Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Neira & Nox

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-10-09, 08:25Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem akadok ki olyan látványosan, legalább is szerintem, de azt nem tudom leplezni az arcomon, hogy ezt a szórakozást teljesen elutasítom, és egyáltalán nem dicsérném meg érte Courtney-t. A szagok és a tettek egyvelegével még a gyomromban is megmoccan valami ellenszenves, persze nem mondanám, hogy rámjön a hányinger, inkább csak az undor. Pedig olyan érdekesen és viccesen indult az este, ha nem jön Nox csak egyszerűen orrbavágom ezt a fazont, és vége a történetnek. Így viszont megismertem ezt a nőt, és a transzi barátját, a különleges kapcsolatukat és életstílusukat, és... szemléletüket. Ami a könnyed csevegésben vicces, az a végletes tettekben inkább ellenszenvessé válik most.
Beplántálom az elméjébe a gondolatot, lemosom, miközben hallgatom Nox dallamos, duruzsoló szavait. Mikor végeztem kicsit felvonva a szemöldököm fordulok felé, kihívóan, arra számítva, hogy végül Courtney tetteit védi meg, még sem foglal állást, csak az én lelkemmel foglalkozik. Rossz döntést hoztam, amikor Courtney-re bíztam ezt a feladatot, sőt, talán már akkor, amikor rosszat akartam ennek a fazonnak vagy bele akartam szólni a jellemfejlődésébe. Most még is, ilyen módon is megteszem, csak így jóval kevesebb traumát él majd át, reményeim szerint. A gondolataim kicsit elragadnak, ahogy végiggondolom, hogy vajon hány embert aláztak már meg így, de Nox közelsége visszaránt a gondolataimból. Szinte fel se fogom, hogy mi fog következni, amikor a szemébe nézek, és már az ajkamon is érzem a csókját. Még soha nem csókolt meg lány, szóval most nagyon is lefagyok és kizökkent ez a dolog, annyira, hogy az állandó koncentrációm, amivel fentartom a külsőmet egyetlen rövid pillaant erejéig megszűnik.
A szemem a szikrázó kékből a csók alatt egy pillanatra zöldes barnára villan, majd vissza.
Nem lököm el magamtól, sőt, valami kíváncsiság arra késztet, hogy várjam ki a végét, a harapást, és ahogy ellép tőlem majd fekete füstté válva eltűnik, több dolog is szépen lassan lezúdul, miközben megcélzom a kijáratot, mielőtt a fazon magához térne a kábulatból.
Megcsókolt egy nő.
És ez a nő valószínűleg egy halálfaló volt.

// ***JÁTÉK LEZÁRVA! *** //

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-10-07, 20:37Neira & NoxSzínpadias kacajban ölt testet a tragikomkus kétkedés, mely nem létező családom firtatására irányul.
- Vicces kislány. - De mégis, mi lapul a pajkos lepel mögött? Kegyetlenség, ezt mind tudjuk, s azon túl... Még az se tudja, aki hordozza. De egy biztos: köze sincs egy mondvacsinált ranghoz, egy lerágott tradícióhoz, egy bosszantó, bugyuta bilincshez, melyet úgy hívnak: család. De hagyjuk is a gyarló hagyományokhoz való viszonyom, sokkal fontosabb dolog miatt vagyunk itt - immáron egy vizeletszagtól bűzlő lekuppant mosdóban, imádott szórakozóhelyem kellős közepén. A hőn szeretett Courtney produkciója épp hogy csak véget ért, már a hátam mögött hallom kecses léptei elhaló kopogását. Semmi mást nem hagyott maga után, csak tettei következményét: a feszült, mételyező csend, a csordogáló könny és húgy, a fortyogó gyűlölet, rémület és bűntudat mind-mind alvilági számlájára írandó. De hazudnék ha azt mondanám nem szórakoztam jól. Az ifjú szépség lelkiismeretének hajthatatlan vágya az oltalomra legalább annyira szórakoztat, mint mikor láthattam megsemmisülni a sarokban kuporgó nyomoronc túlbecsült méltóságát. De Neira döntött. Ha így, hát legyen így, egyikük Sorsa sincs a kezemben, én csupán díszpáholyos törzsvendége vagyok egy végtelennek tűnő alkotásnak, melyet úgy hívnak: Élet. És én még mindig képes vagyok meglepődni kiszámíthatatlanságán...
- Brilliáns... - Öltök ravasz, elégedett mosolyt, s minden szavammal egy lépéssel közelebb kerülök jelenségéhez. Kezeim magam előtt kecsesen összefogva, ha netalán rám szegezné pálcáját, egy lágy mozdulattal igazítom vissza oda, ahonnan jött. A legkevésbé sem tervezek ártani neki, nincs okom rá.
- Egy újabb meglepetés. S lásd, mennyi kín, mennyi szenvedés... Mindez csupán azért, hogy egy újabb aprócska szeletet ismerhess meg önmagadból... Nincs is annál izgalmasabb, mint látni egy avatatlan lélek szembesülését a keserű tényekkel, melyekkel mindig is tisztában volt. De amíg nem övé az érdem, ugyan miért is törődne velük? Ez pedig... - Hajolok még közelebb, szinte már teret sem engedve zaklatott lélegzésének, s egy lágy csókban fejezem ki mindazt a hálát, amennyiben nevezhetjük annak, mellyel úgy vélem tartozom neki ezért a csodálatos estéért. Ha eltaszít magától, ha nem, egy gyengéd harapásra még van idő, melyet alsó ajka kell, hogy elszenvedjen. S azután... - ...a jutalmad. - ...egy utolsó sejtelmes mosoly, tekintetem vágytól csillogó töredéke, s testemből nem marad más hátra, csak egy, a pillanat erejéig vadul cikázó fekete füstfelhő, mely úri hölgyhöz méltán az ajtó mellett dönt kijárat gyanánt. Azok a régi-régi, jól bevált praktikák...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-10-05, 21:19Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Elég szomorú hallani, hogy Nox számára nem létezik barátság, csak érdekviszonyok, de valahol az életem is errol szól. Végül is ki az, akit a barátomnak tekintenék, oszinte szívvel? Maximillian, a féltestvérem, de nem tudom ,ez "ér"? Már az ajkamon van, hogy ugyan a családjáról akkor mit gondol, azok is érdekkapcsolatok-e, de nem tudom, hogy ezt köntörfalazzam-e, nehogy visszakérdezzen, vagy kibökhetem csak úgy. Úgy tűnik, hogy érdekli ezt a nőt, hogy ki is vagyok én az álarc mögött, de ha belőle indulunk ki, akkor azt is elfogadja, hogy kinek akarom mutatni magam. Nem hiszem, hogy elkezdene faggatózni. Akkor hát legyen. - És a családod, a rokonaid? Ők csak a születésedtől fogva tartó érdekviszonyok? - kérdezem, kicsit felvonva a szemöldököm, megbillentett fejjel.
Nem veszem észre, ahogy Nox és Courtney összenéz, viszont azt igen, hogy a "felbéreltünk" és a kopasz eltűnnek valamerre. Noxra nézve egészen egyértelművé válik, hogy tudja, hogy merre mentek, szóval megiszom a poharam tartalmát és már kecsesen le is csúszok a bárszékről. Kicsit elfintorodom, amikor megcsap a csípős szag a hely mosdójába belépve, de a fintor egészen továbbalakul, ahogy felmérem a helyzetet. A Igyekszem kordában tartani az arcizmaimat, de nem tudom leplezni ahogy a szemem kikerekedik a jelenet láttán. Olyan, mintha valami elképesztően alpári filmet néznék, valami nagyon rossz, groteszk, francia jelenetet, valami olyat... Ami bőven benne van abban, hogy kíváncsi vagyok a világ aljasabb szegleteire is. És ez, ez nagyon túl van a konfortzónámon. Nem igazán jellemző rám, hogy elakad a szavam, de még is szótlanul nézem végig, ahogy Courtney távozik is. Meredten bámulom a porig alázott, és talán megfélemlített fazon vergődését, ahogy sík ideg és az emberi vizeletben tehetetlenül térdel és csak Nox szavaira nézek el róla, a nő felé.
A szemembe most már inkább őszinte bizalmatlanság költözik, mintha hirtelen Courtney és az ő mentális épségét kezdeném el latolgatni. Igen, azt akartam, hogy ezt a csávót megszivassák, de nem tudom, hogy ezt így, ilyen formában, tényleg akartam-e. Ha igen, ha nem, megtörtént. Még mindig nem történt semmi arra utaló, hogy tudjam az alkalmi társam boszorkány vagy sem, de van egy olyan sejtésem, hogy a hegylakó ösztönöm nem csal és az. A válasz helyett előveszem a pálcámat, ami a csizmám szárában lapult szolgálatra készen és rászegezem a fickóra, miközben közelebb sétálok hozzá. Undorodok tőle, a szagtól, a tekintetében vegyülő gyűlölettől és űzött vadságtól, mindentől. A pálcám egyenesen rámutat, és semmit sem ért, ez elárulja, hogy az izomagy egy mezei mugli. Elhúzom a számat, talán a fintor is újra visszaköltözik az arcomra, aztán megállva hátra se nézek Noxra, csak varázsolok.
- Exmemoriam. - ejtem ki az igézést, ami vajmi kevéssé az erősségem, de annyira jártas vagyok benne, hogy az elmúlt húsz percet kitörölhessem az elméjéből. - Na most figyelj rám. Ma rájöttél, hogy gusztustalanul bántál a másik nemmel és eleged lett a nyomulásból és hogy nincsen igazi életed, hanem csak egy szánalmas izomagy vagy. - plántálom bele még is a gondolatot, hogy ebből a viselkedéséből elege legyen, még ha a konkrét eseményt ki is törlöm a megalázásáról, valamennyire negatív benyomás megmarad. Míg kába néhány pálcaintéssel eloldozom és arcon locsolom egy halom vízzel. A számat összeszorítva fordítok az alaknak hátat és indulok meg a kijárat felé a WC-ből, és talán az egész szórakozóhelyről. Nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni Nox, hogy töröltem a férfi passióját, ezzel együtt Courtney minden ügyködését, de ha meg akarna állítani, nem tud. Mondhat, amit akar, de mindennek van egy határa, és ez nekem már túl van azon.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-09-25, 13:36Neira & NoxTalán a tapasztalat tekintélyének tudható be, de tekintete hiába nem árul el semmit ami konkrét s fizikai valójában is igaz volna, mégis sugall valamit. Netán az együttérzés szikrája, esetleg valami más, azt viszont látom és érzem, hogy érdeklődése egyértelműen őszinte, mintsem szenzációhajhász. Ez valahol kedvemre való, de ennyi ellenpéldával mögöttem azokat is megtanultam értékelni: nincs hát negatív etalon amihez viszonyítani tudnék.
Harsányan felnevetek a következő gondolat hallatán. Milyen bájos…
- Ugyan kérlek, az én szememben a barátság nem több mint naiv ábránd, mézesmázas burok mögé bújtatott keserédes érdekviszony. – De hiába a fellengzés, mégis valami arra sarkall, hogy még az én olvasatomban is őszintén, ferdítések nélkül feleljek… Különös. – Nem több ez, mint egy jól megkomponált színjáték: szórakozás a különböző valóságokkal. Hiteles vagyok: ha nem mondom, nem kételkedsz valódi mivoltomban, épp csak annyira, amennyire üldözési mániád engedi. S az, hogy csupán egy arcomat mutatom feléd, vagy bárki más felé, közel sem egyenlő azzal, hogy nem vagyok őszinte. A Holdnak is csak egy oldalát látod, egy valódi oldalát, mégis ott a túloldal, csak más módot kell találni hogy szemügyre vehesd. S hiába nem ismered, hiába nem tudsz róla jóformán semmit, botorság volna kételkedni, hogy valóban létezik. Na de kérlek, ezt pont neked kellene elmagyaráznom? – Teszem hozzá incselkedő félmosollyal, hangot adva már-már bizonyos feltételezésemnek, miszerint jócskán több rejlik a lány bájos külcsínye mögött, mint azt sejtetni engedi. Ez azonban rejtély marad előttem, valószínű míg világ a világ. De sebaj, én sem tudhatok mindent… Őszinte sajnálatomra.
A következő pillanatban azonban Courtney és újdonsült partnere sziluettjét látom felbukkanni a távolban. Tekintetét egyenest rám szegezi, majd jelentőségteljeset biccent a mosdó felé, s lágy hajlibbentésnek álcázott mozdulattal egy ötöst próbál üzenni. Öt perc múlva jelenésünk van a mosdóban, magyarán; kitanultam már sajátos jelbeszédét, valahol mindig is csodáltam érte. Egy pillanat elég, s mint a kámfor tovatűnik, ami már Neirának is szemet szúr.
- Ideje indulnunk. – Jegyzem meg, biccentve a lány felé, s lassú léptekkel indulok meg a mellékhelység felé, szigorúan ügyelve az öt perc hatásszünetre. Az út nem igényel szavakat, szenvedélyes kíváncsiság dúl bennem egykori kedvesem legújabb húzásán elmélkedve. S lám, benyitván a kihalt, szurtos, vizeletszagban úszó helységbe, még az én arcomra is őszinte megdöbbenés ül ki, a kegyetlen zsenialitás személyemben ezúttal is lelkes közönségre talált. A látvány, mely engem s a mellettem álló leányzót fogad, minden képzeletet felülmúl: az korábban becserkészett izompacsirta a sarokban fetreng, karja-lába egy levedlett harisnyával egybekötve, melynek tulajdonosa terpeszállásban tornyosul fölé. Az áldozat szája betömve, s bekötözve, szemében egyszerre dúl undor, gyűlölet s félelem, ahogy Courtney felhajtott szoknyájának eddig eltakart tájékaira mered: pontosan oda, ahonnan most egy sárga folyadékcsóva száguld egyenest az arcába. Utóbbi szenvedélyesen kacag, én pedig le se tudom venni a szememet a jelenségről. Pár másodpercig tart a hatás, míg szeretett transzvesztitánk hólyagja teljesen kiürül. Utána kecsesen megigazítja szoknyáját, nyom egy csókot porig alázott, vergődő partnerének homlokára, majd a kijárat, vagyis felénk közelít. Egy huncutkás pillantás, mintha csak egy apró gyermekded csínyben sántikálna, majd faképnél hagy minket, egy utolsó mondatot hagyva maga után.
- Rózsákat az öltözőmbe. – S hős jelenségünknek se híre, se hamva. Színpadiasan tapsolok párat, majd Neirára pillantok, arcomon vegyes érzelmek, melyek egyértelműen egy ördögi kacaj felé húznak.
- Nos tehát... Elégedett vagy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-08-22, 22:06Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Érdeklődve pillantok rá, és szinte iszom a szavait és karizmatikusságát, pedig ez nem jellemző rám olyan nagy mértékben. Éjszakánként sokkal élénkebben élek, mint nappal, ilyenkor olyan emberekkel találkozom és olyan tapasztalatokat szerzek, amikre amúgy nem lenne lehetőségem. Míg a napom nagy részében értően és kedvesen mosolygok, de minden figyelmet nélkülözve, addig most olyan fazonokkal találkozom, akik tényleg méltóak a figyelmemre. Különc és egyedi, és igazából megkockáztatnám, hogy Noxra használhatnám az egyedülálló jelzőt is. Nem csodálat van a szememben, csupán őszinte érdeklődés arra is, amit mond, és az egész jelenségére is. Merőben mások vagyunk, és nem csak Neirához hasonlítva, hanem igazából, Rose-kénti életemben is, a jellemünk és viselkedésünk, a gátak amik engem megkötnek, még is, amiről beszél, az tökéletesen a szívembe talál. Rengetegen ismernek, és még se tudják, hogy ki vagyok, csak azt látják, amit megmutatok nekik, és az körülbelül semmi a valódi lényemből. Stimmel. Fájdalmasan stimmel.
Persze a fájdalmas része cseppet sem ül ki az arcomra, de az igen, hogy megértem, amit mond, és kicsit biccentek is rá.
- Sose? Még egy-két bizalmas baráttal szemben is tartod azt, amit mindenki másnak mutatsz magadból? - kérdezem, egy kis mosollyal, majd óvatosan hozzáteszem. - És melyik arcod látom én éppen? - kérdezem, bár sejtem, hogy túl nagy mélységekbe nem fog menni a személyével és viselkedésével kapcsolatban, hiszen éppen az imént mondta, hogy mindig kell a misztikum. Ezek után annyi esélye van annak, hogy megnyílik és elmondja, hogy mik is a céljai és vágyai, minthogy belőlem mugli fogász legyen. Szóval marad a Courtney után érdeklődés, bár úgy fest, hogy ez is zsákutcába fut. Hogy igazat mond-e vagy hazudik az lényegtelen, nem tudom meg az információt, tehát csak a páros felé pillantok és megvonom kicsit elhúzom a számat. Nem szeretem, ha nem tudom meg, amire kíváncsi vagyok, de nem is vagyok olyan helyzetben, hogy parancsolgatni kezdjek. Talán ehhez a nőhöz képest még nem is lenne elég hatalmam hozzá... Nem mondom, hogy nem lenne érdekes megkockáztatni, de nem adott semmiféle alapot, hogy versengeni kezdjek vele, éppen csak visszatart egy kis információt a barátjáról. Vagy olyasmijéről.
- Őszintén? - kérdezek vissza, és egy féloldalas mosoly villan az arcomon. - Igen, egészen jól leírtad az éjszakáimat. Szeretek kicsit kekeckedni, és a pofozkodás se áll tőlem olyan távol, ezért is mondtam odakint, hogy kezemben tartottam az ügyet. Persze, talán elegánsabb ez a verzió a szívatásra, de egyelőre nem tudom olyan elégedettséget érzek-e majd, mint akkor, amikor kiverem a fogát egy tuskónak.
Mondom, és a pillantásaim újra picit Courtney-ék felé szalad a tekintetem, csekkolom, hogy minden rendben megy-e, majd vissza. Csak hogy amikor odanézek, ez alkalommal egyiküket se látom.
- Hova tűntek?

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-07-17, 21:47Neira & NoxNéminemű kizökkentettségről tesz tanúbizonyságot hirtelen szemöldökvonásom, ugyanis hogy őszinte legyek, erősen kételkedem a lány szavahihetőségében. Bár... belegondolva, netán tüzetesen végigmérve mégsem tűnik olyan hihetetlennek, hogy ő is részese volna a földöntúli ragyogásnak, noha itt-ott megbúvó bizonytalanságából arra merészelek következtetni, hogy ezt a képességét még nem sikerült teljesen az uralma alá hajtani - vagy ha mégis, még nem húzott elég hasznot belőle.
- Túl sokat? - hallatszik egy gyengéd, szarkasztikus kacaj - Pont hogy semmit. A hírnév az én szememben nem több, minthogy egyre többen és többen tisztában vannak a létezéseddel. De hogy igazán behatóan ismernének, netán annál több oldalamat is mint amennyit hajlandó vagyok mutatni feléjük... Nem, kizártnak tartom. Ha rám hallgatsz, sose engedj a misztikumból. - A kiszolgáltatottság azonban más, az valóban adott, de ez ellen tudni kell védekezni. Tudni kell túlélni, hogy úgy mondjam, hisz dióhéjban egész életfilozófiám ezen aprócska mondaton egyensúlyozik.
Érdeklődése ismét csak árnyalatnyi furcsállást vált ki belőlem, nem gondoltam volna hogy Courtney pont minden pucctól, praktikától és kreálmánytól megszabadított mivolta érdekli, ez azonban sugall felém valamit. Egyre nagyobb mennyiségű rejtélyt sejtek a lány mögött, talán érdemes lenne magam mellett tartani, ha csak egy kis időre is. De ugyan mivel tudnám rábírni? A kölcsönös haszon illúziójával? Netán használjam fel Courtneyt a nemesnek nem mondható cél érdekében? Gondolkodásra ad okot...
- Őszintén? Fogalmam sincs. - hazudok rezzenéstelen arccal. - Ezt tőle kellene megkérdezned. - Zárom le a témát ennyivel, holott nagyon jól tudom, hőn szeretett transzvesztitám micsoda undok zsarnokok, emberkereskedők és egyéb túlvilági alakok hű ágyasa - olyan alakoké, melyek közé még én magam sem lépnék be szívesen, legyen szó bárminemű haszonról. Ez persze nem jelenti azt hogy kellő fizetség fényében nem tenném meg, csupán... Nem minősülnének különösképp szívmelengető társaságnak a szememben. De mindegy is, az új kapcsolatokat úgyis a helyzet hozza.
- Na és te? Hobbiszerűen járod az éjszakát hogy bőrfejűekkel kekeckedhess, vagy ez is csak amolyan szerencsétlen véletlen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-05-01, 18:11Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Néhány pillantást veszek a "szerelmespár" felé és egy kis mosollyal nyugtázom, hogy az izomagy körülbelül fél másodperc alatt odaadta minden figyelmét Courtney jelenségének, és valószínűleg át se villant az agyán, hogy gyanakodjon, hiszen aki előtte áll külsejében és tartásában is csupa nőiesség, de még a hanghordozásában is. Nincsen árulkodó jel... Egyetlen helyecskén kívül, viszont az nem bukkan fel, még.
Érdeklődve biccentem félre a fejemet Nox elbeszélését hallgatva és valami elkezd bennem is motoszkálni. Igen, amikor megjelenek valahol, én, Rose Brooks, akkor minden szem rám tapad, és mindenki a kegyeimet keresi a befolyásom és rideg hírem miatt. Jó, ez nem ugyan az, mintha mindenki romantikus kapcsolatba akarna kerülni velem és azért epekednének értem, de valami még is csak hasonló érzés. Küzdenek a kegyeimért, ahogy megjelenek.
- Valójában ezt eléggé meg tudom érteni. Sok embert elvarázsolhat a figyelem és körülrajongás. De ha ilyen nagy a híred nem érzed úgy, hogy kiszolgáltatott vagy és túl sokat tudnak rólad? - kérdezem, érdeklődve. Igen, misztikusan fogalmaz, sőt, van benne valami ravasz kisugárzás is, hamis színpadiasság, de ha túlságosan sokan körbelengik, egy idő után kellemetlen is lehet a figyelem.
Figyelem ahogy megkapja a pezsgőkülönlegességét, ami nekem eszembe se jutna, egyre jobban körvonalazódik bennem, hogy ez a  nő igen csak luxus körülmények között mozoghat, még ha teljesen más körökben is, mint én. Nem hiszem, hogy a seprűforgalmazás vagy a jótékonysági rendezvények lennének a profiljai, bár el tudnám képzelni, hogy a rivális társaság üdvöskéje elvinné egy körre. Igen, Elijah Merchen pont olyan ember, akinek fizetnie kell a társaságért. Kicsit talán kiül az arcomra, hogy elgondolkoztam, de az nem, hogy milyen undorral gondolok a Nimbusz vezérigazgatójára.
- Hát én is ebben reménykedek. Az az igazság, hogy rövid ismeretségünk alapján is úgy sejtem, hogy nem is tudna nem maradandót alkotni. Nap közben még is milyen ügyekkel foglalkozik? Ha már olyan istentelenül gazdag, sőt, lenézi a gazdagságát. - kérdezem, kíváncsiságomat most a különleges transzvesztita barátunk felé fordítva. Milyen érdekes is lenne, ha kiderülne, hogy Rose-ként ismerhetem a nevét, sőt, találkozhattam vele valamilyen munka tárgyaláson, üzletkötésen vagy jótékonysági bálon... Nem mondom, hogy nem lenne érdekes fordulat. Bár senkiről se tudok, aki felvállaltan transzvesztita életet élne éjjelente, szóval vagy nagy titok, és most se fogom megtudni, vagy egészen más üzletekkel foglalkozik és azért nem ismerem. Igazából az a legvalószínűbb, hogy Nox elmismásolja, hogy semmi közöm hozzá, de azért kíváncsi tekintetemet fürkészőn rávetem, és eszemben sincsen rossz szándékkal érdeklődni, igyekszem a nyílt, egyenes széplelket játszani. Jó, most valóban nincsen hátsó szándék, de azért nem mondanám magam a legmegbízhatóbb és legmegértőbb embernek. Ha kiderülne, hogy a riválisom, akkor pillanatok alatt törném derékba a karrierjét.  

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-04-15, 18:19Neira & NoxIsmervén egykori kedvesem, biztos vagyok benne, hogy az a gondosan megformált performansz, amit piciny buksijában eltervezett, nem puszta fitogtatásban merül majd ki csupán. Nem, annál benne sokkal nagyobb...
a kényszer. Igen, talán ez a tökéletes kifejezés. Már-már kényszeresen hajtja a tudat, hogy az, akit egy szempillantás alatt megkedvelt, olyan maradandó látvánnyal távozzon, hogy minduntalan viszonyítási alapként szolgáljon talán egész hátralévő életében. De hogy konkrétan mi is lesz ez a drasztikus végkimenetel, nos, ki tudja, mindenesetre izgatottan várom. Szeretnék meglepődni, rég volt már...
Egyelőre azonban beérem a csinos lánykával, akinek látszólag ismételten szemet szúrt ridegnek ható jelenésem. Kétlem, hogy tartana tőlem, mégis látok benne hogy ösztönös, felöltött tartást, amit a közelemben tanúsít. Hiába, egy jól megkomponált álca, egy végletekig gyötört kisugárzás bárkiből képest előhozni a leglátensebb tartásra való hajlamot is. És bár nincs ínyemre hogy a múltamról faggat, úgy vélem mégis csak megoszthatok vele ezt vagy azt. Elvégre olyan ritka az őszinte érdeklődő... Talán még meg is becsülném, ha jelentene valamit a törődésnek ezen satnya formája.
- Így is mondhatjuk. Tudod, megvan a maga varázsa, ha az embernek pusztán a létezése elég ahhoz, hogy mások a csodájára járván esdekeljenek azért, hogy százezreket elverjenek csupán egyetlen órácskáért a társaságában. - Felelem, egy bódult kis csillanással a tekintetemben. Elégedettség látszik tükröződni benne, ami bár kezd önelégültségbe hajlani, mégis van benne valami ravaszkás ártatlanság, ami képes volna visszarángatni bárkit az esetleges gyűlöletének csapdájából.
Ajánlatára szórakozottan kacagok, majd színpadias legyintéssel egyengetem el további szavait.
- Veuve Clicquot. - Hangzik a szinte bársonyos suttogás, mely mégis tisztán érthető még itt, a zűrzavar magjában tétlenkedve is. A pultos bizonyára érti majd, elvégre neki lett szánva, addig is kényelmesen támasztom tovább a pultot. Hazudnék, ha azt mondanám, az érdeklődés nem kölcsönös, még ha ez is van a nyelvem hegyén - csupán a törhetetlen látszat kedvéért persze. Én azonban nem vagyok a direkt ismerkedés híve, jobb szeretek a helyzet mechanikáját követve lecsapni a fel-fel bukkanó információkra. Ennek azonban még nem jött el a maga ideje.
- Ha engem kérdezel, maradandó végkimenetelre számítok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-04-11, 19:26Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Érdeklődve fordulok minduntalan Courtney és az izomagy párosához, de nem vonom fel magamra a figyelmet. Végül is, vannak muglik, akikben annyira csak csörgedezik valami megérzés-féle, hogy észrevegyék, ha figyelik őket. Jobb, ha nem érez meg semmit, sétáljon csak teljes nyugalommal a csinos csábítója karijaiba. Nem érzem magam cseppet sem rosszul azért, mert kínos helyzetbe hozom, lelkiismeret furdalásom nem lesz, vágtam át már másokat is, és máskor se motoszkált bennem semmi szomorú kis belső hang. Persze, sose szaladt el a ló velem, lehet, ha valami durvát követnék el, akkor már is felébredne a lelkem érzékeny eltemetett szegmense.
A figyelmem viszont a mellettem álló dívára kell függesztenem, mert valami azt sugallja, hogy egy ilyen személyiség el is várja, hogy figyeljenek rá. Még a végén észrevenné, hogy Courtney-t sasolom és beállna a sértett csend. Meg amúgy is, legalább annyira érdekel, hogy mit válaszol, mint az, hogy sikeres-e az eltervezett akciónk. Nem tudom, hogy az én sokadik érzékem pontosan mit is sugall, talán azt, hogy veszélyesebb, mint egy könnyed csevejre alkalmas hirtelen jött barátnő. Végül is, olyan sokkal nem idősebb nálam, bár ez az erős smink és ez a hajviselet az én szememben azért dob rá pár évet. Szerencsére a pókerarc az erősségem, tehát esélytelen, hogy bármilyen erre utaló fürkészést kiszúrjon, azt hiszem nem lenne nála jó pont.
- Tehát kényszer volt a számodra, aztán... hobbivá vált, ahogy nem lett rá feltétlen szükséged? - kérdezem, finoman, bár nagyon terelni akarja a témát, tehát lehetséges, hogy nem is fogok többet megtudni. Egy próbát megér. - Ne gondold túl, csak ismerkedni próbáltam, ameddig el nem válik a páros sorsa. - biccentek ekkor Courtney-ék felé finoman. - Meg hát, ritka egy jelenség vagy, nem tehetek róla, ha érdekelsz. Nem is tudom, Cosmo? - mosolyodok el és kérdezem, és ha igenlést vagy egyéb italnevet hallok, akkor a pultos felé fordulok kikérni kettőt ugyanabból. Kivéve, ha rövidezik, abban nem követem, akkor marad a sikkes kis Cosmopolitan.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-02-25, 09:29Neira & NoxA tapasztalat fájó tekintélye sajnos, vagy nem sajnos számomra azt sugallja, hogy hiába a kezdeti misztikum, hiába a különlegesnek vélt attitűdből kreált hipotézisek halma, a kép, amelyet az átható belső tértől várok, valahogy mindig fájóan közelebb áll a kiábrándító valósághoz, mint azt elsőre sejthettem. Magyarán hiába, hogy kezdetben valakit különlegesnek titulálsz, újszerűségének tudata az önnön tapasztalatlanságból ered: elég csak utazni egy kevéskét, s látnod száz másik hozzá foghatót és meglásd: máris kevésbé tűnik majd misztikusnak.
Ez persze csupán egy időnként megfáradt lélek sóhaja, ezzel párhuzamosan igaz az is, hogy az újszerűség mindenhol ott van, csupán apránként kell keresni, más és más viszonyítási alappal. S ahogy az is, hogy Courtney annak idején menyerő kisugárzásából adódóan ragadott el, mintsem precíz külcsínyével, az csupán hab volt a tortán.
De ami volt, elmúlt, jelen pillanatban csupán enyhe megnyugvással tölt el létezésének tudata, s szeretném, ha ez még sokáig így is maradna - pusztán mérhetetlen kiegyensúlyozottságom fenntartása végett.
Azonban hiába a nyugodt társalgás, az események lassacskán beindulnak, így én is kénytelen vagyok felbontani kényelmes pozíciómat. Megmosolygom Courtney eltökélt céltalanságát, én azonban nem sietek sehová, lassú, kimért léptekkel követem kettejüket, időközben elmerengve a szórakozóhely bódult tömegén. El se tudom képzelni, őskori pajtikám hogyan keveredett egy ilyen helyre, de mint tudjuk, szükség törvényt bont, ezt nem is érdemes firtatni. A helységbe érkezvén keresek egy közeli pultot, s elkényelmesedett arckifejezéssel nekidőlök, félszemmel figyelgetvén a két leányzó tüsténkedését. Még sutyorognak valamit, majd Courtney balra, Neira jobbra el, s utóbbi máris közeledni látszik felém. Kecsesen elfordítom a fejem, mintha már jó ideje itt ácsorognék, s csak akkor szegezem rá ismét tekintetem, mikor mókás közvetlenséggel érdeklődni kezd felőlem. Ez a lány tudja hogyan kell bókolni, ez tény és való, s ezen képesség értékeléseképp még attól is eltekintek, hogy nagy valószínűséggel mindezt csupán azért mondta, hogy kiszedje belőlem az áhított válaszokat. Elvégre így kell ezt.
- Utólag talán izgalmasnak hat, akkoriban azonban inkább választottam volna a kegyes halált, mintsem a történet folytatását. De nem lényeg. Mesélj, miféle válaszokat vársz. - felelem játszi könnyedséggel, majd türelmes ravaszsággal telített  mosolyra váltok. Hazudnék, ha azt mondanám nem érdekelnek a kérdései, azonban őszintén remélem, hogy a válaszok nem arra kellenek, hogy nyomorult életutamat elemezgetvén próbálja felállítani a maga sajátos képét, miszerint vajh' milyen úton-módon lettem végül ennyire elbaszott. Az bosszantó lenne, d elegyünk naiv pozitivisták. És ha már itt tartunk, meg is rendelhetné az említett italt, kezd gyötörni a szomjúság, és lusta vagyok elővenni a pénztárcám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-02-05, 22:05Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Előttem még csöppet sem oszlott el a misztikus köd, ami Courtney különleges jelenségét övezi. Még mindig izgalommal tölt el, ha hozzám ér vagy hozzám szól, mert érdekel, hogy milyen személy lehet emögött a csinos külső mögött. A különleges életvitele valamiben hasonlít az enyémre, hiszen a mindennapokban ő is tehetős lehet és valószínűleg nem is ennyire felszabadult, de azért eléggé nagy különbség, hogy én csak a gőzt engedem ki esténként, ő viszont transzneműként éli az éjszakai életét. Ez egészen más módja a nappali élet megtagadásának, és kimondottan érdekes módja. Figyelem a szavait, és először én is azt hiszem, hogy az izomagyról beszél, de aztán eléggé egyértelmű lesz, hogy Nox-hoz és az ő dolgukhoz tette ezt a megjegyzést. Kicsit elmosolyodom kettejük közös és különböző vonásait figyelve jellemükben és kinézetükben is. Kíváncsi lennék, hogy milyen volt az életük, hogy milyen most az életük. De hogy emiatt kövessem ezt a nőt, azt mondjam, hogy vezessen be a prostitúcióba, csak a hecc kedvéért, az nagyon nem szimpatikus. Az pedig, hogy úgy kövessem végig az életét és nézzem meg, hogy hogyan is dolgoznak, hogy valóban élvezik e azok a fiatal lányok, amit csinálnak, nos, ez kivitelezhetetlennek tűnik.
Hirtelen csak eljutunk oda, hogy Courtney kedvet érezzen és mire nyújtanám felé a kezét addig alpon is van és szinte beleveti magát a feladatba. Noxra pillantok, kissé kérdőn, hogy vajon mindig ilyen peckesen indul neki, úgy, hogy azt se tudja merre halad, de ez csak egy gyors összenézés, aztán azonnal, hosszú, magabiztos, de kecses léptekkel követem is. Csúnya is lenne, ha egy ilyen vad, szexi bőr és csipke ruhában, magassarkú cipőben trappolva vagy futva követném őt. Vagy egy földre szállt dominának tűnnék, ami nem feltétlenül vagyok. Nem, én szépen ringó csípővel, fürge léptekkel érem utol és lépek mellé. Egy könnyed mozdulattal belekarolok olyan csajosan, hogy együtt haladjunk tovább és szépen átvegyem a haladásának az ütemét.
- Merre is vagy, merre is vagy te nyomoronc... - suttogok félhangosan tűnődőn, bár valószínűleg a nyüzsgésben és a zenében alig hallatszik bármi belőlem. Egyszer csak kiszúrom, egy csajjal táncol valahol a bal szélen, de nagyon is látszik, hogy a lány csapkodja el a kezét és próbál kihátrálni a helyzetből. Finoman arra fordítom Courtney-t és rámutatok a fickóra, nem lehet félre érteni, a legnagyobb izomagy, aki nem érti meg a nemet. Azt hiszem nem lenne előnyös, ha mi is mutatkoznánk Nox-szal, lehet levágná, hogy itt valami nem stimmel, hiszen határozottan bunkón zavartam el. Eléggé hihetetlen lenne, hogy lelkiismeretfurdalásból hoztam neki egy csini csajt hogy őt szedje fel. - Akkor... Csavard az ujjaid köré, istennő vagy. - bókolok egy kis kacsintással, de a szavaim őszinték, tényleg gyönyörűnek tartom őt. Ha Courtney beveti magát, akkor Nox felé fordulok, csak a szemem sarkából figyelek a "szerelmespárra" szurkolva, hogy jól alakuljon.
- Addig egy ital? Mesélhetnél, hogy ilyen kevés idő alatt, mert hát nem tűnsz harmincasnak, hogyan lettél már is mestere az ifjú éjjeli pillangóknak. Izgalmas életed lehetett, hogy ilyen kemény nő lettél. - ami a szívemen, az a számon, továbbra is. Habár a nő kinézete csöppet sem az én ízlésem, azért az eddigiekből is látom, hogy nem lehet könnyen megtörni, erős és céltudatos, még ha szereti is a ködösítést és a látványos, ködös előadásokat.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-02-05, 09:04Neira & NoxBár a misztikumokkal övezett Courtney jelensége kétségkívül önmagában is hordoznak néminemű sejtető titokzatosságot - szavairól nem is beszélve - az esetek többsége csupán mondvacsinált illúzió. Körbelengik személyét a furcsábbnál furcsább hipotézisek, netán tulajdon életútját  illetően, mondván: ő egy furcsa ember, holott saját maga szerint a legkevésbé sem. Így van ez most is: hiába hagynak szeszélyes szavai szemernyit aggodalmas űrt a lányban, Courtney tudatos szándékai az "adósságot" illetően nagyjából egyenlőek a nullával. Persze azért kellőképp szórakoztató kelteni az ördögi zseni szerepét, nemde? De. No meg az is nyílt titok, hogy szándékai közt előkelő helyen szerepel Neira ha nem is törzsvendéggé, de visszatérő látogatóvá avanzsálása. Hiába, a szép embereknek senki sem tud ellenállni.
Ami pedig az én életemet illeti... Nos, nem szeretem ha tárgyiasítják, ezért is tűnhetek kissé szúrósnak, ami a kifejtését illeti. Hiába, túl görcsösen ragaszkodom a tekintély illúziójához - de ha az áldott tudatlanságot vesszük alapul, mondhatjuk, hogy sosem tapasztalhattam meg a polgári lét zamatát, így el sem tudom képzelni viszonyítási alapként. Nem is baj, úgyis csak kiábrándulnék egyesek milyen aprócska dolgokat fogadnak őszinte megrökönyödéssel. A tapasztalatlanság átka... Vagy talán gyermeki gyönyöre.
Neira gesztusán azonban egy röpke pillanatig elmélázok. Mint mondtam, kedvelem a pimasz dinamikáját, de viszonylagos meghunyászkodása sem kerülte el a figyelmem - ennek burkolt kezelése azonban csak még szimpatikusabbá teszi őt számomra. Ez persze nem jelenti azt, hogy a továbbiakban kímélni szándékoznám szavaimmal.
- Majd beszélek vele... De nem lesz könnyű. Rendkívüli mód neheztel rád, azt hiszem érthető okokból. - zökkent ki Courtney csilingelése pillanatnyi merengésemből. Kell egy villanásnyi idő, mire összerakom, hogy arra a bizonyos főbérlőre céloz, aki miatt én most itt vagyok, és nem kettejük csínyének áldozatára - melynek természetesen én vagyok az értelmi szerzője. De ez valójában egy lényegtelen információ, csak az én öntudatomat simogatja.
- Ugyan, megpuhítom én, csak kerüljön a szemem elé. - felelem könnyed legyintéssel.
- Ebben biztos voltam. - kapom is a huncutkás mosollyal kísért választ, s kedvenc transzvesztitánk tekintete ismét Neira felé sandít. - Hm... De vajon mikor is tartja kedvem? Mondjuk most. - kuncog az orra alatt. - A férfiasságom miatt meg ne aggódj, vén róka vagyok már. Nem leszek ám kíméletes. - nyújtja drámaian a kezét, várván hogy valaki felsegítse, majd mikor konstatálja a tényt, hogy két századmásodpercnyi idő alatt erre a feladatra senki nem vállalkozott, magától felpattan, és peckesen elindul a tánctér felé - időközben hátra kacsintva nekünk, hogy kövessük. Jól tudom: fogalma sincs hova megy, de mindezt olyan határozottsággal teszi, hogy senki nem merné megkérdőjelezni bizonyosságát. Időközben persze észrevétlenül lassít kecses léptein, hogy felzárkózzon Neira mellé.
- Szóval, kit is keresünk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-01-20, 23:42Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]Mivel tanácstalan vagyok, hogy pénzen kívül mit adhatnék neki, Courtney megkönyörül rajtam és mással áll elő, legyek az adósa. A kacsintására ejtek egy kis félmosolyt és biccentek azonnal, elfogadva az ajánlatát, de magamban csöppet sem ennyi a reakcióm. A szemem megvillan ugyan, annak örömét jelezve, hogy belemen az alkuba, de mögötte jóval több van: nem gondolnám, hogy ez az adósság valaha az életben ki lesz fizetve. Mivel Neira csupán egy árny, egy olykor-olykor felbukkanó eszköz a számomra, ha valaha Courtney be akarná hajtani rajtam, még is hol keresne? Biztos vagyok benne, hogy képtelen lenne rám találni. Persze, ha olyan dologról lenne szó, ami egy aprócseprő semmiség, akkor miért ne tenném meg neki, viszont biztosan nem mennék bele, hogy akármit kérhessen és valóban kössön a szavam. Tudom, hogy túl sok rosszindulatot sejtek mindenkiben és gyanakvó vagyok, de ha valaki azt mondja, hogy az adósa vagyok, az se lepne meg, ha másnap asót nyomna a kezembe hogy elássak egy hullát. És ebből érhető okokból inkább nem kérnék és inkább meglépnék majd előle.
Viszont itt és most cinkosan biccentek, hiszen ez segíti elő, hogy az a bizonyos csel, a kis szivatás, ami miatt lényegében belekapcsolódtam ebbe a társaságba, végbe mehessen. Bár az az igazság, hogy egyre mellékesebbé válik a szememben mindez, hiszen Nox jelensége és most már életének egyik érdekes ismerete jócskán elvonja a figyelmemet a gyermeteg csínyről.
Igen, érdekel a téma és valóban érthetetlennek tartom ezt az életutat, és ez nem azt jelenti, hogy véglegesen elbagatelizáltam, és nem változtatnék soha véleményt. Tán egy kissé sértegetősre vettem a figurát, de azért várom a válaszát, főleg, mert márványfehér arca még csak nem is mutat túl nagy bosszúságot. Mondjuk, ez nem jelenti azt, hogy válasza nem lesz kellően csípős.
- Ugyan, a létogosultságát nem firtatom, legősibb hivatásként szokták híresztelni. - vonom meg a vállamat, mintha nem hatott volna rám csöppet sem egy a negédes mosoly és csöppet sem bíztató befejezés tőle. Valóban nem mondanám, hogy meg tudnék ijedni ettől a nőtől, de hülye nem vagyok, érzékeltem, hogy nem kéne erőltetnem a kérdéseimet, legalább is biztosan nem ilyen hangnemben. De mivel másként nagyon nem megy, inkább hallgatok. Arra nem is felelt, hogy könnyen lehet-e rossz útra téríteni a fiatal nőket, de jobb is ez így. Csak átváltozna a szememben ez a nő valami sötét, kegyetlen Madame-má, aki tönkreteszi a fiatal életeket, ahelyett, hogy valami értelmes célt vagy kilátást adna az életüknek. És most csöppet sincs kedvem egy ilyen csili-vili ruhás koktélozós bulinak indult estén ilyen mélyre süllyedni a gondolataimban.
Courtney kérdésére visszaemelem rá a tekintetem, aztán fürgén körbepillantok a helységben, de jócskán beljebb vagyunk, mint ahol a pasi először a parketten rám nyomult, szóval ahogy várható volt, nem pillantom meg.
- Amikor csak kedved tartja, nem hiszem, hogy messze jár. Nox ajánlott neki egy nőt, de erősen kétlem, hogy bárkinek is bejönne az a tuskó, és lelépett volna valami szobára. De hogy akarod csinálni, hiszen nyilvánosan érdekes lenne megmutatnod, hogy férfi vagy, kettesben viszont lehet ennek veszélyesebb kimenetele is, ha magadra maradsz vele.  - kérdezem, és dobom be azonnal az aggályaimat. Ó, igen, aggódni is tudok egy ismeretlenért, nem akarom, hogy miattam felaprítsa egy férfiasságában hirtelen csalódott izomagy.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-01-15, 20:13Neira & NoxCourtney sajnos vagy nem sajnos, de nem tartozik abba az igen csak gyakran felbukkanó embercsoportba, akik némi piszkos bankókötegekért ölni tudnának. Nem, sőt, ő maga egyenest lenézi a pénzt, de mivel tudatában van tulajdon halandóságának, és hogy egyedül aligha tudná megváltani a rá épült világot, így hát nincs más lehetősége, mint kihasználni azt, s minden általa nyújtott lehetőséget. Ahj, ezen gondolattól zsigeri rajongással tudnék fordulni kimért személye felé, de nem tehetem, az ütközne az elveimmel.
- Tudod mit drágám? - oszlik el egy csapásra a Courtney szeméből áradó sejtelmes feszültség. - Az adósom vagy, ennyivel beérem. Csak szólj, és kezdődhet az akció. - Kacsint pajkosan, s tudata máris ráhangolódik kettőnk szálára - mely úgy tűnik lelkes megfigyelőre lelt a csinos Neira személyében. Már épp ejteném ki misztikumokkal övezett mondókám másik felét, mikor is az említett személy kissé ripacs módra közbeszól, és rendkívül antipatikus hangnemben elemezni kezdi tulajdon életutam - amivel titkon talán még szimpatizálni is tudnék, így szavai pillanatnyi feszültség helyett ambivalens űrt hagynak bennem csupán. Egy pillanatra összeráncolom a szemöldököm, de arcomon az ingerület legcsekélyebb jelei sem mutatkoznak a továbbiakban - végtére is volt időm megedződni, ami az idézőjeles véleménycseréket illeti. Szavaim továbbra is táplálják végtelenül higgadt aurám, s pár másodperc gondolkodás után válaszra is méltatom a lány szavait.
- Kedvesem, kedvelem a pimasz dinamikád, de naiv vagy, ha azt hiszed csak azon dolgoknak van létjogosultsága amit teljes egészében megértesz. Ha rám hallgatsz: sose magadból indulj ki, először mindig az objektív szempont lebegjen előtted. De hogy ne maradj kíváncsi... A "kivéve" rész a mondandódban tökéletesen lefedi a helyzetem. Nekem a szex csupán eszköz, számomra az állítólagos érzelmi töltete is csak egy kifacsart valóság. Abban viszont igazad van, hogy sokaknak nincs gyomruk hozzá, mégis csinálják... De mint tudjuk, a gyengék elbuknak, mert el kell bukniuk. A sajátos jelzőidtől meg kímélj meg ha lehet. - Teszem hozzá zárásképp, egy gusztustalanul negédes mosollyal megkoronázva. Courtney ennek láttán halk kuncogásba kezd, és lágyan végigsimítja tökéletesen matt orcámat, majd ismét Neira felé fordítja bájos buksiját.
- Nos tehát, mikor kezdünk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2017-01-08, 21:35Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]Kicsit meglepődök, amikor a pénzre a beszélgetőpartnerem csak felnevet. Meglepődve pillantok el mellette Nox felé, mintha azt várnám, hogy ő megmagyarázza, hogy mi ebben olyan vicces, de végül Courtney folytatja.
Furcsa nekem a helyzet, tekintve, hogy gazdag családból származom, amiben mindennek az alapja a pénz volt. Ha valami kellett, akkor meg lehetett venni. Mindent meg lehet venni. Ő még is mást akar? Sosem éreztem úgy, hogy én ragaszkodnék a pénzhez, talán azért, mert tudom, hogy nincs az az isten, hogy kifogyjak belőle. És úgy tűnik, hogy ez a nő... férfi is így van ezzel. Próbálom az arcvonásaiból kivenni, hogy mire is gondol, de túlságosan mélyen elmerül az emlékeiben, én pedig nem vagyok valami született legilimentor, hogy kitaláljam gondolatait. Minden esetre annyi egyértelmű, hogy pénzzel nem tudom megvenni ezt az akciózást tőle. Kicsit a kedvemet szegi, ugyanis fogalmam sincs, hogy mi mással rukkolhatnék elő. Ahogy méreget azért az arcomról tökéletesen lerí, hogy akármennyire kedves, ha valami szépséget talál rajtam és természetben fizethetném meg, na az ki van csukva. Tudom, hogy a képességem ritkává tesz és ha esetleg azt árulnám el neki, akkor biztos, hogy elő tudna állni valamivel, amiben jól jönne egy alakváltó, de ez túl nagy ár. Még is csak egy megviccelésről van szó, a legnagyobb titkomat biztosan nem árulom el érte.
- Nem is tudom, ha olyan gazdag vagy, akkor nem tudom mit ajánlhatnék fel, amit nem vehetnél meg magadtól. Ajánljak fel egy szép ékszert? Vagy leszek a verőleányod és behajtok egy zűrös tartozást. Vagy szükséged van egy fordítóra vagy hostessre a mindennapjaidban? Még is mi kéne tőlem? - teszem fel a cseppet sem költői kérdést, komolyan meg vagyok lőve. Magamat tuti nem bocsájtom áruba egy ilyen kis semmiségért, az fix.
Kicsit elhallgatok, hiszen közben a "másik szálon" Nox és Courtney között is egy érdekes téma bontakozik ki. Utódok és tanítványok? Jó, lehet, hogy kicsit túlságosan érdeklődve szóltam bele a társalgásukba, de nem zárkóznak el attól, hogy bevonjanak bele engem is. A fehérhajú nő bele is kezd a kis monológjába, amiben sejtelmesen bemutatja, hogy.... prosti. És prostikat futtat. Igen, Courtney tökéletesen fogalmazza meg, amire magamban jutok.
- Ó! - bukik ki belőlem a meglepődés hangja. Jó, egy pillanatig se tűnt egy szemérmes nőnek, na jó, ha őszinte akarok lenni, akkor még talán a homlokára is van írva, hogy kurvás, de ez nem jelenti mindig azt, hogy a nő valóban ebben az... iparágban tevékenykedik. Egy kicsit el kell gondolkoznom, hogy még is ezzel az információval mit kezdjek vagy hogyan kéne lereagálni, aztán úgy döntök, hogy próbálok lazának tűnni és túllendülni azon, hogy még nem igazán beszélgettem prostival. Jó, attól még nem rakok lakatot a számra.
- És, könnyű fiatal lányokat a sötét oldalra csábítani? Még is miért kezdi el valaki árulni a testét? Azt ne mondd nekem, hogy élvezi a szexet és csak plusz pont ha fizetnek érte, mert ez elég... Gáz. Kivéve, ha te választhatod ki kivel fekszel le és nem megélhetés, de akkor se értem miért jó ez bárkinek. - érdeklődöm, és egy pillanat erejéig se rakok szűrőt a szám elé, simán kimondom, hogy a prostitúció milyen idegen nekem, és pénzt kérni a szexért milyen gáz, mind a két félnek. Érthetetlen, de ha ő tényleg csinálja, sőt még futtatja is a lányokat, biztosan meg tudja magyarázni. Vagy kiakad és elzavar. Jó, ez utóbbira azért nem látok sok esélyt, mintha élveznék, hogy kiakaszthatnak. De sebaj, mert én meg élvezem, hogy új és új oldalát ismerem meg a világunknak, nem csak az unalmasan tökéletes kirakat társadalmi életet, amivel ver a sors.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-12-31, 18:43Neira & NoxEgy rövid ideig nem hallok mást, csak Courtney rekedtes hangjának kellemes búgását, ahogy dallamosan átszűrődik a bulizajnak csúfolt tompa hangtömegen. Ugyan roppant bájos koktélparti-effektusnak tudható be a maga lecsupaszított módján, én mégsem veszek róla tudomást. Hagyom, hadd beszélgessenek, hisz pillanatnyilag nem akad semmi, amiért hegyeznem kellene a fülem - mindkettejük gesztusaiból kiolvasható nagyjából merre jár az eszmecsere. Addig is békés bódultsággal meredek az ide-oda lézengő kábulatig hajszolt ifjak szanaszét álló tömegére. Megvan a maga nyers, színpadias hangulata.
- Pénzt? - hallatszik ismét Courtney csilingelő kacaja, ezúttal egy huncutkás szemöldökvonással kísérve. - Ugyan kérlek... A pénz számomra értéktelen. Hegyekben áll mindenhol amerre csak nézel. Szomjazó korcsként áhítozik utána majdhogynem mindenki, aki valaha megkóstolhatta a fényűzés zamatát. Kifacsarja őket, szánalmas, kapzsi bábokká avanzsálódnak tőle... - süti le egy pillanatra elmélyült tekintetét. Pár másodpercig nem tesz mást, csupán maga elé néz, mintha valami olyasmi gondolat lepte volna el zseniális elméjét, ami mindmáig fájó pontként funkcionál számára. Erre azonban hamarosan rádöbben, és ismét kirajzolódik arcán a már jól ismert ravaszkás, mégis bizalomgerjesztő mosoly. - Bocsáss meg, ez nem tartozott ide... Mindenesetre nekem nincs szükségem pénzre, van épp elég. Épp elég, hogy életem végéig tékozolhassam. Valami mással kell előállnod, valami egyedibbel... - Méri végig a lányt, keresve kutatván, hogy mi olyat tudna mutatni, amire szüksége lehet. Tudniillik, Courtney szenvedélyes gyűjtő, akár az egzotikus tárgyakat, akár leendő, vagy már maga mögött hagyott szexpartnereit nézzük - így hát sok lehetséges végkimenetel adott, ami a helyzetet illeti.
Én a magam részéről megvárom a sorom, az alku rám eső részét egy általam felhozott ügyben. Nincs különösebben drasztikus célom, csupán a múlt egyes eseményeit szeretném a szőnyeg alá söpörni, hogy a jövő egy fényesnek ígérkező szakasza kibontakozhasson - ennek fényében pedig mi mással is fizethetnék, ha nem tulajdon testemmel, méghozzá a kölcsönös vágy tényének teljes tudatában? Annak idején valóban akadt köztünk valami hőn szeretett transzvesztitámmal, részéről talán még az a különös, bizsergető érzés is jelen lehetett, amit szeretetnek szokás csúfolni. Különös kapcsolat volt a miénk, ám drasztikus véget kellett hogy érjen. Milyen szomorú...
- Nocsak-nocsak... - Meredek kérdőn Neirára, s arcomra diadalittasnak ható mosoly költözik. - Ha nem tudnám milyen érzés a kíváncsiság, talán még le is teremtenélek. De hogy ne maradjon benned túl sok kérdőjel: az éjszakában dolgozom, az éjszaka szülötteként. Egyike vagyok azoknak, akihez akkor fordul az ember, ha igényei támadnak - legyenek azok bármineműek.
- Értsd: prosti aki prostikat futtat. Noha diverzebb módon mint azt gondolnád. - teszi hozzá Courtney incselkedő kacajjal, amitől egy pillanatra szórakozottan félrehúzom a szám. Végül is igaza van... Csupán jobb szeretem a méltóságteljes körítést, még ha csak egyszerű tényközlésről is van szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-12-19, 15:40Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]
A figyelmemet leköti Courtney jelensége, már jóval kevésbé pillantok Nox felé, akivel egyébként ideérkeztem. Bár csak a hely előtt futottunk össze, és amúgy sem köt semmi hozzá, hogy vele foglalkozzak. Érdeklődve figyelem a nő... férfi... szóval transzvesztita válaszait, miközben próbálom magamban a helyére tenni az érzéseimet. Ellenérzést nem találok magamban aziránt, hogy hogyan éli az életét, bár közel se mondanám, hogy megértem. Nehéz olyan neveltetéssel, mint az enyém, csak úgy megértenem azokat az embereket, akik hiába léteztek mindig is, a társadalom durván szólva "selejtesnek ítél". És én éppenséggel a társadalom igényére lettem formálva, valaha. Tegyük hozzá, hogy elég rosszul, ha most éppen itt vagyok.  
Minden esetre úgy tűnik, hogy a csinos teremtésnek nagyon is tetszetős az ötlet, hogy kicsit fejbe kólintson képletesen egy bumburnyákot, de mikor azt kérdezi, hogy mit adnék cserébe, összevonom a finom kis szemöldökömet.
- Hát... pénzt, gondolom? - inkább kérdezem, mint válaszolom, hiszen mi mást adhatnék? Minden pénzbe kerül, ha valamit akar, végül is simán ki tudom fizetni neki, meghívni egy üveg borra, venni neki egy új... akármit, vagy csak kezébe nyomni a cash-t. Nem nagyon számít, csak mondjon egy összeget és kiderül, hogy van e éppenséggel nálam annyi. Viszont közben Nox és Courtney áteveznek egy egész más témára, amire először csak fél füllel figyelek, aztán kissé érdeklődve billentem félre a fejemet. Nem éppen az én dolgom, sőt, a felét nem is értem, de azért nem fogom vissza magam, hogy bele ne szóljak.
- Miben is követnek téged ezek az eljövendő utódok? Csak puszta kíváncsiság, bocsi, hogy így közbekotyogok a magáncsevejnek. - szúrom közbe, érdeklődve végigmérve a nőt. Persze, látszik rajta, hogy nem egy buta nőcske, de alig idősebb nálam, és az extravagáns stílusán kívül fogalmam sincs, hogy mi az, amivel mentorálni tudhatna másokat. Persze, ismerem úgy húsz perce? És egy szórakozó helyen vagyunk. Nyilván nem mindenki fitogtatja tudását minden másodpercben. De akkor is úgy sejtem, hogy nem egy festőművésszel van dolgom, aki kis művészpalántákat mentorálna. És határozottan érdekel a téma. A lopás és a börtön nem nagyon borzaszt el, előbbi megesik, utóbbi elől pedig nem olyan nehéz meglógni az én képességeimmel. Az utolsó szavakat suttogóra veszik, így elpillantok, mintha nem figyelnék, csak a fülecském figyel oda serényen, a szemem a többi embert pásztázza körülöttünk. Ezek között tuti, hogy volt valami. Tuti. De olyan furcsa, hiszen mind a ketten közel azonos típusúak, mármint jól össze vannak rakva, csinosak, kicsit... fontoskodó-misztikus hatást keltenek. Én azt hittem, ha van egy lány-lány pár, akkor az egyik... fiús, a másik meg lányos, és ez mindig így van. Igen. Ennyire nem volt szerencsém soha semmilyen nem-hetero emberhez.

//Bocsánat, hogy nem mozgatom Courtney-t, de nagggyon nem az én világom és így nem tudom hitelesen játszani. Inkább a kezedbe adom. : D //

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-12-10, 14:07Neira & NoxHuncutkás mosollyal konstatálom Neira kezdeti zavarának könnyed elmúlását, mely bár igen szórakoztatónak bizonyult, nem árt átlendülni a formaságokon. Színpadias sértettségén is elhagyja némi halovány kacaj a szám, őszintén szólva a legkevésbé sem veszem komolyan, ami talán újabb enyhe durcáskodásra adhatna okot, de ennyire azért nem szükséges belemerülni a részletekbe, - hiába bennük rejlik az ördög. Így hát se én, se Courtney nem méltatja válaszra a szórakoztató kifakadást, ami úgy tűnik, gazdájának is csalt némi derűt bájos pofikájára.
Mindhárman gyönyörünk teljében, puszta jelenlétünkkel sziporkázunk a kényelmes ülőalkalmatosságon, s bár szende kis közösségünknek valószínűleg a legkevésbé sem okoz meglepetést, mégis egyfajta erőteljes, vonzó misztikum ölelhet minket körül, ahogy bódult pillantások százai kísérik minden egyes rezdülésünk. Persze a tündöklő sugárzás, a tekintetekben való lezser habzsolás jelensége mint olyan nagy valószínűséggel egyikünknek sem okozhat különösebb meglepetést, most mégis mintha csak a sors játszadozna velünk röpke gyülekezetünk kapcsán, úgy vagyunk jelen valamiféle különös égi teremtményekként. Netán Charlie angyalaiként, vagy mi a szösz - alternatív kiadásban persze, melyben a lányok finoman szólva is kicsinálják korábbi gazdájukat és önálló utakra terelődnek. Haha.
Kényelmesen figyelem Courtney és Neira eszmecseréjét, időnként elmélázom egyik-másik érzelemdús tekintetén. Előbbi szenvedélyes kíváncsiságán, utóbbi zavart, mégis egyre lejjebb épülő gátlásokkal teli érdeklődésén. Valahol mélyen valamiféle kifacsart örömmel tölt el, hogy ekkora újdonságban részesíthettem őt, még ha számomra ez mindig is a hétköznapjaim rutinszerű részét képezte. Időnként elragad a vágy, hogy saját, már általam megjárt utamra tereljek másokat, hogy megtapasztalhassák azt amit én, olyanformán ahogyan én, ezáltal engem tekintve utuk kiteljesedett végletének. Ejnye Nox, micsoda naiv, determinista idealizmus.
- Ááááh, hogy úgy.... Micsoda rafinált kis bige vagy te drágám, gyakrabban is meglátogathatnál! - hallatszik Courtney csilingelő kacaja - Szeretnéd hogy elcsavarjam a fejét? Vakon buzgó férfiúi ösztönei mögé bújva illegessem magam ide-oda, majd előkapván a huncut lompost kergessem a megszégyenült őrültség határára? Jahaj, de régen kértek tőlem ilyesmit. - nevet már szinte önmagából kikelve, látszólag roppant jól szórakozik a helyzet vizualizálásán - érthető okokból persze. - És pontosan mit is kapok én ezért cserébe? - hallatszik a döntő kérdés. Jól ismerem őt, és tudom, hogy több kell majd neki néhány értéktelen bankónál. Erre persze nem nekem kell felhívnom vakmerő leányzónk figyelmét. Ami pedig kedvenc transzvesztitánk férfiasságát illeti... Nos, a legkevésbé sem úgy tűnik, hogy bármiféle kínzó testi diszfóriát élne át a dolgot illetően - ami azon egyszerű tényből kiindulva hogy hétköznapjait egyszerű férfiemberként éli nem is olyan meglepő.
- Na és te, Noxie? Ezúttal mivel lehetek szolgálatodra? - fordul ismét felém, titokzatos mosolyt öltve. Látszólag kicsit még emésztgeti jelenlétem zamatát, hisz régvolt már hogy utoljára láttuk egymást, s akkor sem épp a lehető legméltóságteljesebben kellett elbúcsúznunk. De úgy tűnik emiatt egyikünk sem zavartatja magát.
- Nos... Tudniillik az utóbbi időben mentorként is funkcionálok... - húzom ki magam jelentőségteljes kecsességgel - ...így hát, eljövendő utódaim számára nem ártana némi erőteljes motivációt kecsegtetni. Szeretném ha beszélnél a te kedves drága főbérlőddel, és szólnál pár szót az érdekemben. Például hogy az a bizonyos lopással vegyített börtönprocedúra nem teljes egészében az én hibám volt... - hajolok egészen közel a füléhez, s következő szavaimat búgó suttogásként ejtem ki - ...cserébe eljátszadozhatnánk egy picit. Tudod, csak mint régen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-12-04, 12:53Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]


Néhány pillanatra zavarba ejt és elkábít Courtney simogatása, nem tudom, hogy hogyan kéne reagálnom, de egészen hamar kiszakít a zavaromból, hogy Nox meg ő nagyon szépen elbeszélnek a fejem mellett. Finoman ívelt szemöldökömet összehúzom és a lány.... fiú... transzvesztita kezét finoman lehámozom magamról.
- Pompázatos darab? Komolyan? - kérdezem, halvány sértettséggel a hangommal, de aztán megrázom a fejemet. - Köszönöm, de nem tárgy vagyok, maradjunk a nevemnél. Vagy egymást is úgy hívjátok, hogy pompázatos darabok? - kérdezem, mondjuk kicsit ennél a résznél elvigyorodva. Az tény, hogy mind a hármunknak merőben más kisugárzása van, és az is, hogy valljuk be, gyönyörűek vagyunk. Egoistán hangzik? Nem érdekel. Látom Courtney-n, hogy szórakoztatja ez a kis önérzetesség, így nem is folytatom, nem vagyok hisztis kisgyerek... már.
Nem játszom a sértődöttet, inkább érdeklődve hallgatom a további párbeszédüket, hiszen felcsigáz természetesen, hogy valami más is folyik itt a háttérben, nem csak a mi kis szívatásunk miatt érkeztünk. Mikor Courtney újra el kezd simogatni, de most csak szelíden, nem húzódzkodom el tőle, kicsit felcsillan a szemem és röviden elmondom miért is vagyok itt.
- Kb. tizenöt perce egy tag, jó magas, izmos fazon nem igazán vágta le, hogy a nem az nem és arra gondoltunk, hogy esetleg bevállalnád és szemet vethetnél rá. - kicsit elhallgatok, mert nem igazán tudom, hogy ezt ki szabad e mondani, vagy sem, de azért megteszem. - Tudod, olyan borotvált fejű alak, akit a végén kicsit... meglephetnél...
Vajon szeretnek erről beszélni? Vagy megsérti, ha férfiasságáról beszélek? Vagy éppen most fog kiröhögni, hogy a vérem az arcomba tódult, miközben ránéztem és végigfuttattam a tekintetemet az egész testén. Határozottan érdekes ez a dolog és én speciel nagyon szívesen beszélgetnék róla, max le leszek bunkózva, de hát az se lenne az első az életemben.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-12-03, 12:29Neira & Nox- Ahogy gondolod drágám. - Zárom le pillanatnyi lazasággal a témát, hogy őszinte legyek a legkevésbé sem tartom fontosnak. Ha nem, hát nem, még csak amiatt sem kell hogy bűntudatom legyen - no nem mintha éreznék olyasmit - amiért önzetlenül felkínáltam neki valamit. Ez csupán az anyagi világ egyik szapulható végterméke, senki elől sem sajnálnom. Pedig ezek az aprócska tettek micsoda visszhangot tudnak kelteni... Egy ártatlan felkínált slukk, egy kellemes bizsergés majd görcsös függőség és halál. Ez persze már nem az én bajom, őszintén hidegen hagy a gyöngék sorsa. No meg semmi kedvem idealizált vitába keveredni az álomvilágok elgörbült valódiságáról and shit, így indulhatunk is befelé a klubba.
Betérvén az ajtón megcsap a klub nosztalgikus, bódító illatfelhője. Szemeim elvékonyodnak, elegáns, rideg mosolyt öltök, s kecses lassúsággal vonulok végig a kiéhezett férfiak, nők és egyebek hosszas sorai között. Nem mintha utóbbi kategóriából olyan sok látványos példa akadna, legtöbbjük kellően meggyőző felszíni burkot vont maga köré a felismerhetetlenség végett, én azonban pillanatnyilag egy konkrét példára szomjazom, ő pedig ki más lenne, ha nem az én hőn szeretett Courtney-m? Csoffadt lelkem jelképes ifjúkorának egy meghatározó jelensége, ki egzotikus kisugárzása teljes tudatában képes mint tettekben, mind szavai csábító nyomatékával felkapaszkodni bárkin, akit méltónak érez hálójába. Egyszerűen lenyűgöző.
Őt megpillantván is magával ragad az ámító gyönyör. Micsoda vonalak, kontúrok, vonzó sármmal ölelkező feminin szenvedély. Azon ritka egyének egyike, kik a puszta létezésükkel képesek minden porcikámat magával ragadni. Ez persze nem jelenti azt, hogyha netalántán arra kerülne a sor, nem törném meg és csinálnám ki szemrebbenés nélkül, mindenesetre kár lenne érte. No meg kétségkívül izgalmas ellenfélnek bizonyulna...
Bájos mosollyal lehuppanok mellé, s a kezdeti meglepett mosolyát felváltja a felcsigázott kíváncsiság - ezúttal azonban elsősorban nem jellegzetes látványomtól. Új vendég, új kalandok, ez itt a szent elv. Hamarost Neira már kecses karjai közt pihen, s nem bírom ki hogy ne engedjek el egy ördögi kacajt zavarodottságát szemlélve.
- Kedves drága Noxom, most sem csalódtam az ízlésedben... - Mormogja Neira tükörsima bőrén mélázva. Ekkor azonban vékony ujjaimmal végigsimítva markáns állcsontját magam felé fordítom sugárzó arcát, és mélyen a szemébe nézek. Visszatükröződni látom benne azt az eltökélt, haszonéhes kegyetlenséget, melyet magamban is oly nagyon becsülök és szeretek. Ő azonban szelídebb, és kevésbé tudatos. Egy csapongó zsenialitás.
- Tudom-tudom, pompázatos darab, de nem ő látogatásom elsődleges oka... Lenne pár dolog, melyet szeretném ha meg tudnánk beszélni, továbbá hogy senki se maradjon ki a jóból, akadna egy becserkészni való friss hús is. - Kacsintok rá játszi pajkossággal. Valóban, van némi üzleti háttérzaja is a dolognak ha már itt vagyunk, de az álnok szórakozásról sem szabad megfeledkezni természetesen.
- Egyszer élném meg hogy csak úgy baráti törődésből meglátogatsz, te nő... - Nevetgél szarkasztikusan csóválva a fejét. - No és te picikém? Gondolom neked is közöd van a dologhoz. Aztán csak vigyázz vele, ki tudja mi jár a fejében. - Fordul ismét Neira felé énrám célozgatva, közben minduntalan lágyan cirógatva őt. Ezúttal azonban inkább csak szelíd gondoskodásból, mintsem csábításképp.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-11-19, 21:11Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Kapva-kapok az alkalmon, hogy kiszúrhassak egy neveletlen bumburnyákkal, ez sosem okozott nekem lelkiismeretfurdalást. Szóval tökéletesen támogatom ezt a transzi ötletet, de a drogozást élből elutasítom. Lehet, hogy ezzel most én leptem meg őt, bár nem értem, hogy miért.
- Én meg úgy nézek ki, mint azok? - bökök a fejemmel a már igazán lecsúszott alakokra, kicsit önérzetesen, talán undorodva is. - Én élni óhajtok, úgy néznek ki azok a zombik, mintha élnének? Szerintem inkább halnak. - mondom, és igazán nem akarom más életstílusát elítélni, de ahogy mondtam, én minden pillanatomat át akarom élni és nem egy álomvilágban lebegni. Éppen elég álomvilág az is, ha néha napján szabadon dönthetek mit akarok tenni. De az, ha ezt a fehér port az idegentől elfogadjam, már túl megy a határaimon. Ráadásul kokain? Ha ráfüggenék az határozottan kihatna a másik életemre. Az igazi életemre. És ezt nem akarom. Ellenben azért a nőcske lelkébe se akartam belegázolni, de úgy tűnik, hogy nem is sikerült, mert már is mutatja az utat. Elpöccintem a cigit, amit időközben elszívtam, néhány mozdulattal eltaposom a pislákoló hamut, aztán követem a szórakozóhelyre.
Mikor leérünk és meglátom a gyönyörű nőt - férfit -, akkor majdnemhogy megbámulom őt tetőtől talpig. Tán nem illene ezt csinálni, de hát arról volt szó, hogy Transzvesztitát kérünk meg és ő itt... igazán gyönyörű. El se tudnám képzelni férfiként. Pedig én aztán ismerem a transzformációkat, a legtöbbeknél jobban. Talán nem mugli áll előttem, hanem egy varázsló/boszorkány? Áh, nem hiszem. Eléggé eltávolodtam attól a környéktől.
- Neira, helószia. - köszönök egy kis mosollyal és kezet nyújtok egy gyors kézfogás erejéig. Vagy nem így kéne köszönni? Akkor pacsi, vagy puszi, tök mindegy.
Végül is szőkeség elkapja a kezemet és magához húz hogy az arcomra cuppantson színpadiasan. Igyekszem nem meglepődni, és mosolyogva köszöntöm.
- Jaj, hát hogy ne ismernélek, el lehet téged felejteni? - kérdezi a nő, Nox felé fordulva, majd vissza néz rám. - Courtney vagyok, esetleg társaságra vágysz? Olyan gyönyörű vagy, találnál magadnak esti gyönyört, talán különleges vágyaid akadnak, ezért jöttél hozzám?
- kezd el búgni nekem, végigsimítva a karomon, amitől elképesztően vegyes érzelmek rohamoznak meg. Először is, most egy nő vagy egy férfi közeledik hozzám? Kicsit lefagyok és képtelen vagyok reagálni.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-11-19, 20:07Neira & NoxAmi a srácot illeti, pillanatok alatt likvidálásra került a lánnyal való csevegés szempontjából, azonban sejthetően lesz még némi szerepe a cselekményben... Elnézve a ravaszkás ötletem keltette lelkesedést. Belevaló csajszival állok szemben, annyi szent, érzem benne azt a különös temperamentumot, mely bár nem igényel túl sok agymunkát, a maga nyers, mégis nőies formájában igen csak lenyűgöző. Izgalmas teremtés.
- Hát persze. - mosolyodom el makacskodására. Nocsak, máris egy újabb programterv. Titkon örülök, hogy vevő furmányos gonoszkodásomra, s időközben, kiélvezett szadizmusunk közepette akár még némileg közelebb is kerülhetünk egymáshoz - noha itt nem feltétlenül testiségekre gondolok. Bár kétségkívül egyedi romantikus töltettel bírna. - Hamarosan meglátod. - Ha minden igaz, azóta is itt lebzsel régi jó barátom, Blake - akit az éjszaka csak úgy ismer hogy Courtney. És azt hiszem ez mindent elárul.
Egy pillanatra felvonom a szemöldököm, már ami a reakciója hevességét illeti. Azt gondolná a magamfajta, hogy errefelé csak úgy adják-veszik egymás között a különböző drogokat - legalábbis a sarokban kuporgó kiélt heroinistákat elnézve.
- Úgy nézek nézek én ki? Csak gondoltam megkínállak. - Vállat rántok, aztán egy már-már észrevétlennek ható fejbillentéssel szippantom fel azt az - egyelőre - aprócska mennyiségű fehér porocskát amit időközben a kézfejemre készítettem. Egy pillanatra megbódít a vérpályámba jutott anyag, azonban hatása a mennyiségből adódóan csak épp akkora, hogy kellően motivált legyek az elkövetkezendő estét illetően. Biccentek a lány felé, hogy indulhatunk, s a következő pillanatban már a pincefolyosó lépcsőit koptatom. Betérünk a sejtelmesen kivilágított helységekbe, s mind ott, mind emlékeimben kutatni kezdek. Nem kell sok idő, és egy eldugottabb sarokban, kényelmesnek tűnő színesnek foteleken elnyújtózva megpillantom azokat a kecses, gondosan ápolt lábakat, melyek annak idején olyannyira az emlékeimbe vésődtek. Feljebb vándorolván tekintetemmel bizonyosságot nyerek, hogy régi öreg cimborám ücsörög velem szemben, az én kicsi nőimitátorom, akit még akkor ismertem, mikor egykori mentora szállásolt el első munkahelyemen. Gyönyörű teremtés, s az érzékiségét mindennek csak fokozza, hogy a törékeny női álca mögött egy szenzitív férfiú lakozik. Micsoda lehengerlő kettősség.
- Szervusz drágám, megismersz még? - huppanok le mellé kifinomultan, s álmélkodó tekintetéről tudomást sem véve terelem tovább a szituációt - Bemutatom... - nézek jelentőségteljesen Neirára, jelezvén hogy a nevét várom - Hogy s mint mostanság?

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-11-19, 19:08Neira & Nox[You must be registered and logged in to see this image.]

Kék, kihívó szemeim rátapadnak a fazonra, aki magától nem úgy tűnik, mintha meghátrálna, és már éppen csikorgatnám a fogam és állnék rá arra, hogy ha máshogy nem megy akkor felpofozom, mikor egy Nagyon furcsa alak sétál ki mögülem.
Figyelem, ahogy lekezeli a fickót és bedobja neki a mézesmadzagot, hogy próbálkozzon másnál. Olyan hitelesen játssza az érzéki szerepet, hogy egy pillanatra elhiszem neki, hogy tényleg volt ott egy nőci, aki kinézte és én "lecsaptam a kezéről". A pasira nézek és biccentek neki, hogy tűnjön már el, így hát nem lesz semmi pofozkodás. A fehérhajú, nálam néhány évvel idősebb nőt gyorsan végigmérem és kicsit elvigyorodok.
- Először is leszögezném, hogy ura voltam a helyzetnek. - mondom a kezeimet újra összefonva, aztán kicsit felnevetek az ötletre. - Istenem, nagyon megnézném utána az arcát. Akarom. Kit kell lefizetni? - kérdezem azonnal, tényleg szórakoztat a dolog, elképesztő kicseszés lenne. És nem csak kicseszés, talán az izomagynak agya is nőne, ha kicsit gondolkozna, hogy mennyire nyomorék, hogy nem is figyeli kire nyomul. Megérdemelné, hogy valaki jól pofára ejtse, szóval ha a nő komolyan gondolta, tuti, hogy vele tartok elrendezni a dolgot. Meg amúgy is... az amit az előbb levágott elég menő volt és okos is, érdekel, hogy mit rejteget még. Lehet, hogy néha nekem is inkább így kéne kezelnem a dolgokat és nem úgy, hogy a képébe robbantok egy tűzgolyót ha mágus, vagy az öklömet, ha mugli az illető? Viszont amikor félvállról megkérdez a kemény drogot illetően kicsit meghökkenek és ezt nem is tudom palástolni.
- Hogy mondtad? Valami utcai dílerhez van dolgom, vagy mi a frász, hogy így osztogatod? - kérdezem, kicsit sem értve, hogy mit akar ez tőlem. Mármint jó arcnak tűnt ezzel, hogy idejött lekoptatni a fazont, meg az ötlete is tetszik, hogy szívassuk meg, de melyik nyomorék fogad el egy random nőcitől öt perc után fehér port, hogy felszippantsa? Én tuti nem.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-11-19, 18:30Neira & NoxCsendes merengéseim közepette egy pillanatra meg is feledkezem az emberi közelség tényéről. Pedig jóformán semmi sem foglalja le a gondolataimat... Nem teszek mást, csupán kábultan meredek a tüdőmből kiáradó füstre újra meg újra, mindezt olyan lágy, érzési pislogásokkal kísérve, hogy az ember azt hinné minimum a hatodik spanglimat szívom. Ugyan abból is lapul egynéhány a táskám mélyén, de pillanatnyilag nem érzem szükségét.
Lassacskán feleszmélek, ahogy hosszú cigarettám élettartama a vége felé közeleg, azonban még mielőtt elnyomnám, tekintetem egy szempillantás alatt kihegyeződik a látóterem sarkában lezajló mozdulatsorra. Egy lány... Hm. Ez önmagában még nem lenne furcsa, de érzek benne valami különöset. Valami szenvedélyes pezsgést, amit mindenki másból hiányolhatnék ebből a közegből - feltéve ha érdekelnének. De kíváncsiságom a pillanat törtrésze alatt arra a bizonyos lányra korlátozódik. Talán csak hirtelen múló löket, és a buli felénél elhagyom, mindenesetre ígéretes az aktivitása. Már épp indulnék hozzá kecses lépteimmel, s már épp kocogtatnám meg a vállát, mikor is felbukkan az a bizonyos izomagy. Éppen előtte, éppen őt pimaszul szemlélgetve. Magamban lenézően megforgatom a szemeimet. Micsoda egocentrikus hústumultus... Higgadt természetem azonban meggátol abban, hogy nyilvános konfliktust generáljak. Hiába tudnék vele másodpercek alatt csúnyán elbánni, az agresszió nem az én terepem. Én a csendes suttogás híve vagyok, s ez most sincsen másképp...
Árnyékjelenségként lépek elő Neira háta mögül, s simítom végig a kigyúrt pacák egyik vállát, majd érzékien a füléhez hajolok.
- Te figyi... szerinted örülne neki az a feszes fenekű bige a hármas bárpultnál ha valaki olyannal enyelegnél, aki nyilvánvalóan nem kíváncsi rád? Ne várasd meg a kicsikét, úgy láttam kellően vevő a dombocskáidra. Itt is, ott is... - Kuncogok pajkosan, s már látom is pillanatnyi beszélgetőpartnerem tekintetében azt a szánalmas, szexuális vágyakkal vegyített talpnyaló reménykedést, amit ilyenkor a magafajtáknak ölteni szokás. Pár másodperc elég, s már itt sincs az említett zavaró tényező, így szikrázóan ravasz tekintettel fordulok a lány felé.
- Mit gondolsz, fizessek le egy megnyerő transzvesztitát hogy cserkéssze be szegény szerencsétlent, ezzel megkarcolván férfiúi hiúságát, vagy terelgessem a további vergődését? - Firtatom hangosan ártalmatlanként előadott dilemmám, majd egy halk, ám mégis ördögi kacajjal koronázom meg. Természetesen csak vicceltem, nem biztos hogy feltétlenül szeretnék a továbbiakban azzal a csávóval foglalkozni, de ha újdonsült kiszemeltem személyében esetlegesen egy szenvedélyes szadistába botlottam, hát egye-fene...
- Kokaint?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwyneira Rousseau
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox 2016-11-19, 17:47Neira & Nox
Úgy vártam már ezt az estét. Végre sikerült lelépnem, Etta falaz nekem, az a házimanó a végletekig hűséges hozzám, pedig a szüleim még meg sem haltak. Elég vele kétszer kedvesnek lenni és bejárja értem az egész világot, ha azt kérem tőle. Nos, most csak azt kértem, hogy minden irányban fedezzen. Az iskola felé, szüleim felé, "barátaim" felé. Szobatárssal nem kell bajlódni, azom éppenséggel nincs, van elég befolyása a családnak, hogy egyetemistaként már külön szobám lehessen.  
Kihívóra vettem a figurát, éppen olyan a ruhám, mint aki leszarja, hogy mit gondolnak róla, ha akár leribancozzák. Mert éppen így érzem magam most, szabadnak, mint akit nem érdekel, hogy mit mondanak róla. És most nem is kell, hogy érdekeljen. A pálcámat ügyesen eltüntettem a csizmám szárába, a hajam fekete, a szemem kéken szikrázik, a vonásaimat is teljesen elváltoztattam, hogy véletlenül se ismerhessenek rám.
A szórakozóhely zsúfolt, mindenféle zenéket játszanak, ami kiszolgálja a rengeteg fiatal ízlését. A legjobban zúzós teremben már vagy fél órát ugráltam és táncoltam, amikor kis levegőre vágyva otthagytam egy pasit, aki kicsit túl agresszívan nyomult és kijöttem a hely elé.
Most mély levegőt szívok, nyújtózom egyet és az egyik fiatal társasághoz odalépve lejmolok egy cigit majd kissé odébb vonulok, hogy elszívhassam. Megmozgatom a csípőmet, kicsit talán kihívóan, ha valaki bámulni óhajt, aztán ahogy megfordulnék ugyanaz a fazon áll előttem, mint aki bent nyomult. Felszökik a szemöldököm és összefúzöm a kezeimet a mellem előtt.
- A nem azt jelenti, hogy Nem, izomagy. - vágom oda neki, és kihívóan bámulok rá, hogy tűnjön el az utamból. Hát, nem úgy tűnik, aki moccanni készül, de nem fogok meghátrálni, se megijedni egy ilyentől. Igaz, hogy ittam néhány pohárral, de attól még cseppet se lettem lassabb, nem vagyok részeg, meg tudom védeni magamat. És, ha kell bizonyítom is.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Neira & Nox

Vissza az elejére Go down

Neira & Nox

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-