Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

King's Cross vasútállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-07-29, 09:57


Kim Sun-hi & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Izgatottan toporgok a vasútállomás peronján, miközben Kim Sung-yeun-ra várok. A fiút elhívtam magamhoz a nyári szünetre, habár erről nem mindenkit kérdeztem meg, talán pont Nick volt az, akit kihagytam a sorból, de amennyire mostanában le van foglalva, aligha tűnne fel számára plusz egy fő a lakásban. Azt nem mondom, hogy az asztalnál, mert nálunk még egy családi vacsora, esetleg ebéd se úgy néz ki, mint másoknál... A társaság elég foghíjas, leggyakrabban Sarah az, akivel együtt szoktam enni, de van olyan is, amikor egyedül ropogtatom a falatokat és csak a házimanónk az egyetlen társaságom, akivel viszont nem olyan élmény beszélgetni, mint például egy baráttal. Úgyhogy Kim Sung-yeun érkezése már így is egy nagy élmény számomra, hát ha még hozzáveszem azt is, hogy tetszik és felnőttként szeretnék feleségül menni hozzá. Oké, már tizennégy vagyok, talán most se lenne korai felhozni számára a barát-barátnő témát, de inkább még várok vele. Talán szeptemberben... De nem, az is nagyon hamar itt van, nem jó.
Nagyot sóhajtok, miközben egyik lábamról a másikra állok, mintha csak WC-re kellene mennem, de erről szó sincs. Egyszerű pótcselekvés az izgalom levezetésére, semmi több. Ha Lioneah itt lenne, minden bizonnyal morogna, amiért ezt csinálom, de nincs itt, szóval most lehet. Bal kezemben egy doboz csokit tartok, amely masnival van átkötve. Tudom jól, hogy nem a vendéglátó szokása ajándékot adni, de nem bírtam magammal, úgy éreztem, meg kell lepnem valamivel, így még kora reggel vettem egyet a boltban. Apróság, de saját tapasztalatom alapján nagyon sokat tud jelenteni már ez is. Eszembe jutott, hogy talán egy üveg bor még jobb lenne, de Kim Sung-yeun szerintem nem igazán iszik, én pedig nem vagyok még elég idős ahhoz, hogy alkoholos italt vásároljak. Ki se szolgálnának, és tapasztalat híján se lennék képes megfelelő minőségűt leemelni a polcról. Amilyen szerencsém van mostanában, tuti az lenne a leghitványabb bor az egész országban.
Pár pillanattal később be is fut a vonat az állomásra, én pedig visszafojtott lélegzettel figyelem a hömpölygő tömeget. Vajon tényleg eljött? Tekintetem átfut egy-egy ismeretlen arcon, miközben Kim Sun-hit keresem. A legutóbbi levelében azt írta ugyan, hogy mindenképp jönni fog, de talán meggondolta magát... Talán nem is élvezte annyira a társaságom a suliban, csak ezzel szeretett volna lerázni magáról. Talán kicsit túlságosan is ráerőltettem magam, amikor a Nagyteremben mellé ültem reggelizni, hogy beszélhessünk egy keveset. Vagy esetleg az nem tetszett neki, amikor összepakoltak az osztályával helyettesítés miatt és szintén mellé keveredtem? De nem, mert elég készségesen segített az anyagban, nem mondta, hogy nem ér rá vagy valami... Tényleg nem tudom, de félek attól, hogy nem jön el, én pedig itt fogok állni magamban, mint egy idióta, rá várva. Haza se megyek akkor, mert Lio tuti ki fog nevetni, meg jön azzal, hogy ugye, hogy ő megmondta, arról se fog megfeledkezni, miszerint álomvilágban élek... Nem, nekem nincs szükségem a kárörvendő szavaira, inkább csavargok egyet a parkban, majd estére hazakeveredek, addigra úgy se lesz már otthon. Azért vetek még egy utolsó pillantást a fogyó tömegre, majd megkönnyebbült sóhajjal nyugtázom, hogy mégis előkerült a fiú, majd hatalmas vigyorral az arcomon kezdek el számára integetni, hátha könnyebb lesz észrevennie engem.
- Kim Sung-yeun! Erre! Itt vagyok!
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-04-04, 15:06
This is my family...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Igen, a mai napom már szinte csak arról szól, hogy mindig mindenhol zavarba jövök.. Ez természetesen nem nehéz Alesha mellett, őstehetség mások gyenge pontjainak kitapogatásában és kiválóan rá is mutat azokra. Nekem pedig a fiúk azok a bizonyos pontok. Mindenben tehetséges és jó tanuló vagyok, ebben az egyben viszont tapasztalatlan és gyámoltalan.
- Nem tudom, neked mennyire tetszene, ha mindenki akörül a fiú körül legyeskedne, akivel egy ideje már találkozgatsz – mutatok rá a dologra, persze Alesha teljesen más ember, mint én, talán ő még nem is annyira féltékeny típus, esélyes, hogy képes lazábban kezelni az ilyen helyzeteket. Én viszont szeretem, ha az, aki érdeklődést mutat irántam, nem tartózkodik senki más céltábláján sem. Konkrétan nagyon zavaró tud lenni az ilyesmi. Unokatestvérem következő mondatán egy pillanatra megütközök, majd némileg csodálkozva szólalok meg: - Ron Weasley, nem emlékszel? Magas, nyurga srác, barna haj és szem, szeplős arc. Ott volt nálunk karácsonykor, párszor összefutottál vele...
Mondjuk, annyira nem reménykedtem abban, hogy Aleshában mély nyomot hagy a fiú, hiszen olyan sokat nem beszélgettek és mi Ronnal igyekeztünk több időt kettesben tölteni. Egyébként sem voltunk sohasem egymás kedvenc unokatestvérei, szerintem még arra a karácsonyra sem igazán emlékszik. Nem bánt a dolog, talán jobb is ez így, Ron és Alesha egyáltalán nem jöttek volna ki egymással túl jól.
- Ez az első alkalom, hogy ekkorát tévedek – mosolyodok el, tényleg, komolyan azt hittem, hogy a lány már eléggé szakavatott a témában. Mire is gondolhattam volna, amikor állandóan igyekezett számomra megszabni, hogy miként öltözzek, ha nem szeretnék világéletemben vénlány maradni. Mindenki más számára rögtön ugyanaz jutna eszébe: Alesha és egy fiú már eljutottak addig, azóta pedig élvezik egymás társaságát. - Tudod, elég furcsa helyzet lenne az, ha én világosítanálak fel téged a dolgokat illetően... Mármint, érted mire gondolok... Idősebb vagyok nálad egy évvel, ideális esetben tényleg így is kell lennie, de én mindig azt hittem, hogy te leszel az, aki hamarabb átesik a dolgok ezen részén.
Vicces helyzet lenne, elvégre Alesha nálam sokkal szebb, csinosabb és magabiztosabb, buknak rá a srácok. Komolyan azt hittem, ő lesz az, aki nekem ad felvilágosítást, most mégis úgy áll a dolog, hogy fordul a kocka. Oké, Cormac-el még nem tartunk ott, egy jó ideig nem is fogunk még, elvégre tényleg van egy bizonyos múltja, amely miatt nem árt kissé óvatosan fogadnom a közeledését, de eddig sínen vagyunk.
- Inkább ne – csóválom meg a fejem határozottan, tényleg nem szeretem, amikor szembesítenek a hibáimmal, elvégre direkt azért igyekszem ennyire első lenni mindenben, hogy leplezzem azokat. Persze, sokan vannak rólam lesújtó véleménnyel, de jobban szeretem róluk azt gondolni, hogy egyiknek sincs rá más oka, mint az irigység. Egyáltalán nincs kedvem ahhoz, hogy mások véleményét hallgassam magamról.
- Óvakodni? - felvonom a szemöldököm. - Na jó, itt szinte mindentől óvakodni kell, úgyhogy csak óvatosan a vásárlással! Amiről nem tudod, mi lehet, azt ne is vedd meg vagy pedig előtte kérdezz ki engem.
Elindulok hát a pult felé, hogy kiszolgáljam magunkat mindenfélével és utána továbbállhassunk a következő üzletbe.

//Köszi a játékot! Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-04-02, 20:04Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem lep meg, hogy zavarba hozom már megint, gondolom nem igen szokták szóvá tenni, ha valaki iránt érez valamit, vagy még nem is nagyon volt rá példa? Mert az egyértelmű, hogy ez a srác nagyon tetszik neki, csak az a kérdés, hogy ez pontosan mit is jelent? Csak tetszik neki, vagy netán valami többről van szó? Bár gondolom ezt még ő sem gondolta át teljesen és igaza is van, vannak helyzetek, amikor nem jó mindent túlgondolni, csak majd alakulnak maguktól a dolgok.
- Szóval még is csak féltékeny vagy. - tisztázom a szavait, mert hát érezni belőle, hogy annyira nincs oda a helyzettől, hogy annyi mindenkinek tetszik a srác és ezek szerint sokan futnak utána, de ez van, ha a pasid kifejezetten népszerű a lányok körében. - Ohó, előtte volt már egy Ron is? Te kis... céda! - nevetem el magamat, felkapva persze a fejemet a lényegre, a másik névre. Persze sejtem én, hogy az a másik nem volt olyan nagy szám, mint Cormac, sőt jó eséllyel az egész kapcsolat nem volt olyan nagy szám, de attól még volt más is már az életében. Hermione nem is él olyan szűzies és visszafogott életet, mint amit eddig elképzeltem róla? Mi a szösz?! Persze totál nem emlékszem rá, hogy valamikor is találkoztam vele, az a béna srác is csak kevéssé rémlik az egyik együtt töltött karácsonyunkról, de a neve na az végképp nem maradt meg. Aki úgy nézi a mikrót, mintha valami csoda lenne... na az nem ragad meg bennem hosszú távon.
- Tudod erre mondják, hogy a látszat néha csal. - vonom meg végül a vállamat egy félmosollyal. Csak azért, mert a fiúk kedvelnek, én pedig ezt szeretem kihasználni és élvezem is, attól még nem vagyok céda típus, meg amúgy is lehetnek romantikus elképzeléseim arról a bizonyos első alkalomról és nem adom oda csak úgy akárkinek magamat. Nem is jártam még sok sráccal, mert e téren is megválogatom a jelölteket.
- Persze... tartsak róla nyílt felmérést, hogy mennyire leereszkedő Hermione Granger? - nem, azt nem hiszem, hogy szeretné és nem is hiszem, hogy jól járna vele, mert nekem lenne igazam. Úgy tud másokkal beszélni, hogy a végén vagy úgy érzed legszívesebben felképelnéd, vagy úgy, hogy te vagy a legbénább ember a világon, vagy ezt a kettőt egymás után, netán egyszerre és az már végképp nagyon kellemetlen. - Na ez tényleg jól hangzik! Inkább azt mondd el, hogy mitől óvakodjak, amit nem akarok megkóstolni. - na igen azt hiszem ez a fontosabb, mert itt annyi színes és illatos dolog van, hogy csak nagyokat pislogva jártatom körbe a tekintetemet és próbálok első körben betelni a látvánnyal.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-03-25, 07:29
This is my family...
[You must be registered and logged in to see this image.]
    Teljesen elvörösödök, amikor Alesha szóvá teszi, hogy nagyon oda vagyok a fiúért... Nem mondanám magamról, hogy szerelmes lennék, de kifejezetten szeretek vele lenni, olyankor még a könyvek sem jutnak eszembe egy pillanatra sem, ilyen azért még nem volt. Amikor Ronnal jártam, gyakran a könyvtárban időztünk, mivel egyszerűen nem voltam hajlandó holmi tóparti séta miatt lemondani a tanulásról. Olyankor a fiú velem jött és végig engem bámult, ami a vége felé kifejezetten idegesített.
- A gond csak az, hogy nem csak én – vonom meg a vállam hanyagul, igyekszem ugyan lerázni magamról ezt a felfogást, de akkor is bosszantó, hogy napi szinte vagy huszan jönnek oda megkérdezni hozzám, hogy tényleg találkozgatok-e Cormaccel. Általában nem foglalkozom velük, valami kitérő válasszal hárítom őket, de lassan már tényleg jó lenne mások tudtára adni azt, hogy jobban tennék, ha kissé visszább vennének az ilyesmiből. Nem szoktam hozzá ahhoz, hogy ennyire népszerű az, aki kiszemelt magának. - Tudod, Ronnal nem volt ilyen gondom, mármint érte nem tolongtak olyan sokan, senkit sem érdekelt, hogy együtt vagyunk, úgyhogy ez most valóban kellemetlen helyzet.
Úgy emlékszem, Alesha és Ron találkoztak már egyszer, amikor mindketten nálunk karácsonyoztak... Nem tudom, hogy az unokatestvérem milyen véleménnyel volt annak idején a fiúról, sohasem kérdeztem rá nyíltan, de Ronnak nem volt szimpatikus Alesha, az tény. Főleg, amikor a lány szóvá tette, hogy szerinte Ron béna... a fiú füle hallatára, mert szerencsétlen nem tudta elindítani a mikrót, amikor pedig végre sikerült neki, akkor is tátott szájjal figyelte, ahogy a pohár forog odabenn. Ott és akkor nem magyarázhattam el neki, hogy Ron nem feltétlenül ebbe a világba született, így ráhagytam a dolgot.
- Vannak, de... Áh, hagyjuk, mindegy is... - Nem áll szándékomban ennél jobban belemenni a dologba, számomra már ez is sok volt, noha Alesha úgy beszélget velem erről, mintha egy teljesen hétköznapi valami lenne. Igyekszem ezen nem kiakadni, úgyhogy tekintetemmel inkább a kirakatokat veszem szemügyre, de mivel már vagy ezerszer láttam őket, ezt is hamar megunom.
- Hát, a viselkedésed mindenképp erre mutatott – vallom be kelletlenül, mikor legyek őszinte az unokatestvéremmel, ha nem pont most? - Mindig udvarolt neked valaki, te pedig készségesen fogadtad is a bókjait, senkit sem ráztál le magadról.
Hát még amikor két fiú verekedett össze érte! Igaz, akkor még csak gyerekek voltunk, én már indultam volna szólni anyunak, amikor Alesha elkapta a kezem és mosolyogva figyelte a jelenetet. Mint később kiderült, mindkét srácnak megígérte, hogy a barátnőjük lesz, csak azért, mert egyikük sem volt szimpatikus számára, ő pedig elintézte, hogy egymást tépjék meg.
- Én nem vagyok leereszkedő! - emelem fel a hangom kissé hisztisen, mégis honnan veszi, hogy az vagyok? Persze, többen mondták már, hogy nem kellene mindig mindenkit kioktatnom, de én ezzel csak jót akarok, semmint rosszat. Amikor Alesha megkérdi, mi az első hely, ahova megyünk, körbenézek: - A Mézesfalás... Ott van minden, ami neked kell... Pattogó cukorka, ami tényleg elpattog előled és ezt nem csak képletesen értem. A Robbanó bizserével vigyázz, az egyik bűbáj hibás volt és egy kicsit nagyot szólt egy hugrás fiú szájában, azt azóta nem sokan veszik, nemsokára le is veszik a polcokról, ha jól tudom. Ja, és az Izébizé... Amikor kézbe veszed, akkor csak egy egyszerű golyó, csak azután alakul át valamivé, amikor megvetted. Sose tudhatod, mi lesz belőle, van hogy csak egy nyalóka vagy jégkrém, de ismerek egy olyan lányt, aki egy négyszemélyes tortához jutott általa, egy rágó áráért. Persze, az esetek többségében ráfizetsz, de ez amolyan mágus szerencsejáték...
Magyarázat közben benyitok az ajtón. Igaz ugyan, hogy elsőként egy kozmetikai szereket árusító boltba szerettem volna elmenni, de úgy gondolom, ez sokkal jobban érdekelheti Aleshát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-03-23, 18:52Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
Valahol azért ez érthető, úgy tűnt eddig mindig, hogy Hermione igazán csak a könyvekkel van jóban, nem pedig a pasikkal és valahogy azt is nehezen képzeltem el, hogy egyáltalán érdeklik a srácok, de úgy fest, hogy még ő is tud okozni meglepetést. Ez azért jó dolog.
- Hű, hát oda vagy érte rendesen. - mosolyodom el, bár ezúttal szolidabban. Azért az ilyesmi mindig necces. Én azért elég sok népszerű srácot ismertem már és azért bőven akadt köztük olyan, akinek az volt az egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy teszem azt béna csajokról bizonyította be, hogy nem is annyira bénák, de persze aztán nem volt a végén semmi komoly sem, csak elég nagy megbántódás a béna csaj felé, de hát ezt már megpedzegettem Herminek és talán számol azzal az eshetőséggel, hogy netán ez csak fogadás, vagy átverés. Legalábbis remélem. Bár nem vagyunk épp a legjobb viszonyban, azért nem szeretném, ha átejtené egy srác és jól megbántaná.
- Addig jó, legalább szemmel tartod. - azért az néha nem árt, meg persze ha a féltékenység maga nem túlzottan beteges szintű és nem mászik rá az ember a másikra minden áron, akkor nincs vele gond, sőt még jó is, hiszen ha féltékeny vagy, akkor a másik tényleg számít neked valamit igaz? És azért ez nagyon fontos. Aki egyáltalán nem féltékeny az talán nem is igazán kedveli, netán szereti a másikat, bár azért azt még nem mondanám ki, hogy Hermi eleve szerelmes.
- Jajj ne légy prűd, biztosan neked is vannak piszkos gondolataid, maximum még magadnak sem vallod be, vagy majd lesznek. - vigyorodom el megvonva a vállamat. Még az sem érdekel, hogy úgy meglepődik azon, hogy nekem még nem volt senkim sem, legalábbis olyan módon, de miért kellene sietnem? Ebben legalább nem rohanok, hiszen mégis csak olyan valakivel szeretnék e téren közös nevezőre jutni, akivel tényleg... lehet is valami komoly is akár.
-- Ne kérj már mindenért bocsánatot. Azt hitted igazi céda vagyok... hát megbocsátok. - széles vigyorral jelzem, hogy csak ugratom, engem aztán cseppet sem zavar a dolog, miért is zavarna? Pont az a lényeg, hogy mindenki azt gondol, amit akar, én meg nem aggódom azon, hogy ki mit gondol rólam, az sem érdekel, hogy az unokatestóm miket gondol rólam, mert hát ahogyan mondani szokták, az ha valakinek baja van veled, az még mindig csak az ő baja. - Ehhez tudod nem árt, ha nem vagy másokkal kissé leereszkedő, tudod... mint szoktál és csak légy laza. Beszélgess és a többi, ne gondolkozz azon, hogy mikor mit teszel. - igazából fogalmam sincs, hogy mi lehet a receptje a stílusomnak, én ilyen vagyok és kész, nem szoktam a dolgok miatt különösebben aggódni, mert úgy gondolom, hogy nem sok értelme van és persze attól semmi sem lesz jobb, ha rágódsz ki mit gondol rólad, ha valamit mondasz, vagy teszel nem igaz?
- Na és hová megyünk elsőre? - nem ismerem a falut, szóval ő tudja, hogy mi az első célpont, ha már arról volt szó, hogy ez a hely akár még érdekes is lehet, amit tényleg még mindig nagyon nehéz elhinnem. Oké varázslófalu, de lássuk be eléggé más az, ami nekem érdekes és ami neki.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-03-14, 08:57
This is my family...
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Valahogy senki se gondolt rá – sóhajtok egyet, nem nagyon értem a diáktársaim gondolkodásmódját, habár ők meg engem tartanak csodabogárnak. Attól, hogy a könyveim felett görnyedek a nap 24 órájában, még igenis érdekelnek a fiúk, csak épp időm és energiám nem marad rájuk.
- Tetszik hát! - vágom rá spontán, mindenféle habozás nélkül a választ. Most minek leplezzem ezt a saját unokatestvérem előtt? - Vicces, jóképű, gyengéd, hogyne tetszene... Tudod, eleinte ki nem állhattam, csak egy beképzelt alaknak tartottam, de nemrég rájöttem, hogy nem az. Vagyis, velem nem, másokkal néha elég arrogánsan viselkedik. De még ez is aranyos benne...
Olyan igazi rosszfiús, soha életemben nem hittem volna, hogy engem az ilyenek is vonzanak... Ron túl nyápic, cseppet sem udvarias, érzelmek terén teljesen gyámoltalan, nem fogja fel egyszerűen, hogy egy lány nem úgy működik, mint ő. Persze, őt is szerettem annak idején, mert valamilyen okból kifolyólag összejöttem vele, de egyszerűen nem vagyok képes rájönni a miértekre. Már nem.
- De... egy kicsit – vallom be Alesha kérdését hallva. Féltékenység? Erről vagyok híres, és nekem is eszembe jutott, hogy Cormac népszerű, lányok csokrai lógnak rajta, előttem pedig minden napra jutott számára egy új hódítás. Félek attól, hogy nem leszek más számára, mint egy másik kaland, de annyira teper, hogy képtelen vagyok neki ellenállni, bármennyire is szeretném. Nem igazán szoktam neki felhozni, hogy zavar, ahogy megbámulják a folyosókon, erre nagy eséllyel már ő is rájött, de mit tehetne ellene? Nem parancsolhat rá senkire sem, hogy ne nézzenek oda.
- Tényleg? - kissé kétkedve pillantok a mellettem sétáló unokatestvéremre, miközben igyekszem nem elképzelni, hogy mik járhatnak az ő fejében, amikor ilyesmiről fantáziál. Mármint, én a saját gondolataimba belepirulok, akkor ő miken törheti a fejét? Alesha igen népszerű, szép, csinos, bizonyára van sok-sok hódolója, csoportosan szereti? - Ne mond, hogy mindenkinek megfordul a fejében, ez... ez... annyira beteges!
Elhűlve habogok, miközben lassítok a tempómon. Az oké, hogy a srácok gondolati síkon mindig arrafelé járnak, de hogy a lányok is... Nem, ezt valahogy teljesen képtelen vagyok elfogadni, nem illik bele az én kis világomba. Mondjuk, ennek az is lehet az oka, hogy nem igazán beszélgetek másokkal, de ha mégis, akkor is felszínes dolgokat érintünk, nem megyünk bele a részletekbe. Pasikról szó sem esik. Természetesen, nem hittem, hogy én vagyok az egyetlen ilyen lány a világon, de mindenki? Még a legártatlanabb, hátul kuksoló, apuci kislánya csaj is?
- Hallottál? - ismét megdöbbenek, komolyan azt hittem, Alesha már túl van élete első alkalmán, ha nem többön, nem hittem volna, hogy még ártatlan. - Jaj, bocsi, én azt hittem, hogy már túlestél a tűzkeresztségen...
Pedig milyen jól elbeszélgettünk, erre meg én sértem meg őt, habár a viselkedése tényleg arra adott gyanút, hogy már ágyba bújt egy-két pasival. Annyira magabiztos mellettük, nem jön zavarba, amikor megérintik őt, olyan nem tudom milyen... Mi mást gondolhattam volna erről? Én bezzeg sikítva rohannék el, amikor egy srác megszólít...
- Tényleg sajnálom, csak te mindig megtalálod velük a közös hangot... Hogy csinálod? Mármint oké, hogy népszerű vagy, nyilván a hozzám hasonlókat hamar kiközösítenék, de akkor is...
Kaptam én beszólásokat a Roxfortban is, amikor idekerültem, minden bizonnyal csak azért esett alább ezeknek a száma, mert olyasmiket tettem, amit... Egy mugli gimnáziumban csak a stréber lennék, aki még sminkelni sem szokott, júj, de gáz...


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ To my sisters
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-03-11, 20:39Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Lehetséges, bár én valahogy arra se gondoltam sosem, hogy egyáltalán érdekelnek a fiúk. - lazán megvonom a vállamat, egy afféle "bocsi" tekintet ül az arcomon, mert hát nem akarok én a lelkébe mászni ezzel, de azért sejthette, hogy így gondolkodom róla. Az ember nem sok jót gondol egy olyan unokatesóról, akiről mindig is azt hitte, hogy a legszorosabb kapcsolat jó eséllyel a könyveihez köti, nem pedig a pasikhoz, mint a hozzá hasonló korú lányokat.
- Tetszik neked, mert bár próbálsz úgy tenni, mintha nem, de mégis csak hasonlítasz a veled egykorú lányokra. - mosolyodom el, bár tényleg fura dolog őt elképzelni egy nagy kaliberű pasassal, mint ahogyan az a Cormac lehet, akiről beszélt eddig. Furi nekem az egész na és persze az a kérdés, hogy neki nem furi-e. - És nem félsz a féltékenységtől? - na igen azért arra van esély, hogy elég sokan fognak majd rá mászni, vagy legalábbis igyekezni fognak majd és az elég kellemetlen lehet majd neki, főleg ha folyton azon jár az esze, hogy az a srác talál valakit, aki nála jobb, aki nála dögösebb, aki nála... szóval sok mindenben előrébb van. Nem véletlen, hogy jó, ha egy kapcsolatban a két fél lehetőleg hasonló szinten áll, akkor ez a féltékenykedés téma jó eséllyel ki van zárva, így viszont...
- Hát persze, hogy természetes! Sőt, nagyon is, csak nem néztem volna ki belőled. - oh igen a mosolyom most már lassan véglegesen vigyorként fagy az arcomra, hiszen tényleg nem gondoltam volna róla, hogy még akár pajzán gondolatai is vannak egy srácról, sőt még álmai is! Még inkább szélesedik az a vigyor, ahogyan tudatosul bennem az, amit mond. Végül csak nem mondok olyasmit, amitől még inkább zavarba jönne, hiszen már most is el van vörösödve, a végén még itt helyben el is ájulna nekem szegény és annak aztán lássuk be tuti, hogy nem lenne jó vége, hiszen én nem tudok varázsolni és nem tudom szegényt összekaparni a földről.
- Újra és újra meglepsz. - nevetem el magamat. Na azért az álmai részleteit nem kérdezem meg, mert kétlem, hogy egyáltalán el tudná mondani, vagy merné most visszaidézni. Ez olyasmi, amit az ember mégis csak szívesebben tart meg magának, Hermi pedig főleg, de persze ettől még nem kevésbé érdekes tőle efféléket hallani és még annál is izgalmasabb. Ezek szerint tényleg vannak azért más dolgok is benne mélyen, nem csak a könyvmoly. A kérdésére viszont ezúttal mintha egy másodpercre én magam jönnék zavarba, de egy villanás alatt el is suhan a dolog.
- Igazság szerint... én is ezt hallottam, szóval nem érdemes ráparázni, de amiket meséltél a srácról, gondolom neki már épp elég tapasztalata van ahhoz, hogy tudja ezt kezelni. - igen itt azért megvonom csak a vállamat és a szavaimból már jól érzékelheti, hogy nekem nem sok fogalmam van ténylegesen az együttlétekről. Nem volt még benne részem, valahogy ebben konzervatív vagyok. Volt már csók persze, meg tapi, az előszobája a lényegnek, de nem akartam elkapkodni semmit, meg akartam várni a szalagavatót, a bált. Tudjátok... a nagy és maradandó pillanatot. Csak közbeszólt ez a mágiaizé.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-03-04, 07:06

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Talán megváltozott az ízlésem, nem gondolod? - vonom meg a vállam, miközben kérdőn pillantok unokatestvéremre, mintha csak azt várnám, hogy ő magyarázza meg, mi is megy végre bennem. Történhet egyáltalán ilyesmi? - Bár, ő elég okos, igazán jó jegyei vannak, azt hiszem, velem azonos átlagú, szóval ennyiben megfelel az elképzeléseidnek...
Itt azonban el is távolodik a valóság az Alesha által elképzelt figurától, elvégre Cormac sportos, jóképű, cseppet sem unalmas alkat. Kicsit sem hasonlít arra az emberre, akit unokatestvérem gondolatban már el is helyezett mellém, de még én magam is meglepődtem, amikor rájöttem, hogy felkeltettem a fiú figyelmét, úgyhogy nem lenne fair részemről hibáztatni a lányt, meg úgy az egész iskolát... Mindenki azt hitte ugyanis, hogy egy nyámnyila, pipogya alak lesz a párom és én fogom viselni otthon a nadrágot. Ezzel szemben viszont Cormac nem hagyja, hogy irányítsák, de mégsem érzem magam elnyomottnak mellette. Természetesen, még nem vagyunk együtt, egyszerűen csak ez jött le az eddigi találkáink alkalmával.
- Köszi, de erre magamtól is rájöttem – mosolyodok el, igyekszem nem megbántódni, de azt be kell látnom, hogy Aleshának teljes mértékben igaza van. Egyszerűen nem illek abba a képbe, ami Cormac-et övezi a Roxfortban, valamiért nem passzolok oda. Vele ellentétben én nem vagyok népszerű, leginkább csak idegesítően okos, engem senki sem dicsér meg, amikor valamire tudom a helyes választ, ellenben a fiúval... A női rajongói szinte állandóan a nyomában vannak, csillogó tekintettel merednek rá, amikor a pályán edz, vagy nagyokat sóhajtoznak, miközben leveszi a pólóját, mert kimelegedett a tó körüli futástól. Ezek a lányok pedig kicsit sem hasonlítanak hozzám. Műkörmök, műmellek, műagyak... - Tudod, a legrosszabb ebben az egészben az, hogy ez már nekem is eszembe jutott. Viszont, van valami benne, ami megéri a kockázatot, érted? Nem tudom megmagyarázni, mert még én magam se jöttem rá, mi lehet az, de ott van...
Elharapom a mondatot, tényleg fogalmam sincs azt illetően, vajon mi lehet az a valami. Soha életemben nem vágytam a népszerűségre, egyszóval ezt bátran kizárhatjuk. Emellett pedig tényleg egyszer sem gondoltam arra, hogy én és Cormac McLaggen leszünk még valaha is a szemezésen kívül más viszonyban is. Nem volt szimpatikus, szépen szólva is egoista majomnak tartottam, aki kihasználja a testi adottságait arra, hogy megszerezzen magának másokat. Tény, hogy akkoriban is tetszett, de még akkor sem jöttem volna össze vele, ha maga az Ördög tolja utánam talicskán.
- Még csak pár hete – felelem a lány kérdését hallva, miközben magabiztosan kanyarodok be az egyik mellékutcába, amelyen egy igen népszerű sminkcuccokat árusító boltot sejtek. - Ami azt illeti, kellemeset csalódtam benne, tényleg nagyon bunkónak tűnt, amíg meg nem ismertem őt. A folyosókon előtte szinte állandóan rajongótábor követte, ami kicsit sem tette őt szimpatikussá a szememben...
Talán Alesha érti, mire gondolok ezzel pontosan, hiszen ő szinte mindig a gimnázium krémjét fogta ki magának, ami a fiúkat illeti. Ha valaki, akkor ő tud pontos felvilágosítást adni a Cormac-féle pasikról és az indokokról, melyek mögöttük vannak. Igazán kitapasztalhatta már őket.
- Igen, eszembe jutott már más is – pirulok el, elvégre én még nem vagyok érintett a témában, hiszen Ronnal soha nem jutottunk el odáig... Ebben a tekintetben viszont kész szerencse Alesha hirtelen felbukkanása a közelemben. - De ez természetes, nem igaz? Mármint, nem én vagyok beteges vagy ilyesmi, ugye?
Mivel nincs senkivel sem megbeszélnem ezeket a dolgokat, ezért nem is igen tudhatom, mennyire is normális az, ha egy olyan fiúról álmodozok, akivel randizgatok ugyan, de még nem vagyunk együtt. Nem vagyok egy érzelmes alkat, eddig mindig a könyveimmel töltöttem a legtöbb időt, azok hiányoztak, ha valamilyen okból kifolyólag nem jutottam el a könyvtárba, nem egy fiú...
- Pár napja még álmodtam is vele és annyira valóságos volt... És jó... Te jó isten – még most is kiráz a hideg, hiszen Cormaccel voltam együtt, ezt pedig nagy eséllyel a fiúnak sem fogom elmondani, valakivel azonban akkor is meg kell osztanom. Annak ellenére pedig, hogy Alesha és én még sohasem voltunk olyan nagyon jóban, most mégis úgy számolok be neki a dolgokról, mintha évek óta ő lenne a legjobb barátnőm. Végül lehalkítom a hangom, majd folytatom: - Neked milyen volt az első alkalom? Úgy olvastam, ha nagyon rágörcsölök, akkor fájdalmas is tud lenni... Igaz ez?
Még véletlenül se hallottam, mint a korosztályom többsége. Nem, tévedek, ők már rég átestek a legelső alkalmukon, én vagyok még ennyire lemaradva mögöttük. Kissé ciki, de hát ez van, mit várunk Hermione Granger-től?

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-03-01, 10:55Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
Képtelen vagyok mindent annyira komolyan venni, mint ő. Ez elvenné az élet igazi értelmét, a szórakozást, a jó kedvet, pedig én nagyon is szeretek szórakozni. Ő pedig olyan, mintha még élvezné is azt, hogy folyton csak mindenhez túl komolyan áll hozzá. És mi van a játékkal? És mi van azzal, amikor csak úgy teszel dolgokat, mert kedved van hozzá és nem foglalkozol azzal, hogy mi lehet a következménye, vagy mit okozhatsz vele? Igenis néha jó nem gondolkodni előre és végül is mikor álljunk hozzá í így az élethez, ha nem akkor amikor még fiatalok vagyunk?
- Nem tudom, azt hittem, hogy inkább az okostojásokért vagy oda. Tudod, akikkel el lehet beszélgetni mindenféléről, akik... okosak. - meg persze műveltek és intelligensek. Nem mondom, hogy egy sportos fiú nem lehet az, de hát nálunk a gimiben a focisták nagy része főleg a focival foglalkozik és persze elég viccesek, sokat hülyéskednek és egyszerűen... nem Hermihez valók. Egy sportos srác nem fog leülni vele a könyvtárban olvasgatni, vagy tanulni és gondolom semmit sem tud az olyan mély értelmű és fontos dolgokról, mint a... mágiaelmélet, vagy fene tudja, hogy mi van itt, ami olyan, mint mondjuk nálunk a matek, meg a töri.
- Öhm... hát tudod, ha olyan, mint itt, akkor meg vannak a kasztok és fura, ha egy népszerű srác... Nem félsz, hogy csak kihasznál, vagy... ilyesmi? - bár ott van az ajkain a halvány mosoly, de azért mégis óvatosabban beszélek. Persze épp eleget piszkálom őt, de azért valahogy nyíltan és szándékosan még sem akarom megbántani. Nem is tudom, azért annyira én sem vagyok szemét, mégis csak az unokatesóm, még ha nem is vagyunk annyira jóban és nem is hasonlítunk egymásra, attól még így van és én nem akadok szándékosan a lelkébe gázolni szegénynek. Csak hát lássuk be, elég fura, ha egy sportos, laza srác pont rá bukik, hiszen tény azért szép lány - ez családi örökség -, viszont... egyszerűen nem passzol egy menő srác mellé.
- Tökéletes lesz sorrendben is. - lépkedek mögötte és tényleg kíváncsi vagyok a válaszokra, főleg persze azokra, amik pasi témájúak. Azért nem mondom, ha azt a Ront említi majd annyira nem fogok meglepődni, mert hát vannak azért olyan srácok, akiket el tudok képzelni vele, na de nem egy szőke sportosat. Az... fura. - Oké, akkor a csomagok letudva, a többi érdekel! - igazából most az se zavarna, ha bármi eltűnne, bár persze nem lennék oda az örömtől, de na a pasik jobban lekötnek, mint a csomagok, talán nem meglepő.
- Hű! Na majd mutasd meg, kíváncsi lettem de azért légy óvatos. Tudod a menő srácok tudnak nagyon bunkók is lenni és mióta randizgattok? - nem akarok én szemét lenni, de nálam a csók nem szokott olyan nehezen menni. Más még nem volt, ebben azért óvatos vagyok, persze az előző sráccal, akivel jártam volna már tapi a kocsijában, meg a szokásos nyalánkságok, de tovább nem jutottunk el. Amúgy is végül dobtam, mert mint mondtam a népszerű srácok tudnak nagyon bunkók lenni. - Na mesélj még! Minden piszkos részletet tudni akarok, azt is, ami a fejedben jár vele kapcsolatban. Elképzelted már azt a csókot? Vagy... többet is? - széles vigyorral karolok belé. Na ezt kezd érdekes lenni. Nem a Roxfort története érdekel engem, meg a vaskos könyvek, hanem az igazi történések és végre valami érdekes témát sikerült találnunk.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-02-21, 08:18

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Akár bohócjelmezt is – biccentek komoly képpel Alesha kérdését hallva. Benne vagyok én a tréfában, azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy voltaképp miért is tartunk jelenleg a Roxfort felé. Komoly az ügy, sokkal komolyabb, mint hittem, ha még az aurorok sem voltak képesek megoldani a dolgot. Egy muglin való kísérlet súlyos bűntény, főleg akkor, ha az a személy olyan képességekre tett szert, amely felülmúlja a pálcával való mágiát. Persze, ebben benne van az is, hogy a Minisztérium némileg fél attól, hogy egy szabadon járkáló őrült arra készül, hogy varázstalan embereknek adjon hatalmat a kezükbe, végül ellenünk forduljanak. Ez azonban nem lehetséges, több évtized kell ahhoz, hogy maga mellé gyűjtsön annyi embert, amennyivel véghez viheti a tervét. Alesha azonban a number one kísérleti alany, amolyan prototípus, fontos információkat rejthet magában az ismeretlen alak számára.
- Miért ne bukhatnék a sportos fiúkra is? - teszem fel a kérdést hitetlenkedve, habár magamban azért tudom jól, mi volt eddig az unokatestvéremnek a véleménye rólam. Mindenki úgy vélte, hogy egy orvos, vagy ügyvéd lesz a férjem, aki szarukeretes szemüveggel az orrán feszít az asztala mögött, amikor pedig hazaér, én jó feleség módjára helyezem elé a vacsorát, miközben a gyerek az íróasztal mögött rajzolgatja valamelyik kémiai képletet. Hát, még alakulhatnak így a dolgok, de nem túl nagy az esélye ennek. - Hát, nem, mi is emberből vagyunk, ugyanaz a hierarchia uralkodik nálunk, mint a mugliknál. Nem túl sok népszerű és egyben okos sráccal fogsz találkozni az iskolában. A kviddicsezők menőek, aki nem játszik semmiféle sportot, az gyík – magyarázom, majd amikor Alesha folytatja, kissé elkomorodom. Lenézek magamon, egyből leesik a célzás, amit a lány magában akart tartani: - Ügyet sem vetnek a hozzám hasonló lányokra? Mond csak ki nyugodtan, szoktam tükörbe nézni...
Halvány mosoly suhan végig ajkaimon, tényleg nem zavar a dolog... Na, de mégis, egy kicsit. Illetve, amióta Cormac udvarol nekem, azóta nagyon. Én igyekszem, komolyan próbálok szép lenni, hiába hangoztatja a fiú is, hogy ő pont azért bukik rám, mert nem vagyok olyan, mint a többi lány, de akkor is zavar a dolog. Mindig hallom, amint pletykálnak a hátam mögött és szinte mindenki ugyanazt a kérdést teszi fel a másiknak: mit eszik rajtam Cormac? Százszor jobb lányokat is megkaphatna nálam, de nem... Én viszont eldöntöttem magamban, hogy bebizonyítom ennek a libáknak, miszerint Hermione Granger is tud szexi lenni. Talán Cormac számára ez nem fog annyira tetszeni, de a smink lemosható, a ruhák pedig levehetőek, nem dől össze a világ, ha mostantól többet adok magamra.
- Jesszus, Alesha, még csak le se szálltunk a vonatról, de te már a rosszat látod magad előtt – dohogok kissé mérgesen, habár ez nem olyan nagy mérgelődés, épp csak megjegyzem némileg a dolgot. Roxmorts igenis egy érdekes hely, ezt ő is be fogja látni, amint körülnéztünk itt. Persze, engem valóban a könyvek érdekelnek, de eszem ágában sincs ráerőltetni az én ízlésemet, meg hát egyébként sem hagyná a dolgot. Amint megállnék egy könyvkirakat előtt, ő addig mondaná magában a dolgokat, amíg meg nem unnám és tovább nem állnánk onnan.
- Na, akkor most melyik kérdésedre is válaszoljak hamarabb? - kérdezem, miközben gyorsan haladunk a folyosón, a legközelebbi ajtó felé tartva. Én vezetem Aleshát, a hátam mutatom neki, így nem veheti észre azt az elégedett mosolyt, ami megjelenik az arcomon. Aha, akkor mégis tudok neki meglepő dolgokat mondani... Sejtettem én, hogy le fog hidalni a híren, hiszen még csak Ronról sem tud, szóval azt hiszi, életemben nem smároltam még senkivel sem. Időközben leszállok a vonatról, megállok a peronon, megvárom, amíg Alesha is lekecmereg, szembefordulok vele, majd így válaszolom meg a kérdéseit. - A csomagokat manók viszik fel a kastélyba, mire odaérünk, addigra a szobádban lesznek. Ne aggódj, nem szokott semmi sem eltűnni belőlük, szóval mindened biztonságban van. És igen, segíts... Vagyis kérlek... Jaj! - Hirtelen zavarba jövök, annyira ciki, hogy szinte hallom az unokatestvérem gondolatait, vagyis leginkább csak sejtem, mik villanhatnak át a fején ebben a pillanatban. Én is ezen a véleményen voltam eleinte, el se hittem, hogy tetszem neki, de azóta ezerszer bizonyította, hogy komoly a dolog és esze ágában sincs kihasználni engem. - Nem fogod elhinni, de az iskola legnépszerűbb fiújával randizgatok... Sportol, jó tanuló... Áh, azt hiszem, ha nem vigyázok, könnyen bele fogok zúgni. Csók sajnos még nem volt, de mindennek eljön a maga ideje, nem igaz?
Azt már szándékosan nem említem a lánynak, hogy Cormac előttem igazi nőfaló volt, elvégre akkor Alesha semmiképp se venné be, hogy pont tőlem akar valamit a fiú. Nem, jobb ezt elhallgatni, pont kezdek megbízni benne, minek rombolnám le a dolgot?

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-02-18, 15:12Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
- És veszel napszemüveget és kalapot nehogy felismerjenek? - csak ugratom, ezúttal tényleg csak ez a célom vele, de aztán jó kérdés, hogy ő mennyire veszi majd annak és nem sértődik-e meg esetleg a dolog miatt. Hermi azért nehéz eset, sok mindent hajlamos túlzottan komolyan venni, miközben ez az egyik legnagyobb butaság a világon, hiszen az élet szép és úgy a legszebb, ha lazán és könnyedén kezeljük nem igaz?
- Komoly? Azt hittem... akarom mondani meg lettem volna győződve róla, hogy az aktakukacoka buksz, az olyan... okosakra, vagy a varázsvilágban a kettő együtt is működik? Nálunk az ilyen pasik a focisták között vannak, ők viszont... hát... érted... - nem akarom azért nyíltan kimondani, hogy általában nem pont az ilyen lányokat keresik, mint Hermi. Persze alapjáraton nem egy csúnya lány, de azért lássuk be nem ad magára annyit, mint mondjuk én. Semmi gyakorlata a sminkelésben és ez a ruha! Nem sok szexiség van benne, a haja pedig úgy áll, mintha szétfújta volna a szél. Szerintem, ha beülne a kedvenc fodrászomhoz ő ott menten szörnyet halna, aztán persze nekiállna rendbe tenni a fejecskéjét, mert még holtában sem viselne el egy efféle szénaboglyát. Viszont legalább jó hír, hogy vannak használható pasik ebben az iskolában is, bár jó kérdés, hogy mennyire egyezik a mi kettőnk ízlése, de azt hiszem ez csak akkor derülhet ki, ha majd a saját szememmel is látom, hogy milyen a felhozatal, addig nem sok értelme van ezen agyalni. Ellenben a vásárlás... de azért mégis elgondolkodom azon és ez meg is látszik a ráncba szaladó homlokomon, de mennyire lehetnek olyan boltok ezek, ahol nekem is érdemes költeni.
- De ugye... nem csupa unalmas könyvesbolt? - azért lássuk be egészen más az, amit én érdekesnek találok és amit ő, szóval ezt érdemes lesz jó előre tisztázni, a félreértések elkerülése végett. - Oké, kösz! Hátha lesz egy-két tényleg érdekes bolt is. - na jó, nem bízom el magamat, mert a végén még nagyot csalódnék és azt nem kimondottan szeretek.
- Végül is miért ne? A csomagok hogy kerülnek fel a suliba? - azért ere kíváncsi vagyok kb. két másodpercig, amíg ki nem derül, hogy Herminek tetszik valaki és azért szeretné kicsípni magát. Na... szóval van egy izmos, kék szemű, aki bejön neki? Mi a fene! Azért azt nem tudom titkolni, hogy meglep, hogy így is tetszik annak a srácnak. Csúnya dolog tőlem tudom, de... nem izgat túlságosan, Hermi azért nem az a típus, aki olyan sokat ad magára. - Szóval segítsek felturbózni téged? Hű! Ez már legalább jól hangzik! És mesélj milyen a srác? Volt már valami köztetek? Smárolás, egy kis tapi az asztal alatt? - igen ezzel tényleg egyből felkelti az érdeklődésemet és természetesen a lelkesedésemet is. Naná, hogy érdekel, hogy én csinosítsam ki egy kicsit, az meg főleg, hogy valami pasi téma is bejött a képbe. Nem gondoltam volna róla, hogy valaki rámozdult és még élvezi is.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-02-11, 14:10

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Vannak, akik előfizetnek rá, de én például a boltokban szoktam megvenni – vonom meg a vállam, talán meglepő Alesha számára, hogy ilyesmire költöm a pénzem, de ennyi szórakozás nekem is jár. Természetesen, nem kürtölöm tele az iskolát azzal, hogy miket is lapozgatok olyankor, amikor egymagamban vagyok, de nem is érzem szükségét annak, hogy ez a dolog titokban maradjon. Az unokatestvéremmel éveken át martuk egymást, itt az ideje hát annak is, hogy felfedezzünk olyan dolgokat is magunkban, amelyek igenis közös tulajdonságok. Talán nem is lenne olyan rossz móka, ha néha elengedném magam és úgy igazán szórakozni kezdenék... Természetesen, nem olyan stílusban, mint a Roxfortba járó lányok többsége, hanem némileg visszafogottabban, de ebben Alesha mindenképp a segítségemre lehetne. Lássuk be, nem értek a sminkhez, a ruhákhoz, fogalmam sincs arról, miként kell jól felöltözni egy-egy eseményre, és már eszméletlenül unom, hogy órákat kell a tükör előtt töltenem, hogy jussak is magammal valamire. Az arcom meglenne a dologhoz, az időm azonban kevés, olyan kellene, aki jártas az ilyesmiben és pikk-pakk összehozza a dolgokat.
- Kék szem, szőkés haj, kidolgozott test, és mindenképp legyen magasabb, mint én – osztom meg az elképzeléseimet a velem szemben ülő lánnyal, szinte észre sem véve, hogy most Cormac minden külső tulajdonságát leírtam. Még csak nemrég randizok a fiúval, nem is tartottam az ideálomnak, és most sem jövök rá arra, hogy a jellemzésem minden pontja megegyezik a srác kinézetével. Végre, valami közös téma, ezt nem vághatom csak úgy latba. - Biztos találsz valakit a Roxfortban, aki tetszeni fog neked, ne aggódj...
Vigasztalni próbálom Aleshát, tisztában vagyok azzal, mennyire nem bírja ki egy kis ideig sem kapcsolat nélkül, az valahogy nem az ő világa. Persze, nem vagyok ott soha, amikor bepasizik, akkor sem, amikor szakít valakivel, nem vagyok személyesen része az élete ezen oldalának, de szinte állandóan jelen vagyok, amikor apu és anyu az ő szüleinek leveleit olvassák, miközben mindegyiknek ugyanaz a témája: Alesha megint szakított egy sráccal. Mindig másikkal, tehát még viharos kapcsolatnak sem lehet hívni egyiket sem.
- Nem hiszem, hogy ilyesmiben egymás torkának ugranánk – biztosítom Aleshát a saját nézeteim felől. Számára unalmas lenne az én társaságom, hiszen velem nem fog tudni pasikról, sminkekről, bulikról beszélgetni, hiszen időm nagy részében a vaskos könyveket bújva próbálom meg bemagolni a dolgokat, olyankor azért igyekszik mindenki távol tartani magát tőlem. Nem azt mondom, hogy néha nem esne jól, ha valaki odajönne és beszélgetésbe elegyedne velem, de már megszoktam a dolgot, szinte már észre se veszem, mennyire egyedül vagyok.
- Van rá egy elég egyszerű módszer, szóval ezzel nem lesz gondunk – nyugtázom némileg megkönnyebbülten Alesha sztoriját, pont hihető és nem is spilázta túl a dolgokat. Annyit mondott, amennyit kellett, nem szőtt bele felesleges szálakat, hiszen az csak még jobban nehezítené a dolgunkat. Ennyivel viszont tudunk mit kezdeni, leírhatja a későbbiekben, kikkel barátkozott össze, milyen az élete az iskolában, ilyesmit. A levelet azért ellenőrízni fogom, hiszen semmit sem bízhatunk pont mi a véletlenre, rossz lenne egy apróságon elcsúszni, annyi szent. - Ott csak olyan boltok vannak, ahol érdemes költeni – csillan fel a szemem, majd Alesha kérdését hallva folytatom: - A pénzzel viszont gond lesz, itt nem ugyanaz a valuta, mint nálatok, de ne aggódj, van nálam elég, majd felváltom...
Roxmortsban nem érdemes felkészületlenül nézelődni, hiszen nagyon sok olyan dolog van, ami könnyen kísértésbe viheti az embert, Alesháról már nem is beszélve. Imád vásárolni, emellett pedig nemsokára egy varázslófaluba érünk, ahol a legtöbb dolog a külsőségekről szól, ezzel pedig nagyon is meg lehet ragadni az unokatestvéremet. Miközben mindezt végiggondolom, a vonat nagyot rándulva áll meg, én pedig kényelmesen felállok a helyemről, majd megszólalok:
- Itt is lennénk. A csomagjaidat majd felviszik a kastélyba, nekünk nem lesz velük gondunk – Kellemetlen is lenne ennyi halom bőrönddel végigmenni az utcákon, elég szépen oda kell figyelni. - Bemehetnénk egy sminkboltba is, nem gondolod? Itt azért van pár olyan dolog, amit még nem láttál, és talán nekem is taníthatsz pár dolgot – Kissé zavarba jövök a szavaim hallatán, köhintek egyet, majd folytatom: - Tudod, van egy fiú, akivel találkozgatok, így is tetszem neki, de talán ideje lenne kissé többet kihoznom magamból, nem gondolod?
Pont Alesha ne gondolná? Nagy eséllyel úgy fog berobbanni abba a boltba, hogy csak úgy porzik utána a levegő.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-02-10, 20:20Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Érdekes! És hol lehet ilyen újságot beszerezni? Neked van? - oh most fog lebukni előttem, mert ha neki is van ilyen újságja, na az... tuti, hogy érdekesebbé teszi itt a dolgokat. A végén még kiderül az unokatesómról, hogy ő is tud bevállalós lenni és izgalmasabban viselkedni, mint amilyennek eddig láttam. Persze ez még nem jelenti, hogy gyökeresen más lenne, de legalább valami. Talán nem annyira rémesen sótlan, mint ahogyan eddig láttam és gondoltam róla.
- Szuper! Ez egészen jól hangzik és nem is tudom, azt hiszem szeretem a barnákat, mármint a barna szem és haj, valahogy a barna szem olyan sokat mondó. - vonom meg a vállamat, de nem kérdezek vissza, hiszen Hermi nem is hiszem, hogy szokott fiúkra nézni, nem hogy még zsánere is legyen, valahogy azt kizártnak gondolom. Ő nem foglalkozik igazán senkivel és semmivel, nem hogy a pasikkal, csak a könyvek és a tanulás természetesen ezerrel. Gondolom kb. semmi mást nem csinál, mint tanul és a könyvtárban ül.
- Akkor ebben egyetértünk, legalább valamiben. Ha már saját szobám nem lehet, legalább jó fejek legyenek a szobatársak. - fura lesz azért, hiszen otthon élek a szüleimmel és most elég fura lesz majd valakivel közösködni. Persze voltam már táborban, amikor nem egyedül voltam, hanem másokkal egy szobában, de az mindig csak pár napot ölelt fel és nem pedig ilyen hosszú időt. Persze nem tudhatom, hogy meddig maradok itt egyáltalán, de az biztos, hogy nem két nap alatt oldják meg a problémát.
- Oké persze, tudom, hogy nem mondhatok semmit sem és nem is tettem, mert hogy már mondtam nekik, hogy el kell mennem. A sztorim az, hogy Amerikába mentem apu rokonaihoz és pár hónapot ott töltök egy szuper suliban. Varázslóként meg lehet oldani, hogy úgy tűnjön mintha onnan írnám a leveleket? - azt még fel sem fogom, amit felajánl, hogy együtt töltsünk egy kis időt, ez tényleg új nekem, de egészen jól hangzik, még ha egyébként eléggé meglepő is. - Öhm... hát végül is. Jó boltok vannak ott, ahol érdemes költeni? Egyáltalán elfogadják a rendes pénzt? - mintha láttam volna fura pénzeket már azoknál az auroroknál, és nekem nincs másfajta pénzem, költeni viszont imádok.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-02-02, 15:13

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Kösz, de azt hiszem, ez alkalommal kihagyom – fonom keresztbe karjaimat a mellkasom előtt, miután becsuktam a vastag könyvet és ismét a térdemre helyeztem. Gondoltam, hogy Alesha nem fog kihagyni egyetlen olyan alkalmat sem, amikor piszkálódhat velem, ez annyira jellemző rá. Igazán örülnék már annak, ha végre Roxmortsban lennénk, mert akkor legalább lekopna rólam egy kis időre, nekem pedig lenne esélyem kipihenni magam. Fárasztó, de komolyan, itt pedig nem a beszólásaira gondolok, hanem leginkább arra, hogy mindezt eltűrjem. Legszívesebben már komolyan kivetettem volna magam a vonat ablakán. Amikor Aleshának felcsillan a szeme a Heti Mágus nevének hallatán, némileg megkönnyebbülök. Úgy tűnik, nem is olyan nehéz zöldágra vergődni vele...
- Igen, van – biccentek a kérdését hallva, kissé oldódik a köztünk lévő feszült légkör, legalább van egy téma, amivel le tudom kötni a lány figyelmét anélkül, hogy rögtön ellenkezést váltanék ki belőle. Nem könnyű bébiszitterkedni egy nagyra nőtt kamasz fölött, aki e kor jellemzőit mind egyszerre viseli magán, mindemellett pedig nem is próbál meg uralkodni a hülyeségein. Mert Aleshának vannak idióta szokásai, ezt még neki is be kell vallania magában. - Elmondásod alapján szinte ugyanolyan, mint a Playboy, a legnagyobb különbség talán csak az bennük, hogy ebben mágusok vannak.
Jól gondolja Alesha, nekem is fordulnak meg bizonyos gondolatok a fejemben, szoktam is lapozgatni a Heti Mágust, épp csak nem hangoztatom a dolgot. Miért is tenném? Mindenki, aki hallaná, csak kinevetne, emellett pedig nem tartom túl jó ötletnek, hogy a legmélyebb vágyaim is megosszam másokkal. Olyan közönséges, amikor két lány egymás nemi életéről számol be a másiknak, ez kissé megalázó is lenne számomra. Ez csakis arra a két emberre tartozik, akik átélik a hálószoba örömeit, nem másokra. Megint más, amikor csak a nekik tetsző fiúkról társalognak, ez teljesen normális, de minden más tabu. Én legalábbis bizonyára nem teregetném ki senki előtt sem az ehhez hasonló dolgaimat.
- Mostanában elég sok fiatal tanár fordul meg felénk – felelem Alesha kérdését hallva, talán ezzel is könnyebb lesz őt az iskolában tartani annak ellenére is, hogy eleinte nem igazán szeretett volna részt venni ebben az egész hülyeségben. Én sem, nekem azonban fel sem kínálták a választási lehetőséget. - Nyilván örömmel hallod, hogy zömük férfi, szóval lesz szemrevételeznivaló alany bőven, mindemellett pedig mindannyian megérdemelnének egy kiemelt helyet a Heti Mágusban. Miért, neked mi a zsánered?
Némileg furcsa lehet, hogy Alesha ízlése érdekel, de úgy döntöttem, ha már ennyire normálisan el tudunk beszélgetni egymással anélkül, hogy a másik torkának esnénk, akkor mélyítsük el kissé a kettőnk kapcsolatát. Ebben pedig nagy szerepet kap az unokatestvérem ízlése a férfiak terén. Soha életében nem beszélt még nekem arról, hogy milyen is számára az ideális férfi, mondjuk még egyszer sem faggattam erről.
- Nem biztos, hogy velem – hangsúlyozom ki, nehogy túlságosan belelovalja magát a dolgokba. Az igazat megvallva, én is örülnék annak, ha nem egy szobában lennénk, hiszen akkor nem kellene állandóan öltözködési és sminkelési tippeket hallgatnom tőle. Komolyan, tisztára kiborítana az ilyesmivel... Na, és a hétvégi randevúi! Hiszen szokott fiúkkal is találkozgatni, nem igaz? Majd előttem illegeti magát és megkérdi, hogy áll neki a ruha. Nem akarok az ilyesmivel foglalkozni. - Semmi gond, szerintem is sokkal jobban járnál pár hasonló ízlésű lánnyal.
Velük legalább lenne miről beszélgetnie, minden bizonnyal együtt néznék a helyes srácokat és vihognának a másik kiszemeltjén. Ott azért némileg hasznosabb tippeket kapna, miként nézzen ki jól, mintha engem kérdezne meg az ilyesmiről. Különben sem vonz a társasága, hiszen két ellentétes szemléletmódot alakítottunk ki magunkban.
- Igen, szerencsére – fújom ki a levegőt, most még egy kanna Lángnyelv Whiskey-t is képes lennék magamba tukmálni, minden bizonnyal az se tenne bennem semmilyen kárt, hiszen Aleshát képtelenség józanon elviselni. Számomra legalábbis annak tűnik. Uralkodnom kell azonban magamon, hiszen pont nekem nem kellene áthágnom a szabályokat ilyen hülyeség miatt, majd csak eltelik ez a nap is, még ha most nem is tűnik olyan nagyon gyorsnak az idő múlása. Hiába az unokatestvérem, teljes mértékben lefáraszt, amikor a közelemben van.
- Bagollyal – javítom ki Aleshát némileg fáradt hangon, majd válaszolok: - Nem hiszem, hogy lenne ennek akadálya, de arra tényleg nagyon ügyelj, hogy mit írsz nekik. Majd közösen kiagyalunk valami háttérsztorit, hogy miért nem az eddigi iskoládba jársz és miért is kellett olyan hirtelen elmenned otthonról. Ehhez a későbbiekben is tartanod kell magad, szóval nem nagyon kellene elrugaszkodnunk a földtől. Ha pedig szeretnél körülnézni a londoni mágusnegyedben, akkor egyszer elugorhatunk oda, persze csak akkor, ha tényleg érdekel a dolog...
Nem tudom, mit gondoljak magamban, eddig tényleg azt hittem, hogy Alesha hülyeségnek tartja ezt az egész világot, eszem ágában sem volt elhinni, hogy talán érdekelné pár dolog. Elvégre, eddig csak szabadulni akart innen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-31, 12:21Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ez nem lep meg, de a playboy fiúnak szól, ha van fiú ismerősöd kérdezd meg. Ja nem... nem mernéd, de én szerezhetek egyet neked, ha meg akarod nézni. - oh nem tuti, hogy nem akarná, nem is merné, azért is nem tudta milyen egy ilyen újság. Nincs ezzel baj én se nézegetem, de volt már olyan haverom, akinek volt és persze, hogy ott van a kíváncsiság, hogy azért meglesse az ember. Érdekes tud lenni és hát a cikkek, amik vannak benne... Hermi szerintem már ennek a gondolatától is elvörösödne a füle tövéig, nem hogy akár csak véletlenül is efféléket olvasgasson. Ez teljesen esélytelen. - Olyan is van? Hm... ez már jobban hangzik! - vigyorodom el. Nem is értem igazából, hogy őt miért nem érdeklik a jó pasik. Vajon még ebben is prűd, vagy vannak bizonyos gondolatai, csak nem szokása kimondani őket?
- Na és helyes tanárok vannak abban a Roxfortban? Gondolom ezt nem írja a könyv. - vagy mind szakállas és öreg csóka, akiknek kellemetlen penész szaguk van? Remélem hogy nem, mert ilyen akad az én sulimban is, de nekünk azért van pár igen helyes és fiatal tanárunk is, akik miatt érdemes beülni egy-egy órára és persze áhítattal csodálni őket, ahogyan beszélnek, vagy épp írnak a táblára és egy kellemes nyári napon látszik, ahogyan a bicepszük kidagad a rövid ujjú ing alig rejteke alatt... oh mamám!
- Akkor azt mondod valakivel leszek, de nem veled. Hm... hát akkor mégy van remény! Jó bocs... tudod valami lazább szobatársra. - oké nem akarom én folyton megbántani, de Hermi nem az a típus, akivel lehet szórakozni. Ő annyira komoly vesz mindent, mintha nem is létezne olyan, hogy szórakozás. Gondolom efféle lehetőségek nem is nagyon vannak ebben a suliban, maximum abban a Roxmortsban, de gondolom oda én nem mehetek el, ha messze van, meg aztán ha nem mehetek sehová sem egyedül, de ha lenne valami jó fej szobatársam, aki esetleg segítene. Hátha lenne egy kis mázlim!
- Végül is miért ne? Az a vajsör alkoholos legalább? - azért még nem vagyok ebben biztos, kissé gyanakvással fordulok a kérdéshez, mert ha Hermi szerint finom, akkor tuti valami gyerekeknek való lötty lehet, ami igazán nem hat az emberre, ha viszont még sem, akkor tényleg jöhet! Egy kis szórakozás kell, főleg mert eddig ez az út felettébb uncsi és nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz majd az iskolában is, mert akkor nem fogom bírni idegileg.
- Elhiheted, hogy én sem. De amúgy a saját családodnak se mesélhetsz erről az egészről az elég gáz nem? És nem, nem voltam ezeken a helyeken, ezek tényleg Londonban vannak és varázslóknak valók? Amúgy... szerinted azért írhatok a barátaimnak? Persze nem mondhatom el az igazat, meg minden, de azért erre van mód? Tudod nekik nem küldhetek levelet hollóval. - azaz bagollyal, de mint említettem még nem vagyok azért teljesen tisztában a dolgokkal, sőt szinte egyáltalán nem és a legtöbb filmben hollók vannak ilyen célra, vagy netán galambok, de azon is meglepődnének rendesen a barátaim, ha egy galamb szállna be az ablakukon és vinne valami levelet, vagy cetlit tőlem, szóval kell valami normális mugli módszer. Ki tudja meddig leszek itt, nem akarok kiesni teljesen a közösségi életből sem, meg aztán mégis csak hiányoznak.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-28, 10:39

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Azt hittem, hogy pasik is vannak benne – szólalok meg némileg zavartan, ezzel aztán igazán beégettem magam, habár arról fogalmam sincs, miért ciki az, ha nem lapozok olyan újságot, amiben nők szerepelnek. Mindenesetre annyi eszem van, hogy azt gondoljam, ez manapság az alapműveltséghez tartozik, még akkor is, ha valaki nem mindennap mozog a muglik világában. Amikor otthon vagyok, akkor is leginkább a tankönyveket lapozgatom vagy esetleg Harryvel levelezek. Ronnal már megszakítottam a kapcsolatot, nem beszélek vele a szükségesnél többet, habár azt be kell látnia, hogy ő az, aki nem képes rám barátként tekinteni és elfogadni azt, hogy a köztünk lévő kapcsolatnak már rég vége. - Na jó, akkor megkapod a Heti Mágus legjobb pasijait, rendben?
Nem mitha Alesha tudná, melyik újságról is beszélek tulajdonképpen, de majd leesik az álla, amikor megpillantja az én kis magángyűjteményem. Szeretem azt a magazint, sokszor feszegetnek érdekes témákat, elsősorban nem is a benne szereplő, népszerű mágusok miatt veszem meg, akik éppen félmeztelenül pózolnak, pálcával a kezükben. Azonban, ha már ott vannak, miért is ne nézhetném meg őket, nem igaz? Természetesen, nem olyan nyálcsorgató módon, ahogy a hálótársaim többsége, hanem szolidan... Ez talán még Aleshának is tetszeni fog, emellett pedig sok hasznos információt szerezhet abból az újságból is ezt a világot illetően.
- Ha betartod, amit mondok, akkor igen – biccentek egyet, de legbelül még mindig bizonytalan vagyok a dolgomat illetően. Rám bízták a lányt, én vagyok az egyetlen rokona ebben az ismeretlen világban, erre csak úgy hagyom, hogy azt tegye, amit szeretne? Másfelől viszont azt is illene már belátnom magamban, hogy hiába a lázadó természet, Alesha ennek ellenére is már felnőtt nő, nem kellene ennyire megfognom. Tud magára annyira vigyázni, hogy ne essen baja, de mégis... nem ismeri ezt a világot, honnan is tudná, merről éri valami? A gond itt csak az, hogy Alesha nem szereti, ha megköti, bármekkora veszélyben is forog az élete mások szerint. Legfeljebb majd ráállítok valakit, aki a távolból néha ránéz, hiszen amiről az unokatestvérem nem tud, az nem fáj neki.
- Szerintem nem – csóválom meg a fejem némileg savanyú képet vágva, hiszen van némi elképzelésem azt illetően, hogy ez a hír mennyire kellemetlenül érintheti Aleshát. Sokkal jobb azonban ennél a következő mondanivalóm: - Az én hálókörletem viszont dugig van, betelt, négyen vagyunk egy szobában, úgyhogy nagy eséllyel nem kerülsz hozzánk.
Hacsak McGalagony professzor nem gondoskodik útközben arról, hogy Alesha hozzánk kerüljön. A suliban senki sem ismeri a viszonyomat a családommal, még Harryék sem hallottak soha életükben a lányról, hiszen minek is meséltem volna nekik olyasvalakiről, akivel egy percig sem vagyok képes jól kijönni?
- Ha gondolod, amint Roxmortsba értünk, körülnézhetünk kicsit – szólalok meg ismét. Nem szívesen veszem a falut a nyakamba Aleshával, de még mindig jobb ez, mintha kérdés nélkül kilógna valakivel, mert őt annyira érdekli a dolog. - Ott csak mágusok laknak, olyasmiket láthatsz, amit eddig még soha életedben nem tapasztaltál. A vajsör pedig igazán kellemes, ihatunk is egyet, ha szeretnél...
Persze, nem szándékozom beülni a Három Seprűbe, elvégre akkor még több időt kell a lánnyal töltenem – ó, rokoni szeretet! -, abban viszont semmi kivetnivalót nem találok, ha útban a Roxfort felé elkortyolgatunk valamennyit. Nem egy veszélyes ital, Alesha igazán bírja az alkoholt, nem fog kidőlni tőle, de legalább megismeri az én világomat is.
- Tudod, soha életemben nem hittem volna, hogy egyszer te is részese leszel ennek a dolognak – szólalok meg kissé elmélázva. Tényleg nem számítottam arra, hogy valaha is Alesha társaságában ülök majd a Roxfort Experesszen. - Na, és mi a véleményed? Voltatok az Abszol Úton Londonban? Foltozott Üst? Rémes egy hely, ami azt illeti, nem vagyok oda érte annyira...
Piszkos, fura alakok tárháza, némileg ijesztő is. Persze, ha nagyon kell, elalszom ott is, de olyankor szinte állandóan magam mellett tartom a pálcám, veszélyre várva. Sosem árt, ha éber az ember. És miért faggatom Aleshát? Kíváncsi vagyok, ő mit szól ehhez az egész világhoz, amely előtte sokáig ismeretlen volt.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-24, 16:19Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
- A playboy pasiknak szól, szóval mit kezdenék egy lenge ruházatú nővel? - kérdőn szökik fel a szemöldököm. Persze nem lep meg, hogy Herminek effélékről fogalma sincs, amúgy se tudom elképzelni, hogy bármikor is ilyesmibe belenézzen, sőt már az is meglep, hogy beszél róla és nem vörösödik ki már csak az említése miatt is. Simán kinézném belőle akár még ezt is. Mondjuk most nem igazán ez számít, hanem hogy mi lesz velem azon a rettenetesen unalmas helyen , vagy még előtte a vonaton, ha Hermi kikészít idegileg a sok komolyságával, meg a rengeteg szabályával és még higgyem el neki, hogy aggódik miattam...
- Hm... oké, lehet velem egyezkedni, főleg ha nem minden csak arról szól, hogy megmond mit tehetek és mit nem. Szóval... tényleg lazítasz a szabályokon? - igen azért erre már odafigyelek, mert ha hajlandó rá akkor esetleg én is lehetek segítőkészebb. Ahogyan mondta végül is rokonok vagyunk, én sem akarok neki rosszat, de ettől még elég idegesítő az, hogy nem segít nekem és ilyen hülyén áll hozzám. Mintha én mindig csak bajt okoznék és mintha ez az egész is az én hibám lenne, ami miatt még mondhatni büntetést is kapok, pedig semmi rosszat nem tettem. Fiatal vagyok és élvezni akarom az életemet, amit úgy elég nehéz, ha ki tudja mennyire időre korlátok közé szorítanak.
- Ha kimondom tuti, hogy rákvörös leszel, szóval... ezt most fedje jótékony homály. - igen azért erre elmosolyodom, főleg hogy sejtem azért vannak tippjei, hogy mit is akartam mondani, de ettől még így gondolom. Lehet, hogy ő is tudna lazább lenni és könnyedebb, ha valaki jól helyben hagyná és nem rossz értelemben véve, de erre elég kevés esélyt látok, mert nem hiszem, hogy vannak pasik, akik kifejezetten az ilyen unalmas lányokra buknak, még ha Hermiből elég sok mindent ki is lehetne hozni, ha legalább egy kicsit megpróbálna adni a külsejére. Akár még a közelembe is érhetne, de így... erre semmi esély.
- Szóval sokat tettél a suliért... gondolom nyertél pár díjat, meg minden. Nyolc, pontosan mi az, amit fontos tudnom, amikor odaérek? Lesz saját szobám? - na jó azért pár alap dologra kíváncsi vagyok és ha hajlandó megütni egy rendes alaphangot, amiben nem az van, hogy mit kell és mit nem szabad, akkor még talán el is beszélgethetünk értelmesen. Majd aláírok egy papírt, hogy vállalom a tetteimért a felelősséget és ha valami olyan történik, ami nem tetszik azoknak az auroroknak, vagy kiknek, akkor nem ő lesz érte a felelős, akkor hátha nem vesz mindent ennyire halálosan komolyan és hátha megpróbál valamivel lazábban állni a dologhoz. Kénytelen lesz, mert a jelenlegi út nem járható, én nagyobb eséllyel kapok hülyét a viselkedése miatt, mint hogy behódoljak neki, meg aztán olyan típus vagyok, aki ha valamit tiltanak csak azért is megteszi és ha valamit kell, akkor csak azért sem. Ha kicsit is ismer és olyan okos, mint amilyennek mondja magát, akkor okosabb taktikát alkalmaz velem szemben, amivel az efféle csak azért is dacos jellegű ellenállást kikerüli.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-20, 11:04

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Persze, majd utánad küldök egy Playboyban szereplő modellt, lenge ruházatban – szólalok meg olyan arccal, mintha tényleg komolyan gondolnám a dolgot, noha egyáltalán nem így áll a helyzet. Ha nem lennék ilyen ideges, minden bizonnyal elnevetném magam, értem én a viccet, de tényleg, ez azonban nem éppen alkalmas pillanat a paródiákra. Alesha és én nem értünk egyet szinte semmiben, az pedig nem sokat javít a helyzeten, ha úgy viselkedek, mint aki nemrég nyelt le egy nagyobb karót. Nekem kell megtennem az első lépést, kissé lazítani a dolgokon, de mégis miként sikerülhet, ha közben állandóan azon rágódom, merre jár az unokatestvérem? Szívem szerint hozzábilincselném valamihez és egész nap úgy tartanám, addig legalábbis mindenképp, amíg nem érnek véget az óráim. Akkor legalább tudnám, merre kell keresnem a nap végén.
- Az unokatestvérem vagy, Alesha – csóválom meg a fejem, miközben halvány mosoly jelenik meg az ajkaimon. Ki nem állhatom? Ez azért nem teljesen igaz.. Persze, nem értünk egyet semmiben sem, vagyis a dolgok nagy részében biztos nem, ettől azonban ő még a rokonom marad, akiért aggódom. Minden bizonnyal akkor is foglalkoznék vele, ha valaki másra bízták volna a felügyeletét, mert úgyse állnám meg, hogy ne járjak utána, mi történt vele. - Nem utállak, csak nem szeretem, amikor ilyen makacs és kibírhatatlan vagy. Ajánlok egy alkut, rendben? Lazítok a szabályokon, ha te is hajlandó vagy elmondani, ha éppen elmentél valamerre. Vagy legalább szólni előtte...
Tessék, az első lépést megtettem, már csak az a kérdés, hogy mi fog ebből kisülni. Nem túl szívesen teszek egy ilyen ígéretet, de be kell látnom, hogy Aleshát nem fogom tudni kellőképpen megfogni, ha állandóan azt hajtogatom neki, mit szabad és mit nem. Akkor már legalább mozogjon biztonságosan a kastélyban, aligha hozná a fejére a bajt, meg amennyire ismerem, hamar talál magának barátokat, akik elkísérik mindenhova. Nem hiszem, hogy annyira mellé lőnék ezzel, hiszen legalább elmondja, mikor és merre ment a kastélyban, nem kell titkolnia előttem a dolgot. Ennek ellenére azonban kétségtelen, hogy lesznek alkalmak, amikor nem fog beszámolni nekem mindenről, de azok előbb-utóbb úgyis visszajutnak a fülembe. Meg én is utána nézek a dolgoknak, annyi szent.
- Hogy mit egyszer? - vonom fel a szemöldökömet, habár sejtem én a mondat végét, nem éppen arról vagyok híres, hogy annyira ostoba lennék. Mindenesetre, uralkodom magamon, igyekszem nem felkapni a vizet, habár nem sok híja van a dolognak, de sikerül. Idegességem egyetlen jele csupán az, hogy némileg kiegyenesedek és úgy fürkészem az unokatestvérem arcát. Hasonlítunk, ez kétségtelen, fel lehet lelni bennünk a közös vonásokat, ha az ember tudja, merre kell keresnie. Alesha többet ad magára, így népszerűbb is, engem viszont nem a srácok csodálata vonz.
- Rendben, ezt még átbeszéljük – biccentek egyet, miközben megrándul a szám széle, Alesha igen tehetségesen táncol az idegeimen, ezt azért meg kell hagyni. Az ötlet azonban egyáltalán nem rossz, mond valamit, habár ha erre lehetőség lenne, akkor a Minisztérium jelezte volna számomra a dolgot. Semmi gond, utánajárok a könyvtárban, nyilván van valami menete annak, miként kell olyan szerződést készíteni, amely érvényes. Mindent leírok benne, amit Aleshának nem lenne szabad, ő tudomásul veszi, hogy ezeket be kell tartania, ha mégsem, akkor vállalja érte a felelősséget. Ennyi, semmi veszély, miegymás.
- Most úgy teszek, mintha nem hallottam volna, hogy mit mondtál – jegyzem meg enyhe hangnemben, még véletlenül sem áll szándékomban újabb sértéseket kiharcolni magamnak, már így is annak a határán vagyok, hogy levetem magam a szerelvényről. Hogy rosszul esik-e amit Alesha motyogott az imént? Igen. Hozzászoktam már, hogy sértegetnek, sárvérűnek neveznek, azt azonban a mai napig nem sikerült elfogadnom, hogy a közeli rokonom is rossz véleménnyel van rólam. Vagy legalább ne hangoztatná! Megpróbálom elnézni azonban neki a dolgot. - Tudom, hogy nehéz neked, megértelek, de tényleg.
Szívem szerint ismét a szemébe vágnám, hogy nem bosszantani akarom, egyszerűen csak óvni szeretném, de nagy az esélye annak, hogy megint kinevetne, így nem teszem. Csendben ülünk, amikor Alesha ismét kihúzza a gyufát:
- Ha nem akarod, akkor ne hidd el, ez a te döntésed – csóválom a fejem. - Könyvmoly vagyok, bevallom, de én és a barátaim sokat tettünk a Roxfortért, ezt mindenki tudja a suliban. De mindegy is, majd mesélnek mások...
Az én számból nem hiszi el? Hát, ez van. Sok diák ismeri azonban a történeteket, szerepeltünk is párszor néhány újságban, főleg a Harry-Ron-én szerelmi háromszög kapcsán.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-18, 11:10Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Oké, de légyszi, ha még a fürdőbe is követni fog valaki, akkor ezzel legalább valami helyes pasit bízz meg, már ha akad ilyen abban az iskolában. - szökik fel a szemöldököm, kész csoda, hogy nem nyújtom még a nyelvemet is ki rá, vagy fújok rá mint a mérges macska. Jesszus! Házi őrizet, mint valami bűnözőnél. Arról volt szó, hogy az az iskola biztonságos és azért kerülök oda, nem arról, hogy azért, hogy valaki folyton a nyomomban loholjon és ne tehessem azt, amihez kedvem van és amikor épp kedvem van. Azért az elég ciki, ha még pisilni is kísérettel kell elmennem.
- Talán azért, mert nem engedik, de... semmi bajom, csak túlreagálod ezt az egészet és amúgy is, ki nem állhatsz, neked nem teljesen mindegy mi lesz velem? - duzzogva fonom karba a két kacsómat. Jesszus, nem bírom elviselni az állandó nyafogását, mintha mindentől csak rettegni kellene. Nem is értem, hogy ő hogyan viseli el az életet, vagy az élet őt... én tuti, hogy nem bíznám ki vele, meg úgy általában nem lehet elviselni a hozzáállását, minden úgy rossz, ahogyan van és persze minden rettenetes és félelmetes és veszélyes... Nem csoda, ha ennyire... - Tudod az kellene neked, hogy valaki egyszer úgy istenigazából... - csak legyintek egyet, mert ha ki is mondom a végén még paprika vörös lenne és nem csak a dühtől, hanem a zavartól is, mert hát még azt se tudom elképzelni róla, hogy csókolózott volna, nem hogy valami komolyabb, pedig talán akkor nem lenne ennyire ideges és frusztrált.
- Ez... hülyeség, csak túldramatizálod, nem fognak kirúgni, ha bajom esik. Adj egy papírt és leírom, hogy minden tettemért vállalom a felelősséget, ne hogy neked bajod legyen belőle. Oh isten ments, hogy miattam derékba törjön a fényesen ívelő karriered! - az már biztos, hogy ez az út egyikünk számára se lesz séta galopp, lassan eljutok oda, hogy tüntetőleg kinézek inkább az ablakon és nem beszélek vele, vagy elmegyek e a büfé kocsiba, csak van itt ilyen és oda csak elmehetek egyedül, vagy nem, mert hátha valaki útközben elrabol... a vonatról? A további kioktatására, meg a papolására a szabályokról már meg is teszem, csak dacosan nézek kifelé az ablakon és meg se szólalok. Persze az ő szabályait kövessem és persze ne álljak szóba idegenekkel, de közben barátkozzam. Marha nehéz lesz, ha folyton ott lesz valaki a nyomomban...
- Bocs, hogy nem bírom az unalmas... könyvmolyokat. - igen ez természetesen szándékos célzás volt és persze ezt is csak az üvegnek motyogom és nem fordulok felé, csak pár pillant múlva nézek rá megint. - Szóval mégis hogyan gondolod a barátkozást, ha ne tegyem ki a lábamat egyedül a szobából? - mert nem hiszem, hogy én majd pont az ő barátaival akarnék barátkozni. Jó eséllyel rettenetesen unalmasak lehetnek egytől egyig, én pedig még a könyvtár közelébe sem akarok menni, és gondolom az ilyen alakok az idejük 90 %-át ott töltik el.
- Persze... biztosan ezt is egy könyvben olvastad, aztán jól begyakoroltad. Még hogy veszélyes helyzetek... na persze. - ciccegve rázom meg a fejemet. Dehogy hiszem én el ezt! Még hogy ő bármi olyat tegyen, ami esetleg ellenkezik a szabályokkal, vagy bármivel, ami erkölcsös, netán köze van a szabályokhoz. Ez nagyjából teljesen lehetetlen, az pedig főleg, hogy én ezt megpróbáljam elhinni neki. Hermi az a típus, aki még a kakaójába is mindig pontosan ugyanannyi kakaóport tesz és persze mindig ugyanabba az irányba keveri és a legnagyobb izgalom az életében, ha egyik reggel nem az előre kikészített ruhát veszi fel, hanem kivételesen másikat hirtelen felindulásból. Rettenetes egy élet lehet az övé!

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-15, 09:35

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha
[color:ddcb=#757287
- Nem, nem mehetsz! - vágom rá mérgesen, teljesen kiakaszt, pedig reméltem magamban, hogy legalább képes annyira mérlegelni a helyzetét, amennyire kell. De nem, Alesha most sem csinál semmi mást, csak amiatt nyafog, hogy elveszik tőle azt az életet, amit eddig élhetett. - Ennyire nehéz felfognod, hogy veszélyben vagy? Tényleg ennyire hidegen hagy az egész? Miért nem mész akkor vissza és lejtesz egy táncot azok előtt, akik elraboltak? Az se lenne veszélyesebb a mostani felfogásodnál...
Néha tényleg azt kívánom, hogy ne legyen a közelemben. Amikor megkaptam a minisztériumi értesítőt a történtekről, aggódtam. Nem csak amiatt, hogy mit tettek Aleshával – na jó, az elején csak amiatt -, hanem amiatt is, hogy az én felügyeletemre bízzák. Megküzdök én száz halálfalóval, ha kell, de Alesha... sokkal rosszabb. Kérdéseket szegez nekem, mindenben a rosszat keresi, hátrányok után kutat. És meg is találja azokat. Esze ágában sincs megkönnyíteni azok dolgát, akik rá vigyáznának, mert ugyebár ők nem érnek fel vele. Nem, az a lényeg, hogy számára minden jó legyen, a többi már igazán nem számít.
- Látom, abba már bele sem gondoltál, hogy emiatt nem csak a te életed változik meg – folytatom keserű hangnemmel. Nem tehetek róla, ki kell mondanom, egyszerűen nem vagyok képes továbbra is magamban tartani a dolgot. - Szerinted nekem móka és vidámság lesz a feletted való felelősség? Ismered magad, tudod jól, hogy bajba fogsz kerülni, ezzel pedig én is tisztában vagyok. Ha pedig ez megtörténik, nem téged vesznek elő, hanem engem! Gondolkodj már egy kicsit, Alesha! Engem kirúgnak, ha nem fogod fel a történteket és nem kezdesz el kicsit magadba nézni...
Komolyan, mintha annyira érdekelné mások sorsa. Eddig se foglalkozott velem, eztán sem fog, miért is izgatná, ha a hülyeségeivel tönkreteszi az életem? Ő jó szórakozik majd, nála pedig ez a lényeg. Én meg majd kitalálok valamit, amiből megélhetek, az már nem az ő baja. A Weasley-s megjegyzését figyelmen kívül hagyom, most gondolatban máshol járok. Épp London utcáin kéregetek az egyik nagyáruház mellett. Miért nem maradhatott az aurorokkal?
- Mert ha azt mondom, hogy szuperbiztonságos az egész hely, akkor kifogásolni fogod, hogy vannak, akik vigyáznak rád – felelem Alesha kérdését hallva. - Ha nem keveredsz bajba, és nem mászkálsz egyedül folyamatosan, akkor biztonságos. Természetesen, ehhez be kell tartanod az általam felállított szabályokat. Kellene. Gondolom, úgysem fogod őket figyelembe venni. Ha pár fokkal normálisabb lennél, akkor nem lenne veszélyes az iskola, de a te természeteddel elég sok kockázati tényezőt kell figyelembe vennünk.
Teszem azt, kiszökik a Tiltott Rengetegbe, mert milyen jó buli már megnézni valami olyasmit, amitől eddig tiltották. Utána összefut a kentaurokkal... Aleshának nagy a szája, minden bizonnyal seperc alatt megsértené őket. Vagy lehetne még rosszabb. Az óriáspókok. Ezek nem jelentenek veszélyt, ha az ember betartja a házirendet, ami az unokatestvérem szemében egyenlő a börtönbüntetéssel.
- Senki sem tudja, mennyi időbe telik a dolog – sóhajtok fel, miközben kinyitom az előzőleg elővett könyvet és tanulmányozni kezdem. - Pár nap, hét, hónap... Ki tudja? Ezért sem ártana, ha barátokat szereznél magadnak. Nem mindenki bajkeverő, bár abban igazad van, hogy te ösztönösen megtalálod velük a közös hangot...
Mint a régi iskolájában, szinte mindig olyasvalakivel barátkozott, aki ilyen-olyan bajba keveredett már. Mondjuk, ő aligha tudta, ez leginkább csak a személyisége miatt van. Alesha nem szereti az unalmas embereket, nem kötik le, emiatt pedig az izgalmat keresi, amit sikeresen meg is talál az esetek többségében.
- Éltanuló vagyok – válaszolom Alesha kérdésére, majd felsóhajtok és folytatom: - Úgyse fogod elhinni, de azért elmondom: benne voltam már pár olyan dologban, ami elég veszélyes volt és mégis ép bőrrel megúsztuk. Ez persze nem azt jelenti, hogy neked is követned kell a példámat... Akkoriban a legkegyetlenebb mágussal vettük fel a versenyt, mi is majdnem otthagytuk a fogunkat, ha újrakezdhetném, nem tenném meg még egyszer...
Dehogynem, ezt azonban nem szerettem volna elárulni a lánynak. Szerettem azt az időszakot, élveztem az ezzel járó rivaldafényt, noha ezt senkinek sem ismertem be azóta sem.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-12, 17:15Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
Attól tartok, hogy a Minisztériumban ezt nagyon nem gondolták át. Engem pont rá bízni, amikor homlokegyenest mások vagyunk... szerintem ez csak valami horror végeredményt szülhet. Nem, tényleg nem hiszem, hogy igazán átgondolták a dolgot. Biztos, hogy nem lesz jó vége, mert már most is öljük egymást, pedig még a vonat sem indult el és még az egész utat is ki kell bírni. Nincs vajon gyorsan módja az odajutásnak?
- Majdnem úgy hangzik, mint egy börtön, vagy otthoni felügyelet. Azért pisilni egyedül is elmehetek? - naná, hogy nem voltam börtönben! De a magam ura vagyok és úgy fest ezt akarják elvenni tőlem, pedig nem az én hibám, hogy ez az egész így alakult. Nem én tehetek róla és mégis mintha minden arra menne ki, hogy még csak a jót is nehezen lássam meg benne. Vaskos könyvek, valaki folyton velem lesz... nem azért kell abba az iskolába mennem, mert ott olyan nagyon biztonságos? Akkor miért nem tehetek legalább ott azt, amit szeretnék?
- Héj az előbb még arról volt szó, hogy azok a Weasleyk veszélyesek rám nézve, most meg nekem kell óvatosnak lennem? - értetlenkedve szökik fel a szemöldököm és eléggé csúnyán méregetem azt a jó nagy könyvet. Azt hiszem látszik rajtam, hogy nem igazán szeretném elolvasni, sőt lehetőség szerint a kezembe se szívesen venném, mert a végén még attól meghúzódna a csuklóm. Na jó, talán nem, mert mozogni szeretek, a suliban is benne vagyok a pompom csapatban, de attól még nem tetszik egy ekkora könyv.
- De nem azért kell abba az iskolába mennem, mert biztonságos? Erre folyamatosan rémisztgetsz mi minden veszélyes ott. Ugye az meg van, hogy ez nem sokat segít? - persze gondolom rám akarja hozni a frászt, hogy egész nap bent üljek a szobámban és ott várjam, hogy valaki jön és elkísér még enni is. Na persze azért nem lehet olyan könnyen rám hozni a frászt, de ezzel ő már tisztában van, azért is igyekszik ennyire, mert tudja jól, hogy nem sok esélye van.
- Kétlem, hogy senkinek se fog feltűnni, hogy új vagyok és a nagy részét a dolgoknak nem értem, de... Szóval azt mondod ne keveredjek bajba, lehetőleg ne ismerkedjem bajkeverőkkel és közben mégis barátkozzam? És ha pár nap alatt megoldják, akkor minek? - oké lassan tényleg nem tudok kiigazodni rajta, mert kezd ez az egész bonyolult lenni. Kísérőm lesz, tartsam magamat távol kb. mindentől, de közben barátkozzam és olvadjak be, amikor tök új nekem ez az egész és sejtheti, hogy úgyis épp elég sok mindenen meg fogok majd lepődni, még akkor is, ha ne adj isten beleolvasok abba a hatalmas könyvbe, aminek persze még mindig elég csekély az esélye.
- És az mivel járna pontosan, ha a te gondjaidra bíznának? - gyanakodva szökik fel a szemöldököm, mert azért ebben semmi jót nem látok, mivel akkor folyton vele kell majd lennem és jó eséllyel ő mondja majd meg, hogy mikor mit tehetek, hová mehetek és ez nem hangzik valami jól. Sőt mi van akkor, ha még egy szobába is tesznek vele?

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2017-01-09, 13:17

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Valóban? - Úgy pillantok Aleshára, mintha meglepne, hogy már betöltötte azt a bizonyos életkort. - Csak mert nagyon nem úgy tűnik...
Néha valóban úgy viselkedik, mint egy gyerek, engem mindenesetre szinte mindig kiborít. Amikor nálunk voltak legutóbb, állandóan azért nyaffogott, hogy menjenek már haza, mert hétvégén buliba kell mennie, megígérte a barátainak, stb... Természetesen, mindig van valami hozzá illő műsora, személy szerint nem is bánom sose, hogy a kelleténél hamarabb utaznak vissza. Addig pedig egyszerűen csak lenyelem a rosszindulató beszólásaimat és igyekszem nem közölni vele a valódi gondolataimat. Mint például akkor, amikor Jensen előtt elég lenge öltözetben jelent meg és kifejezetten flörtölni kezdett vele.. Nem, semmi kapcsolat sem volt köztem és a fiú között, ő apu egyik páciense volt, nem több. Egyszerűen csak beugrott hozzánk időpontot kérni, anyu pedig megkínálta egy kis teával, amit ő el is fogadott. Alesha pedig jött és flörtölt, mint szinte állandóan. Ahogy megfigyeltem, ez nem túl komoly nála, egyszerűen csak szereti, ha bókolnak neki, amit a kinézetével nagyon egyszerű elérnie.
- Nem, nem lesz olyan – sóhajtok fel, miközben a szemeimet forgatom. Alesha szeret túlozni, börtönnek nevezni ezt az egészet... enyhe túlzás. - Még nem voltál igazi börtönben, igaz? Oda mehetsz, amerre csak szeretnél, annyi az egész, hogy lesz társaságod.
Most komolyan nem értem, mi a hiszti tárgya, az unokatestvérem ugyanis imádja, amikor körbeveszik, eddig se ment semerre sem egyedül. Talán leginkább az a tudat zavarja, hogy ez afféle kötelező dolog, nem pedig szabadon választott program. Elvégre, itt nem válogathatja meg, kik lesznek a kísérői, az megy vele, aki pont ráér, nem pedig az, akit ő szeretne. Kissé kárörvendek is a dolog miatt, hiszen most az egyszer nem Alesha kénye-kedve szerint alakulnak a dolgok. Ki tudja, talán ez a kísérlet-dolog még jellemformáló is lehet az ő esetében.
- Úgy nézek ki, mint aki viccel? - vonom fel a szemöldököm kérdőn, miközben felállok, majd leveszek a csomagtartóról egy hatalmas könyvet, végül újból helyet foglalok, a kötetet pedig az ölembe helyezem. - Alesha, nem viccelek. Komolyan kerüld el őket messziről, nem hiányzik, hogy a kelleténél nagyobb bajba keveredj. A Roxfort így is szivességet tesz azzal, hogy elszállásol, hiszen nem az iskola hatásköre a te ügyed. Úgyhogy nagyon szépen kérlek, ne okozz semmi kellemetlenséget másoknak.
Azt már hozzá sem teszem, hogy ezzel rám is rossz fényt vet, hiszen akkor minden bizonnyal direkt keveredne bajba, hogy borsot törjön az orrom alá. Nem szeretném, ha én lennék az, akit előrángatnak, magyarázatot követelve. Ha Alesha bajt okoz, nem csak ő lesz felelősségre vonva, hanem vele együtt engem is kifaggatnak, mindenféle értelmetlen hülyeségről. Egy ilyen háttérrel pedig miként hisznek nekem a későbbiek folyamán?
- Nem, ők nagy eséllyel nem fognak ártani neked – csóválom meg a fejem némileg magabiztosabban. A mardekárosok szája elég nagy tud lenni, de rájuk mégis igaz az a mondás, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. A legtöbb elmenekül, amint bajba kerül. - Ebben a világban viszont nem is ők a veszélyesek, hanem az, amit nem látsz a szemeddel. Ha lehetséges, ne kerülj bajba és ne kezdj magánakciókba.. Majd az aurorok megoldják, csak nekik is idő kell az ilyesmihez.
Vicces ez pont az én számból hallani, amikor annak idején annyit segítettem Harryéknek... Sose tartottam vissza őket semmitől sem, inkább velük tartottam, nehogy komoly bajuk essen.
- Minél hamarabb összebarátkozol a diákokkal, annál jobb – sóhajtok fel, miközben felütöm az ölemben tartott könyvet és lapozgatni kezdem. - Ha lehetséges, ne híreszteld, honnan jöttél, próbálj meg elvegyülni, talán az lenne a legjobb. Tudom, hogy szeretsz kilógni a sorból és szívbajt hozni mindenkire, de ezt mellőzd most, kérlek..
A régi, kritikus énem kezd ismét a felszínre törni, pedig komolyan azt hittem, hogy sikerült elég mélyre ásnom magamban ahhoz, hogy örökre elrejtsem. Alesha azonban könnyedén a felszínre rángatta, ezért pedig mindenképp elismerés jár neki.
- Talán be fognak osztani egy házba is, habár az is lehet, hogy az én gondjaimra bíznak.
Lényegtelen, hiszen Alesha tipikus griffendéles, mindenképp velem kellene lennie. A Hugrabugba nem illik, nem is olyan, mint a mardekárosok többsége, emellett pedig nem normális, aki a Hollóhátba szeretné helyezni.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2016-12-26, 21:16Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem hiszek neki, akármit is mond, biztos hogy fárasztó dolog lehet folyton azon kattogni, hogy milyen rémes és rettenetes végkimenetele lehet a dolgoknak és eseményeknek. Nem hiszem el, hogy ez neki jó. Sokkal lazább is lehetne, de mintha neki tényleg jó lenne, hogy ennyire rettenetesen komolyan vesz mindent. Én már biztos, hogy bekattantam volna a helyében.
- Ha fiatalabb lennék most nyelvet öltenék rád... mázlid van, hogy már elmúltam tíz. - jó ég a végén még tényleg eljutok addig, hogy nyelvet öltsek rá, mert kiborít. Erre is látok esélyt, az a nagy helyzet, sőt elég nagy esély van rá, hogy úgy felhúz, hogy a végén valami olyat vágok a fejéhez, amit igazából nem akarok, de nem fogom tudni visszafogni magamat. Ha jól sejtem erről fog szólni az út, egy részén majd kötekszik, a másik részén meg kiakaszt... komolyan isteninek ígérkezik!
- Szóval azt mondod, hogy olyan lesz, mintha minimum szobafogságban lennék? Marha jó, ezt persze azok az auror fickók egy szóval sem említették. Mint valami börtön... ez normális dolog egyáltalán? - eszem ágában sem lesz hagyni, hogy valaki folyamatosan a nyomomba járkáljon és állandóan csak megpróbáljon irányítgatni, hogy megmondják hová mehetek, hogy mit csinálhatok és persze mikor és kivel, mert gondolom nem sok önálló döntésem és tettem lesz majd a következő hetekben, legalábbis szerintük, mert az holt biztos hogy én nem fogom ezt csak úgy annyiban hagyni. Azért kell nekem az önálló tér, meg az önálló élet, nem fogok folyamatosan másoknak ugrálni, ahogyan ők fütyülnek, akkor sem, ha ez a hely annyira nagyon és őrülten veszélyes, mint amilyennek Hermi próbálja lefesteni.
- Komoly? Szellemek és mozgó képek? Király! És... Weasley-ikrek, oké ezt megjegyeztem, őket hol találhatom meg? Mármint úgy értem, ha el akarom őket kerülni, akkor hová ne menjek? - ártatlan mosoly jelenik meg az arcomon, de át tudjuk jól mindketten, ha már bedobta ezeknek az ikreknek a nevét, akkor holt biztos, hogy meg fogom keresni őket és beszélni fogok velük, mert minden bizonnyal ők segíthetnek benne, hogy ne loholjon majd folyton valaki a nyomomban és hogy én önállóan akarom tölteni a következő napokat... heteket, na az holt biztos.
- Azt túlélem és gondolom azért meg nem ölnek és tudod meg tudom védeni magamat. Azért nem fogom behúzni a nyakamat, mert valaki beszól, egy rendes Granger nem tesz ilyet. Na és... még valami? Összehúzódó falak, meg beszélő szamarak? - a jó ég tudja, végül is ha láthatatlan lovak húzzák a kocsikat, akkor miért ne lehetne végül is akármi azon a birtokon?

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione.Granger
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2016-12-23, 08:44

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hermione & Alesha

- Ha az lenne, akkor nem tenném – vágom vissza némileg epésen a választ, habár hazudok, ezt pedig Alesha is nyilván sejti. Igenis nyomasztó állandóan a lehető legrosszabb végkimenetelen rágódni, de mégis mi mást tehetnék? Egyszerűen csak ilyen vagyok, nem tehetek róla. Nem szeretek a babérjaimon ülni, amikor valaki más veszélyben van. Bárkivel kapcsolatban ezt tenném, teljesen mindegy, milyen szálak fűznek az illetőhöz. Alesha az unokatestvérem, ez azért nem elhanyagolható tényező, emellett pedig én vagyok érte a felelős, engem vesznek elő, ha történne vele valami. Az igazat megvallva, én se aggódnék ennyire, ha legalább egy-két auror rajta tartaná a szemét. Valahogy nagyobb biztonságban érezném magunkat. Igaz ugyan, hogy a Roxfort a lehető legmegbízhatóbb iskola ilyen szempontból, de ne hagyjuk figyelmen kívül azt se, hogy egy vár sem bevehetetlen.
- Legalább él a Földön egy ember, aki bízik benned – sóhajtok fel, ez úgy tűnik, végig szokásom lesz, amíg Aleshával együtt kell lennem. Már most fárasztó, pedig csupán pár perce vagyunk itt, mi lesz még később? Ismerem annyira, hogy tudjam: semmit sem fog figyelembe venni, amit mondok neki. Meghallgat, de elmegy a füle mellett a dolog, amikor pedig kérdőre vonom, akkor is félvállról fogja venni a helyzetet. Szerinte, ha nem történt meg a lehető legrosszabb dolog, akkor teljesen felesleges óvatosnak lenni. Mintha ezzel maga a lehetőség is megszűnne.
- Tényleg? - vonom fel a szemöldököm csodálkozást színlelve, habár soha életemben nem voltam túl jó színész. - Ki hitte volna...
Egyszerűen nem értem a dolgot, miért nem világosították fel kissé jobban erről az aurorok? Idejük lett volna bőven, nekem senki se adja be, hogy ez nem így működik... Aleshát a Roxfortba küldik, illene hát tudnia egy-két dolgot erről a helyről. Az nem megy, hogy én adjak számára mindenre magyarázatot, nekem órákra kell járnom, ahol figyelnem is illene. Nem válaszolhatok percenként az értetlenkedő kérdéseire. Elég idegesítő is lenne, ha folyamatosan a vállamat bökdösné, hogy rá figyeljek.
- Igen és pont ez a helyzet a legalkalmasabb rá – helyeselek mérgesen Alesha szavait hallva. Mindig mindenben belémköt, szinte ez hiányzott ebben a tanévben is. Komolyan azt hittem, hogy nem fogunk találkozni és elég lesz nyáron kibírnom őt és a töménytelen hülyeségeit, erre mit ad Isten? Itt baktat mellettem, én pedig szinte már a falra mászok tőle. Ha nagyon felmérgel, akkor egyszerűen csak fogom magam, felmegyek a bagolyházba és egy gyönyörűen megírt levelet küldök az Auror-központba. Nem érdekel mit fognak hozzá szólni, bírjanak ki ők vele egy napot, majd megtudják, mire fel ez a mérhetetlen indulat. És csakis női beosztottakat tegyenek mellé... Vicces lesz végignézni, ahogy a ruhájukat, esetleg a frizurájukat kritizálja majd.
- Ha hallgatsz rám, akkor nem esik semmi bajod – sóhajtok fel, ebből pedig máris sejtheti Alesha, hogy ebben a világban már az iskolába járás sem egy hétköznapi dolog. - Természetesen mindig lesz melletted valaki, elvégre nem várják el, hogy egyedül kezeld az olyan helyzeteket, melyeket csakis varázslók tudnak. Talán diákot raknak be melléd, szerencsésebb helyzetben pedig egy tanárt. Nem lehetek mindig melletted, így is elég zsúfolt az órarendem, szóval nem kell aggódnod, nem rágom majd állandóan a füled.
Dumbledore professzor sem fogja hagyni, hogy egy mugli egyedül kóboroljon a kastélyban. Aleshának nem csak a bántó megjegyzésekkel kell megbirkóznia, sok olyan dolog lesz a közeljövőben, amit eddig nem volt szerencséje tapasztalni. Azt viszont mindenképp megkönnyebbülés számára hallani, hogy nem én leszek állandóan mellette. Remélem, nem fog visszaélni a helyzettel és kereket oldani valamerre. Mágusok lesznek körülötte, de unokatestvérem a szökés nagymestere volt, ezt alá kell írnom.
- Jó, összefoglalom. Minden háznak van szelleme, szóval elég nagy az esélye, hogy beléjük botlasz. Csak arra vigyázz, hogy ne sétáljanak át rajtad, az igen kellemetlen érzés tud lenni. Emellett pedig a Nagyteremben meg van bűvölve a mennyezet, lesz amikor hó esik belőle, de ne ijedj meg, ez csak varázslat, nem lesz semmi bajod. A képlakók mozognak, beszélgetnek veled, ők teljesen ártalmatlanok. Azon se lepődj meg, ha egy lovagi páncél sétál el melletted, néha ők is szoktak járőrözni...
Még McGalagony professzor bűvölte meg őket pár éve, habár korántsem helyettesítik a tanárokat. A páncélok nem büntetnek és nem vonnak le pontokat, egyszerűen csak értesítenek valakit a közelben, ha elkapnak egy diákot.
- Emellett vannak a Weasley-ikrek, mindent kerülj, ami velük kapcsolatos. Sok hülyeségben benne vannak, nem szeretném, ha velük együtt te is bajba kerülnél, rendben?
Talán pont emiatt fog Alesha bajba kerülni, mert mindenképp figyelmen kívül szeretné hagyni a szavaimat, de erről akkor is szólnom kell neki. A végén még ez lesz a kifogása, amikor kérdőre vonom.
- Ha valaki beszólna, akkor ne foglalkozz vele. Fognak érni támadások azért, mert mugli vagy, de ezeket próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Ne szólj vissza senkinek, mert olyan átkot szórnak rád, hogy a végén a gyengélkedőn végzed...

[You must be registered and logged in to see this image.]
[i][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alesha Granger
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás 2016-12-21, 12:00Hermione & Alesha
Az újdonság varázsa


[You must be registered and logged in to see this image.]
- De hogy folyton csak félj... nem fárasztó?- nem, nem hiszem, hogy meg tudnánk győzni egymást, akár csak egy kicsit is, szinte teljesen esélytelen. Ő szerintem esélytelen, hogy lazább legyen, én pedig talán majd egyszer, ha felnövök akkor leszek komolyabb, de mivel azért apa se vitte ezt túlzásba nem biztos, hogy én olyan nagyon meg fogok változni csak mert idősebb leszek és őszintén szólva nem is igazán szeretnék. Jó nekem így, ahogy most vagyok, így élvezem igazán az életemet.
- Mert anya bízik bennem, sose csináltam még túl nagy marhaságot, de te... - csak ciccentek egyet és megrázom a fejemet. Komolyan, nagyon fárasztó! Mintha direkt csinálná és szándékosan nem hajlandó rendesen állni a dolgokhoz, nagyjából semmihez sem. Annyira túl komoly, hogy ezt már tényleg lehetetlenségnek tűnik egyáltalán csak elviselni. Nem baj, valahogy túlélem ezt, csak nem szabad túl sokat a közelében tartózkodnom. De persze még a miatt is kioktat, hogy nem szaladok neki csak úgy egy falnak... mintha az olyan evidens dolog lenne.
- Oh bocs, sajnos nálunk a könyvtárban ez nem található meg. - na nem mintha egyébként el akartam volna olvasni, de ha csak valaki fogja magát és átszalad egy falon... naná, hogy átgondolom, hogy nem lesz-e belőle valami komoly baj. Azért nem akarok ennyit kockáztatni, bármennyire is úgy gondolja, hogy én akármit megteszek gondolkodás nélkül. Azért ez nem így van.
- Ki tudja, lehet hogy gúnyolódni te is tudsz. - rántom meg a vállamat. Okos és persze tudja is magáról és néha olyan nagyon fölényes tud lenni e miatt, hogy iszonyatosan fárasztó is egyben. Kész csoda, hogy még nem kaptam teljesen idegösszeomlást tőle, de hogy az egész utat hogyan fogom végig bírni, na azt egyelőre még nem igazán tudom. A piszkálódó kötekedése helyett most mégis az köt le, ahogyan lebegteti a csomagjaimat. Ez legalább tényleg érdekesnek tűnik, bár gondolom effélére én nem feltétlenül leszek majd képes, ha jól sejtem.
- De gondolom ez egy iskola, csak nem történnek durva dolgok, akkor minek kellene ide jönnöm? - persze azt már nem mondom ki, de sejtheti, hogy eszem ágában sincs állandóan Hermivel vagy valakivel lenni. Gondolom neki is lesz dolga, mondjuk órái akkor pedig nem ülök majd a szobámban és várom a csodát. Eszem ágában sincs! Felfedezek és kicsit felmérem majd szépen a terepet, mert ahhoz lesz kedvem, ez nem is lehet kérdés.
- Láthatatlan lovak? Van ott bármi, ami kicsit is átlagos? - áh nem, a kérdés is felesleges, kétlem, hogy bármi is lenne ami nem lesz majd nekem új és furcsa. Na persze ettől még eszem ágában sincs nagy és nehéz könyveket olvasgatni naphosszat. Majd felfedezem és kérdezek attól, aki épp szembe jön velem. Ezért szökik fel azonnal a szemem, amikor felveti az ötletét, hogy kölcsön adja a könyvet. Bele se merek gondolni, hogy milyen vaskos példány lehet, szóval nem... nem valószínű, hogy el akarnám olvasni.
- Bármilyen hihetetlen is, de kihagyom. Inkább foglald össze, mi az, ami igazán fontos? Csak hogy tudjam mikor támadnak meg a székek, vagy botlok bele pár szellembe, vámpírba ilyesmi. - viccelek persze, mert hát ezek nem létező dolgok igaz? A könyvekben vannak, meg a filmeken. Na persze arra sem gondoltam volna soha, hogy majd tűzcsóvákat lövellek ki a kezeimből... szóval ez a helyzet is elég új még, de remélhetőleg jó irányba fog változni a helyzet és idővel megint teljesen normális leszek majd.

music | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Új világ, új élet
új lehetőségek, új veszélyek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: King's Cross vasútállomás

Vissza az elejére Go down

King's Cross vasútállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-