Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-07-20, 18:24

First topic message reminder :

***[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-29, 18:57


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Elég nagy kihívás követni a madarat a fél városon át, főleg mert folyton a miatt aggódom valaki netán észreveszi, hogy egy bagoly után loholok, de nagyon úgy fest, hogy vagy senkit sem érdekel, vagy senkinek sem tűnik fel, de nem néznek rám furcsán és nem figyelik a madarat sem. Talán más nem is látja? Igen, azok után, amit az utóbbi hónapokban megtapasztaltam ez sem lepne meg már igazán. Hogy magától tud láthatatlanná válni, vagy egyszerűen csak ez valami védelmi mechanizmus, vagy lassan tényleg megőrülök és csak én képzelem ide... Hát már magam sem tudom, de amikor ezek után a vasútállomáson egyszerűen újra és újra átrepül a falon, mert hát persze elsőre nem követem... végképp nem értem az egészet. Beletelik pár hosszú percbe mire rászánom magamat. Hayden valóságos volt... annak kellett lennie, csak nem valami őrületről van szó és ha mégis, hát akkor már úgyis mindegy, maximum jól bevágom a fejemet, mert nekiszaladok egy falnak és végképp nem néznek majd normálisnak. Lassan már nem sokat veszíthetek. Így hát megteszem, lendületből próbálom venni az akadályt, azaz átjutni a falon. Persze becsukom a szememet az utolsó lépéseknél, de nem következik a várt ütközés, hanem tovább lépdelek, ezért már csak kinyitom a szememet és elképedve látom, hogy mögöttem ott a fal, előttem pedig egy réginek tűnő vonat és egy kislány, aki megszólít, miután habogva próbálok mondani valamit a kalauznak, mert hát őszintén fogalmam sincs mi az a Roxfort, vagy hol van és hogy oda kell-e mennem egyáltalán? Végül csak esetlenül bólintok, várva hogy a fickó tovább álljon, én pedig választ kapjak, hiszen értetlenkedve nézegetem a jegyet, amin egyértelműen az én nevem szerepel. Nem másé, az enyém, de hogyan?
- Én pedig Mallory... - igen ezen a ponton jövök rá, hogy felesleges a bemutatkozás, hiszen tudja a nevemet, miután névre szól a jegyem. Még mindig a homlokomat ráncolom, de azt hiszem lassan hagyhatom, hogy sodródjak az árral, ezért követem, főleg mert Mogyoró úgy köszönti, mintha... - Mogyoró a tiéd? Nem értem... ki vagy? - igen zavaros ez az egész. Azt sem tudom hová megyünk és igen sejtheti, hogy jelenleg már kismillió kérdésem van és igazából azt sem tudom, hogy milyen sorrendben tegyem fel őket, hogy mivel kezdjek. Talán ő maga kezd majd bele és magyarázza el, hogy mégis kicsoda és a madár az övé-e, vagy tud-e valamit Haydenről, hiszen miatta vagyok itt, nem igaz? Őt keresem, de ez a lány most valahová elvisz és nem tudom hová. Talán ott lesz majd Hayden, talán ő tud róla valamit, hogy miért nem kaptam újabb leveleket. Egyáltalán ő küldte a madarat? Azt hiszem érthető, ha kissé szorongva foglalok helyet és csak markolgatom a táskám pántját, várva, hogy mond valami jó hírt. De mi van, ha rossz hír?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-24, 17:42


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A bagoly vitorlázva repüli át a várost, folyamatosan rászállva azokra a kiszögelésekre, zászlórudakra, ahonnan még szemmel tarthatja a lányt, akinek így követnie kell. Az egyik buszmegállóban is jelzi, hogy hol kell Mallorynak felszállnia, majd a busz előtt olykor feltűnve megkoptatja egyszer az üveget, amikor idő van, hogy leszálljon. A végcél nem más, mint a King’s Cross pályaudvar, ahonnan az északra tartó vonatok indulnak. Végre Mallory megérkezett, csak éppen azt nem tudja, hogy most merre. A tömegben ácsorogva elsiet mellette egy páros. Egy sötét börű, igen morcos férfi, és egy vidorabb nő, láthatóan elég fontos dolguk lehet. A bagoly eddig sem zavartatta magát, hogy különösen viselkedik, talán csak Mallory látja őt jelenleg. Most átrepül a falon, és ha a lány nem követi, akkor vissza, és újra át, hogy tessék csak követni. Amint a szőkeség átlép a semmibe, akkor a már sokat taglalt 9 és ¾-dik vágányon találja magát a Roxfort Expressz előtt, és még öt perc van az indulásig a nagy óra szerint. A kalaúz lép a lány elé.
- A hölgy látogatóba megy a Roxfortba? Tehát retúrjegyet adhatok? – Kérdezi végigmérve a mugli ruhás Malloryt, amikor valaki melléjük lép, egy tizenhárom éves forma kislány, aki két jegyet tart a kezében. – Szó sincs róla, már megvettem a nővéremnek is a jegyet. – A kalauz vállat vonva tovább áll, s a kislány úgy vigyorog, mint a vadalma, amint átadja a szöszinek a névre szóló jegyet. Amin ez áll, Mallory Dawson, látogató, London-Roxfort, oda-vissza.
- Végre itt vagy. Azt hiszem rengeteg kérdésed lesz, úgyhogy foglaljuk el a helyünket. Na gyere. Avery a nevem. – Maga mögött gurulós táskát húz, s hagyja, hogy Mogyoró rászálljon a vállára, s még oda is dörgölőzzön a gazdája arcához. A kislány kuncogva kopogtatja meg a madár csőrét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-22, 17:16


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ő nem olyan, nem tett volna velem ilyet, hogy eljön, kockáztatva a testi épségét és aztán eltűnik, mert csak annyi kellett volna neki. Ahhoz túlságosan kockázatos volt és túlságosan őszinte, de most még sem jön levél és még sem kapok róla hírt és Mogyoró... nem tudom, hogy mi történt és a legfrusztrálóbb ez az egészben, hogy még csak utána se járhatok, hiszen hogyan tegyem? Kit kérdezzek meg? Ő egy varázsló, a jövőből. Ezt akárkinek elmondanám jönnének a kényszerzubbonnyal, hogy bezárjanak, amíg vissza nem szívom ezt az őrültséget, de akkor csak üljek és várjak? Várjam, hogy talán meghalt és soha az életben nem láthatom már többé, hogy még csak azt sem tudom meg, hogy mi történt vele? Ezt egyszerűen képtelen vagyok elviselni, már annyira fáj, nem csoda, ha lassan szegény madárral kiabálok.
- Miért van az nálad? - értetlenkedve pillantok Mogyoróra, hiszen az a pálca praktikus, de most nem sokat segít. - Ez nem oldja meg és nem... nem hozza őt ide. Elteszem... - sóhajtok egyet. Ha egy újabb sírási roham jön rám, biztosan elpattan a fejemben valami, hiszen fáj a fejem is már napok óta, ami érthető, hiszen ideges vagyok és csüggedt és fáradt a kevés alvás miatt. Lassan Mogyoró beszélni kezd, majd oda hallucinálom azt is. Elveszem hát tőle a pálcát, de most másképp viselkedik, a fura szellő és az arany csillagok... Értetlenkedve nézegetem, főleg hogy a bagoly kireppen az ablakon és vár, rám. Tudom mágikus világból jött, de akkor is... Megtörlöm az arcomat, belebújok a cipőmbe, a vállamra kapom a táskámat, amibe beleejtem a pálcát és már csukódik is mögöttem az ajtó. Minimum őrültnek fognak nézni, ha egy baglyot követek az utcán, úgyhogy legalább beszélnem nem kellene vele, főleg miután már bizonyította, hogy beszélni úgy sem fog.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-12, 21:41


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A madár kedveskedve megcsipkedi Mallory ujjait, éppen annyira csak, hogy ne fájjon, aztán türelmesen ücsörög a helyén, élvezi, hogy itt nem kell kalickában lennie. Ha a lány végre a rosszullét után kijön a mosdóban, már a varázspálcával a csőrében találhatja Mogyorót. Igen, ez az a pálca, amelyet még Hayden küldött neki, a háztartási bűbájokra. A lány ettől még nem lett igazi boszorkány, de a srác valahogy mégiscsak megbüvölte a varázsszert, hogy Mallory kezében is működjön. Jó eséllyel amikor a lány küldött neki egy levelet, benne maradhatott a papírlapokban egy-egy szőke hajszála, ebből merített aurát a srác a jövőben, így most már Malloryt is egy piciny mágia lengi körül. Önmagában semmit nem tud, és a pálcával is legfeljebb takarítani, de akkor miért van ott a bagoly csőrétben. Ha közelebb lép, a madár a tenyerébe ejti. Amint a lány rámarkol, különös szellő söpör végig a szobán, s a pálcából arany csillagok pattognak elő. Lehet, hogy még ez is Hayden közreműködése miatt van? A lényeg, hogy a madár elrugaszkodik, és kireppen az ablakon, de mint valami kolibri, helyben szálldos, mintha várná a lányt, hogy az kövesse.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-08, 18:18


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Napok óta egyáltalán nem nyitottam ki. Az első pár napban még megpróbáltam kinyitni, de az idegesség annyira ráment a munkámra is, hogy semmi értelme sem volt. Hiába írtam neki most már hetek óta, az ég világon semmi hír. Nem érkezett válasz, nem tudom, hogy mi történt, hogy hol van és még csak utána sem tudok járni, hiszen a jövőben van! Jesszus, mégis hogyan gondoltam ezt az egészet? Megoldhatatlan helyzet, ha valaki olyat szeretsz, aki ha eltűnik akkor semmi esélyed kideríteni mi történt vele. Még sem kérdezhetek végig mindenkit, hogy véletlenül nem varázsló-e igaz? Annak semmi értelme nem lenne, mert végül csak bolondak néznének, ha pedig találnék is valakit, aki ismeri a varázsvilágot akár e miatt is bajba kerülhetek, netán ő kerülne bajba, pedig eszem ágában sem lenne bajba sodorni. Talán csak a kapu szűnt meg, talán... Igen, erre gondoltam, amíg aztán ma reggel be nem reppent az ablakon Mogyoró, csak épp csapzottan és levél nélkül, mintha már napok óta nem evett volna semmit. Megtettem, de már azt is idegesen és reszkető kézzel, hiszen nem tudom, hogy miért van itt és miért nem hozott semmit és még csak ki sem kérdezhetem, hiszen
- Te csak egy madár vagy! - roskadok le a földre, miután már millió kérdést feltettem Mogyorónak hasztalanul és feleslegesen, ő pedig csak nézett rám és még mindig ezt teszi, bár már közben eszik, mert ki tudja, hogy mióta éhezik már. Persze volt már ma minden, sírás, kiborulás, de valahogy akkor is ki kellene derítenem, hogy mi a fene folyik itt, hogy mi történt vele és hogy hol lehet. Nagy levegőt veszek, hogy legalább a reszketés abba maradjon és végül csak ráveszem magamat, hogy előkapjam a telefonkönyvet. Nem tudok más megoldást, megpróbálom megkeresni, hátha megtalálom a nevét, vagy hívogatom a központot, hátha kiderítek valamit a családjáról és ha nem, még mindig megpróbálhatok... nem is tudom mit. Fogadjak magánnyomozót? Egyáltalán mit mondanék neki? Mármint a fiatal énjének? 1994-et írünk, késő ősz van, lassan beköszönt a tél is és én nem tudom, hogy hogyan találhatnék meg egy fiatal fiút, hiszen ebben az időben talán tizenhat éves volt. Mesélt arról az iskoláról is, de oda én nem juthatok el, hiszen nem vagyok varázstudó és mégis hogyan magyarázom el egy tizenhat éves gyereknek, hogy szeretem és hogy a jövőbeli énje szeretni fog engem... Felpattanok a földről, ahogyan már nem egyszer az utóbbi hetekben és becélzom a mosdót. Mogyoró csak értetlenkedve néz utánam, ahogyan kiadom magamból a reggelim maradékát is. Az idegesség, ráment már a gyomromra is, nem csoda, ha gyakran vagyok rosszul, nem igaz?

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-06-02, 14:40


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

A reggeli bár ínycsiklandozónak tűnik, és minden erőmre szükség is van, viszont a közös képekről nem szívesen mondanék le. Eleve úgy állítom be a gépet, hogy mindenből két példányt köpjön ki, hiszen nem csak én fogok hiányozni neki, hanem ő is nekem, így a magányos hónapok, sőt, akár évek alatt mindketten elő tudjuk majd venni a most készült sorozatot. Remélem azért, hogy nem fogunk beleőszülni, mire valóban együtt tudunk lenni, mert egyértelműen ő az életem legnagyobb kincse, de rossz lenne, ha eleve a közös életet külön kéne töltenünk.
- Oh, nekem nincsenek találmányaim, én csak nyomozok.. – Felelem vigyorogva, neki mint csecsemőnek a témában minden vicc új. Vagyis nem sok köze van a varázsvilághoz, csak általam, így nem csoda, ha mindenen ilyen édesen meglepődik. Ám ahhoz képest, hogy ebben különbözőek vagyunk, sosem néztem le, számomra igenis jól esett, hogy küldözgette a sütiket, és egyéb finomságokat a Mogyoró-postán keresztül, én már attól boldog voltam, nem kellett máshogyan lenyűgöznie. Mégis megtette, amikor kiderült, hogy élőben milyen csinos, bájos teremtés. Nehéz lesz most a visszaút. Megmutatom, hogy melyik gombot kell lenyomni, szerencsére ebben nincs nagy meglepetés, mert a varázslatos tulajdonságait leszámítva a masina teljesen hagyományosan működik, van rajta időzítő is, meg minden. Amikor beállítottuk, csinálunk néhány cuki képet, és talán az emlék kedvéért néhány pikánsabbat is, amolyan ölelgezős, csókolózásat, hogy alaposan fel tudjuk idézni, hogy mi is történt most itt köztünk. Aztán jöhet a finom reggeli, gyakorlatilag a nevelőanyámon kívül Mallory az első, aki reggelit csinál nekem. Szintén mérföldkő. Aztán feltápászkodunk, hogy nehéz szívvel induljunk el az időkapuhoz, a seprűm szerencsére nincsen olyan rossz állapotban az előző vihartól, hogy ne lehessen használni a visszaútra. Így hát egy utolsó búcsúcsók, aztán irány a saját időm, hogy repesve várjak rá, hogy ismét közeledjen egymáshoz a két idősík.

//Nagyon imádtam őket, folytatása következik//


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-27, 16:34

(Másnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy nem kellene aggódnom, vagy legalábbis nem kellene nagyon látványosan kimutatni, hogy mennyire fogok aggódni érte, de az a helyzet, hogy ez ellen nem sok mindent tehetek. Lássuk be, én itt biztonságban vagyok, ő viszont igenis veszélyes útra készül vissza a jövőbe. Azért idefelé és kifáradt, ahogyan Mogyorót és megviselte minden út, amit megtett ide, tehát visszafelé se lesz sokkal egyszerűbb. Ezért jó eséllyel addig alig alszom majd, amíg meg nem érkezik az első levél, hogy jól van és rendben visszatért. Aztán nincs más, mint a várakozás, egy újabb alkalomig, vagy amíg az időink össze nem érnek. Már csak egy kérdés van, mit beszéljünk meg arra az esetre, ha ne adj isten még sem jön levél, ha aggódnom kell történt velem, vagy netán mi lesz akkor, ha megszűnik az átjáró, esetleg Mogyorónak esik valami baja. Mielőtt elmegy erre is ki kell térnünk. Valami fix pont kell... valami, amitől jobban érzem magamat és talán egy fokkal többet tudok majd aludni, mint amire jelenleg kilátás van.
Végre megérkezik, addigra a reggeli is készen van. Nem tehetek róla, de persze azért egyre közelebb van az indulás, így az én szívemet is egyre erősebben nyomja az aggodalom terhe, csak amikor előkerül a gép, majd a kép akkor kerül őszinte mosoly az arcomra.
- Hogy miket ki nem találtok! - persze ezt rá értem és a varázslókra, hiszen ilyesmit se láttam még sosem. Már az apróságok is meglepőek voltak, amiket küldött, na de ez... Őszinte a mosolyom legalább végre, így hát odalépek hozzá és átkarolom a nyakát. Igen, közös képekkel azért mégis csak jobb lesz, visszanézhetem őket, amikor csak akarom, talán jobb megnyugtatnak majd. - Hogyan kell elindítani? - ha elmondja akkor jöhetnek is a képek. Persze ennie is kell, de ez legyen az első, maximum egy kicsit kihűl a rántotta, de ennyi most belefér. Ha készen van, akkor jöhetnek a képek, amennyi belefér, amin átkarolom, amin átölel, amin csókot váltunk. Egy kép segít megjegyezni a pillanatokat és lássuk be talán még hosszú hónapok telnek el mire újra találkozunk, legalábbis számomra, ezért tényleg jól fognak jönni a képek és ez legalább a kedvemet is feldobja kicsit.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-16, 20:37


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Miközben összesimulunk, a füleihez simítom a haját, egyszerűen nem tudok betelni a szőke tincseivel, és a formás pofijával. Mallory egyértelműen olyan lány, aki még kócosan is gyönyörű, smink nélkül, természetes szépség. Még lisztesen is, ahogyan az adomázás szintjén ezt örökké felemlegetjük. Ő különcnek tartja magát, én viszont vaknak mindenkit, aki nem fogékony a külsejére, s a bájára. Igaz, hogy a külső nem minden, hiszen azzal a Peterrel valóban nem illettek össze, de azt hiszem Winter pocsék példájából kiindulva az lehet az igazán aranyos, aki kedves, gondoskodó, mint az én szerelmem, hiszen neki az arcára is kiül, hogy mennyire odavan értem, s ennél komolyan tuning nem is fog kelleni, de még van számára egy utolsó meglepetésem, ha megvagyok a zuhanyzással.
- Tudom édes Mallory, úgyse tudnálak lebeszélni az aggodalmaskodásról, akkor pedig elfogadom, jó ez így. – Bólogatok, hiszen rendkívül üdítő, sőt újszerű élmény, hogy valaki tényleg a párjának hív, gondol, ilyenre Winternél aligha volt precedens. Vele csak úgy összejártunk, a nyilvánosság kapcsán mutatkoztunk együtt, de úgy érzelmet sosem véltem felfedezni a részéről. Sajnos itt a név kötelez, nomen est omen volt a helytálló, hiszen ő volt a jégkirálynő. Vajon a Mallory mit jelent? Angyaltündér?
- Sietek! – Azért most mellőzöm a közös zuhanyzás felvetését, végtére is itt volt nekünk az az éjszaka, meg egy kicsit még hajnalban is, tehát volt vagy két szerelmeskedés, nem lehetünk telhetetlenek. Ezúttal az erőmre lesz szükségem, hogy épségben visszatérjek az időkapun át, nem áldozhatjuk fel a hosszútávú kapcsolatunk a rövidtávú oltárán. Azért még megölelgetni szabad őt, amikor kijöttem! Azért érzem bőven a finom illatokat, ahogyan terjengenek a lakásban. Attól nem kell félnem, hogy üres gyomorral vágok neki a visszaútnak. Mégis, amikor kilépek átöltözve, akkor nem a reggelit támadom be, hanem egy fényképezőgép van a kezemben, egészen átlagosnak tűnik, de korántsem az.
- Nos készültem egy kis aprósággal. Természetesen nem mutathatod meg őket senkinek. Magunkról csinálhatunk egy kis sorozatot, és.. meg fogsz lepődni drágám, mozognak!  – Leteszem az egyik polcra, és viccesen befeszítek előtte, mire a gép kattan, és kinyomja magából a mozgóképes, bűbájjal megbűvölt fényképemet. Átadom, és vigyorogva várom az áll leesést.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-10, 14:54

(Masnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az lenne az igazán jó, ha maradhatna még, de tudom, hogy ezzel nem kockáztathatunk, mert ha nem jut vissza, ha baj történik miattam, az önzőségem miatt... Azt egyébként sem viselném el, tehát muszáj mennie, csak még tudnom kell, hogy mennyi időt tölthetünk együtt, mert tudom sok nem lesz, de legalább még itt a reggel, esetleg a reggeli, aztán nekem más nem marad, mint az aggodalom, hogy szorítsak neki, gond nélkül hazaérjen és minden rendben legyen. Remélem, hogy így lesz, muszáj így lennie. Annyira nem lehet kegyetlen a sors, hogy azok után, hogy találkoztunk, hogy együtt lehettünk legalább egy kis időre elveszi tőlem. Újra találkozunk majd még és tudom, hogy én képes leszek várni rá, sőt ez igazából nem is lehet kérdés.
- Ki fog ugrani a szívem a helyéről azt tudod ugye? - hát igen nem sok effélét láttam már, csak azt a pár varázseszközt, amiket küldött, de ennyi, de hogy átmegy egy kapun, hogy seprűre ül... hogy repül... hát az biztos, hogy frászban leszek majd rendesen, hogy nem esik-e baja, főleg mert azt tudom jól, hogy mennyire megviseli az utazás, az jól látszott, amikor megérkezett.
- Addigra kész lesz a reggeli, hogy te is készen leszel. - azért persze nem tudom megállni, hogy ne pillantsak rá, sőt ne nézzem végig, ahogyan eltűnik a fürdőszoba felé. El akarom raktározni a pillanatot, a képet a fejemben, hogy minél tovább megmaradjon és ehhez az kell, hogy minél tovább nézzem, amíg el nem tűnik. Aztán én magam is felkelek szépen, hogy kibújjak a takaró alól. Megborzongok, de felkapom a köntösömet és elindulok a konyha felé, hogy összedobjam az omlettet. Hamarosan már kellemes illatok szállnak felfelé, amire készen van már a friss illatos reggeli várja, bár a zsemle másnapos, viszont még akad friss sütemény, amit éjszaka sütöttünk, azt is ehet mellé, ahogyan én is fogok. Persze azért egy csepp gondterheltséget, aggodalmat, szomorúságot láthat az arcomon. Akárhogy is nézzük egyre vészesebben közeledik a pillanat, amikor mennie kell.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-01, 09:09


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Olyan jó meleg, és kellemes tapintású a teste, meg kéne ezt ismételnünk minden éjszaka, erre ki tudja, hogy milyen sokáig kell várnunk. Rémes! Cseppet sem zavar, ahogyan odacsókol a számra, maximum nem mélyítjük el, de a lényeg, hogy ha mondjuk ő lesz életem párja, ez akár mindennapos is lehet majd egyszer, ha végre sikerül megoldanunk ezt az időt átívelő brutális távolságot. Ő a szerelmem, így voltaképpen ha együtt ébredünk, nem létezik olyan, hogy szájszag, csak közelség, imádat, boldogság. Azt hiszem ez az a pont, ahol végleg lezárásra került bármi is Winterrel, már van értelme reménykedni, hogy az utamnak a végén igazi boldogság vár, egy olyan lánnyal kéz a kézben, aki pontosan érzi, érti, hogy mire van szükségem. Akár most is folytatnám a szerelmeskedést, de a logika mást kíván, egyrészt nem is tudnánk abbahagyni, másrészt félő, hogy lecsúszok az időkapuról, aminek fene tudja, hogy milyen következményei lennének. Meg hát erőt sem ártana szereznem, ami lelkileg rendben van, de ha testileg lefárasztom magamat, akkor lehet, hogy otthon egyszerűen felrobban a szívem.
- Akkor legyen egy omlett, aztán indulok. Ha szeretnéd, kísérj el, és megmutatom a seprűt, legalább láthatsz varázsolni, meg drukkolni. – Lehet, hogy majd aggódik ahogyan küzdök a cibáló varázsszéllel, de legalább megnyugodhat, ha sikerül átlépnem rajta.
- Gyorsan letusoljak, amíg összedobod? – Huncut a tekintetem, akár mindketten együtt mosdathatnánk egymást, bár annak tényleg komoly lassító hatása lenne. Áh nem, nem szabad elcsábítanom magammal, mert nem kerülhetünk bajba. Egy utolsó pusszantás a szájára, majd kicsúszok mellőle, hogy nagyot nyújtozva elinduljak a fürdőszoba irányába.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-29, 20:27

(Masnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bár így maradhatnánk és ez a reggel el se múlna, de tudom, hogy el fog és neki el kell majd mennie. Nem akarok most erre gondolni, csak figyelni, ahogyan alszik és szuszog mellettem és megjegyezni, sokáig elraktározni magamban, hogy ne felejthessem el, hiszen nem tudhatjuk, hogy mikor ismételhetjük meg újra. Nem tudhatjuk, hogy mikor jöhet el, ha egyáltalán még eljöhet és pont e miatt nem is szabad most erre gondolnom, neki sem, csak élvezni az együtt töltött pillanatokat, legalábbis azt, ami még van belőle. És ezt is teszem, ezért láthat mosolygósan, amikor ő is kinyitja a szemét, de még sem tudom megállni, hogy legalább tudjam mire számíthatok, hogy mikor kell indulnia, hogy még mennyi időnk van egyáltalán együtt. Így azért jobb lesz, ha tudom, hogy mivel számoljak.
- Eszem ágában sincs, már tegnap kitettem a táblát, hogy ma zárva leszek... reméltem, hogy maradsz. - odahúznia sem kell magához, önként bújok oda, ha már felébredt, akkor nem kell csendben maradnom, ne hogy miattam ébredjen fel. Valahol reméltem, hogy maradhat éjszakára és szerencsére végül így is lett, de biztos nem lehettem benne. Maximum azért nem nyitottam volna ki, mert pocsék a kedvem a miatt, hogy már nincs itt, tehát így se úgy se lett volna nyitva ma a bolt.
- És gondolom oda még el is kell érned, de olyan nehéz ez... - csak sóhajtok egyet és a mosolyom is szolidabbá válik annak ellenére is, hogy fölém kerekedik. Most csak át akarom ölelni, érezni az illatát és kiélvezni a pillanatot, amíg még lehet. Enni egy reggelit és... amíg tudom elkísérem, persze odafent ez már nem fog menni, ha repülnie kell a kapuhoz. - Egy omlett reggelire? Hogy legyen erőd. - odacsókolok a szájára, pedig jó eséllyel mindkettőnknek pocsék lehet a lehelete, de vannak esetek és pillanatok, amikor egyáltalán nem számít az ilyesmi, az ember észre sem veszi.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-19, 20:19


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Az egész éjszakáról persze szó sem lehetett, hajnalban mégiscsak elnyomott az álom. Többszöri szerelmeskedés, ezt valóra váltottuk, mégis a lelki része volt a megnyugtatóbb, átölelni, megfogni a kezét, együtt ringatni. És persze beszélgetni nagyokat, hiszen így volt az igazi. Baromi sokat leveleztünk már, ám ott várni kellett a válaszára, itt viszont azonnal jött minden, mintha vívtunk volna. Aztán voltak nagymonológok, amik nem fértek bele a levelekbe, bármennyire is szeretjük egymást, találkoznunk kellett, legalább egyszer, hogy átszakadjon az utolsó gát, amely még köztünk állt. Most már nincsen mese, az egymáséi leszünk, amíg világ a világ. Nem számít, hogy mennyit kell várnunk, lehet, hogy a kis csalafinta is ezért erőltette, hogy férfiként maradandó emléket kapjak belőle. Ha eddig sütiket küldözgettet, most meztelen képeket fog? Nem csoda, hogy vigyorogva ébredek fel. Bármennyire is fáradt voltam tegnap a téridő utazás mellékhatásaitól, azt mintha elfújták volna. Vár még rám a visszatérés, ám már sokkal elviselhetőbbnek fogom érezni, hiszen tudom, hogy a szerelmem majd egyszer rámtalál. Végigsimítok a haján, amikor kinyitom a szememet, és nem álom volt, itt van ő velem.
- Szépjóreggelt..! Ugye nem nyitsz ki ma reggel? Bár nem akarom rontani az üzletedet. – Húzom oda magamhoz, hogy legalább a feje búbjára nyomjak egy puszit, így fogmosatlanul ki tudja, hogy mennyire viselne el, Winter nagyon kritikus volt. Ég és föld a két lány!
- Van még pár órám, de szerintem nem sok. Nem tudom, hogy mennyi időre nyílt meg az időkapu olyan nagyra, de érted szívesen kockáztatok. – Gyűröm most magam alá, de csak azért, hogy elraktározzam magamban a látottakat, hogy még nézhessem egy picit..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-15, 18:32

(Masnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Fenn akartunk maradni egész éjjel, de azért ez még sem olyan egyszerű, még akkor sem, ha jó a társaság, meg aztán az együtt alvásnak is meg van a maga szépsége, még ha tudod is, hogy azzal csak időt pazarolsz, de mégis olyan meghitt és békés. Nehéz eldönteni, hogy bánom-e vagy sem, amikor kinyitom a szememet. Odakint már süt a nap, délelőtt lehet, talán már a délhez is közel vagyunk, hiszen azért elég sokáig voltunk fenn, valamikor hajnalban nyomott csak el az álom, miután beettünk és eldőltünk az ágyban beszélgetni még kicsit. Végül nem sikerült olyan sokáig, amíg szerettük volna, de nem is baj, olyan kellemes arra ébredni, hogy itt fekszik mellettem, békésen szuszog, az egész arca olyan kisimult és nyugodt. Bár minden reggelemet... délelőttömet így kezdhetném! Csodálatos lenne, de tudom, hogy erre nincs lehetőség és még mindig nem akarok erre gondolni, mert tudom, hogy fájdalmas lenne, hiszen iszonyatosan fog hiányozni, így csak még jobban, bár megmarad a csodás emlék, az éjszaka, a tegnapi nap, de egy emlék még sem olyan, mint ha újra és újra meg tudnád ismételni. Még sem keltem fel, pedig tudom jól, hogy hamarosan indulnia kell majd, nem maradhat itt sokat, mert az idő vonalával nem játszhatunk, meg aztán a saját idejében hiányolnák is.
Még megmoccanni sem akarok, inkább csak így oldalt fordulva nézem őt, ahogyan csendesen szuszog. Nem akarom felébreszteni, és amíg magától fel nem ébred nem is fogom. Kezdek ugyan éhes lenni, de nem vészes és még azt sem tudom lesz-e ideje egyáltalán enni valamit.
- Sss! - csak Mogyoró csivitelése töri meg a csendet, halkan pisszegem le, valószínűleg ő már éhes lehet, de egy kicsit azért még csak kibírja.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-06, 13:00


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+

Winterrel annyira más volt ez az egész, ő gépiesen csinálta, mintha csak túl akarna esni a dolgon, és egyértelműnek vettem, hogy velem van a baj. Talán olyan szempontból volt ez igaz, hogy sokkal gyorsabban rá kellett volna jönnöm, hogy nem illünk össze, és döntést hozni a szakításra. Ehhez képest Mallory minden pillantásából, kéjes nyögéséből sugárzik, hogy nem csak élvezi mindezt, hanem szerelmes is belém. A testünk úgy forr össze, mintha egész életünkben erre gyakoroltunk volna. Ami persze képtelenség, nekem csak a már említett mardekáros lány volt, és neki se lehettek túl sokan az életében, mégis, mintha minden ehhez a pillanathoz vezetett volna. És a hangja.. oly édes, ahogyan zihál rajtam.. Mintha még ez is növelné az én élvezetemet, lassan már nem is tudom, hogy lehetnék-e keményebb, ahogyan markolom a csípőjét, épp csak annyira, hogy tudjon még mozogni az ujjaim között.. Behunyom a szememet, hogy még inkább átadjam magamat az ellazulásnak, s a gyönyörnek, amely érzem, hogy rögtön utólér. A mellkasunk többször összesimul, ez most nem a csókok időszaka, hiszen biztosan elakadna tőle a lélegzetünk. Egy pillanatra beletúrok a szőke tincseibe, mert érezni akarom a selymes fürtöket, s ahogyan a villámgyors tempó közepette megfeszül, vele egyszerre tör ki belőlem az élvezet, egyenesen az ölébe, hogy még pár taktus erejéig együtt mozogjunk, kihasználva az enyhe remegést, amely mindkettőnket átjár.
- Én is.. szeretlek! – Ismétlem vissza, ahogyan pihegünk immár nagyokat szusszanva, s össze is nézünk. Na ezek után vajon jöhet-e pihenésképpen a süti?
 
//Nagyon cuki voltak^^//


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-28, 19:58

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem akarok most arra gondolni, hogy ez egy távkapcsolat, hiszen az azt jelentené, hogy bele kell gondolnom holnap már nem lesz itt. Csak a most számít és ez a pillanat, a mai éjszaka, ami együtt tudunk tölteni, az összes többi teljességgel lényegtelen és nem is akarok most arra gondolni, hogy véget ér. Igen sajnos el kell majd mennie, de addig lehet egy tökéletes napunk, amire még sokáig emlékezhetünk, így persze még jobban fogja várni mindkettőnk a következő találkozást, viszont egyben talán könnyebb lesz várni, mintha erre se lett volna esélyünk.
Lassan pedig már gondolkodni se nagyon tudok, egyszerűen csak az ösztönök vezérelnek, ahogyan a vállába kapaszkodom és egyre gyorsabban mozgok. Tökéletesen passzolunk minden szempontból, hiszen könnyedén tudok csókot lehelni az ajkaira, még csak lehajolnom sem kell hozzá, ahogyan neki is könnyű elérni minden részemet. A csípőm tempója egyre gyorsul, amíg már a zihálás is egyre többször vegyül kéjes nyögésekkel, hogy aztán már arra se tudjak odafigyelni, hogy megcsókolhassam, vagy ő engem, hiszen érzem, ahogyan a hullám végigsöpör a testemen a fejem búbjától egészen a lábujjam végéig, én pedig csak kapaszkodom, mintha attól félnék, hogy elszállok, de persze nem állok meg, hiszen még ő is hátra van és persze minél tovább mozgatom a csípőmet, annál tovább tart az érzés is. Csak a majdnem sikolyszerű nyögésből sejtheti és talán érezheti is a testem megfeszülését, hogy átlendültem a holtponton, de érzem én, hogy már neki is csak másodpercei vannak hátra, talán tökéletesen időzítünk majd.
- Szeretlek... - halk suttogás csak, amire telik és ha ő is elérte a célt hát lelassulok, hogy az ölében maradjak, csak még néhány pillanatig, amíg kifújjuk magunkat. Kétlem, hogy túlságosan nehéz lennék számára, de egy csók, egy ölelés, az összefonódásunk, minél tovább ki akarom élvezni, hogy elraktározhassam magamban az édes pillanatot.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-22, 06:02


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
És még mondja valaki, hogy a távkapcsolat nem működik. Működik, ha két ember úgy igazán szereti egymást, megvan a közös érdeklődés, a másikra hangoltság, a bizalom. Nálunk ez nagyon is megvolt, de kétségkívül számított, hogy külsőleg is nagyon bejön. Bár ha belegondolunk, nyilván először a lelkébe szerettem bele, tehát ahogy ő mondja, lehet, hogy elmegyek mellette az utcán, ha nem ismerem. Bájos, nagyon bájos, én viszont Winter mellett olyan nyuszi lettem, hogy úgysem szólítottam volna meg. Ez így volt az igazi, hogy tényleg megismerkedtünk, ráláttunk a másik viszontagságaira, és felismertük, együtt sokkal boldogabbak lehetünk. Ha másnak különc, hogy Mallory ilyen, nekem maga a tökéletesség. Azt hiszem pont azt az otthoni meleget tudná megadni, amire mindig is vágytam szülők, vagy érzelmes kedves híjján. Persze vannak nevelőszüleim, de azok mégsem az igaziak, és már évek óta egy óceán választ el minket. Nem is nagyon tudok megszólalni, amikor mozogni kezd rajtam, s igaza van, nem tudunk komolyabb csókban összeforrni, mert akkor komolyan veszélybe kerülünk, hogy megfulladhatunk, most csupán egy-egy elszórt puszié a szerep, hogy valójában az egész testünk együtt kezdjen mozogni. A csípője körzésétől megfeszülök, s újra elernyedek, kidolgozott mellizmaim akár egy szoboré, oly tisztán kivehetőek. Kedves, de mégis határozottan simogatással markolom meg a keblét, hiszen oly bájos, tökéletesen apró, tényleg el kell raktároznom az elmémbe a közös éjszaka minden egyes pillanatát. Lehet, hogy így még fájdalmasabb lesz a távolság? Lehet, hogy évekig nem találkozunk? Így azért biztos, hogy nem fogok másra fanyalodni, ő pedig eleve nagyon tartózkodó lány, szegénynek rémes kapcsolatai lehettek. Ha külsőleg szemlélném az adott jelenetet, azt kellene mondanom, hogy egész életemben erre vártam. Egy lányra, aki mindenét odaadja nekem, s akinek én sem tartozhatok a saját érzéseimmel, figyelmemmel. Belőlem is komoly zihálás tör fel, úgy tűnik, annyira kívánjuk már egymást, hogy ebből hamar főzőcskézés lesz. Érzem, ahogyan ráfeszül az az édes hús, mintha direkt így szabták volna, nekem pedig adott a lehetőség, hogy ficánkoljak benne.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-15, 11:59

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eddig sem érdekelt különösebben a kora, csak az, hogy együtt lehessünk végre és ez is megadatott, számomra ez az igazán fontos. Talán igen fiatalabb, de nem sokkal akkor hát miért is számítana ez abban az esetben, ha egyszer szeretjük egymást és ez már rég nem kérdés. Az a sok levél, tényleg életben tartottak az utóbbi hónapokban, mintha csak ő lett volna a megváltás anya halála után és persze eleve ő volt az, aki megmentette a boltomat is, ha nincs a segítsége akkor most nem is lehetnénk itt. És már az sem sokkol, vagy lep meg, hogy itt ez a varázslóvilág, ami az egészhez jár, maximum többet kell aggódnom érte, mintha egy olyan alakkal lennék, mint Peter volt, de ennyit vállalok azért, hogy amikor végre lehetőségünk lesz majd rá, akkor együtt lehessünk.
- Nem csak enyhén és... nem csak a bizalmam. Összetörted volna a szívem, de... ezt te is tudod. - csak halványan mosolyodom el ezúttal, hiszen szeretem tudja jól és nem is csak az lett volna a lényeg, hogy mennyire csökken az önbizalmam, ha csak azért kell neki ez, hogy megkapjon. Nem, a szívemet törte volna darabokra és az sokkal jobban fájt volna, mint bármilyen más jellegű kihasználás. De nem tenne ilyet, ő ennél sokkal-sokkal érzelmesebb és kedvesebb és ezért nem is volt kérdés, hogy ha végre itt tud lenni, akkor nem hagyjuk ki az alkalmat.
- Sorsszerű... - suttogom még, hiszen tényleg olyan ez az egész, mintha csak Mogyorónak be kellett volna teljesítenie ezt az egészet, mintha tényleg azért tévedt volna el, hogy mi találkozhassunk, mert erre volt mindkettőnknek nagy szüksége. Végül is tényleg így volt, kellett nekem és neki is kellett ez most és itt is vagyunk, én pedig szépen elhelyezkedem rajta egy halk sóhajjal vegyített nyögés kíséretében. - Tudom... - ennyi most elég, halk suttogás a válasz a vallomására, de hát tudja jól, hogy így van, hogy én is szeretem, már kimondtam azzal is, hogy ha kihasznált volna, hát nem is tudom hogyan lettem volna képes kiheverni egyáltalán. Végül persze lassú mozgásba kezdek, aminek hál a sóhajok egyre gyakoribbak lesznek. Tényleg tökéletesen passzolunk, hiszen még csak lehajolnom sem kell azért, hogy megcsókolhassam közben. Na persze épp csak egy röpke pillanatig, hiszen ahhoz túlságosan szaporán veszem a levegőt, hogy most képes legyek hosszú csókba mélyülni. Maximum a dolgok végeztével.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-11, 16:09


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
Nem számít, hogy hány évesek vagyunk, az sem baj, ha ő az idősebb.. A külső csak hab a tortán, már akkor szerettem, amikor nem tudtam, hogy is néz ki. Olyan társra volt szükségem, aki odafigyel rám, akinek nem derogál időt szánni arra, ami nekem fontos. Komoly felkészülés kellett, hogy a kezdeti ismeretlenségből kinyúljunk egymás felé, a süteményein keresztül megérezzem azt a gondoskodó szeretet, amivel odafigyel rám. Lehetett volna egy negyven éves háromgyerekes anyuka is, de nem, korban egészen illik hozzám, még akkor is, ha a lányok érnek hamarabb.. De ha már mindketten felnőttek vagyunk, lényegében ez miért is számítana? Találkoznunk kellett, legalább egyszer. És itt most nem számít, hogy előzőleg nem volt fizikai kontaktus, talán sosem látjuk egymást, de akkor ebbe az éjszakába kell belesüríteni egy életnyi szerelmet. Nem kapkodnánk, mégis, meg akarjuk ízlelni a gyönyört, hátha már többször nem is lesz rá alkalom..
- Akkor enyhén szólva elszállt volna a bizalmad..? Nem, nekem ez kell, nem valami.. futó izé. – Mosolygok rá vissza, és annak ellenére, hogy lehet, hogy csak egy éjszaka áll a rendelkezésünkre, a lehető legmesszebb állunk a futó viszony fogalmától. Még ilyen rövid idő alatt is sokkal tartalmasabb lehet köztünk, mint bármilyen flörtölés. És bár nem látok a fejébe, de ha visszatérünk a levelekhez, legalább már tudunk pikánsak is lenni, felemlegetni ezt az éjszakát. Remélhetőleg mielőbb lesz módunk ismétlésre.
- Igazából.. Mindenkinek más a szép. El sem tudom képzelni, hogy ronda is lehettél volna. Az enyém vagy.. és ennek így kellett lennie. – Nyögök fel, amikor olyan tökéletesen rámcsusszan, hogy csoda, hogy nem érzem máris a fellegekben magamat. Mégsem kezdünk azonnal bele a mozgásba, ez most egyben lelki pillanat is. Tökéletes! A vágyam mégsem kezd el lohadni, sőt érezheti is a pulzálást, ahogyan előrehajolok, és a homlokához tapasszam a sajátomat. – Szeretlek! – Suttogom, és érzem, hogy ez bizony röpke szerelmeskedés lesz, de nem is baj, hátha még lesz időm töltődni a visszaút előtt. Nála a labda, én csak segíteni tudok. A fenekét fogom meg, s a hátát, hogy megtámasszam, aztán vigyorogva bólintok.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-07, 21:02

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy neki nem csak ez számít. Egyszerűen érzem. Nem olyan és nem azért írta a leveleket és öntötte ki a szívét, hogy a végén csak azért jöjjön el elviselve fájdalmat és sérüléseket, hogy ágyba bújjunk. Szó sincs róla, ezzel én tökéletesen tisztában vagyok, ahogyan azzal is, hogy szeret, még akkor is így lennék vele, ha nem mondaná ki nyíltan, de hát már többször ki is mondta, így hát főképp nem lehet ez kérdés. Egyébként is én magam voltam az, aki kezdeményezte most ezt az egészet, én voltam, aki megcsókoltam úgy igazán a tó partján és én hívtam ide is. Ha nem akarnám, biztos vagyok benne, hogy nem erőltetne semmit sem, ő egyszerűen nem olyan, tudom, hogy ennél sokkal fontosabb vagyok számára, ahogyan ő is az nekem, de mégis talán nem találkozunk most ki tudja meddig és pont e miatt úgy érzem, hogy nagy szükség van erre. Legalább... egyszer úgy igazán együtt lehessünk és megtarthassuk emléknek, amíg újra nincs rá lehetőség.
- Ha az első kép után, amit küldtem ide repülsz... talán azt hiszem, de így... sosem gondolnám... - nem vagyok róla egy pillanatig sem rossz véleménnyel. Szeretem és én is akarom ezt és együtt szeretnék vele lenni. Elfelejteni pár pillanatra azt is, hogy el kell mennie reggel, hogy nem maradhat itt örökre, hogy ez most egy csodás éjszaka lesz, csodás betetőzése a levelezésünknek és persze tovább folytatjuk és már... még ennél is intimebb módon beszélhetünk egymással. Ki tudja talán találhatnánk módot rá, hogy ne csak levelek formájában kommunikáljunk. Hátha van rá valamiféle mágikus tárgy, varázslat... vagy akármi, ami segíthet.
- Semmi sem hangzik bénán és... hihetted azt is a második levél után, hogy rém ronda vagyok. - elnevetném magamat, de csak elmosolyodom, hiszen intim és meghitt a helyzet, amibe most a nevetés egyszerűen nem is passzol bele. De hogy tovább tudjak beszélni lassan már tényleg kizárt, hiszen jól sejti én is pihegek és nem igen vagyok képes már másra koncentrálni. Pihegek, már-már zihálok a csókjait érezve a nyakamon, végig a porcikáimon, amíg meg nem érzem a kezét és nem értelmezem a mozdulatot, hogy immár ruha nélkül helyezkedjem el felette, rajta. Igen, pont tökéletesek vagyunk együtt, hiszen ő magasabb és erősebb testalkat, meg sem igen fog kottyanni neki, hogy elhelyezkedem rajta. Egyelőre még lehajolok, a két kezemmel megtámaszkodom a feje két oldalán, hogy megcsókoljam, miközben óvatosan és ügyesen elhelyezkedjem rajta. Egy kis csípő mozgás, bár már nem igen van rá szükség, ő is és én is épp eléggé kívánjuk az elkövetkező együttlétet. Így hát gond és akadály nélkül egy halk nyögés kíséretében, amit a csókba sikerül belelihegni csusszanok rá. Egy pillanatra itt meg is állok, csak hogy rá nézhessek és kiélvezzem a pillanatot, vagy... hogy elraktározzam magamban és elhiggyem, tényleg itt van és ez most tényleg megtörténik, nem csak vágy, vagy álom, amit én produkálok egy jól sikerült levele után.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-02, 21:25


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
Nem számít, hogy Winter milyen volt, Mallorynak sosem hagynám, hogy összehasonlítsa magát egykori párommal. Az a lány egy rideg jégcsap volt, Mallory ezzel szemben cuki, tele tűzzel, és szenvedéllyel, de mindegy is már, hogy mi volt, már tudom, hogy ő van nekem teremtve. Testileg-lelkileg figyelni tudunk egymás rezdüléseire, így talán nem kell attól félnem, hogy túlságosan letámadásnak veszi. Végtére is ő csókolt meg úgy, hogy abban benne volt minden magányos reménykedésünk, hogy aki velünk szemben áll, arra vártunk egész életünkben. Ha belenézek azokba a csodás kék szemekbe, nem is magamat látom, őt, minden papírra vetett során, a lelkendezését, ahogyan segítettem, a pocsék randit Peterrel, és a finom süteményeket. Az más kérdés, hogy mindez most egy szerelmes éjszakában csúcsosodik ki, és ha merő véletlenségből gyorsan is érnénk a végére az első szerelmeskedésnek, a fáradtságom ellenére lesz még lehetőségünk pirkadatig ismételni, és a főzöcske is beleférhet.
- Mert nem akarom, hogy azt hidd, hogy nekem csak az számít. Legszívesebben felfalnálak.. És azt így elsőre.. Vicces lenne.. – Nevetem el magamat, úgy érzem, hogy cseppet sem tudom visszafogni magamat, nincsen szó az ismerkedős, óvatoskodós intimitásról, simán használom a fogamat lágyabb harapásokra, s a nyelvemmel gyengéd határozottsággal nyalok bele a fülébe, nem is tudnék most kevésbé kitárulkozó lenni. Talán maradhatnánk a szolid verziónál is, hogy közben beszélgetünk, de azt hiszem már beszéltünk eleget, és most a tetteké a főszerep.
- Hogy mi? Ja én is téged.. még ha bénán is hangzik most így? Olyan gyönyörű vagy, ha ezt előbb tudom, már a második levél után jövök. – Cuppantok oda a szájára, s folytatom a nyakával. Pontosan tudja, hogy természetesen nem így van, hiszen neki valóban kiöntöttem a szívemet, a jó barátom lett, és így szerettünk egymásba, a külső csupán növelte a vágyat, hogy tényleg találkozzunk is. Ha már nincsen rajtunk semmi, akkor nem akarok mögé mászni ismét, most szemből akarom látni, pontosan végigkísérni arcának minden rendezülését, s a kitárulkozását. Láthatja rajtam, hogy szinte remegek már a vágytól. Fölé térdelek, s a sarkaimra ülve nyúlok a kezeiért, hogy egyszerűen magamra húzzam. Azért mindkettőnknek érdemes picit helyezkednie, s ha szükséges, hát meg is simogathatom előtte, de nem biztos, hogy van most rá szükség, ő is csak úgy piheg..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-02-21, 17:15

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mondom, hogy attól féltem nem fogok neki megfelelni, de azért mégis csak volt bennem egy kis félsz, hogy esetleg mégis valami többet vár. Nem tudom, hogy az a Winter milyen volt pontosan, de Hayden nagyon is kiemelkedő, ami a külsejét illeti és hát lássuk be én alacsony vagyok, sápadt és persze elég vékony is minden tekintetben. Azt pedig jól tudom, hogy sok férfi azt szereti, ha egy nő elég szép... méretes idomokkal van ellátva, nekem pedig efféle sosem adatott meg. Azt hiszem, ha elhívnék ez akkor se változna különösebben, a melleim akkor se lennének érdemben nagyobbak, sőt képes lennék csak oda nem hízni. Talán egy terhesség... az lehet, hogy megváltoztatná kicsit a testem alapjait, de ez még nagyon távoli, főleg hogy mire mi igazán együtt leszünk... de ez most nem számít, csak a pillant a fontos, semmi más.
- Tudod a... rossz tapasztalat. - az olyanok, mint mi, akiknek a háta mögött azért már vannak bőven csalódások ,talán érthető, ha nem vagyunk soha sem teljesen biztosak magunkban. Nem csoda, hogy most is így vagyok ezzel, nem tartottam azért tőle, hogy esetleg még sem így képzelt el, de érzem minden mozdulatából, csókjából és persze abból főleg, ahogyan nekem feszül, amikor átölel, hogy ez cseppet sincs így és felesleges volt bármi miatt is aggódnom. Kíván és nem is kicsit és belőle nem nézem ki, hogy csak azért, mert sok idő telt el, amíg találkozni tudtunk, főleg hogy számomra telt el sok idő, számára inkább csak néhány kínzóan hosszú hét.
- Miért lenne baj? És nem sietünk... itt az egész éjszaka, reggelig van időnk... akármire. - na nem azt mondom, hogy addig húzzuk el, inkább csak valahol arra célzok, hogy talán nem gond, ha most sietünk, hiszen igenis érthető, ha nem tudunk várni. Az a sok levél, amit váltottunk egymással, most itt van minden élőben, nem csoda, ha nem tudunk lassabban araszolni, épp elég lassú volt az a sok hét, számomra hónap, viszont itt az egész éjszaka, megtehetjük, hogy sütünk valamit, pihenünk, aztán új kör, hiszen eszem ágában sincsen most aludni. Minden pillanatot ki akarok használni, amit vele tölthetek, mert nem tudhatjuk mikor lesz rá újra lehetőség. Persze megemelem a lábamat, a csípőmet, hogy könnyedén kihámozhasson a maradék ruhából, hogy aztán én jöhessek és végre megszabaduljon ő is attól, amire már rég nincs szükség. Látom én, hogy megállás nélkül vigyorog, de én se igazán tudok mást tenni, a mosoly nem tűnik el az arcomról és valahogy pont e miatt olyan csodálatos ez az egész. Mindketten mintha csak egész életünkben erre vágytunk volna, talán tényleg Mogyoró a sors madara. - Annyira... szeretlek, nem is értem, hogyan lehet, hiszen csak... - csak leveleket változzunk, most találkoztunk először, mégis úgy érzem, hogy lángoló szerelmet érzek iránta, ami soha sem lesz képes kihunyni bármi történjék is. Úgy érzem ez a mai nap tökéletes lesz, életem legszebb napja, amit neki köszönhetek és persze egy eltéved bagolynak.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-02-18, 12:40


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
Annyival más lett volna az életem, ha vele találkozom először, nem pedig Winterrel. Mallory mindig is önbizalmat csepegtetett belém, azóta működnek a dolgaim, amióta őt ismerem. Az igaz, hogy nehéz úgy koncentrálni a munkára, ha mellette folyamatosan ő jár az eszembe, de amikor párbajozom, olyan mozdulatokat is elő tudok húzni a csuklómból, amelyre korábban nem volt lehetőségem. Egyszerűen tudom, hogy nem veszíthetek, és most, hogy ilyen kis vagány, és fölém hengeredik, már egyértelmű, hogy egymásnak vagyunk teremtve.
- Bolond vagy Mallory, esetemben sosem kellett semmitől félned. – Temetem az arcát a tenyereimbe, ahogyan végigsimítok rajta, és elidőzöm az ajkain kortyolgatva. Nem, igaza van, még mindig jobb így, hogy nem harsány, és keménykedős, hiszen ki kellett érdemelnünk egymást, most viszont nagyon tetszik, hogy ennyire irányít. Igaz, pár évvel idősebb, de ez nem jelent hátrányt, sőt, tudom, hogy valóban én kellek neki. Egyértelműen azonos felek vagyunk, senki nincsen a másiknak alárendelve. Én sem azért pakolom, mert ki akarom fejezni az irányításmániámat. Ha már az előbb ő hengeredett fölém, akkor most én teszem meg, és húzom magam elé, hogy kicsókoljam belőle a szuszt félig hátrafordítva az arcát, s a fenekéhez nyomva magamat. Pontosan beleillik a karomba, tehát ha attól tartott, hogy törékeny, most itt a csattanós válasz, nem is lenne jó, ha kicsit is más alkat lenne.
- Majd próbálok nem sietni, és sajnálom, hogy ennyire kívánlak. Vagy nem is baj? – Nevetgélek halkan, enyhén szólva is ledőltek az akadályok kettőnk között, még ha voltak is, már célegyenesben vagyunk. Csak annak nem lenne értelme, hogy rólam szóljon ez az egész. Finoman kigombolom a naciját, és bugyival együtt húzom le a derekáról. Mivel pont kézreáll, neki meg sem kell moccannia hozzá, csak a végén a lábait felemelni kissé. Mellé hengeredek, hogy hátha le akarja utánozni a mozdulatomat, hiszen az a legizgalmasabb, ha egymást vetkőztetjük. Jó lenne, ha közben nem vigyorognék ilyen idétlenül, de hát ez jön..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-02-13, 12:19

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem azt mondom, hogy így terveztem, hiszen azt sem tudtam, hogy meddig maradhat egyáltalán ma itt. Nem tudtam csak pár óra, vagy tényleg itt lesz reggelig. Nem is akartam előre gondolkodni, mert annak is meg volt az esélye, hogy valami baj történik és végül egyáltalán nem is jön el. Rossz lett volna várni és reménykedni, hogy aztán még se sikerüljön, meg aztán bár a levelek alapján úgy éreztem ez a nap a tökéletesnél is jobb lesz, de azért biztos nem lehettem benne. Ennyire azért nem vagyok önbizalommal telve, hogy biztos legyek benne élőben nem lesz-e majd valami, ami még sem tetszik neki, hiszen nem vagyok valami telt alkat, alacsony is, vékony is. Annak is meg volt az esélye, még ha csak csekély is, hogy végül nem tetszem neki, vagy... vagy úgy érkezik meg, hogy örül, ha képes lábra állni. A piknik is csak hirtelen ötlet volt és ez a mostani is csak úgy jött magától, de cseppet sem bánom sőt, azt hiszem tényleg ez lesz életem legszebb napja. Anya halála óta ő az egyetlen, akinek sikerült elérni, hogy tényleg és maradéktalanul boldognak érezzem magamat és ne gondoljak az ég világon semmi rosszra. A szavaira csak elmosolyodom.
- Féltem, hogy nem így látod, de már... semmitől sem tartok. - nem, mert ez volt az utolsó olyan kis részlet, ami úgy éreztem, hogy gondot okozhat, hogy a külsőm esetleg problémás, hogy nem olyan, mint amit várna, de úgy tűnik, hogy nincs semmi gond, hogy végül minden rendben alakult és már tényleg nincs más dolgunk, mint egymásra figyelni, amit meg is teszünk. Ki kell élveznünk ezt a napot úgy, hogy tudjuk sokáig nem lesz rá újra lehetőség, de az emlékeit még sokáig elraktározhassuk magunkban és érzem, hogy ez meg is lesz. Azért meglep a hirtelen helyváltoztatás, nem is az, ahogyan pakolgat, hanem talán az, hogy milyen erős és milyen könnyedén teszi meg ezt. Már attól is megremegek, ahogyan átölel, de ahogyan a hátamat csókolgatja és simogatja. Tiszta libabőrös lesz a karom. Kétsége sem férhet hozzá, hogy én is épp úgy érzek, mint ő és hogy bár nála jóval látványosabb, hogy mennyire kíván, sejtheti, ha elér oda, hogy megérintsen ott is, akkor érezni fogja, hogy én sem vagyok ezzel másképp, de nincs hová sietnünk. Ez mégis csak különleges pillanat és a miénk az egész éjszaka.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-02-09, 09:56


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
Próbálok nem fültől fülig vigyorogni, ahogyan kimondja, hogy bármi, hiszen ez kísértés lenne valami extrémebbre, de azt hiszem ez egyikünkre sem jellemző. Én már azért is odavagyok, hogy szeret és figyel rám, hogy most összebújunk, igazán rólunk szól ez a találka, és ez az éjszaka. Mindettől függetlenül lehet, hogy én vagyok a túlromantikus, mert még a főzöcskét is kipróbálnám vele. Bárcsak sose érne véget ez a randi! Ki tudja, hogy utána mikor lesz megint lehetőségünk többet együtt lenni. Beljebb lépünk a hálójába, de nem nagyon van lehetőségem körülnézni, mert most nem az elrendezés a fontos. Olyan bájosan kezdeményez, hogy ezen a ponton már fel sem merül bennem, hogy akár fájdalmat okoznék egy kezdeti bénázásnál, hiszen ő sem teljesen tapasztalatlan. Nem vártunk egymásra ilyen téren, viszont ez az előzmény legalább most segít, hogy tényleg egymásra koncentráljunk, és ne fogjon vissza minket semmilyen gátlás sem. Az már tényleg hab a tortán, hogy nem rezzen meg, ahogyan a hátsójánál fogva felkaptam, és most a blúza alatt ismerkedek a pici, de formás halmokkal. És amilyen kis törékenynek tűnik, szinte vagánynak érzem a stílusát, ahogyan ledobja a felsőit, és rám helyezkedik el. Én is teljesen ki vagyok pirulva, hiszen már annak is örültem, hogy egyáltalán találkozhatunk, most pedig itt vagyunk egymás karjaiban.
- Csodaszép vagy Mallory.. Ez aztán szerencsésen eltévedt levél volt. – Húzom magamra, s csókolom az ajkán túl már a nyakát is, miközben ő leutánozza ezt. Attól félek, hogy holmi kiéhezett kamasznak tart, mert minden rezdülésemből érezheti a vágyat, de ha jobban belegondolok, tiszta piros a mellkasa, így el is engedem ezt a gondolatot. Halkan felnyögök, amint a nyakamon túl már a mellemet is simogatja, puszilja. Lágyan a fejére, a fülét cirógatva simogatom meg, mert olyan jó látni, s rajtam nagyjából két másodpercenként átfut, hogy nem is tudom, szeretem ezt a lányt inkább, vagy kívánom, ez olyan furcsa, tőlem szokatlan élmény. Azt hiszem egyértelműen mindkettő, csak a testem akar egyre többet. Egy hirtelen mozdulattal megfogom a vállát, és fölé hengeredek, hogy nézzem egy picit. Aztán mint egy próbababát, átfordítom a hasára, de engedem, hogy feltérdeljen, s mögé helyezkedem, hogy a hátát pusziljam meg amennyit csak lehet, és a kebleit öleljem át. Itt az ideje, hogy ő is átélje, hogy milyen az, amikor valakinek csak ő kell a világon.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-02-06, 20:49

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Talán várhattunk volna, na de pontosan mire és miért? Szeretem és ő is engem és most van itt, holnap már nem lesz és ki tudja, hogy mikor találkozunk majd újra? Akkor vár az ember, ha nem biztos magában, ha nem akar elhamarkodottan dönteni, vagy olyasmibe belemenni, ami esetleg rosszul is elsülhet, na de ebben mi lehet a rossz? Hayden nem fog átejteni, hiszen olyan szerelmi vallomásokat, amiket a szájából hallottam nem talál ki az ember és a csókja, a gondoskodó és óvó ölelése, minden egyes finom érintése... ezek nem hazudnak. Mintha csak a legdrágább kincs lennék a számára és ezt nem is titkolja egy pillanatig sem, hát miért akartam volna várni? Sütögetni, beszélgetni, megpróbálhattuk volna, de kétlem, hogy tényleg képesek lettünk volna rá, hogy nem ez lett volna a vége mindenképp. De nem baj, mert tudom, hogy ezt akarom és azt is, hogy képtelen lennék várni. Majd után sütünk, vagy jöhet bármi más, de most ahogyan mondtam ölelni akarom, csókolni és érezni, és eszem ágában sincs aludni.
- Bármi, amit csak szeretnél. - suttogom, amennyire még szavakat vagyok képes egyáltalán kipréselni magamból. Nem kell nagyon irányítanom őt, még így is képes ráérezni a mozdulataimra, ahogyan végül felérve a lépcsőn el tudom fordítani a zárat, hogy beérjünk a fenti részre. Látszik a háló, az ajtóból az ágy is, nem fogja hát eltéveszteni, így nem kell beszélnem, vagy irányítanom, ölelhetem tovább és csókolhatom, ahogyan ő is teszi és ezzel minden mozdulatnak hála finom borzongást vált ki belőlem. Attól azért nem kell tartania, hogy még senkihez sem volt közöm. Tény, nem vagyok egy kalandos típus, előtte összesen két srác volt csak, az egyik a gimis szerelmem, akivel sablonos módon a szalagavató napjának zárásaként bújtunk össze, aztán egy srác még a főiskola alatt. Mindkettő viszonylag hosszú kapcsolat volt, de mindkettő véget is tért, mert végül elmúlt a láng, de azt hiszem nem is volt egyik esetben sem olyan erős és elsöprő, mint amilyen most. Halkan sóhajtok egyet, amikor a blúzom alá csúszik a keze. Rajta már nincs felülről semmi sem és bár jóval erősebb nálam és nagyobb darab, azért helyezkedem kicsit. Annyira kiismertük már egymást, hogy értjük az apró rezdüléseket is, tehát érteni fogja remélhetőleg, ahogyan finoman igyekszem úgy irányítani a lábaimmal, hogy ő kerüljön a hátára és én felülre. A helyzet marad, csak épp a csípőjén helyezkedem el egészen kipirulva és mérhetetlen szeretettel pillantva rá. A szíven majd ki ugrik a helyéről és ez azt hiszem már nem is fog csökkenni még jó ideig, de nem maradok így sokáig, csak a pillanatot raktározom el. Nem vagyok afféle szexi csábító, ezért nem ingerlem őt, nincs mozgás sem egyelőre még, csak a ruhámból bújok ki, a póló kerül le rólam, a földre, majd a melltartó is követi. Nem lehet eldönteni, hogy az izgalom miatti pír miatt olyan pirospozsgás a hófehér bőr most, vagy mert mégis csak izgulok, hogy mi lesz a véleménye. Nem gondoltam sosem, hogy tökéletes lennék, a melleim nem valók magazinokba, nem nagyok, hiszen én magam sem vagyok valami méretes, de remélem, hogy ez nem jelent neki gondot. Hagyok neki pár pillanatot, csak aztán hajolok előre, hogy megcsókoljam és szépen lassan induljak el lefelé a nyaka, a füle mentén, végül a mellkasára, végig simítva, aztán finoman végig csókolva.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Vissza az elejére Go down

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Idõnyerõ-