Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebbϟ Lovegood house
  Today at 09:53
Luna Lovegood


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Luna Lovegood
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Gillian Ollivander
 
Sasha McCaine
 
Draco Malfoy
 
Lioneah McCaine
 
Calista Merrick
 
Statisztika

Összesen 634 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daniil Dolohov

Jelenleg összesen 37473 hozzászólás olvasható. in 3396 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Marcus Thicknesse szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Aaron Prusseit
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 268

TémanyitásTárgy: Re: Marcus Thicknesse szobája 2016-07-25, 00:04


Marcus & Aaron


Közeledett az év vége, s még sehogy nem álltam az egyik tanárom által adott feladattal. Bár, bevallom, gőzöm se volt arról, hogy egyáltalán komolyan gondolta-e ezt a projektesdit, ettől függetlenül, én olyan téma után kerestem, ami valós volt, nem puszta kitaláció. Ma este kaptam egy levelet a nagybátyámtól, mivel a Roxfortba nem nagyon jutottak el a tudományokkal kapcsolatos hírek, így tőle szereztem minden információmat. A levélben pedig rátaláltam a projektem témájára. Több se kellett, miután áttúrtam a saját könyveimet, s azokkal meg a levéllel elrohantam a könyvtárba, kivettem az ottani összes könyvet, ami tartalmazta azt a dolgot, amit kerestem, majd rohantam is a professzor szobájához. Arra sem emlékeztem, hogy mikor volt a projekt határideje, azonban, valakivel meg akartam osztani a sejtéseimet, és ki akartam kérni a véleményét arról, hogy érdemes lenne-e ebbe a kutatásba belefognom.
Szóval, a tanár szobája mellett egy pillanatra nekidőltem a falnak, hogy kifújhassam magam, majd amint megszűnt az oldalamba szúró fájdalom, a könyvekkel, újságcikkekkel és a levéllel úgy ügyeskedtem, hogy be tudjak kopogni, de közben ne ejtsek el semmit.
A nem túl szívélyes beinvitálásra lenyomtam a könyökömmel a kilincset, aztán belöktem az ajtót. Mondjuk, nem vártam azt, hogy a professzor szívélyes mosollyal az arcán teapartira invitál majd, szóval fel sem vettem a stílusát. A sarkammal visszacsuktam az ajtót, és a könyveimen új fogást keresve szólaltam meg.
‒ Jó estét professzor! Elnézést kérek a zavarásért, de találtam valamit, ami esetleg Önt is érdekelhetné, és gondoltam, kikérném a véleményét a témával kapcsolatban ‒ köszöntöttem udvariasan, a tahó énemet csakis az ostoba diáktársaimnak tartogattam, nem voltam hülye, hát a tanárok ellensége se akartam lenni a modorom miatt. Bár a hangom barátságos volt, s szóban megadtam neki a lehetőséget, hogy visszautasítson, mégis lyukat beszéltem volna a hasába, ha most el akart volna küldeni. Nem hiába cipeltem magammal ezt a sok kötetet, tehát mindenképpen végig fogja hallgatni a mondandómat, ha tetszik neki, ha nem.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Thicknesse
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Marcus Thicknesse szobája 2016-07-17, 20:40

[You must be registered and logged in to see this image.]
Körülbelül június 20-án...
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]


Aaron & Marcus


Kényelmesen dőlök hátra a székemben. Újabb kupacnyi dolgozat átnézve, és kijavítva. Nevetséges, hogy egy-két diáknak mennyire nem mennek a rúnák. Pedig, érdekesek és igencsak hasznosak tudnak lenni, főleg az erejük miatt. Persze, a meglepetés ereje pont ezért lakozik bennük, elvégre, senki nem várna ilyen kitörő hatást a rúnáktól. Valamiért mindenki lenézi őket. Ellenben velem, és pár fanatikussal, akik kifejezetten rajonganak értük. Már csak azért is, mert ezek a jelek magukban, pálca nélkül is képesek tovább adni a varázserőt, amit beléjük helyezünk. Praktikusak, ha a pálcánk valamilyen oknál fogva eltűnik. Vagy éppen, a legjobb csapdák, elvégre, egy kis rúna nem sok mindenkinek tűnik fel. Nagyon max akkor, amikor már rárobbant az emberre. Csapdaként általában így szokták használni, legalább is az én tapasztalataim szerint. A kis gondolatmenetem közben ütemesen dobolok az asztalon. Nincs késő, de így este 7 óra tájt már nem sok mindent lehet csinálni, szóval, mondhatjuk, hogy unalmamban fejtegetek. Az ütemes dobolás viszont félbe marad, amint egy másik ütem tűnik fel. Dobogó léptek zaja, nem túl hangos, de az én füleimnek megfelelő erejűek, hogy már nagyjából 5 méter távolságból kiszúrjam. Nagyon sóhajtok, feltételezem, ide jön. Nem sok minden más van erre, ez már a folyosó vége. Csendben ülök, mozdulatlanul, várom a kopogást.
- Szabad... – sandítok hátra, amint pedig belép az ajtón a nem várt vendégem, felé fordulok a székemmel együtt, hogy rendesen végigmérhessem. Az egyik diákom az, de hogy mi akarhat... Nem emlékszem, hogy kértem volna bármilyen beadandót is tőlük. - Miben segíthetek? – A megszokott, kimért, komoly hozzáállásommal élek jelenleg is. Nem mutatom, hogy egy nem várt vendég, inkább csak némi érdeklődéssel a tekintetemben fordulok felé. Sok tanárral ellentétben az én hozzáállásom nem szívélyes, sokkalta inkább távolságtartó, de véleményem szerint jobb is ez. Sokakat feszélyez, ha valaki ennyire vidáman, túlbuzgóan a képébe akar mászni.


... ◊ [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ 294
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets
Online

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1351

TémanyitásTárgy: Marcus Thicknesse szobája 2016-07-17, 09:07


Marcus Thicknesse szobája

Akinek már volt alkalma megismerkedni Mr. Thicknesse nem feltétlen emberbarát hozzáállásával, az talán meg sem lepődik, amikor egy nem éppen kedves behívó szó után egy sötét szobába érkezik, ahol éppen, ha olyan kedve akad a tanár úrnak, egy-két gyertya pislákolhat talán. Bár, azon mindenképp meg fog lepődni a vendégségbe érkező, hogy ennek az oka nem más, mint hogy a kedves tanár úr egy vámpír. Erről persze nem fogja tájékoztatni az érkező látogatót, csak egy-egy elszórt pletykából hallhatott ilyesmit, vagy, netalántán egy elől maradt véres pohár adhat erre utaló nyomot. Ez persze ritka, Mr. Thicknesse egy rendszerető ember, jobb szereti magának megtartani a saját kis ügyeit, holmijait. Ezért is, ami elsőre szembe tűnhet, az egy franciaágy az ajtóval szemben, amit körbe sötétítő függönyök takarnak el a kíváncsi szemek elől. Az ajtótól nem sokkal balra egy íróasztal található, azon sok-sok javítandó dolgozat, jegyzetek, pennák. Jobb oldalt, az ágyhoz közelebb egy vitrin, amiben értékesnek tűnő, rúnákkal borított ereklyék rejtőznek, az ajtóhoz közelebb pedig egy könyvespolc, amin rengeteg könyv lapul, amik több nyelven íródtak: francia, angol, olasz, német...


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumphpbb.com/
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Marcus Thicknesse szobája

Vissza az elejére Go down

Marcus Thicknesse szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor-