Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40436 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A Connors-ház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: A Connors-ház 2016-08-16, 17:35

First topic message reminder :

Leírás helyett..


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Penelope Aimes
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: A Connors-ház 2016-08-22, 11:22

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Tristan & Penny

Nem igazán vagyok hozzászokva a kocsival való közlekedéshez, pedig a mágusvilágban is vannak mágikusan megbuherált autók, de azért még ezek is viszonylag ritkák, hiszen kell azért egy muglikedvelési szint ahhoz, hogy valaki effélével próbálkozzon és azért az efféle nem túl gyakori. Most viszont egy szavam sem volt, hiszen egyébként is izgulok kissé, nem érdekes most a kocsi, hiszen a családjával fogok találkozni, ami finoman szólva is nagy dolog, főleg akkor, ha még tényleg soha nem vitt haza senkit sem.
- Ez még mindig nem, de legutóbb az már az volt? Vagy még az sem? - a csók után azért csak elnevetem magamat, bár a hangomban azért érzékelhető egy kis reszketegen megbújó idegesség, ha nem is sok, de azért egy kevéske akad. Na nem arról van szó, hogy félek a családjától, szimplán csak remélem, hogy tetszeni fogok nekik, mert én már sok jót hallottam róluk, de mi van, ha végül majd nem kedvelnek meg? Azért arra is látok esélyt, hogy esetleg máshogy képzeltek el, vagy mást vártak egy még komolyabb lányt, vagy nem is tudom... pont hogy komolytalanabbat? Nem tudom, hogy kit képzeltek el, Tristan mellé, remélem, hogy megfelelő leszek.
- Azt hiszem ez eldőlt. - szállok ki, amikor kinyitja az ajtót, bár már nyitnám én magamnak, de őszintén meg kell vallanom kicsit meggyűlik a bajom vele, ezért nem is sikerül megoldani a feladatot, pedig amúgy kiszállnék én egyedül, nem várom el, hogy kisegítsen, de tényleg nem sokat gondolkodhatunk, mert már érkezik is a család, én pedig azért kissé megszeppenve állok meg, hiszen még azt sem tudom hogyan kellene köszönnöm. Végül nincs időm kinyögni egy árva szót sem, ugyanis előbb jön az ölelés, belém pedig az első tétova szó is belém fagy. Nagyon kedvesek, bár számíthattam volna rá, de ettől még nem lep meg kevésbé.
- Köszönöm... Jenna és Robert. - kissé még most is zavart mosollyal igazgatom a szoknyámat. Lehet, hogy túlságosan rövid, vagy nem ide illő, picit sötét, miközben itt minden olyan vidám és világos. Ki tudja, hogy nem Mardekár ellenesek-e, vagy Tristan mesélt-e az anyámról... - Örülök, hogy itt lehetek, Tristantól már annyi jót hallottam ön... rólatok, hogy őrület és úgy látom cseppet sem túlzott. Csodás ez a ház is! - egy bók azért alap, aztán majd bent még úgyis megdicsérek mindent, meg az ebédet, ha lesz, bár gondolom előbb ki kellene pakolni aztán csak utána menni be. Azt se tudom hol lesz majd a szobám, vajon mennyire konzervatívak a szülei kapok egyet külön, vagy Tristánnal leszek egy szobában? Az is érdekes lenne, hiszen mi még... nem jutottunk el addig, de ha a húgát túrnám ki a saját szobájából, az se lenne jó, mert biztosan megorrolna rám és az nem lenne jó kezdés. Így egyelőre nem viszem túlzásba Tristanra pillantok kérdőn, de láthatóan az édesapja már nyúl is a csomagok után, hogy elkezdjen kipakolni, pedig én is segítenék, de kétlem, hogy hagynák, főleg hogy az édesanyja már karol is belém, hogy elkezdjen befelé terelgetni.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: A Connors-ház 2016-08-16, 17:37

to Penny
i'll whisper a secret

[You must be registered and logged in to see this image.]
Úgy beszéltük meg, hogy apáékkal, hogy kocsival megyünk. Penny tud már hoppanálni, de annyi a csomagunk, hogy jobb ez így. Attól, hogy apa varázsló, anya meg mugli származású, Birmingham külvárosában van a kertvárosi ház, és nem lenne túl okos döntés ott hoppanálgatni. Londonig tehát vonat, ott autót bérelek, és így jutunk el egy jó pár órás úttal haza, és már itt kacskaringózok az utcákon, ahol nyár lévén nagyon jó idő van, zöldelnek, virágoznak a fák, friss fű illatát hozza a szél, nem az a sötét stílus, amit a kastélyban képviseltem. Apa a mágiaügyi minisztériumba is öltönyben jár, mint ügyvéd, tehát senki nem lepődik meg rajta a szomszédok közül, ha így indul reggelenként. Az lenne csak a durva, ha talárt, és süveget venne fel, akkor minimum sültbolondnak tartanák. Meglátom a házunkat, és oldalra mosolygok a lányra, hogy tényleg ne izguljon. Jól esik, hogy nem irigykedik ránk, és nem is kell, bőven szoktam én a szüleimmel veszekedni, főleg apával, igaz, ez közel sem olyan gázos, mint az ő kapcsolata az anyjával. Itt most egy négy napos hétvégét tudunk tölteni, aztán majd Pennynek is mennie kell ebbe az ösztönndíjas táborba, ahova mint külsős kísérő megyek vele, nem érzem magam koloncnak, majd elfoglalom magamat, amíg napközben fájtágítások jár, a délután meg az este a miénk. Különben is, remélem, hogy többet látok majd belőle, ha ilyen jó idő van, mert mindig úgy felöltözik, mintha kötelező lenne. Na jó, valahol tőle komolyság az elvárt, ha átváltoztatástan tanár akar lenni, de azért nem kellene egy McGalagonyba átmenni. Megállok az autóval, ami egyébként egy szürke Audi, hogy ne legyen olyan giganagy a bérleti költsége, arra tökéletesen elég, hogy járkáljunk vele a közelben, majd hétfőn kell visszavinnünk. Áthajolok a lányhoz, miután kicsoltam az övemet, és a szájára tapasztom a sajátomat.
- Csak hogy ne maradj puszi nélkül. Ez még mindig nem csók. – Incselkedve simogatom meg a fülét, tudom, hogy hülye fogalmaim vannak, de ez valahol az udvarlásom része. Nem akarom, hogy egy percig is úgy gondoljon magára, mint valami használati tárgyra, mert nagyon kedvelem, és kötődöm hozzá. A szexuális célzásaim, érintéseim egy dolog, de mindig tiszteltem annyira, hogy mindezt sosem bántva, gonoszkodva fejezzem ki. Lassan beérik a fejem lágya? Kipattanok, és megkerülöm az autót, hogy kinyissam neki is az ajtót, kisegítve a járműből. Ez nem a szüleim felé valami műjáték, akit kedvelünk, azzal tényleg illik messzemenően udvariasnak lenni.
- Kipakoljuk a cuccot, vagy előbb beköszönünk? – Kérdezek rá, de a válasz nem is a lánytól érkezik, hanem a szüleimtől, akik már az ablakból kukkoltak minket. Jönnek is nagy vigyorgások közepette, és apa sem az a szigorú fickó, akinek leírtam. Világos hajú, fiatalos mozgású középkorú férfi, akinek sötét a szeme, ezt tőle örököltem, anya pedig gyönyörű, nyúlánk teremtés, kék szemekkel, de sötét hajjal, na ezt meg tőle. Apa engem ölelget meg, veregeti meg a vállamat, amolyan „büdös kölke” felkiáltással, anya pedig Pennyhez lép oda, és kéznyújtás helyett már öleli is magához a lányt. Na igen, érzelmes család vagyunk. – Édesem, hívj csak Jennának. Te Sarah vagy? Csak vicceltem Penny, tegezz minket, ő a férjem Robert. – Cinkos mosollyal mosolyog rám, én meg csak szemforgatok, hát pont ilyenkor nem kéne viccelni, de úgy tűnik tényleg nagy esemény, hogy végre hazahozok valakit.[You must be registered and logged in to see this link.] || Just for you|| [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tristan Connors
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: A Connors-ház 2016-08-16, 17:35

Leírás helyett..


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Connors-ház

Vissza az elejére Go down

A Connors-ház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Otthonok-