Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Tommy & Cyra - A long journey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-10-16, 06:45

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Cyra & Tommy

  - Ez is bőven elképzelhető. Egyféle csábítási forma. – Utalok arra, hogy bizony vannak olyan férfiak, akik az ártatlannak tűnő kislányokra gerjednek, de itt a tűnő a kulcsszó, hiszen az adott hölgy nagyon is tisztában van az adottságaival, s hogy milyen hatást tud kiváltani, csupán eljátsza azt, hogy riadt, védtelen, törékeny, hiszen az erősebbik nem szemében a dominancia ígérete az egyik legkiemelkedőbb vágykeltő. Én magam is szeretek uralkodni, noha ez partner kérdése, hogy kivel éppen mennyire passzolunk össze. A kaján félmosoly az egykori szerelmemre emlékeztet, mint amikor még nem tudtam eldönteni, hogy a lány vajon tényleg szeret velem flörtölni, vagy csak a barátnői előtt játssza meg magát. Ám most nincs itt más, csak mi ketten, a bizonyítási vágy értelmetlen. Valóban olyan lány lenne, akit érdekel az izgalom, de közben biztonságra is vágyik egyben? Az utána következő hódítási tapasztalataim ellenére sem tudom egykönnyen kiismerni őt, de most napok állnak a rendelkezésemre, hogy véghezvigyem a bosszúmat. Sajnálhatnám őt, hiszen ha a csokibarna szemekbe nézek, feltételezhetném, hogy megváltozott, ám úgy vagyok vele, hogy éveken át tervezgettem mindezt, s bosszút kell állnom. A mikéntet még fontolgatom, nem egyszerű csak úgy valóra váltani a dédelgetett álmot. Annyi ötletem van, ám most, hogy valóban itt van mellettem.. És kedvesebb, emberibb.. Nehéz a döntés.
- Pedig ez így megy. Az ember önző lélek. Ha sértve érzi magát, akkor hajlamos a visszavágásra. Olyan igazán önzetlen kapcsolat aligha van. Ezek alapján ki szoktál használni másokat? – Kérdezem félmosollyal, noha a sóhaja láttán azért belesajdul a szívem, hogy úgy tűnik, mégiscsak beérett ahhoz a feje lágya, hogy tudja, nem attól lesz menőbb, hogy másokat bánt. Nekem is hosszú évek kellettek ehhez, s ennyi idő alatt rengeteg lányból faragtam szemétládát az utókor számára. Olyanokat, akik további fiúk életét fogják tönkretenni. Az élet körforgása, na ugye.. A motelbe érve én foglalom a szobát, ő pedig választja ki az esti menüt. Visszapillantok rá, amikor végre megvan a döntés, nehéz visszafognom a vigyoromat. - Flambirozott fagylalt? Te aztán tudsz élni, az anyád úristenit. – Fogok rá a kezére, miután bólintottunk a recepciósnak, ez lesz a végleges választás. A kevés holmink úgyis tértágított, nem nehéz felvinni, cipelek én mindent, ő meg hozhatja a kulcsot. Miután benyitottunk, egy kis szobát találunk, tévével, hűtővel, fürdőszobával, na és persze egy franciaággyal. – Hm.. Ha nagy a helyigényed, akkor jól jársz, nekem megfelel a padló is. – Vonom meg a vállamat, nem fogok ebből nagy kérdést csinálni, végtére is így diktálja az illem.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-10-10, 01:12


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
- És mi van akkor, ha a szép, ártatlan kislány mögött egy rossz kislány bújik?  Akkor is érvényes lenne ez az állításod? - kaján félmosollyal figyelem reakcióját, hiszen ő még mérföldkövekkel le van maradva mellettem. Minden igyekezetem ellenére is ki-kikukucskál belőlem a régi Cyra, aki egy rossz fiú helyett pont arra az édes és elengedhetetlen srácra vágyik, akinek összetörte a szívét. Nem tudtam értékelni akkor a jót, csak a kihasználható lehetőségeket láttam benne, azokat a pontjait, melyek a legjobban fájnak, ha tőrt döfünk beléjük. Akkoriban féltem a többiektől, a véleményeiktől, de legfőképp a kiközösítéstől. Nem akartam egyedül maradni, elveszve abban a hatalmas kastélyban és végleg elmerülni a magány legsötétebb bugyrába. Szükségem volt a lányokra. Szükségem volt arra az énemre, aki biztonságot tudott nyújtani számomra, akármi történjék. A lányok és az akkori Cyra volt a pajzsom, mely áttörhetetlen volt még annak a szemüveges kisfiúnak is, akiért a mai napon foggal körömmel harcolnék, pontosan azért, hogy összetört szívének darabkáit újra össze tudjam rakni. De már késő... Valószínűleg egy életre belém vésődött annak a szegény fiúnak a sorsa, akin még én adtam egy utolsó lökést, mely a mélybe taszította. Most viszont egy érett nő képe mögé bújva próbálom meg élni a mindennapjaimat és mások lelkével, életével foglalkozva taszítom homályba a kegyetlen Cyra Frostmere alakját.
- Fogalmam sincs. Csupán egy ok kell, egy rossz szó... és... nem tudom. Magamat sem ismerem igazán. Egyszerűen csak olyanná szeretnék válni, akinek nem kell attól félnie mikor használja ki a másikat vagy mikor használják ki ő magát...- mély sóhaj távozik belőlem, amint igyekszem félretenni a korábbi csevegés témáját. Nem szándékozom Tommyt hátba szúrni, de egy óvatlan lépés, egy óvatlan szó és könnyedén előcsalhatja belőlem azt a ragadozót, aki fiatalabb korában mások kárán diadalmaskodott. Most viszont teljesen el voltam veszve. Nem találtam önmagam. A felállított elképzelés döcögött a célvonal felé, de mellette még mindig ott bujkált valami sötét és ellenszenves. Kárörvendően mosolyodok el magamban, míg gondolatok tucatjai kavarognak fejemben a múltamról.
A motel elé érve a vibráló fények sokasága között szállok ki az autóból. A véletlenszerű összeérintkezés egy kissé zavarba hoz, így hajamat fülem mögé gyűrve próbálok egy "semmi gond" mosolyt vetni rá.
- Rendben.- bólintok egyet, immáron a recepciós pult előtt. A hölgy sietve tolja elém az étlapot, melyet válogatós szemmel nézek végig. Nem túl drága, ám nem is túl olcsó. A sok vendég és szezon miatt valószínűleg megemelkedtek az árak.
A pár perces két lap közti ingázás után ráböktem végül egy helyi specialitásra, ami valami bundázott csirkehúst takart, krumplipürével és egy jellegzetes angol salátával. Tommyra pillantottam, mielőtt még véglegesítettem volna választásom. - Nos? Ehhez mit szólsz? Elég nagy tál két fő számára. Desszertnek pedig...hm... valami flambírozott fagylalt?- érdeklődő szemekkel pillantok fel rá, s bízom rá a döntését, hiszen a főnöki szerep jelenleg az ő kezében áll.

zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-09-29, 06:53

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Cyra & Tommy

 - Pedig azt hinné az ember, hogy a szépkislányok a rosszfiúkra buknak. – Hunyorítok sármosan, még hozzá kissé pózolva a hajamon is végigsimítok. Naná, én már tudom, hogy nem így van. A legtöbben ugyan izgalmasnak tartják, ha valaki felpezsdíti a vérüket, de egy hosszú nap végén mégiscsak az a tuti, akihez oda tud bújni az ember lánya, akire hosszú távon is tud számítani, és valaki, aki csak szimplán, nagyon váratlanul odasúgja, hogy szeretlek! Na igen, ám ha a lányok a fiatalkori ostoba, könnyelműen felelőtlen döntésekkel elszúrják mások életét, onnan már elég nehéz visszajönni. Bár.. akár hálás is lehetnék Cyrának, mert ha ezt ő nem lépi meg, akkor jó eséllyel egy átlagos, csetlő-botló srác maradtam volna, aki próbálkozik ugyan az élet minden területén, de az átütő siker elmarad. Így viszont mind a külsőségeket tekintve felfejlesztettem magamat, s a motivációim is oly erősek voltak, hogy végül tudtam, hogyan kell célba érni. Nem tudom felmérni, hogy Cyra mennyit változott, hiszen még most is gyönyörű, de vajon ezt kihasználva megmaradt annak az ördögi boszorkának aki volt? Tulajdonképpen kislányként sem volt rossz ember, csak nem gondolt bele, hogy mivel aláz meg másokat. Én ugyan el tudtam engedni a múltat, de a közelsége ismét felszínre hozza azt, aki voltam, csoda, hogy nem kezdem el megint keresni a szavakat a társaságban, hiszen ha a csokibarna szemek legmélyére pillantok, akkor ismét feltámad a gyerekkorunk, na és persze a tűz. Mindezt persze a bosszúvágy után, hiszen kedvem lenne alaposan megleckéztetni.
- Engem miért szúrnál hátba? Nem is ismersz. Mitől kéne tartanom? – Ingatom a fejemet, noha tudom, hogy mire gondol. De mikor kezdett a belső értékekről így gondolkozni? Vagy csak ironizál, és továbbra sem változott? Butaság lenne a részéről, hogy ha csapdába akar csalni, akkor eleve felhívja rá a figyelmemet. Nem, itt másról van szó. Mintha már nem találná önmagát. Miután a benzinkútnál csupán rágcsálnivalót tudtunk venni, érdemesebb lenne, ha a motelnél ennénk valami meleg vacsorát. Bólintok, amikor mutat egyet, végtére is a pénz nem akadály, hogy válogassunk, ha megüti a mércét. Felgurulok a kocsifeljárón át a parkolóba, és leállítom a motort. Vetek még egy utolsó pillantást a formás combokra, majd sietek kiszállni, hogy nyissam neki a kocsiajtót, a kezemet nyújtva engedve, hogy rám támaszkodva szálljon ki. A szatyorért visszanyúlok, ha már sikerült bent felejtenem, ekkor kissé összér a csípőnk, mindezt félmosollyal reagálom le, picit derékon kapva a lányt, hogy odébbtoljam.
- Bocs szivi. – Mindez nem elnézést kérés, csupán amolyan átkötő bókolás, hogy ne maradjunk szótlanok. Elindulunk befelé, és ott hamarosan kiderül, hogy csupán egyetlen kiadó szoba van, a hétvégére való tekintettel sok az átutazó. Egy franciaágyas megoldás. Nem jövök zavarba, rábólintok, majd megoldjuk valahogyan. – Kérj akkor egy étlapot, és akkor felhozatjuk a szobába, ami megtetszik. – Várakozóan dőlök neki a recepciós pultnak, amíg a lány választ.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-09-22, 03:11


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Azért bizakodok, hogy nem egy megtestesült démon ül itt mellettem. Kicsit csalódnék...- ajkaim egy pillanatra megrándultak, ahogy végigfutott rajtam egy kósza gondolat. Nem akartam, hogy a régi énemmel találkozzak össze Tommy képében, aki csak kihasznál másokat, miután az ujjai köré csavarta áldozatát. Én még bíztam abban, hogy ebben a srácban, férfiben, megtalálhatom azt, amire vágytam. Talán korai lenne kijelenteni azt, hogy fülig belé zúgtam, de egy kapocs mindenképp szövődött közénk és nem akar ereszteni. Csupán egyetlen dologtól féltem. A csalódástól. Nem tudtam mit hoz a jövő és milyen irányokba sodor, ha most mellette maradok és többet képzelek a dolgokba, mint amennyit kellene. Sajnos nem tudom elővenni a régi Cyrat, aki meggondolatlanul ugrott volna fejest egy férfi karjaiba, csupán azért, hogy megfektessék, majd másnap lelépjen minden rossz érzés nélkül. Mostanra teljesen megváltoztam és vannak határok, amiket még én magam sem merek átlépni a csalódások miatt. Tommy mellett kiszámíthatatlanná válhat az életem, de egyszer meg lehet ezt kockáztatni, nem igaz?
- Fenomenális külső?- akaratlanul nevettem fel, szinte már saját magamat lenézve kacajommal. - Hidd el, hiába van ilyen külsőm, sokak szerint a belső értékek fontosabbak. Ki tudja mikor szúrlak hátba. Ettől nem is félsz? Nem ismerjük egymást túl régóta és bizalmat szavazni a másiknak elég korai... Persze ez az én részemről is kétesélyes. Ellenben... nem hinném, hogy tartanom kéne tőled. Ez mindenesetre kiderül, nem igaz?- hajamat hátradobva kacsintok rá.
- A rendelésben benne vagyok.- mosolyogtam szélesen. Nem akartam volna beülni egy emberekkel teli helyre, ahol valószínűleg kényelmetlenebbül érezném magam a fáradtság miatt. Nem mentünk sokat, mégis  most jobban esne egy kényelmes ágyban falatozni valamit, mintsem társaságban ücsörögni valami lepukkant kifőzdében.- Mindkettőnkre ráfér egy kis pihenés.- tekintetét követtem, amint combjaimra tévedtek. Egy cinikus mosollyal pillantottam fel rá és nyugtáztam az előbbieket. Annyira még én sem vagyok naiv, hogy félreértsem azokat a szemeket. Mégsem éreztem iránta utálatot és megvetést. Felcsigázott és teljesen rászállt a fejemre a rózsaszín köd, amiben lassan rajta kívül semmi mást sem tudok látni. Kihívó tekintettel néztem rá, majd ültem be a kis autóba, s kötöttem be magam, míg az elénk terülő utat vizslattam valami szálló után. A neonlámpák fényének sokasága éttermeket és kisebb moteleket takart, néhol még casinok is sorakoztak szépen egymás után.
- Ahhoz mit szólsz?- emelkedtem fel az ülésből, hogy valamelyest jobban szemügyre vehessem a kéken villódzó "Motel" feliratot a közelben.

zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-08-24, 07:13

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Cyra & Tommy


- Hm.. úgy gondolod, hogy kiismertél máris szivi? Talán így van. Az okok mindig következményeket szülnek. – Vizslatom a tekintetét, ebben a pillanatban valóban úgy tűnik, mintha már más ember lenne. Az az ember, akinek igazán lennie kellett volna. Elképzelhető, hogy annak idején olyan fennkölt, gőgös társaság vette körbe, akik ilyen hatást gyakoroltak rá. Én aztán tudom, hogy mennyire sodródni lehet az árral, az ember akaratlanul is próbál utánozni másokat, elnyerni a figyelmüket, tiszteletüket. Meglehet Cyra olyan volt a lányok között mintha valami méhkirálynő lenne, ám az is igaz, hogy ez a szerepkör gyakran cserélődik. Egykor elképzelhető, hogy édes, bájos fruska volt, aki nem akart kiközösítettnek lenni.
- Neked? Azt hittem tökéletesen meg vagy elégedve magaddal Cyra. Hiszen a külsőd fenomenális, mindenki irigykedik rád. Akkor mi a gond? – A belső vonásait most szándékosan nem taglalom, hiszen én sem a külsejét szeretem, hanem próbálok hinni abban, hogy még mindig az az édes lány, akit egykor megszerettem. Az más kérdés, hogy hozzám, a jelenlegi stílusommal már nem is illene egy olyan Cyra. Megváltoztam, olyan lettem, amit lényegében a méhkirálynő is keresne. Hogy csak azért is legyőzhessem. És egy ilyen szemétláda csak tönkretenne egy angyalt. Ettől függetlenül nehéz attól elvonatkoztatni, hogy olykor bizony meg tudok inogni, és belegondolni, hogy mi lett volna ha.. Ám ez már a múlt, nem léphetünk vissza, vagyunk, akik vagyunk.
- Rágcsálnivalókat. Bár.. ha megszállunk valahol, ez úgyis ropogtatnivaló lesz, és a panzió éttermében kéne vacsorázni, vagy minimum a szobába rendelni. Tegyük fel, hogy találunk valamit a közelben. – A széles mosolyt viszonzom, és nyitom neki az ajtót, sokatmondó pillantást vetve a combjai irányába. Hát ki tudja, végülis össze leszünk zárva egy ideig. A főút mellett egyébként neonlámpák villognak innen nem messze, esélyes, hogy vannak erre kiadó szobák.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-08-22, 19:16


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Szóval maga lennél az ördög. Ugyan, szemétládának nem lehet születni. Az élet kovácsol azzá vagy esetleg mások, akik az életedbe fúrják magukat és darabokra cincálnak.- sóhajtok fel visszagondolva azokra az időkre, amikor még egy társaságba belekeveredve változtam olyanná, akivé soha, de soha nem akartam volna. A végére csak annyit vettem észre, hogy olyan lettem, mint ők. Gerinctelen, rafinált és érdektelen, akit csakis a saját céljai érdekelnek, s az, hogy mások életét nehezítse meg. Sosem szerettem visszaemlékezni azokra a napokra, hiszen' akkor konfrontálnom kellett volna a múltammal, s a múltbéli énemmel. Sosem tudtam szembenézni az elkényeztetett Cyraval és a tönkretett lelkekkel a régi iskolában. Új életet kezdtem a Roxfortban és folytatni is szerettem volna, anélkül, hogy bármilyen  általam felállított csapdába sétáljak.
- Hidd el, a nyafogás még mindig jobb.- pillantok rá egy kaján mosollyal, míg kisegít a kocsiból. - Őszintén bevallom, néha hányingerem van magamtól, de így mindenkinek jobb. - az, hogy miért jobb így mindenkinek, inkább megtartottam magamnak, s egy kis titokként elzártam magamban. Nem akartam a képébe dörgölni mégis milyen fából faragtak igazából. Még egyszer nem akartam elkövetni azt a hibát, mint anno. Pláne, hogy Tommy rettentően hasonlított arra a kis srácra régről. Már csak ezért sem akartam túl lőni a célon. Mondhatni, kamatoztatok ezzel annak a fiúnak, akit tönkre tettem lelkileg.
Rövidesen vissza is indulok Tommyhoz a mosdóból, aki feltehetőleg már meg is tankolt és az élelmiszeres szatyrokból ítélve, be is vásárolt pár harapnivalót.
- Miket vettél?- böktem állammal a szatyrok irányába, míg kényelmesen felfogtam a hajamat egy lófarokba, s Tommy mellé léptem.
- És hol szeretnéd eltölteni az éjszakát?- vontam fel szemöldökömet egy széles mosollyal kísérve. Nem tudom mi járhatott a fejében, vagyis, voltak sejtéseim, de azokat egyelőre félretettem és naívan sodródtam az árral tovább.


zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-02-24, 19:35
Cyra & Tommy
I will destroy you...
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
Pár órával ezelőttig teljesen hidegen hagyott, hogy Cyra mennyire tud elszámolni a lelkiismeretével, hiszen belőlem is szörnyet faragott, valamellyest tudatosan. Viszont nem vagyok képes kiszeretni belőle, ezért sajnálom is, ezzel pedig nekem kell megküzdenem. Bárkivel szemét vagyok ha kell, hogy móresra tanítsam őket, viszont egykori szerelmemmel szemben aljasul megfontolt bosszúhadjáratomat minden valamire való szociopata megirigyelhetné, viszont már nincsen visszaút, véghet kell vinnem, amit elterveztem. Valószinűsíthető, hogy egy életre megutál, de még saját magát is. Ám annyira tönkretette az életemet, hogy nem is nagyon lehet más kimenetele ennek az egésznek. Olyan pasit faragott belőlem, amilyen az ocsmány lányregényeiben a főhős, egy csinos arcú, bomba testű szadista állat, aki kapcrarongynak nézi a nőket. Ha ennek vége, akkor talán motorra pattanok, itthagyom a Roxfortot, és új életet kezdek. Igen, talán képes leszek egyszer újra is szeretni, és megbecsülni egy lány, akinek nem kell többé Cyra átkos múltjától szenvednie.
- Oh nem, nekem nincsen. Én eleve szemétládának születtem. – Villantok egy rafinált mosolyt oldalra. Ha kicsit is érti a szarkazmust, akkor logikus lehet számára, hogy senki nem születik annak. Ez persze ördögi kör, hiszen Cyra tette miatt én is nyomorba döntöttem jó pár tucat lányt, akik közül nyilván lesznek olyanok, akik átmennek parasztba, és a jóravaló srácokat teszik tönkre. Ez csakis akkor szakadhatna meg, hogy akit bántanak, az nem bánt másokat. Csak önzőnek igenis jó lenni, mert az ember ha fuldoklik, úgyse nézi, hogy kit ránt magával.
- Nem is erről van szó. Te jól nézel ki szivi, csak a stílusod az, ami rémesen nyafogós, néha azon tűnődök, hogy magaddal hogy tudsz együttélni. – Nevetem el magamat, habár ezt nem szánom bántásnak, azért a flörtölés még bőven megy vele, már nem vagyok olyan kis igénytelenül béna srác, aki nem tud megszólalni, vagy odavágni. Kisegítem hát a kocsiból, hogy pihenjünk egyet, gondolom a mosdót is felkeresi, amíg tankolok, és beszerzek némi rágcsálnivalt. Tapintatosan hozok a chips-sek mellett pisztáciát és mogyorót is, ha ilyesmihez támadna inkább kedve, a  lányok egy bizonyos rétege azt hiszi, hogy ettől egészségesebb lesz. Pedig úgyis a mozgás a kulcs.
- Semmi gond. Tulajdonképpen bármelyiket választhatjuk, nem sietünk annyira. Holnap kell csak megérkeznünk, a mai éjszakát még kettesben tölhetjük. – Hunyorítós mosoly, ez igencsak kétértélmű volt, de muszáj hogy mindig fenntartsam az érdeklődését, és hogy sose legyen magában biztos, mert már régen elmúltak azok az idők, amikor az ő kezében volt az irányítás.Zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] || Megjegyzés: it's not goodbye ||


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2017-01-26, 23:59


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
Jól esik kicsit kimozdulni, nem mintha olyan szürke hétköznapokkal lennék megáldva a Roxfortban, melytől el kéne menekülnöm, szimplán jó ez a kis lazítás. Tommy mellett valahogy jól is érzem magam. Titokzatos egy alak, de mégis kedvelem a társaságát. Mintha egy ismerős légkör lengné körül, ami nem ereszt, csak vonz utána, mint egy mágnes. Ugyanakkor nem eshetek bele egy újabb csapdába, hiszen az eddig figyelmesen felépített ártatlan Cyra eltűnne, s talán végleg elveszne a semmiben. Nem akarom megint az ujjaim köré csavarni a srácokat, nem akarok játszadozni velük, mert tudom, hogyha belemennék egy kapcsolatba, állandóan csak a bűntudat emésztene. Ez senkinek sem lenne jó. Így is elég volt már az önmarcangolásból és az állandó szégyenérzetből, ami éveken át megbújt bennem. Valaki miattam tűnt el, veszett el, halt meg, akármelyik is legyen, miattam volt, s ezen nem tudom túltenni magam. Helyrehozni nem tudom és visszafordítani az időt se vagyok képes. Talán az ilyen helyzetekre mondják azt, hogy jól gondold át mit teszel. Pontosan, gondolkoznom kell, mielőtt bármit is teszek, de én a sanyarú kis életem miatt csakis magamra gondoltam, senki másra.
- Na és veled mi a helyzet? Neked is van sötét múltad esetleg bármi extrás sztori vagy szimplán én vagyok az elkallódott, szemét dög? - erőltetek arcomra egy szelíd mosolyt, ám látom, hogy tekintete az úton marad, így én is az ablakon át fürkészem tovább a tájat. Kár lenne az én múltamon rágódni, ellenben az övére kíváncsi lennék. Nem sokat tudok róla, hiszen’ épphogy csak összefutottunk a könyvtárban, onnantól pedig rögtön a bál. Számomra ő ezért is olyan titokzatos. Olyan, mintha átlátna rajtam, tudná ki voltam. Ferde tükröt tart elém, szinte látom benne azt az embert, aki valaha én voltam. Elcsábít másokat, hatásos módon és ki tudja hova vezet ez az út, de nem akarok lelépni róla. Az a ferde tükör végül is nem is ferde. A valóságot mutatja csupán.
- Mi nők mindig tudunk valami kifogásolhatót találni magunkon. De van abban bármi rossz is, ha jól szeretnék kinézni? - húzom el számat kissé sértődötten, mert azért valljuk be, sok köze van neki is ahhoz, hogy jól szeretnék mutatni előtte. Ez már lehet csak ilyen berögződés, de valamiért úgy érzem tényleg a maximumot ki kell hoznom magamból, ameddig vele vagyok. Meg aztán a szülei előtt is meg kell mutatnom, hogy a fiuk jól választott. Mégsem állíthatok be csapzottan, elkenődött rúzzsal és szemfestékkel, mint aki egy barlangból szabadult. Jó, annyira nem vészes a helyzet, de ha csak egy kicsi kivetnivalót is találnak rajtam, rögtön elsüllyedek szégyenemben.
Lassacskán begurulunk a parkolóba. Miután a segítsége után kiszállok a kocsiból elindulok megkeresni a női figurával ellátott ajtót. Amint beérek a női mosdóba, lepakolom a táskámat a mosdó szélére, majd felpillantok a tükörbe. Barna, hullámos tincseim itt-ott szanaszét állnak, így jobbnak látom, ha egy hajgumival felfogom az egészet lófarokba. A kósza fürtöket pedig fülem mögé tűröm. A kis táskából előhúzom a neszeszerem, hogy némi halványrózsaszín szájfényt kenjek ajkaimra, majd gyors összepakolás után megigazítom melltartóm pántját, végül kiballagok a mosdóból.
Tekintetem ide-oda járkál a kis épületben, míg meg nem pillantom Tommyt és sietek oda mellé.
- Gyors voltam vagy sokat kellett várnod? - hízelgő pillantásokkal nézek rá. Tudom, hogy nem vagyok egy villám, de azért most igencsak igyekeztem, hogy ne kelljen rám sokat várnia. - Akkor? Mi a mai terv? Eszünk és megyünk tovább, vagy egy kis pihenés? - érdeklődöm oldalra billentett fejjel. Most ő a főnök, oda megyek és azt csinálom, amit mond. Mégha sokszor komornak és elutasítónak tűnik, akkor is van benne valami, ami megfog és nem ereszt el. Olyan, mintha magához akarna láncolni a jelenlétével, de...mégis, van benne valami, ami nem hagy nyugodni. Tommy... Ki vagy te valójában…?zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ szószám: 597 ◊ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-11-19, 08:00
Cyra & Tommy
I will destroy you...
[You must be registered and logged in to see this image.]

 
Bármennyire is szokásom kihasználni, és bántani lányokat (Cyra tett ilyenné), vele azért mégiscsak más. Őt igazán szerettem, és ez az érzés azt hiszem sosem fog elmúlni, így vele kapcsolatban néha rám tör a lelkiismeretfurdalás, holott ő bántott, de felmerül olykor mégiscsak a dilemma, vajon a bosszúállás a legmegfelelőbb visszavágás? Úgy fest, hogy kész lassan megváltozni, már rálépett az útra, és inkább visszafogott, szelíd lány próbál lenni, ami valahol a kedvemre való, hiszen alapból is így kellett volna viselkednie, nem pedig olyan harsány, bunkó módon, amit most én művelek vele némi csábítás kíséretében. Nagyon nehezen húzok ki belőle minden egyes szót, ő alig kérdez vissza, mintha nem is ismerné a kulturált beszélgetés, kommunikáció fogalmát. Remélem, hogy majd idővel megnyílik, de hogy miért, azt nem tudom, talán azért, hogy jobban bánthassam? Vagy azért akarom, hogy próbáljon rám figyelni, mert mégiscsak lennének vele igazi terveim? Nem tudom, végülis nem az apja vagyok, miért kéne nekem megnevelnem? A legjobb, ha maradok a jó öreg bosszúnál, attól várom az igazi megváltást, kielégülést.
- Na igen szivi az ember mindig változik. Nem is firtatom. Majd kijössz a gödörből, ha úgy alakul. Lehet, hogy egyedül, és az is felmerülhet, hogy valaki más segít. – Ezúttal nem kacsintgatok rá, még csak nem is pillantok oldalt, csak nézek előre az autóútra. Ennyire magába zuhant volna a tettét illetően? Most mondjak le a bosszúról, csak mert ő marcangolja magát? Rúgjak bele én is, mert tönkretette az életemet, és másokét is, ahogy végül én is megtettem több lánnyal? Elképzelhető, hogy ez egy ördögi kör, és már én is faragtam ilyen szörnyetegeket, ahogyan Cyra megteremtett engem? Azt hiszem senki sem születik szemétnek, mindenkit formál valami. De vajon mi lehetett Cyrában a kiváltó ok? A barátnői hatása? Valami rosszfiú, aki ilyen kacérkodásra vette rá? Attól félek, ezt a titkot nem fogom tudni kicsomagolni csak úgy. Azért mégiscsak oldalt sandítok, ahogyan nyújtózkodik, pasiból vagyok, nem tudom kihagyni az ívben megfeszülő teste látványát, a hullámzó kebleit. Ám nem mellékelek hozzá semmilyen arckifejezést, vágyakozást, csupán megnézem magamnak. – Tökéletes vagy így is, de legyen, tudom, hogy ti lányok mindig a maximum fölé teszitek a lécet. – Szexista általánosítás, hiszen nem minden csajszi ilyen, de ezt most így állítom be, a szurkálódás a lételemem. Mosollyal enyhítem a beszólást, aztán megrántom a vállamat. – Semmi különös, kócos voltál, de megoldottad. – Valahol ez így is van. Most viszont begurulok a faloda elé, ami tulajdonképpen panzió is egyben, lényegében késő délután van, úgy nézem itt akár aludhatnánk is. Kisegítem a lányt a kocsiból, aztán elengedve a kezét elindulok befelé.Zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] || Megjegyzés: it's not goodbye ||


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-11-08, 01:31


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sose szerettem a múltamról beszélni, sőt, minden egyes pillanatban elfog a gyomorgörcs, amikor ki kell ejtenem a számon a múlt szót. Nem vagyok magamra büszke, és bár legbelül mégis úgy érzem képes lennék csettintésre a régi, önző és kegyetlen lánnyá válni. Egy énem viszont erősen tiltakozik ez ellen, és bár Tommynak is megvan a maga stílusa, nem fogom eljátszani a pasifaló szépségkirálynőt. Nem akarok másoknak ártani, legalábbis nem így. Megtanultam a leckét, már csak arról kéne leszoknom, hogy folyton ilyeneken agyaljak. Nem tesz jót se magamnak se a környezetemnek, ha állandóan azt látják rajtam, hogy aggódok és a múlton rágódok. Igazából, nem is az én hibám volt, hogy olyanná váltam, amilyen sose akartam volna lenni. Pontosabban az a rengeteg kirekesztés és fájdalom formált át olyasvalakivé, aki megállja a helyét a többiek között, még akkor is, ha másoknak kell szenvedést okoznia. Ezúttal viszont megváltoztam, főleg, amióta egy olyan fiú lelkét törtem össze, aki iránt tényleg éreztem valamit. Vagy…már magam sem tudom, lehet az is csak színjáték volt?
- A jövőt illetően? – pillantok rá egyből, a mosolyt persze nem tudom kikerülni, ezért egy kicsit ki is ráz a hideg tőle. Valamiért megigéz a viselkedése, a pillantása, a mosolya, mindene. Olyan ismerős és valamiért megnyugtató. Talán ezért is mentem bele mindenbe. Segíteni akarok rajta, de ki is akarom deríteni mi ez az érzés. - Bestiamesternek tanulok, valahol ezen az úton szeretném feltalálni magam. De, ez viszonylag unalmas sokak szerint, úgyhogy nem is akarlak untatni vele. A jövőképem pedig pontosan…hm… el tudom képzelni magam egy hegyvidéki házban, fenyvessel körülölelve, a jövőbeni családommal… - bámulok ki az ablakon elmerengve a jövőmről. Talán nem ilyen sorsot szántak nekem, tekintve, hogy a karma mindig utolér és olyankor rúg hátsón, amikor a legkevésbé számítanál rá. Lehet, hogy a hegyi házikó össze se jön és egyedül fogok megöregedni tíz macskával egy nagyvárosi lakásban. Mélyen felsóhajtok, ahogy elkönyvelem magamban a sanyarú sorsom.
- Figyelj, nem hinném, hogy el tudod képzelni milyen voltam akkor, úgyhogy kérlek, ne menjünk ebbe bele. A szüleim okkal tiltanak el másoktól, csupán másokat akarnak megóvni a csalódástól, persze… felnőtt vagyok, meg fogják érteni előbb-utóbb, hogy nekem is élnem kell az életem, viszont ez csak akkor fog megtörténni, ha elhiszik végre, hogy megváltoztam. – rántom meg vállamat. Nem akarom ezt a témát vesézgetni, ezért is nyúlok a rádióhoz, hogy kicsit lejjebb vegyem a hangerőt. Ezúttal viszont hátradőlök, karjaimat összefonom a mellkasomon, s az út további részét így töltöm. Az éhséggel nem számoltam, de azt hiszem csak akad erre valami büfé, vagy benzinkút. Feljebb ülök, s nyújtózkodok egyet, mielőtt válaszolnék a kérdésére. – Tudnék valamit enni. A gofri jöhet. – bólintok végül. – Meg rendbe kéne szednem magam egy mosdóban, de azt hiszem minden fontos cuccomat elhoztam, maximum bemehetnénk körülnézni miket árulnak. – szélesedik mosolyom. Imádok vásárolni, de nem akarok nagyon költekezni és Tommyt se akarom pénzzel lehúzni. Na jó, meglenne a módszerem arra, hogy hogyan csaljak ki másokból pénzt, amit rám költhetnének, de ezúttal nem akarok semmilyen hátsószándékot mutatni felé. Rég voltam már ilyen helyzetben és úgy érzem a régi énem kezd rátalálni önmagára. Megpillantom a felém induló kezét, végül azt a mosolyt, amit le is törölnék a képéről, de egyúttal órákig is nézném.
- Mi az? – vonom fel szemöldököm egy kaján félmosolyt varázsolva arcomra. Nem vagyok érintésfóbiás, azért bevallom, a combom taperolása már egy másik témába tartozik, de egyelőre éget a kíváncsiság hogy mit akart csinálni. Fogalmam sincs miért, minél többet vagyok vele annál inkább úgy érzem kezdek kifordulni magamból.
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ szószám: 569 ◊ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-07-23, 06:08
Cyra & Tommy
I will destroy you...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem csupán azért vágom el a témát, mert untatna, hiszen teljes mértékben ismerem a múltját, tudom, hogy nem csak velem, másokkal is ilyen volt. Nem, nem akarom, hogy már az utunk elején rossz érzések szállják meg. Van még bennem annyi jóság, hogy itt most nem arra apelláljak, hogy magamba bolondítsam az empátiámmal. Sokkal inkább az merül fel bennem, hogy azért valahol sajnálom, hogy ilyen pocsék alapjelleme van, hogy másokat megbántott, és nem kell mindig feszegetnem mindezt, állandóan felhozva benne, hogy mit is tett. Egyszerűen most engedjük el, lesz még rá bőven alkalmam, hogy a szemére hányjam. Cyra összességében egy édes lány lehetett volna, benne is megvolt, ami bennem, a boldogságra való hajlam, ám hagyta, hogy a barátnői elmélyítsék azt az oldalát, amivel mások életetét teszi tönkre. Visszamosolygok, és bólintok. Valahol így mindketten tudjuk a másikról, hogy bukott hősök vagyunk, és kár is ezen lovagolni. Ha majd komolyan összeveszünk, úgyis egymás fejéhez fogunk vágni mindent. Csak az a bosszantó, hogy ő az egyetlen lány a mai napig, akit úgy igazán szerettem, és ez az érzés sosem múlt el, csupán a bosszúvágy is befurakodott mellé. Őrülten szeretni és gyűlölni valakit, nos mindez kellemes szimbiózisban megfér egymás mellett. Megölelni, megcsókolni, szerelmesen hemperegni vele, hogy aztán az ember másnap gyűlölködve, megalázva rúgja ki az ágyából, számomra már tökéletesen kidolgozott tervnek működik. Csak mellette mégiscsak meg kéne keményítenem a szívemet, mert minden közös érintésünkkel megingat, miszerint megváltozott, és már nem az a rossz ember, akit én hittem. Mégis, mindez bosszúért kiált.
- Azért az is érdekel, hogy neked mik a terveid a jövőt illetően. Alig találkoztunk eddig, lényegében semmit sem tudok az elképzeléseidről. – Vetek rá egy vadul lehengerlő mosolyt, tudom, hogy kissé zavarba jött attól, hogy kissé megsimogattam a lábát, érdekes, hogy mostanság már saját maga próbál korlátokat állítani, komolyabban venni azokat a normákat, amiket kitalál, hogy ne menjen csak úgy mindenbe bele. Egyrészt aranyos, másrészt utálatos dolog, főleg azt nézve, hogy korábban meg milyen volt. Nem hiszem, hogy pont az én megalázásom lett volna rá hatással. Viszont ha megtudja, hogy lényegében a bunkóságával nevelt ki egy olyan srácot, aki gondolkozás nélkül húzza le a lányokról a bugyit, egyrészt büszkeséggel, másrészt szégyenérzettel töltheti el. Na majd meglátjuk, hogy melyik merül benne fel.
- Ez felnőtt emberhez méltatlan gondolat a szüleid részéről, már ne haragudj. Akkor szerintük mi volna a megoldás? Szórakozz nyugodtan tovább, és ne vegyél komolyan senkit, hátha megbántod? Ez sem egy túl felelősségteljes gondolat. – Vonom meg a vállamat, és közben bátorító mosollyal bólintok, hogy akár váltogatva is hallgathatjuk a kazettákat, vagy ha megállunk egy benzinkútnál, vehetünk olyan zenét, ami neki tetszik. Szerencsére mivel magániskolába járunk, ez nem tétel. Az idő telik, hiszen nem percek óta beszélgetünk, hosszú órák is elszaladnak közben. – Hogyne. Éhes vagy? Két mérföld múlva lesz gofris, de úgy gondolom, lehet ott komolyabbakat is enni. Tankolhatunk is, vagy bevásárolhatunk, ha úgy érzed, hogy valamit a Roxfortban hagytál. – Ez pillanatra az arca felé indul el a kezem, mintha meg akarnám simítani, de aztán rájövök, hogy az előbb a combjánál is megrezzent ez a kamu-szüzike, ezért inkább visszahúzom az ujjaimat. Azért egy provokatív mosolyt villantok.
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] || Megjegyzés: it's not goodbye ||


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-07-01, 04:38


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
Kedves szeretnék lenni és hozni a legjobb formámat, ami ugyan nehéz lesz, főleg azért, mert egy színjátékot kell előadnom. Félek, hogy előbb-utóbb visszatér az a régi vágy, amit az átverések után éreztem. Az a különös bizsergés, amikor ki akarsz másokat használni, anélkül, hogy megbánnád azt, amit tettél. Furcsa és gonosz érzések ezek, nem véletlen mondtam le arról az énemről, aki használt zsebkendőnek használta a fiúgárda többségét és hazugságok hálóját szőtte köréjük. Manipuláltam őket, én voltam a távkapcsoló, teljes kontrol alatt tartottam őket. Tommy szülei előtt kétség kívül el kell játszanom a szerepemet, még akkor is, ha régi emlékeket, érzéseket idéz fel bennem, ami többnyire az irányításra hajaz. Nem tagadhatom, imádtam és talán a mai napig van bennem egy kevés irányítási vágy, de egyáltalán nem véresen komoly, mint régen volt. Az a kislány részben eltűnt belőlem, s egyelőre az önzetlen, ártatlan énem dominál. És mégis ki ne akarna egy ártatlan, szerény lánynak tűnni Tommy előtt?
Meglepett arccal néztem rá, ahogy teljesen lezárja a témát. Más emberek már furakodtak volna az első sorba, hogy még inkább kihozzák belőlem a szavakat, de azt hiszem ez most így van rendjén. Nem kell kellemetlen helyzetbe hoznom magam és kitárulkoznom se teljesen. – Sötét titok… Ahogy mondod, nem érdemes ilyenekről beszélni. – rándítom meg vállamat egy röpke mosolyt varázsolva arcomra. Valahogy nem is érzem akkora tehernek már, de ha tovább akart volna kérdezősködni, valószínűleg felszakadt volna egy-két összeforrt seb.
- Tanárnak? Nem hangzik rosszul. Én inkább azon aggódnék, hogy a diákokhoz mennyi türelemre van szükség. Vannak rafináltabbak, cselesebbek, amilyenek mi is voltunk. Meggondolatlanok, felelőtlenek… Mennyivel másabb volt akkor. –  fújom ki a levegőt, míg a felém villantott mosoly tudatosul bennem. – Köszönöm a támogatást, tényleg. –  nevetek fel egy röpke pillanat erejéig, bár tény. Sose voltam toppon kapcsolatok terén. Mindig én akartam a domina lenni, az a fél, aki nem a kötéltáncot járja, mégis, mostanra inkább a lelki békémet keresem, nem pedig a párkapcsolatokat. Tommy pedig… Nem tudom hogyan fog alakulni az egész. Én tényleg csak a segítségére szeretnék lenni, mindenféle hátsószándék nélkül, hogy egyszer tényleg valaki segítségére lehessek, viszont amit eddig megmutatott magából az eléggé arra hajaz, hogy lassan ne tudjak józanul gondolkozni. Helyes srác és ravasz, kicsit emlékeztet a régi önmagamra, viszont benne valami más. Valami, amit nem látok, mégis hátborzongatóan ismerős.
- Nem akarom kisajátítani a rádiót, nekem bármi megfelel, hátha a végére megkedvelem azokat a számokat, amiket te is szeretsz. –  biccentek felé, ám tovább nem tudom rajta tartani a tekintetem, ugyanis a keze egy olyan irányba tévedt, amit annyira nem toleráltam még. Persze valahol belül érezhetném, hogy igenis ínyemre volt ez az egész jelenet. Ettől függetlenül igyekszem figyelmen kívül hagyni a történteket, majd összefont karokkal bámészkodok tovább az ablakon túl. A táj teljesen összemosódik, ahogy elhaladunk a házak mellett végig az aszfalton.
- Oh, ez remek. Én laikus vagyok az autók terén. Még nem vezettem, és azt hiszem egy jó ideig nem is fogok. –  ejtek egy finom mosolyt, miután felé fordultam a kérdést követően, majd vállamat megvonva döntöttem hátra fejemet az ülésnek. – A szüleim a Beauxbatonsban történtek óta nem tolerálják, ha bárkit összekaparok magam mellé. Jobban féltik szerencsétlen srácot, mint engem, úgyhogy mondhatni nem fogadnák túl jól, ha beállítanék valaki olyannal, akivel akár komolyak is lehetnek a szándékaim. –  sóhajtok fel gondterhelten, elmélázva a szüleim szavain, melyeket a fejemhez vágnának egy ilyen esetben.
Az út hosszú, még akkor is, ha már egy jó ideje az autóutakat szeljük át. Egyelőre lesz elég időm azon aggódni, hogy sikerült-e annyi spórolt pénzt hoznom magammal, hogy legalább egy kevéssel be tudja szállni a benzinköltségbe.
- Milyen távolságokban vannak benzinkutak, vagy esetleg valami büfé, ahol meg lehet állni menetközben?zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ szószám: 596 ◊ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-06-12, 10:36
Cyra & Tommy
I will destroy you...
[You must be registered and logged in to see this image.]
  Mivel én pontosan tudom, hogy ő milyen volt korábban, és talán még most is egy kicsit. Ettől függetlenül úgy kell tennem, mintha mélységesen megértő lennék, aki átérzi szegény kislány kálváriáját, hogy gonosz volt, de rávitte a lélek, hogy megjavuljon. Halvány mosollyal hallgatom, én aztán mégiscsak tudom, hogy nála mi rejtőzik legbelül, az eltemetett titka pont én vagyok, és akaratlanul is a nyelvembe harapok, hogy tudom, még mások is voltak utánam, vagy éppen előttem, akikkel jó szemétül bánt. Bennem most egy fikarnyi lelkiismeretfurdalás sincsen, hogy én ugyanezt tettem, ez mind az ő számlájára írható. Mindenki, akit megbántottam, azt Cyra bántotta meg. Nem gondolt bele, hogy mik a következmények, szörnyet csinált belőlem, és bőven meg van rá az esély. Mondjuk ennyi erővel én is szépen hatványoztam a szörnyeteget számát, hiszen ki tudja, hogy hány jókislányból faragtam amolyan igazi cafkát, aki a pasik rémálma hosszútávon?
- Mindenkinek megvan a maga keresztje. Vagy éppen a sötét titka. Szarjuk le. – Nem kérdezek bele, mintha marhára empatikus lennék, de itt tényleg nem akarom feszegetni a határokat, teljesen felesleges, hogy már az út elején kiboruljon. Kell, hogy lelkileg rám hangolódjon, na de azért ne zokogjon a vállamon. Valahogy nem hatna meg a dolog, és akkor meg egy gyökérnek tartana. Valójában az is vagyok.
- Fejben jegyzetelek. Én meg tanárnak. Amilyen imádnivaló jellemem van, biztosan mindenki engem utálna a legjobban a professzori katedrán. De sebaj, együtt tudok élni a gondolattal. – Felelem, és halovány mosolyt villantok, hogy pocsék a kapcsolatok terén, ezt én magam is megerősíthetem nála, noha én magam sem tudok semmit sem felmutatni. Lényegében ő volt az egyetlen komoly az életemben, és mivel össze sem jöttünk igazán, ezért szinte teljesen nullának mondhatom azt, hogy a társkeresésben jó lennék. Ez a mostani út is csak kamu, a szüleim felé egy kis smúzolás, és közben őt is magamba bolondítom, hogy kifacsarjam, és ott hagyjam egyedül, felfedve a titkot, hogy mit is tett. Az igazi menőség az lenne, ha össze tudnám rántani azokat a fiúkat, akiket megbántott, de hát ez igazi lehetetlenség, úgyhogy erről csak ábrándozom.
- Ne aggódj szivi, akkor majd váltogatjuk a zenét, a következő lehet olyan, amit te is szeretsz. Hosszú az út hazáig. – Pillantok oldalra szelíden, ám mindez átmegy egy halk nevetésbe, amikor lábat vált, magához képest egészen visszafogva ráz le. Elveszem a kezemet, de jóízűen megmosolyogva ingatom a fejemet, és a vezetésre koncentrálok. Ismerem mint a rossz pénzt, ő pedig megjátsza itt magát. Olcsó ribi!
- Amióta csak lehet. Évek óta. Szeretek vezetni, jobb mint állandóan hoppanállni. Na és a te szüleid? Fordított esetben mit szólnának, ha beállítanál egy komoly kapcsolattal? – Kérdezek vissza, és lassacskán koradélutánra hág az idő, nem indultunk túl korán az biztos. Lehet, hogy már éhes, érdemes lenne majd megállni valahol.
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] || Megjegyzés: it's not goodbye ||


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-05-31, 22:39


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem akarom feszegetni a témát, de Tommy képes előhúzni belőlem a választ. Mély levegőt veszek, hogy rendezzem a fejemben dúló vegyes érzelmeket, végül torkomat megköszörülve kezdek bele a monológomba. – Tudod nem mindig voltam ilyen… „ártatlan”, ahogy te fogalmazol. A külső nem minden, nem tudhatod mi rejtőzik legbelül. És azt hiszem ezzel mindent el is mondtam. Sokakat törtem össze, dobtam el, nem is igazán volt szívem abban az időszakban, de azt hiszem már megváltoztam… Részben. – keserűen mosolygok rá, abban reménykedve, hogy nem akarja majd tovább boncolgatni a témát, így is eléggé nehéz bevallanom önmagamnak, hogy milyen egy álszent dög voltam. Igen, ezzel azt hiszem teljesen körülírtam magam. A kedves, okos, bájos Cyra a maga „sötét” múltjával, igazán felemelő sztori.
Abban igaza van, hogy jó lenne megtudni a másikról többet, mivel információk hiányában bukik az egész dolog a szüleinél. – Bestiamesternek tanulok, élek-halok a varázslényekért, ha tehetnék egy külön istállót építtetnék a számukra és másoknak tanítanám, de… azt hiszem ez csak egy álom lesz és inkább beutazom a világot, hogy sárkányokat lássak. Mondjuk az is nagy célom, hogy a kimérát megtaláljam az utazásaim során, ami nos… valljuk be nem egy életbiztosítás, tekintve, hogy meg tud ölni.– sóhajtok fel egy rövid szünetet tartva. – A másik az, hogy szerelmi tanácsadónak se küldjenek el, mert irtó béna vagyok kapcsolatok terén. Azt hiszem, ezt jobb, ha csak te tudod, a családodnak meg inkább nem kürtöljük szét. – mosolygok szélesen, attól függetlenül mennyire kellemetlen nekem ez az egész. Nem is tudom, valahogy mindig a szőke herceget kerestem fehér lovon, aki odaadó, sármos és mindene megvan, amire nekem szükségem lehet. De a lelkem nem olyan tiszta, és jól tudom, hogy amit én akarok az távol áll minden széptől is jótól, hisz’ én sem vagyok egy ma született bárány. Az álca az álca, és hiába próbálja az ember annak mutatni magát, aki szeretne lenni, sose lesz olyan. A belső énem elnyomja a külső tulajdonságaimat, ez ellen nem tudok mit tenni. A naivságom is sokat nőtt, nem tudok olyan könnyen eligazodni a másikon, mint régen, valahogy az álarc, amit magamra öltöttem mássá formál, de mégis megőrzi a régi mivoltomat.
A közelsége furcsa hatással van rám, valahogy a levegő fullasztó és forró, közben meg nem is csöppentünk még annyira bele a nyárba. A keze közelsége sem javít a helyzeten, s mikor látja, hogy már így is eléggé összezavart, akkor jön a hab a tortán. – Queen? Hallottam egy-két számot tőle, egész jó, nem azt mondom, hogy a műfajom, de egész kellemes a hangja. – bólintok egyet. A keze viszont még mindig a combomon pihen. Most komolyan ennyire flörtöl vagy szimplán ennyire kanos? Bármelyik is legyen ébernek kell lennem és valahogy elterelni a gondolataimat. Mert azért… Nem egy utcáról jött senkiháziról van szó, aki nem néz ki sehogy, és már ennyi épp elég ahhoz, hogy lázba hozzon egy bizonyos szintig. Próbálom higgadtan lereagálni a simogatást, majd megköszörülve a torkomat vetem át egyik lábamat a másikon, hátha ettől azért kicsit visszább vesz. Nem zavar… mármint… Nem úgy, hogy felpofoznám érte, de azért ne siesse el ennyire, egyrészt segíteni vagyok itt, nem pedig szög egyenesen a párkapcsolatra pályázok.
- Szóval… Mióta tudsz vezetni? – kérdezek rá random, mert hát az igazat megvallva itt vagyok lassan húsz évesen, de a jogosítványom még mindig nincs meg. Nem is próbáltam még, így eléggé laikus vagyok ezen a téren.


zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ szószám: 546 ◊ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-05-14, 15:58
Cyra & Tommy
I will destroy you...
[You must be registered and logged in to see this image.]
  Úgy vélem, teljességgel jó úton vagyok arrafelé, hogy görbe tükröt tartsak elé, hogy milyen is volt régen, s nyomokban még mindig megtalálhatóak benne ezek a beidegződések, hogy felszínes. Ellenben látom, hogy sokszor elbizonytalanodik, magába zuhan, és bennem is felmerül, hogy sajnálnom kéne, hiszen mindaz, amit egykor szerettem benne, amiért csodáltam, az a törékeny báj bizony itt van az orrom előtt. Így erőnek erejével kell magamban kiemelnem a rossz tulajdonságait.
- Elhiszem, mármint hogy egy lány azért sokkal inkább meg kell, hogy válogassa a döntéseit. Miért gondolják, hogy erkölcstelen vagy? Olyan ártatlannak tűnsz.. – Kérdezem lágy mosollyal, holott én tudom a titkát, miatta vagyok ilyen, mondhatni ő a mesterem. Csak míg ő gonoszkodó tréfát űzött velem, és talán másokkal, én már tudotosan tettem tönkre másokat, amolyan bosszú az egész női nem ellen. És most tudom mutatni a bűnbánó antihőst, aki sok hülyeséget követett el, de most a családi mizéria miatt változtatni kényszerül. Azért kiváncsi leszek, hogy a szüleim mit szólnak majd hozzá, hiszen ők nem tudják, hogy Cyra miatt voltam olyan sokáig magam alatt. Ez így is marad, hiszen csak porig alázom majd egykori fekete angyalomat, aztán eldobom, hosszú távon semmi értelme bevonnom az életembe.
- Akkor talán kezdd te, hiszen főleg téged fognak kérdezgetni. Jó lenne ha minél többet mesélnél magadról, mert engem már ismernek, és nem ott kéne leesnie az államnak. Úgyhogy elő a rázós sztorikkal, amikre ott rákérdezhetnek. – Felvezetem azt is, hogy az érintésekbe, csókokba illik majd belemenni, na nem mintha az lenne a lényeg, hogy végre megkapjam őt, de most ha tartom magamat a sztorimhoz, hogy egy menyasszonyt viszek haza, furcsán is jönne ki, ha teljesen távolságtartóak vagyunk. Azért most őszintén felmerült bennem, hogy milyen lenne megcsókolni őt, megízlelni azokat az édes ajkakat, amikről kiskamaszként csak ábrándoztam. Ezúttal viszont fordult a kocka, már én vagyok helyzeti előnyben, irányítok, és el fogom érni a célomat minden tekintetben. Érdeklődve figyelek oldalra, ahogyan szinte megrezzen attól, hogy a combja felett volt a kezem. Ha ennyire be lehet zsongatni, akkor ezúttal nyíltabban ismétlem meg, de nem a kesztyűtartó a cél, hanem valóban a combja. Csupán ráejtem a kezemet, és finoman, a csiklandozást mellőzve kezdem el simogatni. – Nem gondoltam volna, hogy romantikus lélek vagy. Nos igen, ezekben van a legtöbb érzelem. Én eléggé mindenevő vagyok, leginkább a Queen zenéje, ami minden szempontból rám jellemző. Főleg azért, mert sokoldalúak. – Már az autópálya felé veszem az utamat, és érdeklődve figyelem, hogy milyen hatással van rám az, hogy a combját simogatom. Azért számomra enyhén izgató, hogy így hozzáérek, még az ágyékom is megrándul egy pillanatra.Zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] || Megjegyzés: it's not goodbye ||


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-05-01, 03:45


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lehet elhamarkodott döntés volt belevágni ebbe az egészbe, viszont már nem futamodhatok meg. Valami olyan ismerős benne, valami ismerősen kellemes érzés mikor meghallom a hangját, vagy meglátom ő magát. Nem tudom, mi folyik a fejemben, de leginkább a szívemben, egyáltalán nem vagyok önmagam. Lehet csupán a múltkori karácsonyi hangulat játszott közre bennem, illetve a naivságom, ami ellen semmit sem tehetek egy gyerekkori eset óta. Erre itt van ő. Egy rejtélyes, sármos háztársam, aki különösebb gondok nélkül cibált bele a családi látogatásba, most pedig itt állok vele szemben a bőröndömmel… Teljesen védtelenül. Félnem kéne? Az egyik énem azt súgja ő maga az ördög, lándzsával és szarvakkal, a másik énem viszont azt bizonygatja, hogy ő csupán egy elbukott angyal, akit a sorsa ilyenné formált. Bármelyik is legyen, az utazás alatt kiderül melyik valója is az igazi.
- Kétlem, hogy a szüleim díjaznák, ha hazavinnék valakit. A régi iskolám óta vádolnak, azt hiszik rólam, egy erkölcstelen lány vagyok, szóval, ha úgy is alakulna, élve eltemetnének. – sóhajtok fel végiggondolva mindazt, ami bekövetkezhet akkor, ha esetleg Tommyval jelennék meg anyuék előtt. Vagy valószínűséggel anyám sodrófával a kezében rongyolna ki a házból. Bármennyire is szeret, jól ismer. Tudta, hogy milyen életet folytattam Beauxbatonsban, és egyáltalán nem volt büszke az egy szem lányára. Ahogyan én sem önmagamra… Változnak az idők, apám már megbékélt a mostani énemmel, ám anyunak még mindig vannak gátlásai az érzelmeimet és a férfiakhoz való viszonyulásomat illetően. – Oké, azt hiszem értem mire gondolsz. Ezt útközben meg is beszélhetjük, gondolom elég időnk lesz rá. - bólintok egy aprót egyetértésem jeléül. Még kissé illetődötten ácsorgok előtte az üdvözlését követően. Túlságosan könnyen le tud venni a lábamról, tényleg úgy kell majd erre az egészre tekintenem, mint egy szívesség. Nem pedig egy…khm…randi. Egy eléggé hosszú „randi”.
- Öhm, nekem teljesen mindegy milyen gyorsan vezetsz, én jobb szeretem a lassabb utakat, de ezt inkább rád bíznám. – passzolom át a lehetőséget egy lágy mosoly keretében. Sokkal inkább szeretem a nézelődős furikázást, mintsem a száguldozást. Na azért annak is megvannak a maga élményei, így ha esetleg gyorsítana a tempón, részemről nyugodtan megteheti, az sincs teljesen ellenemre, legalább hamarabb tudhatjuk magunk mögött azt a hosszú utat. Az érintésekről esik szó, amire egyet bólintok. Valóban jobb lenne, ha megszoknám majd az érintését, na meg jól tudom, hogy ha már egy párt alakítunk, ott kell lennie csóknak is. Ez nem olyan nagy ügy, nem vagyok szűzkislány, legalábbis milliószor csattant már el egy-két szájrapuszi a srácokat illetően.
- Az is könnyen meglehet. – sejtelmesen kacsintok rá. Remélem veszi a lapot és egy egyszerű kis poénnak fogadja majd. Bár azt is elismerem, hogyha a régi énem lennék, már rég rámásztam volna. Legalábbis senki sem tudja, hogy az a kis díva milyen alakot öltött volna magára a mostani koromban. Így még jobbnak is látom, hogy változtam.
A válaszára érdeklődve pislogok rá, miközben a keze átvándorol a combom felett. Elszorult torokkal követem a mozdulatot, amint…amint kivesz egy CD-t. A korábbi kérdését mintha sztornózták volna, egyszerűen nem fogja fel az agyam egy ideig, végül megköszörülve a torkomat vágom rá. [You must be registered and logged in to see this link.]. Mindig is szerettem az ilyen „romantikusra” fogott zenéket, de azt hiszem leginkább a dallamukat és a mondanivalójukat kedvelem.  – mosolygom immáron felidézve a dallamát. – De köztük van még Sam Browntól a [You must be registered and logged in to see this link.]. – magyarázom, miközben a biztonsági övet babrálom.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ szószám: 540 ◊ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-04-18, 10:39
Cyra & Tommy
I will destroy you...
[You must be registered and logged in to see this image.]
  Ahogyan haladunk az elkerülhetetlen románc felé, kezd motoszkálni bennem a kisördög, hogy a megalázását el kéne kezdenem. Na nem szó szerint, a szemében én kell, hogy legyek a rosszfiú, aki most a kedvéért éppen jó útra tér. Viszont azt meg tudom oldani, hogy közvetve történjenek vele rossz dolgok, amelyek egyre inkább beletaszítják abba, hogy felnyissam a szemét, és ráébresszem, mennyire tönkre tudja tenni mások életét. Akárcsak én, hiszen engem már ő teremtett, még ha nem is feltétlenül tudatosan. Viszont apróságokkal fogom kezdeni, nem úgy durr bele, hiszen az első egy-két nap idillikus kell, hogy legyen, hogy a talaj felett száldosson legalább pár centivel, hogy ennyire körbezsongja valaki. Sajnálom őt, mert pofira nagyon is cuki lány, és ha nem volna olyan szemét alak, akkor jó kis pár lettünk volna, de sikerült mindkettőnk életét elcsesznie. És a legidegesítőbb, hogy ő volt az egyetlen, akit úgy igazán szerettem. Most, amikor feltűnik előttem, magamban elnyomok egy káromkodást, hogy még mindig hatással van rám, és pusztán sötét mosollyal üdvözlöm, ami talán nem meglepő, már ismerhet, hogy nekem ez a stílusom. És tudom róla, hogy most éppen odáig van értem, nem is tud róla, hogy mit kreált belőlem, de nyilván tetszik neki amit lát, hiszen nem a lúzer énemtől nedvesedett be.
- Oh, akkor ha úgy alakul, hogy neked is kell egy kamuvőlegény, akkor a következő túra hozzátok vezet? Nem is tudom szivi, ezek egyvelege lenne a hasznos. Ki kell találnunk egy életciklust a kapcsolatunk szempontjából, hogy mi mikor történt, ezen belül pedig olyan jellemvonásokat is meg kell osztanunk, amik igazak, például hogy szereted a palacsintát. Ebben nem kamuzhatunk, mert ha eléd tesz valami ízletes gesztenyéset, amit behazudtunk, és te elhányod magadat tőle, máris kész a lebukás. – Még ízlelgetem a bőre ízét miután elhúzódtam tőle, igazán finom, de nem hagyom, hogy legyen jelentősége, és elnyomom az orromba furakodó édes illatot, ő csak egy átverendő csaj, életem legnagyobb trófeája, és logikus, hogy csinos, hogy dögös, hiszen ha nem lenne az, akkor nem is lenne honnan lebuknia.
- Én úgy értettem, hogy ha jobban akarsz odaérni. Vagy te úgy, hogy meg kell játszanunk a szüleim előtt azt is, hogy egy pár vagyunk, akkor nem ott kéne szerencsétlenkedni. Ebben igazad van, majd nem árt, ha összeszokunk az érintések tekintetében is. – Kacsintok rá, ha már bevállalta, hogy eljátsza a menyasszonyomat, akkor néhány csóknak bizony el kell csattania, és nem ott kéne legelőször, mert akkor furcsán éreznénk magunkat.
- Nem is tagadom, megfordult a fejemben. De amilyen sebezhető vagyok most az egész menyasszony fiaskó miatt, lehet, hogy te falnál fel engem. – Elindulunk a külvárosi autóutak irányába, és a rádiót is bekapcsolom,de a kesztyűtartóban talál rengeteg cd-t, a nyolvanas évektől kezdve napjaink fontos zenéjéig, úgyhogy van választása. – Egy ’93-as Boyz II Men szám, az [You must be registered and logged in to see this link.]. És neked kislány? – A combja felett átnyúlva kiveszem az adott cd-t, és már be is teszem a számot, hogy ízlelgesse. Amikor visszahúzom a kezemet, mintegy véletlenül megsimítom a lábát, és sármos mosollyal pillantok oldalra, nem, ez valójában szándékos volt.

Zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] || Megjegyzés: it's not goodbye ||


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-04-12, 03:39


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mindig is szerettem utazni, bejárni a világot, csak hát, a szüleim nem épp emellett horgonyoztak le. Ők az otthon hívei, már az is nagy döntés volt tőlük, hogy a francia Beauxbatonsból átköltöztünk az angol vidékre. Nem mintha számomra olyan nagy probléma lett volna, abban az iskolában valamiért feszélyezve éreztem magam az utóbbi időben, valamiért nem voltam képes tisztán gondolkozni, és minden egyes sarokban a hibáimmal találtam szembe magam. Szerencsére azoknak az éveknek vége, egy új Cyra lettem a régi képem árnyékában. Teljesen mégsem tudtam megváltozni, amit mondhatunk pechnek is, vagy szimplán az én balszerencsémnek. Tommy felbukkanása óta valami bizsereg bennem, a segítési vágy mellett még inkább mondanám ezt kezdetleges vonzalomnak. Valamiért szimpatizálok a durva énjével, azzal, aki nyers, ugyanakkor próbálja kihozni magából az úriembert. Lehet rossz emberismeretekkel rendelkezem, mégse tagadhatom meg magamtól azt, hogy az ilyen férfiak az eseteim. Mindenesetre igyekszem félretenni a lappangó érzelmeimet és a feladatra koncentrálni. Hisz’ ébernek kell lennem, mielőtt még elszólnám magam a szülei előtt, na az igazi katasztrófacsapás lenne.
Kések. Mint mindig, vagy szimplán ő az, aki szeret korábban a megbeszélt helyszínen lenni. Bármelyik is legyen, az arcomról simán leolvasható mennyire izgatott vagyok az utat illetően. Szemeim előtt természetesen ott lebeg a cél, a szerepem, emiatt nem kell aggódnia. Megejtek egy köszönést, ezt követően egy csókot kapok az arcomra. Leplezve zavaromat mosolyodok még szélesebben, s hajamat a fülem mögé tűröm egy határozott mozdulattal. Ahogy gondolná az ember, ad magára, parfümileg, külsőleg és megjelenésileg, a gesztusaival bárkit megkaphatna.
Megemberelem magam, s a szavaira felelve egy cinikus mosollyal méregetem őt. – Azt hiszem, kezet foghat az enyémmel. Másrészt, kérdőív vagy minden mocskos kis titok feltárása a másik előtt? – azért jobb ha ezt még így az elején tisztázom. Akár hazugságokra is lehetne alapozni a kapcsolatunkat, mégis ha valóban olyan nagy mester az a nő, jobb lesz, ha mélyebben áskálódunk a másik életében, ami… számomra eléggé kellemetlen lesz a „sötét múltam” végett.
Követem őt az autóig, a bőrönd elvevése miatt egy kissé feszengve érzem magam. Tényleg elég apró bőrönd, én is cipelhettem volna, vagy szándékosan akar a tenyerén hordozni?
- Tökéletes, szeretek utazni. – mosolygom, végül azért vetek felé egy szúrós pillantást az utolsó szavait illetően. – Jó lenne tudni milyen tempón akarsz gyorsítani. – biccentek felé. Az autó már alapjában véve lekenyerez, úgyhogy nem is várok sokat, a bepakolást követően beülök mellé az anyósülésre és gondosan bekötöm magam. Nem zavartatom magam a csukott ajtón, hozzá szoktam, hogy nem minden hercegnőnek adatik meg ez az élmény, amúgy is. Hozta a bőröndömet, nem ítélhetem el emiatt.
- Ha továbbra is így nézel, úgy fogom érezni magam, hogy menten felfalsz. – helyezkedek az ülésen, karjaimat összefonom mellkasomon, majd a rádióra sandítok. – A zenét illetően részemről mehet, és ha már itt tartunk, azt mondtad az édesanyádtól kell tartanunk kérdéseket illetően, szóval akár kezdhetnénk is. Mi a kedvenc számod? – fordulok felé kíváncsisággal arcomon. Igyekszem úgy gyűrni a biztonsági övet, hogy még véletlen se nyomjon túlzottan.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ szószám: 478 ◊ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tommy Jeffers
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-03-29, 21:20
Cyra & Tommy
I will destroy you...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem gondoltam volna, hogy annyi sikeres hódítás után a legnagyobb hal köt ki a hálómban, Cyra, az egykori teremtőm, aki miatt itt vagyok. Most végre van lehetőségem alaposan megkeseríteni az életét, de előtte meg kell édesítenem. Rá kell vennem, hogy annyira elengedje magát, hogy én legyen a világának a közepe, szinte kínzó fájdalom legyen, ha nem vagyok ott. A recept igen egyszerű anélkül, hogy lebecsülném; a bukott rosszfiú arculattal saját magára emlékeztetem, így a lelkiismeretfurdalás is mellettem nyom a latba. Azt látom, hogy már nem kifejezetten bántó, de még mindig a külsőségek rabja. De legalább már nem magával kapcsolatban, bennem viszont jelenleg a sármos, titokzatos idegent látja, aki bezsong érte, és valljuk be, melyik lánynak ne lenne kedvére? Az más kérdés, hogy a szüleimhez kell hazavinnem, akik viszont tudják hogy milyen voltam egykor, és nem szoktam senkit hazavinni, most meg beállítok egy menyasszonnyal? Végülis anya mindig azt erőltette, hogy legyek tisztességes, hiába látta rajtam, hogy mennyire összezuhantam Cyra szemétségeitől. Hát ez érdekes lesz... Mivel kocsival megyünk, hátra fogunk bepakolni mindent, és én is több napra való ruhával készülök. Útközben ugyanis meg kell majd szállnunk, nem lesz olyan egyszerű, mint ahogyan a kisasszony gondolja.
Lényegesen előbb érkeztem a megbeszélt időpontnál, hogy ne kelljen rám várnia, hiszen mindent összevetve igazi úriember vagyok, és az udvarlás ezen szakaszában még illik is ezt aláhúzni. Virágot nem hoztam, hiszen nem cél, hogy elbízza magát, másrészt hova tenné, ha kocsival utazunk? Az autóval nem messze parkoltam, mert itt ebben a tömegben nem nagyon volt hely.
Ahogyan rámköszön, én nem elégedek meg egy sima sziával, odahajolva arconcsókolom. Muszáj némi fizikai kontaktus is, és így érezheti az illatomat is, ami férfias, de nem túlzó.
- Legalább megismerjük egymást, felkészülhetünk a másikból, anyám valahogy a keresztkérdések nagymestere. – Veszem ki a kezéből a börönd fogantyúját. Igaz, hogy gurulós, de akkor is a gesztus számít. Mutatom az utat, fél léléssel előtte haladva, de csak az irányzék miatt. A park felé vezetem, ahol szellősebben álltak meg mások is.
- Úgy gondolom, hogy harmadnapra leszünk ott. Kétszer kell megszállni valahol, ha megfelel, és természetesen a lehetőség adott, hogy ha gyorsítani akarnál a tempón. – Villantok rá egy kétértelmű mosolyt. Odaérünk a fekete bmw-hez, ami azért már mégiscsak egy hivalkodó kocsi, de tekintve, hogy én igenis adok a külsőségekre, gondoljon amit akar. Sötét sportzakóban, és elegáns amerikai nyakkendőben vagyok. Kinyitom a csomagtartót, és a saját böröndöm mellé illesztem az övét, ajtót azonban nem nyitok neki, csak simán beülök.
- Szeretnél zenét hallgatni? – Kérdezem ha már mellettem van az anyósölésen, és egy nem titkolt mustrával futtatom végig a tekintetemet a virgácsain.
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] || Megjegyzés: it's not goodbye ||


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek,

aki éppolyan fontos neked, mint saját magad,
addig mindig magányos maradsz.
.....................................................................................................
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey 2016-03-18, 16:42


Tommy & Cyra

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Karácsonyi bál óta úgy érzem kicsattanok az energiától. Nem tudom pontosan, hogy ez most Tommy miatt van, de igazán lelkesen szedegetem össze a cuccaimat a Hollóhátas toronyban. Ma van a nagy nap, amikor útnak indulunk a szüleihez, nekem pedig a legjobb formámat kell adnom, ha el akarom hitetni velük, hogy egy tökéletes alany vagyok egy párkapcsolathoz. Persze nem szeretem a hazudozásokat, sem a színjátékokat, viszont a szívem úgy érzi muszáj segítenem rajta.
Kezemben az utolsó fehér ruhadarabbal állok meg, és elmélkedek a szoba egyik szegletére pillantva. Vajon milyen hosszú lesz az út? És egyáltalán átgondoltam én ezt? Egy fancsali képet vágva rázom vissza magam a jelenbe és folytatom a szedelődzködést, az hiányzik még, hogy az én kis hülye fejemmel megvárakoztassam Tommy-t. Egyelőre egy kisebb bőröndnyi adag is megfelel, maximum használom majd a pálcámat, plusz viszek egy kis pénzt is, ha vásárolni támadna kedvem. Ó, igen! A muglik csodálatos kis plázái, egyenesen odavagyok azért, ha kimozdulhatok legalább egy egészen kicsit a mágikus világból, és meglátogathatom a közismert boltokat. Ruhák, ékszerek, no meg rengeteg érdekes tárgy, amiről a muglik gondoskodnak. Szinte olyan lelkesen várom az utat, mint egy kisgyerek, aki a Disney Landbe készül.
Összecsapom két tenyeremet, majd a vállamra omló hajamba túrok egyet, hogy elégedett pillantást vethessek az összepakolt holmijaimra. Egy kisebb bőrönd, és egy kézipoggyász, semmi több, még a végén túlzásokba esek és az egész ruhatáramat be kéne zsúfolni az autóba. Így marad ez a felállás. Szépen sorjában húzom magam után a bőröndömet, és akasztom vállamra a kis táskát, végül elhagyva a tornyot és magát a mágiával teli világot, immáron London állomásán ácsorgok valahol az épület előtt. Szemeimmel Tommy-t keresem, azt hiszem ebben egyeztünk meg, hogy ő majd itt vár az autóval, így gondolom számára is kényelmesebb lett volna, meg aztán az én pakolási tempóm baromi lassú. Az se lett volna szép tőlem, ha neki a váróban kellett volna várnia, ameddig én a fél ládámat belezsúfolom a bőröndbe.
Miközben a tömegben kiszúrom az ismerős, sármos férfiarcot, széle mosolyra húzódnak ajkaim, majd tempósabban indulok meg a kiszemeltem felé.
- Szia! – köszöntöm őt széles, vidám mosolyommal. – Örülök, hogy nem hopponálva kell eljutnunk a szüleidhez, azt hiszem ez sokkal kalandosabb lesz, remek választás volt. –  biccentek felé, miközben magam mellé húzom a fekete, kék sassal ellátott bőröndömet, melyet egy régi jó Mardekáros barátnőm festett számomra.
- Van valami terv, vagy infó arról, hogy milyen hosszú az út? –  billentem oldalra fejemet kíváncsiskodva. Azért nem szeretném szétülni a hátsómat, mert az igen kellemetlen lenne autózás közben, de azt hiszem az ülés dönthető, akár aludhatok is. Na persze ez kizárt dolog, még a végén untatnám szegényt, én pedig… Nem is tudom. Valamiért meg akarok neki felelni és a legjobb formámat hozni mindenben. Furcsa.


zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ◊ szószám: 447 ◊ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cyra Frostmere
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Tommy & Cyra - A long journey 2016-03-18, 16:42

***
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nothing burns like the cold.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Cyra - A long journey

Vissza az elejére Go down

Tommy & Cyra - A long journey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» REIGN FRPG
» Lány + Fiú + Sivatag = ???
» Loki & Thor - A long time ago

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-