Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Méregtan-terem (III. emelet)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1446

TémanyitásTárgy: Méregtan-terem (III. emelet) 2016-12-21, 12:03

First topic message reminder :


Méregtan-terem

A harmadik emeleten található tanterem tágas, fényben úszó helyiség, melynek falai mentén könyvespolcok találhatóak. Itt minden információ megtalálható a mérgekről, ellenmérgekről, gyógyító italokról. Emellett kis szekrénykékben tárolja Rennes professzor a hozzávalókat, melyeket alkalomadtán bemutat a diákjainak. Itt leginkább elméleti oktatás zajlik, a gyakorlati órákat lenn, a bájitaltanteremben tartják.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/

SzerzőÜzenet
Theresa O'Conaill
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Méregtan-terem (III. emelet) 2016-12-21, 13:07


Kyle & Thess

[You must be registered and logged in to see this image.]


Amióta újra a Roxfort falai között van, és a fejébe vette, hogy mind az Auror, mind a Bestiamester szakor elvégzi, egyre többet látni órákon, tanulni, olvasni, jegyzetelni. Nem is fura, hogy itt is feltűnik, a bájitalokhoz amúgy is van érzéke, jó lesz ez a Méregtan kiegészítő-tantárgynak, ha már kötelezően választható, inkább ez. Ma is, mint mindig, a fiúk egyenruháját hordja, bár néha úgy érzi, ő az egyetlen egyetemista, aki még egyáltalán hordja az egyenruhát. Oldalán a vállon átvetős táskája, benne a könyvei, meg a holmija, de az Alice kötetet a szobájában hagyta. Már befelé eszébe jut Kyle, mert előző órán is együtt ültek, és olyan fura ez az egész, mintha máshogy viselkedne, mikor vele van. Ilyen nagy hatással lenne rá a fiú, akivel előbb csak érdektelen dolgokról levelezett, most meg beszélgetni is kezdtek? Nem jellemző rá, hogy másokat gúnyoljon, vagy nevessen rajtuk, mégis belement ebbe a fogadós mizériába, és tényleg nevet is azokon a diákokon. Az Alice sincs nála, mert talán szégyelné, ha kiderülne, gyerekmeséket olvas újra megy újra, pedig eddig nem érdekelte ez az egész. Jól van ez így? Gondolkodik némán, majd amint belép a terembe, már hallja is a fiú hangját, ahogy hozzá szól. Biccent neki, és elindul felé, hogy leüljön mellé. Talán kicsit aggasztja, hogy ilyen dolgok járnak a fejében. Inkább hagynia kellene az egészet, amúgy sem ért hozzá, nyilván vele van a baj, és ez normális, csak nem tudja, mert nem tapasztalta. Jobb lesz, ha elengedi magát, és csak beszélget, mint máskor is.
- Valószínűleg nem költözött belé élet két nap alatt, szóval nem hiszem, hogy ma mély izgalommal telve tudná előadni az anyagot. - hangja kevésbé érzelem mentes, mint másokkal szokott lenni, az első pad említésére kihajol, hogy szeműgyre vegye a fogadás tárgyát. Hümmög egyet, majd visszanéz a fiúra, furcsa aranyszín és fakó-fehér szempár kombinációval.
- Szerintem előző órán a szívbaj kerülgette, mikor végül felébresztették a csattanó bűbájjal a végén. Kibírja. - majd tart egy kis hatásszünetet, és kicsit összeráncolja a homlokát, miközben félre billenti a fejét pár másodperc gondolkodás időre. - Ha pedig mégis elalszik, elárulok egy titkot. Ha nem, te árulsz el. - majd jobbját nyújtja, hogy a fogadás megköttessen. Nyilván a fiú gondolhatja, hogy neki ez nem jó üzlet, már ha őszinte akar lenni, végülis mi a legnagyobb titok? Hogy Thess vérfarkas, ezt pedig már tudja. Szóval ki tudja mit válaszol erre az egészre...


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
☽ Sebet gúnyol, kit seb nem ért soha ☾
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Méregtan-terem (III. emelet) 2016-12-21, 12:25

[center]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Theresa
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.]
Méregtan óra következik, az egyik olyan, amit kifejezetten nem kedvelek. Száraz elmélet az egész, semmi több, emellett pedig – véleményem szerint – Reenes professzor sem éppen a legalkalmasabb ember erre a feladatra. Monoton hanggal darálja le a könyvben található sorokat, ugyanilyen tempóban egészíti ki a saját gondolataival, ez pedig engem kifejezetten bosszant. Gyakorlati ember vagyok ugyanis, jobban szeretem a saját két kezemmel kikeverni a mérgeket, mégis mire megyünk azzal, ha leírjuk egy füzetbe és a későbbiek folyamán bemagoljuk? Akadt ugyan egy-két óra, amelyet lenn, az alagsorban tartott, ott például ellenmérgeket kevertünk ki, na az olyan órákat szerettem. A mostani miatt azonban leginkább kifejezetten bosszankodtam. Csak a színjáték kedvéért veszek részt ezen az órán. Egyrészt a Roxfortban kell maradnom, hogy Justicet szemmel tarthassam, másrészt pedig Theresát is meg kell puhítanom.
Őt még régebben ismertem meg, egy levelezés során, amely nem állt másból, mint lényegtelen információgyűjtésből, szükségem volt rá annak érdekében, hogy mindent megtudjak a Roxfortról és a lány volt az egyik olyan ember, aki visszaírt a leveleimre. Minden bizonnyal barátkozni szeretett volna, fogalma sem volt arról, hogy nekem csupán arra kell, hogy megalapozzam a Justice ellen készülő egyszemélyes hadjáratomat. Készségesen válaszolgatott a soraimra, mindenről elbeszélgettünk, habár olyan mély témákat, mint a másik magánélete, már nem érintettük. Felszínes dolgokról írtunk csupán, milyenek a tanárok, milyen maga az iskola, melyik csapat nyert legutóbb a kviddics-bajnokságon, ilyesmi. Nem is terveztem vele más kapcsolatot, habár apám ebbe is szerencsésen bekavart.
Még az indulás előtti napomon leült velem beszélgetni és elég szépen a tudtomra adta, hogy feladatot kapok, melyet lehetőleg nem igazán kellene félvállról vennem, mivel sok múlhat ezen a későbbiek folyamán. Szükségünk lesz szövetségesekre a nem túl távoli jövőben, ő pedig nemrég tudomást szerzett egy lányról, aki vérfarkas és eléggé a hasznunkra lehet, ha minket választ. Amikor pedig kimondta Theresa nevét, kissé megdöbbentem, habár ez szerencsére nem ült ki az arcomra. Mindig is hiú ábrándnak tartottam apám dédelgetett álmát, miszerint a Sötét Nagyúr egy nap visszatér és minden ellenségét térdre kényszeríti, vele az oldalán. Ezt azonban sosem hangoztattam nyíltan, hiszen féltem tőle, tudtam, hogy büntetést kapnék, ha megkérdőjelezném a dolgot. Belementem hát a dologba, noha nem igazán fűllött a fogam ehhez. Veszélyes kis játékot kaptam, könnyen lebukhatok, hiszen a Roxfortban vagyok, azon a helyen, melyet Dumbledore véd, aki nem igazán szívleli az ilyen tevékenységeket. A Durmstrangban megszokott jelenség volt, hogy a halálfalók gyermekei ilyen-olyan embereket szeretnének beszervezni, oda szinte csak ők jártak, ezért is volt olyan népszerű a fekete mágia. Elvégre, Voldemort híveinek a gyermekei nem tanulhatnak holmi ártatlan kis lebegtető bűbájt, nem igaz?
Levetettem hát magam a székembe, majd vártam Thessát, aki mellettem ült, és aki szintén felvette ezt a tantárgyat is. Az utóbbi hónapokban összebarátkoztunk, habár még ez sem mondható igazi barátságnak. Beszélgettünk egymással, talán én vagyok az egyetlen, akivel szóba áll az egész iskolában, de nem bánom. Jó, hogy van valaki, akire nem haragszom, aki aligha tenne keresztbe nekem és akiben van egy kis hajlam arra is, hogy halálfaló legyen. Rokonlelkek vagyunk a lánnyal, a sorsunk szinte ugyanolyan, mindkettőnktől elvettek valami fontosat annak idején. Őt a normális élet lehetőségétől fosztották meg, míg engem a családomtól. Így megy ez a hozzánk hasonlókkal...
- Thessa! - emelem fel a kezem komoly arccal, amikor meglátom belépni a lányt a terembe. Nem vagyok olyan ember, aki már messziről mosolyogva integet, amikor meglátja a padtársát, inkább kissé visszafogottabban jelzem, hogy merre foglaltam ma helyet számunkra. Az egyik hátsó padban, hiszen tudtam róla, hogy nem szeret elől ülni, hiszen akkor a középpontban van. Nem, számára sokkal jobb ez így, habár én legszívesebben elől foglaltam volna helyet, de hát ez is egy jó pont számomra. Amikor a lány helyet foglal mellettem, elhúzom a könyveimet, hogy könnyebben elférjen a padon, majd megszólalok: - Üdv az unalom katlanjában. Rennes professzor ma is hozni fogja a csúcsformáját, nem gondolod? Miben fogadjunk, hogy az első padban ülő Williams megint bedobja a szunyát?
Theresával felszabadultan tudtam beszélgetni, ezért is voltam némileg hálás a sorsnak, hogy őt sodorta az utamba. A lányt valamiért nem vetettem meg zsigerből, mint a többi emberrel szemben volt szokásom, hanem haveri hangon beszélgettem vele. Óra elején pedig jól bevett szokásunkká vált ez a szerencsejáték-jelleg. Mindig fogadtunk valamire és nevettünk mások hülyeségein. Ez talán még jót is tesz Thessa lelkének. Éveken át őt piszkálták, most pedig visszaadhatja számukra a kölcsönt, mert van valaki, akivel kinevetheti az őt gúnyolókat.

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1446

TémanyitásTárgy: Méregtan-terem (III. emelet) 2016-12-21, 12:03


Méregtan-terem

A harmadik emeleten található tanterem tágas, fényben úszó helyiség, melynek falai mentén könyvespolcok találhatóak. Itt minden információ megtalálható a mérgekről, ellenmérgekről, gyógyító italokról. Emellett kis szekrénykékben tárolja Rennes professzor a hozzávalókat, melyeket alkalomadtán bemutat a diákjainak. Itt leginkább elméleti oktatás zajlik, a gyakorlati órákat lenn, a bájitaltanteremben tartják.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Méregtan-terem (III. emelet)

Vissza az elejére Go down

Méregtan-terem (III. emelet)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

+

Similar topics

-
» Négy emelet boldogság
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» Meditációs terem
» Volangaard - Királyi csarnok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Emeletek (1-7.)-