Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Graves & Cody
  Today at 11:54
Graves Matlockϟ Kyle&Justice
  Today at 09:06
Justice Simmons

A hónap posztolói
Graves Matlock
 
Cody Armstrong
 
Georgiana Findley
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Quessena Melchys
 
Elijah Crowfield
 
Luna Lovegood
 
Calista Merrick
 
Seraphin McCaine
 
Statisztika

Összesen 565 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Emily Greenwood

Jelenleg összesen 32852 hozzászólás olvasható. in 3070 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-10-15, 09:35Mallory & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


  A pisztoly talán mások számára riasztó fegyver lehet a mugli világban, ám a varázslók között csupán egy érdekes fegyver. Mivel mindenki pálcával mászkál, megszokott, hogy az ember meg tudja magát védeni, így ha egy Roxfortos vonaton tűnik fel valaki egy mordállyal, inkább csodabogárnak tartják, semmint veszélyes elemnek. Már bőven megszoktam az ilyen pillantásokat, s miután mugli sorból kapaszkodtam fel, nem hasonulok teljesen azokhoz, akik aranyvérűek. Ahogy már a vadőr is megmondta párszor, manapság már annyira keveredés van, sokan félvérek, ezért nem nagyon kell magyarázkodnom, hogy vajon mi is van az övemen. A fiatal szőke lány teljesen elveszettnek tűnik, holott a kora folytán nézhetném akár valami tanárnőnek is. Na nem a McGalagony féle szigorúan vett tanári kar tagjának, de ahogy hallom, manapság számos új tárgy jött be, egyszer talán majd Leticia is ide járhat, de erre még aludnom kell párat. Közelebb lépek, hogy a segítségére legyek, mert ha rossz felé indul el, akkor biztosan nem a Roxfortot fogja megtalálni, hanem azt a mocsarat, aminek a képét oda szokták vetítetni az óvatlan túristák számára. Pedig a mocsár nagyon is létezik, csak hát a legtöbb elsősnek ezt pontosan elmondják, de ő mintha nagyon nem lenne képben. Távol vagyok, hogy én magam kapjam fel a térképet, ettől függetlenül mégis odalépek.
- Nem ejtett el mást? Még most nézze meg, mielőtt később derül ki, hogy valami szétgurult az utcán. – Nézek körbe, hátha látok valami női piperét, ilyesmit. A térkép megléte önmagában is bizonyosságot ad, sosem járt még itt. Nos, ez is egy fontos információ, elképzelhető, hogy valakinek a hozzátartozója, netán egy másik iskolából érkezett ide. A bizonytalan, halvány mosolyt egy bátorítóval válaszolom le, a szemeiből süt a zavar, és a fájdalom is. Vajon mi történhetett? Csak nem meghalt valaki?
- Akkor rossz helyen szállt le a kisasszony. A következő állomás az. Itt bevásárolni lehet. Mindenesetre ha végzett, elvihetem, én itt szoktam letenni a kocsit, mert a kastély körül már bajos parkolni. Innen.. Negyven perc séta az ösvényen keresztül, de tanár, vagy kísérő nélkül levihetik rossz irányba a keresztutak. Philip Samuels vagyok. – Finoman a kalapomhoz érintem az ujjamat, mint a régi lovagok hajbókolás gyanánt. Azért egy kézcsók mégiscsak zavarbaejtő lenne, ha ennyire szét van esve.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-10-12, 20:02


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Gyorsan kell tanulnom és értelmeznem az infokat, mert elég sok van, hiszen még az itteni pénzt sem ismerem, Hayden nem pont erről mesélt nekem, amikor leveleztünk. Hayden... aki már nincs életben, vagyis akit ismerek, de a fiatal énje igen... Bonyolult és fogalmam sincs, hogy mit is jelent ez. Meg tudom akadályozni, hogy meghaljon? De ha valamit elrontok, akkor talán engem sem ismer meg sosem, hiszen idősebb korban levelezett velem, vagyis ment félre az a levél. Nagyon zavaros ez az egész és úgy érzem egyelőre csak sodródom az árral és próbálok haladni előre, csak még azt se nagyon tudom, hogy hová vezet az út. Nem csoda, ha finoman szólva is eléggé elveszettnek tűnök, amikor leszállok a vonatról és a térképet nézegetem, miközben rajtam kívül szinte mindenki láthatóan pontosan tudja, hogy hová tart.
Azt sem tudom kellene-e bármit vásárolnom, így próbálom a táblákat nézni. Abba az iskolába kellene eljutnom, hiszen minden bizonnyal Hayden is ott van most, tehát oda kell mennem, bár egyelőre még sejtésem sincs, hogy mit fogok mondani neki, hogy egyáltalán hogyan kezdem majd és hogy nem fog-e teljesen őrültnek nézni. A kalapos fickóra csak egy pillantást vetek, zavaromban csak lesütöm a pillantásomat, mintha attól tartanék, hogy lebukom, mert rossz helyen vagyok. Ezért csak tovább lépkedek és megpróbálok sodródni azokkal, akik most szálltak le. Talán vehetnék valamit, vagy ki kell találnom hogy jutok el az iskoláig. Visz vajon oda valami, vagy hosszú séta elé nézek az ismeretlen tájon? Talán nem csoda, hogy amikor a férfi meg is szólít majdnem kiejtem a térképet a kezemből ijedtemben, annyira a gondolataim kötnek le és persze a mérhetetlen aggodalom, hogy mi jöhet ki egyáltalán ebből az egészből.
- Mi? - kapom felé a pillantásomat, még éppen utána kapva a térképnek, amit gyorsan a táskámba gyűrök. A fickó nem tűnik veszélyesnek, sőt a kedves mosoly még megnyugtató is. Nyelek egy nagyot és próbálom gyorsan összeszedni a gondolataimat. Jól van, nagy levegő, nem lesz semmi baj. Még mugli pisztolya is van... mármint pisztolya van! Talán auror, mint Hayden. Hayden lesz. Akkor segítőkész lehet és azért érdeklődik. Megpróbálok egy mosolyt varázsolni az arcomra, ami most nem megy valami tökéletesen, de ennél többre nem futja, főleg hogy pár órája még kisírtam a szemeimet, csoda, hogy már nem vörösek, mint valami nyúlnak.
- Öhm... elnézést, én csak kissé új vagyok itt és nem igazán tudom, hogy merre induljak. El kellene jutnom az iskolába, a... Roxfortba. - oh mondd, hogy jó nevet mondtam! Túl sok információ van a fejemben és fogalmam sincs mikor keveredem bele teljesen az egészbe. - Keresek valakit, akivel beszélnem kell és ő oda jár, de nem igazán tudom, hogy merre induljak. Visz oda valami... akármi? - még sem mondhatom, hogy megy-e oda taxi, vagy busz. Elég furcsán venné ki magát és hamar kiderülne, hogy nagyon nem ide valósi vagyok, de talán tud nekem segíteni... remélem.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 37
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-28, 06:48Mallory & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


 Mallory tehát megérkezik Roxmortsba, addig a pénzeit is át tudja nézni. Mivel annak idején kapott Haydentől is három durvább érmét, be tudja azonosítani, hogy mi micsoda, és a bugyelárisban van egy piciny átváltási cimke Averytől, hogy hány sarló egy galleon, mi az a knút, ilyesmik, és egy Roxmortsos térképecske, ahol útjelzőkkel egyetemben néhány mondatos leírás, hogy mit hol kapni nagyjából. Vélhetően ezt az elsős kisdiákoknak csinálták. Persze Mallory nem tudja, de csak harmadiktól lehet a faluba járni. A szöszi most olyan, mintha egy mágikus analfabéta lenne, de ezzel nincs is gond, végülis mugli, aki most némi csalással betekintést nyerhet a varázsvilágba, a pálca szerencsére nem csak arra jó, hogy háztartási bűbájokat hajtson végre, hanem hogy lássa is azt, amit a varázstalanok elől elfednek. Szeptember vége van, a tanév már elindult, Hayden pedig ebben az időben még nem volt egyetemista sem, tehát jó eséllyel az iskolában van, tehát nem itt fog vele összefutni. Amint leszáll a vonatról, azért láthat fiatalokat, akik számára a hétköznap sem akadály, ezek Mallorynál fiatalabb tinik, de akkor mennyi idős lehet most Hayden? Gyors fejszámolgatás után olyan tizenöt körül lehet. Tehát most lehet köztük egy laza kilenc-tíz év, ami ilyen korban generációs különbséget jelenthet, de a srácnak már azért ismeri valamennyire a múltját, ez segíthet abban, hogy elinduljanak valamerre. Már ha megtalálja, és Hayden hisz is neki. Most csak Malloryn áll, hogy miket vásárol be magának, hogyan közelíti meg az iskolát. A szöszi melletti kabinból egy kalapos felnőtt férfi lép ki, az oldalán vívótőr, és egy egészen mugli pisztoly. Derűs pillantást vet Malloryra, akiről leri, hogy mennyire tanácstalan.

Sóhajtozva ücsörgök, leszálláshoz készülődök. Leticia most tizenöt éves, változó korban van, amikor próbálgatná a szárnyait, s én nem vagyok mellette. El kellett dugnom, távol a külvilágtól, hogy senki ne bánthassa, engem is beleértve. Talán majd egyszer megéri. Az ügyeim egyébként is Angliába szólítanak, van ez a kölyök, aki nagyon ígéretes már a fiatal kora ellenére is, és hát kémvadászként nem szokásom tanítványokat vállalni, mivel annyiban csalódtam már, most hosszas unszolásra engedtem a nevelőszüleinek, és legalább teszek egy próbát. Vélhetően ez is alkalmatlan, de hát ne mondják rólam, hogy nem vagyok úriember. Még Roxmortban leszállnék venni pár dolgot, ha már napokig maradok a ködös birtokon, Franciaország ennél jóval melegebb, szárazabb vidék. Megigazgatom a kalapomat, s átlépve a kabin küszöbét, a folyosón veszem észre a fiatal szőke nőt, aki nagyjából úgy fest, mint egy holdkóros.
- Segíthetek Mademoisille? Elveszettnek tűnik. Mit kell megtalálnunk. Vagy.. kit? – Kérdezek rá udvariasan, hiszen kötelességemnek érezzem, hogy mindenféle indoklás, vagy ellenszolgáltatás nélkül álljak a gyengébb nem szolgálatára.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-26, 15:55


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az utóbbi hónapokban igen sok furcsa dolgot láttam és hallottam már, de ez a mostani azt hiszem az összeset sikeresen tetőzik és fogalmam sincsen egyelőre hogyan is reagáljam le. A lányt, Mogyorót, hogy Hayden nem válaszolt és minden összekeveredett... kissé soknak tűnik így egyszerre annyi biztos. Egyelőre az édességhez sem nyúlok, csak arra figyelek, amit mond. Az is épp elég, nem hogy még a fura alakú és mocorgó édességeket is feldolgozzam.
- Értem azt hiszem. - bököm ki végül, elvéve ugyan a nyalókát, de egyelőre csak szorongatva. Olyan könnyedén beszél erről, hogy meg fog halni, pedig még csak egy kislány, előtte lenne az élet és helyette azzal töltötte az idejét hogy megpróbált minket összehozni? És talán hiába, hiszen Hayden nem válaszolt, Mogyorónak viszont nincs baja, tehát az is lehet, hogy tévedett... vagy ki tudja. Úgy fest, hogy ő mert tovább beszél, nekem pedig elkerekedik a szemem és ha eddig nem ért volna túl sok információ, hát ezt határozottan kezd lassan sokkolni. Nem csoda, hogy még mindig a nyalókát szorongatva megkövültem ölelem vissza, csak úgy automatikusan és akkor eszmélek csak fel, amikor csukódik az ajtó és szinte ezzel egyező pillanatban legördül egy könnycsepp is az arcomon, amit aztán követnek a többiek is. Nem zokogok, azt már megtettem az utóbbi napokban is egyszer, csak némán hullik a könnyem, mert még mindig nem tértem magamhoz. Azt mondja tehát, hogy meg fog halni, mindezt ilyen könnyedén és azt mondja, hogy Hayden a jövőben ott, ahonnan írt... meghalt, de itt ebben az időben él. De hát jóval fiatalabb is egyben, akkor hogyan magyarázhatnám el ezt neki, hiszen így is én voltam az idősebb, akkor most még... mennyi lehet? Tinédzser? Hosszú percekbe telik mire végre a szütyőhöz nyúlok és előkerül a levél, meg a galleonok is, meg persze a sok édesség. Nem csoda, ha a zötykölődő vonaton továbbra is csak magam elé bámulva ücsörgök és próbálok napirendre térni az sok információ felett. Hát időbe telik mire az arcomat sikerül rendbe tenni és mire elérem a célt már bár nem megnyugodva, de legalább nem sírva és a nyalókát eszegetve, szütyőt a táskámba süllyesztve Mogyoróval a vállamon szállok le a vonatról. Különös alakok teszik ezt velem egyetemben, furcsa ruhában, fura kalappal, meg sipkákkal. Bizonytalanul állok meg, hiszen azt sem tudom hová menjek. Elindulok hát előre, hátha rájövök, egyáltalán hol találom meg a mostani fiatal Haydent. Akinek még fogalmam sincs hogyan fogom elmagyarázni ezt az egész zavaros ügyet.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 333

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-11, 07:09


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A kislány halkan felnevet az oda nem illő kérdésre, mégis válaszol rá, miközben felcihelődnek a vonatra, és megtalálták azt a fülkét, amelyben majd utazni fognak. Bár Averyn nem úgy tűnik, hogy sok holmit hozott volna, tehát nem biztos, hogy sokáig marad. Mindenesetr most leül, hogy megvárja, amíg Mallory is bejön, és helyet foglal.
- Hamu. Kiskorában olyan szürkén nézett ki, de annyira édes volt ez a névválasztásotok, hogy azóta én is Mogyorónak hívom. Megszokta, és már erre hallgat. – Kipakol a pici válltáskájából egy halom édességet, amit Mallory még nyilvánvalóan nem látott, hiszen Hayden nem küldött neki ilyesmit, inkább a lány sütögette a tortákat, édességeket. Ránézésre van ott mindenféle csillogó cukor, csokoládé, nyalókat, többségük különleges színnel rendelkezik, vagy különös mágia lengi körbe.
- Sok mindent látok, olyat is, ami nem az én időmben van. Azt hiszem ez az oka, hogy nem élhetek sokáig. Mindez a tömény információ szép lassan felemészt, ez az erő.. úgy fest az egyensúly érdekében nem lehet egy kézben. Láttalak titeket, kettőtöket, akik illenének egymáshoz, csak éppen máskor éltek. Ezért.. kerestem egy rést az idő szövetén, és oda küldtem Mogyorót, amikor apa a halála előtt még beszélt egy nemlétező Mallory nevű anyukáról Haydennek. Így kaptad az első levelet. A többi azért lényegében rajtatok múlt, de örülök, hogy nem tévedtem. – Elkezdi kinyitogatni az édességeket, ő maga a cukrokat részesíti előnyben, de hátha Mallory inkább nyalókázna, felé nyújt egy epresnek tűnő példányt, amely apró tüzijátékokat lövel magából. – Az átjáró nem szűnt meg, de valaki, aki után Hayden nyomozott.. Nos.. Nem lett jó vége. Hayden ugyan el tudta pusztítani a fekete ruhás embert, de az is őt. Viszont.. még van rá remény, hogy mindezt semmissé tegyük. Általad. Keresd meg Haydent itt, és bár ezzel mindent megváltoztatsz, de lássuk be, fontosabb, hogy ne halljanak meg többen. Tudom, hogy képes vagy rá. Vagy az leszel. Nem hiszem, hogy még találkozunk, véges az időm. – Feláll, és megöleli a lányt, hogy aztán egy szó nélkül távozzon. A bagoly viszont nem megy vele. Még búcsúzóul csipog egyet, mintha örökre köszönne el a gazdájától. A kislány még a madárnak is int, majd behúzza maga mögött a fülkét. A nagy halom édesség ott marad, és egy szütyő, amiben Mallory már jól ismert arany galleonokat talál, és egy pergament, amire a következő van írva: Kedves Mallory! Többet sajnos nem mondhatok, mert nektek kell döntéseket hozni. A pénz az apától örökölt galleonjaim maradéka, most már a tiéd, akárcsak Mogyoró. Roxmorts-ban szállj le, Hayden pálcájával mindent látni fogsz. Vásárolj be, a többi pedig rajtatok múlik. Ég veled! Avery.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-09, 14:39


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mondom, hogy nem lepett meg ez az egész, vagy az, hogy a kislány tudja, hogy ki vagyok. De azok után, ami az utóbbi hónapokban történt, lassan már megszokottnak is vehetem az effélét, bár ez azért mégis csak soknak tűnik, hogy követek egy baglyot, aki egy kislányhoz vezet, miután átjöttem egy... falon. Na igen, lassan már megtehetem, hogy önként vonulok be valami diliházba, mert tényleg őrültnek gondolom saját magamat. A végén kiderül, hogy Haydent is csak képzeltem. Nem lenne annyira meglepő, hiszen senkinek sem mutattam be, senki se látta, nem is nagyon beszéltem róla senkinek. Talán csak az anyám halála miatti képzelgés ez az egész... mert már túl abszurdnak tűnik.
- És mi a neve? - mintha tényleg ez lenne a legfontosabb kérdés most, ezért végül csak megrázom a fejemet, szinte magamat beszélve le a további esetleges hasonló buta kérdésekről, és inkább a leányzóra koncentrálok. Vagy további képtelenségek következnek, vagy mond valami olyat, amiből megpróbálhatok arra gondolni, hogy nem csak én képzelem ezt az egész helyzetet, legalábbis reménykedem benne.
- De.. hogyan? Engem egyáltalán honnan ismersz? És... tényleg hogyan? - máskor élünk, mármint Hagyden és én, vagy ez a leányzó ismeri a fiatal Haydent ebben az időben? De engem honnan és akkor hogyan jött Mogyoró a jövőből? Abszurd az egész helyzet és persze már csak az is, hogy egyáltalán értelmét látom ennek az egész értelmetlenségnek, hiszen egyelőre nem sok mindent látok bele, amiben rációt lehet találni és közben mégis a lelkem mélyén remélem, hogy igaz, amit mond és hogy tényleg lehetséges a lehetetlen.
- Látó? És Meg fogsz halni? - majdnem rákérdezek, hogy ez ennyire nem is zavarja? De úgy fest, hogy nem rázza meg annyira, vagy már volt ideje feldolgozni az egészet. Persze tudom, hogy most igazából nem is ez a legfontosabb kérdés, de hirtelen azt sem tudom, hogy mi az igazán fontos kérdés, mert nagyjából az egész helyzet igen zavarosnak tűnik. - És hogyan tudnál segíteni? Hayden... nem válaszolt a levelekre, de Mogyoró visszajött, tehát nem szűnt meg az az átjáró, vagy... kapu, vagy mi, de akkor miért nem írt? - próbálok nem teljesen kétségbeesett lenni, amikor már a lényegre térünk, pedig őszintén szólva felettébb kétségbeesettnek érzem magamat, hiszen Hayden nem írt, azt sem tudom, hogy mi van vele, de ez a lány, ha Látó, gondolom lát... dolgokat. A múltat, vagy a jövőt, akármit? Nem tudom, de ha tudja mi van Haydennel az jó és ha most itt vagyok akkor gondolom tud is segíteni nekünk, csak hát az a kérdés, hogyan.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 333

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-09-02, 08:36


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A kalauz végül vállat von, ha a lánynak van jegye, akkor neki aztán teljesen mindegy, így magára is hagyja Malloryt a pici lánykával. Avery miután kezet ráztak, odavezeti a szőkeséget a vonathoz, ahol minden nehézség nélkül felpakolja a gurulós bőröndjét, és már nyit is be az egyik kabinva, bepakolászás után le is csüccsenve. Jót kacag rajta, hogy Mallory hogy ráncolja a homlokát. Megpaskolja maga mellett a bőrszéket, hogy felnőtt társnője csatlakozhasson. Amíg ez meg nem történik, addig Avery elővesz a válltáskájából egy kis csokis-mandulás kekszet s majszolni kezdi, megkínálva a másikat is.
- Igen, az enyém. – A madár most mindkettőjükre barátságosan vijjog, s letelepedik a vonat ablakába, amíg az még nem indul. – Az apukám volt Hayden mentora, Phil, ha ez a név mond neked valamit. Amikor meghalt, akkor találtam ki, hogy a tanítványának valahogy segítek. Régóta figyeltelek mindkettőtöket, magányos, sebzett lelkek vagytok, akiknek szüksége van egymásra. De most.. minden elromlott, és itt az ideje, hogy ne csak Mogyoró, hanem én is segítsek. Ha akarod. – Látszik, hogy ő amúgy nagyon lelkes, és naná, hogy segíteni akar, főleg, hogy Mallory eljutott idáig. Szinte meg sem várja a választ, máris belekezd, hiszen tudja, hogy milyen kérdések merülhetnek fel. – Látó vagyok, méghozzá azt mondják, hogy száz éve nem volt ilyen erős jós a környéken. Hamarosan meghalok, de ez ne aggasszon téged, gyógyíthatatlan a betegség. Mielőtt átlépek apához, még azt akarom, hogy sikerüljön nektek. – Ezt olyan gyermeki természetességgel mondja, mintha nem is a halálról beszélne. És persze vidoran előredől, tudja, hogy Mallorynak számos kérdése lesz, de hát legyen ez adok-kapok, mintsem kismonológ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-29, 18:57


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Elég nagy kihívás követni a madarat a fél városon át, főleg mert folyton a miatt aggódom valaki netán észreveszi, hogy egy bagoly után loholok, de nagyon úgy fest, hogy vagy senkit sem érdekel, vagy senkinek sem tűnik fel, de nem néznek rám furcsán és nem figyelik a madarat sem. Talán más nem is látja? Igen, azok után, amit az utóbbi hónapokban megtapasztaltam ez sem lepne meg már igazán. Hogy magától tud láthatatlanná válni, vagy egyszerűen csak ez valami védelmi mechanizmus, vagy lassan tényleg megőrülök és csak én képzelem ide... Hát már magam sem tudom, de amikor ezek után a vasútállomáson egyszerűen újra és újra átrepül a falon, mert hát persze elsőre nem követem... végképp nem értem az egészet. Beletelik pár hosszú percbe mire rászánom magamat. Hayden valóságos volt... annak kellett lennie, csak nem valami őrületről van szó és ha mégis, hát akkor már úgyis mindegy, maximum jól bevágom a fejemet, mert nekiszaladok egy falnak és végképp nem néznek majd normálisnak. Lassan már nem sokat veszíthetek. Így hát megteszem, lendületből próbálom venni az akadályt, azaz átjutni a falon. Persze becsukom a szememet az utolsó lépéseknél, de nem következik a várt ütközés, hanem tovább lépdelek, ezért már csak kinyitom a szememet és elképedve látom, hogy mögöttem ott a fal, előttem pedig egy réginek tűnő vonat és egy kislány, aki megszólít, miután habogva próbálok mondani valamit a kalauznak, mert hát őszintén fogalmam sincs mi az a Roxfort, vagy hol van és hogy oda kell-e mennem egyáltalán? Végül csak esetlenül bólintok, várva hogy a fickó tovább álljon, én pedig választ kapjak, hiszen értetlenkedve nézegetem a jegyet, amin egyértelműen az én nevem szerepel. Nem másé, az enyém, de hogyan?
- Én pedig Mallory... - igen ezen a ponton jövök rá, hogy felesleges a bemutatkozás, hiszen tudja a nevemet, miután névre szól a jegyem. Még mindig a homlokomat ráncolom, de azt hiszem lassan hagyhatom, hogy sodródjak az árral, ezért követem, főleg mert Mogyoró úgy köszönti, mintha... - Mogyoró a tiéd? Nem értem... ki vagy? - igen zavaros ez az egész. Azt sem tudom hová megyünk és igen sejtheti, hogy jelenleg már kismillió kérdésem van és igazából azt sem tudom, hogy milyen sorrendben tegyem fel őket, hogy mivel kezdjek. Talán ő maga kezd majd bele és magyarázza el, hogy mégis kicsoda és a madár az övé-e, vagy tud-e valamit Haydenről, hiszen miatta vagyok itt, nem igaz? Őt keresem, de ez a lány most valahová elvisz és nem tudom hová. Talán ott lesz majd Hayden, talán ő tud róla valamit, hogy miért nem kaptam újabb leveleket. Egyáltalán ő küldte a madarat? Azt hiszem érthető, ha kissé szorongva foglalok helyet és csak markolgatom a táskám pántját, várva, hogy mond valami jó hírt. De mi van, ha rossz hír?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 333

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-24, 17:42


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A bagoly vitorlázva repüli át a várost, folyamatosan rászállva azokra a kiszögelésekre, zászlórudakra, ahonnan még szemmel tarthatja a lányt, akinek így követnie kell. Az egyik buszmegállóban is jelzi, hogy hol kell Mallorynak felszállnia, majd a busz előtt olykor feltűnve megkoptatja egyszer az üveget, amikor idő van, hogy leszálljon. A végcél nem más, mint a King’s Cross pályaudvar, ahonnan az északra tartó vonatok indulnak. Végre Mallory megérkezett, csak éppen azt nem tudja, hogy most merre. A tömegben ácsorogva elsiet mellette egy páros. Egy sötét börű, igen morcos férfi, és egy vidorabb nő, láthatóan elég fontos dolguk lehet. A bagoly eddig sem zavartatta magát, hogy különösen viselkedik, talán csak Mallory látja őt jelenleg. Most átrepül a falon, és ha a lány nem követi, akkor vissza, és újra át, hogy tessék csak követni. Amint a szőkeség átlép a semmibe, akkor a már sokat taglalt 9 és ¾-dik vágányon találja magát a Roxfort Expressz előtt, és még öt perc van az indulásig a nagy óra szerint. A kalaúz lép a lány elé.
- A hölgy látogatóba megy a Roxfortba? Tehát retúrjegyet adhatok? – Kérdezi végigmérve a mugli ruhás Malloryt, amikor valaki melléjük lép, egy tizenhárom éves forma kislány, aki két jegyet tart a kezében. – Szó sincs róla, már megvettem a nővéremnek is a jegyet. – A kalauz vállat vonva tovább áll, s a kislány úgy vigyorog, mint a vadalma, amint átadja a szöszinek a névre szóló jegyet. Amin ez áll, Mallory Dawson, látogató, London-Roxfort, oda-vissza.
- Végre itt vagy. Azt hiszem rengeteg kérdésed lesz, úgyhogy foglaljuk el a helyünket. Na gyere. Avery a nevem. – Maga mögött gurulós táskát húz, s hagyja, hogy Mogyoró rászálljon a vállára, s még oda is dörgölőzzön a gazdája arcához. A kislány kuncogva kopogtatja meg a madár csőrét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-22, 17:16


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ő nem olyan, nem tett volna velem ilyet, hogy eljön, kockáztatva a testi épségét és aztán eltűnik, mert csak annyi kellett volna neki. Ahhoz túlságosan kockázatos volt és túlságosan őszinte, de most még sem jön levél és még sem kapok róla hírt és Mogyoró... nem tudom, hogy mi történt és a legfrusztrálóbb ez az egészben, hogy még csak utána se járhatok, hiszen hogyan tegyem? Kit kérdezzek meg? Ő egy varázsló, a jövőből. Ezt akárkinek elmondanám jönnének a kényszerzubbonnyal, hogy bezárjanak, amíg vissza nem szívom ezt az őrültséget, de akkor csak üljek és várjak? Várjam, hogy talán meghalt és soha az életben nem láthatom már többé, hogy még csak azt sem tudom meg, hogy mi történt vele? Ezt egyszerűen képtelen vagyok elviselni, már annyira fáj, nem csoda, ha lassan szegény madárral kiabálok.
- Miért van az nálad? - értetlenkedve pillantok Mogyoróra, hiszen az a pálca praktikus, de most nem sokat segít. - Ez nem oldja meg és nem... nem hozza őt ide. Elteszem... - sóhajtok egyet. Ha egy újabb sírási roham jön rám, biztosan elpattan a fejemben valami, hiszen fáj a fejem is már napok óta, ami érthető, hiszen ideges vagyok és csüggedt és fáradt a kevés alvás miatt. Lassan Mogyoró beszélni kezd, majd oda hallucinálom azt is. Elveszem hát tőle a pálcát, de most másképp viselkedik, a fura szellő és az arany csillagok... Értetlenkedve nézegetem, főleg hogy a bagoly kireppen az ablakon és vár, rám. Tudom mágikus világból jött, de akkor is... Megtörlöm az arcomat, belebújok a cipőmbe, a vállamra kapom a táskámat, amibe beleejtem a pálcát és már csukódik is mögöttem az ajtó. Minimum őrültnek fognak nézni, ha egy baglyot követek az utcán, úgyhogy legalább beszélnem nem kellene vele, főleg miután már bizonyította, hogy beszélni úgy sem fog.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 333

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-12, 21:41


Mallory – téren és időn át örökké

[You must be registered and logged in to see this image.]


A madár kedveskedve megcsipkedi Mallory ujjait, éppen annyira csak, hogy ne fájjon, aztán türelmesen ücsörög a helyén, élvezi, hogy itt nem kell kalickában lennie. Ha a lány végre a rosszullét után kijön a mosdóban, már a varázspálcával a csőrében találhatja Mogyorót. Igen, ez az a pálca, amelyet még Hayden küldött neki, a háztartási bűbájokra. A lány ettől még nem lett igazi boszorkány, de a srác valahogy mégiscsak megbüvölte a varázsszert, hogy Mallory kezében is működjön. Jó eséllyel amikor a lány küldött neki egy levelet, benne maradhatott a papírlapokban egy-egy szőke hajszála, ebből merített aurát a srác a jövőben, így most már Malloryt is egy piciny mágia lengi körül. Önmagában semmit nem tud, és a pálcával is legfeljebb takarítani, de akkor miért van ott a bagoly csőrétben. Ha közelebb lép, a madár a tenyerébe ejti. Amint a lány rámarkol, különös szellő söpör végig a szobán, s a pálcából arany csillagok pattognak elő. Lehet, hogy még ez is Hayden közreműködése miatt van? A lényeg, hogy a madár elrugaszkodik, és kireppen az ablakon, de mint valami kolibri, helyben szálldos, mintha várná a lányt, hogy az kövesse.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-08-08, 18:18


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Napok óta egyáltalán nem nyitottam ki. Az első pár napban még megpróbáltam kinyitni, de az idegesség annyira ráment a munkámra is, hogy semmi értelme sem volt. Hiába írtam neki most már hetek óta, az ég világon semmi hír. Nem érkezett válasz, nem tudom, hogy mi történt, hogy hol van és még csak utána sem tudok járni, hiszen a jövőben van! Jesszus, mégis hogyan gondoltam ezt az egészet? Megoldhatatlan helyzet, ha valaki olyat szeretsz, aki ha eltűnik akkor semmi esélyed kideríteni mi történt vele. Még sem kérdezhetek végig mindenkit, hogy véletlenül nem varázsló-e igaz? Annak semmi értelme nem lenne, mert végül csak bolondak néznének, ha pedig találnék is valakit, aki ismeri a varázsvilágot akár e miatt is bajba kerülhetek, netán ő kerülne bajba, pedig eszem ágában sem lenne bajba sodorni. Talán csak a kapu szűnt meg, talán... Igen, erre gondoltam, amíg aztán ma reggel be nem reppent az ablakon Mogyoró, csak épp csapzottan és levél nélkül, mintha már napok óta nem evett volna semmit. Megtettem, de már azt is idegesen és reszkető kézzel, hiszen nem tudom, hogy miért van itt és miért nem hozott semmit és még csak ki sem kérdezhetem, hiszen
- Te csak egy madár vagy! - roskadok le a földre, miután már millió kérdést feltettem Mogyorónak hasztalanul és feleslegesen, ő pedig csak nézett rám és még mindig ezt teszi, bár már közben eszik, mert ki tudja, hogy mióta éhezik már. Persze volt már ma minden, sírás, kiborulás, de valahogy akkor is ki kellene derítenem, hogy mi a fene folyik itt, hogy mi történt vele és hogy hol lehet. Nagy levegőt veszek, hogy legalább a reszketés abba maradjon és végül csak ráveszem magamat, hogy előkapjam a telefonkönyvet. Nem tudok más megoldást, megpróbálom megkeresni, hátha megtalálom a nevét, vagy hívogatom a központot, hátha kiderítek valamit a családjáról és ha nem, még mindig megpróbálhatok... nem is tudom mit. Fogadjak magánnyomozót? Egyáltalán mit mondanék neki? Mármint a fiatal énjének? 1994-et írünk, késő ősz van, lassan beköszönt a tél is és én nem tudom, hogy hogyan találhatnék meg egy fiatal fiút, hiszen ebben az időben talán tizenhat éves volt. Mesélt arról az iskoláról is, de oda én nem juthatok el, hiszen nem vagyok varázstudó és mégis hogyan magyarázom el egy tizenhat éves gyereknek, hogy szeretem és hogy a jövőbeli énje szeretni fog engem... Felpattanok a földről, ahogyan már nem egyszer az utóbbi hetekben és becélzom a mosdót. Mogyoró csak értetlenkedve néz utánam, ahogyan kiadom magamból a reggelim maradékát is. Az idegesség, ráment már a gyomromra is, nem csoda, ha gyakran vagyok rosszul, nem igaz?

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-06-02, 14:40


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

A reggeli bár ínycsiklandozónak tűnik, és minden erőmre szükség is van, viszont a közös képekről nem szívesen mondanék le. Eleve úgy állítom be a gépet, hogy mindenből két példányt köpjön ki, hiszen nem csak én fogok hiányozni neki, hanem ő is nekem, így a magányos hónapok, sőt, akár évek alatt mindketten elő tudjuk majd venni a most készült sorozatot. Remélem azért, hogy nem fogunk beleőszülni, mire valóban együtt tudunk lenni, mert egyértelműen ő az életem legnagyobb kincse, de rossz lenne, ha eleve a közös életet külön kéne töltenünk.
- Oh, nekem nincsenek találmányaim, én csak nyomozok.. – Felelem vigyorogva, neki mint csecsemőnek a témában minden vicc új. Vagyis nem sok köze van a varázsvilághoz, csak általam, így nem csoda, ha mindenen ilyen édesen meglepődik. Ám ahhoz képest, hogy ebben különbözőek vagyunk, sosem néztem le, számomra igenis jól esett, hogy küldözgette a sütiket, és egyéb finomságokat a Mogyoró-postán keresztül, én már attól boldog voltam, nem kellett máshogyan lenyűgöznie. Mégis megtette, amikor kiderült, hogy élőben milyen csinos, bájos teremtés. Nehéz lesz most a visszaút. Megmutatom, hogy melyik gombot kell lenyomni, szerencsére ebben nincs nagy meglepetés, mert a varázslatos tulajdonságait leszámítva a masina teljesen hagyományosan működik, van rajta időzítő is, meg minden. Amikor beállítottuk, csinálunk néhány cuki képet, és talán az emlék kedvéért néhány pikánsabbat is, amolyan ölelgezős, csókolózásat, hogy alaposan fel tudjuk idézni, hogy mi is történt most itt köztünk. Aztán jöhet a finom reggeli, gyakorlatilag a nevelőanyámon kívül Mallory az első, aki reggelit csinál nekem. Szintén mérföldkő. Aztán feltápászkodunk, hogy nehéz szívvel induljunk el az időkapuhoz, a seprűm szerencsére nincsen olyan rossz állapotban az előző vihartól, hogy ne lehessen használni a visszaútra. Így hát egy utolsó búcsúcsók, aztán irány a saját időm, hogy repesve várjak rá, hogy ismét közeledjen egymáshoz a két idősík.

//Nagyon imádtam őket, folytatása következik//


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-27, 16:34

(Másnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy nem kellene aggódnom, vagy legalábbis nem kellene nagyon látványosan kimutatni, hogy mennyire fogok aggódni érte, de az a helyzet, hogy ez ellen nem sok mindent tehetek. Lássuk be, én itt biztonságban vagyok, ő viszont igenis veszélyes útra készül vissza a jövőbe. Azért idefelé és kifáradt, ahogyan Mogyorót és megviselte minden út, amit megtett ide, tehát visszafelé se lesz sokkal egyszerűbb. Ezért jó eséllyel addig alig alszom majd, amíg meg nem érkezik az első levél, hogy jól van és rendben visszatért. Aztán nincs más, mint a várakozás, egy újabb alkalomig, vagy amíg az időink össze nem érnek. Már csak egy kérdés van, mit beszéljünk meg arra az esetre, ha ne adj isten még sem jön levél, ha aggódnom kell történt velem, vagy netán mi lesz akkor, ha megszűnik az átjáró, esetleg Mogyorónak esik valami baja. Mielőtt elmegy erre is ki kell térnünk. Valami fix pont kell... valami, amitől jobban érzem magamat és talán egy fokkal többet tudok majd aludni, mint amire jelenleg kilátás van.
Végre megérkezik, addigra a reggeli is készen van. Nem tehetek róla, de persze azért egyre közelebb van az indulás, így az én szívemet is egyre erősebben nyomja az aggodalom terhe, csak amikor előkerül a gép, majd a kép akkor kerül őszinte mosoly az arcomra.
- Hogy miket ki nem találtok! - persze ezt rá értem és a varázslókra, hiszen ilyesmit se láttam még sosem. Már az apróságok is meglepőek voltak, amiket küldött, na de ez... Őszinte a mosolyom legalább végre, így hát odalépek hozzá és átkarolom a nyakát. Igen, közös képekkel azért mégis csak jobb lesz, visszanézhetem őket, amikor csak akarom, talán jobb megnyugtatnak majd. - Hogyan kell elindítani? - ha elmondja akkor jöhetnek is a képek. Persze ennie is kell, de ez legyen az első, maximum egy kicsit kihűl a rántotta, de ennyi most belefér. Ha készen van, akkor jöhetnek a képek, amennyi belefér, amin átkarolom, amin átölel, amin csókot váltunk. Egy kép segít megjegyezni a pillanatokat és lássuk be talán még hosszú hónapok telnek el mire újra találkozunk, legalábbis számomra, ezért tényleg jól fognak jönni a képek és ez legalább a kedvemet is feldobja kicsit.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-16, 20:37


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Miközben összesimulunk, a füleihez simítom a haját, egyszerűen nem tudok betelni a szőke tincseivel, és a formás pofijával. Mallory egyértelműen olyan lány, aki még kócosan is gyönyörű, smink nélkül, természetes szépség. Még lisztesen is, ahogyan az adomázás szintjén ezt örökké felemlegetjük. Ő különcnek tartja magát, én viszont vaknak mindenkit, aki nem fogékony a külsejére, s a bájára. Igaz, hogy a külső nem minden, hiszen azzal a Peterrel valóban nem illettek össze, de azt hiszem Winter pocsék példájából kiindulva az lehet az igazán aranyos, aki kedves, gondoskodó, mint az én szerelmem, hiszen neki az arcára is kiül, hogy mennyire odavan értem, s ennél komolyan tuning nem is fog kelleni, de még van számára egy utolsó meglepetésem, ha megvagyok a zuhanyzással.
- Tudom édes Mallory, úgyse tudnálak lebeszélni az aggodalmaskodásról, akkor pedig elfogadom, jó ez így. – Bólogatok, hiszen rendkívül üdítő, sőt újszerű élmény, hogy valaki tényleg a párjának hív, gondol, ilyenre Winternél aligha volt precedens. Vele csak úgy összejártunk, a nyilvánosság kapcsán mutatkoztunk együtt, de úgy érzelmet sosem véltem felfedezni a részéről. Sajnos itt a név kötelez, nomen est omen volt a helytálló, hiszen ő volt a jégkirálynő. Vajon a Mallory mit jelent? Angyaltündér?
- Sietek! – Azért most mellőzöm a közös zuhanyzás felvetését, végtére is itt volt nekünk az az éjszaka, meg egy kicsit még hajnalban is, tehát volt vagy két szerelmeskedés, nem lehetünk telhetetlenek. Ezúttal az erőmre lesz szükségem, hogy épségben visszatérjek az időkapun át, nem áldozhatjuk fel a hosszútávú kapcsolatunk a rövidtávú oltárán. Azért még megölelgetni szabad őt, amikor kijöttem! Azért érzem bőven a finom illatokat, ahogyan terjengenek a lakásban. Attól nem kell félnem, hogy üres gyomorral vágok neki a visszaútnak. Mégis, amikor kilépek átöltözve, akkor nem a reggelit támadom be, hanem egy fényképezőgép van a kezemben, egészen átlagosnak tűnik, de korántsem az.
- Nos készültem egy kis aprósággal. Természetesen nem mutathatod meg őket senkinek. Magunkról csinálhatunk egy kis sorozatot, és.. meg fogsz lepődni drágám, mozognak!  – Leteszem az egyik polcra, és viccesen befeszítek előtte, mire a gép kattan, és kinyomja magából a mozgóképes, bűbájjal megbűvölt fényképemet. Átadom, és vigyorogva várom az áll leesést.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-10, 14:54

(Masnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az lenne az igazán jó, ha maradhatna még, de tudom, hogy ezzel nem kockáztathatunk, mert ha nem jut vissza, ha baj történik miattam, az önzőségem miatt... Azt egyébként sem viselném el, tehát muszáj mennie, csak még tudnom kell, hogy mennyi időt tölthetünk együtt, mert tudom sok nem lesz, de legalább még itt a reggel, esetleg a reggeli, aztán nekem más nem marad, mint az aggodalom, hogy szorítsak neki, gond nélkül hazaérjen és minden rendben legyen. Remélem, hogy így lesz, muszáj így lennie. Annyira nem lehet kegyetlen a sors, hogy azok után, hogy találkoztunk, hogy együtt lehettünk legalább egy kis időre elveszi tőlem. Újra találkozunk majd még és tudom, hogy én képes leszek várni rá, sőt ez igazából nem is lehet kérdés.
- Ki fog ugrani a szívem a helyéről azt tudod ugye? - hát igen nem sok effélét láttam már, csak azt a pár varázseszközt, amiket küldött, de ennyi, de hogy átmegy egy kapun, hogy seprűre ül... hogy repül... hát az biztos, hogy frászban leszek majd rendesen, hogy nem esik-e baja, főleg mert azt tudom jól, hogy mennyire megviseli az utazás, az jól látszott, amikor megérkezett.
- Addigra kész lesz a reggeli, hogy te is készen leszel. - azért persze nem tudom megállni, hogy ne pillantsak rá, sőt ne nézzem végig, ahogyan eltűnik a fürdőszoba felé. El akarom raktározni a pillanatot, a képet a fejemben, hogy minél tovább megmaradjon és ehhez az kell, hogy minél tovább nézzem, amíg el nem tűnik. Aztán én magam is felkelek szépen, hogy kibújjak a takaró alól. Megborzongok, de felkapom a köntösömet és elindulok a konyha felé, hogy összedobjam az omlettet. Hamarosan már kellemes illatok szállnak felfelé, amire készen van már a friss illatos reggeli várja, bár a zsemle másnapos, viszont még akad friss sütemény, amit éjszaka sütöttünk, azt is ehet mellé, ahogyan én is fogok. Persze azért egy csepp gondterheltséget, aggodalmat, szomorúságot láthat az arcomon. Akárhogy is nézzük egyre vészesebben közeledik a pillanat, amikor mennie kell.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-05-01, 09:09


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Olyan jó meleg, és kellemes tapintású a teste, meg kéne ezt ismételnünk minden éjszaka, erre ki tudja, hogy milyen sokáig kell várnunk. Rémes! Cseppet sem zavar, ahogyan odacsókol a számra, maximum nem mélyítjük el, de a lényeg, hogy ha mondjuk ő lesz életem párja, ez akár mindennapos is lehet majd egyszer, ha végre sikerül megoldanunk ezt az időt átívelő brutális távolságot. Ő a szerelmem, így voltaképpen ha együtt ébredünk, nem létezik olyan, hogy szájszag, csak közelség, imádat, boldogság. Azt hiszem ez az a pont, ahol végleg lezárásra került bármi is Winterrel, már van értelme reménykedni, hogy az utamnak a végén igazi boldogság vár, egy olyan lánnyal kéz a kézben, aki pontosan érzi, érti, hogy mire van szükségem. Akár most is folytatnám a szerelmeskedést, de a logika mást kíván, egyrészt nem is tudnánk abbahagyni, másrészt félő, hogy lecsúszok az időkapuról, aminek fene tudja, hogy milyen következményei lennének. Meg hát erőt sem ártana szereznem, ami lelkileg rendben van, de ha testileg lefárasztom magamat, akkor lehet, hogy otthon egyszerűen felrobban a szívem.
- Akkor legyen egy omlett, aztán indulok. Ha szeretnéd, kísérj el, és megmutatom a seprűt, legalább láthatsz varázsolni, meg drukkolni. – Lehet, hogy majd aggódik ahogyan küzdök a cibáló varázsszéllel, de legalább megnyugodhat, ha sikerül átlépnem rajta.
- Gyorsan letusoljak, amíg összedobod? – Huncut a tekintetem, akár mindketten együtt mosdathatnánk egymást, bár annak tényleg komoly lassító hatása lenne. Áh nem, nem szabad elcsábítanom magammal, mert nem kerülhetünk bajba. Egy utolsó pusszantás a szájára, majd kicsúszok mellőle, hogy nagyot nyújtozva elinduljak a fürdőszoba irányába.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-29, 20:27

(Masnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bár így maradhatnánk és ez a reggel el se múlna, de tudom, hogy el fog és neki el kell majd mennie. Nem akarok most erre gondolni, csak figyelni, ahogyan alszik és szuszog mellettem és megjegyezni, sokáig elraktározni magamban, hogy ne felejthessem el, hiszen nem tudhatjuk, hogy mikor ismételhetjük meg újra. Nem tudhatjuk, hogy mikor jöhet el, ha egyáltalán még eljöhet és pont e miatt nem is szabad most erre gondolnom, neki sem, csak élvezni az együtt töltött pillanatokat, legalábbis azt, ami még van belőle. És ezt is teszem, ezért láthat mosolygósan, amikor ő is kinyitja a szemét, de még sem tudom megállni, hogy legalább tudjam mire számíthatok, hogy mikor kell indulnia, hogy még mennyi időnk van egyáltalán együtt. Így azért jobb lesz, ha tudom, hogy mivel számoljak.
- Eszem ágában sincs, már tegnap kitettem a táblát, hogy ma zárva leszek... reméltem, hogy maradsz. - odahúznia sem kell magához, önként bújok oda, ha már felébredt, akkor nem kell csendben maradnom, ne hogy miattam ébredjen fel. Valahol reméltem, hogy maradhat éjszakára és szerencsére végül így is lett, de biztos nem lehettem benne. Maximum azért nem nyitottam volna ki, mert pocsék a kedvem a miatt, hogy már nincs itt, tehát így se úgy se lett volna nyitva ma a bolt.
- És gondolom oda még el is kell érned, de olyan nehéz ez... - csak sóhajtok egyet és a mosolyom is szolidabbá válik annak ellenére is, hogy fölém kerekedik. Most csak át akarom ölelni, érezni az illatát és kiélvezni a pillanatot, amíg még lehet. Enni egy reggelit és... amíg tudom elkísérem, persze odafent ez már nem fog menni, ha repülnie kell a kapuhoz. - Egy omlett reggelire? Hogy legyen erőd. - odacsókolok a szájára, pedig jó eséllyel mindkettőnknek pocsék lehet a lehelete, de vannak esetek és pillanatok, amikor egyáltalán nem számít az ilyesmi, az ember észre sem veszi.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-19, 20:19


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 

Az egész éjszakáról persze szó sem lehetett, hajnalban mégiscsak elnyomott az álom. Többszöri szerelmeskedés, ezt valóra váltottuk, mégis a lelki része volt a megnyugtatóbb, átölelni, megfogni a kezét, együtt ringatni. És persze beszélgetni nagyokat, hiszen így volt az igazi. Baromi sokat leveleztünk már, ám ott várni kellett a válaszára, itt viszont azonnal jött minden, mintha vívtunk volna. Aztán voltak nagymonológok, amik nem fértek bele a levelekbe, bármennyire is szeretjük egymást, találkoznunk kellett, legalább egyszer, hogy átszakadjon az utolsó gát, amely még köztünk állt. Most már nincsen mese, az egymáséi leszünk, amíg világ a világ. Nem számít, hogy mennyit kell várnunk, lehet, hogy a kis csalafinta is ezért erőltette, hogy férfiként maradandó emléket kapjak belőle. Ha eddig sütiket küldözgettet, most meztelen képeket fog? Nem csoda, hogy vigyorogva ébredek fel. Bármennyire is fáradt voltam tegnap a téridő utazás mellékhatásaitól, azt mintha elfújták volna. Vár még rám a visszatérés, ám már sokkal elviselhetőbbnek fogom érezni, hiszen tudom, hogy a szerelmem majd egyszer rámtalál. Végigsimítok a haján, amikor kinyitom a szememet, és nem álom volt, itt van ő velem.
- Szépjóreggelt..! Ugye nem nyitsz ki ma reggel? Bár nem akarom rontani az üzletedet. – Húzom oda magamhoz, hogy legalább a feje búbjára nyomjak egy puszit, így fogmosatlanul ki tudja, hogy mennyire viselne el, Winter nagyon kritikus volt. Ég és föld a két lány!
- Van még pár órám, de szerintem nem sok. Nem tudom, hogy mennyi időre nyílt meg az időkapu olyan nagyra, de érted szívesen kockáztatok. – Gyűröm most magam alá, de csak azért, hogy elraktározzam magamban a látottakat, hogy még nézhessem egy picit..

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-15, 18:32

(Masnap reggel)


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Fenn akartunk maradni egész éjjel, de azért ez még sem olyan egyszerű, még akkor sem, ha jó a társaság, meg aztán az együtt alvásnak is meg van a maga szépsége, még ha tudod is, hogy azzal csak időt pazarolsz, de mégis olyan meghitt és békés. Nehéz eldönteni, hogy bánom-e vagy sem, amikor kinyitom a szememet. Odakint már süt a nap, délelőtt lehet, talán már a délhez is közel vagyunk, hiszen azért elég sokáig voltunk fenn, valamikor hajnalban nyomott csak el az álom, miután beettünk és eldőltünk az ágyban beszélgetni még kicsit. Végül nem sikerült olyan sokáig, amíg szerettük volna, de nem is baj, olyan kellemes arra ébredni, hogy itt fekszik mellettem, békésen szuszog, az egész arca olyan kisimult és nyugodt. Bár minden reggelemet... délelőttömet így kezdhetném! Csodálatos lenne, de tudom, hogy erre nincs lehetőség és még mindig nem akarok erre gondolni, mert tudom, hogy fájdalmas lenne, hiszen iszonyatosan fog hiányozni, így csak még jobban, bár megmarad a csodás emlék, az éjszaka, a tegnapi nap, de egy emlék még sem olyan, mint ha újra és újra meg tudnád ismételni. Még sem keltem fel, pedig tudom jól, hogy hamarosan indulnia kell majd, nem maradhat itt sokat, mert az idő vonalával nem játszhatunk, meg aztán a saját idejében hiányolnák is.
Még megmoccanni sem akarok, inkább csak így oldalt fordulva nézem őt, ahogyan csendesen szuszog. Nem akarom felébreszteni, és amíg magától fel nem ébred nem is fogom. Kezdek ugyan éhes lenni, de nem vészes és még azt sem tudom lesz-e ideje egyáltalán enni valamit.
- Sss! - csak Mogyoró csivitelése töri meg a csendet, halkan pisszegem le, valószínűleg ő már éhes lehet, de egy kicsit azért még csak kibírja.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-04-06, 13:00


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+

Winterrel annyira más volt ez az egész, ő gépiesen csinálta, mintha csak túl akarna esni a dolgon, és egyértelműnek vettem, hogy velem van a baj. Talán olyan szempontból volt ez igaz, hogy sokkal gyorsabban rá kellett volna jönnöm, hogy nem illünk össze, és döntést hozni a szakításra. Ehhez képest Mallory minden pillantásából, kéjes nyögéséből sugárzik, hogy nem csak élvezi mindezt, hanem szerelmes is belém. A testünk úgy forr össze, mintha egész életünkben erre gyakoroltunk volna. Ami persze képtelenség, nekem csak a már említett mardekáros lány volt, és neki se lehettek túl sokan az életében, mégis, mintha minden ehhez a pillanathoz vezetett volna. És a hangja.. oly édes, ahogyan zihál rajtam.. Mintha még ez is növelné az én élvezetemet, lassan már nem is tudom, hogy lehetnék-e keményebb, ahogyan markolom a csípőjét, épp csak annyira, hogy tudjon még mozogni az ujjaim között.. Behunyom a szememet, hogy még inkább átadjam magamat az ellazulásnak, s a gyönyörnek, amely érzem, hogy rögtön utólér. A mellkasunk többször összesimul, ez most nem a csókok időszaka, hiszen biztosan elakadna tőle a lélegzetünk. Egy pillanatra beletúrok a szőke tincseibe, mert érezni akarom a selymes fürtöket, s ahogyan a villámgyors tempó közepette megfeszül, vele egyszerre tör ki belőlem az élvezet, egyenesen az ölébe, hogy még pár taktus erejéig együtt mozogjunk, kihasználva az enyhe remegést, amely mindkettőnket átjár.
- Én is.. szeretlek! – Ismétlem vissza, ahogyan pihegünk immár nagyokat szusszanva, s össze is nézünk. Na ezek után vajon jöhet-e pihenésképpen a süti?
 
//Nagyon cuki voltak^^//


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-28, 19:58

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem akarok most arra gondolni, hogy ez egy távkapcsolat, hiszen az azt jelentené, hogy bele kell gondolnom holnap már nem lesz itt. Csak a most számít és ez a pillanat, a mai éjszaka, ami együtt tudunk tölteni, az összes többi teljességgel lényegtelen és nem is akarok most arra gondolni, hogy véget ér. Igen sajnos el kell majd mennie, de addig lehet egy tökéletes napunk, amire még sokáig emlékezhetünk, így persze még jobban fogja várni mindkettőnk a következő találkozást, viszont egyben talán könnyebb lesz várni, mintha erre se lett volna esélyünk.
Lassan pedig már gondolkodni se nagyon tudok, egyszerűen csak az ösztönök vezérelnek, ahogyan a vállába kapaszkodom és egyre gyorsabban mozgok. Tökéletesen passzolunk minden szempontból, hiszen könnyedén tudok csókot lehelni az ajkaira, még csak lehajolnom sem kell hozzá, ahogyan neki is könnyű elérni minden részemet. A csípőm tempója egyre gyorsul, amíg már a zihálás is egyre többször vegyül kéjes nyögésekkel, hogy aztán már arra se tudjak odafigyelni, hogy megcsókolhassam, vagy ő engem, hiszen érzem, ahogyan a hullám végigsöpör a testemen a fejem búbjától egészen a lábujjam végéig, én pedig csak kapaszkodom, mintha attól félnék, hogy elszállok, de persze nem állok meg, hiszen még ő is hátra van és persze minél tovább mozgatom a csípőmet, annál tovább tart az érzés is. Csak a majdnem sikolyszerű nyögésből sejtheti és talán érezheti is a testem megfeszülését, hogy átlendültem a holtponton, de érzem én, hogy már neki is csak másodpercei vannak hátra, talán tökéletesen időzítünk majd.
- Szeretlek... - halk suttogás csak, amire telik és ha ő is elérte a célt hát lelassulok, hogy az ölében maradjak, csak még néhány pillanatig, amíg kifújjuk magunkat. Kétlem, hogy túlságosan nehéz lennék számára, de egy csók, egy ölelés, az összefonódásunk, minél tovább ki akarom élvezni, hogy elraktározhassam magamban az édes pillanatot.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-22, 06:02


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
És még mondja valaki, hogy a távkapcsolat nem működik. Működik, ha két ember úgy igazán szereti egymást, megvan a közös érdeklődés, a másikra hangoltság, a bizalom. Nálunk ez nagyon is megvolt, de kétségkívül számított, hogy külsőleg is nagyon bejön. Bár ha belegondolunk, nyilván először a lelkébe szerettem bele, tehát ahogy ő mondja, lehet, hogy elmegyek mellette az utcán, ha nem ismerem. Bájos, nagyon bájos, én viszont Winter mellett olyan nyuszi lettem, hogy úgysem szólítottam volna meg. Ez így volt az igazi, hogy tényleg megismerkedtünk, ráláttunk a másik viszontagságaira, és felismertük, együtt sokkal boldogabbak lehetünk. Ha másnak különc, hogy Mallory ilyen, nekem maga a tökéletesség. Azt hiszem pont azt az otthoni meleget tudná megadni, amire mindig is vágytam szülők, vagy érzelmes kedves híjján. Persze vannak nevelőszüleim, de azok mégsem az igaziak, és már évek óta egy óceán választ el minket. Nem is nagyon tudok megszólalni, amikor mozogni kezd rajtam, s igaza van, nem tudunk komolyabb csókban összeforrni, mert akkor komolyan veszélybe kerülünk, hogy megfulladhatunk, most csupán egy-egy elszórt puszié a szerep, hogy valójában az egész testünk együtt kezdjen mozogni. A csípője körzésétől megfeszülök, s újra elernyedek, kidolgozott mellizmaim akár egy szoboré, oly tisztán kivehetőek. Kedves, de mégis határozottan simogatással markolom meg a keblét, hiszen oly bájos, tökéletesen apró, tényleg el kell raktároznom az elmémbe a közös éjszaka minden egyes pillanatát. Lehet, hogy így még fájdalmasabb lesz a távolság? Lehet, hogy évekig nem találkozunk? Így azért biztos, hogy nem fogok másra fanyalodni, ő pedig eleve nagyon tartózkodó lány, szegénynek rémes kapcsolatai lehettek. Ha külsőleg szemlélném az adott jelenetet, azt kellene mondanom, hogy egész életemben erre vártam. Egy lányra, aki mindenét odaadja nekem, s akinek én sem tartozhatok a saját érzéseimmel, figyelmemmel. Belőlem is komoly zihálás tör fel, úgy tűnik, annyira kívánjuk már egymást, hogy ebből hamar főzőcskézés lesz. Érzem, ahogyan ráfeszül az az édes hús, mintha direkt így szabták volna, nekem pedig adott a lehetőség, hogy ficánkoljak benne.

i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mallory Dawson
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 58

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-15, 11:59

18+


Hayden & Mallory
A találkozások általában olyankor történnek, amikor valamilyen határhoz érünk: a lelkünknek meg kell halnia, hogy újjászülessen.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eddig sem érdekelt különösebben a kora, csak az, hogy együtt lehessünk végre és ez is megadatott, számomra ez az igazán fontos. Talán igen fiatalabb, de nem sokkal akkor hát miért is számítana ez abban az esetben, ha egyszer szeretjük egymást és ez már rég nem kérdés. Az a sok levél, tényleg életben tartottak az utóbbi hónapokban, mintha csak ő lett volna a megváltás anya halála után és persze eleve ő volt az, aki megmentette a boltomat is, ha nincs a segítsége akkor most nem is lehetnénk itt. És már az sem sokkol, vagy lep meg, hogy itt ez a varázslóvilág, ami az egészhez jár, maximum többet kell aggódnom érte, mintha egy olyan alakkal lennék, mint Peter volt, de ennyit vállalok azért, hogy amikor végre lehetőségünk lesz majd rá, akkor együtt lehessünk.
- Nem csak enyhén és... nem csak a bizalmam. Összetörted volna a szívem, de... ezt te is tudod. - csak halványan mosolyodom el ezúttal, hiszen szeretem tudja jól és nem is csak az lett volna a lényeg, hogy mennyire csökken az önbizalmam, ha csak azért kell neki ez, hogy megkapjon. Nem, a szívemet törte volna darabokra és az sokkal jobban fájt volna, mint bármilyen más jellegű kihasználás. De nem tenne ilyet, ő ennél sokkal-sokkal érzelmesebb és kedvesebb és ezért nem is volt kérdés, hogy ha végre itt tud lenni, akkor nem hagyjuk ki az alkalmat.
- Sorsszerű... - suttogom még, hiszen tényleg olyan ez az egész, mintha csak Mogyorónak be kellett volna teljesítenie ezt az egészet, mintha tényleg azért tévedt volna el, hogy mi találkozhassunk, mert erre volt mindkettőnknek nagy szüksége. Végül is tényleg így volt, kellett nekem és neki is kellett ez most és itt is vagyunk, én pedig szépen elhelyezkedem rajta egy halk sóhajjal vegyített nyögés kíséretében. - Tudom... - ennyi most elég, halk suttogás a válasz a vallomására, de hát tudja jól, hogy így van, hogy én is szeretem, már kimondtam azzal is, hogy ha kihasznált volna, hát nem is tudom hogyan lettem volna képes kiheverni egyáltalán. Végül persze lassú mozgásba kezdek, aminek hál a sóhajok egyre gyakoribbak lesznek. Tényleg tökéletesen passzolunk, hiszen még csak lehajolnom sem kell azért, hogy megcsókolhassam közben. Na persze épp csak egy röpke pillanatig, hiszen ahhoz túlságosan szaporán veszem a levegőt, hogy most képes legyek hosszú csókba mélyülni. Maximum a dolgok végeztével.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hayden Harper
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké 2017-03-11, 16:09


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mallory & Hayden

people change and forget to tell each other

 
18+
 
Nem számít, hogy hány évesek vagyunk, az sem baj, ha ő az idősebb.. A külső csak hab a tortán, már akkor szerettem, amikor nem tudtam, hogy is néz ki. Olyan társra volt szükségem, aki odafigyel rám, akinek nem derogál időt szánni arra, ami nekem fontos. Komoly felkészülés kellett, hogy a kezdeti ismeretlenségből kinyúljunk egymás felé, a süteményein keresztül megérezzem azt a gondoskodó szeretet, amivel odafigyel rám. Lehetett volna egy negyven éves háromgyerekes anyuka is, de nem, korban egészen illik hozzám, még akkor is, ha a lányok érnek hamarabb.. De ha már mindketten felnőttek vagyunk, lényegében ez miért is számítana? Találkoznunk kellett, legalább egyszer. És itt most nem számít, hogy előzőleg nem volt fizikai kontaktus, talán sosem látjuk egymást, de akkor ebbe az éjszakába kell belesüríteni egy életnyi szerelmet. Nem kapkodnánk, mégis, meg akarjuk ízlelni a gyönyört, hátha már többször nem is lesz rá alkalom..
- Akkor enyhén szólva elszállt volna a bizalmad..? Nem, nekem ez kell, nem valami.. futó izé. – Mosolygok rá vissza, és annak ellenére, hogy lehet, hogy csak egy éjszaka áll a rendelkezésünkre, a lehető legmesszebb állunk a futó viszony fogalmától. Még ilyen rövid idő alatt is sokkal tartalmasabb lehet köztünk, mint bármilyen flörtölés. És bár nem látok a fejébe, de ha visszatérünk a levelekhez, legalább már tudunk pikánsak is lenni, felemlegetni ezt az éjszakát. Remélhetőleg mielőbb lesz módunk ismétlésre.
- Igazából.. Mindenkinek más a szép. El sem tudom képzelni, hogy ronda is lehettél volna. Az enyém vagy.. és ennek így kellett lennie. – Nyögök fel, amikor olyan tökéletesen rámcsusszan, hogy csoda, hogy nem érzem máris a fellegekben magamat. Mégsem kezdünk azonnal bele a mozgásba, ez most egyben lelki pillanat is. Tökéletes! A vágyam mégsem kezd el lohadni, sőt érezheti is a pulzálást, ahogyan előrehajolok, és a homlokához tapasszam a sajátomat. – Szeretlek! – Suttogom, és érzem, hogy ez bizony röpke szerelmeskedés lesz, de nem is baj, hátha még lesz időm töltődni a visszaút előtt. Nála a labda, én csak segíteni tudok. A fenekét fogom meg, s a hátát, hogy megtámasszam, aztán vigyorogva bólintok.


i want to love you|| [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Vissza az elejére Go down

Mallory & Hayden - Téren és időn át örökké

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Hayden G. Evans

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Idõnyerõ-