Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40436 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Chrissy&Nicky - A vámpírbál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-08-02, 16:18

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

- Majd megérted... remélem. - hiszen fontos lenne, mert nem akarom, hogy veszélybe sodorja magát, ha egyszer azért vagyok itt, hogy segítsek neki és pont hogy biztonságban legyen, de az úgy nehéz, ha nem tesz többet a saját biztonságáért. Persze gőzöm sincs, hogy milyen paradoxont okozna, ha én itt és most meghalnék, de ha az idő nem egyenes, hanem ez az idő a visszatérésem és a változtatások miatt már eleve eltért az eredetitől, mint egy leágazó út... Akkor viszont vissza sem térhetek a saját időmbe, mert az már nem létezik úgy igazán... vagy igen?
Egyelőre nem tudom, hogy az biztos, hogy az első, hogy leüljön és én elmondhassam neki, hogy miről is van szó és miért nem lehet közöttünk csak úgy valami, ha egyszer én nem az vagyok, akinek gondol, legalábbis nem teljesen.
- Miattad, mert amiket láttam, ahogyan meghaltál és... előtte nem sokkal a húgod, aztán Sasha és... Meg akartam akadályozni, úgy éreztem, hogy semmi értelme így az egésznek, bármit is rendbe tenni. - megoldani az ottani helyzetet, ha közben meg ők meghaltak és főleg milyen körülmények között és senki nem tett semmit a védelmükben. Képtelen voltam elviselni és talán nem a legjobb ötlet volt ez az egész, de csak úgy időutazásra nem volt lehetőség, tehát kénytelen voltam meglépni ezt, még ha nem is voltam biztos benne, hogy sikerül, vagy hogy hogyan fog sikerülni egyáltalán. De meg kell értenie, hogy e miatt koránt sem túl egyszerűek a dolgok, sőt kimondottan bonyolulttá vált minden hirtelen ezzel a csókkal, csókokkal... az egésszel.
- Neked nem gond a korkülönbség? Én nem... nem tudom, akármikor eltűnhetek, de közben itt maradok mégis. Nem lenne furcsa neked? Más voltam ennyi idősen. Láttad a rövid szoknyákat... És, ha visszakerülnek egyik reggelre a saját testembe... - hatalmasat sóhajtok, de nem húzom el a kezemet tőle, hiszen meg kell értenie nekem azért pocsék lenne, ha kialakulna közöttünk valami, aztán visszakerülnék. Neki még mindig itt lennék én, az az az itteni én, mégha nem is lennék teljesen ugyanaz, de nekem... a jövőben, ahonnan jöttem Nicolas már nem él és nagyon csúnya vége lett. És mi van, ha egy teljesen más jövőbe kerülök vissza? Annyira zavaros, azt hiszem nem csoda, ha kétségek gyötörnek.[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-07-30, 10:23
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Akkor én.. Nem értem, hogy miért kéne értem bárkinek is feláldoznia magát.. – Csóválom meg makacsul a fejemet, ő még egy fiatal lány, előtte áll az élet, míg nekem már annyi lelki nyavajám van, így is indulnék tiszta lappal, jó eséllyel vissza is esek, bármi történjék is. A szobás poént ezúttal kihagyom, mert Chrissy olyan komoly fejet vág, hogy biztosan nem arra gondol, mint ami nekem eszembe jut. Sőt, tulajdonképpen egy jó ideje én se forszírozom annyira a kettőnk dolgát, de most ez az egy vagy több csók úgy elcsattant, hogy teljesen spontánok voltunk, míg nem közölte megint, hogy ezt nem szabad. Ezért feltétleezhetően a szobában inkább valami titokra derül most fény. Legalábbis remélem, hogy kikeveredünk ebből az érzelmi labirintusból, mert már tényleg idegőrlő...
- Hát jó, úgyse tudok most jobbat. – Bólintok most bizonytalankodva, hiszen Chrissyből előtört a határozott nő, teljesen meg is lep vele. Lecsüccsenek, és rá figyelek. Most jön valami olyasmi, hogy még a valentin napi ajándékomat se fogadhatja el, mert.. férje van? Vagy mert a lányokat szereti? Óég, hát csak nem! Kár lenne ezt a csinos pofikát lányokra elvesztegetni. Na de lássuk. – Mondanám, hogy bármire fel vagyok készülve, de attól félek úgyis meglepsz. – Nem akarom a kedvét elvenni azzal hogy ilyen bénán, szkeptikusan állok elébe, bármit is akarjon mondani. De már annyira kiváncsi vagyok, viszont a baljós előérzet kerülhet. Vajon miért? Aztán tátott szájjal hallgatom, ahogyan előadja a monológot. Nem viccel, és nem áll szerintem semmilyen bájital befolyása alatt.
- Ez.. elég sok mindent megmagyaráz, hogy miért voltál olyan komoly, meg szégyenlős, meg.. gondoskodó. De akkor.. tényleg csak miattam jöttél vissza? – Mármint értem én, hogy a testvéreim miatt is, de velem tartja a kapcsolatot, és ha velem történne valami, annak van legnagyobb jelentősége. Felállok, hogy odalépjek hozzá, nehéz most megfogalmazni amit gondolok. Megfogom a kezét, hogy éreztessem, nincsen semmi baj. – És.. szerinted az gond, hogy korkülönbség van? Vagy.. valaki vár téged ott abban az időben? Nem lehet, hogy csak.. megpróbáljuk, tart, amíg tart? – Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de most, hogy elmondta, nem is tudom, hogy konkrétan mit is vár. Mert én magam sem tudom, hogy most akkor ebből mit tudunk kihozni. Nyilvánvalóan ezek után nem lehetünk csak barátok, de ha ennyi idős, biztosan másféle elvásárai vannak, mint amit én nyújthatnék. Gondolom egy éretlen kölyöknek tart azok után, amiket csináltam.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-07-24, 21:11

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

Meg kellene értenie, hogy én miatta vagyok itt, azért hogy neki segítsek. Bár persze a részleteket nem mondtam el és fejtettem ki neki, ami tudom jól, hogy nem könnyíti meg a helyzetét, de még sem szeretném, hogy belehaljon abba, hogy meg akarom védeni. Azért az elég faramuci helyzet lenne.
- De, ha választani kell, hogy te vagy én... - akkor is úgy érzem akkor inkább ő maradjon meg, mert neki fontosabb az életet. Én tudom, hogy mi fog történni és talán már változtattam rajta, de mi van akkor ha ez még nem volt elég? Igenis erre is van esély és akkor nem tehetem meg, hogy csak úgy vége legyen és a húgait se tudja megvédeni attól a rémes jövőtől, amit én ismerek. Nem akarom, hogy bekövetkezzen és ha erre csak úgy van esély, hogy akár én áldozom be magamat... Most viszont nincs más út, el kell mondanom neki, hogy mi ez az egész, mert addig nem fogja tudni megérteni, hogy mit miért teszek és azt hiszem érthető is ez. Nem várhatom el tőle, hogy kövessen vakon, miközben semmiről sem számolok be neki, legalábbis a végtelenségig biztosan nem. Eddig is kész csoda, hogy elfogadta egy szó nélkül.
- Azt hiszem jobb lenne, ha leülnél. - pillantok rá miután beértünk a szobába és ő várakozón néz rám. Én magam is követem a javaslatot. Kis szoba, nincs sok bútor, így az egyszerűség kedvéért az ágy szélét választom és oda huppanok le. Megvárom amíg ő is leül, ha csak nem ellenkezik nagyon, hogy nem szándékozik. - Ez meredek lesz, de előbb hallgass végig rendben? - persze talán a döbbenettől eleve így is tesz majd, de a fontos, hogy nem szeretném, hogy belekérdezzen, mielőtt még sikerül elmondanom, amit akarok. Ha már belekezdek akkor az elejétől a végéig teszem.
- Nem tizennyolc vagyok, hanem harmincnégy, ami tudom, hogy lehetetlennek hangzik és fizikailag nem is igaz, de... Igazság szerint a jövőben élek és tudom, hogy milyen szörnyű sorsa lett a családodnak. Meghaltál, az én időmben már vagy egy éve és én láttam, hogy mi lett veled és a húgaiddal és... próbáltam rájönni, hogy mit is tehetnék érte, amikor már sok volt a halálból és a veszteségekből. Visszajöttem, de az időben utazni nehéz és felügyelik, viszont így nem utaztam igazán, csak... a saját testembe kerültem vissza. Azért, hogy megvédjelek és rendes útra tereljelek és ne történjen meg az, ami megtörtént. Tudom, hogy ez elég furcsa így, de ezért nem lenne okos ötlet, ha köztünk bármi is kialakulna, hiszen idősebb vagyok, de ha ez nem is elég... fogalmam sincs, hogy mikor kerülök vissza. Talán egyik reggel úgy ébredek, hogy már újra a jelenbeli önmagam vagyok és azt sem fogom tudni mi történt közöttünk. Érted? - hosszan magyarázok én magam is tudom, de vannak helyzetek, amikor nem igen tehet mást az ember és most adok időt neki, hogy megeméssze ezt az egészet. Így azért sok mindent megérthet, azt is, hogy miért vonakodtam bármibe is fogni, hogy mik voltak a furcsa viselkedések, honnan tudtam dolgokat, amiket nem kellett volna tudnom és hogy miért sikerültek olyan nehezen a vizsgáim.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-07-13, 07:13
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Próbálom mérlegelni az elhangzottakat, és nem értek egyet. Meg kéne fordítani. Nekem a hugaim léte egyfajta tehert jelent, míg Chrissy úgy viselkedik, mint egy angyal. Nem arról van szó, hogy nincsen senkije, hanem arról, hogy ott segít, ahol tud, és ez által mindenkit meg akar menteni. Viszont olyan tekintetben jó hír, hogy az életében nincsen senki, hogy ez pasit sem jelent. Állandóan dilemmázom, hogy most barátok legyünk, vagy ez mégsem elég, és többet akarok.
- Hogy megint összeomlok? Azt hiszem ez már végigkíséri az életemet, de ha te mellettem vagy, erre sokkal kisebb az esély. – Legalábbis így értem, amit mondani akar. Megszoktam már, hogy titokzatoskodik, de ezt annak tudom be, hogy nem akarja úgy igazán kiadni az érzelmeit. Önzetlenül megvédene engem a barátját, de semmi több. Megakad a pillantásunk egymáson, aztán nekem akaratlanul is könny gyűlik a szemembe. Előtte is érzelmes voltam, de én nyíltan fejezem ki az érzelmeimet, gyászolok, dühöngök, és felszabadulok. Ebben is más vagyok mint Lioneah, aki teljesen bezárkózik, és csak a morgásából lehet tudni, hogy mire is gondol közben. Mégis ő a kedvencem, talán pont a gyász hozott minket össze ennyire. És ez az, ami miatt sosem fog eltaszítani magától. Ám visszatérve Chrissyra, bármilyen férfiatlan is, hogy gyengeséget mutatok, úgy vélem, hogy előtte mindenképpen lehet, hiszen az elejétől a javamat akarja. A csók végül annyi idő után oly magától értetődően belefeledkezünk, és közben hiába is ellenkezne, ezek pusztán szavak, őt is magával ragadja a pillanat heve, és végre erre a kis szívdobbanásra boldogok lehetünk. Amikor elengedjük egymást, és van egy felvetése, akaratlanul is mosolyra rándul az ajkam, de sejtem én, hogy nem arra gondol. Lehet, hogy végre kiderül, hogy mit titkol? Lehet, hogy valami furcsa betegsége van, ami miatt nem akar velem lenni? Bólintok végül, és forgatom a fejemet. London közepén vagyunk, szállást gyorsan tudunk találni. Egy kis félreeső hotel a színháztól nem is olyan messze. Nem tudom, hogy mennyi ideig maradunk, egyenlőre nem rendelek vacsorát, ilyesmit, csak az éjszakai szállást fizetem ki. Bekulcsolom magunk mögött az ajtót, aztán várakozóan nézek Chrissy-re vissza. Most félnem kell, vagy sem?

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-06-24, 19:32

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

Folyton történik valami, még ezt az egy napot sem úsztuk meg nélküle, pedig tényleg jó lett volna egyszerűen csak élvezni a mai napot és kész, nem gondolkodni, nem aggódni. Neki is ez kellett volna és nekem is, de hogy meghalna értem... Azt még sem engedhetem, hiszen nem azért jöttem, hogy más célt adjak a halálának, hanem azért, hogy megvédjem őt. Ez a fontos, nem az, hogy én jól legyek, bár fogalmam sincs milyen időparadoxon lenne abból, ha meghalnék, hiszen nem mehetnék vissza a múltba, ahogyan most tettem, tehát... Nem is fontos ez most, csak meg kell értetnem vele, hogy ő fontosabb, mint én, mert szerettem volna segíteni neki, hiszen ott a családja, ő segíthet a testvéreinek is, hogy rendben legyenek. Nekem nem volt senkim, a szüleim a harcok kezdetén haltak meg és egyszerűen nem volt a munkán kívül semmi sem, ami miatt élnem kellene. Ő a fontosabb.
- De neked ott vannak a húgaid Nick... nekem nincs senki. Te fontosabb, hogy életben légy és nem akarom újra látni, hogy... - persze, hogy nem érti, nekem pedig nem szabadna ezeket kimondanom, hiszen érthető, hogy nem tudja, hogy miről beszélek és csak még jobban összezavarom azzal, amit mondok, de mégis mit kellene tennem? Nick fontos nekem... nem, nem nekem, egyszerűen csak fontos. Nekem nem is szabad így gondolnom rá, ezért lep meg még inkább, amikor előkerül az ajándék is. Nem értem az okát, hiszen szórakozott előtte, hogy megpróbáltam hatni rá és sikerült is, de ettől még... nem szabadna így hozzám kötődni. Az nincs rendben. És, hogy még sír is... Teljesen összezavar vele, ezért történhet meg a csók, miközben tudom, hogy nem szabadna, de jelen helyzetben mégis mi lenne a jó lépés egyáltalán? Csak hát ezt már nem szívhatom vissza és ezt ő is tudja, ezért van, hogy hiába visszakozom ezúttal ő csókol vissza. Érzem a sós könnycseppeket, de nem érdekel, valahogy elmosódik minden, amiért itt vagyok, legalábbis azokra a pillanatokra, amíg az ajkaim az övével találkoznak. Hosszú pillanatok telnek el, mire elszakadunk egymástól, én pedig a szavakat keresem, de nem találom őket.
- Nick én... - tudhatja, beszélnünk kell. Ez már túllépett rajtam, muszáj elmondanom neki, akkor talán megérti, hogy miért őrültség ez az egész. Ezért végül megfogom a kezét és elindulunk. Kell egy szoba, egy nyugodt hely, vagy bármi, ahol beszélhetünk. Ne itt a nyílt utcán, főleg hogy nem tudjuk a boszorkány mikor keres majd minket, mert biztosan fog. - Kiveszünk egy szobát? - tudom, hogy a családja vidéken él, ahogyan az enyém is, nincs házunk Londonban és nekik sem hiszem, bár ezt nem tudom, valahol mégis csak meg kellene szállnunk és elsősorban beszélnünk. Remélem nem érti félre az ötletet, hiszen nem... arról van szó, sőt majd ha rájön, hogy miért is visszakoztam annyira akkor ő is érteni fogja miért lenne teljesen értelmetlen, ha arról lenne szó.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-06-21, 07:08
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Próbálom támogatni, hiszen még egyértelműen nincsen jól, szédeleg, csoda, hogy magához tudott térni. Végül talpra áll, és megtorpanunk a sikátorban, szerencsére most nem túl csípős, esős az idő, holott Londonra ez sokszor jellemző. Talán nekünk is jár egy száraz pillanat. Jelenleg nem tud érdekelni az a nő, akinek az útjában vagyunk. Nem derült még fény arra, hogy mit is akar, de feltételezem, hogy a szüleim egyik ellensége, vagy akár az enyém is lehet, teljesen mindegy. Valakinek belenyúltunk az ügyeibe, és már nem riad vissza semmitől. Hallva a lány válaszát, valamiért könny gyűlik a szemembe.
- Mi az, hogy azért vagy itt? Már.. megmentettél. Kiért érdemes meghalni, ha nem érted? Már túl sokat vesztettem, úgyse élném túl, ha veled történne valami. – Továbbra sem értem, hogy miért állítja be magát úgy, mintha semmi más dolga nem lenne, mint engem megvédeni, hiszen mint láttuk az előbb, ennek fordítva is működnie kell, tudunk egymásra vigyázni. Kell egymásra vigyáznunk. Az úgy nem megy, hogy neki nincs is élete, csak az enyémre figyel. Akkor miért vagyunk barátok? Különben is, ő is tudja, hogy ez már sokkal több, mint barátság. Nem indult túl szépen, de.. tudnia kell, éreznie kell, hogy ez micsoda. Átadom a valentin-napi csomagját, mert az tényleg jár, de nem is tudom, hogy mit akartam volna ebből az egészből kihozni. Fenntartások, erőltetés nélküli program, amiben csak jól érezzük magunkat, tudván, hogy ez nem igazi randi, most mégis úgy nézünk egymásra, hogy.. valójában annak kellett lennie, kimondatlanul. A csókja édesebb, mint bármit, amit valaha kóstoltam. Noha nem ez az első köztünk, sőt, szám szerint a harmadik, mégis ennek van igazán jelentősége. Az elsőt én adtam részegen, a másodikat ő, figyelemelterelésként, ez viszont.. igazi érzelmekről árulkodik, és látszólag meg is retten tőle.
- Bármi is gátol meg benne.. most nem érdekel. – Sós könnyeimen át odahajolok, hogy ha már hátrahúzódott, hogy ezúttal én kezdeményezzek. Nem durván, nem erőszakosan, csak a pillanatnak élve. Jó lenne tudni, hogy mi is a gond, mit titkol, de úgysem lehet erőltetni, talán majd egyszer elmondja. Nem fogom le, nem ölelem át, hogy legyen lehetősége mégiscsak kihátrálni, de talán nem fog. Tudom, hogy érez valamit, különben nem viselkedne így. A csókom ezúttal komolyabb, mint holmi ajakérintés, néhány puhább puszi után elmélyítem azt, hogy igazán egymásra találhassunk. Most az egyszer..

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-06-17, 11:33

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

Tényleg nem akartam, hogy ez legyen belőle. Ha nem találkozunk azzal a nővel... És mi van, ha most előrébb hoztam a dolgokat és csak rosszabb lesz? Erre nem is gondoltam, túlságosan naiv voltam azt hiszem. Azt gondoltam, hogy csak javíthatok, hiszen tudom, hogy mi történne és ez ellen tudok tenni, na de mi van akkor, ha attól amit próbálok megváltoztatni csak minden még rosszabb lesz? Miért nem gondoltam bele, hogy akár tényleg még nagyobb baj is lehet? Lett is, hiszen majdnem már most megtörtént és ha a nő már figyel minket, akkor még akár komoly gondot is szülhet. Mi van, ha valamelyik testvérét találja meg? Mi van akkor, ha miattam tényleg nagyobb lesz a baj?
- De nem Nick... nem halhatsz meg értem. Azért vagyok itt, hogy ne halj meg. Semmi értelme, ha miattam halsz meg végül, akkor az egész... felesleges volt. - hevesen rázom a fejemet, jó eséllyel azért még mindig a hatás alatt vagyok, meg aztán amit mondott... Nem így kellene lennie. Persze az jó, hogy már nem akar elzavarni, nem olyan ellenségesek vagyunk egymással, mint az elején, de annak nem szabadna megtörténnie, ami történik. Nem szabad túlzottan megkedvelnie és nekem sem őt, hiszen jóval fiatalabb nálam, még ha ez a külsőnk alapján számára teljességgel rejtély is.
- Igaz... tényleg izgalmas lett. - azért megejtek egy halvány mosolyt, miközben ő keresgél, hogy aztán előkerüljön a csomag és nekem kikerekedjen a szemem. A zsepi és az édesség, pont olyan ízben, amit szeretek és igen sejtem, hogy ő készítette a zsepit is. Elakad a szavam és fogalmam sincs, hogy mégis mit kellene mondanom. Kedves tőle, pedig nem szabadna, ezt is tudom és valahogy mégis jön az ösztönös lépés, ahogyan közelebb hajolok hozzá és finoman az ajkaihoz érintem az enyémet. Semmi nagy kunszt, csak egy apró csók, épp csak leheletnyi, hogy aztán amikor rájövök mit csinálok azonnal hátrébb is húzódjak.
- Nem ez... ezt nem szabad. - igen azért most láthatja, hogy szó sincs róla, hogy engem egyáltalán ne érdekelne, de ez az egész teljességgel értelmetlen. Bármikor eltűnhetek innen, vissza a jövőbe, legalábbis a lelkem és egyébként is idősebb vagyok nála, nem is kevéssel, legalábbis lélekben. Nem is értem, hogy mégis mi a fenét művelek.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-06-03, 11:45
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Többször is előfordult már, hogy öltem mások védelmének érdekében, ez a mostani most más. Semmi nem számít, csak hogy Chrissyt mielőbb élve kijuttassam a mosdóból. Megmentett, és lehet, hogy nem szó szerint, de kirángatott a mocsokból. Titkol valamit, de őszintén szólva az már kezd nem is érdekelni. Önzetlenül mellettem van lassan hónapok óta, bármit is teszek, nem hagyja, hogy összeomoljak, és ez így nagyon nem mindegy. Nem tudtam lehenherelni a külsőmmel, a sármommal, sőt, mintha ez még zavarba is ejtené, tehát itt valami másról van szó. Látja bennem az embert, nem csak a sérült kis árvát, vagy a sármos fiút. Azt hiszem a lányok többsége erre nem lenne képes. Azok sem, akik nagyon megnéztek a sütizés közepette. Ha Chrissy egyértelműen visszautasítja, hogy nőként kezeljem, még akkor is, ha állandóan pirulgat, akkor nekem a barátsága is sokkal többet ér, mint ha nem is ismernénk egymást, mert több leszek általa.
- Nem tudom, de most nem is érdekel. Az volt a fontos, hogy neked ne legyen bajod. Felfogod végre, hogy nem csak te tudsz megvédeni engem, hanem fordítva is? Hiába gondolsz önfejű baromnak, kész vagyok meghalni érted. – Most már úgy látom, hogy a tudatánál van, és képes felfogni a súlyát annak, amit mondok. Lehet, hogy lehetetlennek tartja az életemet, mégis, ő is megvédene, tehát igenis hasonlítunk. Kétségkívül tetszik nekem ez a buta, makacs mentalitás, hogy kapaszkodunk egymásba. Bárcsak belelátnék a fejébe, és tudnám, hogy valójában mit is gondol róla.
- Nincsen mit Chrissy. Veled akartam lenni, egy izgalmas programot, azt hiszem sikerült.. Erről jut eszembe, azért mégiscsak készültem valami aprósággal.. – Nyúlok bele a zsebembe, miközben támasztom őt, hogy el ne essen, és előkerül az apró csomag. Jó, azért nem is annyira apró. Remélem nem szédeleg annyira, hogy ne tudja kibontani. Egy zsepkendő van benne, szép kék színű, éppen a szeme színében, sötétkékkel pedig belehímezve a neve, hogy ne is veszíthesse el úgy igazán. Az anyagot vettem, de a hímzést én magam csináltam, négy árva húggal az ember megtanul némi házimunkát még pasiként is. Emellett egy kártyás csokibéka, és egy mindenízű drazsé, ami annyira nem is mindenízű. Megerőltettem az agyamat, és visszaemlékeztem, hogy kiskorában imádta a citrusféléket, tehát citrom, narancs, lime, mandarin, na és persze semmi hányásíz. Ezzel lehet, hogy zavarba hozom megint csak.. de ezen a ponton nem izgat.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-06-01, 20:10

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

A taposás úgy fest hatásos, de a többi már nem jut el hozzám, az, hogy Nicolasnak sikerül a falhoz kennie a nőt, vagy épp hogy végül engem is megpróbál kimenekíteni. A nő tényleg elájul, elég nagy volt az ütés és nem tudott felkészülni rá a miatt, hogy velem foglalkozott, de így legalább sikerül kijutni én pedig nem sokára már a kis mellékutcában kezdem nyitogatni a szemeimet. Fáradtan és kábán, mint aki nem aludt hetek óta rendesen, pedig csak egy kábító átkot kaptam be, de hát lássuk be az is elég hatásos tud lenni, ha az ember nem tudja, hogy számítson rá, bár igen valami rosszabbat is kaphattam volna az arcomba, de ezen most nem gondolkodtam. Nem is lett volna értelme, ha túlkombinálok és azon agyalok rosszabb is történhetett volna. Rendben vagyok és ő is, a nő viszont valószínűleg nem sokáig marad majd ájult odabent, sőt rosszabb esetben, ha meg is találják akkor még segíthetnek is neki és akkor...
- Mi történt? Hol van? Nem eshet baja másnak? - kérdések persze aggódók, amiket egyből mások miatt aggódva teszek fel, mert ki tudja, hogy mi történt odabent, én nem emlékszem, hiszen elájultam, de persze megint nem magamra gondolok. Nicolasra maximum, és azt is tudom, hogy ezek után már biztosan magyarázattal tartozom neki. A nő úgy fest mégis csak kiszúrt minket legutóbb, hiszen jó eséllyel nem véletlenül volt itt. Már nem tehetem meg, hogy csak annyit mondok bízzon bennem és hagyja annyiban a dolgokat, mert ez már... jó eséllyel nem lesz elég.
- Sajnálom... - halkan sóhajtok, miközben tápászkodom fel és rá pillantok. Hát igen, elég húzód ez az egész így, pedig egy kellemes este lett volna és még csak azt sem tudhatja pontosan, hogy azt sajnálom, ami történt, vagy hogy végül elmaradt az előadás, vagy hogy nem készítettem fel, hogy akár ilyesmi is történhet. Azt hiszem nagyjából mindent együtt. Igaz, hogy én akartam megmenteni őt, de ezzel lehet hogy sok mindent megváltoztattam és csak még inkább bajba kevertem.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-05-04, 20:16
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nem az lenne a cél, hogy bárkit is kellemetlen helyzetbe hozzak, főleg nem Chrissyt, és remélem, hogy ez nem is valósul meg. Ám bízom benne, hogy nem történt semmi baja. Annyit aggódik miattam, és eddig bennem fel sem merült, hogy ő is veszélyben lehet miattam. Eddig elhanyagoltam, hogy magamon kívül másra is gondoljak, simán éltem az önpusztító életemet, közben pedig a hugaim is ki vannak téve az ellenségeink bosszújának. Most azért átfut az agyamon, hogy lehet, hogy mindennek én vagyok az oka. Kék szemem összevillan a lányéval, ahogyan tudjuk, hogy most ha nem művelek valami zseniálisan váratlant, akkor Chrissy akár bele is halhat. A banyáról még mindig nem tudok semmit, csak hogy valami különösen veszélyes nőszemély. Eddig még nem akarta megölni a lányt, most is sakkban tartja. De miért? Miattam? Ő csak a csali volt? Nem hiszem, hogy Chrissy erről tudott. De bárcsak többet mondott volna eddig róla. Az elején erősködtem, aztán nem láttam ennek sem értelmét, inkább feladtam, és most ez az információ mindkettőnk hátrányára megy.
- Na köszi. Akkor állj be a sorba, de őt hagyd.. – Békén.. folytatnám, de nincsen rá időm, ez most nem a frappáns odamondások ideje. A nő már szórná is rám akár a halálos átkot, de Chrissy, felszentelt mentőangyalom megint ott van, és megmenti az életemet. Nem is tudom, hogyan hálálhatnám meg neki, hiszen minden elől elzárkózik. Ráadásul most egy csúnya kábítást is bekap. Ezalatt kapom elő a pálcámat, és intek a nő felé. Talán ki is kérdezhetném, de őszintén szólva most nem ez izgat. Taroló átokkal akarom felhoz kenni, hogy ha sikerült, akkor Chrissyhez rohanjak, és a karomba kapva kimenekítsem innen. Fenét érdekel most a darab, és a valentin nap. Együtt jöttünk ide, de ha veszélyben vagyunk, akkor ez most már nem számít. Együtt is kell távoznunk. Ha sikerült az akció, akkor hagyom is most a kabátjainkat, egy oldalsó kisutcába viszem, hogy ott próbáljam meg finoman magához téríteni. Az arcát simogatom, és még egy stimulát is nyomok rá, hátha..
- Gyerünk kislány, nem kell mindent bevállalnod helyettem..


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-05-01, 20:30

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

Nicolas nem lát meztelen női testeket, amikor benyit főleg mert ez mosdó és nem öltöző ugye. Szóval kihalt helyet talál, legalábbis első ránézésre és főleg amikor csak résnyire nyitja a mosdó ajtaját. Odakint már csend van, az ajtókat becsukták, az előadásra már úgy sem jutnak be, a pincérek is leülnek, hiszen amíg nem jön ki senki sem bentről, addig ők is ráérnek, nem kell kiszolgálni senkit sem, majd a szünetben lesz megint nagy a pörgés. Nicolas tehát benyithat akár rendesen is és jó eséllyel meg is teszi, mert az elfojtott hangot azért meghallhatja, ami egyértelműen olyan, mintha valakinek befogták volna a száját, de próbálna mégis valahogy beszélni, csak hát érdemben nem tud.
Odabent pedig már meg is láthatja Chrissyt és a nőt, a boszorkányt, akit láttak abban a kis ivóban is a nyáron. A nő kezében pálca, Chrissy szája varázslattal van betapasztva, szerencséjére csak a szája, tehát levegőt kap, a kezei mintha le lennének fogva, jó eséllyel szintén varázslattal, mert láthatóan igyekszik ellenkezni és csak a fejét rázza, jelezve a fiúnak, hogy ne jöjjön be, de sejti jól, hogy ez valószínűleg nem sokat ér majd. A nő pálcát tart, persze egyenesen a leányzóra szegezve, hogy bármikor elsüthessen akár valami kellemetlenebb átkot is.
- Végül is nem ez volt a terv, de ha így... hát legyen így, akár előre is hozhatjuk a dolgot, hiába mondták, hogy visszafogtad magad és talán nincs rá szükség. - Chrissy gyorsan mozdul, mintha sikerülne kiszabadítania a kezét, de legalábbis egy erőteljes mozdulattal úgy rátapos sarokkal a nő lábfejére, mint annak a rendje, ami persze csak azt eredményei, hogy a nő bár felkiált, de a keze mozdul és a kábító átok már ki is csap a pálcából, egyenesen a lányra, hogy aztán a fegyver Nicolas felé fordulhasson.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-04-21, 07:26
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Te mindenkire így szoktál hatni? – Kérdezem nevetve, nem is nagyon tűrt ellentmondást, szinte szó szerint hidegzuhanynak volt vehető a viselkedése. Nem volt éppen csábító, pedig szép lány, bevethette volna a bájait, de azzal, hogy nem tette, ráébresztett, hogy nem akarja eladni magát, csak engem akar megóvni, alkalmasint saját magamtól is. Régen nem volt senki, aki így figyelt volna rám, gyakorlatilag önzetlenül, és ez elgondolkoztatott.
- Egy kis fantáziával kitalálható. – Ragadom meg a pillantot, igenis zavarba lehet hozni. Ha nem vonzódna hozzám egy cseppet sem, akkor most nem sütné le a tekintetét, inkább csak egykedűen mondaná. Érdekes, és kiismerhetetlen lány ez a Chrissy, aki szélvészként tűnt fel a távoli múltamból, azt bizonygatva, hogy semmi sincsen köztünk, csak segítene, ám a múltkori terelős csókja igenis fenomenális volt pedig ez a zavar.. Hm.. lehet, hogy ő se tudja eldönteni, mit is akar? Lányok!
- Igaz, az édes dolgok különben is ragadósak, nem nagyon lehet őket elpakolni. – Bólogatok, és gyorsan megfelezzük a sütit, de ha még mosdóba is akar menni, akkor tényleg iparkodnunk kell. Amíg eltűntetjük az édességet, addig tele a szánk, így nem nagyon beszélgetünk, csak az arcát fürkészem olykor, hogy múlandóban van-e a zavar, hiszen az én testem eddig nem került szóba, most meg közvetlenül terítékre került. A lánytrió már nem is ránk figyel, tehát a témaváltás megoldódhat zökkenőmentesen, s én magam is felállok, amint közli, hogy akkor ő még kimenne. Nekem már nem kell, csak neki adom meg ezzel a tiszteletet.
- Hogyne, menj csak. – Bólintok, és elkezdem szalvétába csomagolni a perecet, varázslattal kitágítom stikában az egyik zsebemet, hogy megoldható az elrejtése. Várakozom, amíg a mellékhelységben van, de már sokadjára csengetnek be, Chrissy viszont még mindig sehol. Az órámra nézek, mindjárt csukják be az ajtókat. Na mi van már? Elrontotta a gyomrát az édessel? Felpattanok, és mivel azt látom, hogy senki nem mászkál a női mosdó környékén, bekopogtatok, és ha nem kapok választ, be is szólok először, mielőtt benyitnék.
- Chrissy, Nick vagyok, minden rendben? – Résnyire benyitok, hogy azért ne lássak meztelen női testeket, de ha valami veszély lenne, fel tudjam rá kapni a fejemet.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stangerKi vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-04-17, 20:16

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

- De talán az elején kellett, hogy... tudod... hatni lehessen rád. - azt hiszem azért mindenképpen kellett az erőteljesebb viselkedés vele szemben, hiszen ha nem teszem, akkor talán sehová sem jutunk, aztán persze visszavettem, ahogyan ő is visszavett és végül jól alakultak a dolgok. Igaza van a mindenképpen kierőszakolás nem sokat ért, de azért mégis csak erőteljesebben kellett viselkednem vele az elején, hogy kicsit olyan legyen, mint egy arcul csapás, ami után már lehet beszélni érdemben a másikkal, de amíg nem tér magához... addig nem valószínű.
- Ez igaz, nehéz ma mást látni az ilyesmibe és nagyon kétlem, hogy a ruhámat néznék, inkább a tiédet... vagy inkább azt próbálják elképzelni, hogy mi van alatta. - egy pillanatra azért lesütöm a tekintetemet, amikor rájövök, hogy ezt tényleg ki is mondtam, mert hát lássuk be Nicholas nagyon jól fest ebben a cuccban így, igen elegáns, jól is áll neki és már esetemben is volt rá példa, hogy még ha csak futólag is de megnéztem a hátsóját és lássuk be elég kerek és formás darabról van szó, nem csoda, ha mást is érdekel mit takarhat a szövet.
- Legyen az édes, a sósat be lehet csempészni végső soron. - végül is így sem sok ez, hogy felezünk, de attól még jobb, ha megpróbálunk gyakorlatiasan gondolkodni, főleg mert az idő vészesen fogy és én is kíváncsi vagyok a darabra, no meg végül is egyszer megtehetem, hogy egy kicsit kikapcsolódom és erre most jelenleg tökéletes az alkalom. Eddig úgyis csak azért voltam itt, hogy mindennel foglalkozzam, csak a pihenésről nem volt szó, esetleg most az egyszer elengedhetem magamat. A süti gyorsan eltűnik, a lányok se figyelnek már minket így, hogy úgy sejtik Nicholas nem party számukra.
- Akkor még elszaladok a mosdóba, el tudod ezt rejteni? - lehet, hogy nekem kellene, de ha kis táskába szuszakolom be az amúgy is fura lenne és nem is tenne jót a táskámnak. El is slisszolok gyorsan a mosdó irányába, hiszen hamarosan már bent kellene lennünk, de remélem, hogy nincs sor. Nicholas viszont hiába vár, percek telnek el, a gong is elharsan többször is, utoljára is, az ajtókat lassan becsukni készülnek és a büfében sincs már senki. Én ellenben még mindig nem tértem vissza.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-04-07, 09:42
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Ez valahol mégiscsak neked köszönhető, már nem viselkedsz annyira.. diktatórikusan. Változunk, mindketten. – Jó, azért a pia hiányzik rendesen, és a cigi is, meg az átmulatott éjszakák, de valahol igaza volt, a szüleim nem hogy nem lennének rám büszkék, egyenesen szégyenkeznének miattam, nem csoda, hogy jót tett az elméleti pofon, amit Chrissytől kaptam, hogy felrázzon. Auror vagyok, ez az életem, de nem kell ezt önpusztítóan tennem. Úgy szolgálhatok leginkább másokat, ha életben maradok. Ám a mai napon, éppen Valentin-napon felesleges méregetni azt, hogy ki mennyit is tett ezért a kapcsolatért. Barátságáért. Mindegy hogy nevezzük.
- Persze hogy megy, a szüleim nem hülyegyereket neveltek. Barátok nem szoktak a kaján osztozkodni? Különben meg, tudod, hogy milyen nap van, bármit is tennénk, úgyis mindenki randinak fogja fel. – Nevetek vissza, egészen addig, amíg fel nem figyelek a sugdolózásra, ám Chrissy még ebben is beelőz. Oldalt pillantok, közben azért én is közelebb hajolok a szőkeséghez, szinte már a fülemnél van a szája. Hm.. – Nem lehet, hogy csak a te ruhádat nézik? – Így azért udvariasabb, mint rávágni, hogy akár mindhármat is bevállalhatnám egyszerre. Na igen.. volt idő, amikor jó nagy hülyeségekbe mentem bele, de három lánnyal szimultánban sosem voltam az ágyban. Az még nekem is sok lenne. És különben is, merő pofátlanság lenne bárkire is kacsintgatni, bármilyen minőségben is vagyunk itt. Megtehetném, hogy Chrissy ajkára illesztem a sajátomat, benne lehetne egy kedves szándék, miszerint kimutatom, hogy vele vagyok, hiszen legutóbb ő tette hogy eltereljük magunkról a figyelmet a banya esetében, ám több dolog miatt mégsem teszem. Ez nem ilyen adok-kapok. Amikor legelősször megcsókoltam, akkor nem nagyon tudott ellenkezni, de enyhén szólva is ittas voltam, másfelől olyan tökéletes a sminkje, hogy kár lenne elrontani, főleg, hogy megbeszéltük, hogy nem vagyok az esete. És ha nem, még akkor sem mászkálhatok oda más lányokhoz, akik amúgy be sem jönnek, hiszen nyilvánvalóan pasivadászatra jöttek ide, már csak a neves nap miatt is. Így a csók helyett pusztán a vállát fogom át, s elfordulunk a triótól.
- Na akkor a sóssal kezded, vagy az édessel? Siess azért szöszi, még öt percünk van. – Gondolom az előadás előtt még be akar slisszanni a mosdóba is megigazatni a ruháját, ilyesmik. Nagyon kiváncsi vagyok már erre a darabra, nem láttam, de nagyon jó a híre. A hármasból amúgy csalódott sóhaj száll fel, amin jót mosolygok.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stanger
[/color]Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-04-02, 20:43

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

- Ezt jó bőven kifejtetted és... választékosan is. Azért örülök, hogy már nem kiborító a jelenlétem, mert gondolom... na jó tudom, hogy az elején az volt. - elmosolyodom, mert elfogadtam, főleg mert tényleg elég nehéz lehetett neki és kissé fárasztóan viselkedtem, de nem volt más mód, mint hogy folyamatosan a nyomában loholjak, másképp nem hallgatott volna meg és nem beszélhettem volna meg vele a dolgokat és persze nem is jutottunk volna el eddig. Ehhez elég nagy erős és kitartás kellett, neki meg ahhoz, hogy ne pedzegesse tovább, hogy miért csinálom és mi az, amit titkolok előle. Tudom, hogy a végtelenségig nem tehetem meg, hogy magamban tartom a dolgokat, de... talán ezt a mai estét nem kell elrontanunk semmivel sem, én legalábbis nagyon reménykedem benne.
- Igen, általában mindenkinek meg van rá az indoka, hogy aurornak álljon, te sem véletlenül kötöttél ki ezen a pályán. - igaza van, én is a miatt vagyok most itt és ezért szálltam rá és ezt sejti is, csak a pontos indokokat nem tudja és azok elég bonyolultak is, hiszen az én életemben nem történt semmi komoly, legalábbis ha a jelen időt nézzük, de a jövő sokkal fájdalmasabb lesz és azt a jövőt nem akarom megérni. Ki tudja, talán már most változtattam rajta annyit, hogy meg sem történik, fogalmam sincs, hogy mi lesz majd az én jeleneben, ha visszatérek oda, ami még mindig nem tudom, hogyan fog megtörténni, ha egyáltalán sikerül valahogy megoldani.
- Oké, az tökéletes és úgy fest megy neked a gálán úriember szerep, a végén még azt hiszik a külső szemlélők, hogy ez egy randi, hogy még a kaján is osztozunk. - halkan felnevetek, főleg amikor még a sugdolózást is meghallom a másik asztal könyékéről. Nem tudom megállni, de én is közelebb hajolok Nicolashoz. - Azt hiszem pedig nem lenne nagy nehézséged azzal, hogy találj valakit magad mellé. - na igen a három lányból akár mindhárom is rávetné magát, ez jól látszik a tekintetükből, amit megértek, hiszen Nicolas eleve elég erőteljes karizmával rendelkezik még úgy is ezt éreztem, hogy épp nem voltunk jó viszonyban, na de így, hogy ez még majdnem olyan is, mint egy randi...


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-03-23, 20:53
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Néha túlságosan anyáskodsz felettem. Mármint nem baj, ez nem leszúrás. Csak.. felettem nem szokott senki. Sera a maga idegesítő módján, de arra nincsen szükségem, én vagyok az idősebb. Inkább úgy csinálod, mint egy feleség a hülye férjével. Ami meglepő, szokatlan, és jóleső érzés. Irányt mutatóan inspiratív. – Nem teszem hozzá, hogy továbbra is képtelenségnek tartom, hogy csak barátságból teszi mindezt, valahol igenis vonzódnia kell hozzám, de ha nála ez ilyen plátói dolog, hogy még beszélni sem lehet róla, nem hogy megtenni bizonyos dolgokat, hát felőlem.. De aki csak plátóian vonzódik, az meg nem smárolja le a másikat puszta elterelésként. Kész rejtély ez a lány, noha ma tényleg nem akartam ilyesmivel foglalkozni, csak bálozni, élvezni a társaságát, akár barátként is.
- A kivételek azok kevesen vannak, de ilyen vámpírszekta nem a kivételekre épül. Szerencsére elég jól fejlett az auror hálózat, manapság minden második gyerek nyomozónak áll. Annyi sötét dolog történt az utóbbi években, hogy a számos csonka családban nem csoda, hogy mindenki vérbosszút akar. Aztán ki tudja, hányan jutnak el odáig, hogy tényleg másoknak akarnak segíteni, önzetlenül. – Bólintok felé mosolyogva, és egy picit azért megsimítom a vállát, hiszen ő pont ezt teszi, „éretlen” fiatal lányként, hogy engem pesztrál, holott nem is kértem rá. Talán neki is volt valami durva haláleset a közeli rokonságban, ami iszonyattal töltötte el, azért jobb híjján nekem segít?
- Nem tudom, nem igazán voltak működő kapcsolataim. Talán neked igen? Ööö.. vegyünk akkor egyet-egyet, és mindkettőt felezzük, így kapsz sósat és édeset is. És ha az egyik nem ízlene, akkor azt megeszem teljesen én. Ma kivételesen hozom a gáláns úriembert. – Cukkolom, hiszen amúgy tényleg belemenős alkat vagyok, sokszor megnézegettem már magamnak a fenekét, ami valami hihetetlen formás darab, de valójában mégiscsak egy nemesi ház utolsó fiúgyermeke vagyok, és nem erőltetem, amit amúgy sem lehetne. Még bőven van időnk, megveszem mindkettő kinézett nyalánkságot, és leülünk az egyik félreeső kisasztalhoz. Ott kettétöröm a perecet, s villával, kiporciózom a tortát is. Tálcán hoztam az egészet, hoztam hozzá két megylevet. Mellettünk egy háromfős lánybanda susogásából kihalljuk mindketten, hogy „remélem a huga..”.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stanger
[/color]Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-03-15, 20:15

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

- Én már annak is örülök, hogy újra kezded élni az életedet. Akkor már volt értelme ennek az egésznek. - értheti persze úgy, hogy a tetteimnek, de persze én úgy sem erre gondolok, nem arra, hogy foglalkozom vele, hanem arra, hogy visszatértem ebbe az időbe, ebbe a testbe. Tartottam azért tőle jócskán, hogy feleslegesen töröm magamat, főleg amikor az elején találkoztunk és nem tudtam vele semmit sem kezdeni, amikor mindent elutasított, de szerencsére már minden rendben van és ez a lényeg. Kezd alakulni a dolog, immár megjelenik végre az órákon is, a központban is és rendesen részt vesz mindenben és nekem ez a lényeg, már elértem valamit. Persze ez még nem jelenti, hogy az egész jövő meg fog változni, de legalább jó úton haladok.
- Tudom persze, igazad van, de azért biztosan vannak kivételek, akik segítséget kérnek és bemennek. - naiv vagyok? Nem, csak még mindig próbálok hinni az emberekben, még ha nincs is már talán tényleg értelme, de azért hiszem vannak jó emberek, még ha olyan is lett a világ végül, amilyen lett, de lenne olyan, aki bemenne, hogy regisztráltassa magát, maximum jó eséllyel tényleg csak a kisebb hányaduk az embereknek. Persze jó eséllyel eleve nincs olyan sok vámpír és közülük akad jó néhány, aki ismert a Minisztérium számára.
- De egy kapcsolathoz mégis csak az kell, hogy két ember együtt legyen, mert másképp nem működik nem? - persze értem én, amit mond, hogy az a fő, hogy gondoljanak egymásra, meg minden, de... attól még kell az együtt töltött idő és nekem nem sok időm van senkire sem, főleg úgy, hogy próbálom utolérni magamat a lemaradással, hiszen évek óta nem jártam suliba. Persze sok mindenre emlékszem, de azért nem annyira, mint ami jó lenne, ezért kellett annyira sokat bújnom a könyveket. - Egy sajtos perecet, bár az az epres torta szelet is állati jól néz ki.. nem tudom, szerinted? - nehéz a döntés, de talán a kettő már sok lenne nem?


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-03-12, 11:57
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Nem is tudom. Valahogy a gyerekkorom egy darabja volt, de ugyanaz már nem lesz. A hugomékkal nem járunk el sehova.. Ha újrakezdem élni az életemet, azt bizonyos tekintetben máshogyan kell tennem. Viszont a színház.. Ismét szerepet kaphat. – Milyen kis empatikus, hogy állandóan az én lelkivilágom érdekli. Nem sokat tudok róla, csak hogy egy baráti család egyetlen sarja, akikkel nagyon régen összejártunk, de nem felejtett el, és mindig a szívén viseli a sorsomat. Tudom, hogy a lányok érzelmesebbek, de Chrissy tényleg olyan, mint egy mentőangyal, aki nem akarja, hogy a saját hányásomban fetrengjek. Egészen jó feleség-alapanyag lehetne, már ha nem gondolnám magamról, hogy megrögzött agglegény vagyok. Meg hát az is kár, hogy egyértelműsítette, hogy úgy egyáltalán nem jövök be neki, az a csók is csak színjáték volt, hogy kikerüljük azt a nőt, aki egyébként még bajt okozhat. Chrissy azóta se mondta el, hogy milyen összefüggésben, én pedig nem kérdeztem egyenlőre bele. A mai nap inkább a Valentin-napról sem szól, semmint a kutakodásról, faggatózásról, annyira meg nem vagyok kiváncsi alkat, hogy mindenáron tudni akarjam a jövőmet, és Chrissy sem látnok.
- Gondolod? És akit csak úgy megtámadnak, és átkozottá válik, gondolod, hogy rohan a minisztériumba regisztráltatni magát? – Még ha törvényszegény is, szerintem sokan inkább szégyenlik, hogy mi lett belőlük, és megtartják a saját titkuknak, hátha nem derül ki hiszen egy vérfarkas vagy vámpír környezetének, ha nyilvánosan felvállalja, nem lehet könnyű az élete, vélhetően gyorsan magára is hagyják a delikvenst. Így beleképzelve magamat a helyzetükbe, én nem biztos, hogy megtenném, hogy regisztráltatom magamat.
- Nem kell mindent komolyan venni, ha célozgatni akarnék, helyette jobb kimondani, amit gondolunk. – Rázom a fejemet mosolyogva, simán csak jól érzem magamat a társaságában, ő most egy valentin-napi partner, és ott beleférhet egy ilyen baleset, mint hogy a karjaimba omlik. Flörtölni még barátokkal is szabad, még akkor is, ha nem feltétlenül lesz belőle valami. Nem értem, hogy miért ilyen tartózkodó. Különben is, mit szólna, ha merő véletlenségből megcsókolnám, azt tetetve, hogy megint feltűnt az a nő?
- Őket nem az érdekli, hogy mennyi időd van. Tudod ha valakinek tetszel, akkor az képes akkor is rád gondolni, amikor éppen el vagy havazva. Na mit kérsz enni? – Veszem észre a pillantását, na igen, a lányok nagy része imád nassolni, de többségük mégsem engedi meg magának az elhízás luxusát. Szerencsére Chrissy nem tűnik úgy, mint aki lelkizik az ilyenekért. Ő csak minden más miatt. Csak nem tudom, hogy miért..? Angyalnak lenni ennyire bonyolult?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stanger
[/color]Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-03-05, 19:01

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

Na igen ott volt neki a család, csak hát minden szét esett, és azóta gondolom a közös programok is kimaradtak, főleg hogy én tudom jól, hogy mennyire megváltozott minden és ez a jövőben csak még rosszabb lenne, ha ebben az ütemben folytatnák tovább, főleg persze ő és Lio, mert Sera kiegyensúlyozottabb, Sasha pedig még elég fiatal.
És... nagyon hiányzik? - gondolom igen, hiányzik neki, hogy a családjával lehessen megint, de vannak dolgok, amiket nem igen lehet erőltetni, még ha az ember jól is érezné magát benne, meg gondolom ő se nagyon vágyott ide az utóbbi időben, amikor a póker partyk mentek és a hasonló nem épp kellemesnek mondható programok. Végül is megértem, ha kimaradt a színház és a testvéreit is, gondolom nem is nagyon merült fel bennük, hogy a szülők nélkül a széthullott családdal együtt ilyesmivel foglalkozzanak és hát nem volt, aki összerántsa őket megint. Én sem leszek az, elsősorban Nicolas miatt jöttem vissza, rajta tudok segíteni, Lion nem tudnék, a többieken pedig nem kell, de ha Nicolast összeszedem ő talán az egész családnak segíthet.
- Gondolom a legtöbb eleve regisztrálva van, mint a vérfarkasok és az animágusok, hiszen... ez a szabály. - bólintok egy aprót hiszen tudom én, hogy a jövőben még inkább oda fognak figyelni az ilyen és ehhez hasonló dolgokra és alakokra. Veszélyes lehet egy olyan valaki, aki több mint egy átlag mágus, főleg ha vannak pillanatai, amikor nem képes uralni önmagát és elszáll a józan gondolkodás, mint a vérfarkasok esetén a telihold, vagy a vámpíroknál a vérszomj esetén.
- Azért ennek örülök és tudod biztosan találnál valamit, mondjuk... nem is tudom, esetleg foglalkozhatnál ezzel a család kérdéssel. Tudod, eljöhetnétek színházba. - persze kis esély van rá, hogy ezt összehozza, de ha kell neki valami elfoglaltság akkor ez is lehetne egy ilyen mondjuk. Legalább egy próbát megérne, maximum nem sikerül. Ezek után majdnem sikerül padlót is fognom, pedig távolságot igyekszem tartani, de az istennek se sikerül, ha még mások sem engedik, mert ilyen kellemetlen helyzetbe hoznak, még ha nem is szándékosan. Nem csoda, talán ha zavarba jövök, ő pedig csak simán eltréfálja a dolgot. Nem tudom hogy csinálja! - Nick... még jó, hogy nem tapostam le a lábad, gondolj erre. - persze ő nem erre gondolt, hanem annak, hogy sikerült összepréselődni. Igen tudom mire gondol és céloz, hogy jó lenne, ha lenne köztünk valami... több is, legalábbis ő így van ezzel, de én tudom, hogy butaság lenne, hiszen jóval idősebb vagyok nála, legalábbis valójában és ha hazamegyek, a saját időmbe, a saját testembe, akkor egyből önmagamként nem fogok így viszonyulni hozzá és az csak félreértésekhez vezetne és még több értetlenkedéshez.
- Dehogy! Tudod mennyit tanultam az utóbbi hetekben. Nem igazán volt időm ilyesmivel foglalkozni és egyébként... - csak megvonom a vállamat, hiszen nem tudhatja ezzel mire akarok célozni, maximum belegondolhat, ami épp eszébe jut, hogy nem érdekelnek a velem egykorúak, vagy netán a lányok érdekelnek, ne adj isten ő érdekel és ezért nem foglalkozom mással, csak ezt ügyesen igyekszem titkolni. Inkább nyújtogatom a nyakam a nasik irányába, mint aki inkább azon filózik erősen, hogy mit is válasszon magának és nem azon jár az esze, hogy mennyire átjárja még mindig az a kellemes bizsergés, csak mert ő elkapta a derekamat.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-03-01, 20:03
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Hiába állt neki annyira jól a nagyon rövid szoknya, ebben magabiztosabb, konfortosabb érzetet mutat, és végtére is az a lényeg, hogy ne feszengjen mögöttem. Abban állandóan húzkodta lefelé az anyagot, hogy ne lásson be mindenki a fenekéhez, pedig isten az atyám, olyan kis finom hátsója volt, de hát ez van, érthető, nem mindenki mer vagánykodni vele. Elsőre azt hittem, hogy Chrissy ilyen bevállalós lány, ezért is nyomult rám, ezért olyan érdeklődő, aztán kiderült, hogy durván félreértettem mindent. Aztán persze jött a csók, ami még mindig csak álca volt, de hát nagyon nem tud más eszközöket bevetni, hogy megvédjen, csak saját magát, így ezt el kell fogadnom. Attól függetlenül, hogy régóta éreztem először igazán azt, hogy élek.
- Eddig én sem nagyon mozdultam ki. Régóta ez az első alkalom. A szüleimmel annak idején eljöttünk hatosban, tehát szeretem, csak valahogy.. A hugaimmal nem találtunk módot, hogy megtegyünk mi magunk is. – Őt azért szívesen elhoztam, ez komoly szórakozás, elit program, amelytől az ember azt érzi, hogy ki tud szakadni a mindennapok zűrjei közül, és Chrissy amúgy kedves, és okos lány, kicsit talán túl tervezgetős, de remélem, most el tudja engedni a gondokat, mindkettőnk előnyére válhat az ilyesmi.
- Igaz, manapság lényegesen rendezettebbek a körülmények, a minisztérium szeme mindent lát. Főleg, ha közöttük is vannak vámpírok. – Vigyorodom el, miközben lesegítem róla a kabátot. Forgatom a fejemet, hogy hol ihatnánk valamit, és esetleg valami harapnivalót is fogyaszthatnánk. Megszokott dolog időben érkezni, és kicsit elütni a fennmaradó perceket a méregdrága színházi büfében. Ez most sem lesz másként, a kocsmában például úgy vettem észre, hogy Chrissy szeret nassolni.
- Mondtam én, hogy segítek a tanulásban, nekem sok jegyzetem megvan, és azt mondják, jó eszem van más szakok tárgyaihoz is. Rendben, igen, rendben vagyok. Nem iszom.. olyan sokat, és mostanság még a cigit sem kívánom úgy. Azt hiszem igazad volt, nem megoldás a bűnös élvezetek hajszolása. Már csak valami mást kéne találnom helyette. – Azért az éjszakai kártyázás hiányzik, abban tényleg jó voltam, kivéve amikor az életemre akartak törni, amikor sokat nyertem. Na igen, akkor lett volna nagy sírás-rívás Sera részéről, Lioneah meg csak vállat vont volna, hogy megint egyel kevesebb. S már éppen nyúlnék, hogy lehámozzam a kabátját, amikor megtörténik a baleset. Elkapom a derekánál fogva, még szerencsénk, hogy nem valami másra markoltam rá. Na igen, ennyire azért úriember vagyok. Felhúzom a megroggyanáshoz, hogy megtalálja az egyensúlyát. – Ugyan, még pár ilyet, és jó napom lesz. – Nevetek rá, és cinkos módon kacsintok, még ha nem is lehet köztünk, semmi, azért néha lehet célozgatni rá, hogy akár jó is lehetett volna. Beállunk a sorba, miután végre beadtuk a kabátokat, hiszen felesleges cirkuszt csinálni a tömegnyomor miatt. – Na és neked? A rövid szoknya miatt biztosan millió már az udvarlód.. – Nyújtom a karomat, hogy belém tudjon karolni, így biztos lesz a talaj.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stanger
[/color]Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-02-19, 19:58

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

Őszintén szólva nem tudom, hogy ez most csak valamiféle terelésnek számít, vagy tényleg egy kötetlen este, amikor nem gondolunk gondokra és bajokra, csak egyszerűen jól érezzük magunkat. Azért is vagyok óvatosabb a kelleténél és próbálom nem túlgondolni ezt az egészet. Persze azért kicsíptem magamat, és szerencsére ezúttal sikerült olyan ruhát találnom, ami nem annyira rövid, mint az iskolaiak. Lehetséges, hogy érdemes lenne ruhatárat frissítenem, bár ha meg visszatér a jelenkori önmagam... nehéz ügy!
- Hát... azt hiszem kellett egy kis változatosság és ide mégis csak ez illik jobban. - azért ez egy elegáns dolog, mármint maga a színház, nem is lenne szép, ha valami nagyon rövid cuccban jelentem volna meg itt is. Azért kíváncsi vagyok milyen lesz az előadás, sok jót hallottam már róla, de valahogy soha sem jutottam el addig, hogy meg is nézzem. Akartam én, de tényleg, de aztán végül kimaradt, mint ahogyan olyan sok minden az életemből, mert túlságosan lefoglalt az, hogy megpróbáljam mások életét megmenteni, közben pedig azt hiszem az enyémet el is felejtettem élni.
- Érdekesen hangzik, de most biztosan nem lesz ilyesmi, abból tuti nagy botrány lenne tudod... a Minisztériumban. - kissé lehalkítom azért a hangomat, hiszen ez egy mugli színház, ilyesmit itt nem lehet csak úgy hangoztatni. A végén még valaki meghallja és az se jó, ha az egy varázsló és az se, ha éppenséggel mugli. - Igazából valahogy sose volt időm ilyesmire. Te gyakran jársz színházba? - oh micsoda kérdés! Persze két kártyaparti és ivászat között időnként beugrott a színházba is, amikor nem épp azon volt, hogy tönkre tegye az életét. Remek kérdés, igazán büszke lehetek magamra. Bár ki tudja, lehetséges, hogy régebben, amikor még éltek a szülei és nem kezdett darabjaira hullani a családja, akkor gyakoribb látogató volt az ilyen elitebb helyeken. Régen én is voltam színházban a szüleimmel, de arra már alig emlékszem, manapság pedig tényleg nem igazán fér bele az időmbe.
- Igen, szomjas vagyok, valami rám férne, ha te is kérsz. Az utóbbi pár napban nem sok minden történt, tanultam, tudod, hogy utol érjem magamat rendesen, hát veled? Minden... rendben? - furcsállom, hogy nem kérdezett azóta rá arra az esetre sem a nővel teszem azt és semmi komolyabb sem történt, de biztosan kicsit visszafogta magát, hogy ne legyen semmi gond. Meg aztán az Aurorközpontban történt látogatás óta se hozta fel a dolgot, pedig ott eléggé sikerült összekapnunk újfent, mivel titkolózom előtte és ezt jól is érzi. De ez nem olyasmi, amit csak úgy elmondhatok neki. Indulunk hát a ruhatár felé, én pedig veszem le szépen a kabátomat, ami tökéletes apropó arra, hogy a mögöttem elhaladó fickó, mint valami dominó effekt egy másik nő egyensúly billenése miatt engem lökjön meg. Így félig még kabát levétel közben sikerül Nicolas karjaiba vetnem magamat, hogy ne a padlón kenődjek e. - Bocsi... - zavart torokköszörüléssel igyekszem megtalálni az egyensúlyomat, ami kimondottan nehéz így, hogy félig bújtam csak ki a kabátomból.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-02-17, 20:05
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Fel sem merült bennem, hogy a kocsmás faggatózás alapján tovább folytassam a nyomozást. Ha megcsókolt, még ha csak álcából is, az bennem bizalmat ébreszt. Ha nem is leszünk egy pár, az egyik legérzékibb módját választotta annak, hogy lekoptassuk azt a banyát, és nálam ez teljesen rendben van. Majd amikor el akarja mondani, hogy mire fel ez a hatalmas nagy titkolózás, akkor meg fogom tudni. Különben is, van a lányban valami extrém vonzerő, a szexepilje pont az a riadtság, amit nem értek, de nem is baj, ma nem akarok foglalkozni az ismeretlennel. Csak szórakozzunk, ahogyan bárki más. Nincsenek kötelező körök, nem fogunk csak azért bókolgatni, mert valentin nap van. Ez nem randi, inkább esemény, program, ahol hátradőlhetünk, és mégsem egyedül kell töltenünk ezt a napot. Na nem mondom, állati puha a szája, de mégiscsak más az, amikor ő csókol meg, mint amikor én. Hiszen önző módon kapni jobb..
- Ah, szia... mi ez a hosszú ruha? – Kérdezem vidoran, amikor megérkezik, legalább ezzel kéne palástolni az elképedésemet, amit úgyis észrevette rajtam, hogy jól megnéztem magamat. Zavarba hozni viszont nem akartam, de ő tényleg mindentól elpirul, amit nem értek, hiszen szép kis csaj, nem igaz, hogy sosem kapott még bókot. És különben sem az a cél, hogy mindenáron egymásba gabalyodjunk.
- Nem sokat, de biztosan valami izgalmas. Városi legenda szerint az ősbemutatót igazi vámpírok tartották, akik végül a közönség soraiból önkénteseket vontak be a játékba, és végül igazából megették őket. Bizarra, de megvan azért a varázsa. Kétlem, hogy manapság ilyesmi történne. Te nem szoktál ilyesmire eljárni? – Miután adtam neki egy puszit az arcára, a karomat nyújtom, hogy belém karoljon, és már induljunk is valamerre el. Nem tudom, hogy neki milyen programjai szoktak lenni, de remélem jól esik neki az invitálás. Már csak a helyünket kéne megtalálni, viszont még bőven van időnk, jó sokat ráhagytam az érkezéssel.
- Kérsz valamit inni? Vagy enni? Hogy telt az elmúlt pár napod? – kérdezem érdeklődő jelleggel, miután beadtuk a kabátjainkat a ruhatárba. Furcsállom, hogy ennyire nincsen senki az életében. Én túlságosan zaklatottan élek, tehát nálam egyértelműek a miértek, de nála nem értem.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stanger
[/color]Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chrissy DeMarco
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-02-08, 20:02

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nicolas & Chrissy

Ideges vagyok, mert tudom, hogy végül kénytelen leszek elmondani neki mindent, pedig nem sok kedvem van hozzá, főleg úgy, hogy talán el se hinné, de biztosan kellően kiakadna utána. Azért meglep, hogy nem arról szól a következő találkozónk, hogy faggasson, hanem helyette színházba hív el, barátilag? Ez a meglepőbb, hiszen nem tudom, hogy most akkor hányadán is állunk, na de nem is szabad effélén gondolkodnom, hiszen Nicolas jóval fiatalabb nálam legalábbis lélekben és nem tudhatom, hogy mikor kerülök majd vissza a saját időmbe, akkor pedig az itt maradt én nem fog tudni jó eséllyel semmit sem arról, ami történt. Furcsa, hogy sokan virággal mászkálnak, hiszen itt a Valentin nap, de ez ettől még nem feltétlenül randi, csak... egy találka és kész. Neki is kell a kikapcsolódás és talán ezúttal rám is rám fér. Jól fogom érezni magamat akármi is lesz és ez a lényeg. Egyszer elengedhetem magam és megtehetem, hogy nem foglalkozom semmivel sem.
- Szia! - lépek közelebb, amikor meglátom a fal mellett várakozni. Kicsíptem azért magamat, most a szoknya sem annyira rövid, de azért nem is hosszú, a térdemig alig ér, de elegáns ruha, szatén, krémfehér, illik ide azt hiszem. Kicsíptem magamat, ha már színházról van szó és láthatóan azért ő is kitett magáért. - Remélem nem vártál sokat, mesés ez a hely! - pillanatok körbe. Tény még nem voltam itt, ami ciki, mert megtehettem volna, de az életem nagyrészt arról szólt, hogy nyomoztam, másokért dolgoztam, az valahogy sosem fért bele, hogy elengedjem magamat és szórakozzak is és hát az ilyen helyek mégis csak erre szolgálnak.
- Mit tudunk a darabról? - ártatlan csevegés, remélve, hogy nem merül majd fel a kellemetlen téma és nem kérdez bele legalább a nap egy részében abba, amibe úgyis belefog, de talán egy ideig bírja még.


[You must be registered and logged in to see this image.]
You can save him!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas McCaine
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Chrissy&Nicky - A vámpírbál 2017-02-05, 20:28
Chrissy & Nicolas
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Ahogyan válogatottam a valentin-napi üdvözlőleveleimet, eszembe jutott, hogy akár Chrissyvel is találkozhatnék. Igaz, hogy ő nem küldött, és én se neki, de.. kezdünk valami beteg barátkozásba bonyolódni, és ha mást nem is, de meghálálhatom, hogy a szívén viseli a sorsomat. Nem állítom, hogy ez Valentin-randi, de valami hasonló. Küldök neki baglyot, s a levélben az időpont mellett egy színházjegyet mellékelek a Londonban már régóta futó Vámpírok báljára, mert miért is ne. Szeretem a misztikumot, a rejtélyt, és végtére is ez izgalmas darabnak ígérkezik. Nyilván fenntartom az esélyét, hogy őt már valaki más is elhívta, akkor lazán visszaküldheti a jegyet, vagy továbbajándékozhatja, és akkor egy lóarcú mardekáros jelenik meg helyette. Főleg ha pasi. Mindegy, azért reménykedni lehet. Ha eljön, akár a híres bűnügyünkről is beszélgethetünk, de nem kell mindig azon aggódni, hogy mit hoz a holnap. Ez a mai nap szóljon csak a lazulásról. Virágot azért hozok, nem tudom, hogy jön vagy sem, aztán ha mégis, akkor egy esetleges étterem, vagy séta közben bőven megoldható ez, és még akkor sem tűnik megkésettnek. Feltételezem, hogy ha elfogadja a meghívást, valamellyest kiöltözik, én fekete szmokingot, zsakettet, és fehér csokornyakkendőt viselek, hogy még véletlenül se tűnjek pincérnek. Megtámasztom a falat, figyelve a folyosón elhaladó párokat. Sokaknál látok virágot is, de nem érzem mulasztásnak, hogy nem hoztam, végtére is mi inkább valami furcsa barátságban vagyunk, aztán majd az idő eldönti, hogy mi lesz belőle.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my beautiful stanger
[/color]Ki vagy?
S honnan ismersz?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Chrissy&Nicky - A vámpírbál

Vissza az elejére Go down

Chrissy&Nicky - A vámpírbál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-