Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Daisy & Kale - Kriptanyitogatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2016-04-08, 11:29

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other


Mindent összevetve nem gondolom, hogy Dumbledore elfelejtett volna. Sokkal esélyesebbnek tartom, hogy előre eltervezte, hogy majd egyszer magamhoz térek, ha valami módon lejár a gyógyító mágia. Végülis egy magamfajta fickó bármikor jól jön, mint támogató auror. És most kiderül, hogy majdnem nyolcvan év telt el, még a legfiatalabb rokonaim is biztosan aggastyánok, én meg fiatal vagyok, nem öregedtem semmit. Biztosan nehéz lesz az új világrendbe beleszoknom, de itt van ez a boszorkány, aki rám talált, és még Dumbledore is él, utána lehet nézni a történelemnek  is. Ellenben Daise nagyon furcsálkodva néz rám, vélhetően a stílusom teljesen más, mint ami most van. Bele fogok vajon illeni? Hümmögve dörzsölöm az államat, ezt még én sem tudom úg igazán.
- Érzéketlennek gondol? Téved! Számítanak a szeretteim kiskegyed. Felkészültem rá, hogy háborúban vesztem el őket, és így lehet, hogy teljes életet éltek. Fel fogom keresni a sírjukat ha rálelek. – Még túl közeli az emlék, amely megrendít, alaposan át kell gondolnom, beszélnem kell az igazgatóval is, hogy mi történt pontosan, addig olyan, mintha még mindig álmodnék. Az ébredés ugyan egy csinos angyal arcát mutatja, és remélem, hogy ez nem valami sötét varázslat, amelyet Grindewald és a lánya bocsájtottak rám a haldoklásom közepette. Annál már a halál is jobb lenne. Egy sötét varázsló azonban imádja kínozni az áldozatait.
- Igaz-igaz, csupán a megszokás. A riadt tekintetű hölgyek esetében máris kapom magam, és vitéz módon állok szolgálatára. Keressük fel hát Albust, ő pontosabb válaszokkal tud majd szolgálni. – Felelem vidáman, azért az is egy szint, amikor egy tanár eltéved a saját iskolájában. Elképzelhető, hogy ez a Daise kisasszony igen szeleburdi, hebrencs teremtés, aki gyakorta elgondolkozik, álmodozik, most éppen hozzám vezette a sorsa. Még szerencsém van, és nem valami marconább bentlakó jött erre, aki még kinézi belőlem, hogy valami sötét teremtény vagyok, aki kimászik a sírból. Bólintva nézelődök, és a karomat nyújtva indulunk el a folyosókon, felfelé a lépcsőkön. Ahogyan elhaladunk több diák mellett is, az öltönyökkel, és nyakkendőkkel nincsen gondom, az már az én időmben is volt, ám az újszerű ruhákon nagyot nézek, szinte felháborítóan ki vannak téve a vállak, és combok a fiatal lányoknál. Miről maradtam le? Te.. atya.. úr...isten!

//Köszike, nagyon aranyos volt, ugorhatunk^^//


   
Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

       


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasie Saint-Quentin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 38

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2016-03-11, 16:25

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kale & Dasie

Azt azért nem gondoltam volna, hogy egy kis eltévedés ilyesmit eredményez majd, hogy nem elég, hogy találok pár új folyosót netán, ahol még nem jártam eddig, de ezen felül még találok egy fickót is, aki lényegében el volt itt rejtve a kastély alatt, amiről talán csak Dumbledore tudott, vagy... ő is már rég elfelejtette? Hiszen a fickó elég régóta itt lehet, amilyen mennyiségű a por és a kosz itt, biztosan nem épp tegnap tették koporsóba... vagy minek is nevezzük ezt, gyógyító kamrába, mert hát úgy fest valami durva sérülésből sikerült felépülnie, amíg itt volt. Bár még mindig nehéz elképzelnem, hogy tényleg csak úgy itt hagyták szegényt, rémes. Legalább lehetett volna valaki, aki időnként ránéz, vagy nem tudom.
- Egy katonaember sem hiszem, hogy érzéketlen lenne a világ dolgaira, vagy a saját életére ható eseményekre. - nem gondolom, hogy csak mert katona ne érinthetné rosszul a tény, hogy valószínűleg a családja minden tagja már régen halott, maximum távoli rokonok, leszármazottak maradtak meg, akik nem tudnak róla semmit és akiket ő sem ismer, no meg akik szintén azt hiszik, hogy már meghalt. Én biztos, hogy sokkal nehezebben viselnék egy hasonló esetet, de bizonyára ő erősebb nálam, vagy netán az ébredés sokkja miatt még nem gondolt bele teljesen abba, hogy mi is történt vele.
- Megértem, hogy szokatlan ez önnek és... én is. Majd megismeri az új világot és megérti, hogy mi változott, akkor majd könnyebb lesz, de nem tudom, hogy mit tehetne az iskoláért. Azt hiszem ezt az igazgató úrral kellene megbeszélnie. - és hogy értem? Oh hát értem nem sokat tehet. Végül is csak kissé eltévedtem, de ez nem jelenti azt, hogy meg kellene mentenie vagy bármi. Inkább első körben nekem kell segítenem neki, hiszen ő az, aki nem találja most még a helyét és nem igen tudhatja, hogy mihez kezdjen. - Jöjjön, megkeressük Dumbledoret, hogy beszélhessen vele, és ő majd elmondja, hogy mit tegyünk... úgy értem, hogy mit tegyen. - javítom ki magamat egy tétova mosollyal, hiszen nekem nincs közöm hozzá végül is. Én ébresztettem fel, vagy csak jókor voltam jó helyen, nem tudom, de nem az én dolgom, hogy ezek után mi lesz vele, bár tény szívesen figyelemmel kísérném a helyzetet, hiszen még sem minden nap találkozik az ember olyan valakivel, aki mondhatni a múltból került ide, vagy maradt itt.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Secrets all around
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2016-03-07, 17:59

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other

Meglepődve bólogatok, valahogy arra jutottunk, hogy nem voltam igazán halott, bármi is volt a párbaj vége Grindewald lányával, végtére is Dumbledore olybá tűnik számított rám a jövőben is, ha ilyen varázslatot szánt nekem. És további jó hír, még mindig él, így azt hiszem sikeresnek mondhatjuk a sötét varázsló elleni hadjáratot. Mégsem sietek oly nagyon gyorsan elé, ha már igazgató, bizonyos, hogy megvan a maga baja, inkább adnék magamnak egy pár órát, hogy feltérképezzem eme mostani helyzetet, amely oly furcsa, mint a csinos fehérnép minden kiejtett szava. Egymáson furcsálkodunk, amíg igen mulatságos helyzetet teremt, ahogyan méreget, még el is mosolyodom rajta, annyira másik világból származunk. El sem tudnám képzelni Dumbledore oldalán, most meg kiderül, hogy a modernkori tanárainak egyike. Furcsa...
- Ugyan kisasszony. Egy katonaember legyen tisztában a következményekkel. Ők is meggyászoltak engem, talán még hősként is sirattak meg, holott csúful elbuktam. – Bólogatok, végülis elszakadtunk így egymással a családomtól, amelyre minden esély megvolt, így a legtöbb, amit tehetek, hogy felkeresem majd a sírjukat. Legalább nem Bulgáriában vagyunk, hanem a Roxfort alatt, nem tudom, hogy mennyire lenne kockázatos hoppanálgatni ekkora távolságokat, hiszen változhatott a mágia ennyi idő alatt, hiszen az elmondása szerint elreppent vagy egy évszázad. Albus is már jó öreg lehet csoda, hogy még bírja.
- Megkövetem önt kisasszony, nem úgy értettem. Csupán merőben furcsább, közvetlenebb. A mi időnkben nem szokás így beszélni. Ám bizton állíthatom, az akcentusa igen kiművelt, nem kell miatta szégyenkeznie. Ha valaki, hát én nem illek ide, tudom is magamról. Ám miután az idő nagykerekét nem tudom visszaforgatni, kénytelen leszek a bizonyára már elavultnak tűnő szolgálataimat az iskola szolgálatába bocsájtani. Elsőként a kegyedébe. Mit tehetek Önökért? – Foglalom össze az elhatározásomat, végülis vehetjük spontán fogadóbizottságnak is a hölgyet. Bólintok, ahogyan körülnézek, igazán gondomat viselték, de talán egy idő el is feledkeztek rólam, már csak egykori mesterem emlékezhet rám, mindenki más bizonyára halott. Hiszen már eleve a sötét varázsló kastélyának utolsó alagsori terméig is csupán hárman jutottunk. Most már nagyjából megtalálom az egyensúlyomat, várom a kérdésre a választ, biztosan érdemes lenne elhagyni e sötét, kietlen helyet, amelyben csak a halál hangulata terjeng. Ha már kaptam egy új esélyt az életre, ideje lennem élnem velem. Az azonban még kissé érdekel, hogy mi lett Grindewalddal, de csak szép sorsjában, nem akarok én mindent egyszerre, előbb derítsük fel a helyet. Jól esne első körben egy szíverősítő pálinka, ám a kétely mardosó démonként rám, egy iskolában erre nem sok esély van.   
Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

       


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasie Saint-Quentin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 38

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2016-02-08, 15:04

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kale & Dasie

- Igaz, a párnák... koporsóba nem igen kell. - maximum nyitott tetejűbe esetleg, amikor ki is kell néznie valahogy az egésznek. Még sem lehet a halottat csak úgy bedobni egy faládába ugye, ha egyszer a rokonság és mindenki még végső búcsút is vesz tőle. Ettől persze még mindig nem teljesen értem, hogy mi történhetett vele, ami miatt egy ilyen koporsóba tették, vagy gyógyító kamrába és főleg ilyen hosszú időre és miért nem szedték ki onnan, ha már netán jobban volt, mert hát idővel azért csak jobban lett nem?
- Fogalmam sincs, még én sem hallottam ilyesmiről és... sajnálom... biztosan nagyon össze lehet most zavarodva. - főleg mert még felettébb furcsán is beszél. Teringettét... talán a nagyapám volt, akitől ilyesmit hallottam legutóbb, de az se mostanában volt. A fickó tényleg itt ragadt a múltból, ez jól látszik már csak a beszédén és az öltözetén is, no meg hogy időnként kissé furcsán méreget az én beszédem miatt, ami mondjuk szimplán csak a jelen kort tükrözi. Pedig én kifejezetten válogatottan beszélek, hiszen imádom az irodalmat, a költészetet és nem vagyok híve a káromkodásnak sem. Azt azért nem mondom, hogy semmiféle hatással nincsen rám, de nem ez az a pillant, hogy nagy kerek szemekkel figyeljem. Inkább csak időnként zavarba jövök, de francia lévén azért ezt tudom kezelni és leplezni is. A franciák egyébként is nagyon ügyesen tudják zavarba hozni a nőket, még ha nem is a külsejükkel teszem azt, mint ahogyan ő teszi.
- Úgy véli póriasan beszélek? Hát... azt hiszem ezt nem veszem bóknak, de manapság mindenki így beszél. Változott a kor és változott a beszéld stílus is, másoknak pont, hogy az lenne a furcsa, ahogyan ön szólal meg. - régiesnek mondanám, de biztosan lenne, aki illetlenebb szóval méltatná a beszédét. Nekem valahogy tetszik, olyan mintha valami régi könyvbe csöppentem volna, és kimondottan szórakoztatónak is vélem azt, ahogyan kifejezi magát, bár persze még mindig rendkívül érdekes, hogy egyáltalán mi történt vele és miért. Miért nem gyógyították meg, ha tudták? Miért hagyták, hogy sok-sok évre magára maradjon és miért nem keltették el? Mert hát úgy fest senki sem jött őt üdvözölni, elfelejtették volna? Vagy én ébresztettem fel egészen véletlenül?
- Az biztos, hogy le volt zárva és nagyon el is volt rejtve. Erre nem igen jár senki, én is csak kissé elkeveredtem, még nem tanítok itt olyan régen, de tényleg beszélnünk kellene az igazgatóval, ha már lábra tud állni, akkor talán tisztábbak lennének a részletek. - elmosolyodom, hogy bátorítsam, tényleg ki kellene innen mozdulni és megnézni, hogy mi a nagy helyzet odakint, mert amíg nem kérdezzük meg Dumbledoret, addig tényleg maximum csak tippelgetni tudunk, hogy vajon miért volt itt és hogy miért olyan nagyon hosszú ideig, ezzel pedig akárhogy is, de nem jutunk előrébb.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Secrets all around
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2016-02-05, 19:19

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other
- Nem tudom, úgy tűnik ez nem is koporsó, hanem valami gyógyító kamra. A párnákból ítélve legalábbis... – Nézek vissza a vállunk felett, hiszen most alám van nyúlva, hogy ne nagyon tántorogjak. Mondjuk így se vagyok túl könnyű a magam több mint száz kilójával, hiszen magas vagyok, s testes, a fiatal nő nem biztos, hogy ehhez van hozzászokva. Miközben továbbsegít a lépésben, próbálom feleleveníteni az utolsó emlékeimet, s megosztom vele a párviadal részleteit, nem érzem ugyanis, hogy gyanakodnom kellene rá. Ha eddig úgy is tűnt, hogy halott vagyok, már fejlődés, hogy mégis elő tudtam kászálódni. Ezt egy érdeklődő mosollyal követem le.
- 1998-at... Teringettét... Hát miféle gyógyító varázslat él addig? Azóta... az egekre mondom, a rokonaim már biztosan nem élnek.. – Révedek el, mindenetre ez letaglózó. A nő is meg van lepődve, de legalább tanár, viszont azt említette, hogy lehet szólni Dumbledore-nak. Hát a mesterem ennyire komoly pályát futott volna be, hogy még mindig él? Magától értetődő, hogy tőle akarok csak igazán válaszokat kapni... Azonban nem sietős annyira a dolog, hiszen még lábra sem tudok különösebben állni, vissza kell valahogy szereznem az erőmet. A nőhöz most ugyan látványosan közel vagyok, ám ez nem jelent semmit, még fel van kavarodva annyira a gyomrom, hogy ne ez legyen a legfontosabb.
- 1927. Akkor történt meg a nagy párbaj kettőjük között. És köztünk is azzal a sötét varázslónővel, Morganával. Úgy véltem tanárnő, hogy ott a vég, így meg kell lepődnöm azon, hogy kegyeddel még találkozom. S minden olyan furcsa. Többek között a hölgy beszéde. Manapság ilyen póriasan beszélnek? Már ha meg nem sértem, hiszen nem áll szándékomban. – Kérdezem most már megállva, nem akarom, hogy örökösen tartania kelljen az ölelést, hiszen biztosan alig bír már el a vélabájjal, amely népem sajátja, s nem akarom nála túlfeszíteni a húrt. Habár ha jobban belegondolok, nem tűnik úgy, mintha pír öntené el az orcáját, tulajdonképpen meg sem rezdül azon túl, hogy végigmért, amelyet talán akkor is megtett volna, ha nem ragyogna körül semmilyen kisugárzás. Pusztán a külsőm miatt.. Magamban hümmenteni vagyok kénytelen, nagyon úgy fest, hogy a modern időkben már véla vérrel az ereimben nem is vagyok olyan különleges, vagy megtalálták az ellenszerét ennek a hatásnak. Nem is csodálom, a fél világ bomlott utánam, a nők vannak annyira büszkék, hogy ha kijózanodnak, nem hagyják magukat befolyásolni. Vélhetően feltaláltak valami bájitalt, ékszert, s a ha a nő egyben tanár is, igazán alap, hogy az elméjét védje a behatások elől. Mindenesetre tehát elengedem, az erőm még nem tért vissza, megtámasztom hát a falat.
- Ám kérdem én... Ha ez a Roxfort, hogy nem talált ide senki? Lezárták ezt a barlangot? Akkor kiskegyed mit is keresett itt? – Kérdezem érdeklődő éllel a hangomban, és a magam mögötti szarkofágra mutatok, szerencsére ez volt az egyetlen, nem sorakozik még öt, mintha valami vámpírúr kastélyáról beszélnénk.

   
Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

       


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasie Saint-Quentin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 38

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2016-01-10, 10:21

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kale & Dasie

Tényleg nem tűnik halottnak, de ezt ő is beláthatja, ellenben olyannak nagyon is, aki mintha a múlt századból ragadt volna itt és ez azért rendesen meglep. Már csak az is, hogy itt feküdt eddig és nincs is igazán ledöbbenve. Mármint én a helyében biztos, hogy sokkal jobban sokkolódnék, ha egy koporsóból kellene kimásznom, ő pedig úgy kezeli a helyzetet, mintha apró semmiség lenne csak. Azért ez... hát na engem még mindig nagyon meglep, ő meg az ánizsról beszél, ami a leginkább feltűnik neki. Fura alak.
- Tehát úgy gondolja eddig... itt gyógyulsz? Azért lehet az ánizs? - legalábbis, ha jól értelmezem a szavait, akkor bizonyára erről lehet szó, bár ettől még nem kevésbé meglepő az egész helyzet. Ettől még nem kevésbé zavar össze már csak a jelenléte is, meg a furcsa régies beszéd, amire néha a kelleténél jobban oda kell koncentrálnom, hogy tényleg értelmezni is tudjam. Az viszont biztos, hogy ismeri az igazgatót, legalábbis őt emlegeti, meg valami boszorkányt, ha jól sejtem, akiről kutatok az emlékeimben, hogy hallhattam-e róla egyáltalán bármit. Ha a fickó valakivel harcolt, akkor arról cikkeztek volna az újságok, főleg ha valamiféle híres akárki, vagy híres harcról volt szó, de nem úgy fest, mintha ez mostanában történt volna, ebben biztos vagyok.
- Tanár vagyok igen, rúnamágiát oktatok és nem mondanám, hogy én lennék a fogadóbizottság, azt sem tudtam, hogy van itt valaki, csak elkeveredtem. Az év pedig 1998, amit írunk, ez pedig a Roxfort alagsora. - figyelem a reakciót, hogy vajon mennyire lepi meg az évszám, mert egyre biztosabb vagyok abban, hogy valószínűleg meg fogja lepni és nem igen tudja, hogy mikor vagyunk, vagy inkább ő valami egészen mást hisze... remél, édes mindegy. Az öltözékem azért annyira nem vészesen ledér, nem szoktam mindenemet kitenni, de a benti időjárás fényében azért nem kell annyira túlöltözni, én pedig szeretem a könnyed virágos ruhákat is, mint ez. - Ön mit hisz, milyen évet írunk? Mire emlékszik? - mert szinte biztos, hogy ő nem a mostani időkben él, de vajon mióta lehet ebben a koporsóban? Talán valamiféle túlzottan nagy sérülést szenvedett el, amit csak úgy vészelhetett át, hogy mély álomba küldték? Hallottam már ilyesmiről, de még nem láttam rá példát. Lehetséges, hogy ez pont most szakad meg és a fickó valami múltból itt ragadt akárki. Hát... ha ez így van, akkor nem lesz könnyű dolga. Nem él már senki, akit ismert és minden nagyon megváltozott. Az a kérdés csak mióta van itt, annál nehezebb lesz az újhoz alkalmazkodnia.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Secrets all around
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2016-01-07, 14:26

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other

   
Oly idegen minden, amely körbevesz. Még mintha a levegőnek is más illata lenne. Nem tudom.. olyan más. Még szerencse, hogy a kard megnyugtatásul itt van az oldalamon, különben meztelennek érezném magamat. Ami lássuk be, egy hölgy előtt igen kényelmetlen... másnak! Hiszen Kale Hunt kapitány vagyok én, a női nem alázatos szolgája, igazi hódolójuk, habár sosem tudtam eldönteni, hogy azért tetszem nekik oly nagyon, mert a véla felmenők adta külső önti el őket nagy imádattal, vagy valóban engem látnak, s én kellek. Nem vagyok már tizenéves tacskó, eddig a Dumbledore adta szolgálat töltötte ki az életemet, nem gondolkoztam házasságon, végtére is amíg van bennem élet, miért ne találhatnék több igazit is?
- Most hogy mondja a kishölgy, határozottan nem. – Tapogatom meg magamat ébredő derüvel,  még az összecsukláson is szórakozom egy jót, főleg, mivel odakap, és felsegít. Mégis visszatér a komoly ábrázatom, végtére is egy sötét helyen vagyok, ki tudja, hogy a nő kicsoda. Ami azt illeti, igen vigyáznom kéne most már a sötét boszorkányokkal, mert még visszakerülök egy újabb szarkofágba. Még vetek egy pillantást a dobozra a vállam felett, aztán nem érdekel tovább, ám a fiatal nő is beleszaglászik a levegőbe.
- Ánizs. Gyógyitalokba szokták keverni, hogy gyorsítsa a felszívódást. – Megvonom a vállamat, ami kicsit érdekesen jön ki, lévén hogy rá támaszkodom, így kettőnk teste egyként mozog. Nem szoktam én hozzá, hogy valaki ennyire támogasson. A nő segítőkésznek tűnik, de ki tudja, hogy bízhatok-e benne? A gyengébbik nem lelke oly összetett, az ármány nem áll távol tőlük. Óvatosnak kell lennem, ami izgalmas kihívás elé állít, tekintve hogy most alig bírnak el a lábaim. Még csak abban sem bízhatok, hogy ha meg akart volna ölni, már megtette volna. Ki tudja, talán csak valami ördögi játékba burkol éppen bele.
- Túlélni... Az utolsó emlékem... éppen olyan... amit túl kéne élnem. Morgana Grindewald nem lebecsülendő ellenfél. Vajon ki talált rám, hogy ilyen furcsa kamrát alkotott nekem? Talán maga Albus? – Kérdezem felvont szemöldökkel. Nagy varázslónak tartom az átváltoztatástanárt, de hogy még rám is legyen gondja, az igazán figyelmes elgondolás. A saját szempontomból úgy véltem volna, hogy mindent be kell vetni a sötétség elpusztításáért, és itt nem számít az enyéni érdek, mindenki vállalta a halált. Összenézve találkozik a pillantásunk, és végre sikerül kiegyenesednek, noha nem engedem el.
- Akkor nem szabad fogadóbiztottságnak tekintetenem kegyedet? Szintén tanár? Dumbledore.. mint igazgató? Mikor vagyunk úrhölgy? És hol? – Mormolom ki a fogaim között, kezd ez a sok információ igen nyomasztó lenni, de legalább az kiderült, hogy látszólag nem ellenséges. Bár.. ha az volna, vélhetően nem leplezné le magát túlontúl gyorsan. Sikerül már ingás nélkül is megállnom a lábamon, így elrakom a kardot, hogy ne nyársaljam fel egyikünket. Kissé ledérnek érzem az öltözékét, a vállai így szabadon engedve. Valljuk be, zavarbaejtő lehetne, micsoda divat! Ejnye!


   
Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

       


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasie Saint-Quentin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 38

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-28, 20:47

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kale & Dasie

Szó se róla felettébb fura figura. Már csak önmagában is az a tény, hogy egy koporsóban találok rá bezárva és még azon túl is bezárva egy kriptába, ha jól sejtem, miközben életben van és a külseje, a beszéde... nem mondható hétköznapinak. Persze tény bennem is akadnak meglepő jellemvonások, legalábbis sokak szerint, amivel én nem feltétlenül értettem eddig sem egyet, de ő még nálam is különösebb alaknak tűnik így első ránézésre, még akkor is, ha nem nézem a tényt, hogy eddig be volt zárva, mint aki halott.
- Nem ismerem, de az biztos, hogy most nem tűnik kifejezetten halottnak. - hát szó se róla nem gondolnám annak, hiszen életben van még ha nincs is jó állapotban, hiszen végül sikerül még el is zuhannia a padlón. A lábai láthatóan nem tartják meg, valószínűleg a miatt, mert ki tudja, hogy mi óta feküdt itt ebben a kriptában. Én pedig nem is kérdés, hogy segítek neki. A kard riasztó volt ugyan, de ha ennyire nincs jó állapotban, akkor nem fogom egyből veszélyesnek titulálni, főleg hogy láthatóan tényleg pocsékul fest. Ha pedig arra emlékszik, hogy meghalt, vagy meghalhatott, akkor bizonyos, hogy nem jó dolgok történtek vele, csak épp nem tudni, hogy akkor miért van ide bezárva.
- Milyen ízt? - még akaratlanul is kicsit közelebb hajolok, pedig ettől nem fogom érezni az ízt, amit ő, főleg hogy állítása szerint azóta már el is illant. Különös ez az egész, még most is úgy félem, hogy talán meg kellene keresni Dumbledore-t, hiszen ő mindent tud az iskoláról, vélhetően azt is, hogy miért van a föld alatt bezárva egy különös illető.
Követem őt, immár pálda nélkül, hogy megnézzem a helyet, ahol eddig feküdt. Igen a párnák tényleg meglepőek, furcsállkodva pillantok rá oldalra, hiszen ezt én sem igazán értem. - Határozottan élőnek és a párnák... Mi van akkor ha azért került ide, hogy túléljen valamit, amit nem élhetett volna túl másképp? - meglepő ez az egész helyzet még mindig. Értek a rúnamágiához, ezért efféle jeleket próbálok keresni, hátha lelek valami magyarázatot a kripta falán, vagy a koporsó oldalán, a belsejében. A kérdése is alig jut el hozzám, túlságosan belemerülök a vizsgálódásba, csak akkor kapom fel a fejemet, amikor pillanatok múlva leesik, hogy minden bizonnyal hozzám szólhatott, hiszen más nem igen van itt rajtunk kívül.
- Hogy én? Felmentősereg? Dehogy! Dasie Daint-Quentin vagyok, Roxfortos tanár, rúnamágiát oktatok az itteni diákoknak és egészen véletlenül keveredtem ide. Azt hiszem meg kellene kérdeznünk az igazgatót, Dumbledoret, őt ismeri nem de? - az előbb, mintha őt emlegette volna, tehát minden bizonnyal az igazgató tud válaszokat adni erre az egészre. Arra még mindig nem gondolok, hogy a férfi már hosszú ideje itt van és nem is csak hosszú, hanem évtizedek óta. Azért ilyesmit elképzelni is nehéz, nem hogy felfogni ép ésszel.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Secrets all around
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-25, 13:51

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other

   
Először a barlangot veszem szemügyre, nem úgy néz ki, mintha még mindig Bulgáriában lennék, a kiépítés sokkal Roxfortosabb. Talán hazajöttem volna valahogy? A nőre vetül kék tekintetem, olyan furcsán beszél, és a ruházata is oly merész, más, mint amit megszoktam, így tisztelettudóan elfordítom a tekintetemet, holott más esetben kihívó kacsintással üdvözölném, a helyzet ezúttal nagyon különös ahhoz, hogy a megszokott stílusomat kövessem, és ki tudja, talán Grindewald újabb csapdája ez, amivel meg kell küzdenem. Meglehet a lánya vett fel újabb alakot, hogy tovább folytassuk a csatát.
- Bezárva? Megkövetem önt Milady, nem tudom. Olybá tűnik, meghaltam. Véres kézitusáról dereng az utolsó emlékem, Morgan Grindewalddal, akit kegyed bizonyára nem ismer. Sötét boszorkány volt, amíg meg nem állítottam. – A pálca láttán tartom a távolságot, a kardom ellenben, amit kivontam, inkább védelmi pozicióba hoz, mint támadóba, holott igen heves természetes vagyok, rám mondják azt, hogy előbb üt, aztán kérdez. A nő bizalmat sugároz, kiengedett, teljesen mégsem hihetek a jószándékában, előbb utána kell mennem az indokainak, hogy fény derüljön rá, miért is vagyunk itt.
- Ahogy én se.. – Próbálom magam alá húzni a lábaimat, amik a zsibbadást folytán valahogy összecsuklottak, és vért kell maszíroznom beléjük, hogy fel tudjak állni. És lám, van még udvariasság a világban, a szép hölgy közelebb pattan, és felsegít. Még mindig reszketeg módon állok, így akaratlanul is rá kell támaszkodnom. – Koporsó? Valóban az volna? Vélhetően miután az öröklétbe taszítottuk egymást az ellenfelemmel, annak rendje és módja szerint megkaptam a végtisztességet. Habár... a nyelvemen mintha éreznék valami... Különös ízt.. – A kékes gőz mintha valami gyógyító varázslat párája lenne, így a kardomat elteszem, feltételezvén, hogy a segítőm nem fog hátbalőni, s megvizsgálom a szarkofágot, ahonnan már elillant a gőz. – Különös... párnák. Egy halottnak nem kell kényelem, nemde? Kiskegyed hogy vélekedik erről? Élőnek tűnök? - Tapogatom a félig fából, félig márványból emelt síremléket, amelyen még név sincsen. Körbevizsgálódok még csak nézés szintjén a barlangban, ám a szemem még mindig nem szokott hozzá a fényhez, így hunyorgok rendesen, nem tudom kivenni, hogy pár lépésnyire mit láthatok.
- S ön kicsoda Ms? A felmentő sereg? – Kérdezem a helyzet ellenére szokásos derűlátásommal. Végtére is a mélbabúval nem megyünk semmire.   
Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

       


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]


A hozzászólást Kale Hunt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-01-07, 12:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasie Saint-Quentin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 38

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-21, 20:17

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kale & Dasie

Talán nagyon-nagyon rossz ötlet az, hogy kiengedem, lehet hogy a lehető legrosszabb döntés, de mégis mit tehetnék? Csak nem hagyhatom bent, akkor meg a végén még megfullad nekem bezárva és úgy érkeznék vissza ide valakivel, hogy vége... vagy a rosszabb esetben vissza se érnék, mert nem találnám meg újra a helyet. Na akkor mi lenne? Nem akarom megkockáztatni ezt a lehetőséget, nem lenne valami kellemes, ha az én lelkemen száradna a halála ne adj isten. A válasza is jogos, bár felettébb kacifántosan fogalmaz, de végül mégis megteszem, kinyitom a koporsót, amibe valami érthetetlen okból be van zárva. Tényleg nem tudom, hogy mi lehet az oka, hiszen ha valami módon veszélyes lenne, akkor bizonyára jobban elzárták volna, vagy lenne itt valami jelzés, hogy nem szabad felébreszteni és kiengedni sem, bár... kétlem, hogy én voltam az, aki felébresztette, ez már valamikor az érkezésem előtt megtörténhetett.
A fickót lassan meg is látom, de a pálcát nem engedem le. Eszem ágában sincs, hiszen még mindig nem tudom, hogy veszélyes-e rám egyáltalán. Pár pillanatra még valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag el is mélázok a látványtól, amit szinte észre sem veszek. Gondolatban meg kell ráznom a fejemet, hogy visszatérjek a jelenbe. A hosszú haj, az öltözet... na jó, azt hiszem ez sem mondható megszokottnak és átlagosnak.
- Értem Mr. Hunt. Egyelőre nem tudom. Ha az igazgató tanítványa, akkor miért volt ide bezárva? Nem tűnik veszélyesnek, de mint tudjuk a húsevő növények is szépnek tűnnek elsőre. - nem vagyok azért fenyegető, inkább óvatosan méregetem még mindig a pálcát szegezve rá. Akkor pedig csak még inkább megrezzenek, amikor előrántja a kardját és rám szegezi. Jogos, ha úgy vesszük, hiszen nálam is ott a pálca, ám jelenleg ő az, aki betolakodó egy olyan helyen, amit én ismerek és ahová ő nem feltétlenül tartozik.
- Még mindig nem tudom, hogy került ide és miért... - kezdek bele, de sokáig nem jutok, hiszen elkezd előmászni és akkorát esik, mint annak a rendje. Mint aki eddig mondjuk kómában volt minimum és most próbálja összeszedni magát, de a lábai még nem tartják meg rendesen. Csak pár pillanatig hezitálok, de végül elteszem a pálcámat vissza a helyére, hogy odalibbenjek mellé és a karja alá nyúlva megpróbáljak segíteni neki felállni. - Mióta lehet már ott bent vajon? Nem emlékszik rá, hogy került a koporsóba? - tényleg nagyon furcsa szerzet, és még mindig nem értem miért van kardja. Manapság ez nem szokás, egy-egy szellemnek még akad, de nem igazán használ ilyesmit már senki sem, vagy legalábbis rendkívül ritka, ő pedig úgy emelte rám, mintha a pálca ellen akart volna a karddal védekezni... hát nem furcsa?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Secrets all around
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-19, 20:31

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other

   
Kezd igen nyomasztó lenni a helyzet, hogy így be vagyok zárva, szívesebben szívnám már tüdömbe a friss éltető levegőt, noha a kinti fehérnép különös kérdései nekem is szöget ütnek a fejembe. Mi a helyzet, ha Grindewald lánya valóban a halálba súlytott, és most valami túlvilági rém vagyok. Elképzelhető, hogy csupán azt hiszem, hogy élek, hogy el tudjak vegyülni a többi között, s így ténylegesen veszélyes vagyok. Ezek alapján nem hogy ki kéne engednie, egyenesen rám gyújthatná a szarkofágot, akkor sem neheztelhetnék rá.
- Igaz, hát hogyne. Bátorkodom megkérdezni, honnan tudjam, hogy veszélyes volnék? – Kérdezek vissza, a nő gyorsabb a gondolataimnál, máris nyitja, így ketten kell szembenéznünk azzal, hogy mi történik, ha előkerülök. Remélem nem az, ami szokott, hogy megroggyan a térde, mint a legtöbb hölgynek. Most válaszokat akarok, hogy miért is kerültem ide. Ha meghaltam, akkor miért éltem túl mégis?
- Kale James Jonathan Lance Hunt. Albus Dumbledore egyik tanítványa. Nos? Kegyed veszélyesnek lát? – Kérdezem, ismét végigtapogatva magamat, nem érzem azt, hogy kiállnának a bordáim, mint egy internusnak. Szőkés hajam sörényként keretezi az arcomat, valóságosnak tűnök. A nő pálcája ellenben jogosan emelkedik felém, ami ellen ösztönösen kapom elő a kardomat, ami velem temettek. Az éle elkezd világítani, jelezve, hogy nekem az a mágikus fókuszom.
- Megkérhetem szép hölgy, hogy amennyiben visszahátrálna a döntése elől, másfele tartsa a bökőjét?  - A végén még fel találom szúrni a szablyámra. A kérdésre elgondolkozom, nem tudom, így az arcomon is tanácstalanság tükröződik, de kikászálódom lassan a szarkofágból, ám alaposan imbolygok, a lábaim még nem bírnak el, ezért sikerül egy hatalmasat esni. Szerencsére nem a kardomba, amely most csörömpölve esik ki a kezemből pár lépésnyire tőlünk.

   
Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

       


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasie Saint-Quentin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 38

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-19, 16:23

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kale & Dasie

Hát szó se róla nem mindennapi dolog, hogy az ember így elkeveredik, aztán bejut egy ilyen helyre és a tetejében talál egy lényegében koporsót, amiből még kopogtatnak is. Ha ijedősebb lennék, akkor már vettem volna egy hátraarcot reflexből és már itt se lennék, csak mert nem akarom, hogy valaki hirtelen kiugorjon nekem a koporsóból és... nem is tudom. Valami régi fekete-fehér Dracula film ugrott be elsőre, de csak nem rejtegetnek efféle lényeket az alagsorban, hogy ne adj isten erre tévedő diákokat találjon meg felfalni a rém. Persze hallottam én már egy s mást az iskolában történtekről, de csak nem erről van szó. Azért persze óvatos vagyok, és meg is rezzenek, amikor meghallom a hangot, főleg hogy felettébb furcsa régies megfogalmazásban beszél.
- Ha veszélyes, akkor nem lenne okos kiengednem, talán rám is az. - hát jó... mi a fenéért van ide bezárva és akármennyire is megnyerő és nem veszélyes a hangja, attól még ő maga lehet az. Mégis előveszem a pálcámat és hátrébb lépek párat, csak aztán intek a valami felé, hogy az esetleges lezárását feloldjam, akármivel is van ez végrehajtva. Több igét is kipróbálok, ha kell, és az biztos, hogy ha valaki is kikászálódik onnan, akkor a pálcám továbbra is rá irányul majd. - Ki maga és miért van itt? Miért zárták be oda? - a pálcámat még mindig rá szegezem, ha kell akkor védekezésre, vagy támadásra készen. Nem tudom kicsoda és nem bízom benne csak úgy meg, főleg hogy bezárták, biztosan jó okkal... főleg ha még nem engedte ki innen valaki. Dumbledore csak tud róla, ő mindenről tud... neki kellene szólnom, csak hát most már nem hagyhatom itt.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Secrets all around
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-19, 15:59

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other

   
Kissé kezdi kaparni a torkomat a száraz, dohos levegő, előbb megköszörülöm, s mivel nem sok változás, így köhögök is párat, jelezve a külvilág felé, hogy még élek. Az izmai el vannak zsibbadva, nem is tudom hirtelen, hogy mi történt, mióta vagyok itt. Már csak azért sem értem, hogy miért temettek el élve, hiszen nincsen rajtam seb. Amint a szemem megszokja a félhomályt, mintha valami kékes gőz terjengene a dobozban. Beleszagolok, nincsen semmiféle illata, amit kiéreznék belőle, ám illékony, hamarosan csak párapamacsok maradnak belőle, s az is eloszlik pár percen belül. Furcsa. Érdekes módon fény hatol át apró lyukakon, már csak ebből sem gondolom, hogy igazi koporsó lenne, hiszen aki már halott, annak nem kellenek lélegzőnyílások. Hol vagyok, és mi történt? Erőltetem az elmémet, egy harsály sikoly hatol át az emlékek függönyén át, és bevillan, ahogyan feltűzöm a kardomra a sötét boszorkányt, aki fülszaggató hangon taszít a nemlétbe, még a dobhártyám is beleszakadt, s a belső szerveim szinte egymás után kezdtek leállni. Csúfos, végső varázs volt az, most ellenben sértetlennek tűnök. Fiatal női hang válaszol a kopotatásomra, s különös hanghordozásban szól.
- Hát hogyne hölgyem. Nem volnék itt, ha nem vagyok veszélyes. Mindazonáltal fogas kérdés: hogy kire. Tudnánk folytatni eme társalgást szemtől szemben? – Kérdezek vissza, remélem, hogy a következő válaszát már jobban megértem, olyan, mintha egy másik tájegységből származna, kapkodós a beszéde, amivel lépést kell tartanom.

   
Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

       


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dasie Saint-Quentin
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 38

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-19, 09:56

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kale & Dasie

Fogalmam sincsen, hogyan csináltam, de erre még biztos, hogy nem jártam. Elég jól ismerem már a Roxfortot, legalábbis eddig azt hittem, de lehetséges, hogy tévedek, hiszen nem ide jártam diákként és az megzavarhatott. Igen... könnyen lehet, hogy erről van szó, ezért keveredtem el. Annyi biztos, hogy láttam valakit az alagsor felé indulni, egy diákot, de hogy ő most merre van, azt nem tudom. Sikerült átesni egy ajtón... forgó ajtón, furcsa forgó ajtón és most itt vagyok valahol a dohos levegőn, szokatlan helyen, ami talán még a térképen sincs rajta, ha van egyáltalán a Roxfortnak valami alaprajza. Próbálom felmérni a terepet, a pálcám végén halvány lumos pislákol, hogy lássak valamit egyáltalán. Kopottak, porosak és szürkék a falak, itt-ott pókháló himbálózik békésen még mindig attól a kis széllökéstől felkavarva, amit az ajtó nyitása okozott. Igen az ajtó, ami úgy fest, mint a fal, még most is. Kicsit megköszörülöm a torkomat, de a kíváncsiság győz, beljebb lépdelek, megnézni, hol is vagyok. Szólhatnék valakinek, de az talán túlontúl egyszerű lenne és ki tudja visszatalálok-e ide, vagy megjelölhető-e az ajtó. Nincs sok minden, csak egy emelvény középen és rajta valami koporsóféle... Nem jó jel és nem is túl megnyerő, főleg amikor meghallom a rúgást. Majdnem kiesik a pálca a kezemből, pattog párat az ujjaimon mire sikerül újra a kezembe venni. Visszavarázsolom a lumost, majd nagyot nyelve lépdelek közelebb, ekkor jön a halk kopogtatás.
- Na jó... van ott bent... valaki? Veszélyes? - oh na persze, ha veszélyes és be van zárva és ártani akarna nekem, akkor majd biztosan bevallja és elmondja az igazat... nem értem, hogy lehetek ennyire naiv igaz? Közelebb lépdelek és megkocogtatom kívülről a dobozt, kicsit körbenézek a fénynél, hogy van-e rajta zár, vagy hasonló. Na nem, csak úgy nem nyitom ki, a jó ég tudja miért van itt és miért van bezárva... nem kapkodunk, még baj lenne.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Secrets all around


A hozzászólást Dasie Saint-Quentin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-12-19, 16:22-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-19, 09:53

[You must be registered and logged in to see this image.]
Daisy & Kale
people change and forget to tell each other


Ébredés. Szívdobbanás. Sötét. Kinyitom a szemeimet, amit még erőltetnem kell. Fémes íz hatol az izlelőbimbóimig, s tompa fájdalom a tudatomig. Pulzáló, ütemes csattogásra leszek figyelmes, mire felfogom, hogy vízcseppek hullanak a hideg kőpadlóra az eltemetett barlang homályában. S oly új még az érzet, hogy fájdalommal jár. Nehéz lenne felülnöm, így nem teszem, csupán moccanok. Valaki jár errefelé. Kitapogatom, hogy hol is lehetek, bármeddig nyúlnak el a karjaim, szabályos fa, vagy fémtestben lehetek. Koporsó? Azért addig csak nem süllyedtem, hogy vámpír legyek, bármennyire is sötét szülött volt Grindewald. Az utolsó villanás oly ködös, vesztes voltam a csatában, noha magammal rántottam a lányt, vagy tán ő engemet? A végzetes csapást szinte egyszerre mértük, s belehaltak. Akkor miért mozgok? Oly különös a sors, hogy most mégis életben talál. S mit is tehetnék? Megnedvesítem az ajkamat, beszélni viszont nem sikerül. A talpammal dobbantok egyet fektemben, s mozdulatom visszhangot ver, valami nagyobb térben lehetek. Kintről mozgást hallok. Finoman kopogtatni kezdem a szarkofág oldalát, na nem úgy, mintha valami szörnyeteg akarna kitörni. A végén még rámgyújtják az egész kócerájt. Csak szépen szolidan. S közben keresem a pálcámat. Ezzel is kirobbanthatnám magam, ha rosszul alakulnak a dolgok. Megtapogatom magamat, nincsenek sérülések. Semmi... ez meg hogy hogyan lehet?


Just for you | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kale Hunt
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 103
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás 2015-12-19, 09:52

***


[You must be registered and logged in to see this image.]
A múltban ragadva.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Kale - Kriptanyitogatás

Vissza az elejére Go down

Daisy & Kale - Kriptanyitogatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-