Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebbϟ Lovegood house
  Today at 09:53
Luna Lovegood


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Luna Lovegood
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Gillian Ollivander
 
Sasha McCaine
 
Draco Malfoy
 
Lioneah McCaine
 
Calista Merrick
 
Statisztika

Összesen 634 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daniil Dolohov

Jelenleg összesen 37473 hozzászólás olvasható. in 3396 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Aurora és Kyle szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-09-06, 18:44
Aurora & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha jó lennék legiminciában, akkor minden bizonnyal használnám is ezt a képességet arra, hogy kiderítsem, jelen pillanatban vajon milyen gondolatok járhatnak a lány fejében. Így azonban jótékony tudatlanság fedi elmémet, habár nem igazán okoz sok fejtörést a dolog. Nem vagyok szimpatikus számára, ebben az egyben legalább egyetértünk, mert hát ő sem pont a szívem csücske. Apám idepasszolta nekem, rám parancsolt, hogy legyek vele rendes, ismerkedjünk meg egymással, blablabla... Köszönöm, de ebből inkább nem kérek, mert jelenleg is olyan pillantással méreget, mintha legalábbis pont mérget itatnék vele. Most komolyan az a baja, hogy van képem jól érezni magam a közös szobánkban? Úgyse akarunk egymástól semmit sem, akkor mégis mi böki az orrát? Egy lányt se erőszakkal hoztam ide, szóval egy szava sem lehet a cselekedeteimet illetően. Féltékeny lenne? Lehet is, de hát ő nem kért belőlem, akkor mégis minek erőltessem a témát? Lekoppintott, méghozzá nem pont a legszebb módon, érthető hát részemről, hogy nem próbálkozok tovább. Ha szeretne valamit, majd szól, ennyi az egész. Nincs kedvem egy újabb veszekedéshez, főleg nem vele.
- Akkor meg ne háborodj fel ilyesmiken! - vágom vissza, miközben kissé tényleg megbotránkozom a dolgon. Nemrég még belement az egyezségünkbe, nem határoztunk meg napi limitet, szóval teljesen érthető hát részemről, hogy úgy vettem, mehet a menet. Rég voltam már lányokkal, a legfrissebb kalandom Madison volt nemrég, a vele eltöltött idő pedig ismét beindította bennem a vadászösztönt. Minek legyek jófiú a Roxfortban, amikor nem azért jöttem, hogy prefektus vagy iskolaelső legyek? Justice az elsődleges célom, emellett pedig szeretném kiélvezni Anglia szépségeit, még abban az esetben is, ha ezt nem pont a szokványos módon szeretném elérni. Aurora erre úgy hápog, mint egy beteg liba, komolyan az agyamra megy... Mire számított, papi életvitelre? Megmondtam: nekem kell a szex, ezen még ő sem változtathat, hacsak nem pont szerény személye csusszan mellém az ágyba és rebegteti vágyakozva a szempilláit.
- Gondolom, ezt most sértésnek szántad – konyul le a szám széle, noha egyáltalán nem áll szándékomban komolyabban magamra venni Aurora szavait. - De ha nem haragszol, jelenleg nincs lelkiállapotom a veszekedéshez. Abban pedig igazad van, hogy nem érdekel, kin pörgött már a csajszi előttem, ha engem is kellően kielégít.
Miért is izgatna? Betegséget nem hiszem, hogy elkapott volna, annyira azért odafigyelek a dolgokra... Aurora pedig csak irigykedik, mert még nem volt szerencséje hozzám. Sebaj, ami késik, nem múlik, de a jó zár titka, hogy nehezen nyílik, ő pedig igen nehéz eset. Nincs bajom azzal, ha dolgozni kell valamin, mielőtt jönne a jól megérdemelt jutalom, de azért a halálba se szeretném magam hajszolni a semmiért. Majd ha nagyon nem bír magával, akkor szólni fog, ebben biztos vagyok. Tudja, mire vagyok képes, engem aztán vétek lenne kihagynia, nyilván erre is rájött már magában, csak még kéreti magát.
- Jót beszélgettünk! - kiáltok még a távozó lány után kissé ironikusan, majd én is a fürdőt veszem célba, hogy végre lemoshassak mindent magamról, amit eddig még nem volt alkalmam....

(Nem igazán Very Happy)[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-09-02, 10:13Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha nem lenne szükségem most épp a szobából valamire már jó eséllyel rég faképnél hagytam volna. A viselkedése, a szavai. Kezdetben még csak idegesített, irritált, de lassan eljutok arra a szintre, hogy az egész életét undorítónak találom és még csak nem is állok nagyon távol a valóságtól, hiszen ez az egész... Állítólag valami fontos dolga van itt, közben pedig semmi mással nem foglalkozik csak mindenféle lányokra mászik, mert azért nem mondanám nőnek az efféle eszetlen libákat. Ezért nem szólok ennek a sietősen távozó lánynak sem. Egyszer talán majd megjön az esze és magától is rájön, hogy amit művel, hogy ez a fajta életstílus nem kifizetődő és csak kapcarongynak használja mindenki.
- Én kárpótolni? Majd máskor gondolkozol. Jessuzs! - dühösen indulok meg a fürdő irányába. Persze a megjegyzésemet attól még a fejéhez vágom, bár tény nem fogalmaztam a legjobban, ebben teljesen igaza van. Nem csoda, ha végül mégis megtorpanok és karba font kézzel szökik fel a szemöldököm, ahogyan rá nézek. Komolyan szánalmas egy alak és most hogy ezt még láttam is, fogalmam sincsen, hogy akarok-e én abban az ágyban aludni. Volt már rosszabb is, maximum kiköltözöm a fürdőbe, vagy alszom a földön.
- Oh azt hiszem teljesen igazad van. Nem jól fogalmaztam. Annak a nyomorult libának nincsenek elvárásai, de gondolom neki teljesen mindegy, hogy épp kinek adja oda magát, neked meg teljesen mindegy, hogy hányan járatták már meg előtted. - nagyon jól lehet hallani a hangomból, hogy egyenesen szánalmasnak gondolom ezt az egészet. Na igen az én hátteremmel ez nem csoda, de akkor is így vélekednék, ha nem lenne az mögöttem ami. Ryan elég rossz tapasztalat volt, de ebben a pillanatban talán még azt is ki merem jelenteni, hogy még Ryan is normálisabb ember, mint Kyle. Ő legalább a halálnak hála valamelyest magába szállt és valahogy ilyen szintű arrogancia soha sem jellemezte. Lássuk be volt idő, amikor képes voltam kedvelni, amíg el nem szállt az agya, sőt talán szeretni is, na de ez a nyomorult alak... Nem, ő igazán nagyon távol áll attól, akit valaha is képes lennék kedvelni. Amíg eltűnik, addig legalább magamhoz tudom venni és a táskába süllyeszteni azt, amiért jöttem, aztán persze jöhet a menet, ha végre készen van akkor a fürdő a cél.
- Azt hiszem te is tudod, hogy ehhez aztán igazán az ég világon semmi közöd nincs ugye? - szúrós tekintettel lépek ki a fürdőből, miután minden meg van, amit akartam, aztán egy újabb lesajnáló pillantás és szó nélkül távozom is. Komolyan szánni való és akkor még finoman fogalmaztam. Valami fontos dolga van itt, de nem úgy fest, mint aki ténylegesen foglalkozik is bármivel, ami a szórakozáson felül van.

//Hát őőő, ez nem egyszerű Very Happy//[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-08-26, 15:36
Aurora & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]

Soha életemben nem hittem volna, hogy valaha is sikerül Aurorát zavarba hoznom, de nagyon úgy tűnik számomra, hogy ezt is sikerült ma elérnem. Eredetileg teljesen más szituációban képzeltem el, ahogy pironkodik, de egyelőre ez is megteszi, szóval kárörvendő mosollyal figyelem szerencsétlent, ahogy továbbra is az ajtóban álldogál. Polly időközben természetesen fejvesztett tempóban keresi a ruháit, szinte kapkodja fel őket a földről, kész csoda, hogy nem füstöl a keze... Nyilván nem gyakran fordul elő vele, hogy lefüleljék, de nekem is számolnom kellett volna ezzel az eshetőséggel, ha már egyszer Aurora a szobatársam. Mindegy, veszett fejsze nyele, én mindent megtettem annak érdekében, hogy odakinn tartsam, a kezét már igazán nem foghatom, nem igaz? Alkalmi partnerem időközben kereket is old, komolyan csoda, hogy Aurora semmit sem szól be neki, mert ismerve a csípős nyelvét... Nem, ha beéget a csajok előtt, azt tuti megemlegeti, kétszer is. Nem vagyok hajlandó kockáztatni a testi örömöket holmi olyan nőcske miatt, akit apám szerzett számomra és még engedelmeskedni se hajlandó.
- Mi az, hogy nincs kinn? - kerekedik el a szemem, miközben felülök, majd a paplant a derekam köré tekerve pattanok fel az ágyból, miközben némileg mérgesen indulok el az ajtó felé, fittyet hányva az esetleges tájképre. - Voltál már szemésznél valaha is? - szúrok még oda a lánynak, miközben kilesek, hogy végül kissé tanácstalan képet vágva húzzam vissza a fejem. Valóban nincs ott, ebben igaza van, szóval tévedtem. Kérjek bocsánatot? Á, nem, túlzásokba azért nem vagyok hajlandó esni. - Attól még kopoghattál volna! Most miattad buktam el egy jó kis libát. Halljuk, mivel fogsz kárpótolni ezért?
Felvont szemöldökkel pillantok a lányra, magamban azért felkészülve arra a lehetőségre is, hogy talán megajándékoz egy szépen bevitt jobb horoggal a kérdésem miatt. Nyilvánvaló számomra, miféle kárpótlásra is gondolhat magában, és mit ne mondjak, nekem is eszembe ötlött ez a lehetőség. Ennyire bolond viszont nem vagyok, nem fogom nyíltan szóba hozni a témát.
- Nincsenek elvárásaim? - horkanok fel megvetően. - Láttad azt a csajt, akit az imént elüldöztél a kis színre lépéseddel? Tízből kilences volt, te pedig megszakítottad a dolgot, mert valami lényegtelen dolgod volt idebenn! Komolyan mondom, te tényleg vak vagy!
Még hogy nincsenek elvárásaim...Természetesen, számomra nem lényeg, hogy legyen eszük, mivel nem beszélgetni szeretnék velük, szóval ebből a szempontból nem is teszem magasra a lécet, de Polly kinézete... Nem volt semmi a csaj, ezt bárki beláthatja magában. A mellei fantasztikusak, az arcáról már ne is beszéljünk, na és az alakja... Á, bombanő, úgyhogy engem aztán nem zavar, ha szerencsétlen annyira hülye, mint a föld.
- Hagytam számára, hogy kiélje a vágyait – vonom meg a vállam. Oké, nem sok mindent csináltam, de hát nem irányíthat minden esetben a férfi, nem igaz? Paplannal a derekam körül veszem hát célba a fürdőt, hogy magamra kaphassak egy farmert és egy pólót, majd pár perc múltán már kinn is vagyok. Magamban reménykedtem ugyan, hogy Aurora addigra lelép, vagy ehhez hasonló normális dolgot fog cselekedni, de hát ebben is tévedtem vele kapcsolatban. Még mindig benn van... Komolyan, soha az életben nem fogok tudni megszabadulni tőle?
- Egyébként meg, mit kerestél, ha már ennyire sürgős volt ránk törnöd az ajtót? - teszem fel a kérdést mogorván, miközben pillantásom végigsiklik a szobán. Talán valamelyik bájitaláért jött? Vigye, csak lépjen már le végre, legalább egy kis ideig hadd lehessek magamban.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-08-20, 15:56Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Oda se nézek, csak hallom a ruha surrogását, ahogyan a leányzó kapkodja magára. Az a pillantás is bőven sok volt, hogy ott vonaglik a liba Kyle-on. Ennyire kis szánalmas némbert... Legszívesebben egy kiadós fejmosásban részesíteném, hogy igazán lehetne több esze, mint hogy csak úgy odaadja magát egy ilyen alaknak, hiszen Kyle minden nap szinte másik lánnyal fekszik össze és cseppet sem érdekli, hogy netán ez őket hogyan érinti, vagy nem lesz-e valami következménye. Ha nem lenne fontosabb dolgom és nem kellene hagynom, hogy ezt művelje, mert nem függnék tőle, akkor már régen megmondtam volna neki a magamét, de erre egyelőre nincs lehetőség, ahogyan most is egyelőre csak annyit tehetek, hogy behúzom az ajtót a kapkodva távozó lány elől és most már leengedem a kezemet, bár még sokat nem érek vele, hiszen a vékony lepedő alatt szépen kitüremkedik a még mindig akcióra kész férfiassága, mint valami nyomorult hegycsúcs.
- Nincs kint a rúna! És valamit... igazán kezdhetnél magaddal. - elfordítom a tekintetemet, hiszen így nem lehet érdemben kommunikálni. Végül én magam is elfordulok, lehetőséget adva neki, hogy távozzon mondjuk a fürdő irányába és felvegyen valamit, _azt_ pedig szépen elrejtse, vagy rendezze el, hogy ne így... álljon már.
- Jesszus, mert lányok tömege vetné rád magát... Szánalmasok egytől-egyig, akiket rá tudsz venni, hogy ide jöjjenek, de legalább egyértelmű, hogy nincsenek elvárásaid. A rúna pedig nincs sehol! - nem kiabálok, de azért a végén csak megemelem a hangomat, miután a véleményemet sem tudtam teljesen magamban tartani. Azért lássuk be elég gáz ez az egész. Nem igazán érdekelheti kivel bújik ágyba, mert azok akik erre kaphatóak, önbecsülés nélküli kis cafkák. De gondolom neki teljesen mindegy, csak az a fő, hogy legyen, aki a farkán pattog... jesszus!
- Akció? Nem csináltál semmit, csak feküdtél egy buta liba alatt... Hidd el törölném a látványt a fejemből, ha érnél annyit, hogy foglalkozzam vele. Viszont most már igazán felöltözhetnél, dolgom van, aztán nézd meg a rúnát, ami még mindig nincs ott. - elfordulok, látványosabban immár, ha még mindig nem lett volna számára egyértelmű, hogy jó lenne, ha eltűnne a fürdő irányában és mondjuk felvenne valamit. Nehogy a végén még tényleg valaki rávesse magát, mert nem tud neki ellenállni... Nevetséges maga a felvetés is. Nem is értem, hogyan lehetnek itt olyan lányok, akik ennyire nem tudnak parancsolni maguknak. A pasik még csak-csak, hajlamosak rá, hogy akárkit, akárhol, na de a saját nemem... Azt hittem, hogy a nőknek több eszük van, de úgy fest, hogy bőven vannak olyanok, akiknek borsónyi agy jutott. Kyle pedig ügyesen válogatja össze őket magának.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-08-10, 09:29
Aurora & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]

Még csak eszembe sem ötlik az az aprócska gondolat, hogy talán megfeledkeztem a közösen megbeszélt rúnáról, így pedig elég nagy az esélye annak, hogy Aurora egy váratlan pillanatban benyithat hozzánk. Valamiért úgy gondolom, hogy ezúttal is elhelyeztem már a bűbájt az ajtón, hiszen számomra ez a napi rutin, úgyhogy nem is aggódom. Helyette hagyom, hogy Polly kiélje rajtam minden elfojtott vágyát, miközben kezeim fel-alá siklanak a testén, gyakran megállapodva a mellein és elidőzve rajtuk. Talán mégse olyan rossz ötlet ez a közös szoba, hiszen – ha még mindig a Mardekár klubhelyisége által nyújtott örömöket élvezném, akkor aligha tehetném meg ezt naponta többször – módomban áll mindenféle lányt elhozni ide, és még Aurorát sem kell elviselnem. Akadtak már olyan alkalmak, amikor a rúna ellenére türelmetlenül kopogtatott, mintegy ezzel is jelezve, hogy sürgős dolga lenne és jobban tennénk, ha kissé jobban haladnánk, nekem azonban nem áll módomban siettetni a saját gyönyörömet. Úgyhogy azóta talán megtanulta, hogy jobban teszi, ha máshol csövezik. Különben is: a könyvtárban nincs elég könyv ahhoz, hogy utánanézzen a dolgainak? A hülye bájitalaiért meg jobb, ha be se jön, mert azért az, hogy napközben cselekedjen a saját szakállára, elég meredek tud lenni. Egyik éjszaka is igen súlyos sérülésekkel tért vissza, szóval ha ezt olyankor teszi, amikor a folyosó tele van diákokkal... De nem, ennyire azért nem ostoba, az biztos.
- Mi... - pillantok fel, jóformán még magamhoz sem térve a gyönyörből, majd kissé pislogva meredek az ajtó irányába. Aurora áll ott, teljes valójában, kezét a szemei elé helyezve, miközben Polly már kapkodva veszi magára a ruháit, én pedig meredező szerszámmal fekszem az ágyon, mintha csak a következő menetre várnék. Gyorsan magamra kapok hát egy vékonyabb ágyneműt, majd némileg felháborodva szólalok meg: - Mi a francot beszéltünk meg, he? Ha kinn van a rúna, akkor ne nyiss be!
Erre benyit, most komolyan, elment az esze? Vagy ennyire kíváncsi arra, hogy milyen is lehetek az ágyban? Egyszer már felajánlottam a lehetőséget, nem élt vele, nem fogom ismét kockáztatni a saját testi épségemet annak érdekében, hogy megdöngessem. Aurora egy vadmacska, szétkarmol, ha a közelébe mész, szóval sokkal jobban bejönnek a Polly-féle csajok. Értük nem kell küzdeni, csak csettintenem kell és máris az ágyamban hevernek, mindenféle zokszó nélkül. Most komolyan, ki ne élvezné az ilyesmit?
- Éppen atomfizikáról elmélkedtünk... - mordulok fel, miközben Polly gyorsan kiillan az ajtón mindenféle búcsúzkodás nélkül. - Szerinted mit csináltunk? A rúna pedig az ajtón van, ahova megbeszéltük.
Most ez a csaj komolyan vak? Világosan emlékszem, hogy kitettem a rúnát, még csak eszembe sem ötlik az a lehetőség, hogy talán mégse sikerült a dolog, mert Polly annyira türelmetlen volt, hogy nem szerettem volna tovább váratni szegényt.
- Amit talán még be is csukhatnál – vetek egy gyilkos pillantást a lány felé. - Ha nem tűnt volna fel, anyaszült meztelenül fekszem az ágyban, nem szeretném, ha lányok tömege vetné rám magát...
Nem mintha sokan járnának erre, nem túl forgalmas hely, de azért elvétve így is akad egy-két diák, aki napközben erre vetődik. Kellemetlen helyzetben találnám magam, ha egy elsős csoport bekukucskálna Aurora háta mögött merő kíváncsiságból. Igaz ugyan, hogy van rajtam valami, ami elfedje a dolgot, de akkor is...
- Különben is, mi értelme a rúnának, ha nem tartod be azt, amit megbeszéltünk? - vonom össze értetlenkedve a szemöldököm. - Vagy vegyük semmisnek az egészet? Esetleg valami nagyon-nagyon sürgős dolgod van? Vagy csak kíváncsi voltál rám akció közben?
Az utolsó szavaknál azért széles mosolyra húzódik a szám, mert hát na... Tudom, hogy jó vagyok, és hogy Aurorának is bejövök, hiába szeretné titkolni szerencsétlen, ez ellen semmit sem tehet. Női kíváncsiság, ennyi az egész, noha ő aztán bizonyára nem fogja bevallani a dolgot. Előbb veti le magát egy emeletes ház tetejéről, semmint az önbizalmamat növelje.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-08-06, 10:29Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Egész nap el voltam, a saját ügyeimet intézve, meg hát egyébként sem sok időt töltök a közös szobánkban, már csak azért sem, mert határozottan idegesít Kyle jelenléte, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időben nem egy alkalommal zárt ki a szobából, amivel azért kezdi lassan kihúzni nálam a gyufát. Rendben van, hogy ezt beszéltük meg, de hogy rendszeresen távol kell maradnom, lassan már naponta, van hogy egy nap többször... ez azért kezd sok lenni. Tudom mit beszéltünk meg, de ha nem csökkenti ezeket a légyottokat biztos, hogy beszélni fogok vele. Még ha nem is fog neki tetszeni a dolog, de azért na. Mégis csak közös szoba és lassan kizárva érzem magamat, mintha külön időpontot kellene egyeztetnem, amikor ő éppen nem a kanosságát próbálja csillapítani. Egyébként sem valami tini már, aki képtelen leállni, meg állítólag neki is valami fontos dolga van itt, még sem azzal foglalkozik, hanem újabb és újabb csajok megdöntésével. Az egy dolog, hogy már maga ez a tény is finoman szólva is undorító, de mellette még hogy nekem is kellemetlenséget okoz vele, úgy már duplán sok. Ha csak egyszer megtudom róla, hogy valakit kihasznál durván, leitat, netán az illető ellenkezik és ő ezt nem veszi figyelembe, akkor még csúnyább vége is lesz, mint egy szimpla elbeszélgetés.
Ezúttal viszont tényleg fontos dolgom lenne, van bent pár olyan szer és elrejtett irat, amire szükségem lenne, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem kell várakoznom az ajtó előtt, ha pedig mégis akkor gyorsan lerendezi a dolgot, hogy ne órákra legyek kizárva. A rúna nincs az ajtón, ami azt jelenti, hogy legalább kivételesen nem kell várnom és amikor a kilincset lenyomom érezhetően zárva sincs az ajtó, ami azt jelenti Kyle ugyan itt van, csak épp nem... Azaz de. Lendületesen lököm be az ajtót és lépek is beljebb és persze, hogy az az első, ami a szemem elé tárul a felettébb kellemetlen kép, ahogyan Kyle elterülve a közös ágyunkon - na igen már ez a tény is olyan, hogy finoman szólva is kellemetlenné teszi az éjszakáimat - éppen egy csajjal, azaz inkább a csaj vele, mert a lány lelkesen mozog és sóhajtozik és még Kyle utolsó nyögéseit is sikerül elkapnom, nem mondanám, hogy legnagyobb örömömre.
- Jó ég! - azonnal a szemem elé kerül a kezem, mert őszintén nem vagyok kíváncsi a látványra.
- Ti meg mi a jó fenét... És hol van az a nyomorult rúna? - nagyon remélem, hogy szétrebbennek minimum és abbahagyják a dolgot minél előbb, mert nekem szükségem van a dolgaimra mielőbb. Egyelőre persze továbbra sem oda nézve igyekszem a fürdőszoba felé araszolni, de az irataim is kelleni fognak, amik viszont idekint vannak, úgyhogy nagyon remélem, hogy az a lány minél előbb felszívódik. Komolyan, mint valami kiéhezett tini... vagy annyira lekorlátozták, hogy szegény nem élhetett olyan életet, amilyenre vágyott, és most pótolja, de őszintén szólva ez engem cseppet sem érdekel, mert ez már így komolyan nem normális.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-07-26, 07:39
Aurora & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]

Az Aurora és köztem kötött megállapodás óta már jó pár lányt sikerült elrángatnom a közös szobánkba, úgyhogy a nemi életem jelenleg teljesen rendben van. Eredetileg Madisonnak szántam egy állandó szerepet az ágyamban, de a Gyengélkedőn történt események óta örülök, ha nem jön nekem a folyosón és kaparja ki a gyönyörű szemeimet. Azóta tudatosan kerülöm, hiszen – hiába tudom, hogy aligha rendezne nyilvános balhét – nem hiányoznak a szemrehányó szavak. De most komolyan, mi baj van abból, ha én nyíltan kimondom azt, amit ő gondol? Hiánya volt, én kielégítettem, most mi a gond azzal, hogy szavakba is öntöttem az érzéseit? Ha ő vágott volna hasonlókat a fejemhez, aligha kaptam volna fel annyira a vizet, hiszen ugyanez részemről is fennállt. Talán ezért is volt ennyire jó az az alkalmi numera... Mindketten ki voltunk éhezve, úgyhogy egymásnak estünk, mintha csak ki szerettünk volna tépni egy-egy darabkát a másikból.
Én azonban továbbra is igényt tartok hasonló gyönyörökre, úgyhogy mindenemet bevetve kezdtem levadászni az arra vevő lányokat. Normális esetben nem tennék ilyet, hiszen nem sűrűn rángattam vadidegeneket az ágyamba, de most már csak Aurora miatt is megteszem... Jó bosszantani a lányt, hiszen látom rajta, mennyire nem tetszik számára az, hogy mindennap új és új ágypartnerem van, amit ő kénytelen szó nélkül hagyni. Hiszen erről szól a megállapodás, nem igaz? Valamit valamiért és mivel én betartom az adott szavam, ő is köteles a sajátját. Imádom nézni a gyilkos tekintetét és a mérges ajakpréselését, hiszen tudom jól, hogy olyankor mondana valami igazán szemrehányót, de mégsem teszi, helyette sarkon fordul, majd egy dühödt ajtócsapással rendezi le a dolgot. Ezekben az esetekben teljesen úgy érzem, mintha hatalmam lenne felette, ez az érzés pedig igazán felemelő, hiszen a lány elég akaratos, nem könnyű irányítani, így viszont...
- Csináld! - nyögök fel, miközben egy másik lány vonaglik rajtam, én pedig lehunyt szemmel próbálom magamban elképzelni, hogy Aurora ül a helyén. Az érzés szinte rögtön duplája lesz az eredetinek, jóformán eszemet veszi a gyönyör és a rúnákról is megfeledkezem, amit a lánnyal együtt beszéltünk meg. Az ajtó sincs bezárva, hiszen Polly szinte egyből nekem esett, lógó nadrággal a bokám körül pedig nem szokásom kulcsra zárni semmit sem, hiszen olyankor érthető módon valami teljesen mással vagyok elfoglalva. Például, hogy a kis vörös szájában mindig legyen valami... Khm... Szóval, ne legyen ideje szóhoz jutni és valami ostobaságot mondani. Szegényt nem javasolnám egyetemi képzésre, hiszen rettentően ostoba, de amit a szájával művel... Istenem, miért nem születtem nyalókának?
Mindenesetre, a lánykák látogatása gyakoribbá vált, mondhatni mindennapossá, én pedig magamban azt tervezem, hogy napi két alkalomra kellene bővítenem a programokat, ha már Aurora ennyire készséges ebben az egészben. Addig kell kihasználnom a lehetőséget, amíg lehet, hiszen ki tudja, mikor fordul a kocka és gondolja meg magát a lány. Allergiás erre a dologra, nagyon is, tisztán látszik rajta, én pedig komolyan tartok attól, hogy felrúgja a kettőnk közt kötött egyezséget. Én viszont egyszerűen nem vagyok hajlandó lemondani a szexről, hiszen legalább egy jó dolog legyen már az én életemben, ha más nem is jönne össze.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-07-07, 16:37Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Milyen nagy szerencse, hogy te nem csak magadra gondolsz kedves Kyle... - a gúny csak úgy csöpög a szavaimból, de hát lássuk be ő is a saját dolgára gondol. Azért akarja ,hogy lelépjek, hogy a saját ügyeit intézze, akkor hát ő nem ugyanolyan önző? Nem ismerem, miért kellene bármit is tennem érte? Nincs ebben semmi logika, azt azért lássuk be. Kyle nem az a tipikus jó fiú, akiért érdemes lenne feladni saját magadat. Persze biztosan akadna, aki megtenné, olyan botor lélek, mert egy mosollyal rávenné az illetőt, de én nem ide tartozom és eszem ágában sincs csak az ő kedvéért feladni a saját dolgomat. Főleg, hogy miután Ryan belekeveredett ebbe az egészbe, már végképp nem hátrálhatok ki. Olyan lenne, mintha megfutamodnék és feladnám a harcot, már pedig olyat én nem teszek, mert a jó ügy fontos és az apám ügye nagyon is jó ügy számomra.
- Persze, el tudom képzelni milyen remek lehet a családod... - lássuk be titkolózik előttük is, hiszen azért van itt, hiszen az apja sem tudja mi a célja, különben nem várná el tőlem sem, hogy tegyem, amit akar és tűnjek el, hogy ne zavarjam a köreit, vagy épp hogy úgy tegyek, mint egy jó feleség alapanyag. Nem, Kyle és a jó család távol állnak egymástól, az is jól mutatja, hogy csepp tisztelet sincs benne a nők felé, hiszen amit legutóbb csinált... Elég mélyre elásta magát a szememben. - Mert az apád annyival jobb? Csak egy különbség van, az én anyámat én nem tekintem annak és még csak jó véleménnyel sem vagyok róla, te meg azt hiszed ez a normális. - család... ne hogy már! Az anyám elhagyott, csak azért teszek úgy, mint ha érdekelne, mert szükségem van rá, hogy itt lehessek, de ennyi. Az apám jó ember volt, ő volt a családom, a szomszéd házaspár jó emberek, őket tiszteltem és szerettem, de az anyám. Megszült, de ennél több jó cselekedete nem volt az életben és lássuk be a szülést sem vállalta önként, nem igen volt más választása, miután terhes lett.
- Oh hát persze, nem viselném jól, ha továbbra is ez az állapot maradna meg. Talán, ha levezeted a frusztráló energiákat jobban elviseljük egymást. - egyszerű tény, végül is pasiból van, nekem pedig semmi jó véleményem nincs róluk és esetében is úgy gondolom egy fokkal talán normálisabban is tud viselkedni, ha megmártotta a lompost, és nem olyan veszettül kanos, mint ahogyan jelenleg. Nagyon remélem, hogy mielőbb megoldja ezt, ha ehhez pedig az kell, hogy időnként ne zavarjam akkor meg teszem, azzal pedig nem foglalkozom, hogy milyen módon szerzi meg magának a kielégülést.
- Ez fordítva is igaz. Vannak elveim... ne hágd át őket. - bár hosszan nem tudok ecsetelni neki semmit sem, de azért csak hozzáteszem még mielőtt elindulna a folyosón. Azért azt hozzá kell tennem, ha bármikor is arról kellene megbizonyosodnom, hogy átlép egy határt, rossz irányba, hogy netán olyan lányt hoz ide, aki nem akar itt lenni, ahogyan rám akart mászni, miközben én semmit sem akartam tőle... hát az biztos, hogy abból komoly baja lesz. Ryannek én nem tudtam ártani, megoldotta maga, de nem riadok vissza attól, hogy megbüntessem azt, aki rosszat tesz. Hiába fenyeget, cseppet sem félek tőle, inkább neki kellene tartania tőlem.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-06-26, 16:07


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.] Ó, tudom én, hogy Aurora esetében semmi se lesz könnyű, de úgy érzem, annyit megérdemel, hogy nyitva hagyjak számára egy kiskaput, ha esetleg valamiért távozni szeretne. Úgy tűnik viszont, hogy a kisasszony sohasem választja a könnyebbik utat és imádja megnehezíteni a saját és mások életét. Főleg az enyémet. Számomra már az is bőven kínzás, hogy egy szobában kell aludnom vele, amit a mai napig nem sikerült megszoknom, de hogy ezek mellett még be is kavarjon... Nem, ez már bőven sok, a fene se hitte volna, hogy utánam küldik a Roxfortba. Egy árva szó sem esett erről, mindketten másik iskolában kezdtük a tanulmányainkat, több száz kilométerre egymástól. Ideális távolságnak tűnt számomra.
- Elég önző vagy, mondták már? - teszem fel a kérdést kissé mérgesen. Utálom, ha nemet mondanak, főleg abban az esetben, ha azt olyasvalaki teszi, akinek elvileg engedelmeskednie kellene számomra. Na, pont ez az ok az, amiért nem fogom őt feleségül venni, tőlem aztán apám fejre is állhat, ha szeretne, akkor sem érdekel. Aurora és én egyszerűen nem passzolunk, legszívesebben mindketten kiskanállal vájnánk ki a másik szemét. Ez lenne a szenvedély? Elég rossz példát mutatnánk ezzel mások számára, nem igaz? A francért nem törölték még el az érdekházasságokat...
- Jobban, mint te – vágom vissza a lesajnáló nézése láttán, habár fogalmam sincs azt illetően, hogy Aurora családja milyen lehetett. Nem ismerem a múltját, soha nem is faggattam róla senkit, mert nem érdekelt. Az anyja egy ostoba liba, aki csak azzal van elfoglalva, hogy sikeresen feljebb léphessen a társadalmi ranglétrán, ehhez pedig az én és apám hátát használja kapaszkodóként. Aurora örökölte tőle a piócák tulajdonságait, nagyon meg kell vele szenvedni, mire hajlandó leválni az emberről. - Nem tudom, mennyire vetted észre a dolgot, de édesanyád úgy kezel, mint egy vagyontárgyat és itt nem pont a jobbik értelemben gondolom a dolgot. Bárkinek odadobna, mint egy falat koncot, ha jól járna vele. Szóval, te csak ne szóld le a családomat, világos?
Fogalmam sincs a kifakadásom okát illetően, hiszen én is gyűlölöm apámat, de azt azért mégis belátom magamban, hogy sikerült jó családba kerülnöm annak idején. Van vagyonunk, nevünk, rangunk. Mindezek mellett pedig apám elég befolyásos ember, szinte mindent képes elintézni, ha az érdekei úgy kívánják. Nyilván az elrablásom is csak azért volt sikeres, mert a megfelelő szálakat varrta el a megfelelő helyen és időben. Aurorokat fizethetett le, amikor a nyomára bukkantak, hogy senkinek se mondjanak semmit. Jól sakkozta ki a lépéseit, hiszen még a mai napig sem bukkantak a nyomomra.
- Lehet veled szépen is beszélni – mosolyodom el, hiszen a lány előtt csak egy mézesmadzagot kellett elhúzni és máris beadta a derekát. Talán, ha a legutóbbi közeledésemet sem teszem úgy, ahogy tettem, akkor nem egy törött orral lettem volna gazdagabb, hanem egy felejthetetlen éjszakával. A gond itt csak az, hogy nem szeretek várni és udvarolni, egyszerűen csak meg akarom kapni azt, ami kell... Minek fárasszam magam, ha nem is biztos, hogy összejön a dolog? Eddig egyedül Maddie volt az, akivel randiztam párszor, de már azt is rohadtul untam a vége felé. Még szerencse, hogy a szöszi időben beadta a derekát és igent mondott a kapcsolatunkra, mert nem hiszem, hogy túl sok ideig fárasztottam volna magam vele. Szerettem őt, ez igaz, de a magam módján, nem pedig olyan őrült szenvedéllyel, amiről a lányok többsége álmodozik folyton.
- Persze – hagyom rá a lányra a dolgot, hiszen látom rajta, hogy ha nem feszítem tovább a húrt, akkor aligha lesz kifogása a dolog ellen. Rendben, azért számomra is elég kellemetlen volt az az éjszaka, de nekem ne adja már be azt, hogy őt meg sem érintette a dolog. Elég szépen leszereltem azért, még el is ájult, szóval akkor most miről is beszélünk? Érdeklődve figyelem, amint az ajtóhoz lép, majd a rúna láttán biccentek egyet. - Hogyne ismerném... Akkor ezt teszem ki, te pedig figyelembe is veszed. Akármilyen fontos is a dolog, nem törsz ránk, mert szeretem befejezni azt, amit elkezdtem.
Ezt mondva én is felállok az ágyról, majd az ajtóhoz lépek, kezem a kilincsre helyezem, de még mielőtt lenyomnám, az előttem álldogáló lányra pillantok: - Nem hagyok félbe semmilyen munkát sem, szóval ennyivel még nincs lerendezve a dolog. Tőlem maradhatsz, de hidd el, ha oda kerül a sor, hogy cselekednem kell, de te útban leszel, akkor annak nem lesz szép vége. Csak maradj ki a dolgaimból és akkor nem lesz semmi baj.
Az utolsó szó közben kinyitom az ajtót, szélesre tárom, majd kilépek rajta, végül elindulok a folyosón, egyenesen a konyha felé véve az irányt. Az izgalomtól szinte megéhezem, márpedig Aurora cseppet sem unalmas lány, ezt be kell látnom magamban.

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-06-25, 10:26Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tényleg azt hitte, hogy ilyen könnyű dolga lesz? És hogy miután megpróbált ilyen aljas módon elüldözni innen kérése után fogom magamat és elmegyek? Na persze... Ha eleve ezzel kezdi akkor se lett volna rá esélye, de ilyen aljas húzások után, meg hogy megpróbált rám mászni úgy, hogy én erre nem adtam neki engedélyt... Nem tudom eldönteni, hogy szimplán naiv, buta, vagy csak azt hiszi, hogy a dolgok mindig úgy történnek, ahogyan ő akarja.
- Nem várom, hogy érdekeljen, de nem fogok elmenni innen csak, mert neked erre van szükséged, ez a lényeg. - oh nem, eszem ágában sincsen lelépni az iskolából. Itt van dolgom, azaz ezen a környéken és sokkal egyszerűbb intézni, amire szükségem van, mint hogy a saját költségemen szálljak meg Londonban. Így az anyám fizet, nekem elég a dolgaimmal foglalkoznom, így sokkal egyszerűbb dolgom van. Kylenak semmi esélye, hogy eltántorítson ettől.
- Nem is tudom melyikünk kezdte ezt az egészet Kyle... Látszik, hogy milyen családban nőttél fel. - lesajnáló mosollyal mérem végig őt. Mennyire látszik, hogy gazdag családban nevelkedett, ahol biztosan mindent megkapott, amire csak szüksége volt, most pedig nem így van. Még hogy tud ő is így játszani? Én még nem mutattam meg, hogy mire vagyok képes és jobban is jár, ha nem keresi a bajt. Sokkal keményebben ellenfeleim vannak és lesznek is, mint amilyen ő és ha csak megtudom, hogy ő is olyan alak, aki büntetést érdemel a tetteiért... egy pillanatig sem fogok habozni, főleg ha már az itteni dolgaimat elrendeztem, mert az apám ügye az elsődleges, hogy megbüntessem azokat, akik elvették az életét. Aztán persze nem megyek vissza tanulni és nem leszek jó kislány, az anyám sem érdekel különösebben. Elhagyott, nem leszek vele jóban soha sem, főleg hogy neki is csak arra kellek, hogy azt tegyem, amit elvár, én viszont nem ilyen vagyok és nem is leszek sosem. Nem vagyok a lánya, csak valaki, aki a megszült, semmi több.
- Jól van, legyen így, ha te is tartod ezt, akkor én is megteszem. - talán tényleg egyszerűbb lesz, ha megpróbálok alkalmazkodni, csak azért hogy ne kelljen vele foglalkoznom. Úgy sem fogom segítségül hívni, ez nem is lehet kérdés, mert nem tartom annyira, hogy egyáltalán képes lenne segíteni, így meg minek? Kyle egy kis ficsúr, akinek most is csak... azon jár az esze, hát miért néznék ki belőle ennél többet? Ha tudnám, hogy e mellett még gyilkosságra is készül, talán nem csak ösztönös reakcióból töröm be az orrát, hanem szándékosan és még csak segíteni sem akartam volna rajta. Ki tudja, talán ez fordítva is így van, talán ha tudná, hogy én miért vagyok itt akkor még feszültebb lenne köztünk a viszony, de nem tudja és én se tudok róla és egyelőre ez így van jól, mert mindenki foglalkozhat szépen a saját ügyeivel.
- Úgy érted, ha te nem szeretnél a múltkorihoz hasonló esetet. - ezen a ponton el is mosolyodom és, ha nem tartanám szánalmasnak ezt az egész kanosság dolgot még meg is pöccinteném az orrát, hogy egyértelmű legyen mire is gondolok. Persze tény padlóra kerültem az eset után én is, úgy istenesen, de az ő orra tört be és az volt az első lépés. Ha egy kicsit koncentrálok esélye se lett volna védekezni. - Persze... még hogy nekem kellene... E miatt aztán ne aggódj. - sejtheti, hogy nem vagyok igazán kibékülve a férfi nemmel. Nem fogok én pasikat csábítani ide, annyi biztos. Ryan rendesen elintézte a véleményemet a pasikkal kapcsolatban, Kyle pedig egy újabb jó példa arra, hogy miért is tartom őket annyira szánalmasnak. Persze el tudom játszani, ha arra van szükség, persze csak álarcban, amikor tényleg muszáj, de ennyi. Nem szokásom afférba keveredni senkivel sem.
- Akkor ezt megbeszéltük és ha netán nem tudod előre bejelenteni a dolgot... Ezt ismered? - azt ajtóhoz lépek és a pálcámmal halványan felrajzolok rá egy alap rúnát. Hangszigetel is ugyan, de az a mellék funkciója. Jelölésre alkalmas és beleépíthető annak a neve is, akit szeretnénk, hogy lássa. - Kiteszed az ajtóra és tudom, hogy ne zavarjak, de értékelném, ha nem csinálnád gyakran. - más nem fogja látni és jóval egyszerűbb, mint mondjuk kitenni egy ne zavarj táblát, viszont a funkciója ugyanaz.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-06-19, 15:10


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.] Igen, kell a szoba és igen, kell az, hogy nyugodtan intézhessem a dolgaimat, mert Aurora a tudtán kívül is rohadtul bekavar alám. Ama tervemet, hogy észrevétlen maradjak, már elég szépen áthúzta, hiszen ha valakinek a menyasszonya év közben jön az iskolába, akkor elég szép pletykát von maga után, úgyhogy biztosra veszem, hogy a Roxfort fele már hallotta a Kyle Matthews nevet. Már csak az hiányzik számomra, hogy rájöjjön arra, hogy a testvéremet keresem és összekapcsolja Justice halálát velem. Nem, ez nem történhet meg, nem bukhatok le, eszem ágában sincs az Azkabanban megrohadni egy ilyen liba miatt, mint Aurora.
- Ha téged nem érdekelnek az én céljaim, akkor miért várod el, hogy engem érdekeljen az, hogy te mit keresel itt? - teszem fel a kérdést. Ejnye, a kislány még csak nem is sejti, hogy mennyire képes vagyok megnehezíteni a dolgát, ha arról van szó... A pletyka csak a jéghegy csúcsa volt, semmi ahhoz képest, amit tenni tudnék, ha rászorulnék. Beleköpött a levesembe, hát miért ne köphetnék én is bele az övébe. - Játszhatunk úgy is, ahogy te szeretnéd, számomra az se lenne gond. Te megnehezíted az én dolgomat, én a tiédet, ennyire egyszerű. Ezt viszont egyikünk sem szeretné, ha jól sejtem.
Ha így szeretne játszani, hát legyen, de az igazat megvallva sokkal könnyebb lenne az én számomra is a másik utat választani. Összedolgozhatunk, ha belemenne, de azt, hogy konkrétan mire is készülök, semmi áron se árulhatom el számára. Justice megölése nem pont piskóta, tisztában vagyok azzal az aprócska ténnyel is, hogy nem ő tehet az elrablásomról, de kiérdemelte a dolgot... Az egoista viselkedése... Az, hogy mennyi szeretetet kapott a szüleinktől, miközben én még csak nem is ismerhettem őket... Az utolsó csepp pedig az volt a pohárban, hogy még a létezésemet sem ismeri el. Ha látnám rajta az akaratot, hogy megtaláljon, akkor nem így döntöttem volna, de mivel semmi jelét sem mutatja ennek, meg fogom tenni.
- Akkor javaslom, mondj igent az ajánlatomra és minden sokkal könnyebb lesz – vonom meg a vállam. - Ha nem akarsz gondot, akkor csakis ez az egyetlen járható út, semmi más.
Ha pedig én sem akarok vele semmiféle balhét, akkor – akármennyire is fáj a gondolat – nekem is alkalmazkodnom kell hozzá. Pedig mennyire idegesít! Amikor megkaptam apám levelét, miszerint idejön, majdhogynem tomboltam tehetetlen dühömben. Nem kedveljük egymást, noha a szüleink előtt azért felvesszük a boldog jegyespár álarcát, akik mindenben engedelmeskednek, habár akkor is legszívesebben ölném a csajt. Erre most egy szobában kell lennem vele? Cöhh...
- A legfontosabb az, hogy ne kérdezz semmit se tőlem – szólalok meg. - Nem fogom elárulni, hogy miért vagyok itt, ezt már most elkönyvelheted magadban. Szóval se tőlem, se tőled nincs egyetlen kérdés sem, nem ártjuk bele magunkat a másik ügyébe. A másik, hogy ne kelts semmi feltűnést sem. Ha valamit nem tudsz balhé nélkül elintézni, akkor bele se fogj, inkább szólj nekem, hátha együtt megyünk valamire. Ennyi lenne. Mit szólsz?
Nem nagy kérések, de számomra pont ezekre van szükség. Nem akarok kérdéseket, mert nem vagyok hajlandó egyiket sem megválaszolni. Nem ismerem Aurorát, de a testvérgyilkosság nem olyasmi, amit elfogad a társadalom.
- Téged csak ne izgasson, hogy mivel gondolkodok – vágom vissza számára. - Szóval, ha nem szeretnél a múltkorihoz hasonló esetet, akkor ennyit igazán megtehetnél. Ha pedig te kéred tőlem ugyanezt, akkor én is lelépek, számomra ez nem jelent gondot és még csak megjegyzéseket sem fogok tenni.
Természetesen, én is készségesen állok rendelkezésére, de ezt azért már nem teszem hozzá, mert sejtem, hogy még egy pofon is elcsattanna a lány részéről. Mintha olyan hú, de ártatlan lányka lenne... Most komolyan, engem nem tud becsapni, lerí róla, hogy még a legvadabb dolgokban is benne van.

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-06-17, 15:05Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Na persze a saját ügyeimet dobjam félre szépen a kedvéért, mert neki kell az élettér és kell a szoba... Mintha az én dolgaim nem lennének fontosak. Persze neki nem azok, de nekem annál inkább és számomra az enyémek a fontosabbak, még ha neki egyelőre nem is egyértelmű ez. Nem fogok lelépni, ez biztos.
- Hát persze nehéz lehet neked. Nem tudom, hogy mi miatt fontos ez, de nem fogok lelépni, nekem is van itt dolgom. - és sokkal könnyebb utána járni mindennek, ha itt vagyok, tehát eszem ágában sincs csak úgy elmenni innen és átadni neki a terepet, hogy csinálhassa, amit eddig. Nem érdekel különösebben, hogy mivel foglalatoskodik, gondolom valami kis piti ügy, amit felfúj. Persze, ha tudnám, hogy pontosan mire is készül, hogy meg akarja ölni a saját testvérét nem hagynám annyiban. Még ha a magam módján is, de én a jó oldalon állok, ő pedig olyasmire készül, amit nem néznék csak úgy végig.
- Hidd el Kyle elég talpra esett vagyok, de a veled kapcsolatos problémákba nem ölök akkora energiát és ha megoldhatok valamit könnyen, akkor nem választom a nehezebb utat. Vannak nálad sokkal fontosabb elintéznivalóim is. - nem érdekel engem, hogy mit gondol rólam, cseppet sem. Persze, hogy nem fogom direkt a nehezebb utat választani, csak azért, mert azt várná el, mert szerinte ez túlságosan egyszerű. Így van, de vannak olyanok, akikkel el kell bánnom, akiket fel kell kutatnom, nem csoda, hogy esetében a könnyebb utat választanám, ha szükség lenne rá.
- Feltételeid? Halljam, de nem vállalok mindent, amit akarsz és majd meglátom kapsz-e feladatokat. Azt sem tudom el tudnád-e végezni őket. - lássuk be azért sokat nem nézek ki belőle. Azt se tudta mit tegyen, amikor félhullán estem be ide, azt sem tudta mit kezdjen az eddigi helyzettel sem. Pletykát terjeszteni... elég pitiáner dolog. Az pedig, hogy nem volt képes visszafogni a kanosságát csak még inkább lealacsonyítja a szememben, pedig az erősebbik nemről egyébként sem vagyok valami jó véleménnyel. A külön szoba ötletére csak megrázom kissé a fejemet.
- Kategorikusan kijelentették, ezen nem fogsz tudni változtatni. - aztán tovább beszél és már egyből értem is, hogy miről is van szó. Nem csoda, ha jön is a kissé gúnyosra sikeredett nevetés. Na igen nem régen bizonyította, hogy mennyire nem tudja visszafogni magát és mennyire ki van éhezve. - Ez annyira jellemző rátok, te is csak a farkaddal gondolkozol és ha nem kapja meg, ami kell neki kikapcsol az agyad igaz? Ez annyira... - igen, szánalmas. A férfiak képtelenek elvonatkoztatni, képtelenek nem gondolni arra éppen kit és úgy fest Kyle még e téren is kiemelkedik, vagy csak ennyire nehezen szerez magának valakit, akit aztán eldobhat, mint a használt rongyot. Nem csoda, ha eléggé lesajnálóan mérem végig, ahogyan pakolom vissza a holmimat.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-06-03, 14:36


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.] Bármennyire is próbálkozom, Aurora nem olyan lány, akit csak úgy egyszerűen elküldhetek a fenébe... Ő nem olyasvalaki, akit dróton lehet rángatni, mint a legtöbb üresfejű libát, neki önálló akarata és gondolkodásmódja van. Bánom, hogy apám pont őt szemelte ki a jegyesemnek, hiszen sokkal nehezebb dolgom van vele, mint azzal a lánnyal lenne, akit előtte szántak nekem, de a szülei elléptek a házasságtól. Ostoba lány volt, akkor még nem kifejezetten örültem neki, de őt legalább képes lettem volna irányítani valamennyire. Szinte a rajongásig belém volt esve, és minden szavam leste. Ebben a helyzetben azért sokkal jobb lenne az ő társasága.
- Hát igen, reménykedtem benne – felelem rezzenéstelen arcot vágva Aurora kérdésére, miközben még biccentek is mellé egy egészen aprót. - Nem vagy jótékonysági szerv? Nem ingyen kérem, nehogy azt hidd, bármit megadok ezért, de le kell lépned, értsd már meg! Túl sokan beszélnek már rólunk a folyosókon, ez pedig egyáltalán nem hiányzik nekem.
Voltaképp a Justice által terjesztett pletykára tettem fel mindent, mert ha bevált volna, akkor Aurora lelépett volna, én pedig nyugodtan tevékenykedhetnék tovább. Ez viszont nem jött össze, a lány továbbra is a nyakamban liheg, hála az általam kitalált pletykának pedig most még többen beszélnek kettőnkről, mint eddig. Márpedig, ez akadályoz engem abban, hogy észrevétlen maradhassak és leléphessek innen, amint megöltem a nővéremet és a barátját. Mert ő is meg fog halni, méghozzá Justice szeme láttára, ebben biztos vagyok.
- Ó, szóval ezek a te módszereid... - szólalok meg némileg mérgesen, hiszen magamban nagyon jól tisztában vagyok azzal a kis aprósággal, hogy ezzel a lány sarokban tarthat. Ha a megfelelő ember fülébe mondja a megfelelő szavakat, akkor tényleg elég nagy bajba kerülhetek, ezt pedig nem fogja apám se figyelmen kívül hagyni. Valahogy ebben a kifacsart világban mindig a gyengébbnek látszó egyénnek hisznek, még akkor is, ha elég nagy eséllyel csak kiszínezi a dolgokat. - Valahogy azt hittem, kissé talpraesettebb vagy, de akkor elég nagyot tévedtem.
Okosabb lánynak hittem Aurorát, olyasvalakinek, aki bármiféle külső segítség nélkül is el tud bánni azzal, akivel szeretne, de hát elég alaposan félreismertem őfelségét. Nem, a tanárok szoknyája mögé sokkal könnyebb bújni, mint egyedül cselekednie... Előadja az ártatlan kislányt, akit én bántok és aki másokkal szemben segítségre szorul, miközben olyasmiket tud, amiket mások még csak nem is sejtenek. A gond itt csak az, hogy én ezt nem írhatom meg apámnak, mivel vélhetően nem igen fogja díjazni, hogy a fiát egy lány zaklatja.
- Egy szóval se mondtam, hogy bízz bennem, mivel nem vagyok kíváncsi a miértekre – vonom meg a vállam, mint az imént is kifejtettem: nem fogok kérdezősködni a céljai után érdeklődve. - Engem nem érdekel a te ügyed, amíg te sem ártod bele magad az enyémbe. Vannak ugyan feltételeim a dolgot illetően, de egyik sem kérdés.
Justice megölése számomra sokkal lényegesebb, mint Aurora faggatása, azt hiszem, erről simán képes vagyok lemondani. Nekem nem fontos, hogy ő miért is van itt tulajdonképpen, mivel a céljaim elérése után kétségtelenül elválnak útjaink a lánnyal. Nem fogom zaklatni, főleg nem feleségül venni. Nem, azt egyáltalán nem, mivel számomra semmit sem jelentenek az ehhez hasonló kötelékek.
- Ahogy elnézem, benne lennél – állapítom meg. - Csak mond meg, mi a feladatom, én pedig megteszem. Te addig szépen megülsz a hátsódon és nem beszélsz rólunk senkinek sem, hátha elülnek a kedélyek. Meg talán a külön-külön szobát is megoldhatnánk... Apám majd beletörődik a dologba.
Semmi kedvem ugyanis pont a lány mellett intézni a saját dolgaimat is. Hónapok óta nem voltam nővel, Aurora nem hajlandó lefeküdni velem, és még esélyem sincs mással is ágyba bújni, amíg a lány velem van egy szobában.
- Vagy ha ez nem megoldható, akkor pár órácskára simán leléphetnél a színről – pillantok rá sokatmondóan, amiből már leszűrheti, miért is kérem ezt tőle.

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-06-02, 16:31

(Néhány nap múlva)Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Legalább már végre addig sikerült eljutnunk, hogy felfogta nem olyan könnyen mennek a dolgok, mint ahogyan ő gondolta. Nem fogok lelépni és nem adom be neki a derekamat sem, csak mert azt szeretné, vagy mert épp fenyeget, vagy mert azt gondolja, hogy kiutálhat innen egyszerű pletykákkal. Ez is már egy lépés, elég nagy lépés, aztán persze még megpróbál megkérni, ezek után? Láthatóan elmosolyodom, mert lássuk be kérést intézni a másikhoz, miután ki akartunk szúrni vele, eléggé fura egy hozzáállás.
- Oh szóval, ha azt mondod le kell lépnem meg is teszem, miután aljas módon próbáltál eltüntetni az útból? Nem vagyok jótékonysági szerv Kyle, ne haragudj, de ez nem így megy. Nekem is fontos dolgom van itt és eszem ágában sincs elmenni. - és nem fog tudni erre rávenni, se kéréssel, se pletykával, se erőszakkal. De utóbbit amúgy se hiszem, hogy meg merné próbálni, hiszen már láthatta, sőt érezhette, hogy elég nagyot tudok ütni, ha valaki kihoz a sodromból. Talán van annyi esze, hogy effélével még csak ne is nagyon próbálkozzon.
- Elsírom magam... de esetleg másnak és abból csak te jöhetsz ki rosszul. Tudod általában a gyenge nőnek hisznek. Ne akard, hogy ellenségek legyünk. - nem, ő is jobban jár vele, ha nem húzza ki a gyufát, mert nekem is vannak csúnya trükkök a tarsolyomban. Ha innen nézzük egészen hasonlítunk egymásra, csak hát most nem ez a fontos, hanem az leginkább, hogy megértse eszem ágában sincs elmenni, ezért persze csak úgy a fejemet rázom meg, amikor egy hónapról beszél. Nekem dolgom van itt, főleg úgy, hogy Ryan előkerült... ha tényleg azért van itt, amit sejtek, akkor kevesebb időm van, mint gondoltam, akkor sejtik, hogy miért vagyok itt és végképp nem mehetek el, sőt szorít az idő.
- Összedolgozni? - azért erre felkapom a fejemet. Végül is több értelme lenne, mint ölni egymást annyi szent, csak egyelőre még kérdésesek a feltételei. Mert azért bármit nem vállalhatok be, csak azért, hogy neki jó legyen. Én így is intézni tudom az ügyeimet, bár a feltűnés nekem sem tesz jót, de nem is voltam az igazán, ő fújja fel ezt az egészet, sőt a kis pletykája kimondottan nem tett jót nekem.
- Ahhoz, hogy megtégy nekem dolgokat el kellene mondanom mit miért teszel, ehhez pedig bizalom kell... Miért kellene bíznom benned? Az éjszakai kiruccanásokról viszont nem mondok le, de óvatosabb leszek és ha segítség kell... kérek. - no ezt igen nehezen mondom ki, de legyen így. Hívhatom őt, hogy úgy jöjjek ide vissza a segítségével, hogy még véletlenül se vegyenek észre, vagy hívhatom, ha nagy a baj, hogy elkerüljem a nagyobb sérüléseket, vagy segíthet mondjuk kimagyarázni, ha nem megyek be egy-egy órámra és ápolhat, közben akár ő is intézhet a saját ügyeit, csak az a kérdés, hogy mik azok és az, hogy mi okom lenne megbízni benne egyáltalán.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-05-18, 17:07


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.] Az tuti, hogy engem egyáltalán nem zavar az, hogy Aurora lelép, legszívesebben még pezsgőt is bontanék, de komolyan... Itt és most viszont el kell játszanom, hogy semmiről sem tudok és naná, hogy meglep ez az egész pletyka-mizéria, de főként az, hogy a lány ennyire könnyen bedobja a törölközőt. Persze, ha én vagyok az ellenfele, akkor nem is igazán meglepő a dolog, most is a legutáltabb emberrel szövetkeztem az iskolában, de ha ez kell a sikerhez... Justice egészen hasznos kis teremtés, ha valaki ellen kell munkálkodni. Kár, hogy már nem sokáig fog élni, ha rajtam múlik.
- Tehát kibaszott jó színész vagy – állapítom meg rideg hangon, szinte már meg sem lep Aurora részéről ez az egész. Komolyan elég hülye voltam, hogy bedőltem a sírásnak, amikor ismerem már annyira a lányt, hogy tudjam: ennyitől nem bukna ki. Tanácstalanul pillantok hát körbe, mintha ötletet várnék a szoba berendezésétől arra vonatkozóan, miként pattinthatom le ezt a libát. - Na jó, figyelj rám... Neked le kell lépned, méghozzá minél hamarabb. Adok pénzt, bármennyit, de tényleg nem szeretnélek itt látni többé. Nekem is komoly dolgom van itt és a jelenléted finoman szólva is akadályoz. Mindenben.
Talán a szép szó meggyőzi Aurorát arról, hogy ne maradjon az iskolában és szépen befejezi a visszapakolást. Mennie kell, el kell párolognia a közelemből és ha ez nem ment ármánykodással, akkor talán a józan ész hat rá. Természetesen nem avatom bele a terveimbe, mert neki talán van lelkiismerete, amit aztán ellenem használna fel. Én viszont eltökélt vagyok, Justice-nak – akár hibás, akár nem – meg kell halnia.
- Ismét elsírod magad? - vonom fel a szemöldököm, miközben a hangomban némi maró gúny is megbújik. - Már megbocsáss, de ettől még nem rohanok a falnak. Nekem itt tényleg komoly dolgom van, te pedig finoman szólva is elég szépen beleköptél a levesembe azáltal, hogy idejöttél. Mindenki rólunk beszél, márpedig nekem erre kibaszottul nincs szükségem, de tényleg...
Itt az ideje félretennem a finomkodást, elvégre eddig nem vált be a dolog és van egy olyan halvány érzésem is, hogy továbbra sem megyek vele sokra. Pedig már annyira beleéltem magam abba, hogy Aurora lelép az iskolából... Most miért olyan nehéz visszamennie oda, ahonnan jött?
- Egy hónapot kérek arra, hogy befejezzem, amit itt elkezdtem – sóhajtok egy nagyot, majd lehuppanok az ágyunk szélére. Hát persze, hogy jól tudom, mi mindennel tehet keresztbe nekem a lány, szinte állandóan számításba veszem azt, mivel bukhatok hatalmasat. Aurora pont egy ilyen tétel. - Szépen csendben megcsinálom amiért jöttem, te addig lelépsz innen. Nekem csak így sikerülhet a dolog, érted? Egyébként is én voltam itt hamarabb, ha eddig képes voltál várni a sorodra, akkor ez ezután se okoz majd nagy gondot, nem?
Eltökélt vagyok a saját ügyemben, azt talán Aurora is megérti, hogy mennyire fontos számomra az, hogy előrébb jussak. Bár, nem igazán hiszem, hogy értékelné a dolgokat, egyelőre azonban semmiféle ellenvetés nem érdekel. Egyszerűen csak elvárom tőle, hogy félreálljon az utamból és hagyja, hadd tegyek, amit csak szeretnék.
- Vagy akár össze is dolgozhatnánk – mosolyodok el váratlanul. Habár nemrég még lepattintott a lány, amikor hasonló ötlettel álltam elő, mostanra talán belátta magában, hogy szüksége van valakire, aki támogatja őt. - Nem is kell sok mindent megosztanod velem. Egyszerűen csak megkérsz erre-arra. Nem fogok kérdezősködni, nyomozgatni sem utánad vagy a céljaid után, de akkor te megteszel számomra annyit, hogy kissé háttérbe vonulsz. Abbahagyod az éjszakai kiruccanásokat, a sebekkel borított testet is felejtsük el, mert nem buli az éjszaka kellős közepén arra felriadni, hogy bezárkózol a fürdőbe... Hidd el, tudok jó szövetséges lenni, ha rá vagyok szorulva.
Ha Justice nem vált be, akkor talán a másik lány lesz a befutó számomra. Nem érdekel a piti kis célja, a sajátom sokkal fontosabb, nincs nekem időm arra, hogy könyveket bújjak a könyvtárban azt nyomozgatva, vajon ki a fene ellen munkálkodik titokban a lány.

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-05-16, 18:51

(Néhány nap múlva)Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Csak pakolok és hallgatom, amiket mond. Még amikor nem nézek fel is látom, ahogyan változik a véleménye, a szavai, először próbál meggyőzni, hogy semmiről sem tud, aztán persze én vagyok a béna, mert e miatt el akarok menni, pedig ő akarta a hisztit, végül is csak megteszem, amit annyira szeretett volna. De mégis kivárok, mert érdekel, hogy vajon ha nem is mutatja, de belül mennyire zavarja meg ez az egész. Biztosan nem számított rá, hogy lelépek, vagy hogy ilyen gyorsan és az is biztos, hogy nem akarná, hogy beszéljek az apjával, de ezt én sem akarom. Az anyám nem lenne jó, ha belekavarna a dolgokba, mert a végén még ide találna jönni és nekem nincs szükségem egy szülőre sem, aki csak zavarja a köreimet. Van épp elég dolgom és teendőm, de mégis kivárok. Egy kicsit főjön csak a saját levében, legalább, amíg azt hiszi, hogy tényleg el akarok menni, de sokáig nem szándékozom ezt játszani, amúgy is felesleges időpocsékolás.
Így végül kihúzom magamat és a pakolást is abbahagyom szépen. Könnyed mozdulatokkal törlöm meg az arcomat. Színjáték... abban én is profi vagyok, maximum ezzel még nem volt tisztában, csak azzal, hogy mekkorát tudok ütni és ez még nem volt elég neki arra, hogy ne becsüljön alá. Ez volt az igazán nagy hiba. Kihúzom hát magamat és halványan elmosolyodom.
- Nem rég betörtem az orrodat Kyle és tényleg azt hitted, hogy elmegyek egy pletyka miatt, ami nyilvánvalóan csak pletyka? Tudod... szánalmas, hogy ilyesmivel próbálkozol. Amiért itt vagyok sokkal fontosabb... bárminél, úgyhogy fogadd el szépen, mivel nem igazán van más választásod. - most már szépen nyugodtan kezdek el visszapakolászni a szekrénybe. Amúgy se szedtem elő sok mindent, nem akartam magamnak felesleges munkát csinálni, de ennyi azért kellett a színjátékhoz és úgy fest, hogy be is vált a dolog. Legalább már látja, hogy elég hathatósan tudom előadni magamat.
- Azért... gondold át, hogy mikor mit teszel, mert talán most már sejted nagyobb bajod is lehet belőle, ha velem próbálsz meg kiszúrni. - na igen végülis én vagyok a lány, nekem sokkal könnyebb dolgom van, mint neki. Elterjeszt egy pletykát arról, hogy van valakim, én viszont akármikor odamehetek egy tanárhoz, hogy megpróbálta rám erőszakolni magát, vagy megláttam, hogy kikezdett egy tanárnővel... Én is elég ügyesen elő tudom adni, amit épp akarok, ezt már láthatta és hatásosan tudok műsírni és vajon, ha beállítanék az igazgatóhelyetteshez, hogy Kyle megpróbált megerőszakolni, kellően sokat sírnék mellé, kicsit megtépném a ruháimat... vajon ki jönne ki igazán rosszul ebből? Ha ez még el is jutna az apja, vagy az anyám fülébe... Azt hiszem elég kellemetlen helyzetbe kerülne. Remélhetőleg kicsit átgondolja, hogy mit is tesz, mert végén még tényleg visszasül a dolog.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-05-04, 17:20


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.]
Justice jó munkát végzett, az egyetlen dolog, amit felhozhatok ellene, talán csak annyi lenne, hogy túlságosan kiborította Aurorát. Eddig elég kemény csajnak ismertem meg, olyasvalakinek, aki nem foglalkozik a pletykával, leperegnek róla mások szavai. Most viszont sír... Eléggé meglep, ami azt illeti, de kissé sem hat meg. Ha bőg, hát bőg, ő csinálta ezt magának, minek jött ide? Persze, sok beleszólása nyilván pont neki nem volt, elvégre utánam küldték, de máskor kétszer is meggondolja, hogy kakaskodik-e velem. Mondjuk, rohadtul remélem, hogy nem lesz még egy ilyen alkalom... Amint elérem a célom, húzok is a Roxfort-ból, új életet fogok kezdeni, az még kérdéses, hogy a nevelőszüleimmel végezni fogok-e. Ahogy ugyanígy kérdőjel övezi a vér szerintieket is. Nem, ez még a jövő zenéje, egyelőre ezzel a hisztis libával kell foglalkoznom, mert elég szépen belelendült időközben a pakolászásba...
- Tényleg nem tudom, hidd már el! - csattanok fel, egészen jól eljátszva a felháborodott áldozat szerepét, aki semmiről sem tehet, mégis őt próbálják meg rossznak belállítani az előélete miatt. - Tudod jól, hogy nem érdekelnek a hülyeségeid, de most az egyszer elmondhatnád végre, mi a franc is ütött beléd...
Ennél a pontnál kapom el a karját, majd a következő pillanatban el is engedem, elvégre a szúrós pillantását látva eszembe jut a legutóbbi veszekedésünk... Na jó, a fenének sincs kedve a kelleténél jobban megveretni magát, habár akkor ő is szenvedett el sérüléseket, de nem szántszándékkal tettem vele a dolgot. Egyszerűen csak magamat védtem vele szemben, most azonban elég feldúlt ahhoz, hogy ismét nekiálljon fojtogatni.
- Oké, nyugi... Mély levegő, ülj le és beszéljünk meg mindent – ajánlom fel a dolgot, reménykedve abban, hogy a lány megfogadja a tanácsomat és egy-két percre abbahagyja a pakolást. Akkor gyorsan meggyőzöm arról, hogy semmi közöm az egészhez, ő pedig mehet tovább a dolgára. Ami természetesen a Roxforton kívül van.
- Van valakid? - vonom fel a szemöldököm, hitetlenkedő mosollyal, majd nyugodt hangon folytatom: - Tudod, én semmiféle ilyen pletykát nem hallottam az iskolában, mégis ki mondta neked ezt a hülyeséget? Ha én ki akarlak dobni innen, akkor nem pletykákat fogok rólad terjeszteni, de ezt te is nagyon jól tudod...
Színészet-szakon mindenképp jelest kapnék, annyira hihetően vagyok képes eljátszani ezt az egészet. Én mindenképp leülök az ágy szélére, nem érdekel, hogy Aurora követi-e a példámat vagy sem. Jobbommal lehajtom a lány bőröndjének fedelét, gondosan ügyelve arra, hogy a kezét ne csapjam oda, majd mielőtt közbeléphetne, magam mellé húzom a csomagot, hogy még véletlenül se léphessen közbe. Pakolás híján meg kell hallgatnia a mondandómat, más lehetősége nem igazán akad.
- Tudod, itt sok olyan ember van, aki nem örül neked... Rajtam kívül persze, ezt nem is tagadom. Friss hús vagy, próbálgatják, mit viselsz el, de ha te egy egyszerű pletyka miatt fogod a cuccodat és elmész, akkor nagyon félreismertelek...
Igyekszem csalódott képet vágni, mint aki tényleg nem erre számított pont ettől a lánytól, de közben magamban eldöntöm, hogy ennyi egyelőre elég lesz, különben még maradásra bírom, amit nem igazán szeretnék megtenni. Nem, Aurorának ma mennie kell, mert még egy nap vele egy szobában és esküszöm, hogy felakasztom magam...
- De ez a te életed, szóval menj, ha szeretnél – engedem el a bőröndöt, hacsak időközben le nem feszigetett róla valamilyen kegyetlen módszerrel. - Apámat üdvözlöm!

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-04-30, 21:14

(Néhány nap múlva)Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha kiszúrt velem, hát miért ne tegyem meg én is vele? Tehetek úgy, mintha sikerrel járt volna, mintha tényleg el akarnék menni, csak mert annyira kiborított a viselkedése. Végül is miért ne? Ennyit megérdemel, ha már egy ilyen buta pletykával akar keresztbe tenni nekem, maximum nagyon csúnyán ellátom majd a baját a magam módján, hiszen én is megtehetem, hogy keresztbe teszek neki. Eddig csak arról volt szó, hogy egyszerűen hagyjuk egymást és kész, de ő most nem ezt teszi, hanem megnehezíti a dolgomat. Nem értette még meg úgy látom, hogy én azért vagyok itt, hogy megtegyem, ami számomra fontos és ezen nem fog tudni változtatni, bármivel és bármennyire is próbálkozik. Az elüldözésre semmi esélye, nem fogok sírva elrohanni, maximum elhitetem vele, hogy nyert ügye van.
- Tudod te jól, felesleges úgy tenned, mintha fogalmad se lenne. - a könnyeimet törölgetem és dühösen imitálom tovább a pakolást, mintha tényleg az lenne most a legfontosabb dolgom, vagy tényleg el akarnék menni, csak akkor dermedek le, amikor elkapja a karomat. Elég szúrósan nézek fel rá, jó eséllyel el is engedi hamar, főleg mert azt már tudja, hogy elég nagyot tudok ütni, nem érdemes próbálkoznia nálam. Valószínűleg el is engedi hamar, én pedig tovább pakolászhatok és a bántó szavak ezt még inkább indokolttá is teszik azért ezt lássuk be.
- A pletyka Kyle, hogy van valakim. Értem én, hogy azt akarod, hogy eltűnjek, na de ilyen gerinctelen módon? Tudod... akkor el is tűnök, úgyis ezt akartad nem? - csak úgy vagdosom hozzá a szavakat, ahogyan a ruhákat is vagdosom be szépen a táskába. Megérdemli, hogy így viselkedem vele, főleg mert amúgy is azt várta, hogy kibújik belőlem a hisztis liba. Fogalma sincs róla, hogy milyen vagyok valójában de nagyon úgy fest, hogy szeretné megtapasztalni és az a kis ízelítő még nem volt elég neki, ahogyan betörtem az orrát. Balga dolog, hogy nem gondolta át ezt az egészet még a legelején, vagy még akkor indította a pletykát, mielőtt lecsaptam, mint a taxi órát? Lehetséges, de így se úgy se mondható okos lépésnek.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-04-19, 16:44


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az elmúlt pár napban rendeződött Aurora és az én viszonyom, szóval mostanában nem sűrűn szólalkozunk össze, főleg azért sem, mert bízom Justice-ban.. Imádott testvérkém minden bizonnyal lesz olyan rátermett, hogy összehozzon valamiféle pletykát, mellyel elüldözhetem innen ezt a kellemetlen púpot a hátamról. Mintha a napokban azt hallottam volna vissza az iskola folyosóin, hogy van valakije... Igen, ez tökéletes, ennek hála talán feladja a harcot és szó nélkül elmegy innen. Apám pedig kénytelen lesz belátni, hogy ez a jegyesség már eleve egy halva született ötlet volt, ennek hála pedig felbontja a szerződést. Mit ne mondjak, életem legboldogabb pillanata lesz az is.
Az ágyban fekszem, a Roxfort történetét olvasom, miközben gondolataim folyton visszatérnek Justice-hoz. Lassan ideje lenne már a tudtára hoznom, ki is vagyok én valójában és némileg megalapoznom a terveimet. Előtte azonban látni szeretném, mire jut egymagában a pletykakirálynő... Mennyire lesz tehetséges abban, hogy kitalálja a múltamat? Vajon milyen arcot fog vágni, ha majd rájön a féltve dédelgetett kis titkomra? Eddig sikeresen játszotta ugyan a Jégkirálynőt, de mit tesz akkor, ha a testvére nyomaira akad a Roxfortban?
Amikor csapódik az ajtó, össze se rezzenek, a szemem se rebben. Aurora lesz az, ki más lenne, az ő magányügyei nem igazán érdekelnek engem. Bizonyára ismét összebalhézott valakivel, az ilyesmi mindenkivel előfordul, főleg ha az illető olyan személyiséggel lett felruházva, mint a nem sokáig-jegyesem. Szókimondó, makacs, balhés... Még bennem is felmegy néhanapján a pumpa miatta, pedig én aztán türelmes típusnak tartom magam.
Felpillantok, amikor az ágy széle süllyed, de továbbra sem rakom le magam mellé a könyvet, egyszerűen csak bámulom a lány hátát. Amikor a válla rázkódni kezd, felsóhajtok, majd becsukom a könyvet, de még mindig nem teszem le. Szerelmi ügy? Most komolyan azt hiszi, hogy nekiállok őt vigasztalni? Mondjuk, az sem igazán érdekel, hogy valaki a lelkébe gázolt volna... Majd magában megoldja, most mi a fenéért cirkuszol itt?
- Miről beszélsz? - szólalok meg végül értetlenkedve, de nem mozdulok, nem fogok belesétálni a lány csapdájába. Tényleg nem áll össze a kép azt illetően, hogy miről is dumál tulajdonképpen, meg ez a bőgés... Elég hitelesnek tűnik számomra, de Aurora nem olyan, hogy elsírja magát. - Már megint mi a fenét vétettem ellened?
Kérdőn bámulok csak rá, amikor hatalmas lendülettel feláll, majd elővesz egy bőröndöt, melybe pakolászni kezd. A szívem nagyot dobban a mellkasában, szóval Justice elérte azt, amit kértem tőle. Helyes, nagyon helyes... Egy pillanatra eltöprengek ugyan azon, hogy segítek Aurorának csomagolni, de utána meggondolom magam. Inkább a nevemet kellene tisztára mosnom, mert ha a lány ír apámnak, akkor komoly bajba kerülhetek.
- Most meg hova mész? - teszem fel a kérdést tanácstalanságot színlelve, miközben ledobom magam mellé a vastag könyvet, majd felpattanok az ágyból. Aurora arca sértettségről árulkodik számomra, én pedig igyekszem úgy tenni, mintha teljesen zavaros lenne számomra a helyzet. - Hallod? Mi a fészkes fene bajod van?
Egyetlen mozdulattal kapok a lány keze után, majd ragadom meg, nem túl erősen ugyan, de ez arra pont elég lesz, hogy megállásra kényszerítse. Tanultam a pár nappal ezelőtti esetből, nem leszek akkora marha, hogy magamra hozzam a bajt. Amikor az arcára pillantok, akkor észreveszem rajta a könnyeket. Aha, ezek szerint nem színlelt...
- Megmagyaráznád, hogy mi folyik itt? Csak bőgsz itt, de semmi értelmeset sem nyögsz ki... Minek csomagolsz?
Nem vagyok hülye, csakis a Justice által terjesztett pletyka juthatott vissza a fülébe, és mivel Aurora sem hülye, szépen össze is rakta a képet magában. Igen ám, csakhogy a gond pont itt kezdődik... Megírja apámnak, hogy miattam bontják fel az eljegyzésünket, én pedig elég kemény büntetés elé fogok nézni. Nem, ma tisztára kell mosnom a nevem előtte, utána én magam pakolom fel a bőröndjeit a vonatra. Talán még integetek is, miközben távozik...

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-04-17, 16:14

(Néhány nap múlva)Kyle & Aurora

az élet színház
[You must be registered and logged in to see this image.]
Itt van tudom, mivel nem szokása esténként nagyon eljárni, főleg nem késő este, tehát ez nem is lehet kérdés. Ha pedig itt van, akkor olyan fejmosást kap, ami még kellemetlenebb lesz számára, mint az orrom betörése. Azok után, hogy a múlt utánam nyúlt már cseppet sem vagyok olyan higgadt, mert hogy eredetileg nem akartam foglalkozni ezzel az egésszel, mintha em is lenne fontos, na de így... Hogy képes ilyen aljas kis húzással próbálkozni csak azért, hogy eltüntessen az útból? Vajon arra még nem jött rá, hogy ha nem én, akkor majd lesz valaki más, akivel akár még rosszabbul is járhat? Nem... van egy olyan érzésem, hogy ez nem esett le neki, pedig ha megpróbálna legalább egy ici-picit gondolkodni, akkor hamar leesne neki, hogy nagyon-nagy bakot lő, ha velem szúr ki. Én is megkeseríthetem az életét és nem hiszem, hogy arra vágyna, hogy ezt tegyem nem igaz? Kyle... Kyle... gondolkozz, mielőtt cselekszel, gondolkozz! Mintha még nem tapasztalta volna meg, hogy nem vagyok egy ártatlan kislány, mintha még nem fogta volna fel, hogy igenis képes vagyok tenni ellene, ha igazán kihúzza a gyufát.
Elég határozottan nyitok be az ajtón, aztán ugyanolyan határozottan vágom be magam mögött, szinte még a falak is megremegnek tőle. Az elmúlt napokban nem történt semmi komolyabb velem, nem tűntem el estékre és nem jöttem vissza sérülésekkel és az előzőek is már egészen tűrhető állapotban vannak, így kívülről semmi sem látszik rajtam, maximum néhány újabb heg maradt, amiket a ruháim takarnak, ahogyan ezúttal is.
Nem nézek körbe, hogy Kyle itt van-e, sőt nem is kimondottan foglalkozom vele, ha netán tényleg a szobában tartózkodik, csupán körbejárom a szobát, aztán szépen leülök az ágy szélére és... megerednek a könnyeim. A színészkedés fontos az én "szakmámban". Ügyesen el tudom játszani, hogy mennyire megbántott ezzel a pletykával, még hogy van valakim és ezzel akarja keresztbe húzni az egész házasság dolgot. Ő még nem tudja, hogy kivel kezdett igaz?
- Ezt akartad ugye? Hogy... hogy elmenjek. - potyognak a könnyeim. Gyakoroltam már, nem kell hozzá varázslat, vagy mű könny e nélkül is megy, még a vállam is megrázkódik időnként. Aztán majd pakolászni is nekiállok szépen. Kíváncsi vagyok, hogy Kyle a nagy kemény külsejével hogyan reagál az ilyesmire és persze megmutatom neki, hogy helyettem egy ilyen leendő arát is kaphat maga mellé, aki sír, aki hisztizik, aki lejárathatja bárki előtt, netán aki állandó jelleggel rá akaszkodik. Nos... tényleg ez kell neki?[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-04-11, 15:50


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.]
Amikor Aurora megjegyzi, hogy túlreagálom a dolgot, némileg csodálkozva tátom el a szám. Túlreagálom? Én reagálom túl? Tudtommal nem én álltam neki őt fojtogatni, erre azt kapom, hogy túlreagálom? Oké, kissé hisztisebb vagyok ma, mint bármikor máskor, elvégre a kangörcsömet az orrom betörésével kúrálta ki, ami talán nem a legjobb döntés egy ilyen esetben. Egy sima nem is megtehette volna, erre rögtön nekem ugrik...
- Te meg talán kinyöghettél volna egy határozott „nem” szócskát. Hidd el, abból is értettem volna, hogy nem áll szándékodban kavarni...
Nem áll szándékomban orr-szépségversenyen indulni, nem is emiatt sajnálom eme testrészemet, egyszerűen csak igenis fáj, még mindig tompán sajog, nekem pedig minél előbb helyre kell pofoznom. Nem értek az ilyen varázslatokhoz, de nincs az az isten, hogy Aurora pálcájának kereszttüzében találjam magam. Győzködhet engem napokig, akkor sem fogok önként kísérleti patkánynak jelentkezni nála.
- Nem hiszem azt, hogy bármit megtehetek! - csattanok fel kissé mérgesen, apám azért igenis elég szépen körülhatárolta az életemet, még a Roxfortban is óvatosnak kell lennem, pedig elvileg több száz km választ el tőle. Ráadásul a lány is olyasvalaki, akit nem én választottam, szóval mi is akkor ez a duma arról a fene nagy szabadságról? Innentől kezdve már nem lehetek nyíltan szerelmes, mert jegyesem van, akit nekem aztán eszem ágában sincs elvenni. Aurora jó nő ugyan, de örök emlékeztető a szememben arra, hogy még mindig apám irányítja az életemet, és ő fogja akkor is, ha már családos ember leszek. Vagyis leginkább csak szeretné, mert én addigra már nem leszek a szeme előtt, annyi szent. - Örülök annak, hogy te ilyen jó tanító vagy, de legközelebb próbáld meg finomabb módszerrel a tudtomra adni a dolgot.
Soha többé nem lesz legközelebb, ebben biztos vagyok, max nem alszok egész éjszaka, csak ne kelljen ismét Aurora mellett találnom magam. Vagy esetleg összejövök egy olyan csajjal, akinek külön szobája van és ott töltöm az éjjeleket. Ez a lány egy fenevad, a végén még arra is képes lesz velem szemben, hogy átkot szórjon rám, mielőtt magamhoz térnék.
- Egy elkényeztetett liba vagy, semmi több – mormogom egykedvűen. Nahát, vajon milyen félelmetes dolgokat láthatott az élete folyamán? Nem vették meg neki a kiszemelt babát a szülei? Eszméletlenül sajnálom szerencsétlent, de komolyan...
- Tudod mit? Nem érdekelnek a dolgaid, old meg magadnak, engem ne keverj bele. Ha megsérülsz, akkor talán az lenne a legjobb, ha vissza se jönnél a kastélyba.
Szótlanul figyelem, amint a lány bemegy a fürdőbe, majd amikor kijön, én váltom őt. Fájdalmasan, de helyrehozom az orromat, megvárom amíg elnyomja az álom, majd csak azután megyek én is az ágyba.

(Én is köszönöm Smile Nem egyszerű esetek, az biztos Very Happy)

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-04-07, 20:12Kyle & Aurora

közös többszörös
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem egyszerű menet azt, ha két hasonlóan önfejű és makacs embernek kell valamit kihoznia az életéből és hát lássuk be ez mindkettőnkre tökéletes jellemzés, nem csoda hát, ha a vége nem lesz jó a kis "összecsapásnak", bármennyire is azt hiszi olyan könnyű dolga lesz velem, én azért nem hagyom magamat egy könnyen, meg aztán vannak az embernek ösztönös reakció is, e miatt sikerült lényegében betörnöm az orrát és ezért kerültem padlóra ma már nem az első alkalommal.
- Túlreagálod... de legközelebb talán te is legyél óvatosabb, ha erőszakoskodni próbálsz... - azért nem hagyom magamat még most sem, pedig zúg a fejem és az is kész csoda, hogy nem látok csillagokat, vagy majd segítséggel fel tudok állni, de egy biztos, attól még nem hagyom magamat, hogy ilyeneket mondjon nekem, hiszen nem fojtogattam, még csak nem is szorítottam meg a nyakát akármit is állít.
- Mivel azt hiszed, hogy bármit megtehetsz... valakinek meg kell mutatnia, hogy tévedsz. - vonom meg végül a vállamat, hiszen úgy fest nem sokat ér, ha legalább megpróbálok vele normálisabban beszélni. Nem is értem miért gondolta, hogy csak mert szándékosan húzom az agyát, attól még akarok is tőle valamit. Azt hiszi, hogy egy olyan alaktól, aki egyértelműen csak uralkodna egy nőn én tényleg bármit is akarok? Na persze... egy másik életben lehet, de nem, akkor sem. Ő pedig a nemet nem értette meg és az ilyesmi csak még inkább meggondolatlan lépésekre késztet, most már legalább tudja, hogy nem érdemes packázni velem.
- Nem ismersz, fogalmad sincs róla, hogy mit éltem át életemben, vagy épp mit láttam. - jegyzem még meg, hiszen úgy fest teljességgel hajthatatlan, de valószínűleg nem is érdemes ezzel foglalkoznom, hiszen nem fogom én győzködni őt semmiről sem, nincs rá semmi okom. Ha el akar menni a Gyengélkedőre menjen, maximum elmeséli hogyan ment neki éjszaka az ajtófélfának a gyógyító pedig majd jót szórakozik rajta, ahogyan elképzeli az esetet.
- Most meg úgy csinálsz, mintha aggódnál értem, pedig már a tudtomra adtad, hogy púp vagyok a hátadon. Ez így már... nem sokat ér. - felállok az ágy széléről, bár talán egy pillanatra megszédülök, de meg tudok állni az ágyamon, így hát a fürdőbe veszem újra az irányt, hogy legalább valamelyest rendbe szedjem magamat, aztán szó nélkül visszafekszem a helyemre szépen. Ha ő így, akkor én is így.

//Köszönöm a játékot! Hát az biztos, hogy nagyon nehéz esetek ők ketten Very Happy //


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-03-31, 08:14


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.]
Örülök annak, hogy magához tért a lány és szemmel láthatóan nem esett nagyobb baja, már csak az a kérdés, hogy mennyire bízhatok meg benne azt illetően, hogy nem fog beköpni... Nem sokáig tartana számára tollat ragadnia és levelet írnia apámnak, abból pedig elég szép kis kalamajka keletkezne. Ő ideutazna, mindenki előtt kivágná a balhét, miszerint mit képzelek magamról, majd hazarángatna, ezzel pedig korántsem érne véget a történet. Nem, Aurora nem maradhat, mennie kell a kastélyból, pont az ilyen összetűzéseink miatt. Mindketten túl heves vérmérsékletűek vagyunk, nem viselnénk el egymást hosszabb távon.
- Figyelmeztető jelleggel? - vonom fel a szemöldököm kérdő képet vágva, miközben ujjaim az előbb említett területre tévednek a nyakamon. Még mindig érzem Aurora kezét rajta, kétségtelen az is, hogy szép kis lila folt lesz azon a területen. - Ha ennél jobban szorítottad volna, akkor most aligha beszélgetnénk itt. Legközelebb legyél óvatosabb, ha már fojtogatni kezdesz...
Oké, elismerem, én voltam az, aki rámászott a lányra, de még véletlenül se adja már be nekem azt, hogy ő nem szándékosan villantott részleteket a testéből, mert számomra eléggé úgy tűnt, hogy ez egy felhívás a keringőre, szóval nem értem miért neki állt feljebb a dolog. Mégis mire számított? Pasiból vagyok, az Isten szerelmére, tombolnak a hormonjaim, ha egy nő azt szeretné, hogy rámásszak, akkor megteszem, nem fogom vissza magam.
- Már megbocsáss, de ha nem akarod, akkor ne kellesd magad össze-vissza! - vágom vissza, miközben hangosan ki is mondom az előbbi gondolatmenetemet, hiába is tagadja a lány, nagyon jól tudta, mit csinál. - Nem lett volna semmi gond, ha szépen lezuhanyzol és annyiban hagyod a dolgokat... De nem, még nekiálltál helyben sztriptízt tartani!
Elfordultam volna, egy pillantást se vetettem volna a lány testére, igaz: nehezen bírtam volna ki a dolgot, de akkor már rég alhatnánk és nem ezen rágódnánk. Rég nem voltam nővel, nem vagyok egy röptében a legyet is típus, de ha már itt vagyok egy vonzó lánnyal kettesben, aki mindezek mellett még a menyasszonyom is, akkor senki se várja el tőlem, hogy az előzmények tekintetében nem próbálkozok be nála. Más srác is ezt tette volna a helyemben, ebben biztos vagyok, szóval nem csak szerény személyem rendelkezik ennyire beteges felfogással. Természetesen, a lányok is próbálják beadni, hogy mi csak azt akarjuk, de mit ne mondjak, ők se egy ma született bárányok, ugyanúgy elvesztik az eszüket, ha oda kerül a sor.
- Ha ez neked semmi, akkor valóban nem tettél semmit – vonom meg a vállam, fogalmam sincs arról, milyen kontinensről jött Aurora, hogy ez számára takarja a semmi fogalmát. - Gyáva? Több csúnya dolgot láttam már életedben, mint te, úgyhogy ne nevezz gyávának.. - A beadott mesét illetően ismét csak a vállamat vonom meg: - Nem tudom, de csak eltaláljuk, amíg odaérünk, nem igaz?
Úgy tűnik, mindketten elég szépen otthon vagyunk a kisebb nagyobb füllentések terén, nem hiszem, hogy gondot okozna számunkra Madam Pomfrey beetetése. Nem ismerem személyesen, csak annyit tudok róla, hogy nem szokta a kelleténél jobban beleütni az orrát a diákok dolgaiba, sopánkodva látja el őket ugyan, de nem kérdez túl sokat, ami ebben a helyzetben kifejezetten jó pont a javasasszony számára. A Durmstrangban alaposan a körmünkre néztek egy-egy verekedést követően.
- És ha a kelleténél jobban beverted a fejed? - sopánkodok morogva, nem kényszeríthetem ugyan erővel, hogy velem jöjjön, de azért nem ártana kissé alaposabban megnézetni, miért is ájult el tulajdonképpen az előbb. - Látszólag nincs semmi bajod, de biztos, ami biztos...
Nem értem, minek töröm magam, amikor kifejezetten örülnék annak, ha a lány eltűnne az életemből. Azt senki sem varrhatja a nyakamba, hogy azért patkolt el a csaj, mert miattam beverte a fejét. Nem, azért patkolt el, mert nem ment el utána a Gyengélkedőre.
- Oké, te tudod, nekem aztán rohadt mindegy – hagyom rá egy bosszankodó sóhaj kíséretében, ha nem akar menni, akkor nem megyünk, majd én magamtól helyrehozom az orrom, nem érdekel a vele járó fájdalom.

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-03-28, 20:17Kyle & Aurora

közös többszörös
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem alakul épp a legjobban az este, és ezáltal a kapcsolatunk sem. Még barátinak se nevezhető, sőt láthatóan el se nagyon viseljük egymást, pedig muszáj lenne, ha még egy tető alatt is fogunk élni, tehát ez így eléggé... nagy probléma, hogy finoman fogalmazzak, az meg főleg, hogy földön kötök ki és még el is ájulok. Bár ő se fest sokkal jobban a vérző orrával, és ha innen nézzük érthető, hogy védekezett és én tudom a legjobban, ha az ember ösztönből cselekszik nem gondol a következményekre és arra sem, hogy a védekezése milyen erős lehet, hiszen én is épp e miatt törtem be az orrát.
- Csak a nyakadon voltak az ujjaim...figyelmeztető jelleggel. - azért még érezhetően nehezen beszélek, de még se tudom megállni, hogy azért ezt ne jegyezzem meg, bár tény és való védekezni kezdett, mert volt rá oka, hiszen megtehettem volna egy mozdulat elég lett volna, hogy az ujjaimat rá is szorítsam szépen a nyakára. Nem tudom, hogy megtettem volna, igazából azt hiszem ez a legnagyobb gond, fogalmam sincs róla, hogy megtettem-e volna.
- Már megbocsáss, hogy nem hagytam... amit akartál. - persze, ha morog, akkor én se tudom megállni, még ha aztán meg is enyhülök, hiszen igen én voltam aki hergeltem, de szándékos volt és aztán nemet mondtam neki és pont az volt a gond, hogy a nemet meg nem volt hajlandó elfogadni tőlem, hogy úgy is tovább folytatta és nem volt hajlandó leállni, pedig igenis megmondtam neki, hogy eszem ágában sincs vele ágyba bújni, maximum alvási célzattal, de nem hallotta meg a szavaimat, azaz nem akarta meghallani. Az orrán viszont segíthetek és akkor nem kell mindenféle dolgokat kitalálnia, hogy miért is történt ez. Madame Pomfrey nem hiszem, hogy elhinne mindenféle meséket, még ha nem is ismerem jól őt, de a gyógyítók általában nem hülyék.
- Nem tettem semmit végül igaz? Ha akarnék ártanék neked akármikor, akár azt is megvárhatom, amíg elalszol, vagy... a szád nagy, de ennyire gyáva vagy? Amúgy is milyen mesét adnál be a gyógyítónak? - nem hiszem, hogy tudna olyat kitalálni, ami még hiteles is lenne, sőt ezt teljességgel kizártnak tartom. Persze próbálkozhat, de ha már egyszer lebukott az gond, főleg ha netán eljut az apja fülébe, bár gondolom erre nem gondolt. Az iskola könnyen lehet, hogy a nagyobb sérülésekről köteles a szülőket a tájékoztatni és kétlem, hogy bárki beveszi a dumát, hogy alvás közben véletlenül leesett az ágyról és pont lefejelte az éjjeli szekrényt...
- Nekem pihenésre van szükségem elsősorban, a gyógyító bájital hatni fog, de ahhoz aludnom kell. - nem megyek a gyengélkedőre, ez holt biztos, még véletlenül sem akarok kellemetlen kérdéseket és az én sérüléseim nem olyanok, amikre az ágyról leesés jó válasz lehet, vagy netán hogy elestem zuhanyozás közben, mert ahhoz nagyot kellene esni és... többször.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 130

TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája 2017-03-23, 09:50


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Aurora
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.]
Komolyan kezdem magamban azt fontolgatni, hogy a családom véleményével egyáltalán nem is törődve teszem ki a lány szűrét az iskolából, mivel kezd nagyon úgy tűnni számomra, hogy semmi hatalmam sincs felette. Visszabeszél, makacs, mindezek mellett pedig még ki is szökik és sérülten tér vissza. Semmi kedvem atyáskodni felette, vergődjön vele az, aki akar, az biztos, hogy nekem itt és most elegem lett belőle. Egyébként sem értem, hogy miért olyan fontos apámnak az, hogy ő válassza ki számomra a leendő feleségemet, meg hogy egyáltalán miért fontos az, hogy feleségem legyen. Igaz, a jó név mindent megér a szüleimnek, nagyon szeretnek felvágni mások előtt a tökéletes életükkel, miközben a színfalak mögött semmi sem olyan szép, mint amilyennek első pillantásra kinéz. Apám veri anyámat, ha az vele nem egyező véleményen van, anyám azonban még ennek ellenére sem akarja elhagyni őt, mert számára mindennél fontosabb a rang és a vagyon. Az, hogy ennek néha ára van nem izgatja, amíg el tud járni mindenféle aranyvérűek által adott elegáns partira.
A fürdőszobai események után néhány pillanattal már védekeznem kell annak érdekében, hogy a lány lekerüljön rólam... Váratlanul ért a dolog, hiszen az orromat ért ütéssel azt hittem le van tudva ez az egész, én elmegyek a Gyengélkedőre, ő pedig szép nyugodtan elalszik, de Aurora ismét keresztül húzta a számításaimat, ezzel ismét megerősítve bennem a gondolatot, miszerint minél hamarabb meg kell szabadulnom tőle, nem maradhat tovább a kelleténél, mennie kell.
Továbbra is vérző orral tapogatok körül a pálcámat keresve, amit a lány szerencsére észre sem vesz az indulatainak köszönhetően, így hamar az én javamra fordul a helyzet. Felemelem, Aurorára szegezem, ő pedig háttal a falnak vágódik, majd ájultan ér földet. Döbbenten eresztem le a pálcám, majd kissé ijedten pattanok ki az ágyból, majd sietek a lányhoz.
- Megvédtem magam – felelem megkönnyebbülten, amikor a lány végre kinyitja a szemeit, de természetesen nem mutatom felé azt, hogy bármennyire is aggódtam volna érte, hiszen akkor még elbízza magát a saját fontosságát illetően. Egy fikarcnyit sem érdekel a csaj, egész egyszerűen csak arról van szó, hogy szépen betenném magam mögött a kiskaput, ha esetleg itt halna meg, miközben vele vagyok egy szobában. - Fojtogatni kezdtél, én pedig rádkültem egy lefegyverző bűbájt, te pedig a falhoz vágódtál, utána elvesztetted az eszméletedet.
Magamban azért elismerem, hogy talán kissé túlzásba estem védekezést illetően, de abban a helyzetben, ha nekiállok gondolkodni, akkor nem jövök ki túl jól a dologból. Aurora elvette volna a pálcám, mivel idővel mindenképp észrevette volna, hogy az ujjaim közt tartom, én pedig másnap szép lila foltokkal a torkomon mehettem volna az órákra. Na, nem mintha most se lenne miért aggódnom...
- Már megbocsáss, hogy nem hagytam magam a túlvilágra segíteni – morgom az orrom alatt, miközben felsegítem a lányt a földről, majd az ágyhoz támogatom őt. Kissé fura helyzet, normális esetben hidegen hagyna a dolog, de most miattam került ilyen állapotba, én pedig némileg bűntudatot érzek miatta. Mondjuk, nem igazán kellene, mert ő kínálgatta magát, szóval magának kereste a bajt, de akkor is... Nem foglalkozom a kivillanó bájaival, most nem ez köti le a gondolataimat, nem vagyok abban az állapotban, hogy ilyesmit figyeljek. Leültetem az ágy szélére, majd amikor megszólal, némileg mérgesen szólalok meg: - Kösz, de nincs rá szükségem, majd a Gyengélkedőn megoldják. Különben sem engedném, hogy rám szegezd a pálcád... Nem vagyok kíváncsi arra, milyen kárt tudnál nekem okozni azzal, ha már a saját két kezeddel majdnem megöltél....
Lehet, hogy nem akarattal tette vagy esetleg fel sem fogta azt, hogy milyen erő van benne, amikor mérges, de most nem is érdekel a dolog. A végén még megbosszulja rajtam, hogy elájult miattam, most talán csak azért ajánlja fel a segítségét, hogy gyanútlanul álljak a bűbája elé. Kösz, de ebből nem kérek, van nekem más gondom is jelenleg. Az orrom már nem vérzik, ennek ellenére szépen nézhetek ki törött orral és száradó vérrel a képemen, ezzel azonban nem foglalkozom.
- Neked se ártana felmenned, nem gondolod? - pillantok Aurorára, aki jelenleg sem néz ki túl bizalomgerjesztően. Elég kócos és lestrapált, ma nem igazán fogunk aludni, ami az igazat illeti. - Majd kitalálunk valamit...

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Aurora és Kyle szobája

Vissza az elejére Go down

Aurora és Kyle szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor-