Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Jaq & Scott a Roxfort Expresszen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Jacqueline de Rouvroy
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen 2016-12-03, 12:50to: Cute boy

Music: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Words: kb. 300
Note: First time


A
fiú szavaira halkan nevetni kezdek. Milyen aranyos! Azt hiszi, én hopponáltam. Azért tizenhat évesen még nem lennék rá képes, mondjuk ő nyilván nem tudja mennyi idős vagyok. – Nem én voltam, hanem a testvérem. És igen, nagy az ereje, képzett boszorkány, elvégre auror. – magyarázom neki, mert nem akarom, hogy tévhitben éljen. Nem vagyok én olyan különleges, bár remélem, hogy bennem is megvannak azok a gének, amik benne, hogy sikeres varázsló legyek, de egyelőre teljesen átlagosnak mondhatom magam. Maiwenn azonban egyáltalán nem az, egyrészt a családunk miatt, másrészt azért, amit eddig átélt. Bár nekem nem mesélt nagyjából semmit, de gondolom, hogy míg távol volt, sok érdekes tolod történt vele. Meg nem hiába auror, biztos, hogy nagyon profi a mágiában.
-Azta! Kiemelt képzés? Hogyhogy? A bűbájtant én is szeretem, kiemelkedő vagyok belőle, meg számmisztikából is, bár ezt kevesen hisztik el, mert tudod, egy hugrás nem lehet okos, holott igenis lehetnek, csak… ritkább.  – De azért az általánosítás mindenhol él, és ha valakit beosztanak valahova, akkor onnantól kezdve az igaz rá, mint a többségre. Hozzánk az ügyetlenek járnak ez tény, de attól még lehetnek jó tanulók, vagy éppen tehetségesek valamiből. Érzem, ahogy megborzong, de megpróbálok nem tudomást venni róla. Ez olyan… különös. Úgy értem, a fiúk szeretni szokták, ha egy lány ezt csinálja, még sose zavart senkit sem, ha így hozzáértem, ő mégis. Talán nem szokták meg, hogy a lányok körberajongják? – Csak azzal, akit bírok vagy szeretném, hogy jóba legyünk. – A fiúk többségével amúgy ilyen vagyok, a lányokkal nem annyira, ha valakit nagyon kedvelek, akkor persze jár az ölelés, de a srácoknál azért közelebbről megvizsgálom az izomzatukat. Nem azt mondom, hogy ez egy alapvető dolog, hogy kigyúrt legyen valaki és kockahasa legyen, de nem bánom, ha látszik az illetőn, hogy azért ha kell meg tudja védeni a bajba jutott hölgyet. Közben elindul a vonat, a cipőmbe pedig nem olyan stabil az állásom, ezért is örülök annak, hogy elkapja a derekam. – A titka a jó gének. – mondom felé fordulva, miközben a kezeimet a vállára rakom. Ebben a pillanatban akár meg is csókolhatnám… de nem! Az még nekem is korai lenne. – Nem vagyok éhes köszönöm, meg amúgy is vigyáznom kell a vékony derekamra, ha már ennyire tetszik.  – mondom, miközben leülök a fülkében, majd mikor összetalálkozik a pillantásunk, úgy nézek rá, hogy abból egyértelműen kiderüljön, azt szeretném, ha mellettem foglalna helyet. El se hinné az ember, mennyi mindent tud közölni úgy a másikkal, hogy csak ránéz. – Mondd Scott, neked van barátnőd? – Tudom, hogy ez így most túlságosan nyílt, de muszáj tudnom, hogy ezt most azért csinálja, mert egyértelműen rám hajt, vagy mert szimplán ilyen.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mert ha nem is vagy itt, akkor is mellettem vagy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott McBride
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen 2016-11-27, 11:36

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Hoppanáltál? Azta.. benned aztán van varázserő, ha ilyen nagy távolságokra képes vagy.. - Nyílik el az ajkam, és míg eddig a külsejét méltattam a gyönyörű szőke lánynak, most máris elismerősebben nézek rá. Azt hittem, hogy a csatornát csak seprűvel lehet átrepülni, netán zsupszkulcsot használni, ha ha ő úgy meg tudja görbíteni a teret, hogy féreglyukat nyit rajta, hogy lényegében a szigetországban teremjen, azért az nem semmi. Nem vagyok annyira lenéző, hogy általánosítsak, hogy egy szép lány nem is lehet oka, de lássuk be, ritka az milyen párosítás.
- Nem tudom, rémlik a neve, de olyan sokan vagyunk, meg már tavaly is rengeteg órát kihagyhattam, mert bűbájtanból járok kiemelt képzésre, így.. lehet.. – Vonom meg a vállamat, és megrázom a lány kezét, amikor végül bemutatkozunk a csomagok lerakása között. Legalább valóban nem egyedül kell végigülnünk a több órás vonatutat. Lehetne ugyan aludni, de úgy fel vagyok spannolva az otthoni ünnepségtől, hogy nem tudnám álomra hajtani a fejemet, ráadásul a vonat állandóan zötykölődik, nem is volna túl pihentető az alvás. Meglepődöm kissé, ahogyan hozzámér, a tapogatózás már-már simogatásnak is beillik, kissé meg is borzongok tőle, ahogyan lágyan elmosolyodom. – Oh igen, karbantartom magamat. Mindenkivel ilyen bátor vagy? – Nem akarom rásütni, hogy túlságosan is prostis lenne, ahhoz azért több kell, de az én köreimben a lányok valahogy visszafogottabbak, és jóleső változatosság, ha valakiben nincsenek ilyen morális gátlások. Vagy féltékenykednem kéne, hogy másokkal is megteszi ugyanezt? Nem biztos, lehet, hogy csak azzal ilyen, aki felé komoly szimpátiát érez. Ezzel talán én is így vagyok, és miközben a vonat zötykölődve elindul, elkapom a derekát, ha már megtapogat, akkor ez legyen kölcsönös. – Te pedig milyen vékony.. Tetszetős...  – Csak nyugodtan, bármikor megismételheted. Lássuk.. Mivel itt nincsenek pluszban hálókocsik, lényegében mindegy. A büfés boszorkány már úgysem jár körbe ilyenkor.. Vagy menjek előre, és hozzak neked valami rágcsálnivalót? – Nyitom ki az egyik fülkét, és belépve felteszem a böröndjét a tartóra, a kézipoggyásza logikusan marad a lábánál, hátha szüksége lesz valami piperére.. Ismét elkapom a pillantását, és tovább strigulázom magamban az előnyeit; gyönyörű, okos, és vagány..! Hm...

to Jacqueline

i want you to know [You must be registered and logged in to see this link.]


You are always next to me,
Even is you are a 1000 miles away.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacqueline de Rouvroy
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen 2016-11-25, 17:15to: Cute boy

Music: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Words: kb. 300
Note: Firts time


N
em is tudom, hogy mi lenne a jobb, ha itt maradhatnék a családommal, vagy vissza tudnék menni a suliba. Nagyon családcentrikus vagyok, imádok mindenkit annak ellenére, hogy milyenek, de a Roxfort a második otthonom lett és hiába járok csak pár éve oda, azért mégiscsak megkedveltem jó pár embert, aminek örülök, hiszen ha ez nem lett volna így, ki tudja, hogy tudnám kibírni ott. Franciaországba alapból voltak barátaim, hiszen nagy híre van a családomnak, azonban Angliában… ott meggyűlt a bajom, hogy szerezzek magamnak egy kis hírnevet. Az iskolába szerencsére már elég sokan ismernek, ennek köszönhetően én is másokat és még mázli, hogy csak jó vélemény hangzik el rólam, bár más nem is lehetne, de biztos vannak olyanok, akik nem kedvelnek azért, mert ilyen szép vagyok és a fiúk nagyobb része az én kegyeimért verseng. És ezt nem nagyképűségből mondom, ez tény. Édes a fiú, hogy segít, tényleg hálás vagyok neki, így nem nekem kell cipelnem a nehéz csomagom. Bár neki nem okoz különösebben gondot, meg is lepődök egy pillanatra, de még mindig mosolygok. Aztán még engem is felsegít. Igazi gavallér a srác, mit ne mondjak. Mintha egy francia lenne, ők ilyen rendesek még.
-Hopponáltam, de elég nehéz ilyenkor olyan helyet találni, ahol nincsenek muglik és még a szüleim sem látnak meg a testvéremmel. Aztán meg még ide kellett sétálnunk. – Ugyan, nem nagyon szoktam én mugli eszközöket használni, azok olyan… unalmasak. Jobb volt így, hogy a nővérem hozott el.
-Mardekár és hetedik? Véletlenül nem ismersz egy Chaol nevű srácot? Ő is a te házadba jár, erre az évfolyamra, lehet vele láttalak már a folyosókon. Egyébként igen, hatodik, hugra. És köszönöm a bókot. – Mert ez lássuk be, az volt. Viszont sejtelmem sincs, hogy honnan olyan ismerős. Talán a mardis ismerősömtől, bár ha azt mondja nem ismeri, akkor sejtelmem sincs. – Örülnék, ha tudnék valakivel beszélgetni. Legalább megismerhetjük egymást nem? Első kérdés, te tényleg ilyen izmos vagy? – Fogom meg a bicepszét, sajnos néha nem tudom tartani a mértéket, én mindenkivel ilyen közvetlen vagyok, még azokkal is, akiket nem ismerek. Aztán persze, mikor megállapítom, hogy bizony tényleg jó erőbe van, akkor el is engedem, és még mindig vigyorgok rá. Ez nem rámászás, ez ismerkedés számomra. Egy pasi legyen csak jó kondiba, azt szeretik a lányok. – Bocsánat, a megszokás hatalma. Szóval hová ülünk? – kérdezem kedvesen, nekem igazából mindegy, amíg ablak mellett ülhetek.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mert ha nem is vagy itt, akkor is mellettem vagy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott McBride
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen 2016-11-10, 20:53

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Jó lesz visszatérni a Roxfortba, noha csak pár napig voltam távol az ünnepekre, de lássuk be, jóból is megárt a sok. Anyát ugyan szeretem, de a velem egykorúakkal jobban megértetem magamat. Főleg a lányokkal, hiszen különös módon engem nem vonzanak a fiús dolgok, mint a menő kocsik, vagy a menőzés, szívesebben olvasok, vagy megyek el Salsázni, ez utóbbi kissé nehézkes, amióta nincsen kivel. Egyszer majd tovább kell lépnem, de nem biztos, hogy ez a közeljövőben várható. A mai éjszaka a pihenésről fog szólni, legalábbis miközben bandulok az állomáson át, még ezt hiszem, egy komoly alvás nem ártana, hiszen degeszre ettem magamat, nem ártana emésztenem is valamennyit. Ám előttem még a segítéségére lesz a fiatal, gyönyörű lánynak, aki szemkápráztatóan ragyogja be az éjszakai pályaudvart. Úgy fest ő lesz egyetlen utitársam a vonaton, ami akár szellemjáratnak is elmehetne, csoda, hogy ezt még elindították. Két főért tiszta szén pocsékolás, vagy mivel is működik egy ilyen vonat. Nekiveselkedek a csomagjának, hogy aztán minden erőlködés nélkül tudjam felemelni az enyém mellé, majd a lánynak is kezet nyújtok, ahogyan felhúzom a vonat szintjére.
- Franciaországból? A Csatornán keresztül jöttél, vagy repültél? – Utóbbit repülőre és seprűre is lehet érteni, a Zsupszkulcs szerintem ekkora távolságban nem működik. – Véletlenül egyik sem. Mardekár, és hetedik. Kizárásos alapon akkor te hatodikos hugrás. Lehet, hogy a nagyteremben láttál, de bármilyen sajnálatos is a dolog, rád nem emlékszem. Viszont ez azt is jelentheti, hogy egyedi vagy, mert nem emlékeztetsz másra is. – Egy pillanatra átnézek a válla felett, még van néhány percünk éjfélig, keresni kéne valami fülkét. Szabad a vásár, jelenleg bárhová ülhetünk. – Ha kell társaság, akkor társulhatok, ha meg aludnál, akkor jó éjt. – Ragadom meg a saját bőröndöm fogantyúját, és várakozóan nézek le a szöszire. Most kell dönteni, különben nemsoká hanyattesünk, ha elindul a vonat.


to Jacqueline

i want you to know [You must be registered and logged in to see this link.]


You are always next to me,
Even is you are a 1000 miles away.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacqueline de Rouvroy
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen 2016-11-03, 17:17to: Cute boy

Music: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Words: kb. 250
Note: First time


H
iába olyan anya, amilyen nekem azért mégiscsak a család a mindenem, főleg a nővérem, akit idén nyáron viszont láthattam. Talán ezért is utaztam haza halloweenre, mert már látni akartam, ha csak egy rövid időre is, de azért az több, mint a semmi. Kijött értem a vonathoz, aztán hazavitt, és ma este el is hozott. Én nem nagyon szoktam egyébként ünnepelni ezt a rémisztgető eseményt, hiszen akkor mindenki valami ijesztőnek öltözik be, ami általában ronda, én pedig nem akarok az lenni. Plusz a cukorkagyűjtés nekem nem annyira bulis, vigyáznom kéne az alakomra, mert a végén még oda lesz a vékony derekam, azt pedig egy kínszenvedés visszacsinálni. A vágány mellett állok egyedül, elvégre a többiek már hazamentek, csak én vagyok olyan, hogy az éjféli járattal megyek vissza a suliba. Hiába van már azért hideg, rajtam mégis egy kék, szoknyás ruha van, alatta vastag fekete harisnya és magas sarkú. Magam elé bambulva várom a vonatot, mikor valaki a táskámért nyúl. Erre azért felkapom a fejemet, egy pillanatig meg is döbbenek, de aztán csak kedvesen mosolyogok a srácra.
-Jó estét! Nagyon köszönöm, elfogadom a segítséget.  – Bár azért egy kicsit izgulok, hogy meg tudja-e emelni, mert hiába kicsi, varázslattal meg van nagyobbítva, hogy mindenem beférjem. Csak ez az egy cuccom van, de az is éppen elég nehéz lesz szerintem. – Az érzés kölcsönös, de tudod, Franciaországból elég hosszú ide az út.  – Még ha hopponáltunk is, elvégre kell keresni egy olyan helyet, ahol nincs senki. – Nagyon örvendek Scott, Jacqueline de Rouvroy vagyok. Mondd, találkozhattunk mi már valahol? Eléggé ismerősnek tűnsz, már úgy értem, hogy véletlenül nem hatodikos, vagy Hugrabugos vagy?  – Bár ha egyik sem stimmel, akkor is ismerős lehet, én azért elég sok mindenkivel jóba vagyok, talán az egyetemistákat ismerem kevésbé, de ők megint csak mások.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mert ha nem is vagy itt, akkor is mellettem vagy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott McBride
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen 2016-10-29, 12:53

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Halloweenre haza lehetett utazni egy pár napra, ezért én is kihasználtam az alkalmat, és tettem egy látogatást a családomnál. Egészen jól sikerült, telepakolva minden földi jóval ideje visszaindulnom. A diétát nem most kell betartani, anyánál töltött hús is volt, annak meg úgysem tudok ellenállni. A süteményekről hetekre betáraztam, de azért nem ártana, ha odafigyelnék arra, hogy karbantartsam a testemet. Na nem úgy, mintha csak az lenne a fontos, és elsődleges, de na, szeretek jól kinézni, ápoltnak tűnni. Mivel többnapos ünnepről van szó, a Roxfort Expressz is többször teszi meg az utat. Én sikeresen az utolsó pillanatig toltam, tehát az éjféli útra sikerült helyet foglalnom, úgy vélem, hogy már biztosan egyedül leszek rajta. Ezzel ugyan lemaradok az iskolai előadásokról, például Flitwick kórusáról, vagy az ünnepi vacsoráról, de mindegy, már úgyis tele vagyok, a társasággal pedig egész évben együtt vagyok. Meglepetten veszem észre, hogy a kilenc és háromnegyedik vágánynál egy szőke lány is várakozik, gyorsan odapattanok hozzá, hogy segítsek a csomagjaival, hiszen a szülei vélhetően már távoztak a King’s Cross felé. Feltételezem legalábbis, hogy nem egyedül jött ki éjnek évadján.
- Jó estét. Segítek, ha nem haragszol. – Nyúlok a táskájáért, vagy böröndjért, az övét cipelném fel először, az enyém igazán várhat. Külön figyelek rá, ha van esetleg valami állata, például baglya, akkor azt ne hagyjuk ott a peronon. – Nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül más is így időzít. Scott vagyok. Te? – Kérdezek rá, remélve, hogy elfogadta a felajánlásomat.


to Jacqueline

i want you to know [You must be registered and logged in to see this link.]


You are always next to me,
Even is you are a 1000 miles away.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott McBride
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen 2016-10-29, 12:49

***


You are always next to me,
Even is you are a 1000 miles away.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Jaq & Scott a Roxfort Expresszen

Vissza az elejére Go down

Jaq & Scott a Roxfort Expresszen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-