Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Házpontok 2017-2018.
  Yesterday at 16:33
Calista Merrick

ϟ Üvegházak
  Yesterday at 16:25
Sasha McCaine

ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 15:58
Jensen McKinney
ϟ Diákok a tilosban
  Yesterday at 09:22
Gina Accipiter


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Quinn A. Perold
 
Corvus Flint
 
Bexley Wildfield
 
Sasha McCaine
 
Calista Merrick
 
Katherine Benedict
 
Rose-Neira Brooks
 
Benjamin Morgan
 
Statisztika

Összesen 627 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dracklana

Jelenleg összesen 37031 hozzászólás olvasható. in 3367 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-05-19, 20:20


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem húzzuk most az időt, de nem is nagyon van rá lehetőség, hiszen nincs sok időnk, sőt igazából azt se tudjuk, hogy mennyi, mikor kell visszamennie és itt az ájult jelenkori énje is, aki talán magához tér valamikor és az is elég kellemetlen lenne, ha épp ebben a helyzetben kezdené nyitogatni  a szemét. Bár Hayden azt mondta, hogy ez nem igen történhet meg, de azért jobb félni, mint megijedni, no meg ha amúgy is éveket várt, hogy újra együtt legyünk akkor cseppet sem meglepő, hogy nem húzzuk sokáig a dolgot, így hamar érkezik a kielégülés mindkettőnk részéről, hiszen elég intenzív az élmény, meg aztán túl sok minden történt velem is rövid idő alatt, hogy most kelljen is ez, hogy jobban legyek és kicsit kikapcsoljak, hiszen nem rég még azt hittem, hogy meghalt.
Végül fáradtan dőlök el az ágyon és húzódom hozzá közelebb. Tudom, most nincs időnk arra, hogy még együtt legyünk és csak pihenjünk, de pár perc talán belefér, hogy átöleljen és a mellkasán pihenjek egy kicsit és persze mindketten összeszedjük magunkat.
- Tényleg el kell menned? - pillantok fel rá, a mellkasán a kezemet pihentetem és tudom iszonyú nehéz lesz elengednem, hogy aztán a fiatalkori énjével nyomozzak. Vagy hogy lesz ez? Azért vele mégis csak fura, mert bár ő az, de mintha a saját öccse lenne és mi van akkor, ha közben a fiatal kori énje mondjuk egy csóknál tovább menne, de hát csak 16 éves... zűrös ez az egész és nem is kicsit, főleg hogy még azt sem tudom, hogy pontosan minek is kellene utána járnunk és azt sem tudom, hogyan fogjuk tudni megtenni, pedig muszáj lesz, hiszen mégis csak az életünkről van szó. Félek, hogy nem jutunk semmire és attól is, hogy megint sok idő lesz mire újra együtt lehetünk és újra találkozhatunk majd egymással és mikor lesz vajon az, hogy végleg együtt leszünk? Az az idő egyáltalán eljön majd?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-05-15, 11:49


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

18+

Nyilván az is benne van, hogy megint évek teltek el, amióta együtt voltunk, most mégis inkább lelkileg kell nekem, hogy együtt töltsük az éjszakát, hogy tudjam, van értelme várni rá, hiszen egymáséi vagyunk, mert így kell lennie. Egyáltalán nem megszokott kapcsolat a miénk, csodálkoznék, ha egyszer végre eljutnánk oda, hogy akár mondjuk feleségül is vehessem. Hiszen már gyerekkoromban is találkoztunk, meg volt a levelezés, ami most mintha meg se történt volna, oly kusza már ez az egész, és nem tudom, van-e esélyünk kibogozni. Ám ott az a kislány, aki Mallory állítása szerint mindig vigyázott ránk, mint valami őrangyal, na és persze ott a sorozatgyilkos, aki hozzánk hasonlóan téren és időn át képes utazni, megváltoztatni mindent.
 - Tudom, rémesen bonyolult. Majd talán utánajárunk. – Most felesleges erre koncentrálnunk. Vad csókjaimmal borítom el az ajkát, s a nyaka hajlatát, keményen rámarkolok a keblére, mert ki tudja, hogy mennyi időnk van. Esetleg ha gyorsan végzünk, marad még időnk kicsit szusszanni, elméleteket gyártani, és egy talán második szerelmeskedésben már lassan el tudunk merülni.
 - Oh nem, ez túlságosan komoly dolog, minthogy átverjük egymást. – Hiszen én is gondolhattam volna, hogy kihasznál, s csak a pénzem kell neki, hogy megmentsem a cukrászdáját, ám annyira őszinte, elesett volt, hogy magamtól segítettem rajta, nem mert kérte, vagy kiharcolta. Egymásba szerettünk, és logikusnak tűnt, hogy minden gondunkat együtt kell megoldanunk. Eddig talán pont csak a cukrászda volt, amit meg tudtunk menteni, de arra meg szegény szöszinek nincs ideje, hogy foglalkozzon is vele, mert ő is kész időzsaru lett hozzám hasonlóan, hiszen egy a célunk, hogy megállítsuk a gonoszt, majd együtt legyünk. Addig csak lopott pillanataink vannak pár évente. Ez pedig elég kevés. Bár egyikünknek sem a másik az első, mégis annyira természetes, hogy mi csak együtt működhetünk ilyen édesen tökéletesen.
 - Igen. Akkor se tudtam másra gondolni, csak rád! – Ő az aki az egész életem történetét alakítja, amióta ismerem, fel sem merülhetett, hogy pusztán a vágyaim kielégítése miatt keressek valakit pótlékként. Ha valakit szeretünk, ez nem is így működik. Ám a kínzó várakozásnak most néhány percre vége, és bár sajnálkozhatnék, hogy ennyire célratörő vagyok, netán kicsit durvább a diplomatikusan megszokottól, de hát csak megérti, hogy egyébként úgysem bántom. Meg hát ez most nem is feltétlenül rólam, hanem rólunk szól, hiszen figyelek a rezdüléseire, úgy mozgatom a csípőmet, hogy a sóhajaiból, zihálásából észrevegyem, ha netán változtatnom kell, vagy valahogy erősebben, intenzívebben. Ráadásul most nem ő van felül, mint legutóbb, amikor még csak ismerkedtünk. Most igazán megtapasztalhatja a férfierőt, hogy milyen az, amikor belepréselik az ágyba.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-04-26, 18:06

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Neki még nehezebb lehetett ez az egész, mint nekem, hiszen számomra csak hetek teltek el és a csalódottság és félelem között ingadoztam végig, amikor nem jött tőle levél. Féltem, hogy meghalt, aztán arra gondoltam csak kihasznált, de ezt képtelen voltam elhinni és most itt van és annyira jó érzés arra gondolni, hogy megvárt és nem talált magának valaki mást és persze tudom, hogy közben iszonyú kínzó lehetett számára a várakozás, ami kutatással telt és hogy végre tudta hová kell jönni, nem is várhatom, hogy a magyarázkodással menjen el az idő. Ki tudja meddig lehet itt és utána mikor találkozunk újra, bár erre gondolni is igen fájdalmas, de most próbálok nem minden részletbe belegondolni.
- Egy másik Mallory? Ez már... túlságosan abszurd nekem. - belegondolni is nehéz, hogy létezik időutazás és hogy én is képes legyek rá valahogy... Bár adott varázstárgyakat, de akkor is. Egyre bonyolultabbá válik ez az egész és én bármennyire is igyekszem követni a kusza szálakat, nehezen megy. Talán jobb is, ha nem most próbálom mindezt átgondolni, hanem majd valamikor máskor, vagy... soha? Eddig is úgy érzem, csak sodródtam és megtörténtek velem a dolgok, lehetséges, hogy ez később is így lesz, csak azt nem tudom hogyan leszünk így mi ketten együtt és nem jövőbeli, vagy múltbeli énjeink.
- Párhuzamos világok? Hayden ez... - megrázom a fejemet. Nem tudok koncentrálni amúgy sem, de ennyi info és ennyi zavaros info egyszerre végképp úgy érzem, hogy sok. Fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, hogy hogyan lehetnénk majd végre együtt rendesen, főleg ha ő nem lesz itt, hogy segítsen. Vajon akkor a fiatalkori énjével kell majd kutatnom a válaszok után, vagy egyedül? De úgy gőzöm sincs mit és merre, netán Mogyoró segít majd? Hamar kiveri a fejemből a kérdéseket és talán ez most jobb is így, amikor felgyorsulnak az események, ami érthető, hiszen nagyon ki lehet már éhezve. Azt sem tudom hogyan szerethetek valakit ennyire, de úgy fest tényleg nagyon oda vagyok érte, ahogyan ő is értem, ha ennyit küzdött azért, hogy újra találkozhassunk.
- Igen, igazad lehet. Ezért nem hittem el igazán, hogy csak átvertél volna. - egy pillanatra megállok, hogy megsimítsam az arcát. Lehet, hogy egy jó ideig megint nem találkozunk majd és nem tudjuk, hogy meddig és épp e miatt szeretném jól az eszembe vésni minden rezdülését, az arca összes apró részletét, hogy még véletlenül se feledjem el és tudjak belőle erőt meríteni. Aztán már csak hagyom, hogy átfordítson. Nincs nehéz dolga, hiszen még idősebb is lett és már alapból is magasabb és jóval erősebb volt nálam. Még halkan fel is kuncogok, amikor a hátam az ágyat éri, csak lopva pillantok a földön aléltan fekvő fiatal kori énjére. Nem zavar, hogy ott van, sőt ha zavarna sem akadályozhatna abban, hogy jól érezzük magunkat együtt most, mert ez a fő, hogy együtt lehetünk. Átkulcsolom a derekát a lábaimmal, a két karim a nyakánál időzik el, hogy megkapaszkodjam, mert tudom én is, ez most nem lesz egy lassú menet, egyébként is még sok mindent kell megbeszélnünk.
- Megszenvedhetted ezt a sok időt... éveket? - akadok el a végén, amikor egyesülünk. Halk nyögés akasztja meg a szavaimat, de aztán már elhallgatok. Közelebb húzom, hogy újabb csókban forrhassunk össze. Ki tudja mikor lesz újra lehetőségünk rá, hogy együtt legyünk. Évek múlva, vagy hónapok? Talán nem is mi leszünk, hanem más énjeink? Hű... ezt nem fogom tudni megszokni azt hiszem.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-04-15, 16:26


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

18+

Kissé nehéz gondolkozni, főleg még válaszokat is adni, ha az embernek minden vér az ágyékába tolul. Látszik is, hogy megfeszül az arcom a próbálkozástól, hogy érdemi véleményt formáljak. Azért Mallory mégiscsak a szerelmem, és bár nekem is zavaros ami történt, annyira mégis átlátom, hogy még ilyen helyzetben is beszélgessünk róla. Ezt persze úgy, hogy egy mondaton belül háromszor is megkóstolom az ajkát, hiszen ki tudja, hogy legközelebb mikor lesz minderre lehetőségünk.
- Ezt még sem gondoltam át, de azt hiszem úgy, hogy valahogy te is képessé váltál az időutazásra. Nyilvánvalóan segítséggel, de nekem egy másik Mallory válaszolt, tőlünk megszokottan téren és időn át. – Vonom meg a vállamat, engem a miértek most nem érdekelnek, csak hogy megállítsuk azt a gyilkost, aki nőket gyilkol, és hogy ezzel együtt mindketten megússzuk élve. Viszont legalább ezt az egy éjszakát kétségektől mentesen egymás karjaiban tölthetjük. Vagy pár órát, amíg a fiatalabb énem fel nem ébred. Kapott egy nagy adag hidegzuhanyt, de hát msot ez volt a célravezető.
- Nem, ez nem az én időm, de találkozni fogunk még. Rá fogok jönni hogy mit kell tennünk. Ahogy mondtam, ebben a táskában vannak olyan komponensek, hogy ne csak az időben, hanem a térben is tudjatok utazni. Legalábbis te. Mert a nyomozások során rájöttem, hogy nem csak az idővonal számít. Van egy párhuzamos világ, sőt több is, és nem feltétlenül itt kell a választ megtalálnunk. Nézzetek utána. – Kissé talán túlzsúfolom az infókat, hiszen komoly témákról beszélgetünk egymás vetkőztetése közepette, most még megtehetjük, de ha végleges egymásba gabalyodunk, ott már semmi sem a szavakról szól majd. Amíg ő letolja a nadrágját, én is megteszem alsóval együtt, s az ő bugyijából is kihámozom. – Én tudom. Sokat vártunk egymásra édes, és.. megismertük a másikat, jobban, mint egy átlag pár teheti. – Ha nem látjuk azt, akinek írunk, akkor csak a lelki összefonódás marad. Mallory egyszerre lett a barátom és a szerelmem, akiért mindent megtennék. Talán kínlódunk ezzel az örökös várakozással, ám azt akarom, hogy mi ketten mindezt oldjuk meg. Nevelőszülők neveltek fel, és mindig is hős akartam lenni, de semmi értelme nincsen, ha az egyikünk belehal. És talán ez a végső, hiszen az ágyra feltérdelve az ölembe is veszem, hogy végre átadjuk magunkat a gyönyörnek. Immár tapasztaltabb párként, hiszen nem először vagyunk így. Benne sem lehetnek kétségek, hogy csak azért keresem fel, mert ezt akarom tőle. Csupán pár évenként kell egy ilyen kis érzelmes feszültséglevezető. Ezt hívják ám gyors haladásnak! A kandalló tüze az arcunkra vetül, ahogyan tovább csókolom az ajkait, és érzem, hogy mindketten fel vagyunk annyira hangolva, hogy az ölelkezést majd később hagyjuk, mintegy kipihenve a rohamtempót. Ám a legutóbbival ellentétben nem sokáig engedem, hogy felül legyen, csak megnézem magamnak, aztán a combjára fogva én magam illeszkedem fentre, és hatolok a rég várt finom alagút mélyére.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-03-24, 20:54

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha megpróbálnám ezt az egészet egy szintnél jobban átgondolni lehet, hogy már nem bírnám ép ésszel, de egyelőre nem gondolkodom, most legalábbis nem, a kelleténél nem többet. Így is zavaros volt idejönnöm is és most az, hogy Hayden itt van, azaz már kettő van belőle és az egyikük idősebb nálam, miközben én a fiatalabb énjével leveleztem, most pedig a még fiatalabb énje fekszik ájultan a földön... Hát lássuk be ez egy szimpla muglinak, mint én eléggé felfoghatatlan eseménysor. Már az is az volt, hogy egyáltalán leveleket kaptam a jövőből, de az, hogy most ez a jövő itt van, azaz egy még későbbi jövő és én mentettem meg egy levéllel, amit meg se írtam...
- De hát akkor sosem találkoztunk később? Hogyan lesz ez... később? - tudom, hogy most nem sok ideje van és hogy valószínűleg nem most kellene ilyen részletekbe belemennünk, de hát akkor mikor? Vajon Mogyoró megtalálhatja, ha tudom, hogy életben van mégis csak? De nem válaszolt akkor sem, talán azon a síkon meghalt, vagy bezáródott az a kapu, vagy... ködös az egész és hát nem segít sokat abban, hogy képes legyek gondolkodni. Talán nem is baj, hiszen mint említettem a végén még teljesen beleőrülnék az egészbe, mert úgy se tudnám felfogni.
- Biztonságban... de nem maradhatsz ugye? - ő még sem innen való, és gondolom gondot okozna az időben, ha két Hayden maradna egy idősíkban, úgyhogy valószínűleg ilyesmit nem is lehetne megtennie, de akkor vajon mi lesz? Legutóbb tudtam, hogy csak egy éjszakáról van szó, hogy csak annyit maradhat, aztán vissza kell mennie és nekem várnom, jó sokat, éveket amíg találkozunk. Ez végül meghiúsult, viszont most nem tudom, hogy vajon mi lesz ezek után. A gondolataimat viszont gyorsan elvonja a kérdésekről, hiszen nem sokkal később már mindketten ruha nélkül vagyunk legalábbis deréktól felfelé. Mondhatnám furcsának, hogy így összeszoktunk mindössze egy éjszaka alatt, de talán az a kislány jól sejtette, hogy valami összeköt minket, így viszont annyira nem is furcsa. Olyan magától értetődő most is minden, és már az ájult fiatalkori verziójával sem foglalkozom, csak azzal a ténnyel, hogy milyen megnyugtató és kellemes a forró ölelés, ahogyan összeér a bőrünk.
- Te nekem sokkal jobban... olyan nehéz elhinni, hogy itt vagyunk... - azt is, hogy én és azt is, hogy ő. És egy pillanat múlva már a nadrágomat is rugdosom le magamról, amikor az ágyra kerülünk. Ha lehet, akkor ő csak még erősebb lett és hát én nem lettem sem nagyobb, sem termetesebb. Nincs nehéz dolga, hogy ide-oda pakoljon. Egy pillanatra állok csak meg, végigsimítok az arcán. Furcsa, de mégis annyira nem. Más most, tényleg látszik, hogy idősebb, nem csak a borosta miatt, hanem a szeme ragyogása alapján is. - Nem tudtam, hogy lehet valakit ennyire szeretni. - csak pár pillanat, csak egy röpke vallomás, hiszen sejtheti, amikor azt hittem, hogy meghalt ki voltam borulva és ha megkapta a fiatal kora emlékeit, akkor tudhatja is, hogy mennyire kétségbe voltam esve és annak ő már csak a felszínét tapasztalta meg, hiszen a legtöbb sírást már otthon lerendeztem, amikor nem kaptam választ a levélre, majd a vonaton, amikor az a kislány elmondta, hogy Hayden meghalt. Most mégis itt van és én, ha tehetném el sem engedném többé.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-03-18, 20:07


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

18+ 

Tudom, hogy állati fura, hogy most kettő van belőlem, de én vagyok az igazi, akit Mallory ismert. Nem kellett volna, hogy fiatal koromban is találkozzunk, de valahogy mégiscsak Mallory mentett meg azzal, hogy visszajött értem, hogy figyelmeztessen, és az okokat még nem is igazán tudom. Csak azt, hogy ha kapkodunk is, mert kevésnek érzem az időt, ezúttal nem érdekel, csak őt akarom, hiszen évek óta nem láttam, és ki tudja, hogy mikor találkozunk legközelebb, nem csoda, hogy becsúszik a blúza alá a kezem, nem érünk rá most udvarolgatni.
- Én nem hittem, hogy meghaltál, legalábbis akkor még nem, csak furcsa volt az az utolsó levél. Igen, évekig vártam, mert reméltem, hogy egyszer találok egy nyomot. Mégsem találtam, csak bevillant ez az emlék, hogy megkerestél, és akkor azonnal indultam. – Még továbbra is zavaros, hiszen nekem arról is van emlékem, hogy a levelek alapján ismerkedtünk meg, és arról is, hogy fiatalkoromban mennyire vártam a visszatértét. Furcsa, hiszen utóbbit nem éltem végig, csak megjelentek ezek az emlékek, számomra igenis az az elsődleges emlék, amit együtt töltöttünk, ez a másodlagos csak infószerzésre szolgált.
- Nem, órákig még biztos nem. Biztonságban vagyunk mindhárman. – Azért arébb viszem a szöszit, ne legyen neki neki furcsa, és mondjuk nekem sem, hogy egy fiatalkori ájult Hayden fekszik a hálókörlet ajtajában. Most tényleg nem fog senki zavarni minket, ám vágyom rá annyira, hogy ezen már nem is aggodalmaskodom. Mindketten sokan vártunk, és nem lehet elegendő egyetlen szenvedélyes éjszaka. Minimum kettő kell, ezzel együtt. Ő lehúzza az én pólomat, addig én az ő blúzát nyitom meg, és immár a melltartóját is gyorsan kioldva hozzá préselem magamat, egyre vadabb csókokkal illetve az ajkát, s nincs az az isten, hogy most valaki megzavarjon minket. Miután felülről lemeztelenítettem, már a nadrágját oldom az enyémmel együtt.
- Annyira hiányoztál.  – És itt most nem csak arról van szó, hogy csak egyszer találkoztunk, a leveleire is szükségem volt, de most egyszerre kaphatunk meg mindent. Rámarkolok az apró, de ruganyos mellekre, és körbenézek, megvan az ágyam, jól emlékeztem, hogy hol is volt annak idején. Felkapom őt a derekánál fogva, mintha csak valami rongybaba lenne, és már ott is vagyunk egymásba gabalyodva.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-03-06, 09:17


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Muszáj tudnom, hogy mi folyik itt, hiszen még sem ugorhatok fejest valamibe, bármennyire is hiányzott, de azt hittem, hogy meghalt és totálisan össze vagyok most zavarodva. El kell magyaráznia, különben képtelen leszek felfogni mi történik itt. Pár hónapja már az is igen nagy kihívást jelentett, hogy felfogjam egy bagoly szállít nekem leveleket még hozzá a jövőből, még hozzá egy varázslótól, aki képes használni a mágiát. Ezek után most még kezelni és megérteni azt is, hogy léteznek látók, hogy ő még sem halt meg, de most itt van jóval idősebben, mint ahogyan legutóbb találkoztam vele, miközben az ájult fiatalkori énje a padlón fekszik... Kezd kissé sok lenni ennyi minden egyszerre és hát azt hiszem érthető, ha meg vagyok zavarodva. Bármennyire is édes a csókja és nem összetéveszthető mással, ettől még igenis kell idő mire felfogom és egyáltalán megértem azt, ami úgy fest számára teljesen egyértelmű.
- Utolsó levél... azt hittem meghaltál azért nem írtam, de nem írtam arról, hogy ne menj, vagy akkor arról majd csak fogok? Felfoghatatlan és te éveket vártál és most... - nagyon úgy fest, hogy ez a helyzet. Na nem most fogom számon kérni, hogy ez idő alatt tovább lépett-e, vagy próbált rájönni, hogy mi történt velem. Végül is én a múltjában éltem valahogyan csak ki tudta nyomozni, bár ha egyszerűen eltűntem... Vajon akkor mi történhetett velem, ha nem találkoztunk végül soha, de ő még sem halt meg? És miért nem érkezett válaszlevél? Azt is csak később küldtem, amiben figyelmeztettem, de már előtte se válaszolt. Annyira kusza, ebben igaza van. Nem csoda, ha most még csak felületesen viszonozom a csókját, még ha érzem is jól, hogy mennyire hiányozhattam neki. Ezek alapján kétlem, hogy lett volna más az életében. Tényleg éveket kutatott utánam? Ez annyira...
- Nem fog... fogsz felébredni? - pillantok a földön heverő fiatal énjére, aki úgy fest elég békésen és kábultan fekszik a földön és egyelőre nem úgy fest, mintha ébredezne. Halkan felsóhajtok, amikor a nyakamhoz ér és a keze már kalandozik is el. Szorongatom a levelet, de túlságosan hiányzott és egyértelmű, hogy én is neki. Pár pillanatig hezitálok csak. Tudom én, hogy mit szeretne és végül is talán utána is beszélhetünk a részletekről, hiszen az a fő, hogy életben van, a többi pedig még így is túlságosan érthetetlen számomra. A levél hát a földön köt ki, ahogyan elengedem és inkább a pólója alá nyúlva húzom le róla egy mozdulattal, ezzel lényegében zöld utat adva. - Olyan nehéz elhinni... - suttogom immár az ajtónak vetett fejjel, lehunyt szemmel élvezve ki, ahogyan a nyakamat szívja. Még szerencse, hogy a fiatal énje nem túl népszerű, így remélhetőleg nem egy hamar fogja keresni valaki és hát reméljük, hogy nem is tér magához. Ha pedig Haydennek nincs sok ideje... hát tényleg nem kellene húzni az időt. Nem ebből az időből való, tehát el fog menni, el kell menni, de most itt van és ez a fő.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-03-03, 19:05


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Nem csoda, hogy szegény szöszim ennyire betojik, ám csak egy pillanatról van szó, aztán már fel is tűnök a színen. Összetalálkozik a tekintetünk, és már a karomba is kapom, mintha ezer éve nem láttam volna. Nagyjából így is volt, csak nem szó szerint. Nem csoda, hogy ha máris türelmetlenül intek, hiszen alig van időnk, de abban igaza van, hogy meg kell magyaráznom, hogy mit is keresek itt. Gyorsan nagy levegőt veszek, és belekezdek, noha sokkal több kedvem lenne most máshoz, mint beszélni, ám a komoly témák igenis előtérben kell, hogy maradjanak.
- Én nem.. Mindenre emlékszem, a levelezésünkre, a szerelmünkre. Arra, hogy fiatal koromban felkerestél az iskolában, tehát minden megtörtént, ez is, ami most van, és az is, ami akkor történt, amikor levelezni kezdtünk. Nem tudom hogyan emlékezhetek mindkettőre, ez az egész oly fura, kusza, az időutazás mindent felülír. De egy biztos. Meghaltam volna, ha nem kapok még egy utolsó levelet tőled, amiben azt kéred, hogy akkor éjszaka mégse induljak vadászatra, hanem várjak. Viszont több levél soha többé nem jött tőled, eltűntél. Ezért kellett idejönnöm, ám az utolsó leveled után csak évekkel később jöttek meg azok az emlékek, hogy megkerestél a kviddicspályán, és egyből tudtam, hogy itt leszel. – Ezzel is magyarázható, hogy idősebb vagyok mint ő. Négy keserves év telt el, miután megkaptam az utolsó levelét, és hiába is nyomoztam utána, meg a gyilkos után, egyik sem bukkant fel többé, s alevelek is elmaradtak. Aztán hirtelen beugrott minden, Mallory megkeresett fiatalkoromban, ezért ide kellett jönnöm, erre a pontra. Ám a furcsa idővonalak most tényleg ráérnek, az ajkaira, azokra az édesen forró ajkakra tapasztom a sajátomat, s nem érdekel, hogy ki halt meg, és hogy mikor. Elmerülünk egymás szájában, bár ha jobban belegondolok, teljes testemmel hozzá simulok, s érezheti a vágyat is. Hogy az ifjú énem mikor fog felkelni? Egyhamar biztosan nem. Alaposan kiütöttem. Órákról van szó.
- Itt a leveled. Azt hiszem ennek köszönhetem, hogy nem folytattam akkor a nyomozást, legalábbis aznap éjjel nem mentem be a szolgálatra. Megmentettél. – Nyomom a kezébe, s közben becsusszan a blúza alá a tenyerem, enyhén szólva is jó lenne kihasználni az alkalmat, de ha meg közben idegeskedünk, az sem jó ómen. Majd olvasgatunk utána. Rásimítom az ujjaimat a keblére, s pici nyomást is gyakorlok, majd az ajka helyett lágyan a nyakát szívom ki, mint aki tényleg a szomjhalál szélén van.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-03-02, 16:25


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Őszintén szólva már így is igen nehéz volt követnem ezt az egészet, mintha csak sodródnék az árral, ahová épp a látó kislány irányít, vagy ahová Mogyoró. Nem csoda, ha már megijedni is elfelejtek, amikor Hayden egyszerűen összeesik, csak ledöbbenve veszem tudomásul a történést, hogy aztán szembe kerüljek a... másik Haydennel. Idősebb, az itteninél jóval és egyértelműen idősebb annál is, akit én ismertem. Lekerül a baseball sapka, de én már előtte tudom, hogy ki az, ezért nem sikítok, csak próbálom felfogni, hogy mi is történik, ami őszintén szólva nem megy könnyen.
- De hát... hogyan? Te nem...? - haltál meg? De a torkomra forr a szól, amikor megcsókol és onnantól már nem is nagyon érdekel semmi. Sokkal határozottabb ez a csók, mint az a bátortalan és tapasztalatlan verzió, amit a fiatalkori énjével váltottam nem rég még könnyektől áztatva. Nem sikítok, sőt egy pillanat alatt elmúlik az ijedtség is, csak lehunyom a szememet és átadom magamat a pillanatnak. Nem tudom, hogyan lehet itt most és azt sem tudom, hogy egyáltalán miért van, de most nem is érdekel. Az ajtó szerencsére ott van mögöttem, így van, ami megtartson, mert az sem biztos, hogy a lábaim bírnák ezt az egész kuszaságot. Pillanatok, hosszú percek telnek el? Fogalmam sincs, ahogyan arról sem, hogy az a varázslat, amivel a fiatalt elkábította meddig tart, de mégis olyan nehéz elszakadni tőle és kérdéseket feltenni, még ha muszáj is, hiszen azt mondta, hogy nincs sok időnk.
- Akkor még sem haltál meg? De nem írtál és a lány a vonaton azt mondta. Én már... semmit sem értek. - bököm ki végre, amikor levegőhöz jutok, de hogy megmoccanjak, vagy leengedjem a két karomat a nyakából, arra nehezen veszem rá magamat. Olyan jó a határozott ölelésben megnyugodni kicsit, nem csoda, ha a kérdések után fel is emelkedem lábujjhegyre, hogy megöleljem és igen nehezen fogom rávenni magamat, hogy elengedjem. Tény, hogy a fiatalabb verzió is ő, de mégis csak más, hiszen ő se érti, hogy mi történt és még csak nem is ismer engem, csak tetszett neki a helyzet, hogy letámadta egy idegen nő, de az itteni Hayden más, hiszen ő ismer, és perzselő szenvedéllyel szeret, ami egyértelmű abból, ahogyan letámadott, hiába féltem tőle, hogy azért nem válaszolt, mert nem is akart.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-24, 20:15


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

A párocska végül eljut Hayden szobájába, szerencsére el tudják kerülni a tömeget, így nem kapnak furcsa pillanatásokat. A négyszemélyes szobában most nem tartózkodik senki, kivéve én, és egyből kábítóátkot lövök a fiatal srácra, egykori énemre, aki segít Mallorynak. Kilépek az ajtó mögül, amit becsukok, ám az összerogyó fiúhoz nem nyúlok, jobb biztosra menni, ám mielőtt még Mallory sikoltana, a mutatóujjamat a számhoz emelem, s ledobom a fekete baseball sapkát. Úgy nézhetek ki mint valami mugli kommandós, teljesen sötétben, még a stílus is egészen katonás. Idősebb vagyok, mint amikor mi ketten találkoztunk, most lehetek annyi, mint ő, vagy talán még egy-két évvel idősebb is.
- Csak én vagyok kedves, ne sikíts. Nem bírtam ki, hogy ne jőjjek utánad. Nem sok időnk van, de látni akartalak. – Megtehettem volna, hogy a módosító varázskomponenst valahogy elküldöm nekik, de akkor nem csókolhattam volna meg őt, és nem tudtam volna megmagyarázni, hogy miért is járnak rossz úton. Ám ezzel most még nem tudok foglalkozni. Már megint kevés időnk van, ám ha pár óráról van szó, akkor is meg akartam kockáztatni. Ő az aki utazik értem téren és időn, egyértelműen a szerelmem, hát én is megteszem a kedvéért. Mindez már rég túlnőtt azon, hogy levelezgetünk, vagy hogy támogatom a cukrászatát. Érte élek, vagy halok, közben pedig meg kell állítanunk azt a sötét hatalmat, aki ki tudja, hogy mióta a nyomunkban van. Ráadásul így az évek távlatából még mindig nem tudni hogy ki az, és mi volt a kiváltó ok, ami elindította benne ezt az öldöklést. Mert tudom, hiszem, hogy lennie kellett egy ilyennek. Most csak a karjaimba zárom, és csókolom, csókolom. Nem éppen visszafogott stílusban. A borostám újszerű lehet neki, hiszen a fiatalnak még nem serken, s a másik találkozásunknál szépen simára leszedtem. Ám most egészen karcos. Végre én vagyok az idősebb! Már persze ha nem ijed meg, hiszen ez is benne van a pakliban, hiszen oly kusza már mindez, nem csoda, hogy ha össze lesz zavarodva. De mindig is erős lány volt, ezt is el kell viselnie.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-21, 20:26


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Igazság szerint még nem is volt lehetőségem jobban átgondolni ezt az egészet. Furcsa dolog, hiszen szeretem, de ő engem még nem ismer és még fiatal is, de akkor ez az egész hogyan alakul majd? Én már olyan sok mindent tudok róla és sokat meséltem, de ő nem tud semmit. Újra kell ismételni mindent? Bár a levelek meg vannak... azokat elolvashatja és valamennyit tudhat majd a kapcsolatomról... vele, bár most ez úgy sem lehetséges, mivel nagyon fiatal még. De akkor ebből hogyan lesz majd a kapcsolat majd később? Én már elfogadtam, hogy várnom kell, de más volt az idő miatt, de ha közben ő itt van és most neki is kell várnia, hogy idősebb legyen... Tényleg zavaros.
- Én nem tudom... te vagy a nyomozó, én csak sütiket sütök. - vonom meg bizonytalanul a vállamat. Tényleg nem tudom mennyit zavartunk össze a jövőben, vagy akár ezzel a találkozással most mit okozunk majd, de végül is tény, hogy nem a mi hibánk, hiszen nem mi voltunk, akik kapcsolatba léptek, hanem a kislány, aki az egészet Mogyoró segítségével összehozta.
- Azt hiszem most még mindenki furcsán nézne ránk és... nem is tudom, nekem is furcsa lenne. - olyan fiatal még, és én ugye eleve nem őt ismerem, hanem az idősebb kori énjét és hát fura lenne. Olyan pocsék érzés is, hogy az emlékei nincsenek meg rólam, rólunk, csak nekem és így olyan, mintha meg se történtek volna, vagy csak én bonyolítom ezt az egészet túl? Idő kell, amíg rendezek magamban mindent és azt hiszem neki is, hiába érzi most úgy, hogy ez az új dolog tetszik neki és hogy tényleg akár még belém is tudna szeretni. Idővel remélhetőleg minden rendeződik. Már legalább nem vagyok annyira kiborulva, mint amennyire még egy fél órája, vagy pár órával ezelőtt voltam és végül is már ez is valami.
Őszintén szólva nagyon várom, hogy minél előbb leszálljunk végre. Nekem ez az egész seprű téma nagyon fura és bizonytalan utazási lehetőség is, főleg ha még gyorsan is megyünk vele. Nem tudom, ő hogyan tudja élvezni, de én örülök, hogy nem sikítok minden egyes irány váltásnál, ahogyan a leszállásnál is, vagy amikor mintát vesz és tudatosul bennem, hogy csak egy kézzel kapaszkodik. Akkor nyugszom meg, amikor végre a földön vagyunk két lábbal. Még így is kissé remegnek a térdeim.
- Ez nem lesz a kedvencem. - nézek a távozó seprű után. Mintha még ez is önálló életet élne, ami képtelenség, hiszen egy tárgyról van szó. De amiket az utóbbi időben láttam és megtapasztaltam, lassan már semmire se mondhatom, hogy képtelenség.
- Úgy gondolod ez alapján rájöhetsz valamire? - kész káosz ez a nap. Ide-oda sodródom, legalábbis úgy érzem és most is követem őt a szobájába, hogy utána nézzünk valaminek, ami számomra teljesen érthetetlen és megpróbáljunk rájönni milyen az a kapu és pontosan hová is nyílik és mi történt az odaát lévő Haydennel. De vajon, ha rájövünk az min változtat? Az életét már nem menthetjük meg és egyébként is... az idő ha megváltozott akkor mi van mégis, mi fog változni rám vonatkozóan?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-17, 15:14


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Esélyem sincsen belelátni a fejébe, de igazat adnék neki, ha tudnám, hogy miket gondol. Neki is képtelenség velem elképzelnie magát, hiszen csak akkor találkoztunk volna, ha idősebb leszek. Ám ő már most kiváncsi volt rám, ezért most ez a jelenünk, és minden attól függ, hogy most mit teszünk. Így lényegében én vagyok az a Hayden, aki kell neki, csak így esélyes, hogy lesz egy nagyobb szünet számomra, ahogyan visszakerül majd a saját idejébe, vagy én felnövök hozzá. De már ezeknek az emlékeknek a tudatában. Tehát bárki is voltam, már nem leszek az, és vélhetően nem fogunk levelezni. Az csak valamiféle előzmény lehetett, ami már így az ő múltja, amivel felfigyelt rám, amivel megszeretetett, nekem viszont most van lehetőségem minderre.
- Ez végülis lehet egy profil, de jól tettem, hogy legalább téged nem kevertelek bajba. Hiszen mindez nagyjából rád is igazad. Csak tudod furcsa, hogy te is követted, és évekkel később pont olyanokra kezdett vadászni, mint te. – Ez megint valamiféle időparadoxonnak tűnik, de még ezt tényleg nehéz felfognom, megértenem, hogy is lehetséges. Már minden összefügg mindennel, ami önmagában is képtelenség, de valahol megbojgattuk az idő szövetét. Legalábbis nem mi voltunk, hanem az a kislány, akivel Mallory megismerkedett.
- Nekem pedig furcsa volt elsőre, de kész vagyok elhinni. Ha vártam valamire, valakire, aki változás hoz, akkor te vagy az. Még alig tudok rólad bármit is, de érdekelsz, és remélem, hogy egyszer tényleg megpróbálhatjuk egymást. – Nem akarom, hogy félreértse, nem csak a csók, vagy a külseje miatt, de igenis hiszem, hogy hozzám egy ilyen lány illik. Nem a dögössége, hanem a kedvessége, a harcolni vágyása miatt. Azt hiszem én is mindig olyan voltam, hogy bármennyire is a sárba típortak, mindig felálltam, hajtottam tovább. Abból, amit mondd, még Mogyorót is meg kell vizsgálnunk, talán éppen ő lesz a kulcs. Igazán jól esik, ahogyan Mallory ilyen szorosan örül, szó szerint mindenem belebizsereg, de nem csinálok több figurát. Inkább keményen szorítom a seprűt, ahogyan az aprócska időkapu előtt lebegünk. A lilás nyíláson nem is nagyon lehet átlátni, így fogalmunk sincs hova is vezet. Azért előhúzom a pálcámat, s begyűjtő varázst alkalmazok. A lilás mintázatból valamennyit elnyel a fadarab, s gyorsan el is teszem, mielőtt még leejteném. Aztán távolodunk, és visszaszállunk a földre, lassan a bagoly is megérkezik. – Gyere. Felmegyünk a szobámba, és megvizsgáljuk a mintát. És azt hiszen őt is. – Bólintok, a seprűt ledobom a levegőbe, majd elrepül a tárolóba, én pedig kézenfogva a lányt elindulok az épület felé. Azért kerülni kéne a tömeget, hiszen nem kéne, hogy bárki elkezdjen teóriákat gyártani, de szerencsére elég koszos, és jelenléktelen alak vagyok ahhoz, hogy a legtöbbeknek szemet szúrjunk. Jó lenne azért minél többet tudni Malloryról, de nem akarok tapintatlan lenni, hiszen az ő dolga, hogy mennyit mond el.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-11, 16:14


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha jobban belegondolnék, hogy ő mégsem az a Hayden akit én ismerek akkor még zavarba is jöhetnék, hiszen olyan dolgokat meséltem el neki, amiket senkinek sem és ha jobban belegondolok, hogy ő ezekbe szintén jobban belegondol... hát az tényleg zavarba ejtő lenne. De ő végül is Hayden, ha nem is pontosan ugyanaz, azaz még egy fiatalabb kiadás, de már most is épp olyan kedves és visszafogott, mint amilyen később lett, csak akkora már még több csalódás érte. Bár fogalmam sincs, hogy most mi lesz, hiszen ha nem is lesz köze ahhoz a Winterhez úgy igazán, vagy másképp alakul miattam az élete, akkor nem tudom, hogy mennyire változhat meg a jövő. Most úgy néz rám, mint aki máris rajong értem, de ez inkább csak tudom, hogy a miatt van, hogy azért imponál neki biztosan, hogy egy idősebb nő megcsókolta.
- Láttam egy nővel, egy szőkével, de többet nem igazán tudok és hogy főleg női áldozatai voltak, leginkább muglik, sőt ha jól emlékszem csak azok, de Hayden... azaz te egy idő után nem meséltél erről többet. Azt hiszem nem akartad, hogy bajba kerüljek. - na igen, főleg hogy én nem tudok varázsolni, nem vagyok hozzáértő és komoly bajom lehetett volna belőle, ha netán én is az áldozatok közé keveredek és akkor Hayden aktáinak a száma csak nő plusz egyel, a helyett, hogy bármi érdemire jutottunk volna, azt pedig nem igazán akarta érthető módon.
- Oh hát... én nem tudtam, hogy meg tudlak menteni, azt hiszem inkább csak kétségbe voltam esve, főleg amikor kiderült, hogy... meghaltál. - jól esik, amit mond, de zavarban is vagyok, hiszen nem vagyok én erős, sőt nem is igazán sugárzok erőt, egyszerűen csak totálisan kiborultam, hogy Hayden nem írt, nem adott magáról életjelet, aztán Mogyoró megindult, én pedig követtem. Igazából nem sok mindent tettem azért, hogy minden rendben legyen, hogy visszahozzam őt, egyelőre inkább úgy érzem, csak sodródom az árral és fogalmam sincs, hogy mit is tehetnénk, vagy mi lenne a jó megoldás, ha egyáltalán van olyan.- Tehát nem csak egy átlagos bagoly. - vonom le a nyilvánvaló konzekvenciát, hiszen ez már egyértelmű. Valószínűleg az a kislány hozta létre Mogyorót, vagy bűvölte meg, hogy még okosabb legyen, mint amilyen, mert hát egyébként is elég okos, az már most is látszik, de ettől még nem tudja nekünk elmondani, hogy mit tegyünk, csak igyekszik segíteni. Mennyivel könnyebb lenne, ha tudna beszélni!
Azért rendesen megijedek, amikor kilő, mint a golyó, ezt érezheti abból, milyen szorosan ölelem át a derekát és a fejemet is a hátába fúrom, hogy ne lássam az alattunk igen messze elterülő tájat. Lássuk be nem vagyok ehhez hozzászokva és fogalmam sincs, hogy mit is tegyek, hogy ne essek pánikba, így inkább nem nézek fel, különben tuti, hogy sikítás lenne belőle.
- Óvatosan... - suttogom bele a vállába bizonytalan hangon, hátha hallja egyáltalán a hangomat, mert nem vagyok benne biztos, hogy az ijedtség miatt nem rekedtem be annyira, hogy ne lehessen hallani semmit sem belőle. - Próbálom.. - kilesek a válla felett, de azért még mindig igen félelmetes ez az egész. Nem csoda, ha komolyabban azért nem nézelődök, mert ha lenézek akkor biztos, hogy rendesen megijednék és arra most nem feltétlenül van szükségünk. Csak szorosan kapaszkodom és próbálok nem kétségbeesni, hogy a nagy semmi terül szét alattunk és csak egy vékony és nem túl megbízhatónak tűnő seprű van a föld és közöttünk.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-08, 07:53


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Teljesen meg vagyok lepődve, hogy az egyhangú tanulmányaim közepette betoppant egy gyönyörű szőke a jövőből, aki majd ráadásul az én szerelmem lesz, így legalább bizakodhatok, hogy van értelme keményen dolgozni, komolyan venni mindent, amiért hajtok. Az, hogy esetleg meghalhatok, és kárbavész minden, nem túlzottan izgat. Hiszen Mallory itt van, hogy megakadályozza, ráadásul ha még egy Látó is mellettünk áll, hát miért is ne lehetnék optimista? Egyébként is aurornak készülök, amiben benne van, hogy meghalok, de ha legalább egy jó ügy érdekében.. Nem, ezt most máshogyan fogjuk alakítani. Csak először abba kéne hagynom a remegést, mert minden porcikámat csiklandozza az adott, és kapott csók. Már csak azért is, mert ez volt az első, vagyis első kettő, de már nem vagyok kicsi gyerek, így az egész testemre hatással van, főleg, hogy meglódult a fantáziám, hogy mi majd ketten mit is csinálunk. Viszont addig sajnos sok év telik majd el, nagyon sokat kell várnom, ami azért kétségbeejtő, de hát.. mit van mit tenni, ha Mallory nem is szó szerint időutazó, hanem én vagyok az, akkor ez biztosan sikerül, csak nagy sokára. Úgy fogalmazott, hogy csodálatos volt az az éjszaka.. És ezt kell kivárni, jóég!
- Sorozatgyilkos? Na igen, a varázslóvilágban is vannak ilyenek. Követted? Akkor.. lehet, hogy ezért van minden? Mert.. nézzük csak, ha én hívtam rá fel a figyelmedet, amit nem kellett volna tudnod, akkor lehet, hogy azért változott meg a két idősík. És találtál valamit róla, amin legalább elindulhatunk? – Próbálok agyalni rajta, hogy ha Mallory tovább nyomoz, varázslat és információk nélkül, akkor nem csak az én életem lesz már veszélyben, hanem az övé is. Meg még ki tudja, hányakat sodrunk magunkkal.
- Hát igen, sosem csókolna meg. Én azt hittem, az a dögös lány, aki magabiztos, aki céltudatos, de te sokkal inkább az vagy, hiszen szeretsz, és eljöttél, hogy megments. Ez sokkal inkább erőt sugároz. – Azért picit fura, hiszen Winter után már két éve loholok, Mallory pedig csak most jött, de hát olyan gyönyörű, és cuki, nem kérdés, hogy a rendelkezésünkre álló kevés idő alatt is menten megdobogtatja a szívemet. Kissé talán átugorjuk az udvarlási fázist, ő „csábít el”, de nincsen nehéz dolga, magányos vagyok, és szeretetéhes, de nem azért tetszik, mert szeret engem, hanem mert tenni akar a kapcsolatunkért, na és persze állati szép. – Nos nem. A baglyok ugyan roppant okos állatok, de szerintem valahogy mágiával is intelligenciát adtak neki. Ő már szinte olyan, mint egy familiáris, egy megidézett segítő. Csodálkozom, hogy beszélni nem tud. Vélhetően azt is csak azért nem, mert a baglyoknak más a hangképzése, szerintem eleve alkalmatlan a beszédre. – A madár nagy sárgaszemekkel néz ránk, türelmesen forgatja a fejét. Azaz elrugaszkodik, amikor végre már elhatároztuk magunkat, úgyhogy muszáj nekünk is repülnünk. Mallory érintése megint megbizserget, jól elvigyorodom, amikor átölel, nem is figyelek rá, hogy netán félhet mert úgy kilövök a seprűvel. Ha nem is dugóhúzó, de azért durva ívben felfelé, mint a repülők a felszállásnál, legalább negyvenöt fokos szögben. Nem kell attól félnie, hogy lecsúszik mögülem, de szokatlan élmény lehet. Amikor nagyjából elérjük Mogyoró röpmagasságát, én is beállok vízszintesbe.
- Nézd, ott! – Ahogyan közeledünk az időkapu felé, kissé mintha sötétebb is lenne az ég, elektromos villámok csapkodnak, most Mogyoró sem merészkedik közelebb. Nekünk viszont kéne, hogy meg tudjam vizsgálni az anomáliát. A lila képződmény most nem nagyobb, mint egy várbörtön ablaka, ökölnyi méretű. Ezen csak a madár férne át, mi biztosan nem. De hát most egyébként is csak valami mintavétel a cél.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-05, 15:53


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom kissé bizonytalan vagyok, de talán érthető, hiszen túl sok minden történt túl rövid idő alatt és nekem még igazán azt se volt időm feldolgozni, hogy Hayden meghalt, nem hogy itt van a múltbéli énje, azaz az én időmbeli, aki igen-igen fiatal hozzám képest. Nem csoda, ha ide jöttem aztán mégis én vagyok az, aki távozni próbálok, pedig pont hogy jól esik, hogy legalább nem otthon kell ülnöm és azon keseregni, hogy meghalt. Na de így se sokkal jobb, ha egyszer nem tudom, hogy mit kellene tennünk és azt sem, hogy egyáltalán tehetünk-e bármit is. Nagyot sóhajtok csak a szavait hallva, de hát mégis mit tehetnénk? A jövőbeli Haydent nem hozhatjuk vissza, ő viszont annyira fiatal még... ez az egész annyira abszurd.
- Talán... de igazán elmondhatta volna pontosan mit is kell tennünk. - vagy tennem, vagy tudom is én, mert így csak bizonytalankodom. Annyi legalább előny van ebben az egészben, hogy Hayden azért már most is elég magas, magasabb nálam, de ettől még akárki ránk néz látja jól, hogy elég tetemes korkülönbség van köztünk és ezt én is tudom, bármennyire is könnyű megfeledkezni róla, amikor megcsókol.
- Nem is tudom, nem hoztam el a leveleidet és még olyan szokatlan nekem ez az egész... varázslósdi. Azt hiszem varázstárgyakkal volt kapcsolatos, de volt egy veszélyes sorozatgyilkos az én időmben is. Egyszer... bár azt mondtad nem kellene, de követtem, mi van, ha neki lehet köze ehhez? - tényleg nem tudom, hogy pontosan mit is mondhatnék. Nem tudom mi történt Haydennel és nem is látok a jövőbe, meg aztán annyit azért nem mesélt a munkájáról. Azt hiszem sejtette, hogy eleve nem értenék belőle sokat, meg aztán ha esetleg Mogyorót elkapják és kiderül, hogy fontos részleteket kotyogott ki egy muglinak... gondolom elég csúnyán megütötte volna a bokáját.
- Winter... igen, meséltél róla. Rettenetes lány lehet. - halványan elmosolyodom, amiből sejtheti, hogy tudok én azért elég sok részletet róla és azt is, hogy milyen érzés lehet ez neki most. Bár nem mondom ki, de nekem is eléggé fura a helyzet, hiszen szeretem... szeretni fogom, de aki előttem áll még nagyon fiatal és hiába tudok én annyi mindent róla, ő rólam szinte semmit sem, mégis olyan csillogó szemekkel néz, mintha máris oda lenne értem. - Fogalmam sincs, honnan lehet Mogyoró ennyire okos, mintha mindent értene, csak szólni nem tud, hogy mit csináljunk, csak türelmesen vár, hogy rájöjjünk. Ez... normális nálatok? - kissé azért bizonytalanul méregetem a seprűt, amire ő olyan lazán felpattan. Én még repülőn se ültem soha, nem hogy egy ilyen nagyon bizonytalannak tűnő szerkezeten. Nem is az a nagyobb gond, hogy minden bizonnyal kényelmetlen lehet, hanem az, hogy csak úgy felüljek rá. Minden biztonságérzetemmel szembe megy a feladat. Nem csoda, ha hezitálok, míg végül nagy levegőt nem veszek és fel nem ülök mögé. Szorosan ölelem át a derekát, talán túlságosan is szorosan, de talán megérti, hogy ez igen ijesztő menet lesz számomra.
- Egészen kényelmes... - bököm ki meglepetten, de az biztos, hogy ha megemelkedünk a földtől - nekem már most sem ér le a lábam - akkor biztos, hogy a hátába fogom fúrni a fejemet összeszorítva a szemeimet, hogy ne sikítással nyissam a repülést. Nagyon remélem, hogy óvatos lesz és nem mutat be semmiféle...dugóhúzót.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-02-02, 20:04


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Ha valami távolbalátó jósról van szó, aki nem kontár, akkor számára mindez már a múlt, már megtörtént. Mi csak végigmegyünk egy általa kijelölt úton. Ami.. számomra most nagyon is édes. – Bár én vagyok a fiatalabb, de így is magasabb, mint ő, át tudom karolni. Fura, hogy így kamaszként egy felnőtt nőt ölelgetek, de hát azon túl, hogy elsőre úgy meglepődtem, már egészen elfogadtam, hogy ez megtörténhet. Valahogy mindig is tudtam, hogy nem itt van a helyem, ahol mindenki kinéz, kitaszít. Végre valaki, akinek kellek, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. És talán egyszer tényleg együtt lehetünk. Rá már érdemes várni, pedig ha jól számolom minimum öt-tíz év, mire tényleg találkozhatunk. Nem baj, akkor is érdemes kivárni, pedig az igencsak hosszú idő.
- Nem sokat? Valami azért mégiscsak kéne. Mit vétett az a sötét varázsló? Gondolkozz Mallory, hátha már most tudok ellene tenni valamit, és akkor nem lesz bajunk. Bajom. – A csók megint elcsattan, ezúttal én kezdeményezek, már jobban felbátorodva, hiszen immár nem hiszem, hogy ez Winter gonosz tréfája. Tudom, hogy ez a lány szeret, vagy egy későbbi énemet szeretni fogja, aki szintén én leszek, majd egyszer. Cseppet sem lekezelő velem, nem néz kisfiúnak, olyan, mintha már most a szerelme lennék. És ezáltal az is vagyok. Jó, még szokatlan nekem mindez, de hihetetlen erőt ad, hogy így hisz bennem, és abban, hogy mi lehet majd köztünk.
- Időkapu, nos azokhoz nem annyira értek. Térkaput már láttam, de mit szólnál, ha megnéznénk..? Ha valahogy meg tudom vizsgálni, akkor megpróbálhatunk kitalálni valamit, hogy megállítsuk azt a varázslót. És hogy ismét találkozzunk egymással, ahol nem vagyok hozzád képest ilyen.. Fiatal. Kissé azért hülyén érzem magamat, mert.. azt hittem, hogy az az igazi, aki nekem tetszik, erre feltűnsz, hogy neked meg én vagyok az. Elképesztő! Kövessük a madarat? – Állok most már fel, erre Mogyoró is felrebben, mintha valami jelre várt volna. Nem túl lassú, ezért ha követni akarunk, akkor azonnal seprűre kell pattannunk. Én megteszem, s várakozóan nézek a szőke nénire.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-28, 11:26


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ez igaz... nem is gondoltam bele, hogy ezzel másokat veszélybe sodorhatok, de az a lány mondta, hogy jöjjek ide. Talán ő tudta volna, ha nagy bajt okoznék ezzel. - magamat is próbálom ezzel nyugtatni, még ha jól is esnek a szavai. Látszik rajta, hogy mintha nem is nagyon értené, vagy hinné el, hogy szeretem őt, vagy szeretni fogom, pedig most is olyan kedves és olyan jól esik, ahogyan beszél. Bár nem érzem magamat egyből jobban tőle, de azért mégis csak megnyugszom. Hát pont e miatt szerettem belé, pusztán az alapján, ahogyan a leveleit olvastam, amikor még csak nem is találkoztunk, mert annyira figyelmes és kedves, ami ritka manapság. Nem is értem, hogyan lehet e mellett mégis rossz sora. Már régebben sem értettem. Szimplán féltékenyek rá, az már egyértelmű, ami persze igazán nagy butaság, mert csak meg kellene próbálniuk olyannak lenni, mint ők.
- A lányé a bagoly, de semmit sem tudok róla, csak hogy látja a jövőt és hogy úgy gondolta jobb lesz az élete mindkettőnknek, ha megismerjük egymást. Ebben végül is igaza volt. Azt mondta, hogy ő valamiféle... látó és hogy haldoklik. - na igen, ennyit mondott és talán többet nem is tudna nekünk segíteni. Fogalmam sincs, hogy mégis mit tehetnénk, mivel jutnánk előre, főleg mert azt sem tudom, hogy vele mi fog történni pontosan. - Egy sötét varázsló, akit üldöztél, de nem sokat tudok róla. - rázom meg a fejemet sóhajtva. Tudom, hogy segítenem kellene, de hát ha nem tudom, hogy pontosan mivel is lehetne? Egyébként is, ha kiderül hogyan halt meg, mivel ez még meg se történt, nem sokat érnénk el vele, nem? És pár pillanatra még kis is söpri a fejemből a gondolatokat, ahogyan megcsókol. Ügyetlen és nem pont olyan, mint Hayden volt, mármint a későbbi énje, de mégis felismerem benne őt és nekem ez épp elég, hogy lehunyva a szememet elmerüljek a csókjában, mintha csak pár nappal ezelőtt lennénk, amikor meglátogatott. Ebben a pillanatban az se különösebben érdekelne, ha összesározna, vagy vizes lennék a miatt, hogy ő nem rég ázott bőrig.
- Nem nagyon értek hozzá, egyszer csak felbukkant Mogyoró és hozta a levelet, aztán kiderült, hogy a jövőből, de furcsa volt, mert úgy tűnt mintha nálad mindig kevesebb idő telne el. Én mindig heteket vártam a leveleidre, te maximum pár napot, mintha... közeledett volna egymáshoz az időnk, ha ilyesmi létezhet. Valamiféle időkapuról beszéltél, amin át Mogyoró átjött és egyszer te is, de nagyon megtépázott. Az elején őt is rendkívül megviselte. - intek a fejemmel az egyik padon ücsörgő Mogyoró felé. Nem tudom, hogy ez segít-e bármit is, de annyit érthet belőle, hogy tényleg nagyon szerettem, ha még az sem zavart, hogy nem tudunk találkozni és persze az sem, hogy van amikor heteket várok a levélre és hogy tudtam éveket kell várnom, hogy együtt lehessünk, de nem volt kérdés, hogy várok annyit, csak hát aztán...


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-21, 09:30


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

- Azt hiszem mindenen. Nem sokat értek ugyan az időutazáshoz, sőt, még senkit nem láttam, aki utazna benne, de most minden a feje tetejére állt. Lehet, hogy engem megmentettél, másokat meg veszélybe sodortál. Hihetetlen, hogy itt vagy, viszont.. mégiscsak örülök. Olyan rossz most minden, és ne félj, nem keserít el, hogy mi történhet velem. Legalább.. reményt ad, hogy egyszer tényleg auror leszek, és hogy ilyen csinos.. lány fog szeretni. – Azt hiszem egészen jól összefoglaltam. Mindenkit elképesztene, ha csak úgy a semmiből feltűnne egy angyal, aki mindent megváltoztat. Gyönyörű, sebzett, nem is értem, hogy én hogyan fogom meghódítani, de ezen most kár is agyalni, már megtettem a jövőben, hiszen itt csókolgatja a számat, és sír, hogy el fog veszíteni. Igen, erősnek kell lennem, valahogy összeszedni magamat, hogy rájőjjek, mit is kezdhetünk a helyzettel.
- Ezek szerint sosem voltál varázsló. Vagyis boszorkány. Értem. Csak azt nem, hogy ki az a lány, aki összehozott minket, és hogy ki az, aki engem fog megölni. Ebben az időben nem tudjuk valamelyiket is felkeresni? – Végülis azzal elég sok mindent megoldanánk, bár az is meglehet, hogy mindent még jobban összekuszálnánk. Mallory csak azzal a sima eszközpálcával tud varázsolni, az pedig nem sok mindenre elég, de találékony lány, ha így megtalált a saját időmben, hiszen a muglik elől alaposan el van rejtve a Roxfort, és a varázsvilág is. Igen, talán tényleg az a vonatos lány volt a segítsége. Bárhogy is legyen, annyit szenvedtem már Winter miatt, inkább elindítom a csókot, még egyszer kiélvezve, amit most kaphatok. Nem húzódik el, pedig biztosan megleptem vele. Tudom, hogy béna vagyok, és cseppet sem határozott, de az előbb úgy sírt, hátha ezzel most meg tudom vigasztalni kicsit. És átveszi az irányítást, egészen jól sikerül, teljesen elmerülünk benne, nem csoda, hogy úgy magamhoz húzom, hogy még az izmaim is belefeszülnek. Mázli, hogy nem sározom össze a ruháját.
- Igen? Az a mentor? Hát nem tudom, még ha jó fej is, nem kéne még többeket belevonni. Inkább meséld el részletesen, hogy hogyan történt az időutazás. Azt kéne tanulmányoznunk, hátha kitaláljuk, hogy mi legyen. És ahogy mondod, felkészülhetek arra, hogy az a valaki majd egyszer ellenem fordul. – Ezek csak ötletkék, de a varázslás terén mégiscsak én vagyok a tapasztaltabb. És persze próbálom elküzdeni a vigyorgásomat, de állandóan eszembe jut, hogy csóknál még több is volt. Vagy lesz?

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-19, 12:14


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy mennyire összezavarom szegényt és igazán nem ez volt a célom, bár várható volt, hogy nem fog tudni ő se mit kezdeni a helyzettel, de talán eleve rossz döntés volt, hogy egyáltalán ide jöttem. Nem várhattam, hogy egyből megérti és mégis mit tehetne ő értem, amikor még én sem tudom mit tehetnék magamért. Arról nem is beszélve, hogy amikről mesélek neki még meg se történtek, hiszen a jövőjéről van szó, amit még sem befolyásolhatok, vagy egy kislány. Talán ide se kellett volna jöjjöm.
- Tudom és megértem és... nem is tudom, hogy mit tudnál kezdeni ezzel és egyáltalán min változtatna. - felkészülhet a jövőre? Na de akkor eleve sok minden változna, talán nem is leveleznénk, ha nem tudná mikor kell írnia, mikor lesz ott az a kapu, hiszen mindez nem valami elrendelt dolog, viszont akkor élne, ahogyan most nem... Vagyis de, még életben van. Azért kell itt lennem, hogy figyelmeztessem? Az megtörtént, akkor viszont nem sok keresnivalóm van még itt, hiszen olyan fiatal még és ez a egész helyzet már így is túlságosan abszurd, nem csoda, ha az erre járók is furán néznek ránk. Lehet, hogy alacsony vagyok, de ettől még nem nézek ki 16-nak, ő ellenben annak ellenére, hogy magas nagyon is ennyi idős, azaz ennyire fiatal.
- Én... én nem tudom. Nincsenek válaszaim, nekem is olyan sok kérdésem van, mint neked és nem tudom, hogy kinek tegyem fel őket. Nekem még az is új, hogy ilyesmi létezhet. - az időutazás, a mágia, amit kezdtem már megszokni, de attól még mindig nem a részem, hiszen mugli vagyok, ahogyan Hayden mondta. Talán, ha megtudnák, hogy itt vagyok szépen törölnék az emlékeimet és el is felejteném örökre Haydent és csak ő emlékezne rám, a fiatal verziója. Ki tudja, talán még nem is lenne olyan rossz, hiszen nem fájna ennyire a halála, mint most. Ezért is döntök végül a távozás mellett. Igaza van, nem tudom mit várok tőle, ahogyan azt sem tőlem mit várt az a kislány. Az egészet nem értem és nem tudom, hogy mégis mit tehetnék egyáltalán, hogy mitől lenne bármi is jobb és mitől érezném magamat kevésbé pocsékul. Most még neki is rossz, mert összezavartam, tehát nem kellett volna idejönnöm igaz? Mégis tartóztat, pedig azt hittem neki ez ugyanúgy furcsa, mint nekem és ő sem tud mit kezdeni a helyzettel. Megtorpanok hát és láthatja a szememben, hogy jól mondja, tényleg szeretem, de... hogy mit tegyünk? És mielőtt még nemet mondhatnék megcsókol. Ügyetlenül és nem pont olyan profin, mint ahogyan Hayden tette, de mégis ő az, még ha egész kicsit más is, de egy sötét szobában is felismerném. Gyenge vagyok, hiszen ellenkeznem kellene, de csak nem teszem, hanem átadom magamat az érzésnek és kicsit segítve neki, irányítva a mozdulatot elmerülök benne. Csak pár pillanatra, de ennyi hátha jár nekem.
- Persze, hogy szeretlek, de nem tudom mit kellene tennünk? Én... nem igazán értem még ezt az egészet. Azt is nehéz volt felfogni, hogy ilyesmi létezhet. - sóhajtok egyet, aztán Mogyoróra pillantok, aki közben már felszállt és az egyik közeli padon ücsörög. Eddig is ő vezetett, vajon ki más lenne, aki segíthetne? Tudom, őrültség hogy egy madártól várok válaszokat. - Van egy férfi... ma találkoztam vele, de valahogy olyan lovagias volt, nem is tudom... Ő is miattad jött ide, épp ma és segített, hogy ide találjak. Tanítani akar téged, hogy auror légy mellette, de nem tudom, hogy bízhatunk-e benne. Ha olyan tudja meg, hogy itt vagyok, ahol nem kellene lennem... abból baj lehet. - ő ismeri jobban a saját világát, de gondolom tisztában van vele, hogy mi lehet a következménye, ha rossz ember tudja meg, hogy itt vagyok. Memória törlés és ennyi és jó eséllyel Haydent sem dicsérnék meg, hogy segít nekem.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-15, 07:21


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Lehet, hogy a sport most annyira leszívta az agyamat, hogy még nehéz átlátnom az összefüggéseket. Egyszer ugyan aruror leszek, annak készülök, de most még egy ügyem sem volt, és nem erre fókuszálok, ezért most, amikor ismét említi azt a lányt, akkor ugrik csak be, hogy ez mintha a téma alap fontos építőköve lenne, lassan kezdek megvilágosodni.
- Ez nekem most még.. olyan homályos. Sosem találkoztam senkivel, aki az időben utazást említette volna, vagy a jóslást. A jövőmet mindig megfoghatatlan valaminek hittem, amire nem vagyok hatással, te pedig.. úgy meséled, mintha már a múltam lenne. – Ráncolom a homlokomat, de pasi lévén mégiscsak a csók jut ismét az eszembe,  sokat tervezgettem már Winterrel, erre egy ismeretlen, idősebb nőtől kapom, méghozzá ilyen sírósan, megmagyarázhatatlan, de ettől.. valahogy misztikusabb, és édesebb az egész. Csak még nem jöttem ki a sokkból.
- Aha.. vagyis én.. leszek? Én.. szeretlek téged? Vagy szeretni foglak? De hogyan, ha már most találkozunk, amikor te már ismersz, de én még téged nem? – Na ez teszi zavarossá igazán a dolgokat, hiszen bár nem vagyok egy okos srác, de az én olvasatomban ez mindent megváltoztat. Mert akkor, amikor majd a jövőben találkozunk, akkor már ismerni fogom őt, méghozzá ebből az emlékből.
- Hát az.. ciki. Nem akarok meghalni, tényleg nem. – Bököm ki végül. Még ha őrültség is amit mondd, nem lenne jó arra alapozni, hogy ez nem is történhet meg. Ha igazat mond, és egészen logikusan festi le a jövőmet, akkor csúnya vég várhat rám. Miért is ne lehetne valahogyan rákészülni? Erre viszont a szőkeség felpattan, és már indulna is, méghozzá valami búcsúzkodós szöveggek. – Ne! Ne menj! Gondolod, hogy ezek után tudnék úgy élni, hogy csak idevetettél valamit, és retteghetek az elkerülhetetlentől? Ha szeretsz, ha tényleg szeretsz, akkor tegyük fel, hogy hiszek neked. És beszéljük meg, hogy mit csináljunk. – Hajolok oda, és most én csókolom meg a magam ügyetlen, rosszul célzós módján, amolyan gyors lendülettel, hátha ezzel itt tudom tartani. És különben is, olyan jó volt az első, hátha ezzel még most ismétlést kaphatok. De különben is, most mit kéne tennünk?

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-13, 17:21


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem is értem, hogyan gondoltam. Összezavarom szegényt, amihez lássuk be semmi jogom sincsen. Egyszerűen nem tehetem ezt vele, hiszen azt se tudja, hogy mi történik és hogy miért csinálom. Még nem is érti az egészet és egyébként is nincs jogom teljesen összezavarni az életét, az érzéseit. Magam sem tudom, hogy mégis mi a fenéért csinálom, de vannak dolgok, amiket ha nem akarsz, akkor is valahogy megtörténnek és nem tudsz ellenállni, még ha tudod is, hogy kellene.
- Az a lány, a lány a vonaton, akivel találkoztam, ő volt látó és úgy gondolta segíthetünk egymásnak és... jól gondolta, csak az egész... elromlott. - elszontyolodom, sőt csoda, hogy nem sírom el magamat újra. Ő hiába neveti el magát, hiszen látszik még mindig nem érti, de biztosan én vagyok, aki rosszul próbálom elmagyarázni neki. Pedig igyekszem megértetni vele a dolgot, de egyelőre sehogy se sikerül, hiszen még egyelőre én sem értem teljesen. Nem értem a mágiát, hogy hogyan lehetséges egyáltalán ilyesmi, erre most el kell magyaráznom valakinek, aki számára még érthetetlenebb.
- Nem, az... az nem te voltál, hanem évekkel később te. Ez tudom, hogy bonyolult, de... - elkerekedik a szemem, hiszen most esik le, hogy mit is mondd, hogy még nem volt csók sem senkivel. Akkor tőlem kapta az első csókját? Nem abszurd ez? - Sajnálom, nekem nem volt jogom ehhez, de nem fogok. Ez nem így megy, nem tudom csak úgy kiverni a fejemből, azaz nem tudlak... nekem is zavaros ne haragudj. - és persze azt sem tudom, hogy ő mit kezdhetne ezzel. Mi van, ha elmondom, ha megérti? Azzal beljebb leszünk? Nem tudom igazából, hogy ér-e bármit is az, hogy itt vagyok, de az a lány ezt mondta és talán még az is valami, ha legalább találkoztam vele még egyszer, hiszen többé nem fogok...
- Az a sötét varázsló igen... meghaltál. - bököm ki végül, de tényleg szinte suttogva, mintha akkor ha nem mondanám ki nem lenne valós és nem történt volna meg, ami végül is így van, hiszen még nem történt meg, de hogyan akadályozhatnám meg? Hiszen ezzel már változtattam a jövőjén? Mi van, ha nem lesz auror akkor nem is ír nekem levelet, akkor hát végig kell járnia azt az utat. Látom, ahogyan elmosolyodik, akkor nézek csak körbe, hogy furcsán néznek ránk. Gyorsan megtörlöm hát a szememet és nagyot nyelek. A szemébe nézek, mélyen, jóval hosszabban, mint az illene, csak aztán állok fel a padról.
- Nem, én nem akartalak összezavarni. Az a lány is tévedhetett, én csak... Nem is tudom, hogy mit gondoltam. Csak éld az életed és kerüld el a veszélyes helyzeteket... azt hiszem. - nem tudom mit tehetnék, vagy ő, hiszen még olyan fiatal. Így is idejöttem, teljesen összezavartam a szavaimmal és még meg is ijesztettem, hogy meg fog halni, aminek lássuk be semmi értelme sem volt. Nem is tudom mit gondoltam. Talán tényleg csak annyi járt még nekem, hogy lássam még egyszer és ne otthon üljek tépelődve miért nem érkezik levél és fog-e még. Nem fog, mert Hayden meghalt és nekem ezt valahol fel kell dolgoznom. Nem tudom hogyan, de... muszáj lesz.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-09, 07:45


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
Érdekes, hogy élete első csókja egy sokkal idősebb nőtől jön, aki ráadásul még bele is sír a számba. Igaza van, biztosan nem Winter csapdája, azért ennyi esze annak a gonosz lánynak sincsen, hogy ilyesmit kitaláljon, és hogy egy ilyen jó színésznőt találjon a feladatra. Ez a nő viszont vagy igazat mond, vagy teljesen őrült. Vagy én őrültem meg, hogy ilyesmiket hallok a szájából, ami elképesztő. Próbálom összeszedni magamat, hiszen ez a csók volt a legédesebb dolog az életemben, ami valaha is történt velem. A szőkeségnek hatalmas szemei vannak, és úgy néz rám, mint aki tényleg szerelmes. Nem úgy, ahogyan én szoktam Winterre, az inkább valami rajongás, valami keserű, beteljesületlen vágy, de ez az ismeretlen nőci olyan kétségbesetten kapaszkodik belém, hogy élek a gyanuperrel, komolyan is gondolja.
- Ööö.. semmi baj. – Még nem nagyon tudok megszólalni, annyi rossz dolog történt velem, erre ide jön egy csodaszépség, és szájon csókol, szinte azt mondja, hogy szeret. Mi ez, ha nem álom? Amiből lehet, hogy egyszer fel fogok ébredni, de addig.. Meg kéne hallgatnom őt. – Meséltem Winterről? És.. mi? Ki a látó? – Ez még nekem zavaros, noha próbálja felépíteni a mondandóját, de lehet, hogy csak mert újszerű volt a csók, még mindig ott tartok. Nem kellett volna megcsókolnia. Aztán elkerekedik a szemem, milyen éjszaka? Vele? Ezzel a szőke tündérrel? Milyen hülyeségeket álmodok.. Itt még el is nevetem magamat, felemelve a kezemet, noha nem őt nevetem ki. – Én nem voltam még senkivel. Igazából még csók se volt, ez nem tévedés? Nem lehet, hogy valaki szerelmi bájitalt kevert az italodba, és.. ki fogsz ábrándulni? – Aztán megnézem a pálcát, amikor a bagoly is megérkezik, túlságosan is összevág minden. Ez nem lehet szerelmi bájital. Ahogyan tovább folytatja, akkor jövök csak rá, hogy azért szomorkodik ennyire, mert én.. Meghaltam? Vagy meg fogok halni? – Én most.. nem tudom, hogy mit mondjak. Engem nem kedvelnek túlzottan, és.. Most az a legfőbb bajom, hogy amíg itt kint edzek, addig megy az időm, és egy nyomorult háztartási bűbájt se tudok begyakorolni, holnap pedig ebből írunk dolgozatot. Nem tudom, hogy hogyan segítheték. – Próbálom összeszedni a gondolataimat, de ez most elég nehéz, mert hullafáradt vagyok, és tényleg nem látom, mit kezdhetnék a helyzettel. Összeszorul a torkom, hogy így sír, holott elvileg engem sirat. Aztán felkapom a fejemet, ahogyan elmegy mögöttünk néhány felsős, és tátott szájjal figyelik, ahogyan a gyönyörű szőke nő közel hajol hozzám, és sustorgunk. Akaratlanul is elmosolyodom, és is észreveheti, hogy valaki más is a közelben van.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-07, 10:56


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom én, hogy milyen lehet ez számára, aki nem ért az egészből semmit sem. Hiába, hogy ez varázsvilág és elsőre nekem is érthetetlen volt az egész, de nekem volt időm felfogni és elhinni, neki viszont... És mégis itt vagyok, bár fogalmam sincs, hogy ér-e valamit az itt létem, hiszen mégis mit tehetne ő? Vajon ha most figyelmeztetem, akkor valami más lesz a jövőjében és túl éli majd mégis? Hazamegyek és ott vár majd a levél? Egyáltalán lehet változtatni, azon ami már megtörtént? Azaz... itt még nem történt meg, legalábbis az ő szemszögéből, hiszen életben van. Annyira zavaros ez az egész. És persze neki is, én pedig a helyett, hogy válaszolnék a kérdéseire megcsókolom, ami tudom, hogy marhaság, hiszen ő nem az, akit szeretek, azaz még nem az, akármennyire is pont úgy néz ki, csak fiatalabb. Csak még jobban összezavarom szegényt és ez jól látszik is, amikor végül elhúzódom, ő pedig értetlenkedve, kipirulva néz rám. Csoda, hogy nem hagy itt menten faképnél és hív valami felügyeleti szervet, hogy tessékeljenek ki innen, mert mint valami őrült perszóna zaklatom a diákokat. Ó jesszus! Hogy nézhet ki ez egyáltalán kívülről? Egy felnőtt nő, egy szinte még gyereket zaklat. Az én világomban ennek komoly következményei lennének és nem hiszem, hogy csak azért, mert ők tudnak varázsolni máshogy állnak az efféle kérdésekhez.
- Én... én... sajnálom. Nem kellett volna, de annyira... - habogok, aztán gyorsan megtörlöm az arcomat és nem sokon múlik, hogy végül ne fordítsak hátat és mint valami kisiskolás, aki tudja hogy rosszat tett ne rohanjak el. A lány a vonaton azt mondta, hogy ide kell jönnöm, de nem tudom még most sem, hogy egyáltalán mi értelme van az egésznek. És hogy végül miért nem menekülök el? Mogyoró cserregése szakít ki a furcsa, zavarodott érzésekből. El is feledkeztem róla, de most pár szárnycsapással megérkezik és leszáll a vállamra. Azt hiszem csak neki köszönhető, hogy nem lépek le most azonnal.
- Nem, de meséltél róla. Rettenetes lány lehet, az nem kérdés és... Mi lenne, ha leülnénk? - azt hiszem mindkettőnknek jót tenne most és talán én is egy fokkal könnyebben tudnék beszélni vele, vagy egyáltalán kicsit kevésbé remegne a lábam. Ha sikerül találni valami padot akkor kezdek csak bele. - Na jó, tudom hogy zavaros ez az egész, megpróbálom elmagyarázni. Én sem tudom, hogy miért vagyok itt pontosan, de egy lány ezt mondta... Bocsánat, nehéz rendesen összefoglalni, annyi minden történt. Tehát egyszer csak beállított hozzám ő, Mogyoró a neve, egy levéllel és kiderült, hogy a levél tőled jött, de valahogy a jövőből, évekkel később írtad. Valamiféle kapun érkezett és mint ma kiderült egy lányé, aki úgy gondolta, hogy illünk egymáshoz és hogy jobb lenne mindkettőnk élete együtt. Ő valamiféle jós, vagy azt hiszem... látó? - kérdő a hangsúly, hiszen nem vagyok én túlzottan jártas a világában, így nehezebb elmagyarázni a dolgokat, sokkal nehezebb. - Leveleztünk elég sokat és aztán megpróbáltál, azaz a későbbi éned eljönni hozzám ebbe az időbe, azon a járaton át, ahol Mogyoró hozta a leveleket. Nem volt egyszerű, de sikerült és minden annyira csodálatos volt. Az az egy nap és éjszaka... de nem maradhattál, hogy ne legyen nagy baj ebből és azóta nem érkezett levél. - elcsuklik a hangom, de próbálok tovább beszélni, ami persze egyáltalán nem könnyű, hiszen erről nem egyszerű beszélnem. Napokat sírtam végig és most ki is kellene mondanom a kemény tényeket, ami nem tudom, hogy menni fog-e egyáltalán.
- Nem tudtam miért nem írsz és féltem, hogy bajod esett. Végül Mogyoró vezetett el ehhez a lányhoz a vonaton, és az itteni dolgokat is csak e miatt látom, mert... én nem tartozom ide. - előveszem a pálcát ezúttal, amit még elsők között kaptam tőle, ami miatt egyáltalán látom ezt a helyet és ide találtam. - Az a lány azt mondta, amitől féltem, hogy te... Volt egy sötét varázsló, aki után nyomoztál és bár elkaptad, de... közben... - egyszerűen képtelen vagyok kimondani, szorongatja a torkomat a sírás és végképp elakadok, amire csak újabb könnycseppek gördülnek le az arcomon. Nagyot nyelek. Próbálom én összeszedni magamat, de képtelen vagyok úgy, hogy itt van és közben még sincs.
- Én... én nem tudom ennek mi értelme. Változtatni lehet valahogy a jövőn? A jövődön? - eddig Mogyoró vezetett, na de most... Olyan lehetetlennek tűnik és én láthatóan olyan kétségbeesett vagyok. Sejtheti, hogy ez nem valami átverés, nem valakinek a tréfája, hanem komoly... mondhatni halálosan komoly dologról van szó. Ennyi érzelmet nem lehet csak úgy megjátszani. Ezt ő is sejthette már a csókból is valószínűleg, azért zavarodott annyira össze.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2018-01-03, 10:32


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Próbálom az arctörölgetés közepette kilátni a kosz alól, és rájönni, hogy honnan is ismerem a nőt, mert hogy nem lány már, az biztos. Gyönyörű, ez egyértelmű, éppen ezért nem tudom felfogni, hogy mit is akar tőlem, ezért tippelek első blikkre valami új tanárra, aki máris elővesz valamiért. Vagy kviddicsoktató lenne, aki nem érti, hogy miért erőltetem, hogy legalább pót csapattag legyek? Hiába járatom oly kétségbeesetten az agytekervényeimet, semmi sem ugrik be, csak amit kibökök, aztán enyhén rettegve várom is a válaszát. Még remeg minden izmom a megerőltetéstől, holott tudhatnám már, Winter pasija nem fog bevenni a csapatba, bármennyire is próbálkozok.
- A jövőben? Ismerni fogjuk egymást? Hogy mi? – Kérdezek három tökéletesen értelmetlent, mintha ezzel bármire is rájöhetnék, de még nem is magyarázott, sőt, lényegében ugyanolyan bénán csinálja, mint én. De az meg hogy lehet? Majdnem tíz évvel idősebb nálam. Mégis úgy csinál, mintha valami nagy bajban lennénk mi ketten. Még sosem láttam, így ez ki is zárva. Valakinek a nővére lehet, aki most bajban van, és csak én segíthetek? Azt hiszem, hogy súgni akar valamit, ami csak rám tartozik, és a számon a forró ajkát érzem. Már éppen felháborodva lökném el magamtól, hogy ez egyértelműen Winter gonosz szivatása, amikor megérzek valami sósat, nedveset. Sír.. Na nem, ez biztos nem átverés. Inkább őrült a csaj, még ha nagyjából le is zsibbad minden végtagom, annyira puha volt ez az egész. – Engem még senki.. Most mi a jó élet van? Tényleg nem ismeri Wintert? Mi volt ez? Mármint.. tudom, csók vagy mi, de miért? – Tisztára ki vagyok pirulva, nem csoda, hogy ha akadozva beszélek, és az is mázli, hogy a szőkének nem lett tőlem tiszta sár a feje, vagy éppen a haja. Csak az ajkunk találkozott, de még szerencse, hogy most nem jár erre senki, biztosan azt hinnék, hogy lefizettem valami luxus kurtizánt..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-12-28, 10:41


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Olyan nagyon esetlennek fest most így még lentről is, de amikor leszáll és azt sem tudja hová nézzen... Ázott és maszatos és látszik, hogy valami rettenetes napja volt. Nagyon ki van borulva és még fél is... tőlem? Olyan rossz így látni, hiszen ő az, csak kissé még fiatalabb, de attól még ő. A vonásai, a reakciói, a kedves arc és azok a szemek. Hirtelen fogalmam sincs, hogy mit is mondjak, hogyan is kezdjem. Nem akarom még jobban összezavarni, de nagyon szeretném, ha jobban lenne, vagy legalább jobb kedve. Rémes így látni és belegondolni, hogy ilyesmiken ment keresztül és ki tudja mennyire rossz érte akkor is, amikor még csak írtunk egymásnak. De azóta olyan sok minden más lett. Pár hete volt csak, hogy találkozhattunk és az volt életem legszebb napja és most belegondolni, hogy nincs többé, hogy talán a halála is rettenetes volt... hiszen ezek a varázslatok... Amilyen jó dolgokat lehet tenni velük, jó eséllyel olyan retteneteseket is. Talán le kellene beszélnem, talán az a dolgom, hogy azt mondjam neki keressen más utat, ne legyen auror és akkor lehet hogy sosem találkozunk, de legalább nem esne semmi baja. És, ha ezen már nem lehet változtatni?
Furcsa lehet, ahogyan csak állok és nézem, pedig azt várja leszúrom valami miatt, hogy bajt csinált. Gondolom akkor ez gyakran előfordul, de én képtelen lennék rosszat tenni vele. Nagy levegőt veszek végül, mert mintha már percek óta csak csendben állnék, noha talán csak pár pillanat telt el, amióta leszállt a földre.
- Nem... semmi baj nincs és nem is tettél semmi rosszat, velem meg aztán főleg. Én csak... Valószínűleg hihetetlen lesz ez az egész, és pont e miatt nem tudom, hogyan kezdjek bele, de mi... Mi ismerjük egymást, nagyon is jól, vagyis ismerni fogjuk egymást majd egyszer a jövőben, a te jövődben, bármennyire is értetetlen ez most. Csak aztán te... - elcsuklik a hangom. Valahogy eddig még nem mondtam ki szavakkal, csak gondolatban, hogy meghalt és valahogy most is képtelen vagyok rá. Bár jóval fiatalabb nálam, de ennek ellenére is magasabb, hiszen sosem voltam egy égi meszelő, ő ellenben már most jóval testesebb, mint én. Újra hallgatok és képtelen vagyok megállni, ahogyan elveszek a szemeiben, a pillantásában, hiába vizes és maszatos, hiába pocsék az idő, akkor sem megy. Úgy érzem muszáj, bármennyire is meglepő lesz ez a számára, de végül a szívem heves dobolása közepette csak közelebb hajolok, hogy megcsókoljam. Tudom, hogy őrültség, hiszen ő még csak nem is ismer, de akkor is... Mi van, ha nem találkozhatunk soha többé? Mi van, ha nem is érti, amit mondtam és egyébként is ennek semmi értelme mivel ő most még ennyire fiatal, nem is lehetnénk együtt. Nem értenék, így nem csoda, ha a csókomba pár pillant múlva néhány sós könnycsepp is vegyül, akármennyire is nem akarattal történik meg a dolog, de képtelen vagyok befolyásolni.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Vissza az elejére Go down

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Idõnyerõ-