Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Stella & Megan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Stella Crowly
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan 2016-10-15, 21:24

Nagyon aktívan teszi a szájába egyik falatot a másik után, amikor meghallja, hogy miféle büntetőmunkát szabott ki Meganre Piton. Kissé felhúzz a szemöldökét, nem teljesen érti, mi baja a lánynak ezzel. Egyrészt a könyvtárban kell dolgoznia, ami kellemes dolog, ő személy szerint imád könyvek között lenni. Másrészt az elsősök többsége olyan pici és aranyos, Stella szívesen foglalkozik velük, főleg, hogy neki ennyi idős korára már nem maradt senkije. Tudja mennyire fontos a törődés, ezért is segít mindig a kisebbeknek, ha találkozik velük és túl elveszettnek látszanak.
- Hát öhm... kitartást? - Kissé felviszi a hangsúlyt, így inkább kérdő mondatnak hangzik, mint felszólításnak. Ezzel is jelezve, hogy nem teljesen érti Megan problémáját.
Stella csak bámulja a másik lányt és elgondolkozik azon, hogy ők mennyire különböznek. Két ennyire más személyiség hogyan is lehetne jóban. Bár tény, hogy mindketten hasonlókon mentek keresztül, amiről Stella mit sem tud, de attól még a személyiségük annyira eltérő. Emiatt is dolgozták fel teljesen másképpen az elszenvedett sérelmeket.
Kicsit meglepődik Megan kitörésén, erre a válaszra nem számított, de ez még édes kevés ahhoz, hogy Stellát megsértsék. Csak vállat von, a lány után bámul és befejezi a harmadik szelet torta maradékát is. Ezután végignéz az asztalon, egy almáért nyúl, elrejt a kabátja zsebében, majd szép komótosan elindul kifelé, épp ahogyan jött. Kicsit kimerült a nagy sétától a kastély körül, ezért úgy dönt, hogy felmegy a szobájába. Olvas egy kicsit, majd valószínűleg minél előbb elalszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 482

TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan 2016-10-15, 21:15

Ha megkérdezné a lány, hogy még is mi a problémája vele, nem valószínű, hogy felelne. Ahhoz ki kéne pakolnia az egész múltját, és talán még úgy se lenne érthető, hogy mitől ilyen keserű. Illetve az igen, hogy keserű, az nem, hogy miért vezeti le a lányon. Talán éppen csak annyi rá az oka, hogy valakin le kell vezetnie. És ki lenne rá a jobb célpont, mint a lány, akivé ő is válhatott volna. Persze nem pont ilyenné, de boldoggá, függetlenné, életteltelivé. Nem egy éppenhogy nagykorú, de már kiégett lánnyá.
- Elsősöket oktatni könyvtárhasználatra. Elsősöket. - ismétli meg úgy, mintha az azkabanból szökött fegyencekről lenne szó. Utálja az embereket, még kevésbé jön ki a kicsikkel, de az a baj, hogy a könyvtár az egyetlen, ahol mintadiáknak számít. Kussban van, a könyveket tiszteli és visszarakja a helyükre, és úgy tűnik, hogy már ennyivel jobb, mint a kölykök.
Hallgatja a beszámolót és habár túl nagy jelét nem adja, de villan a szeme a Roxmortsi leruccanásra is. Képtelennek tűnik, de még azt is ellenszenvesnek tudja tartani, hogy a lány a faluba csak jókedvéből ruccan le, miközben ő már csak a munkát látja benne. Eszeget szépen, lassan, megfontoltan, hiszen ha hirtelen enné túl magát, miután sokat koplalt, lehet, hogy túlterhelné a gyomrát. Majdnem belefullad egy falat pirítósba, és a szemei először döbbenettel telnek meg, majd elkomorulnak és egy gyors mozdulattal kimászik és ellöki magát az asztaltól.
- Szerinted? Még is hol? Itt. Egyedül. - köpi szinte oda neki a szavakat, és hátra se fordulva könnyű léptekkel kisétál a teremből.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stella Crowly
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan 2016-10-15, 20:48

Figyeli Megan mozdulatait, nem érti teljesen, hogy miért utálja annyira a lány. Sosem volt szemét vele, nem gonoszkodott vele, nem bántotta meg sehogy. De vannak dolgok, melyek ennél sokkal mélyebbről fakadnak és nem beszélnek róla. Rágás közben maga elé réved és elgondolkodik, hogy miért is viselkedik kedvesen az olyan emberekkel is,a kik nem feltétlen viszonozzák azt. De végül vállat von, hiszen aki nem bír a másikkal kedves lenni, az belülről emészti magát valamin. Így inkább örülhet, hogy ő képes így viselkedni és csak sajnálni tudja azokat, akik nem. Ránéz Meganra, tudja, hogy érdekelte volna a levél tartalma, valóban Stellát is nagyon érdekli, de inkább majd egyedül szeretné átolvasni. Hátha valami személyes, amiről nem kéne tudomást szereznie a fél iskolának.
Vág egy fintor, mikor meghallja, hogy Frics mit művelt, de csak sajnálni tudja őt is. Egy megkeseredett vén kvibli, aki nem tudott továbblépni azon, hogy körülötte mindenki más képes varázsolni.
- Sajnálom. Kitartást a bűntetőmunkához. Mit kell csinálnod? - Kérdezi Megantől, bár biztos benne, hogy valami kellemetlen dolog lehet, Piton tudja, hogyan kínozza a diákokat.
- Velem nincs sok, pihentem mostanában, sokat olvastam. Roxmortsba csak egy kis időre ugrottam le, akartam venni ezt azt. -Válaszolja a ki nem mondott kérdésre. Mostanra már elfogyott minden a tányérjáról, elvesz egy másik tányért es megpakolja két szelet sajttortával és egy málnás joghurtos tortaszelettel. Majd új villát szerezve nekiáll. Sokan csodálkoznak rajta, hogy marad ilyen vékony ennyi evés mellett, sőt egyesek azt képzelik róla, hogy hánytatja magát, pedig csak szeret nagyokat sétálni a kastély körül. Az épp elég mozgás, hogy jó alakja legyen.
- Hol töltöd a karácsonyt? - Bukik ki belőle a kérdés, miközben önmagát is hülyének nézi, hisz még oly messze van december. Nem is érti, miért tette fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 482

TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan 2016-10-15, 20:37

Nagyon kevesen tudják Megan pontos történetét, és Stella nincsen köztük. Annyit tud, mint amit mindenki más, hogy nevelő intézetből jött és mivel már nagykorú, dolgozik és így látja el magát és nyárra bérel egy albérletet Roxmortsban. Egy pillanat erejéig átfut rajta, hogy a másik ki fogja nyitni a pecsétes levelet, de az csak besüllyeszti a táskájába. A csalódottság nem ül ki az arcára, de már éppen mozdulna, hogy faképnél hagyja a kétszeresen hollót, de végül nem emelkedik fel. Lena azt mondta, hogy egyen, és ha most feláll, akkor kisétál a teremből és visszamegy a szobájába, nem csoszog át a saját asztalához.
- Rendben, köszönöm. - feleli távolságtartóan, és befordul a lábával az asztal felé. Maga elé szed néhány pirítóst, vajat, sajtot és elkezd eszegetni. Stella tényleg próbál kedves lenni, de a lelkének a gátja képtelen átszakadni. Lassan elréved a tekintete és kissé megbámulja a lányt, a mosolyát, vidámságát, és egyre gyűlik benne az indulat.
- Semmi érdekes. Tegnap későn értem vissza Roxmortsból és Friccs úgy ráizgult, hogy elkaphatott kihágással, hogy azonnal Pitonhoz vitt, nem is Bimbához, csak hogy keményebben bánjon velem. Lényegében a szakomat lerántottam a mélybe annyi pontlevonást kaptam és holnap büntető munkázhatok. - monotonon, keserűen csengenek a szavai, majd egy harapás után még hozzá tesz egyetlen mondatot. - Juhú, éljen az év diákja.  - húzza el a száját, majd a másikra tekint, kérdőn. Ez éppen csak annyit jelent, hogy most ő jön, ő beszéljen. Megan így is rekordot döntött, hogy három mondatban kifejtette mi van vele. Mondjuk olyan dolgot mondott csak, ami egyáltalán nem érdekli, de ami érdekli, arról nem beszél. A sötét nőről, aki változással kecsegtette... Az eltűnt húgának a szülinapjáról, amitől képtelen elszakadni...  


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stella Crowly
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan 2016-10-15, 20:14

Nagyon bele van merülve az evésbe, és mikor egy hang megszólítja, összerezzen. Meglepetten felnéz és látja, hogy Megan az. Tudja jól, hogy a lány nem kedveli őt, de Stellának nincs semmi gondja Megannal. Sajnos neki is nehéz élete volt, de nem tudott továbblépni. Nem mindenki képes maga mögött hagyni a múltat vagy éppen hogy erőt meríteni belőle. Stella minden nap gondol családjára. Gyűlölte apját, ám ez a gyűlölet már teljesen elpárolgott, mindössze mély sajnálat maradt benne, hogy egy felnőtt férfi ilyen aljas dolgokra adja a fejét, kockára téve az egész családját. Anyjára is gondol, őriz a szobájában egy képet róla, ez mindig nála volt gyerekkorában, így mikor elhurcolták őket, a nadrágja zsebében lapult. Ez az egyetlen tárgyi emlék a családjából, minden más odaveszett. De Stella nem látja sötéten a múltat, örül, hogy aznap megmenekült, és főleg, hogy a Roxfort adott neki egy teljesen új életet.
Biccent Megannek és int, hogy foglaljon helyet. Őt cseppet se zavarja, ha más szakos diák is leül a Hollóhát asztalához. Meglepetten néz a levélre, amit átnyújt neki a lány. Vajon ez meg mi lehet? Gondolja magában, ötlete sincs. De átveszi a levelet és elsüllyeszti a kabátja zsebében, amit már rég ledobott a padra.
- Köszi. - Látja, hogy Megan rosszallja a nagy kajálást, pedig néha nincs jobb élvezet ennél. - Gyerünk, csatlakozz. Egyedül sose lehet olyan jóízűen enni. - Rámosolyog Meganra. Nem tud vele gonosz lenni, pedig tudja, hogy a lány nem szívleli.
- Miújság? - Végignéz Megan vékony alkatán, karikás szemein. Nem kéne ennyire emésztenie magát, de Stella nem tud segíteni rajta. Visszafordul a tányérja felé, amin már nagyon fogyóban van a rántotta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 482

TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan 2016-10-15, 19:59

Lena ma kifejezetten parancsolgatós formáját hozta, amikor fent talált a szobában holt sápadtan, karikás szemmel, az ágy falmeti sarkában kuporogva egy fényképpel. Már jó ideje nem ettem, de nem igazán törődtem vele, csak a fényképet szorongattam, amin egy boldog család képe nézett vissza rám. Nem mágikus, mozgó kép, de még is többet ér nekem bármelyiknél. Kirángatott az ágyból, persze a fényképet tisztelettel tette le a polcomra, és elküldött enni. Nem nagyon volt időm nemet mondani, mert mire észbe kaptam már egy levél volt a kezemben, az ajtó becsapódott mögöttem és az utasítás zúgott a fejemben: Menj le enni, keresd meg Stella Crowly-t és add neki ezt a levelet!
Mikor belépek a terembe azonnal elkezdem keresni a tekintetemmel az extravagáns lányt, akit egyébként a legkevésbé sem szívlelek. Nincs problémám az öltözködésével - na jó, egy apró -, de néhány évvel ezelőtt... Nos, a fülembe jutott az élettörténete. Az érzéseimnek nem lehet parancsolni, így hát be kellett vallanom, hogy azért annyira unszimpatikus, mert egész egyszerűen képtelenül irigylem. Ő túllépett, képes volt itt boldog lenni, otthonra lelni, pedig ő is elvesztett mindent, amit szeretett és ő is nevelő otthonba került. De nekem nem megy az elengedés. Talán azért, mert ő tudja, hogy az anyja halott, én viszont nem tudom, hogy a húgom él-e vagy holt. Keserűen ragaszkodom továbbra is.
- Stella? - szólítom meg, közel érve az asztalhoz. Mióta kibővítették az iskolát már vajmi keveset számítanak a szakok, szerintem, de azért néhányan megdöbbennek, amikor Hugrabugosként ledobom magam mellé, bár még a padon kifelé fordulva, nem az asztal felé. - Ezt a levelet neked küldték, igazgatói pecséttel van lepecsételve. - mondom, bár ezt a saját szemével is látja. A levelet hanyagul felé nyújtom, hogy kivegye a kezemből, miközben a tekintetemmel már a kajái felé nézek, icsit rosszallóan. Csont és bőr vagyok, sápadt és karikásszemű, a kajálás nekem se ártana, és ezt a gyomrom egy hatalmas, hangos kordulással jelzi is. Elhúzom a számat és visszafordulok a lány felé.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stella Crowly
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan 2016-10-15, 19:38

Stella szép komótosan sétál be a nagyterembe. Vastagon fel van öltözve, magas szárú bakancs, majdnem földig érő szövetkabát, alatta szokásosan egy rövid fekete fodros szoknya és egy egyszerűbb mély kivágású fekete kötött pulcsi. Lassan odasétál a Hollóhát asztalához, már nagyon korog a gyomra, imád enni. Amint leveti magát, végighordozza tekintetét a választékon. Végül kivesz egy jókora kanál rántottát, hozzá 3 pirítóst és egy tál salátát. Jó étvággyal elkezdi magába lapátolni az ételt, de már azon jár az esze, vajon mi legyen a következő fogás. Hirtelen ledobja a villáját és a szeme elé kapja jobb kezének ujjait, elkezdi vizsgálni a körmeit és észreveszi, hogy lepattant egy kicsi a fekete körömlakkból a nagyujjáról. Összeráncolja homlokát, arra gondolva, hogy kitalálhatnának már végre valami tartósabb lakkot, vagy egy varázslatot, ami fixálja, unja mindig újrakenni háromnaponta. Végül visszatér az ételhez és tovább tömi a gyomrát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stella Crowly
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 46

TémanyitásTárgy: Stella & Megan 2016-10-15, 19:31

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Stella & Megan

Vissza az elejére Go down

Stella & Megan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Földszint :: Nagyterem-