Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Harlow & Charles - A hajóúton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Charles Charpentier
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2017-01-07, 21:44


   
Harlow & Charles
[You must be registered and logged in to see this image.]

   
Nem is kell legilimentornak lennem, hogy lássam, mennyire viaskodik az érzéseivel. Udvariasnak kell maradnia, de a megvetés kiül az arcára. Tudja, hogy ki vagyok, de bizonyítékok hiányában egyenlőre a zavarosban halászik. S nem tudja beismerni, hogy lépéselőnyben vagyok, s hatással minden rezdülésére. Nem feltétlenül a külsőmmel, de nincsen felkészülve arra, hogy ilyen magabiztosan járok és kelek előtte, mintha arrogánsnak tartana, csak mert ilyen kihívóan jelzem felé, hogy esélye sincsen ellenem. Holott erről szó sincsen, igazából szeretném, ha méltó ellenfél lenne. A végén nyilvánvalóan veszítenie kell majd, hiszen a tervemnek be kell teljesednie, ám olyan unalmas lenne, ha minden lépés leosztott lenne, és kiszámítható. Eddig jól teljesít, dacosan, szinte elvakultan védi a saját álláspontját.
- Továbbra is attól tart, hogy nem becsülöm a munkáját, és visszaélek a kapcsolataimmal? Tegyek rá szent esküt, hogy máshogyan lesz? Ugyan, kegyed nagyon lekezel, ha ilyen alantas eszközöket néz ki belőlem. Az nem azt jelentené, hogy takargatnivalóm van? Pedig istenemre mondom, semmi.. Ismerjen meg, az Öné vagyok. Igaz, hogy csak Franciaországig, ám az is több nap, hagynálja ki rendesen. – Rókaszerű mosolyom mögül villantok rá egy sejtelmes tekintetet, olyat, amitől mások nyilván elalélnának, de ő más, kemény, uralkodó típus. Olyan, aki inkább megkeményíti a szívét, csak mert nem akarja, hogy az irányítsa őt. Különös, ritka adomány, hogy ilyen tudatosan ura a saját sorsának, nem véletlenül akarom az élők között üdvözölni a legvégső pillanatig.
- Nem feltétlenül kell minden napra másik. Ha úgy érzi, válasszon egyet, a kedvencét, és legyen az a befutó. Mindben gyönyörű lesz, garantálhatom. Mint ahogyan azt is, hogy nem úgy válogattam, hogy bármelyik is zavarbaejtő legyen. – Térek ki a felvetése elől, hogy így nem tudja végezni a munkáját. Nem értek egyet, a legjobb nyomozóknak nem lehet akadály, hogy ha a gyanusított színlel. Ha ott leszek az orra előtt, talán kiváló alapanyagot fogok tudni adni neki azzal, hogy a rezdüléseimből is következtetéseket vonjon le. Hagyom, hogy elinduljon a kabinjához, és átöltözzön, én pár késéssel követem. A folyosón várakozom, és azon tűnődöm, hogy vajon melyik ruhát veszi majd fel. Én már eleve a vacsorára készültem, amit a bálteremben szolgálnak majd fel, így szmoking van a hosszú kabát alatt. És legalább érezheti, hogy nem mindenben rendelem magamat alá az akaratának, mert jól érezhetően dohány illat leng körbe, amit ő visszautasított a kínálásomkor, de legalább így nem rá fújtam a füstöt. A [You must be registered and logged in to see this link.] a kezemben várakozom, amolyan apró kedvesség ez tőlem, csak az ő kedvéért hoztam a hajóra. Mágia lengi körül, hogy a hidegben ne fonnyadjon el. Még víz sem kell hozzá, bár érdemes valamibe belerakni. Aztán jó kérdés, hogy mennyire fogja a képembe vágni.


   
cruel games ● [You must be registered and logged in to see this link.] ● szószám ● [You must be registered and logged in to see this link.]
   
   


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
are you afraid of the dark or the demons?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harlow Elizabeth Williams
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2017-01-03, 12:04
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Charles & Harlow

Persze talán igaza van, de hogy ezt nyíltan be is valljam... na arra nem sok esély van. A fickó veszélyes, én ezt biztosra tudom, még ha nem is hiszik el nekem. Persze egy szimpla virágkereskedő mi? Jól megszedte magát a növényeiből és olyan magabiztossággal néz rám most is, mint aki pontosan tudja, hogy tudom... mindent tudok és azt is, hogy még mindig nincs ellene semmim, viszont ő is emberből van és ez azt jelenti, hogy igenis elérhetem azt, hogy végül hibázzon, csak nyomás alatt kell tartanom, el kell érnem azt, hogy csak egy pillanatra is, de ne koncentráljon eléggé és máris meg van, amit akartam. Nem olyan nehéz feladat ez és tudom, ha igazán akarom, akkor menni fog, mert mennie kell!
- Nem tette meg, nem az számít, hogy mi lett volna ha, maximum az, hogy mi lesz. - és tudom, hogy végül elérem majd, hogy bezárassam. Elérem majd, hogy könyörögjön az életéért, mint minden bizonnyal azok a nők is, akikét gondolkodás nélkül elvette. Vajon akár csak egy pillanatig is sajnálta őket? Nem... nem hiszem, a fickó valószínűleg pszichopata, vagy egyszerűen gonosz. Nem is számít igazán, hogy melyik, csak az, hogy nem élhet normális emberek között, mert veszélyes a világra és mindenkire és nagyon remélem, hogy idővel ezt majd megértik végre a főnökeim is, hogy tesz egyetlen hibás lépést, mert annyi elég nekem és akkor végre megállíthatom.
- Miért kellene minden napra másik? - meghökkenek, bár annyira talán nem is. Persze virágkereskedő, aki még a lépéseimet is előre tudja... higgyem is el nem igaz? Eszem ágában sincs, majd meglátja mindenki, hogy nekem van igazam. -Tudja igen nehéz úgy bárkit megfigyelni, hogy az illető tudja és figyel minden lépésére, de talán van értelme... ám én választok és ha valami nem tetszik, hát nem veszem fel. - oh eszem ágában sincs valami puccos túldekoltált akármit magamra aggatni, de az tény nem akarok itt kint ácsorogni az egész út alatt és persze így is megtehetem, hogy csak figyelek és a háttérbe húzódok, nem kötelező vele töltenem az időmet. Szépen finoman, vagy erőteljesebben is megkérhetem, hogy hagyjon magamra, ha úgy akarom és ha eltűntem a szeme elől, akkor tudom úgy is nyomon követni a ténykedéseit, hogy ő nem tud róla.
- Akkor gondolom odalent találkozunk. - eszem ágában sincs előzékenyen nyújtani a kezemet, netán köszönetet nyilvánítani a ruhákért, csak szimplán biccentek, már ez is nagy dolog a részemről, aztán távozom a kabinom irányába. Felháborító a tény, hogy ilyesmit merészel, hogy már megint előttem jár egy lépéssel, de ez nem bizonytalanít el. Ha idővel is, de elérem, hogy én győzzek, mert hiszek abban, hogy egyszer tényleg hibázni fog. Számára ez egy játék, számomra viszont a kemény és rideg valóság és nem szokásom csak úgy feladni.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ szivecske


a vadász lesz a
zsákmány?
[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Van az úgy, hogy...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charles Charpentier
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-29, 09:28


   
Harlow & Charles
[You must be registered and logged in to see this image.]

   
- Ugyan kisasszony, hát minek néz engem? Ha eddig is félre kívántam volna állítani.. nos nem tudom, gondolja, megtettem volna? – Kérdezek vissza érdeklődve. Látszik, hogy mennyire ellenséges, és lássuk be, nem akarom hogy olyan legyen a viszonyunk. Vágyok arra, hogy legyen egy tisztességes ellenfelem, és nyilván a végén az ágyamban, majd zárásként a kínzókamrámban kell, hogy végezze a kísérlet miatt, de lássuk be, addig még sok víz lefolyik a Temzén. Jelenleg itt vagyunk kettesben, összezárva még egy hajónyi legénységgel. A hajó meg van bűvölve, nem lehet róla csak úgy hoppanálni, tehát amíg nem kötünk ki, egymás társaságára vagyunk utalva, igaz, ha nagyon akarja, elvegyülhet, bezárkózhat a kabinjába.
- Nos, ezen könnyen segíthetünk Ms. Williams. Miután tudtam, hogy a nyomomban van, bátorkodtam illő öltözékkel segíteni a munkáját. Fáradjon a kabinjába, a napok számának megfelelő ruházatot kölcsönöztem egy párizsi divatszalonból, a méret talán éppen jó, válogasson kedvére. Ne féljen, bérlemények csupán, ennyire nem vagyok nagylelkű. Csupán ha egymás társaságát kívánjuk élvezni, nehézkes lenne, ha a báltermekben nem tudna figyelni. – Nem, nem vagyok gúnyos, inkább célretörő, és figyelmes. Ha meg akar ismerni, legalábbis megismerni azt, amit mutatnék felé. Az arcom nem önelégült, sokkal inkább próbálom egyenrangú partnerré emeleni, de nyilván benne van a lehetőség, hogy lefizetésnek veszi.
- Ha elutasítja a felajánlást, akkor természetesen megértem, akkor én sem veszek részt az összejöveteleken, hanem maradunk a fedélközben, és kivesézheti a viselkedésemet. – Így meghagyom számára a lehetőséget, hogy büszke maradjon, de mégis a közelemben. Az most fel sem merül, hogy máris csapdába csaljam, hiszen oly sok még a választás, ő bőven lehet utolsó a sorban, sőt akár még a nyomozói képességeinek is hasznát vehetném, beadva neki valami mesét, hogy miért is kérem a segítségét. Ezúttal viszont a válaszát, hogy tiszteletünket tesszük-e a bálozós vacsoránál, avagy marad a holdfényes andalgás a hajón. Mindkettőben komolyan ki tudok egyezni, hiszen a nőben megvan minden, ami egy igazi hölgyhöz kell. A törékenység, amelytől oly bájos, és a magabiztos gőg is, ami szinte királynői szintre emeli. Mindenképpen érdekes teremtés, virágtündérnek viszont utoljára fog maradni, de lássuk be, nem leszek szívfájós, ha el kell pusztítanom.

   
cruel games ● [You must be registered and logged in to see this link.] ● szószám ● [You must be registered and logged in to see this link.]
   
   


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
are you afraid of the dark or the demons?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harlow Elizabeth Williams
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-27, 21:02
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Charles & Harlow

Hogy jól átgondoltam-e ezt az utat? Igazság szerint magam sem tudom. Ha a fickó közelében vagyok talán van esély rá, hogy megtudok valamit, hogy meglátok valami fontosat, bármit, aminek haszna lehet. Ha nem teszek semmit, akkor biztos a bukás, főleg hogy nem hisznek a hatodik érzékemnek sem, hogy igenis sejtem, hogy ő áll a gyilkosságok mögött. Amíg viszont nem tudom tökéletesen bizonyítani esélyem sincs rá, hogy többet tehessek, mint az, amit most is teszek, hogy követem, hogy a nyomában vagyok. Ha pedig ennek az a vége, hogy ne adj isten megkapom az újabb fejmosást a főnökömtől... hát legyen így, ezt is vállalom, mert én biztos vagyok magamban és legalább teszek is valamit, nem úgy mint a legtöbben körülöttem, akik lényegében csak várják, hogy mikor kapjuk meg a hírt a következő áldozatról.
- Talán jobb is, ha nem mondjuk ki nyíltan, a végén még arra érnék vissza a Londonba, hogy fel vagyok függesztve nem igaz? - könnyedén elérhetné, hiszen van befolyása és félő, hogy a főnököm egy kis nyomásra is rajtam vezetné le a dühét. Persze az biztos, hogy ez nem jelenti azt, hogy feladnám az eddigieket és nem folytatnám tovább, maximum nem hivatalosan tenném, de végül is most is pont erről van szó. A saját szakállamra vagyok itt, azért, mert itt akarok lenni. Az utat is én fizettem, ha a főnök tudna róla már eleve megkapnám a hátsón penderítést, de nem tud róla és amennyiben Charles nem is jelzi ezt felé, akkor nem is fogja megtudni és van egy olyan érzésem, hogy ő nem fogja elmesélni.
- Vacsora? Nem öltöztem éppenséggel úgy, mint ami passzol is... az ilyen estélyekhez és én magam sem vagyok az ön fajtájához való. - rázom meg a fejemet és szinte megütközve reagálom le azt, ahogyan végig mér. Persze egyszerűbb úgy figyelni valakit, hogy eleve vele vagy, na de ettől még nem akarok vele vacsorázni és tényleg nem öltöztem úgy, biztosan vannak bizonyos fokú elvárások is az efféle vacsorákon, meg bálokon. Én ezért is nem igen jelentem meg eddig még egy nagyobb eseményen sem, inkább csak háttérmegfigyelő vagyok, mint sem, hogy be is toppanjak. A végén még ki találnának nézni onnan, nekem pedig már eleve az is megerőltető volt, hogy itt legyek, nem hogy még az is, hogy valami előkelő és puccos ruhát is beszerezzek magamnak erre a célra.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ szivecske


a vadász lesz a
zsákmány?
[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Van az úgy, hogy...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charles Charpentier
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-20, 21:44


   
Harlow & Charles
[You must be registered and logged in to see this image.]

   
Tehát azt a pillantásunkból letisztáztuk, tudjuk, hogy ki a másik, legalább ebben nem kell színészkednünk. Helyes! Nem is szeretem a játéknak azt a változatát, amikor hülyének nézzük a másikat. Oh, nem, Harlow legyen is csak nyugodtan tisztában vele, hogy ki is vagyok én, az pedig olyan édesen naív tőle, hogy próbál tippelgetni, hogyan tudna a nyomomba eredni, fogást találni rajtam. Természetesen fogalma sincsen az igazi motivációimról, és mindig egy lépéssel előtte fogok járni. A többi auror még csak ilyen szinten sincsen, tehát velük egyáltalán nem foglalkozom, de a nő.. nos van a tekintetében valami erő, olyan erő, amely a virágtündérekkel egy szintre emeli, sőt még magasabbra is, pont ezért kell utolsónak hagynom, mert félek, hogy csak az ő vére segíthet a céljaim elérésében.. Akkor viszont kár lenne hamarabb végére érnem a játéknak, a többi áldozatom csupán mellékszereplő ebben az ádáz játékban.
- Ez így van. Örülök, hogy személyesen megismerhetem. – Hajolok meg, ám nem vagyok egy cseppet sem színpadias, a meghajlás se nem túl mély, mégis nyilvánvaló, s a kezéért nyúlok, de csupán a mozdulat van meg, magától nem ragadom meg, csak jelzem, hogy kérném. Ha odaadja, kézcsókkal üdvözlöm. Talán a világháború korában úgy volt illendő, hogy csupán a közelébe célozzam a számat, de én vagyok ezúttal olyan pofátlan, hogy szó szerint csókok lehelek a kézfejére. Az érintésem hűvös, de magabiztosan férfias, nem kezelem úgy, mintha picit is törékeny lenne. Hiszen lássuk be, a csábítás mikéntje mindenkinél máshogyan értendő, Harlow nem éppen porcelánbaba, noha kijár neki a bájos, gyenge nőket megillető figyelem, törődés. Amíg él, amíg élhet, addig miért is ne tennék meg érte mindent, ami tőlem telik?
- Nem is merem eldönteni, hogy ez bók, vagy lenézés.. – Kacagok fel sötét pillantással, hiszen pontosan tudom, hogy komoly erőfeszítésekbe telhet neki egy ilyen jegy kifizetése. És mégis itt van, ennyire köti a hivatástudat, hogy nem nyughat, amíg rám nem bizonyít valamit. Bájos, mindenképpen bájos a maga nemében. Mellette támasztom a korlátot, nem cigarettázok, ha már ennyire ellenkezett. A csípős hideg fuvallat átjárja a fedélzetet, többen is inkább a kabinjuk belsejébe húzódnak, vagy éppen a nagyteremben készülődnek a vacsorára, hiszen amint a nyílt tengeren vagyunk, máris mehetünk enni. Én magam nem vagyok kifejezetten éhes, de tudnék enni, főleg ha lenne társaságom. Harlow a bájos mosoly ellenére is komoly ellenségességet mutat, és nem tudjuk félretenni a háborút még pár órára sem. Noha én megpróbálnám, de olyannyira imádom a távolságtartását, kihívást jelent, ahogyan a visszafojtott lélegzetét figyelem, amely szapora szívverést takarhat. Nem tudja kiszámítani, hogy mi lesz  a következő lépésem. Ez benne a szép, az én esetemet nem tanítják az auror tankönyvek. Én magam vagyok számára a megfejthetetlen talány..
- Biztosan utánajárt már, de a teljesség kedvéért; egy herbalógiai konferenciára megyek. Ha már úgyis átkel velem a Csatornán, feltételezem, hogy elkísér, akkor nem kell úgy tennie, mintha merő véletlenségből teremne állandóan a nyomomban.. Elsőként mit szólna egy közös vacsorához? – Kérdezem cinkos mosollyal, pillantásom átható, szinte sütkérezhet a tekintetemben, hiszen leplezetlenül mérem végig. Mintha nem engedném eldönteni, hogy komolyan gondolom a barátkozást, vagy a bolondját járatom vele, s mindez csapda..!


   
cruel games ● [You must be registered and logged in to see this link.] ● szószám ● [You must be registered and logged in to see this link.]
   
   


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
are you afraid of the dark or the demons?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harlow Elizabeth Williams
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-18, 21:30
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Charles & Harlow

Sejtem én, hogy tökéletesen tisztában van azzal, hogy ki vagyok, mint ahogyan én is tudom, hogy ő kicsoda. És amennyiben tudja, hogy ki vagyok, azt is hogy nem azért jöttem, mert olyan sok pénzem van, hogy álljak magamnak egy ilyen utat. Szó sincs róla, én csupán azért vagyok itt, mert ő is itt van és kész csoda, hogy ki tudtam fizetni, ha már a főnököm nem engedélyezte a dolgot, miután szerinte kissé... túlzásba viszem és a gyanúmnak nincs alapja. Még hogy nincs... a fickóból most is süt az a valami, amit nehéz meghatározni, de attól még ott van. Nem vagyok legilimentor, legalábbis nem született, csak tanult, de attól még érzem, a hatodik érzék, az auror ösztön pontosan meghatározza, hogy valami nincs rendben a pasassal. Okkal hallgatták már ki egyszer, azért is volt bent, mert volt ellene gyanú, de nem elég ahhoz, hogy a nyomában járjunk, de attól még megtehetem, finoman, mintha én is csak azért jöttem volna, hogy itt legyek ezen az úton.
- Ahogyan ön is tudja, de ez cseppet sem lep meg, pedig még be sem mutatkoztam. - szökik fel kissé a szemöldököm. Ő sem leplezi, hogy tisztában van a kilétemmel, ahogyan én sem, bár azt persze nem mondhatom ki csak úgy nyíltan, hogy miatta vagyok itt, annak úgy se lenne jó vége rám nézve, főleg mert igenis meg van az esélye, hogy ne adj isten a főnököm felé jelzi, hogy zaklatom és a végén még tényleg én jönnék ki rosszul abból, hogy fel akarok göngyölíteni egy ügyet és ezért minden lehetségeset megteszek. Mintha bűn lenne az, hogy tenni akarok, megmenteni nőket, akikre a halál vár... miatta.
- Természetesen csak épp arra van dolgom és tudja a spórolt pénzem tökéletes arra, hogy egy ilyen kis úton részt vegyek mindenféle ~felfuvalkodott~ előkelő alakok között. - bájosan elmosolyodom, hiszen süt a szavaimból, hogy persze, hogy nem kedvelem az előkelőket és a gazdagokat. A legtöbb mások kárán kapaszkodik fel, amivel soha sem fogok tudni kibékülni, ahogyan az előttem álló fickó is. Gazdag, befolyásos, ki tudja hányakon taposott már át azért, hogy ezt elérje és persze azt tesz, amit csak akar, hiszen nincs ember a talpán, aki tenni tudna ellene, mert megvesz bárkit, akit csak akar. - Na és mondja, önnek mi a dolga Franciaországban? Egy újabb értékes növény? - oh persze, bizonyára valami virág miatt utazik, vagy persze ki tudja, valami mást akar ott intézni, hogy még inkább kiessen a hatókörünkből. Ez sem lepne meg. Ügyesen forgatja a kártyákat ezt eddig is tudtuk.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ szivecske


a vadász lesz a
zsákmány?
[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Van az úgy, hogy...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charles Charpentier
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-13, 20:32


   
Harlow & Charles
[You must be registered and logged in to see this image.]

   
A pillantásából úgy fest, nagyon is tudja, hogy ki vagyok, és azt is, hogy én is ismerem őt. Elrontja a szórakozásomat. Eljátszhatnánk, hogy megismerkedünk, hiszen itt a hajón úgysem tud tetten érni, legalább egy olyan semleges terep lehetne, ahol nem érvényesek a brit törvények, nemzetközi vizeken hajózunk, és a bíró a kapitány. De nem, úgy néz rám, hogy siznte süt a szeméből, hogy mennyire az Azkabanba kíván. Vagy még inkább egy dementor karjaiba. Viszont még nem ismer eléggé, ezen pedig változtatnunk kell! Azért jöttem most ide hozzá, anélkül, hogy lemondtam volna az utat, hogy ha nem is működhet, hogy rejtőzzünk egymás elől, hát itt vagyok, kilépek a fényre. Természetesen a kártyáimat nem tárom elé, de mégis.. kiváncsi vagyok rá. A rezdüléseire, a gondolataira, amiket alaposan el akar majd rejteni előlem. Csakis azt mutatná, amit a szájába adtak, a komoly aurorlány, aki szinte életcélként tartja legbelül számon, hogy hóhérkézre juttasson. Érdekes kihívás, s ezúttal megadom az esélyt, hogy következmények nélkül láthasson, beszéljen velem, hiszen lássuk be, itt biztonságban van tőlem, egy hajón nem lehet csak úgy eltűnni, mint London csatornáiban, sikátoraiban. Be vannak határolva a lehetőségeim. Különben is, miért akarnám most éppen őt megölni? Ha egy is a hat életben maradt virágtündér közül, őt hagynám utoljára, még bőven ráérek a halálán spekulálni. Így édes ez a találka, hogy mindketten tudjuk, nem adom olcsón a bőrömet, s el fog jönni az az idő, amikor az egyikünknek meg kell halnia. Majd egyszer..
- Ahogy gondolja. Igazán sajnálom, hogy megzavartam. A tekintetéből úgy fest, tudja, hogy ki vagyok Ms. Williams. – Zsebrevágom a cigarettás dobozt, nem gyújtok én sem rá, ha nem kért, esélyes, hogy zavarná, és nem célom, hogy elmarjam magamtól. Nekitámaszkodok a korlátnak, és innen nézem a vizet. Sötét hajamból egy kósza tincs lecsusszan a homlokomból a szememig, de nem tűröm félre, pusztán hamiskás mosollyal pillantok oldalra. – A végén még udvarlásnak veszem, hogy miattam utazik a hajóval. Kérem cáfoljon meg, hogy vakvéletlenről szó, és egyéb dolga is van Franciaországban. – Provokatívan játszom a hangommal, tekintetem viszont lágy, szemlélődő, mintha tényleg csak átlagos gyógynövénykereskedő lennék.

   
cruel games ● [You must be registered and logged in to see this link.] ● szószám ● [You must be registered and logged in to see this link.]
   
   


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
are you afraid of the dark or the demons?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harlow Elizabeth Williams
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-09, 10:53
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Charles & Harlow

Nem volt kérdés, hogy itt leszek. Amikor megtudtam, hogy jelen lesz ezen a hajó úton már is egyeztettem a főnökömmel, aki megértő volt és azonnal... Na persze, ez a mesékben megy csak így. Nem volt oda az ötletért, főleg, hogy egyedül induljak el a nyomában, főleg, hogy bőven akadnak a társaim között, akik nem értenek egyet velem, szerintük nem Charles az, akit keresünk, hiszen nincs ellene bizonyíték, épp e miatt pedig nem zaklathatom nyíltan, mert annak csak rossz vége lesz és én ütöm meg a bokámat. Egy nagyjából fél órás vita kellett hozzá, hogy végül a főnök beadja a derekát és engedélyezze nekem az utat. Persze saját szakállamra és persze önköltségesen. A félre tett pénzem jó része erre ment el, hiszen ilyen puccos dolgokat én nem engedhetek meg magamnak, de nem érdekel, hiszen ki tudja, hogy mit hallok az úton, vagy mit látok. Igaz, hogy a fickó azt hiszi, hogy ő soha sem veszíthet, de tudjuk jól, hogy ő is emberből van és az emberek hibáznak. Nekem csak ott kell lennem, hogy a tanúja lehessek és akkor már tényleg okom legyen bevinni őt. Minden nőhöz volt valami köze, vagy közvetett, vagy közvetlen, de ez nem elég, ettől még nincs ellene semmiféle bizonyíték, még annyi sincs a kezünkben, hogy veritas serumot adjunk be neki, ahhoz is ennél több kell.
"Nem itathatunk mindenkit egy megérzés alapján mindenféle bájitalokkal." Oh, hogy ezt már hányszor hallottam! Pedig én biztos vagyok magamban, tökéletesen és mindenek felett biztos, mégis kénytelen vagyok várni és remélni, hogy közben nem halnak meg újabb és újabb nők, akikkel ő végez. Persze ezúttal sem megyek túlságosan a közelébe, nem veszek részt mindenféle rendezvényeken, megfelelő ruhát se hoztam, nem is igen van ilyesmim, nem vagyok egy báli kisasszony, a modorom sem olyan. Ezért vagyok ezúttal is a hajó fedélzetén és csak a hullámzó sötét vizet bámulom, mintha ott rejtőznének a válaszok a titkokra, a kérdésekre, vagy... hátha látok egy delfint, bár ahhoz már túlságosan sötét van, hiába van kivilágítva a hajó. A hangra épp csak alig láthatóan rezzenek meg, de azonnal megfordulok és a tekintetemen nem látszik egy pillanatig sem, hogy akár csak kissé is meglepett a megjelenése.
- Nincs és köszönöm nem kérek. Levegőzni jöttem és hogy _egyedül_ legyek, a gondolataimmal. - tudja, hogy ki vagyok, én pedig tudom, hogy tudja, még ha még nem is találkoztunk eddig személyesen, de én már épp elégszer jártam a nyomában és biztos vagyok benne, ha olyan okos, amilyen okosnak eddig tűnt, akkor tudja, hogy ki vagyok, hogy ki az, aki nem hagyja levegőhöz jutni addig, amíg a dementorok elé nem dobja.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ szivecske


a vadász lesz a
zsákmány?
[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Van az úgy, hogy...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charles Charpentier
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-05, 10:18


   
Harlow & Charles
[You must be registered and logged in to see this image.]
   
Nagyjából két nap lesz, amíg a hajó átér Angliából Franciaországba. Talán gyorsabb is lehetne, de mágiával van belassítva még pluszban a hajó, hogy dacoljon a hullámzással, hiszen a fedélzeten tartózkodó elit vendégsereg számára ez igazi bálnak minősül, olyan találkozónak, ahol a két ország varázslóközösségének elitje veheti fel ismét egymással az ismerkedés fonalát. Régen voltam már efféle évfordulón, megvan már vagy három éve is, de most tiszteletemet teszem. Dolgom van Marseille-ben, egy különösen ritka tulipán hagymáit megyek megszemlélni, és akkor miért is ne tehetném egy bállal vegyítve? Számomra a munka és a szabadidő teljesen összefolyik, nem elkülöníthető. Reggel sosem úgy kelek, hogy fáradt vagyok, és mennem kell dolgozni, hiszen a saját vállalkozásomban minden napra új lehetőségként tekintek. És nem feltétlenül csak az üzlettel kapcsolatban. Lehetőségem lesz megtalálni a következő kis virágtündért, aki a halálos kert lakója lehet majd, hiszen csak így juthatok el a végsőhöz. Bizonyos időközönként ellenőrzöm, hogy merre tartózkodnak a városban, hátha megpillantom az egyiket a város térképén a különös virágpor segítségével, de már jó ideje csak Harlow mozgása az, ami előttem van, a többi öt úgy fest, kámforrá vált, így jelenleg kénytelen vagyok az aurornővel foglalkozni, bármennyire is elnapoltam volna. Felsétálok a hídon, amely a hajóra vezet, és pontosan tudom, hogy Harlow már fent van. Tudja a menetrendemet, és itt is a nyomomban akar lenni. Ezek szerint rászánta volna magát, hogy személyesen is felkeressen? Én viszont úgy fogok tenni, mintha fogalmam sem lenne róla, hogy kicsoda valójában. Összehúzom magamon a kabátot, hiszen a szél most kissé hűvös, és a hajókorlátnál ácsorgó nőhöz igyekszem.
- Nincsen kísérője hölgyem? Megkínálhatom egy cigarettával? – Nyújtok felé egy díszdobozt, amelyet kipattintok előtte, és láthatóan méregdrága dohányáruval van teletömve. Jómagam gondosan szabott úri öltönyt, és nyakkendőt viselek, hajam szépen ápolt, még némi kellemes illatot is áraszt magából. Az arcom jobbára simára borotválva. Szemeim karizmatikusan villognak, mintha méricskélném a nőt, afféle hamiskás mosollyal.


   
üzenet ● [You must be registered and logged in to see this link.] ● szószám ● [You must be registered and logged in to see this link.]
   
   


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
are you afraid of the dark or the demons?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charles Charpentier
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Harlow & Charles - A hajóúton 2016-12-05, 10:16

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
are you afraid of the dark or the demons?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Harlow & Charles - A hajóúton

Vissza az elejére Go down

Harlow & Charles - A hajóúton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Charles Xavier - X-Professzor /Foglalt/
» Shintaro Yun
» Erdőségek
» A Kereskedelmi Vizek
» [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-