Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Seprűtároló
  Today at 00:21
Cyra Frostmere

ϟ Neira & Castiel
  Yesterday at 23:50
Castiel Horan

ϟ Londoni küldetés
  Yesterday at 22:39
Padma Patil


ϟ Graves & Cody
  Yesterday at 18:50
Graves Matlock
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Graves Matlock
 
Georgiana Findley
 
Luna Lovegood
 
Dane Seoras
 
Megan Smith
 
Kalandmester
 
Draco Malfoy
 
Lacey Stewart
 
Statisztika

Összesen 542 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Hector Arbogast

Jelenleg összesen 31995 hozzászólás olvasható. in 3019 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Edward Cunnuingam irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-08-13, 08:39Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchMegvonom a vállamat. Tudom, hogy Aleshának, mint valami újszülöttnek, minden teljesen különös, más, mint amit korábban megszokott. Beleértve engem is. Nagyon vagány, ez kétségkívül, de ahogyan beharapdossa a száját, állandóan zavarba hoz vele, de ez olyan jóleső zavar, mint amikor az ember karján feláll a szőr, mert valaki úgy néz rá. Fogalmam sincsen, hogy Alesha eddig milyen pasikkal járt, de nem lehetnek jó tapasztalatai, ha most éppen szingli, és ilyen gyorsan egymásra hangolódtunk.
- Ez igaz, tényleg nem emlékszem rá. Te viszont mintha már kezdenél az álmaid kapcsán. Így.. Bármikor felébredhet bennem is a múlt, akkor pedig nem akarlak bántani.  – Talán jobb lenne, ha megszakítanánk a kapcsolatot, de erre most nem volnék képes. Egyrészt nagyon is érdekel, hogy mi lesz ennek a történetnek a vége, miért is köszön vissza a múlt, másrészt Aleshával lenni izgalmas és természetes egyszerre. Közel érzem magamhoz, mintha ezer éve ismernénk egymást, viszont oly édes minden csókja, magához láncol, és felvillanyoz.
- Hiába nevetsz, nem a mi házasságunkról beszélek, hanem az övékére, ami a mi életünkre is hatással van. Ők egy pár voltak. Mi még csak ismerkedünk, de valami, valaki közéjük állt, és ha ez ismét megtörténik, mi van, ha minden ismét.. újra lejátszódik? Te ettől nem félsz? – Mosolyodom el, ha úgy véli, hogy nem kell tartania tőlem a látottak, vagy olvasottak ellenére sem, akkor az komoly megkönnyebbülést jelent, mert én aztán nem vagyok egy agresszív jellem. Olyannyira nem hogy ha félremennének köztünk a dolgok, biztosan bánatos lennék, de sosem bántanám.
- Akkor írjunk neki. Gyorsan pakoljunk össze neked, ha mondod, hogy miket dobáljak bele az utazóládádba, addig meg tudod írni a levelet neki.  – Jó azért nem a fehérneműjében fogok így elsőre turkálni, azokat majd rá hagyom, de a főbb holmijai, könyvei, azokat viszonylag könnyű pakolni. A semlegesebb ruháit is össze tudom hajtogatni. Lendületes léptekkel közelítünk a kastély felé. Nem is tudom, hogy hol van elszállásolva, de jó eséllyel az unokatestvére körletének közelében.


note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-08-10, 17:34Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Olyan furcsa ebbe az egészbe belegondolni, főleg nekem. Eddig még az is új volt nekem, hogy létezik mágia a világban, most meg még azt is fel kell dolgoznom, hogy létezik valamiféle reinkarnáció, vagy mi a fene, hiszen itt vagyunk mindketten és pont úgy nézünk ki, mint a másik kettő. Én pedig nem értem, hogy mégis hogyan történhetett ez az egész, hiszen lehetetlennek tűnik és mégis megtörtént... és ha tényleg oka van aggódni, mert akár ebből még komoly baj is lehet, netán visszaköszön a régmúlt és meg akar ölni? Ha egyáltalán ő volt és ha egyáltalán ezek a dolgok így működnek, hiszen semmit sem tudunk az egészről.
- Ez... ez abszurd kérdés, hiszen az nem te vagy, nem is emlékeztél rá igaz? Akkor... meg nem te vagy. - na jó ez a lélekvándorlás, újjászületés dolog nekem tényleg magas. Suliba járok még az istenért! Gőzöm sincs, hogy mi a fene ez az egész és hogy hogyan kellene kezelnem. Talán tényleg igaza van és ránk férne egy kis pihenés mielőtt még valami komolyabb következtetést vonnánk le, főleg úgy, hogy az egész valahogy annyira képtelenségnek tűnik.
- Házasság? - na jó azért ezen a ponton csak kikívánkozik belőlem a nevetés, még ha nem is illene, de mégis csak most találkoztunk és koránt sem beszélhetünk semmiféle házasságról, még szerelemről sem, miután ő eleve idősebb, miután ő varázsló, én meg mugli, csak van ez az izé... meg aztán az apám amúgy is kiakadna, bármennyire is rugalmas, ha hazaállítanék egy felnőtt férfivel, ez tuti. - Nem... igazán tudom, de ebbe egyelőre belegondolni sem tudok. Abba sem, hogy féltékeny lennék-e... gőzöm sincs. - rántom meg végül a vállamat, hiszen tényleg gőzöm sincsen róla hogyan állnék hozzá és nem is hiszem, hogy ezt jelen állapotomban a legjobb lenne átgondolni, de hát amúgy is abban a múltbéli képben nem én voltam a féltékeny, hanem ő nem?
- És, ha azt mondja, hogy nem mehetek veled? Igaz, hogy nem az anyám, de jelenleg rá vagyok bízva... Ha csak írnék neki? - áh az se jó, mert akkor meg tuti, hogy utánam jönne. Bizonytalan vagyok, pedig most a legjobb egy kiadós pihenés lenne, nem pedig az, hogy itt kínzom magamat és idegeskedem tovább az unokatestvérem miatt. Sehogy se jó ez az egész, túlságosan zavaros és nem tudom mi lehet a végkimenetele, vagy sülhet-e ki belőle egyáltalán bármi jó.


[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-08-03, 07:27Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchÉn azért erőteljesen tartok attól, hogy mi lesz, ha a múlt visszaüt. A varázslatos képességei már biztosan nem függnek össze mindezzel, de az álmok, azok a durván zaklatott álmok mindenképpen. Valahogy elkezd neki valami visszatérni, de ha ő az ártatlan áldozat, én meg a gyilkosa, mi van, ha bennem is ez elkezd munkálkodni, főleg, hogy megbolygattuk a dolgot. Ez a Hanson hozzáértőnek tűnik, és talán megoldás, ha megtudjuk a miérteket, viszont miért ne fordulhatna elő, hogy újraélünk mindent. Hiszen már most is vonzódunk egymáshoz? Ha megint féltékeny leszek, és ezért ölni is képes leszek.
- Szerinted én tettem? Én öltelek meg? – Rázom a fejemet lemondóan, hiszen én nem volnék képes bántani, de férjeként lehet hogy eredetileg is így gondoltam, hogy aztán annyira szeressem, hogy ne akarjam, hogy bárki más hozzáérjen. Az ösztöneinkért nem felelhetünk, és talán tudat alatt még a halál sem oldhatta fel ezt a szörnyű átkot, miszerint újra rá kell találnom, és ismét meg kell büntetnem.
- Ez igaz, de.. akkor miért hasonlítunk rájuk külsőleg ennyire? Valóban nem vagyok féltékeny, egy cseppet sem. Ha oda jutnánk, hogy házasság, meg ilyesmik.. Én tökéletesen bíznék benned, még akkor is, ha valaki így fogdosná a lábadat, mert tudom, hogy minden rendben lesz. De vajon te mennyire tudnád nézni, ha a férjedet valaki így csábítgatja? – Jó, mi azért nem vagyunk még házasok, és hát szerelmet sem feltétlenül vallottunk ilyen rövidke idő alatt, de muszáj róla beszélnünk, hogy tovább nyomozzunk, hogy megtudjuk, milyen kötődésünk van az egykori művész párhoz. Szívem szerint már pihennék lassacskán, hiszen hosszú volt ez a két nap. Viszont abba se hagynám, kár lenne elvállni, ezért maradnunk érdemes együtt. Csak most tényleg korábban kéne nyugovóra térni. A szavaira kedvetlenül bólintok, ezek után még győzködni is a rokonát, aki biztosan hisztérikus rohamban van azért, mert Alesha lassan eltűntnek minősül. És most megint magammal vinném jó pár napra. Hát nem tudom, hogy mennyire leszünk sikeresek. – Én is veled. Akkor próbáljuk meg, legalábbis szóljunk neki, hogy hol vagy, az is több, mint a semmi. Akkor a Roxfort, ugye? – Nyújtom a kezemet, és ha megfogta, már hoppanálok is vele az iskola közelébe, hogy elinduljunk befelé. Azért itt még magamhoz húzom, hogy egy csókot nyomjak az arcára. Nem kéne, hogy feszültség legyen köztünk, de ez most olyan nehéz, nyomasztó, na ezért nem szeretek kapcsolatba kerülni a védenceimmel. De hát Alesha olyan.. vagány! Na de akkor lássuk ezt a Hermionét.note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-07-30, 18:54Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Azért nem hazudhatok neki, hiszen még nem ismerem olyan jól, hogy biztos legyek benne tényleg nem tehette, mert mi van ha igaza van és igen? Egyelőre persze nem akarok erre gondolni, de vajon másképp néznék rá, ha kiderülne? Végül is az a valaki nem ő volt, de ha azt nézzük, hogy én is elég lazán viselkedem a fiúkkal, bár nem vagyok céda, hiszen Hermi meg is lepődött, hogy még nem feküdtem le senkivel, de... ettől még én sem veszem komolyan, ha valaki flörtöl, mint az a nő... aki pont úgy néz ki, mint én vagyok.
- Nem tudom, erre valahogy... nem akarok gondolni sem. Ha mégis így lenne... fogalmam sincs. - őszinte vagyok, mert igen felmerült bennem, de próbálok nem foglalkozni velem, mert sajnos e mellett viszont tény, hogy gőzöm sincs, hogy ebben az esetben mégis mi a fenét tennék, vagy hogyan viszonyulnék hozzá, hiszen ahogyan benne is felmerült féltem attól a fióktól, ahol az ollót tartotta, viszont mégis csak nála találtam menedéket és ő volt az, aki megnyugtatott, ami azért szintén jelent valamit és reméljük, hogy nem csak puszta véletlen volt.
- Az nem te voltál és az a nő sem én vagyok. Csak úgy néznek ki, de nem jelenti, hogy ők vagyunk nem? Ő féltékenyebb volt, netán a hasonmásom adott rá okot, nem tudom. - bizonytalanul vonom meg a vállamat, hiszen tényleg nem tudom a válaszokat. Én sem vagyok ilyen, mármint persze flörtölök, na de ennyire? Meg aztán, ha lenne egy férjem akkor már biztosan nem viselkednék így, vagy nem tudhatom, ha egyszer nem történt még meg velemi ilyesmi? Végül is még csak igazán komoly kapcsolatom sem volt, ami eljutott volna a szex szintjére, szóval ha innen nézzük... ellenben még elég fiatal vagyok hozzá, hogy ne legyek lemaradva semmiről sem. Nem tudom, tényleg nem.
- Holnap? - végül bólintok, mert azért érzem fáradt vagyok és talán ha most felállok még a szédülést is érezni fogom, ami így ülve annyira nem jellemző. Csak hát a kérdésére kell átgondolnom a választ, mert ez elég bonyolult, főleg úgy, hogy az unokatestvérem eléggé... hát nehéz eset és egy éjszakát már töltöttem az iskolán kívül. Ha rájön, hogy nem aludtam ott nekem nagyjából annyi. - Gőzöm sincs... Talán meg tudnád győzni őt, hogy elég legyen, hogy elhozunk pár cuccot, de nem tudom. Hermione... kitér a hitéből, ha rájön, hogy nem aludtam a kastélyban és nem vagyok a Roxfort felügyeletek alatt, de mégis jobban érezném magamat veled és ha minél előbb folytatni tudnánk ezt. - bizonytalanul pillantok rá. Ebből is látszik, hogy nem vagyok még határozott felnőtt, mert gőzöm sincs, hogy mi kellene tennem, tennünk. Egyelőre még nagyon erősen másokra vagyok utalva, főleg mert nagykorú sem vagyok, meg aztán egyre több baj jön elő a helyett, hogy a meglévő oldódna meg.


[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-07-21, 08:32Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchFogjuk egymás kezét, miközben azon örlődünk, hogy mi is történhetett velünk a múltban. Többféle jelenet is kibontakozik előttünk, de valahogy látatatlanban kell betippelnünk, hogy mit tartunk fontosnak és mit nem, mert attól félek, Hanson legilimenciája nem terjed odáig, hogy többször visszanézzük ezt az egészet, főleg ha Aleshának igaza van, és komoly hatása lesz.. Ha bezárkózik végleg az elméje, lemaradhatunk komoly nyomokról, de ami még ennél is rosszabb, bele is őrülhet, ha ismét látnia kell, hogyan ölték meg.
- Nem tudom. Én csak attól félek, hogy ha én voltam a tettes.. Te nem tartasz tőlem? – Oké, nagyon bájosan egymásra találtunk, és ebből még több is lehet, de mi van, ha egykori lelkeink öntudatra ébrednek, és megint ellene fordulok? Most nincsen ilyen gondolatom, de mi történt, ha a nyomozás felszakítja az elnyomott indulatokat, és megint valami véres lesz a vége? Hanson arról mesélt, hogy egy borbélyollóval ölték meg a nőt, és láthatóan Alesha félt attól a fióktól, amiben az ollót tartottam, pedig nem is tudta, hogy mi van benne.. A múlt valahogy visszaüt majd ránk..
- Nem igazán, csak valamiért zavarban vagyok, nem tartom annyira ördögtől valónak, hogy egy nő másokkal is barátkozik, de akkor egykor hogy lehettem olyan féltékeny? – Rázom a fejemet, számomra felfoghatatlan ez az egész, de persze ebben is Alesha a magabiztosabb, mintha mindenáron meg akarná oldani a rejtélyt, és ez rám is hatással van. Közelebb húzódik hozzám, én pedig automatikusan az ölelésembe vonom, de félő, hogy így lecsúszunk egy csomó fontos eseményről. Végül nem látjuk, hogy mi történt a házvezetőnővel, meg a kisfiúval, vélhetően nem annak volt jelentősége. Talán vissza kéne indulnunk, hogy ne vigyük túlzásba az elméje megterhelését. A legilimentor érzékeli a vágyat, és máris ott ülünk a kanapén, kéz a kézben, de azért kellően zavartan.
- Nos akkor köszönjük, de legközelebb kéne folytatni. – Hanson bólint, előkapja a kis fekete noteszét, és válaszol is. – Akkor holnap késődélután, ha megfelel. – Szerencsére nem túl távoli az időpont, most viszont egy újabb éjszakát kell bizonytalankodások közepette eltöltenünk. Megköszönjük, és a lányt kézenfogva elindulunk kifelé. A legilimentor még van olyan sóher, hogy kifizetteti velem az újságot, noha a kezelésért nem kér pénzt. Tipikus.. – Akkor most mi legyen? Gondolom az unokatestvéred már nagyon aggódik.. Visszamész az iskolába holnapig, vagy menjek veled, és hozzunk neked pár cuccot éjjelre? – A döntés most rajta áll, de nem erőltetek semmit, mert alaposan felzaklatott minket ez a mostani alkalom is.


note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-07-18, 16:17Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Már csak azt nem tudom... na jó ez így nem helyes, egyre több mindent nem tudok, de vajon ez az egész összefügg azzal, ami történt velem, vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz? Mert könnyen lehet, hogy van ez a múltbéli valami és ezen kívül még ott van az elrablásom is, meg ez a mágikus erő, ami eddig nem volt és talán még annak is a végére kell járni, mert ehhez semmi köze. Először persze ezt kellene megoldani és persze jó lenne tudni mi ez a zavaros múltbéli ügy. Sose hittem az effélében, de hát a mágiában sem hittem a képregényeim világán túl, úgyhogy... lassan már tényleg semmi sem lep meg.
- Persze, hogy vigyázunk. - főleg mert még csak azt sem tudhatom biztosra, hogy az itt létünk nem okozhat-e bajt, hiszen amikor magamhoz tértem legutóbb olyan élethűen éreztem a torkom átmetszését, hogy talán ha nem ébredek fel időben akkor egyáltalán fel sem ébredek? Nem is akarok belegondolni, de ki tudja talán azért ez járhat Edward fejében is. Végül is nem ő halt meg, azaz nem az ő múltbéli énje, hanem én, rá nem valószínű, hogy olyan nagy hatással lenne a dolog, mint rám, úgyhogy nagyon óvatosnak kell lennünk.
- Én is tudni akarom, de mi van ha... Szerinted semmi esély rá, hogy hatással lesz rám ez az egész? - végül csak kimondom, ami a fejemben járt, mert hát lássuk be sose lehet tudni, hogy netán nem halok-e meg a jelenben is, ha itt a múltba igen, amíg itt vagyok, vagy a jó ég tudja. Vissza tudunk menni, ha mi akarunk, vagy csak a doki tud visszahívni?
- Nem tudom, ezek alapján bármelyikük lehet. Te nem érzel valamit... nem is tudom összeköttetést, amiből ki tudnád találni? - nem hiszem, hiszen én sem érzek effélét, csak a kiabálást hallani, de biztos hogy ennek következménye lesz. Vajon az újságíró öli meg a nőt, mert nem lehet az övé, vagy pont a férj, mert őrült féltékenységében nem tehet mást, vagy valami egészen más történt? - Sose gondoltam, hogy valaki ennyire... féltékeny lehet. - a szüleimet se láttam még igazán veszekedni, de így meg aztán főleg. Elég megrendítő, nem csoda, ha automatikusan közelebb húzódom Edwardhoz. Igazából az eddigi életem főleg szórakozásból állt, erre most ilyesmiket kell megtapasztalnom... nem valami kellemes élmény.


[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-06-28, 09:27Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchOldalt pillantok Alesha bizonytalan nyomai során, és megszorítom a kezét, bátorítólag. Tudom, hogy ez az ügy csak egyre zűrösebb, de ha a végére akarunk járni, nem rettenhetünk meg a következményektől, s a tapasztalástól, amik szembe jönnek. Már a megismerkedésünk percében tudtam, hogy a lány különleges, viszont titkai vannak, amelyekről ő sem feltétlenül tud. A varázsereje az egy dolog, elvileg másokkal is megeshet, hogy őstehetségesnek bizonyulnak, noha nincsen bennük igazi mágia, azzal majd egyszer foglalkozunk. Ám az elméje olyan mélységet rejt, amitől nem csoda, hogy most meg van riadva, s ez rám is kihat. Feltámad bennem a védelmező, noha nem tudom, hogy igényli-e, hiszen most ismertük meg egymást. Ám a jelek szerint már régebbi kötelék fűz össze minket.
- Az lehet, de mégis.. vigyázzunk most, amennyire lehet. – Tudom, hogy elkéstem, benne vagyunk nyakig az ügyben. Különben is, a kiváncsiságom mint nyomozó, már feltámadt annyira, hogy nem is akarnék innen kihátrálni. Jó, azért nem minden áron érdekel, hiszen Alesha lelki épsége többet számít, mint a titok, viszont ha én is érintett, akkor nem ártana tudnom, hogy felkészüljek, az életem alapjaiban megváltozhat. Bólintok, amikor Hanson jelzi, hogy mehetek én is az emlékbe, ketten együtt hátha jobban tudunk okoskodni. Több választási lehetőségünk is van, szinte kapkodom a fejemet, de látok rá esélyt, hogy a két emlék valahol találkozik, és bármerre is indulunk, ki fogunk belőle sütni valamit.
- Nem tudom, nálam ez nem félelem. Egyszerűen tudni akarom, hogy mi történt veled. Velünk. – Emelem meg aprót a vállamat, és picit magamhoz ölelem, azt hiszem ezt még az emlékben is meg tudom tenni, hiszen mi ketten együtt vagyunk ott, így bármit megtehetünk. Csak egy röpke intimitás, aztán már hallgatom is a választást.
- Oké, akkor legyen a nő. – Bólintok, és elindulunk Felicity után, aki kedves mosollyal indul ki a fényűző ház teraszára, hogy intsen pár vendégnek, akik megjelentek, de átvág a szökőkút mellett, hogy kezet nyújtson a sármos, de sötét alaknak, aki megcsókolja a kézfejét, majd leülnek az egyik padra. Egyértelműen barátok, de lehet köztük valami, hiszen a nő sütkérezik a férfi bókjaiban, aki valami újságíró féle lehet, vélhetően a művészpárról készít interjút, de nagyon rámenősen, főleg a nő érdekli. Felicity egy gyöngyszerű bokaláncot visel, a férfi az ölébe húzza a nő bokáját, hogy csupán megnézze, mégis végigsimít rajta. Gabriel ezt a háttérből látja, mint az őrült kirohan, kérdőre vonja a párost, üvölt, mint a sakál. A nő megkéri az újságírót, hogy távozzon, mielőtt verekedés lesz, majd elvonulnak a férjével, eléggé durván veszekedve.
- Ez.. hát nem tudom, szerinted melyikük vet véget végül.. Felicty életének..? – Bizonytalankodok, azért én valahol drukkolok, hogy ne a férj, azaz ne én legyek a gyilkos. Az kissé morbid lenne. Vagy már meg is történt? Végülis Gabrielt kivégezték az azkabanban. Bizonyított gyilkosságért. Ajjaj..

note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-06-21, 18:31Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Edward igazán kedves, főleg hogy újfent védeni akar, csak hát az az igazán nagy baj ezzel az egésszel, hogy akkor is meg kell tudnunk az igazságot, ami jó eséllyel így se úgy se lesz valami kellemes élmény. Előre félek, hogy mik jöhetnek még ki ebből, főleg ha azt is nézzük, hogy miket láttam, amikor a fejembe nézett és hogy mi volt azon az újságon, azaz mi volt a cikkben... Már önmagában is ijesztő ez az egész, kétlem, hogy kevésbé ijedt leszek csak mert Edward arra kéri a fickót.
- Ezzel már kicsit elkéstél, így is... épp elég zavaros ez az egész. - na igen sokkal rémültebb már nem leszek, ellenben már nyugodt sem, hiszen kellően zűrös az egész ügy. Azt hittem az derül ki, hogy ki rabolt el, erre egészen más úton járunk, mert itt most nem arról van szó, hogy kinek van köze az engem ért változásokhoz, hanem arról, hogy mi történt a múltban, olyan régi múltban, amire még csak nem is emlékszik egyikünk se. És ha igaz az, ami a cikkben van... mi van akkor ha tényleg a múltbéli Edward ölt meg engem? Átvágta a torkomat és... Persze ez nem jelenti, hogy a jelenkori Edward is megtenné ezt, de nem tudom képes leszek-e ugyanúgy nézni rá, ahogyan az elmúlt mondjuk nem túl hosszú ismeretségünk alatt tettem.
Végül megfogom Edward kezét és bólintok. Legyen akkor így, talán ha ketten megyünk akkor tényleg jobb lesz, könnyebb, vagy talán pont akkor lesz nehezebb? Nem tudom, de egyedül még nehezebb lenne ezt az egészet átvészelni. Azt hiszem igen mégis csak úgy a jobb, ha együtt tesszük meg, aztán meglátjuk, hogy mi lesz majd ott. Nagyon remélem, hogy nem látok újabb rémképeket és főleg hogy nem látunk valami olyat, amitől még inkább megijedünk mindketten.
- Te tényleg nem félsz? Egy kicsit sem? - bizonytalan vagyok, nem is tudom, hogy mit nézzünk meg, de az biztos, hogy nem szeretnék egyedül menni, mert nem tudhatjuk, hogy mivel találkozunk majd, hogy mit látunk és jobb mindenképpen a bizonyosság, hogy valaki mellettem van és segít, ha bepánikolnék, mert valami olyasmit látunk.
- Nem is tudom, olyan gyanús minden... nem? Nézzük meg Felicityt... Tényleg olyan, mint én, ez annyira képtelenség. - más a haja és persze kissé a gesztusai is, de mégis az én arcom és nem tudom hová megy és mit akar és azt sem, hogy mi lesz ebből az egészből hosszú távon. Ijesztő, mert valami ki fog derülni és legutóbb, amikor elvágták a torkomat, szinte éreztem, amikor megtörtént. Mi van, ha most is így lesz? Mi van, ha az amit itt tapasztalunk meg valahogy a jelenünkbe is átcsapódik és a végén még bajunk esik?

[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek


A hozzászólást Alesha Granger összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-07-17, 19:09-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-06-11, 20:55Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchBizonytalankodva ácsorgunk a küszöbön, de végül behúzom magam mögött a lányt, ha már itt vagyunk, meg kell tudnunk az igazságot. Látom rajta, hogy alaposan meg van rettenve, a rémálmok jelentése még szörnyűbb, mint hittük. A vihar elől menekült be hozzám, hogy segítsek, erre kiderülhet, hogy valami közös múlt lehet a kapocs kettőnk közül, így tehát nem a véletlennek köszönhető, hogy hozzám sodorta a szél, egyértelműen a végzetről is beszélhetünk, noha annak ellenére nem hiszek az ilyesmiben, hogy varázsló vagyok. Ez olyan, mint a jósmágia, szinte értelmetlen. A mágia sem megoldás mindenre. Hanson azonban nagyon magabiztosnak, sőt önelégültnek tűnik, hogy sikerült utánajárnia az újságnak, és az ollónak, viszont az érdemi nyomozás most kezdődik.
- Egyet azért szögezzünk le. Nem akarom, hogy megrémítse Aleshát.. Már így is.. olyan ez az egész, amivel nem számoltunk. – Mondom kényszeredetten szorongatva a lány kezét, amit persze az öreg is észrevesz. Legutóbb még nem látott minket ilyen bizalmas viszonyban. Bármi is történt egykor, egymásra találtunk. Ezek szerint újra? Nem tudnám eldönteni. Carlisle szerint elképzelhető, és most Hanson is valami ilyesmit akar bizonyítani. Belépünk végül, és helyet foglalunk, a hipnotizőr pedig vállat vonva tér ki az érdemi válaszadás elől. – Segítséget kértek, hát segítek. Ezúttal kedves tovább folytatjuk a múltbéli utazást. Továbbra is kívülről fogja látni az eseményeket, de a nyomozó Önnel tarthat, kiterjesztem rá is az emléket, ha így jobban megfelel. – Bólintok, és megerősítésért Alesha felé pillantok. A következő minutumban máris fejest ugrunk valami fekete-fehér jelenetbe, mintha csak egy merengőbe buktunk volna alá. Az első jelenet nem is annyira érdekes, azon túl, hogy magunkat látjuk, férj és feleségként, ez az idil. Viszont hamarosan romlani kezd a helyzet, az egyik oldalról az tűnik fel, hogy Gabriel házvezetőnője hatalmas szemekkel néz a férfire, látszik hogy rajong érte, s a cseléd gyermeke gyakran csak láb alatt van. A másik irány pedig ahova mehetünk, egy fényűző party, ahol Felicitynek érkezik komoly vendége, egy öltönyös, cigarettás sármos alak..
- Merre menjünk, mit nézzünk meg? – Kérdezem a lánytól, hiszen beszélgetni tudunk, csak külső szemlélői vagyunk a történéseknek, beavatkozni nem tudunk, de hátha így kiderül valami. Szívem szerint az utóbbira mennék, valahogy olyan furcsa féltékenység fog el, és az a sármos idegen lehet, hogy maga a gyilkos, aki a férjre, azaz rám kente a gyilkosságot.


note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-06-07, 18:04Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Igaz, ami igaz azért nem voltak minden éjszaka rémálmaim, de előfordult nem is egyszer. Szerencsére nála nem volt ilyesmi, hogy miatta volt, vagy csak épp olyan napot fogtam ki ezt már nem tudom, de az biztos, hogy kellemes estét töltöttünk együtt és a vacsi is finom volt, ami azért automatikusan hozza magával azt, hogy az ember békésebben alszik és valahogy sokkal jobban is érzi magát tőle. Azt hiszem esetemben is erről lehetett szó, meg aztán tényleg remek volt a kacsa! Pont annyira jó, hogy nem ülte meg a gyomromat és pont annyira fűszeres, hogy nem lett tőle nehezebb az alvás. Lássuk be Edward nagyon különleges, hiszen tud főzni, sütni, a tetejében még nagyon kellemes a külseje is, plusz állati jól csókol, sőt még segíthet is nekem, hogy utána járjunk a dolgoknak. Meglátjuk, hogy hová jutunk majd ennek a kis akciónak hála, mert egyre különösebb ez az egész, annyi már biztos.
- Talán igen, én sem tudom. - jegyzem meg végül mosolyogva, ahogyan rá pillantok. Nem mondok egyből igent, de azért van rá esély, hogy ilyesmiről lehet szó, de most az a fontos, ami az újságban van, azaz mi, azaz... mi valamikor régen, vagy valami elődeink, de hogy nagyon fura ez az egész annyi holt biztos.
- Ollóval? Akkor azért... - nagy levegőt veszek, mert persze azonnal beugranak az emlékeke a nem régiben történt kis utazásról a .... múltba? Mert hát jelenleg nagyon úgy fest, hogy a múltba kerültem, vagy valami előző életbe és az jött vissza, bár így is elég morbid és ijesztő a dolog, annyi szent igaz. Nem tudom, hogy mi lesz, ha megint megpróbáljuk, de nem szeretném újra átélni abban teljesen biztos vagyok. Végül csak bólintok, legyen akkor próbáljuk meg újra és járjunk utána, hogy mégis mi a fene ez az egész és annak a két múltbéli alaknak mégis mi köze van hozzánk.
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-05-24, 19:39Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchAzért nem vagyok sokkal idősebb, mint ő, bár igaz ami igaz, betöltöttem a huszonötöt, de ha azt vesszük, hogy mennyire érett, én pedig olykor gyerekes is tudok lenni, akár áthidalhatjuk a különbséget. Azt hiszem ha két ember igazán vonzódik egymáshoz, akkor könnyedén megtalálhatják a közös nevezőt, és azt hiszem semmilyen akadály nem volt köztünk Aleshával, ha pont az nem, hogy annyira tetszett, hogy féltem, hogy belebonyolódva egyszerűen nem tudok ellenállni neki. De hogy ne legyen olyan könnyű dolgunk, a múltja úgy visszaüt, hogy csoda, hogy még tudjuk követni az infókat. Mindketten szkeptikusok vagyunk, nem is tudom, hogy melyikünk jobban, és most alaposan meg kell küzdenünk a korábbi előítéleteinkkel.
- Szeretném azt hinni, hogy ez nekem, és a közelségemnek köszönhető. – Ebben azért én sem vagyok teljesen biztos, de talán olyan megnyugtatóan cuki fejem van, hogy biztonságban érezte magát, még ha nem is aludtunk együtt, de ott voltam hallótávolságon belül. Nem gondolom, hogy máris olyan tökéletes páros vagyunk, akiknek egy a gondja, és megoldhatjuk, de.. ha ő hozzám jött, és én azért vagyok, hogy segítsek, akkor igenis,  mindkettőnk talpraesettsége számíthat. Nem vagyok annyira macsó, hogy úgy higgyem, csak rajtam múlik minden. Lehet, hogy olyasmivel kerülök szembe, ahol csak Alesha lehet a kulcs. Belépünk hát a kissé furcsálkodó tekintetű Hanson mögött a házba, én is sápadt vagyok, de Alesha is néz nagyokat. Az öreg legiliementor hellyel kínál minket, amit el is fogadok, a lányt kézen fogva leülünk egy kanapéra.
- Nos.. ez most.. mi? – Kérdezem hebegve, mire Hanson még állva marad egy kissé, aztán felszól az emeleti lépcső mellett. – Anya, elsötétítek a földszinten, ne ijedj meg. – További magyarázat nélkül húzza el a függönyöket, gondolom a lányt akarja újabb lélekutazásra vinni a múltba. Ha az első alkalom  felzaklató volt, akkor most talán még inkább az lesz. – Végigolvastam a cikket, és némi további kutatómunkát is végeztem. A férjet tehát megalapozott gyanuval ítélték el, és dementor csókot kapott, nem sokkal később meg is halt. Egy borbélyollóval ölte meg a feleségét. Ők ketten igencsak hasonlítanak Önökre kedveseim. Ám ne riadjanak meg, kiderítjük, hogy mi is történt valójában. Készen áll hölgyem? – Kérdezi Aleshát, és ő maga is helyet foglal, közelebb húzva az egyik fotelt.
note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-05-18, 10:39Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Volt már olyan természetesen, hogy szimpatikus volt valaki úgy elsőre, de ez most mégis más, hiszen csak tegnap találkoztunk és nem csak arról van szó, hogy idősebb és helyes pasi, hanem valami más, mintha tényleg valami olyan erősen vonzana felé, hogy képtelen vagyok nemet mondani, vagy ellenállni és hát nem is vagyok én olyan erős, hogy küzdjek a megváltoztathatatlan ellen és ez most egyértelműen annak tűnik. Ettől még nem furcsább maga az ötlet, hogy valami ilyen tényleg ennyire komoly dolog húzódik kettőnk között, olyan lehetetlennek tűnik.
- Akkor nem csak nekem furcsa, megnyugodtam. Még nehéz meghatároznom, hogy itt mi a normális és mi a... nem annyira az. - na igen, ez az, amit egyelőre még nem sikerült eldöntenem, hogy mi az, ami valóságos és mi az, ami egyáltalán nem az, de amiket láttam nagyon is valóságosnak tűntek, amiket viszont a furcsa fickó mondott... hát nem tudom. Próbálok nem sokat gondolkodni rajta, inkább csak haladjunk szépen sorban, aztán meglátjuk mit mond a legilimentor, hátha közelebb visz minket a megoldásokhoz, vagy legalább eloszlatja a ködöt, mert az most jócskán van.
- Eddig pedig voltak, de valamiért tegnap nem... lehet hogy már előre megkaptam őket, amikor a fejemben kutakodtak. - bizonytalanul vonom meg a vállamat. Azt azért nem akarom kimondani, hogy lehetséges, hogy hozzá volt köze, hogy a közelében nem éreztem annyira ezt az egész zavart állapotot és e miatt nem jöttek a rémálmok sem. Túlzás lenne ilyesmit mondani, amikor épp csak tegnap találkoztunk? Magam sem tudom, nem értek még egyelőre nagyon sok mindent és azt hiszem időbe fog telni, mire megértem, hogy mi történik itt pontosan és időt is kell adnunk magunknak, hogy megértsük, de túl sok nincs ez hamar kiderül.
- Mi az? - éretlenkedve veszem át az újságot, hiszen olyan halálra vált a képe hirtelen és nekem fogalmam sincs, hogy mit láthatott, ami ennyire felzaklatta, de úgy fest erre is hamar fény derül, amikor belepillantok az újságba és mintha mi lennénk ott, de más néven, más ruhában és... - 1967? Az meg... hogy lehet? - még mindig elképedve bámulom a címlapot a helyett, hogy belelapoznék az újságba, vagy szimplán csak nem merek? Tragikus szerelmi történet? Ez lehet az... ez köszön vissza, e miatt vannak a rémálmok, valami előző élet miatt? Persze hallottam már efféléről még mugli körökben, de őszintén szólva soha sem hittem, hogy létező dolog lehet és itt most nagyon is komoly dolognak tűnik. Elindulok Edward után, csoda, ha nem esem át a küszöbön, mert még mindig a képet nézem, időnként felpillantva a férfire. Megdöbbentő a hasonlóság.
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-05-07, 20:54Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catch
Bólogatok, bármit is el lehet mondani Carlisle-ről, én nagyon kedvelem, mert bár kissé rébuszokban beszél, mindig igaza van, és előre tudok általa jutni. Viszont ilyen marhaságnak tetsző teóriával még sosem állt elő, igaz,  én hoztam oda hozzá egy csajszit, akinek ilyen zavarosak az álmai, és a múltja. Nem is mugli, de varázsolni úgy igazából nem tud, szóval nem tudjuk hova tenni őt, nem csoda, hogy ha az unokatestvére egy kész hisztérika lett miatta.
- A varázslat létezik, de ez még nekem is sok. Nem ezt tanultam a szellemekről, meg a túlvilágról, de te nagyon is valóságosnak tűnsz.
– Dünnyögöm mosolygva, ezzel mindkettőnket emlékeztetem arra a forró csókváltásra, amely azóta sem megy ki a fejemből, s van egy olyan érzésem, hogy amikor összeakad a tekintetünk, bizony neki is érzékletesen bevillan. Különösen erős vonzalom vibrál köztünk, amelynek nem lehet ellenállni, bármennyire is győzködném magamat. Ezért is mellőzöm a cigarettát, mert ugyan ideges vagyok, de ez most kettőnkről szól. Megbeszéltük, hogy segítek neki, viszont közel sodródtunk egymáshoz lelkileg, így ha pár napra is, nézhetem ezúttal az ő érdekeit. Egymásba simul a kezünk, s összeszokott párosként indulunk el a legilimentor házához, nem kacsázunk egymás csípőjénél, ahogyan a bénázó kezdő szerelmesek teszik.
- Nem csak azért. Most már engem is érdekel hogy mi ez az egész. Tudom, hogy neked nem voltak most rémálmaid, egészen nyugodtan aludtál, engem viszont minden szempontból feldúlt. Ha valaki vadászik rád, akkor ne hagyjunk neki túl sok időt.– Intek, és meg is érkeztünk a legilimentorhoz, aki borongós képpel nézeget minket. A verendán ücsörög egy készemélyes hintaágyon ücsörögve, és egy színes, képes magazint olvasgat, s olykor felpillant ránk.
- Baj van? – Kérdezem magam mögött húzva a lányt, amire Hanson a kezembe nyomja a magazint, és elindul befelé. – Menjünk inkább be. – Rossz előérzettől vezérelve nézek le az [You must be registered and logged in to see this link.] címlapjára, és majdnem kiugrik a szemem, amikor magunkat látom a címlapján, kissé régies ruhában, a lánynál másféle frizurával. A kép alatti főcím végzetesnek tűnik: Felicity és Gabriel Colman, a londoni elit sztárpárjának szerelme tragikusan végződött. Elsápadva nyomom Alesha kezébe az újságot, amelynek dátumozása 1947.november 18.


note | music | words


.....


A hozzászólást Edward Cunningham összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-05-24, 18:19-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-05-06, 20:53Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Azt hiszem értem, végülis ez logikus, ha nem is tudja magáról, hogy beteg, nem is tud mit kezdeni vele. - bólintok egy aprót, mert hát innen nézve tényleg tökéletesen megértem a dolgot. Teljesen jogos, hogy nem tudja meggyógyítani magát, ha nem tudja, hogy beteg és gondolom e miatt nem megy el egy másik orvoshoz, mert úgyis azt mondhatná, hogy "Na, de héj, hát én is ezzel foglalkozom és nincs bajom." Faramuci egy helyzet annyi szent, de nem az én dolgom, csak hát ez a fura felvetés, az előző életről, meg a többiről... elég nagy marhaságnak tűnik és ez alapján olyan, mintha nem is az elrablásomhoz lenne az egésznek köze, vagy csak netán a mágikus erő volt, ami beindította az egészet és e nélkül nem is jöttek volna elő az előző életbeli fura álmok? Na jó, már úgy gondolok rá, mintha nem tartanám az egészet teljes sületlenségnek.
- Na jó, ha te mondod.. meg végül is ha azt nézem pár hete még azt is képtelenségnek tartottam, hogy létezik varázslat, meg ez az egész Roxfort dolog... Lassan már semmi sem tűnik képtelenségnek. - mosolyogva vonom meg a vállamat és magamban azért nagyon is értékelem, hogy nem gyújtott rá. Nem valami kellemes az illata, így a kezét is bátrabban fogom meg, amikor elindulunk, mert tuti, hogy nem lett olyan büdös dohány szagú az egész, úgyhogy kap egy jó pontot, újabbat a többi közé, mert hát már így is akadt bőven.
- Menjünk persze, ha már eljöttünk, akkor amúgy is muszáj. Ha az unokatesóm rajta kap, hogy kiszöktem tuti biztos, hogy két hét szobafogságot kapok, vagy valami durvábbat. - szóval a keze meg van és mehetünk is. Már nem is tudom, hogy mire számítsak, vagy mibe futhatok még bele, de lassan már tényleg semmin sem lepődöm meg. Jön itt minden azt hiszem, mindenféle fekete-leves hegyek, pedig nem követtem el semmit, ami miatt megérdemelném, de hát... nem mindent azért kapunk, mert jól vagy rosszul tesszük a dolgunkat igaz?
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-04-26, 17:25Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catch- Szerintem nem. Más egy külső betegség, amit el tud látni magának az ember. Az elme gondjait nem is biztos, hogy felfogja úgy, mint egy külső szemlélő. – Tűnődően vonom a vállamat, a lány arcát fürkészem, aki a vagány flörtölgetése mellett még határozottan édes is, hogy így segíteni próbál mindenkin. Csak egyetlen oka lehet annak, hogy még nincsen férje, túl fiatal hozzá. De lássuk be, gyönyörű, és aranyos, minden férfi álma lehet, pont ezért is viszolyogtam egy kissé, hogy merjek e bármit kimutatni felé, mert talán már megszokta, hogy bárkit megkaphat. Igaz, én az anyám folytán véla vérrel rendelkezem, tehát engem sem kell félteni, és talán egyszer Alesha is le tudja magát kötni, ha valaki olyat talál, akivel érdemesnek látja nagyon összegabalyodni. Ahogy látom, hogy furcsa fintor fut át az arcán, amikor a számhoz emelem a cigit, végül nem gyújtok rá az utolsó pillanatban mégsem érzem fontosnak. Igaza van, nem lenne túl jó ízű a szám, ami elsődleges szempont ahhoz, hogy bizony folytassuk a csókcsatákat.
- Szerintem is annak, de.. meg kell vizsgálnunk a lehetőségeket. A fickót jó régóta ismerem, és leszámítva a mániáját, sosem szokott tévedni, érzéke van hozzá, kár, hogy vakvágányra került az élete. Menjünk. – Dobom el az el nem szívott cigit az utcán, lényegében a számba sem vettem. Kézen fogom a lányt, na nem mintha már olyan régóta ismerném őt, de valahogy úgy érzem, kell neki a támogatás, legalább egy kicsit lelkileg, ennek viszont az a módja, hogy fizikai kontaktusba kerülünk.
- Ne várjunk délutánig, lehet, hogy több értelme van már most elmenni Hansonhoz, hátha otthon van. Kár lenne ezzel többet várni. Ha nem akarsz délutánig lődörögni, vagy nincsen más dolgod, javaslom, hogy keressük fel. – Ez csak ötlet, már az is lehet, hogy visszariadt az egészről, akkor pedig biztosan kár lenne mindezt erőltetni. Azért bíztatóan méregetem, hátha rá lehet venni, hogy próbálkozzunk még.


note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-04-22, 21:28Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Oh... azt hiszem értem, de ha ő ért hozzá nem tudja kezelni saját magát? - jó talán buta kérdés, de az ilyesmit mégis csak lehet valahogy kezelni nem? Vagy ne mondjak olyasmit, amihez nem értek? Meg aztán, ha nekem tud valahogy segíteni, akkor szavam sem lehet, hiszen az a fő és biztosan nem fog rám mozdulni, ha egyszer Edward eleve velem van és ő amúgy sem engedné, meg hát gondolom ha lehet neki nemet mondani, tehát senkivel sem akart erőszakot tenni, akkor nem rossz ember, csak... maximum tényleg betegnek mondható, akkor meg segíteni kellene neki valahogy inkább, mint elítélni szegényt. Az persze rendesen meglep, amiket mond, ezért még azt is alig fogom fel, hogy Neal cigire gyújt. Nem mondom, hogy sosem próbáltam ki, azért elég sok haverom van és volt már rá példa, de a szüleim sosem korlátoztak mindenben és mivel az íze pocsék valahogy nem is érdekelt ennél bővebben. Annyiban hagytam és kész, nekem nem jött be, akkor meg minek kínozzam magamat vele, csak mert vannak akik azt hiszik, hogy ettől népszerűbbek lesznek.
- Azt hiszem értem, még ha... tényleg elég nagy képtelenségnek is hangzik. - igen azért még mindig ráncolom a homlokomat, a fickó viszont távozik, Edward pedig úgy beszél, mint aki érti már a dolgot és el is kezdi hinni, vagy csak mint lehetőség hagyja meg egyelőre és kész? Végül is ez is egy lehetőség, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz, bár még mindig azt mondom, hogy nagyon fura egy ötlet ez az újjá születés dolog és azért nem mondhatom, hogy túlságosan elhiszem a dolgot egyelőre, azon viszont most már, hogy eljut a tudatomig meglepődöm, hogy megjelenik a cigi a szájában, kissé a szemem is kikerekedik, de végül nem teszem szóvá, bár hogy elég kellemetlen egy szaga lesz így a szájának annyi biztos.
- Menjünk, de ugye te nem hiszed el ezt a... fura ötletet? - még mindig nem gondolom, hogy ebben túl sok igazság lenne, mert hát tényleg nagyon fura egy felvetés, még hogy előző élet, meg ujjá születés és hogy újra szembe kerülök azzal, aki ártott nekem... nagyon lehetetlennek hangzik.
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-04-13, 06:59Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catch- Ő furább, de nem rossz indulatú. Túlságosan szereti a női nemet.. egyszer jelentkezett hozzá valaki páciensnek, és hát történt köztük valami, az emberünk enyhén szexfüggő volt. A nőről meg kiderült, hogy álruhás rendőr, és azt nyomozták le, hogy több kezeltjét megkörnyékezte a fickó, és így már nem praktizálhat mint orvos. Nem is tudom, pedig nincsen vele baj, kétlem, hogy egyedi lenne ez az eset, de valaki talán rossz néven vette, és jelentést tett. De még mindig jobb, mintha valami gyilkos, vagy erőszaktevő lenne. – Na igen, ha valaki nyomozó mint én, előbb-utóbb belebotlik furcsa szerzetekbe, végtére is az alvilággal kell tartanom a kapcsolatot, de Carlisle tényleg okos dolgokat tud mondani, még ha Hansonhoz mérten szintén ködösít. Elsőre például ezt a megjegyzését aligha tudom hova tenni. Amíg a lánnyal beszél, automatikusan keresgélem a már említett cigit a zsebemben, és amikor nyújt egyet felém, végül kelletlenül elfogadom, akárcsak a tüzet, majd hátralépek, hátha Aleshát zavarná a füst. Pedig már olyan jól leszoktam, erre tessék, itt ez a különös eset, a lány gyönyörű, én meg már a csókon túl így is elgyengülök. Nem mondom, hogy rossz hatással van rám, de mégiscsak.. mi ez ha nem összeomlás? Nagyokat szippantok a bűzrúdból, miközben ők beszélgetnek.
- Nagyon is sok, ha az emberrel valami szörnyűség történt. Az előző élet esete még mindig nem bizonyított, de egyre több tudományos tény van rá, és ez felülírja a mágikus elméleteket. Attól még léteznek szellemek, de ha valakinek nem nyughat a lelke, akkor nem lép tovább, nem válik szellemé, hanem új esélyt keres, hogy sikerüljön beteljesítenie a végzetét. És.. ha Önnek volt valami ellensége, akkor az sem nyughat, amíg.. – Amíg ismét le nem csap, gondolom ezt akarta mondani. – Hát azon túl, hogy ezt az egészet marhaságnak tartom, tegyük fel, hogy Alesha tényleg újjá született. Akkor neki is lehetősége van valahogy.. bosszút állni. – Carlisle bólogat. – Előbb utóbb szembe fognak kerülni egymással. A kérdés, hogy ki lehet az, aki miatt ilyen álmai vannak. Na megyek vissza melózni, sok sikert! – Eldobja a csikket, és megy vissza az ügyféltérbe zöldséget eladni, ennek fényében igencsak megkérdőjelezhető lenne, amit mondott, csak attól félek, nem kételkedhetek, mert eddig sosem tévedett. – Akkor talán.. Menjünk Hansonhoz? Kár lenne délutánig várni, hátha már otthon van, jó lenne mielőbb utánajárni. – Én is elnyomom a saját csikkemet, pillanatok alatt sikerült végigszívnom, nem ártana egy rágó!

note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-04-11, 20:27Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem vagyok annyira kényes típus, főleg mivel volt már rá példa, hogy nem volt lehetőségem átöltözni, mondjuk amikor Brooknál aludtam és az egész elég nagy rögtönzés volt, mert a szülei összebalhéztak és nem akart egyedül lenni, anyuék meg jó fejek és nem ellenkeztek. Nem volt időm már és nem is akartam azzal szöszölni, hogy még ruhát is összeszedek, meg hát egy éjszaka nem nagy cucc. Az alváshoz meg azért kaptam Edwardtól egy inget, hogy azért még sem a saját cuccomat gyűrjem össze. Hermi pedig már tuti, hogy tűkön ül, főleg ha majd rájön, hogy nem vagyok a suliban, de talán még valamennyi időm van előtte, legalábbis remélem.
- Oké, szóval fura alak, de ha azt nézzük jelenleg én is elég fura vagyok. - mosolyogva vonom meg a vállamat, hiszen végül is így van. Nem vagyok boszorkány és mugli sem, érthető, hogy furának gondolnak a kastélyban és otthon is annak gondolnának, ha tudnák, hogy ki vagyok. Mázli, hogy erre nem derült fény még véletlenül sem. Ettől persze ez a fickó lehet még nálam is sokkal furább, de nincs ezzel gond, az hiszem tudom az ilyesmit kezelni, szóval nem lesz baj. Majd igyekszem nem zokon venni, ha netán kellemetlen megjegyzéseket tesz, meg hát ha gondolom akkor azért Edward is megvédene és mivel ott lesz mellettem végképp nincs félnivalóm.
- Hello! - köszönök azért, de nem teszek hozzá semmit sem a nyomozó szavaihoz, hiszen tökéletesen felvázolta a lényeget, ennél többet én se nagyon mondhatnék és nincs is rá szükség, hiszen ha tudta, hogy jövünk, akkor maximum az időpont miatt leptük meg, de majd meglátjuk ő hogyan kezeli ezt. Persze azért óvatos vagyok, nem lenne jó, ha megint úgy rám hoznák a frászt, mint legutóbb, azt azért nem értékelném.
- Szóval... azt akarja mondani, hogy az előző életemben történt valami, ami miatt a rémálmok előjöttek? De miért most? És... oké... ennek mennyi esélye? - azért kissé kétkedőn pillantok Edwardra, hiszen elég furán hangzik ez az egész. Nekem már az is nagyon új, hogy van ez a varázserő dolog, nem hogy még valami előző életem is legyen. Persze a kastélyban vannak szellemek, ezzel tisztában vagyok, de azért még sem készültem fel erre is, ez azért elég fura egy lehetőség, meg aztán akkor ezt hogyan lehet vajon kezelni? Sok mindent lehet, de ez elég fura, egy előző életet nem lehet eltüntetni nem igaz? Nem olyan, mint elkapni pár rossz fiút.
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-04-05, 18:57Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchMásnap reggel a már közösen elköltött reggeli után indulunk útnak. Bízom benne, hogy nem érzi magát furán, hogy ugyanazt a ruhát kell felvennie, a lányok kényesek erre, hogy minden ébredéskor tiszta fehérnemű kerüljön a testükre. Volt lehetősége lezuhanyozni, még egy friss fogkefét is tudtam neki adni, de délutánra a Roxfortban tud lenni, ebéd után kell csak Hansonnál megjelennünk, addig van időnk, felkereshetjük az én egykori pszichiáter cimborámat.
- El kell mondanom neked, hogy ne vedd komolyan minden szavát. A magamfajta olyan informátorokat használ, amilyeket tud. Őt alaposan kiszuperálták, mert hülyeségeket csinált, de hát a profik nem segítenek csak úgy ingyen. Ne vedd magadra, ha megjegyzéseket tesz, az egész rendszerrel van baja. – Lépünk be a londoni élelmiszerbolt küszöbén, és jelzem az egyik eladónak, hogy Barney-t keressük. Int, hogy hátul pakolja a zöldségeket. Na igen, elég aljamunka ez így, de hát rendes munkát már nem fog kapni. Amikor benyitunk, persze nem pakol, hanem az egyik ládán ücsörög, és cigizik. Amint meglátja, hogy „csak” mi vagyunk, akkor elnyom egy szitkozódást, azt hiszi, hogy rajtakapták.
- Jól van öreg, nem kell ijedezni. Ő a hölgy, akiről üzenetet küldtem. Rémálmokkal küzd, szörnyűségek történhettek vele, mégsem tud semmilyen komoly sérülésről. Valami ötlet? – Az egykori pszichiáter maga is kicsit dilisnek tűnik a furcsa szemüvegével, de nem inti közelebb a lányt, ahogyan Hanson tette, nyilvánvalóan mások a módszerei.
- A karma. Elképzelhető, hogy valakivel.. egykor komolyan kihúzta a gyufát, és most az valahogy visszavág. Téren és időn is át. Ha nem ebben az életében történt, akkor az előzőben. Ez gyakorta magyarázat. – Miközben ezt feleli, azért hümmögök rendesen. Mágikus világban nőttem fel, aki meghal, az eltűnik, vagy szellem lesz, másféle dolgokban nem hiszek. Ám azért vagyunk itt, hogy minden eshetőséget megvizsgáljunk. A cigit látva picit megnyalom az ajkamat, ebből tudhatja Alesha, hogy egykor én is dohányos voltam, a késztetés persze néha még feléled..
note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-04-02, 19:34Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem gondoltam volna, amikor betoppantam ide, hogy ez lesz a vége. És még csak nem is arra gondolok, hogy miféle fura emlékeket, vagy akármiket is kaptam, vagy kerültek elő hirtelen, hanem a fickó felbukkanása. Persze tény, hogy helyes, de őszintén szólva ilyen vonzódást eddig még sosem éreztem, igaz nem is igen voltak idősebb pasi ismerőseim. Akad a suliban pár helyes tanár és ott vannak apu kollégái, de ők jóval idősebbek, viszont ez a fickó... oh jesszus állati helyes és még cuki is, mellette pedig kedves és kacsát sütni is tud, kész főnyeremény lenne, ha ezt így átgondolnám, de erről sincs szó, szimplán csak valami mintha húzna felé, vagy lökne, végül is mindegy, a végeredmény ugyanaz.
- De ennek mi értelme, ha végül nem jutnak vele az ég világon semmire sem? - kissé értetlenkedve vonom fel a szemöldökömet, hiszen tényleg fura ez. Bár tény nálunk is mondanak rosszat a zsarukról, meg gondolom be is vannak korlátozva, szabályok kötik őket, míg azt aki csak saját magáért felel nem feltétlenül kötik olyan erős szabályok, és ha még a kreativitását is felhasználhatja... Persze attól még elég szánalmas, hogy azok az aurorok semmire sem jutnak, miközben Edward meg a végén még igen.
- Jönnék én, de félő, ha Hermione megtudja, hogy kiszöktem... az életben nem jutok ki sehová, mert minimum valami nyomkövető varázslatot helyez rám, vagy a szobámba zár. - látszik rajtam, hogy gőzöm sincs, hogy van-e egyáltalán ilyen varázslat és az unokatestvérem képes lenne-e a végrehajtására, de simán el tudom képzelni tőle, szóval félő, ha most nem jutunk el valameddig, akkor kis eséllyel jutok ide el megint, vagy nagyon rafináltnak kell majd lennem hozzá. - Igen, azt is szeretem, Nigel olyan cuki! - nevetem el magamat, bár az utóbbira már nehezebb a válasz. Vajon tényleg kalandor természet lennék? - Nem is tudom, csak érdekel az ilyesmi, olyan izgi, vicces, hogy erre olyan, mintha megtörténne velem, mintha én lennék Pókember, csak épp nem csípett meg egy pók sem. Úgy értem hál' isten! - sokat csacsogok ez tény, de hát ő tesz fel kérdéseket, én csak reagálok rájuk, közben persze a kacsa is rendesen fogy, meg néha a tv-re is odapillantok, szinte elvonási tüneteim voltak, de most érzem csak igazán hogy hiányzott, ahogyan zizeg a háttérben.
- Legyen egy aktuális vetélkedő! - szavazom meg végül és nem kérdezek bele jobban a szülő témába, teszem azt, hogy nem akarta-e megkeresni őket valamikor is már életében. Azért az sem lenne csoda, az ember időnként kíváncsi és szereti tudni, honnan származik, nem lenne meglepő, ha netán ő is vágyna ilyesmire, csak esetleg eddig még nem igazán merte meglépni. Ez is érthető, félhet az ember tőle nagyon is, hogy olyasmire bukkan, amire nem szeretne.

//Jöhet a másnap! szivecske //
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-03-26, 18:49Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchEnyhén szólva is egymásra vagyunk hangolódva, és azon tűnődök, hogy ha nem lenne ilyen veszélyes helyzetben, akkor is fennállna ez a helyzet. Azt hiszem igen, mivel Alesha igen vagánynak tűnik, cseppet sem megilletődött. Gyötrik ugyan kétségek, de azonnali válaszokat akar, nem hagyja, hogy eluralkodjon rajta a bizonytalanság, és ez tetszik. Valahogy olyan ügyesen irányít, hogy hagyom magamat az eseményekkel sodródni. Gyakorta rajtafelejtem a tekintetemet, s úgy veszem észre, ez egyáltalán nem zavarja, sőt, a bátorító mosolya magáért beszél, hogy nyugodtan tegyem csak, vagy akár fizikailag is közeledhetek hozzá. Talán nem minden tekintetben, de bizonyos fokig igenis elmehetünk. Ahogyan meg is tettük már többször, de attól félek, hogy mindez amellett, hogy szorosabb köteléket von körénk, kockázatot is jelent, mert elvonhatja a figyelmemet a nyomozásról.
- Az aurorok egyfajta belső szabályzat szerint nyomoznak, és nem a kreativitásukról híresek. Talán éppen ezért sem lettem auror, legalábbis hosszútávon, unom a lineráris feladatokat. És látod, akkor nem is találkoztunk volna. – Ezzel nem egykori kollégáimat akarom szidni, csak így alakult, Aleshával pedig őszinte akarok lenni. Jó vele lenni, és bizonyos tekintetben nagyon is hasonlítunk, vidám nevetéssel jutalmazom a lelkesedését. Direkt azért van tévém, mert bár varázsló vagyok, nem köt le az olvasás, családom pedig nincsen, akivel esti programokat lehetne szervezni, így hát marad a tévézés.
- Hát most felajánlhatom, hogy ha van kedved, gyere gyakran hozzám tévézni, de ezt akár ajánlatnak is vehetnéd, szóval rád bízom. Nagyon a tévé előtt tudok ragadni, van videóm is, tehát amit csak lehet, felveszek. A Dallas nekem is bejön, és még az Elveszett ereklyék foszogatói. Ott valahol magamra ismerek, annyi a megoldatlan ügyem. Képregények? Ennyire kalandor természeted van?
- Nem csak a külső vonzalom van meg, hanem elméleti szinten is nagyon jól el tudunk beszélni, azonos az érdeklődési kör. Én ugyan nem tudtam eddig időt szánni a képregényekre, gyerekkoromban pedig az apácák nem adtak ilyesmit, de ebből is látszik, hogy mennyire játékos természet, ami nekem nagyon fekszik, nehezen viselem a túl komoly embereket. – Akkor jól hangzik, hogy szerető családod van. Nálam semmi. Már nem is emlékszem rájuk, egy közeli árvaházban nőttem fel Londonban. Eredetileg valami híres zeneszerző háza volt, de történt vele valami, aztán csináltak az épületből árvaházat. Na mit nézzünk? – kérdezek rá, és mintegy véletlenszerűen cuppantok oda a szájára, túl sok idő telt el nélküle, és hát felbátorított.

//Ugrás másnapra? Very Happy //note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-03-22, 21:01Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]

A kérdésére csak lazán megvonom a vállamat. Azt hiszem ezt költői kérdésnek szánhatta, hiszen nem is lehet kérdés, hogy mennyire tetszik, hiszen én voltam az, aki először is majdnem megcsókoltam, csak az a fránya kacsa közbe szólt, aztán meg már ő tette meg, bár jó eséllyel szinte egyszerre mozdultunk a nagy nyugtatgatás közepette. Valami vonz felé, talán a sármja, vagy maga a tény, hogy egy idősebb pasiról van szó, meg aztán tényleg állati helyes is és nem olyan kis béna, mint a suliban lévő srácok, akik velem egy korúak. Oké Hermi sokat mesélt már erről a Cormacről is, de akármit is mondott róla tuti, hogy nem jobb, mint egy ilyen érett pasas, főleg hogy milyen tudása lehet, hogy ilyen különleges ügyeket old meg és még sütni is tud! Azért ez nem semmi. Az osztálytársaim nagy része jó eséllyel még egy rántottával sem küzdene meg, nem hogy rittyentsen egy sült kacsát. Oké mágiával sok minden könnyebb ez tény, de azért a mágia sem old meg feltétlenül mindent nem igaz?
- Azok az aurorok nem mondták, hogy van más is, bár... tény, hogy elég keveset mondtak. Nem tudom miért nem voltak segítőkészek, nem az lenne a dolguk? - hát szó se róla nem támogattak kimondottan, pedig gondolom az lett volna a lényeg, hogy igenis megmagyarázzák az egészet, picit felvázolják mi vár rám és meddig fog tartani, de hát láthatóan eszük ágában sem volt érdemi segítséget nyújtani. Úgy kezeltek, mint egy gyereket, akinek nem kell tájékoztatást adni, a szüleim pedig muglik lévén úgy se értenék az egészet. Hát szó se róla elég csúnya kezelési módszer volt ez a részükről nem igaz?
- Komolyan? Nem is gondoltam, hogy titeket is érdekelhet ilyesmi, Hermi sose néz tv-t és itt nem is lehet, mármint a kastélyban. Elég gáz. Milyen sorozatokat nézel? Én imádom a nyomozósokat és persze a Dallast! Meg a vetélkedők... minden vasárnap este vetélkedőt nézünk, ez afféle közös családi program. Oh és persze a képregények, egész gyűjteményem van! - nem mondom, hogy tv függő vagyok, de azért szeretek tv-zni, meg amúgy se rossz dolog, ha mellette az ember ki is mozdul, én pedig szoktam, hiszen a barátaimmal is imádok együtt lenni és ezt nem is hagynám el, de azért vannak jó kis műsorok, amiket nem lehet kihagyni csak azért, mert... a tv állati káros egyesek szerint.
- A szüleim muglik, tök jó fejek és lazák, Amerikában éltünk egy ideig, apa amerikai, olyan hippi-féle, ha tudod, hogy mi az. Nem vesz mindent túlságosan komolyan, de pont ez a jó benne, anya pedig fest, többnyire, bár van amikor könyveket illusztrál, vagy épp képregényeket. És a te szüleid? - nem kérdezek rá, hogy élnek-e még, hiszen azért ő még nem olyan idős, hogy már annyira koros szülei legyenek. De persze a jó ég tudja, de ha már ő így lazán rákérdezett, akkor én is megtehetem.

[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-03-15, 17:01Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchSzerencsére továbblépünk az olló kérdésén, különben sem értettem túlságosan, hiszen az csak egy sima háztartási olló volt. Lehet, hogy csak paranoiás az álmai miatt, de Hanson mégis elég komoly ügynek vette, hogy ilyen gyorsan megjelent. Nem is tudom, hogy az ilyen legilimentorok mi alapján priorizálják az ügyeiket. Olyan segítőkésznek tűnt, mintha azonnal előre tudná venni a listáján. És még pénzt sem fogadott el. Érdekes, különc alaknak tűnt, de miért is ne fogadhatnánk el, hogy ilyen? Amúgy is hozzá akartam menni, ezért üzentem, de fel sem merült, hogy ilyen késő esti órában betoppan. Láthatóan azonnal akarta látni a zaklatott lányt.
- A második? Ennyire tetszem? – Nevetem el magamat, fordítva szokott történni, mi pasik ájulunk el egy csodás lánytól, de most valóban úgy tűnt, hogy Alesha rám van kattanva, csak én késleltettem volna a dolgot kicsit, hogy higgadtan tudjak gondolkozni, hogy az ügye legyen a fontos, meg hát tényleg nem mindegy, hogy mennyire dobja be magát másoknál. Oké, én se vagyok egy szent, de azért ki se szoktam csak úgy használni másokat, hogy csak ez legyen a lényeg.
- Kétlem, nem hiszem, hogy veszélyes lennél. Biztos vagyok benne, hogy gyógyítható, kezelhető az ügy. Végtére is a varázsvilágban bármi megtörténhet, aligha lehetsz elszigetelt, egyedi eset. – Ezzel természetesen csak meg akarom nyugtatni. Már láttam furcsaságokat a praxisomban, ha minden olyan egyértelmű lenne, akkor nem lenne szükség aurorokra, nyomozókra. Nem véletlenül van a minisztériumban Rejtélyügyi főosztály is. Összefüggéseket kell találni ott, ahol elvileg minden homályos. Viszont ez a mai este tényleg csak az ismerkedésről szól, jó lenne, ha ilyen zűrös ügy esetén félszavakból is megérthetnénk egymást. Bízom benne, hogy reggelre nem megy el attól a kedve, hogy több időt töltsünk együtt.
- Itt van. Gyakran mozgok a muglik között, meg is őrülnék a sorozataim nélkül. Te mit szoktál nézni? Filmeket, vagy szórakoztató műsorokat? – Csüccsenek le mellé a kanapénak támasztva a hátunkat, és már eszünk is. Kézzel-lábbal, felesleges még evőeszközzel is bonyolítani a dolgot, amikor a térdünkön van a tányér. Legalább azt sem kell majd elmosni. Láthatóan jól érzi magát, hogy a rémálmok, és a zavaros varázslatok után valakivel tényleg jól elvan.
- És a szüleid? Mit kell róluk tudni? – Adom oda a távirányítót, nyugodtan válasszon ő, nekem bármi jó, és különben is, Alesha a vendég. A közelsége pedig fantasztikus, nem csoda, hogy így ki vagyok pirulva.

note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 67

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-03-11, 20:57Edward & Alesha
A nyomozás: Apró részletekben megtalálni az egészet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Őszintén szólva ebben a pillanatban engem sem érdekel már ez az olló kérdés igazán. Valami pocsék érzésem volt vele kapcsolatban, ez biztos, de mégis hol tudnék most erre gondolni a közben, hogy végre megtörtént a csók, amit annyira szerettem volna? Na ugye, hogy ugye? Igenis iszonyatosan vágytam rá, mert a fickó eszméletlenül szexi és jó képű és még cuki is, én pedig úgy éreztem, hogy meg kell csókolnom, de végül ő tette meg és így csak még jobb volt.
- Ha az a fránya kacsa nem szól közbe, akkor... ez már a második alkalom lett volna. - mosolyogva vonom meg a vállamat, aztán szépen odacsókolok a szájára. Ez nem is kérdés, hogy megtörténik, hiszen az előző is csodás volt, naná, hogy lesz még itt bőven ismétlés. Egy szintnél én se mennék azért tovább, legalábbis nem most azonnal, főleg mert azért számomra még vannak ismeretlen terepek és hát lássuk be az... szintén ismeretlen terepnek számít, még ha ezt könnyebb is lenne szimplán nem beismerni és úgy tenni, mintha már menő lennék és mindenen túl, de sosem gondolkodtam úgy, hogy ezt el kell kapkodni. Ebben az egyben visszafogott vagyok, úgy gondolom, hogy érdemes megvárni a tökéletes embert és a tökéletes pillanatot.
- És, ha olyasmit találnak, amit mindenképpen el kell tüntetni? - lássuk be, hogy azért igenis ennek is meg lehet az esélye, netán olyat, amit én magam szeretnék elfelejteni. Persze jobban hangzik az, hogy nem tüntetnek el mindent, főleg hogy azért történtek jó és érdekes dolgok is már velem, amiket nem szívesen felejtenék el, mint mondjuk ez a mai nap és maga Edward is. Az más tészta, hogy itt azért kellemetlen dolgok is lezajlottak közben, mint az az agyturkászás, de csak nem történt olyan rettenetes dolog velem, amit képtelen lennék feldolgozni igaz?
- Komolyan? A Roxfortban még tv sincs, itt igen? Azta! Naná, hogy tökéletes! - tisztára belelkesülök, hiszen most már hetek óta nem néztem tv-t, lassan elvonási tüneteim vannak. A barátaimnak is kénytelen voltam kitalálni valami mesét, hogy nincs lehetőségem és időm tv-t nézni, azért maradtam le a kedvenc sorozataimról és ezért nem sikerült haladnom velük és persze ne lőjék le a poénokat előre, mert nagyon érdekel, hogy mi lesz és amint oda jutok pótolom az elmaradást. Elég necces, hogy meddig hiszik el. Szóval egyelőre ledobom magamat a kanapé elé és várom a kellemes kiszolgálást. Végül is én vagyok a vendég vagy mi a szösz.
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Cunningham
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája 2017-03-08, 17:37Alesha & Edward
a girl should be like a butterfly; pretty to see, hard to catchNem tudom, hogy miért volt ennyire megrettenve az ollótól, biztosan gyerekkorában elvágta durván a kezét, de ez most nem számít, itt vagyok vele, és tetszik nekem, még ha amúgy őrültség is ilyen gyorsan belemászni egy kis ismerkedős csókolázásba, főleg ha olyan vagány, hogy jó eséllyel ezt sokakkal megteszi. Nem tudom, én gyorsan zárom a kapcsolataimat, mintha mindig rájönnék pár nap után, hogy ez sem lesz az igazi, de talán Alesha esetén nem így lesz. Nem is tudom, hogy mit kéne éreznem, hiszen összezavar, hogy kliensről van szó, akivel nem kéne ilyesmibe bonyolódnom, másfelől viszont ellenállhatatlan az a kettősség, hogy magabiztos, mellette meg még törékeny is. Olyan ügyesen váltogatja őket, hogy ember legyen a talpán, akit ez nem mozgat meg.
- Igen? Akkor nem csak egyszeri alkalom volt? – Tartom oda a számat, hiszen önző módon azt vallom, hogy kapni jó. Mármint igenis jó, ha az ember csak úgy csókot kap, nem kell elvennie azt. Láthatóan nagyon egy hullámhosszon vagyunk, akkor nem csoda, hogy ilyen gyorsan elcsattant az első csókunk. Mi lesz itt egy ilyen tempóban? Na nem, az ügyes túlságosan is félelmetes, nem merülhetünk el a szenvedélyek viharában. Jó lenne megismerni őt, hogy tartalmas legyen mindaz, ami köztünk történik, ne csak fellobbanjon, mint egy láng, amely hamar kihúny.
- Ha visszafordítható a folyamat, attól még tudhatsz a varázsvilágról, ha valakinek a rokona varázsló, annak rendszerint nem szokták törölni az emlékeit. Merthogy nálunk ez is lehetséges. Engem mégsem az aggaszt, hogy tudsz e igazából varázsolni. Az már sokkal inkább, hogy ha elkezd még jobban uralkodni rajtad ez a félelem. Ez a nem mindegy. – Kicsit közelebb lépek, és az arcán simítok végig, de csak egy afféle odaszökkeléssel, mert még jó lenne nem teljes mértékben kimutatni, hogy mennyire bejön, de hát nem nagyon van visszaút. Inkább kirakom a kacsát, meg sem kérdezem, hogy milyen részeit szereti, kap combot is, meg mellet is, aztán majd annyit eszik, amennyi jól esik.
- Jó ha a kanapé elé csüccsenünk le? Bekapcsolhatjuk a tévét is. Gondolom rengeteg vetélkedőműsort nézel, belenézhetnénk egybe. – Ajánlom fel a tányérokkal egyensúlyozva, az evőeszközök irányába még fordulnom kell majd egyet, de addig használhatja a távirányítót.


note | music | words


.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Edward Cunnuingam irodája

Vissza az elejére Go down

Edward Cunnuingam irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» A Kazekage irodája
» A falu vezetőjének irodája
» A falu vezetőjének irodája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Utcák, sikátorok-