//Következő hsz: február 17. Várni nem fogok senkire sem, azt előre leszögezem.
Sorrend most még nincs.//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-30, 20:06


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Padma varázslata sikeres. Halvány lilás fénypötty jelenik meg a levegőben, amit csak ő lát minden a teremben tartózkodó felett, mint mondjuk a társai, vagy a többi itt tartózkodó diák és távolabb ha kicsit sétálnak a sorok között a levegőben is látnak egy halványabban pislákoló lila fénypontot, de ott nem látnak senkit sem és a pötty is vibrál, mintha nagyon erős mágia korlátozná.
Sera odacsapódik egy három fős kis társasághoz. Úgy fest nem néznek rá ferde szemmel, csak a fejüket rázzák meg, bár aztán az egyiknek mégis csak felcsillan a szeme.
- Egy fiú beszélgetett a könyvtárossal, de nem láttam őket egy ideje, talán valahol máshol vannak, vagy a Tiltott részlegben. Az egyben rejtett is, oda nem lehet csak úgy bejutni. - a fejével kb. abba az irányba int, ahol Padma a halványan küzdő kis jelet látja a levegőben.

Sötét szoba
- Marie, a nevem és látom nem adod fel egy könnyen. Én is ezt csináltam, de persze te talán okosabb vagy nálam. - azért itt egy kevéske gúnyt hallani a hangjában. Cedric az ajtót megtalálja, onnan jön be a levegő, viszont egészen kicsi a rés alatta, még az ujja sem fér be és fény sem szűrődik be onnan. - Azokat én is láttam, még egy posztere is van, és láttam egy varázslatot. Azt hiszem ő fejlesztette ki, talán képes vele utazni, meg ott a szekrénye is... de túl sokat nem tudtam meg mielőtt ide kerültem. De hogy érted, hogy a ti világotokban? - értetlenkedő hang, de hát nem evidens az embernek, hogy valaki más világokból is képes csak úgy itt megjelenni nem igaz?

//A következő hozzászólás augusztus 6. vasárnap, tehát az írási határidő augusztus 5. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-30, 09:47
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Senki sem vesz észre engem, noha azóta már több diák is elment közvetlenül előttem, de még csak egy pillantásra se méltattak. A varázslat – vagy akármi is az – tökéletesen működik, mintha még a létezésemet is eltörölte volna, vagy esetleg csak én mesélem be ezt magamnak? Mindezek mellett még Cedricet is féltem, hiszen nyilvánvaló, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit csapdába ejtettek. Vele vajon mit tehettek? A nő elcsalta valamerre és elkábította esetleg? Ez szerencsére még a jobbik verzió, hiszen akkor nincs komoly baja, idővel magához tér és talán lesz annyi esélye, hogy visszajusson a könyvtárba. Bár, nem biztos, hogy ezt ismét megkockáztatja, talán előtte megkeresi a lányokat, mert azt feltételezi majd, hogy csatlakoztam hozzájuk, hogy a keresésére induljunk. Ki tudja, mennyi időbe telik majd, mire rájönnek, hogy én is bajba kerültem? Persze, amint észreveszi, hogy nem vagyok velük, sejteni fogja a dolgot, de hiába is jönnek ide, nem fognak megtalálni és még én sem jelezhetek a külvilág számára.
Gondterhelt arccal dugom vissza pálcám a zsebembe, miközben lázasan töprengek a megoldáson. Az már nyilvánvaló, hogy innen segítség nélkül elég nehéz lesz kijutni, órákba fog telni, ha nem napokba... A pajzs minden ellen véd, kifelé és befelé egyaránt és ez itt a legnagyobb gond. Semmiféle hangot sem hallok, ami bármit is elárulna, hiszen hangszigetelt bűbájt is tartalmaz. Látom ugyan, hogy tőlem nem messze három diák beszélget, de hogy mit is mondanak pontosan, arról fogalmam sincs. Szájról olvasni egyelőre még nem tudok, de talán a mai nap után fontolóra kellene vennem a dolgot.
Az egyetlen szerencsés mozzanat ebben az egész helyzetben az, hogy a zárolt szekcióba zártak be, ahol ugyebár sok varázslatra gyógymódot lelhetek, habár előtte talán jobb lenne megtudnom, mivel is állok szemben pontosan. És természetesen a könyvek lapozgatása is időbe fog telni, ami nekem nem sok van, hiszen ki tudja, mi a helyzet a többiekkel és hát azt sem tudom biztosra, hogy mikor tér vissza a könyvtáros, már ha egyáltalán visszatér valamikor... Talán már itt is van, talán még percek kérdése vagy esetleg óráké... Mondjuk, teljesen mindegy, hiszen akkor fel kell oldania a varázslatot és talán lesz esélyem a szökésre. Vagy ő be tud lépni a pajzson belülre? Esetleg mások? Nem tudom, hiszen amióta él a varázslat, senki sem jött erre, szóval még ennyit sem sejtek. Most az egyszer teljesen tanácstalan vagyok.
Már pont fordulnék sarkon, hogy elinduljak a polcok irányába, amikor a szemem sarkából megpillantom Lavender patrónusát. A mágikus lény ide-oda illan, mintha minket keresne, de semmire sem jut, szóval akkor részemről is kilőve a patrónus-bűbáj. Egyébként sem hittem, hogy átjutna a pajzson, de már legalább konkrétan tudom, hogy nem sikerülne számára. Nem sokkal később viszont befut a három lány is, akiknek láttán megkönnyebbült sóhaj hagyja el az ajkaimat. Tudom jól, hogy egészen addig nem mennek el innen, amíg rá nem jönnek a konkrét hollétemre. Utána pedig Cedricet is megkereshetjük és elmehetünk végre innen.
- Hé, lányok! - csápolok kétségbeesetten, noha jól tudom, hogy ezzel semmit sem érek el, de azért kitartóan próbálkozok. - Itt vagyok!
Nem tehetek róla, egyszerűen sürgőssé vált számomra a szabadulás, szóval minden lehetetlen módszert meg kell próbálnom. Sera beszélgetésbe elegyedik néhány diákkal, nyilván rólunk faggatja őket, Padma pedig jól láthatóan valamiféle varázslattal próbálkozik. Talán ő többre megy vele, mint én.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-29, 21:52

[quote="Seraphin McCaine"]A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Semmit se találok, ami ne vezetne újra és újra a szekrényhez, tehát egyértelműen azzal kell kezdenünk valamit, de ahogy jön a jelzés, hogy baj van, már nem érdekelnek a jelek. Nem vagyok az a fajta kalandor, aki tovább megy a nyomokon, miközben a társai bajban lehetnek. Rám lehet számítani, és nem tudunk róla, hogy azzal segíthetnénk, hogy itt maradunk és tanakodunk a szekrény titkán.
Mindenki egyetért, hogy menni kell. Figyelek arra, hogy ne teljes erőből szaladjak, bár így is valószínűleg elég feltűnő látvány vagyunk, de ezt nem lehet kikerülni, hacsak nem nyomulunk végig kiábrándító bűbájjal... De erre most nincs idő.
- Nem tudok róla, hogy a távolság ennyire befolyásolná, talán valamilyen mágikusan levédett helyen van, valami rejtekhelyre találtak? - kérdezem menet közben, de amikor betoppanunk és sehol senki, a patrónusok is tanácstalanul megállnak, akkor azért én is elbizonytalanodom.  Pedig olyan jó ötletnek tűnt elválni... Padma varázslással próbálkozik, addig én megpróbálom a régi jó öreg módszert... barátkozok. Csak diákot látni, de azt legalább látni, így a legközelebbit a csoportunkhoz meg is szólítom.
- Ne haragudj, nem láttál egy magas fiút és egy alacsonyabb göndör hosszú barna hajú lányt? Vagy esetleg a könyvtárost? Hozzá érkeztünk, de elváltunk és elveszítettük egymást ebben a nagy kúriában. - mondom meg őszintén, hiszen még is mi a fenét mondjak. Igen, óvakodnunk kell a könyvtárostól, így Padma és Lavender felé vetek is egy pillantást, hogy ha közeledni látják a könyvtárost, akkor készüljenek fel. Nekem ez volt az egyetlen ötletem, mondjuk én mindig ehhez folyamodom, információ szerzés, ezúttal az emberekből.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-29, 18:20

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Volt-nincs szekrény. Világosan kiderül a varázslatomból amit megosztok Serával és Padmával is. A kérdés amit végül Padma tesz fel remek és helytálló, de félő, hogy nem próbálhatjuk ki.* -Lehet, de egyelőre nem szeretném kipróbálni a „nincs” részét a szekrénynek. Legalább legyünk együtt.*Ha mi most elmegyünk ki tudja hova, talán vissza sem találunk és akkor Cedric és Hermione kereshet minket, nem fognak megtalálni, nekik pedig nincs kulcstartójuk, hogy utánunk jöjjenek. Persze Hermione van olyan okos, hogy kitalálja, talán megpróbálkoztunk a szekrénnyel, de erre azért ne vegyünk mérget. A keresgélés és eltűnés azonban fordítva történik, Cedric patrónusának fura üzenete szerint ránk vár a feladat, hogy kettejüket megkeressük.* -Valami sötét helyen. Az nem a könyvtár, bár véleményem szerint Roxfortban elkelne több gyertya és néha Lumossal kell megkeresnem egy-egy szimbólumos könyvet, szerintem Cedric másra gondolt.*Elindulunk hát megkeresni a könyvtárat, az az egyetlen biztos kiindulópontunk, de ahogy az előreküldött patrónus cicám, úgy mi is tanácstalanul toporgunk a néptelen helyiségben. Egyetértek Padmával, a patrónusom idáig hozott minket, innen tűnhettek el úgy, hogy ők valójában nem indultak sehova. Nem tudom ez mennyire értelmes így, ezért meg sem osztom a gondolataimat velük, de szívszorongva várom Padma varázslatának hatását. *-Ha ez nem működik még megpróbálhatjuk a Finite Incantatem-et. Akkor nem csak a te mágiádat semlegesíthetjük vele hanem azt is amelyik eltüntette Hermionét és Cedricet.*Ezen a ponton csak találgatni tudok, de hátha Serának van más ötlete is. Kérdőn nézek rá. Elvégre nem engem kell megkeresni. *[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-29, 17:54


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Kedvetlenül nyúlok vissza, a pálcám sincs meg, és a sötét zárka teljesen el van szigetelve a külvilágtól, attól félek hermetikusan. Üvöltözhetnék én amennyire a torkomon kifér, de ha a többiek nem találnak rám, vagy itt nem találok valami sürgős megoldást, akkor a mostani helység akár a sírboltommá is válhat. Nem, az nem történhet meg. Látnom kell még Kylie csodás szemeit, együtt kell lennünk, még jó sokáig. És ami még ennél is fontosabb, nem akarom, hogy apa összeroppanjon a gyász alatt. Nem, mihamarabb ki kell innen kerülnöm. A cellatartásam mintha már bele is nyugodott volna az elkerülhetlenbe.
- Igen? És mit láttál..? Hátha össze tudjuk dugni a fejünket. A mi világunkban is járt már, de lényegesen idősebb volt, felnőttként. Az unikornisok a mániái, nem is tudom, hogy miért. – Tűnődök el rajta. Elképzelhető, hogy a gonosz banya pont a fény ezen csodás lényeit próbálja lényegében szimbólumként kezelni, hogy kimutassa, mennyire sötét is a hatalma. Hiába forgatom a fejemet, még mindig nem látok semmit. Hogy miért ez a sötétség.. Azt tényleg nem tudom. Valami oka van, hogy ne tudjuk, hogy mi is van a szobában. Viszont a levegő jár, különben meg is fulladnánk, ezért megpróbálom az ujjamat megnyalva betájolni, hogy honnan is jöhet a légmozgás. Közben óvatosan tapogatózom, hogy ne essek át senkin. A Roxfort ex-bajnoka mégse rohadhat meg itt. Ha találok bármit, ahova be tudom ékelni az ujjamat, akkor igyekszem, mert hamarabb kell kiszabadulnom, minthogy a többieket is elkapnák. – Addig mesélj csak magadról, hátha több szem többet lát, hogy értsd az iróniát.. Hogy hívnak?zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-28, 16:05

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésNem tudunk meg semmi többet a szekrényről, illetve Lavender varázslata nyomán kiderül, hogy tényleg volt-nincs szekrény, ahogy sejtettük.
– Mi van, ha azért repül be a tárgy, mert elvinne minket a gazdájához? – Talán össze vannak kötve valahogy, vagy valami mással, amihez tartozik. Persze eszemben sincs kipróbálni így egyedül, meg soha nem használtam még ilyen szekrényt, mi van, ha nem is működik megfelelően. Szerintem a többiek sem akarnának belemenni szívesen, úgyhogy úgy néz ki, mást itt a szobában nem találunk, ami használható. Pedig tényleg alaposan átvizsgáltuk, hihetetlen, hogy a kétes szekrényen kívül semmi nincs.
Ekkor bukkan fel Cedric patrónusa, reménykedve nézem, hogy hátha jó híreket kapunk, de amiket mond, az elég ködös. Ne bízzunk a k…ban, sötét szoba? Mivan? Sera hangosan kimondja nagyjából ugyanezt, a lányoknak ugyanúgy nem jelentett semmit az üzenet.
– Vajon hol lehetnek? – teszem fel a költői kérdést. – A könyvtárba mentek, de elég furcsa, hogy nem tudta normálisan elmondani, amit akart… mintha zavarná valami, vagy akadályozná – állapítom meg, és természetesen én is arra szavazok, hogy ennek járjunk utána. Lavender a kezembe varázsolja a kulcstartót, amit el is teszek. Mindenképp vigyük el magunkkal, mert lehet, hogy vissza kell ide jönnünk, vagy máshol is szükség lesz rá. A griffendéles lány patrónusát követve indulunk a könyvtár felé, és mikor odaérünk, nem látunk semmit. Pedig biztosan jó helyre hozott minket.
– Valahol biztosan itt vannak, ha a patrónus idehozott minket... – jegyzem meg halkan, félig-meddig magamnak. – Homenum revelio – mondom ki a varázsigét, ha működik, akkor elvileg meg kell mutatnia, ha itt van Hermione és Cedric, akár láthatatlanul is.

/Homenum revelio: a listában nem találtam, a 7. könyvben használták, egy adott területen felfedi az emberi jelenlétet, a láthatatlanokét is (http://harrypotter.wikia.com/wiki/Human-presence-revealing_Spell - csak angol nyelvű forrást találtam) /


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-23, 18:52


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Hermione varázslata nem sok sikert hoz, ugyanis az Evapores egy eltüntető bűbáj, azzal elég nehéz megszüntetni egy varázslatot. Továbbra sem látja őt meg senki, maximum ő szúrhatja ki Lavander nézelődő tanácstalan patrónusát és nem sokkal később a három érkező lányt is.

Sötét szoba
Cedric pálcája nincs meg, valószínűleg elvehették tőle. Szóval fény az nem lesz és alohomorát sem tud varázsolni, bár tapogatózva megtalálhatja az ajtót, ami természetesen zárva van. Az illető viszont válaszol neki.
- Én meg Deneira szobatársa vagyok. Láttam valamit, amit azt hiszem nem kellett volna, azóta itt vagyok. Vagy egy hete. Gondolom kijáratot keresel, de én se találtam. Az ajtó jobbra van, neked balra, de zárva és van egy ablak is, de az is zárva és azt hiszem le van ragasztva. Próbáltam keresni valamit, amivel le lehetne róla szedni a ragasztót, de attól tartok kívülről lesz rajta. Szóval... passz. Kaját kapunk. - ha most elképzelné Cedric, akkor sejthetné, hogy az illető épp a vállát rántotta meg, mint aki már feladta, hogy kijut innen.

Deneira szobája
Sera nem talál semmit sem a poszter mögött, a kulcstartót viszont sikerül kireptetni a szekrényből és akár visszacsukva ott is hagyni, amíg nem tudnak róla többet. Lavander varázslata egyértelműen Volt nincs szekrényként "jellemzi" a szekrényt, tehát valahová jutni lehet vele, vagy valahová juttat dolgokat, ez már biztos. A patrónus elindul ugyan, de a könyvtárba érve tanácstalanul álldogál, mivel nem lát senkit sem, ahogyan ha odaérnek, akkor a három leányzó sem. Nincs itt a könyvtáros, viszont Hermionét sem szúrják ki sehol és Cedricet sem. Egy-egy diák lézeng itt, de nem figyelnek fel rájuk.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás július 30. vasárnap, tehát az írási határidő július 29. éjfél.
Légyszi, ha meglévő varázslatot használtok, akkor tegyétek meg, hogy a varázslat listából a pontos leírást is bemásoljátok, mert én nem tudom őket fejből, bár az evapores pont rémlett. Az nektek is segít, hogy ne lőjetek mellé. Smile//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-22, 19:41


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Nagy levegőt véve igyekszem megnyugodni, nagyon nem kéne magamra húzni a többieket, nem akarnám bajba sodorni őket. Igaz, hogy egy csapat vagyunk, de nyomozni jöttünk ide, nem azért, hogy egymást mentsük meg. Ha leülök egy kicsit a falhoz, biztosan eszembe jut valami. Sosem voltam a griffendéles fejjel a falnak mentalitás híve, holott most belőlük is van pár a brigádban. Egy hugrabugos inkább békésen átgondolja, hogy mi legyen a következő lépés. A patrónus elvileg megtette a dolgát, addig egyedül kell boldogulnom, amíg a többiek is intézkednek. Megrezzenek, ahogyan megszólal valaki a közelemben.. Na most két eset lehetséges; vagy egy másik áldozattal, egy rabbal ücsörgök egy légtérben, vagy maga az elrablóm az. Lehet, hogy az a Deneira lehet, de az is megeshet, hogy a könyvtáros is ő volt, csak más alakban. Már bármit el tudok képzelni. Keresgélek, hátha megvan a pálcám, és lumost idézek a végére, ha sikerül. Akár igen, akár nem, megszólalok, keresve az illetőt.
- Cedric vagyok. És azt hiszem a könyvtáros valami nagyon csúnya dolognak a részese. Azért jöttem, hogy felkutassak egy bizonyos Daronel Deneirát, és megállítsam, ha ez lehetséges.. Na és te?   – Csakis az őszinteség, mi így működünk, és ha nem is lennék hugrás, apa így tanított, hogy az egyenes út a célravezető. Ha a másik illető motoszkált, én is megpróbálok tapogatózni, vagy ha már van fény, akkor körülnézni, hogy hol is vagyunk. Feltételezem a kijárat zárva, de azért teszek egy próbát, ha mást nem egy alohomorát..

zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-22, 19:11

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*A szobában semmit nem találunk a szekrényen kívül ami bármilyen jelentőséggel bírhatna. Se rúnák, sem védőmágia, sem szimbólumok nincsenek a falakon, bútorokon, csupán egy plakát ami minden máshoz hasonlóan érdemtelen. Utóbbit Sera veszi szemügyre, feleslegesen. *-Remek, egyikünk sem tudja hogyan kell használni, javaslom akkor ki se próbáljuk. *Húzom el a számat miután Padma és Sera is csatlakozott hozzám a hiányosságok terén és a kulcstartó magától berepült a szekrénybe. Hiába. Megint zsákutcába jutottunk és az is baj, hogy az itteni jelenlétünk is hiábavaló, hiszen nem találtunk semmit ami a lány nyomára vezetne minket vagy vissza a mi világunkba. Egy valamit azért még megpróbálok. Legalább a bűbáj mibenlétével tisztában lehetünk ha mást nem is igen tudunk tenni.* -Demonstrate!*Ha működnek itt a varázslataink, ennek is működnie kell és akkor megtudjuk mire való a szekrény ha még sem Volt-nincs, mert azért azt is feltételezem, hogy ebben a világban egészen más jelentősége és feladata lehet. Ha meg is tudjuk ugyan mire való, kipróbálni már nem valószínű, hogy fogjuk, mert Cedric patrónusa elkezd izgatottan körbe futkosni majd megpróbálja Cedric szavait közvetíteni, elég szakadozottan sikerül de a lényeg átjön. *-Ne bízzunk a kában. A könyvtárba indultak Hermionéval, gondolom a könyvtárosról beszél. Bezárta egy sötét szobába. Az nem jó, de legalább nem lett belőle unikornis szobor. *Nem vagyok nyugodt és halál laza sem, tényleg ez az egyetlen pozitívum jutott eszembe Cedric eltűnéséről, nem véletlenül. Sera elindul, én pedig utána, de még mielőtt kilépnék a lány szobájából, megkísérlem a kulcstartót kireptetni a szekrényből egyenesen Padma kezébe, ha nem teszi meg ő előttem. Aztán irány a könyvtár és a könyvtáros akiben nem bízunk.* -Cedric egy sötét szobában van, de hol van Hermione? Ő miért nem segített neki és miért nem üzent nekünk? *Ez itt a nagy kérdés. Az biztos, hogy mindketten bajban vannak, de Cedricről legalább tudunk valamit, míg Hermionéról nem, pedig ő az aki mindenhonnan kivarázsolja magát. Megidézem a saját patrónusomat és előreküldöm, hogy keresse meg Hermionét. Talán ha ő meglesz, akkor Cedric is, vagy legalább nem leszünk annyira szétszórva, minél többen vagyunk annál nagyobbak az esélyeink.*[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-22, 07:19
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Fogalmam sincs, mi folyik a hátam mögött, mivel eszem ágában sem áll hátranézni, hiszen a polcon sorakozó könyvek teljes mértékben lekötik a figyelmem... Annyi, de annyi új mágiaág van idebenn, hogy egyszerűen nem tudok betelni a látvánnyal. Legszívesebben minden kötetet magammal vinnék, ami itt található, de sajnos a lehetőségeim korlátozottak, és természetesen sietni se ártana. Kezembe fogom hát azt a két könyvet, amit kiválasztottam, majd útnak indulok a zárolt szekció kijárata felé.
Pár pillanat múlva azonban megtorpanok, majd kissé értetlenül pillantok arra a helyre, ahol eddig Cedric és a könyvtáros állt. Hűlt helyük van, habár nem esek kétségbe, tekintettel arra, hogy talán meggondolták magukat és visszamentek beszélgetni a könyvtáros asztalához. Elvégre, a nőnek dolga van, talán valamelyik türelmetlen diák szólt neki, hogy kölcsönözni szeretne, Cedric pedig követte. Nem lepődnék meg rajta, hiszen neki az a dolga, hogy szóval tartsa a nőt és észrevétlenül megpróbáljon némi információt kihúzni belőle. A beszélgetés pedig egy nagyon jó eszköz erre, de azért aggódom... Valami miatt van egy olyan érzésem, hogy nincs minden teljesen rendben.
Sóhajtok hát egyet, majd lehunyom a szemem egy pillanatra, hogy megpróbáljam kizárni magamból a rossz gondolatokat. Nincs értelme mindenen aggódnom, de azt akkor sem hagyhatom figyelmen kívül, hogy ez a hely talán veszélyes is lehet ránk nézve, mivel a nő, aki itt tanult, a mi világunkban embereket változtatott miniatűr unikornisokká. Ráadásul, a kezemben tartott Lélekgyűjtés című könyv sem sok jót ígér számunkra. Igaz ugyan, hogy a zárolt szekcióban volt, de attól még létezik ez a mágiaág és talán vannak emberek, akik élnek is vele. Mint nálunk a horcruxok... Nehéz varázslat ugyan, embert is kell ölni miatta, de létezik.
Megcsóválom a fejem, majd pár másodpercnyi habozás után elindulok a záróvonal felé. Amikor viszont átlépnék rajta, akadályba ütközök. Teljesen olyan, mintha egy láthatatlan falnak mentem volna neki, még a két könyv is kiesik a kezemből, én pedig gyorsan lehajolok értük. Talán rossz helyen akartam kimenni? De nem, az nem lehet, hiszen a záróvonalnak mindenhol ki kell engednie, akkor meg mi a baj? Talán csak maga a könyvtáros engedhet ki innen? Igen, ez egy logikus gondolat, hiszen így elkerülhetik, hogy valaki jogtalanul vigyen el könyveket, még akkor is, ha valamilyen úton-módon sikerült kijátszania a védővarázslatokat.
- Bocsánat! - szólalok meg, amikor egy diák közvetlenül a mellettem lévő polcról kezdi el szemezgetni a könyveket, a záróvonal másik oldalán. - Szólnál a könyvtárosnak, hogy végeztem?
Semmi reakció, még csak rám sem pillant, továbbra is teljes lelki nyugalommal nézegeti a kötetek címeit. Végül leemel egyet, sarkon fordul, majd elmegy, engem pedig magamra hagy. Mi folyik itt? Előveszem a pálcám, elmormolok egy-két ártalmatlan igézetet, majd ellövöm a fal felé. Ahogy sejtettem: mindegyikük bűbáj szertefoszlik, amint a láthatatlan akadályhoz ér, nem jut át rajta. Ezek szerint én innen bentről semmilyen szinten sem tudok kapcsolatba lépni a kintiekkel, még csak egy patrónust sem idézhetek meg, amely értesítené Cedricet a dologról. Természetesen, ha tényleg itt van a közelben... Valamiért ugyanis van egy olyan érzésem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki csapdába esett.
- Evapores! - intek egyet a pálcámmal, miközben imádkozom, hogy sikerüljön is a dolog. A legtöbb védővarázslatot semlegesíti, de természetesen nem mindet, viszont a Roxfortban lévő záróbűbájoknál működött egy ideig, amíg meg nem erősítették a zárolt szekció védelmét.[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-16, 22:46
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem válaszolok Lavender beszólására, miszerint mi ugyanazok vagyunk és még is én látom, csak átsiklom az egész felett. Ez nem egy olyan információ, ami bármin is változtatna itt és most, tehát megtartom magamnak. Ha a saját fivéremnek és a húgaimnak nem mondtam el soha, hogy szüleimet láttam haláluk után, és még megannyi holt lelket, akkor nem fogom egy olyan orrára kötni, akihez semmi közöm. És persze ezt ő nem fogja megérteni, hiszen ezt nem lehet úgy elmagyarázni, hogy semmit se sejtsen meg az igazságból. Marad az, hogy magamra haragítom a némaságommal, de mást nem is tehetnék.
Mindannyian arra jutunk, hogy talán Volt-nincs szekrénnyel van dolgunk. De leginkább azért, mert fogalmunk sincsen, hogy mi más lehetne.
Hiába nézek körbe, a hely steril, semmi érdemlegeset nem találok a plakáton kívül. Mielőtt visszamennék a szekrényhez azért a plakát rögzítését feloldom és megnézem, hogy a hátulján vagy a falán van-e valami, afféle utolsó gondolatként, aztán ha ismét zsákutca, feladom a dolgot.
- Fogalmam sincsen, hogy hogyan kell használni, hiába vagyok Ereklyevadász. Azt hiszem ez mondjuk eléggé nagy hiányosság. - vallom be, hiszen most nagyon jól jönne, ha nem csak a mitikus ereklyékre akarnék specializálódni, hanem minden órán ugyanúgy odafigyelnék. Mert biztosan része a tananyagnak a volt-nincs szekrény.
A varázstárgy belebeg, mi meg csak nézzük, és már hajolnék is beljebb hogy van-e bármi változás, amikor megszólal a patrónus, Cedric hangján.
- Hát ez nagyon nem hangzik jól, ne bízzatok és sötét szoba? Lehet, hogy bajban vannak. Oda kéne mennünk, vagy foglalkozzunk a szekrénnyel? - kérdezem először Padmára aztán Lavenderre nézve. Lehet, hogy azt mondtam, hogy ők nem a barátaim, hanem inkább csak iskola társaim, még is megmozdul benne a védelmező ösztön, még ha nem is olyan erővel, mintha a testvéreimről lenne szó. Azonnal ellépek a szekrénytől, és már az ajtónál is vagyok, annyi időre megállva, míg a lányok döntenek: menni vagy maradni. De részemről költői a kérdés, akármit mondanak, elindulok a könyvtárhoz, megtudni, hogy mi folyik ott.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-16, 20:21


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Hermione lekapja a könyveket, viszont amikor a mágikus határvonalhoz érne, amivel kijuthat a zárolt szekcióból már nem találja ott a könyvtárost és persze Cedricet sem. Ami viszont kellemetlenebb, hogy nem tud azon a mágikus határvonalon sem átlépni, valami akadályozza benne. Akármennyire is próbálkozik képtelen rá. Ha kiabálni próbál semmi reakció, még akkor sem, ha lát egy-egy diákot a vonalon túl, mintha észre se vennék, hogy ott van, de hogy nem hallják az holt biztos.

Sötét szoba
Cedric lehuppan a fal mellé, miután igyekezett üzenetet küldeni. Motoszkálást hall a sötétben és halk torokköszörülést is, amit egyelőre még nem tud mire vélni és nem is ismerős számára a hang sem.
- Hát te ki vagy és miért vagy itt? - nem jön messziről, talán csak pár lépés. Kb. be tudja lőni, hogy mi az irány, de azt nem, hogy kié lehet, vagy netán akad-e rács közte és a hang között stb.

Deneira szobája
Sera nem talál különösebben semmi érdekeset. Valószínűleg miután a szoba lakója eltűnt átnézték a szobáját, kérdés hogy a szekrényt miért nem találták meg. Talán a medál valamilyen módon kapcsolatban áll vele és aktiválta, ezért volt rejtve nélküle. Más egyéb viszont nincs, átlagos diák szoba, még egy poszter is van a falon, ami persze hogy unikornist ábrázol, ami már nem is meglepő. Különösebb rúnák sincsenek, a medál viszont azonnal beröppen, amikor kinyitják a szekrényt és próbál még mindig tovább repülni, pedig odakint csak levegő van, hiszen a fal következik, aztán már a kúrián kívül lennének. Tehát benavigálni sem kell a kulcstartót.
Cedric patrónusa közben megrezegteti magát, felkapja a fejét, aztán a kis csapat felé fordulva mintha beszélni próbálna. Halk és kissé tompa is a dolog, de egyértelműen Cedric hangja.
"Nem tudom, ... vagytok, de ne bízzatok a k...ban. Egy sötét szobába..."

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás július 13. vasárnap, tehát az írási határidő július 22. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-15, 19:33


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Merem remélni, hogy ha valahogyan itt és most meg tudjuk állítani ezt az állítólagos Daronel Deneirát, akkor hozzánk már nem is fog tudni átjutni. Mondjuk ez időparadoxon, hiszen ha fiatal lányként elejét vesszük a ténykedéseinek, akkor nem nő fel, hogy átjőjjön hozzánk a rémuralmát kiterjeszteni. Akkor pedig mi sem jövünk utána.. Vagy már meg is tettük, és körbe-körbe járunk? Attól félek Hermionét kár lenne ilyesmivel terhelni, mert az időparadoxonok számára mit sem jelentenek, teszem azt az időnyerőkről is csak olvashatott, de semmi több.
- Igen? Pedig én aztán nem bátorítom őket.. -  Nevetem el magamat vidáman. Nekem bőven elég Kylie, hiszen előtte is a komoly kapcsolatok híve voltam. Ahogyan az a nagy könyvben meg van írva, randizások, és miegymás, hogy valakbe szerelmes lehessek. A Cho-val való szakítás után enyhén ki voltam készülve, hiszen olyan jó volt, hogy van valakim, de a hollóhátassal végül nem értettük meg egymást, félrement minden, és nagyon nehéz volt összerázódni. – Na jó ott igen, de.. Meg a Valentin napokon is tele van a szobám levelekkel. Mondasz valamit. – Bólogatok, igyekeztem azért nem túlságosan belelovalni magamat az ilyesmibe, hiszen az a külsőm kihasználása lenne. Magabiztos srác vagyok, és tudom, hogy sok mindenre képes vagyok, ettől még nem kell sármőrnek lennem. Aztán Hermione tovább indul, én pedig csacsogós időhúzásba kezdek a fiatal könyvtáros hölggyel, amely valójában nem tart túl sokáig, mert a sötét szoba lesz az osztályrészem.. Ajjaj.. Sejtettük hogy mindez nem lesz sétagalopp.. Ahelyett, hogy megpróbálnék átesni mindenen a sötétben, a korábban megidézett patrónusra koncentrálok, legalább ilyen hatása volt, és a másik csapatot figyelmeztetem általa.
- Nem tudom, hogy hol vagytok, de ne bízzatok a könyvtárosban. Egy sötét szobába zárt be.. – Aztán leülök a fal mellé, hátha rám találnak, legalábbis visszafelé nem tudom, hogy működik-e a patrónus üzenetküldése, ilyesmire még nem nagyon használtam.


zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-15, 11:33
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Megtaláltuk életem legjobb helyét, a könyvtárat. Csak ámulok és bámulok a sok köteten, úgyhogy amíg Cedric a könyvtáros nővel próbál szót érteni, addig én nyugodtan nézelődhetek. Legszívesebben sátrat vernék a terem közepén vagy vissza se térnék a saját világomba, habár ez a sok kötelék miatt nem lenne olyan egyszerű feladat. Elsősorban ott vannak a szüleim, akiket szeretek, utána Cormac, akivel talán alakul valami, majd harmadjára Alesha, akiről még mindig nem sikerült kiderítenünk, mi történik vele. De talán nem zárják be az átjárót és titokban visszajöhetek... Talán még egy-két órára is beülhetnék, nem igaz? Nem tűnik olyan veszélyes világnak ez a hely, hiszen Deneirán kívül senki más sem ártott nekünk.
- Egy kis ízelítőnek akkor is megfelel, nem igaz? - mosolyodok el magabiztosan, hiszen itt azért mégis elememben érzem magam, ráadásul minden könyvet képtelenség hazavinni, amit csak szeretnék. - Majd nézek még néhányat, hátha találok olyasmit, ami minden mágiát körbeölel.
Hiszen nálunk is vannak olyan kötetek, melyek mindenféle mágiaággal foglalkoznak. Igaz, csak futólagosan érintik őket, de a fontosabb információkat megemlítik velük kapcsolatban. Mint például, kik voltak benne az úttörők, mik a Minisztérium által kiadott korlátozások, vagy ehhez hasonló apróságok.
- Hát, rád is hatással voltak az események, szóval talán ebben a világban is történt valami hasonló borzalom – vonogatom én is a vállam, ezzel természetesen Voldemortra célozva. Mindenkire hatással volt az ő felbukkanása, valamilyen jellemformáló, talán én se lennék ilyen minden lében kanál, ha annak idején nem csatlakozom Harryékhez. Talán még most is egyedül, magányosan gubbasztanék egy sarokban, könyvek százaival elbarikádozva magam a kutató tekintetek elől, mert nem lennének barátaim. - Persze, az élettörténetébe nem fogunk belemélyedni, ahhoz több idő kellene – sóhajtok fel, hiszen kinyomozni azt, hogy mely eseményhez milyen köze lehet, időigényes feladat lenne. Ráadásul, egy csomó kapcsolat kellene hozzá, úgyhogy reménytelen is.
- Ha csak sejtenéd, hány lány álmodozik rólad... – forgatom meg a szemem egy mosoly kíséretében. Cedric valóban egy sármőr, szerencsére azonban nem a rosszabbik fajtából. Senkit sem használ ki a saját céljaiért, nem rángat lányokat az ágyába egyéjszakás kalandok végett, ő nem ilyen. - A Tusa alatt sem tűnt fel, hogy mennyien vannak oda érted?
Mindenki azt várta, hogy majd elhívja őket a bálba és elcsattan az első közös csók, de szinte mindannyian zokogásban törtek ki, amikor kiderült, hogy Cedric kiszemeltje nem más, mint Cho, aki egy időben Harrynek is tetszett. A könyvtáros szavaira biccentek, miszerint engem sem zavar a dolog, majd némileg izgatottan lépem át a láthatatlan határvonalat a sima könyvtár és a tiltott részleg között. Szinte azonnal megszűnik számomra a külvilág, hiszen abban a pillanatban a könyvek címeit kezdem el tanulmányozni. Lélekgyűjtés... Azonnal lekapom, majd indulok is az Átváltoztatás-szekcióhoz, hogy még kereshessek néhány kötetet. Halottidézés... Megcsóválom a fejem, majd végre megtalálom az általam keresett részleget és végigfuttatom ujjaim a könyvek gerincén. Emberek szoborrá változtatása... Igen, ez jó lesz, le is emelem hát, hátha van valami köze az unikornisokhoz. Felsóhajtok, hiszen annyi meg annyi könyv lenne hasznos, de nem vihetem el mindet. Közben fel se tűnik számomra a mindent körülölelő csend, amely gyanúsan jelen van...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-14, 22:09

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésA patrónus valóban elég figyelemfelkeltő lehet, bár nem igazán találkoztunk senkivel idefelé jövet. Jobb is így, szerintem egyből kiszúrnák még itt bent is, hogy nem idevalósiak vagyunk, a ruháink meg a viselkedésünk miatt sem, meg hát a Roxfortban is például azért arcról szinte mindenkit ismer az ember úgymond, ritkán fordul elő velem, hogy nem láttam még valakit, mert az új elsősöket mindig közszemlére teszik a beosztáskor. Nekem egyébként is jó arcmemóriám van, aminek hasznát vettem prefektusként, nem kizárt, hogy itt is sokan vannak olyanok, akik látásból szinte mindenkit ismernek, az több, mint gyanús lenne nekik, ha egy háromfős társaságból mindenki ismeretlen.
Lavender és Sera között újabb ellentét alakul ki a kísértet miatt. Igazából osztom Lavender aggodalmát, de nem akarok egyelőre beleszólni, nehogy rontsam a helyzetet. Ha úgy alakulna, akkor talán beleavatkoznék, de amíg nem esnek egymásnak, addig nem akarok ilyesmit kiprovokálni, hogy arra tudjunk koncentrálni, amiért jöttünk. Ránk kerülnek a rúnák, felhúzzuk a pajzsbűbájt, és belépünk a szobába. Nem túl nagy. Én is egyből a szekrény felé fordulok, ha már odarepült a kulcstartó. Megvizsgálom kívülről, hogy van-e rajta valami jel vagy esetleg írás, ami utalhat rá, hogy miféle tárgyról van szó, közben hallom a lányok fejtegetését.
- Szerintem is lehet egy volt-nincs szekrény. Akár – értek egyet velük, mert jobb egyelőre nekem sem jut eszembe. – A kérdés csak az, hogy tud-e egy volt-nincs szekrényhez ennyire kötődni egy mágikus tárgy, mint a kulcstartó – vélekedek tovább hangosan.
- Nem tudom, hogy kell használni – rázom a fejem a kérdés hallatán. – De tényleg belebegtethetnénk a kulcstartót, hátha az működésbe hozza, vagy csinál valamit. – Fordulok a lányokhoz, mivel már Lavender is javasolta ezt az előbb, hogy próbáljuk ki, akkor Vingardium Leviosával benavigálom az unikornisos díszt a szekrény belsejébe.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-14, 18:11

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Cedric patrónusa ellenére sem találkozunk senkivel Deneira szobája felé menet, ami elég fura annak ellenére, hogy épp becsöngettek az órára mikor elindultunk. De nem ez az egyetlen furcsaság. Bár látom Padmán, hogy ő is meglepődött azon a tényen, hogy csak Sera látja a szellemlányt, csak én jegyzem meg amire természetesen kapok egy semmitmondó választ. *-Nem ugyanaz a világ, de mi ugyanazok vagyunk, mégis csak te látod. *Mintha kiválasztott lenne és persze úgy is viselkedik. Esküszöm a kioktató stílusa rosszabb mint Hermionéjé és ezen a ponton én magam is meglepődöm magamon, hogy ilyesmi jutott eszembe. Az arcomba hullik egy hajtincsem és azon vezetem le a mérgem, egy fújással űzöm arrébb. Deneira szobája elég gyorsan kinyílik, osztom Padma gyanakvását, főleg miután a kulcstartó aminek csupán a formája miatt tulajdonítottunk jelentőséget, be is repül. Hiszek is meg nem is Serának, de nem miatta megyek be csakazértis a szobába, hanem mert furcsán úgy érzem odabent nem vár minket csapda. Mindent amit csak lehet megteszünk a védelmünk érdekében mielőtt belépünk a repülő/lebegő kulcstartó után ami egy szekrény előtt áll meg a levegőben. Mivel eddig sem láttuk a szellemlányt, az eltűnése sem tűnik fel, inkább a szobával foglalkozom és azzal amit odabent érzek. *-Nem tudom, meglehet. Az biztos, hogy nagyon erős mágikus ereje van. *Szemmel tartom a szekrényt, de közben körülnézek a szobában. Sera járkálva én ott helyben forgok körbe a szekrény előtt. Nem látunk mást, sem rúnákat a falakon, sem máshol, nincsenek más varázstárgyak csak a szekrény, e abból nagyon erősen érzem a mágiát. Kinyitom, nem történik semmi és nincs is benne semmi.* -Ha tényleg volt-nincs szekrény, kipróbáljuk valamivel? Tudja valaki hogyan működik? Tegyük be a kulcstartót? *Padmához fordulok elsősorban, nem hiányzik még egy okoskodó válasz Serától. Azért még jobban megnézem a szekrényt, hátha azon van valami amit nem vettünk észre. Másrészt a szekrényt nem tudom hogyan kell használni, ahhoz kell valamilyen varázsige, de ha jól emlékszem olyat nem tanítanak a Roxfortban. Sötét tárgy. Talán egy auror tudja, vagy egy aurornak tanuló. *

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-11, 19:55
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ha Cedric patrónusa még mindig velünk van, azért elég gyorsan betessékelem az ajtón, mert túl feltűnőek vagyunk vele együtt, hiszen a aptrónusok ezüstös fehéren fénylő energia-lények.
Elvonja a figyelmem a két társamról a szellemlány, ameddig itt van, de így is felfigyelek arra, hogy Lavender ismét egy kicsit túlságosan kotnyeleskedik, ami azt illeti, hogy én látom a szellemet, ők pedig nem. - Ez nem a Roxfort, még az sem valószínű, hogy ugyanaz a világ. - válaszolom neki, mintha ez mindent megmagyarázna. De veheti ezt úgy, hogy nem tudom miért csak én látom, vagy úgy is, hogy csak nem akarom megosztani vele, minden esetre egyetlen szavam se volt hazugság, ezzel nem lehet megvádolni. Végül mindnnyiunkra felkerül a rúnapajzs, de úgy tűnik, hogy egyelőre nincsen rá szükség. Lavender megy előre, aztán Padma, végül én zárom a sort, figyelve nem csak magunk elé, hanem mögénk is. Az ajtó könnyedén kinyílt előttünk, de  azért így is ácsorogtunk egy darabig az ajtóban, szóval ha vannak kiváncsiskodó szemek, csak szeretnék tudni róla, hogy figyelnek-e minket.
Ahogy beérek már hiába keresem a szellemlányt, eltűnik, ami valószínűleg nem túl jó jel, hiszen eddig úgy tűnt a maga néma módján segíteni akart. Remélem nem Deneira szobatársához volt szerencsénk, akinek elmetszették a torkát... Ezen a gondolaton elindulva csak futtában felmérem a szobát, hány ágy is van benne, aztán nehéz lenne nem felfigyelni arra, hogy a kulcstartó arrafelé tart. Kicsit megbillentem a fejem a szekrényt nézve, először Roxforti tapasztalatok alapján ugrik csak be egyetlen nevesebb szekrény.
- Volt-nincs szekrény? Vagy teljesen más lenne? - kérdezem, kivételesen Lavenderhez fordulva, aztán elkezdem böngészni a szoba berendezéseit, fiókokat nyitogatok, könyveket nézek át, hátha valami személyes tárgy előtérbe kerül, esetleg egy napló... Azért jöttünk, hogy mindent átnézzünk, így nem akarok csak a szekrénnyel törődni, amire a figyelmünket akarja teljesen felvonni a medál/kulcstartó. Hátha van még más is, ami elkerülné a figyelmünket.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-10, 19:44


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
- Rendben van, akkor a kis hölgy nézzen körül, de más könyvet kérem ne emeljen el engedély nélkül, az ilyesmit nem szeretem, főleg mert bármely könyv kölcsönözhető, a tiltott részleg könyvei közül persze. - egy félmosolyt ereszt meg a lány elé, aztán már Cedricre koncentrál. Ennyiből csak az érzékelhető, hogy kedves nőről van szó, aki inkább csak viccelt Hermionéval a könyv elemelése miatt. A leányzó tehát beljebb sétálhat a tiltott részlegen és sokféle könyv tárul a szeme elé, kérdés, hogy melyik lenne az alkalmas egyáltalán, amiben fontos infokat találhat? Ám egy idő után, ha Hermione odafigyel, akkor már nem hallhatja Cedric hangját... ugyanis.

Sötét szoba
Nem kap érdemi választ a kérdésére, a nő tényleg kedvesnek tűnik, ám amikor Hermione már elég messze van és nem figyel Cedric előtt egyszerűen csak elsötétedik a világ. Valami sötét helyen tér magához, semmi fény és persze pálca sincs nála. Ablaknak nincs nyoma és az ajtó alatt sem szűrődik be semmi.

Deneira szobája
A kis csapat sikeresen bejut a szobába, a szellem pedig körré válik, még Sera számára is. Valószínűleg távozóra fogja, ha már bementek. Lavander nem érzékel csapdát, vagy veszélyt kimondottan, ám azt igen, hogy a szobában van egy elég erős varázstárgy és ez bizony egy méretes ruhás szekrény, a medál pedig épp annak ütődik neki, miután elszakadt Padmától. Nem látni egyébként veszélyeset itt és egyelőre a pajzsra sincs szükség, rúnák sem díszítik a helyet, ellenben a szekrény előtt még mindig ott lebeg a medál újra és újra. Ha kinyitják a szekrényt csapda ugyan nem tör elő belőle, ám első ránézésre teljesen üres, Lavander mégis érzi, hogy nagy hatalmú varázstárgyról van szó.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás július 16. vasárnap, tehát az írási határidő július 15. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-09, 15:44


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Bólogatok Hermione szavaira, reméljük Será és Lavender Padma jelenlétében nem öli meg egymást. Különben is, külön-külön mindhárom lány kiemelkedő a maga nemében, biztos vagyok benne, hogy tőlünk függetlenül ők is jutnak valamire a nyomozásban. Mi a könyvtárba megyünk, de lehet hogy a trió eleve ezzel a nővel találkozik, azaz jelen állapotában még csak diáklány.. de ki tudja, remélhetőleg a patrónus mielőbb leadja a vészjelzést, ha nagy gond lenne. Már ha valahogyan nem űzik el, és tud szólni.
- Viszont egy kötetből aligha jövünk rá. – Nem akarom letörni a kedvét, mert Hermione ilyen, állandóan csak olvasna, én azért gyakorlatiasabb ember vagyok. Apa olyan büszke volt rám, amikor az az átváltoztatástan olyan egyedire sikerült. Szeretek saját varázslatokat kitalálni, de nem vetem meg a kutatómunkát sem, nem véletlenül jöttem pont az iskolaelsővel.
- Igen, talán az segíthet megérteni annak a nőnek a lelkivilágát, de attól félek, nem könyvekből fogjuk megtudni, hogy mi formálta ilyenre. – Vonogatom meg a vállamat, szerintem a múlt már nem is érdekes, meg kell állítanunk, és ha itt, ebben a világban még fiatalabb, kezdőbb, akkor talán lehet is esélyünk ellene. Diákok vagyunk, mind az öten, de mindannyian komolyan vesszük a roxfortot, hogy akár az életünket is adnánk érte.
- Na kösz.. mintha valami sármőr lennék.. – Vigyorgok vissza. Igaz, hogy rengeteg barátom van, de Cho-t se hülyítettem, és most Kylie-t sem. Mondjuk ezt pont Hermionének mondom, aki szintén nem valami magamutogatós alkat. Azért kiváncsi lettem volna, hogy ő vajon hogyan kéri be magát a tiltott részlegre, ha teszem azt a könyvtáros férfi. Szép szemeket meresztek a fiatal nőcire, immár prefektusos álcában. Lényegében nem kell sok újat hozzátennem, hiszen mindketten azok voltunk otthon, igaz az egyetem már másról szól, de legalább a keresztkérdésekre ügyesen tudunk válaszolni.
- Szívesen beszélgetek Önnel, hiszen úgy vélem, hogy kevesen jönnek ide direktbe érdeklődni. Addig a tanulópárom megkeresi a könyvet, ami jó lehet. – Hagyom, hogy Hermione továbbmenjen, addig én megállok a tiltott részleg küszöbén, és kedves, barátkozós hangnemben támaszkodom meg az egyik polcnál. Karbafont kezem magabiztosságot sugal, miszerint most igenis időt akarok szánni az ismerkedésre. – Mindig is könyvtáros akart lenni? Hogy kapta ezt az állást?zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-09, 08:53
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Cedric megidézi a patrónusát, ami kifejezetten jó ötlet, mert így legalább időben értesülhetünk arról, ha a csapat másik fele komoly bajba keveredne. Vannak erre természetesen más módszerek is, de azok időigényes és nehéz varázslatok, még akkor sem lenne időnk megcsinálni őket, ha lenne köztünk valaki, aki kifejezetten ért hozzájuk. Úgy tudom, a tanárok közül is csak Filtwick professzor az, aki a legtöbb ilyen varázslattal tisztában van, de még ő sincs profi szinten. Igen komoly elme kell ahhoz, hogy valaki ennek minden fortélyát elsajátítsa.
- Ha ők nem is, de Sera bizonyára az – biztosítom Cedricet arról, hogy a második csapat is teljes biztonságban van a hollóhátas lánnyal. Padma is körültekintő, Lavender azonban képes túlzottan is lelkesedni a dolgokért, így néha olyan helyzetbe hozza magát, amibe nem kellene. - Velük van a patrónusod, ne aggódj. Ha bármi is történne, időben értesít minket róla, nem lesz semmi baj.
Pillanatokon belül itt lesz az állatka, úgyhogy ha a trióval történne valami, akkor hamar odaérnénk. Igaz ugyan, hogy nem tudjuk, merre van annak a bizonyos nőnek a szobája, de a patrónus majd elvezet oda is minket, ezt illetően nincsenek kétségeim. Különben is: Serában vagy Padmában bizonyára lesz annyi lélekjelenlét, hogy összehozzanak egy térkép-bűbájt, ami csupán egy pálcamozdulat, semmi bonyolult. Onnantól kezdve pedig mi is tudni fogjuk, merre haladjunk.
- Egy kötetből csak nem lesz baj – vonom meg a vállam, de azért rászórok egy-két ártatlan bűbájocskát, hogy kikerüljem az esetlegesen felmerülő kellemetlenségeket, végül a táskám mélyére süllyesztem a könyvet. Fogalmam sincs, mennyi védővarázslatot tudtam ezzel hatástalanítani, hiszen korántsem biztos, hogy a mi világunkban alkalmazott riasztóbűbájok megegyeznek az itteniekkel, de azért igyekeztem minden – általam ismert – bűbájt kiküszöbölni. - Vagy legyen egy olyan kötet, amely ennek a világnak a mágiájáról és történetéről ír? Szerinted melyik lenne a legjobb?
Talán mégsem a kísértetrúnás kötet a befutó, hiszen azt úgysem tudnám hasznosítani a Roxfortban, de egy másik világ mágiatörténete... Á, egyszerűen nem tudok dönteni, túl nehéz feladat ez számomra, nem megy! Jellemzően összezavarodok, amikor sok érdekes könyv közelébe kerülök és ide-oda kapkodok. Eddig megoldottam annyival, hogy egyszerre többet kölcsönöztem ki, de itt maximum csak egyet vihetek el, azt is titokban.
- Szerencséd van, nőt kaptunk ki – súgom oda Cedricnek, miközben ő egy emblémát varázsol a ruhájára, majd én is hasonlóképp teszek, utánozva a fiú által létrehozott mintát. A Roxfortban is két prefektus van egyszerre, minden évfolyamról egy fiú és egy lány, így nem érzem úgy, hogy gyanús lenne két ilyen jelvény. Mindketten odasétálunk ezután a nőhöz, majd miközben Cedric magyaráz, lopva körülnézek. Senki figyelmét sem keltettük fel, szerencsére mindenki elmélyülten olvasgat, szóval eddig jók vagyunk. A táskámba rejtett könyv se lehet feltűnő, mivel tértágító bűbájjal láttam el, szóval semmi ok az aggodalomra. Leszakadok hát a könyvtáros-Cedric párostól, majd körbejárok néhány polcot. Az Átváltoztatástan részlegen nincs semmi érdekes, ami kutakodásra adhatna okot, így visszacsatlakozom az immár a tiltott részleg előtt állókhoz.
- Leginkább csak amolyan szorgalmi feladat – felelem a könyvtáros nő kérdését hallva. Gyanús lehet neki, ha eddig senki sem jött idáig a tiltott részlegre kutakodni, szóval a házi feladat eleve esélytelen. Nem fűzök hozzá mást, hiszen nem tudjuk az itteni tanárok neveit, hülyeség lenne ezzel színesíteni a mesénket. Magamban csak reménykedem, hogy Cedric is egyetért a szorgalmi feladatos mesével.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-07, 15:45

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésMűködik a varázslatom, és Lavender csuklása elmúlik. Visszamosolygok rá, amikor megköszöni, el tudom képzelni, milyen kellemetlen lehetett, hogy nem akart magától szűnni. Parvatinak is sokszor volt ilyen, bár neki egészen más ok miatt, mindig azzal ugrattam, hogy annyit pletykál, hogy emlegetik miatta. De ez igaz is volt, főleg régebben, állandóan kereste az olyan dolgokat, amiket egyből elmondhat valakinek, akit érdekel, és mindig mindenről tudni akart. Mostanában szerencsére kicsit lenyugodott.
Út közben nem nagyon beszélgetünk, megyünk valamerre, amíg oda nem érünk egy ajtóhoz. A kulcstartó nagyon elkezd vibrálni, valami lehet odabent, nem vagyok benne biztos, hogy jó ez nekünk. Én magam is nagyon meglepődöm, hogy egy sima Alohomorára nyílik az ajtó, nagyon nem tetszik ez nekem, túl egyszerűnek tűnik.
– Furcsa, hogy csak úgy ennyitől kinyílt… – jegyzem meg, mert elvileg mégis egy boszorkány szobájába vezet, nagyon meglepődnék, ha bárki ki-be mászkálhatna. Akihez Sera beszél, továbbra sem látható, de hamarosan beavat minket is, hogy ki is az, akivel társalog.
– Ohh… – Csak ennyit tudok reagálni arra, hogy a szellemlány fél a kulcstartótól. Én is csodálkozom rajta, hogyhogy nem látjuk Lavenderrel a lányt, ha a roxforti kísérteteket igen. Talán valami lélek lenne? Vagy más lény? Minden esetre az most jobban foglalkoztat, hogy a ráolvasott varázslat hatására a medál egyből beröppen a terembe, úgyhogy már nincs nálam. Egyből nem rontunk be a terembe, főleg nem ezek után, meg hát Sera mondta, hogy a lány mindenképp vissza akar minket tartani. Hallom, ahogy magyarázza a szellemnek, hogy muszáj bemennünk. Remélem, megtudunk itt valamit, és nem támad ránk semmi olyan, amire a mi mágiánk nem hat. Háztársam rúnamágiát használva védelmet biztosít nekünk, amit hálás mosollyal meg is köszönök. Kivonom a pálcámat, és pajzsbűbájt húzok fel én is, hogy semmi ne érjen váratlanul odabent. Ránézek Lavenderre, hogy szeretne-e előre menni, vagy menjek inkább én.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-06, 06:32


Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Jobbára Padma mellett megyek, Sera úgy sem kedvel  mióta elégettem a rivallóját, vagy talán már előtte sem kedvelt, de ez igazán hidegen hagy. Azt viszont hálás mosollyal köszönöm meg Padmának, hogy elmulasztja a csuklásomat, elég kellemetlen volt nem csak a beszéd hanem maga az érzés is, kezdett fájni tőle a torkom. A medálját, vagyis kulcstartót mindketten ámulva nézzük, ahogy egyre közelebb kerülünk Deneira szobájához, az egyre jobban fénylik, ha nem tudnánk az utat akkor is biztosak lehetnénk abban, hogy hova lyukadunk ki.  A szoba előtt egy kis tanakodásba süllyedünk, tekintve, hogy az ajtó zárva van és ha egy fifikás boszorkányról van szó aki téren és időn át utazgat, soha nem lehet tudni mi van az ajtó mögött. Sera is jól elvan, bár elég fura, hogy beszélget de nem tudjuk kivel, viszont az ajtó kinyílik és nincs csapda. Ám nem sietek befelé, lehet az is csapda, hogy nincs és a megkönnyebbült boszorkány egyszerűen besétál a szobába ahol viszont várja már egy körmönfontabb. Szóval egyelőre csak állok a szoba előtt és Serát figyelem.* -Te kivel beszélgetsz?*Érdeklődöm, már csak azért is, hogy tudjuk Padmával mire készüljünk. A válasz pont olyan mint a helyzetünk ebben a fura és elképzelhetetlen világban. *-Halott lány szelleme. Olyan mint Hisztis Myrtle? És mi miért nem látjuk? Minden kísértetet látunk a Roxfortban? *Ez elég érdekes, viszont a szobába besuhanó kulcstartó még érdekesebb, mivel Padma gazdakereső bűbájának hatására reppent, így joggal feltételezhetjük, hogy a gazdája odabent van. Vagy a szelleme, vagy egy tárgy amire ráolvasta a személyiségét és pont úgy működik mintha ő lenne itt. Bármi is van odabent, be kell mennünk és ebben egyet értek Serával. Ám mielőtt még megidézném a Pajzs bűbájt, ő rajzol ránk néhány rúnát. Ez persze előnyösebb, mivel közben a kezünk, a pálcánk és az erőnk szabad marad minden más támadásra. Mielőtt elsőként belépnék, megállok az ajtóban és amennyit látok a berendezésből azt próbálom felmérni. Olyan tárgyakat keresek mint amilyen a kulcstartó is, rúnákat a falon, hogy van-e bármilyen védőmágia a szobán mint amilyen Thorne professzorén. Ha van, akkor eljött az én időm, elővehetem a kendőmbe rejtett szimbólumokat és rúnákat egybegyűjtött könyvemet, amiben olyan bonyolult varázslatok is vannak amilyenek Thorne professzor szobáját védik. A kendőmet ami eddig a hajamat fogta össze a tenyeremre terítem és a pálcámmal olvasom rá a Thorne professzortól tanult bűbáj jeleit, mire a kendőből kiemelkedik a régi, bőrkötéses könyv. Aztán kérdés mire megyünk vele, mindenesetre csak akkor lépek tovább a szobába ha nem érzek semmi fenyegetőt a látottakból.*
//Relikviamester 2. Szint//
Spoiler:
 


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-05, 19:40
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Akkor hát a másik csapattal egyeztettünk, és el is váltunk. Cedricnek csak egy kis fejcsóválással válaszolok, ami persze lehet az, hogy nincs harag, meg lehet a nők legveszedelmesebb válasza is: mindegy, hagyjuk.
Aztán jön Deneira szobája és a metszett torkú fiatal leány szelleme. A társaimnak azért eléggé gyorsan leesik, hogy nem bolond vagyok, hanem valami történik itt. Nem megyek fejjel a falnak, amikor az Alohomora tényleg kinyitja az ajtót, pedig én többre számítottam és csak miért ne alapon vicceltem a dologgal. Tehát mikor bereppen, akkor se sietek azonnal utána, főleg, hogy Padma kezéből kiemelkedik a tárgy és belebeg a szobába.
- Egy lány holt szelleme van itt, nem tud vagy nem hajlandó beszélni és válaszolni a kérdéseimre, de fél a kulcstartódtól és nem akarja, hogy bemenjünk... Nem tudom, hogy őrzője-e a szobának, vagy régi lakója, de... csak óvatosan. - szólok a két társamnak, mielőtt a pálcámat elővéve, szokásomhoz híven pajzsrúnákat kezdek el körmölni, jobban mondva a mintát leírom előbb Padma majd Lavender csuklójára, amin megjelenik a kis minta. Igen, fújok a lányra, de amilyen védelmet tudok adni, hogy ne essen bajunk, azt megadom. Nem erős rúna, nagy behatásoktól nem tud megkímélni, de a különlegessége, hogy bármit tompít. Csak tompít, de varázslatot és fizikai behatást is visszaverhet, hogy az életünket megőrizze, még ha csúnyán meg is sérülünk.
- Sajnálom, de muszáj bemennünk, meg kell tudnunk Deneiráról mindent, amit lehet. - szólok újra a lányhoz, és óvatosan, még a küszöbön kívülről benézek a szobába. Nem szeretnék elsőként menni, mert a három rúnát felrajzolni nem olyan egyszerű, és a sajátomét hagytam meg utoljára, így másé a nemes feladat, hogy előre menjen, és amint megvagyok a saját védelmemmel, követem is, óvatosan, pálcát a kézben tartva. Legalább bármi támpontunk lenne, hogy mire számítsunk... És közben még úgy is kéne csinálnunk, mintha tök normális lenne, hogy egy ajtóban toporgunk, világító kulcstartók röppennek be egy szobába, ami nyilván nem a miénk és kivont pálcával araszolunk be... Azt hiszem nem csak be a szobába figyelek, hanem a hátunk mögé is fél szemmel.


// Kísértetvadász - született képesség.
Spoiler:
 

Rúnaismeret - Kiemelkedő, pajzsrúnák. //


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-02, 21:54


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Azért a könyvtár nem annyira kihalt, de nem figyelnek rájuk annyira, hogy Hermione nagy meglepettségét furcsának véljék, főleg mert itt is akadhatnak olyanok, akik még újak, netán ritkán járnak könyvtárba. Mindenesetre a könyvcímek egy része tényleg szokatlan, bár akadnak hagyományosak is.
Cedric sikeresen jó benyomást tesz a könyvtáros hölgyre. Fiatal, szőke, elég könnyű dolga van és bár a prefektus jelvényre is lesiklik a tekintete talán egy pillanatra, de végül bólint is elindul a sorok között.
- És miért vagy kíváncsi ilyen bonyolult varázslatokra, ha szabad kérdeznem? Ilyen erős házit kaptatok? - csevegő hangnemre vált, amíg el nem érnek a zárolt részlegig, ami persze nem valami ráccsal van lezárva, hanem mágiával, halvány vibrálás jelzi, hogy hol van a határ, ahonnan nem lehet csak úgy tovább menni. A nő megáll és türelmesen vár, mintha csak hathatós válaszra várna, ami igazolja Cedricnek tényleg szüksége van arra, hogy a tiltott részlegre menjen.

Deneira szobája
Az egyszerű Alohomora úgy fest könnyedén nyitja az ajtót. Iskolai szoba, minden bizonnyal e miatt nem zárták le annyira. A medál itt még inkább felfénylik. A szellem viszont nem jelenik meg a többieknek, csak a fejét rázza szótlanul Sera szavaira és kérdésére, viszont látszik rajta jól, hogy amikor a medálra pillant ijedten kerekedik el a szeme és az ajtóba suhan mielőtt még bárki beléphetne a szobába és csak a fejét rázza úgy fest óva intve a lányokat. Csak aztán pillant újra Sera felé, hogy kicsit jobban megemelje a fejét. Talán az áttetszősége miatt, talán mert ugye szellem és nem tud vérezni, de jól látszik így már, hogy a torka nem szélesen, de át van vágva, épp annyira, hogy a jó eséllyel a hangszálak és minden más sérüljön. Persze halott, tehát nincs tényleges fizikai sérülése, de talán megnémult az esettől, vagy azt hiszi, hogy néma.
Padma varázslata hat a kulcstartóra és egyértelműen bereppen a szobába a nyitott ajtón és persze a szellemen át.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás július 2. vasárnap, tehát az írási határidő július 1. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-01, 23:23

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésÖrülök, hogy nem bánják, ha velük megyek, most már nem fogok olyan sokáig elmaradni. Nem szándékozok itt ragadni ebben a világban, mert nem tűnik kívüllállóként annyira biztatónak. Legalábbis nem hiszem, hogy befogadnának, ha véletlenül elvesznék. Nem is értem, miért gondolkozok ilyeneken, amikor van most sokkal fontosabb dolgunk is. Érzek némi ellentétet Sera és Lavender között, pontosan nem tudom, mitől lehet, talán lemaradtam valamiről, amíg a diákok között hallgatóztam, vagy talán még mindig a levél miatt lenne? Azért remélem, hogy valamelyest a jelenlétem megszüntetne egy esetleges egymásnak esést, bár elég intelligensnek tartom mindkét lányt ahhoz, hogy személyes ellentéteket ilyen helyzetben félretegyenek, és csak arra koncentráljanak, hogy többet megtudjunk és sikeresen végére járjunk az ügynek. Mikor az elválásra kerül a sor, búcsúzóul integetek Hermionénak és Cedricnek, majd sok sikert kívánok nekik a kutatásukhoz.
Lavender válaszol a kérdésemre, amit egy bólintással nyugtázok.
– Értem. Remélem, nincs messze, nem igazán látnak itt minket szívesen, szerintem – jegyzem meg, miközben elindulunk. Szegény nagyon elkezd csuklani, nem tudom, hogy mitől, mert arról szerintem lemaradtam, de megpróbálkozom valami csuklásszüntető bűbájjal, mert nem hiszem, hogy kellemes érzés lenne neki.
Amikor előveszem a kulcstartót, nagyon meglepődöm, hogy vibrálni kezd. Örülök neki, hogy nem dobtam el, kíváncsi vagyok, mit tudhat. Egyelőre csak azt figyelem, hogy erősödik-e a vibrálása, ahogy haladunk a kastélyban, hogy hat-e rá esetleg valamilyen tárgy vagy személy, amihez közelítünk. A lányok is észreveszik, Sera mond is valamit, ami nekem elég furcsán hangzik, mert nem szokott így beszélni. Már épp meg akarnám kérdezni, hogy jól van-e, amikor elkezd beszélni valakihez… vagy valamihez. Én semmit sem látok, és kérdőn tekintek Lavenderre, hogy ő is hasonlóan van-e ezzel. Bár ahogy tovább hallgatom Serát, kiderül, hogy nem véletlenül nem látjuk azt a valamit. Nem tudom, hogy hallani fogjuk-e, ha megszólal, ha akar egyáltalán, vagy valahogy megmutatkozik, ahogy a lány kérte. Addig is, megpróbálkozok valami nyomkereső varázslattal Sera tanácsára, hátha sikerülne behatárolni, hogy a kastélyon belül honnan származhat a kulcstartó, vagy köthető-e valakihez, ha a vibrálásból nem derült volna ki.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés

Vissza az elejére Go down

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-