Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Kang Eun-kyung

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Kang Eun-kyung
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Kang Eun-kyung 2016-07-17, 09:38Kang Eun-kyung

[You must be registered and logged in to see this image.]
"The hardest thing in our life is to find what makes us happy. But when we finally find it, we have to fight for it. I fight for my friends, for my family and for myself."

Főkarakter: Titkos
Teljes név: Kang Eun-kyung
Születési hely és dátum: Szöul, 1979, november 15.
Csoport: Mardekár
Patrónus: Fehér tigris
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: 8. évfolyam, Ereklyevadász
Képesség: -
Mágikus adottság: -
Kiemelkedő tudás: Bájitaltan – Kiemelkedő, Számmisztika – Kiemelkedő, Bűbájtan – Tehetségtelen
Kihez tartozol?: Saját karakter


Jellemed kifejtése

[You must be registered and logged in to see this link.]


Ez attól függ, kivel beszél. Mert ha szüleivel, akkor tisztelettudó, rendes és kedves. Sose bántana meg senkit, mindig illedelmes és udvarias, kifogásolhatatlan a viselkedése. A szülei egyetlen büszkesége, így természetes, hogy a jól tanuló, művészlélek a családja és a barátaik előtt. Had irigykedjenek csak a többiek, hogy ő milyen tökéletes lányka. Valóban jó tanuló, ehhez nincs kétség, csupán néhány olyan tantárgy van, ami gyengébben megy neki, de olyankor megkéri egy barátját, hogy segítsen neki. Vagyis többnyire a Hollóhátas barátait. Saját házából nem igazán szeret ismerkedni, lévén, hogy Mardekáros és magáról tudja, hogy bennük nem szabad megbízni, így inkább a többi házból gyűjt maga köré kedves ismerősöket. Szeret táncolni és énekelni. Gyakran saját maga szerez dalokat és csinál hozzájuk koreográfiát. Fuvolán és hegedűn tud játszani, más hangszerhez nem nagyon ért, de jövőben szeretne megtanulni dobolni, és zongorázni, ha lesz rá lehetősége. A tánc terén mind a társas és az egyediben otthon van, bár jobban szereti az utóbbit. Koreában volt egy csapata is, akikkel versenyekre járt, az már régebben volt, nem is tartják a kapcsolatot a lányokkal.
Ha az iskolatársaival áll szemben, akkor gyakran tűnhet egy üresfejű libának, aki mindenkinek csak szenvedést okoz. Miután egyke, magát mindig fontosabbnak tartja, mint a körülötte lévőket. Hogy miért tűnik ostobának? Igazán egyszerű. Melyik srácnak kellene egy okoskodó lány? A férfiak jobban szeretik azt hinni, hogy ők az okosabbak, ő pedig eleget tesz ennek, így játssza a butát. Azonban nem akarja, hogy mindenki rosszul érezze magát a környezetében, szimplán könnyen fel lehet húzni és olyankor annyira elborul az agya, hogy kiabálni kezd és lenézően beszél a másikkal. Ugyanakkor haragtartó is, így jobb nem felbosszantani, mert vagy kitalálsz valamit, hogy kibékítsd, vagy egy életre megbánod. Tud verekedni, ráadásul nem is utolsó a harcban, még kicsiként tanult önvédelmet, azóta pedig csak fejlődött és előszeretettel alkalmazza tudását azokon, akik megbántják, vagy kigúnyolják.
A barátaival szemben tud csak igazán önmaga lenni. A sértődékeny, de aranyos lány, aki segít, ahol tud. Számára a szerettei a legfontosabbak, így őket mindenáron megvédi. A barátai is van, hogy felidegesítik, de náluk sokkal jobban reagál, és sosem szólna be nekik. A tanulásban is igyekszik másoknak segíteni, ha kell és persze örömmel meg is teszi. Alapvetően egy rendes csaj, csak nehéz megtalálni vele az összhangot és keveseket enged közel magához.Megjelenés

[You must be registered and logged in to see this link.]


Miután koreai, ezért szemei vágottak és aprók, de ez őt sose zavarta, büszke a származására, ráadásul nem ő az egyetlen ilyen az iskolában, így nincs is mit szégyellnie. Nem kifejezetten magas, sőt inkább alacsony, mindössze százhatvannyolc centivel büszkélkedhet, amit egy tűsarkúval told meg, hogy magasabbnak látsszon. Így is azonban csak a száznyolcvan az a magasság, amit meg tud ütni, egyszóval a legtöbb fiúnál sokkal kisebb. De ez talán nem is baj, hiszen ki kedveli, ha alacsonyabb nála a pasi, ugyanakkor a legtöbb srác szereti a magas lányokat, ő pedig nem tartozik közéjük sajnos. Haja hosszú, eredetileg egyenes, de néha behullámosítja, hogy szebb legyen. Az eredeti hajszíne sötétbarna volt, de az óta már volt neki vörös, fekete is, most pedig éppen szőke. A írisze ugyan csak sötét árnyalatú. Szereti a szemeit fekete sminkkel kihúzni, ajkaira pedig szájfényt rakni, de időnként a rúzs is szóba jöhet, ha nem túl élénk a színe. A bőre makulátlan, sehol egy heg, vagy horzsolás, mindig ügyelt erre.
Öltözködésterén inkább a sötét ruhákat díjazza, ez nem azt jelenti, hogy a világosakat teljesen megveti, inkább csak ritkán vesz fel olyat. Általában inkább a fekete és a vörös az, amit szívesen vesz föl, de úgy alapból a sötét színek jöhetnek neki. Világosakból inkább a kéket, fehéret és a zöldet kedveli. Két kedvenc ruhadarabja a bőrdzseki és a szoknya. Elegáns, mégis kemény. Tökéletesen tükrözi őt. Persze a nadrágokat is szereti, nem erről van szó és mindig alkalomhoz illően öltözködik. Bár nem véla, mégis könnyen elvarázsolja a férfiakat a külsejével. Csak utána tudni kell szakítani vele anélkül, hogy megsértődne.Életed fontosabb állomásai

[You must be registered and logged in to see this link.]

Mindkét szülője varázsló, sőt ameddig tudja, vagyis a dédnagyszülőkig mindenki az volt. Így nem csoda, hogy ő aranyvérű varázslóként jött a világra. Szöulban született, ott is nevelkedett egészen hét éves koráig. Kicsiként kezdett el táncolni, az oktatója pedig egy lány csapatba rakta be, akikkel versenyekre ment nyaranta, ám a költözés miatt végül abbahagyta. Szereti Koreát, sokszor vágyik vissza, ugyanakkor Angliát is nagyon szép helynek tartja. Alig múlt hét éves, mikor anyja bejelentette, hogy odaköltöznek, ezt akkoriban nem igazán tudta mit jelent, azt hitte, hogy csak pár hónapról lesz szó, nem pedig évekről. A nyelvvel kezdetben voltak gondjai, de viszonylag hamar megtanulta, miután szülei külön tanárhoz is járatták, hogy minél gyorsabban beszéljen angolul. Közben több új dolgot is kipróbált, mint mondjuk az éneklést és a zenélést. Zeneiskolába járatták, ahol remekül kitanították. Bár mára már kevesebbet játszik fuvolán és hegedűn, inkább csak énekel, igaz, mindig is ez állt közelebb a szívéhez.
Pár évvel később, az után, hogy Londonba berendezkedtek újabb változás történt az életébe, mert megkapta a Roxforti behívóját. Persze tudta magáról, hogy boszorkány, mert a családja elárulta neki, meg voltak előjele is, mégis meglepődött mikor a saját kezében tartotta azt a bizonyos levelet. Szeptemberben a szülei elvitték a vasútállomásra, majd felütették az iskolába induló vonatra. Egészen addig ott maradtak, amíg el nem ment, ő pedig búcsút intett és izgatottan várta az út végét.
Időközben csatlakozott hozzá két lány, akik első ránézésre angoloknak tűntek, vagy legalábbis nem ázsiaiaknak. De ez őt nem zavarta, beszélgetésbe elegyedett velük, hogy addig se unatkozzon. Kicsivel később kiderült, hogy ők ketten igazából már a második évüket töltik itt, így mindenről kikérdezte az új ismerőseit.

Alig, hogy megérkeztek máris egy hatalmas teremben találta magát, azután pedig egy emelvény előtt, ahol éppen a diákokat osztották be a házaikba. Nem telt bele sok időbe, mire elérkeztek a „k” betűhöz és kihívták. Fejére rakták a süveget, aki percekig néma csöndben volt, csupán néha hallotta, ahogy hümmög és magába morgolódik. Végül csak kinyögte a házát. A Mardekárba került, bár ez jellemét és származását tekintve nem is csoda. Mosolyogva sétált oda új háztársaihoz és máris társalogni kezdett pár úgyszintén akkor beosztott diákkal.

~

[You must be registered and logged in to see this link.]

Röpke egy év alatt rájött arra, hogy a Mardekárba nem mindenki olyan megbízható, mint gondolta az elején. Sokszor hallott pletykákat a barátnőitől olyanokról, akikkel elvileg jóba vannak. Valakiket még képesek is voltak kigúnyolni csak azért, mert mondjuk egy idősebb fiú tetszett nekik, vagy, mert valamiből gyengébbek voltak, esetleg furcsa hobbiaik voltak. Ez ösztönözte talán arra, hogy jobban tanuljon és ne a házából válogasson barátokat. Az évek során sikerült más házakból találkozni olyan emberekkel, akik kedvesek voltak vele, annak ellenére, hogy másik házból valóak voltak, ráadásul ugyanúgy koreaiak. Számára ez nagy öröm volt, mert tudott velük az anyanyelvélvén beszélgetni és ugyanazt a kultúrát ismerték. Másokkal nagyon nem is kötött szoros barátságot. Bár nem mondhatni, hogy rosszba van a Mardekárosokkal, szimplán nem velük osztja meg minden titkát, ők inkább amolyan unalom űzök, ha nincsen más. Persze vannak olyanok, akiket nagyon tud utálni és általában ki is mutatja ezt, akár úgy, hogy kigúnyolja, vagy ha fiúról van szó, akkor bemos neki egyet. Nem egyszer fordult elő, hogy verekedett a folyosón, ezért büntetést is kapott, de sose érdekelte, ha magáról, vagy a szeretteiről volt szó.

~

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ötödikes volt, mikor a sors úgy hozta, hogy egy nála két évvel idősebb sráccal találkozott. Igazából csak két évfolyamtársa szekálta, a fiú pedig segített neki, mivel háztársak voltak. Nem tudta mire vélni ezt az udvarias gesztust. Akkor érezte úgy először talán, hogy valaki igazán megtetszett neki. Az után mindig köszöntek egymásnak a folyosón és várta, hogy újra beszélgessenek. Naiv álmokat szőtt a sráccal szemben. Barátnői könyörgésére elhatározta, hogy odamegy a fiúhoz és elmondja, hogy mit érez iránta, de mikor végre találkoztak, egy másik lánnyal látta. Túlságosan beleélte magát a helyzetbe, így összetört a szíve és nagyon nekikeseredett. Akkor határozta el, hogy soha senkit sem fog teljes szívéből szeretni soha.

~

[You must be registered and logged in to see this link.]

Teljes erejéből ütött bele a falba a fiú feje mellett, ezzel is jelezve neki, hogy jobb lenne, ha nem idegesíti tovább. Pár perce még nevetgélt a srác viccein, majd közölte vele, hogy szakítani akar, mire ő dühösen távozni akart, ám ez nem jött össze, mert a volt barátja meg akarta magyarázni miért nem óhajt tovább vele lenni, ami neki nem esett túl jól és tudni illik, hogyha nincs jó kedvében, akkor inkább hagyni kell, mert a végén komolyabban felhúzza magát, olyankor pedig csúnya dolgokra képes. Most pedig pont az akarta megmagyarázni neki, hogy azért nem jött össze nekik, mert elvileg túl sok időt tölt más házbeliekkel, ami neki nem tetszik. De inkább van a barátaival, mint a Mardekárosokkal. A fiú ismét belekezdene a beszédbe, erre megragadja az ingét és még jobban a falnak löki, közbe idegesen ordibál vele, hogy végre az ő csöppnyi eszével is felfogja, hogy nem kéne. Egyszerűen nem kéne többet mondania, csak hagynia, hogy elmenjen, mielőtt betöri a képét úgy, hogy többé ne tudják helyrerakni. Végül a srác haverjai mondják neki, hogy inkább maradjon csöndbe, a következő pillanatban pedig pufogva ment be a szobájába, ahol egy könyvet kezd olvasni. Semmi különös, egy egyszerű mugli könyv, aminek ugyanaz a története, mint az összes többinek. Egy fiúról és egy lányról szól, akik szeretik egymást. Duzzogva csapja le a földre az olvasmányt. ~Nem létezik igaz szerelem. Azzal az ágyára fekszik és elmerül a gondolataiba.

~

[You must be registered and logged in to see this link.]

Idén szeptemberben kezdi meg az egyetemi tanulmányait, mint Ereklyevadász. Azért választotta ezt a szakot, mert szereti a nyomozásokat, meg régi tárgyakat felkutatni, nem mellesleg a kalandokat. Ő ebben rengeteg lehetőséget lát ezekre, elvégre ki kell derítenie, hol vannak és kiknél azok az ereklyék, amiket meg kell találnia és bizonyára sok veszély is leselkedhet rá majd a munkája közben. Augusztus vége óta bújja a szülei könyveit, amikbe találhat néhány érdekes varázstárgyat, kérdezget róluk, bár a családjában senki sem foglalkozott még ilyennel. Persze támogatják, hiszen ha ezt szeretné csinálni, akkor had csinálja. Ezzel is színesíti a családjának a múltját majd. Még nem tudja, hogy mi fog rá várni a következő tanévben, de alig várja, hogy megtudja.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ebony Frewen
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 188

TémanyitásTárgy: Re: Kang Eun-kyung 2016-07-20, 11:59


Elfogadva!


Kezdeném azzal, hogy borzasztóan tetszett az, hogy zenéket raktál mindenhova, ahol hangulatváltozás volt. Az ember sokkal könnyebben rá tud hangolódni az adott ráészre, ha közben ilyen zenéket hallgat. Smile Mindemellett, nem igazán ismertem koreai zenéket, ezért plusz pont, hiszen így megismerhettem párat. Nagyon szépen fogalmazol, és tetszett az et stílusa is. Nálad más stílusokhoz szoktam hozzá, de ezt is nagyon ügyesen megoldottad.
A karakter már alapból kitűnik a tömegből, koreai származása miatt, de ezt még megspékelted olyan tulajdonságokkal, amik igazán különlegessé teszik őt. Nagyon tetszik, hogy ennyire muzikális és hogy így ért a tánchoz, az ilyen karaktereket nagyon bírom, mellesleg nagyon nagy dolog, ha valaki saját maga tud koreográfiákat gyártani. Az is biztos, hogy nem kerülnék az útjába vagy bántanám meg soha, ha így tud verekedni, kezdek félni tőle. Very Happy
Láttam, már foglalóztál, így nem is tartalak fel tovább. Gratulálok a karihoz, igazán jó lett, foglald el a játékteret és ugorj fejest a kalandokba! Very Happy
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A bizalmamat megszerezni nehéz.

Elveszíteni viszont annál könnyebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Kang Eun-kyung

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Mardekár-