Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 22:41
Madeleine Eastwick


ϟ Képességdobás
  Yesterday at 19:51
Keith Maddox

ϟ Keith Maddox
  Yesterday at 19:36
Keith Maddox

ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 17:48
Viviana Rennes


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 12:32
Ginny Weasley


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Gwyneira Rousseau
 
Daniel G. Paisley
 
Tim Roberts
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 585 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Keith Maddox

Jelenleg összesen 38959 hozzászólás olvasható. in 3479 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Harleen Quinzel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Harleen Quinzel 2016-05-16, 18:44Harleen Quinzel


" The voices said kill them all... I'm just joking! That's not what the voices said."

Főkarakter: Titok hihi…
Teljes név: Harleen Frances Quinzel
Születési hely és dátum: Egyesült Államok, Boston 1974. szeptember 13.
Csoport: Mugli
Patrónus: -
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Hivatalosan pszichológus
Képesség: -
Mágikus adottság: -
Kiemelkedő tudás: -
Kihez tartozol?: Saját

Jellemed kifejtése

Harleen: Egy okos és határozott nő. Kisgyerek kora óta tudja, hogy pszichológus akar lenni és valóra is váltotta az álmát. Persze elég nehéz volt neki, hiszen öt éves korában el kellett költözniük Angliába. Mivel rengeteget tanult, így elég kevés baráttal rendelkezik. A stílusa eléggé merev, ugyanakkor, ha olyan társaságban van, akkor képes elengedni magát, de ez igen ritka nála. Kedvenc időtöltése az olvasás és a sétálás. Sokszor megy ki a parkba vagy a tengerhez, hogy ott elmélkedjen. Ezen kívül még, amit illik tudni, hogy reggelente futni jár, sose iszik kávét, változatos az étrendje és nagyon ügyel a külsejére. Sose volt rossz jegye semmiből, mindig is kiemelkedő tudással bírt, ezért sokan irigyelték, de őt sose érdekelte ez, meg az sem, ha valaki emiatt megpróbált keresztbe tenni neki. Könnyedén rázza le a sértéseket és egy perc alatt tovább lép rajtuk.

Harley: Őrült és elvetemült. Gyakorlatilag ő egy felnőtt testbe zárt öt éves kislány, akinek furcsa dühkirohanásai vannak. És mielőtt felmerülne az a kérdés, hogy tudathasadásos-e, nem. Csupán kettős életet élő személy. Nappal egy komoly és felelősségteljes pszichológus, éjjel pedig egy gyerekes gonosztevő. Kedvenc fegyvere a baseballütő, de a kalapácsot és a lőfegyvereket sem veti meg. Nem szokott ölni, kivéve, ha már nincs más választása, inkább csak fájdalmat szeret okozni és rabolni. Vagy néha kedvtelésből csak kiül egy épület tetejére és onnan néz le a többi emberre, hogy milyen kicsinek is tűnnek hozzá képest. Gyakran csinál ostobaságokat és minden, ami egy picit is veszélyesnek tűnik, ő azt élvezi, meg persze azt is, ami törvénytelen. Elég sértődékeny és könnyedén dühbe jön. Jobb nem felbosszantani, mert a végén még az illető a gyengélkedőn köt ki.

Megjelenés

Harleen: Többnyire szemüveget visel, lenge nadrágot és blúzt. Nem szereti a kényelmetlen és feszülős ruhákat. Úgy érzi, túl sokat mutat belőle, amit nem színlel. Szőke haja és kékeszöld szem van. Alkata magas és vékony. Persze nem annyira piszkafa, hogy domborulatai ne látszódnának jól. Nem használ sminket, ő inkább natúr szépség.

Harley: Haját két cofba szokta fogna, egyiket rózsaszínre, másikat kékre színezi, a sminkje pedig ugyan ilyen színű. Magassarkút, feszülős és szakadt pólót és egy nagyon rövid piros és kék nadrágot szokott viselni. Lábán különböző tetoválások vannak, kezére és arcára pedig felfesti a mintákat, majd este pedig lemossa.

Életed fontosabb állomásai

-Szóval Miss ő…
-Harley Quinn.
-Igen. Szóval mesélje el, miért lőtte le azt a férfit?
A széken lóg fejjel lefelé és mikor a kérdést hallja mosolyogva néz a férfira. – Én is így kezdtem. – mondja, majd kuncogni kezd.
-Micsodát?—kérdezi értetlenül a pszichológus
- Mondja, tudja milyen az, mikor minden nap ugyanazt csinálja, aztán találkozik a végzetével, akivel azelőtt soha és rájön, hogy különleges?Olyan, mint amikor szabadon esel egyre közelebb érve a föld felé, majd mikor leérsz, nem meghalsz, hanem valami csodálatos történik veled. Mintha összekavarnának azzal az illetővel és soha többé nem tudsz szabadulni tőle bármennyire is próbálkozol. Hihetetlen az érzés.
-Értem. És, ki ez az illető?
-Nem tudom… Még!
-Tudna mesélni erről az illetőről egy kicsit többet?
-Ó, de még mennyire!
~
Minden akkor kezdődött, mikor Harleen befejezte az egyetemet. Pszichológusnak tanult, és igen jól is végezte a munkáját. De ő valami nagyobb kihívásra vágyott. Nem csak egyszerű emberek panaszait hallgatta meg és segített rajtuk, hanem a problémás eseteken, a börtöntöltelékeken is. Nagyjából másfél évig dolgozott ott és sokakon segített, mikor megérkezett ő…
Amikor belépet a szobába egy asztalhoz szíjazott embert látott. Mondták neki, hogy veszélyes a fickó, így nem lepődött meg.
-Rossz nap mi?—kérdezi kedvesen. Mindig úgy gondolta, hogyha így bánik a pácienseivel, akkor nagyobb haladást ér el náluk, mintha bunkózna és visszaélne a bizalmukkal.
-Mondja csak kedvesen, volt magának már igazán rossz napja?—kérdez vissza a fura figura.
-Mit ért ez alatt?
-Azt, mikor találkozik azzal, a bizonyos illetővel mégsem tudja őt elérni. Mondja, tudja milyen az, mikor minden nap ugyanazt csinálja, aztán találkozik a végzetével, akivel azelőtt soha és rájön, hogy különleges? Olyan, mint amikor szabadon esel egyre közelebb érve a föld felé, majd mikor leérsz, nem meghalsz, hanem valami csodálatos történik veled. Mintha összekavarnának azzal az illetővel és soha többé nem tudsz szabadulni tőle bármennyire is próbálkozol. Hihetetlen az érzés.
-És hogy hívják?
-Még nem tudom.
-A… a nevem Harleen. Harleen Quinzel.
-Bájos neve van Harleen. Mondja, a barátai úgy szokták becézni, hogy Harley?
-Nincsen túl sok barátom.
-Hát Harley, akkor most egy újra lelt!
És akkor, meglátott valamit a férfiban. Egyszerűen nem tudta úgy otthagyni, hogy tudja, vissza fogják vinni egy cellába és egészen élete végéig ott fog maradni. Így egy pillanatig sem gondolkodva kiszabadította őt és kivitte az épületből úgy, hogy azt senki se lássa.
~
Pár hónap múlva az eset után el kellett hagyni az intézményt. Nem a szöktetés miatt, hiszen arra senki sem jött rá, hogy ő volt. Más okai voltak. Végre megtalálta a férfi rejtek helyét és úgy döntött, hogy soha többé nem hagyja magára. Ehhez persze el kellett fogadnia azt a tényt, hogy előtte nem mutathatja magát annak az okos és intelligens lánynak, hanem hasonlóan a másik illetőhöz őrültnek kell mutatkoznia. Ami talán elsőre igen könnyűnek tűnhet, hiszen nincs más dolga, mint agyatlan hülyeségeket végrehajtani, de ez egy olyan embernek, mint Harleen nehéz. Ő mindig is ésszerűen gondolkodott, sosem tett olyat, amiről tudta, hogy őrültség vagy lehetetlen, de most mégis ezt kell tennie azért, hogy az, akit szeret elfogadja.
Ami persze butaság, hiszen ha valaki szeret olyannak szeret, amilyen vagy, de persze ezt az akkori Harleen még nem értette (és a mai napig nem érti), mert szerelmes. De hogy ki is ez az illető pontosan… A valódi nevét nem tudja, ő maga pedig csak Pudingnak szólítja. Mindig egy különös fekete szemfedőt hord és fő fegyverei a pisztoly, ágyú, vagyis a lőfegyverek. Rendkívül pontosan céloz, gyakorlatilag sosem hibázik. Ő viszont nem annyira őrült és elvetemült, mint azt Harley gondolta. Sokkal elmebetegebbre gondolt. Ő maga ezért lett olyan szeleburdi és aljas.
~
Mikor elment hozzá első dolguk volt kitalálni miben jó a lány. Kiderült, hogy nem csak okos, hanem nagyszerű atléta is és hajlékony. Ezt próbálták meg elsősorban fejleszteni és fegyverként használni. De ez önmagában nem elég arra, hogy megvédje magát. Harceszközeként a kalapácsot és a baseball ütőt választotta. Bár az esetek nagy többségében inkább az utóbbit. A nevét pedig átalakította, így lett Harley Quinn, ami annyit tesz, udvari bolond. Nem hiba, hogy a ruhája is kezdetekben ehhez hasonlított. Egyik fele piros, másik fekete és egy piros, csörgős sapkája volt. Persze ahogy egyre mélyebbre ásta magát a bűnözésben, úgy változott ez is, hiszen a mostani szerkója már sokkal jobban néz ki.
Szóval igen, társak voltak és bár Harley partnere nem viszonozta a nő érzéseit nem bánta. Azonban az egyik bevetésük során valami balul sült el és ez az ő drága pudingjának életébe került. Ezek után visszatért egyszerű pszichológusi munkájához, bár nem a börtönben. Titokban, esténként pedig a szerelme gyilkosára vadászott. Nemsokára meg is találta, elment hozzá és végzett vele. Úgy gondolta azzal, ha ő megöli az illetőt, akkor megbosszúlhatja egykori társát.
~
-Na tetszett a kis mesém? – kérdezi tenyereit összecsapva.
-Hát… értem, hogy miért végzett azzal a férfival, de azt nem, hogy a másik két ott dolgozóval miért kellett ezt tennie.
-Pedig ez olyan egyértelmű. – kezd bele, majd odasétál a pszichológushoz, elővesz a cipőjéből egy aprócska revolvert és fejbe lövi. – Mert vicces. - Alig hogy kimondja röhögni kezd, de nem olyan szépen nőiesen,hanem mint egy beteg őrült. A hangja idegenné válik es elesse, majd pedig kisétál az épületből meg mindig fülig érő vigyorral.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Harleen Quinzel 2016-05-19, 21:14


Elutasítva

Sajnos ebben a formában ezt több okból sem tudom elfogadni, ebben a listában a legkisebb ok, hogy a múltbeli események leírásakor már pszichológus volt, azonban ehhez szerintem túl fiatal... Ettől még el is tudnék tekinteni, azonban súlyosabb, hogy a karakter egy DC univerzumból egy az egyben átvett karakter, ami a HP világába nem illeszthető bele. Minden további probléma származékosan ebből következik, ezekből viszont annyi van, hogy nem sorolnám fel. Egyszerűen túl messze járnak attól, amit ebben az univerzumban a muglik világa megtestesít - ha elfogadnám, azzal kinyitnánk a kaput a mugli kategóriában például a Vasember, Amerika Kapitány, Sólyomszem, vagy Batman és a Zöld Íjász előtt is, azonban ez egyáltalán nem illeszthető be egy HP világba.

Vissza az elejére Go down

Harleen Quinzel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Archivált elõtörténetek-