Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Londoni küldetés 2017-02-07, 19:56

First topic message reminder :


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
A diákok között valószínűleg kézről-kézre járnak az újságok, ugyanis mindegyik ugyanarról cikkez és nem is röviden, még a Reggeli Próféta is, bár mint már volt rá példa ezúttal is érzékelhető, hogy itt jóval korlátozottabbak az információk. Azonban akadnak kisebb újságok, ahol sokkal több részletet tárnak fel a Londont rettegésben tartó és romba döntő, a varázsvilág lelepleződését fenyegető katasztrófáról. Hasonlóról, amiről már talán akad, aki hallott, ami sok évvel ezelőtt történt Amerikában, bár csak mende-mondák terjengtek róla és jó eséllyel a fiatalokhoz nem sok jutott el belőlük, ha csak nincsenek szüleik, akik imádják a pletykákat, hiszen az ottani ügyet is előszeretettel igyekeztek eltussolni.
Az újságokban arról írnak, hogy Londont szinte letarolta valami, de egyelőre még nem tudják, hogy micsoda és rengeteg teendőt és gondot okozott a Minisztériumnak, hogy ezeket a minden bizonnyal halálfalók, vagy más gonoszok által okozott károkat megoldják és elrendezzék és persze a muglik elől elrejtsék. Épületek, utak dőltek romba, amiket persze gyorsan helyre is állítottak, de már a második hasonló esettel állnak szemben és még nem tudni, hogy mi történt.
Néhány diáknak azonban valami plusz különlegesség is megragadhatja a figyelmét, még hozzá nem más, mint... az unikornis szimbólum. Egy-egy képen ugyanis jól láthatóan falakon, utca köveken jól látszik a véset, vagy épp festés és emlékezhetnek rá néhányan, hogy a legutóbbi kis kalandjuk során, amikor Chot keresték a banya házában mindenhol csupa unikornis volt minden.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//Következő hsz: február 17. Várni nem fogok senkire sem, azt előre leszögezem.
Sorrend most még nincs.//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 136

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-30, 22:31
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Lavendernek hála Hermione elég rendesen elkezd méregetni, amire nem fordulok el gyáván vagy zavarban, inkább egy kicsit gőgösnek tűnhetek, ahogy várom, hogy elunja a nézegetést. Nem mondom, hogy nem zavar, hogy ilyen módon kerülök a középpontba, hiszen ez pont olyan dolog, amiről senkivel nem szeretek beszélni. És főleg nem ilyen alkalmakkor, ez nagyon nem az a hely, hogy erről kérdezősködjenek. Akármennyire vagyok Hollóhátas, akármennyire vagyok kutató, nem lennének meg a válaszaim.
Azért még a szeme sarkából elkaphatja ahogy megkönnyebbülve felsóhajtok mikor feladja a firtatását. Ő legalább feladja, és nem hozza majd talán fel öt percenként, mint Lavender.
Aggódva pillantok le, próbálom kivenni Cedricet a beszűrődő fénysávban, és nagyon úgy tűnik, hogy komolyabb baja nem esett, szóval lassan fel lehet lélegezni. Csapdát nem találtunk, mindenki él, mindenki megvan, egy pillanatra már majdnem megnyugszom, de tudhatnám, hogy erre semmi esélyem sincs. Mikor meghallom "igazi lelkitársam" legújabb hülyeségét valami elképesztő gyilkos tekintettel fordulok felé. Nem kezdek el püffögni, mert az még annak a srácnak is bánthatja az egóját, aki nagyon jóban van magával, szóval nem fejezem ki, hogy ez mennyire idétlen ötlet, inkább más szalad ki a számon.
- Te szoktál néha gondolkozni magadban is, vagy minden kijön a szádon - és ez minden, ami a fejedben van? - kérdezem, de aztán csak megrázom a fejem, és nem folytatom, visszafordulok a többiekhez. A familiárisom ahogy Cedric kikerült szépen gyógyítgatja, én csak figyelem, mert ő az én kis aduászom. Egyébként egyáltalán nem értek a gyógyításhoz, éppen ezért mázli, hogy van nekem egy ilyen kis mágikus jószágom. Miután meghallgatom Cedric sztoriját, aztán Lavenderét - miközben megint elhúzom a számat, ahogy kiemeli a szellemes részt - kicsit én is ráncolom a homlokom a neveken.
- Daronel Deneira. Ez lenne a teljes neve tehát? - mondom csak félhangosan összerakva, miközben kicsit hátrébb lépve gondolkozom. Padmának abszolút igaza van, ha erre jött volna az a nő, lány, banya, már nem is tudom melyik, akkor csak találkoztunk volna vele. Hacsak nem más kijáratot használt, mint amin mi ide jutottunk. Kicsit már kezdem úgy érezni, hogy egy mágikus akadálypályán haladunk az Ereklyevadász gyakorlati órán, annyi titkos járat és csapda bukkan fel újra meg újra.
Kicsit talán el is bambulok ahogy próbálom összerakni a szálakat, így kiszakad belőlem egy hirtelen ijedt hang, valahol a hördülés és a sikkantás között félúton. Most nem törődök azzal, hogy valószínűleg megint én látom csak, és megint mindenki ezzel fog foglalkozni, hiszen látom, hogy valami fontos. Valami történik. Én kértem először a segítségét, és most úgy tűnik, hogy emiatt... elkárhozik? Borzalmas a jelenet, ilyenektől akartam magam a leginkább megmenteni, amikor eldöntöttem, hogy ignorálni fogom a képességemet, ha nem muszáj törődnöm vele. Kicsit elfehéredik az arcom, de ha nem cselekszünk, akkor teljesen hiába áldozta fel magát ez a lélek.
- Mennünk kell, fel, gyorsan, hogy el ne meneküljön. Még elkaphatjuk Deneirát. És a láthatatlan barátom... nem tud többé segíteni nekünk. - közlöm a többiekkel, kicsit kíméletesebben, mint egy lélek kimúlása, elkárhozatala. Padmának a varázslata már mutatja is pontosabban az utat, és nekem is elég volt az ösztönzés, a pálcámat kivonva indulok el felfelé. Megfordul a fejemben, hogy hoppanáláshoz folyamodok, de túlságosan kockázatos, hátha valami még se úgy történik, ahogy tervezem és rossz helyen kötök ki, vagy többiek nem tudnának követni. Nem, nem szabad elszakadnunk most már. Ismét a familiárisomat küldöm előre élő pajzsnak, amit eddig tudunk erről a nőről azt árulja el, hogy előbb folyamodik mágiához, mint bármi fizikai módszerhez, szóval elég nagy esély van rá, hogy Pyxis jó lesz első pajzsnak.

// Familiáris képesség: Mágikus védelem: Hasonlóan, mint a pajzs védelmet biztosít, ám ez mágikus támadásokra hat, azokat nem engedi át. //  [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-27, 11:08


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sötét szoba
Sikerül a csapdafelfedés, de Sera nem érzékel semmiféle veszélyt. Cedricet is sikerül kihalászni, a familiáris pedig nagyjából rendbe teszi a sérüléseit. Marad egy-két kisebb zúzódás, de ezek már pár nap alatt maguktól is rendbe jönnek majd.
Lavander nem talál szimbólumokat, viszont a csapóajtót jól megvizsgálva talál néhány már megkopott rúnát, amiket valószínűleg megtörhetett a kiszabaduló lány, akit ugye Cedric engedett ki innen, azért hallhatták így már a hangokat lentről, ami eredetileg tényleg le volt védve.
Padma varázslata itt ugyan nem mutat átjárót, ellenben egyértelműen felfelé irányítja, Sera pedig talán egy cseppet frászt kap, amikor újfent megjelenik előtte a lány, akivel odafent Deneira szobája előtt találkozhatott, főleg hogy épp csak pár centire materializálódik tőle.
- Ha nem siettek... el fog szökni. Odafent van, láttam. - láthatóan aggódik, sőt egyenesen fél, pedig mondhatni csak egy szellem, a szellemeknek pedig már nem igen lehet ártani, legalábbis normális esetben... Ennek ellenére a lány képe mégis megremeg, a riadt tekintet pedig semmi jóra nem utal, ahogyan az sem, amint végül az egész valója egy velőt záró sikoly kíséretében egyszerűen köddé válik. A sikolyt a többiek is hallják, az eltűnését csak Sera látja, de amennyit konyít a túlvilághoz sejtheti mintha a lány lelke pusztult volna el ebben a pillanatban. Talán pont azért, mert segíteni akart nekik.

//A következő hozzászólás szeptember 3. vasárnap, tehát az írási határidő szeptember 2. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-26, 22:49

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésA többiek beszélgetését mostmár csak hallgatom, nem akarok belefolyni. Inkább arra koncentrálok, hogy biztosan a jó irányba induljunk el. Szerencsére van térképünk, ezért ha jót mutat, akkor megtaláljuk, amit keresünk. Kivételesen hátha ebben semmi csapda nincs, ha már mással nem volt szerencsénk a kaland során. Mi hárman még egész jól megúsztuk, de Hermione és Cedric elég nagy bajba keveredtek. Ha végre újra együtt lennénk mind az öten, akkor talán előbb végzünk itt és mehetünk haza. Kezd aggasztani ez az egész, végülis nem véletlenül nem mentem aurornak, a túl sok izgalom megárt.
A nyomkövető bűbáj nagyon jó ötlet, fel is kerül ránk, és közben mindenféle védővarázslattal, patrónussal, térképpel, familiárissal felszerelkezve elindulunk, nem csoda, hogy alaposan megbámulnak minket az itteni diákok. Én is biztosan csodálkoznék magunkon, ha kívülről szemlélném az eseményeket.
Meg is találjuk a folyosót, csak a csapóajtó nincs sehol. Ekkor azonban hangos robajt hallunk mind, mintha valami ledőlne. Sera megtalálja a csapóajtót, alatta pedig egy kis szobában Cedricet, betemetve egy halom bútorral meg tárgyakkal. Segítek Hermionénak eltakarítani róla a kupacot, majd reflexből én is azt kérdezem, amit a többiek?
– Jól vagy? – pillantok rá aggódva, és tudom, hogy hülye kérdés, mert most esett rá egy csomó minden. Lavender neki címzett megjegyzésén halkan nevetek egyet, tény, ha megtanulna repülni, akkor nem történnének vele ilye dolgok, bár ez nekem sem ártott volna akkor, amikor még Londonban beleestem a repedésbe.
Közben a többiek beavatják, hogy miket találtunk. Megüti a fülemet az egyik mondata.
- Valaki más? Biztos vagy benne? Nem lehet, hogy csak úgy tett, mintha elfogták volna, hogy csapdába csaljon? – lehet, hogy hülye kérdés, bár én nem tudhatom, hogy mi zajlott lent közöttük, de cseppet sem vagyok nyugodt, hogy még egy harmadik szereplő is van a képben.
– Hát, ha erre menekült volna, akkor összefutottunk volna vele – nézek a lányokra. Hacsak nem tud láthatatlanná válni. – Hátha van itt valami átjáró… - gondolkozom hangosan, és megpróbálom valamilyen kereső varázslattal megtalálni, ha egyáltalán létezik.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 145

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-26, 20:14
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem ismerem Sera családját, szóval attól nem kell tartania, hogy elkotyognám a titkát, ha esetleg elárulná, ettől függetlenül viszont elég érdeklődve szemlélem őt, minimum, mintha randevúra szeretném hívni. Olyan, mintha egy kísérlet alanyát látnám benne, olyasvalakit, akin én próbálhatok ki mindenféle varázslatot... Jó, ez hülyeség, mert hát a lány nem kísérleti patkány, de ha esetleg tényleg látja a szellemeket, vagy kapcsolatba tud lépni velük bármilyen úton-módon, akkor talán nem ártana kissé alaposabban megvizsgálni a képességeit. Kevés hozzá hasonló ember van a világon, ezért nem is sokat tudunk erről a mágiaágról, talán nem ártana lejegyezni néhány dolgot vele kapcsolatban. Á, komolyan olyan leszek, mint Alesha elrablói... Gyorsan kiverem hát a fejemből a gondolatot, mivel nem szeretnék pont rájuk hasonlítani. Ártatlan muglikat elrabolni, hogy aztán kísérletezhessenek rajtuk... Undorító!
- Ez egy nagyon jó kérdés – harapok az ajkaimba, hiszen azért igenis foglalkoztat a gondolat annak ellenére is, hogy pont az imént futott át rajtam valamiféle borzongás Alesha ügyének felidézése miatt. Elvégre, Sera nem mugli, hanem boszorkány és nekem nem áll szándékomban elrabolni őt, mi több, a beleegyezését kérném, majd leírnám, miket tapasztaltunk vele kapcsolatban. Mindent, ami csak fontos lehet ezzel kapcsolatban. A lány azonban – nagyon úgy néz ki – egyelőre nem szeretne erről beszélni és talán még abban is igazat mond, hogy még soha életében nem tapasztalt ehhez hasonló dolgot.
- Rendben – biccentek beleegyezően Sera kérését hallva, nem feszegetem tovább a témát, helyette előveszem a pálcám, majd egy gyors pillantással végignézek rajta, hogy minden rendben van-e vele. Jól tudom ugyanis, hogy mennyi bonyodalmat képes okozni egy törött, esetleg sérült pálca, élénken él bennem még Ron mutatványa másodikos korunkból. Mit ne mondjak, nem volt szép látvány... Szerencsére az enyém viszont sértetlen, minden a helyén van. Lavender kérdését hallva megszólalok: - Igyekszem, de nem minden mágiát tudok kivédeni, főleg ha itt vannak olyanok is, amelyek felénk nem igazán ismertek.
Örömmel veszem Lavender csatlakozását a varázslatomhoz, elvégre itt is hasznos, ha nagyobb mágiát tudunk kibocsátani az adott területre. Mindenkin elhelyezem a nyomkövető bűbájt, szóval ha valaki ezek után eltűnne, akkor könnyebben be tudjuk tájolni, merre is lehet. Elvileg. Gyakorlatban nem tudom, mennyire fog működni, de reménykedek abban, hogy nem hagy cserben a dolog.
Kis utunk során szerencsére senki sem tartóztat fel minket, habár értetlenkedő pillantást azt elég sokat kapunk, de utána mindenki annyiban hagyja a dolgot. Még jó, hiszen a hátam közepére sem kívánok semmiféle hordát, akiknek az a leghőbb vágyuk, hogy feltartóztassanak minket.
Gondolataimba mélyedve sétálok a többiek után, majd megtorpanok, amikor meghallom az alólunk jövő hangokat. Mintha valaki leesett volna és könyvek tömege potyogna rá a magasból... Engem legalábbis erre emlékeztet a hang. Természetesen most is Sera az, aki a leghamarabb lereagálja a dolgot, a csapóajtó már nyitva, mire odaérek, majd én is lepillantok.
- Várj, segítek! - szólok le, végül pálcámmal a fiú irányába bökök, aki pont feltápászkodni próbál, hogy azokat a bútorokat, melyek komolyabb kárt okozhatnának benne, ellebegtessem a közeléből. - Ki az a Daronell? - teszem fel közben a kérdést, amely a legjobban érdekel. Cedric sérüléseit egyelőre Serára bízom, ő ebben azért csak jobb, meg hát a famíliárisa is ott van mellette, hogy segítsen neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 531

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-26, 16:59

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]


-Cöccö.*Sera nem volt nagyon meglepődve amikor elkezdett beszélgetni azzal a láthatatlan baráttal, ezért gondolom azt, hogy a kisasszony hazudik.  Ha nekem jelent volna meg valaki és a többiek nem látják, minimum tócsányira kerekítem a szemeimet és legalább fél óráig azon filózom, hogy ők miért nem látják és bizonygatnám, hogy én igenis látom, de nem érte, Vállat vonok utána, persze nekem aztán mindegy ha segít az a valaki, és nem hátráltat minket. Nekünk pedig mennünk kell, Cedric nélkül nem mehetünk vissza a Roxfortba, nem mellesleg még azt is ki kell találnunk, hogy együtt hogyan megyünk vissza. Az is lehet, hogy itt ragadunk, akkor pedig jobb ha mind együtt vagyunk, mert ebben a világban csak egymásra számíthatunk és csak egymásban bízhatunk még ha ez egyeseknek a nehezére is esik. *-Jó erős legyen az a nyomkövető bűbáj, elég sok mágikusan levédett hely van itt. *Jó ötlet, nem is vitatkozom, és mielőtt megidézném a pajzsbűbájt, én is besegítek, felerősítve a saját pálcámmal, minél többen nyomunk rá, annál jobb lesz. Gondolom. Nem használtam még ilyet, nem volt rá szükség, de a szimpátiamágiában vannak hasonló bűbájok. Minden lehetséges védelemmel ellátva, Padma patrónusával kiegészülve, a térkép és Sera helymeghatározása alapján végül elérünk oda ahol Cedricnek lennie kellene, ám sehol nem találunk csapóajtót, pedig a földön keressük, elvégre a táblán is a „föld alatt” rúnája lett megjelölve. Sera a falakat kopogtatja, én szimbólumokat keresek, de végül Cedric hangja adja meg az irányt. Azon elcsodálkozom, hogy a csapóajtó rejtve van és mágikusan védett is, de a hangok áthatolnak rajta, de nem elmélkedem el ezen. A fő, hogy Cedric meg van, hiszen ki lehet más, aki így ordít? Ki tudja mit művelnek vele odalent, mikor nyílik a fedél, a pálcámat támadóállásba magam elé emelem, hátha nem Cedric feje bukkan fel hanem azé aki elrabolta és kínozza. De csak pár bútordarab az ami maga alá temette a feltehetően szabadulni vágyó Cedricet, más rajta kívül nincs odalent.* -Mennyire sérültél meg? *Kukkantok be/le Sera feje mellett, Cedric pedig már tápászkodik fel, újabb kis robajjal kísérve ahogy a bútordarabok lehullnak róla. *-Ki az a Daronell? ….Lehet, hogy Deneira volt. Talán megint itt van.*Franc ezek a D betűs nevek. Talán elsőként emelem a pálcámat Cedricre irányítva és újra a Mobilicorpusszal hozom fel, ahogy Londonban. *-Esküszöm életemben nem használtam ennyit ezt a bűbájt mint veled Cedric. Jó lenne ha megtanulnál repülni.*Dohogom minden harag nélkül, aztán meglapogatom a vállát mikor már kint van. Ha nem jajdul fel, akkor nem sérült meg komolyan. Sera izékéje úgy is csinál vele valamit, sündörög körülötte mint egy éhes macska. *-Van köztetek valami?*Érdeklődöm Sera izgatott arcát nézve. Úgy néz rá mint annak idején Hermione Ronra. *-Találtunk egy volt-nincs szekrényt Deneira szobájában és a Rúna könyvön Sera gyűrűje egy alagutat jelöl meg. Az alagút nincs meg, de a szekrény igen. Szóval el kell döntenünk, hogy megkockáztatjuk és hátha hazajutunk, vagy…az az átjáró már nincs meg amivel idejöttünk. *Persze Cedric nem tudhat a könyvről, ezért kérés nélkül, részletesebben kifejtem neki mi történt azóta, hogy elváltunk egymástól addig a percig, míg meg nem találtuk. Természetesen nem hagyom ki az érdekes részeket, úgy mint Sera láthatatlan barátját. Konkrétan kiemelem a lényeget. *


[You must be registered and logged in to see this link.]

[/color][/color]


[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 116

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-26, 07:45


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me  

Na igen, egyedül még annyira sem vagyok ügyes, mint amikor ketten bénáztunk a csajjal, akiről mellesleg kiderült, hogy ő a sötét főgonosz, a banya, aki elrabolta, kínozta Kylie-t, és még ki tudja hányakat, hiszen unikornis szoborból, faliszőnyegből volt jó pár abban a vidéki lakban. És már megint nem sikerült elkapni. Amellett, hogy ha a többiek nem találnak rám, én is az áldozatai sorát gyarapítom. Már csak az a nagy kérdés, hogy ki az, aki bezárta őt ide, de volt olyan aljas, hogy még engem is mellé rakott.. Mert akkor lehet, hogy nem csupán ezt a lányt, majdani banyát kell elkapnunk, hanem valakit, aki esetleg még nála is erősebb, és nem érdeklik az ártatlanok. Hiába épitgetem a tornyot, hogy feljussak, és kövessem a csajt a folyóson át, a sötétben nem tudom úgy kiegyensúlyozni, és amint ráemelem a lábamat, az egész tákolmány összerakoskad alatt, szinte maga alá temetve engem. Nem törik el csontom, de alaposan megütöm magamat, gyógyítás nélkül biztosan lesznek kék-zöld foltjaim. Felnyögve emelem fel a fejemet, amikor fény nyílik a sötét közepén, elsőre hunyorogva se találom ki, hogy ki is az, mire végre felismerem Será hangját, hogy bólintsak, miután nagyjából sejtem, hogy a benyitó több alakból melyik lehet ő.
- Fogjuk rá. Elvették a pálcámat, és ezzel a Daronellel voltam összezárva. Jól átvert, egy fenti csapóajtón segítettem neki távozni. De.. valaki más fogta el őt, és engem is, csak épp nem tudom hogy ki. Bonyolódik az ügy. Szóval.. kösz.. – Próbálok feltápászkodni, hogy megnézzem, nem állt e belém valami, amit hirtelen nem is érzek, de közben meg elvéreznék, remélhetőleg a többiek ebben segítenek. – Ti mire jutottatok? Most merre? Vagy eleve kövessük a csapóajtót? – Tartok bakot valakinek, ha ezt a megoldást választanánk, ha nem, akkor megyek velük, bár pálca nélkül nem tudom mennyire leszek ügyes.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 136

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-23, 22:02
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Lavender, mint mindig, most is többet beszél a kelleténél, és amikor rám mosolyog nagyon vérszegényen viszonozom a gesztust és ahogy továbbfordul Padmára elfintorodok. Nyilván, reklámozza még, hogy mi történt, nem léphetnénk túl rajta. Mivel már is többen vagyunk egy Hermionéval, aki már is firtatja a képességeimet, és neki valahogy felelnem kell. Hazudjak? Ne hazudjak? És ha visszajut a testvéreim fülébe? Persze, hogy nem tudtak minderről, hiszen senki se tudott.
- Új-keletű az érdeklődésem, de nincs szó semmiféle képességről, nem tudom miért csak nekem jelent meg az a bizonyos láthatatlan barát. - vonom meg a vállam, és igen, hazudok, mint a vízfolyás. Nem hiszem, hogy a képességem még fontos lenne a továbbiakban, így nem kell, hogy többet tudjanak erről az egészről. Igen, nagyon ritka képesség, csak néhány diák rendelkezik vele, de akkor is az én döntésem, hogy hogyan kezelem, harcos leszek és Auror, mint Jacob Troops, vagy csak... elhallgatom és nem törődök vele. A képességgel születtem, de nem vagyok semmiféle kiválasztott ettől, és nem nekem kell megváltanom a világot.
Familiáris, patrónus, védő bűbájok, tényleg úgy haladunk, mint egy auror-kommandós csoport, de miután Cedric eltűnt nem tudhatjuk, hogy mire is számítsunk. Jobb félni, mint megijedni alapon poroszkálunk, és közben néhány tekintet ránk is tapad, ami nem kicsit zavar meg. Ki tudja, hogy mikor döntenek úgy, hogy elég belőlünk és jelenik meg valami itteni Prefektus vagy akár egy tanár, hogy számonkérjen minket. És mit tudunk most? Hogy a könyvtárosnő elfogta Cedricet, de hogy valóban gonosz-e vagy csak megsejtette, hogy kívülállók vagyunk és biztosra ment önvédelemből, az iskola védelméért?...
Otthon mindent jelentenék a tanároknak, de itt senki sincs a mi védelmünkért, mi vagyunk a behatolók, akárhol is vagyunk.
- Nem rossz ötlet, hasznos lenne. Megcsinálod, Hermione? - bízom rá ezt a nyomkövető bűbáj-cuccot, mert túlságosan vérszemet kaptam a kutatásban, hogy csak bűbájokat szórjak mindenkire.
Mikor megérkezünk a kis elrejtett helyhez és rálesek a Padmánál levő térképre kicsit elbizonytalanodom, hogy tényleg jól jelöltem-e be a pontokat, mert elsőre elég sivár a helyzet és fogalmam sincs, hogy hol van az ajtó. Aztán persze megindul az Ereklyevadász ösztön, és elkezdem a falakat kopogtatni és a réseket figyelgetni, ajtónyitórendszereket keresni, a földet dobogtatni, és ekkor...
Jön egy elég férfias hördülés és egy hegyomlás hangzavarja a lábunk alól. Lépek még kettőt ahhoz a helyhez, ahonnan jöhetett, annyi tartással és önuralommal, hogy ne vágódjak azonnal le felrántani az ajtót, leguggolok a csapóajtó mellé. A kezemet végigfuttatom fedélen, és szinte megszokásból elsuttogok egy csapdafelfedést a pálcámat körbe futtatva a széleken. És aztán engedek oda akárkit, és azt hiszem mindenkit, hogy rántsuk fel ezt a nyavalyást.
- Ced? Jól vagy? - szólok le, mivel annyi bútor van szétborulva, hogy akármilyen fiatal felnőtt lehetne, de a haját azt látom, barna, biztosan ő az. A familiárisom már ott szaglászik a közelben és aggodalmát a pürrögős-vinnyogós hangjával mutatja ki. Ha Cedricet a lányok kihalásszák, akkor már ott is van a körülötte szaladgálva, hogy minden sebét begyógyítsa. Nem illendő azonnal letámadni a megkerültet, szóval csak megszorítom a kezét, ha az éppen sértetlen, és közben a szívem dobog mint az őrült, hogy sikerült végre megtalálnunk egymást és teljes a csapat.

// Még úgy biztonsági okokból: Csapdafelfedés a csapóajtóra, valamilyen Ereklyevadász varázslattal. : )
HA Cedricet kiszedi valaki:
Familiáris képesség: Gyógyítás //  [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-21, 16:28


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár -> Sötét szoba
A lányok sikeresen elindulnak a cél felé, bár szó se róla, hogy egy-két diák eléggé furcsállva néz rájuk a folyosón, hogy mik ezek a varázslatok és a szinte már kommandós menet, de végül is ez egy varázsló iskola, biztosan sok fura alakot láttak már, ezért az értetlenkedő pislogások után annyiban hagyják a dolgot és mennek a dolgukra. A lányok végül sikeresen elérnek az alagsorba, ahol a térkép alapján megérkezve a célállomásra első körben persze nem látnak semmiféle csapóajtót, vagy egyebet, ellenben épp abban a pillanatban hangos robajjal valahol alattuk valami eldől. Cedric, amint épp a megépített kis "létráján" próbált feljutni a csapajtóhoz, sikertelenül. Nem sérül meg durván, de azért megüti magát itt-ott, főleg hogy már ez is a második próbálkozása.
Így már be lehet tájolni a rejtett csapóajtót, egy kis mágia segítségével, hogy végül felnyitva megtalálják a keresett személyt, aki most egy kisebb halom szekrény/asztal/szék tákolmány romjai alatt, között hever.

//A következő hozzászólás augusztus 27. vasárnap, tehát az írási határidő augusztus 26. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-19, 22:39

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésFél füllel hallgatom, ahogy Sera válaszol Hermione kérdésére. Őszintén szólva nem ismerek senki mást, akinek lenne ilyen képessége, és nekem ez túl bonyolult. Kapcsolatba lépni a túlvilággal? Persze nem állítom, hogy kamu az egész, de furcsa ez a táblás dolog is, meg a múltkor az irodánál… Nekem eléggé felfoghatatlan, de ha már van ilyen, annak örülök, hogy úgymond ilyen kezekben van, mint a lány, és nem pedig olyan rendelkezik a képességgel, aki rosszra akarná használni. Úgy látom, hogy Hermione megnyugodott a választól, pedig azt hittem, hogy ennél ő földhözragadtabb, és még nálam is nehezebben képzel el ilyen dolgokat, de talán tévedtem. Egy ilyen kaland közepén végül is bárkinek változhat a hozzáállása.
Kutatás közben térképre bukkanok szerencsére. Remélem, hogy kivételesen nem visz el minket rosszfelé, és nem rejtett az a hely, ahol Cedric van. Meg is mutatom a többieknek, és Sera rögtön bejelöli rajta a helyet, amerre mennünk kell. Úgy látszik, jókor időzítette a kereső varázslatot, most jól alakulnak a dolgaink, legalábbis jobban, mint a szobában nemrég. Úgy gondolom, hogy ő és Lavender mindenképpen jönnének, Hermione pedig még töpreng egy ideig, de végül csak beleegyezik és velünk tart. Lavender Serának tett megjegyzésére csak biccentek, hogy igen, emlékszem, nagyon kedvelem mindkét lányt, ezért egyikkel sem szeretnék összeveszni egy rossz reakció miatt, de azért azt is remélem, hogy nem pont most fognak egymásnak ugrani.
Hermione javaslatát támogatom, úgyhogy ha a többiek is, akkor gondolom, együtt elvégezzük a bűbájt.
Előveszem én is a pálcámat, és amikor mindenki készen áll, elindulok a térképpel, keresve a lejáratot az alagsorba, követve a pontot. Elvégzek egy patrónusbűbájt, és előreküldöm, hogy kisebb akadályokat tudjon jelezni, vagy megvédeni minket váratlan támadástól, de arra is jók, hogy mutassák az utat. Hermionét is megtaláltuk Lavenderével, akkor a csapóajtónak is meg kell lennie valahogy.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 145

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-19, 14:41
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem sokáig voltam a Tiltott Részlegben, de az a kis idő is bőven elég volt ahhoz, hogy rengeteg dologról maradjak le. Számomra egyelőre még teljesen új, hogy Cedric eltűnt – azért persze valamennyire sejtettem a dolgot -, szóval még csak rácsodálkozom a dolgokra, miközben a többiek némileg már előrébb járnak, ők ugyanis már a megoldást keresik. Szerencsére, odabenn nem sérültem meg, szóval Serának nem sok munkát adok, amiért még hálás is vagyok. Bizonyára ismer gyógyító varázslatokat, ezeket azonban ma nem kell használnia. Rajtam egyelőre nem, és reméljük, akkor sem lesz szükségünk rá, ha megtaláljuk másik elveszett tagunkat.
- Akkor megnyugodtam – mosolyodok el, habár még mindig neheztelek kissé a történtek miatt, de magamban igyekszem belátni, hogy nem sok más lehetőség akadt számukra, mint ezt hinni. Elvégre, elég veszélyes és számunkra ismeretlen terepen vagyunk, ez teljesen érthető reakció, hiszen én is aggódom Cedric miatt és már a legrosszabb lehetőségen pörgök. Egyelőre természetesen csak magamban teszem ezt, habár kétség sem férhet hozzá, hogy a többiek is hozzám hasonló véleménnyel vannak az ügyet illetően. - Bááár... Nem is tudtam arról, hogy van egy ilyen képességed.
Nem kérdem meg, hogy miért nem mesélt még róla, hiszen nem köteles ezt velem megosztani, de azért érdekes képesség lehet, annyi szent. Elég ritka és különleges, ennyit azért tudok róla, de hogy ismerek is ilyen embert... Nem, ezt még álmodni se mertem volna.
- Nem, nem tudok jobbat – csóválom meg a fejem tőlem annyira szokatlan módon, de ha egyszer ez az igazság... Cedric még mindig fogságban van, nálam jobban pedig senki sem tudja, mit is jelent az, ha az ember a szükségesnél több időt tölt olyan helyen, ahol elvileg lennie se kellene, ráadásul egy ismeretlen világban. Nem szándékozom feltartani a többieket, mivel azért igenis tekintettel vagyok arra, hogy Cedric egyelőre nagy veszélyben lehet. - Nem feltétlenül értek egyet a mostani döntésetekkel, de nincs sok időnk, az az igazság.
Mert ki tudja, mi történt vele, mint már említettem, talán nem is él, esetleg valamerre pont haldoklik és ha nem érünk oda időben, pedig megtehettük volna... Nem, nem szeretném, ha mindez az én hibám lenne, szóval nem kellene itt toporognunk egy helyben.
- Rendben, induljunk – sóhajtok egyet, mintegy beleegyezésemet adva a dologra, miközben én is egy pajzsot vonok kis csapatunk köré, hiszen legyen inkább rajtunk dupla védelem, mintsem egy bizonytalanra bízzuk magunkat. Természetesen, ez sem véd meg minket mindentől, az erősebb átkok és bűbájok simán áthatolnak rajta, de pl. a kábító varázslattal szemben sikeresen felveszi a harcot, meg hát kinek lenne oka megtámadni minket? Egy csapat tévelygő diáknak nézünk ki, szóval talán sima menet lesz a dolog. - Nem lenne jobb egy nyomkövető bűbájt szórni mindegyikünkre, külön-külön? Csak ha ismét elveszítenénk egymást...
Nem emlékszem már, hogy megtettük-e a dolgot, de ha igen, akkor kissé elhibáztuk, nem ártana megújítani. Ha kissé jobban odafigyelünk, akkor legközelebb talán már sokkal könnyebb lesz a dolgunk, mint eddig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 531

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-19, 06:57

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]


* Sajnos a jelenlegi helyzetünkben nem sok ötletünk van, szinte egy sem. Mondhatni egy helyben toporgunk, hiszen Hermionén kívül nem találtunk semmit ami Cedric vagy a gonosz banya nyomára vezethetne. Na jó, Hermione megtalálása azért nem semmi, mindenki örül mindenkinek, ám az üzenet amit a rúnakönyvtől és Sera gyűrűjétől kapunk, igen ködös. *-Hááát, hogy volt-e értelme az majd később kiderül, csak le kell jutnunk a föld alá, át a védővarázslaton egy alagúton keresztül.*Bagatell. Minden bizonnyal csapdát rejt amiről nem, hogy mi de még a rúnakönyv sem tudhat és az a szellem sem aki az üzenetet küldte nekünk, ha ugyan szellem volt és nem Cedric varázslata visszahangzott ahogy Sera említette egy lehetőségként. Padma, persze nem akar rosszat, mégis tovább bonyolítja az életünket egyetlen mondattal, de igaza van. Hacsak a Roxfortra gondolok és a folyton irányukat változtató lépcsőkre, melyek ha nem vigyázunk tévútra vezetnek minket, már egy évre elegendő gondot jelenthet. El is húzom a számat belegondolva a helyzetünkbe, tény és való nem túl rózsás.* -Persze minden lehetséges és biztos, hogy vár minket legalább egy csapda, de jelenleg nincs más nyomunk. De persze ha te tudsz jobbat…*Hermione szinte mindig a problémákat keresi és a hibákra mutat rá, azt nem mondom, hogy ötlete soha nincs mert nem lenne igaz, de állandóan akadékoskodik. Merlin ennél rosszabbul össze sem válogathatott volna minket egy csapatba. Azt hiszem ha megtaláljuk Cedricet és hazajutunk s mindezt csapatmunkával érjük el, megérdemlünk egy nagy rakás házpontot. Mielőtt azonban végleg kétségbe eshetnénk, történik némi előrehaladás az ügyben. Padma talált térképe alapján Sera be tudja lőni hellyel-közzel, hogy merre induljunk el, ez is valami ha nem is sok vagy elegendő ahhoz, hogy megtaláljuk Cedricet. Magam elé tartom a pálcámat, hogy indulhassunk, a biztonság kedvéért és ameddig más varázslatra nincs szükség, a pajzsot idézem meg. *-Azért ha megint feltűnik a láthatatlan barátod, kérdezd meg tőle tudja-e hol van Cedric. *Serára mosolygok, majd Padmára nézek, emlékszik-e arra a kis jelenetre Deneira szobája előtt, majd Hermionéra, jelentőségteljesen megemelt szemöldökeim alól. A levegőben hagyom lebegni a mondatot, természetesen magam mögött, hiszen el is indulok Sera familiárisa után.*


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 136

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-17, 20:25
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ugyan nem vagyok egy nagy gyógyító, de ha bármi baja lenne Hermionénak, van egy aduászom, a familiárisom, aki mindig szolgálatra kész, ha segítség kell, ahogy a kalandunk elején - mintha egy évezrede lett volna! - is ott volt bokát helyre hozni. De szerencsére nincsen semmi baja, így már csak az a probléma, hogy ő se tudja pontosan, hogy hol van Cedric. Nekünk már néhány információnk akad, de először jöhet a kínos beszélgetés. Nagy levegőt veszek, és a legmegnyugtatóbb mosolyomat veszem elő.
- Nem, nem azért jött az ötlet, mert már csak a halott szellemedet kerestem, tudtam, hogy minden rendben lesz. Csak azt tudtam, hogy itt vagy, de nem tudsz kapcsolatba lépni, és egy próbát megér, hogy annyira hatással lehetsz ránk, hogy néhány szót megmutass a táblán. De nem te válaszoltál. - teszem hozzá, megmagyarázva, hogy tényleg nem akartam én azonnal eltemetni, csak nem volt jobb ötletem. Persze azok után, hogy Lavender és Padma látott ahogy egy holt lélekhez beszéltem, amit ők nem láttak... Nyilván nekik gyanúsabb lehet, hogy nem idegen tőlem a kapcsolatfelvétel a szellemekkel. Pedig esküszöm szándékosan sose keresem őket.
Hallgatom Hermione álláspontját az üzenetről, de ha teljességgel elvetnénk a dolgot, akkor megint fogalmunk se lenne, hogy merre induljunk, és hiába került ő elő, Cedric még mnindig egyedül van, ki tudja, hogy milyen körülmények között.
- Igen, lehet, hogy csapda, de ha már óvatosan indulunk neki, talán észrevesszük, hogy ki állította és felvehetjük a harcot. Mert valamit tennünk kell. Azt hiszem sokkal jobbat nem tehetünk, minthogy pálcákat fel és mindenki biztosítsa magát és a környezetet. - mondom a többieknek, és kicsit úgy hangozhat, mintha helyettük döntenék, vagy parancsot adnék, de egyáltalán nem ez a szándékom, csak azt akarom, hogy meggondoltan és ügyesen haladjunk. Mert abban szerintem mindenki egyetért Hermionén kívül, hogy haladnunk kell, legalább is Padma biztosan, hiszen már is térkép van a kezében. Miután a varázslatom kimutat egy halvány jelet, és ezt nagyon jól megjegyzem, oda is sétálok mellé, hogy a térképpel és ezzel a tudással belőjük az irányt.
- Nekem tényleg nincs jobb ötletem, minthogy Cedricet találjuk az alagút végén. Talán hiba, hogy bízok a nyomokban. - vallom be, de nincs mit tenni. A térképen bejelölöm egy pálcaintéssel vörös pöttyként, hogy hol állunk most, ha véletlen elkeverednénk mindig lássuk a térképen merről is jöttünk és merre is tartunk, mert azt a területet is megjelölöm persze, amerre a titkos járat lehet. Nem veszem ki Padma kezéből, inkább Lavender és Hermione felé fordulok, hogy áldásukat adják-e az indulásra, és ha igen, akkor pálcával a kézben mehet a menet. A familiárisomat előre küldve felkészítem a mosómedvét is, hogy aktiválja a  mágikus képességét, és óvjon meg minket. Vagy csak engem? A határait még nem silabizáltuk ki.

// Familiáris képesség: Mágikus védelem: Hasonlóan, mint a pajzs védelmet biztosít, ám ez mágikus támadásokra hat, azokat nem engedi át. //  [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 116

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-14, 06:25


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me  
Szerencse, hogy megtalálom, legalább nincsen leláncolva, vagy ilyesmi. Bárhogy is legyen, muszáj kockázatnom, hiszen a többiek nincsen sehol. Lehet, hogy soha nem is találnak rám, ha nem teszek kísérletet a szabadulásra. A mormota valahol kint kószál, lehet, hogy már el is vesztette az erejét, és nem tudott a többieknek szólni. Bakot tartok a lánynak, aki elsőre úgy rám esik, hogy jól össze is fejelünk, de sebaj, ha végre ki tudunk innen jutni, ez a legkevesebb. Legalább a szoba nincsen kicsiszolva semmilyen csapdával, az kéne még, hogy beleessünk valamibe. Nem vagyok egy kifejezetten izmos srác, és de emelgetve a lányt, elsőre még nem tűnik olyan durvának. Aztán ráébredek, hogy teljesen más egyszer megemelni, és megint más huzamosabb ideig tartani.
- Oké, próbálom.. – Nyögöm, ahogyan egyre nehezebben tudom őt tartani. Ha valahogy kijutunk, nem számít, hogy itt most megroppan egy két inam. Azért kitartok, még ha nyögvenyelős is a dolog.. Emelek Marie-n egy utolsót, aki végre fel tudja nyomni magát a csapóajtó kinyitásához. A fény elárasztja ugyan a nyílást, de oly vakító a huszonkét évente sötétség után, hogy elsőre alig látok valamit, csupán az illető körvonalait. Ahogyan meghallom a hangját, és elengedem, próbálom felfogni, hogy mit is mond, úgy látom meg végül az arcát, s értelmezem, hogy mi is történik.
- Várj! Nem kell így történnie.. – Ám ezzel már nem érek semmit, a csapaójtó visszacsukódik, még arra sem volt időm, hogy jobban körülnézzek, hátha valahogy.. – Banyeg.. – Viszont legalább tudom, hogy itt van kijárat.. Tipikus, én szabadítom a világra az ősgonoszt.. Nem érek rá ledöbbenni, próbálok minden mozdíthatót oda vinni a csapóajtó alá, ahol most voltunk. A sötétben is be kell tájolnom magamat, hogy visszataláljak. A mozdítható bútorokat, tárgyakat kell egymásra halmoznom, hogy fel tudjak rajtuk mászni, és én magam próbáljam meg kinyitni a csapóajtót. Ha egyszer utolérem a csajt, minimum hagyom, hogy az Azkabanban rohadjon meg..
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-13, 10:36


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Sera varázslata sikeres, Padma pedig talál térképet. Egyértelműen az alagsorról van szó, be tudják a térkép alapján lőni, hogy nagyjából hol lehet az a rejtett hely, ám valami furcsa okból kifolyólag épp csak pár pillanatig érzékelheti Sera azt a helyet, aztán egyszerűen eltűnik, mintha még a kereső varázslatát is blokkolná valami és csak pár pillanatra volt lehetősége látni. Azt persze nem tudhatja, hogy ez a pár pillanat épp akkorra lett időzítve, amikor sikerült kinyitniuk a csapóajtót, ami alatt a lenti lánynak sikerült megszöknie és amikor visszazárta Cedricet a kereső varázs is elveszítette a nyomot. De már tudják, hogy nagyjából hol van, ha ott lesznek könnyebb lesz meglelni magát a rejtett csapóajtót.

Sötét szoba
Cedricnek sikerül kitapogatni a lányt és végül csak nem tapizza le sem. Bár elég nehézkes a művelet, főleg mert még így is messze a plafon, de éppen elérik és végül csak egyszer sikerül egymásra esniük a művelet közben. Azért sötétben egyensúlyozni valakit úgy, hogy egyikük sem született artista igen nagy kihívásnak bizonyul. A lány végül, amikor Cedric már szinte alig bírja tartani őt, hiszen mégis csak van súlya és magasra kell tartania úgy fest valamit sikerül elérnie.
- Itt van valami! Emelj magasabbra! Várj... a válladra lépek, úgy azt hiszem meg lesz. - sok idő nem telik el, végül fény ár tölti be a szobát, amikor kinyit valamiféle csapóajtót a leányzó. Cedric persze elsőre alig-alig lát valamit, hiszen túlságosan erős a fény. - Ez lesz az! - a leányzó szépen lépeget fel Cedric vállára és nem sokára már nem is érzi a súlyát, bár hallani egy-egy nyögést, de végül úgy fest fel sikerül húznia magát és már a csapóajtóból tekint le a fiúra, akinek lassacskán kezd a látása is rendben lenni és furcsa módon a lányt nagyon... nagyon ismerődnek látja.
- Hát akkor... azt hiszem illene köszönetet mondanom! Köszönöm! További sok sikert! - azzal a csapóajtó halk csattanással vissza is kerül a helyére. Még épp hogy hallhatja a távolodó léptek zaját odafentről, aztán bevillanhat neki honnan olyan ismerős az az arc. Igen erőteljes volt a hasonlóság a boszorkánnyal, aki romba döntötte fél Londont...

//A következő hozzászólás augusztus 20. vasárnap, tehát az írási határidő augusztus 19. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 23:10

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésAggasztó a helyzet, hogy két társunk is úgymond eltűnt, legalábbis egy homályos üzenet kivételével semmi hír nincs róluk, és az is csak Cedricre vonatkozik. Hermionét kellene egyelőre megtalálnunk, és elméletileg jó helyen járunk, ha a patrónus idehozott minket a könyvtárba. Valóban nem volt jó ötlet különválni, talán legközelebb (de ne legyen ilyen kaland lehetőleg, bőven elég volt ez a kettő, már ha ezt megússzuk egyáltalán) majd eszünkbe jut, hogy milyen rossz dolgok történtek olyankor velünk.
A varázslatom sikeres, annyit léptünk előre, hogy van egy láthatatlan emberünk. Megosztom az információt a többiekkel, és valamennyire megpróbálom mutogatással belőni, hogy hol lehet az alak, aki remélhetőleg Hermione. A zárolt részben van minden esetre, szóval akár ő is lehetne, biztos, hogy bementek oda Cedriccel, ha már eljöttek idáig, a kérdés az, hogy mi történt velük.
– Nem tudom, talán megátkozták – válaszolom Sera kérdésére reflexszerűen, hiszen amúgy sem tőlünk várna választ, mi sem voltunk itt, nem láttuk, mi történt. Egyszerűen ha kérdeznek, akkor válaszolok, ez ilyen rossz beidegződés. Lavender is hasonló dolgot mond, szóval igazából a háztársam nagyon örülhet most nekünk. A halottas dolog engem is eléggé meglep. Leginkább csak nagyot nézek, de nem akarok szólni, mert nem hiányzik még egy veszekedés. Inkább megtartom magamnak a véleményemet, de remélem, semmi rossz nem fog kisülni a szeánszból. Szinte abban a pillanatban, hogy Sera elkezdi, Hermione megjelenik ott, ahol a lila pötty lebegett a láthatatlan alak fölött. Hát mégis ő volt!
– Jaj, de örülök, hogy előkerültél! – kiáltok fel, majd hagyom, hogy Lavender kérdezgesse, addig én a diákokat figyelem, hogy ha kell, el tudjam terelni magunkról a figyelmet. Közben fél füllel hallgatom a válaszokat is. Sok újat nem tudtunk meg, csak hogy Cedric már régebb óta eltűnt, és Hermione se tud felőle semmit. Ez elég aggasztó.
Serára figyelek, amikor felolvassa a rúnákat.
– Alagút, védővarázslat, föld alatt? – ismétlem meg újra, töprengve. – Hát, ha ez a kastély is olyan bonyolult, mint a Roxfort, nehéz lesz megtalálni…
Nem osztom Hermione nézetét, hogy ez egy újabb csapda lenne, honnan tudhatták volna előre, hogy egy kísértetvadász is velünk jön, és ezzel próbálkozik? Ki tudja, hogy ebben a dimenzióban van-e ilyen képesség egyáltalán.
Amíg Sera varázsol, én a térkép vagy alaprajz után kutatok, hátha tartanak ilyet a kastélyról, és hátha nem titkos az az alagút, amiről szó van, hogy legalább tudnánk, hol helyezkedik el.[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 145

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 14:39
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Visszafojtott lélegzettel figyelem, mire is jut a varázslatom, mivel ha ez sem sikerül, akkor más ötletem már tényleg nincs... Rémisztő belegondolni abba, hogy a többiek itt vannak, nem messze tőlem, én pedig semmilyen úton-módon nem vehetem fel velük a kapcsolatot. Itt fogok lenni még egy jó ideig, de még így sem biztos az, hogy bármelyik próbálkozásom is sikerrel járna. Látom ugyan, amint Sera leemel egy könyvet a polcról, de a címét még így sem tudom kiolvasni, szóval inkább tovább koncentrálok a saját dolgomra. Nagy eséllyel ők is a megtalálásomon ügyködnek, nem lenne szerencsés megnehezítenem a dolgukat azzal, hogy passzív fél leszek ebben.
- Hála az égnek! - rebegek, miután végre feloszlik a láthatatlan pajzs, amelyet szemmel ugyan nem észlelek, de abból azért tudom, hogy a kinti hangok fokozatosan egyre erősödnek. Sikerült a varázslat, így remegő lábaimmal teszek egy lépést, mintegy a lányok felé, akik időközben már észre is vettek. A rémület, melyet nemrég átéltem, még mindig vasmarokkal fonódik a szívem köré, de nem sok időm marad észbe kapni, mivel Lavender szinte abban a pillanatban információk tömkelegét zúdítja rám, én pedig a viszontlátás öröme helyett inkább csak értetlenül pislogok. - Tessék?
Tanácstalanul pillantok körbe, mintegy bővebb felvilágosítást várva a többiektől, miközben agyam folyamatosan a kulcsszavak körül jár és próbálja őket egyetlen, értelmes mondattá összefonni. Lemaradtam az előzményekről, szóval ez leginkább olyan, mintha egy filmbe kapcsolódtam volna be a közepe táján és most azon igyekeznék, hogy a lehető legjobban felvegyem magamban a történet fonalát.
- Mint láthattad, a Tiltott Részlegben – intek egyet szórakozottan a könyvtár zárolt része felé, majd kissé zavartan tűröm, hogy Sera megvizsgáljon. [color=#6666cc]- Nincs semmi bajom... Igen, arról tudok, hogy Cedric nincs meg, de hogy merre tűnt el, arról már fogalmam sincs – sóhajtok fel gondterhelten, miközben körbenézek. - Amikor bementem, még megvolt, utána már nem hallottam semmit sem és őt se láttam semerre. Reméltem, hogy megkeresett titeket, de amikor nélküle jöttetek vissza... Mi történt vele?
Remélem, legalább ők bővebb felvilágosítást tudnak adni a történtekről, ha már én ennyire csúfosan kudarcot vallottam. Talán van valami kiindulópontjuk vagy hasonló dolog. Pillantásom eközben a Sera által levett könyvre esik, immár világosan látom rajta, hogy rúnás kötet, amikor pedig a kellékeket is megpillantom, tágra nyílt szemmel meredek a lányra:
- Te azt hitted, meghaltam? - teszem fel a kérdést döbbenten hápogva, és noha tudom, hogy sok más dolgot nem tételezhettek fel rólam, akkor is sokkoló maga a tudat, hogy egészen idáig eljutottak gondolatban. Igyekszem hát úrrá lenni a zavaromon, majd ismét megszólalok: - És legalább volt valami haszna ennek a szeánsznak?
Nem hiszek az ilyesmiben, szóval nem sok értelmét látom a dolognak, de azért ki tudja, talán mégis lett valami eredménye.
- Talán többre mentünk volna vele, ha előbb veszitek le a polcról – sóhajtok egyet, noha nem értem, ki támogatna minket ezen a világon. - Különben is, nem hiszem, hogy bízni kellene bárkiben vagy bármiben is. Lehet, hogy ez is valami újabb csapda, nem igaz? Valaki így akar csapdába csalni minket.
Mert hát vannak itt diákok, még talán olyasvalaki is akad közöttük, aki a könyvtáros oldalán áll, most pedig azt szeretnék elérni, hogy önszántunkból sétáljunk a kelepcéjükbe.
- Az ilyesmit nem nehéz manipulálni, még egy öt éves gyerek is meg tudja csinálni, ha pálca kerül a kezébe. Csak egy újabb trükk, semmi több. Javaslom, hagyjuk figyelmen kívül, talán jobban járunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 136

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 11:40
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Hermione visszajelzésére számítok, csak az forog a fejemben, hogy valahogy fel kell venni a kapcsolatot, és a szellemtáblák ötlete nagyon is egyszerű. Persze most rúnával és egy gyűrűvel, de a lényeg ugyanaz, ha itt van, és beszélni nem tud, látni nem látjuk, talán jelet még is tud adni ezzel. Egyáltalán nem az a célom ezzel, hogy a többiekre ráijesszek, meg hogy Hermionét vagy Cedricet már is temessem, így amikor Lavender jön a drámai kiakadással csak idegesen szisszenek egyet.
- Én se szurkolok azért, hogy meghaljon és csak a halott lelke tudjon beszélni velünk, de kifogytam az ötletekből Lavender. - húzom el a számat, pedig már majdnem sikerült megfeledkeznem arról, hogy milyen érzékeny és következetlen is ez a lány. Aztán a gyűrű megmozdul, és ahogy már előre elterveztem, nem szándékozok senkit se temetni azonnal, hiszen nem holtat idéztem, csak valami kommunikációs síkot teremtettem, mert a beszéd és a látás ki volt lőve. Még is
összeszorul a szívem, és kicsit összenézek a többiekkel, mikor megmozdul a gyűrű. Könnyedén össze lehet olvasni, de nem tudom Padma hogy áll a rúnákkal, így felolvasom neki.
- Alagút, védővarázslat és föld alatt. - szólalok meg, és akármennyire nem abból indultam ki, hogy Hermione halott, azért a hangom elhaló. ÉS ekkor jelenik meg a lány. Nagy levegőt veszek, mintha már nem vettem volna percek óta, és ugyan elkerülöm Lavender kirohanását, de én is nagyon megkönnyebbülök.
- Hála az égnek. - bukik ki belőlem, és azonnal odamegyek, hogy megnézzem jól van-e. Lavender már lezúdította, így csak ellenőrzöm, hogy sérülései vannak-e, aztán már is az alagút problémával foglalkozom, míg ő válaszolgat. - Lehet, hogy a lány volt a szobából, csak most sem akar alakot ölteni, és most előttem se. Vagy Cedric varázslata visszhangzik. Mindenképpen meg kell találnunk ezt az utat.
Elhallgatok és jön a gondolkozás. A pálcámat felemelve idézek meg gy mágiafelismerő varázslatot, ami megjelöli, hogy melyik irányba lehetnek rejtett, mágikusan védett ajtók, mint például csapóajtó, vagy egy könyv kihúzásával elrejtett szekrény-ajtó, vagy ilyesmi...

// Kitaláció a varázslat, de remélem létezhet. Very Happy //[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 116

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 09:40


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Még mindig élek a gyanuperrel, hogy magával ezzel a Daronellel vagyok egy szobában, hiszen nem tudom, hogy Marie hogy néz ki. Lehet, hogy mindez csapda, és a sötét banya csupán az első sorból akarja nézni a pusztulásunkat, ezért játsza el a saját foglyát, hogy engem kifaggasson. Lehet, hogy azért engem, mert köztudottan egyenes jellem vagyok, és kénytelen vagyok az őszinteséget alapul venni. Nem gyanakodhatok mindenkire, még egy ilyen végzetes helyzetben sem. Meg kell adnom az esélyt arra, hogy Marie tényleg egy szemtanu, hiszen a banya is most éppen diáklány, simán elképzelhető, hogy olykor bizony óvatlan, hagy szemtanukat, aztán el kell varrnia a szálakat. Végülis amikor átmentünk Kylie-val abba a furcsa világba, ott volt az a Kylie-klón, aki bár sötét teremtmény, mégis, sanyarú volt a sorsa, egyszer talán meg is szöktethetnénk.. Na de előbb nekünk kell hazajutni, főleg nekem kiszabadulni. Pálca híjján sem vesztek az aktívságomból, ötletekkel bombázom Marie-t. Ezek szerint mégsem próbált mindent, ami eleve jó hír. – Igen, ketten már magasabbak tudunk lenni. – Mondjuk azt nem értem, hogy miért csak én induljak el felé, de lehet, hogy le van láncolva, vagy ilyesmi. Bár egy sötét zárt szobában nem lenne létjogosultsága még a láncoknak is, de ki tudja. Elkezdek tapogatózni, de csak szépen deréktájban, hogy ha véletlenül bele is ütköznék a lányba, ne valami intim területet tapintsak ki. A végén még ő ölne meg Darenelt beelőzve. Ha megtalálom, akkor ismét megszólalok. – Ha bakot tartok neked, és megtámaszkodsz az egyik falon, fel tudsz nyúlni? Hátha van valami szellőző, vagy galéria, vagy valami, amin el tudunk indulni. Azért vaksötétben ez szintén állati kockázatos, hiszen a magasból már még durvább így leesni. De ha belemegy, akkor összekulcsolom az ujjaimat, várva, hogy belelépjen, és felemelhessem.

zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 531

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-11, 17:00

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]


*Nem sokkal jobb az a hír, hogy Cedricet elrabolták annál, hogy megsérült, tekintve a háttérben álló, sejthető személyt akit felelőssé tehetünk ezért, de egyetértek Padmával. Az üzenet legyen bármilyen zavaros csak arról szólt, hogy bezárták egy sötét helyiségbe. Viszont Hermionéról nem szólt semmi, ezért azt is feltételezzük, hogy ők is különváltak, vagy szándékosan és úgy érte őket a baj, vagy maga a baj választotta őket szét. A lényeg, hogy mire a könyvtárhoz érünk, egyiküket sem látjuk. Szerencsére Padma is és Sera is sikerrel járnak a maguk kutatásával, míg Padma varázsol, Sera kérdezősködik.* -Remek. Ha rejtett, akkor még azt is meg kell keresnünk hogyan jutunk be. De ha Hermionénak sikerült, akkor nekünk is sikerülhet.*Végszóra Padma közli, hogy lát valakit akit mi nem, de igazából ő sem, csak sejti, hogy talán Hermione lehet a könyvtár rejtett tiltott részéből. *-Talán az őt rejtő bűbáj miatt nem tud. Ha nem látjuk, csak a varázslat érzékeli, akkor jól el van rejtve. *Válaszolom Sera kérdésére és arra nézek amerre Padma mutatott, bár én semmit nem látok és ezen a ponton csődöt mond az ötlettáram is. Se rúna, se szimbólum amin elindulhatnánk. *-Óóóó, ez _nagyon_ morbid Sera. Hermione nem halt meg, vagyis nem fog tudni kapcsolatba lépni velünk ezen a módon.*Eddig sem voltunk jóban, de most kifejezetten megutálom a csajt. Persze nem tudhatjuk, hogy az akit Padma lát, vagy legalábbis a jelenlétét, tényleg Hermione e. Lehet akár más is aki szintén csapdába esett odabent, de azért azt túlzásnak tartom, hogy Sera halottakat idéz meg. Vagy legalábbis egyet próbál. Ennek ellenére szívszorongva várom, hogy mit csinál a táblán lévő gyűrű és amikor megmozdul, halkan, önkéntelenül felsikkantok, ezzel egy időben megjelenik Hermione is, de pillanatokig tart mire felfogom a lényeget.* -HERMIONE! Te nem haltál meg! Merlin szakállára!...akkor ki üzen nekünk?*Nézek felváltva a lányra és a táblára, amin még is csak kialakul egy üzenet. A három szó nem túl nagy segítség, tekintve, hogy Cedrictől hasonló üzenetet kaptunk. Hát legfeljebb az alagút az amiről eddig nem tudtunk.* -Te hol voltál eddig? Cedric hol van? Nekünk elküldte a patrónusát, de elég zavart és ködös üzenetet kaptunk tőle és most meg ez. *Mutatok a mondat végén a polcról levett könyvre amelyen a gyűrű táncot jár.* -Cedric a föld alatt van egy sötét helyen és védővarázslat rejti el. A könyvtárosban pedig nem szabad megbízni. Deneira szobájában pedig van egy volt-nincs szekrény.*És megint majdnem ott vagyunk ahonnan elindultunk.*


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-06, 20:03


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Hermione varázslata végül csak sikert hoz és ott, ahol Padma varázslata jelezte immár feltűnik végre a leányzó nagyjából akkor, amikor Sera elkezd holtak után kutatni. Viszont annak ellenére, hogy Hermione végre megjelenik a szemük előtt és képes kijönni a Tiltott részlegről a gyűrű mégis mozogni kezd. Az alagút, védővarázslat és föld alatt rúnákon áll meg.

Sötét szoba
A lány elég jól hallhatóan mintha elgondolkodna, mivel még levegőt is alig vesz pár pillanatig.
- Plafon? - egyértelmű, hogy erre nem gondolt. - A padlót megnéztem, bár nem mozgattam el a dolgokat, nehezek voltak, de a plafon? A hangomat követed akkor megtalálsz. - ha kell akkor beszél tovább persze, hogy Cedric elérje, de hogy mégis hogyan néznék végig a plafont arra érezhetően nem sok ötlete van, hiszen oda azért határozottan nehéz lenne csak úgy feljutni.

//A következő hozzászólás augusztus 13. vasárnap, tehát az írási határidő augusztus 12. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 136

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-05, 13:10
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem tudok nem aggódni a társainkért, hiszen egy másik világban vesztettük el egymást, és egészen biztos, hogy bajban vannak... De nem akarom elveszteni a fejemet és úgy viselkedni, mint egy bepánikolt idióta. Az túl sok problémát szülne. A könyvtárban nincsen se Cedric, se Hermione, de még a könyvtáros se, és a három emberkéből, akikhez odafordulok, az egyik válaszol, és ő se túl bíztatót.
- Hát ugyan hol máshol lennének, mint a rejtett Tiltott részlegben.- válaszolom, kicsit talán gondterhelten, aztán egy mosolyt erőltetek és megköszönöm, hogy válaszolt. Visszafordulok a többiekhez, hogy közöljem velük is a dolgokat, bár igazából közelben voltunk, szóval Lavender már hallotta is. Kicsit biccentek egyetértőleg, tuti, hogy valahol ott vannak, de azért ez nem magyaráz meg mindent...
- Azt mondta, hogy a Tiltott részleg rejtett, lehet, hogy mágikus csapdákkal is fel van szerelve. Lehet, hogy a könyvtáros ismeri Deneirát és falaz neki, ezért inkább beküldte őket a mágikus csapdába a segítség helyett. De... Ez azért még nem segít abban, hogy elő is kerítsük őket. - mondom a társaimnak, aztán kicsit felvonom a szemöldököm mikor Padma azt mondja, hogy van itt egy láthatatlan, aki lehet, hogy Hermione. - Ha itt van miért nem tud velünk kapcsolatba lépni? - jön a költői kérdés, és mivel jobb ötletem nincs, leveszek az egyik polcról egy Rúna ABC-t, amit tudok, hogy ugyanúgy ismer Hermione, mint én, és az egyik oldalán ott van az egész ABC ténylegesen. Lerakom kihajtva az asztalra és az ujjamról lehúzom a családi címeres gyűrűmet és a karikát ráillesztem a könyvre.
- Na jó. Ez lehet, hogy egy kicsit morbid lesz. De ha itt vagy, akkor játszunk egy kis szeánszot... Mozgasd a gyűrűt azokra a rúnákra, amikkel mondanál nekünk valamit. - mondom, azért nem kiabálva, hiszen a többi diák nagyon hülyének nézne minket. Még belegondolni is borzalmas, hogy ilyenhez folyamodom, hiszen ezzel azt feltételezem, hogy csak a lelke van itt, nem a teste, de... Újra rákoncentrálok a szellemek látására, hátha kiderül, hogy tényleg ő van-e itt, és fel tudjuk venni vele a kapcsolatot.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-04, 23:00

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésIgen, a múltkori ilyen kalandunkban sem sült ki semmi jó, amikor különváltunk, de hát néha sajnos elkerülhetetlen, bár, ha együtt maradunk, akkor talán nem esett volna senkinek baja, de sokkal lassabb idő alatt jutottunk volna bármire is.
– Igen… ha patrónust küldött, talán azt jelenti, hogy egyébként más baja nem esett azon kívül, hogy elrabolták – kicsit kérdő a hangsúlyom a végén, mert nem biztos, hogy ez történt, de ha semmiképp sincs Hermionéval, akkor valami történhetett vele, velük. Remélem, legalább a lányt sikerül megtalálni, ő biztosan többet tud a dologról. Otthagyjuk hát a szekrényt és a szobát, hogy Lavender patrónusát követve Hermione nyomába eredjünk. Útközben nem történt semmi rendkívüli szerencsére, bár kicsit gyanús nekem, hogy minden ennyire békés, de most ezzel nem akarok foglalkozni. A kulcstartót jó helyre tettem a zsebembe, de igyekszem figyelni rá, hátha más környezetbe érve is elkezd vibrálni. A könyvtárban elsőre semmit sem látunk, csak diákokat, de szokatlan eseménynek nincs jele, leszámítva azt, hogy Hermionénak itt kellene lennie, de mégsincs. Legalábbis a patrónus nem látja. Ezért kipróbálok egy varázslatot, ami szerencsére működik. Figyelmesen nézem a lila pöttyöket az emberek feje fölött, amikor egyszercsak a távolban észreveszek még egyet, ami látszólag senkihez nem tartozik. De ez a varázslat nem téved.
– Van ott valaki – súgom Lavendernek, válaszolva a kérdésére, majd ha közben Sera is visszatér a kérdezősködés után, neki is továbbítom az infót. – Láthatatlan, úgy tűnik, nem tudom, hogy Hermione-e az, de esélyes, ha a patrónus idehozott minket – folytatom, és kíváncsian várom, hogy Sera megtudott-e valamit a diákoktól.
- Egyetértek, most már szerintem is mindenképp maradjunk együtt, főleg, ha Hermione is meglesz – jegyzem meg én is.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 145

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-04, 17:28
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
A lányok próbálkoznak, úgyhogy jelen pillanatban nem tehetek mást, minthogy türelmesen várok. A varázslataim egyike sem működött eddig, szinte mindegyik lepattan erről a burokról, vagy nem is tudom, minek kellene neveznem. Kellemetlen, annyi szent... Ráadásul, még az is igen aggasztó számomra, hogy Cedricet se látom semerre, szóval ez arra enged következtetni, hogy ő is bajba került. Na jó, talán nem akkorába, mint én, de mindenképp bajba.
- Lányok! Itt vagyok!
Jól tudom, hogy felesleges próbálkoznom, hiszen senki sem hallja, amit mondok, de úgy érzem, mégsem várhatok rájuk karba tett kézzel. A galleonok itt nem működnek, közönséges pénzérmék csupán, nagyon úgy néz ki, hogy még ebben a világban is létezik ez a varázslat. Vagy legalábbis valamiféle ellenbűbáj akad rá. Padma bűbájának semmi hatását sem látom, vagy csak ő az, aki láthatja? Vannak olyan varázslatok ugyanis, melyet csakis a létrehozójuk észlelhet, senki más.
- Finite Incantatem! - ejtem ki a varázsigét, miközben pálcám egyetlen hirtelen mozdulattal lendítem előre. Nem hiszek a sikerben, de amíg nem próbáltam ki minden – általam ismert – varázslatot, addig nem nyugszom, ennyire ismerem már magam. A lányokkal nem tudom felvenni a kapcsolatot, nyilván Cedric sincs velük, hogy megmondja nekik, mi is történhetett velem és rossz lenne azt látni, hogy dolguk végeztével elmennek, majd sohasem térnek vissza. Mindig is szerettem a könyveket, de hogy pont egy könyvtárban kelljen meghalnom... Nem, ez még számomra is túl bizarr gondolat. Ideig-óráig elvagyok velük, de nem napokig, vagy szerencsésebb esetben évekig. Talán ezen kívül még a Lumost is megpróbálhatnám, de nem hiszem, hogy bármit is észlelnének belőle, hiszen még engem se látnak.


Finite Incantatem: Megszünteti egy korábban elvégzett varázslat hatását (pl. rontásét, átokét).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 531

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-04, 07:43

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]


* Noha minden nyomunk a szekrényhez vezet, úgy tűnik az a megoldás, hagyjuk a fenébe. Cedric és Hermione keresésére indulunk, kár volt szétválnunk egy számunkra ismeretlen világban. Ez már akkor is hiba volt amikor a Tiltott Rengetegben voltunk és színre lépett az unikornisos banya. *-Biztos, hogy mágikusan levédett, különben a patrónusa nem lett volna olyan zavart. *Hermionét pedig semmilyen formában nem tudtuk elérni, pedig ott voltak még B tervnek a megbűvölt galleonok is üzenet hírvivőknek. A könyvtárhoz érve azonban még annyit sem tudunk meg mint amennyit eddig sejtettünk, se Cedric, se Hermione és a patrónusom sem találja őket, pedig eddig legalább elvezetett minket, viszont néhány lézengő itteni diákon kívül nem látunk mást. Még a könyvtáros is eltűnt, akiben nem bízhatunk. Naná, hogy eltűnt, majd hülye lesz itt maradni, hogy számon kérhessük. Sera kérdezősködni kezd, ami jó, mert legalább a könyvtáros hollétéről tudomást szerezhetünk, ők jobban ismerik, mi még nem is láttuk, szóval akár egy legilimentor tanárt is leszólíthatunk helyette. Már ha létezik itt a legilimencia. Padma varázslat azonban még jól jöhet ha sikerül, én meg csak állok ott tehetetlenül míg meg nem hallom a Tiltott részleg létezését.* -Hát ha van olyan akkor Hermione tutira ott van. *Nem kis irónia van a hangomban, viszont vegyül bele némi remény is, hogy el tudunk indulni valamerre. Viszont ha jól értettem, oda kell a könyvtáros is, hogy bejussunk, de az egészben van egy csavar is, ha bejutunk, úgy járunk mint Hermione. *-Padma, látsz valamit? Sikerült?*A kérdés már csak az, ha sikerült is aktiválni a varázslatot, hogyan tovább? Hiszen nem szándékozunk csapdába esni, mivel Cedricet is meg kell találnunk és van egy olyan érzésem, hogy ők ketten nem együtt vannak, különben Cedric megemlítette volna Hermionét, vagy a patrónusa azt üzente volna, hogy „Itt vagyUNK egy sötét szobában”. *-Bárhogy is van, mi már ne váljunk szét. Keressük meg Hermionét, aztán Cedricet és menjünk vissza a szekrényhez.


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 116

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-03, 18:34


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Az az egy vigaszom van, hogy amíg a többiek engem keresnek, talán meg tudok valamit ennek a Daronel Deneirának az előéletéről, és ha Hermione végre rájön, hogy itt kuksolok a halálcsapdában, hátha már olyan infóval tudom fogadni őket, amivel akár le is győzhetjük a most még fiatalkorúnak tűnő banyát. A cellatársam lány, mondjuk ezt korábban is kitalálhattam volna, ha a szobatársának vallotta magát, de most már nem csak a sötétben suttogó nemtelen alaknak tudom társítani a hangot, hanem egy lánynak. Kivéve, ha akivel most vagyok, nem is Marie, hanem maga a banya, csak éppen arra játszva, hogy elhitesse velem az ártatlanságát, mert amúgy a kérdése fontos lehet, ezért jól meg kell gondolnom, hogy mit is válaszolok. Ám én sosem voltam a kerülőutak híve, kockáztatok, mint mindig.
- Üdv Marie. Nem kell gúnyolódni, ha kijutok, te is jössz velem. Nem, valóban nem szoktam feladni, és most már te sem. – A hangom derűs a hervasztó helyzet ellenére is. Nehéz egy arctalan hanghoz kötni a személyiségét, de nem látom benne a rosszat, biztosan a kétségbeesés, és a düh az, ami miatt ennyire letargikus állapotba került. Remélhetőleg rám nem ez a sors vár, és még őt is vissza tudjuk hozni valahogyan. Hiába szenvedek, nem sikerül az ajtóval kezdenem semmit. Bosszúsan fújtatok, Marie legalább ezen jót szórakozhat.
- Poszter.. Hm.. Lehet, hogy a poszter mögött egy titkos járat húzódik. Nos. Mi egy másik dimenzióból jöttünk a barátaimmal, ahol az egykori szobatársad már felnőttként hozott terrort sokakra. Elkapott fiatalokat, és unikornis szobrokat, freskókat csinált belőlük. Valahogyan ebből nyert hatalmat.. – Tűnődöm el, mert nem értem nagyon  a dolog miértjét, de ez most talán mindegy is. Ki kéne jutnunk innen, mert nem biztos, hogy a lányok ránk találnak. – Csapóajtó, plafon? Csapóajtót hátha ki tudunk tapogatni, ha eltologatjuk, amit csak lehet, a plafonról is indulhat valami járat. Merre vagy Marie?zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés

Vissza az elejére Go down

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» [Küldetés] Sword Arti Nyomozók
» [Küldetés] A Pók Kazamata
» [Küldetés] Az elrabolt ara
» [Játékos Küldetés]Egy, kettő, három...
» [Játékos küldetés] A pénz serlege

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-