Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Alysha&Dylan - Téli nyaralás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-11-04, 09:52

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Ahhoz képest, hogy mindez szokványos kis laza flörtként indult, a kis barna igencsak fontossá vált a számomra, s úgy fest, ez kölcsönös, hiszen a kezdeti szégyenlősséget gyorsan levetette, sőt, ő kérte, hogy nyugodtan engedjem el magamat, váltsam valóra a legvadabb fantáziáimat. Nos az azért még várat magára, hiszen elsőre már az is fenomenális volt, hogy az ismerkedős terveimet simán keresztbehúzta azzal, hogy most mire is várjunk. Nem csoda, hogy nem holmi kis egészéjszakás kalandként kezelem, akit egy esetleges bosszantó nyomozás kapcsán lerázhatok, hátra is hagyhatok, hiszen viszem magammal. Igaz, így baja eshet, de ha velem van, azért mégiscsak nagyfokú biztonságban tudhatja magát, hiszen látott már harcolni annak idején a cukrászdában. Elvileg ez is lényegesen rázósabb helyzet lesz, de itt komolyabban is veszem magamat. Tudom, hogy olykor hátrales, ahogyan elvégzem az első feltérképező varázslatokat. Az illető úgy fest valami vámpír lehet, hiszen éles szemfogai, és összefonnyadt teste erre utal, ám az, hogy ekkora vértócsában hever, azt mutatja, hogy most valaki őt is kivéreztette, nem pedig holmi karóval szúrta szíven. A nyakán is szétmarcangolt seb tátong. Ki az, aki egy vámpírt nyakonharap, és kiontja a beleit? Ez érdekes.
- Nos olyasmi, de nem egyedül. – Ingatom a fejemet, és pont ezt alapozza meg a tény, hogy a semmiből pukkanás hallatszik, valaki odahoppanál a közelünkbe. Egy feltűnően magas, nyúlánk nő. Fekete bőrrel, de ezüstfehér hajjal. A ruhája hófehér deloltázzsal combközépig felhasítva. Na igen, Michaela az afrikai aurorok vezetője sosem volt a vissszafogottságáról híres. Most is vádló képpel mutat rám, ahogyan szétrebbennek előtte a szállodások. – Ez az én területem Dylan. Mit keresel itt? Ki a lány? – Felemelkedek, s választottam elé lépve fonom karba a kezemet, mintha holmi élő pajzsot képeznék kettőjük között. – A lány Alysha, és velem van. Nem dolgozni, pihenni jöttünk ide. Ám úgy fest, bennem még mindig jobban bízik mindenki, mint benned. – A szavaim nyugodtak, noha Alysha is felfedezheti, Michaela szinte magában hordozza a nőiesség és az őserő keverékét. A bőrszíne ellenére viszont nem afrikai típus, sokkal inkább haja a vélákra. Látszik, hogy megszokta már, hogy mindenki fél tőle, vagy gerjednek rá. Engem viszont láthatóan egyik tényező sem indít meg.

alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-10-21, 11:30Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]Nem valami megnyugtató számomra, hogy ő sem tudja, mi okból zavartak is fel minket. Bár úgy hiszem, ha velem lenne kapcsolatos, azt már az ajtóban közölték volna. Legalább is úgy hinném, végül is még sosem szöktem el. De ugyan kinek tűnt volna fel? A szüleim elutaztak, azt hiszik, a suliban ünneplek, a suliban meg azt hiszik a levél miatt, hogy még is a szüleimnél vagyok. Kinek lenne oka érdeklődni utánam?
Még is kissé aggódva követem Dylan-t, noha megnyugtatóan hat rám, ahogy fogja a kezem, mintha csak ekként is védeni akarna, kifejezni összetartozásunkat. Mert ez most valahogy nagyon fontos lett nekem, a tudat, hogy megvéd, kiáll mellettem ha kell.
Ám hamarost megtudjuk, miért is zavartak, és noha megkönnyebbülhetnék, hogy nem buktunk le, még is érezheti, miként szorulnak ujjaim erősebben a kezére, ahogy a gyilkosság kerül terítékre. Na nem mintha sose hallottam volna ezt a szót, vagy ne ismernék a történelemből hasonló eseteket, még is megrémít egy kissé. De hátrálni nem hátrálok, úgy érzem, most aztán végképp sehol máshol nem érezném biztonságban magam, csak mellette.
- Semmi gond - biccentek a bocsánatkérésre, mert hát ez tényleg nem az ő hibája, nem tehet róla, hogy pont most, pont itt. De azért örülök, hogy még mindig figyel rám is.
És mintha el sem akarna engedni, úgy húz magával a lentebb lévő szobába, ahol egy átvérzett, emberi formát öltő lepedő látványa fogad.
Noha láttam én már rengeteg filmet, benne hullákkal, azok csak képek voltak a moziban vagy a tévében, nem valóságosak. Míg ez itt nagyon is az.
Kissé elsápadva teszek eleget a felvetésének és fordítok hátat, elengedve a kezét is, had dolgozzon, noha azért a vállam felett akaratlan odalesek. Mert az a fránya kíváncsiság nem hagy nyugodni.
- Azért remélem te nem egyfajta modern Poirot vagy - sóhajtok idegesen, igyekezvén a saját idegességem oldani. De hát végül is, nem mindennapos eset, hogy lefekszem valakivel, főként nem először, és aztán meg egy véres hullához rángatnak mindent. Ej, ha lenne írói vénám, ebből bestseller lehetne otthon.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-09-30, 15:49

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Mivel varázslók lakta részen vettem ki a szállodai szobát, nyilvánvaló, hogy azért keresnek, mert tudják, hogy auror vagyok. Ám egy ilyen rögtönzött nyaraláson nem akartam volna dolgozni. Ám a turbánosok cseppet sem tűnnek olyannak, akik megértőnek mutatkoznának egy ügyben. Nem akarom sürgetni Alyshát, hiszen az előbbi oly tökéletes, idillikus pillanatnak oly hirtelen fájdalmasan vége szakad. El kell hát tűntetnem a kockahasat, hanem villámgyorsan nyomozóvá öltözni, ám Alyshával kapcsolatban már kettős érzéseim vannak. Egyrészt nem akarnám itt hagyni, hogy ne magányosan várjon, és izguljon, hogy vajon mi lehet velem. Másrészt ha valami számomra testreszabotthoz hívnak, akkor nem nagyon tud majd segíteni, de olyan véres dolgokat láthat, amik nem az ő hamvas kis lelkivilágához illenek. Mégis marad inkább ez, egyszer fel kell nőni, másrészt éledő kapcsolatunk komolyságát jelzi, hogy hiszek abban, hogy együtt kell maradnunk.
- Nem tudom, egyenlőre annyi tiszta, mint neked. – Fogok rá a kezére, ezzel egyértelműsítve minden külső szemlélő előtt, hogy nem csak asszisztens. Ám ez amúgy is nyilvánvaló, a munkatársakkal nem egy ilyen lakosztályt szokás megosztani. Mire kilépünk a folyosóra, ott már három arab leples, szakállas fogad minket. Vezetőjük egy okulárés öreg, aki bizalmaskodva hajol közelebb. – Nem akarjuk zavarni az auror urat, ám gyilkosság történt, és nem akarunk pánikot kelteni a hotelben. – Jó, értem én, hogy nagyon bizalmas a dolog, de Alyshában így is pánikolt kelt. Biccentek, s kissé lemaradunk, amíg a trió vezet. – Sajnálom, hogy így alakult szivi. Majd kárpótollak. – Ígérem ami tőlem telik, végülis ez még ez csak az első éjszakánk, csupán a bemelítésen vagyunk túl. Alsyha rugalmas testéből kinézem a különféle extra mutatványokat. Lejjebb megyünk két emelettel a liften, az itteni lakosztályok szintén a luxus milliőbe vezetnek. Az említett ajtóhoz érvén azonban már nem engedek be senkit, csak Alyshát magam mögött, hiszen nem szabadna nyúlni semmilyen nyomhoz. Az illető mégis fehér lepellel van letakarva, aminek a nagyját már át is vérezte hasi toroki tájékon. – Maradnál szivi? Vagy fordulj el szerintem, amíg megnézem, nem lesz szép látvány. – Ez csupán javaslat, de nem kell megfogadnia. Először látni akarom a testet, aztán megkérdezem a hotel személyzetét a történtekről. Hihetetlen, hogy már most az első éjszakám sem telhet látványos produkció nélkül. Máskor valami mugli szállodába viszem a kis szüzikémet, teljesen civil minőségben, pálca nélkül.


alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-09-10, 10:07Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]Hogy csak vele? Igazából meg sem fordult a fejemben, hogy ezt mással is ki lehetne vagy ki kéne próbálnom, nem vagyok én afféle ágyból ágyba típus. Még is, megmosolyogtat a gondolat, ahogy szinte kiköti ezt a szabályt. Mert tűnhet annak, vagy inkább kisajátító birtoklásnak,még is sokkal inkább örömöt érzek,mint berzenkedést.
Ami csak fokozódik a további válaszokra. Mert hát gondolom egy olyan egojú srácnak,mint Dylan, nem szokása beismerni, ha valaki ilyen hatással van rá. Felém ugyanakkor még is többször megtette már ezt a gesztust, és immár bizonyos lehetek, nem csak azért, hogy leimádkozza rólam a bugyim. Hisz az már megvolt, ha belegondolok, milyen könnyen, sőt,mennyire készségesen játszottam is közre, elpirulok. De úgy érzem,nincs ezen mit megbánnom. Tudom, hogy nem ezért hozott ide, csak így alakult a dolog, és én legalább annyira akartam,mint ő. Akkor nem lehet rossz, ugye?
Kissé elpilledve, talán egy-egy pillanatra el is szusszanva fekszem ölelésében, élvezve ezt az édes kis lebegést, amit a közelében tapasztalok, tapasztaltam eddig is, csak most sokkal intenzívebben,míg csak valaki zordul be nem tör idillünkben kopogásával.
És mivel Dylan is meglepetten pislant fel, ugrik a fürdő felé, sanda sejtésem támad, hogy nem a szobapincér az. És hát mivel mondhatni tilosban járok,nem is kell nagyon noszogatnia, a köntöst felkapva valóban a fürdőbe igyekszem.
Szívem szerint tudolnék, de fogalmam sincs, ki jött, ki zavart meg minket és miért, így csak az arcom mosdatom hűs vízbe, hogy kirebbenjen szememből az álomkóma.
Még is, értetlenül és kissé meglepetten pislogok Dylan-re, ahogy dörmögve-vetkőzve robog vissza a szobába.
- Hova? És miért?- dadogok zavartan,mert hát még abban sem vagyok biztos egy pillanatig, hogy nem tudódott-e ki, hogy elszöktem a suliból, és nem-e értem jöttek. Bár kétlem, hogy akkor így reagálna.
Közben persze ösztönösen nyúlok a ruháim után, fehérneműt, farmert és egy egyszerű pólót húzva magamra, míg hajam egy gumival gyorsan felkötöm.
közben persze remélhetőleg kapok némi információt, legalább arról, hogy ki volt, aki kopogott és mit is akart, legkésőbb, míg a cipőmbe lépek és kezem nyújtom Dylan felé, jelezve, felőlem mehetünk. Nem mintha tudnám,mi hasznomat vehetné, de semmi kedvem egyedül üldögélni a szobában, r várva. Inkább vagyok vele, és igyekszem majd, hogy ne legyek se útban, se a terhére.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-08-23, 07:21

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Még mindig zsibong minden tagom, és az egész napom ennek fényében fog telni, teljesen ki vagyok elégülve, ám többről van itt szó, mintsem egyszeri kufircról, hiszen nem válunk el, lehet még ismételni, ráadásul olyan furcsa, mert ha rám mosolyog ez a kislány, akkor különös érzés jár át, méghozzá valami olyan, hogy nem szívesen engedném el. Most már csak az enyém, s ki akarom sajátítani, remélve, hogy ő is így gondolja. Ha már megrontottam, akkor megtehetném, hogy lelépek, magára hagyom, de rá kell jönnöm, hogy mindez nem csak erről szólt, hanem a közös beszélgetéseinkről, a tervezgetésről, hogy mihez is akarunk majd kezdeni magunkkal.
- Mindig, de csak velem. – Na igen, a férfi egó kibújik belőlem. Ám neki még nincs összehasonlítási alapja, egy szende kis szüzike, még ha ez már nem is teljesen igaz, de még megvannak a maga ábrándjai, amibe most engem is belehúzott nagyon is. Ám nagyon egymásra találtunk, bátrabb volt, mint gondoltam, sőt kezdeményezőbb is, nem kellett leudvarolni róla a bugyit, és még félszeg is csak egy aprót volt. Igaz, kellettek a megelőző találkáink, hiszen ahogy sejtettem, nem egy szórakozóhelyre járó, gyorsan kapható alkat, de most, hogy megbízott bennem, nem igazán talált korlátokat.
- Ugyan, csak vicceltem, tudod, hogy miattad, saját magad miatt ilyen jó. Hatással vagy rám, nagyon is. – Csókolok vissza, hogy aztán elaléljunk egy pár percre egymás karijaiban. Ám tényleg csak pár percre, mert hamarosan kopogás csap át az ajtón, amitől hirtelen megugrok, ez most nagyon hirtelen jött. Még szerencse, hogy nem egy tíz-tízenöt perccel korábban, de akkor is váratlan, és illúzióromboló. Gyorsan felpattanok, és a fürdőből kihozom a két köntöst. Az egyiket magamra kapom, és összecsatolom, a másikat pedig Alysha kezébe nyomom, de inkább a fürdőbe kéne mennie. Várok egy kicsit, amíg eldönteni, aztán az ismétlődő kopogás irányába tartok, s ajtót is nyitok. Egy egyiptomi fickó áll a küszöbön, okuláré. Bemutatkozik, a helyi történészeti múzeum mágiaügyi vezetője, és a segítségemet kérné. Állítása szerint jöhet a kis assziszensem is. Hümmentek, egyrészt nem tudtam, hogy tudják, hogy itt vagyok, másrészt nem jelentettem be azt sem, hogy aurorként állnék a szolgálatukra. Tíz percünk van leérni. Becsukom az ajtót, és megkeresem a lányt, félig már öltözködve.
- Mi a fene történt? Jössz te is szivi, ugye?


alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-08-16, 13:42Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Mint soha nem járt út, mit először fedezünk fel, számos csodát és újdonságot tartogat. Mert ezek az érzések olyanok,miket úgy hiszem,másként nem tapasztalhatunk meg, ez a különös, kölcsönös csoda, mit úgy sejtem, mással nem is lennék képes átélni. Nem, meg sem fordul a fejemben, hogy ez nem miatta vagy miattam, avagy kettőnk miatt ilyen, hogy ez "átlagos". Nem, ez valami különleges csoda, amit Dylan adott nekem, és amit remélem, én is adtam neki. Másként nem is tudnám megfogalmazni, nem tudnék rá szavakat találni.
De ne is kell, nekem nem, megteszi helyettem ő, mintha tudná, mi jár a fejemben,mintha meg akarna erősíteni ebben a képzeletben. Mert azt eddig is tudtam, legalább is sejtettem, hogy ő nem olyan tapasztalatlan,mint én. Legalább is sose hittem, hogy egy Dylan-féle dögös srácra ne nyomulnának a lányok, néhány ne alélt volna el tőle, akárcsak én. Még sem azokhoz sorolom magam,nem úgy érzem, csak egy vagyok neki a sokból, és szavai is csak ezt erősítik.
Boldog mosollyal arcomon követem,a hogy mellém gördül, bújok hozzá, mintha nem bírnék tőle elszakadni. és valahogy így is érzem magam most, mintha ő lenne a levegő, az éltető, vagy épp a világ közepe, ami körül én forgok.
- Ez mindig ilyen csodálatos? - emelem rá tekintetem, nem tudván, mily álmatag, mily kifejező is az, milyen beszédes szavaim helyett, tapasztalt tekintetének árulkodva boldogságomról, örömömről, csodálatomról. és valami sokkal komolyabb, sokkal mélyebb érzelemről.
- Nem hinném - rázom a fejem nevetve további szavaira. Micsoda faramuci és szinte katasztrofális helyzet lenne egy muglik szülte és egy kvibli varázsló családjában még vélavért is felfedezni. még is boldogsággal tölt el, hisz Dylan ezzel elismeri, legalább olyan hatással vagyok rá, mint ő rám. Hisz a vélák pont ezért veszélyesek, mert képesek bárkit megbabonázni.
- Sőt, remélem is, hogy nem. Szeretném, ha inkább én lennék rád ilyen hatással, nem valami rejtett képesség - erősítem meg szavakkal is a gondolatom, miközben egy gyönge, fáradt puszit nyomok az ajkára, majd fejem a vállára ejtve, kezem lapos hasára fektetve hagyom, hogy ringassanak még az átéltek, akárha egy hajón lennék, vagy a medence vízén lebegnék.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-07-18, 12:11

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Az, hogy vigyázom rá, a mi szintünkön teljesen természetes. Nyilvánvaló, hogy több ez mint holmi játszadozás, hiszen ha nem bízni bennem, akkor el sem utaztunk volna ide. És én sem úgy tekintek rá, mint egy átlagos lányra, akivel csak kavarok. Egyértelműen tetszik nekem, többet pedig még nem mondtunk ki. Viszont már csak azért sem akarok jobban durvulni, mert lehet, hogy még a teste nincsen rá felkészülve, hogy még jobban igénybe vegyük. Vonzó a felajánlkozása, hogy bármit lehet, de talán ha hagyunk legközelebbre is érdekes pózokat, netán egyéb nyílásokat, akkor máshogyan is megkóstolhatjuk egymást. Most azonban a tűzkeresztség a lényeg. Azon már át is esett, és iszonyatosan édes, hogy máris többre vágyik. Ettől nőhet nagyobbra a férfiegóm, hogy nem csak, hogy le tudtam venni a lábáról, valami olyat mutatok, amivel egyértelműen magamhoz láncolom. És mivel esetünkben ő a paszívabb fél, akinek csupán élveznie kell, s olykor a csípőjét, vagy a combjait mozgatni, még képes beszélni, velem ellentétben, aki lenyomom az ágyra, és mindent beleadva a reális határokon belül, hogy azért ne fájjon neki, egyre keményedő, durvább lökésekkel juttatom magunkat a beteljesülés felé. Így csupán egy morranásra telik tőlem, ahogyan a vállaimra feltett vádlijait egyensúlyozva mélyebb aspektusból is megismerhetem a kis csitrit. Ahogyan végighullámzik testén a kéj, mindez kiül az arcára, s kéz a kézben jutunk el a gyönyörig. Felnyögve egy utolsó lökésnél végleg elengedem magamat, amit ő immár nem csak az ajkainál érezhet, mint legutóbb, hanem belül is forróság önti el a vulkántól, s lélegzetért kapkodva állok meg lassan, hogy rendezzem a vonásaimat, amik bizonyára eltorzultak az erőfeszítéstól. Behunyom a szememet, hogy amikor kinyissam, az ő pillantását keressem, és kicsusszanva belőle mellé heveredjek, átölelve a derekánál. – Te jó ég, és még én gondoltam tapasztaltnak magamat.. Veled ez annyira más volt.. Biztosan van valami titkod, mittudomén véla felmenők, ilyesmi.. – Szuszogom a nyakába, ahogyan hozzábújok. Majd ki kéne mennünk véglegesen megmosakodni, de most oly nehéz megmozdulni, hogy nem is szándékozom egy ideig. Nem is tudom, hogy mire vágynék inkább, aludni, vagy enni.. Lehet, hogy utóbbit kéne valami séta alkalmával, de persze az ő kezében is ott a döntés.alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-07-04, 09:48Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Hogy százszor? Bár sose hittem volna, hogy ilyen gondolat megfordul valaha is a fejemben, most még is, Dylan ölelésében, abban a különös és gyönyörű lebegésben, mit vele élek át csak arra tudok gondolni, igen, akarom, százszor is! Persze szavaim nem így értettem, épp fejteném is ki, hogy nekem az előbb a, mit az ujjaival és a szájával művelt volt olyan gyönyörű, hogy ismétlést kérek, nem tudok szóhoz jutni, csókjával elveszi a lehetőségét. De nem bánom,most nem, most valahogy nem érzek rá késztetést, hogy mindent megmagyarázzak, mindent egyértelművé tegyek.
Nem, talán majd ha már a pihegésnél tartunk, majd ha nem az lesz a legfontosabb, hogy magamban érzem, hogy minden apró, akár önkéntelen rezdülésre is oly gyönyört kelt bennem, minek létezéséről eleddig nem tudtam és nélküle talán meg sem ismertem volna soha.
- Bízom benned, Dylan. És tudom, hogy vigyázol rám - emelem a tekintetem, most muszáj vagyok szólni, még ha az kapkodó és elfúló is egyben. Meg sem rezzenek a perverz vágyak hallatán, még ha ki sem fejti. De valahogy nem tudok semmi rosszra gondolni vele kapcsolatban, nem tudok semmi olyat feltételezni, ami nekem ne lenne olyan gyönyörű és élvezetes, mint amit most tesz velem.
Mert nem hagyja lecsúszni lábaim, határozottan tartja helyükön, kissé már popsim is megemelve így az ágyról, én padig akaratlan nyögök fel ettől a csodás érzéstől. Hisz olyan jó, hogy bennem van, olyan forróság önt el, hogy talán nem is baj, ha nem törülköztünk meg, mert lángra kapna az ágy.
Ahogy pedig rám engedi súlyát, ahogy mozdul bennem...
Fejem a párnának feszítve nyögök fel, de olyan elfúlón, mélyen, amiről nem hittem volna, hogy belőlem szakad ki. Pedig igen, minden egyes lökés,ahogy teljesen belém nyomul ilyen kéjes hangokat csikar ki belőlem, miközben lehunyt szemeim mögött szikrák pattognak, ujjaim a takarót markolásszák mellettem, miközben igyekszem ajkamra harapva elfojtani nyögdécselésem, noha csak ritkán sikerül. Mert olyan jó, olyan gyönyörű, még ha egy-egy erőteljesebb mozdulatnál apró fájdalom is hasít belém, akárha szét akarna szakítani, most ez sem ronthat az összképen.
- Dylan... jó... nagyon jó... - zihálok, mert képtelen vagyok már rendesen beszélni, csak nyögök és nyöszörgök, attól függően épp mire van erőm.Mert teljesen kiszipolyoz, reszket már minden tagom, ahogy érzem, közel az a kéjes érzés, mit már megtapasztalhattam vele.
Hogy aztán egy újabb, mélyebb lökésnél valami sokkal erősebb, sokkal intenzívebb érzés száguldjon végig rajtam, szinte már görcsbe rántva gyomrom, alsóbb régióm, elfúló sikkantással ízlelve meg a csodát. Mert ez nem lehet más...

[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-07-01, 15:27

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Ahhoz képest, hogy a fokozatosság elvét követve inkább csak kóstogattam volna őt, elsőre sikerült úgy egymásnak esni, hogy csak nézek. A szende, bájos kislányban elpattant valami, s a kezdeti szégyenlős stílust teljesen levetkőzve nem csak újbóli folytatásra sarkall, hanem különböző pózokat ajánl fel, amit vigyorogva követek le. Abban igaza van, hogy bár fenomenális dolog csak úgy spontán folytatni részemről az ismerkedést, de akkor már lehetünk kényelmesebb helyzetben is, ha visszatérünk az ágyba. Nem foglalkozunk azzal, hogy szárazra töröljük magunkat, vagy éppen egymást, hiszen nem érdekes, ha a lepedő nedves lesz. Előbb-utóbb úgyis az lenne, csak éppen mástól. Vagyis pontosabban tőlünk. Ahogyan átkarolja a nyakamat, még inkább belé tudok hatolni, a szűksége most a múltté, noha tudom, hogy legközelebb ismét előlről kell majd kezdeni a játszadozást, a tágítást. Azonban most kihasználhatjuk, hogy immár teljesen el van alélva a vágytól, lüktető női virága úgy tárulkozik ki, hogy talán addig kell folytatnunk, amíg még az eszméletünknél vagyunk.
- Szivi, ezt most pont úgy mondtad, mintha már minimum százszor csináltuk volna. Ám legyen így, és nem lesz benne hiba. – Felelem immár elszakadva a nyakától ha ezt kéri, és az ajkára tapasztom a sajátomat, újra meg újra megízlelve a mézédes húst. Igenis kivánom őt, nem is akármennyire, egy csoda ez a lány, aki talán komoly kihívásnak igérkezett az elején, egy meghódítandó, ledöntendő szűzies szépségnek, ám mégsem tudok eléggé betelni vele, magával ragad a fiatalkás vágyakozása, hogy mindent teljesen az én kezembe helyes, mégis irányít is egyben. Nagyot nyelek a szavaira, ezúttal viszont ellentmondva a kicsinek.
- Alysha.. tudod, hogy én azért rád is vigyázni akarok. Ne lőjjünk el minden puskaport most elsőre.. Igen perverz, beteg vágyaim is vannak, amik így hirtelenjében meg sem fogalmazhatóak. Majd mélyítünk, ígérem.. – Nem akarok viszakozni, hiszen az előbb is azt hitte, hogy vele van bajom. Szó sincs róla, csak éppen nem akarom megijeszteni most még. Viszont ránehezek, s már az előbb említett módon a vádlijait a vállamra pakolom, s erősebb mozgásba kezdek. Ha így kéri, akkor nem veszem figyelembe, hogy neki ez még mindig csak az első, számszerűen csak folytatása a fürdőben megkezdettnek. Ám talán már tágult annyira, hogy ha a súlyomat is bevetem, akkor sem okozok (nagy) fájdalmat. Figyelem az arcát, hiszen a gyönyörétől gerjedek be még jobban..


alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-06-28, 10:15Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Hogy meglennének az előnyei? Ebben egy pillanatig sem kételkedem, ez is közrejátszott abban, hogy ki mertem mondani. Hisz érzem, itt azért óvatosabb még,mint nemrég az ágyban, igaz a helyzet is más. De nem kell hozzá varázslónak lennünk hogy tudjuk, a szappanhabos csempe pokoli csúszós. Én pedig másképp akarom, hogy csússzon...
Merlinre, miket gondolok!
Elvörösödnék, ha nem lennék mással elfoglalva, de szerencsémre ez nem tűnik fel Dylan-nek, hisz szavaimat teljesítve von az ölébe, én pedig csak felnyögök,hisz még másabb,még újabb most az érintés, ahogy két lábam öleli,karom nyakát fogja át,, ő pedig sétál. még ha nem is nagy távot,még is, oly pontokat érintve,mikről ember nem is tudja, hogy léteznek.
És ez a különös érzékelés nem múlik akkor sem, mikor velem együtt fekszik az ágyra,mikor eleddig hajlított lábaim a vállaira fekteti. és én kitárulkozom előtte, oly szemtelen, oly illetlen mód,miről nem hittem, hogy megteszem. Még sem ellenkezem,nincs ellenemre, csak a takarót markolászom magam alatt leengedett kezeimmel, hisz nem tudom, hova nyúljak, hova nyúlhatok, egyáltalán kell-e nekem tenni bármit is azon kívül, hogy átadom magam neki, hogy hagyom, hogy újra megmutassa nekem azt a kéjes csodát, mit nemrég élhettem át vele.
Erősebben? Nem tudom, milyen az, nem tudom, az-e, mire gondoltam. Csak azt tudom,hogy ez nagyon jó, olyan jó,mit fokozhatatlannak hinnék. Pedig nem az, ajkaimba harapva nyögök fel,a hogy mozdul bennem,most másként, más módon,mint a tus alatt. De nem ez a lényeg a helyváltoztatásban? A lehetőségek széles tárháza? Honnan tudnám én,miféle lehetőségek vannak még?
- Én csak.. Én csak azt akarom, hogy olyan jó legyen,mint eddig. Mint korábban - sóhajtok,szinte zavartan adva elő a vágyam. Igen, azt akarom, hogy megint szikrák pattogjanak bennem, hogy megint azt érezzem, vele valami olyan csodát élhetek meg, amit mással nem. Mert valóban úgy hiszem, mással ez nem lehetséges.
Tétlen kezeim arcára simítanak, elhúzom nyakamtól, noha minden csókja,minden lehelete forró borzongást vált ki belőlem.Még is húzom, hogy ajkunk érjen össze, hogy ott, lehunyt szemmel suttoghassam el kérésem.
- A tied akarok lenni, bárhogy, ahogy te szeretnéd, ahogy te élvezed, ahogy te akarod. Mert tudom, hogy az nekem is jó lesz...

[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-06-21, 18:57

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Alaposan felülbíráltuk az eredeti elképzelésemet, mert mintha Alysha sürgette is volna, hogy ha már itt vagyunk, akkor minek húzzuk az időt. Elsőre akár még egy ismerkedős kóstolgatásban is benne lettem volna, hogy ne érezze azt, hogy letámadom, de oly édes volt a késztetés, hogy ne fogjuk vissza magunkat, így az események kicsúsztak az ujjaim közül, már azon kaptam magamat, hogy a vágyam gyorsan visszatér, nem tudom visszafogni magamat. Nem úgy fest, mintha nagyon ellenkezett volna, átlendült a szégyenlősség holtpontján, most már ő is a mindent vagy semmit elvén haladva tárulkodik ki, s az apró fájdalmat nem is érzékelte. Én azért határozottan élvezem a birtoklási vágy ezen kiteljesedését, hogy olyan finoman szűk, és csak az enyém. A piciny szünetet tartva érdeklődve mosolyodom el, ahogyan megszólal, nekem is össze kell kapnom magamat, hogy meg tudjak szólalni.
- Megvannak az előnyei. – Ki sem csusszanok belőle, csupán a már megemelt combja mellett a másikért is lenyúlok, hogy a derekamra emeljem a csípőjét. A felsőtestével neki kell egyensúlyozni, ahogyan elindulok befelé. Nincsen messze a háló, lévén a lakosztály fürdőjével pont egybenyílik, így csak egyetlen küszöbön kell átvinnem. Pár lépés csupán, s megcélzom az ágyat, amely immár még hívogatóbb, mint az előbb volt. Magam alá temetem, hogy a vállamra illesszem immár a vádlijait, és teljes csodáljában megszemléljem. Fölé hajolok, hogy a fülcimpáját érintse suttogó ajkam.
- A magadon az azt jelenti, hogy erősebben? Sokkal erősebben? – Kérdezem évődő susogással, miközben gyengéd harapdálásba kezdek a nyaka hajlatánál. Egyébként is teljesen begerjeszt a fiatalos tapasztalatlansága, noha eddig amennyire lehetett, még úriember voltam. Ám kész vagyok elengedni az ösztöneim gyeplőjét, onnantól kezdve együtt pattanhatunk fel a hullámvasútra. Lassan, körkörös mozdulatokkal hatolok mély mélyebbre, egyenlőre mindössze várva a válaszát a tempót, vagy az erőt illetően.

alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-06-01, 15:29Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Nem érzem, hogy a hátam mögött hideg, vagy kemény lenne a csempe. Mintha megszűnt volna minden, ami nem Dylan vagy én. illetve nem mi, hisz most egyek vagyunk, eggyé váltunk, valami olyan csodálatos mód, miről el sem tudtam volna képzelni, hogy létezik. Mert nincs mihez hasonlítani azt az érzést, ahogy magamban érzem, ahogy mozog bennem, ahogy érzem szívének heves ütemét a bőre alatt, izmainak remegését. Tudom, én is ugyanígy vagyok, szívem kiugrani készül, végtagjaim kocsonyásak, pedig nem is nekem kell tartani őt, még magamat sem.
Levegő után kapva engedem el ajkát, fejem a falnak támasztva kissé, mint ki a maratont futotta, úgy kapva levegő után, talán néhány csepp vizet is nyelve így, mi kiszáradt torkomnak nem árt.
Aztán már újra őt fürkészem, látni akarom arcát, látni azt, amit én érzek, ezt a csodát, ezt a varázslatot, mit mágus sem képes megidézni másként.
És észre sem veszem, halk sóhajaim szöknek ki elnyíló ajkaim közül, eszembe sem jut, milyen különös mosoly kúszik arcomra, mint kit megbabonáztak. És igen, azt hiszem, ezt tette velem, nem pálcával, nem varázsigével. Csak érzésekkel.
- Szeretnélek magamon érezni - buknak ki belőlem a szavak anélkül, hogy gondolkodnék rajtuk, láthatja, miként borul bíborba arcom, még sem fordítom el, még csak semmissé se akarom tenni a szavaim. Csodás így is, élvezem, ahogy a falnak szegez, hangsúlyozza, milyen pillekönnyű is vagyok neki.
Még is... nem tudom honnan az ötlet, egyáltalán hogy fordul meg ilyesmi a fejemben, vagy épp hogy merem kimondani. Még is arra vágyom, hogy hozzám bújjon, anélkül, hogy figyelnie kellene, el ne essünk, hogy érezzem bőrét testem minden porcikáján, érezzem súlyát magamon, mintha ezek nélkül el sem hinném, ami történik, valóban megtörténik,nem csak egy álom, egy élvezetes ábrándkép a korábbi kielégülés után.
És karolom is át nyakát, hogy ha eleget tenne kérésemnek, könnyebb legyen a mozdulat. Mert az valahogy meg sem fordul a fejemben, hogy elhúzódna tőlem, hogy a saját két, remegős lábamon sétáljak be a szobába. Talán meg is torpannék, előjönne újfent zavart hebehurgyaságom.
De így, hogy érzem őt, hogy teljessé tesz, minden más, korábbi zavaró érzelem eltörpül, lényegtelenné válik. Csak az a fontos, hogy a te és én, az mi lettünk és semmi más.

[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-05-27, 17:51

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Pont annyira szűk, amennyire még izgató. Remélhetőleg nem okozok túl nagy fájdalmat azon túl, hogy a hirtelen jött érzéstől biztosan meglepődik, hiszen arról volt szó, hogy majd a fokozatosság elvét követjük. Ám ebből is kitűnik, hogy hatással van rám, nem tudok olyan úriember lenni, mint akartam volna eredetileg. Figyelembe vehetettem volna, hogy mennyire meg van illetődve, de ez az a pont, ahol elengedem a tudatosságot, s az ösztöneim lesznek urrá bizsergő testemet, s a nyakára rábukva elvégzem azt a mozdulatot, amellyel végre egyesülünk. Felnézek a pillantásába, hogy érezze, ez most mégsem csupán a test gyönyöréről szól, nagyon is tetszik ő nekem, az ártatlan, hamvas fiatalosságával, mert talán perverznek tűnhetek, hogy én az érett pasi pont egy ilyen kislánnyal kezdek, mégis oly jó őt birtokolni, a teljes testét a saját tulajdonomnak tekinteni. És talán nem is utoljára. Én magam is beleremegek az intenzív érzésbe, ahogyan rámfeszül, ahogyan érezteti, hogy már csak az övé vagyok. Megpróbálhatnék finomabb lenni, ám ez most nem az a pillanat, ahol képes vagyok visszafogni magamat. Talán majd egy másik alkalommal kísérletezünk. Igaz, hogy az előbb is kielégültem az ajkai, s a finom ujjai által, ám kellően be vagyok indulva, hogy még várni se kelljen, most az ölét árasztanám el. Így a combját most már valóban kiegyensúlyozom a tartásom alatt, és nekinyomva a hátát vadabb tempóra kapcsolok. Vajon mikor ereszti ki úgy igazán a hangját? Végtére is az is komolyan hozzátesz az élvezethez, ha női sikolyokat hallunk közben. Most nem a Roxfortban vagyunk, mondhatni senki nem ismer minket, így ha véletlenül meg is hallának minket, hát istenem. Azt azért semmiképpen nem akarnám, hogy csak  én, vagy én előbb jussak el a csúcsra, így azért megpróbálok odafigyelni a jelzéseire, hátha megkér, hogy változtassunk a tempón, vagy éppen a pózon. Mindezt még annak ellenére is megteheti hogy cseppnyi gyakorlata sincsen. Kívánságműsorra viszont van lehetőség..alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-03-04, 12:26Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Nem érzem, hogy ölelése fájóvá válna, heves szorítása csak még jobban felbizserget, még erősebbé válik az érzés, hogy én is uralom őt, hogy nem csak az én agyam szállt el tőle, hanem ő is veszít lélekjelenlétéből, már nem az a macsóság határozza meg mozdulatait, mi először felkeltette a figyelmem. Nem, immár nem gondolkodik, neki sincs már rá ereje. Minden mozdulatunk, minden porcikánk, minden gondolatunk csak akörül mozog, hogy a másikat érintsük, hogy a gyönyört keressünk, mit nem is olyan rég már felfedeztünk egymás társaságában.
Ugyanakkor tudom, ez még is más, még ha csillapodott is, még ha én meg is tapasztalhattam már, még ha igyekezne óvatos is lenni, mindketten hevesen akarjuk.
Hevesek csókja, érintése, az a sürgető mozdulat, ahogy igazít súlypontunkon, hogy magabiztosan állhasson, én meg hagyom, átadom magam neki, teljesen, ahogy csak egy nő átadhatja magát egy férfinak. Mert nő vagyok, nő lettem, nem csak külsőleg, ő tett azzá.
Olyan hihetetlen érzés jár át, ahogy magáévá tesz, ahogy körülölel és én körülölelem őt. Még az az apró, elenyésző fájdalom sem számít, mi talán lehetne hevesebb, ha nem várnám ennyire, ha nem lazítana a víz, ha nem akarnám én is ilyen boldoggá tenni őt.
Nem, olyan lényegtelen, felejthető, de a mozdulatok nem, tüzes, beszédes tekintete, mielőtt újfent letámadná ajkaim. Mert támad, igen, birtokba vesz és én élvezem, élvezettel adom át magam neki, csak rá koncentrálva, arra a különös, eleddig nem ismert bizsergető gyönyörre, mit fokozódó mozgása okoz.
Szorosan ölelem karjaimmal, szinte már mint egy fuldokló kapaszkodom belé, csókjából szívom a levegőt, úgy érzem, most kezdtem el élni, csak tőle, csak miatta, általa létezem. Tőle lesz bőröm minden porcikája libabőrös, tőle dobban a szívem és önti el forróság altestem. Csak vele vagyok teljes, kiegészült és tökéletes. Mert igen, most annak érzem magam, a megfelelő helyen, a megfelelő karok között.
És ez az érzet tesz bátorrá, kezdeményezővé, hogy én vegyem át a vezetést a csókba, hogy alsó ajkába harapjak, ahogy befelé nyomul altestével és lábaimmal akarjam közelebb- visszahúzni, ahogy távolodik kissé. Igen, lemosta a víz a zavart, a szégyenlőséget, elseperte az érzés, hogy ennyire akar engem, kibontva virágaim, bimbóból mesebeli szépséggé varázsolva.

[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-02-27, 18:33

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Nehéz az egész helyzetet kezelni úgy, hogy tudatos döntéseket hozzak. Természetes, hogy kívánom őt, ám még hagytam volna a fokozatosság elvét. Mindaddig, amíg meg nem éreztem az ízét, onnantól pedig már nem volt visszaút. Csupán holmi pihenő, s ezt már Alysha is tökéletesen átlátja. Mindkettőnk szerencséjére már nincs is ellenvetése. Fiatalka, éppen olyan, amire vágyom, ám mégsem annyira, hogy némi betekintés után ne jőjjön rá a saját nőiessége eszenciájára, amit az előbb éppen szó szerint feltártunk. Más esetben nekem is szükségem lenne legalább fél órára, ám most annyira hajt a vágy, hogy teljes testemben remegek, minden izmom úgy feszül a lány gazellatestének, hogy csoda, hogy nem roppantom szét az immár finomnak nem nevezhető ölelésemmel, s a csókjaim, amik a nedves bőrére tapadnak már egyértelműen jelzik a követelőző szándékot. Nem csupán a nyaka hajlatát illetem, lent bizony a már korábban kitágított édes vájattal ismerkedem, immár igencsak céltatörően. Olykor visszatartom a lélegzetemet, például akkor is, amikor a nevemen szólít, erre az egy pillanatra visszaváltozom emberré, hogy aztán a maszk ismét lehulljon. Megtámasztom a combja alatt, amíg megtaláljuk az egyensúlyt, s minden további puhaság nélkül a hívógató combok közé vezetem a nyársat, hogy akadályra sem számítva hatoljak mélyre. Azért nem olyan mélyre, hogy máris elérjem az ütközéspontot, az majd további tágítás kérdése, de felesleges itt most centinként araszolni. Elsőre talán meglepő lehet, ám a víz jótékony hatása, és a korábbi izgalmak még azt az esélyt is hordozzák magukban, hogy meg sem érzi, csupán az újabb gyönyört, amit legbelül még nem tapasztalhatott meg. S ha már bent vagyok, ütemes, de azért még nem vad mozdulatokkal kezdem cirógatni ott legbelül, szépen igyekvő, de erősödő döfésekkel. Karizmatikus pillantásom az övébe mélyed, majd az ajkait szétfeszítve belehajolok a szájába, hogy immár teljesen a birtokomban legyen.


alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-02-10, 13:09Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Mintha nem is önmagam lennék, mintha zavart ügyetlenségem Angliában hagytam volna, nem beszélve a szégyenlősségről, úgy simulok hozzá a zuhany alatt, élvezve a bőröm verdeső langyos vízsugárt, kényeztető csókjait, kezeinek határozott fogását. Mintha elfújta volna a szél minden kétségem és tartózkodásom, mintha nem először állnék meztelen egy sráccal a zuhany alatt, olyan bátorság vesz erőt rajtam, ahogy lábam emelem, összesimulok Dylan-nel, élvezve, érezve minden porcikáját, erős testét. És mindezzel ellentétes gyengéd csókját, azt az izzító mozdulatot, ahogy bőröm csókolja. Mert izzít, felgyújtja a testem, lehunyt szemmel, hátravetett fejjel élvezem a kényeztetést, immár azt hiszem, teljes mértékben átadva magam neki. Nincs gondolkodás, nincs zavar, nincs visszakozás.
Még akkor sem rettenek meg, mikor megérzem a lábam között újfent erőre kapó tagját. Miért is rettennék, nem is olyan rég egész közeli ismeretségbe kerültem vele, és noha mindez újdonság még nekem, úgy érzem, rábízhatom magam Dylan-re, nem akarna nekem se rosszat, se fájdalmat okozni.
Sőt, még ha kételkedhetnék is abban, hogy valóban nem ez a szándék vezérelte, mikor idehozott, fel sem merül bennem. Mert ezt én is akartam, én is akarom, nem erőltetettem rám semmit, még ha kétségtelen, hogy a csókja, az érintése, az egész személyisége megbabonáz.
De tudom, ha nemet mondanék, ha arra kérném, hogy hagyjon,megtenné. Még is a legrémisztőbb az egészben, hogy én nem akarom, hogy itt hagyjon, hogy ne érjen hozzám, hogy ne csókoljon. Rémisztő és még is édes érzés ez, részegítő, ahogy az is, ahogy megérzem, mennyire kíván. Mert tudom, minden tudatlanságom ellenére is tudom, hogy feszülő tagja ennek a jele, ezt nem lehet tettetni.
Félek kissé, tagadhatatlan, de nem tőle, sokkal inkább attól, hogy milyen lesz. Nem mintha most nem élvezném, nem mintha ne sóhajtanék fel, ahogy odalent ismerkedik, cirógat. Még a finom feszítés, az első beköszönő mozdulat is csodás. És talán pont ezért olyan jó, olyan gyönyörű, mert nem csak egy legyen meg pillanat ez. Nem... Érzem, ahogy a szívem kalapál, szinte sikoltva hívja őt a testem, lelkem. Mert akarom, nagyon akarom, hogy az övé legyek, nem is szégyellem, karjaim magabiztosan fonják körül nyakát, míg enyém, fejem hátraszegve, hívogatón feszül neki, ahogy lehunyt szemmel, élvezettel sóhajtom nevét hívogatón:
- Dylan...


[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-02-04, 10:27

[You must be registered and logged in to see this image.]

18+

Bár azt mondtam, hogy a fokozatosság elvét kéne követnünk, s itt áll előttünk nagyjából egy hét, amit a nyaraláson túl egymásra fordíthatunk, nehéz megállni, hogy ne folytassuk. Most, hogy megízleltem őt, s minden porcikám még remeg az előbbi kéjtől, máris tettrekésznek érzem magamat ismét. Ebből is látszik, hogy a megfelelő partnerrel bizony nem feltétlenül kell várni, pihenni, legalábbis ebben a pillanatban hajt, űz a mámor, hogy Alyshával együtt lehetek. Cseppet sem olyan lány, mint a többi, akiben rövid idő után csalódtam is, unalmasságuk az ágyban is tovább fokozódott, de nem így a kis amerikai barnánál, akiből már kezd kibújni a nő, ám nekem még mindig a dögös kislány, aki teljesen begerjeszt. Ahogyan az ajkai közé emelte a fegyveremet, ismerkedősen, félősen, majd egyre bátrabban, már akkor tudtam, hogy jó döntés volt, hogy a kedvéért feladom örökös vadász ösztöneimet, s csak rá koncentrálok. Nem tudnám teljességgel kimondani, hogy mi ez a vonzalom, de többnek kell lennie holmi vágynál. Tudom, hogy ha megkapom őt, az nem jelent teljes kifulladást, sokkal inkább birtokolni vágyom őt utána is, mellette felkelni, átbeszélni a gondolatainkat. A combja alá nyúlok, ahogyan felemelve azt nekem támaszkodik, megtartom kettőnk egyensúlyánk. Nyelveink ismét egymásra találnak, az apró mellek pedig köztünk préselődnek össze. Ám nem így az immár ismét kőkemény dárda, amely már próbál is utat találni. Nem válaszolok a szavaira, csupán bólintva bukok a kulcscsontjára, beszívva rajta a vékony, feszes bőrt, ahogyan ingerlően nyalok végig a nyakán is. A combját jó erősen a derekamra húzom, s az ágyékához illesztem a dorongot, amolyan kiváncsiskodó simogatásba kezdek vele, óvatosan kukkantva beljebb. Mivel Alysha egy fejjel alacsonyabb lehet nálam, de a combja jó hosszú, pont egy szintben vagyunk. Határozottságom odáig terjed, hogy szép óvatosan, ellenállásra sem számítva hatolok beljebb, de csak gyengéden, amiben a forró vízsugár is bőven a segítségünkre van. Megtehetném, hogy egyetlen gyors lökéssel túl vagyunk a dolgon, de.. az nem biztos, hogy a mi stílusunk volna.


alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]
My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-01-31, 20:53Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Dylan-t nem kell féltenem, pajkos szavaimra azonnal kontráz, és noha engem hoz zavarba, még sem érzem azt, hogy vesztettem. Nem mintha szócsatáznánk, vagy ki mondja oda jobbant játszanánk. Még is… hiába tudom, tudjuk mind a ketten, hogy milyen tapasztalatlan vagyok, még az előbb történtek után is, még is, olyan játszótársként tekint rám, akivel lehet incselkedni, aki partner ebben. És ez tetszik, nagyon tetszik, mint látható, elpárolog bizonytalanságom, olyanokat mondok, amiket nem hittem volna, hogy merek.
Ahogy azt sem hittem volna, hogy képes vagyok egy sráccal együtt zuhanyozni, hogy képes vagyok olyan kuncogó nevetésre, mint ami felbuggyan belőlem, ahogy a vízsugarat végigfuttatja rajtam. Érzem, hogy kiül a libabőr a testemre, de nem a víz hűvössége okán.
Ahogy nem hittem volna azt sem, hogy képes vagyok úgy bújni valakihez, mint hozzá, mikor hanyagolva a fürdetést hozzám lép. Készségesen emelem a lábam, egyelőre csak az egyiket, átfogva vele az övét, míg arcom emelem, hogy könnyebben férjen hozzám, hogy minden nehézség nélkül csókolhasson újra, a víznél is melegebb, már-már forró érzést keltve bennem.
Karjaim nyaka köré fonódik, ujjaim nedves tincseibe fúrom, mintha csak még közelebb akarnám húzni Őt magamhoz, nem mintha ez lehetséges lenne. Hisz ajkunk összetapadt, nyelvük izzó táncot jár, míg melleim erős mellkasának feszülnek, már-már fájón, de nem. Élvezetes ez is, úgy ahogy sose hittem volna, elveszek a csókban, ízében, közelségében, mintha a korábbi vibrálás nem szűnt volna meg az ölemben, csak lanyhult volna, erre a pillanatra várva, hogy újfent lángra kapjon.
- Micsoda sokcsillagos szolgáltatás – sóhajtok, egy pillanatra elszakadva Dylan-től, de csak hogy levegőt vegyünk, hogy szuszhoz jussunk. De el nem húzódom, sőt a következő pillanatban lazsáló ujjaim mozgásba lendülnek, karomba feszül az izom, ahogy most én húzom le a fejét, én tapadok hívogatón az ajkára, készséges játékosként futtatva végig nyelvem rajta, pajkosan, ingerkedőn, halk, kérlelő morgással esdekelve bebocsájtásért.


[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2018-01-13, 18:40

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Nem is akartam, hogy elsőre megtegyük, anélkül, hogy bármi szünet lenne benne,  hiszen akkor érezthetné úgy, hogy ki akarom használni. Benne van, hogy mégiscsak az enyém lesz,  hiszen egy idegen országba jött velem ilyen fiatalon, akkor bízik bennem, sőt, már magában is, de valamennyi fokozatosságot azért be lehet iktatni. Ahogyan cipelem őt kifelé, és ismét összeér a meztelen testünk, hát nem mondom, hogy nem tudnám folytatni. Főleg, ha most még együtt is fürdünk. Meghallom a kérdését, el is nevetem magamat, eddig valóban nem volt ilyen vicceskedő a kislány.
- Úgy érted, hogy mindent én mossak meg? Abban aztán nem lesz hiba. – Bólogatok én is vigyorodva, ahogyan elképzelem, hogy még ennél is kiszolgáltatotabb lesz nekem. Való igaz, annak idején pont azért figyeltem fel a törékeny kis Alyshára, mert vonzott az a törékeny, szinte gyermeki bája, még ha ez valahol perverz dolognak is tűnhet, de végtére is nem kell szégyenkeznem, igen formás teremtésről van szó, csupán a védtelen, riadt stílusa fogott meg, amit most tovább élvezhetek.
- Majd ha erőre kapsz, akkor bármit megmoshatsz. – Adom alá a lovat, hiszen attól, hogy így vigyorogva pironkodik, igazán feltüzeli a vágyamat, nem is nagyon kell majd várni, hogy ismételten harcra kész legyek. Leteszem immár a zuhanyzóban, hogy a hátával meg tud támaszkodni, hogy szemben legyen velem. Megnyitom a langyos vizet, olykor lepillantok a lány pőrén izgató testére, és én magam fogom meg a zuhanycsövet, hogy szépen végig tudjam spriccelni a vízzel. Aztán gondolok egyet, és visszateszem a helyére, de úgy igazítva, hogy pont ránk áradjon a sugár, majd felhúzva Alysha combját, belépek a lábai közé, hogy a derekánál keményen magamhoz rántom. Ez pusztán még ismerkedés, de abból már mélyebb, mint az előbbi. Szétnyitom az ajkait, ahogyan odahajolok megcsókolván a kis barnát, s már táncolok is nyelvemmel az övén, apró melleit boltozatos mellkasomhoz préselve.


alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2017-12-27, 15:43Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Hogy jól vagyok-e? Mit lehet erre mondani most? Még szép, hogy jól. Sőt, kitűnően. Remegőn, reszketőn, kielégülten. Igen, azt hiszem ez az ide passzoló szó. Ám attól tartok, ezt képtelen lennék kimondani, így csak egy féloldalas elégedett mosollyal válaszolok. Azt hiszem, Dylan ennyiből is ért majd engem.
A fürdéskérdést viszont már fel merem vetni, még ha a tettekig nem is jutok el. Legalább is én nem, cselekszik helyettem ő, és azt hiszem, ez az egyik olyan tulajdonság, amit szeretek benne. Hogy kezébe veszi az irányítást, terelget engem is, és eddig még nem bántam meg semmit, ami felé terelgetett.
Hát nem lesz rá okom most sem, elégedetten ölelem át a nyakát, legalább ennyivel segítsem őt, ha már saját lábamon képtelen vagyok kicsoszogni a fürdőig. Igazából abban is kételkedem, hogy egyáltalán állni bírok-e rajtuk, de hamar bebizonyosodik, hogy igen. Még ha kicsit reszketegen is, még ha rá is markolok karjaira, mintegy támasztékul, de láss csodát, a saját lábaimon állok!
- All in-t lehet kérni? - vigyorodom el a hátmosás kérdésére - Kétlem, hogy most álláson kívül másra is tudnék összepontosítani. Olyan vagyok, mint a lemerült elem - sóhajtom, persze minden panasz nélkül. De ez az igazság, Dylan kiszívta minden energiám. Na persze azért megvan a komisz kis vigyor szavaim mellé, nem vagyok hulla, csak remegősen gyenge. Na de ezt el bírám viselni minden nap!
~Alysha!!!~
Szinte hallom, ahogy felsikoltok magamban szemérmetlenségem miatt. Még jó, hogy legalább kimondani nem mondtam ki. Abban pedig már csak reménykedhetem, hogy Dylan nem mestere a fejbelátásnak.
- De esetleg a te hátad megmosást vállalom - felelek, kissé magam is meghökkentve. Na tessék, kibújt a kisördög a zsákból, csak jó helyen kellett megoldani a csomót.
- Úgy értem, szívesen segítek - javítok remegő hangom, miközben érzem, arcom lángolt, és sajna ezt nem foghatom a meleg vízre, sem a párára. A bőrünk már le kellene hogy égjen, ha olyan meleg lenne a víz, hogy így kipiruljak tőle...
- Jaj, Merlinre Dylan! Látod, miket mondok?! - kuncogok fel zavartan, miközben arcom a két tenyerem mögé rejtem. Hol van már a zavart szende szűzleány? Hát itt, a két tenyerem mögött!

[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2017-12-24, 18:12

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Még megsimogatom Alysha hátsóját, amolyan levezetésként, aztán kicsusszanok alóla, és mellé heveredek. Most nekem is nehéz megmozdulni, ez a kislány valami igazán különleges gerjedelmet váltott ki belőlem. Semmi sablonos gyorsmenet, hanem komoly udvarlás, és egymásra hangolódás előzte meg, hogy elutazzunk, mélyebben is megismerjük egymást. És még nem is vagyunk túl mindenen, de úgy érzem, kár sietni, hiszen számára már ez is komoly lépés. Ezt pedig akár többször is gyakorolhatjuk, hiszen érzéki ajkai, és ügyes kis keze biztos vagyok benne, hogy bármikor a csúcsra juttathat, ő pedig már bízik bennem annyira, hogy gyakorlatilag döntést adva a kezembe, teljesen aláveti magát az én akaratomnak. Ha már mellette vagyok, átkarolom a vállát, amolyan érdeklődő mosollyal.
-Jól vagy..? – Nyilván nincsenek fájdalmai, hiszen odáig nem jutottunk, de bizonyos lelki folyamatokon átlökdöshettem. Kicsit talán gyorsan, hiszen ha már itt voltunk, nem akartam, hogy a maradék önbizalma is elmenjen, ha csak ölelkezünk az ágyon. Pedig számomra nagyon is kívánatos kis prücsökről van szó, de nem akartam trófeaként használni őt, és így is könnyedén el tudtunk jutni a csúcsra. Legközelebb talán már tovább is eljutunk, de ha mégsem, akkor is van lehetőségünk gyakorolni.
- Azon aztán ne múljon. – Feltápászkodok az ágyról, és egy laza mozdulattal alá nyúlok. A combjánál és a derekánál támasztok alá, hogy a magasba emeljem, úgy a mellkasom szintjéig. Bízom benne, hogy nem csuklik össze, hanem átkarolja a nyakamat. Kicsit tényleg összemaszatoltuk az ágy részt, de hát az a dolga a takarítóknak, hogy ezt helyretegyék. Zsibong a fejem, nekem is komoly intenzitással járt mindez, de a zuhany alatt még beleférhet egy forróbb csók. Szerencsére a fürdő ajtaja tárva, így nem kell berúgnom, hiszen foglalt most mindkét kezem. – Megmossam a hátadat? – Kérdezem mosolyogva, ahogyan leteszem őt a zuhanytálca közepére, s magam is mellé lépek. Ugyan most juttatott el a csúcsra, de lássuk be a száj és kézimunka csupán egy érdeklődő, kezdeti szint, így nem csoda, hogy a közelében elég gyorsan feléledek megint, noha most tényleg a mosakodásé lesz a főszerep.


alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2017-12-08, 16:25Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Mint egy másik világ, olyan magasságokat járok be, erre talán semmilyen mágia sem képes. Reszketek, remegek, egész testem lázban ég, vagy maga a megtestesült tűz. Elcsukló hangon buknak ki utolsó sikolyaim, miközben érzem, ujjaim alatt Dylan is megremeg, megfeszül kényeztetett idoma, megkönnyebbült engedve át magát is az élvezetnek.
Elsőre oda sem figyelek, jut rám is, rá is, nem ez a lényeg, már-már újabb csúcsra hágok az örömtől, hogy tőlem nyög fel, hogy én juttattam ide, tapasztalatlanul is ilyen ügyesen.
De ez ki is szívja minden erőm, utolsó mozdulatként fordulok oldalt, rá még sem rogyhatok, mellé heveredve, próbálván nem csak nyöszörögni, hanem normálisan venni a levegőt, bár egyelőre úgy hiszem, ez soha többé nem sikerül majd. Főként, mert még mindig össze-összerándulnak izmaim, megfeszül testem, pedig tudom, már vége, ezek már csak én képzelem. Vagy mégsem?
- Én... - sóhajtom fel, magam is meglepve reszketeg hangomtól, olyannyira, hogy el is némulok. Egyáltalán mit lehet ilyenkor mondani?
És csak ekkor észlelem a rám kenődött árulkodót, zavart meglepettséggel maszatolom ujjaimmal, kissé idegenkedve, ugyanakkor kíváncsian, hogy aztán mosolyba kanyaruló szájjal emeljem kissé fejem, hogy Dylan-ra nézhessek, vagy legalább is valami olyasmit próbáljak meg.
- Azt hiszem, ránk férne egy zuhany. De félek, a lábaim nem bírnak el...
Már felesleges erősnek avagy szendének tettetnem magam. Azok után, ami épp történt...

[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2017-11-16, 16:54

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Bárcsak tudnék finoman Alyshára is koncentrálni, hogy ne legyek túl nyers, tekintettel lenni az érintetlenségére, és hogy minden mozdulatomban benne lehet a férfias erő, amit így kénytelen-kelletlen eleresztek, hiszen ahogyan az ajkaival, s a nyelvével kóstolgat, minden tudok lenni, csak éppen visszafogott nem. Túlságosan izgató a birtoklási vágy, hogy csak a magaménak tudhatom őt, s nálam jár először így felfedezőúton, így a megszokottól ellentétes módon rám is úgy hat mindez, mintha minimum először történne velem. Tapasztalatom tovatűnik, s ráhangolódok a gyakorlatlan kislány szájmunkájára, s ettől olybá festhet, mozdulataim durvulni kezdenek, így rá kell eszmélnem, hogy vissza kell fognom magamat, ha csak nem ujjal akarom elvenni a szüzességét.
- Szivi, hagyjuk az irodalmias megfogalmazást, ez jött.. – Rázom a fejemet belesápadva az újdonsült mozdulatokba. Ahogyan a hátsójával megint felkínálkozik, kissé szét is húzom, hogy minél jobban hozzáférjek, s szinte az arcomat is odafúrva szó szerint falom a tagjait. Az ujjam azért mégiscsak előbbrevaló, ügyesebben tudok körözni, tágítani a járatot, noha figyelek arra ismét, hogy ne hatoljak túl mélyre, éppen csak araszolva, hogy még megmaradjon az érintetlensége legalább ilyen téren. Ahogyan a remegések tovább folytatódnak, belemarkolok a fenekébe, tudom, hogy közel a csúcs, ám itt most ő előz be, ám mindez már nekem is sok, hallva a kéjes sikolyt, én magam is gyorsan követem a mennyországba. Talán meglepő lehet a fizikai reakció, ami az eddigi forróságot ezúttal nedves plusszal látja el. Így nem az ajkai között történik meg a csoda, de még van lehetősége nem csak szemlélni, hanem akár utókostolást rendezni. Erre értettem, hogy ne is haladjunk tovább, előttünk áll még a nyaralás, most már tudjuk hogy mi lehet a következő lépés. Próbálom lelassítani a lélegzetemet, ez azonban jelenleg teljesen esélytelen, úgy kalapál a szívem, mintha minimum valami rohamot kaptam volna. Nehéz most megmoccanni, megszólalni pedig tökéletes képtelenség, sivolva veszem a levegőt.

alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alysha Taylor
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 114

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2017-11-03, 15:10Hurrá nyaralunk!
[You must be registered and logged in to see this image.]


+18

Mint a jó diák, aki rákapott a megoldásra örömére, oly hevesen rohan meg engem is a hatalom gyönyöre, az élvezet, hogy kényeztethetek valakit, illetve nem csak valakit, hanem egy olyan valakit, akit fontosnak érzek, akit le akarok hengerelni, akinek meg akarom mutatni, én is képes vagyok olyan lélegzetelállító lenni,mint ő volt a liftben.
Na jó, arra azért nem számolok, hogy majd elájul tőlem, nem vagyok beképzelt, de nem is kell ekkora lépésekben gondolkodni. Nekem már bőven kielégítő is, ahogy hallom hevesedő légvételét, ahogy érzem rezdüléseit ujjaim alatt, és ahogy fellüktet, mikor nyelvemmel szántok végig rajta. Na persze ezek érzelmi kielégülések, a fizikai része már Dylan mesterműve.
Mert hiába igyekszem csak rá figyelni, nem hagyhatom figyelmen kívül saját testem reakcióit, törtető ujjai okozta rándulásokat,a gyomrom alján éledő görcsöt, mi messze nem kellemetlen, még is sokat ígérő, hisz sejtem, ez is olyan, mint a tűzijáték. Sok kis apró szépség, majd egy pillanatnyi csend,mielőtt a görögtűz is fellobban.
És mivel testem egészen más részei élesednek ki, elsőre meg sem érzem, avagy inkább nem figyelek fel a combom szorítására, csak némi spéttel emelem a fejem fel, pajkosan, immár mindenféle szégyenérzet nélkül lesve hátra a vállam felett, pajkosan szélesedő mosollyal értelmezve szavait.
- Csak bőven jó? Ez még messze van attól, amit akarok, hogy érezz - feleselek vissza kacéran, ujjaimmal lágyan zongorázva végig meredező tagján, csúcsától a tövéig, mintha csak az utat járnám be, mielőtt felfedezném. Hisz nem ágálok tovább, nincs is min, igazából még ha nem is tudatosan, de már magam sem akarok mást, csak hogy oldódjon a görcs a hasamból, hogy jöjjön a görögtűz.
De csak úgy, hogy ezt viszonozzam is, így hát alsó ajkamba harapva fordítom vissza a fejem, kissé lejjebb engedve felsőtestem, mintha csak felkínálnám neki magam, még sem ennyi az egész, érezheti is hamarosan, mit testem kitakar. Hisz immár nem csak kóstolgatom,nem csak nyelvem hegyével ízlelem őt, puha ajkaim közé fogom, immár számmal járva be az ujjaim mutatta utat, belefeledkezve teljesen az örömbe,mit az uralkodás érzése ad, vegyítve azzal a kéjes csodával, mit ő okoz, mit sikamlós ujjai, édes szája éleszt. És igyekszem, én tényleg igyekszem, de lassan megint ő diadalmaskodik, érzem, ahogy kacérságom tova, kontrollt vesztve rándulnak össze izmaim, altestem megfeszítve engedem el őt, halk, kéjes sikolyt hallatva, lehunyt szemeim mögött is csillagokat látván. Hát ilyen csodás ez...


[You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♥️ Mindent a maga idejében: először meghalni, aztán gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dylan Browning
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás 2017-10-28, 19:55

[You must be registered and logged in to see this image.]
 
18+

Igenis benne van a pakliban, hogy Alyshát azért is érzem ilyen finomnak, mert előttem még senki sem kóstolta. Nem csak szűzies, hanem ténylegesen szűz még. Ettől még bárki eljuthatott volna a combjai közé csupán felfedezni a kincsét, anélkül, hogy érdemi behatolás lett volna, ám úgy reszket minden érintésemtől, nyalásomtól, hogy ez sem történt meg korábban. És ez számomra is diadalmenetté változtatja az ismerkedést. Az enyém, birtokolhatom. Oly édes, ahogyan felfedezi a saját nőiességén túl azt is, amit hatalmában állhat kiváltani belőlem, ahogyan a kóstolások egyre mélyebb élményt jelentenek mindkettőnk számára. Amikor először találkoztam a riadt tekintetével az Abszol-úton, már akkor megmozgatott bennem valamit. Levágtam az útját, nem eresztettem, s ő kérlelt engem. Nem hiszek a szerelem első látásra klisékben, de tudtam, egyszer még el fogom érni, hogy nyöszörögjön alattam. Most a felállás kissé fordított, hiszen én vagyok alul, ám maga a közeg, nagyon is a kedvemre való. Irányíthatom, és teszem is, ő pedig méltó tanítványként képes lekövetni a parancsaimat. Tágítom, amennyire lehet, olykor bizony már több ujjal is felfúrva a most még kissé szűk járatot, megmozgatva a bejárat finom falát, ám közben én is egyre forróbbnak érzem a talajt, mert amit a kezeivel, s nyelvével művel attól már kőkeményen megrándulok többször is, nem csoda, ha most ráfogok a combjára, hogy kicsit hátranézzen, rám figyeljen..
- Alysha.. szivi.. Ha ezt tovább folytatod, akkor az úgy bőven jó. Amúgy se akarnék neked fájdalmat okozni elsőre.. – Zihálom vigyorogva, közben alaposan rásimítiva ujjaimat a rózsaszín ékre, amely a szirmait bontogató virág fölött foglal helyet. Eddig is igyekeztem kiismerni a visszajelzései alapján, hogy miben és hol lehetek intenzív. Most, hogy mindkettőnk számára közel a csúcs, lehet, hogy érdemes lenne ezzel beérni, én már így is a mennyben érzem magamat, kár lenne most abbahagyni, vagy a behatolással bénázni. Az talán majd az esti műsor lesz, addig pedig járhatjuk akár a várost is. Kérdőn nézek rá, s közben folytatom a simogatást, immár körkörösen dörzsölő mozdulatokkal..

alysha & dylan

come to daddy[You must be registered and logged in to see this link.]My eyes on fire.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Alysha&Dylan - Téli nyaralás

Vissza az elejére Go down

Alysha&Dylan - Téli nyaralás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Dylan O'Brien

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-