Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink




Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale



ϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Jordan & Maiwenn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Jordan L. Parrish
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Maiwenn 2016-07-31, 08:55

to Maiween

[You must be registered and logged in to see this image.]
Őszinte döbbenet ült ki az arcomra, amikor az ajtóban álló nő bemutatkozott. Nem akartam elhinni, hogy annyi év után ismét felbukkant az életemben. Nem csoda, hogy egy bamba vigyor kíséretében végigmértem őt. Terence még sose látott ilyennek, de remekül szórakozhatott a helyzeten, ugyanis az oldalba könyöklésével majdnem letaszított az asztaláról.
Azonban a nő arcán lévő meglepettséget nem annak tudtam be, hogy esetleg felismert volna, sokkal inkább az irodában uralkodó káosznak. Mi így találtuk meg a dolgainkat, bár nem utolsósorban a lustaságunk tehetett arról, hogy ilyen rendetlenség uralkodott idebent, na, meg az, hogy Liv egy jó ideje nem járt itt, hogy kitakarítson.
Lepattantam hát az asztal tetejéről, és kezet ráztam rajongásom tárgyával. Még mindig nehezemre esett elhinni, hogy itt tartózkodott az irodámban, pontosabban, irodánkban. Mivel Terence lelécelt, így nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy hosszú idő óta rendet tegyek a hölgy leendő asztalán. Sebesen összekapkodtam hát a lehető legtöbb aktát, a portól tüsszögve pedig megindultam a szekrények irányába, hogy sorba rendezzem őket. Igazán el kellett volna ide Liv segítsége, vagy minimum egy házimanó.
‒ Bevallom, nem magára számítottunk, sőt, eredetileg úgy tudtuk, hogy másik irodába kerül, ezért is… Nos, ennek köszönhető ez a khm, fejetlenség. Ha tudtuk volna, rendet tettünk volna. Elnézést a kellemetlenségért ‒ fordultam hátra, miközben kirántottam az egyik fiókot. Faragatlanság lett volna hátat fordítva beszélni egy hölgyhöz. Gyorsan elrendeztem az aktákat, majd felvont szemöldökkel pillantottam rá.
‒ Ó, szóval, még mindig nem az a csapatjátékos alkat… Nos, vagy megtanul velünk együtt dolgozni, vagy akár kérhet egy saját irodád, mert nálunk nem így megy ez ‒ pillantottam rá immár komorabban. Nem kételkedtem a szakmai tekintélyében, sőt, nagyra becsültem őt az elért eredményeiért, de sem én, sem Terence nem voltunk már kezdők, és mindketten sokra tartottuk a csapatmunkát. A Maiwenn iránt érzett rajongásom ide, vagy oda, de nem tehetett keresztbe a munkámban, épp ezért, nem is fogok szemet hunyni afelett, ha nem lesz képes alkalmazkodni.
‒ A szekrénybe, ahová én is pakoltam ‒ intettem a tároló irányába, majd az asztalához sétálva rendszereztem a további dossziékat, hogy elpakolhassam őket. Igazából, nem tartott olyan sokáig rendet tenni, mint amilyennek gondoltam, bár eredendő tény, hogy gyűlöltem a pakolásnak minden formáját. Miután a nő holmijainak is volt elegendő helye, átültem a saját asztalom tetejére, és továbbra Terence stresszoldó labdájával szórakoztam. Úgy gondoltam, hogy ha Maiwenn annyira forszírozni akarja a munkát, majd ő mesél, hogy mennyi információval rendelkezik az üggyel kapcsolatban, mert jelenleg én olyan fáradt voltam, hogy semmi kedvem nem volt dolgozni.




[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maiwenn de Rouvroy
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Maiwenn 2016-07-29, 10:20

Jordan & Maiwenn


Beléptem az ajtón, és bemutatkoztam, majd a papíromon álló névre hallgató férfi után kérdezősködtem. Meglepődtem, mikor megláttam a két fiatalabb srácot. Idősebb kollégákra számítottam, mindenesetre nem ítélkezek elsőre. Én sem vagyok idős, mégis értem a dolgomat. Remélem, azért osztottak be épp melléjük, mert tudják, hogy jól fogunk tudni együtt dolgozni, és nem azért, mert bébiszitterre lenne szükségük ahhoz, hogy nekiálljanak dolgozni. Bár ahogy körbenéztem az irodában, sajnos az utóbbi lehetőség tűnt úgy, hogy közelebb áll a valósághoz. Szemét szemét hátán – legalábbis mertem remélni, hogy nem a munkájuk hever szanaszét az irodában, három asztalra felhalmozva. Szeretem a rendet. Viszont nem akarok rögtön az első napon összeveszni velük, így arra gondoltam, hogy nem rögtön az ablakon keresztül fogom kihajigálni a mappákat és a papírokat, csupán a földre helyezem őket, onnan pedig majd elpakolhatják az aktákat.
Nagy levegőt vettem, majd beljebb léptem. Első benyomás alapján lesznek súrlódások, de hiszek benne, hogy meg fogunk tudni egyezni, és később már könnyedén fogunk tudni együtt dolgozni. Szemügyre vettem a két új társamat. Az asztal mögött ülő alak cseppet sem tűnt komolyabbnak, mint az, aki annak asztalán terpeszkedett. Utóbbi mikor beléptem, egy pillanatra mintha elvesztette volna a kontrollt, és csak bámult. Sokszor kapok ilyen reakciókat, a következő okok miatt: fiatal; nő; szőke; csinos; francia. Most is úgy viselkedtem, mintha meg se láttam volna. Majd mintha mi sem történt volna korábban, a férfi arcán egy vigyor jelent meg, majd bemutatkozott. Biccentettem felé, majd kezet nyújtottam neki is, meg a társának is. Szimpatikusnak tűnt, főleg, hogy eszébe jutott, hogy az iroda állapota erősen egy disznóóléhoz hasonlított, és még pakolni is elkezdett. Elindultam afelé az asztal felé, ami a leginkább csak ’raktárpolcnak’ nézett ki, de időközben megálltam, hogy úgy válaszolhassak a kérdésére, hogy közben ránézek. – Igen, én lennék az. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog – Itt idézőjelbe raktam a kezeimet. – „közös erővel felgöngyölíteni az ügyet”. – Amennyiben nem állnak az utamba, és nem próbálják meg megmondani, hogy mit tegyek, biztosan gyorsan végezni fogunk ezzel az egésszel, és már mehetek is haza.
A kollégája elment kávézni, én pedig ismét nekiindultam az aktákkal teli asztal felé. Felkaptam egy kisebb halmot, majd Jordan kérdésére bólintva válaszoltam. – Mondjuk megmondhatnád, hogy ezeket hova is kéne tennem. – Nem volt nálam túl sok holmi. Csupán egy akta volt a válltáskámban – na meg persze pár elengedhetetlen dolog –, amit még mindig nem vettem le. Ha le tudtam rakni ezt a pár mappát, ami épp a kezemben volt, már lesz helye a táskámnak az asztalon. Kezdésnek ez is épp elég volt. Aztán elpakolhatjuk az összes többi szemetet is, és akkor már egész pofásan fog kinézni az asztal.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az, hogy én mit szeretnék kevésbé fontos, mint amit más szeretne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jordan L. Parrish
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Maiwenn 2016-07-10, 20:50

to Maiween

[You must be registered and logged in to see this image.]
Livnek úgy kellett berugdalnia a Minisztériumba, annyira fáradt voltam. Az utóbbi időben Terence-szel éjjel-nappal egy komoly ügyön dolgoztunk, de nem jutottunk egyről a kettőre. Még az esti ivászataimat is kihagytam, mert a társammal éjjelente idebent bújtuk át a dokumentumokat.
A fejem folyamatosan hasogatott, és az sem segített, hogy a szomszéd irodában Nathalie meg Kendra megint összevesztek valami miatt. Terence-szel szünetet tartottunk, egyszerűen már fájt nyitva tartani a szemeimet, nemhogy azt a sok, kisbetűvel íródott dokumentumot bogarásszam. Felálltam a helyemről, kitoltam a székemet, majd átsétáltam a társam asztalához. Akárcsak az enyémen, az övén is kupleráj volt, arról nem is beszélve, hogy a harmadik asztalunkon magas tornyokban álltak azok a kikért, vagy éppen lezárt dokumentumok, amiket el kellett volna pakolnunk. Terence-nek nem volt ereje hozzá, én pedig nem éppen arról voltam híres, hogy rendszerető lennék. Félretoltam néhány iratot a haverom asztalán, majd felültem a szélére. A kacatok közt megtaláltam azt a labdát, amit egymás közt szoktunk dobálni, amikor éppen sikerült nyomra bukkanunk. Most egymagamban dobáltam. Fel és le, fel és le. Csak azt figyeltem, hogy miként emelkedett és zuhant a labda, közben Terence-hez dumáltam.
‒ És akkor azt mondtam Billnek, hogy ne merje idetenni az újoncot, mert rohadtul nem férünk el, mire azt mondta, hogy néha nem ártana takarítanunk, mert nyilván azért nincs elég hely. Oké, nem ártana rendet tenni, ez tény, de akkor is… Szóval, elvileg, az az auror, akit áthelyeztek, másik irodába kerül, vagyis nagyon erősen ajánlom, hogy Bill elintézte ezt, különben többet nem iszok vele az is biztos… ‒ beszéltem, még mindig azt a kis vackot dobálva. Aztán témát váltottam. ‒ Ja, aztán Liv. Liv meg folyton azzal zaklat, hogy hogyan haladunk az üggyel… Komolyan, az embereknek nincs jobb dolga, mint engem csesztetni…? ‒ sóhajtoztam, mára már nagyon elegem volt a napból. Legszívesebben hazamentem volna aludni, elvégre, hiába dolgoztuk ki a belünket is, mindenhol akadályokba ütköztünk.
Meglepetten pillantottam fel, amikor kopogtatást hallottam. Én nem vártam senkit, tudtommal Terence se, mert akkor nem üldögélt volna ilyen higgadtan, a főnök meg épp mással volt elfoglalva.
‒ Szabad! ‒ szóltam ki, az illető ebben a pillanatban nyomta le a kilincset, és szólalt meg. Megfagyott az ereimben a vér a neve hallatán, még a labdát is elejtettem. Ez lehetetlen volt. Emlékeztem erre a névre, nagyon is emlékeztem, nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rá. Ilyen névvel pedig nem mászkált minden ember. Végül Terence-nek kellett beinvitálnia a hölgyet, mert én úgy ültem az asztalon, mint akit odaszegeztek.
Hirtelen száznyolcvan fokos fordulatot vett a napom, amikor Maiwenn belépett az ajtón. Szórakozott vigyor jelent meg a képemen, amikor megláttam, majd szabadkozva kértem tőle elnézést, és mutatkoztam be rendesen. Utána elnézést kértem a rendetlenségért, és azonnal nekiálltam rendet tenni.
‒ Maga a Franciaországból érkező auror? Nos, örvendek, hogy együtt dolgozhatunk. Remélem, közös erővel sikerül felgöngyölíteni az ügyet… ‒ szólaltam meg, de a világért se árultam volna el neki, hogy én az a Jordan Parrish vagyok, aki Amerikában udvarolt neki. Talán nem is emlékezett rám. Sőt, szinte biztos voltam benne, hogy elfelejtett. Terence-re pillantottam, úgy tűnt, vette a lapot, mert kijelentette, hogy akkor ő most elmegy kávézni, és kettesben hagy minket. Hálásan pillantottam utána, majd zavartan a hajamba túrtam. ‒ Esetleg segíthetek berendezkedni? ‒ ajánlottam fel a segítségemet, bár még mindig nem akartam elhinni, hogy itt állt előttem az a nő, akiért évek óta epekedtem, együtt fog velem dolgozni, egy irodában, ráadásul, szebb volt, mint valaha.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maiwenn de Rouvroy
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32

TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Maiwenn 2016-07-10, 19:54

Jordan & Maiwenn

Már a harmadik napomat töltöttem Londonban, de még mindig nem szoktam hozzá. Az emberek mások, az időjárás borzalmas, és még csak várost nézni sem volt időm. Úgy terveztem, hogy mielőtt megkezdeném a munkámat a Mágiaügyi Minisztériumban, körülnézek egy keveset, és megtekintem London leghíresebb látnivalóit. De annyi minden jött közbe, hogy ezt nem tudtam véghezvinni. Mindenek előtt, el kellett intéznem az engedélyemet, hogy itt maradhassak az országban egy huzamosabb ideig, majd a lakást kellett lefixálnom. Még ki sem pakoltam - minden doboz bontatlanul hever a padlón vagy az asztalokon és a pultokon. A lakás, ahol élni fogok nem kicsi, de nem is egy palota. Pont megfelelő.
Ma pedig eljött a nap, hogy végre elkezdjem a munkámat itt, Angliában. Áthelyeztek ide egy évre, vagy legalábbis addig, amíg meg nem oldok egy ügyet pár új, angol társammal. Remélem, minél korábban sikerül a végére járnunk a dolgoknak, mert már most hiányzik az én szeretett Franciaországom. Hiányzik a madarak csiripelése, amire minden reggel keltem, és az a nyugodt környezet, ahol az elmúlt éveimet éltem. Most reggelente hallgathatom az autók dudálását és az emberek ordítozását. Igaz, ami igaz, ez az új város sokkalta hatalmasabb és forgalmasabb, mint az enyém. Mondjuk mit vár az ember egy fővárostól? Párizs se sokkal nyugodtabb, éppen ezért nem szerettem ott dolgozni, mikor pár hónapra odaküldtek.
Reggel nem tartott sokáig, míg eljutottam a Minisztériumig. Találkoztam valakivel, aki elküldött valakihez, aki a kezembe nyomott egy kávéfoltos papírt, amin egy név állt. Valamiért ismerősen csengett, de nem tudtam felidézni, hogy honnan és hogy miért. Bár velem sokszor előfordul, hogy azt hiszem, ismerek valakit, majd nem sokkal később rá kell jönnöm, hogy megint csak képzelődtem. Valószínűleg ez most sincs másképp, hiszen honnan is ismerhetném a fickót?
Tetszettek a liftek. Nálunk csak függőleges irányban mozognak, vízszintesen nem. Végül kikötöttem azon a helyen, ami a papíromon állt. Megkerestem az irodát, ahol a két új társam dolgozik, majd vettem egy nagy levegőt, mielőtt benyitottam. Újabb fejezet kezdődik az életemben.
Kopogtattam, majd lenyomtam a kilincset. Még nem is láttam be az irodába, de már megszólaltam. - Üdvözletem. A nevem Maiwenn de Rouvroy és Jordan Parrish-hoz jöttem. Itt van?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maiwenn de Rouvroy
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32

TémanyitásTárgy: Jordan & Maiwenn 2016-07-10, 19:52

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Jordan & Maiwenn

Vissza az elejére Go down

Jordan & Maiwenn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Mágiaügyi Minisztérium-