Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Seprűtároló
  Today at 00:21
Cyra Frostmere

ϟ Neira & Castiel
  Yesterday at 23:50
Castiel Horan

ϟ Londoni küldetés
  Yesterday at 22:39
Padma Patil


ϟ Graves & Cody
  Yesterday at 18:50
Graves Matlock
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Graves Matlock
 
Georgiana Findley
 
Luna Lovegood
 
Dane Seoras
 
Megan Smith
 
Kalandmester
 
Draco Malfoy
 
Lacey Stewart
 
Statisztika

Összesen 542 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Hector Arbogast

Jelenleg összesen 31995 hozzászólás olvasható. in 3019 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés Yesterday at 22:39

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésFél füllel hallgatom, ahogy Sera válaszol Hermione kérdésére. Őszintén szólva nem ismerek senki mást, akinek lenne ilyen képessége, és nekem ez túl bonyolult. Kapcsolatba lépni a túlvilággal? Persze nem állítom, hogy kamu az egész, de furcsa ez a táblás dolog is, meg a múltkor az irodánál… Nekem eléggé felfoghatatlan, de ha már van ilyen, annak örülök, hogy úgymond ilyen kezekben van, mint a lány, és nem pedig olyan rendelkezik a képességgel, aki rosszra akarná használni. Úgy látom, hogy Hermione megnyugodott a választól, pedig azt hittem, hogy ennél ő földhözragadtabb, és még nálam is nehezebben képzel el ilyen dolgokat, de talán tévedtem. Egy ilyen kaland közepén végül is bárkinek változhat a hozzáállása.
Kutatás közben térképre bukkanok szerencsére. Remélem, hogy kivételesen nem visz el minket rosszfelé, és nem rejtett az a hely, ahol Cedric van. Meg is mutatom a többieknek, és Sera rögtön bejelöli rajta a helyet, amerre mennünk kell. Úgy látszik, jókor időzítette a kereső varázslatot, most jól alakulnak a dolgaink, legalábbis jobban, mint a szobában nemrég. Úgy gondolom, hogy ő és Lavender mindenképpen jönnének, Hermione pedig még töpreng egy ideig, de végül csak beleegyezik és velünk tart. Lavender Serának tett megjegyzésére csak biccentek, hogy igen, emlékszem, nagyon kedvelem mindkét lányt, ezért egyikkel sem szeretnék összeveszni egy rossz reakció miatt, de azért azt is remélem, hogy nem pont most fognak egymásnak ugrani.
Hermione javaslatát támogatom, úgyhogy ha a többiek is, akkor gondolom, együtt elvégezzük a bűbájt.
Előveszem én is a pálcámat, és amikor mindenki készen áll, elindulok a térképpel, keresve a lejáratot az alagsorba, követve a pontot. Elvégzek egy patrónusbűbájt, és előreküldöm, hogy kisebb akadályokat tudjon jelezni, vagy megvédeni minket váratlan támadástól, de arra is jók, hogy mutassák az utat. Hermionét is megtaláltuk Lavenderével, akkor a csapóajtónak is meg kell lennie valahogy.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés Yesterday at 14:41
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem sokáig voltam a Tiltott Részlegben, de az a kis idő is bőven elég volt ahhoz, hogy rengeteg dologról maradjak le. Számomra egyelőre még teljesen új, hogy Cedric eltűnt – azért persze valamennyire sejtettem a dolgot -, szóval még csak rácsodálkozom a dolgokra, miközben a többiek némileg már előrébb járnak, ők ugyanis már a megoldást keresik. Szerencsére, odabenn nem sérültem meg, szóval Serának nem sok munkát adok, amiért még hálás is vagyok. Bizonyára ismer gyógyító varázslatokat, ezeket azonban ma nem kell használnia. Rajtam egyelőre nem, és reméljük, akkor sem lesz szükségünk rá, ha megtaláljuk másik elveszett tagunkat.
- Akkor megnyugodtam – mosolyodok el, habár még mindig neheztelek kissé a történtek miatt, de magamban igyekszem belátni, hogy nem sok más lehetőség akadt számukra, mint ezt hinni. Elvégre, elég veszélyes és számunkra ismeretlen terepen vagyunk, ez teljesen érthető reakció, hiszen én is aggódom Cedric miatt és már a legrosszabb lehetőségen pörgök. Egyelőre természetesen csak magamban teszem ezt, habár kétség sem férhet hozzá, hogy a többiek is hozzám hasonló véleménnyel vannak az ügyet illetően. - Bááár... Nem is tudtam arról, hogy van egy ilyen képességed.
Nem kérdem meg, hogy miért nem mesélt még róla, hiszen nem köteles ezt velem megosztani, de azért érdekes képesség lehet, annyi szent. Elég ritka és különleges, ennyit azért tudok róla, de hogy ismerek is ilyen embert... Nem, ezt még álmodni se mertem volna.
- Nem, nem tudok jobbat – csóválom meg a fejem tőlem annyira szokatlan módon, de ha egyszer ez az igazság... Cedric még mindig fogságban van, nálam jobban pedig senki sem tudja, mit is jelent az, ha az ember a szükségesnél több időt tölt olyan helyen, ahol elvileg lennie se kellene, ráadásul egy ismeretlen világban. Nem szándékozom feltartani a többieket, mivel azért igenis tekintettel vagyok arra, hogy Cedric egyelőre nagy veszélyben lehet. - Nem feltétlenül értek egyet a mostani döntésetekkel, de nincs sok időnk, az az igazság.
Mert ki tudja, mi történt vele, mint már említettem, talán nem is él, esetleg valamerre pont haldoklik és ha nem érünk oda időben, pedig megtehettük volna... Nem, nem szeretném, ha mindez az én hibám lenne, szóval nem kellene itt toporognunk egy helyben.
- Rendben, induljunk – sóhajtok egyet, mintegy beleegyezésemet adva a dologra, miközben én is egy pajzsot vonok kis csapatunk köré, hiszen legyen inkább rajtunk dupla védelem, mintsem egy bizonytalanra bízzuk magunkat. Természetesen, ez sem véd meg minket mindentől, az erősebb átkok és bűbájok simán áthatolnak rajta, de pl. a kábító varázslattal szemben sikeresen felveszi a harcot, meg hát kinek lenne oka megtámadni minket? Egy csapat tévelygő diáknak nézünk ki, szóval talán sima menet lesz a dolog. - Nem lenne jobb egy nyomkövető bűbájt szórni mindegyikünkre, külön-külön? Csak ha ismét elveszítenénk egymást...
Nem emlékszem már, hogy megtettük-e a dolgot, de ha igen, akkor kissé elhibáztuk, nem ártana megújítani. Ha kissé jobban odafigyelünk, akkor legközelebb talán már sokkal könnyebb lesz a dolgunk, mint eddig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés Yesterday at 06:57

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]


* Sajnos a jelenlegi helyzetünkben nem sok ötletünk van, szinte egy sem. Mondhatni egy helyben toporgunk, hiszen Hermionén kívül nem találtunk semmit ami Cedric vagy a gonosz banya nyomára vezethetne. Na jó, Hermione megtalálása azért nem semmi, mindenki örül mindenkinek, ám az üzenet amit a rúnakönyvtől és Sera gyűrűjétől kapunk, igen ködös. *-Hááát, hogy volt-e értelme az majd később kiderül, csak le kell jutnunk a föld alá, át a védővarázslaton egy alagúton keresztül.*Bagatell. Minden bizonnyal csapdát rejt amiről nem, hogy mi de még a rúnakönyv sem tudhat és az a szellem sem aki az üzenetet küldte nekünk, ha ugyan szellem volt és nem Cedric varázslata visszahangzott ahogy Sera említette egy lehetőségként. Padma, persze nem akar rosszat, mégis tovább bonyolítja az életünket egyetlen mondattal, de igaza van. Hacsak a Roxfortra gondolok és a folyton irányukat változtató lépcsőkre, melyek ha nem vigyázunk tévútra vezetnek minket, már egy évre elegendő gondot jelenthet. El is húzom a számat belegondolva a helyzetünkbe, tény és való nem túl rózsás.* -Persze minden lehetséges és biztos, hogy vár minket legalább egy csapda, de jelenleg nincs más nyomunk. De persze ha te tudsz jobbat…*Hermione szinte mindig a problémákat keresi és a hibákra mutat rá, azt nem mondom, hogy ötlete soha nincs mert nem lenne igaz, de állandóan akadékoskodik. Merlin ennél rosszabbul össze sem válogathatott volna minket egy csapatba. Azt hiszem ha megtaláljuk Cedricet és hazajutunk s mindezt csapatmunkával érjük el, megérdemlünk egy nagy rakás házpontot. Mielőtt azonban végleg kétségbe eshetnénk, történik némi előrehaladás az ügyben. Padma talált térképe alapján Sera be tudja lőni hellyel-közzel, hogy merre induljunk el, ez is valami ha nem is sok vagy elegendő ahhoz, hogy megtaláljuk Cedricet. Magam elé tartom a pálcámat, hogy indulhassunk, a biztonság kedvéért és ameddig más varázslatra nincs szükség, a pajzsot idézem meg. *-Azért ha megint feltűnik a láthatatlan barátod, kérdezd meg tőle tudja-e hol van Cedric. *Serára mosolygok, majd Padmára nézek, emlékszik-e arra a kis jelenetre Deneira szobája előtt, majd Hermionéra, jelentőségteljesen megemelt szemöldökeim alól. A levegőben hagyom lebegni a mondatot, természetesen magam mögött, hiszen el is indulok Sera familiárisa után.*


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-17, 20:25
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ugyan nem vagyok egy nagy gyógyító, de ha bármi baja lenne Hermionénak, van egy aduászom, a familiárisom, aki mindig szolgálatra kész, ha segítség kell, ahogy a kalandunk elején - mintha egy évezrede lett volna! - is ott volt bokát helyre hozni. De szerencsére nincsen semmi baja, így már csak az a probléma, hogy ő se tudja pontosan, hogy hol van Cedric. Nekünk már néhány információnk akad, de először jöhet a kínos beszélgetés. Nagy levegőt veszek, és a legmegnyugtatóbb mosolyomat veszem elő.
- Nem, nem azért jött az ötlet, mert már csak a halott szellemedet kerestem, tudtam, hogy minden rendben lesz. Csak azt tudtam, hogy itt vagy, de nem tudsz kapcsolatba lépni, és egy próbát megér, hogy annyira hatással lehetsz ránk, hogy néhány szót megmutass a táblán. De nem te válaszoltál. - teszem hozzá, megmagyarázva, hogy tényleg nem akartam én azonnal eltemetni, csak nem volt jobb ötletem. Persze azok után, hogy Lavender és Padma látott ahogy egy holt lélekhez beszéltem, amit ők nem láttak... Nyilván nekik gyanúsabb lehet, hogy nem idegen tőlem a kapcsolatfelvétel a szellemekkel. Pedig esküszöm szándékosan sose keresem őket.
Hallgatom Hermione álláspontját az üzenetről, de ha teljességgel elvetnénk a dolgot, akkor megint fogalmunk se lenne, hogy merre induljunk, és hiába került ő elő, Cedric még mnindig egyedül van, ki tudja, hogy milyen körülmények között.
- Igen, lehet, hogy csapda, de ha már óvatosan indulunk neki, talán észrevesszük, hogy ki állította és felvehetjük a harcot. Mert valamit tennünk kell. Azt hiszem sokkal jobbat nem tehetünk, minthogy pálcákat fel és mindenki biztosítsa magát és a környezetet. - mondom a többieknek, és kicsit úgy hangozhat, mintha helyettük döntenék, vagy parancsot adnék, de egyáltalán nem ez a szándékom, csak azt akarom, hogy meggondoltan és ügyesen haladjunk. Mert abban szerintem mindenki egyetért Hermionén kívül, hogy haladnunk kell, legalább is Padma biztosan, hiszen már is térkép van a kezében. Miután a varázslatom kimutat egy halvány jelet, és ezt nagyon jól megjegyzem, oda is sétálok mellé, hogy a térképpel és ezzel a tudással belőjük az irányt.
- Nekem tényleg nincs jobb ötletem, minthogy Cedricet találjuk az alagút végén. Talán hiba, hogy bízok a nyomokban. - vallom be, de nincs mit tenni. A térképen bejelölöm egy pálcaintéssel vörös pöttyként, hogy hol állunk most, ha véletlen elkeverednénk mindig lássuk a térképen merről is jöttünk és merre is tartunk, mert azt a területet is megjelölöm persze, amerre a titkos járat lehet. Nem veszem ki Padma kezéből, inkább Lavender és Hermione felé fordulok, hogy áldásukat adják-e az indulásra, és ha igen, akkor pálcával a kézben mehet a menet. A familiárisomat előre küldve felkészítem a mosómedvét is, hogy aktiválja a  mágikus képességét, és óvjon meg minket. Vagy csak engem? A határait még nem silabizáltuk ki.

// Familiáris képesség: Mágikus védelem: Hasonlóan, mint a pajzs védelmet biztosít, ám ez mágikus támadásokra hat, azokat nem engedi át. //  [You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]

Volt idő, hogy olvastam könyveket, és az egyikben ezt írta valaki: "olyan helyre szeretnék eljutni, ahonnan nem akarok visszatérni". Ezt a helyet keresi mindenki. Én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-14, 06:25


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me  
Szerencse, hogy megtalálom, legalább nincsen leláncolva, vagy ilyesmi. Bárhogy is legyen, muszáj kockázatnom, hiszen a többiek nincsen sehol. Lehet, hogy soha nem is találnak rám, ha nem teszek kísérletet a szabadulásra. A mormota valahol kint kószál, lehet, hogy már el is vesztette az erejét, és nem tudott a többieknek szólni. Bakot tartok a lánynak, aki elsőre úgy rám esik, hogy jól össze is fejelünk, de sebaj, ha végre ki tudunk innen jutni, ez a legkevesebb. Legalább a szoba nincsen kicsiszolva semmilyen csapdával, az kéne még, hogy beleessünk valamibe. Nem vagyok egy kifejezetten izmos srác, és de emelgetve a lányt, elsőre még nem tűnik olyan durvának. Aztán ráébredek, hogy teljesen más egyszer megemelni, és megint más huzamosabb ideig tartani.
- Oké, próbálom.. – Nyögöm, ahogyan egyre nehezebben tudom őt tartani. Ha valahogy kijutunk, nem számít, hogy itt most megroppan egy két inam. Azért kitartok, még ha nyögvenyelős is a dolog.. Emelek Marie-n egy utolsót, aki végre fel tudja nyomni magát a csapóajtó kinyitásához. A fény elárasztja ugyan a nyílást, de oly vakító a huszonkét évente sötétség után, hogy elsőre alig látok valamit, csupán az illető körvonalait. Ahogyan meghallom a hangját, és elengedem, próbálom felfogni, hogy mit is mond, úgy látom meg végül az arcát, s értelmezem, hogy mi is történik.
- Várj! Nem kell így történnie.. – Ám ezzel már nem érek semmit, a csapaójtó visszacsukódik, még arra sem volt időm, hogy jobban körülnézzek, hátha valahogy.. – Banyeg.. – Viszont legalább tudom, hogy itt van kijárat.. Tipikus, én szabadítom a világra az ősgonoszt.. Nem érek rá ledöbbenni, próbálok minden mozdíthatót oda vinni a csapóajtó alá, ahol most voltunk. A sötétben is be kell tájolnom magamat, hogy visszataláljak. A mozdítható bútorokat, tárgyakat kell egymásra halmoznom, hogy fel tudjak rajtuk mászni, és én magam próbáljam meg kinyitni a csapóajtót. Ha egyszer utolérem a csajt, minimum hagyom, hogy az Azkabanban rohadjon meg..
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 318

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-13, 10:36


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Sera varázslata sikeres, Padma pedig talál térképet. Egyértelműen az alagsorról van szó, be tudják a térkép alapján lőni, hogy nagyjából hol lehet az a rejtett hely, ám valami furcsa okból kifolyólag épp csak pár pillanatig érzékelheti Sera azt a helyet, aztán egyszerűen eltűnik, mintha még a kereső varázslatát is blokkolná valami és csak pár pillanatra volt lehetősége látni. Azt persze nem tudhatja, hogy ez a pár pillanat épp akkorra lett időzítve, amikor sikerült kinyitniuk a csapóajtót, ami alatt a lenti lánynak sikerült megszöknie és amikor visszazárta Cedricet a kereső varázs is elveszítette a nyomot. De már tudják, hogy nagyjából hol van, ha ott lesznek könnyebb lesz meglelni magát a rejtett csapóajtót.

Sötét szoba
Cedricnek sikerül kitapogatni a lányt és végül csak nem tapizza le sem. Bár elég nehézkes a művelet, főleg mert még így is messze a plafon, de éppen elérik és végül csak egyszer sikerül egymásra esniük a művelet közben. Azért sötétben egyensúlyozni valakit úgy, hogy egyikük sem született artista igen nagy kihívásnak bizonyul. A lány végül, amikor Cedric már szinte alig bírja tartani őt, hiszen mégis csak van súlya és magasra kell tartania úgy fest valamit sikerül elérnie.
- Itt van valami! Emelj magasabbra! Várj... a válladra lépek, úgy azt hiszem meg lesz. - sok idő nem telik el, végül fény ár tölti be a szobát, amikor kinyit valamiféle csapóajtót a leányzó. Cedric persze elsőre alig-alig lát valamit, hiszen túlságosan erős a fény. - Ez lesz az! - a leányzó szépen lépeget fel Cedric vállára és nem sokára már nem is érzi a súlyát, bár hallani egy-egy nyögést, de végül úgy fest fel sikerül húznia magát és már a csapóajtóból tekint le a fiúra, akinek lassacskán kezd a látása is rendben lenni és furcsa módon a lányt nagyon... nagyon ismerődnek látja.
- Hát akkor... azt hiszem illene köszönetet mondanom! Köszönöm! További sok sikert! - azzal a csapóajtó halk csattanással vissza is kerül a helyére. Még épp hogy hallhatja a távolodó léptek zaját odafentről, aztán bevillanhat neki honnan olyan ismerős az az arc. Igen erőteljes volt a hasonlóság a boszorkánnyal, aki romba döntötte fél Londont...

//A következő hozzászólás augusztus 20. vasárnap, tehát az írási határidő augusztus 19. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 23:10

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésAggasztó a helyzet, hogy két társunk is úgymond eltűnt, legalábbis egy homályos üzenet kivételével semmi hír nincs róluk, és az is csak Cedricre vonatkozik. Hermionét kellene egyelőre megtalálnunk, és elméletileg jó helyen járunk, ha a patrónus idehozott minket a könyvtárba. Valóban nem volt jó ötlet különválni, talán legközelebb (de ne legyen ilyen kaland lehetőleg, bőven elég volt ez a kettő, már ha ezt megússzuk egyáltalán) majd eszünkbe jut, hogy milyen rossz dolgok történtek olyankor velünk.
A varázslatom sikeres, annyit léptünk előre, hogy van egy láthatatlan emberünk. Megosztom az információt a többiekkel, és valamennyire megpróbálom mutogatással belőni, hogy hol lehet az alak, aki remélhetőleg Hermione. A zárolt részben van minden esetre, szóval akár ő is lehetne, biztos, hogy bementek oda Cedriccel, ha már eljöttek idáig, a kérdés az, hogy mi történt velük.
– Nem tudom, talán megátkozták – válaszolom Sera kérdésére reflexszerűen, hiszen amúgy sem tőlünk várna választ, mi sem voltunk itt, nem láttuk, mi történt. Egyszerűen ha kérdeznek, akkor válaszolok, ez ilyen rossz beidegződés. Lavender is hasonló dolgot mond, szóval igazából a háztársam nagyon örülhet most nekünk. A halottas dolog engem is eléggé meglep. Leginkább csak nagyot nézek, de nem akarok szólni, mert nem hiányzik még egy veszekedés. Inkább megtartom magamnak a véleményemet, de remélem, semmi rossz nem fog kisülni a szeánszból. Szinte abban a pillanatban, hogy Sera elkezdi, Hermione megjelenik ott, ahol a lila pötty lebegett a láthatatlan alak fölött. Hát mégis ő volt!
– Jaj, de örülök, hogy előkerültél! – kiáltok fel, majd hagyom, hogy Lavender kérdezgesse, addig én a diákokat figyelem, hogy ha kell, el tudjam terelni magunkról a figyelmet. Közben fél füllel hallgatom a válaszokat is. Sok újat nem tudtunk meg, csak hogy Cedric már régebb óta eltűnt, és Hermione se tud felőle semmit. Ez elég aggasztó.
Serára figyelek, amikor felolvassa a rúnákat.
– Alagút, védővarázslat, föld alatt? – ismétlem meg újra, töprengve. – Hát, ha ez a kastély is olyan bonyolult, mint a Roxfort, nehéz lesz megtalálni…
Nem osztom Hermione nézetét, hogy ez egy újabb csapda lenne, honnan tudhatták volna előre, hogy egy kísértetvadász is velünk jön, és ezzel próbálkozik? Ki tudja, hogy ebben a dimenzióban van-e ilyen képesség egyáltalán.
Amíg Sera varázsol, én a térkép vagy alaprajz után kutatok, hátha tartanak ilyet a kastélyról, és hátha nem titkos az az alagút, amiről szó van, hogy legalább tudnánk, hol helyezkedik el.[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 14:39
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Visszafojtott lélegzettel figyelem, mire is jut a varázslatom, mivel ha ez sem sikerül, akkor más ötletem már tényleg nincs... Rémisztő belegondolni abba, hogy a többiek itt vannak, nem messze tőlem, én pedig semmilyen úton-módon nem vehetem fel velük a kapcsolatot. Itt fogok lenni még egy jó ideig, de még így sem biztos az, hogy bármelyik próbálkozásom is sikerrel járna. Látom ugyan, amint Sera leemel egy könyvet a polcról, de a címét még így sem tudom kiolvasni, szóval inkább tovább koncentrálok a saját dolgomra. Nagy eséllyel ők is a megtalálásomon ügyködnek, nem lenne szerencsés megnehezítenem a dolgukat azzal, hogy passzív fél leszek ebben.
- Hála az égnek! - rebegek, miután végre feloszlik a láthatatlan pajzs, amelyet szemmel ugyan nem észlelek, de abból azért tudom, hogy a kinti hangok fokozatosan egyre erősödnek. Sikerült a varázslat, így remegő lábaimmal teszek egy lépést, mintegy a lányok felé, akik időközben már észre is vettek. A rémület, melyet nemrég átéltem, még mindig vasmarokkal fonódik a szívem köré, de nem sok időm marad észbe kapni, mivel Lavender szinte abban a pillanatban információk tömkelegét zúdítja rám, én pedig a viszontlátás öröme helyett inkább csak értetlenül pislogok. - Tessék?
Tanácstalanul pillantok körbe, mintegy bővebb felvilágosítást várva a többiektől, miközben agyam folyamatosan a kulcsszavak körül jár és próbálja őket egyetlen, értelmes mondattá összefonni. Lemaradtam az előzményekről, szóval ez leginkább olyan, mintha egy filmbe kapcsolódtam volna be a közepe táján és most azon igyekeznék, hogy a lehető legjobban felvegyem magamban a történet fonalát.
- Mint láthattad, a Tiltott Részlegben – intek egyet szórakozottan a könyvtár zárolt része felé, majd kissé zavartan tűröm, hogy Sera megvizsgáljon. [color=#6666cc]- Nincs semmi bajom... Igen, arról tudok, hogy Cedric nincs meg, de hogy merre tűnt el, arról már fogalmam sincs – sóhajtok fel gondterhelten, miközben körbenézek. - Amikor bementem, még megvolt, utána már nem hallottam semmit sem és őt se láttam semerre. Reméltem, hogy megkeresett titeket, de amikor nélküle jöttetek vissza... Mi történt vele?
Remélem, legalább ők bővebb felvilágosítást tudnak adni a történtekről, ha már én ennyire csúfosan kudarcot vallottam. Talán van valami kiindulópontjuk vagy hasonló dolog. Pillantásom eközben a Sera által levett könyvre esik, immár világosan látom rajta, hogy rúnás kötet, amikor pedig a kellékeket is megpillantom, tágra nyílt szemmel meredek a lányra:
- Te azt hitted, meghaltam? - teszem fel a kérdést döbbenten hápogva, és noha tudom, hogy sok más dolgot nem tételezhettek fel rólam, akkor is sokkoló maga a tudat, hogy egészen idáig eljutottak gondolatban. Igyekszem hát úrrá lenni a zavaromon, majd ismét megszólalok: - És legalább volt valami haszna ennek a szeánsznak?
Nem hiszek az ilyesmiben, szóval nem sok értelmét látom a dolognak, de azért ki tudja, talán mégis lett valami eredménye.
- Talán többre mentünk volna vele, ha előbb veszitek le a polcról – sóhajtok egyet, noha nem értem, ki támogatna minket ezen a világon. - Különben is, nem hiszem, hogy bízni kellene bárkiben vagy bármiben is. Lehet, hogy ez is valami újabb csapda, nem igaz? Valaki így akar csapdába csalni minket.
Mert hát vannak itt diákok, még talán olyasvalaki is akad közöttük, aki a könyvtáros oldalán áll, most pedig azt szeretnék elérni, hogy önszántunkból sétáljunk a kelepcéjükbe.
- Az ilyesmit nem nehéz manipulálni, még egy öt éves gyerek is meg tudja csinálni, ha pálca kerül a kezébe. Csak egy újabb trükk, semmi több. Javaslom, hagyjuk figyelmen kívül, talán jobban járunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 11:40
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Hermione visszajelzésére számítok, csak az forog a fejemben, hogy valahogy fel kell venni a kapcsolatot, és a szellemtáblák ötlete nagyon is egyszerű. Persze most rúnával és egy gyűrűvel, de a lényeg ugyanaz, ha itt van, és beszélni nem tud, látni nem látjuk, talán jelet még is tud adni ezzel. Egyáltalán nem az a célom ezzel, hogy a többiekre ráijesszek, meg hogy Hermionét vagy Cedricet már is temessem, így amikor Lavender jön a drámai kiakadással csak idegesen szisszenek egyet.
- Én se szurkolok azért, hogy meghaljon és csak a halott lelke tudjon beszélni velünk, de kifogytam az ötletekből Lavender. - húzom el a számat, pedig már majdnem sikerült megfeledkeznem arról, hogy milyen érzékeny és következetlen is ez a lány. Aztán a gyűrű megmozdul, és ahogy már előre elterveztem, nem szándékozok senkit se temetni azonnal, hiszen nem holtat idéztem, csak valami kommunikációs síkot teremtettem, mert a beszéd és a látás ki volt lőve. Még is
összeszorul a szívem, és kicsit összenézek a többiekkel, mikor megmozdul a gyűrű. Könnyedén össze lehet olvasni, de nem tudom Padma hogy áll a rúnákkal, így felolvasom neki.
- Alagút, védővarázslat és föld alatt. - szólalok meg, és akármennyire nem abból indultam ki, hogy Hermione halott, azért a hangom elhaló. ÉS ekkor jelenik meg a lány. Nagy levegőt veszek, mintha már nem vettem volna percek óta, és ugyan elkerülöm Lavender kirohanását, de én is nagyon megkönnyebbülök.
- Hála az égnek. - bukik ki belőlem, és azonnal odamegyek, hogy megnézzem jól van-e. Lavender már lezúdította, így csak ellenőrzöm, hogy sérülései vannak-e, aztán már is az alagút problémával foglalkozom, míg ő válaszolgat. - Lehet, hogy a lány volt a szobából, csak most sem akar alakot ölteni, és most előttem se. Vagy Cedric varázslata visszhangzik. Mindenképpen meg kell találnunk ezt az utat.
Elhallgatok és jön a gondolkozás. A pálcámat felemelve idézek meg gy mágiafelismerő varázslatot, ami megjelöli, hogy melyik irányba lehetnek rejtett, mágikusan védett ajtók, mint például csapóajtó, vagy egy könyv kihúzásával elrejtett szekrény-ajtó, vagy ilyesmi...

// Kitaláció a varázslat, de remélem létezhet. Very Happy //[You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]

Volt idő, hogy olvastam könyveket, és az egyikben ezt írta valaki: "olyan helyre szeretnék eljutni, ahonnan nem akarok visszatérni". Ezt a helyet keresi mindenki. Én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-12, 09:40


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Még mindig élek a gyanuperrel, hogy magával ezzel a Daronellel vagyok egy szobában, hiszen nem tudom, hogy Marie hogy néz ki. Lehet, hogy mindez csapda, és a sötét banya csupán az első sorból akarja nézni a pusztulásunkat, ezért játsza el a saját foglyát, hogy engem kifaggasson. Lehet, hogy azért engem, mert köztudottan egyenes jellem vagyok, és kénytelen vagyok az őszinteséget alapul venni. Nem gyanakodhatok mindenkire, még egy ilyen végzetes helyzetben sem. Meg kell adnom az esélyt arra, hogy Marie tényleg egy szemtanu, hiszen a banya is most éppen diáklány, simán elképzelhető, hogy olykor bizony óvatlan, hagy szemtanukat, aztán el kell varrnia a szálakat. Végülis amikor átmentünk Kylie-val abba a furcsa világba, ott volt az a Kylie-klón, aki bár sötét teremtmény, mégis, sanyarú volt a sorsa, egyszer talán meg is szöktethetnénk.. Na de előbb nekünk kell hazajutni, főleg nekem kiszabadulni. Pálca híjján sem vesztek az aktívságomból, ötletekkel bombázom Marie-t. Ezek szerint mégsem próbált mindent, ami eleve jó hír. – Igen, ketten már magasabbak tudunk lenni. – Mondjuk azt nem értem, hogy miért csak én induljak el felé, de lehet, hogy le van láncolva, vagy ilyesmi. Bár egy sötét zárt szobában nem lenne létjogosultsága még a láncoknak is, de ki tudja. Elkezdek tapogatózni, de csak szépen deréktájban, hogy ha véletlenül bele is ütköznék a lányba, ne valami intim területet tapintsak ki. A végén még ő ölne meg Darenelt beelőzve. Ha megtalálom, akkor ismét megszólalok. – Ha bakot tartok neked, és megtámaszkodsz az egyik falon, fel tudsz nyúlni? Hátha van valami szellőző, vagy galéria, vagy valami, amin el tudunk indulni. Azért vaksötétben ez szintén állati kockázatos, hiszen a magasból már még durvább így leesni. De ha belemegy, akkor összekulcsolom az ujjaimat, várva, hogy belelépjen, és felemelhessem.

zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-11, 17:00

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]


*Nem sokkal jobb az a hír, hogy Cedricet elrabolták annál, hogy megsérült, tekintve a háttérben álló, sejthető személyt akit felelőssé tehetünk ezért, de egyetértek Padmával. Az üzenet legyen bármilyen zavaros csak arról szólt, hogy bezárták egy sötét helyiségbe. Viszont Hermionéról nem szólt semmi, ezért azt is feltételezzük, hogy ők is különváltak, vagy szándékosan és úgy érte őket a baj, vagy maga a baj választotta őket szét. A lényeg, hogy mire a könyvtárhoz érünk, egyiküket sem látjuk. Szerencsére Padma is és Sera is sikerrel járnak a maguk kutatásával, míg Padma varázsol, Sera kérdezősködik.* -Remek. Ha rejtett, akkor még azt is meg kell keresnünk hogyan jutunk be. De ha Hermionénak sikerült, akkor nekünk is sikerülhet.*Végszóra Padma közli, hogy lát valakit akit mi nem, de igazából ő sem, csak sejti, hogy talán Hermione lehet a könyvtár rejtett tiltott részéből. *-Talán az őt rejtő bűbáj miatt nem tud. Ha nem látjuk, csak a varázslat érzékeli, akkor jól el van rejtve. *Válaszolom Sera kérdésére és arra nézek amerre Padma mutatott, bár én semmit nem látok és ezen a ponton csődöt mond az ötlettáram is. Se rúna, se szimbólum amin elindulhatnánk. *-Óóóó, ez _nagyon_ morbid Sera. Hermione nem halt meg, vagyis nem fog tudni kapcsolatba lépni velünk ezen a módon.*Eddig sem voltunk jóban, de most kifejezetten megutálom a csajt. Persze nem tudhatjuk, hogy az akit Padma lát, vagy legalábbis a jelenlétét, tényleg Hermione e. Lehet akár más is aki szintén csapdába esett odabent, de azért azt túlzásnak tartom, hogy Sera halottakat idéz meg. Vagy legalábbis egyet próbál. Ennek ellenére szívszorongva várom, hogy mit csinál a táblán lévő gyűrű és amikor megmozdul, halkan, önkéntelenül felsikkantok, ezzel egy időben megjelenik Hermione is, de pillanatokig tart mire felfogom a lényeget.* -HERMIONE! Te nem haltál meg! Merlin szakállára!...akkor ki üzen nekünk?*Nézek felváltva a lányra és a táblára, amin még is csak kialakul egy üzenet. A három szó nem túl nagy segítség, tekintve, hogy Cedrictől hasonló üzenetet kaptunk. Hát legfeljebb az alagút az amiről eddig nem tudtunk.* -Te hol voltál eddig? Cedric hol van? Nekünk elküldte a patrónusát, de elég zavart és ködös üzenetet kaptunk tőle és most meg ez. *Mutatok a mondat végén a polcról levett könyvre amelyen a gyűrű táncot jár.* -Cedric a föld alatt van egy sötét helyen és védővarázslat rejti el. A könyvtárosban pedig nem szabad megbízni. Deneira szobájában pedig van egy volt-nincs szekrény.*És megint majdnem ott vagyunk ahonnan elindultunk.*


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 318

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-06, 20:03


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Hermione varázslata végül csak sikert hoz és ott, ahol Padma varázslata jelezte immár feltűnik végre a leányzó nagyjából akkor, amikor Sera elkezd holtak után kutatni. Viszont annak ellenére, hogy Hermione végre megjelenik a szemük előtt és képes kijönni a Tiltott részlegről a gyűrű mégis mozogni kezd. Az alagút, védővarázslat és föld alatt rúnákon áll meg.

Sötét szoba
A lány elég jól hallhatóan mintha elgondolkodna, mivel még levegőt is alig vesz pár pillanatig.
- Plafon? - egyértelmű, hogy erre nem gondolt. - A padlót megnéztem, bár nem mozgattam el a dolgokat, nehezek voltak, de a plafon? A hangomat követed akkor megtalálsz. - ha kell akkor beszél tovább persze, hogy Cedric elérje, de hogy mégis hogyan néznék végig a plafont arra érezhetően nem sok ötlete van, hiszen oda azért határozottan nehéz lenne csak úgy feljutni.

//A következő hozzászólás augusztus 13. vasárnap, tehát az írási határidő augusztus 12. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-05, 13:10
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem tudok nem aggódni a társainkért, hiszen egy másik világban vesztettük el egymást, és egészen biztos, hogy bajban vannak... De nem akarom elveszteni a fejemet és úgy viselkedni, mint egy bepánikolt idióta. Az túl sok problémát szülne. A könyvtárban nincsen se Cedric, se Hermione, de még a könyvtáros se, és a három emberkéből, akikhez odafordulok, az egyik válaszol, és ő se túl bíztatót.
- Hát ugyan hol máshol lennének, mint a rejtett Tiltott részlegben.- válaszolom, kicsit talán gondterhelten, aztán egy mosolyt erőltetek és megköszönöm, hogy válaszolt. Visszafordulok a többiekhez, hogy közöljem velük is a dolgokat, bár igazából közelben voltunk, szóval Lavender már hallotta is. Kicsit biccentek egyetértőleg, tuti, hogy valahol ott vannak, de azért ez nem magyaráz meg mindent...
- Azt mondta, hogy a Tiltott részleg rejtett, lehet, hogy mágikus csapdákkal is fel van szerelve. Lehet, hogy a könyvtáros ismeri Deneirát és falaz neki, ezért inkább beküldte őket a mágikus csapdába a segítség helyett. De... Ez azért még nem segít abban, hogy elő is kerítsük őket. - mondom a társaimnak, aztán kicsit felvonom a szemöldököm mikor Padma azt mondja, hogy van itt egy láthatatlan, aki lehet, hogy Hermione. - Ha itt van miért nem tud velünk kapcsolatba lépni? - jön a költői kérdés, és mivel jobb ötletem nincs, leveszek az egyik polcról egy Rúna ABC-t, amit tudok, hogy ugyanúgy ismer Hermione, mint én, és az egyik oldalán ott van az egész ABC ténylegesen. Lerakom kihajtva az asztalra és az ujjamról lehúzom a családi címeres gyűrűmet és a karikát ráillesztem a könyvre.
- Na jó. Ez lehet, hogy egy kicsit morbid lesz. De ha itt vagy, akkor játszunk egy kis szeánszot... Mozgasd a gyűrűt azokra a rúnákra, amikkel mondanál nekünk valamit. - mondom, azért nem kiabálva, hiszen a többi diák nagyon hülyének nézne minket. Még belegondolni is borzalmas, hogy ilyenhez folyamodom, hiszen ezzel azt feltételezem, hogy csak a lelke van itt, nem a teste, de... Újra rákoncentrálok a szellemek látására, hátha kiderül, hogy tényleg ő van-e itt, és fel tudjuk venni vele a kapcsolatot.[You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]

Volt idő, hogy olvastam könyveket, és az egyikben ezt írta valaki: "olyan helyre szeretnék eljutni, ahonnan nem akarok visszatérni". Ezt a helyet keresi mindenki. Én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-04, 23:00

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésIgen, a múltkori ilyen kalandunkban sem sült ki semmi jó, amikor különváltunk, de hát néha sajnos elkerülhetetlen, bár, ha együtt maradunk, akkor talán nem esett volna senkinek baja, de sokkal lassabb idő alatt jutottunk volna bármire is.
– Igen… ha patrónust küldött, talán azt jelenti, hogy egyébként más baja nem esett azon kívül, hogy elrabolták – kicsit kérdő a hangsúlyom a végén, mert nem biztos, hogy ez történt, de ha semmiképp sincs Hermionéval, akkor valami történhetett vele, velük. Remélem, legalább a lányt sikerül megtalálni, ő biztosan többet tud a dologról. Otthagyjuk hát a szekrényt és a szobát, hogy Lavender patrónusát követve Hermione nyomába eredjünk. Útközben nem történt semmi rendkívüli szerencsére, bár kicsit gyanús nekem, hogy minden ennyire békés, de most ezzel nem akarok foglalkozni. A kulcstartót jó helyre tettem a zsebembe, de igyekszem figyelni rá, hátha más környezetbe érve is elkezd vibrálni. A könyvtárban elsőre semmit sem látunk, csak diákokat, de szokatlan eseménynek nincs jele, leszámítva azt, hogy Hermionénak itt kellene lennie, de mégsincs. Legalábbis a patrónus nem látja. Ezért kipróbálok egy varázslatot, ami szerencsére működik. Figyelmesen nézem a lila pöttyöket az emberek feje fölött, amikor egyszercsak a távolban észreveszek még egyet, ami látszólag senkihez nem tartozik. De ez a varázslat nem téved.
– Van ott valaki – súgom Lavendernek, válaszolva a kérdésére, majd ha közben Sera is visszatér a kérdezősködés után, neki is továbbítom az infót. – Láthatatlan, úgy tűnik, nem tudom, hogy Hermione-e az, de esélyes, ha a patrónus idehozott minket – folytatom, és kíváncsian várom, hogy Sera megtudott-e valamit a diákoktól.
- Egyetértek, most már szerintem is mindenképp maradjunk együtt, főleg, ha Hermione is meglesz – jegyzem meg én is.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-04, 17:28
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
A lányok próbálkoznak, úgyhogy jelen pillanatban nem tehetek mást, minthogy türelmesen várok. A varázslataim egyike sem működött eddig, szinte mindegyik lepattan erről a burokról, vagy nem is tudom, minek kellene neveznem. Kellemetlen, annyi szent... Ráadásul, még az is igen aggasztó számomra, hogy Cedricet se látom semerre, szóval ez arra enged következtetni, hogy ő is bajba került. Na jó, talán nem akkorába, mint én, de mindenképp bajba.
- Lányok! Itt vagyok!
Jól tudom, hogy felesleges próbálkoznom, hiszen senki sem hallja, amit mondok, de úgy érzem, mégsem várhatok rájuk karba tett kézzel. A galleonok itt nem működnek, közönséges pénzérmék csupán, nagyon úgy néz ki, hogy még ebben a világban is létezik ez a varázslat. Vagy legalábbis valamiféle ellenbűbáj akad rá. Padma bűbájának semmi hatását sem látom, vagy csak ő az, aki láthatja? Vannak olyan varázslatok ugyanis, melyet csakis a létrehozójuk észlelhet, senki más.
- Finite Incantatem! - ejtem ki a varázsigét, miközben pálcám egyetlen hirtelen mozdulattal lendítem előre. Nem hiszek a sikerben, de amíg nem próbáltam ki minden – általam ismert – varázslatot, addig nem nyugszom, ennyire ismerem már magam. A lányokkal nem tudom felvenni a kapcsolatot, nyilván Cedric sincs velük, hogy megmondja nekik, mi is történhetett velem és rossz lenne azt látni, hogy dolguk végeztével elmennek, majd sohasem térnek vissza. Mindig is szerettem a könyveket, de hogy pont egy könyvtárban kelljen meghalnom... Nem, ez még számomra is túl bizarr gondolat. Ideig-óráig elvagyok velük, de nem napokig, vagy szerencsésebb esetben évekig. Talán ezen kívül még a Lumost is megpróbálhatnám, de nem hiszem, hogy bármit is észlelnének belőle, hiszen még engem se látnak.


Finite Incantatem: Megszünteti egy korábban elvégzett varázslat hatását (pl. rontásét, átokét).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-04, 07:43

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]


* Noha minden nyomunk a szekrényhez vezet, úgy tűnik az a megoldás, hagyjuk a fenébe. Cedric és Hermione keresésére indulunk, kár volt szétválnunk egy számunkra ismeretlen világban. Ez már akkor is hiba volt amikor a Tiltott Rengetegben voltunk és színre lépett az unikornisos banya. *-Biztos, hogy mágikusan levédett, különben a patrónusa nem lett volna olyan zavart. *Hermionét pedig semmilyen formában nem tudtuk elérni, pedig ott voltak még B tervnek a megbűvölt galleonok is üzenet hírvivőknek. A könyvtárhoz érve azonban még annyit sem tudunk meg mint amennyit eddig sejtettünk, se Cedric, se Hermione és a patrónusom sem találja őket, pedig eddig legalább elvezetett minket, viszont néhány lézengő itteni diákon kívül nem látunk mást. Még a könyvtáros is eltűnt, akiben nem bízhatunk. Naná, hogy eltűnt, majd hülye lesz itt maradni, hogy számon kérhessük. Sera kérdezősködni kezd, ami jó, mert legalább a könyvtáros hollétéről tudomást szerezhetünk, ők jobban ismerik, mi még nem is láttuk, szóval akár egy legilimentor tanárt is leszólíthatunk helyette. Már ha létezik itt a legilimencia. Padma varázslat azonban még jól jöhet ha sikerül, én meg csak állok ott tehetetlenül míg meg nem hallom a Tiltott részleg létezését.* -Hát ha van olyan akkor Hermione tutira ott van. *Nem kis irónia van a hangomban, viszont vegyül bele némi remény is, hogy el tudunk indulni valamerre. Viszont ha jól értettem, oda kell a könyvtáros is, hogy bejussunk, de az egészben van egy csavar is, ha bejutunk, úgy járunk mint Hermione. *-Padma, látsz valamit? Sikerült?*A kérdés már csak az, ha sikerült is aktiválni a varázslatot, hogyan tovább? Hiszen nem szándékozunk csapdába esni, mivel Cedricet is meg kell találnunk és van egy olyan érzésem, hogy ők ketten nem együtt vannak, különben Cedric megemlítette volna Hermionét, vagy a patrónusa azt üzente volna, hogy „Itt vagyUNK egy sötét szobában”. *-Bárhogy is van, mi már ne váljunk szét. Keressük meg Hermionét, aztán Cedricet és menjünk vissza a szekrényhez.


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-08-03, 18:34


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Az az egy vigaszom van, hogy amíg a többiek engem keresnek, talán meg tudok valamit ennek a Daronel Deneirának az előéletéről, és ha Hermione végre rájön, hogy itt kuksolok a halálcsapdában, hátha már olyan infóval tudom fogadni őket, amivel akár le is győzhetjük a most még fiatalkorúnak tűnő banyát. A cellatársam lány, mondjuk ezt korábban is kitalálhattam volna, ha a szobatársának vallotta magát, de most már nem csak a sötétben suttogó nemtelen alaknak tudom társítani a hangot, hanem egy lánynak. Kivéve, ha akivel most vagyok, nem is Marie, hanem maga a banya, csak éppen arra játszva, hogy elhitesse velem az ártatlanságát, mert amúgy a kérdése fontos lehet, ezért jól meg kell gondolnom, hogy mit is válaszolok. Ám én sosem voltam a kerülőutak híve, kockáztatok, mint mindig.
- Üdv Marie. Nem kell gúnyolódni, ha kijutok, te is jössz velem. Nem, valóban nem szoktam feladni, és most már te sem. – A hangom derűs a hervasztó helyzet ellenére is. Nehéz egy arctalan hanghoz kötni a személyiségét, de nem látom benne a rosszat, biztosan a kétségbeesés, és a düh az, ami miatt ennyire letargikus állapotba került. Remélhetőleg rám nem ez a sors vár, és még őt is vissza tudjuk hozni valahogyan. Hiába szenvedek, nem sikerül az ajtóval kezdenem semmit. Bosszúsan fújtatok, Marie legalább ezen jót szórakozhat.
- Poszter.. Hm.. Lehet, hogy a poszter mögött egy titkos járat húzódik. Nos. Mi egy másik dimenzióból jöttünk a barátaimmal, ahol az egykori szobatársad már felnőttként hozott terrort sokakra. Elkapott fiatalokat, és unikornis szobrokat, freskókat csinált belőlük. Valahogyan ebből nyert hatalmat.. – Tűnődöm el, mert nem értem nagyon  a dolog miértjét, de ez most talán mindegy is. Ki kéne jutnunk innen, mert nem biztos, hogy a lányok ránk találnak. – Csapóajtó, plafon? Csapóajtót hátha ki tudunk tapogatni, ha eltologatjuk, amit csak lehet, a plafonról is indulhat valami járat. Merre vagy Marie?zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 318

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-30, 20:06


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Padma varázslata sikeres. Halvány lilás fénypötty jelenik meg a levegőben, amit csak ő lát minden a teremben tartózkodó felett, mint mondjuk a társai, vagy a többi itt tartózkodó diák és távolabb ha kicsit sétálnak a sorok között a levegőben is látnak egy halványabban pislákoló lila fénypontot, de ott nem látnak senkit sem és a pötty is vibrál, mintha nagyon erős mágia korlátozná.
Sera odacsapódik egy három fős kis társasághoz. Úgy fest nem néznek rá ferde szemmel, csak a fejüket rázzák meg, bár aztán az egyiknek mégis csak felcsillan a szeme.
- Egy fiú beszélgetett a könyvtárossal, de nem láttam őket egy ideje, talán valahol máshol vannak, vagy a Tiltott részlegben. Az egyben rejtett is, oda nem lehet csak úgy bejutni. - a fejével kb. abba az irányba int, ahol Padma a halványan küzdő kis jelet látja a levegőben.

Sötét szoba
- Marie, a nevem és látom nem adod fel egy könnyen. Én is ezt csináltam, de persze te talán okosabb vagy nálam. - azért itt egy kevéske gúnyt hallani a hangjában. Cedric az ajtót megtalálja, onnan jön be a levegő, viszont egészen kicsi a rés alatta, még az ujja sem fér be és fény sem szűrődik be onnan. - Azokat én is láttam, még egy posztere is van, és láttam egy varázslatot. Azt hiszem ő fejlesztette ki, talán képes vele utazni, meg ott a szekrénye is... de túl sokat nem tudtam meg mielőtt ide kerültem. De hogy érted, hogy a ti világotokban? - értetlenkedő hang, de hát nem evidens az embernek, hogy valaki más világokból is képes csak úgy itt megjelenni nem igaz?

//A következő hozzászólás augusztus 6. vasárnap, tehát az írási határidő augusztus 5. éjfél.//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-30, 09:47
A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Senki sem vesz észre engem, noha azóta már több diák is elment közvetlenül előttem, de még csak egy pillantásra se méltattak. A varázslat – vagy akármi is az – tökéletesen működik, mintha még a létezésemet is eltörölte volna, vagy esetleg csak én mesélem be ezt magamnak? Mindezek mellett még Cedricet is féltem, hiszen nyilvánvaló, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit csapdába ejtettek. Vele vajon mit tehettek? A nő elcsalta valamerre és elkábította esetleg? Ez szerencsére még a jobbik verzió, hiszen akkor nincs komoly baja, idővel magához tér és talán lesz annyi esélye, hogy visszajusson a könyvtárba. Bár, nem biztos, hogy ezt ismét megkockáztatja, talán előtte megkeresi a lányokat, mert azt feltételezi majd, hogy csatlakoztam hozzájuk, hogy a keresésére induljunk. Ki tudja, mennyi időbe telik majd, mire rájönnek, hogy én is bajba kerültem? Persze, amint észreveszi, hogy nem vagyok velük, sejteni fogja a dolgot, de hiába is jönnek ide, nem fognak megtalálni és még én sem jelezhetek a külvilág számára.
Gondterhelt arccal dugom vissza pálcám a zsebembe, miközben lázasan töprengek a megoldáson. Az már nyilvánvaló, hogy innen segítség nélkül elég nehéz lesz kijutni, órákba fog telni, ha nem napokba... A pajzs minden ellen véd, kifelé és befelé egyaránt és ez itt a legnagyobb gond. Semmiféle hangot sem hallok, ami bármit is elárulna, hiszen hangszigetelt bűbájt is tartalmaz. Látom ugyan, hogy tőlem nem messze három diák beszélget, de hogy mit is mondanak pontosan, arról fogalmam sincs. Szájról olvasni egyelőre még nem tudok, de talán a mai nap után fontolóra kellene vennem a dolgot.
Az egyetlen szerencsés mozzanat ebben az egész helyzetben az, hogy a zárolt szekcióba zártak be, ahol ugyebár sok varázslatra gyógymódot lelhetek, habár előtte talán jobb lenne megtudnom, mivel is állok szemben pontosan. És természetesen a könyvek lapozgatása is időbe fog telni, ami nekem nem sok van, hiszen ki tudja, mi a helyzet a többiekkel és hát azt sem tudom biztosra, hogy mikor tér vissza a könyvtáros, már ha egyáltalán visszatér valamikor... Talán már itt is van, talán még percek kérdése vagy esetleg óráké... Mondjuk, teljesen mindegy, hiszen akkor fel kell oldania a varázslatot és talán lesz esélyem a szökésre. Vagy ő be tud lépni a pajzson belülre? Esetleg mások? Nem tudom, hiszen amióta él a varázslat, senki sem jött erre, szóval még ennyit sem sejtek. Most az egyszer teljesen tanácstalan vagyok.
Már pont fordulnék sarkon, hogy elinduljak a polcok irányába, amikor a szemem sarkából megpillantom Lavender patrónusát. A mágikus lény ide-oda illan, mintha minket keresne, de semmire sem jut, szóval akkor részemről is kilőve a patrónus-bűbáj. Egyébként sem hittem, hogy átjutna a pajzson, de már legalább konkrétan tudom, hogy nem sikerülne számára. Nem sokkal később viszont befut a három lány is, akiknek láttán megkönnyebbült sóhaj hagyja el az ajkaimat. Tudom jól, hogy egészen addig nem mennek el innen, amíg rá nem jönnek a konkrét hollétemre. Utána pedig Cedricet is megkereshetjük és elmehetünk végre innen.
- Hé, lányok! - csápolok kétségbeesetten, noha jól tudom, hogy ezzel semmit sem érek el, de azért kitartóan próbálkozok. - Itt vagyok!
Nem tehetek róla, egyszerűen sürgőssé vált számomra a szabadulás, szóval minden lehetetlen módszert meg kell próbálnom. Sera beszélgetésbe elegyedik néhány diákkal, nyilván rólunk faggatja őket, Padma pedig jól láthatóan valamiféle varázslattal próbálkozik. Talán ő többre megy vele, mint én.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-29, 21:52

[quote="Seraphin McCaine"]A majdnem Canon küldetésen
[You must be registered and logged in to see this image.]

Semmit se találok, ami ne vezetne újra és újra a szekrényhez, tehát egyértelműen azzal kell kezdenünk valamit, de ahogy jön a jelzés, hogy baj van, már nem érdekelnek a jelek. Nem vagyok az a fajta kalandor, aki tovább megy a nyomokon, miközben a társai bajban lehetnek. Rám lehet számítani, és nem tudunk róla, hogy azzal segíthetnénk, hogy itt maradunk és tanakodunk a szekrény titkán.
Mindenki egyetért, hogy menni kell. Figyelek arra, hogy ne teljes erőből szaladjak, bár így is valószínűleg elég feltűnő látvány vagyunk, de ezt nem lehet kikerülni, hacsak nem nyomulunk végig kiábrándító bűbájjal... De erre most nincs idő.
- Nem tudok róla, hogy a távolság ennyire befolyásolná, talán valamilyen mágikusan levédett helyen van, valami rejtekhelyre találtak? - kérdezem menet közben, de amikor betoppanunk és sehol senki, a patrónusok is tanácstalanul megállnak, akkor azért én is elbizonytalanodom.  Pedig olyan jó ötletnek tűnt elválni... Padma varázslással próbálkozik, addig én megpróbálom a régi jó öreg módszert... barátkozok. Csak diákot látni, de azt legalább látni, így a legközelebbit a csoportunkhoz meg is szólítom.
- Ne haragudj, nem láttál egy magas fiút és egy alacsonyabb göndör hosszú barna hajú lányt? Vagy esetleg a könyvtárost? Hozzá érkeztünk, de elváltunk és elveszítettük egymást ebben a nagy kúriában. - mondom meg őszintén, hiszen még is mi a fenét mondjak. Igen, óvakodnunk kell a könyvtárostól, így Padma és Lavender felé vetek is egy pillantást, hogy ha közeledni látják a könyvtárost, akkor készüljenek fel. Nekem ez volt az egyetlen ötletem, mondjuk én mindig ehhez folyamodom, információ szerzés, ezúttal az emberekből.
[You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]

Volt idő, hogy olvastam könyveket, és az egyikben ezt írta valaki: "olyan helyre szeretnék eljutni, ahonnan nem akarok visszatérni". Ezt a helyet keresi mindenki. Én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-29, 18:20

Londoni küldetés

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Volt-nincs szekrény. Világosan kiderül a varázslatomból amit megosztok Serával és Padmával is. A kérdés amit végül Padma tesz fel remek és helytálló, de félő, hogy nem próbálhatjuk ki.* -Lehet, de egyelőre nem szeretném kipróbálni a „nincs” részét a szekrénynek. Legalább legyünk együtt.*Ha mi most elmegyünk ki tudja hova, talán vissza sem találunk és akkor Cedric és Hermione kereshet minket, nem fognak megtalálni, nekik pedig nincs kulcstartójuk, hogy utánunk jöjjenek. Persze Hermione van olyan okos, hogy kitalálja, talán megpróbálkoztunk a szekrénnyel, de erre azért ne vegyünk mérget. A keresgélés és eltűnés azonban fordítva történik, Cedric patrónusának fura üzenete szerint ránk vár a feladat, hogy kettejüket megkeressük.* -Valami sötét helyen. Az nem a könyvtár, bár véleményem szerint Roxfortban elkelne több gyertya és néha Lumossal kell megkeresnem egy-egy szimbólumos könyvet, szerintem Cedric másra gondolt.*Elindulunk hát megkeresni a könyvtárat, az az egyetlen biztos kiindulópontunk, de ahogy az előreküldött patrónus cicám, úgy mi is tanácstalanul toporgunk a néptelen helyiségben. Egyetértek Padmával, a patrónusom idáig hozott minket, innen tűnhettek el úgy, hogy ők valójában nem indultak sehova. Nem tudom ez mennyire értelmes így, ezért meg sem osztom a gondolataimat velük, de szívszorongva várom Padma varázslatának hatását. *-Ha ez nem működik még megpróbálhatjuk a Finite Incantatem-et. Akkor nem csak a te mágiádat semlegesíthetjük vele hanem azt is amelyik eltüntette Hermionét és Cedricet.*Ezen a ponton csak találgatni tudok, de hátha Serának van más ötlete is. Kérdőn nézek rá. Elvégre nem engem kell megkeresni. *[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-29, 17:54


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Kedvetlenül nyúlok vissza, a pálcám sincs meg, és a sötét zárka teljesen el van szigetelve a külvilágtól, attól félek hermetikusan. Üvöltözhetnék én amennyire a torkomon kifér, de ha a többiek nem találnak rám, vagy itt nem találok valami sürgős megoldást, akkor a mostani helység akár a sírboltommá is válhat. Nem, az nem történhet meg. Látnom kell még Kylie csodás szemeit, együtt kell lennünk, még jó sokáig. És ami még ennél is fontosabb, nem akarom, hogy apa összeroppanjon a gyász alatt. Nem, mihamarabb ki kell innen kerülnöm. A cellatartásam mintha már bele is nyugodott volna az elkerülhetlenbe.
- Igen? És mit láttál..? Hátha össze tudjuk dugni a fejünket. A mi világunkban is járt már, de lényegesen idősebb volt, felnőttként. Az unikornisok a mániái, nem is tudom, hogy miért. – Tűnődök el rajta. Elképzelhető, hogy a gonosz banya pont a fény ezen csodás lényeit próbálja lényegében szimbólumként kezelni, hogy kimutassa, mennyire sötét is a hatalma. Hiába forgatom a fejemet, még mindig nem látok semmit. Hogy miért ez a sötétség.. Azt tényleg nem tudom. Valami oka van, hogy ne tudjuk, hogy mi is van a szobában. Viszont a levegő jár, különben meg is fulladnánk, ezért megpróbálom az ujjamat megnyalva betájolni, hogy honnan is jöhet a légmozgás. Közben óvatosan tapogatózom, hogy ne essek át senkin. A Roxfort ex-bajnoka mégse rohadhat meg itt. Ha találok bármit, ahova be tudom ékelni az ujjamat, akkor igyekszem, mert hamarabb kell kiszabadulnom, minthogy a többieket is elkapnák. – Addig mesélj csak magadról, hátha több szem többet lát, hogy értsd az iróniát.. Hogy hívnak?zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Padma Patil
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-28, 16:05

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A csapat


Londoni küldetésNem tudunk meg semmi többet a szekrényről, illetve Lavender varázslata nyomán kiderül, hogy tényleg volt-nincs szekrény, ahogy sejtettük.
– Mi van, ha azért repül be a tárgy, mert elvinne minket a gazdájához? – Talán össze vannak kötve valahogy, vagy valami mással, amihez tartozik. Persze eszemben sincs kipróbálni így egyedül, meg soha nem használtam még ilyen szekrényt, mi van, ha nem is működik megfelelően. Szerintem a többiek sem akarnának belemenni szívesen, úgyhogy úgy néz ki, mást itt a szobában nem találunk, ami használható. Pedig tényleg alaposan átvizsgáltuk, hihetetlen, hogy a kétes szekrényen kívül semmi nincs.
Ekkor bukkan fel Cedric patrónusa, reménykedve nézem, hogy hátha jó híreket kapunk, de amiket mond, az elég ködös. Ne bízzunk a k…ban, sötét szoba? Mivan? Sera hangosan kimondja nagyjából ugyanezt, a lányoknak ugyanúgy nem jelentett semmit az üzenet.
– Vajon hol lehetnek? – teszem fel a költői kérdést. – A könyvtárba mentek, de elég furcsa, hogy nem tudta normálisan elmondani, amit akart… mintha zavarná valami, vagy akadályozná – állapítom meg, és természetesen én is arra szavazok, hogy ennek járjunk utána. Lavender a kezembe varázsolja a kulcstartót, amit el is teszek. Mindenképp vigyük el magunkkal, mert lehet, hogy vissza kell ide jönnünk, vagy máshol is szükség lesz rá. A griffendéles lány patrónusát követve indulunk a könyvtár felé, és mikor odaérünk, nem látunk semmit. Pedig biztosan jó helyre hozott minket.
– Valahol biztosan itt vannak, ha a patrónus idehozott minket... – jegyzem meg halkan, félig-meddig magamnak. – Homenum revelio – mondom ki a varázsigét, ha működik, akkor elvileg meg kell mutatnia, ha itt van Hermione és Cedric, akár láthatatlanul is.

/Homenum revelio: a listában nem találtam, a 7. könyvben használták, egy adott területen felfedi az emberi jelenlétet, a láthatatlanokét is (http://harrypotter.wikia.com/wiki/Human-presence-revealing_Spell - csak angol nyelvű forrást találtam) /


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 318

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-23, 18:52


London romokban

[You must be registered and logged in to see this image.]
Könyvtár
Hermione varázslata nem sok sikert hoz, ugyanis az Evapores egy eltüntető bűbáj, azzal elég nehéz megszüntetni egy varázslatot. Továbbra sem látja őt meg senki, maximum ő szúrhatja ki Lavander nézelődő tanácstalan patrónusát és nem sokkal később a három érkező lányt is.

Sötét szoba
Cedric pálcája nincs meg, valószínűleg elvehették tőle. Szóval fény az nem lesz és alohomorát sem tud varázsolni, bár tapogatózva megtalálhatja az ajtót, ami természetesen zárva van. Az illető viszont válaszol neki.
- Én meg Deneira szobatársa vagyok. Láttam valamit, amit azt hiszem nem kellett volna, azóta itt vagyok. Vagy egy hete. Gondolom kijáratot keresel, de én se találtam. Az ajtó jobbra van, neked balra, de zárva és van egy ablak is, de az is zárva és azt hiszem le van ragasztva. Próbáltam keresni valamit, amivel le lehetne róla szedni a ragasztót, de attól tartok kívülről lesz rajta. Szóval... passz. Kaját kapunk. - ha most elképzelné Cedric, akkor sejthetné, hogy az illető épp a vállát rántotta meg, mint aki már feladta, hogy kijut innen.

Deneira szobája
Sera nem talál semmit sem a poszter mögött, a kulcstartót viszont sikerül kireptetni a szekrényből és akár visszacsukva ott is hagyni, amíg nem tudnak róla többet. Lavander varázslata egyértelműen Volt nincs szekrényként "jellemzi" a szekrényt, tehát valahová jutni lehet vele, vagy valahová juttat dolgokat, ez már biztos. A patrónus elindul ugyan, de a könyvtárba érve tanácstalanul álldogál, mivel nem lát senkit sem, ahogyan ha odaérnek, akkor a három leányzó sem. Nincs itt a könyvtáros, viszont Hermionét sem szúrják ki sehol és Cedricet sem. Egy-egy diák lézeng itt, de nem figyelnek fel rájuk.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//A következő hozzászólás július 30. vasárnap, tehát az írási határidő július 29. éjfél.
Légyszi, ha meglévő varázslatot használtok, akkor tegyétek meg, hogy a varázslat listából a pontos leírást is bemásoljátok, mert én nem tudom őket fejből, bár az evapores pont rémlett. Az nektek is segít, hogy ne lőjetek mellé. Smile//

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cedric Diggory
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés 2017-07-22, 19:41


Canons &Mr. Diggory

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Nagy levegőt véve igyekszem megnyugodni, nagyon nem kéne magamra húzni a többieket, nem akarnám bajba sodorni őket. Igaz, hogy egy csapat vagyunk, de nyomozni jöttünk ide, nem azért, hogy egymást mentsük meg. Ha leülök egy kicsit a falhoz, biztosan eszembe jut valami. Sosem voltam a griffendéles fejjel a falnak mentalitás híve, holott most belőlük is van pár a brigádban. Egy hugrabugos inkább békésen átgondolja, hogy mi legyen a következő lépés. A patrónus elvileg megtette a dolgát, addig egyedül kell boldogulnom, amíg a többiek is intézkednek. Megrezzenek, ahogyan megszólal valaki a közelemben.. Na most két eset lehetséges; vagy egy másik áldozattal, egy rabbal ücsörgök egy légtérben, vagy maga az elrablóm az. Lehet, hogy az a Deneira lehet, de az is megeshet, hogy a könyvtáros is ő volt, csak más alakban. Már bármit el tudok képzelni. Keresgélek, hátha megvan a pálcám, és lumost idézek a végére, ha sikerül. Akár igen, akár nem, megszólalok, keresve az illetőt.
- Cedric vagyok. És azt hiszem a könyvtáros valami nagyon csúnya dolognak a részese. Azért jöttem, hogy felkutassak egy bizonyos Daronel Deneirát, és megállítsam, ha ez lehetséges.. Na és te?   – Csakis az őszinteség, mi így működünk, és ha nem is lennék hugrás, apa így tanított, hogy az egyenes út a célravezető. Ha a másik illető motoszkált, én is megpróbálok tapogatózni, vagy ha már van fény, akkor körülnézni, hogy hol is vagyunk. Feltételezem a kijárat zárva, de azért teszek egy próbát, ha mást nem egy alohomorát..

zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Dumbledore’s Army ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
The love is only pain!
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Londoni küldetés

Vissza az elejére Go down

Londoni küldetés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» [Küldetés] Hogy készítsünk babát?
» [Játékos Küldetés] A Kaszás Katakombája
» Konoha kapuja
» A falu vezetőjének irodája
» [Event] A legendás küldetés!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-