Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 12:24
Megan Smith
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Shanna Griffin
 
Daniel G. Paisley
 
Elijah Crowfield
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39870 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Elizabeth Leanne Blackfyre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Elizabeth Blackfyre
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Elizabeth Leanne Blackfyre 2017-01-04, 06:38


Elizabeth Leanne Blackfyre
Mirror, mirror on the wall, who's the fairest of them all...?

[You must be registered and logged in to see this image.]

Userinfo: Főkarakter
Teljes név: Elizabeth Leanne Blackfyre
Születési hely és dátum: 1970.11.21. Kingsbridge, Blackfyre-birtok
Csoport: Ex-Halálfaló
Petrónus: róka
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya
Képesség: Bejegyzetlen animágus (róka)
Mágikus adottság: Véla
Familiáris:
Kiemelkedő tudás: -
Kihez tartozol: ugyan

Jellem: Mivel már nincs kihez tartoznia, hát nem is kötik gúzsba lelkét az érzelmek láncai, önmaga is kételkedik abban, hogy egyáltalában véve képes-e még a szeretetre, vagy más értékelhető emberi érzelemre. Hideg, számító, ambíciózus, tipikusan törtető alkat, akit nem érdekelnek mások. Gátlástalanul, az eszközök terén sem válogatva gázol át bárkin és bármin, ami szerénytelen véleménye szerint éppen az útjában áll, avagy hátráltatja célja elérésében. Bár valójában nem érez, kitűnően el tudja játszani, remekül imitálja az emberi emóciókat, minden adottságát maximálisan kihasználja.

Kinézet, megjelenés: Tiszta vérű véla, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Szemei igéző csillogása hol a zöld, hol a kék árnyalataiban játszik, hangulatától függően. Szőke haja, akár az aranyló napfény, lágyan omlik a vállára, bőrén nagyítóval sem lehetne hibát találni. Valódi éteri szépség, vonzza a tekintetet, bármerre is járjon. Természetesen, szüksége van egy megbűvölt tárgyra ahhoz, hogy ezen természetes kisugárzását visszafogja, ez nem más, mint a Blackfyre címerrel ellátott aranygyűrű, amit jobb kezén visel.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Előtörténet: A hetvenes évek elején járunk, mikor történetünk hősnője először felsírni méltóztatott, a Blackfyre család tulajdonában lévő kúriában, az angliai Kingsbrigde-től néhány mérföldnyire csupán. Édesanyja, szintén tisztavérű véla lévén átörökítette természetes vonzerejét és kisugárzását a leánygyermekre is. Már igen korán rájött arra, hogy ezt miképpen használhatja fel arra, hogy környezetét manipulálja vele. Gyermekkora egészen normálisnak mondható, már amennyire ugyebár beszélhetünk normálisról egy véla vagy boszorkány esetében. Mikor felvették a Roxfortba, a Teszlek Süveg nem gondolkozott sokat rajta, egyből a Mardekárba osztotta be. Ez számára többnyire egyértelmű volt, tekintettel arra, hogy felmenőinek túlnyomó többsége hasonlóképpen járt a maga idejében. Jó tanuló volt, nem különösebben kiemelkedő, ám természetes adottságainak köszönhetően mindig elérte azt, amit akart. Nyilvánvalóan élete egészen másképpen alakult volna, ha nem veszíti el a szüleit idejekorán, néhány muglinak köszönhetően. Az egész egy rablásnak indult, aztán a dolgok eldurvultak, előkerült néhány célszerszám, egyik esemény követte a másikat, Elizabeth édesanyja pedig a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A muglik sem menekültek, főhősnőnk apja gondoskodott róla, hogy így legyen. Nem is próbált menekülni, az aurorok a helyszínen találtak rá, ahogy Liz anyjának holttestét dajkálta, körülötte fél tucat halott muglival. Innen igen rövid út vezetett számára az Azkabanig, ahol évekkel később meg is halt.
Talán ez volt az az esemény, mely Elizabeth lelkét megtörte, talán mindig is ott lapult benne a gyakorló pszichopata, ám ezután tagadhatatlanul más ember lett. Szívében olthatatlan harag és gyűlölet munkál a muglik ellen, s nem tartott soká, mire megtalálta a hasonszőrű, becsvágyó, netán bosszúszomjas, rasszista csürhét, melyek később halálfalókként aposztrofálták magukat. A Sötét Nagyúrnak természetesen kapóra jött, hiszen nagyon is irigylésre méltó, s hasznos képességek birtokában van, melyeket leginkább a Mágiaügyi Minisztérium berkein belül tudott és tud kamatoztatni azóta is. A Sötét Nagyúrnak tervei voltak vele, ezzel ő maga is tisztában volt, s a maga részéről teljes mellbedobással bele is vágott volna, ám, mint azt tudjuk, a dolgok nem egészen úgy alakultak a Sötét Nagyúr és követői számára, amiképpen azt előre eltervezték. Ez nyilvánvalóan komoly hatással volt Liz életére is, de meglepően hamar adaptálódott az új helyzethez. Neki ez sosem igazából az elvekről szólt, a halálfalók között is főleg saját céljaiért küzdött, melyek elérésében történetesen kapóra jött a feketemágusok gyülekezete is. egy szó, mint száz, Liz azóta is a Nemzetközi Kapcsolatok Főosztályán dolgozik, ahol kitűnően tudja kamatoztatni képességeit, de ez persze csupán a kezdet számára, ő sokkal komolyabb babérokra tör...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lacey Stewart
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 330

TémanyitásTárgy: Re: Elizabeth Leanne Blackfyre 2017-01-04, 12:01


Elfogadva!
Üdvözlünk az oldalon!

Olvasgattam, latolgattam, azonban semmiféle hibát nem találtam benne, úgyhogy véleményem szerint mehet a játék Smile Jó, bevallom, szívesen olvastam volna kissé bővebben a karakter iskolai éveiről, de nem kötekszem, bizonyára lesz alkalmunk bepillantani a diák éveidbe is Very Happy Hibát nem találtam, várj egy kissé türelmesen, nemsokára megkapod a színedet is, de felőlem már most belevághatsz a dolgokba! Jó szórakozást Smile


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Elizabeth Leanne Blackfyre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Alvilágiak-