Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Kelly & Richard - Nyom nélkül

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2017-07-26, 15:38

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
- A dokim lószart se tud, csak a szája jár. Látod, hogy itt vagyok és nem nekem áll abból az életem, hogy... - elharapom a mondatot. Ha már segíteni akarok neki, akkor nem kioktatnom kellene folyamatosan, pedig őszintén szólva jól esik. Hülye dolog tudom, de néha az ember azt tudja a legjobban bántani, aki a legfontosabb neki és számomra egykor Richard nagyon fontos volt, csak neki ez nem tűnt fel és most egy olyan lányt keres, aki eltűnt és valószínűleg már soha az életben nem is találja meg. De ő teljesen értelmetlenül képes és erre áldozza az egész életét? Vagy mikor jut arra, hogy fel kellene adnia, mert úgy sem ér el semmit?
- Világos, hogy ez most sok, de nem tehetsz mást, mint hogy megpróbálod felfogni és kész. Minél előbb, mert nem akarok sokat pepecselni. - igen, még mindig nem vagyok a legkedvesebb, de hát mi okom lenne rá? Ő se volt kedves, amikor nem foglalkozott velem, hiába voltam ott neki, hiába jártam a nyomában, neki soha fel se tűnt, aztán csak a saját gondja érdekelte, hogy velem mi volt... Nem érzem reálisnak, hogy most meg hirtelen megváltozva segíteni akarna nekem... rajtam, mert miért lenne hirtelen az én dolgom fontosabb a sajátjánál? Eddig se volt az nem igaz?
- Oké, kösz. - veszem át a térképet és a képet is. Utóbbin csak egy pillanatra akad meg a tekintetem, aztán leteszem az asztalra, mintha nem is akarnék foglalkozni vele. A pálca már a kezemben, de úgy fest nem engedi, hogy bele is kezdjek, hiszen beszélni kezd, kérdezgetni. - Na jó... - szembe fordulok vele. Láthatja, hogy nagyon komolyan akarok válaszolni, de azt is, hogy nem lesz benne köszönet. - Ez nem valami nyílt dolog, nem lehet csak úgy elmondani, vagy leírni egy levélben és rémlik, hogy évek óta nem beszéltünk, előtte is csak arról írtál, hogy Diane így, Diane úgy... aztán eltűnt és már végképp csak ő volt a fontos. Ne tegyél nekem szemrehányást Richard, egyébként sem érdekelt, hogy velem mi van és most... foglalkozzunk ezzel, ha már ez az elsődleges az életedben, világos? - nem, tényleg nem vagyok valami kedves, sőt enyhén szólva is kioktató a hangnem, amiben beszélek hozzá, de hát mit lehet tenni, ha egyszer nagyon megbántott? Meg aztán van nekem elég gondom nélküle is. Jól esne egy cigi, vagy egy ital, vagy egy keményebb slukk, de persze ezzel foglalkozom, mert kiütve nem igazán lehet varázsolni, szóval ha békén hagy, akkor moccan a pálca, mormolom az igét, a kezemben a képpel, a pálca pedig a térkép felett, ami veszettül kezd lapozni, amíg meg nem állapodik végül egy tenger parti kis falucska felett, ami nincs is olyan messze, talán csak egy fél óra lenne motorral.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2017-07-19, 08:22


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each other- Aha, az orvosod is biztosan ezt támasztja alá. – Vonom meg a vállamat, ahhoz képest, hogy milyen jók voltunk együtt, nagyon elsodródtunk, és most logikusan van kiakadva, én meg még alá is teszek a modorommal. Amióta Diane eltűnt, teljesen összeomlott az életem, és mindent félredobtam, csak hogy megtaláljam. A szerelem már elmúlt, csupán valami makacs vágy vezet a nyomában, hogy megtudjam, mi is történt vele. Ezt nem érti meg most Kelly, és fáradt vagyok ahhoz, hogy mindezt magyarázzam neki. Biztosan nem volt senki az életében, aki ilyen fontos lett volna. Mindazonáltal nem akarom elküldeni, mert látom, hogy csontsovány, neki sem lehet úgy bármi is egyszerű. A varázslat láttán, s a magyarázatát hallva nem csoda, hogy tátom a számat, még káromlatot sem tudok csak úgy beidézni. Ő mindezt halál természetesen mondja, én meg mindezt fogadjam el idő hiányában.
- Ez mind szép és jó, de lassan kezdem azt érezni, hogy becsavorodok.. Ma még nem volt meg az ötödik kávé, és úgyse tudok aludni.. – Csóválom a fejemet morogva. Talán ösztönös a reakcióm, mindez oly hihetetlen még mindig. Azt hittem, hogy ismerem Kellyt, ehhez képest egy teljesen másféle ember, mint akinek gondoltam. Ráadásul most ő is mogorva, pedig egykor olyan kedves lány volt, aki állandóan hozzám, és a haverjaimhoz csapódott. Valami történhetett, amiről eddig még nem beszéltük.
- Képem és térképem is van. – Húzok elő egy képet Diane-ről. Eléggé hasonlít Kellyre, barna szem, és haj, tehát ilyen tekintetben ő is a zsánerem. A kép igencsak gyűrött, látszik, hogy sokat volt már másolva. Térképet is adok, ez egy koncencionális Anglia térkép, részletezve a különféle megyékkel, de a végén nem túl részletesen a többi brit sziget is benne van.  – És mégis, miért titkoltad eddig? Csak mert én ilyen földhözragadt faszi vagyok, aki még varázsolni sem tud..? Gondolom te aztán ezzel a mágikus szarsággal mindent ilyen könnyedén megoldasz.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-12-24, 20:18

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Így van, nekem még mindig több jövőm van, mint neked. - na igen, én ha valami csoda folytán összekapom magamat, akkor minden rendben van, ő viszont ezt a megoldhatatlan ügyet üldözi egész életében, ha nincs szerencséje és lássuk be, hogy ennek az ég világon semmi értelme sincs, még ha ezt nem is hajlandó bevallani magának. De nem az én dolgom, hogy a végtelenségig kioktassam, még ha igazából meg is érdemli a dolgot, de nem az én dolgom, hiszen ő cserben hagyott és csak a saját dolgával foglalkozott én mégis segítek neki, tehát mosom kezeimet. Nem fogom kihúzni a gödörből, csak legalább valamelyest tenni érte, hátha azzal érek valamit és talán az én lelkiismeretem is egy kicsit jobb lesz, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz az egésznek a vége. Ami biztos, első körben meg kell értetnem vele, hogy boszorkány vagyok. Adok neki időt, hogy felmérje az esetleges trükköket, amik persze nincsenek, csak szimplán én, aki tudok varázsolni és kész. Amikor már végre felfogta, hogy ez tényleg komoly csak akkor dőlök újra előre, hogy komolyabban beszéljünk és a lényegre térjünk.
- Elég sokan, hét évfolyam, plusz a tanárok, négy ház és persze egyetemi részleg. Vagyunk páran, de nem ez a lényeg most, én oda járok 11 éves korom óta és nekem is meglepő volt, neked viszont most nincs időd, hogy megértsd a dolgot és elfogadd, szóval... kezdhetjük? - akármennyire is időt akar, most nincs időnk, hogy ezt az egészet jobban átgondolja, hiszen igenis el kell fogadnia, hogy az élete megváltozott és kész, nem is lesz már soha olyan, mint amilyen volt, mivel ezt a tudást már nem fogja elveszíteni, ha csak nem akarja, hogy kitöröljem a fejéből, de nem vagyok profi emlékek eltávolítása terén... nem biztos, hogy azzal jól járna.
- Kénytelen leszel gyorsan megemészteni és... nem utállak, ez... Nem beszéltük még át? - nem akarok lelkizni, nem most legalábbis, ahhoz nem ittam eleget még mindig és amúgy se lesz jobb tőle nem igaz? - Na jó azért kell a kép, de jobb lenne ha lenne még valami hajszál is, ilyesmi, de ha nem... térképed van? - persze fel vagyok rá készülve, hogy nem fogja csak úgy annyiban hagyni a dolgot és tovább faggat, vagy a miért segítek, vagy a hogyan tudok varázsolni és mi ez az egész témakörben, de nem fogom hagyni neki, hogy túl sokáig csinálja, hiszen erre most nincs idő és egyébként is gondolom, ha meg vannak a válaszai, akkor majd éli tovább az életét. Ha eddig se érdekeltem most miért változna meg hirtelen minden?[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-12-22, 08:41


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherMost még nem tudok mit kezdeni a helyzettel, hogy ennyire ellenséges, hiszen nem ilyennek ismertem meg. Határozottan lelkes volt régebben. Talán annak köszönhető a változás, hogy engem most így lát, mert olyan kímért, távolságtartó. Igen, nem törődtem vele, viszont ami még inkább rossz, hogy valami rossz társaságba keveredhetett, függőségek alakultak ki nála, és most már rosszabb mint én. Hiszen én csak Diane nyomában vagyok, nincsen életem, és mosott szarnak nézek ki, ő viszont olyan, mintha tényleg valami drogos prosti lenne, és talán ez tényleg miattam van. Sajnálom, és feltámad bennem a lelkiismeretfurdalás, noha nem akartam terhelni senkit Diane eltűnésével.
- Hát ez nagyszerű.. Neked sincsen jövőd, de engem kioktatsz.. – Morranok fel, de ez azért nem teljesen így van hiszen valami iskolába jár, akár még valami végzettséget is szerezhet, én meg legfeljebb edzőnek mehetek vissza, hiszen a fociból már nagyon kiestem. Esetleg gyerekeket taníthatnék, hiszen az öregfiúk bajnokság számomra komolytalan. Abban van csak igaza Kellynek, hogy egy jó nagy időszakot elszúrtam az életemből puszta makacskodás miatt, és ez még tőlem is nagyon méltatlan. Ám most már remélem, hogy közel a cél, és csak azért is tudni akarom, hogy mi lett vele.. Esetleg kitűzhetnék magam elé valami dátumot, hogy ha addig nem, akkor végképp feladom. Most viszont elvonulunk egy kicsit Kellyvel, hogy elmondja azt a komoly titkot, amit úgy vezet fel, ami rá egyáltalán nem jellemző. Elsőre valami trükköt sejtek, de ő.. miért vágna át? Elnyomok egy káromlatot, ami a számra szökken, de nem látom, hogy mi lenne a leleplezés.. tényleg igaz?
- Varázslósuli? Aztarohadt.. Hát még suli is van? Oda jártál végig? Hányan vannak...? – Csak úgy dőlnek belőlem a szavak, mert ha nem lenne a közelemben egy szék, most biztosan a füldre ültem volna, mert ép ésszel felfoghatatlan, viszont ő annyira hűvösen áll ehhez az egészhez. Jó, nyilván neki erről szól az élete, viszont akkor már végképp nem értem, hogy ha ő varázslattal mindent meg tud oldani, neki miért szar az élete?
- Gondolod, hogy olyan könnyen továbbléphetünk? Egyáltalán hogyan tudnád megtalálni? És miért tennéd meg értem, ha ennyire utálsz? – Kérdezem most egy kicsit élesebben. Nem akarom bántani, de jogos a kérdés, hogy ha csak azért találkozott velem, hogy az orvosát letudja, akkor miért akar még segíteni is?


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-11-24, 13:03

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Meg fog lepődni, ezt már előre tudom, de akkor is ez az egyetlen megoldás, erre is majd rájön, ha megnyugodott, csak túl kell esnünk rajta. A rossz részét nem fogom most az orrára kötni, azt ami pár hete történt, ez legyen az én bajom, vagy legalábbis remélhetőleg semmi olyasmi nem történik, ami miatt kiderülne, vagy nem tudnám visszafogni magamat. Mindenesetre egyelőre el kell jutni a lakásáig, aztán jöhet a többi. Csoda, hogy van még pénze, már elég régóta jár ennek az ügynek a nyomában, az is kész csoda, hogy még fenn tudja tartani magát. Talán ezért is akarok segíteni, a régi érzések miatt, hogy végre tovább lépjen és elkezdjen normálisan élni, mert ennek semmi értelme. Az én önpusztításomnak sincs a doki szerint, de ez más téma, ezzel nem foglalkozom, most nem az én ügyemet akarjuk megoldani, hanem az övét és én erre fogok koncentrálni, csak előbb kell az a nyugodt hely, ahol leülhetünk és nem mindenki előtt fog sokkolódni.
- Világos, szóval a jövődnek annyi, feléled, ami van. - nem teszem, hozzá, hogy feleslegesen, hiszen végül is nem az én dolgom, hogy mit kezd magával, meg az életével és jogom sincs beleszólni, hiszen én sem éltem éppenséggel kellemes és békés életet, szóval... fogjam be igaz? Inkább megmutatom neki, hogy mire vagyok képes, és persze rendesen meg is lepődik, ami nem csoda, én is így lennék jó eséllyel a helyében, de legalább nem akad ki egy szintnél jobban, azt hiszem ez is valami. Próbál rájönni hogyan csináltam, minden mugli ezt tenné, szóval ezen sem csodálkozom, megvárom, amíg elhiszi, hogy igazi és nem csak valami trükk.
- Vannak. Szóval... boszorkány vagyok, voltak fura dolgok gyerekkoromban is, de nem figyeltem rájuk, aztán kiderült, hogy mi vagyok és 11 évesen elmentem tanulni tudod egy varázslósuliba... Akartam róla mesélni, de nem lehetett, muglik nem tudhatnak rólunk, aztán amire úgy éreztem, hogy tudhatnád, mert már nem kotyogod el... Hát... volt más dolgod. - meg vonom végül a vállamat. Talán megérti, nem írhattam meg egy 11 éves srácnak, hogy mire vagyok képes, sőt nyaranta sem mutathattam meg, mert abból baj lett volna, főleg hogy otthon nem varázsolhatunk, igazán nem is tudtam volna bizonyítani neki rendesen, aztán véletlenül elkotyogja... Amikor pedig már elég idős lett, hiába bíztam volna meg benne sorban jöttek mindenféle lányok, aztán Diane, akkor már nem is akartam elmondani neki.
- Ha túl vagy a meglepettségen továbbléphetünk, mert így nagyobb eséllyel tudunk meg valamit, szóval... szólj. - talán elég hűvös vagyok, vagy inkább tárgyilagos, de végül is ő volt az, aki sosem gondolt rám úgy, ahogyan én rá és nekem is könnyebb volt egy idő után távol maradni tőle és nem hallgatni azt, hogy milyen lányokkal milyen viszonya van. Fájt és ki az, aki szándékosan okoz önmagának fájdalmat?[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-11-21, 10:15


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherElsőre valóban viccelek, de még az is elképzelhető, hogy igazam van, szegény lány annyira leharcoltnak néz ki. Még mindig jobb, hogy a dílert mondtam, és nem a kurvát, akkor tényleg megbántódhatna, pedig még akár az is kinézhető belőle. Na de én sem szólhatok egy szót sem, csoda, hogy egyben vagyok, a szemeim sokszor üvegesen merednek a nagyvilágra, mintha már Diane megtalálásán túl már nem is lenne semmi célom. Lényegében nincsen, csak az alapvető ösztönöknek szólok, mint az evés, alvás, és nagyjából ennyi. Sokszor vagyok borotválatlan, a hajam sem mindig olyan hosszú, hogy az jól is állna. Na de kinek, vagy miért divatozzak? A testalkatom többé-kevésbé ugyanolyan, mint volt, állandó elnyűtt ruháimat alig váltom, csak az alsóneműmet. Az időjárásnak megfelelően a bőrdzseki nagyjából mindig megfelel, néha kimosatom, de ennyi. Most pedig úgy fest, hogy Kelly nagyon meg akar lepni valamivel, amit értetlenkedve fintorogva fogadok, de hát akkor magyarázza csak meg.
- A szüleim örökségét erre költöm. Nem tartok fenn lakást, csak bérelek útközben egy-egy szobát. – Akár vissza is kérdezhetnék, hogy ő miből éli ezt a féktelen életet, mert nem úgy tűnik, hogy dolgozna. Ezzel a külsővel nem is biztos, hogy felvennék bárhova. Valami törvénytelen dolgot űz? Betörő például? A drogdílert már kizártuk ugye. Hevenyészetten rendet rakok, na nem viszem túlzásba, nem azért hoztam fel, hogy elkápráztassam. Kitalálhatta, hogy milyen életet élek. Amíg szellőzik a szoba, addig gyorsan kiviszem az összes szemetet, nálam mosogatni sem kell, mindig műanyag vagy papír tányérokat használok, és poharakat is. Amikor visszaérek, már a fotelben ül, én az ágyra huppanok el, hogy aztán csendben várjam a magyarázatot, ami úgy meglep, hogy szó szerint eltátom a számat.
- Ne akadjak ki...? Ez azért.. – Pattanok fel, és járom körbe a varázslatát. Elsőre nyilván valami büvésztrükknek vélem, keresem a zsinort, vagy a tükröket, de hát itt nem is lett volna lehetősége, hiszen csak most érkezett. Döbbenten ülök vissza az ágyra. – Ez hogyan.. lehetséges.. Olyanok, mint te? Mások is vannak? – Most még meg sem hallom, hogy a segítségével Diane-t is megtalálhatom. Csak azt nem értem, hogy nekem miért nem mondta el, hogy mit is tud. Kérdés, hogy mióta tudja, hogy ezzel kell élnie. Vagyis mennyi ideje vág át? Bár számít ez egyáltalán? Most ismét a lányra sandítok, és várom a válaszait.. enyhén le vagyok sokkolódva..i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-11-07, 10:43

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy egyelőre nem igazán fogja érteni, hogy miért nem mondhatok neki többet annál, mint amit eddig. Ez azért mégis csak egy olyan hely, ahol elég sokan vannak, én pedig nem tehetem meg, hogy csak úgy mindenki előtt kibököm, hogy boszorkány vagyok. Jobb esetben csak azt hinnék viccelek, vagy bolondnak gondolnának, de vannak ennél rosszabb esetek is, és őszintén szólva nem igazán szeretném a rosszabb esetet megkockáztatni. Ezért is jobb, ha szépen eltűnünk innen és majd nyugodtan, amikor ketten leszünk, úgy legalább arra is lesz ideje, hogy ledöbbenjen és aztán összeszedje magát, nézőközönség nélkül.
- Akár még ez is lehetne, de ennél jobban meg fogsz lepődni. - de ha meg akarja találni a lányt, akkor nem lesz sok ideje arra, hogy tátogjon, mint a partra vetett hal. El kell fogadnia és segítenie, akkor talán van rá esély, hogy megtudunk valamit, vagy megtaláljuk, ha már ennyit küzdött e miatt és ha már ennyi mindent feláldozott. Persze én is eltűntem, főleg az utóbbi egy évben, már nem is igazán érdekelt senki sem, most sem, de Richard... ő mégis már. Szerettem régen, túlságosan is ahhoz, hogy most csak úgy semmibe vegyem mindezt. Régen volt, de tartozom talán annyival, hogy segítek és talán nekem is jót tesz, ha egy kicsit mással foglalkozom, na meg a doki is ezt akarta, szóval nem is igen van túl sok választási lehetőségem mondjuk.
- Nem is merem megkérdezni honnan van még pénzed ennyi idő után is. - gondolom már épp eleget költött erre az egészre és kétlem, hogy volt ideje arra, hogy közben netán még dolgozzon is. Nem mondom ki nyíltan, de nagy marhaságnak gondolom ezt az egészet. A zsaruk nem találták meg a lányt, ő majd meg fogja? Csak feltette valamire az életét, amit nem képes megoldani. Butaság, de nem az én dolgom és amúgy sem ítélkezhetek, hiszen az én életem sokkal csúnyábban kisiklott, mint az övé. - Oké, de amúgy különösebben nem zavar a rendetlenség. - persze, ha neki úgy jobb, akkor nem zavar, ha rendet tesz nagyjából. Mondjuk a szellőztetés jót tesz. Nem akarom tudni, hogy mik lehetnek a szobákban, gondolom kajamaradékok és... hát a jó ég tudja. Nem igen van ideje, ha jól sejtem arra, hogy még takarítson is, nem hogy főzzön is magára. Valahol érthető, ha minden idejét arra szánja, hogy megkeressen valakit, aki valószínűleg már rég hulla. Én a magam részéről helyet foglalok a fotelben, miután lerúgtam a cipőimet és ledobtam a kabátomat a támlára és megvárom, amíg ő is nyugton tud figyelni rám.
- Oké, azt hiszem a legegyszerűbb, ha a közepébe vágok. Szóval boszorkány vagyok, azért tűntem el, mert egy olyan suliba járok, ahová olyanok járnak, mint én. Persze ezt most nem fogod elhinni, ami nem csoda, de megmutatom, és így talán van esély megtalálni Diane-t, csak ne akadj ki. - ha megteszi, hát akkor sincs semmi, majd elfogadja, ha kell, hát akkor kap rá időt is. Első körben úgyis szkeptikus lesz, de nem érdekel különösebben, most nincs idő arra, hogy pátyolgassam. Elkerül helyette a pálcám és egyszerű dologgal kezdek, keresek valamit, bármit, ami nem túlságosan hasonlít kajamaradékra és elmormogva egy sima vingardium leviosát emelem fel a levegőbe. Ott is tartom, hogy ha akarja megnézhesse, hogy trükk-e. Úgy se hiszi majd el elsőre, de majd igen, amikor többet is lát. Reméljük nem húzza majd sokáig az időt a bemutatókkal.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-11-03, 20:38


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherNem igazán értem, hogy Kelly miről beszél, elképzelhető, hogy komolyan kiterjedt alvilági kapcsolatai vannak, arra mondja, hogy elég lesz a kép. Végül ennyiben hagyom a dolgot, és rajta sem látszik az, hogy firtatnom kéne ezt az egészet. Sajnálom, hogy elszakadtunk egymástól, Diane már biztosan nem él, de talán mindkettőnkre ránk fér, hogy együtt legyünk egy keveset, és amilyen zülött feje van szegény lánynak, felelősséget vállalhat valamiért. Ebben egyetértek az orvosával, de nem kéne, hogy mindezt kényszerként élje meg. Viszont olyan titokzatosságot mellékel még a jelenlévőkhöz, hogy csak nézek, csoda, hogy a számat nem tátom el.
- Kitalálom előre. Drogdíler vagy, és a kábszerért cserébe mindenkiről mindent tudsz. – Nem is tudom, hogy viccelek, vagy sem, megbántani sem akarom, de olyan abszurd helyzet, hogy a lány, akit nagyjából a húgomnak tekintettem, ilyen szövegekkel jön. Végül aztán felkerekedünk, és megindulunk kifelé, bár nem tudom, hogy hova menjünk, jobb híjján az a lakás lesz, amit nem messze bérelek. Rohadt nagy kupi van, hiszen nem szoktam felvinni senkit, és nincsen affinitásom sem a rendre, sem a tisztaságra.
- Amiatt ne izgulj, mindent én állok. – Szólok hátra, és belököm a motort, ami berregve kel életre. Amikor a lány már kapaszkodik, akkor a gázra taposok, éppenhogy kikerülve egy csikorogva fékező dzsippet, és a kocsik között cikkcakkozva haladok a lakás felé. Pár perc múlva már ott is vagyunk, egy kisebb lakópark, kétemeletes bérházakkal, én éppen a másodikon lakok. Lift nem jár hozzá, de a magasság miatt bőven nem gond, hogy ennyit sétáljunk a lépcsőkön. Mivel csak pár napig szoktam maradni mindenhol, ezért már nem is morgok, de attól még Kelly kifulladhat. Benyitok a kulccsal, s bent komoly oroszlánszag terjeng, használt pizzásdobozok, kávéspoharak, ledobált zoknik, egy takaró a földön. A lakás inkább csak egy szoba, meg a fürdő. Tévé is hűtő azért van hozzá, nekem meg amúgy sincsenek komoly igényeim. – Tedd le magad, addig csinálok valami rendet. – Gyorsan kiszellőztetek, a szemeteket a használt alsóneműkkel együtt leviszem a kukába, hiszen úgysem fogom őket mosni, számomra egyszer használatosak, olcsón veszem őket. De sietek vissza a lányhoz, és várakozóan lehuppanok oda, ahol éppen nem ül. Kizárásos alapon van egy ágy és egy fotel.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-10-26, 11:41

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Végül is, ha a nyomozással foglalkozom ugyanúgy elvonom a figyelmemet minden másról, mint ha innék és kiütném magamat, úgyhogy ez is megteszi, legalábbis időlegesen, aztán ha készen vagyunk, akkor akármennyire is igyekszik az a doki, úgyis visszatérek szépen az eddigi életemhez, mert úgy legalább nem kell semmi rosszra sem gondolnom és az lássuk be sokkal kellemesebb, mint ténylegesen belegondolni a széthullott családomba újra és újra és újra... Richardban pedig őszintén szólva nem bízom annyira, hogy elhiggyem neki tényleg írni fog, ha ennek vége, hogy majd bármi is más lesz e miatt, hiszen eddig is megtehette volna, de ő gond nélkül felszívódott elég hosszú időre ahhoz, hogy én ezt zokon vegyem, főleg mert sokkal könnyebb is elmarni magadtól azt, akit szeretsz, mint nézni, hogy rossz neki, vagy épp azt... hogy jó. Önző vagyok tudom, de könnyebb is volt távol lenni Richardtól.
- Oké ez megteszi, majd meglátjuk, hogy elég lesz-e. - persze a legtöbb kereső bűbáj sokkal jobban működik akkor, ha van valami tényleg személyes is attól, akit keresünk, akár csak egy tárgy is, ami sokat volt nála, de a hajszál se rossz, viszont ha egyik sincs, akkor kénytelen leszek így megpróbálni. Nehezebb lesz, de talán menni fog, ha pedig nem, hát akkor majd kitalálunk valamit mást. Így is először majd azon kell túllendülnünk, hogy kezelni tudja a hírt, boszorkány vagyok. Többel egyelőre biztosan nem fogom sokkolni, ez így is elég lesz, hiszen mellette még vámpír is, de kétlem, hogy jó néven venné, ha még ezt is bedobnám az új hírek mellé. - Majd meglátod, nem mondhatom el itt ennyi ember előtt. - nem, egyelőre ezt nem fogja kiszedni belőlem. Azért hasznos, hogy segít, bár a forró csoki jót tett, de tényleg fáradt vagyok és a dokival eltöltött agyturkálás se tett jól, de mondjuk az ital nem ártott meg, az csak jót tett, hiszen már eleve az is pocsék dolog, hogy nem ihattam napokig a kórházban.
- Persze, az úgy tökéletes, de előre szólok nekem nem sok pénzem van. - csak hogy tudja segítek, de a költségekbe nem igen fogok beszállni, hiszen az apám szanatóriumban pihen, anya meghalt, én pedig nem keresek semmit, úgy azért nehéz. A doki segített annyit, hogy el tudjak jönni ide, de direkt nem adott sokat, hogy ne költsem el piára, vagy egyébre. Mindenesetre felpattanok Richard mögé, bár érezheti talán egy másodpercre tétovázom azért, végül mégis csak átkarolom a derekát. A kellemes érzést pedig igyekszem szépen kiverni a fejemből, inkább átadom a helyét a féltékenységnek, hiszen jó eséllyel azzal a lánnyal is így utazgatott, akiért annyira oda volt.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-10-23, 14:55


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherNem tudom, hogy miért ennyire ellenséges. Egyszer tényleg alaposan belegázolhattam a lelkivilágába. Pedig nem tehetek róla, a barátság nem attól barátság, hogy mindig össze van fonódva a sorsunk. Ha évekig nem látjuk egymást, attól még lehetünk fontosak a másik szemében. Ez most így alakult, és bár sajnálom a dolgot, megvolt a magam baja, amiért most úgy fest rosszul kell éreznem magamat. Diane eltűnt, jó eséllyel már meghalt, és ahelyett hogy a támogatásától biztosítana, szinte szemrehányást tesz. Erre bocsánatot kérek, ő meg könnyedén elengedi a témát, mintha már rágódni sem lenne értelme. Mennyire nem értem a nőket. Sosem értettem. Kiismerhetetlenek. Mégis felajánlom, hogy ha majd egyszer elmondaná a titkát, ami nyomasztja, akkor ott leszek, hogy meghallgassam. Pocsékul alakult a kettőnk barátsága, de az emlékét még lehet úgy-ahogy ápolni, tarthatjuk a kapcsolatot. Ha csak pár napig maradunk most együtt, hogy besegítsen a Diane-ügyben, utána legalább levelezhetnénk, vagy valami. Én is jobban odafigyelhetnék rá, lehet, hogy mindkettőnknek jót tenne. Semmit sem tudok róla, csak hogy teljesen szét van csúszva, és egy elég komoly orvosi kezelésen ment át. Én is komolyan vedelek, és láncdohányos vagyok, de úgy fest, ő még lentebb van. Ha nem vesztette el a szerelmét akkor kit? Vagy mi történt vele?
- Rendben, itt az a kép róla, amit a tárcámban hordtam. – Ezen csak egyedül van, kedves a mosolya, esélyes, hogy Kelly most látja őt először. Barna haj, és barna szem, úgy fest, mindig is ezek voltak a gyengéim, a sors iróniája, hogy Kelly is pont ilyen ideál, de vele valahogy megrekedtünk a baráti szinten, hiszen ő inkább amolyan hugiként szerepelt a szememben. Ezt a képet szoktam felnagyítva kiplakátolni, talán magát a plakátot már láthatta is, csak nem tudhatta, hogy ő volt a szerelmem. – Mehetünk, de nem értem a dolgot. Zsaru lettél? Vagy mihez kell a hajszál? – Kérdezem érdeklődve, és felsegítem, mert tényleg azt látom, hogy eléggé zavaros a tekintete. Ha hozott kabátot, felsegítem rá, és megyek előre, az ilyen helyeken azért inkább védem őt, hátha valami züllött alak támolyogna be. Na nem mintha mi nem azok lennénk. – Nyugis helyre? Bérelek egy szobát a közelben, az jó lesz? – Ülök fel a mocira, és várakozón nézek hátra, hogy mikor ül mögém, hogy kirúghassam a támasztékot.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-10-05, 16:28

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem várok tőle ígéreteket, sem hirtelen jött változást, nem azért vagyok itt. Egyébként sem tudom, hogy ilyesmire képes lenne-e egyáltalán. Könnyen lehet, hogy sose lesz már más semmi, de talán megtehetem, hogy segítek neki. Ezzel a dokinak is betömöm a száját és talán... talán valamivel nekem is jobb lesz, kevésbé érzem majd magamat elfuseráltnak, vagy az egész életemet. Nincs mit tenni, nagyon rossz irányba terelődött minden és nem hiszem, hogy ez egy hamar meg fog változni és azt sem gondolom, hogy mi megint úgy leszünk majd, mint régen. Nem... arra már nem igazán van esély, főleg mert én is olyan körülmények közé kerültem, amiken nem lehet csak úgy átlendülni.
- Erre nincs szükség Richard. - rázom meg a fejemet szinte azonnal hárítva a szavait. Még hogy nem történik meg... hát ha meg lesz Diane akkor mi lesz? Éli majd tovább az életét, ahogyan én is. Nem tudom miért lenne minden más, bár persze igaz, hogy nem épp a legpozitívabb az élethez való hozzáállásom, így aztán nem csoda, hogy nem tudom meglátni ebben az egészben a pozitív végkimenetelt. Nem is az most a fontos, hanem hogy kiderítsük mi történt a lánnyal és akkor talán legalább tovább tud lépni. Már ez is valami lenne azt hiszem.
- Ha ettől jobban érzed magad, legyen így. - vonom meg végül a vállamat. Érezheti, hogy nem igazán tudom, hogy ennek vajon tényleg van-e értelme. Attól, hogy elmondom neki a dolgokat még nem igazán változik meg semmi, nem jön rendbe az életem, nem támad fel anya, sem a bátyám... szóval mi értelme? A doki is folyton azt szajkózta, hogy majd jobb lesz, ha elmondok neki mindent, ha kibeszélem magamból... hát én ebben még mindig egyáltalán nem hiszek. Nem gondolom, hogy bármi más lenne csak azért, mert az ember kibeszéli magából, az mégis mit oldana meg?
- A kép jó lesz azt hiszem, bár személyes tárgy jobb lenne, vagy... hajszál, az nincs igaz? - talán így is menni fog, de nem vagyok benne teljesen biztos. Úgyis az lesz az első lépés, hogy megmutassam neki mire vagyok képes és persze, hogy ettől ne ijedjen meg, ami persze már nehezebb feladat lesz, de majd meglátjuk, hogy fogadja a nagy hírt. - Végül is nincs különösebben sok dolgom, úgyhogy miért ne? - rántom meg újra a vállamat és se perc alatt elpusztítva a forró csokit várakozóan pillantok rá. Ez nem olyasmi lesz, amit itt helyben beszélhetünk meg, vagy intézhetünk el, ezzel remélem, hogy tisztában van, vagy majd lassan tisztában lesz. - Ha kész vagy mehetünk, valami nyugis helyre, ahol lehetőleg nincs nézőközönség. - ha a tekintetemből nem lenne még egyértelmű a számára, akkor így már biztosan világos lesz, hogy nem igazán kellene itt ücsörögni sokat. Persze eliszogathat még, de addig biztos, hogy nem jutunk egyről a kettőre.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-09-29, 19:19


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherIgen, teljesen egyet tudok vele érteni, hogy kár a régi dolgokon keseregni, most már így alakult, csakis azt tehetjük, hogy előre nézünk. Legalábbis ami a kettőnk kapcsolatát illeti. Hiszen Diane-t illetően erőteljesen a múltban élek, nem vagyok képes elereszteni. Már nem vagyok szerelmes, inkább dándogként csócsálom az ügyet, tudni akarom, hogy mi is történt pontosan. Biztos vagyok benne, hogy nem balesetről van szó, hiszen arra előbb utóbb fény derült volna. Valaki úgy eltűntette, hogy ne lehessen egykönnyen megtalálni. S ahogyan telnek a hónapok, minden esély csökken, és végül teljesen meg fognak szűnni a nyomok. Ezt nem engedhetem. Ebben az is benne van, hogy azt, aki bántotta, el akarom kapni. Hogy mással ne tehesse meg. Ezzel minimum tartozom Diane-nek.
- Rendben. Bármit is ártottam neked, a jövőben nem fog megismétlődni. – Ez nem feltétlenül ígéret, mivel azt sem tudom, hogy mi a baja. Esélyes, hogy az, hogy nem tartottuk a kapcsolatot. Mondanám, hogy késő bánat, de akkor meg érzéketlennek vélne. Engem most tényleg csak ez az ügy érdekel, de az sem mindegy, hogy milyen pocsékul néz ki. Ebben egymásra hajazunk. És talán most esélyünk lehet javítani a másik életén. Nem erre valók a barátok? Talán erre, még ha el is hanyagoltuk egymást. Nem tudom, hogy most mennyire működne, hogy rendbehozzuk ami elromlott.
- Akkor majd egyszer, ha úgy érzed, hogy elmondanád, akkor meg foglak hallgatni. – Ezt már tényleg ígéretnek veheti, másom most már úgy sincsen, csak a szavam. Na meg az, hogy meghívom egy forró csokira. Emlékszem rá, hogy milyen édesszájú volt annak idején. Mégsem tűnik úgy, hogy ez lett a fő függősége. Elmesélem inkább, hogyan vesztettem el Diane-t, végre úgy tűnik, hogy ez érdekli, és segítene. Értékelendő, de akkor az ő dolgaival is kéne foglalkozni, arról meg nem akar beszélni.
- A képe, azt még mindig magamnál hordom. – Adom át a papírdarabot, amiről a fiatal lány mosolyog le. Ezt sokszorítottam, nagyítottam fel, hogy kiplakátoljam Anglia-szerte. – Tényleg eljönnél velem? Rászánnál akár hónapokat is az életedből? Ez nagyon rendes tőled.. – Én még továbbra is az italomat kortyolgatom, még mindig hitetlekedek. Eléggé csúnyán lekoptattam, ő meg most mindent elfelejt, hogy mégiscsak segítsen. Rossz tett helyébe jót várjak? Nagyjából így néz ki a felállás. De hátha így ő is össze tudja magát szedni..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-09-21, 17:58

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ő is változott, bár ő talán nem annyit mint én, inkább csak megszállott lett és nem kicsit. Én ellenben elég sokat változtam, mondhatni, a régi barátaim szerint kifordultam magamból, de mégis hogyan kezelhettem volna az életemben bekövetkezett események egymásutánját? Nem volt ez olyan egyszerű, nem csoda, ha ennyire rossz hatással volt rám. Mégis csak teljesen széthullott a családom és számomra fontos emberek haltak meg.
- Nem tudom... úgy se lesz semmi olyan, mint amilyen régen volt, akkor meg... Inkább hagyjuk a régi dolgokat rendben? - talán most enyhül meg igazán a hangom. Nem akarok a régi dolgokra gondolni, mert az azzal jár, hogy arra gondolok, ami elveszett. Ő, anya... a bátyám, hiszen számomra ő is elveszett ugyanúgy, mint a családtagjaim, csak ő nem halt meg, hanem a saját dolgával foglalkozik, engem pedig egyszerűen félrepöckölt és kész. Persze tény elmentem a Roxfortba, az életem egy része titokká vált számára, de ettől még igenis megpróbáltam legalább leveleket írni, de ő szépen kisétált az életemből. Nem lehet ezt csak úgy helyre hozni, akármennyire is az volt a doki célja, hogy a régi dolgokat időzzem fel, nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ennek tényleg van értelme, vagy haszna.
- De nem lesz jobb semmi, ha elmondom és... inkább rosszabb is. Nem akarok beszélni róla. - nem hiszem, hogy javítana az állapotomon, ha felvázolnám neki, hogyan halt meg a bátyám, aztán anya is, kétlem, hogy attól annyival jobb lenne a kedvem, meg az állapotom. Nem, ezeket jobb, ha megtartom szépen magamnak egyelőre és foglalkozunk az ő dolgával, annak talán értelme is van és érdemi haszna. Inkább figyelek arra, amit mesél, de most még arról nem beszélhetek itt nyilvános helyen, hogyan tudnék neki segíteni, az biztos, hogy nem járható út. Csak bólogatok, amikor mesélni kezd. Érzem én is rajta, hogy úgy beszél, mint aki egy szimpla rendőr és felvázolja az esetet... elég furcsa, ezért is nem is értem miért nem hagyta már rég annyiban.
- Oké... szóval el kell mennünk oda, ahonnan eltűnt és kell tőle valami... bármi személyes. Van ilyesmid? És... kösz! - halvány mosolyfélét azért kap a forrócsoki érkezése láttán, aztán kortyolok is kicsit belőle. Finom és tényleg imádtam régen, de már alig emlékszem mikor ittam utoljára. Valahogy sose jutott eszembe, meg aztán elég kevés az alkoholtartalma is, de most józannak kéne maradnom, legalább... nagyjából. Főleg akkor, ha Liverpoolba akarunk menni és őszintén szólva én nem szándékozom vonatra szállni és zötykölődni hosszú órákat, csak ezzel ő egyelőre még nincs tisztában.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-09-16, 15:39


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherÉn tényleg nem értem őt, láthatóan olyan sérelmei vannak irányomba, amit még fel sem tudok mérni. Kétségkívül eltávolodtunk egymástól, de most mit szeretne? Ha kérdezgetem, nem akar belemenni a részletekbe,  feltépni a régi sebeket, viszont amikor én mondom, hogy ne lelkizzünk, akkor meg az a baj. Kelly régen is szeszélyes volt, de közben még bejött ez a világfájdalom, ön és közundor, így tényleg kezdi elveszteni minden bájosságát? Vagy ezen már régen régen túlvagyunk? Sajnálom őt, hiszen ő másért szenvedett, mint én, és kétséges, hogy van-e értelme ennek a találkozásnak.. Viszont mindig kedveltem annyira, hogy annak ellenére, hogy Diane-el voltam, már látom, hogy önzőség volt mindezt így kezelni..
- Ha mindketten hajlandóak voltunk találkozni, akkor.. legalább egy próbát tehetnénk. Elméletileg nem szorulok rád, és te sem rám, ugyanúgy megtehetjük külön is. De belátom, hogy szarul sikerültek a dolgaink.. Nem mondom, hogy menni fog, vagy hogy meg fogjuk érteni egymást.. Mégis, egy próbát tehetnénk. – Nem akarom ráerőltetni az akaratomat, és biztos vagyok benne, hogy kudarcra vagyunk ítélve. Régen is azért passzoltunk egymás mellé, mert mindketten vadak, szenvedélyesek voltunk, most viszont már kiégtünk, és mindketten csak picsogni tudunk. Lehet, hogy mindkettőnket felrázna ha úgy istenesen bele tudnánk vetni magunkat a vad kalandokba, együtt. Valamiért sötét mosolyra húzódik a szám, amolyan nosztalgikus hullámok csapnak át rajtam, már csak vele is át kell ezt éreztetnem.
- Nem terhelsz ezekkel. Hogyan segíthetnél? – Tényleg nem az a cél, hogy kiverje a fejéből a múltat. Az nem is lehetséges. Együtt kell élnünk vele. És útközben talán megbeszélhetjük, átrághatjuk, hogy őt mi bántja azon túl, hogy magára hagytam. Tudom, hogy pocsék beszélgetőpartner vagyok, mert valahogy sosem jutottam oda empátiában, hogy meghallgassak másokat, a gyakorlati út nekem jobban megy, hogy együtt éljük meg az örömünket, a veszteségeinket, így alakítunk ki bizalmi kapcsolatot az ipari mennyiségű papírzsebkendőzés helyett. Ha kicsit is kedvelt, akkor tudja, hogy nálam ez jó út lehet.
- Nem sokra. Egy évem elment, és mintha mindig falakba ütköznék. Diane egy benzinkútnál tűnt el Liverpool külvárosában. Én bementem fizetni, ő pedig a mosdóba, és többé nem láttam. A rendőrség nyomozott valamennyit, de nem jutottak semmire. Úgy tűnik senki nem látta őt még a benzinkútnál sem. Totálisan nyom nélkül eltűnt. Kiplakátoztam mindent ott is, a közeli kisvárosokban, még Londonban is. Semmi nyom.. Beszéltem a családjával, a barátaival, minden szálat elvarttam, sehol nem jelentezett, nem vették fel kórházakba, nem jelentették hullaházak, hogy meghalt volna.. A rendőrségi körözés nem hozott eredményt.. Minden zsákutca.. - Láthatja rajtam, hogy már nem vagyok szerelmes, objektíven mesélem a történetet. A gyász is elmúlt már, csupán makacsul ragaszkodom az igazsághoz. Intek a pincérnek, hogy hozzon most egy forró csokit Kellynek, úgy emlékszem, hogy szereti, és legalább egy kicsit jó kedve legyen. Pár pillanat és már ott is gőzölög előtte a tömény édes innivaló.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-09-11, 20:36

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Amikor visszakérdez, csak megvonom a vállamat. Hát mi értelme lenne tényleg feltépegetni a sebeket? Szerintem az ég világon semmi, mert persze arról a doki nem tud, hogy nekem Richarddal dumálni nem olyan egyszerű azért, na nem mintha egyébként lenne választásom, ha amúgy is muszáj, de azért határozottan zokon vettem, hogy csak úgy felszívódott, ahogyan azt is, hogy még csak fogalma sem volt róla utána velem mik történtek, mert azok nem voltak éppenséggel kellemes dolgok.
- Nem tudom Rich, ez... tépjünk fel régi sebeket, béküljünk ki, de te úgyis intézed a te életedet, én meg az enyémet... mi változna? - talán azért most először egy fokkal normálisabb a hangom, ha nem is viszem azért túlzásba a dolgot, de tőlem már ez is nagy szó. Az a helyzet, hogy tényleg nem kezelem jól ezt az egészet és eleve sokat változtam, persze negatív irányba. Nem ilyen voltam régen, nem mondtam mindenkinek válogatás nélkül a képébe, hogy mit gondolok, most viszont ilyen lettem és... mondhatni ez van, elég nehéz lenne visszatalálni a régi önmagamhoz, még ha a doki egyébként ezt is várná tőlem.
- Addigra már leléceltél az életemből, amire szükségem lett volna rád, nem rohangáltam utánad, hogy na mégis csak jusson már eszedbe, hogy valamikor a legjobb barátod voltam, vagy... csak én hittem ezt. - vonom meg a végén a vállamat, hiszen ki tudja, talán én már a legelején is túlértékeltem ezt az egészet, ő viszont nem így gondolta, csak haverok voltunk és kész és úgy már annyira nem volt számára nagy dolog az, hogy magamra hagyott, amikor szükségem lett volna rá. Már úgyis mindegy, sok minden változott, túl sok minden nem igaz? Ezek után a megjegyzése már csak hab a tortán. Majd, ha megszeretek valakit? Na persze... szép, hogy ezt így mondja a szemembe, miközben fogalma sincs róla, nekem milyen nehéz volt ez... az egész.
- Még jó, hogy nekem fogalmam sincs róla, hogy milyen elveszíteni valakit, akit szeretsz. - a hangom egyértelműen keserűségtől csöpög, de legalább nem gúnytól. Az se volt egy élmény, hogy anya meghalt, vagy épp a bátyám, de persze nem ugyanaz, mint elveszíteni egy csajt, akibe szerelmes vagy, vagy úgy gondolod, hogy igen, főleg hogy én őt is elveszítettem, hiába szerettem... és hogy most is vajon szeretem-e még, Ezt néha magam sem tudom.
- Lehet, hogy nekem is jó, ha kiverem a saját bajaimat a fejemből, amúgy sem akarlak terhelni téged ezekkel, akkor meg... - vonom meg a vállamat. Igen, tényleg igaza van, nem volt soha sem az a lelkizős típus, nem sok értelme lenne kiöntenem neki a lelkemet és elmesélni, hogy milyen rossz is nekem most és hogy kik haltak meg körülöttem. Nem érnék vele az ég világon semmit sem, jobban nem érezném magamat úgy sem, tehát teljesen felesleges. - Oké, akkor ne lelkizzünk, mondd el, hogy jutottál-e eddig bármire is. - újra csak inkább kortyolok. Nem hajtom fel az egészet, még nem, mert valószínűleg akkor túlságosan hamar kiütném magamat még úgy is, hogy amúgy elég gyakorlott vagyok és jól bírom az alkoholt, akkor pedig végképp nem jutnánk sehová sem ezzel a beszélgetéssel.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-09-09, 15:23


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherAbszolút nem az a cél, hogy még jobban felhergeljük egymást, vagy éppen magunkat. Én tudom, hogy hibás vagyok, amiért így elengedtem a kezét, mert hülye voltam, szerelmesnek lenni jó, és ilyenkor valóban nem gondol másokra az ember. Ő a barátom volt, és most kényszernek érzi, hogy beszélnie kell velem. Mindketten szétestünk, de azt még nem értem, hogy miért, csak arra tudok tippelni, hogy őt is komoly veszteség érte. Viszont nem hiszem, hogy bevallaná, hogy az orvostól függetlenül tőlem várna segítséget. Én meg tudom adni, ha közben mondjuk utazgatunk, mert úgysem adhatom fel a célomat, csak néha egy kis szünetet tarthatok.
- Szerinted marhaság? Én nem tartóztatnálak, viszont mégiscsak jó, hogy itt vagy, és talán kezdhetnénk valamit ezzel a helyzettel. – Nem látom értelmét, hogy tovább szidjuk egymást a tévedések miatt. Ami történt, megtörtént, még ha ő nem tudja ilyen könnyen venni. Persze mindezt én mondom, aki még mindig a múltban élek, és nem tudok továbblépni. Egyikünk sem néz ki túl fényesen, ő mégiscsak pocsékul. Azért felhorkantok, ahogyan kötözködik. – Ha igazán sajnálnám? Kislány, nem voltunk sosem összenőve. Az embernek tudnia kell felvállalni a saját életét. Egy szóval sem mondtad, hogy komolyabban van rám szükséged. Én is egyedül vagyok, csinálom, amit helyesnek gondolok, tudni akarom, hogy mit lett Diane-nel. – Rázom a fejemet, nem is tudom, hogy van-e értelme annak, hogy most ismét találkoztunk ha csak a szemrehányásokat kapom tőle. Megérdemlem, ez tény, viszont nincsen arra szükségem a saját bajom mellett, hogy még ezzel is meg kelljen küzdenem. Örülök, hogy ha olykor tükörbe tudok nézni, annyira szétcsesztem az életemet. Úgy tűnik az övét is, hogy nem voltam ott, amikor kellettem neki, de honnan tudhattam volna?
- A kettő nem zárja ki egymást. Mondom, az én hibám, hogy nem kerestelek, ezt vállalom. Viszont jó indokom volt rá, és nem tudtam lelkileg szétszakadni. Majd ha megszeretsz valakit, akkor érteni fogod, hogy miért nem lehet csak úgy hátat fordítani neki. Még akkor sem, ha eltűnt, vagy meghalt. – Mindezt úgy mondom, hogy lövésem sincsen róla, hogy pont belém volt szerelmes, vagy talán még mindig az. Csak megpróbálok némi indokot szolgáltatni azügyben, hogy miért is kellett a saját dolgommal foglalkoznom.
- Köszönöm, de úgy gondolod, hogy megérdemlem, ha már magadra hagytalak? Kit érdekel a doki? Akkor tedd meg, ha valóban velem akarsz lenni.. – Rázom meg a fejemet, és felhajtom az utolsó italomat, közben rendelek még egy kört magunknak, úgy látom ő is gyorsan iszik, mintha meg sem kottyanna neki. – Mindenkit? Most megint én leszek a rossz, hogy csak velem foglalkozzunk, mert neked úgyse lehet jó? Igazán kedves vagy.. Nézd Kelly.. tudod régen sem voltam egy lelkizős típus, de ez most sem fog menni. Elvoltam eddig egyedül is, meghallgatlak, ha akarod, de nem fogom cefetül érezni azért, mert neked is szarul alakult minden. Ha úgy érzed, hogy eleve semmi értelme, hát ne tegyél szívességet. – Rántom meg a vállamat, mondjuk mélyebbre már úgysem sülyedhet sem a hangulat, sem a lelkiállapotom. Elértem a mélypontot, de ahogy nézem ő is. Jól egymásra találtunk..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-09-03, 09:45

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
A nagy különbség viszont az kettőnk között, hogy én pontosan tudom - na jó nagy részt -, hogy mi történt vele és miért változott meg, távolodtunk el ennyire, ő viszont ennek okán nem sok mindent tud arról, hogy velem mi történt. Látom rajta, hogy mérges, vagy legalábbis kezd egyre inkább az lenni, ami érthető, hiszen nem vagyok éppenséggel a legkedvesebb vele, de pocsék hetek vannak a hátam mögött és a mögött még pocsékabb hónapok, amikor túl sokakat veszítettem el túlságosan rövid idő alatt. Az ilyesmit az ember nem dolgozza fel valami könnyen, így hát érthető, ha sikerül enyhén szólva is késsé lezüllenem és most is csak annak örülök, hogy végre ihatok pár kortyot, miközben eleve az elvonóról engedtek ki nem rég.
- Jah, mert hogy szerinte a régi jó emlékek felidézése segítene a lelki állapotomon. Ami persze marhaság, de ő a doki. - rántom meg a vállamat és persze szándékosan nem válaszolok arra semmit sem, hogy régen mennyit jelentett nekem. Sokat? Az nem kifejezés és már nem... ezt se lehetne csak így kijelenteni, főleg hogy most itt van és nem érzem úgy, hogy azok az érzések teljesen eltűntek volna, maximum el tudom őket nyomni, főleg akkor, ha iszom. Mégis meglep, hogy sajnálja, hogy csak úgy félredobott mindent, köztük engem is, hiába voltunk barátok. - Ha igazán sajnálnád nem tetted volna, vagy nem tennéd tovább, de... csinálod, szóval ez csak bla-bla. - igaz ezt már nem mondom ellenséges hangnemben, de attól még cseppet sem kedvesen. Nem fogok itt a nyakába borulni és elnézni csak úgy mindent, főleg mert amúgy is ezt fogja tovább folytatni. Maximum megtehetem, hogy segítek neki, aztán ha tovább lépett, én is ezt teszem és folytatom azt, amit eddig. Amúgy se hiszem, hogy az én társaságomra annyira kíváncsi lenne, hiszen az elmúlt években se volt rám szüksége, pedig nekem nagy szükségem lett volna rá.
- Mert van jobb dolgot nem igaz? Nyomozgatni teszem azt. - vonom meg újra a vállamat. Igenis szívességet tesz, mert gondolom épp mással foglalkozna és nem azzal, hogy az én életemet próbálja meg helyretenni, hiszen ez eddig se érdekelte különösebben. Nem csoda, ha nem fogom azt mondani, hogy nekem van szükségem rá, hiszen neki volt sokkal fontosabb dolga, mint hogy egyáltalán csak felém nézzen, hogy mi a helyzet velem. Csoda, ha nem vagyok vele elég kedves, vagy jó fej?
- Akkor segít, azt még a doki is értékelheti. Segítek megkeresni azt a lányt, vagy azt kideríteni, hogy mi lett vele rendben? - legyen így, végül is elvileg ezt tanultam, még ha az utóbbi időben nem is nagyon foglalkoztam éremben a tanulással a Roxfortban, de ettől még nem vagyok rossz benne, talán fel tudok idézni egy s mást eltűnt személyekről, ide tartozó varázslatokról, maximum nem itt mindenki előtt kell megmutatnom neki, hogy is megy ez, hiszen neki halvány gőze sincs a varázsvilágról, meg persze a bentlakásos suliról, ahová elmentem tanulni. - Elveszítettem-e valakit? Nagyjából mindenkit Richard, de kétlem, hogy attól lesz jobb, ha elmesélem életem nagy szívását. Oldjuk meg a tiédet, aztán... kész. - lehet, hogy azt mondta, hogy sajnálja, de ezt nem lehet ennyivel megoldani. Most meséljem el neki utólag hogyan halt meg a bátyám, aztán anya is, apa hogyan került kórházba... mi értelme lenne? Nem volt velem amikor kellett volna, nem tudott róla semmit sem, utólag annyit mondhat, hogy részvétem, amivel jó sokat érek mi?[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-31, 21:46


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each otherÚgy tűnik, azzal hogy ennyire elsodródtunk egymástól, mindkettőnket alaposan megdobálta az élet, nem tudunk már olyan gyengédséggel, bizalommal fordulni egymás felé, mint egykor. Ettől függetleül, hogy olyan nyersen csattanunk fel a másik minden megmozdulására, én még mindig a barátomnak tekintem őt, és ha szüksége volt rám, akkor itt vagyok. Meglehet, elég későn, hiszen pocsékul néz ki, lefogyott, elvesztette a kislányos báját. Valami komolyan megviselhette, de talán még van visszaút, nem úgy mint Diane esetében, de úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy ha már hibáztam Kellyvel kapcsolatban, akkor legalább most itt vagyok, meghallgatom, de nagyon úgy tűnik, hogy ő csak szemrehányásokra képes. És nem is azért volt rám most kiváncsi, mert valóban annyira érdeklem, hanem mert az orvosa ezt írta fel receptnek. Nem túl üdvözítő..
- És úgy érzed, mármint az orvosod úgy érzi, hogy attól lennél rendben, ha velem találkoznál. Tehát sokat jelentettem neked, de már nem, ugye? Nem tudom, hogy mennyit számít, hogy ha sajnálom. Mert így van. Visszatekerni már nem tudom az időt. Tudom hogy teljesen rákattantam az ügyre, viszont ha már ennyit foglalkoztam vele, akkor most adjam fel? – Most tisztára én vagyok a szemét a szemében, csak mert a szerelmet választottam. Kiváncsi vagyok, hogy ő mit tett volna a helyemben, ha rátalál valakire, akivel ennyire tökéletesek együtt. Ő vajon a barátságot, vagy a szerelmet részesíti inkább előnyben? Érdekes, hogy annyira már nem is emlékszem, hogy ki tudjam találni a motivációit.
- Szívességet? Hát te tiszta hülye vagy.. úgy csinálsz, mintha gyűlölnélek, vagy legalábbis nem kedvelnélek. Az miért lenne szívesség, hogy meghallgatlak? – Rántom meg a vállamat már a homlokomat ráncolva. Valóban kissé furcsán jött ki a helyzet, én csak nem értettem, hogy miért nem tudja kimondani, hogy szüksége van rám, jön itt az orvosos szarságokkal.
- Igen, ahogy mondod. Akkor megnyugszom, és továbblépek. Bármi történt is. De most még nem tudom, hogyan lehetnék eredményesebb, mert nincsen változás, nem találok tanukat. És igenis érdekel a bajod. Bármilyen hihetetlen is, kedveltelek. És ha most visszaveszel egy kicsit ebből a ki ha én nem stílusból, még most is. Szóval..? Hogy történt, miért csúsztál ennyire szét? Te is elvesztettél valakit? – Kérdezem azért amennyire csak lehet, diplomatikusan, mert eddig mintha kifejezetten nyers lett volna köztünk a hangnem. Attól még barátok vagyunk, csak most éppen távolinak minősülünk. Viszont amilyen gyorsan fogyasztjuk az italokat, csakhamar felszínre hozható az a bizonyos eltemetett vidámság.i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-23, 12:24

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tény, hogy nem vagyok vele éppenséggel a legkedvesebb, de az is, hogy az utóbbi hetekben nem volt épp jó kedvem sem, hiszen nem tehettem, amit akarok és nem ihattam, amit akarok... az elmúlt hónapokról ne is beszéljünk. Jó eséllyel neki fogalma sincs az életemről, hogy mik történtek az elmúlt kb. egy évben. Ha lenne lehet, hogy érdekelné, de ő inkább csak ezzel a Diane üggyel foglalkozott. Talán az is benne van a pakliban, a viselkedésemben, hogy mérges is vagyok rá, ami valahol érthető, hiszen... a legjobb barátom volt, aztán szinte lekoptatott és nem foglalkozott velem, hát ki ne lenne mérges? Főleg, ha azt is nézzük, hogy én nagyon is gyengéd érzelmeket tápláltam irányában, még hozzá nem is csak szimpla barátit, hiába tudtam hogy ezeket soha nem fogja viszonozni, esély sincs rá, még se tudtam csak úgy úgy tenni, mintha nem szeretném, talán jobb is, hogy nem kellett emésztenem magamat és az egészet megpróbáltam minden mással együtt szépen kiverni a fejemből.
- Változó... a doki szerint lelki eredetű, hogy nem tudom a határokat. Lehet, hogy igaza van, csak egy ilyen megállapítás még nem old meg mindent, de ezt te már csak tudod és bocs, de te léceltél le és szívódtál fel egy jó eséllyel halott csak miatt... - nem izgat engem, hogy kissé sértett a hangja, vagy hogy azt mondja akár el is mehetek. Igaza van, akár le is léphetnék, nem kellene itt lennem vele, de a doki azt mondta és addig nem írja alá a papírokat, amíg ezen nem vagyok túl, szóval nincs választásom. - Vedd úgy, hogy szívességet teszel nekem azzal, hogy beszélünk egy fél órát, kibírod? - azért ennyivel jön nekem, igenis tartozik, mert én elég sokat voltam vele, mellette ahhoz, hogy ne dobjon csak úgy félre megint, mert neki úgy a jobb. Egy kis időt rám szánhat, aztán folytathatja ezt a teljesen értelmetlen kutatást, amivel úgy se érhet el célt, ha már eddig nem ért.
- Akkor mégis miért nem adod fel? Mit ér ez az egész? Ha rájössz mi történt akkor megnyugszol és tovább lépsz? - jó eséllyel úgyis meghalt, főleg ha már a rendőrök is feladták az egészet, akkor meg miért nem lép tovább és éli az életét normálisan? Ő még igenis megtehetné, de helyette csak emészti magát és amortizálja, aminek tényleg nem értem, hogy mi értelme van egyáltalán. - Mondjuk... ezek így együtt váltogatva, na nem mintha érdekelne, igaz Richard? Meg van a magad baja, az enyémmel nem kell foglalkoznod. - rántom meg a vállamat. Esetleg én foglalkozhatom az övével. Végül is... miért ne? Lehet, hogy ha segítek neki ebben az egészben lefoglalom magamat, teszek valami jót és akkor a doki is tuti, hogy békén vagy. Végül is boszorkány vagyok, még ha ezt egészen jól figyelmen kívül is hagytam az utóbbi hónapokban, hiszen nem igen tanultam, vagy készültem a vizsgáimra és akkor még finoman fogalmaztam.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-18, 20:37


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each other
Nem igazán hat meg, hogy ennyire pocsékba vágta magát, végtére is nem kérhetjük számon egymáson a külön töltött időt. Én is teljesen tönkretettem magamat Diane miatt, holott elfogadhattam volna, hogy minden kapcsolat rosszul végződik. Viszont itt most tudni akartam, hogy mi történt, hiszen nem szakítottunk, nem hagyott el, sőt.. tőlem furcsa módon még szerettem is. Lehet, hogy elmúlt volna az érzés, ahogy már el is múlt, és már csak a keserűség maradt, de pont ezért tudnom kell, hogy mi történt vele. Kelly ellenben még él, ám már alig emlékeztet önmagára, csak a sötéten csillogó szemekből látni, hogy van benne élet, mert csontsovány, holott nem hinném, hogy éheznie kell. Elment abba a bentlakásos elit iskolába, esélyes, hogy rossz társaságba keveredett. Azért furcsa ez, hiszen ezek az elit népek süllyednek igazán le, mert bármit megtehetnek a nagy urizálás közepette, eltűnnek a korlátok. Igaz, én is kirúgtam a ház oldalát egy-egy győztes meccs után, de már örömmámorban úszni, semmint pusztán unatkozásból őrjöngeni. Egy szó mint száz, nincsen jogom méltatni a külsejét. Inni fogunk ez már látszik, mint ahogyan az is, hogy ő alaposan bírja az italt. Aztán kérdés, hogy melyikünknek kell támogatni a másikat, hiszen én sem vagyok olyan, akinek könnyen a fejébe szállna az alkohol. A saját poharaimat a karommal védem, csak a miheztatrtás kedvéért. Pedig annyira kedvelt ez a lány, talán az én hibám, hogy így megfeledkeztem róla a Diane-ügy kapcsán. Aztán utána sem kerestem meg, nem vagyok az a típus, aki már válán sír, inkább magamba temetem az érzéseimet.
- Nem azért találkoztunk, hogy bókolgassunk, ugye? – Felvonom a szemöldökömet, több szó is elhangzik, amin egyesével is megütközhetnék, nem hogy egyszerre. – A dokid? Milyen kezelésekre jársz? És mi az, hogy kell? Semmit sem kell, akár el is mehetsz, én nem tartóztatlak. – Vonom meg a vállamat ridegen, ha csak azért találkozunk, mert valami átkozott terápia kapcsán felmerültem, hát megvagyok én nélkül is. Na nem mintha érzékenykednék, tudom, hogy már elmaradoztak mellőlem a barátok, de alibinek se használjon senki, megvan a saját dolgom. Itt kiplakátolok, aztán utazok tovább, hátha valaki felhív előbb utóbb. A telefonomra pillantok, ami itt van az asztalon, de nem csörren meg.
- Semmit. Felvették a vallomásomat, aztán annyi. Már le is zárták az ügyet, mivel eltelt az év. Elvonóról? Sejtettem. Na és miben utazol Kelly? Alhohol? Drog? Szex? Ne hidd, hogy majd én mondom meg neked a frankót, nem ítéllek el, a te életed. – Nem fogom ostorozni magamat, hogy elvesztettem őt is, mint barátot, de igazán kiváncsi vagyok rá, hogy miért is beszélünk most, miért kellett félbeszakítanom az utamat. És mivel nem vagyunk barátok, jogom sincsen megróni azért, ahogyan él. Főleg azok után, hogy én sem vagyok egy szent életű. – Mert tudnom kell. Tudni akarom. Találni akarok valakit, aki kicsit is tud segíteni. Nem tudok aludni, amíg rá nem jövök, hogy mi történt. Nem tudsz lebeszélni.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-12, 13:20

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Szó se róla igazán nem vonhatom kérdőre, hogy pocsékul fest, ha egyszer én se nézek ki jobban. Igaz, hogy próbáltak a Mungóban helyre rakni, de azért mindent ők se tudnak megoldani, főleg hogy nem akartam igazából bent maradni. Engem nem izgat, hogy nézek ki, amúgy is amióta vámpír vagyok nem kell még annyira se aggódni értem. Végül is már úgy is meghaltam, akkor meg nem teljesen mindegy, hogy milyen állapotban vagy? Ez maximum átmeneti állapot, hogy ennek ellenére mégis életben vagyok. Lehet, hogy majd idővel a testalkatom is visszaáll a normálisba attól függetlenül, hogy pusztítom magamat, mert egyszerűen elég a vér, csak abból kellene többet fogyasztanom, csak ugye úgy nehéz, hogy közben nem tudom magamat rendesen kontrollálni és bármennyire is szétcsúsztam azért megölni nem akarok senkit sem, addig még nem jutottam el. Az csak egy újabb lökés lenne lefelé a lejtőn, pedig már azt hiszem így is épp elég mélyen vagyok.
- Franc, akkor tudod mi a teendő... - megvárom, amíg újabb kört kér és jól gondolkodik, okos döntés, hogy odahúzza magához azt, amit meg akar inni, mert amikor megérkeznek az italaink én fel is hajtom az egyik pohárral csak úgy csuklóból. Bírom az italt, van benne gyakorlatom, azóta pedig csak még inkább, hogy átváltoztam. Így még nehezebben ütöm ki magamat, mint eddig, ami valahol frusztráló is, hiszen mindig is azért ittam, mert úgy felejthetek, mindent amit kell, így viszont ez ugrott, hiszen nem hat rám úgy az alkohol, ahogyan kellene, csak ha állati sokat iszom, ami pedig pénz. Meg kellene tanulnom valahogy hatni az emberekre... akkor könnyebben szereznék piát is és nem kellene pénz sem hozzá.
- Kösz, ez ám a bók az újbóli viszontlátás örömére! - elhúzom egy pillanatra azért a számat, pedig amúgy tudom, hogy igaza van, szóval nincs okom rá, hogy ne tetsszen, amit mondott, de ettől még nem fogok repesni a boldogságtól, hogy ilyesmit mond nekem. Hát ez van, tényleg pocsékul festhetek. - Ráérek, a dokim szerint dumálnom kell veled és képes akár még figyeltetni is, hogy tényleg meg volt szóval... ráérek. - nem, azt nem hiszem, hogy figyeltet, de ha megint bekerülök a Mungóba ki fogja kérdezni, hogy mire jutottam és őszintén szólva semmi kedvem sincsen kitalálni valami jó hazugságot, még ha menne is, mert akkor meg ha utána jár, akkor járok rosszul. Nem, akkor már legyen komoly az info, tényleg beszéljünk.
- Szóval még mindig nem adtad fel, vagy derítettek ki valamit a zsaruk? Lassan le kellene állnod... Én meg meg vagyok, élek... fogjuk rá. Nem rég engedtek ki a Szent Mu... afféle elvonóról, bár kétlem, hogy sokat érne. Miért nem hagyod annyiban ezt a Diane ügyet? - persze halványan rémlik a dolog nekem, talán még segíthettem is volna neki, de valahogy nem akartam ezzel foglalkozni, meg hát fontosabb dolgaim voltak, mint hogy kinyírjam a maradék agysejtjeimet, nem pont a mágikus ereje ilyenkor nagy az embernek. Az is lehet, hogy ha varázsolni akartam volna mondjuk az előtt, hogy bekerültem a Mungóba beláthatatlan következményei lettek volna.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-11, 12:04


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each other

Megdörzsölöm az államat, valahol a fájdalmon túl büszkeséggel tölt el, hogy lenyomtam azt a seggfejet, ráadásul még azt is érzem, hogy élek. Nem nagyon motivál már semmi azon túl, hogy megtaláljam Diane-t, hogy legalább tudjam, hogy mi történt vele, de az ilyen dolgok igenis erőt adnak, hogy tudjam, hogy ki vagyok. Sokak szerint egy szánalmas alak, de kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Ha tükörbe nézek, akkor azt akarom látni, hogy vagyok valaki, nem csak egy ex-sportoló macsó gyerek. Valaki, akinek még vannak céljai. Tudatosan adtam fel az álmaimat. Talán Diane csak egy volt a sok közül, akikkel dolgom volt, de elvették őt tőlem, és esélyes, hogy már sosem tudom meg, hogy mi lehetett volna ebből az egészből. Nyilván nem él már, mert ennyi idő alatt legalább megtudtam volna, hogy fogságban tartják, kínozzák, de nem. Fogságban nem is nagyon lehet túlélni ennyi időt, főleg egy olyan fiatal, törékeny lányka, mint a kis barna.. Úgyhogy ezzel már el is számoltam magammal. Viszont érdekel, hogy mi van Kellyvel, hiszen én sem figyeltem rá oda, ez igaz, gáz, hogy így elhanyagoltam, de meg volt a magam baja, és talán megérti. Elsodródtunk egymástól, felnőttünk útközben, és talán neki jól alakult az élete, nem akartam lehúzni a saját pöcegördömbe. Barátok voltunk, nem kell ráterhelnem a saját nyűgömet. Meglepődve veszem észre, hogy mennyire megváltozott. Nem éppen előnyére, de azért nem tudom nem észrevenni, hogy nőiesedett. Viszont fogyott is rendesen! Alaposan kiemeli mindenét, abban nincsen hiba, de tisztára sápadt, csont és bőr, úgy tűnik hozzám hasonlóan nem eszik sokat, de rólam még nem olvadtak le a kilók, vélhetően a rendszertelenül felmerülő utcai bunyóknak köszönhetően. Viszont ő a csinos pofiján is viseli, hogy durva életet élhet. Leül szembe, én meg azon tűnődök, hogy vajon szóba hozzam-e, nem sok közöm van hozzá, én sem nagyon avattam bele a dolgaimba.
- Rendeltem Kelly, de már megittam. Aztán megint rendeltem, és megint megittam. Nem volt türelmem várni, pedig nem késtél, bocs.. – Vonom meg a vállamat, engem aztán nem izgat, ha beleiszik az én piámba, van pénzem dögivel, már intem is oda a pincérnőt, hogy na akkor még négyet, mutatom az ujjamon. Igyekszem a meglepődésemet gyorsan elengedni, a csaj nem volt ekkora nagy piás, hogy még tőlem várja az ismétlést. Végülis mindegy, kit izgat?
- Na ja.. mondja ezt az, akit mintha most hánytak volna le..
– Na nem a ruházatából értem, hanem az egész külseje.. csapnivaló. A féktelen bulizás nyomai meglátszanak rajta, ő is alaposan belevethette magát a sűrűjébe. Én azért nem voltam ilyen, én más miatt vagyok ennyire kiélt. – Mennyire érsz rá? Csak hogy tudjam, mennyire fogjam rövidre.
– Már jön is a pincérnő, azért célirányosan a magam oldalára húzok két pohárral, mielőtt még a lány kisajátítaná az egészet. Az asztalra könyölökök, sötét pólóm testhezállóan tapad az izmaimra, sötét szemeimmel próbálom a lányt szemlélni, mintha nem is nagyon tudná, hogy merre van. – Vagyogatok, járom az országot Diane képével azóta is. Na és te? Valami buliból jössz? Vagy oda tartasz?

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly B. Miley
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-08, 13:06

Richard & Kelly
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nincs mit tenni, ha a doki azt mondta, hogy muszáj találkoznom Richarddal, akkor muszáj, maximum nem húzom a dolgot túlságosan sokáig, csak kicsit beszélünk és kész. Nem tudom, hogy ez tényleg jót tenne-e a lelki állapotomnak, vagy sem. A doki szerint igen, ha a régi jó dolgokhoz kötődöm és emlékeztetem magamat rájuk, akkor minden jobb lesz, de én ebben azért valahogy nem hiszek annyira... Ettől még mindez elveszett, ahogyan már Richarddal sem vagyunk olyan jó barátok, ahogyan már a családom is széthullott, nem csoda, ha nekem is teljesen sikerült darabjaimra esnem. Nem is értem, hogy mit vár el az a nő, de el tudom képzelni, ha nem hitelesen számolok neki be erről a találkozásról, akkor rájön, hogy el se jöttem és nem száll le rólam. Bár abban sem vagyok biztos, hogy visszamegyek... csak aztán ha netán utánam küld valakit, akkor az pech.
Az öltözködést most se vittem azért túlzásba, a ruhám fekete, a szoknya rövid, a dekoltázs is olyan jó kiadós, a hajam kissé zilált és még egyenesítve sincs, az orromon pedig napszemüveg pihen. Nem véletlenül, e nélkül úgy festenék, mint egy kiélt alkoholista... bár végül is vele együtt is, de ha leveszem csak még jobban látszanának a karikás szemek, a kialvatlanság és a megviseltség. Kellően vékony vagyok, a régi formás idomok már erőteljesen a múltba vesztek, de ennek ellenére is amikor belépek a lepukkant csehóba azért bőven vannak, akik megnéznek maguknak. Érthető, ha egyszer a ruhád egyébként is elég hiányos és a járásodon is látszik, hogy nem vagy épp a toppon... hát biztos akadnak, akikben felmerül, hogy elég lenne csak meghívni egy-két italra és könnyen rábeszélhető lennék egy gyors menetre a hátsó sikátorban, vagy a mosdóban és nem is tévednek nagyon, bár ahhoz tényleg kell az a pár pohár, hogy kiüssem magamat annyira, hogy tényleg minden mindegy legyen.
Hamar kiszúrom az ismerős arcot, még ha rajta is látszik, hogy nincs épp a legjobb állapotban. Célirányosan felé indulok, hogy aztán vele szemben dobjam le magamat.
- Remélem nekem is rendeltél Rich... - ha ne adj isten nem, gondolkodás nélkül iszom bele a poharába. Teljesen mindegy, hogy mi van benne, látszik, hogy valami tömény lehet, az pedig nekem tökéletes. Úgy sóhajtok fel az első korty után, mint a szomjazó a sivatagban, amikor már fél napja nem jutott vízhez. - Jesszus... de hiányzott! - ha nem akarja elvenni a poharat gondolkodás nélkül fel is hajtom, csak aztán pillantok rá remélve, hogy rendel majd egy újabb kört. Nekem nem igazán van rá keretem, a doki nem sok pénzt engedett hozni... nem is értem miért gondolta, hogy ezzel bármiben is megakadályoz, hiszen elég csak szépen mosolyognom és tuti találok olyat, aki meghív. A pasik sok mindent megtesznek egy kis szórakozás kedvéért, ezt már megtanultam.
- Pocsékul festesz, bár gondolom ezt tudod, na és hogy vagy? - feltolom a napszemüveget a fejem tetejére, de még itt bent is látványosan hunyorogni kezdek. Ez a vámpírlét baromira nem fekszik nekem, bár legalább az éjszakai életemhez passzol. Pocsék lenne, ha sokat járnék kint a napsütésben, állatira zavarna az a rengeteg fény. Persze képes vagyok úgy beszélni Richarddal, mintha csak tegnap beszéltünk volna utoljára, de tényleg pocsékul fest, na nem mintha én jobban néznék ki, de ez már más tészta, meg aztán pillanatok alatt levághatja, hogy nagyon-nagyon sokat változtam, de jó eséllyel ő is. Rég beszéltünk.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
My best friend, my first love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-07, 21:46


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kelly & Richard

people change and forget to tell each other

 

Egy londoni lebújban húzom meg magamat mert ide beszéltük meg Kellyvel. Totál nincs értelme visszajönnöm a fővárosba, Diane messze északon tűnt el, időpocsékolásnak érzem, hogy itt lebzselek, de Kellyt már olyan régen nem láttam, van már vagy fél éve is, akkor is csak érintőlegesen, két vizsgája közben. Mintha nagyon lefoglalná ez a bentlakásos szarság. Én aztán nem fogom erőltetni. Most viszont ő akart velem találkozni, hát legyen, mivel az elmúlt hetek amúgy is visszaesésről árulkodtak, nem jutottam előrébb, adhatok magamnak egy-két napot, hogy ideutazzak, beszéljünk, együtt lógjunk. Nem tudom, hogy mennyire van bulizós hangulatában, én mintha az a haver lennék, akivel a gőzt tudja kiereszteni. Hát most ezt nem tudom majd megadni neki, úgyhogy nem  tudom, hogy mi sül majd ki ebből a találkából, de majd meglátjuk. A szokásos elnyűtt bőrdzsekim van rajtam, megborotválkozni nem sikerült, de még így is én vagyok a legjobb pasi a csehóban. Bár semmi esélyt nem látok rá, hogy Diane-t erre látták, de adok a kocsmárosnak egy nagyobb adag stexet, és kirakom több helyen a barátnőm képét, hátha. Aztán visszaülök a helyemre, és döntöm magamban az italokat, számolatlanul. Pedig még csak koradélután van. Mi lesz itt estére? Fél három lehet, nem várom el, hogy a gyerekkori barátom pontosan érkezzen, annyira már nem vagyunk jóban. Állkapcsomon viszonylag friss zúzott ütés éktelenkedik, már kora hajnalban sikerült belekötnöm egy bandába, akik valami szórakozóhelyről zúztak hazafelé, de ha bárki látná a bandavezért, ő járt rosszabbul. Bár két fejjel magasabb volt mint én, ájultra ütöttem, mert éppen olyan kedvem volt. Tudom, hogy őrült vagyok, de kötekedni jó. Még az se érdekelt volna, ha kést rántanak, ez fel se merült, a bandatagok kettőnkre bízták a dolgot, és amikor nyertem, akkor mint a gyáva hiénák, eloldalogtak, a vállukon vitték a nagy melákot. Sajog még az állam rendesen, de hát a pia végülis fájdalomcsillapító, nem? Rá is gyújtok, kit érdekelnek a modernkori rendeleteket? Más se figyeli őket..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Richard Meroni
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24

TémanyitásTárgy: Kelly & Richard - Nyom nélkül 2016-08-07, 21:45

***


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Kelly & Richard - Nyom nélkül

Vissza az elejére Go down

Kelly & Richard - Nyom nélkül

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-