Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-07-20, 18:24

First topic message reminder :

***[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-02-04, 10:10


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
Nem akarom, hogy úgy érezze, csak azért jöttem el hozzá, mert vele akartam tölteni az éjszakát. Az igaz, hogy magányos voltam, de egyúttal szerelmes is, annyi levélváltás, és bonbonzabálás után szerintem már sejtheti, hogy nem erről van szó, viszont én is úgy gondolom, hogy meg kell tennünk, hiszen ez életreszóló élmény lesz. Egyértelműen ő az igazi, és ha többször nem lesz rá alkalmunk, legyen egy szép emlékünk, amelyre visszagondolhatunk a továbbiakban. Bár igazság szerint ha nem is találkoznánk többet, hát én elvonulok remetének, vagy ilyesmi, mert mással már nem tudom elképzelni az életemet.
- A sorrend variálható ugye? – Zihálok bele a csókjába, ilyen érzékien, édesen még soha senki nem foglalkozott velem, Winterrel az élen. Nyoma sincsen a gépeis, rutinmozdulatoknál, Mallory maga a megtestesült gyengédség, már-már anyai óvást érzek benne a szerelem mellett, és igen, nekem erre van szükségem. Mindig is elveszett voltam, és rá kellett találnom. Ő az idősebb, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy lett volna valakije. Rákérdezhetnék, hiszen nem mindegy, hogy mire is készülünk, hiszen egy dobásunk van, és nem akarom, hogy picit is kellemetlen legyen neki. A lányok ebben a korban már bőven túlestek a tűzkeresztségen, Mallory viszont minden tekintetben egyedi. Amelett hogy gyönyörű, és cuki, mégsem tűnik annak a beválallósnak, aki a volt osztálytársa szerint izgalmas lehet, holott az a Peter már sosem tudja meg, hogy mit hagyott ki. És itt most nem a szerelmeskedés a fő gondolat, igazán jó társa lehetett volna, így viszont az enyém lesz, így nem szánom az illetőt. Mallory a törékeny kis testével alig jelent súlyt, és ennyire nem lehetek fáradt. Felsétálunk a lépcsőn, és belépünk a lakásába, ha kinyitotta az ajtót a karomból nyújtozkodva. Oldalt fordítom, hogy ne üsse be a fejét, a mozdulat akár olyan is lehetne, mintha ifjú házasként vinném át a küszöbön. Nászéjszakának is kiváló lesz. A hálóig már nem bonyolult az út, és visszatérve arra a gondolatra, hogy vajon ez most az első vagy sem, mindent el fogok követni, hogy gyengéd legyek, akkor pedig nem lehet gond, majd figyelünk egymás reakcióira. Lágyan lefektetem az ágyra, és fölé hajolok. Nem érzem sürgetőnek a vágyat, noha amikor átkarolta a csípőmet, egyértelműen kivert a víz jó értelemben, hogy hamarosan az egymáséi lehetünk. Áhitattal nézem, simogatva a szőke tincseit, majd én csókolom meg, az ajkáról levándorolva a nyakára, s finoman a keblére csúsztatom a kezemet. Mármint ruha alatt, mert az merő véletlenségből becsusszan a blúza alá, hogy kitapintsam a formás pici halmokat. Sok még rajtunk a ruha, kínzóan sok, de majd útközben csak lekerülnek.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-02-01, 12:35

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem szabad arra gondolnom, de mégis így van, mert ki tudja talán nem találkozunk többet, vagy baj történik, vagy az idő megkavarodik és ő nem jöhet, vagy még eltelnek évek mire újra látjuk egymást. Bármi lehet, ami akadályozza, hogy újra találkozzunk és együtt legyünk, épp e miatt ki kell használnunk ezt a mai napot, az éjszakát és minél több időt együtt tölteni, minél tartalmasabban. Ezért mutattam meg neki a kedvenc helyemet, ezért ültünk le a parkban is egy kicsit piknikezni és ezért süthetünk valamit, mutatom meg neki a boltot, majd a lakást is, mert tudom, hogy ez a nap lesz életem legcsodásabb napja és pont e miatt azt akarom, hogy tényleg és igazán maradandó legyen, hogy ezt egyikünk se felejtse el. Nem is arról van szó, hogy nem bízom benne, de azért ki tudja... talán mégis csak máshogy áll hozzá, ha visszatér, ha rájön, hogy soká láthat újra, hogy úgy már nem lesz elég pár levél... és én azt szeretném, hogy tényleg maradandó legyen számára ez az emlék és biztos, hogy ne nézzen másra, hogy ne keressen vigaszt, ha rám gondol és én nem lehetek ott, mert úgy érzem Mogyoró bereppenése az életembe tényleg sorszerű volt és ezt nem akarom, hogy bárki, vagy bármi elvegye tőlem. Így biztosan vigyázni fog magára, még inkább, mert ő is vissza akar majd térni hozzám, nem mintha eddig nem így lett volna, de... így még inkább.
- Csak is rád... gondolni... csókolni... érezni... látni... - elmosolyodom, miközben a szavaknál megcsókolom a száját, az arcát, a nyakát. Igen, már sejtheti semmit sem érzek elhamarkodottnak, csak azt tudom, hogy itt és most vele akarok lenni és cseppnyi kétség sincsen bennem ezzel kapcsolatban. És ha még pár pillanatig tartok is attól, hogy nem talál majd megfelelőnek, a pillantásra tökéletesen elég, hogy még ha nem is gondoltam sosem így, de ebben a percben a világ legszebb és persze a legboldogabb lányának gondoljam magamat. Újra csak megcsókolom és átfonom a nyakát a két karommal, amikor felkap és nem is kérdés mutatom neki az utat, bár valószínűleg el kell majd szakadnom az ajkaitól, hogy irányítsam merre is menjen, de talán néhány percre kibírom. Átkarolom a csípőjét a lábaimmal, hogy könnyebb dolga legyen, bár úgy érzem annak ellenére, hogy elfáradhatott a kapun átlépéskor, még sem kottyan meg neki az, hogy fel kell kapnia. Még ebben is tökéletesen passzolunk.
- Az emeletem... ott a lakásom. - és mivel az enyém a bolt csak egy kis reteszt kell eltolni, ha meg van a lépcső, hogy beléphessünk. Nem túl nagy és nem is tökéletesen a rend, de könnyen el lehet itt igazodni, könnyen megtalálhatja a hálót, mert azért kétlem, hogy olyan sokáig bírna még ha nem is vagyok kifejezetten nehéz.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-28, 06:27


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

18+


Több ez mint randi, igazából egy életreszóló élmény. Amelyben igaza van, talán egyszeri, megismételhetetlen alkalom, mert még az is lehetséges, hogy az időkapu örökre bezárul, és soha többé nem találkozunk. Hiszen ki tudja, hogy mi történik velünk a jövőben, annyira elsodródhatunk egymástól, hogy már nem lesz esélyünk pótolni, ami kimaradt. Nem gondolom, hogy ez a helyzet kihasználása lenne, vagy ha mégis, akkor sem tisztességtelenül. Tudja, hogy szeretem, és a leveleken keresztül szerettem meg. Azzal is tisztában van, hogy mindketten mennyire magányosak vagyunk, és ez most rólunk szól, nem számítanak a külső tényezők, mint Winter, vagy a sorozatgyilkos, aki talán mindkettőnk életét megkeserítheti. Itt most csak ketten létezünk, ezért hát csodálattal adózva sétálgatok vele, Malloryval, akire most már tudom, hogy egész életemben volt érdemes várni. A kis cukrászdája valóban nekem köszönhető, hogy fennmaradt, de mindez csupán pénz volt, a valódi értéket ő tette hozzá.
- Az jól hangzik, hogy csakis rám. – Bólogatok, ezzel én is így vagyok. Most találkoztunk először, mindezek ellenére olyan természetes, hogy nem kell félnünk, tartanunk egymástól. Amilyen esetlennek éreztem magamat Winterrel, erről most szó sincsen. Tudom, hogy férfiasnak, csinosnak talál, akivel jó lenni, és aki lelkileg is teljesen boldoggá teszi. Erősnek érzem magamat, aki megvédheti, gyámolíthatja a gyenge nőt, és ez önbizalommal tölt el. Nem arról van szó, hogy a vágytól letépkedném a ruháit. Pont hogy úgy működik ez az egész, hogy tudom, hogy a szerelmünk beteljesedhet. Mindössze annyi kérdés van bennem, nem tartja e mindezt elhamarkodottnak. Oly mély, édes volt a csókja a parkban, s itt is folytatta, hogy a kétségek szépen elillannak, ám az utolsó menekülőutat még meghagyom, ha mégis úgy szeretné, hogy várjunk még. Kapkodni kezdem a levegőt, ahogyan hozzámpréseli magát. Forróság önt el, de megtartom őt a szédülés veszélye nélkül. Miután be van kulcsolva az ajtó, végtére is nem gond, hogy melyik helységben vagyunk, de ha szeretne, vezethet. Nem ismerem még a lakást, így fogalmam sincsen, hogy merre. Leengedem végül, amikor érzem, hogy túl sok a ruha, de mire földet ér a lába, már ő simítja feljebb a pólómat, amit halkan nevetve engedek, végigsimítva a haján, hiszen oly cuki kis teremtményről van szó, nem tudok betelni vele. Segítek neki kibújni a pólómból, aztán a karjait feljebb tartva az ő felsőjét is lehámozom.
Nem öntöm szavakba, de már a pillantásomból is egyértelműsítheti, hogy tökéletesnek, és gyönyörűnek tartom. A parkban a fűben tudtunk volna eldönteni, de itt lényegesen több lehetőségünk van. Most ismét felkapom, ahogyan az előbb, és még a szájára cuppantva megindulok vele, aztán majd irányít, hogy merre.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-26, 17:31


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Igen és azt hiszem így meg van a maga varázsa... különleges ez az egész. - épp e miatt nincs bennem sem kérdés, sem kétség, hogy mit is akarok most, hogy mi az, amire igazán vágyom. Vele akarok lenni, mert nem tudom, hogy mikor látom majd megint és ezt a napot ki akarom élvezni minden egyes pillanatát, minden egyes mozzanatát amennyire csak tudom. Ezért is mutatom meg neki a kedvenc helyemet és ezért akarom azt a pillanatot elraktározni magamban még az előtt, hogy elmennénk a boltba, mert bár imádom a boltot is, de az még sem ugyanaz, bár bőven van rá esély, hogy innentől a boltom is titkokat fog majd őrizni. Titkokat, amikről csak mi ketten tudunk és egyelőre nem is kell tudnia másnak.
- Azt hiszem igen, népszerű vagyok, de most... a vevőimre nem akarok gondolni. - rázom meg a fejemet és talán még magamat is meglepem vele, de nem érzem magamat zavarban, ezúttal már nem. Az első csóknál még talán, de minden más olyan természetesnek hat, mintha csak erre vártam volna egész életemben és őszintén szólva könnyen lehet, hogy tényleg így van, hogy tényleg erre vártam egész életemben, hogy rá vártam és most itt van és ezért tudom várni tudom még akármennyit, amennyit csak kell. Ellenérzést egy cseppnyit sem tapasztalhat, amikor a fenekemre csúszik a keze, csak még jobban hozzá simulok és belemerülök az újabb csókba. A két kezem a nyaka köré fonódik, mintha csak el sem akarnám engedni soha sem egészen addig, amíg végül mégis csak leengedem legalább az egyiket, legalább addig, amíg lejjebb araszolhatok, hogy egyértelműsítsem a helyzetet, hogy igyekezzek felhúzni a pólóját, hogy kibújhasson belőle. A szívem a torkomban dobog, de ezúttal most a jól eső izgatottságról van szó. Kipirultam, de nem azért, mert zavarban lennék, mert tudom, hogy nem fogok csalódni és azt is, hogy rajta sem látok majd hasonlót, hiszen szeret, nem az a fontos, hogy mit talál a ruha alatt, hogy teszem azt nem elég nagyok a melleim, hanem csak az, amit érzünk és az leírhatatlan.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-23, 17:33


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Nem kell elmagyaráznod. Egyrészt mert nem túl összefüggő, így elveszíthetném a fogalmat, ha nem tudnám, hogy miről van szó, másrészt pontosan így érzem én is. A levelekből már ismerlek, és.. jobb így, könnyebb volt leírni a dolgokat, mint a szavakkal bénázni. – Nem szúrom le, még véletlenül sem, csak viccelek, mert olyan aranyosan próbálja leírni az érzéseit. Ezt nem is kell tudatosan megfogalmazni, talán nem is lehet. A szerelem nem olyan fogalom, amelyet tökéletesen körbe lehet írni. Mallory esetében is hiába kerestem a szavakat magamban még a levélváltás közepette csak azt tudtam hogy látni akarom, és minden nap egyre jobban hiányzik. Pokoli érzés lehetett neki, hogy ő még inkább tovább várt a leveleimre.
- Nagyon szép. Látszik, hogy mennyi szeretet árad belőle. Népszerű lehetsz a vevőid körében. – Nézek körbe, húzom végig az ujjamat a bútorokon, s csodálom meg a kirakatot. Egyébként is édesszájú vagyok, de még inkább rászoktam, amióta őt ismerem. Eddig még nem tudott olyat készíteni nekem, amelyből ne akartam volna többszörös repetát kérni, de hát Mogyoróra hiába néztem ekkor szép szemekkel, nem értette a dolgot. Mallory nagyon szép lány, de abban igaza van, hogy az öltözete nem kihívó, és ha talpig lisztes, arra nem mindenki vevő. Nekem viszont az eszményi álomkép, ahogyan a kis tündéri alakját láthatom majd a konyhában sütögetni. Akár még sor is kerülhet rá, de amolyan kapkodó lélegzetvétel mellett nekem is ott van az a sarkalatos kérdés a gondolataim között, hogy akár többről is szó lehet. Viszont mégsem akarom, hogy úgy érezze, hogy csak azért jöttem vissza a múltba, az ő jelenébe, hogy ez megtörténjen. Azért vagyok itt, mert látni akarom, és szeretem. A vágyak félretehetők, de ha ő már komolyan ezen gondolkozik, hát nyilván én is boldogan tölteném az éjszakát vele, nem valami vendégszobában, vagy a kanapén. Ismét csókot kapok, miután bezárta az ajtót, és kezdem azt érezni, hogy az idősebb jogán kezdi átvenni az irányítást. Ami már csak azért is érdekes, mert olyan kis visszahúzódó, kislányos volt, mint akinek semmi gyakorlata az ilyesmiben, most pedig olyan bújós, irányítós, hogy Winter szöges ellentéte, nem csoda, hogy vigyorgok, mint a tejbetök. Viszont nehéz a döntés, mert megbántani sem akarom azzal, hogy lemondok a sütésről, ha már azért jöttünk ide. Bár.. akár mindenre sor kerülhet, messze még a hajnal. Picit fáradt vagyok ugyan még, de ha ennyire domináns, hát nyugodtan elengedhetem magamat. Az ölelésemben tartom, és most én nyúlok a derekához, s a fenekére csúszik a kezem, de csak szépen lassan kérdőn, és ha nem tapasztalok ellenérzést, akkor felemelem magamhoz húzva, hogy szépen lassan most én csókoljam meg.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-21, 12:19


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vele nevetek, hiszen igaza van, és igen ez az egész szinte tényleg sorszerűnek mondható. Nem gondoltam volna, hogy majd az igazit, a lelki társamat ilyen módon találom meg, egy levél által, amit egy kajla bagoly hozott egy másik időből, ahol létezik a varázslat, sőt... talán pont a varázslat hozott össze minket, hiszen ez az egész szó szerint varázslatos. A jövőből jött és én tényleg úgy érzem, hogy képes vagyok várni rá, ha ő is képes rá, főleg ha nem zavarja az sem, hogy idősebb vagyok nála, mert ez nem fog változni, csak maximum még nagyobb lesz a különbség köztünk, de ez engem cseppet sem zavar. Fiatal, de jóval magasabb nálam, őszintén szólva a korkülönbség alig látszik a magasság különbség miatt, de ha látszana se érdekelne különösebben.
- És nekem ez az igazán fontos, nekem sem volt senkivel még... Nem is tudom igazán elmagyarázni, hogy mit érzek. Amennyire izgultam, épp annyira meg is nyugodtam, de közben még mindig izgatott vagyok és boldog és feldobott és... érted ugye? - igen, azt hiszem ezt igazán csak ő tudja megérteni, rajta kívül valószínűleg más nem igen, hiszen mi éljük át mindezt. Aki nem érzi soha annak nem lehet csak úgy elmesélni, hogy milyen is, amikor megtalálod a másik feledet, amikor tudod és még csak halvány kétség sincs benned, hogy ő az, akit a sors melléd kellett, hogy rendeljen és végül a sors meg is tette. Azt hiszem szerencsés vagyok, mert vannak, akik ezt soha életükben nem tapasztalják meg, csak próbálkoznak, keresgélnek, én pedig most úgy érzem, hogy egyszeriben minden tökéletes lett.
- Hát ez lenne az én kis boltom, amit neked köszönhetek. - addig, amíg elérünk a célig sikerül valamelyest rendezni a lélegzet vételemet is, de azért nem mondanám, hogy tökéletesen. A kulcsot is nehezen találom most bele a zárba, de azért csak sikerül kinyitnom az ajtót és bevonnom magam után. Azt is alig tudom megvárni, hogy letegye a kosarat, amikor az ajtó csukva máris újra megcsókolom, csak aztán zárom megint kulcsra az ajtót, pedig tudom, hogy most úgy sem fog senki sem erre járni. Az üzlet sincs nyitva, nyitva tábla sincs, nem dolgozik most senki sem, de azért így a biztos. - Szóval... - nehéz elszakadni most az ajkaitól és fogalmam sincs, hogy tényleg menni fog-e a sütögetés. Talán megpróbálhatjuk, de őszintén szólva ha hosszú ideig csak ez az egyetlen esténk van, hát miért és mire várnánk? Én nem vagyok bizonytalan és ő sem hiszem, hogy az és mi van akkor, ha többé nem találkozhatunk újra? Akkor legalább legyen meg a csodálatos emlék és bár már így is csodás volt ez a nap, de meg is koronázhatjuk akár. Azt hiszem láthatja a szememben, hogy nem akarok várni semmire sem, nincs rá semmi okom, cseppnyi bizonytalanság sincs bennem vele kapcsolatban.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-17, 20:22


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Két amatőr, nincs is szebb ennél. – Őszintén tudok magunkon nevetni. Legalább egyikünk sem szárnyalja túl a másikat, együtt tudunk felfedezni, és boldogok lenni. Nem sietünk sehova, legalább tudjuk, hogy az idő a legfőbb bíránk, hogy kitartsunk egymás mellett. Ebben ő vezet, mert míg nekem hónapokban mérendő a türelmem, addig az ő szempontjából több mint egy év eltelt. Viszont bármennyire is plátóiak vagyunk, rossz lett volna évekig elhúzni, hogy lássuk egymást, csókot válthassunk. Azért az mégsem az igazi, bármennyire is tisztán érzünk egymás felé. Így legalább van egy komoly emlékünk, amit majd elraktározhatunk. Van mibe kapaszkodni, van miért várni a következő találkát, ha nem szerzek maradandó károsodást, biztosan megpróbálom egy év múlva. Mármint az én időmben egy év múlva, az övében ha ez így halad tovább, akár két év is eltelhet. Volt is egy színdarab, amelyben a két szerelmes évente egyszer találkoztak csak, és mindkettőjüknek megvolt a maga élete. Az tényleg romantikus volt.
- Tudom Mallory. Vigyázok magamra. Most már van kiért túlélni. Nélküled olyan üres volt minden. Így összehasonlítva.. ez sokkal igazibb, valódibb, mint annak idején, vele.. Winterrel. – Tudom, hogy a nők nem szeretik, ha összehasonlítják őket valami ex-szel, de ez most az a perc, amikor úgy érzem, hogy mindez szükséges. Levelekben, és az egy szem találkozásunk alapján is többet kaptam tőle, mint attól a dölyfös jégkirálynőtől, aki mindenáron meg akart felelni a nevének. Hiszen olyan volt, hogy nem mutatott érzelmeket sem. Ami viszont most történik, az a legédesebb álmaimat is túlszárnyalja. Ő kezdemény, bátortalan csók helyett olyat kapok tőle, ami teljes valómban megbizserget, nem csoda, hogy még levegőt vennni is elfelejtek. A szédülést azzal kéne kompenzálni, hogy picit eldőlünk, de igaza van, túlságosan nyilvános helyen vagyunk, ráadásul kár lenne elhamarkodni bármit is, bár.. ki tudja..? Végül rábízom a döntést, holott észreveszem, hogy teljesen kipirult.
- Igazad van. – Kapkodom én is a levegőt, és csak a kezét fogom meg, hogy menjünk amerre mutatja az utat. Kisfiúsan vigyorgok, mint aki az imádott játékát kapta meg hosszas könyörgés után. Ez persze nem igazi, Mallorynak aztán semmit nem kellett könyörögni, ő is akarta, ahogyan én. Na de akkor most hova? Jöhet a sütögetés, vagy más terve van? Egyenlőre próbáljunk vissza rendszerezni a lélegzetvételünket.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-15, 15:26


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Végül is nekem se volt sok, akkor majd együtt gyakorlatot szerzünk benne, ha más nem... amikor eljön az ideje. - mert tudom én, hogy ezt túl gyakran úgy sem ismételhetjük meg, de nincs ezzel baj. Én tudok várni és szeretnék is rá. Ha eltelik pár hónap, egy év, vagy kettő... végül is ha tényleg valami sors szerű esemény ez az egész, akkor egész életünkben arra vártunk, hogy találkozzunk egymással, tehát ez a kis plusz idő már annyira nem is számít igazából. Én legalábbis úgy érzem, hogy bőven tudok várni, hogy aztán tényleg együtt lehessünk. Annak is eljön majd az ideje igaz? Az a fő, hogy higgyek benne, az a fő, hogy mindketten higgyünk benne és ő is megvárjon engem. Nagyon remélem, hogy ez neki se jelent gondot és persze azt is remélem, hogy nem esik komoly baja az átkelés miatt ide-oda... ha máskor is van esély, hogy eljöjjön, én inkább várok, mint hogy megsérüljön.
- Talán, de te sem vagy sérthetetlen tudod ugye? - és épp e miatt én igenis aggódni fogok érte, amikor majd visszatér a saját idejébe és ha újra megpróbálja akkor is. Valahogy mintha Mogyoró is megszokta volna ezeket az utakat, de nem biztos, hogy ez Hayden esetében is így lesz, ezért jó, ha nem viszi túlzásba, főleg ha azt nézzük, hogy ezzel akár az idő szövetében is szakadást okozhatunk rossz esetben. De most semmi sem érdekel, főleg a kis rejtett helyemen, ahol úgy se vehet észre minket senki sem. Ezt a pillanatot akarom megjegyezni és elraktározni magamban addig, amíg nem lesz esély rá, hogy újra találkozzunk és nem tudjuk egyelőre még, hogy ez mikor adatik meg. Ezért csókolom meg hosszan, szinte beleszédülve, ahogyan átkarol és tovább megy. Nem hoz zavarba az apró csókokkal, amikkel már nem csak az ajkaimat illeti. Egészen szaporán kezdem el venni a levegőt, de még sem gondolom, hogy rossz ötlet volt ide hozni, vagy épp magát a csókot kezdeményezni. Nem mondom, hogy rohannunk kell, de mire várnánk, amikor nem kérdés, hogy ez az egész okkal történt, nem csak valami véletlen folytán találtunk egymásra és a sok levél szinte olyan, mintha már jó néhány randink lett volna nem igaz?
- Mennünk... mennünk kellene. - elhaló hangon próbálok szavakat kipréselni magamból. Talán igen akár a fűben is elnyúlhatnánk, de ez mégis csak a park, bár ez egy titkos hely, de akár más is ide tévedhet, a boltban viszont biztos, hogy csak mi ketten lennénk, ezért fogom meg végül a kezét, ezért csókolok még oda a szájára, hogy aztán elinduljunk. Ez a pillanat úgyis a miénk marad, de kell egy hely ahol csak mi leszünk és ahol biztosan nem zavar meg senki sem.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-12, 15:05


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Nem tudom, hogy milyen egy átlagos randi. Nem volt túl sokszor eddig.. – Nem akarom, hogy elmenjen a kedve, hogy milyen pocsék életem volt, de nem is számít, hogy milyen volt az előéletem. Már itt van velem. Ezért aztán annak sincsen jelentősége, hogy fél attól, hogy vannak bizonyos vágyaim. Vadul rázom a fejemet, meg kell értenie, hogy nekem Winter mellett szexuális életem sem volt, tehát nincsen mit hiányolnom. Inkább szerelmes típus vagyok, semmint tesztoszterontól szétrobbanó férfiállat, és nekem bőven elegendő, ha majd egyszer tényleg együtt tudunk lenni. Az, hogy levelezünk, és csókot váltunk, máris olyan, mintha sosem válhatnánk el. Így aztán ez nekem nem az átlagos randi, hanem a tökéletes randi, mintha csak egész életemben erre vártam volna. Elvárások nélkül. Nyilván ott van az is, hogy először biztonságban legyünk, megállítsuk a gyilkost, akihez már nekünk is van közünk, de még nem bolygattuk meg annyira az idősíkokat, hogy befolyással legyen sok mindenre, és remélhetjük, hogy ez így is marad. Így hát az sem gond, ha ő most idősebb mint én, és ahogyan telik majd az idő, még inkább idősebb lesz. Különben meg egy bizonyos szint felett pár évnyi különbség mit sem számít.
- Nem édes Mallory, auror vagyok, a megterhelés az életem, mondhatni nekem az az átlagos. Katonadolog. – Igaza van, túlságosan is kiszámítható vagyok, ahogyan arról mesél, hogy valaki mással is már a titkos helye. Lefagyok, és csak akkor nevetem el magamat megkönnyebbülten, amikor kiigazítja magát. Így azért teljesen más a dolog fekvése, pár pillanatig levert a víz. – Az őrületbe kergetsz.. – Rázom a fejemet mosolygva, ahogyan kiengedem magamból a görcsöt. A puszi jól esik, ám pár pillanattal később az idillikus környezetben ebből még sokkal, jóval többet kapok. A csókban fonódunk össze, és úgy érzem, ahogyan ő, ez az a tökéletes pillanat. Az óvatos csóknál nem veszem át az irányítást, hagyom, hogy irányítson, és kiélje a saját félénkségéből fakadó lassú indítást. Felsóhajtok, ahogyan gyengéden magamhoz ölelem, s nem csupán az ajkát csókolom, hanem az arcát, a füle tövét, hogy sokáig meg tudjam jegyezni az illatát is. Szó szerint beleszédülök az érzésbe, mintha az egész világ kavarodna körülöttem, talán el is dőlhetnénk, de nem akarok én most semmi rosszat, többet, inkább csak kapaszkodok, hátha megmarad az egyensúly.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-10, 21:00


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Lehet, hogy most egy kicsit tehetnénk úgy, mintha nem is kellene visszamenned. Csak... holnap reggelig? Mintha ez egy átlag randi lenne, bár annak nem fogjuk tudni hinni, de valami olyasmi és nem aggódni semmi miatt. Mit szólsz? - persze jó lenne többször is találkozni vele, na de ez lehetséges, hogy lehetetlen, de én tudok várni rá, most még sem arra akarok gondolni, hogy várnom kell, hiszen most itt van akkor miért foglalkozzam a jövővel, a holnappal? Nem, a mosttal foglalkozzunk, hogy most együtt vagyunk, hogy jól érezzük magunkat, hogy ahogyan mondta valóra vált egy álom és végre minden rendben van, legalábbis nagyon úgy tűnik és remélhetőleg mára ez így is marad. Holnap pedig... holnap egy új nap jön majd és akkor majd szembe nézünk azzal a ténnyel, hogy vissza kell mennie, én pedig igenis tudom ki fogom tudni várni azt, hogy újra találkozzunk.
- Tudod úgy érztem... nem is tudom... Megértem, ha neked nehezebb várni, tudod hiszen a férfiaknak ez más, de én... én várok amennyit kell, ha te is szeretnél. - talán így már érti, engem nem zavar az idő és a kor sem, de neki talán ez nehezebb és hát én vagyok az idősebb és még idősebb leszek, ha telik az idő, mert esetemben több idő fog eltelni, mint számára. Engem nem zavar a kora, az sem, hogy fiatal, hiszen még így is magasabb nálam, alig lehet észrevenni a korkülönbséget, nekem legalábbis nem tűnne fel, de szeretem és bár ő is szeret ez nem biztos, hogy mindent helyettesít.
- Nem lesz nehéz? A megterhelés után... amit kiálltál? - azért még aggódva adom neki oda a kosarat, aztán viszont belé karolok és a kérdésére szándékosan eltúlzott elgondolkodó mosollyal az arcomon hümmögök kicsit. - Végül is megmutattam már a helyet másnak is... anyának természetesen. - direkt húzom a dolgot és csak lassan bököm ki, hogy kiről is van szó, hogy aztán nevetve adhassak az arcára egy puszit. Nem nagy szám persze az én kis kedvenc helyem és biztosan van, aki ismeri, de én szeretem, olyan kellemes és, mivel más nem ismeri, jó eséllyel nem igen lesz, aki ott megláthat. A parkban van, egy ideig sétálunk még, mielőtt elérnénk a fákat. Nehéz megtalálni a kis ösvényt, de ha tudja az ember, hogy hol keresse, akkor odaérhet, a tó partjának egy olyan szakasza, ami a rejtettsége miatt nem igen látogatott, pont e miatt a fű puha és friss és akár még be is lehet sétálni a sekély vízbe, ahol ott úszkálnak az apró halak is a szinte teljesen áttetsző vízben. A fák pedig leárnyékolva a hangokat valahogy úgy elrejtik a helyet, hogy a külvilágot se lehet hallani, na itt fordulok felé és ezúttal én csókolom meg, lassan óvatosan, mert ezt a pillanatot el akarom raktározni, hogy csak a miénk legyen és még jó sokáig ne felejtsem el, amíg újra nem találkozunk.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-04, 14:33


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

-Én sem tudtam, hogy egyáltalán sikerül-e, így tényleg közel lehetetlen érdemi programot szervezni. A piknik jó ötlet volt, tudod, hogy milyen sokat eszem, úgyhogy ezzel aligha lőhettél mellé. A lényeg, hogy itt vagyok veled, és többé-kevésbé egyben. Azt hiszem ez nem is randi, sokkal több annál. Nem tudom minek nevezzem, mintha egy álom vált volna valóra. Nem lesz semmi megint kivárni, főleg neked, nem akarok visszamenni.. – Félmosollyal mondom mindezt, hiszen nem akarom elvenni a kedvünket, csak félek, hogy olyan gyorsan el fog menni ez a nap, pedig olyan sokat vártunk rá. És ki tudja, hogy még mennyit kell majd, hogy megismételjük. A szőke szerelmem olyan szép, legalábbis én annak tartom, és igenis félek, hogy majd lesz valaki, akivel nem csak levelezni tud, hanem ott lesz, átölelheti, és ebből rájöhet, hogy rám nem biztos, hogy van értelme várni.
- Idősebb? Már miért zavarna? Egyébként amikor átjöttem a kapun, azt hiszem öregedtem valamennyit, már csak ezért sem tehetem meg, hogy naponta átjövök. De mit is számít a kor? Szeretlek Mallory, és valahogy összehozzuk. Nem lesz semmi várni, de.. amíg nincsen jobb ötletünk, marad az a megoldás. Nyilván te nem tudsz átjönni velem, mert akkor ki tudja, hogy mi történik. – Engem nem zavar, hogy várnom kell, hogy tűkön ülök bizonyos vágyak miatt. Én csak vele kapcsolatban várom ki nehezen, hogy lássam, de ez nem jelenthet semmiféle sürgető tényezőt, már így is bőven átugrottunk néhány fejezetet. Csak mert nálunk furán működik az idő, még nem tehetem meg vele azt, hogy máris elvárásokat támasztok. Szépen hagyni kell, hogy majd kialakuljanak a dolgok.
- Kedvenc helyedet? Másokat akkor nem vittél el oda? – Kérdezem évődő mosollyal, tudom, hogy ő mennyire tisztességes lány, nem valószinű, hogy túlzásba vitte volna a randizást. Sajnos én nem tudok mutatni neki semmit a helyeimből, hiszen kockázatos lenne odavinni, ahol bárkivel összefuthatunk.. Bár.. mi van ha az ő ismerősei meglátnak vele engem? Hiszen én itt sem lehetnék... Randizott ő már Peterrel, de az csak egy vacsora volt, most viszont elképzelésem sincsen róla, hogy hova megyünk. Nyújtom a kezemet a kosárért, ennyit még bőven elbírok, kiválóak az izmaim, nem ettől fogok összecsuklani.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-01-03, 10:48


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Tudom, de kivárom, bár nem mondom, hogy nem fogom közben halálra aggódni magamat. - halvány mosoly, de azt hiszem érthető, hogy félteni fogom. Azért ez mégis csak egy nehéz ügy, nem volt biztos, hogy tényleg ideér, én pedig nem tehettem mást, mint hogy várok és ha nem kapok tőle levelet az a legrosszabb, hogy akkor se tehetek semmit, hiszen nem tudok varázsolni, nem is értek hozzá és még ha tudnám is kit keressek meg, ha baj van, ha még sincs akkor csak bajba keverném vele. Várnom kell hát, bár a türelmes nem lesz épp a legjobb szó majd rám. - Tudod igazából csak a piknikre gondoltam először, nem tudtam mennyi időd lesz és azt sem, hogy milyen lesz, de örülök, hogy itt vagy és majd úgyis kialakul. - végül is ő vetette fel, hogy megnézzük a boltomat is, úgyhogy nem én voltam itt az okos, aki mindent kitalál, de jó ötlet volt és biztos vagyok benne, hogy ez a mai életem egyik legcsodálatosabb napja lesz.
- Nem lenne túl kockázatos? Persze csodás lenne, de tudok várni, persze ha téged nem zavar, hogy... idősebb leszek. - egy pillanatra azért elbizonytalanít. Persze tudom, hogy ott volt az a titkárnő és azt is, hogy a férfiaknak vannak bizonyos igényeik. Talán, ha azt mondnám addig élheti úgy az életét, amíg akarja, amíg nem találkozhatunk végleg? Persze pocsékul érezném magamat, de tudom, hogy nehéz lehet neki így, viszont én tudok várni és nem akarom, hogy feleslegesen kockáztassa az életét, netán a jövőjét, hiszen lássuk be igenis rossz dolgok is kisülhetnek ebből. Felborítjuk a jövőt, netán egyszer nem sikerül neki megtenni az utat és akkor visszajutottunk oda, hogy sose érkezik meg, én pedig nem tudom, hogy mit tegyek, hogy segítsek neki, vagy egyáltalán tegyek valamit érte.
- Akkor legyen egy séta, megmutatom a kedvenc helyemet, nincs innen messze, utána pedig megnézheted a boltomat, vagyis... ha úgy vesszük a boltunk, végül is te mentetted meg. - odapuszilok még a szájára egyet, mielőtt a szendvicset odaadnám, aztán elkezdenék visszapakolni a kosárba. Nem fogom elvárni tőle, hogy ő hozza, amúgy sem olyan nehéz, számára pedig finoman szólva is megterhelő volt ez az út, jobb is, ha inkább pihen és nem cipekedik, úgy se kell különösebben sokat menni, én pedig elbírom a kosarat, végül is én hoztam ide is.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-12-27, 20:13


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Hogyne írnék. De amíg megkapod, az gondolom megint jó pár nap lesz. Kedves tőled, hogy ilyen tartalmasra tervezted meg ezt a napot. – Én sem akarok aggódni, főleg, mivel hosszútávra, komoly kapcsolatot tervezünk, nyilvánvaló, hogy ő az igazi, és nem a titkárnő, mint ahogyan neki sem a volt osztálytársa. Egymásnak vagyunk teremtve, és Mogyoró is egy sorsfordító bagoly, hogy ennyire betámogatta az egymásra találásunkat. Mint Dumbledore-nak Fawkes, nekünk is van egy komoly hatalommal bíró maradunk, aki a boldogsághoz vezető utat kövezte ki számunkra. És most itt vagyunk egymás karjaiban,
- Ez azt hiszem gyakorlati varázslat volt, és mint tudod, azokban egész jó vagyok. De ha számmisztikából kell szögeket rajzolgatni, vagy csillagképek alapján lekövetni, hogy milyen jövő várható, akkor megáll a tudományom. Ahol nincs életveszély, abban béna vagyok. Nem akarom, hogy mindig rám várj, végülis.. most fiatal vagy Mallory, de nekem sem lenne túl jó érzés, ha szépen elmennének melletted az évek. Nagyon jó veled, ezért jó lenne még megismételni mindezt.. Gyakrabban találkozni. – Ez persze csak javaslat, felvetés, amit még azután is meg kell erősíteni, ha visszatértem a saját időmbe, és nem tapasztalok magamon maradandó változást, nem babráltuk meg eléggé az idő folyamát, hogy minden boruljon. Még csak az kéne, hogy valami olyanba nyúljunk, hogy az jőjjön ki belőle, hogy soha nem is ismertük egymást.
- Biztosan mókás látvány lehetsz, mikor kezdjük? – Felőlem akár már most pattanhatunk. Ahogyan egymás ajkát faljuk évődve, oly természetesnek tűnik, szinte belenevetek a mugli lány szájába, annyira a föld felett repkedek. Nem számít, hogy milyen gyakran fogunk tudni találkozni. Most itt vagyunk, egymás karjaiban, és persze, hát persze, én is láng vörös vagyok, amikor elengedjük egymást. Bocsánatot viszont nem kérek, magától értetődő, hogy meg kellett csókolnom.
- Akkor kérek még egy szendvicset, egészen farkaséhes lettem. Utána egy séta valamerre? És aztán jöhet a sütigyártás? – kérdezem mosolyogva, és nyújtózom egyet. Fájnak még a tagjaim, de ez az az állapot, amikor az ember úgy érzi, megérte a küzdelmet. Hegymászónak érzem magamat, aki egész életében a kinézett csúcs meghódítására készült, és végre a tetején van.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-12-25, 20:40


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Remélem is, hogy minden rendben lesz. Amint visszaértél azonnal írj rendben? De most... csak élvezzük ki ezt a kevés időt jó? - nem akarok azon aggódni és rágódni, hogy mi lesz majd, amikor el kell mennie, még ha nehéz is eltüntetni a fejemből az aggodalmat, de élvezni akarom most a vele töltött időt, nem pedig félni a miatt, hogy mi lesz majd holnap. Remélhetőleg nem lesz semmi baj, együtt tudunk lenni, aztán ráérek majd azon gondolkodni vajon mikor kapok újra levelet tőle és persze azon, hogy minden rendben van-e, no meg hogy milyen soká találkozunk majd újra, mert sajnos nem mostanában lesz majd az a bizonyos alkalom.
- Ne állítsd be úgy, mintha buta lennél, hiszen átjöttél ezen a kapun, az nagy dolog! Főleg úgy, hogy végül nem lett bajod sem belőle, legalábbis komoly bajod és idővel majd találkozunk, én tudok várni, mert... ez van, ha megszeretünk valakit igaz? Nem számít, hogy csupán levelekből. - nem érdekel, pont így ismertem meg őt igazán, a lelkét, az érzéseit és pont ezért tudtam megszeretni, még úgy is, hogy nem láttam hogyan néz ki, hogy milyen ember. Nem tudhattam, hogy mi vár rám majd, amikor találkozunk, hogy nem lesz-e más, mint a képen, de nem lett és én el sem tudom mondani, hogy mennyire örülök most ennek és tudom, hogy tudok majd erőt meríteni abból a jövőben, hogy most együtt lehetünk, így kitartok majd, amíg újra találkozunk.
- Oh hát persze! Lehetsz a kuktám, biztosan remek lesz! Megnézheted mennyire tudom beteríteni liszttel a konyhát. - nevetem el magamat. Oh igen jó lesz, ez a mai nap egyszerűen csodálatos lesz és idővel talán tényleg lesz lehetőség arra is, hogy találkozzon a nagyszüleimmel, ha már a szüleimnek nem mutathatom be őt, hiszen anya nem él, apáról pedig semmit sem tudom. Csak elmosolyodom a szavai hallatán. Olyan kellemes, hogy valaki így beszél rólam, hogy feldobtam a napjait és segítettem neki a szakítás után. Ő is sokat tett értem, nem csak a boltomat mentette meg azzal a kis aranypénzzel, hanem a kedvemet is, az egész életemet mondhatni. A csók pedig mesés! A kis üdvözlőhöz képest ez egészen mély, szinte belebizsergek, ahogyan elmélyíti és szépen lassan a két karom is a nyaka köré fonódik és még egy halk sóhajt is hallatok, affélét, amit akkor ad ki az ember, amikor minden rendben vele. Pillanatok telnek el mire végül kicsit hátrébb húzódom, de érzem, hogy ég az arcom. Persze az örömtől.
- Te is sokat tettél, anya halála után... végre minden jól alakult. - igen ő volt az, aki kilendített a monoton hétköznapok közül, aki segített tovább lépni és erőt adott, amitől elkezdtem hinni benne, hogy tényleg képes leszek elvezetni egy boltot, ami eredetileg őszintén szólva szinte lehetetlennek tűnt.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-12-19, 10:39


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Kedves tőled, hogy aggódsz. Tudod még én sem csináltam ilyet, sőt nem is ismerek senkit. Nálunk van időmágia, afféle időnyerőkkel vissza lehet tekerni néhány órát, néhány napot, bár az is rendkívül kockázatos, viszont időkapun átlépni.. Csak remélhetjük, hogy minden rendben lesz, és nem borítunk fel nagyon mindent. – Nyilván őszintén kell Malloryval beszélnem, nem tehetek úgy, mintha kicsit sem félnék a következményektől, viszont tudatni akarom vele azt is, hogy érte megéri kockázatni. Szép dolog, hogy ennyire plátói a szerelmünk, és a leveleinkben ott vagyunk egymásnak, meg az a sok finomság amit küldd, én meg máshogyan támogatom, de mégis, ha soha nem látjuk egymást, akkor mindez megmarad álomnak. Kiváncsi voltam, hogy milyen lehet őt megölelni, akár meg is csókolni. A többit már nem merem elhinni, hogy működhet köztünk, hiszen nem várható el tőle, hogy így elsőre együtt töltsük az éjszakát, tehát nyilvánvalóan valami vendégszobában alszom. Vagy ha együtt is alszunk, akkor is csak összebújva, az is nagyon romantikus.
- Igen, jó eséllyel legalább egy-két év neked, amíg újra érdemes megpróbálni. Az még nekem is hónapok. Mégis, olyan hihetetlen, hogy ennyit tudsz várni rám. Lényegében csak a levelekből ismersz. Tudod.. nekem a pótszüleimen kívül nincsen senkim, ők is messze vannak, és.. lehet, hogy nem vagyok túl eszes, de nem szoktam ilyen bánásmódhoz. – Értem ezt arra, hogy Winter csak a külsőm és a férfiasságom miatt volt velem, vágott fel a kapcsolatunkra, de úgy igazán romantikus, vagy szenvedélyes élményem még nem volt. Mallory úgy érzem nem is akar irányítani, úgy kedvel, ahogy vagyok, és nem dobja be magát más férfiak mellé, nehogy elszaladjanak mellette az évek, pedig már nem tini.
- Csak arra kell ma figyelnünk, hogy ne lásson meg senki, akit esetleg ismerhetek. Jó ötlet volt a park, errefelé sosem jártam, és talán az ismerőseim sem. És borzasztóan jól maszírozol, mindjárt elalszom jó értelemben. Ugye valami sütit is csinálunk akkor estefelé? Leszek a kuktád. – Mosolygok rá, és élvezettel tartom oda az arcomat, amikor megpuszil. Na igen, erre mondtam, hogy jó dolog a plátói szerelem, de ezek a puha ajkak.. még ha nagy ritkán is, nem tudtam volna lemondani róla. – Szívesen találkoznék velük, ha majd ott tartunk. Én se nagyon, csak éritőlegesen, mert nem tudták, hogy miért vigyorgok nagyokat. Azt hitték, hogy nagyon megvisel az előző szakítás, és úgy is volt, de aztán jöttél te.. – Dőlök most el a karjaiban, fejjel lefelé nézek rá fel, azt hiszem nem is kétséges, hogy mennyire szerelmes vagyok, kár, hogy ezután vissza kell mennem, és élni mindenkinek a saját életét. Aztán mégiscsak felülök, és szembefordulok vele. Ha egy pár vagyunk, még ha ismerkedünk is, akkor nem biztos, hogy üdvözlős puszi lesz a csúcs, legalábbis vágyom rá, hogy ne így legyen. Lassan óvatosan megcsókolom, anélkül, hogy éreztetném, kötelező ez számára, tehát elhúzódhat, nem vonom a karjaim ölelésébe. Csak ha ő megteszi, akkor.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-12-10, 18:05


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ez nem is lehet kérdés, csak... azért aggódom. - tudom én, hogy a mágia sok mindenre képes, de őszintén szólva nem értek hozzá annyira, hogy tudjam mit mennyire könnyű, vagy nehéz meggyógyítani és lássuk be legutóbb át se tudott jönni és azért most se fest valami jól, igenis meg van az esélye, hogy komoly baja lesz és visszafelé még jó ideig azt sem fogom tudni, hogy megérkezett-e épségben, csak ha megkapom a levelét. Nem csoda, hogy inkább hosszabb időt töltök vele, ha lehetőségem van rá, hogy erőt merítsek és ne aggódjam végig a következő napokat, amíg meg nem érkezik a következő levél, ami alapján már biztos lehetek benne, hogy jól van és nem esett semmi komoly baja, maximum olyan, amit valamilyen varázslattal azért helyre lehet hozni.
- Dehogy! Szeretném és... leterhelsz? Hayden, nem tudjuk, hogy mikor jutunk oda, hogy újra találkozzunk, pár óra nem elég, majd alszom holnap, ha elmentél. - mosolyogva rázom meg a fejemet, hogy ilyesmire ne is gondoljon. Ki kell használni azt, amíg itt van, mert biztosan nem ismételhetjük meg egy hamar, vagy talán sosem, hiszen veszélyes lenne, leterheli őt és ki tudja, hogy mit bolygatunk meg vele, és pont e miatt annyi időt kell együtt tölteni, amennyit csak lehet és még sem éjszakázhatunk itt a parkban, igaz?
- A végére érünk majd... addig pedig a miénk ez a nap és most semmi más nem számít. - finom puszit hitek az arcára csak így oldalról, miközben kitartóan masszírozom a vállát, kicsit megnyomkodom a hátát is, hátha azzal azért segítek, hogy majd visszafelé is jobban bírja. Közben azért átgondolom mit pakoljak elő és amikor készen vagyok a kezébe nyomok egy pulykás szendvicset, amibe került még egy kis szaft is, no meg sonka, olyan jó kis ütős, kétféle sajttal, mustárral, szinte már egy komplett ebédnek mondható.
- Titkos hódoló? - elnevetem magamat, ahogyan szépen pakolászok ki és elkezdem önteni a bort is. Talpas pohár, hoztam neki tartót is, hogy ne boruljon fel a füvön. - Végül is igen, tudod a nagyiéknak, kíváncsiak is és... persze az egyik pincérnő a boltban is kihúzta belőlem, de nem mondtam sokat, hiszen nem lehet. Na és te... meséltél rólam valakinek? - kíváncsi vagyok rá, hogy vajon mesélt-e rólam, voltak-e esetleg mások, akik megpróbálták csábítgatni, mint mondjuk az a titkárnő.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-12-06, 20:24


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Ugyan, nem akarlak megijeszteni. Vállaltuk, hogy leharcolt leszek, de remélem azért még így is tetszem. . – Ez a nap most csakis rólunk szól, nincsen munka, sorozatgyilkos, de még az ő cukrászata is csak olyan viszonylatban kerülhet terítékre, hogy kiváncsi vagyok, hogy milyen süteményt hozott nekem, hiszen azok a bonbonok frissen a legjobbak, egyértelműen vágyom rájuk. Elhelyezkedem az ölében, tényleg olyan természetes köztünk, hogy így bújunk. Érdekes módon mi lelkileg ismerkedtünk meg először, a fizikai vonzalom olyan magától értetődő, hiszen szükségünk van egymásra. Egy apró csóknál több még nem csattant el, de arra sem kértünk engedélyt, nyilvánvaló volt, hogy ha egy pár vagyunk, akkor nyugodtan átugorhatunk néhány fejezetet. Egészen más érzet mint Winter karjaiban. Az a lány nem csak a nevében volt hideg.
- Nem akarlak feltartani, leterhelni, tulajdonképpen meg sem beszéltük a programot, meg hogy meddig maradok. Nem zavarbaejtő, ha nálad alszom? – Nyilvánvalóan nem úgy kérdezem, hogy veled alszom, hiszen alhatunk összebújva, de mégiscsak most találkozunk először, és ha évekig kell ismét várnunk a következő találkozóig, nem akarom, hogy kicsit is kényszerítve érezze magát bármire, végtére is nálunk inkább lelki eredetű vágyak vannak.
- És így is van. A tiéd vagyok Mallory, és egyszer tényleg együtt leszünk. Mindenre nyitott vagyok, nálam csak te létezel, bármeddig is tartson, amíg ennek a végére érünk. – Mosolyodom el fáradtan, de nem vagyok levert, biztosan erőre kapok majd a szendvicsektől, na és persze a sütiktől. És ha felkeressük estefelé a boltot, akár segíthetek neki a bonbongyártásban.
Megsimogatom a kezét, ahogyan maszíroz, igencsak hathatósan teszi, teljesen ellazulok az ölelésében, a végén még itt alszom el, ezért felülök, és egy laza kis puszit nyomok a szájára, hogy szokjuk, és vágyakozóan nézek a szendvicsek egyikére, hátha kicsomagolja nekem. – Na és mesélj csak, meséltél rólam mint titkos hódolóról általánosságban? – Kérdezem incselkedve, hiszen Mallory olyan kis bájos teremtésnek tűnik, és cseppet sem zavaró a pár évnyi korkülönbség.i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-28, 18:03


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Úgy örülök, hogy így gondolod. - azért ez nagyon sokat jelent nekem, ő nem olyan, mint az átlag és igen lehetséges, hogy nem könnyű az, hogy ilyen messze vagyunk egymástól, legalábbis időben, de nem érdekel, mert megéri nekem, ha vele lehetek akkor is, ha az még időbe telik, mintha nem is lenne rá esély hogy találkozzam egy ilyen valakivel, aki nem mellesleg láthatóan nagyon oda van értem, amit még nem is tudok igazán felfogni, de nagyon sokat jelent.
- Miért érzem úgy, hogy azért nem csak ennyiről van szó? - halványan elmosolyodom, azért sejtem én, hogy nem csak a nyaka rándult meg, hiszen eléggé csapzott és tudom, hogy szegény Mogyoró milyen rémesen festett, amikor ideért az első alkalmakkor, kétlem, hogy rá jobban hatna ez az átjáró. - Nem vagyok profi, de azért a masszázs beleférhet, enni pedig jó sokat hoztam. - jól fog lakni, ez nem is kérdés és remélem, hogy az majd segít neki, hogy az útja is kellemesebb legyen majd visszafelé, vagy is inkább úgy mondom, hogy átvészelhető nagyjából legalább. Remélem, hogy nem lesz semmi baja, és hamarosan majd a levelét is olvashatom. Annak örülök ,hogy elhelyezkedik és elnyúlik az ölemben. Cseppet sem zavar, az egész olyan természetesnek hat, pedig most találkoztunk csak, bár így nehezebb elővenni neki, hogy tényleg harapjon valamit, de azért igyekszem kiügyeskedni legalább egy szendvicset, ha nem is tudok mindent előpakolni, de végül is időnk van.
- Hajnalig? Az is jó, holnap maximum egy kicsit később nyitok, vagy nem alszom, de most cseppet sem érdekel, ez nem gond, akkor ha már itt meg vagyunk elmegyünk hozzám. Ha itt lennénk hajnalig megfájdulna... mindenünk. - szóval elülnénk a hátsónkat úgy istenesen, azt pedig kár lenne megkockáztatni, főleg ha ő utána még repülni is fog. - A bolt nyitva, de végül is beugorhatunk, ha már bezárt. Megkértem a barátnőmet, hogy helyettesítsen, szokott időnként, úgyhogy nem volt gond. Azt hiszi titkos hódolóm van. - finoman felnevetek, mert hát még sem mondhattam el neki, hogy egy a jövőből jött sráccal levelezek, aki a tetejében még varázsló is. Teljesen abszurd és jó eséllyel el se hinné. Épp e miatt titkolóztam és gondol most olyasmiket, amiket inkább rá hagytam. De a boltba tényleg benézhetünk, egyelőre viszont itt pakolok elő, van pár szendvics és hoztam sütiket is, aztán a kezébe nyomom a két poharat is, hogy tölteni tudjak a borból.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-19, 07:06


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other- Nem is kell. Nem attól leszel szép, hogy ilyesmit csinálsz. Ez belülről fakad. – Egy nő inkább legyen törékeny, olyan, aki védelemre szorul. Na nem azt mondom, hogy lógjon a férfi nyakán, igenis legyenek önálló gondolatai, Mallory pedig egy boltot vezet, igyekszik önmegvalósítani, számomra tökéletes. Gyönyörű, és bájos, minden rezdülésében. Pocsék fintor a sors részéről, hogy most évekig nem láthatjuk majd egymást, de talán még egyszer átjöhetek, hogy ha már nagyon nem bírjuk ki egymás nélkül. Most már legalább tudjuk, hogy milyen érzés megölelni, megcsókolni a másikat. Felfedezni azt élőben is, hogy milyen az, amikor van valakink. Mallory még így is sokkal valóságosabb kedves, mint Winter valaha is volt. Ahogyan rám mosolyog, ahogyan néz a hatalmas kék szemeivel, fontosabb emlék lesz ez, mint bármi is előtte. A szüleimet nem ismerem, mármint a valódikat, de Mallory olyan lány, hogy őt mutatnám be majd, ha mégiscsak sikerül rájuk lelnem.
- Semmi maradandó. A nyakam megrándul, ahogyan dobált a vihar. Hát.. egy masszázs jól esne, de azért jöttünk, hogy pihenjünk, nem azért hogy dolgoztassalak.. – Mosolyodom el halványan, de ha párszor meggyúrja a lapockáim környékét, hát én aztán nem fogok ellenkezni. Főleg éhes vagyok, meg bújnék, ez utóbbit meg is teszem, oda is hajtom a fejemet az ölébe, így kézre állok, ha beváltaná a felajánlását, de ha nem, akkor így tudok pihengetni, átkarolni a karcsú testét, beszívni az illatát. Na igen, most már egyértelműen szerelmes vagyok!
- Ő nem tud olyan finom sütiket csinálni, mint te. – Diplomatikus vagyok, egyértelmű, hiszen nem akarom zavarba hozni a külsejével, vagy éppen hogy mennyire bele vagyok habarodva a drága lelkébe, akit egész életemben kerestem. Nem akarom lerohanni, bármi meggondolatlant cselekedni. Az talán nem is illene hozzánk, úgy vélem, hogy mi határozottan egy bújós pár vagyunk, leszünk, és ez így van rendjén. Elgondolkozva emelem fel a fejemet. – Esetleg hajnalig kitolhatjuk, éjszaka már csak nem lát meg engem senki, vagy fel sem ismerne. – Bólogatok, kedves tőle, hogy felajánlja, hogy legyünk többet minél együtt, hiszen ki tudja, hogy mikor tehetjük meg ismét. Még az is elképzelhető, hogy csak majd a valós időben, amikor Mogyoró segítségével elértük egymás idősíkját.
- Jöhet. Remélem süti is van. – Most már tényleg felülök, de még előtte megpuszilom az ujjait, még mindig hihetetlen, hogy most tényleg úgy tudunk együtt minőségi időt tölteni, mint egy igazi pár. A bor is jól jön, legalább egy kicsit felszabadít. Nem mintha egymás közelében gátlásosak lennénk, nincs is rá szükség. – Nem is tudom, ma szabadnapod van? Vagy hétvége? Bezártad a boltot? Szívesen megnézném, hogyan csinálsz élőben valami finomságot.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-18, 20:38


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Megnyugtató, hogy így gondolod. Én valahogy sosem voltam olyan... hivalkodó, tudod. - igazából nekem is jól esik, hogy ilyen magas. Tényleg jó dolog, hogy meg tud védeni és ha hozzá bújok szinte elrejt, ha egyszerűen csak átölel és azért szó se róla tényleg nagyon helyes, egyáltalán nem csodálom, hogy annak a titkárnőnek annyira tetszett és annyira próbálta megszerezni magának. Teljesen érthető a dolog, de nem sikerült neki, nekem ellenben igen, pedig én nem tettem olyan sokat érte, csak egyszerűen elkezdtünk levelezni és beszélgetni. Már tényleg úgy érzem Mogyoró valamiféle sorszerű utat követett.
- Akkor nem jó, ha sokszor megteszed ezt az utat. Gondolhattam volna rá, hogy hozzak valamit... nem is tudom azért nem sérültél meg? Borogatás, vagy kötszer... masszírozás? - oh nem vagyok benne profi, de végül is kicsit megnyomogathatom a hátát, a vállait, az azért segíthet, ha már ilyen nehéz volt ez az út számára. Amennyit tudok azért megteszek, hiszen neki a nehezebb ez az egész, nekem kell tennem érte, hogy lehetőség szerint legalább valamivel jobban érezze magát, főleg hogy még visszafelé is meg kell tennie ezt az utat. - Tudom, de azért mégis csak... nem találkozunk ez után jó sokáig és ott van az a titkárnő... - mosolyogva vonom meg a vállamat, bár nem gondolom ezt komolyan, de mégis csak fontos volt számomra, hogy tényleg tetszem neki. Egy kép mégis csak más dolog, mint így igazán találkozni a másikkal élőben és nekem fontos volt, hogy akkor már tényleg maradandó élmény legyen, főképp, hogy nem mostanában lesz majd ismétlés.
- A terhemre nem vagy, tőlem maradhatnál, amíg csak akarsz, de tudom, hogy kockázatos lenne a jövőre nézve és... talán rád is, de ez is több, mint a semmi. - vonom magam után, nem engedem el a kezét és a padra sem ültetem le, hanem a földre, miután leterítettem a hozott puha pokrócot, egy félreesőbb helyen, ahol nem zavarnak minket annyian és a kutató tekintetektől is viszonylag távol vagyunk. Ha pedig ez meg van, akkor szépen előpakolok a kosárból. Hoztam sütit, saját készítésű és pár szendvicset is, csak hogy biztosan ne legyünk éhesek.
- Gondoltam, hogy ezeket szeretni fogod és... van egy kis bor is, csak mert miért ne. Bár ritkán iszom, de... - azért ez mégis csak ünnepi pillanat, hiszen még sosem találkoztunk és jó eséllyel még sokáig nem is kerül majd sor rá. Ezt a nehéz utat nem fogja tudni túl gyakran megtenni, bármennyire is rossz ebbe belegondolni.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-13, 20:03


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- A titkárnőn több volt a vakolat, mint egy éppen kifestett lakásban. Nekem nem ő tetszik. De tényleg elég pöttöm vagy, ami nem baj, így legalább át tudlak ölelni, megnyugtató közelséggel.. – Nevetek rá vissza, cseppet sem zavar, hogy így mutráljuk egymást, végülis valamiféle plátói szerelem lehet köztünk, attól nem kell félni, hogy a közeljövőben túlságosan gyakran fogunk találkozni. Nekem cseppet sem baj, hogy főleg lelkileg állunk közel egymáshoz, mégis, olyan jó végre személyen is látni, hallani a hangját, elmerülni ebben a csodás tengerkék szempárban. Nem véletlen, hogy már hosszú hetek óta enyhén nyüszítek azon, hogy mikor sikerül megoldani az átjutást az időkapun. És most végre itt vagyunk. Szinte elképzelhetetlen, hogy most számomra talán egy évig nem fogunk találkozni, az ő szempontjából pedig évekig. Hiába próbáltam súlykolni, hogy nem kéne ennyit várnia rám, úgy fest, alaposan egymásra találtunk, és biztosított róla, hogy nem siet sehova, és ez számomra is boldogító érzés. Winternek csak azért kellettem, hogy menőzzön velem, de úgy igazán talán sosem szeretett, csak használt.
- Nem akarok nyafogni rajta.. Majd kialszom.. Viszont.. úgy érzem, hogy picit őszültem, és egy-két ráncom megjelent. Mintha.. öregedtem volna egy-két évet. A végén még utolérlek. – Simogatom meg a szép szőke tincseit, elvileg ő pár évvel idősebb, mint én, de ha máshogyan telnek az éveink, fene tudja, hogy hova fogunk kilyukadni. Lerogyok mellé a padra, és bár én vagyok a magas és az erős, most rongybabának érzem magamat mellette. Pedig Mallory egyszerűen gyönyörű, érzékelem, hogy mennyire igyekezett azon, hogy csinos legyen. – Nagyon kedves tőled, de tudod, hogy nem vagyok a külsőségek rabja. – Bólintok vigyorogva, ami azért nem teljesen igaz, hiszen Winter nagyon jól nézett ki, igazi álompárnak számítottunk, és lássuk be, nagyon kedveltem Malloryt a leveleink alapján, de mégis akkor vált komolyabbra a dolog, amikor még képet is cseréltünk. És nagyon aranyos, hogy foglalkozott magával, ez tényleg egy igazi randi.
- Azt hiszem estig. Van jó pár órám, addig nem sietek sehova. Muszáj hogy el tudjam raktázozni az emlékedet édes Mallory, nagyon fogsz hiányozni. Tovább nem merek kockáztatni, és a terhedre sem akarok lenni. Na megkínálsz? – Őszintén szólva farkaséhes vagyok, nagyon megéheztem az út alatt, és kiváncis is vagyok hogy milyen finomságokkal készült nekem mára. Jó lenne egyszer teljes értékű párként randizni, de azért terveim között szerepel, hogy még ma veszek neki valahol egy szép virágot, végülis pénzt tudtam magammal hozni.i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-10, 10:56


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mertem igazán hinni abban, hogy tényleg sikerül és tényleg találkozhatunk végre. Túl sok volt a gond, ami végül közbejöhetett. Esetleg még se tud elindulni, vagy nem találja meg a kaput, nem tudja követni Mogyorót, netán valami baja történik, de itt van végre és egyelőre még igazán el se tudom hinni, hogy ez tényleg megtörténik. Az egész annyira abszurd, hogy a jövőből jött, hogy a tetejében varázsolni is képes és hogy átjött egy kapun, amin eddig egy bagoly hozta a leveleket tőle. Ha valakinek megpróbálnám ezt elmesélni, hát biztos, hogy nem hinné el nekem, csak kinevetne, hogy ne mondjak ilyen képtelenségeket. Azt hiszem meg is érteném, ha nem velem történik ez az egész, akkor én se nagyon hinném el, hogy ilyesmi létezhet egyáltalán.
- Te sem panaszkodhatsz, egyáltalán nem csodálom, hogy az a titkárnő megpróbált minden áron kikezdeni veled. Egészen törpének érzem magamat melletted. - de őszintén szólva ez cseppet sem zavar, hiszen Hayden kifejezetten helyes, az arca is bizalmat, kedvességet sugároz, nem véletlenül lett auror és hát... nem panaszkodhat, ami a jó kiállást és az erőt illeti. Mellette egy lány, főleg egy olyan alacsony és vékony, mint én biztonságban érezheti magát. Eleve ha már ennyi mindent elviselt csak azért, hogy találkozhassunk legalább pár órára, hiszen látszik rajta, hogy az út azért felettébb megviselte és lefárasztotta. Nincs a legjobb passzban, de mégis vállalta és majd visszafelé is meg kell tennie, hiszen nem maradhat, túlságosan összekuszálódna az idő, ha megtenné.
- Nagyon megviselt? Mogyoró is rémesen nézett ki az elején, akkor... hoztam pokrócot és enni, szóval előbb üljünk le, úgyis pihenned kell. - igen, keresünk egy kellemes helyet, hiszen az idő jó, a park pedig nagy, egy puha füves részen lepakolhatunk és talán még jót is tesz neki, ha eszik egy kicsit. Hoztam egy csomó mindent, szendvicseket, sütit is, attól függ mihez lenne kedves és persze inni is, bár gondolkodtam hozzak-e bort, de végül elvetettem, nem tudom, hogy repkedni úgy szabad-e, de van házi szörp és persze víz is az édesség után.
- Nagyjából másfél hét telt el, de nem mondom el mennyit készültem rád, mert csak még inkább zavarba jönnék. - na igen, képes voltam még fodrászhoz is elmenni, pedig tudom, hogy nem a tökéletes külső számít, de ha már a másik ilyen messziről jön, hogy lásson téged, akkor mégis csak illik a legjobb formádat mutatnod, nem igaz? - Nem is tudom, mit mesélhetnék, nem sok minden történt, egyszerűen csak... olyan jó látni téged. Meddig maradhatsz? - fogalmam sincs ez az ő idejére milyen hatással van, hiszen Mogyoró esetén is eltelik vagy két hét mire ideér, akkor ez visszafelé is így lesz. Nem lesz abból baja, ha két hétre eltűnik csak úgy? Remélem azért erre is gondolt és vett ki szabadságot, vagy ilyesmi, ne hogy gond adódjon, mert szó nélkül felszívódott.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-06, 21:26


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Nem semmi úgy megcsókolni egy lányt, akivel eddig még soha sem találkoztam. És a karjaimba kapni, magamhoz ölelni. Ez tényleg olyan, mint valami valóra vált álom. Itt van a levelezőtársam, akarom mondani lelki társam, akit talán már szeretek is, egy fatális véletlennek köszönhetően. Véletlennek? Nem, Mogyoró lehet, hogy inkább a sors madara, de most mégsem ő van a középpontban, hanem Mallory, ez a csodaszép, imádnivaló lány, aki olyan kis törékeny, hogy akár egy kézzel is fel tudnám emelni, most úgy szorítjuk egymást, mintha soha nem is akarnánk elengedni, pedig igencsak leszívta az erőmet az időkapun átrepülés, fáj minden csontom, az izmaim zsibonganak, biztosan napokig ki se tudok majd kelni az ágyból, mivel ezt visszafelé is meg kell ejtenem. Addig viszont ki akarom élvezni ezt a pár órát. Többet nem érdemes kockáztatnunk, hiszen bárki megláthat, és ki tudja, hogy az itt létem milyen következményekkel járhat a jövőre.
- Fú, nem gondoltam volna, hogy ilyen édes a hangod, és.. cukin nevetsz. Tisztára olyan, mintha már ismernélek nagyon is, de így élőben.. hihetetlen vagy, ezt tényleg látnom kellett, és hallani.
– Simítok ki egy tincset a hajából. Tényleg rossz, hogy akár még évekig kell várnia rám, ezt valahogy át kéne hidalnunk, de erre csak akkor van lehetőségünk, ha őt hozom át a jövőbe, vagyis az én jelenembe, viszont akkor neki meg ott nem lesz helye. Feloldhatatlan ellentét. – Engem sem.. – Ölelem át, miközben hozzám bújik, és egy puszit nyomok a feje tetejére. – Persze, tökéletes, tisztára kész vagyok, ez a kapu.. hát nem ajánlom senkinek. Nem is tudom hirtelen, hogy mit mondjak, inkább mesélj te, hiszen a tegnapi levél óta gondolom napok teltek el, vagy hetek? – Csüccsenek le a padra, sajnálom, hogy én nem hozhattam semmit, hiszen legalább virágot illet volna, de ha engem így széttépett az idővihar, egy virágból még porszemek sem maradtak volna.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-04, 19:57


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mertem igazán reménykedni abban, hogy tényleg sikerül, hogy találkozhatunk egyszer az életben, és főleg nem, hogy most. Valahogy féltem tőle, várok itt ki tudja meddig, hogy aztán végül rám esteledjen, én pedig itt maradjak egyedül, hogy aztán napokkal később nagy nehezen megérkezzen Mogyoró a levéllel, hogy... nem sikerült, de még próbálkozik. Arra nem is mertem gondolni, hogy ennél akár még rosszabb is lehet, hiszen, ha ne adj isten baja is esik azt biztos, hogy még kevésbé lettem volna képes elviselni. Nem csoda, ha nagyon izgulok és szegény néni is eléggé felháborodottan néz rám, amikor elzavarom őt. Nem szoktam senkivel sem így viselkedni, ez kivételes alkalom, de félek, hogy még sem jönnek össze úgy a dolgok, ahogyan kellett volna, hogy nem találkozunk, vagy még baja is esik. Ezért aztán, amikor meglátom már akkor felpattanok a padról, amikor még méterekkel távolabb van. A szívem pillanatok alatt helyet változtat, úgy érzem, hogy a torkomban kezd el hevesen dobogni. Talán e miatt van, hogy pillanatok kellenek hozzá, hogy magamra találjak és végre megmoccanjak. Neki sem kell sokat futnia, mivel én is gyorsítok a lépteimen, hogy a nyakába vessem magamat. El sem hiszem, hogy tényleg itt van, annyira... annyira hihetetlennek tűnik! Az sem lep meg és még csak furcsán sem érint, hogy csókot ad a számra. Nem olyan igazi mélyet, annak talán nem is lenne most helye, inkább csak afféle kis puszit, de még ez is csodás érzés.
- Te is hiányoztál! Nem számít, hogy ez így furán hangzik. - nem érdekel és az sem, hogy kik néznek minket, hiszen vannak járókelők, akik csak állnak és minket néznek, vagy épp úgy mennek el mellettünk, hogy látványosan bámulnak, de mégis kit érdekel? Engem cseppet sem, csak Haydenre koncentrálok és élvezem, hogy a karjai között tart, és én is átölelhetem a derekát. Annyira vágytam erre, hogy az elmondhatatlan. - Zavarba hozol és túlzol... de nem érdekel. - nevetem el magamat, ahogy újra megölelem. Azt hiszem képtelen leszek elszakadni tőle, legalábbis most ez lehetetlennek tűnik, pedig még a kosarat is ott hagytam a padon, és van benne egy csomó kaja, a végén még valaki el találja vinni.
- Nem tudtam, hogy mi legyen, meddig maradsz úgyhogy piknikkel készültem, amúgy is szép az idő. - na igen, talán itt kint még kellemesebb is lenne, mint egy teázó, vagy kávézó. Remélem, hogy neki sem gond, ha a természetben maradunk. Furcsa olyan jól ismerem és közben mégis sok mindent még nem tudok róla, de talán egy kis időnk lesz, hogy többet megtudjunk egymásról.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-11-02, 05:38


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Úgy érzem, hogy alaposan felkészültem arra, hogy átmenjek a kapun, de erre nem lehet eléggé rákészülni. Az emberi szervezet nem erre van kitalálva, az időkapu olyan, mintha kifacsartak volna, nem is csoda, hogy Mogyoró annyira pocsékul nézett ki pár utazás után, már az elsőt sem tudom hogy bírta ki. Nekem liftezik a gyomrom, olyan, mintha megráztak volna vagy ezerszer, minden izmom zsibong, és káprázik a szemem. Külsőleg észre sem veszem, hogy öregedtem is vagy két évet, idősebbnek nézek ki picit, mint azon a képen, amit Mallorynak küldtem, de nem biztos, hogy feltűnik majd a lánynak, lehet, hogy nem is erre fog figyelni. Alig várom már hogy lássam, és ez mindenért kárpótol, akár az életemet is feláldoztam volna, ez nem kérdés. Már annyira áldom a sorsot, hogy a baglyom eltévedt, és őt találta meg, ez egyértelműen a sors keze. Ami a ruházatomat illeti, az ő idejére készülök, nyár van, ami furcsa, mert nálam meg ősz volt, tehát csak két hónap telt el, nála meg majdnem egy év, meg sem kellett várnom a telet, és megint mehet a rövidujjú, meg a kis nadrág. Varázslatot nem is kell használnom, London nem változott pár év alatt, csak arra kell vigyáznom hogy ne fussak össze a múltbéli énemmel, de azért válaszottam ezt a városrészt, mert tudtam, hogy errefelé korábban sem mászkáltam, és pár éve ilyenkor még bőven a Roxfortban tanultam, még a faluba se mehettem le, így kicsi az esélye, hogy bárkivel összefutnék. Keresem a szőke hajkoronát, nem is nehéz kiszúrni. Nekem nem kérdés, hogyan köszönök neki. Nekifutok már jó messziről, a karomba kapom, és fel is emelem picit. Aztán egy apróbb csók a szájára, és szorosan magamhoz ölelem, és úgy tartom hosszú pillanatokig. Nem hittem volna, hogy ez sikerülhet, és hogy találkozunk, de végre! Jó érezni a teste melegét, hogy nem csak egy darab papírral társalgok.
- Szia! Mondanám, hogy hiányoztál, de tekintve, hogy nem találkoztunk még..
– Nevetgélek, hiszen remélem nem zavarta a csók, olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást, de mégse. Nálunk valami extrém módon épült fel ez az egész. Nem is tudom, hogy mit mondjak hirtelen, nyilván le is kéne ülni, de még kifújom magamat, és nézegetem az arcát. – Élőben százszor szebb vagy, ha ezt tudom...

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Vissza az elejére Go down

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Idõnyerõ-