Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Sheska & James - Francia kalandtúra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-04-25, 16:20


James & Sheska
Olyan, hogy bizonyos mértékű győzelem, nincs. Meg kell védeni, amit megszereztünk.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az adottságaimmal azért nagyban tisztában vagyok. Tudom, hogy a külsőmmel sok mindent elérhetek és azt is tudom, hogyan kell hatni másokra, hogyan lehet elültetni a szívükben a bizakodást, vagy épp a kétséget. Nem véletlenül vagyok már jó ideje az iskola tanár és nem véletlenül tudtam még Rasmus gyanakvását is könnyedén elaltatni, pedig ő aztán felettébb gyanakvó típus. Épp e miatt olyan veszélyesek a nők. A férfiakat könnyebb átejteni, könnyebb elterelni a figyelmüket és a gondolataikat. A nők ellenben jóval racionálisabbak tudnak lenni, nem vezérli őket olyan nagy mértékben mindenféle... vágy és vonzalom.
- Szóval boksz? Hallottam már róla, de még sosem láttam élőben, de nem hangzik rosszul. Benne vagyok. Végül is egy kis pihenés sem rossz, ha tudsz egy jó helyet, ahol igazán jó masszázzsal szolgálnak abban is benne vagyok, levezetésnek pedig szívesen megnézem, ahogyan dühös férfiak ütlegelik egymást. - szórakozott mosolyra húzódnak az ajkaim. Végül is manapság a boksz olyan, mint a régi időkben a gladiátor harcok voltak. A férfiak a vér miatt nézték őket, az izgalomért. Persze a nők is, de utóbbiak esetében az is benne volt, hogy olyan testeket láthattak, amikre máskor ránézni bűnös tett lett volna, ilyenkor pedig bátran megtehették. Amennyit tudom a muglik sportjában sem öltöznek túlzottan be a bokszolók és a küllemük bizonyosan jól tükrözi testi erejüket.
- Ez tetszik. Tudod valami rémes, hogy mi élünk elrejtve és ők azt se tudják, hogy milyen kis aprók hozzánk képest. Ha akarnánk akkor az egész pályaudvart mély álomba küldhetnénk és még csak nem is tudnának róla, de persze minket kapnának el az aurorok, mint gonosztevők és ezek a régimódi lehetőségek... A mugliknak is jó lenne egy kis mágia, megkönnyíteni az életüket. - nem is értem, hogy eddig miért nem fordult meg senkinek sem a fejében, hogy a világokat összemossa és lehetőséget adjon arra, hogy rendesen éljünk együtt, közös világot felépítve. Nem hiszem, hogy az olyan rettenetes lehetőség lenne, legalább egy próbát megérne. Ha pedig nem működik, hát még mindig elnyomhatjuk őket.
- Igazán puccos, de ez nem lep meg. A franciák híresek arról, hogy szeretik a szépet. Tudod... amíg Rasmus azt gondolta teljes vállszélességgel mellette állok, azt terveztük Párizsban várjuk ki, amíg megszületik a baba. Milyen naiv elgondolás volt a részéről nem igaz? - csúfondárosan elmosolyodom, ahogyan egy pillanatra oldalra pillantok útitársamra, majd aztán ki az ablakon újra. Na igen elhitt mindent nekem, elég volt csak elég ügyesen elcsábítanom és kábítanom ahhoz, hogy meg se próbáljon gyanakodni rám. És most én itt vagyok, őt pedig már a kukacok eszik. - Te sokszor voltál már itt? Muglik között, kikapcsolódni? - mert azt már tudom, hogy muglik között gyakran megfordul, de vajon szán-e időt a kikapcsolódásra, vagy a világ felfedezésére? Annyira sokat azért nem tudok róla, csak épp amennyit az orromra köt, vagy amit sikerült kiderítenem, de a kíváncsiságom ennél sokkal többet szívna magába.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James E. D. Anchev
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 38
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-04-21, 19:29[You must be registered and logged in to see this image.]

To Sheska
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem akarok ilyen direkt módon bókolni, de ha belegondolok, hogy ő az egyik legfontosabb szövetségesem, igenis meg akarom ismerni. Az már csak hab a tortán, hogy egy komoly, erős nőről van szó, aki mellette még gyönyörű is. Nem az a bájos kis csitri, de az a nevetséges kategória lenne, akit nem tűrnék meg magam mellett. Habár van a kapcsolatatunkban némi alá-fölé rendeltség, igenis szájaljon, mondja el a véleményét, vessük össze az elképzeléseinket, hiszen az visz igazán előre. Őszintén kiváncsi vagyok a gyermekkorára is, amely egyenlőre még az enyémhez hasonlóan a múlt ködébe vész. Azt tudja rólam, hogy a szüleim halálát akarom megbosszulni, és ezzel együtt megreformálni a varázsvilág vezetését, ám azt nem, hogy milyenek voltak a mindennapjaim. Hogy miért lettem kemény, miért ismerem ennyire a muglikat. Gyorsan kellett felnőnöm, teljesen áthidalva a kamaszos szeszélyeket. Célratörő lettem, és nem engedek az elképzeléseimből. Ezúttal viszont valóban a pihenés vár ránk, a két sötét varázslóra, hiszen ilyennek is lennie kell. Nem is mi volnánk, ha nem próbálnánk meg a pihenés közepette is terveket szövögetni, így adok rá Sheskának lehetőséget, hogy az ártatlan, gyenge nő álcája mellett azért önmaga is legyen.
- Nagyon azért nem, tudom, hogy erős vagy, ez az egyik fő vonzerőd. Franciaország sem csak a művészetek tájéka, tudok egy kellemes kikapcsolódást is, a muglik úgy hívják, hogy box. Ha nem akarsz sokat a fenekeden ülni, elmehetünk egy profi boxmeccsre. Puszta ökölharc, igaz, kesztyűkben, de talán illik hozzánk az ilyen program. – Villantok rá egy mosolyt, tudom, hogy nem az fog minket összehozni, ha ábrándos képpel andalgunk a Szajna partján. Lehet természetesen ejtőzni, de a magunkfajta mindig ugrásra kész, és tudom, hogy Sheskának igenis jól esne egy olyan este, ahol kivételesen nem ő van a célkeresztben, viszont az izgalmak sem maradnak el.
- Ugyan, bárkit is kedvelni... erőlteljes sarkítás. Téged kedvellek, másokon uralkodni vágyom. Ám csak annyira, hogy tudják, hogy ki az úr, a valódi erő igenis a varázsvilágban van. Ám abban igazad van, jobban kiterjeszteném azt, hogy mennyit tudhatnak rólunk. Afféle tartományi kormányzók felügyelhetnék a muglikat a mostani minisztériumi rendszer helyett, és ha kell, varázslattal kéne rendszabályozni őket, hogy ha kell, azt tegyék, amit mondunk. – Beülünk a terepjáróba, miután beraktam a csomagját, és már indulunk is. Miután süt a nap, nem ártana mielőbb lecuccolni a szállodában, hogy átöltözhessünk lengébb ruházatba. Szolidarításból jöttem bőrdzsekiben, de a rövidujjú ing már jobban illene ide. Sheska mindig bő talárokban járkál, de a múltori estén már szinte hálóruhában láttam, akadt ott némi ingerlő vonulat, amit ismét megnéznék. Rasmus nem tudta, hogy milyen jó dolga van mellette.
- Akkor... dolgozunk, és ki is kapcsolódunk, nekem így megfelel. No és hogy tetszik a francia riviéra? – Mutatok körbe miközben vezetek, mindenfelé nyaralókat, túristákat láthat, igazi nyaraló övezetbe hoztam.[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-04-07, 16:06


James & Sheska
Olyan, hogy bizonyos mértékű győzelem, nincs. Meg kell védeni, amit megszereztünk.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Meglep azért a dolog, hogy ilyen kis trükkel csábított ide, de mindenképpen jó értelemben. Örülök neki, hogy itt vagyok és annak is, hogy egy kicsit kiszabadulhatok a kastélyból. Talán erre is gondolt, amikor ezt az egészet kitalálta, hiszen legutóbb azért beszámoltam neki arról, hogy milyen nehezen viselem a kötöttségeket és a bezártságot. Lehetséges, hogy kiválóan játszom a szerepemet, de ha folyton csak egy szerepben kell lenned, akkor azért mégis csak sokkal nehezebben találsz vissza önmagadhoz, amikor önmagad lehetnél. Főleg, hogy igazán önmagam csak akkor lehetek, amikor egyedül vagyok, akkor viszont kivel társalognék, a tükörrel? Persze ott van az iskolában Die és Arielle, de így is figyelnem kell minden lépésemre és még az sem feltétlenül jó ötlet, ha akkor mutatom meg, hogy ki vagyok, amikor nem lát senki sem, mert ki tudja, hogy esetleg ki az, aki mégis csak lát.
- Törékeny és gyenge? Hát, ha nagyon szeretnéd megpróbálhatok annak látszani. - kap azért egy mosolyt, főleg mert tényleg értékelem a gesztust és ezt az egész kis szervezkedést is. Jól esik már csak maga a kezdeményezés is és abban is biztos vagyok, hogy jól fogom magamat itt érezni majd legalább ebben a pár napban, aztán majd úgyis visszatérek a kastélyba és folytatódik minden ott, ahol abbahagytam.
- Arra akkor kíváncsi leszek és mit tudsz még, amit a muglik? Egészen kiismerted már őket, de azt tudod ugya, hogy uralkodni akarunk felettük? A végén megkedveled őket. - persze a hangom halkabb most, mint eddig, nem akarom, hogy valaki furcsán nézzen ránk, aki épp elmegy mellettünk és mondjuk meghallja a szavaimat, szóval e téren azért óvatos vagyok. Mégis csak inkognitóban vagyunk. A csomagomat hagyom, hogy ő hozza, ha már most én vagyok a törékeny és gyenge nő akkor még ezúttal ez is beleférhet.
- Így csak még jobban hangzik. Pihenni sem árt néha, de nem akkor, amikor ilyen fontos események állnak előttünk, de ezt gondolom megérted, hiszen te vagy a középpontjukban. Kíváncsi vagyok azért, milyen a gondtalan és semmittevésben fürdőző oldalad. - hiszen, ha nekem kell egy kis kikapcsolódás akkor neki is. Nem igen gondoltam még arra, hogy milyen lehet a pihenéssel időt töltő, szórakozva lubickoló James. Eddig nem is igen néztem ki effélét belőle, de úgy fest, hogy tévedtem, mert erre is képes. - Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az a hely, bár a tenger se kutya. Mutasd, merre van az a híres autó! - őszintén szólva még nem igen próbáltam effélét, bár repülőn se ültem és azt is sikerült kihevernem, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz majd ezzel a megoldással sem, ami a közlekedést illeti.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James E. D. Anchev
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 38
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-04-03, 15:08[You must be registered and logged in to see this image.]

To Sheska
[You must be registered and logged in to see this image.]


Ahhoz képest, amilyen jól megterveztem az ideutazását, abba nem gondoltam bele, hogy mit fogunk majd csinálni, ha itt van. Sheska annyira kiszámíthatatlan nő, csak egy bizonyos szintig akartam ráerőltetni az akaratomat. Szövetségesek vagyunk, társak, és csak lehelletnyit állok felette. Megtehetném, hogy mindenféle elvárásokat támasztok vele csak azért, mert segézkedtem a vérbosszúban, és most is védelmezem a családját, ám nincsen szükségem ugyanolyan sorsra, mint Rasmusnak, hogy csak azért hódoljon be, mert jelenleg ez az érdeke. Ha lojális segítőt akarok belőle faragni, akkor többségében meg kell adnom a szabad akarot, és ha erős vagyok, akkor azt úgy érvényesítsem, hogy értse az indokaimat, vagy éppen magával ragadja a karizmám, ami egyébként minden bizonnyal hatással van rá, és talán ez nem olyan megjátszott, köpönyegforgató dolog, mint Rasmus esetében. Az eddigi meglepődései, hogy érdeklődésemet fejeztem ki, valódinak tűnnek. Még egy sötét boszorkánytól is.
Megtisztelem azzal, hogy a szemébe pillantok napszemüveg nélkül, én meg azt értékelem, hogy milyen hétköznapiasnak tűnik így a muglik között. És hogy mit jelent nála a hétköznapi? Hát ő is rengetegen megnézik, hiszen talár és köpeny nélkül is gyönyörű nő, szőke hosszú hajjal, kéken villogó szemekkel. Én már láttam harcolni, tudom, hogy milyen az, amikor veszélyes, ezúttal a gyönyörű oldalát mutatja.
- Akkor hová lett volna a meglepetés? Na igen, az a kastély, és a lakói... elavult szokások, értelmetlenül konzervatív látásmód. Legalább most elrabolhattalak. Végre te vagy a törékeny, gyenge nő. – mindketten tudjuk, hogy ez nincsen így, de legalább eljátszhatjuk a mulatság kedvéért. Rasmus mellett mindig erősnek kellett lennie, és késznek bármiféle akcióra. Most végre egy kicsit elengedheti magát mellettem. Na nem azt mondom, hogy teljesen meg akarom őt változtatni, annak semmi értelme nem lenne. Csupán a felelősséget venném le a válláról néhány napra.
- Igen, még kocsit is tudok vezetni. Még béreltem is egyet, hogy teljesen elvegyüljünk. – Veszem át a cuccai egy részét, hogy neki kelljen cipekedni. Azért lovagias vagyok, csak mert sötét terveket szövögetek. Lényegében a kardom is arra utal, mintha valami sötét lovagrend alapítója lennék. Nem is butaság, el fogok rajta gondolkozni, hogy a Roxfort meghódításával majd kialakítsak valami ilyesmit.
- Legyen úgy Sheska, hogy a mai napot, meg még a holnapi első pár órát is aktív pihenéssel töltjük el. Fürödhetsz a tengerben, körülnézhetünk, és holnap este ha már ennyire tettrekész vagy, elmegyünk, és felkeresünk egy közeli sötét aurával átjárt helyet. Azt hiszem ott a vérmágia oly magas fokon van jelen, hogy talán még találunk is valami hasznosat. Jól hangzik? – A terepjáróba pakolom be a cuccait hátra, majd ha az ajtó előtt várakozott, kinyitom neki az ajtót, hogy beszállhasson. Ha megtette, akkor a gázra taposok, és elindulunk a napsütötte fák közti úton.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-03-06, 14:44


James & Sheska
Olyan, hogy bizonyos mértékű győzelem, nincs. Meg kell védeni, amit megszereztünk.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem számítottam ilyen felhajtásra csak azért, hogy kicsit távolabb találkozzunk, persze a logikája meg van, még sem bukhatok le csak úgy mások előtt. Ennyire távol annak elég kicsi az esélye, hogy esetleg összefuthatunk valakivel és ha mégis megtörténne... James nem kimondottan az a híres ellenfél, akit mindenki ismer, ha csak ránéz az utcán. Meg aztán minden bizonnyal nem csak varázslók által látogatott helyeken fordulunk meg. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy mi a terv erre a pár napra. Ha már ilyen nagy felhajtással igyekezett kivitelezni, akkor minden bizonnyal komoly dolgokról lesz szó. Nem is jut eszembe, hogy nem a tervszövögetés lenne a cél, hanem egyszerűen csak megismerni szeretne, kíváncsi rá, hogy milyen vagyok átlagosabb körülmények között, amikor nem arról van szó és nem azt tervezzük, hogyan változtatjuk meg, vagy is inkább hogyan váltjuk meg a világot. Érdekelnek a tervei egyébként is, nem tudom, hogy pontosan mikor kezdünk, vagy hogy milyen ütemben fogunk haladni.
- Igen, ezt eddig is észrevettem már. - megeresztek azért egy mosolyt. Tényleg értékelem, hogy leveszi a napszemüveget, így azért mégis csak más. Ha társalogsz valakivel, akkor látod a gesztusait, a reakcióit, ha látod a szemét. A szem a lélek tükre,a hogyan mondani szokták. Nem véletlenül takarja el a szemét az, aki nem akarja, hogy igazán kiismerjék, legalábbis, ha önmagában is nem elég jól rejti el a gondolatait. Nekem természetesen soha sem volt szükségem efféle plusz kiegészítőkre.
- Meg se lep a válasz, de egyébként is eljöttem volna. A Roxfort néha olyan, mint egy börtön. - persze el jöhetek, de azért időnként mégis csak olyan. Kertek közé szorít, valakinek mutatnom kell magamat, óvatosan kell tevékenykednem, figyelnem kell arra, hogy mit teszek és ki előtt. Így azért nem olyan könnyű létezni nap, nap után. - Nem szövögetünk semmit? - jól van, azért ez meglep, tényleg azt hittem, hogy erről lesz szó, hogy szeretne tovább lépni, elmondani a terveit, a további lehetőségeket, amiket lát még esetleg a közeledő jövőben, de ezek szerint... pihenni fogunk?
- Végül is jól, bár furcsa volt ez a megoldás de nem vészesen. Te ültél már ilyen mugli gépen? - biztosan, hiszen azt mondta, hogy szokása foglalkozni a muglikkal is, kiismerni őket, a világukat, az életüket, ami persze számomra még mindig furcsa és szokatlan, hiszen pont az a célunk, hogy teljesen felforgassuk a muglik világát fenekestül.
- No és akkor mi a terv? - mert az azért biztosan van. Ő egy elég komoly férfi, kétlem, hogy csak úgy létezne bele a vakvilágba és nem lenne nagyjából legalább egy sejtése róla, hogy mit szeretne a következő pár napban. Szeretem ezt az országot, mindig is vágytam látni, bár még nem volt rá lehetőségem, így aztán szívem szerint sétálnék is nagyokat akár, még ha nincs is épp a legmelegebb, de ha az eső nem fog esni, akkor könnyedén bejárhatjuk kicsit és felfedezhetjük a várost és a tájat, miért is ne?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James E. D. Anchev
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 38
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-03-02, 15:38[You must be registered and logged in to see this image.]

To Sheska
[You must be registered and logged in to see this image.]


A csel lényege, hogy tényleg igazinak tűnjön. Sheska igen talpraesett nő, aki minden eshetőséggel számol, de talán erre még ő sem gondolt, hiszen tanár, akinek vannak feladatai. Amikor jeleztem számára, hogy én állok az egész mögött, akkor azért bőven leesett az álla, de nem volt kétséges, hogy jön. Rasmus halála óta sokkal kiegyensúlyozottan, szövögeti a terveit, végre úgy érzi, hogy valóban miért, és kiért élnie. A gyermekeiért természetesen, ám az én ügyemet illetően is igen szenvedélyes, vannak hatalmi törekvései. Engem azonban a mai napon inkább nőként érdekel. Meg akarom ismerni, és most, hogy Rasmus semmilyen tekintetben nincsen képben, úgy vélem erre lehetőség is adódik, ha csak nyíltan nem közli hogy ne is gondolkozzak ilyesmiben. Ám Sheskát értelmes felnőtt nőnek gondolom, aki mindennek megadja az esélyt, ha van logikus alapja a dolognak. Eddig a sötét dolgokkal foglalkoztunk, a jövőnket vetítettük előre, túl sok szabadidőnk nem volt. Ezúttal pár napnyi szusszanást megengedek magamnak, és bár ő úgy jött eredetileg, hogy dolgozik, amióta tudja, hogy én hívtam, sejtheti, hogy nem fejtágításról lesz szó. Miután akkor sem táncolt vissza, amikor kiderült, hogy rólam van szó, ezt tekinthetjük jó jelnek. Kiváncsi vagyok, hogy hogy utazott, hogy érzi magát, ha elszakadni látszik a varázsvilágtól. Már nem tizenéves, kialakult képe van a világról, viszont ahogy nézem, mindig küzdött valamiért, és most erre nincsen szükség. Roppantul érdekel, hogy ha csak el kell engednie magát, hogyan reagál. Befeszül tőle, vagy képes arra, hogy feloldódjon. Félmosollyal intek, amikor megpillantok, és leveszem a napszemüvegeket, van egy olyan érzésem, hogy értékeli, ha szemtől szembe láthat. Miután kézipoggyászon túl nem sok mindent vihetett fel a gépre, nem kell olyan előzékenynek lennem, hogy átveszem a bőröndjét. Inkább intézkedtem, hogy minden tanárnak, aki itt száll le a konferenciát illetően, vitessék a rendezvény színhelyéül szolgáló kastélyszállóba. Mivel nem béreltem ki az egészet, csupán egy emeletet, nem kell attól félnie, hogy a személyzetet leszámítva majd ketten bolyongunk. A közelben van vízpart is, ha pancsolni támadna kedve, hatalmas kertek, és a város is húszperces autóút.
- Adok a látszatra.
– A sötét varázslós titokzatosságot ezúttal mellőzöm, bátor mosoly a jutalma, ahogyan megvárom, hogy besoroljon mellém, és meginduljunk a várón keresztül a kijárat felé, ahol a kocsim parkol. Mellettünk tucatnyi japán túrista, és európai pihenni vágyók özönlenek, és megfogom a nő karját, hogy ne keveredjünk el egymástól. – Dehogy, akkor vissza tudtál volna utasítani. Így rád kényszeríthettem az akaratomat. Különben pedig most nem szövögetünk semmit, rád fér, hogy kicsit kifújd magad. Hogy utaztál Sheska? Megszokható?
– Kérdezem kinyitva az üvegajtót, a stílsom rámenős, nem nem érezni benne bunkó, netán alfahím stílust.[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-02-11, 20:58


James & Sheska
Olyan, hogy bizonyos mértékű győzelem, nincs. Meg kell védeni, amit megszereztünk.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Azért meglepett a kis kezdeményezése, meg a meghívó is. Főleg amikor még azt sem tudtam, hogy tőle van, hiszen a legelején ez még nem volt egyértelmű. Először tényleg azt hittem, hogy valami tanári konferenciaféle, amire nem gondoltam volna, hogy majd pont engem hívnak meg, hiszen miért? Nem hívom fel magamra annyira a figyelmet, hogy ez indokolt legyen. Ennek nincs is értelme, hiszen mindig is a rejtőzködésben voltam jó, itt sem akarok kitűnni, akkor csak jobban felfigyelnének rám és ez az én világomban sem valami kifizetődő. Ezért is vagyok az elején kicsit óvatos és ezért is érdeklődőm meg párszor, hogy pontosan miről is van szó. Csak akkor nyugszom meg igazán, amikor kiderül, hogy az egész hátterében egy ismerős alak, méghozzá pont maga JED áll, ő szervezte az utat... de vajon miért? Hogy jobban megismerjen, vagy hogy jobban kiismerjen? Egyszerűen csak egy kis pihenés a nagy tervek közepette? Nem mindegy a cél, de majd minden bizonnyal ki fog derülni. Úgy se utaztam még olyan vészesen sokat. Vicces, hogy épp Rasmusszal beszéltünk anno egy Párizsi útról még az előtt, hogy megszülöm a nem létező gyerekét... Azóta ő már halott, én viszont Franciaországba megyek, még ha nem is pont Párizs a végcél.
A repülőút azért szokatlan, nem igen közlekedem mugli járművekkel, csak ha nagyon muszáj. Kissé azért tartok tőlük, a mi bevált módszereinket sokkal jobban kedvelem. Hoppanálás, zsupszkulcs, jóval biztonságosabb, mint egy ilyen szárnyas tákolmány, ami ki tudja, hogy mikor omlik össze és meddig bírja egyáltalán, hogy le ne zuhanjon. Hajóra se szívesen szállnék, maximum olyanra, amit mágia hajt. Ezért is olyan jó érzés, amikor végre leszállunk és szilárd talajt érhet a lábam. Nem vagyok én rosszul, szó sincs róla, de jó nagy adag feszültség volt bennem azért útközben.
Sokat nem kell keresnem, mire meglátom Jamest várakozni a terminál végében. Tehát... vajon megismerni, vagy kiismerni szándékozik? Biztosan ki fog derülni. Legutóbb a kis vacsoránk alkalmával is felettébb kedves volt és érdeklődő, de azért lássuk be a magunk fajtáknál soha sem lehet az ember biztos, hogy mi is a másik szándéka. Jobb mindig óvatosnak lenni.
- James.... Igazán sokat szerveztél pár nap pihenőért. - biccentéssel üdvözlöm, de az arcomon ezúttal mégis csak mosoly játszik, nem viszem fel a hangsúlyt sem a mondat végén kérdőre, hogy már itt számon akarnám kérni, hogy mire fel is van ez az egész. Persze látom én is jól, hogy sokan megnézik maguknak. Nem csoda, van egy kiállása és lássuk be a külseje se kutya, bár e téren én sem panaszkodhatom. A szőke haj már önmagában is látványos és magára vonja a figyelmet, de a tartásom is elég nemesi, a tekintetem pedig... ha akarok kényeztetve simogatok vele, vagy egy pillanat alatt felkoncolok bárkit. Na igen, nem jó velem rosszban lenni. - Nem lett volna egyszerűbb csak elhívnod egy hosszú hétvégére terveket szőni? - oh hát úgy se bírom sokáig, hogy ne mondja el, hogy mi is az oka ennek az egésznek pontosan. Hogy mire megy ki a játék, vagy hogy mondjam. Kíváncsi vagyok, hogy miért vagyunk itt. Várost nézni, vagy sétálni a francia szőlőültetvényeken? Lazítani vagy dolgozni?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James E. D. Anchev
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 38
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Sheska & James - Francia kalandtúra 2016-02-08, 10:42[You must be registered and logged in to see this image.]

To Sheska
[You must be registered and logged in to see this image.]


Az álcázáshoz aztán tökéletesen értek. Ennek keretein belül a hamisításhoz is. Megbűvöltem egy minisztériumi dolgozót, hogy hirdessen ki egy oktatási rendezvényt Franciaországba, ahova meghívtak több brit és francia tanár a mágusiskolákból. Éppen csak ez az egész nem létezik, vagy igen, csupa olyanokat hívtak meg rá, akik már visszavonultak, vagy éppen valami módon a szabadságukat töltik, netán betegek. Az egyetlen kívétel természetesen Sheska. Miután előadók sem lesznek, mert szerencsétlen áldozatomat úgy irányítottam, hogy levelezze le velük, hogy miért is nem tudnak jönni (szintén elérhetetlen előadókról van szó), senki nem fog minket megzavarni néhány napig. Az meg pláne nem túlzottan érdekel, hogy most egy ideig nem látja a gyerekeit. Mindketten felnőttek, el kell fogadniuk, hogy az anyjuk egy darabig nem lesz. És csupán három napró van szó, a bentlakásos iskola lakói ennél bőven több ideig nélkülözik a szüleiket. Nem kell seprűvel átszelnie a távolságot, de még hoppanálni sem túl bölcs ilyen messzire, egy mugli repülővel érkezhet, természetesen elsőosztályú jegyet kap. S hogy ne lepődjön meg nagyon, már jó előre tudattam vele, hogy mindez az én művem. El akarok vonulni vele egy kis időre a külvilágtól, hogy megismerjem azt, akibe a bizalmamat fektettem, s akár tervezethessünk is egy cseppet. A repülője már leszálláshoz közeledik. Miután sokat vagyok muglik között, a mostani öltözékem is erre utal, s miután a francia riviéra közelében van a kastély, télhez képest is egész kellemes húsz fok van. Bőrdzsekiben vagyok tehát, s napszemüvegben. Jó, így is sötét alaknak tűnök a lenyalt hajammal, és a háromnapos borostámmal, ám még így sem sejtheti rólam senki, hogy feketemágiával foglalkozó varázsló volnék. Több helyi tuti csaj megnéz ahogyan ácsorgok a terminál folyosója előtt, várva a kiválasztottamat, így elnyomok egy félmosolyt az irányukba, ám semmi más reakciót nem kapnak tőlem. Vége már azoknak az időknek, hogy mindketten egyedül vagyunk kénytelenek tervezgetni. Nem tudom, hogy Sheska mennyire viszonzozza a bizalmamat, a sötét út mindig gyanakvással teli, nincsen aki védje a hátadat. Talán ez most változik. Hiszen a piramisban igen szenvedélyesen beszélt, kétlem, hogy színjáték lett volna. Mellettem áll, szinte azt mondta ki, amit én is megfogalmazni vágytam volna. Lássuk, hogy ezúttal mire jutunk egymással.


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Sheska & James - Francia kalandtúra

Vissza az elejére Go down

Sheska & James - Francia kalandtúra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-