Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebbϟ Avatárfoglaló
  Today at 09:38
Duncan McFayden


ϟ Duncan McFayden
  Today at 09:21
Duncan McFayden
ϟ Megan & Tommy
  Yesterday at 13:40
Megan Smith
A hónap posztolói
Megan Smith
 
Elijah Crowfield
 
Quessena Melchys
 
Dane Seoras
 
Calista Merrick
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Sheree Parks
 
Draco Malfoy
 
Luna Lovegood
 
Statisztika

Összesen 579 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Duncan McFayden

Jelenleg összesen 33659 hozzászólás olvasható. in 3128 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Fogadó a fekete rigóhoz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Lorelai McGregor
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-11-23, 17:12Peter & Lorelai

Hiányoztam?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Tudod sokkal érdekesebb, ha meghagyom neked a lehetőséget, hogy tippelgess, hogy őrlődj, mintha csak úgy elmondom a választ. - rázom meg mosolyogva a fejemet. Hogy komolyabb lettem? Hát hogy ne, végül is majdnem meghaltam. Megölt ő, akit szerettem, valaki miatt, aki valamikor a barátja volt és még csodálkozik rajta, hogy komor lettem? Azt hiszem Peter még mindig olyan, mint egy naiv gyerek, csak már felnőtt, de lélekben... Valahogy nem látja át a dolgokat a komolyabb oldalukról. Dane igen, őt ellenben cseppet sem érdeklik a következmények, vagy hogy épp mit hogyan is kellene átlátni. Még ha tudja is, hogy valami nincs úgy rendben ahogy, hát maximum nem érdekli az egész és hidegen hagyja, de ennyi. Peter pedig fel sem fogja. Azt hiszem egyikük se sokkal jobb a másikuknál.
- Egyből rám gondolsz... inkább arra kérdezz rá, hogy mit tud erről az a drága kis Sophia, sokkal izgalmasabb lenne. - okkal cselekszem, értelmetlenül nem, és egyre nyilvánvalóbb, hogy ha tenni akar, akkor annak komoly lépésnek kell lennie és nem elég csak ez a fejmosás jellegű beszélgetés, hiszen abból nem fog érteni egyikük sem. Talán semmiből sem értenek, akkor pedig minek pazarolni rájuk időt? Mármint nem arról van szó, hogy annyiban hagynám a dolgot, de nem fogom tétlenül nézni, hogy még esetleg ki tudja hányan esnek áldozatul a köztük zajló csatározásnak.
- Oh nem hagyod magára? Mintha számítana. Ő dönt és te nem sokat teszel azért, hogy más kedvében járj. Észrevetted már ezt egyáltalán? Tudom én, a megszokás, hogy minden könnyen megy, de nem küzdöttél értem sem, érte sem... nem egyszerűbb lenne annyiban hagyni? Ki tudja, ha nem nógatsz boldogan élek Danenel és a legfőbb... hogy élek. - vonom meg a vállamat, hiszen esetemben sem tett mást, csak piszkált, csak győzködött, de komolyabban nem próbált meg tenni azért, hogy őt válasszam. Hiába voltam beléesve éveken át, ő nem vette észre, amikor pedig igen akkor nekem csak oda kellett volna dőlnöm a lábai elé. Annyira nem ismerő a nőket, a bennük rejlő dac, a szeszély... Ha olyan nagyon otthon lenne a témában, akkor elérte volna, hogy távol tartsa azt a lányt, vagy bárkit Danetől, de fogalma sincs, hogy mit csinál, csak csapkod, vitázik és vádaskodik, amivel lássuk be eddig még sosem ért el semmit, de úgy fest Peter nem az a típus, aki tanulna a hibáiból.
- Kérdezd meg, kérdezd meg Sophiát és próbáld nem még jobban elvágni magadat nála. Túl nagy kérés igaz? - végül csak leteszem a poharamat és egyszerűen megrázva a fejemet, lezártnak tekintve a témát, még egy pillantást vetve Peterre szó és köszönés nélkül távozom. Persze megpróbálhat megállítani, sőt utánam is szólhat, de ez utóbbi túl sokat nem fog érni. Elmondtam, amit akartam. Vagy képes kezdeni is ezzel valamit, vagy sokkal egyszerűbb, ha annyiban hagyja az egészet és ahogyan javasoltam neki, lelép.

Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-11-08, 18:44

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lorelai & Peter
Üldözési mánia? Nos, vadász vagyok, a kettő együtt jár, szóval Lorelai nincs is olyan messze a valóságtól. Sok az ellenségem, talán még én se tudom, pontosan mennyi embert is haragítottam magamra azzal, hogy beleavatkoztam a dolgaiba, szóval igen, van rá okom, nem is kevés. Az pedig, hogy Lor most lépett színre, Dane után nem sokkal, csak olaj a tűzre. Gyanakszom hát, ezt képtelenség kikerülni, egyszerűen nem megy, hogy ne kérdezzek vagy gondoljak rá. A szőkeség felbukkanása érzelmileg igenis megviselt, még abban az esetben is, ha igyekszem nem kimutatni ezt a lány felé. Elvégre, neki és nekem már semmi közünk egymáshoz, nem igaz?
- Bármilyen meglepő, nem Dane nevére tippeltem volna elsőként – rándul meg a szám széle Lorelai nevetését hallva. Annyira más... Mintha komorabbá vált volna ez is az idő múltával. Bár, ha számításba vesszük azt, amin keresztülment, ez talán mégse olyan hihetetlen. - Legalábbis merem remélni, hogy nem vett rá, hogy fejet hajts neki. Elvégre, ő is a múltad része, nincs igazam?
Dacos pillantást vetek a szőkeségre, mintha nem is érdekelne,mi történt kettejük között, noha mindeközben nagyon is ott motoszkál a fejemben a gondolat. Ő és Dane... Volt köztük valami, ebben már teljesen biztos vagyok, de a ballépésemnek hála sohasem derült ki, melyikünk kerekedett felül a másikon. Fogalmam sincs azt illetően, kit választott volna végül a lány, hiszen az a penge örökre elhallgattatta. Eddig legalábbis ebben a hitben éltem.
- Tessék? - elnyílik a tekintetem a lány szavai hallatán, hiszen számomra teljesen új az információ, eddig semmi ilyesmit se hallottam. Különös, hiszen általában az én fajtám az első, aki értesül az ehhez hasonló esetekről. - Miről beszélsz??? Ugye, nem te tetted?
Mert olyan a világon nincs, hogy Lorelai ekkora fordulatot vett volna a vele történtek után. Érthető, hogy megviselte a dolog, de hogy gyilkossá váljon... Most ő tényleg ugyanaz a lány, akit annak idején megismertem és megszerettem? Valóban ő lenne az az ember, akit az egyik legjobb barátomnak tartottam annak idején? Persze ott van Dane is, aki szintén gyilkos és Lorhoz hasonlóan egy időben a bizalmasom volt, de akkor is... Hiszen Lorelai-t gyermekkorunk óta ismerem, ő egyszerűen nem tehetett ilyen szörnyűségeket! Ilyesmi csak a mesékben létezik.
- Mit csinálok rosszul? - vonom fel kérdőn a szemöldököm, de közben még mindig az imént hallottak hatása alatt állok, így hát nem csoda, hogy valamiért nem kattan be az, amire Lorelai jelen pillanatban is célozgat. Miért használ jelen időt? A múltban követtem el ellene azt a bizonyos dolgot, nem most... Megöltem, visszatért. Mit csinálnék rosszul? Nem bántom, pedig egyértelműen lenne rá okom. Törlesztek. Hagyom, hadd járja a saját útját, amíg szeretné, hiszen miattam nem teljesedett ki az évek során. Én zúztam szét az álmait és változtattam szörnyeteggé.
- Menjek el? - Itt azért rajtam a nevetés sora, habár a mosolyom nem túl őszinte, leginkább keserű, fájdalommal teli. - Nem, nem hagyom magára Sophiát... Dane veszélyt jelent rá, nekem pedig kötelességem megvédeni őt.
Tényleg ezt kellene tennem? Számít még egyáltalán Sophia számára a barátságom legalább? Aligha. A legutóbbi veszekedésünk óta nem beszéltünk egymással, ami kétségtelenül jó hír Dane számára, ettől azonban nem vettem le a szemem a lányról. Tűzszünetet hirdetek egyelőre, hiszen itt van Lorelai, vele is kezdenem kell valamit. Elvégre, nem véletlenül bukkant fel ismét, nem igaz?
- Szóval, mit tettél a faluban? - húzom fel a szemöldököm, miközben igyekszem némileg nyugodtabb hangnemet megütni, noha még mindig felzaklat ez az egész ügy. Egyelőre nem hiszem el, hogy Lorelai a tettes, talán ő is csak értesült róla valahonnan róla, most pedig igyekszik rá felhívni a figyelmem. Bár, ebben az esetben próbálkozhatna kissé nyíltabban is, hiszen alapjáraton se valami éles az elmém, nemhogy ivás után... Nem vagyok ostoba, de sok olyan dolog akad, amit elsőre nem vagyok képes megérteni. Ráadásul még a lány iránt érzett érzelmeim is kibillentenek a megszokott állapotomból, úgyhogy jobban boldogulnék konkrét mondatokkal. Abba pedig bele se merek gondolni, hogy ő tette volna... Nem, erre más magyarázatnak kell lennie.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[/color][/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lorelai McGregor
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-11-06, 10:39Peter & Lorelai

Hiányoztam?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem tudok tenni ellene, de a kérdésére akaratlanul is elnevetem magamat. Na nem abban a kedélyes, kedves formában, de mégis hogy ilyesmit kérdezzen. Mintha már teljesen eluralkodott volna rajta az üldözési mánia, bár ha azt nézzük akkor érthető, mert nem igen sikerülnek túlságosan jól a dolgai az utóbbi időben.
- Várj tippelek, most egy ősi ellenséged nevét várod, vagy nem is, Danet igaz? Mondjam ezt és akkor jobban érzed magad, hogy nem azért vagyok itt, mert te ilyenné tettél? - felháborodás? Szó sincs róla, egészen kedélyes mosollyal döntöm oldalra a fejemet, mintha csak kíváncsian várnám, hogy mi is lesz majd a válasz, miközben tudom jól, hogy úgy sem tud erre semmi olyat mondani, ami nem fog egyszerűen csak szórakoztatni, de komolyan úgy se nagyon tudom venni őt. Persze, hogy egyből másra hárítaná a felelősséget és ez cseppet sem lep meg, Peter sosem volt az a típus, aki vállalta, hogy valamit rosszul csinál.
- Mondanám, hogy kérdezd meg egy bizonyos sellő faluban történtekről, de... ha jól tudom nem vagytok beszélő viszonyban. Habár lehet, hogy jobban állna a szénád, ha elmesélnéd neki, hogy rejtélyes körülmények között valaki mindenkit lemészárolt ott. - hát persze, hogy azért vagyok itt, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam őt és persze Danet is. Ő is a listámon van. Csak mert azt hiszi, hogy jelenleg minden rendben van, azért ez nem ilyen egyszerű. Kavargatom az állóvizet és az nekem nem elég, ha egy kicsit rosszul érzik magukat, hiszen lássuk be én miattuk haltam meg majdnem, így aztán kellően nagy szenvedés jár nekik.
- Még nem döntöttem el, hogy mi is a végcél. Ha képtelen vagy felfogni mit csinálsz rosszul, akkor megnehezítem a dolgodat, de mondjuk, hogy adok esélyt arra is, hogy átgondold az életed és egyszer jól dönts. - nem lettem végletekig gonosz csak, mert mindez megtörtént. Adok esélyt, neki. Dane-nek... ebben már nem vagyok annyira biztos, de abban igen, hogy ha Peter sem képes élni vele, mert makacs és ragaszkodik a balga agyszüleményeihez, ahol csak és mindig ő az áldozat, akkor rossz vége lesz és már nincs bennem cseppnyi lelkiismeret-furdalás sem, hogy ne tegyem meg a végső lépéseket, ha azokra van szükség.
- Látod ez a te legnagyobb bajod, most is terelsz és hárítasz, mintha te soha semmiben nem lennél hibás, csak mindig valaki más. - ciccegve csóválom a fejemet és inkább a poharam után nyúlva kortyolok párat. Egyelőre nem áll jól a szénája, hiszen a beismerés elég fontos út lenne, de ő természetesen képtelen rá. - Tudod, talán ideje lenne feladnod és lehet hogy akkor járnál jobban, ha te mennél el és hagynod a dolgokat a maguk medrében tovább folyni. Erre még nem gondoltál? - ha már ő úgy sem hibás, akkor végül is miért is ne? Egyébként is elvágta magát Sophiától, idővel Danetől is elfogja, hiszen nem bízik benne és lássuk be sosem vállal felelősséget. Akkor mégis mi értelme van az itt létének?

Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-10-22, 13:13

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lorelai & Peter

A Lorelai-ról őrzött régi emlékeim és a lány jelenbeli személyisége egyáltalán nem ugyanaz, mint amire szívesen gondolnék vissza a későbbiek folyamán. A régi énje fenntartásokkal ült volna be a Fekete Rigóhoz hasonló helyre, vagy legalábbis semmiképp sem érkezett volna egyedül. A mostani Lor viszont láthatóan semmitől sem fél, nyilván átélt már egy s mást, amíg távol volt. Edzett is volna? Kétségtelen, hogy a mostani erejét nem a légből kapta, de vajon ki segített neki? Ha a mindig gyanakvó énemet hívnám elő, akkor Dane lenne a legelső válaszom, de ő is elég meglepettnek tűnt Lorelai feltámadásának híre hallatán. Viszont, ha a körülményeket vesszük, akkor mind a vérfarkasnak, mind nekem vannak olyan ellenségeink, akik szinte napi szinten fenyegetést jelentenek számunkra. Valaki esetleg vette volna arra a fáradtságot, hogy meggyógyítsa a lányt, majd ellenünk fordítsa? Másfél-két év kemény munka, de még így sem biztos a siker.
- Jó, akkor tekintsünk el a számodra jelentéktelen részletektől és térjünk a tárgyra – szólalok meg ismét, miközben intek egyet a csapos felé, ezzel is jelezve, hogy még egy kör jól esne számomra. Vagy esetleg több is. - Ki küldött?
Előre sejtem, hogy fel fog háborodni a kérdésem hallatán, mi több, ki is kéri magának és én leszek az érzéketlen fafej, aki azt hiszi, neki nincsenek önálló céljai, de hidegen hagy. Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni róla, hogy magától tett ekkora fordulatot és vált ilyenné. Persze, akadnak olyan dolgok, melyek motiválhatták a törekvéseiben, de még így sem hiszem el. Talán van társa és talán az az ember pont az, akiről nemrég Dane beszélt számomra... A Roxfortban van, beépült, a szőkeség lépteit pedig a háttérből irányítaná? Fogalmam sincs egyelőre azt illetően, mik is a konkrét szándékaik, de azt biztosra veszem, hogy én és régi haverom kulcsfigura lesz ebben.
- Ezt meg hogy érted? - hökkenek meg Lor szavait hallva, miközben kezem megáll a levegőben, majd leejtem a pultra, ennek okán pedig az előttem heverő pohár érintetlen marad. Mégis miről beszél most? Komolyan Sophiát akarja bemártani? Őt szándékozza beszennyezni előttem? Neki semmi köze ehhez az egészhez, ezt azért igazán tudhatná... Teljesen ártatlan ebben az egészben, Lorelai azonban még így is őt támadja. Eszköz annak érdekében, hogy bánthasson minket, ez nyilvánvaló.
- Ha annyira szánalmas a viselkedésem, akkor miért nem hagysz békén és állsz tovább? - teszem fel az elsőként eszembe villanó kérdést. - Miért nem hagyod, hogy pácolódjak a saját levemben? Miért pazarlod rám az annyira értékes idődet és energiádat?
Nem vagyok értékes a szemében, már nem úgy gondol rám, mint annak idején, ez pedig kétségtelenül rosszul esik számomra, kár is lenne tagadnom. Kit érdekelnek a régi idők? Én csak azt az életvidám szőkeséget szeretném visszakapni, aki régen állandóan a nyomomban volt. Nem engedném el ismét, ebben teljes mértékben biztos vagyok. Nem, amíg élek.
- Dane, mint jófiú? - rándul meg az ajkam széle, miközben felveszem a poharam, majd egyetlen húzással le is küldöm a tartalmát. Nevetséges gondolat, tisztára hülyeség... Lorelai humorérzéke még mindig a nullához közelít. Legalábbis nagyon remélem, hogy mindezt csak viccnek szánta. - Egyszerűen csak jól ért ahhoz, miként manipulálja az embereket, nem gondolod? Te és Sophia is a tenyeréből ettetek, mindketten bevettétek azt a maszlagot, amit kiejtett a száján. És igen, én is, mert valaha is szóba álltam vele, mint baráttal. Ha nem bíztam volna benne annyira, akkor most nem ülnénk itt...
És minden a régi lenne, Lor és én még mindig barátok lennénk, ha nem több, Sophia pedig boldogan élné az életét. Dane azonban mindent megváltoztatott azzal, hogy betoppant az életünkbe, majd a maga stílusával távozott is onnan. Érzelmeket hagyott maga után, habár pont ő az, aki szereti távol tartani szerény személyét az ilyen felesleges dolgoktól. Lorelai miatta vált ilyenné, vagy legalábbis részben neki köszönheti a dolgot.
- Na jó, ez nevetséges – fújom ki reszketegen a levegőt, miközben Lor szavait hallgatom. Fáj, amit mond, hiszen pontosan tudom, hogy igaza van, valamilyen ismeretlen okból kifolyólag viszont nem szeretnék szembenézni ezzel az egésszel. Fáj, hogy én vagyok az, aki miatt Sophia Dane karjaiban kötött ki végül, vagy legalábbis én így látom a dolgot. - Nem én vagyok a hibás, megértetted? Önként választottátok Dane-t, nem én mondtam nektek, hogy menjetek és legyetek vele... De ti mindig azt teszitek, amit nem kellene, utána persze csodálkoztok, hogy bajba kerültök.
Mert Sophia hallgatott rám? Hát persze, hogy nem. Most pedig én vagyok a hibás az ő és Loralai döntéséért is. Kötelező volt számukra pont Danenél keresni a menedéket? Nem. Mehettek volna akárkihez, de nekik ő kellett, senki más.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[/color][/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lorelai McGregor
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-10-12, 11:31Peter & Lorelai

Hiányoztam?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem emlékeztem rá, hogy a Peterrel folytatott beszélgetések ennyire fárasztóak lettek volna, vagy már ő is megváltozott nem csak én? Netán nehezebben viselem a viselkedését? Komolyan fárasztó, rosszabb mint egy hisztis kislány, aki mindenen felhúzza az orrát. Mondhatnám, hogy gőzöm sincs miért csinálja, de minden bizonnyal szegény igen-igen frusztrált már a sok minden miatt, amik mostanában vele történtek. Sajnálatos... de lássuk be már megint magának okozza a bajt és ez már meg sem lep.
- Hogy milyen felesleges és apró részleteken vagy képes fennakadni. - ciccegve csóválom a fejemet és inkább az italomból kortyolok, hogy ne azt a savanyú képét nézzem. Bizonyára az jár a fejében, hogy mennyire megváltoztam, mennyire más lettem, de közben a kis ártatlan őzike szeművel sem foglalkozik, őt is csak kioktatja, mintha Peter egyszerűen képtelen lenen a gyengédségre, vagy csak az érzelmeit nem tudja kifejezni? Őszintén szólva gőzöm sincs, de hogy valami nagy gond van a fejében, az egyszer holt biztos.
- Ez az ártatlanság a mániád, miközben úgy fest nem is ismered eléggé a te kis Sophiádat, hogy mennyire ártatlan... vagy mennyire őszinte veled. - csak megrázom a fejemet. Ez a győzködés, olyan legyen minden mint régen volt? Régen pocsék volt... ha hogy ez neki nem is tűnt fel ugye? Az, hogy mennyire bántó volt a viselkedése, hogy nem volt képes kimutatni az érzéseit, ahogyan még mindig nem képes rá és most hirtelen legyen minden olyan, mint volt, hogy kapjon egy újabb esélyt? Egy újabb esélyt, amit aztán eljátszhat? - Újra a régi? Hát persze, mintha mi se történt volna, mintha nem szúrtál volna ezüst tőrt belém, vagy mintha nem temettem volna el egy ici-picit a barátnődet? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Én nem vagyok már a régi, te viszont igen és ugyanúgy szánalmas a viselkedésed, mint régen. - na persze mindig azt várja, hogy érte áhítozzanak, csak épp sose vette észre, hogy mindig is egy éjszakás kalandokra volt alkalmas, aki vígan élte az életét, abban a hitben élve, hogy oda vannak érte, hogy ne vegye észre igazán nem tudja megbabonázni egyik alkalmi kis partnerét sem. Így nem lehet, ahogyan ő csinálja.
- És szerinted miért vonzódik hozzá? És szerinted én miért vonzódtam hozzá annyira? Valamikor is a mélyére néztél már a dolgoknak? Tudod nem butaság a mondás, hogy a lányok a rossz fiúkkal csak játszanak, de a jó fiúkhoz mennek hozzá. Na most, vagy nem te vagy a jó fiú, vagy Dane nem a rossz, vagy... valamit irdatlanul elszúrsz minden alkalommal és folyton csak könnyeket hagysz magad után. Nem vetted még észre? - itt vagyok már egy ideje és sok mindent láttam. Peter egyszerűen képtelen arra, hogy ténylegesen harcoljon valakiért, mert megszokta hogy a dolgok könnyen mennek. Dane nem ilyen. Ő tényleg magába tud bolondítani bárkit, szépen lassan, akár úgy is, hogy az illető eredetileg ki nem állhatta, de mégis megy neki. Peter pedig... hát ő valahogy erre képtelen, csak azt várja, hogy megtörténjenek a dolgok. - Megkínoztad Peter... A jó fiú nem tesz ilyet a történetben. A jó fiúhoz azért szaladnak, mert védelmez és meg támaszt nyújt. Te melyiket teszed pontosan? Meg tudnál védeni engem, vagy akár Sophiát? Oh... persze, kioktatással, vagy elzárással és meglep, hogy a taktikád minden alkalommal zsákutca? - na igen, mintha nem látná, vagy nem is akarná látni, hogy lényegében ő volt az, aki Dane karjaiba lökött engem és ő volt az, aki ezúttal ugyanezt teszi a kis barnával is és még csak észre sem veszi.

Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-08-27, 13:27

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lorelai & Peter

Volt egy tippem azt illetően, hogy Lorelai számára nem fog tetszeni az, hogy nem tartom be az udvariassági formákat, régebben is állandóan ezzel ugratott, igaz, akkor még puszta viccből tette, nem másból. Azt mondjuk azért beláthatná magában, hogy az ellenségek között ez nem divat, és hiába érzek iránta még mindig valamit, most teljesen más dolgok kötnek le. Például az, hogy Sophiát is belevonta ebbe az egészbe, holott ő tényleg nem tehet semmiről sem... Oké, annak idején én szúrtam le, joga van a bosszúhoz, de ne olyasvalakin élje már ki a vágyait, aki még a közelben sem volt. Ebben azért már tényleg nem ismerek a szőkeségre, életemben nem gondoltam volna, hogy hajlandó egészen eddig elmerészkedni.
- Olyasvalakinek, aki ártatlanokat üt le? - teszem fel a költői kérdést, miközben magamhoz húzom az időközben felszolgált italomat. Nem szeretem ugyan a whiskeyt szódával keverni, most viszont nem válogatok, ennyi kellemetlenség belefér a dologba. Lehajtom hát az italt, a szám széle se rezdül, mostanában igazán jól megy az ivászat. - Kösz, de nem.
Nem áll szándékomban pont Lortól udvariassági leckéket venni, jelen pillanatban még Danet is szívesebben hallgatnám, amint pont kioktat. Régebben érdekelt a lány véleménye, ha megdorgált valami apróság miatt, legközelebb igyekeztem odafigyelni, hogy mindent jól csináljak, mára ez viszont elmúlt. Ha nem bosszúállóként tért volna vissza, akkor minden erőmmel azon lennék, hogy jóvá tegyem a dolgot, de így... Komolyan, nagy ívben el kellene őt kerülnöm, mert jelenleg olyan düh munkál bennem, hogy képes lennék akár megütni is. Igen, bosszant az a nemtörődöm arckifejezés, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egy ártatlan emberről van szó, ő meg a köszönésem hiányán akad fenn? Tényleg nagyon sokat változott ebben az időben...
- Jó, fejtsd ki kérlek a saját álláspontodat is – sóhajtok fáradtan, már-már olyannak hathat az arcom, mintha éveket öregedtem volna az elmúlt percekben, de hát annyi minden összejött mostanában. Elsőként Dane bukkan fel, most pedig Lorelai és mindketten Sophiára vadásznak. Csak tudnám, hogy szerencsétlen lány mit követett el ellenük azon kívül, hogy velem barátkozik. Vagyis, leginkább már azt sem, mivel jó, ha köszönőviszonyban vagyunk egymással a legutóbbi veszekedésünk óta.
- Egyáltalán nem ismerek rád, Lor – fintorodom el a lány szavait hallva, miközben emlékeimben megjelenik a régi szöszi mosolygós arca. Sokszor ültünk együtt a helyi kocsmákban és ittunk üdítőt, miközben megbeszéltük egymással a világ dolgait. Meséltem neki a munkámról, hogy merre mentünk a családommal legutóbb és hogy mi mindent öltünk meg, ő pedig figyelmesen végighallgatott. A véresebb részleteket természetesen nem fedtem fel előtte, hiszen nem szerette hallgatni, de amit tudtam, elmondtam. Most viszont ő is hozzám hasonló gyilkos lett és Sophia a célpontja, ennek ellenére sem vagyok képes szívből gyűlölni. Mi nem stimmel velem? - Régebben még annak se lettél volna képes ártani, aki téged bántott. Miért nem kaphatok tőled egy esélyt arra, hogy rendbe hozzam azt, ami történt? Miért nem lehet minden újra a régi?
Nem könyörgöm, egyszerűen csak kérdezek és igyekszem mindenféle érzelem nélkül kimondani a szavakat. Nem öltem meg Lorelai-t, egyszerűen csak megsebesítettem, ő szerencsésen felépült, csakis a véletlenek sorozatának köszönhető az, hogy magára hagytam az erdőben. Soha életemben nem lettem volna képes ártani számára, amikor pedig felbukkant, tényleg azt hittem, abban reménykedtem, hogy új esélyt kaptam. Hát nem, hiszen Lor még a bocsánatkéréseimet is hárította. Elhiszem, hogy számára mindez hatalmas trauma volt, de ez... Legalább még egy esélyt adhatna.
- Sophia valamiért Danehez vonzódik. Hiába hajszolod a karjaimba, ebből nem lesz semmi– felelem egy vállrándítás közepette. Észrevettem már a dolgot, minden bizonnyal a barnaság és régi haverom között alakul valami, ami nem szerelem, de mindenképp érzelmi kötődés. Dane nem tud szeretni, ezzel bőven tisztában vagyok. - Most te komolyan Dane-ről beszélsz? - hüledezek. - Azt ne mond, hogy ő nem érdemelte meg, amit vele tettem! Embereket ölt meg, én pedig adtam számára még egy esélyt arra, hogy sima halandó lehessen és ne kelljen vérfarkasként leélnie a hátralévő életét. A gyógyszer mellékhatása pedig nem az én hibám... Fájdalmakkal jár, mindenki másként reagál rá, az is benne volt, hogy meg se érzi a dolgot.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[/color][/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lorelai McGregor
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-08-24, 18:44Peter & Lorelai

Hiányoztam?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az egyetlen, amiért nem vagyok oda, ami a vérfarkasságot illeti az a telihold előtti időszak, főleg ha emberek között akarok létezni, hiszen mégsem változhatom vérengző vadállattá csak úgy akármikor, főleg ha ilyen helyen vagyok, mint Roxmorts, vagy a Roxfort környéke, mert könnyen megtalálnának és abból semmi jó nem sülne ki. Épp e miatt óvatosnak kell lennem és jól átgondolom, hogy mit és hogyan teszek. Ha pedig felhívnám magamra a figyelmet hátra hagyott hullákkal, az biztos, hogy em épp a legjobb megoldás lenne. Épp e miatt most is nagyon odafigyelek arra, hogy mit teszek, megpróbálom átvészelni ezt a pár napot, amíg a farkasölő fű legyengít. Addig mondhatni mások számára is nyugalom van, hiszen nem fogom sem Petert, sem Danet zargatni, amíg én magam és ennyire pocsék állapotban vagyok.
Persze az elkerülésük már nehezebb, főleg ha a környéken vagyok, így talán nem is kellene meglepődnöm, hogy Peter csak úgy leül mellém és persze még köszönni is simán elfelejt. Nem csoda, ha bár jól nem vagyok, de ennek ellenére azért egy cinikus szemöldök emelés gond nélkül belefér.
- Oh, azt hittem az udvariasságot még ismered. Köszönni az már nem megy? - egyből a kérdéssel jön, hát akkor én nem kezdem a válasszal, hanem első körben iszom az italomból, amikor megkapom. A jég jót tesz és a hideg, ami most a torkomat simogatja, no meg a szóda szénsavassága, az alkohol pedig szimplán csak kellemes pluszt ad az egészhez.
- Észrevetted már, hogy csak beszélsz és beszélsz és a másik nem is reagálhat rá? Készen vagy? - várok azért hátha még hozzá szeretne tenni valamit. Kérdez, nem vár választ, kifejt, értetlenkedik, lehetőségeket sorol fel, mintha érdekelne hogy mit tehetek és mit nem... Annyira nem ért semmit sem még most sem és számomra ez már-már fárasztónak hat.
- Na jó, hallod te magadat? Ártatlan, úgyhogy ne ártsak neki... téged bánthatlak, ha akarlak, mintha ezt te szabhatnád meg. Aztán még fenyegetsz is. Mert mi lesz, ha nem teszem, amit akarsz, újfent megölsz? Peter... ezt te sem gondolhatod komolyan. Főleg, hogy már nem menne olyan könnyedén. - halványan még el is mosolyodom, bár persze ezt inkább gúnyosnak mondhatnánk, azaz igen mondjuk is annak, hiszen szóhoz sem hagyja jutni az embert, csak sorolja a saját kis érveit, miközben egy beszélgetés elvileg nem így működik. - De hogy válaszoljak. Én voltam, de ezt már eldöntötted és nem történt semmi baja. Lehetőséget adtam, hogy segíts neki, de már megint jól elszúrtad, mert újfent csak elmaradtad magadtól, úgyhogy nem volt sok értelme. És komolyan mit vársz? Azt hiszed én olyan vagyok, mint te? Jónak titulálom magamat, de közben mást kínzok? Egyre érdekesebb értékrended van Peter és egyre kevésbé értem, hogy mit is akarsz elérni egyáltalán. - hiszen igen sok mindent tudok és sok mindenről hallottam, ahogyan arról is, hogyan kínozta meg Danet. Csak hát nem értem, ha ő mondja magát a jó fiúnak, akkor miért gondolja, hogy a jó nevében akármit megtehet. Ez azért kissé furcsa így nem?

Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-08-13, 11:49

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lorelai & Peter

Mostanában sokat bolyongok céltalanul fel-alá, ami nem jó, de a kapcsolataimat tekintve egyelőre semmi mást nem tehetek. Hívjam magammal Dane-t esetleg? Rég elmúlt már az az idő, amikor ketten vettük nyakunkba a várost, ma már leginkább csak megölnénk a másikat, de vele semmiképp se lenne szerencsés vegyülnöm. Esetleg Sophia lenne a megoldás? Nem, ő jelenleg nem hiszem, hogy szóba állna velem, a legutóbbi szóváltásunk óta bizonyára nem. Talán egy ismeretlen csajszit kellett volna elcsalnom? Á... Nem, mostanában valamiért nem vagyok annyira csajozós kedvemben, ez talán még érthető is valamennyire. Valamiért nem túl jó szívvel rángatnék holmi névtelen babát az ágyamba, amit másnap reggelre úgyis megbánnék. Ráadásul, az ilyesminek hamar híre megy, úgyhogy mindenképp számíthatok Sophia szemrehányására is. Már ha törődik még velem egyáltalán...
Fogalmam sincs azt illetően, miért is választom pont ezt a fogadót, hiszen még soha életemben nem jártam erre, de igen erős a késztetés arra, hogy itt igyam le magam a sárga földig, mert ezen a helyen aligha találkozom ismerős arcokkal. Az iskolából szinte mindenki a Három Seprűbe jár, talán néhány bátor jelentkező a Szárnyas Vadkanba veszi az irányt, azonban – ezen a két helyen kívül – más kocsmát nem nagyon ismernek el az iskolába járó diákok. Itt bizonyára nem lesz egyetlen kellemetlen találkozásom se, hiszen Dane kissé igényesebb ilyen téren, Sophia pedig... Nos, vele kapcsolatban csak reménykedhetek abban, hogy a mai napot nem idelenn tölti. Pont ő az, akit szeretnék elkerülni a közeljövőben, mivel még mindig nem tudom biztosan, mit is érzek iránta. Nem szeretném ismét megbántani, hiszen nem érdemli meg.
Amikor belépek, szinte azonnal megakad a tekintetem Lorelai-on, majd gyorsan megtorpanok. Mégis rosszul döntöttem volna? Természetesen eszembe se jutott, hogy vele is összefuthatok, hiszen valamiért még mindig nem tudatosult bennem teljesen az a gondolat, hogy életben van, nem végeztem vele, felesleges volt az évekig tartó önmarcangolás. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni a dolgot, pedig tényleg ő az, teljes valójában, most pedig itt ül és még észre sem vett engem. Vadászként kötelességem lenne megölni, hiszen bosszút állni jött, semmilyen jó szándék sem vezérli, emberként viszont nehezen szánom rá magam, hiszen annyi éven keresztül mellettem állt... A lábaim automatikusan visznek közelebb a lányhoz, végül megállok a pult előtt, közvetlenül mellette.
- Ugyanazt kérem – adom le a felszolgálónak a rendelésemet, miközben Lor felé pillantok, mintegy ezzel is jelezve számára, kire gondoltam. Amikor a férfi elvonul, hogy elkészítse a rendelésemet, halkan megszólalok: - Te támadtad meg Sophiát?
Még mindig nem tudom, mit teszek az igen válasz esetén, hiszen Lorelai-t én tettem ilyenné, nem más. Én vagyok az oka annak, hogy megtámadta Sophiát, én tettem gyilkossá, még ha nem is szándékosan tettem a dolgot. Én döftem bele a tőrt, én hagytam meghalni.
- Reméltem, hogy legalább őt nem kevered bele a dologba – sóhajtok egyet gondterhelten, miközben a pincér elém teszi az italt, én pedig egyszerre lehajtom a pohár egész tartalmát. - Tudod, semmi köze ehhez az egészhez. Nem zavar, hogy egy ártatlan ember szenved miattad?
Már előre sejtem a lány válaszát, és igaza is lesz, hiszen annak idején se én, se Dane nem foglalkoztunk azzal, hogy kettőnk miatt egyetlen ember szenved. Régen Lorelai itta meg a mi hülyeségeink levét, mi pedig észre se vettük, hogy számára ezzel csak szenvedést okozunk, méghozzá nem is kicsit. Sophia azonban még véletlenül sem juthat erre a sorsra, nem hagyhatom, hogy ő igya meg az én cselekedeteim levét.
- Ha büntetni akarsz valakit, akkor engem büntess, megengedem – folytatom, habár jól tudom, hogy ez nem így működik, Lor nem veszi figyelembe a kéréseimet, hiszen nem jótékonyságból van itt. Hogy mi a konkrét terve, azt még nem tudom, de nagyon remélem, hogy nem szerepel benne Sophia holtteste. - Egyelőre szemet hunyok a dolog felett, de legközelebb már nem leszek ennyire elnéző.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[/color][/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lorelai McGregor
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2017-08-08, 19:50Peter & Lorelai

Hiányoztam?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
Holnap telihold, rajtam pedig látszik jól, hogy nem vagyok éppenséggel a legjobb formámban, főleg a tegnapi után, ami szintén nem sokat segített abban, hogy jól legyek. Felkereshettem volna Alyssát, hiszen már segített nekem, de most nem annyira komoly a helyzet és egyébként is meg tudom oldani egyedül is, neki van épp elég baja. Tudom én, hogy mostanában nem a legjobb a kedve, mert lassan lehagyják a barátnői, vagy mi fene, és én segíthetnék valahogy, ha már ő is segített nekem, de az empátia nem a legfőbb erősségem, főleg jelenleg. Régen még igen, de mára már nem vagyok egy kifejezetten együtt érző alkat.
- Egy whiskeyt szódával és sok jéggel. - adom le a rendelést a pultnál ülve. A pultos is látja rajtam, hogy nem vagyok a legjobban, de ez nem az a hely, ahol aggódva kérdezik meg, hogy minden rendben van-e, így hát nem teszi szóvá, hanem csak teszi, amit kérek és elém teszi az italt. Szódával és jéggel nem olyan tömény és egyébként is ennyi belefér. Amit akartam elindítottam, Dane és Peter is van amin most rághatja magát, úgyhogy ez most elég. Egy kis pihenő nekem is jár, főleg mert a sérülésem miatt nem vészelem át valami könnyen a teliholdalat. A farkasölőfőzet pedig legyengít annyira, hogy majdnem olyan, mintha ilyenkor még a sérülésem is visszatérne, meg aztán az a tegnapi is ügy rátesz még egy lapáttal, de túl leszek rajta. Iszom egyet, kiengedem a gőzt, aztán alszom egy napot, vagy másfelet és túl leszek az egészen. Utána már jelentőségen jobb lesz és folytathatom ott, ahol abbahagytam és fogom is, csak egyelőre még nincs meg a pontos terv. Valahogy ez a bosszú dolog sem olyan egyszerű, mint amilyennek gondoltam, főleg ha mást is bele kell vonnom a dologba, mint a kis barnát, akinek nincs igazán köze hozzá.

Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aeryn Backman
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-11-05, 16:59


Saxon & Ryn

[You must be registered and logged in to see this image.]
Szörnyű napokon vagyok túl. A veszekedések Cameronnal, a sok kötelezettség, a sok igyekezet, ami mind hiábavaló volt, eléggé lehúzott a mélybe és nem is igazán tudok előkecmeregni onnan. Pont ezért van szükségem arra, hogy beszélhessek valakivel, és mivel Cammel képtelen vagyok beszélni, a fiamat meg nyilván nem fogom traktálni a saját gondjaimmal, Saxon maradt nekem, mint lehetőség, aki mindig tényleg mindig mellettem állt, bármi történt is. Ez így volt akkor is, mikor elmeséltem neki az egész Cameronos sztorit, és habár nem túlságosan tetszett neki a dolog, attól még elfogadta, mert ilyen egy igazi barát. Most viszont fogalmam sincs, mit fog szólni az új fejleményekhez. Nem tudom, hogy mindent mondjak-e el neki, vagy csak részleteket, de van egy olyan érzésem, hogy amilyen állapotban vagyok, képtelen leszek arra, hogy visszafogjam magam. Ami ebben az esetben nem túl jó, hiszen csak panaszkodni tudok, ami… nem túl jó. Lassan elérek a célomhoz és belépek az ajtón. Tekintetemmel egyből Saxont kezdem el keresni, de nem nehéz kiszúrnom a többiek között, hiszen ő olyan amilyen: egyedi és megismételhetetlen. Kis mosoly kúszik az amúgy fáradt és sápadt arcomra, majd egyből leülök hozzá az asztalhoz.
- Szia. Remélem nem késtem. – Mondom halkan, mert utálok késni, habár mostanában minden felborult, ami normális volt az életemben.
- Remélem nem kellett lemondanod semmi fontos dolgot, vagy ilyesmi. – Főleg mivel eszembe se jutott megkérdezni, hogy neki jó-e ez az időpont, csak annyit írtam hogy beszélnünk kell és sürgősen. Bűntudatom van ezért.
- Mit igyunk? – Kérdezem, hogy legalább legyen a kezemben valami, amit tudok birizgálni, mielőtt igazán belekezdenék abba a témába, amibe bele kell kezdenem előbb vagy utóbb. Csak félek, hogy ha kiengedem azt a bizonyos csapot, akkor sosem fogok tudni megállni, márpedig most tényleg nagyon közel állok ehhez.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Saxon Digby
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-09-12, 19:58


Aeryn & Saxon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Best friends are people who you can’t be pissed at for hours because things happen and you’ve to tell them everything «

A munka után jön a kiérdemelt pihenő. Ezért is, amint letelt a műszakom, hazamentem, vettem egy gyors fürdőt és valami kényelmesebbre váltva indultam meg Roxmortsba. Enyhe nosztalgikus érzés lengi körbe a szűk utcát, amint végighaladok rajta. Nem állok meg, nem bámulok el, egyenesen haladok a megszokott céltudatosságommal, vékonyka füstcsíkot húzva magam után. A fogadó előtt megtorpanok, de csak annyi időre, amíg könnyedén a földre ejtem a cigaretta csikket és lángra lobbantva azt, majd hátrahagyva lépek be az ajtón. Mondanám, hogy széles mosoly játszik az ajkaimon, amint kellemes hangulatban köszöntöm az itt lévőket, de nemes egyszerűséggel és magamhoz méltóan csak belépek, minden szó és pillantás nélkül, a megszokott gőgömmel a tekintetemben foglalok helyet és türelmesen várakozok, míg Aeryn meg nem érkezik. A kellemes jelzőt csak akkor merném használni, amikor a barátosném megérkezik. Akkor már egészen annak nevezhető az összhatás, bár nem feltétlen nekem köszönhetően. Én megmaradok a magam stílusánál, míg ő is a sajátjánál.
-Szia, örülök, hogy ideértél.- Könnyed mosoly játszik az arcomon, talán kissé semmitmondóan udvarias. Sokkalta inkább megemlítendő a kíváncsiság, ami a szememben csillog. A baglya hamar utolért, bár a mai napig nem sejtem, hogy azok az állatok hogyan jutnak be az általunk olyan nagyon védelmezett Minisztériumba... Viszont, ebben a helyzet a lényegtelensége miatt nem is foglalkoztam vele addig, amíg be nem fejeztem a válasz levelemet, amiben felhoztam, mint ötletet a helyet, ahová még az iskolából is örömmel lejártunk.


biglove ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.] ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aisling O`Hara
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-04-12, 08:22


Grace & Aisling


[You must be registered and logged in to see this image.]*Értékelem Grace tanácsait, és talán egy kevésbé „aislinges” lánynak be is jönnének, ám én már nem tudok megváltozni és az az igazság, hogy nem is akarok. Eddigi életem során sem hajoltam meg mások előtt, ahogy a példa is bizonyítja, apám szigora és nevelése sem fogott rajtam. Persze tisztelettudó vagyok az idősebbekkel, és nem eszem kézzel az asztalnál, de ha valamivel nem értek egyet, akkor megmondom a véleményemet és kiállok magamért, akkor is ha azzal szembemegyek az apám akaratával vagy másokéval. Az én életem, én élem a végéig, nekem kell, hogy tetsszen nem másnak, és nekem így tetszik. Ha mindez valakinek nem elég, vagy nem jó, akkor érdemtelen arra, hogy tovább foglalkozzak vele, bármennyire is fáj a szívem érte, de még nem tartok a lemondásnál.*
-Grace, igazad van. Michael valóban nem gondolkodik felületesen és ez egy férfinál nagy erény, ám ismer, ilyennek ismert meg, ha így nem vagyok jó, akkor kár erőszakolni és senkinek nem hagyom, hogy megváltoztasson. Attól, hogy pasikat nézegetek még nem vagyok feltétlenül hűtlen.*nem mondta ki, da erre gondolt, legalábbis a tudat alatti polcain van ilyesmi. Nem haragszom, hogy ezt gondolja és tényleg aranyos, hogy próbál segíteni, de nem fogok megváltozni senki kedvéért. Ezt mondjuk elmondhatná Michaelnek ha annyira szeretne beszélni vele, bár mondjuk Grace előadásában sem tetszene neki, Michael is magának való ember, nagyon nehezen köt barátságot, senkiben nem bízik és jobb szeret mindent egyedül intézni. Most nagyon rossz lehet neki.*
-Én örülnék ha találkoznátok és megismernétek egymást, talán legközelebb össze tudjuk hozni, Gracie gyorsan nő és irtó aranyos, talán már nem fog akkor annyit aludni és beszélgethetsz Michaellel.*Nem mondom, hogy ne tegye, de csak értem nem muszáj vagyis felesleges. Egyébként meg olybá hatna mintha Michaelre uszítottam volna, abból meg semmi jó nem származna. Eddig vagyok képes gondolkodni de érzem, hogy már ez is nehezen megy, lévén magamat sikerült leitatni nem Grace-t. Fel tudok állni és nem fogok dülöngélni, nem vagyok részeg de azért érzem, hogy lassan hülyeségeket fogok beszélni és a vigyorgás sem ál távol tőlem. Michael minden bizonnyal mérges lesz és nem enged Gracie közelébe, de azt hiszem ahelyett, hogy jól elhordana mindennek, inkább kér nekem egy teát és betakargat.*
-Addig baglyozunk, majd bespájzolok szilvából. Biztos jó vége lesz, én bízom benne, ne izgulj Grace. Csak jó vége lehet.*A magam történetéről nem vagyok ennyire meggyőzhető, még ha nem is hiszek benne a tizenhét halál eléggé tud frusztrálni. Felállok és Grace-szel az ajtó felé indulok, nem emlékszem, hogy fizettem-e de ha nem majd a srác utánam kiabál. Kicsit mozog a föld a lábaim alatt de nem vészes, jót fog tenni egy kis séta vissza a szállásunkhoz, kiszellőzik a fejem még ha nem is józanodom ki.* -Oké Grace, írok majd sokat, van egy olyan gyanúm, hogy sok izgalomban lesz részem.*Francokat érdekel, hogy kétértelmű voltam, igenis más izgalomra is gondoltam mint a halál elől futás. Megölelem Grace-t és puszit is kap, én is, nehezen engedem el, mert ő az egyetlen olyan biztos pont az életemben, aki legalább megért és nem akar megváltoztatni. Michael még nem tart itt. Végül csak elengedem és sarkon fordulok, de egyszer még hátraintegetek neki. Hát ennyi volt, mehetek vissza oda ahol fogalmam sincs mi történik körülöttem. A kocsma legalább egyértelmű volt.*

//Én is köszi, szuper játék volt, és mehetnek a levelezések. cheers szeretlek //

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb[You must be registered and logged in to see this image.]
Just you and me….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-04-10, 07:38


Aisling & Grace


[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem lehetünk egyformák, talán az unalmas is lenne. Unokatestvérek vagyunk, de nem ikrek és így legalább másfajta tanácsokat tudunk adni egymásnak, mint amilyeneket magunk gondolunk. Ő folyton hajt a felé, hogy legyen vehemensebb és bevállalósabb, én pedig valamelyest próbálom azért visszafogni, bár kétlem, hogy őt türelmesebbé lehetne tenni. Nagyobb esély van rá, hogy Eugene belőlem hoz ki egy vehemensebb hozzáállást, főleg hogy az kezdetek kezdetén volt már olyan vitánk, hogy ott aztán tényleg szikrázott a levegő, mint hogy én elérjem azt, hogy Aisling valamikor is igazán visszafogott legyen, hiszen most is kacér pillantásokat vet újra és újra mindenféle férfiakra itt. Én erre nem lennék képes, még ha most csalódott vagyok is és fáj a szívem, de ettől még ott van nekem Eugene és nem tudok mit tenni ezzel, de mellette nem igazán érdekel senki sem és nincs szükségem megerősítő mustráló pillantásokra sem. Sőt kimondottan zavart az apám által kerített Frederico is a hajón. Remélem, hogy karácsonykor nem kell újra találkoznom vele.
- Tudom, de látod, hogy ez rá nem úgy hat, mint másokra. Ez talán pont, hogy jó. Nem felületesen gondolkodik. - nem azt mondom, hogy Aisling felületes lenne, de azért lássuk be van néha egy érdekes hozzáállása. Nem minden a kacérság, vagy hogy hogyan vesz le valakit a lábáról. Az élet ennél több, legalábbis számomra. A szerelem és a kötődés nem erről szól, persze ha valaki olyan lenne mellette, mint Eugene... de vajon ha minden férfi aki rá néz legszívesebben levetkőztetné a szemével, akkor van értelme egy újabbnak, aki beáll a sorba? Michael nem teszi ezt, talán pont ez az, ami annyira frusztrálja az unokatestvéremet és talán pont ezért tetszik neki annyira.
- Igazából... fogalmam sincs. Talán a helyzet valahogy adná magát. - megvonom a vállamat bizonytalanul, elgondolkodva. Tényleg nem tudom. Talán amúgy is rossz ötlet volt és nem is engedné. Michael nehéz eset lehet, főleg akkor ha ennyi titka van és ennyi kérdés lengi körbe. Ezért nem is érdemes bolygatni őket, de azt nem mondhatom Aislingnek, hogy várjon türelmesen, amíg minden magától kiderül. Ő nagyon nem az a típus, aki képes bármire is türelmesen várni. Nem, ő elébe megy mindennek, akármi is történjen, de attól félek itt most a falak átszakítása faltörőkossal nem jó taktika, sőt taktikáznia sem kellene, de hát...
- Megismételjük mindenképpen, majd az ünnepek után. Addigra kiderül, hogy mi is ez az egész Eugene körül, legalábbis remélem. És talán... valami jó lesz a vége. - igen reménykedem még mindig, hogy valami olyan derül ki, amitől nem omlok össze, vagy akadok ki még jobban. Remélnem kell, hogy nincs komoly baj, és minden rendben lesz... valahogy, valami csoda folytán és talán Aislinggal is. Főleg akkor, ha nem megy bele mindenbe minden áron, de tudom, hogy ezt nem várhatom el tőle. Úgy se hazudtolja el magát, tovább fogja feszegetni a húrt, és a végén talán neki lesz igaza. Most viszont a rendelt ételből csomagoltatok el inkább neki is, és csak úgy engedem útjára, ha elkísérhetem legalább az ivó előttig, hogy onnan induljon és tudjam, hogy rendben lesz vele minden. - Írj rendben? Mindenképpen és gyakran! - ahogyan eddig is. Szeretném tudni mi van vele és a picivel és Michaellel hogyan jönnek ki, ahogyan én is írok majd neki és most még kap egy puszit, egy nagy puszit és persze egy még nagyobb ölelést, mielőtt útjára engedném.

//Köszönöm szépen ezt a fejezetet is, remek volt! szivecske Majd jöhetnek a baglyok. Smile//

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Hiányoztál! szivecske


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aisling O`Hara
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-04-05, 13:58


Grace & Aisling


[You must be registered and logged in to see this image.]*Grace annyira más világból származik mint én, ha nem tudnám, hogy unokatestvérek vagyunk nem jönnék rá. Persze a hajunk az eléggé árulkodó, de valljuk be, a tág családban van rajtunk kívül még két tucat vörös lány és a rokonságon kívül is. Nem vagyok sem dühös sem türelmetlen mert nem igazán érti a taktikámat, ami azért olyan amilyen mert nem tudok egyszerű lenni. Az túl egyenes, unalmas és egysíkú, nem kell gondolkodni és szervezkedni, tervezni és ezáltal szórakozni sem tudok közben. Nem mellesleg gyorsan el is múlik ha valamit hirtelen és egyetlen beszélgetéssel elintéz az ember. Csak vállat vonok, nem részletezem bár szerintem tudja milyen vagyok és előbb-utóbb eszébe is jut majd. És igen, igazam van felőle, és el is kell mondanom, mert annyira nem bízik magában, hogy az már botrányos. Grace igenis szép és okos, a férfiak számára veszélyes párosítás, de az ő esetében az aranyszíve ellensúlyoz mindent. Bólintok egy „ámen”-t, érzem és látom is, hogy sikerült egy kicsit jobb kedvre derítenem, talán már nem látja olyan borúsan a jövőjét és nem hiszem, hogy csak úgy csinál Sosem csapna be, meg sem fordulna a fejében, egyébként pedig tök felesleges lenne. Apróság. Grace próbál engem nevelni, de olyan ez mint szitába vizet merni, elmosolyodom, értékelem az igyekezetét és, hogy tanácsot ad, de már az apám pálcája is belém törött.*
-Grace! A türelem nem a legfőbb erényem, képtelen vagyok rá mint ahogy arra is, hogy egyszerű legyek, vagy csendes, elhallgassam a véleményemet, hogy ne kacérkodjak a férfiakkal, hogy ne próbáljam elcsábítani rajongásom tárgyát. A véremben van.
*Türelem...az a legutolsó dolog a világon az életemben. Az már más kérdés, hogy Michael mennyire tolerálja a természetemet, de hát ő mondta, hogy majd megpróbál elviselni. azt hiszem ez az ő olvasatában annyit jelent, hogy kész a kompromisszumokra az én javamra. Grace beszélni akar vele, de nem tartom jó ötletnek, ez olyan lenne mintha én nem tudnék elintézni magamnak annyit, hogy meghallgasson vagy szóba álljon velem, de ilyen nincs hiszen beszélgetünk. Nagyrészt mást sem csinálunk mint beszélgetünk épp ez a bajom *
-De, mégis mit beszélnél vele? Mit mondanál neki?
*Ez azért érdekel, mert azon felül, hogy időpocsékolásnak tartom még kíváncsi vagyok mit tudna elrendezni Michaellel. A pasas ne kicsit bonyolult de azt hiszem én sem vagyok egyszerű eset, a kettő együtt pedig kész káosz, hogy ezen hogyan tudja magát átvergődni, na arra kíváncsi lennék. Persze ne felejtsük el a történetet sem amit Michael előadott. Kegyes hazugság, sosem értettem ennek a lényegét, csak elódázza az elkerülhetetlent, egyszer minden kiderül és akkor sokkal rosszabb. Épp ezért utálom a titkokat is és Michael pont ezt csinálja velem, mindent úgy kell harapófogóval kihúzni belőle, csoda, hogy türelmetlen vagyok? *
-Azt hisze Grace a mostani állapotom nem teszi lehetővé, hogy normális hangnemet üssek meg vele szemben ha esetleg megint vetítene. Azon is csodálkozom, hogy ennyi alkohol után még képes vagyok rendesen beszélni. Visszamegyek és alszom egyet, viszont remekül elbeszélgettünk, úgy hogy megismételhetnénk majd egyszer.
*Tudom, hogy nem akar elküldeni, de ha így lenne sem haragudnék rá, igaza van. A gond csak az, hogy nem fogok tudni lábujjhegyen besompolyogni a szobába, Michael biztosan fent van, hiszen még nincs este és abban sem bízhatok, hogy délutáni sziesztát horkol Gracie-vel. Ez persze nem okoz lelkiismeret furdalást, és a kardomba sem fogok dőlni ha látja a másik oldalamat is, kiábrándulni sem tud belőlem, mert még belém sem ábrándult, bár a további elmaradt csókokat azért sajnálnám.*[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb[You must be registered and logged in to see this image.]
Just you and me….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-04-02, 21:41


Aisling & Grace


[You must be registered and logged in to see this image.]


Látszik, hogy azért sok mindenben mégis csak különbözőek vagyunk, én azért egészen másképp közelítem meg a dolgokat, mint ahogyan ő. Sokkal jobban szeretek taktika nélkül létezni, sokkal jobban szeretem, ha nyíltan meg tudok beszélni valakivel valamit, ezért igaza van, jó lenne Eugene-nel rendesen megtárgyalni, hogy mi is a helyzet vele, hogy miért ment el, hogy mit akar most, hiszen ha még szeret, akkor ő sem hagyhatja csak úgy annyiban igaz?
- Azt hiszem így már értem, csak... tudod nekem ezek a fajta taktikázások egyszerűen csak szokatlanok, és... talán könnyebb lenne rendesen megbeszélned vele. - de valahogy nem hiszem, hogy erre bármikor is sor kerülhetne. Ő nem az a típus, aki a dolgokat egyszerűen rendezi el, mintha Aisling attól érezné jól magát, hogy még csavar egyet pluszban mindenen. Persze ehhez kell egy megfelelő partner is, mint mondjuk Michael, aki a nehézkes hozzáállásával azért sokat segít azon, hogy még bonyolultabbá váljon ez az egész. Mintha direkt csinálnák, komolyan.
- Jól van, elhiszem, legyen igazad. - azért kap egy halvány mosolyt, főleg mert ennyire nagyon bátorít engem mindig. Én azért nem vagyok magamról ilyen jó véleménnyel, pedig próbálkozom, csak hát... lássuk be Eugene különleges, még nem volt előtte olyan, aki ennyire oda volt értem, erre pont róla derül ki, hogy nem lehetne oda értem és.. áh az egész faramuci egy helyzet.
- Hát akkor ezért légy türelmes vele. - nem így a legegyszerűbb? Persze mondhatom én ezt neki, nem igazán hallgat rám, akármennyire is erősködöm, pedig tudjuk mindketten, hogy kellene. Michael nagyon más mint ő, talán pont e miatt vonzza annyira, de ettől még kellene neki adnia időt, hogy elfogadhassa ezt az egészet és megpróbáljon alkalmazkodni, de Aisling mint már megbeszéltük nem az a kimondottan türelmes típus.
- Nem csak... talán velem jobban megtalálná a közös hangot, nem tudom, de persze... - megvonom a vállamat kissé talán esetlenül. Áh igaza van, nem kell ezzel foglalkoznom és nem is szabad belefolynom, hiszen nincs közöm hozzá, hogy ő hogyan oldja meg a dolgait. Meg tudja egyedül is, csak hát talán nehezebben, mert kissé bonyolult a partner hozzá.
- Jól van, akkor nincs kegyes hazugság és... kell a megerősítés is, csak hát... - áh végül csak sóhajtok. Tény, nekem is jól esett Eugene rajongása, de akkor sem hiszem, hogy az a jó taktika, amit követni próbál és tényleg úgy gondolom talán nem becsiccsentve kellene mennie, vagy legalábbis nem ennél is jobban. A végén még azzal csak jobban elijeszti Michaelt, hiszen már megbeszéltük, hogy nem a rámenős nőket szereti. Hozzá más úton kell közelíteni és az a más út nem lehet ilyen vad, ahogyan ő csinálja. Kellene türelem és tapintat és... persze megértem, hogy tudni akarja mi van a háttérben, de attól félek minél jobban erőlteti, annál kevésbé fog sikerülni. - Tényleg azt hiszem, hogy menned kellene és beszélned vele nyíltan. - de persze nem elzavarni akarom én, csak hát nem jó dolog Michaelt szidni sem. Ő is azt mondta beszéljek Eugene-nel, hát akkor fogadja meg a saját tanácsát és tegye ő is ezt Michaellel.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Hiányoztál! szivecske


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aisling O`Hara
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-31, 06:59


Grace & Aisling


[You must be registered and logged in to see this image.]*A whisky miatt nem fogom fel elég hamar, hogy félreértett. Grace másképp gondolkodik mint én és ugyanarról a dologról neki egészen más jut eszébe, eltekintve néhányat. A passzív támadásról is azt hiszem valami erőszakos jut eszébe bár azt kétlem, hogy konkrét tettre gondolna. Az ital miatt még nem beszélek hülyeségeket és azért elég jól forog a nyelvem, legalábbis nem vettem észre, hogy összeakadna saját magával, viszont tény, hogy nem figyelek annyira Grace felfogására és nem fogalmazok pontosan.*
-A passzív támadás az nem olyan mint amilyenre feltételezem, hogy gondolsz. Én úgy értettem, hogy nem csinálok semmit, vagyis az a passzív támadás ha visszavonulok és úgy teszek mintha Michael számomra érdektelen lenne, bár ezt elég nehéz meglépnem, tekintve, hogy piszok jóképű és a mosolya is lehengerlő, amikor rám néz az…* Csak felsóhajtok, mert még időben észbe kapok, nem hiszem, hogy Grace tolerálná ha a nedvesedő bugyimat emlegetném előtte. Bár Michael eléggé magának való saját bevallása szerint, egy férfi sem tudja hova tenni ha egy nő nem lelkesedik érte valamilyen formában. Bár Michaelt láthatóan ez nem érdekli, az én korábbi viselkedésem után egy ilyen változás minden bizonnyal még az ő kíváncsiságát is felcsigázná és utána járna a dolgoknak.*
-Biztos, hogy így érzi, különben vak, süket és idióta. Ha így állna a dolog, akkor jobb is ha nem kezdesz vele. De nem így áll, hidd el.
*Grace-nek nincs túl nagy önbizalma, pedig lehetne legalább egy gyűszűnyivel több, mert őrá tényleg igaz mindaz amit elmondtam róla. Minden férfi álma egy olyan nő mint Grace, csak épp pont emiatt távol tartotta magától a férfiakat, a szülei pedig burokban nevelték, nem engedték, hogy bármilyen visszajelzést kapjon magáról. Ezért olyan bizonytalan most Eugene-nel szemben és ezért bátortalan. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy baj lenne, hiszen orvosolható velem és a véleményemmel meg a tanácsaimmal, melyekből bőven adtam neki az elmúlt időben, levélben és most élő szóban. Rajta áll, hogy megfogadja-e vagy sem, bár én úgy érzem az előbbire hajlik. Szerelmes, én ennek örülök, csak pont egy bonyolult pasit fogott ki akinek még köze is van a családjához, nem szerencsés párosítás de majd csak elrendeződik. Így persze mindent kissé felnagyítva lát és minden egy kicsit fájdalmasabb amire nem készült fel és ezért van most kétségbeesve, Grace nem szokott hozzá a fájdalmakhoz, a lelke is szűz még, de majd megtanul harcolni, épp csak ki kell kerülnie az apja és a nénikéje befolyása alól, amit szintén nehezen visel. Az az igazság, hogy kívülállóként pont az én helyzetemet látja csak jól és remek tanácsokat ad, de önmagával szemben már nem tudja megtenni.*
-Ó, én hagynám, hogy férfi legyen de momentán inkább megmentő akar lenni. Igen, igazad van, azt hiszem túl sok vagyok neki. Eléggé konzervatív családba született, tudod az ő szülei magázódnak egymással, szóval túl sokat tőle sem várhatok el, bár felvilágosultabb mint ők, de attól még nem szíveli az olyan szenvedélyes és temperamentumos nőket mint amilyen én vagyok. Ő még a kandallóhoz sem ül közel. *Grace ajánlatát először nem értem, úgy hiszem visszatértünk megint Eugene-hez, de aztán rájövök, hogy Michaelről beszél és…._vele_ akar beszélni, az ő fejével. De minek is?*
-Úgy érted kerítőt játszanál? Akkor hol marad az én sikerélményem? *Neeem, ha már elhatároztam magam akkor meg akarok harcolni érte, nem lenne jó érzés ha másnak köszönhetném, az olyan mint beköltözni egy más által lakott házba ahol semmi nem az enyém. Most is olyanban lakom, vagyis laktam míg el nem indultunk, pocsék annak ellenére, hogy nekem épp megfelelne, egyáltalán nem hivalkodó ellenben kényelmes és otthonos. Legalább ezen a téren megegyezik az ízlésünk Michaellel. Grace persze zavarba jön mikor majdnem elszólom magam, de csak nevetek egy sort, vagy inkább kuncogok mikor visszakozva kijelenti, hogy inkább _csak_beszél_ Eugene-nel. *
-Kegyes hazugságra gondolsz? Sosem szerettem, mindig úgy véltem az is csak hazugság és a végén kiderül és a másik nagyot koppan. *Jobb szeretem tudni az igazságot időben, hogy felkészülhessek rá, semmint vágyakozzak valamire ami már az elején elérhetetlen volt. Mégis mi történt volna velem ha első szóra elmond mindent? Nem roppantam volna bele és legalább megértem mit miért csinál. Grace reakcióján elmosolyodom, persze nem értheti miért tetszik ha egy férfi megnéz vagy elismerően pillant rám.* -A tudat számít Grace. Egy nőnek szüksége van visszaigazolásra, hogy még mindig szép és kívánatos. Úgy sem mennék el vele. *Hitetlenkedve ingatom a fejem ami most nem túl jó ötlet, az hiszem kezdek szédülni és bár én nem érzem a mosolyomon, azért látható, hogy az eléggé furán kunkorodik az ital miatt. A drága kuzin pedig még fel is hívja rá a figyelmemet. Muszáj vagyok elnevetni magam az aggodalmán.*
-Legalább megtudja, hogy nem vagyok tökéletes.
*Feltartom a kezeimet mielőtt még kitérne a hitéből. Bár mulattat a dolog, hogy mit fog szólni Michael ha meglát enyhén spiccesen, és érdekel, hogy menyiben változik meg a viselkedése velem szemben, de ezt majd elmesélem Grace-nek levélben. Annak viszont örülök, hogy sikerült találkoznunk, mert jót tett a lelkemnek egy kis csajos beszélgetés, még akkor is ha rossz hírekkel kezdte. Muszáj kibeszélnem Michaelt a háta mögött mert néha úgy érzem sosem vergődöm vele zöld ágra és ez bosszant, de Grace-szel megbeszélve másképp látom a dolgokat. *


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb[You must be registered and logged in to see this image.]
Just you and me….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-28, 11:34


Aisling & Grace


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Passzív támadás? És ha.. nem támadnál? - oh tudom balga kérdés, úgy se tudná csak úgy hagyni, hogy a dolgok folyjanak a saját medrükben, esélytelen. De nem értem, hogy miért kell minden áron neki vezetnie. Tudom, hogy Aisling elég kemény nő, épp ezért tisztelem annyira, de közben meg néha hagyhatna egy kis teret a másiknak is. Talán ennek a Michaelnek nincs is igazán lehetősége arra, hogy kibontakozzon, vagy nincs ideje, hogy legyőzze magában a kételyeket és csak rosszat ér el azzal, ha folyton támad, ha folyton erőlteti a dolgot. Nem is tudom, legalább valamennyi türelemre szükség lenne, csak ki kellene bírnia valahogy, de gondolom ez lehetetlen nehézségűnek tűnhet számára.
- Köszönöm, én... remélem, hogy ő is így érzi. - hát igen jól esik ez a sok jó szó, bár a főzésben nem vagyok profi, de reménykedem benne, hogy abban is fejlődhetek, csak még nem gyakoroltam túl sokat. Idővel majd ez is eldől, de... azt hiszem nem akarok ezen gondolkodni, hiszen egyelőre még azt sem tudom, hogy Eugene mit titkol, hogy bármi jól alakul-e majd. Nem akarok addig előre tervezni, nem vagyok én olyan pozitív a jövőre gondolva, mint Aisling. Ő mindenbe sokkal bátrabban vág bele, én azon is napokig gondolkodtam, hogy merjek-e jelentkezni a kviddics csapatba, pedig láthatóan elég jó vagyok benne.
- Azt hiszem tényleg kezd kusza lenni ez az egész, de nem vagy barbár, csak hevesebb természet, ami nem baj, de mégis Michael a férfi és meg kell neki adnod a lehetőséget, hogy az legyen, ha akar. Tudom, hogy ez nehéz. - várni és türelmesnek lenni, de mégis mit tehetne? Ha lerohanja, akkor félő, hogy nem sokat ér el vele, ha viszont nem, akkor meg talán tényleg hagyná csak úgy elmenni. Nem értem én ezt a fickót, talán nekem is azt kellene mondanom, hogy majd én letámadom és beszélek a fejével? Nem tudom. - Szerinted beszéljek vele... egyszer? Tudod ha hasonlóak vagyunk, talán velem könnyebben elbeszélgetne. - és nekem talán könnyebben megnyílna, fogalmam sincs. Persze tudom, hogy nem az én dolgom, és nem is szabadba beleszólnom az életébe, meg a dolgaiba és lehet hogy a fickó velem még undokabb lenne, de ki tudja, talán egy próbát mégis csak megérne.
- Inkább csak beszélek vele. - igen azért sikerül elpirulnom, amikor mindenféle szekssssz...-ről beszél, no meg a megkötözésről. Én nem vagyok olyan, mint ő ezt már tudjuk és az efféle kijelentések azért rendesen zavarba is tudnak ejteni. Viszont azt már látom jól, hogy kissé talán túl nagy hatással van rá az ital, pedig még enni is akar, de már így is olyasmiket mond, hogy ihaj. Tény, hogy kicsit sok volt a whiskey és az is, hogy ő elég szép mértékben fogyasztotta is, én azért ennél jóval visszafogottabban műveltem a dolgot, még mindig van bőven a korsómban.
- Talán oka volt rá és téged akar csak védeni, vagy... azért nem mer kötődni, mert fél, hogy tényleg valaminek rossz vége lesz... Nem tudom, de időt kellene adnod neki, hogy kiderüljön azt hiszem. - azért arra eléggé meglepődöm, hogyan reagál a pincér. Jó annyira nem, Aisling kihívó pillantása azért nem szokatlan számomra, de a tekintetem mégis rosszalló. Nem illik ezt, ha egyszer Michael tetszik neki igaz? Akkor is, ha az egy nehezebb menet és ha Michael nem néz rá így, esetleg csak titokban vagy nem is tudom. - Talán... kellenél ennek a fickónak egy alkalomra, de... azzal mit érsz? A külső amúgy se minden. - rántom meg a vállamat. Persze Aisling nem csak szép, ő kihívó is és elég szépen tudja magát kelletni, de akkor sem lennék rá büszke, hogy így néz rá valaki, szinte vetkőzteti a szemével. Ez csak felületes dolog, vágy és nem több ennél, nem olyan, amire ő vágyik, mert biztosan vágyna Michael figyelmére, de nem csak ilyen nyálcsöpögésre.
- Ha ettél vissza kellene menned hozzá, túl sokat ittál. - és nem akarom, hogy valami butaságot csináljon a végén még, amit esetleg később megbánna.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Hiányoztál! szivecske


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aisling O`Hara
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-23, 17:23


Grace & Aisling


[You must be registered and logged in to see this image.]*Én és a türelem nem jár egymással kézen fogva az biztos, de Michaellel szemben azt hiszem erre is rá kell szoknom. Persze nem tehetek semmit, hozzá vagyok kötve, vagyis inkább a babához, és most már tudjuk, hogy az egész érzelmi alapon működik. El tudunk egymástól távolodni mint ahogy a jelen példa is mutatja, mindaddig míg Gracie felé törődést és felelősséget érzünk. *
-Azt hiszem az nekem nem nagyon megy, de megpróbálom. Az is lehet, hogy inkább passzív támadásba lendülök, olyat még úgy sem csináltam. Mindent ki kell próbálni egyszer.
*Az is elég szórakozást nyújt, persze csak nekem, számtalan kérdést vet fel a másikban, némi zavartságot a változást illetően és nagy kíváncsiságot. Szóval az is lehet, hogy ezen a vonalon megyek tovább, Grace-nek viszont pont ez nem jó és nem is ajánlom neki. Egészen más helyzetben van mint én, és korábban igaza volt amikor lehordott, nem tudom igazán átérezni mert nem én vagyok benne hanem ő és ő másképp fogja fel és másképp éli meg. attól persze még utálhatom Eugene-t mert ezt tette az unokatesómmal és lehet, hogy ha találkozom vele az első köszöntésem egy jó nagy saller lesz, aztán persze megölelem, feltéve ha minden rendbe jött köztük. Jobb ha előre tudja, ha még egyszer bánatot okoz Grace-nek velem gyűlik meg a baja és tudnia kell mire számíthat tőlem. *
-Nem akarok veled újfent vitatkozni, de megbocsáss ezt nem tudod jól, igenis nagyon aranyos vagy és kedves és okos és szép, és ha még jól is főzöl akkor Eugene összeteheti a kezeit és térden állva mondhat hálát Merlinnek, hogy oda vagy érte.
*Ezek után hiába ellenkezik, még meg is mutatja mennyivel érettebben gondolkodik mint én, ami persze szerintem nem baj rám nézve, én így érzem jól magam, különben meg nem gondolkodtam tartós kapcsolaton, szóval egy szavam sem lehet ha Michael ismerkedni akar. Mindezt persze csak azért mert egymásra vagyunk utalva Gracie-t illetően, és úgy sem tudunk mit tenni mint beszélgetünk. Az is lehet, hogy ez zavar engem, hogy mindez csupán Gracie miatt van és nem miattam. *
-Milyen igazad van. Michael szende és szűzies én meg egy közönséges barbár vagyok. Áááá, nem érdekel. Nem hiszem, hogy komolyabban érdeklődne irántam, magának való mint már mondtam. Mondtam ezt már Grace? Aoúúú, az a whisky elég erős. Azt hiszem mondtam. csak azért akar megismerni, hogy tudja hányadán áll velem. Már felajánlotta, hogy ha megtaláljuk a bűbáj megtörésének módját, nem kell vele maradnom. Persze ez még azelőtt volt, hogy marhaságokat beszélt volna.
*Nem hiszek abban amit Michael mondott, mindig is utáltam a jóslástant és amint leadtam azt a tárgyat a Roxfortban, bár az életünk a mágián alapszik, ezt még én is hókuszpókusznak mondom. *
-Oké, ez a módja annak, hogy helyre tegyétek az életeteket. Meg fog hallgatni, ha nem akkor bűbájold el, vagy kötözd meg, az még szekssssssz…..huppsz! Elég ha csak elbájolod.
*Nem tudom m lett volna ha kimondom, így is esélyes, hogy Grace tudja mire gondolok és meg fog botránkozni, hiába a whisky remek szókimondó. Forgatom a szemem és inkább a jóslástanra térek vissza, vagyis belekezdek Michael történetébe. az az igazság, hogy számomra is elég zagyva az egész és a felét nem értem. Persze alaposan kihagyott a lélegzetem mikor meghallottam, de aztán elvetettem az egészet. Ilyen nincs, még a mi varázslatos világunkban sem, bár Voldemort is csinált nagy dolgokat, de talán ilyesmire még ő sem volt képes. *
-Állítólag én és Gracie is. valami olyasmit mondott igen, hogy minden hiába, ahányszor annyiféleképpen próbálta de a végeredmény mindig ugyanaz lett. Kampec. az időnyerővel a múltba tudunk menni, ő viszont nagyon úgy tűnik a jövőbe ment. Azt hiszem. Tudnia kellett, különben nem akarna állandóan megmenteni. Szóval Michael valamikor valamiben hazudott.
*A pincér megérkezik és rendelek néhány szelet sültet és tökös pogácsát, kérdőn nézek Grace-re, hogy ő mit kér vagy jó neki is az amit magamnak kértem. Végül egy mosollyal elengedem a pasit ő meg nyálcsorgatva hátrál.*
-Na erről beszéltem. Látod?


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
[You must be registered and logged in to see this image.]
Just you and me….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-20, 14:34


Aisling & Grace


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Ez nem biztos, hogy baj. Pont így egészítitek ki egymást, vagy meg kell puhítanod, hogy ő is tudjon szenvedélyessé válni. Lehet, hogy ez idővel menni fog. Vagy hát mennie kell, csak légy türelmes. - ki tudja, hogy Michael milyen családban nevelkedett. Lehetséges, hogy ott ez volt az alapvető, a komolyság és nem pedig az a vad szenvedély, amit Aisling vár. De lehetséges, hogy mellette Michael is ki tud nyílni, csak még több idő kell neki hozzá, ezt én sem tudom, de azért próbálok bizakodva előre nézni és remélni, hogy így lesz. Mi sem vagyunk egyformák Eugene-nel, talán Eugene és Aisling sokkal jobban hasonlítanak egymásra, de mégis én vele vagyok, az unokatestvérem pedig látszik, hogy Michaelért van oda nem is kicsit. Nem baj az, hogy nem egyformák, talán ha a fickó is olyan szenvedélyes lenne, akkor gyakoriak lennének a tányércsapkodások és a heves viták, ami pedig a kis Gracienek se tenne különösebben jót.
- Oh, túlzol, nem vagyok annyira jó, ahogyan beállítasz, de nem tudom. Tényleg csak akkor derül ki, ha beszélek vele és elmondja, hogy mi történt. - addig tényleg csak vaktában tapogatózom és nem tudok semmit sem tenni, csak maradt az önsajnálat. Ebből már valamelyest azért Aisling kirángatott, szóval ez jó, de... azért mégis csak kellenek azok a válaszok is. Nem tudom, hogy azoktól jobb lesz-e, de talán már akkor is jobb lesz, ha találkozom vele, ha beszélünk, ha elmondom nem úgy gondoltam és én szeretnék vele lenni akárhogy is, csak oldjuk meg közösen, és minden rendben lesz.
- Olyan mintha felcseréltétek volna a szerepeket. - nem tudom megállni egy mosoly nélkül, még ha nem is szép ilyet mondanom, de Aisling jóval férfiasabban viselkedik, legalábbis a sztereotípiák szerint, Michael meg inkább lassítana. - Tudod nincs ezzel baj, azt mutatja, hogy tényleg érdeklődik irántad és nem csak valami gyors valami kell neki. - ami aztán kifúj és vége. Jó persze Eugene gyorsabb típus, de ez nem jelenti azt, hogy ő ettől még ne szeretne eléggé, szó sincs róla. Ő egyszerűen más típus és ha jól értem, akkor Aisling inkább erre vágyna, de nem vagyok benne biztos, hogy két tűz nem oltaná-e ki egymást.
- Nem tudom még, csak beszélni akarok vele, tisztázni mindent és... megmondani neki, hogy vele akarok lenni. - halkan sóhajtok egyet. Nem akarok én újra vitatkozni vele, nem akarom én újra leszidni őt és vitázni. Ki akarok békülni, mert iszonyatosan hiányzik. Ha kell, akkor kérlelni fogom, hogy beszéljük meg, hogy oldjuk meg valahogy együtt mert biztosan meg lehet oldani ezt is valahogy. Még nem tudom hogyan, mert azt sem tudom, hogy mi ez az egész, de... valahogyan muszáj megoldást találni, hogy együtt lehessünk akármi is van a háttérben, amiről nem tudok.
- Időnyerő? Ki halt meg tizenhétszer? Kezd zavaros lenni nekem ez az egész. Azt mondod ő előre tudott mindent? Talán csak félt, ha megváltoztatja rosszabb lesz, vagy.. magam sem tudom. - őszintén szólva most nem is értem pontosan, hogy miről is beszél, mert kissé zavarossá vált a dolog, mert hát időutazásról beszél, meg jóslatokról, meg látnokságról és ez... hát nem tudom, ehhez lehet hogy túlságosan sokat ittam, vagy túl keveset?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Hiányoztál! szivecske


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aisling O`Hara
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-13, 17:04


Grace & Aisling


[You must be registered and logged in to see this image.]*Annyit gondolkodtam azon hogyan fogalmazzam meg azt amit Michaellel szemben érzek, de Grace szokásához híven megint érettebben gondolkodik nálam és csípőből megmondja a választ. Felemelt kézzel és majd` az orra elé nyújtott mutatóujjal helyeslek, heves bólogatás közepette.*
-Igeeen, ez az. Bennem szenvedély van és talán benne is de nem hagyja, hogy kibukjon. Ő annyira…józan, hogy az mát bosszantó és megint kilyukadtunk a szenvedély mellett. *Ingatom a fejem, tényleg ez igaz, így van. Michael és az a csók, csak úgy hirtelen, hát van benne szenvedély csak abbahagyta amikor nem kellett volna. Azóta sem tudom miért csókolt meg, azért mert vágyott rá vagy csak be akarta fogni a számat és más nem jutott eszébe. Ha az utóbbi akkor nagy szarban vagyok, de igazából az is lehet, hogy azért vonzódom hozzá annyira, mert ő az első férfi aki nem ájult el tőlem és ez még izgalmasabb. Felébredt bennem a női vadászösztön vagy mi a szösz, de igazából nem akarom levadászni mert nekem is jó ha egy kicsit megismerjük egymást, és ez a másik első eset, hogy egyetértek egy pasival. Viszont vitázni is jó vele mindaddig míg vissza nem vonul és utálom ha inkább egyetért velem a békesség kedvéért, vagy egyszerűen csak kivonul a cirkuszból. *
-Hát az attól függ, hogy mi volt az a csúnya dolog amit apád csinált…már ha csinálta. Lehet, hogy olyan szörnyűség, ami még a te elviselhetőségi és megbocsáthatósági mérődet is kiakasztja. Pedig az nagy szó Grace nekem elhiheted, neked van a legjobb szíved az egész világon. *Grace olyan mint a mugliknál a régi korok apácái…vagy majdnem, legalábbis lélekben, szívben. Persze nem kétlem, hogy benne is van szenvedély és láng és tud ő nagyon szeretni, elvégre O`Hara. Nem sok olyan dolog van amire ő azt mondhatná, hogy már sok és én sem tudok elképzelni egy kettőnél többet. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha eljön az ideje, jól fog dönteni, csak most még bizonytalan. Persze én is az lennék hasonló esetben, de nem vagyok az ő apja lánya és nem úgy nevelkedtem és az apám sem olyan mint az övé. Hmmm…..sokkal rosszabb. végül is mióta megírtam neki hol vagyok és kivel, legalább békén hagy, azóta nem láttam zsoldosokat és senki nem jött, hogy hazavigyen. A kérdésére felkapom a fejem, hogy sajnálnám Michaelt? Dehogy, sajnálja a fene, inkább ledönteném az ágyra, vagy a padlóra, ahol épp érem. *
-Tetszik és sajnálom, hogy nem élveztem ki azt a csókot. De most már nem lehet. Azt akarja, hogy ismerjük meg egymást és én beleegyeztem. szóval amikor egymással szemben állunk és ő rám néz és én meg rá, akkor az történik, hogy várom az újabb csókot, mert remélem, hogy meggondolta magát, ő meg arrébb lép és továbbmegy. *Meglepően őszintén beszélek, tutira az alkohol miatt van de nem sajnálom, végül is nem titok és ha az lenne, másnál nem lenne nagyobb biztonságban mint Grace-nél. *
-Óh! Értem. Akkor mit teszel?*Nálam a leszidás után a békülés jön, szenvedélyes, nagy lángon égő, ágyban hempergős. Grace nem olyan, biztosan még szűz is, ami nem baj, sőt! Eugene egy idióta ha lemond róla egy hülye bosszú miatt. Van némi elképzelésem, hogy Grace mit fog tenni de egyrészt nem akarom felfedni előtte mert számonkérésnek tűnne, ami egyáltalán nem, másrészt kíváncsi vagyok tévedtem-e. Persze jóslástanban sosem voltam jó, utáltam és szerintem az egész egy nagy kitaláció némi emberismerettel körítve. Na ja, a varázsvilágban is vannak szélhámosok. Ezért nem is hiszem el azt amit Michael mondott nekem, kész őrület, ráadásul hazudott nekem az első alkalommal, vagy éppen akkor amikor azt a látomást mesélte el. csak azt nem tudom miért. nem érzem az ital hatását és innom kell még de épp üres a korsóm. Grace megint józanabbul gondolkodik mint én, pedig neki biztosan jobban megártott, csak fel kellene állnunk és kiderül ki támogat majd kit.*
-Együnk. Igazad van, mármint abban, hogy sok volt ez a whisky. Egy egész korsó Grace….*nevetés*…Abból amit Michael mondott egyáltalán nem tűnik hasznosnak. Főleg azért mert egyáltalán nem hasznos ha az embert tizenhétszer látják különbözőképpen meghalni. És ha igaz amit mondott akkor az nem igaz amit korábban mondott. Mert ő csak el akarta mondani, hogy ugyanúgy gondolkodik a kényszerházasságunkról mint én, viszont ha az álmai igazak akkor már az Üstben is tudott a babáról és rólam és nem kellett volna elhoppanálnia velem sehova. De nem, ő hagyta, hogy vele menjek és hagyta, hogy megfogjam a babát. Tudod Grace sehogy sem jó, bárhogyan is gondolom vagy hiszem.
*Na jó, azt hiszem kissé mérges lettem, de nem a kuzinra, dehogy. Ez a história eléggé zavaros és azt sem hiszem, hogy igaz. Ja és persze…*-Nem is látomás volt hanem időutazás. De ezt nem tudja megcsinálni az időnyerővel, és elrontotta. Ő mondta, elrontotta és helyre kell hoznia. badarság, csak rosszat álmodott.*Beleiszok a korsóba de persze csak a levegőt kortyolom, mérgemben lecsapom az asztalra és intek a pincérnek. *


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb[You must be registered and logged in to see this image.]
Just you and me….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-10, 15:46


Aisling & Grace


[You must be registered and logged in to see this image.]


A kviddics... hát nem ez fog egymás ellen hangolni minket az is biztos. Én szeretem csinálni és ezen nem is vagyok hajlandó változtatni. Kviddicsezni jó, a kviddics élvezetes és... végül is ennyi, ez a lényeg. Lehet, hogy Aisling nem szereti annyi, vagy szerinte nem lányoknak való, de én azért folytatni fogom, főleg hogy nagyon úgy néz ki, hogy még jó is vagyok benne úgy egyébként, amitől csak még jobb lesz a dolog. Ha béna lennék talán nem erőltetném a dolgot, de szerencsére nincs így és ez legalább tényleg eléggé leköt ahhoz, hogy ne nagyon foglalkozzam mással.
- De nagyon édes és akkor... hiányzik a szenvedély, mert azt nem hagyja kibontakozni, így érted? - legalábbis a szavai alapján nekem ez jön le a dologból, ha minden igaz. Én mondjuk soha sem voltam a vita híve, mármint... nem gondolom úgy, hogy az olyan jó lenne, ha marjátok egymást a másikkal. Mi abban a nagyon élvezetes? Nem sokkal jobb, ha szeretitek egymást és kész? Nekem legalábbis nem hiányzik a kezdeti egymás ölése Eugennel, sokkal jobb volt a békésebb fázis és most sem élveztem a marakodást, mielőtt elment volna, bármennyire is nagy jelentőséget tulajdonítanak a kibékülésnek egyesek.
- Igen, de közben... mégis attól félek a legjobban, hogy végül kiderül, hogy tévedtem, hogy apa is hibás ebben és hogy megérdemli, hogy büntetés kapjon. Vajon képes leszek azt mondani, hogy igen... kapja meg, mert így a fair? - hiszen nem ellenem vétett, vagy legalábbis ezt a vétket nem ellenem követte el. Mondhatom vajon neki azt, hogy igen nem állok mellé, mert csúnya dolgokat tett és megérdemli a sorsát? Őszintén szóval fogalmam sincs, hogy mondhat-e ilyet az ember a szülőjének, hogy nem kötelessége-e igenis mellé állni. Félek,. hogy a végén szétszakadok és képtelen leszek jól dönteni.
- Bánatos szemei? Most akkor tetszik, vagy sajnálod és meg akarod mondani? - mosoly és ezt persze főleg az alkohol váltja ki belőlem, ezért tudok a kedélyállapotaim között is váltogatni időnként, a kétségek közül átmenni viccelődőbe. Ezt okozza, ha az ember whiskeyvel próbálja rendbe tenni a gondolatait. Közismert tény, hogy ez amúgy is teljességgel lehetetlen. Az ital inkább csak még jobban összezavar, nem tesz semmit sem jobbá. Még most is így vélem, viszont az alkoholnak olyan jótékony hatásai is vannak, hogy az ilyen gondolatokat is kiölik belőled, hogy ne legyen kétséged, hogy neked biza innod kell.
- Azt hiszem a leszidás részén már túl vagyunk. Ha hajlandó beszélni velem, akkor... nem teszem meg még egyszer. - áh nem is lennék képes rá. Én nem vagyok olyan harcias és az elmúlt napok rémesek voltak. Még pár nap, lassan hetekről beszélhetünk, biztos hogy nem leszek képes rosszat mondani rá, vagy neki, hanem inkább a nyakába vetem magam, kérlelni fogom, hogy gondolja át, hogy fogadja el, hogy ez így nem jó, hogy mondja azt, hogy ő is így gondolja, hogy velem akarjon lenni... Tudom, hogy ez gyengeség bizonyára legalábbis a vad unokatestvérem szemében, de én nem akarok vele vitázni.
- Közben ehetnénk valamit. - jegyzem meg gyorsan, hiszen látom azért rajta, hogy már elég sokat hatott rá az ital. Én azért hozzá képest jól vagyok, még vagy a fele meg van, és már így is érzem a hatását. - Tudod azért a jósmágia is lehet... hasznos, még ha néha nem is tűnik annak. - igenis úgy vélem, hogy vannak előnyei, vannak hasznos részei, amikkel lehet mit kezdeni és talán vannak jóslatok, amik beválhatnak. Ha Michael hisz abban, ami miatt most útra keltek, akkor neki is kellene, bár ez is mutatja, hogy mi azért másképp gondolkodunk. Aisling jóval makacsabb és akaratosabb nálam, nem véletlenül szökött el otthonról.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Hiányoztál! szivecske


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aisling O`Hara
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-05, 06:38


Grace & Aisling


[You must be registered and logged in to see this image.]-Lelked rajta Grace, ha szereted, csináld. A végén egészen megizmosodsz.
*Azt hiszem ezt a mondatot a whisky számlájára lehet írni, nem akarom én Grace-t bántani, távol álljon tőlem, hogy pont azt az embert szóljam le bármiért is aki a legtöbbet segített, de sosem voltam a kvidics tevékeny rajongója, ám még mindig jobb ha ezzel foglalkozik mint Eugene titkos útjaival. A bizonytalanság sosem jó, csak emészti az ember lelkét és a végén másra sem tud gondolni csak arra, hogy mi lett volna ha…és mi lesz ha….válasz pedig nincs, vagy ha mégis, akkor egy garmadával amivel úgy sem tud mit kezdeni. Valahol én is ilyen bizonytalanságban élek most Michael-el, vele sem tudok igazán zöld ágra vergődni, néha meg egészen közlékeny de csak olyan kérdésekre ad választ kimerítően és részletesen amelyekre ő akar. Ellenben rólam sokat kérdez, és úgy érzem ez nem afféle „ismerjük meg egymást egy kicsit ha már együtt vagyunk kényszerből” érdeklődés, a baj csak az, hogy gyanítom a titkaihoz van köze. Grace egy ponton rátapint a lényegre mire elvigyorodom, számomra hízelgő az, hogy makacsnak titulál, mindig is büszke voltam erre a jellemvonásomra, mondhatni jó buli. Újra kortyolok és most már a végét járja az italom, azt hiszem ha eddig nem éreztem különösebb hatást, majd akkor fogok ha felállok, ezért nem is igyekszem indulni.*
-Két makacs egy csárdában, jó leosztás. Azt mondta viccesen, hogy majd megpróbál elviselni az összes bogarammal együtt. Hát nem édes? *Michaellel, még ha bosszant is olykor, jó veszekedni, kiadhatom magamból az összes keserűségemet mert széles vállai vannak, de még nem volt olyan nagyon nagy, igazi vitánk amiben otthon érezném magam.* -Még nem vágtunk egymás fejéhez semmit, azt hiszem ez frusztrál, és csak gyűlik bennem, mert jó vele vitázni, ő olyan csendesen pofátlan és ez egyre jobban felpaprikáz, de mielőtt robbanhatnék mindig visszakozik és olyan érzésem van utána, mintha egy vacsora után nem kaptam volna meg a legfinomabb falatot.
*Grace ügye ennél sokkal bonyolultabb, de egy ponton egyezik az én történetemmel, a titkolózás terén amit egyikünk sem visel jól. Én dühös leszek tőle, ő pedig elkeseredik, mások vagyunk, másképp reagáljuk le a dolgokat. Nekem azonban nincs kit féltenem ezen a téren, Gracie távol áll ettől, ő más ügyet képvisel, mondhatni belecsöppent a miénkbe, ám a drága kuzinnak van féltenivalója és ez emészti őt fel. *
-Biztosan kiderül, előbb vagy utóbb meg fogod tudni a teljes igazságot és hiába nem szeretnéd, szükséged lesz rá. Apád ártatlanságában családi kötelesség hinned, ezért senki nem ítélhet el Grace. *megpaskolom a kezét, de érzem, hogy ez már nem az az anyai féle vigasz, ebben már benne van jócskán az ital is. Pont ekkor kérdez rá Michaelre, én meg észbe kapva a nagy ábrándozásomból hirtelen nem tudom mit mondjak, csak felnevetek olyan horkantósan amit általában minden nő legszívesebben elfelejtene ha kibukik belőle. Hát én nem, saját magamon is röhögök.*
-Kinek ne tetszene Michael. Jóképű és olyan bánatos szemei vannak amibe csak belezúgni lehet. És persze jól csókol, bár azt hiszem az igazit még nem tapasztaltam meg. Kár, biztosan eszményi. *Ha azt hitte, hogy zavarba hozhat egy ilyen kérdéssel, hát rosszul gondolta. Bevallom, egyre inkább azon jár az eszem, hogy szívesen összegyűrném Michael alatt a lepedőt, de ez még várat magára, másrészt, nem olyan biztos, hogy ő is akarja és persze ez izgat fel a legjobban. Azt hiszem ez szándékos stratégia nála, bár mintha visszafogná magát. *
-Michael nem akar senkit sem, azt hiszem ezért olyan távolságtartó, bár egyszer kibillent a közönyből, azóta csak bámul titokban. Te viszont jól teszed ha megkeresed Eugene-t és a nevemben is jól szidd le, hogy képes volt ilyet tenni veled. *Szegény Grace, jól megkapta. Ez szokott lenni, az élet jól kibabrál azzal akinek akár egyszer is nyújtott valami kis morzsát a tenyerén, nagy árat kell fizetni a boldogságért. Miért van ez így? a legjobb romantikus történetekben is a főhősnő fejezeteken át szenved, a boldogságra meg csak két oldal jut. Francba! ez nem igazságos!-
-Egy barlangig. Valami álomról beszélt aminek nem igazán értettem a jelentőségét, vagy látomás volt nem tudom. Én nem hiszek ebben, sosem hittem. Szerintem az egész jóslástan egy nagy humbug. Meg végzet amit nem lehet elkerülni. Badarság. Merlin legalább izgalmas nyom, de a lényeg amiért végül is én útrakeltem vele az meg van. nem akartam bizonytalan ideig a négy fal között tengődni. Én arra születtem, hogy vándoroljak és kalandokat keressek. Most meg van bármi is legyen az. Erre inni kell….hoppá. Elfogyott.*Ahogy megemelem újra azt a rohadt nagy korsót, szomorúan konstatálom, hogy üres. A szomorúságból azonban egyből jó kedvbe csap át a hangulatom és vigyorogni kezdek. Ez az a pont amikor el kellene döntenem, hogy tényleg kell-e még innom vagy inkább néhány szem tökmagos pogácsát kérjek.*


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb


[You must be registered and logged in to see this image.]
Just you and me….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-03-01, 16:15


Aisling & Grace


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Pedig elég sokan játsszák, és hidd el nem olyan veszélyes, ha odafigyel az ember és persze a terelőik is, de... amúgy is szeretem. - engem tényleg leköt és segít abban, hogy ne figyeljek arra, ami zavar. Kikapcsol úgy istenesen és nem hizlal, mintha az ember helyette csokiba fojtaná a bánatát, szóval sokkal-sokkal jobb megoldás, amúgy meg még jó is vagyok benne, hiszen meséltem neki is, hogy elkaptam az első meccsemen a cikeszt. Persze a következőtől félek rendesen, hiszen mégis csak Harry Potter lesz az ellenfél, de nagyon sokat fogok rá edzeni és gyakorolni és akkor remélhetőleg nem lesz semmiféle nagyobb gond majd.
- Majd csak sikerül, gondolom ő is makacs, mint... te? - azért itt már legalább elmosolyodom. Ez kis piszkálódás belefér, tudja hogy szeretem és hogy mennyire tisztelem, felnézek rá, de lássuk be Aisling is tud nagyon nehéz eset lenni, ha épp olyanja van, és ha Michael is az akkor rendesen megnehezíthetik egymás életét. Gondolom náluk egy veszekedés igazi tányértörős, bár a legutóbbinál éppenséggel mi sem voltunk Eugene-nel kifejezetten visszafogottak.
- Igen erre gondolok, hogy az apám nem biztos, hogy tehet erről, vagy hogy tett valamit. Persze... nem tudom, de könnyebben ebben hinni, butaság? - nem tudom, nem akarom apát rossznak beállítani, pedig persze van rá esély, hogy tényleg az, hogy együtt tettek valamit és az is tény, hogy erre magamtól nem igen fogok rájönni, ahhoz kellene segítség és persze kellene Eugene, hogy elmondja miért gyűlöli annyira a családomat, hogy tönkre akarja tenni őket. Ehhez pedig mindenképpen beszélnem kell vele, meg is kell találnom, ami nehezebb, mert olyan sokat nem tudok róla ,hogy tudjam hol kellene keresnem egyáltalán.
- Neked... nagyon tetszik Michael igaz? - az nem kifejezés, ez a sóhaj olyan igazi ábrándos fajta volt, amiből érezni lehet, hogy mennyire oda van érte, csak gondolom ő is makacs és ez a Michael is nehéz eset, úgy meg nehézkesebb, de majd idővel remélhetőleg megoldják és kihoznak ebből valami jót. Legalább már nem ölik egymást, akárhogy is nézzük, de ez is nagy előrelépés. - Nem tudom, azt hiszem kibírom valahogy a szünetig, pár nap, aztán haza kell mennem karácsonyra és utána megkeresem Eugene-t... valahol. - na igen azt még nem igazán tudom, hogy hol kellene keresnem, mert tudok a hajójáról, de azt sem tudom hol lakik a családja egyáltalán. Mondott róluk ezt-azt, de azért nem mindent, szóval a jó ég tudja. Majd még az ünnepekig utána járok és hátha sikerül kiderítenem valamit.
- És nektek? Meddig jutottatok eddig a kutatással? - hiszen azért indultak el, és azért jó lenne tudi, hogy végül is lett-e valami érdemi végeredménye már a küzdelmüknek. Nagyon remélem, hogy igen és hogy még több lesz és persze mindeközben nem mennek egymás idegire, mert az egyértelmű, hogy Aisling azért nagyon is oda van Michaelért és van egy olyan érzésem, hogy még ha netán nem is mutatja ki annyira, de ez fordítva is meg van.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Hiányoztál! szivecske


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aisling O`Hara
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-02-28, 08:39


Grace & Aisling


[You must be registered and logged in to see this image.]*Ezt a kviddicset azóta sem értem, hogy Grace először beszélt róla, vagyis írt. Tudom, hogy vannak lányok is a csapatban, de merőben ellenzem. Szeretem azt a sportot és szurkoltam is annak idején a saját házamnak, de nem hiszem, hogy lányoknak való ez a durva sport. Ő tudja, megvonom a vállam, már az is eredmény, hogy ráveszi magát arra, hogy mással is foglalkozzon. Teljesen alárendelte a gondolatait Eugene-nek és a bosszú ügynek és ezen kattog azóta is. *
-Ez az a tanulás, ez jó elterelő, a kviddics meg…..azért vigyázz azokkal a gurkókkal. Tudod mi a véleményem arról a sportról. szerintem nem embernek való.
*Erre inni kell, kortyolok, most úgy is fejmosást kapok amiért leszóltam a kedvenc időtöltését és tudom, hogy ráadásul még jó is benne, a múltkor is azt írta, hogy elkapta a cikeszt. Legalább nem Eugene-n jár addig sem az agyunk. Nem mintha nem lenne fontos, de jelenleg nem tudunk semmit sem tenni, és még mindig meggyőződésem, hogy Eugene őrlődik magában amiért kiderült, hogy a bosszújának Grace is a része. Egyébként ha találkoznék vele biztosan kapna tőlem pár anyai pofont azért mert hülyeséget eszelt ki. bármi is történt a múltban annak Grace nem láthatja kárát, hiszen legjobb esetben is csak kislány volt, mint ahogy most sincs fogalma az apja tevékenységeiről, úgy akkoriban sem volt tisztában velük. Törje be az orrát Grace apjának, változtassa varanggyá Margaret nénit, Gracet meg vegye nőül és kész. Szeresse, ez a jólelkű lány nem érdemli meg, hogy tönkretegye az életét, van így is épp elég baja. *
-Michael fura. Olyan mintha ő maga sem tudná mit akar. És biztosan titkol előlem valamit, olyasmit ami rám is tartozik még ha csak közvetve is. Persze kiszedem belőle, de így akkor sem jutunk soha közös nevezőre. *Michael tényleg ilyen, néha kedves és megértő, általában lehet vele normálisan beszélgetni és már nem vitázunk vérre menően, viszont gyakran bezáródik előttem. Az a dolog a hoppanálással kezdődött, már annyit tudok, hogy valami korábban történt és van köze hozzám, és többek között ezzel kapcsolatban is végez kutatásokat, de a történet abszolút nem kerek és még félnek sem mondanám, nemhogy egésznek. Ettől eltekintve nem olyan rossz vele lenni. Érzem azt a halvány vibrálást ami kettőnk között feszül, és tudom, hogy ő is érzi. Mint a vihar előtti csend és egyszer egymásnak fogunk esni mert valami mintha tolna minket a másik felé. Azt viszont nem tudom, hogy ez pusztán az egymás iránti vonzalom vagy bűbáj terméke. Azt hiszem mindketten e miatt tartjuk a távolságot módszeresen.*
-Ezt most nem pontosan értem. Margaret néni kit rángat dróton? Apádat? Mi köze lenne ehhez Eugene-nek? Szerinted Margaret néni tehet mindenről és apád csak azt tette amit ő mondott és igazából ő ártott Eugene-nek? Azért arra kíváncsi lennék, hogy ők mikor és hol találkoztak korábban és milyen módon. Látszólag semmi közük egymáshoz, mégis van közös pont és szerintem ebben van a kulcs a megoldáshoz.
*Tudom, alig három perccel ezelőtt mondtam Grace-nek, hogy ne agyaljon ezen, most meg pont én rángatom bele. Persze engem is izgat a téma, csak én objektívebben tudom szemlélni mert nem vagyok benne. *-Pár órát.*Megvonom a vállam ami határozatlan időt jelent. Régóta szerettem volna beszélni Grace-szel, meg is mondtam Michaelnek, hogy sok időre van szükségem, nem villámlátogatás lesz és rengeteg dolgot kell megbeszélnünk. Persze nem volt tőle elragadtatva, hiszen nyilvános helyen óhajtottam megjelenni, de apa tudja már, hogy Michaellel vagyok, semmi oka arra, hogy bárkit is értem küldjön. Legfeljebb figyeltet.* -Michael remekül elvan Gracie-vel, a hangja csodákat művel a pici lánnyal. Nem fog iderohanni kétségbeesve, hogy én kellek neki. Gracie aludt mikor eljöttem, tele pocakkal, békésen szundikált Michael mellkasán.*Akkor szívesen cseréltem volna a pöttömmel. Anyám! Elképzeltem ahogy Michael csupasz mellkasán fekszem és a bőrére rajzolgatok az ujjammal miután….*
-Szóval, mi a terv ezek után?*Nagy sóhajjal és elhatározással váltottam témát. Nem volt feltűnő, egyáltalán.*


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Te is nekem kuzin szeretlek[You must be registered and logged in to see this image.]
Just you and me….

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Grace A. O'Hara
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 157

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz 2016-02-25, 15:14


Aisling & Grace


[You must be registered and logged in to see this image.]


Kár is lenne összehasonlítani, hogy kinek jobb, vagy rosszabb, egyikünknek sem könnyű. Persze az ember a saját nehézségeit látja gyakorta nagyobb nehézségnek a másikénál, még sem mondom, hogy nekem annyival rosszabb, maximum hogy az én helyzetem más és talán mivel ő nincs benne nem tudja úgy átgondolni, hogy vajon ténylegesen kinek a rosszabb. Az is lehet, hogy mindketten ugyanolyan rossz helyzetben vagyunk, az lenne a jó, ha mindkettőnk élete szép és jó lenne, de sajnos ez nem megoldott.
- Azt hiszem igazad van, vagy... egy kicsit parkolópályára teszem ezt az egészet, és... hagyom, hogy átgondolja. Nem ezt kellene tennem? Addig koncentrálok a tanulásra és a kviddicsre, úgy is lesz meccsünk az ünnepek után. - nem tudom, hogy az-e a megoldás, hogy én keresem meg őt, hiszen nem tudom, hogy vajon akkor változna-e az eddigi véleménye. Talán meg kellene várnom, hogy mire jut végül. Ha győzködöm, ha ott vagyok, ha lát, akkor talán meg tudom enyhíteni, de ha megint el kell mennie, akkor megint megváltozhat a véleménye. Úgy érzem, ha igaza is van Aislingnek, hogy most valahol szenved és őrlődik, akkor időt kell adnom neki, hogy rendezze ezt valahogyan magában és ha már ez meg van, akkor majd ő maga visszajön és elmondja nekem, hogy mire jutott. Persze iszonyatosan nehéznek tűnik ez a várakozás, de most nem igen tehetek mást. Ha keresem és rátörök valahol azzal koránt sem biztos, hogy elérem a célt, amit szeretnék.
- Ez furcsa. Akkor még mindig nem tökéletes köztetek minden igaz? De... azóta akkor jobb lesz sokkal igaz? És majd rájössz ez miért van, úgy is tudom. - a végére azért még hozzáteszek egy óvatos mosolyt is. Hát igen annyira már ismerem őt, hogy nem az a típus, aki egy könnyen feladja a dolgokat, vagy csak úgy hagyja, hogy a maguk medrében folyjanak tovább. Nem Aisling erős és határozott, kitartó, nem nagyon lehet őt csak úgy szédíteni, vagy bármivel telebeszélni a fejét. Ha Michael füllent neki, vagy nem mondja el a teljes igazat, akkor úgy is megszerzi majd szépen azokat a válaszokat, maximum idő kell neki, főleg ha már kiismerte annyira a pasast, hogy tudja hogyan lehet úgy megpuhítani, hogy attól ne zárkózzon be még jobban.
- Tudom, hogy igazad van. Olyan, mintha folyton törné valamin a fejét, ezért is nem akarom hagyni Eugene-nek, hogy csak úgy ártson az apámnak. Néha úgy érzem a nénikém őt is csak úgy dróton rángatja. - halkan sóhajtok egyet. A témát napolni kellene, ha agyalok rajta nem lesz tőle jobb én is tudom, de valahogy újra és újra ide szöknek vissza a gondolataim akármit is teszek, pedig tényleg nagyon igyekszem, hogy ne gondoljak már erre az egészre, legalábbis ne állandóan. - Mit mondtál Michaelnek, meddig maradsz? - kortyolgatom a whiskey-t, már legalább nem égeti olyan vészesen a torkomat, végül is ez is valami, viszont nem akarom én feltartani az unokatestvéremet, nem tudom, hogy mennyire ér rá, vagy nem mondott-e neki időt, hogy mikor ér vissza, meg aztán ott van a pici is, biztosan hiányzik neki, nem akarom én feltartani, bár persze remek, hogy megint beszélhetünk és nem csak levelek által.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Hiányoztál! szivecske


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a fekete rigóhoz

Vissza az elejére Go down

Fogadó a fekete rigóhoz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Fekete Tőr Testvériség
» Fekete Párduc (T'Challa)
» Erdőségek
» Varjak kódexe
» A Kazekage irodája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts-