Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2016-07-20, 18:24

First topic message reminder :

***[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-02, 20:04


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Ha valami távolbalátó jósról van szó, aki nem kontár, akkor számára mindez már a múlt, már megtörtént. Mi csak végigmegyünk egy általa kijelölt úton. Ami.. számomra most nagyon is édes. – Bár én vagyok a fiatalabb, de így is magasabb, mint ő, át tudom karolni. Fura, hogy így kamaszként egy felnőtt nőt ölelgetek, de hát azon túl, hogy elsőre úgy meglepődtem, már egészen elfogadtam, hogy ez megtörténhet. Valahogy mindig is tudtam, hogy nem itt van a helyem, ahol mindenki kinéz, kitaszít. Végre valaki, akinek kellek, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. És talán egyszer tényleg együtt lehetünk. Rá már érdemes várni, pedig ha jól számolom minimum öt-tíz év, mire tényleg találkozhatunk. Nem baj, akkor is érdemes kivárni, pedig az igencsak hosszú idő.
- Nem sokat? Valami azért mégiscsak kéne. Mit vétett az a sötét varázsló? Gondolkozz Mallory, hátha már most tudok ellene tenni valamit, és akkor nem lesz bajunk. Bajom. – A csók megint elcsattan, ezúttal én kezdeményezek, már jobban felbátorodva, hiszen immár nem hiszem, hogy ez Winter gonosz tréfája. Tudom, hogy ez a lány szeret, vagy egy későbbi énemet szeretni fogja, aki szintén én leszek, majd egyszer. Cseppet sem lekezelő velem, nem néz kisfiúnak, olyan, mintha már most a szerelme lennék. És ezáltal az is vagyok. Jó, még szokatlan nekem mindez, de hihetetlen erőt ad, hogy így hisz bennem, és abban, hogy mi lehet majd köztünk.
- Időkapu, nos azokhoz nem annyira értek. Térkaput már láttam, de mit szólnál, ha megnéznénk..? Ha valahogy meg tudom vizsgálni, akkor megpróbálhatunk kitalálni valamit, hogy megállítsuk azt a varázslót. És hogy ismét találkozzunk egymással, ahol nem vagyok hozzád képest ilyen.. Fiatal. Kissé azért hülyén érzem magamat, mert.. azt hittem, hogy az az igazi, aki nekem tetszik, erre feltűnsz, hogy neked meg én vagyok az. Elképesztő! Kövessük a madarat? – Állok most már fel, erre Mogyoró is felrebben, mintha valami jelre várt volna. Nem túl lassú, ezért ha követni akarunk, akkor azonnal seprűre kell pattannunk. Én megteszem, s várakozóan nézek a szőke nénire.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-28, 11:26


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ez igaz... nem is gondoltam bele, hogy ezzel másokat veszélybe sodorhatok, de az a lány mondta, hogy jöjjek ide. Talán ő tudta volna, ha nagy bajt okoznék ezzel. - magamat is próbálom ezzel nyugtatni, még ha jól is esnek a szavai. Látszik rajta, hogy mintha nem is nagyon értené, vagy hinné el, hogy szeretem őt, vagy szeretni fogom, pedig most is olyan kedves és olyan jól esik, ahogyan beszél. Bár nem érzem magamat egyből jobban tőle, de azért mégis csak megnyugszom. Hát pont e miatt szerettem belé, pusztán az alapján, ahogyan a leveleit olvastam, amikor még csak nem is találkoztunk, mert annyira figyelmes és kedves, ami ritka manapság. Nem is értem, hogyan lehet e mellett mégis rossz sora. Már régebben sem értettem. Szimplán féltékenyek rá, az már egyértelmű, ami persze igazán nagy butaság, mert csak meg kellene próbálniuk olyannak lenni, mint ők.
- A lányé a bagoly, de semmit sem tudok róla, csak hogy látja a jövőt és hogy úgy gondolta jobb lesz az élete mindkettőnknek, ha megismerjük egymást. Ebben végül is igaza volt. Azt mondta, hogy ő valamiféle... látó és hogy haldoklik. - na igen, ennyit mondott és talán többet nem is tudna nekünk segíteni. Fogalmam sincs, hogy mégis mit tehetnénk, mivel jutnánk előre, főleg mert azt sem tudom, hogy vele mi fog történni pontosan. - Egy sötét varázsló, akit üldöztél, de nem sokat tudok róla. - rázom meg a fejemet sóhajtva. Tudom, hogy segítenem kellene, de hát ha nem tudom, hogy pontosan mivel is lehetne? Egyébként is, ha kiderül hogyan halt meg, mivel ez még meg se történt, nem sokat érnénk el vele, nem? És pár pillanatra még kis is söpri a fejemből a gondolatokat, ahogyan megcsókol. Ügyetlen és nem pont olyan, mint Hayden volt, mármint a későbbi énje, de mégis felismerem benne őt és nekem ez épp elég, hogy lehunyva a szememet elmerüljek a csókjában, mintha csak pár nappal ezelőtt lennénk, amikor meglátogatott. Ebben a pillanatban az se különösebben érdekelne, ha összesározna, vagy vizes lennék a miatt, hogy ő nem rég ázott bőrig.
- Nem nagyon értek hozzá, egyszer csak felbukkant Mogyoró és hozta a levelet, aztán kiderült, hogy a jövőből, de furcsa volt, mert úgy tűnt mintha nálad mindig kevesebb idő telne el. Én mindig heteket vártam a leveleidre, te maximum pár napot, mintha... közeledett volna egymáshoz az időnk, ha ilyesmi létezhet. Valamiféle időkapuról beszéltél, amin át Mogyoró átjött és egyszer te is, de nagyon megtépázott. Az elején őt is rendkívül megviselte. - intek a fejemmel az egyik padon ücsörgő Mogyoró felé. Nem tudom, hogy ez segít-e bármit is, de annyit érthet belőle, hogy tényleg nagyon szerettem, ha még az sem zavart, hogy nem tudunk találkozni és persze az sem, hogy van amikor heteket várok a levélre és hogy tudtam éveket kell várnom, hogy együtt lehessünk, de nem volt kérdés, hogy várok annyit, csak hát aztán...


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-21, 09:30


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Azt hiszem mindenen. Nem sokat értek ugyan az időutazáshoz, sőt, még senkit nem láttam, aki utazna benne, de most minden a feje tetejére állt. Lehet, hogy engem megmentettél, másokat meg veszélybe sodortál. Hihetetlen, hogy itt vagy, viszont.. mégiscsak örülök. Olyan rossz most minden, és ne félj, nem keserít el, hogy mi történhet velem. Legalább.. reményt ad, hogy egyszer tényleg auror leszek, és hogy ilyen csinos.. lány fog szeretni. – Azt hiszem egészen jól összefoglaltam. Mindenkit elképesztene, ha csak úgy a semmiből feltűnne egy angyal, aki mindent megváltoztat. Gyönyörű, sebzett, nem is értem, hogy én hogyan fogom meghódítani, de ezen most kár is agyalni, már megtettem a jövőben, hiszen itt csókolgatja a számat, és sír, hogy el fog veszíteni. Igen, erősnek kell lennem, valahogy összeszedni magamat, hogy rájőjjek, mit is kezdhetünk a helyzettel.
- Ezek szerint sosem voltál varázsló. Vagyis boszorkány. Értem. Csak azt nem, hogy ki az a lány, aki összehozott minket, és hogy ki az, aki engem fog megölni. Ebben az időben nem tudjuk valamelyiket is felkeresni? – Végülis azzal elég sok mindent megoldanánk, bár az is meglehet, hogy mindent még jobban összekuszálnánk. Mallory csak azzal a sima eszközpálcával tud varázsolni, az pedig nem sok mindenre elég, de találékony lány, ha így megtalált a saját időmben, hiszen a muglik elől alaposan el van rejtve a Roxfort, és a varázsvilág is. Igen, talán tényleg az a vonatos lány volt a segítsége. Bárhogy is legyen, annyit szenvedtem már Winter miatt, inkább elindítom a csókot, még egyszer kiélvezve, amit most kaphatok. Nem húzódik el, pedig biztosan megleptem vele. Tudom, hogy béna vagyok, és cseppet sem határozott, de az előbb úgy sírt, hátha ezzel most meg tudom vigasztalni kicsit. És átveszi az irányítást, egészen jól sikerül, teljesen elmerülünk benne, nem csoda, hogy úgy magamhoz húzom, hogy még az izmaim is belefeszülnek. Mázli, hogy nem sározom össze a ruháját.
- Igen? Az a mentor? Hát nem tudom, még ha jó fej is, nem kéne még többeket belevonni. Inkább meséld el részletesen, hogy hogyan történt az időutazás. Azt kéne tanulmányoznunk, hátha kitaláljuk, hogy mi legyen. És ahogy mondod, felkészülhetek arra, hogy az a valaki majd egyszer ellenem fordul. – Ezek csak ötletkék, de a varázslás terén mégiscsak én vagyok a tapasztaltabb. És persze próbálom elküzdeni a vigyorgásomat, de állandóan eszembe jut, hogy csóknál még több is volt. Vagy lesz?

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-19, 12:14


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy mennyire összezavarom szegényt és igazán nem ez volt a célom, bár várható volt, hogy nem fog tudni ő se mit kezdeni a helyzettel, de talán eleve rossz döntés volt, hogy egyáltalán ide jöttem. Nem várhattam, hogy egyből megérti és mégis mit tehetne ő értem, amikor még én sem tudom mit tehetnék magamért. Arról nem is beszélve, hogy amikről mesélek neki még meg se történtek, hiszen a jövőjéről van szó, amit még sem befolyásolhatok, vagy egy kislány. Talán ide se kellett volna jöjjöm.
- Tudom és megértem és... nem is tudom, hogy mit tudnál kezdeni ezzel és egyáltalán min változtatna. - felkészülhet a jövőre? Na de akkor eleve sok minden változna, talán nem is leveleznénk, ha nem tudná mikor kell írnia, mikor lesz ott az a kapu, hiszen mindez nem valami elrendelt dolog, viszont akkor élne, ahogyan most nem... Vagyis de, még életben van. Azért kell itt lennem, hogy figyelmeztessem? Az megtörtént, akkor viszont nem sok keresnivalóm van még itt, hiszen olyan fiatal még és ez a egész helyzet már így is túlságosan abszurd, nem csoda, ha az erre járók is furán néznek ránk. Lehet, hogy alacsony vagyok, de ettől még nem nézek ki 16-nak, ő ellenben annak ellenére, hogy magas nagyon is ennyi idős, azaz ennyire fiatal.
- Én... én nem tudom. Nincsenek válaszaim, nekem is olyan sok kérdésem van, mint neked és nem tudom, hogy kinek tegyem fel őket. Nekem még az is új, hogy ilyesmi létezhet. - az időutazás, a mágia, amit kezdtem már megszokni, de attól még mindig nem a részem, hiszen mugli vagyok, ahogyan Hayden mondta. Talán, ha megtudnák, hogy itt vagyok szépen törölnék az emlékeimet és el is felejteném örökre Haydent és csak ő emlékezne rám, a fiatal verziója. Ki tudja, talán még nem is lenne olyan rossz, hiszen nem fájna ennyire a halála, mint most. Ezért is döntök végül a távozás mellett. Igaza van, nem tudom mit várok tőle, ahogyan azt sem tőlem mit várt az a kislány. Az egészet nem értem és nem tudom, hogy mégis mit tehetnék egyáltalán, hogy mitől lenne bármi is jobb és mitől érezném magamat kevésbé pocsékul. Most még neki is rossz, mert összezavartam, tehát nem kellett volna idejönnöm igaz? Mégis tartóztat, pedig azt hittem neki ez ugyanúgy furcsa, mint nekem és ő sem tud mit kezdeni a helyzettel. Megtorpanok hát és láthatja a szememben, hogy jól mondja, tényleg szeretem, de... hogy mit tegyünk? És mielőtt még nemet mondhatnék megcsókol. Ügyetlenül és nem pont olyan profin, mint ahogyan Hayden tette, de mégis ő az, még ha egész kicsit más is, de egy sötét szobában is felismerném. Gyenge vagyok, hiszen ellenkeznem kellene, de csak nem teszem, hanem átadom magamat az érzésnek és kicsit segítve neki, irányítva a mozdulatot elmerülök benne. Csak pár pillanatra, de ennyi hátha jár nekem.
- Persze, hogy szeretlek, de nem tudom mit kellene tennünk? Én... nem igazán értem még ezt az egészet. Azt is nehéz volt felfogni, hogy ilyesmi létezhet. - sóhajtok egyet, aztán Mogyoróra pillantok, aki közben már felszállt és az egyik közeli padon ücsörög. Eddig is ő vezetett, vajon ki más lenne, aki segíthetne? Tudom, őrültség hogy egy madártól várok válaszokat. - Van egy férfi... ma találkoztam vele, de valahogy olyan lovagias volt, nem is tudom... Ő is miattad jött ide, épp ma és segített, hogy ide találjak. Tanítani akar téged, hogy auror légy mellette, de nem tudom, hogy bízhatunk-e benne. Ha olyan tudja meg, hogy itt vagyok, ahol nem kellene lennem... abból baj lehet. - ő ismeri jobban a saját világát, de gondolom tisztában van vele, hogy mi lehet a következménye, ha rossz ember tudja meg, hogy itt vagyok. Memória törlés és ennyi és jó eséllyel Haydent sem dicsérnék meg, hogy segít nekem.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-15, 07:21


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Lehet, hogy a sport most annyira leszívta az agyamat, hogy még nehéz átlátnom az összefüggéseket. Egyszer ugyan aruror leszek, annak készülök, de most még egy ügyem sem volt, és nem erre fókuszálok, ezért most, amikor ismét említi azt a lányt, akkor ugrik csak be, hogy ez mintha a téma alap fontos építőköve lenne, lassan kezdek megvilágosodni.
- Ez nekem most még.. olyan homályos. Sosem találkoztam senkivel, aki az időben utazást említette volna, vagy a jóslást. A jövőmet mindig megfoghatatlan valaminek hittem, amire nem vagyok hatással, te pedig.. úgy meséled, mintha már a múltam lenne. – Ráncolom a homlokomat, de pasi lévén mégiscsak a csók jut ismét az eszembe,  sokat tervezgettem már Winterrel, erre egy ismeretlen, idősebb nőtől kapom, méghozzá ilyen sírósan, megmagyarázhatatlan, de ettől.. valahogy misztikusabb, és édesebb az egész. Csak még nem jöttem ki a sokkból.
- Aha.. vagyis én.. leszek? Én.. szeretlek téged? Vagy szeretni foglak? De hogyan, ha már most találkozunk, amikor te már ismersz, de én még téged nem? – Na ez teszi zavarossá igazán a dolgokat, hiszen bár nem vagyok egy okos srác, de az én olvasatomban ez mindent megváltoztat. Mert akkor, amikor majd a jövőben találkozunk, akkor már ismerni fogom őt, méghozzá ebből az emlékből.
- Hát az.. ciki. Nem akarok meghalni, tényleg nem. – Bököm ki végül. Még ha őrültség is amit mondd, nem lenne jó arra alapozni, hogy ez nem is történhet meg. Ha igazat mond, és egészen logikusan festi le a jövőmet, akkor csúnya vég várhat rám. Miért is ne lehetne valahogyan rákészülni? Erre viszont a szőkeség felpattan, és már indulna is, méghozzá valami búcsúzkodós szöveggek. – Ne! Ne menj! Gondolod, hogy ezek után tudnék úgy élni, hogy csak idevetettél valamit, és retteghetek az elkerülhetetlentől? Ha szeretsz, ha tényleg szeretsz, akkor tegyük fel, hogy hiszek neked. És beszéljük meg, hogy mit csináljunk. – Hajolok oda, és most én csókolom meg a magam ügyetlen, rosszul célzós módján, amolyan gyors lendülettel, hátha ezzel itt tudom tartani. És különben is, olyan jó volt az első, hátha ezzel még most ismétlést kaphatok. De különben is, most mit kéne tennünk?

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-13, 17:21


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem is értem, hogyan gondoltam. Összezavarom szegényt, amihez lássuk be semmi jogom sincsen. Egyszerűen nem tehetem ezt vele, hiszen azt se tudja, hogy mi történik és hogy miért csinálom. Még nem is érti az egészet és egyébként is nincs jogom teljesen összezavarni az életét, az érzéseit. Magam sem tudom, hogy mégis mi a fenéért csinálom, de vannak dolgok, amiket ha nem akarsz, akkor is valahogy megtörténnek és nem tudsz ellenállni, még ha tudod is, hogy kellene.
- Az a lány, a lány a vonaton, akivel találkoztam, ő volt látó és úgy gondolta segíthetünk egymásnak és... jól gondolta, csak az egész... elromlott. - elszontyolodom, sőt csoda, hogy nem sírom el magamat újra. Ő hiába neveti el magát, hiszen látszik még mindig nem érti, de biztosan én vagyok, aki rosszul próbálom elmagyarázni neki. Pedig igyekszem megértetni vele a dolgot, de egyelőre sehogy se sikerül, hiszen még egyelőre én sem értem teljesen. Nem értem a mágiát, hogy hogyan lehetséges egyáltalán ilyesmi, erre most el kell magyaráznom valakinek, aki számára még érthetetlenebb.
- Nem, az... az nem te voltál, hanem évekkel később te. Ez tudom, hogy bonyolult, de... - elkerekedik a szemem, hiszen most esik le, hogy mit is mondd, hogy még nem volt csók sem senkivel. Akkor tőlem kapta az első csókját? Nem abszurd ez? - Sajnálom, nekem nem volt jogom ehhez, de nem fogok. Ez nem így megy, nem tudom csak úgy kiverni a fejemből, azaz nem tudlak... nekem is zavaros ne haragudj. - és persze azt sem tudom, hogy ő mit kezdhetne ezzel. Mi van, ha elmondom, ha megérti? Azzal beljebb leszünk? Nem tudom igazából, hogy ér-e bármit is az, hogy itt vagyok, de az a lány ezt mondta és talán még az is valami, ha legalább találkoztam vele még egyszer, hiszen többé nem fogok...
- Az a sötét varázsló igen... meghaltál. - bököm ki végül, de tényleg szinte suttogva, mintha akkor ha nem mondanám ki nem lenne valós és nem történt volna meg, ami végül is így van, hiszen még nem történt meg, de hogyan akadályozhatnám meg? Hiszen ezzel már változtattam a jövőjén? Mi van, ha nem lesz auror akkor nem is ír nekem levelet, akkor hát végig kell járnia azt az utat. Látom, ahogyan elmosolyodik, akkor nézek csak körbe, hogy furcsán néznek ránk. Gyorsan megtörlöm hát a szememet és nagyot nyelek. A szemébe nézek, mélyen, jóval hosszabban, mint az illene, csak aztán állok fel a padról.
- Nem, én nem akartalak összezavarni. Az a lány is tévedhetett, én csak... Nem is tudom, hogy mit gondoltam. Csak éld az életed és kerüld el a veszélyes helyzeteket... azt hiszem. - nem tudom mit tehetnék, vagy ő, hiszen még olyan fiatal. Így is idejöttem, teljesen összezavartam a szavaimmal és még meg is ijesztettem, hogy meg fog halni, aminek lássuk be semmi értelme sem volt. Nem is tudom mit gondoltam. Talán tényleg csak annyi járt még nekem, hogy lássam még egyszer és ne otthon üljek tépelődve miért nem érkezik levél és fog-e még. Nem fog, mert Hayden meghalt és nekem ezt valahol fel kell dolgoznom. Nem tudom hogyan, de... muszáj lesz.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-09, 07:45


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
Érdekes, hogy élete első csókja egy sokkal idősebb nőtől jön, aki ráadásul még bele is sír a számba. Igaza van, biztosan nem Winter csapdája, azért ennyi esze annak a gonosz lánynak sincsen, hogy ilyesmit kitaláljon, és hogy egy ilyen jó színésznőt találjon a feladatra. Ez a nő viszont vagy igazat mond, vagy teljesen őrült. Vagy én őrültem meg, hogy ilyesmiket hallok a szájából, ami elképesztő. Próbálom összeszedni magamat, hiszen ez a csók volt a legédesebb dolog az életemben, ami valaha is történt velem. A szőkeségnek hatalmas szemei vannak, és úgy néz rám, mint aki tényleg szerelmes. Nem úgy, ahogyan én szoktam Winterre, az inkább valami rajongás, valami keserű, beteljesületlen vágy, de ez az ismeretlen nőci olyan kétségbesetten kapaszkodik belém, hogy élek a gyanuperrel, komolyan is gondolja.
- Ööö.. semmi baj. – Még nem nagyon tudok megszólalni, annyi rossz dolog történt velem, erre ide jön egy csodaszépség, és szájon csókol, szinte azt mondja, hogy szeret. Mi ez, ha nem álom? Amiből lehet, hogy egyszer fel fogok ébredni, de addig.. Meg kéne hallgatnom őt. – Meséltem Winterről? És.. mi? Ki a látó? – Ez még nekem zavaros, noha próbálja felépíteni a mondandóját, de lehet, hogy csak mert újszerű volt a csók, még mindig ott tartok. Nem kellett volna megcsókolnia. Aztán elkerekedik a szemem, milyen éjszaka? Vele? Ezzel a szőke tündérrel? Milyen hülyeségeket álmodok.. Itt még el is nevetem magamat, felemelve a kezemet, noha nem őt nevetem ki. – Én nem voltam még senkivel. Igazából még csók se volt, ez nem tévedés? Nem lehet, hogy valaki szerelmi bájitalt kevert az italodba, és.. ki fogsz ábrándulni? – Aztán megnézem a pálcát, amikor a bagoly is megérkezik, túlságosan is összevág minden. Ez nem lehet szerelmi bájital. Ahogyan tovább folytatja, akkor jövök csak rá, hogy azért szomorkodik ennyire, mert én.. Meghaltam? Vagy meg fogok halni? – Én most.. nem tudom, hogy mit mondjak. Engem nem kedvelnek túlzottan, és.. Most az a legfőbb bajom, hogy amíg itt kint edzek, addig megy az időm, és egy nyomorult háztartási bűbájt se tudok begyakorolni, holnap pedig ebből írunk dolgozatot. Nem tudom, hogy hogyan segítheték. – Próbálom összeszedni a gondolataimat, de ez most elég nehéz, mert hullafáradt vagyok, és tényleg nem látom, mit kezdhetnék a helyzettel. Összeszorul a torkom, hogy így sír, holott elvileg engem sirat. Aztán felkapom a fejemet, ahogyan elmegy mögöttünk néhány felsős, és tátott szájjal figyelik, ahogyan a gyönyörű szőke nő közel hajol hozzám, és sustorgunk. Akaratlanul is elmosolyodom, és is észreveheti, hogy valaki más is a közelben van.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-07, 10:56


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom én, hogy milyen lehet ez számára, aki nem ért az egészből semmit sem. Hiába, hogy ez varázsvilág és elsőre nekem is érthetetlen volt az egész, de nekem volt időm felfogni és elhinni, neki viszont... És mégis itt vagyok, bár fogalmam sincs, hogy ér-e valamit az itt létem, hiszen mégis mit tehetne ő? Vajon ha most figyelmeztetem, akkor valami más lesz a jövőjében és túl éli majd mégis? Hazamegyek és ott vár majd a levél? Egyáltalán lehet változtatni, azon ami már megtörtént? Azaz... itt még nem történt meg, legalábbis az ő szemszögéből, hiszen életben van. Annyira zavaros ez az egész. És persze neki is, én pedig a helyett, hogy válaszolnék a kérdéseire megcsókolom, ami tudom, hogy marhaság, hiszen ő nem az, akit szeretek, azaz még nem az, akármennyire is pont úgy néz ki, csak fiatalabb. Csak még jobban összezavarom szegényt és ez jól látszik is, amikor végül elhúzódom, ő pedig értetlenkedve, kipirulva néz rám. Csoda, hogy nem hagy itt menten faképnél és hív valami felügyeleti szervet, hogy tessékeljenek ki innen, mert mint valami őrült perszóna zaklatom a diákokat. Ó jesszus! Hogy nézhet ki ez egyáltalán kívülről? Egy felnőtt nő, egy szinte még gyereket zaklat. Az én világomban ennek komoly következményei lennének és nem hiszem, hogy csak azért, mert ők tudnak varázsolni máshogy állnak az efféle kérdésekhez.
- Én... én... sajnálom. Nem kellett volna, de annyira... - habogok, aztán gyorsan megtörlöm az arcomat és nem sokon múlik, hogy végül ne fordítsak hátat és mint valami kisiskolás, aki tudja hogy rosszat tett ne rohanjak el. A lány a vonaton azt mondta, hogy ide kell jönnöm, de nem tudom még most sem, hogy egyáltalán mi értelme van az egésznek. És hogy végül miért nem menekülök el? Mogyoró cserregése szakít ki a furcsa, zavarodott érzésekből. El is feledkeztem róla, de most pár szárnycsapással megérkezik és leszáll a vállamra. Azt hiszem csak neki köszönhető, hogy nem lépek le most azonnal.
- Nem, de meséltél róla. Rettenetes lány lehet, az nem kérdés és... Mi lenne, ha leülnénk? - azt hiszem mindkettőnknek jót tenne most és talán én is egy fokkal könnyebben tudnék beszélni vele, vagy egyáltalán kicsit kevésbé remegne a lábam. Ha sikerül találni valami padot akkor kezdek csak bele. - Na jó, tudom hogy zavaros ez az egész, megpróbálom elmagyarázni. Én sem tudom, hogy miért vagyok itt pontosan, de egy lány ezt mondta... Bocsánat, nehéz rendesen összefoglalni, annyi minden történt. Tehát egyszer csak beállított hozzám ő, Mogyoró a neve, egy levéllel és kiderült, hogy a levél tőled jött, de valahogy a jövőből, évekkel később írtad. Valamiféle kapun érkezett és mint ma kiderült egy lányé, aki úgy gondolta, hogy illünk egymáshoz és hogy jobb lenne mindkettőnk élete együtt. Ő valamiféle jós, vagy azt hiszem... látó? - kérdő a hangsúly, hiszen nem vagyok én túlzottan jártas a világában, így nehezebb elmagyarázni a dolgokat, sokkal nehezebb. - Leveleztünk elég sokat és aztán megpróbáltál, azaz a későbbi éned eljönni hozzám ebbe az időbe, azon a járaton át, ahol Mogyoró hozta a leveleket. Nem volt egyszerű, de sikerült és minden annyira csodálatos volt. Az az egy nap és éjszaka... de nem maradhattál, hogy ne legyen nagy baj ebből és azóta nem érkezett levél. - elcsuklik a hangom, de próbálok tovább beszélni, ami persze egyáltalán nem könnyű, hiszen erről nem egyszerű beszélnem. Napokat sírtam végig és most ki is kellene mondanom a kemény tényeket, ami nem tudom, hogy menni fog-e egyáltalán.
- Nem tudtam miért nem írsz és féltem, hogy bajod esett. Végül Mogyoró vezetett el ehhez a lányhoz a vonaton, és az itteni dolgokat is csak e miatt látom, mert... én nem tartozom ide. - előveszem a pálcát ezúttal, amit még elsők között kaptam tőle, ami miatt egyáltalán látom ezt a helyet és ide találtam. - Az a lány azt mondta, amitől féltem, hogy te... Volt egy sötét varázsló, aki után nyomoztál és bár elkaptad, de... közben... - egyszerűen képtelen vagyok kimondani, szorongatja a torkomat a sírás és végképp elakadok, amire csak újabb könnycseppek gördülnek le az arcomon. Nagyot nyelek. Próbálom én összeszedni magamat, de képtelen vagyok úgy, hogy itt van és közben még sincs.
- Én... én nem tudom ennek mi értelme. Változtatni lehet valahogy a jövőn? A jövődön? - eddig Mogyoró vezetett, na de most... Olyan lehetetlennek tűnik és én láthatóan olyan kétségbeesett vagyok. Sejtheti, hogy ez nem valami átverés, nem valakinek a tréfája, hanem komoly... mondhatni halálosan komoly dologról van szó. Ennyi érzelmet nem lehet csak úgy megjátszani. Ezt ő is sejthette már a csókból is valószínűleg, azért zavarodott annyira össze.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-03, 10:32


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Próbálom az arctörölgetés közepette kilátni a kosz alól, és rájönni, hogy honnan is ismerem a nőt, mert hogy nem lány már, az biztos. Gyönyörű, ez egyértelmű, éppen ezért nem tudom felfogni, hogy mit is akar tőlem, ezért tippelek első blikkre valami új tanárra, aki máris elővesz valamiért. Vagy kviddicsoktató lenne, aki nem érti, hogy miért erőltetem, hogy legalább pót csapattag legyek? Hiába járatom oly kétségbeesetten az agytekervényeimet, semmi sem ugrik be, csak amit kibökök, aztán enyhén rettegve várom is a válaszát. Még remeg minden izmom a megerőltetéstől, holott tudhatnám már, Winter pasija nem fog bevenni a csapatba, bármennyire is próbálkozok.
- A jövőben? Ismerni fogjuk egymást? Hogy mi? – Kérdezek három tökéletesen értelmetlent, mintha ezzel bármire is rájöhetnék, de még nem is magyarázott, sőt, lényegében ugyanolyan bénán csinálja, mint én. De az meg hogy lehet? Majdnem tíz évvel idősebb nálam. Mégis úgy csinál, mintha valami nagy bajban lennénk mi ketten. Még sosem láttam, így ez ki is zárva. Valakinek a nővére lehet, aki most bajban van, és csak én segíthetek? Azt hiszem, hogy súgni akar valamit, ami csak rám tartozik, és a számon a forró ajkát érzem. Már éppen felháborodva lökném el magamtól, hogy ez egyértelműen Winter gonosz szivatása, amikor megérzek valami sósat, nedveset. Sír.. Na nem, ez biztos nem átverés. Inkább őrült a csaj, még ha nagyjából le is zsibbad minden végtagom, annyira puha volt ez az egész. – Engem még senki.. Most mi a jó élet van? Tényleg nem ismeri Wintert? Mi volt ez? Mármint.. tudom, csók vagy mi, de miért? – Tisztára ki vagyok pirulva, nem csoda, hogy ha akadozva beszélek, és az is mázli, hogy a szőkének nem lett tőlem tiszta sár a feje, vagy éppen a haja. Csak az ajkunk találkozott, de még szerencse, hogy most nem jár erre senki, biztosan azt hinnék, hogy lefizettem valami luxus kurtizánt..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-12-28, 10:41


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Olyan nagyon esetlennek fest most így még lentről is, de amikor leszáll és azt sem tudja hová nézzen... Ázott és maszatos és látszik, hogy valami rettenetes napja volt. Nagyon ki van borulva és még fél is... tőlem? Olyan rossz így látni, hiszen ő az, csak kissé még fiatalabb, de attól még ő. A vonásai, a reakciói, a kedves arc és azok a szemek. Hirtelen fogalmam sincs, hogy mit is mondjak, hogyan is kezdjem. Nem akarom még jobban összezavarni, de nagyon szeretném, ha jobban lenne, vagy legalább jobb kedve. Rémes így látni és belegondolni, hogy ilyesmiken ment keresztül és ki tudja mennyire rossz érte akkor is, amikor még csak írtunk egymásnak. De azóta olyan sok minden más lett. Pár hete volt csak, hogy találkozhattunk és az volt életem legszebb napja és most belegondolni, hogy nincs többé, hogy talán a halála is rettenetes volt... hiszen ezek a varázslatok... Amilyen jó dolgokat lehet tenni velük, jó eséllyel olyan retteneteseket is. Talán le kellene beszélnem, talán az a dolgom, hogy azt mondjam neki keressen más utat, ne legyen auror és akkor lehet hogy sosem találkozunk, de legalább nem esne semmi baja. És, ha ezen már nem lehet változtatni?
Furcsa lehet, ahogyan csak állok és nézem, pedig azt várja leszúrom valami miatt, hogy bajt csinált. Gondolom akkor ez gyakran előfordul, de én képtelen lennék rosszat tenni vele. Nagy levegőt veszek végül, mert mintha már percek óta csak csendben állnék, noha talán csak pár pillanat telt el, amióta leszállt a földre.
- Nem... semmi baj nincs és nem is tettél semmi rosszat, velem meg aztán főleg. Én csak... Valószínűleg hihetetlen lesz ez az egész, és pont e miatt nem tudom, hogyan kezdjek bele, de mi... Mi ismerjük egymást, nagyon is jól, vagyis ismerni fogjuk egymást majd egyszer a jövőben, a te jövődben, bármennyire is értetetlen ez most. Csak aztán te... - elcsuklik a hangom. Valahogy eddig még nem mondtam ki szavakkal, csak gondolatban, hogy meghalt és valahogy most is képtelen vagyok rá. Bár jóval fiatalabb nálam, de ennek ellenére is magasabb, hiszen sosem voltam egy égi meszelő, ő ellenben már most jóval testesebb, mint én. Újra hallgatok és képtelen vagyok megállni, ahogyan elveszek a szemeiben, a pillantásában, hiába vizes és maszatos, hiába pocsék az idő, akkor sem megy. Úgy érzem muszáj, bármennyire is meglepő lesz ez a számára, de végül a szívem heves dobolása közepette csak közelebb hajolok, hogy megcsókoljam. Tudom, hogy őrültség, hiszen ő még csak nem is ismer, de akkor is... Mi van, ha nem találkozhatunk soha többé? Mi van, ha nem is érti, amit mondtam és egyébként is ennek semmi értelme mivel ő most még ennyire fiatal, nem is lehetnénk együtt. Nem értenék, így nem csoda, ha a csókomba pár pillant múlva néhány sós könnycsepp is vegyül, akármennyire is nem akarattal történik meg a dolog, de képtelen vagyok befolyásolni.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-12-16, 20:10


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Ez az egész olyan megalázó. Hiába a Griffendél elsöprő győzelme, engem figyelembe se vettek, nem cseréltek be. Csak mert olyan jó a csapat, akkor már rám nincs is szükség. Akkor kellenék, ha minden elromlana? Azon tűnődtem, hogy ha megemberelem magamat, és jobban edzek, akkor talán felfejlődhetek arra a szintre, mint a másik három alaphajtó, és bekerülhetek az egyikük helyett. Sajnos az sem töltött el túl sok boldogsággal, hogy amikor jelentkeztem a csapatkapitánynál, hogy szívesen játszanék az egyik fáradóban lévő játékos helyett, akkor Winter, és a barátai hangosan nevettek ki. Lényegében a saját háztársaim. Nem is tudom, hogy miért vonzódom ennyire a fekete hajú gonoszkás jégkirálynőhöz, talán pont azért, mert ennyire lenéz, és meg akarom mutatni neki, hogy érek valamit. Még otthon Amerikában is kitaszított voltam a spontán mágikus kitöréseim miatt, és sajnos ez itt sem változott. Amikor felnézek kosztól maszatos arccal, egy fiatal szőke nőt fedezek fel a lelátók alján, ahogyan nekem int. Lejebb szállok, és közben azon agyalok, hogy biztosan kever valakivel, mert én őt nem ismerem. Lehet, hogy valami új tanár, és máris le akar szidni valamiért? Már megint mit csináltam? A lábam már a földet éri, kiveszem közülük a seprűt, majd valamikor elviszem a tárolóba. Zavart érdeklődéssel lépek közelebb, szinte le is sütöm a tekintetemet.
- Igen? Jó napot.. Baj van? Rosszul csináltam valamit? – Próbálom kihúzni magamat, de szemmel láthatóan meg vagyok rettenve. Nem sok támogatóm van az iskolában, nem számíthatok gyakorlatilag senkire, aligha hiszem, hogy az ismeretlen nő éppen segíteni jött volna, nincs olyan szerencsém. Megtörölgetem az arcomat, amennyire csak lehet, de csak elmázolom vele a sarat.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-12-14, 17:48


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Az irigység mindig jó ok lehet, hogy ne kedveljenek valamit. Másképp nem tudom elképzelni mi más lehet, hiszen... - elharapom a mondatot és csak elmosolyodom zavartan. Hát na, azért még sem kellene itt most egekig magasztalnom Haydent, főleg mert ő még ebben az időben nagyon fiatal és a végén még ez a fickó furcsán nézne, hogy miért vagyok ilyen jó véleménnyel róla. Meg aztán nem tudom mennyire jó emberismerő és ha nem tudom elrejteni, hogy nem csak mint valami távoli rokon kedvelem, hanem ez ennél jóval több, esetleg még bajom is lehet belőle, azt pedig nem lenne jó megkockáztatni.
- Látás? Tehát ön ismeri a jövőt? - igen erre még most is kissé elkerekedik a szemem, annak ellenére, hogy ott volt a leányzó a vonaton, akié Mogyoró... volt. Nekem ez még mindig nagyon jó, és szoknom kell, cska persze közben jó lenne, ha nem lepődnék meg mindenen látványosan. Azért is örülök neki, hogy hamarosan elérjük a célt, azaz az iskolát. A végén még tényleg bajba keverném magamat, főleg ha ennek a fickónak erőteljesebb megérzései vannak, mint egy átlag embernek és mondjuk olyasmit is kiszúr, amit mondjuk más nem. Az a biztos, ha óvatos vagyok, hiszen nem ismerem ezt a világot és nem lenne jó kockáztatni, hogy mondjuk valami memóriatörléssel el is feledtetik velem Haydent.
- Oh, köszönöm, én is azt hiszem és... köszönöm a segítséget! Szóljak neki, hogy ön is keresi, vagy... nem szükséges? - még a válaszát megvárom, aztán intek és köszönök, hogy aztán megcélozzam a pályát. Mesélt már erről a kviddicsről, de így látva még furcsább, hogy valaki egy seprűn repked. Azt viszont pocsék látni, hogy szegény mennyire ki van, hiszen ideges, csapzott, szinte már elkeseredett és nekem összeszorul a szívem, hogy így kell látnom és még csak nem is segíthetek, csak még jobban összezavarom majd azzal, amit mondani akarok neki. Amikor elérem a pályát egyelőre nincs igazán más ötletem, mint hogy ha esetleg lenéz, akkor intsek neki, hogy felhívjam magamra a figyelmet valahogy. Közben pedig próbáljam összeszedni a gondolataimat, hiszen valahogy fel kell majd vázolnom neki ezt a zavaros ügyet, csak egyelőre még fogalmam sincs, hogy mennyi esély van rá, hogy hinni fog nekem.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-12-03, 10:36Mallory & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Nem túlzottan ismerem még, így nehéz véleményt mondani. Annyit tudok, hogy erőteljes a mágiája, és vannak ambiciói, de valamiért nem népszerű. Talán éppen a tehetsége miatt, ami veleszületett, és talán.. Ezt irigylik. Ki fogom deríteni. – Vonom meg a vállamat, előre még kár azon agyalni, hogy milyen is lesz a srác. Az már sokkal jobban érdekel, hogy a fiatal szőke nő mit is szeretne tőle, de igazán tapintatlanság lenne megkérdezni tőle. Nagyon aggódik érte, hogy ha ilyesmiket kérdezget, de kétlem, hogy a korkülönbség miatt szerelem lenne köztük, ahhoz Hayden túl fiatal, ez a Mallory minimum húsz felett van. Bár ki tudja, a szerelem legyőz mindent.. még a halált is, mint esetünkben Annával..
- Tudod, számomra megadotott a látás adománya, így nem a szabályszerű nyomozási metódusokat folytatom le, hanem a megérzéseimre hagyatkozom. Olyasmit is észreveszek, amit a legtöbben nem. Talán Hayden nem tudja mindezt követni, de.. akkor is többet kaphat tőlem, mint egy átlagos aurortól. – Foglalom össze igazi egoizmus nélkül. Az a fiú megérdemli, hogy végre valamiben igazán kitűnjön a társai közül. Elindulunk az iskola felé, ahol a parkolóban kisegítem a lányt, és a kalapomhoz érintem az ujjamat, már búcsúzom is, az én dolgom hosszadalmas lesz Hayden-nel, a lány pedig csak látogatóba jött. – Azt hiszem ő lesz az.. – Mutatok a kviddicspálya irányába, amely fel van díszitve piros-arany szalagokkal, jelezve egy győztes mecset. A karikák között egy fiatal, viszonylag vékony fiú röpdös vadul, a kezeiben piros labdákkal, de látszik rajta, hogy nagyon ingerült, kétségbeesett, és leeshetett már párszor, mert tiszta sár a mez rajta, na meg még az arca is koszos, a haja csapzott. A táblán, ami az előző meccset idézi, nincs rajta a neve egyik oldalon sem. Tartalék lehetett, aki kimaradt..  Lehet, hogy Mallory belecsöppent egy igazi eredettörténetbe? Hiszen ez a kissrác lesz majd az aurorok kapitánya, aki majd megállítja a sorozatgyilkost..[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-11-29, 18:20


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Tehát segíteni akar neki és azért fog foglalkozni vele? De miért... miért nem kedvelik? - tudom mesélt róla, hogy nem sok barátja van és hogy nem kimondottan vannak sokan oda érte, és hogy mennyire magányos, de hogy már itt az iskolában sem kedvelték és ennyire rossz sora volt... Rendes azért a fickótól, hogy segíteni szeretne neki, hogy jobb helyzetben legyen és persze ne kelljen rosszul érezni magát mások miatt, mert lássuk be, hogy az nem valami szép dolog, ha valakivel nem viselkednek szépen, főleg mert Hayden nem érdemli meg. Én kedves és szerethető embernek ismertem meg, nem csoda hogy totálisan sikerült belé esnem. Olyan nehéz elképzelnem, hogy van olyan, aki nem kedveli.
- Mitől lesz nem hagyományos a nyomozási stílusa? - talán jobb is, ha én kérdezek többet és egyébként is érdekel a válasz. Na nem mintha tudnám, hogy milyen is egy hagyományos auror nyomozás, hogy legyen bármiféle összehasonlítási alapom, viszont ha ő kérdez és netán kiderül, hogy nem sok mindent tudok a varázsvilágról, sőt magam is csak mugli vagyok... valahogy kétlem, hogy abból túlságosan jól jöhetnék ki.
- Nagyjából nálam is ez a helyzet, én is jobban kedvelem a mágiamentes dolgokat. - zavartan mosolyodom el és inkább bedobom magamat a kocsiba. Nem kellene ezt jobban kifejteni, mert akkor könnyebben kiderülne az apró turpisság, hogy a mágiáról konkrétan nem sok fogalmam van, maximum csak minimális elméleti szinten. Kétlem, hogy akkor is szívesen segítene, ha a teljes igazat mondanám el, sőt talán kitoloncolna innen, mint valami hatóság, mert nem szabadna itt lennem.
- Oh köszönöm, már eddig is nagyon sokat segített, de... ha esetleg még megmutatja merre is induljak... - na igen még azt sem tudom, hogy majd abban az iskolában hol keressem Haydent és azt meg főleg, hogyan is fogom felvázolni neki ezt az adott helyzetet, ami finoman szólva is zavaros. Nem is tudom megérti-e majd, hiszen még én sem értek pontosan mindent, de ebben a pillanatban talán jobb is, ha nem gondolom át teljes részletességében, mert akkor arra is gondolnom kellene, hogy Hayden meghalt és... őszintén azt nem tudom még feldolgozni.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-11-22, 19:35Mallory & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


 
- Csak leszek. A tehetségéről hallottam, de nem ezért vállalom el. Útmutatásra van szüksége, mert nagyon fiatal még, sokan nem kedvelik, a kviddicset is erőlteti a fiú, de még a kispadon is alig tűrik meg. – Felelem bátorító pillantással, hiszen nem tudom, hogy a fiatal szőke nő milyen kapcsolatban áll a leendő mentoráltammal szemben. Talán valami távoli nagynéni lehet? Nem szokásom senki lelkivilágába belegyalogolni, ám hazudni sem. Ráadásul ha valaki meglátogatja, akkor azt az ifjú Hayden pozitív jelként foghatja fel, hiszen a kedves arcú lány kellemes társaságnak tűnik.
- Igen, olyasmi, noha a munkám nem kifejezetten a hagyományos nyomozási módszerekre támaszkodik. És ezáltal Haydent sem átlagos aurornak tanítanám. – Ez a kérdés kicsit eloszlatja a kiváncsiságomat, hiszen a lány esetlen stílusa meglepő egy roxfortos vonaton, mintha nem is tartozna közénk. Elképzelhető, hogy valami mugli közösségből származik, ahol csak ő a boszorkány.
Nem úgy tűnik, mintha nagyon be akarna vásárolni, ezért az én italozgatásom is bőven ráér, majd ha elrendeztem a dolgaimat, legfeljebb este visszaindulok még a faluba. A kocsihoz pár perc alatt odaérünk. – Minimális mágia hatja át, hogy a Roxfort közelében az elektronikát felörlő varázslat ne hasson rá. Amúgy a szüleim varázsmentesek voltak, így én magam is berögződés szintjén megmaradtam a kályánál, szeretek magamra támaszkodni a varázslat helyett. S kegyed? – Kérdezek vissza, ez pusztán udvariasság, de kitérhet a válaszadás elől, hiszen ez minden hölgynek egyetemes előjoga. Besegítem az autóba, és már megyünk is. Elsőre a macskaköves utcácskákon, majd ráfordulva az erdei útra, amely a Roxforthoz közeli parkolóhoz vezet. Útközben azért még eszembe ötlik valami.
- Hamarosan odaérünk. Nem akarok Ön elé bevágni, keresse csak majd nyugodtan a fiút, addig elrendezem a saját dolgaimat. Még valamiben segíthetek? – Kanyarodom be a kastély háta mögé, ahol ugyan nincsenek tucatjával az autók, de áll itt néhány. Az arcát fürkészem, hogy mennyire tűnik elveszettnek, jó eséllyel útba kell igazítanom.

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-11-17, 17:44


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Azt hiszem, ha egyedül kellene megoldanom ezt a helyzetet jó eséllyel nem menne, de azért segítséggel talán könnyebb lesz, még ha nem is kellene akárkiben megbíznom. Viszont vannak helyzetek, amikor jobb megpróbálni, főleg ha amit mond úgy is van, hogy másként elveszhetek abban a mocsárban is. Na azt azért nem szeretnék. Abból a bajból kétlem, hogy kihúzna a Haydentől kapott pálca, ami megteríti az asztalt.
- Oh, de igen, milyen véletlen... Tehát ön a mentora? - azaz lesz, azaz amikor én ismertem, akkor más volt sőt... nem ő az, aki miatt írt annak az idős hölgynek, amelyik levél végül nálam kötött ki? Furcsa egy egybeesés, annyi szent, de még sem mondhatom a fickónak, hogy egyszer a távoli jövőben, ha jól értesültem, akkor meg fog halni, főleg mert egyszerűen nem közünk valakivel effélét, másrészt meg akkor el kellene magyaráznom ezt az egészet, ami végképp nem lenne jó ötlet, ha egyszer nem ismerem még annyira, hogy csak úgy megbízzam benne.
- Köszönöm, az nagy segítség lenne és ezek szerint akkor ön auror? - kérdezek rá bele sem gondolva, hogy nekem ennek nem kellene evidensnek lennie. Persze sok mindent ki lehet magyarázni, hogy olyan a kiállása, netán hallottam már róla. Más tészta, hogy én azért tudom, mert Hayden is az és ha ettől a férfitől tanult mindent... Viszont, ha meghalt akkor a pasas nem végzett elég jó munkát. Ezen csak magamban sóhajtok egyet, aztán már a kérdésére figyelek. Na igen most kellene valami remek válasz, csak hát lássuk be nem vagyok a varázsvilág tökéletes ismerője, akkor hát mégis mit kellene mondanom?
- Nem, tényleg nem a Roxfortba jártam. - ez a könnyebb része, főleg mert ő is tudja és én is, hogy nem ide jártam, na de akkor mit is kellene mondanom? Még sem lehetek őszinte csak úgy, hiszen nem ismerem, akkor sem ha Hayden mentora lesz, de... mégis mit kellene mondanom? - Szép kocsi. Ez szimpla mugli jármű? - igen, egyelőre maradok a kitérésnél, hátha az a legjobb megoldás és akkor nem kell magyarázkodnom, hiszen nem ismerek varázsló iskolákat, nem tudom, hogy mit mondhatnék, ami még hiteles is lenne, főleg mert ő ismeri gondolom a varázsvilágot elég behatóan. Nem tudnám átejteni. Beülök inkább és remélem, hogy gyorsan ott leszünk, hogy túl sok kérdés ne hangozhasson el.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-10-31, 06:28Agnese & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


 
Mintha a kétségbeesés vezetné a fiatal nő lépteit. A világ legbiztonságosabb intézményébe tart, és mégis, süt róla a rémület. Átlátom, hogy a saját feladatom hogyan válik másodlagossá, és most csak az az érdekes, hogy segítsek. Az angolszász inkvizitorok leszármazottja vagyok, akik másokon, főleg a gyengéken segítetenek, főleg ha azok nem képesek erősek lenni önmagukban. Volt már olyan is számos alkalommal, hogy a bosszút vettem át valakitől, mert nem tudta lelkileg összekapni magát. A megtorlás az én asztalom. Ám ezúttal nem erről van szó, valakit tényleg keres, hiszen kapkodja a pillantását, sürgeti a pillanatot. Leszakítom pillantásomat a térképről, amit visszagyűr a táskájába, és eszembe jut, hogy holmi perverznek is gondolhat, aki egy kellemes őszdélelőtti légyottban gondolkozik a szőkeséggel. Mindketten felnőttek vagyunk, ám vagy szűk tizenöt év lehet köztünk. Mégis ez nem sok jót jelent, hiszen sok velem egykorú pont az ő korosztályát kedveli, mintha csak meg akarná állítani az időt, legalábbis visszamennem.
- Üdv Mallory. Hayden? Éppenséggel én is egy Haydenhez tartok. Véletlenül nem Harper? Őt fogom mentorálni. – Ez végülis nem titok, és kétlem, hogy Mallory lenne a banya, s ebben a kellemes álcában akar a vesztemre törni. Nem, a harmadik iker egy ideje nem mutatkozik, biztosan hosszabb távon készül az elveszejtésemre, de amíg Leticia távol van, nincs is vesztenivalóm. Azon tűnődök, hogy Mallory mit akar egy kisdiáktól.. Lehet hogy valami távoli rokon, hiszen más a családnevük. A szeretők kiszárom, azért egy ilyen érett nő ne kajtasson kis kamaszsrácok után. – Ha csak rossz helyen szállt le, akkor szívesen elviszem. A saját dolgom ráér. Úgyis csak beültem volna valami frissítőre. – Hát persze, hogy érteni fogja, szíverősítőt akartam volna, hiszen sosem árt, ha az ember megtámogatja a lelkierejét némi plusz anyaggal. Rengetegen sodródnak az utcákon, én a falu pereme felé kísérem, ahol parkoló is található, ugyanis a belsőbb rész kifejezetten sétálóutca.
- Ön melyik mágusiskolába járt? Ezek szerint nem a Roxfortba.. – Vetem el a lehetőséget, és hogy szóval tartsam, csevegő érdeklődésbe megyek át. Közben megtaláljuk az autót, ami egy sötétszürke Audi lesz. Semmilyen mágikus képessége nincsen, volt már, hogy a semmi közepén robbantam le vele, de nem kell mindent túlspilázni. Kinyitom a központi zárat, majd nyitom neki az anyósülés ajtaját.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-10-29, 14:17


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Felpillantok a férfira, hiszen legalább valaki segít,mert eddig nem sokan álltak meg hasonló indíttatásból, maximum hogy kikerüljenek, mert bizonyára úgy vélték, hogy nagyon útban vagyok. Nem is számít, csak az a fő, hogy valahogy megtaláljam Haydent és hogy elmagyarázzam neki ezt az egészet, bár egyelőre gőzöm sincsen, hogy ezt hogyan viszem majd véghez.
- Nem köszönöm, ha minden igaz, akkor minden más meg van. - bólintok egy aprót, miután a táskámat is kissé megkotortam, bár igazából nem tudom pontosan miket kaptam a kislánytól, de csak észrevettem volna, ha elszórok még valamit, legalábbis remélem. Egyelőre viszont úgy fest, hogy minden más meg van, ezért már csak a térkép kell, amit visszagyűrök a táskába és megpróbálom, ha már segíteni akar, a fickónak elmondani, hogy miért is vagyok itt. Persze azt nem mondhatom meg, hogy nem is szabadna itt lennem, hiszen nem vagyok boszorkány és ez az egész világ még mindig új nekem, hiába kaptam egy-két apróságot Haydentől.
- Igazság szerint nem is tudom kellene-e vennem valamit, csak... az iskolát kell megtalálom. - na igen itt szálltam le, de hogy mire van szükségem, arról nem sok fogalmam van. - Mallory Dawson és egy diákot kell megkeresnem. Hayden ide jár, ha minden igaz, csak... nem ismerem igazán a környéket sem, de ha segítene azért hálás lennék. Persze, ha nincs más fontos dolga. - a nevét hallva azért persze kissé ráncolom a homlokomat, mivel mintha ismerős lenne nekem. Nem mondom, hogy egyből bevillan valami, de akkor is hallottam már, csak nem ugrik be egyelőre, hogy hol is pontosan, vagy kitől. Varázslókat nem ismerek, tehát nem hiszem, hogy a saját "világomban", bár ez a fickó egészen mugliszerűnek tűnik, főleg hogy még kocsit is emlegetett, nem repülő hajót, vagy tudom is én, hogy itt mivel közlekednek.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-10-15, 09:35Mallory & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


  A pisztoly talán mások számára riasztó fegyver lehet a mugli világban, ám a varázslók között csupán egy érdekes fegyver. Mivel mindenki pálcával mászkál, megszokott, hogy az ember meg tudja magát védeni, így ha egy Roxfortos vonaton tűnik fel valaki egy mordállyal, inkább csodabogárnak tartják, semmint veszélyes elemnek. Már bőven megszoktam az ilyen pillantásokat, s miután mugli sorból kapaszkodtam fel, nem hasonulok teljesen azokhoz, akik aranyvérűek. Ahogy már a vadőr is megmondta párszor, manapság már annyira keveredés van, sokan félvérek, ezért nem nagyon kell magyarázkodnom, hogy vajon mi is van az övemen. A fiatal szőke lány teljesen elveszettnek tűnik, holott a kora folytán nézhetném akár valami tanárnőnek is. Na nem a McGalagony féle szigorúan vett tanári kar tagjának, de ahogy hallom, manapság számos új tárgy jött be, egyszer talán majd Leticia is ide járhat, de erre még aludnom kell párat. Közelebb lépek, hogy a segítségére legyek, mert ha rossz felé indul el, akkor biztosan nem a Roxfortot fogja megtalálni, hanem azt a mocsarat, aminek a képét oda szokták vetítetni az óvatlan túristák számára. Pedig a mocsár nagyon is létezik, csak hát a legtöbb elsősnek ezt pontosan elmondják, de ő mintha nagyon nem lenne képben. Távol vagyok, hogy én magam kapjam fel a térképet, ettől függetlenül mégis odalépek.
- Nem ejtett el mást? Még most nézze meg, mielőtt később derül ki, hogy valami szétgurult az utcán. – Nézek körbe, hátha látok valami női piperét, ilyesmit. A térkép megléte önmagában is bizonyosságot ad, sosem járt még itt. Nos, ez is egy fontos információ, elképzelhető, hogy valakinek a hozzátartozója, netán egy másik iskolából érkezett ide. A bizonytalan, halvány mosolyt egy bátorítóval válaszolom le, a szemeiből süt a zavar, és a fájdalom is. Vajon mi történhetett? Csak nem meghalt valaki?
- Akkor rossz helyen szállt le a kisasszony. A következő állomás az. Itt bevásárolni lehet. Mindenesetre ha végzett, elvihetem, én itt szoktam letenni a kocsit, mert a kastély körül már bajos parkolni. Innen.. Negyven perc séta az ösvényen keresztül, de tanár, vagy kísérő nélkül levihetik rossz irányba a keresztutak. Philip Samuels vagyok. – Finoman a kalapomhoz érintem az ujjamat, mint a régi lovagok hajbókolás gyanánt. Azért egy kézcsók mégiscsak zavarbaejtő lenne, ha ennyire szét van esve.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-10-12, 20:02


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Gyorsan kell tanulnom és értelmeznem az infokat, mert elég sok van, hiszen még az itteni pénzt sem ismerem, Hayden nem pont erről mesélt nekem, amikor leveleztünk. Hayden... aki már nincs életben, vagyis akit ismerek, de a fiatal énje igen... Bonyolult és fogalmam sincs, hogy mit is jelent ez. Meg tudom akadályozni, hogy meghaljon? De ha valamit elrontok, akkor talán engem sem ismer meg sosem, hiszen idősebb korban levelezett velem, vagyis ment félre az a levél. Nagyon zavaros ez az egész és úgy érzem egyelőre csak sodródom az árral és próbálok haladni előre, csak még azt se nagyon tudom, hogy hová vezet az út. Nem csoda, ha finoman szólva is eléggé elveszettnek tűnök, amikor leszállok a vonatról és a térképet nézegetem, miközben rajtam kívül szinte mindenki láthatóan pontosan tudja, hogy hová tart.
Azt sem tudom kellene-e bármit vásárolnom, így próbálom a táblákat nézni. Abba az iskolába kellene eljutnom, hiszen minden bizonnyal Hayden is ott van most, tehát oda kell mennem, bár egyelőre még sejtésem sincs, hogy mit fogok mondani neki, hogy egyáltalán hogyan kezdem majd és hogy nem fog-e teljesen őrültnek nézni. A kalapos fickóra csak egy pillantást vetek, zavaromban csak lesütöm a pillantásomat, mintha attól tartanék, hogy lebukom, mert rossz helyen vagyok. Ezért csak tovább lépkedek és megpróbálok sodródni azokkal, akik most szálltak le. Talán vehetnék valamit, vagy ki kell találnom hogy jutok el az iskoláig. Visz vajon oda valami, vagy hosszú séta elé nézek az ismeretlen tájon? Talán nem csoda, hogy amikor a férfi meg is szólít majdnem kiejtem a térképet a kezemből ijedtemben, annyira a gondolataim kötnek le és persze a mérhetetlen aggodalom, hogy mi jöhet ki egyáltalán ebből az egészből.
- Mi? - kapom felé a pillantásomat, még éppen utána kapva a térképnek, amit gyorsan a táskámba gyűrök. A fickó nem tűnik veszélyesnek, sőt a kedves mosoly még megnyugtató is. Nyelek egy nagyot és próbálom gyorsan összeszedni a gondolataimat. Jól van, nagy levegő, nem lesz semmi baj. Még mugli pisztolya is van... mármint pisztolya van! Talán auror, mint Hayden. Hayden lesz. Akkor segítőkész lehet és azért érdeklődik. Megpróbálok egy mosolyt varázsolni az arcomra, ami most nem megy valami tökéletesen, de ennél többre nem futja, főleg hogy pár órája még kisírtam a szemeimet, csoda, hogy már nem vörösek, mint valami nyúlnak.
- Öhm... elnézést, én csak kissé új vagyok itt és nem igazán tudom, hogy merre induljak. El kellene jutnom az iskolába, a... Roxfortba. - oh mondd, hogy jó nevet mondtam! Túl sok információ van a fejemben és fogalmam sincs mikor keveredem bele teljesen az egészbe. - Keresek valakit, akivel beszélnem kell és ő oda jár, de nem igazán tudom, hogy merre induljak. Visz oda valami... akármi? - még sem mondhatom, hogy megy-e oda taxi, vagy busz. Elég furcsán venné ki magát és hamar kiderülne, hogy nagyon nem ide valósi vagyok, de talán tud nekem segíteni... remélem.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-28, 06:48Mallory & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


 Mallory tehát megérkezik Roxmortsba, addig a pénzeit is át tudja nézni. Mivel annak idején kapott Haydentől is három durvább érmét, be tudja azonosítani, hogy mi micsoda, és a bugyelárisban van egy piciny átváltási cimke Averytől, hogy hány sarló egy galleon, mi az a knút, ilyesmik, és egy Roxmortsos térképecske, ahol útjelzőkkel egyetemben néhány mondatos leírás, hogy mit hol kapni nagyjából. Vélhetően ezt az elsős kisdiákoknak csinálták. Persze Mallory nem tudja, de csak harmadiktól lehet a faluba járni. A szöszi most olyan, mintha egy mágikus analfabéta lenne, de ezzel nincs is gond, végülis mugli, aki most némi csalással betekintést nyerhet a varázsvilágba, a pálca szerencsére nem csak arra jó, hogy háztartási bűbájokat hajtson végre, hanem hogy lássa is azt, amit a varázstalanok elől elfednek. Szeptember vége van, a tanév már elindult, Hayden pedig ebben az időben még nem volt egyetemista sem, tehát jó eséllyel az iskolában van, tehát nem itt fog vele összefutni. Amint leszáll a vonatról, azért láthat fiatalokat, akik számára a hétköznap sem akadály, ezek Mallorynál fiatalabb tinik, de akkor mennyi idős lehet most Hayden? Gyors fejszámolgatás után olyan tizenöt körül lehet. Tehát most lehet köztük egy laza kilenc-tíz év, ami ilyen korban generációs különbséget jelenthet, de a srácnak már azért ismeri valamennyire a múltját, ez segíthet abban, hogy elinduljanak valamerre. Már ha megtalálja, és Hayden hisz is neki. Most csak Malloryn áll, hogy miket vásárol be magának, hogyan közelíti meg az iskolát. A szöszi melletti kabinból egy kalapos felnőtt férfi lép ki, az oldalán vívótőr, és egy egészen mugli pisztoly. Derűs pillantást vet Malloryra, akiről leri, hogy mennyire tanácstalan.

Sóhajtozva ücsörgök, leszálláshoz készülődök. Leticia most tizenöt éves, változó korban van, amikor próbálgatná a szárnyait, s én nem vagyok mellette. El kellett dugnom, távol a külvilágtól, hogy senki ne bánthassa, engem is beleértve. Talán majd egyszer megéri. Az ügyeim egyébként is Angliába szólítanak, van ez a kölyök, aki nagyon ígéretes már a fiatal kora ellenére is, és hát kémvadászként nem szokásom tanítványokat vállalni, mivel annyiban csalódtam már, most hosszas unszolásra engedtem a nevelőszüleinek, és legalább teszek egy próbát. Vélhetően ez is alkalmatlan, de hát ne mondják rólam, hogy nem vagyok úriember. Még Roxmortban leszállnék venni pár dolgot, ha már napokig maradok a ködös birtokon, Franciaország ennél jóval melegebb, szárazabb vidék. Megigazgatom a kalapomat, s átlépve a kabin küszöbét, a folyosón veszem észre a fiatal szőke nőt, aki nagyjából úgy fest, mint egy holdkóros.
- Segíthetek Mademoisille? Elveszettnek tűnik. Mit kell megtalálnunk. Vagy.. kit? – Kérdezek rá udvariasan, hiszen kötelességemnek érezzem, hogy mindenféle indoklás, vagy ellenszolgáltatás nélkül álljak a gyengébb nem szolgálatára.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-26, 15:55


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az utóbbi hónapokban igen sok furcsa dolgot láttam és hallottam már, de ez a mostani azt hiszem az összeset sikeresen tetőzik és fogalmam sincsen egyelőre hogyan is reagáljam le. A lányt, Mogyorót, hogy Hayden nem válaszolt és minden összekeveredett... kissé soknak tűnik így egyszerre annyi biztos. Egyelőre az édességhez sem nyúlok, csak arra figyelek, amit mond. Az is épp elég, nem hogy még a fura alakú és mocorgó édességeket is feldolgozzam.
- Értem azt hiszem. - bököm ki végül, elvéve ugyan a nyalókát, de egyelőre csak szorongatva. Olyan könnyedén beszél erről, hogy meg fog halni, pedig még csak egy kislány, előtte lenne az élet és helyette azzal töltötte az idejét hogy megpróbált minket összehozni? És talán hiába, hiszen Hayden nem válaszolt, Mogyorónak viszont nincs baja, tehát az is lehet, hogy tévedett... vagy ki tudja. Úgy fest, hogy ő mert tovább beszél, nekem pedig elkerekedik a szemem és ha eddig nem ért volna túl sok információ, hát ezt határozottan kezd lassan sokkolni. Nem csoda, hogy még mindig a nyalókát szorongatva megkövültem ölelem vissza, csak úgy automatikusan és akkor eszmélek csak fel, amikor csukódik az ajtó és szinte ezzel egyező pillanatban legördül egy könnycsepp is az arcomon, amit aztán követnek a többiek is. Nem zokogok, azt már megtettem az utóbbi napokban is egyszer, csak némán hullik a könnyem, mert még mindig nem tértem magamhoz. Azt mondja tehát, hogy meg fog halni, mindezt ilyen könnyedén és azt mondja, hogy Hayden a jövőben ott, ahonnan írt... meghalt, de itt ebben az időben él. De hát jóval fiatalabb is egyben, akkor hogyan magyarázhatnám el ezt neki, hiszen így is én voltam az idősebb, akkor most még... mennyi lehet? Tinédzser? Hosszú percekbe telik mire végre a szütyőhöz nyúlok és előkerül a levél, meg a galleonok is, meg persze a sok édesség. Nem csoda, ha a zötykölődő vonaton továbbra is csak magam elé bámulva ücsörgök és próbálok napirendre térni az sok információ felett. Hát időbe telik mire az arcomat sikerül rendbe tenni és mire elérem a célt már bár nem megnyugodva, de legalább nem sírva és a nyalókát eszegetve, szütyőt a táskámba süllyesztve Mogyoróval a vállamon szállok le a vonatról. Különös alakok teszik ezt velem egyetemben, furcsa ruhában, fura kalappal, meg sipkákkal. Bizonytalanul állok meg, hiszen azt sem tudom hová menjek. Elindulok hát előre, hátha rájövök, egyáltalán hol találom meg a mostani fiatal Haydent. Akinek még fogalmam sincs hogyan fogom elmagyarázni ezt az egész zavaros ügyet.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-11, 07:09


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A kislány halkan felnevet az oda nem illő kérdésre, mégis válaszol rá, miközben felcihelődnek a vonatra, és megtalálták azt a fülkét, amelyben majd utazni fognak. Bár Averyn nem úgy tűnik, hogy sok holmit hozott volna, tehát nem biztos, hogy sokáig marad. Mindenesetr most leül, hogy megvárja, amíg Mallory is bejön, és helyet foglal.
- Hamu. Kiskorában olyan szürkén nézett ki, de annyira édes volt ez a névválasztásotok, hogy azóta én is Mogyorónak hívom. Megszokta, és már erre hallgat. – Kipakol a pici válltáskájából egy halom édességet, amit Mallory még nyilvánvalóan nem látott, hiszen Hayden nem küldött neki ilyesmit, inkább a lány sütögette a tortákat, édességeket. Ránézésre van ott mindenféle csillogó cukor, csokoládé, nyalókat, többségük különleges színnel rendelkezik, vagy különös mágia lengi körbe.
- Sok mindent látok, olyat is, ami nem az én időmben van. Azt hiszem ez az oka, hogy nem élhetek sokáig. Mindez a tömény információ szép lassan felemészt, ez az erő.. úgy fest az egyensúly érdekében nem lehet egy kézben. Láttalak titeket, kettőtöket, akik illenének egymáshoz, csak éppen máskor éltek. Ezért.. kerestem egy rést az idő szövetén, és oda küldtem Mogyorót, amikor apa a halála előtt még beszélt egy nemlétező Mallory nevű anyukáról Haydennek. Így kaptad az első levelet. A többi azért lényegében rajtatok múlt, de örülök, hogy nem tévedtem. – Elkezdi kinyitogatni az édességeket, ő maga a cukrokat részesíti előnyben, de hátha Mallory inkább nyalókázna, felé nyújt egy epresnek tűnő példányt, amely apró tüzijátékokat lövel magából. – Az átjáró nem szűnt meg, de valaki, aki után Hayden nyomozott.. Nos.. Nem lett jó vége. Hayden ugyan el tudta pusztítani a fekete ruhás embert, de az is őt. Viszont.. még van rá remény, hogy mindezt semmissé tegyük. Általad. Keresd meg Haydent itt, és bár ezzel mindent megváltoztatsz, de lássuk be, fontosabb, hogy ne halljanak meg többen. Tudom, hogy képes vagy rá. Vagy az leszel. Nem hiszem, hogy még találkozunk, véges az időm. – Feláll, és megöleli a lányt, hogy aztán egy szó nélkül távozzon. A bagoly viszont nem megy vele. Még búcsúzóul csipog egyet, mintha örökre köszönne el a gazdájától. A kislány még a madárnak is int, majd behúzza maga mögött a fülkét. A nagy halom édesség ott marad, és egy szütyő, amiben Mallory már jól ismert arany galleonokat talál, és egy pergament, amire a következő van írva: Kedves Mallory! Többet sajnos nem mondhatok, mert nektek kell döntéseket hozni. A pénz az apától örökölt galleonjaim maradéka, most már a tiéd, akárcsak Mogyoró. Roxmorts-ban szállj le, Hayden pálcájával mindent látni fogsz. Vásárolj be, a többi pedig rajtatok múlik. Ég veled! Avery.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-09, 14:39


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mondom, hogy nem lepett meg ez az egész, vagy az, hogy a kislány tudja, hogy ki vagyok. De azok után, ami az utóbbi hónapokban történt, lassan már megszokottnak is vehetem az effélét, bár ez azért mégis csak soknak tűnik, hogy követek egy baglyot, aki egy kislányhoz vezet, miután átjöttem egy... falon. Na igen, lassan már megtehetem, hogy önként vonulok be valami diliházba, mert tényleg őrültnek gondolom saját magamat. A végén kiderül, hogy Haydent is csak képzeltem. Nem lenne annyira meglepő, hiszen senkinek sem mutattam be, senki se látta, nem is nagyon beszéltem róla senkinek. Talán csak az anyám halála miatti képzelgés ez az egész... mert már túl abszurdnak tűnik.
- És mi a neve? - mintha tényleg ez lenne a legfontosabb kérdés most, ezért végül csak megrázom a fejemet, szinte magamat beszélve le a további esetleges hasonló buta kérdésekről, és inkább a leányzóra koncentrálok. Vagy további képtelenségek következnek, vagy mond valami olyat, amiből megpróbálhatok arra gondolni, hogy nem csak én képzelem ezt az egész helyzetet, legalábbis reménykedem benne.
- De.. hogyan? Engem egyáltalán honnan ismersz? És... tényleg hogyan? - máskor élünk, mármint Hagyden és én, vagy ez a leányzó ismeri a fiatal Haydent ebben az időben? De engem honnan és akkor hogyan jött Mogyoró a jövőből? Abszurd az egész helyzet és persze már csak az is, hogy egyáltalán értelmét látom ennek az egész értelmetlenségnek, hiszen egyelőre nem sok mindent látok bele, amiben rációt lehet találni és közben mégis a lelkem mélyén remélem, hogy igaz, amit mond és hogy tényleg lehetséges a lehetetlen.
- Látó? És Meg fogsz halni? - majdnem rákérdezek, hogy ez ennyire nem is zavarja? De úgy fest, hogy nem rázza meg annyira, vagy már volt ideje feldolgozni az egészet. Persze tudom, hogy most igazából nem is ez a legfontosabb kérdés, de hirtelen azt sem tudom, hogy mi az igazán fontos kérdés, mert nagyjából az egész helyzet igen zavarosnak tűnik. - És hogyan tudnál segíteni? Hayden... nem válaszolt a levelekre, de Mogyoró visszajött, tehát nem szűnt meg az az átjáró, vagy... kapu, vagy mi, de akkor miért nem írt? - próbálok nem teljesen kétségbeesett lenni, amikor már a lényegre térünk, pedig őszintén szólva felettébb kétségbeesettnek érzem magamat, hiszen Hayden nem írt, azt sem tudom, hogy mi van vele, de ez a lány, ha Látó, gondolom lát... dolgokat. A múltat, vagy a jövőt, akármit? Nem tudom, de ha tudja mi van Haydennel az jó és ha most itt vagyok akkor gondolom tud is segíteni nekünk, csak hát az a kérdés, hogyan.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-02, 08:36


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A kalauz végül vállat von, ha a lánynak van jegye, akkor neki aztán teljesen mindegy, így magára is hagyja Malloryt a pici lánykával. Avery miután kezet ráztak, odavezeti a szőkeséget a vonathoz, ahol minden nehézség nélkül felpakolja a gurulós bőröndjét, és már nyit is be az egyik kabinva, bepakolászás után le is csüccsenve. Jót kacag rajta, hogy Mallory hogy ráncolja a homlokát. Megpaskolja maga mellett a bőrszéket, hogy felnőtt társnője csatlakozhasson. Amíg ez meg nem történik, addig Avery elővesz a válltáskájából egy kis csokis-mandulás kekszet s majszolni kezdi, megkínálva a másikat is.
- Igen, az enyém. – A madár most mindkettőjükre barátságosan vijjog, s letelepedik a vonat ablakába, amíg az még nem indul. – Az apukám volt Hayden mentora, Phil, ha ez a név mond neked valamit. Amikor meghalt, akkor találtam ki, hogy a tanítványának valahogy segítek. Régóta figyeltelek mindkettőtöket, magányos, sebzett lelkek vagytok, akiknek szüksége van egymásra. De most.. minden elromlott, és itt az ideje, hogy ne csak Mogyoró, hanem én is segítsek. Ha akarod. – Látszik, hogy ő amúgy nagyon lelkes, és naná, hogy segíteni akar, főleg, hogy Mallory eljutott idáig. Szinte meg sem várja a választ, máris belekezd, hiszen tudja, hogy milyen kérdések merülhetnek fel. – Látó vagyok, méghozzá azt mondják, hogy száz éve nem volt ilyen erős jós a környéken. Hamarosan meghalok, de ez ne aggasszon téged, gyógyíthatatlan a betegség. Mielőtt átlépek apához, még azt akarom, hogy sikerüljön nektek. – Ezt olyan gyermeki természetességgel mondja, mintha nem is a halálról beszélne. És persze vidoran előredől, tudja, hogy Mallorynak számos kérdése lesz, de hát legyen ez adok-kapok, mintsem kismonológ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Vissza az elejére Go down

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Idõnyerõ-