Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Hermes & Gavin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Gavin Nott
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Hermes & Gavin 2016-01-07, 12:25

[You must be registered and logged in to see this image.]
erkling lesen...


Gavin & Hermes


[You must be registered and logged in to see this image.]

- Igen, és értem is - bólintok a szavaira. Valószínűleg megvan rá a saját oka, még ha én nem is tudom, vagy akarom azt megérteni. Bár, a jelenlegi ambícióimat eltekintve, valószínűleg soha nem is fogom. Na, nem mintha szükséges dolog lenne. A helyeselésre csak ismét rápillantok, de többre nem méltatom a választ. Felesleges tovább húzni, nem bájcsevegni jöttem, és már csak ezért is szimpatizálok Hermessel, mert nem is érez erre kelletést, mint a legtöbb oktató.
- A németországi Fekete-erdőben honos, manószerű bestia. Nagyjából 90 cm magas, nagyobb, mint a gnóm, hegyes arcáról könnyen felismerhető. Visító hangon nevet, egyik legjellemzőbb tulajdonsága. A hangja hipnotikus erejű,, ezzel csalogatja magához a gyerekeket, akiket aztán később felfal. A német Mágiaügyi Minisztériumnak szigorú óvintézkedéseket kell tennie, hogy minél alacsonyabbra csökkenthesse az erkling támadásokat. - Nem hadartam, de érezhetően lelkesebben beszéltem, mint az eddigi szóváltásaink alatt, miközben kifelé haladtunk az irodából. Mivel nagyon is érdekelnek ezek a lények, mindennek utána néztem, ami a szűkös időmbe belefért még indulás előtt. Az előző kérdésére is könnyedén, gondolkodás nélkül feleltem, ő pedig csak tömören felelt rá, ismét csak nem éreztem kelletést, hogy bármit is hozzátegyek. A kérdésére elgondolkozom. Igazából nincs semmi más, ami komolyabban megmozgatna. Had fogalmazzak pontosabban, az erklingek az egyetlenek, amik igen kiemelkedően érdekelnek, a többi már csak spontán határozottan érdekel.
- Lepj meg, igazából nem néztem utána másnak olyan tüzetesen, mint az erklingeknek, szóval bármelyik jó lesz, amit úgy gondolsz, hogy belefér a mai napba. - Nem tudom, hogy mennyire fogja értékelni, hogy ilyen semlegesen állok a dologhoz, de nem is érdekel. A lényeg, hogy mutasson nekem valami olyat, aminek a megismeréséből később hasznot húzhatok, akár a következő tanulmányi úton.
A zsebembe nyúlva felfedezem a pergament, amit a professzor küldött a Minisztériumnak, és Hermes reakcióját elnézve, nem lepődnék meg, ha egyszer be is hívatnák, hogy álljon már le a meglepetésszerű tervezésekkel, mégis, Hermes átveszi a papírt. Tényleg nem tudom megérteni, hogy miért is olyan élvezetes főosztályvezetőnek lenni...
- Oké, átadom a professzornak. - Szűkszavúan felelek, egy bólintás kíséretében, és tovább követem őt a folyosón, majd minél gyorsabban csatlakozok mellé a liftben. Sejtem, hogy hopponálni fogunk, bár, be kell, hogy valljam, nem rajongok érte igazán, de ha ez az ára, hogy láthassak egy erklinget...
A kérdésére abbahagyom a lift rácsának vizslatását és majdhogynem rákapom a tekintetemet. A szemeim kissé kikerekednek, ez abszolúte a meglepettség és a lelkesedés számlájára írható. Nem mintha nagyon vágyakoztam volna rá, hogy valaha lássak egy Occamyt, de ha komolyan van itt egy...
- Persze, hogy akarom. Hogy került ide? Becsempészték? - Kíváncsian érdeklődöm a határozott kijelentésem után. Ritka, hogy ennyi színt viszek a hangomba, úgy tűnik, ezt már csak a bestiák tudják kiváltani belőlem.élnézést, hogy ennyire elcsúsztam... ◊ zene
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


One half of the world cannot understand the plesures of the other

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Hermes & Gavin 2015-12-11, 22:21

Hey kid
 


Gavin & Hermes


- Gondolom ismered a mondást arról, hogy kinek a pap, kinek a papné… – tárom szét a karjaimat. Nem kell senkinek sem magyarázkodnom azt illetően, hogy mit és hogyan és főként miért csinálok. Az pedig az én dolgom, hogy ebben a pozíciómban sokkal több minden van a kezemben, mintha csak egyszerű bestiamesterként tevékenykednék, noha belátom annak is megvolt a maga élvezete, amikor fiatal(abb) koromban kizárólag csak akként dolgoztam.
- Meg. – hagyom ennyiben a dolgot. Nos, sosem voltam se túl bőbeszédű, sem pedig kenyérre kenhető. Ez pedig talán nem újdonság Gavinnek. Nem is azért van itt, hogy a lehető legbűbájosabb énemet lássa – olyanom nincs is – hanem, hogy tanuljon.
- Nem látom akadályát, hogy ne láthass egyet testközelből. Mit tudsz róluk? – tudni akarom, hogy a nevén kívül mi az, amit még hallott vagy olvasott velük kapcsolatban. Közben pedig az irodát magam mögött hagyom, hogy egy a minisztérium egy másik pontjára menjünk át, főleg, ha látni is akarja a megnevezett bestiát.
- Oké. – bólintok egyet röviden.
- És az erklingen kívül mit akarsz még látni ma? – belefér még másik bestia is a mai napba, ráadásul még az időmet is szívesen áldozom arra, hogy ezen lények közelében legyek az íróasztalom helyett.
A felém nyújtott papírra pillantok és kérdőn vonódik feljebb kissé az egyik szemöldököm, ahogy átveszem azt tőle.
- Rendben, ezt elintézem. – a zsebembe süllyesztem a pergament darabot. Ha visszaértünk, kiadom a titkárnőmnek, hogy szervezzen le egy bestiamestert a németeknél, most azonban van ennél érdekesebb dolgunk is.
Beszállok az egyik liftbe és megvárom, amíg Gavin is így cselekszik. Hoppanálni fogunk, elvégre egyik iroda sem rejt bestiákat, megvannak erre a megfelelő helyek az épületen kívül.
- Került hozzánk egy Occamy, holnap kerül visszaszállításra Indiába. Akarod látni? – fordulok a srác felé. Illegálisan hozták be az országba, így azontúl, hogy megakadályoztam a likvidálását, mert megtámadta a csempészét, még azt is el kellett intézzem, hogy visszakerüljön oda, ahová való. De ez még nem jelenti azt, hogy ne vethetne rá Gavin egy alaposabb pillantást, főleg, mert Occamyval ritkán van dolgunk. Persze nem kötelező, csak ha van hozzá kedve.


megjegyzés ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Gavin Nott
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Hermes & Gavin 2015-12-06, 00:09Gavin & Hermes
a szabadság kesernyés íze...
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


A behívásra bólintok, és beljebb lépek az irodába. Nem tekintek különösebben körbe, már jártam itt párszor. Valószínűleg sokat nem változott azóta. Ugyanolyan irritáló érzés itt lenni, mint másutt a Minisztériumon belül, számomra ez egy ugyanolyan iroda, mint a többi. Nem sokára viszont Hermes is felszabadul az irat halom mögül, elküldve egy boszorkányt velük. A nő után fordulok, nem mintha érdekelne, csak azt furcsállom, hogy hogyan képes ilyen szolgasorsra. Az ő baja. Ismét Hermes felé fordulok, a megjegyzése majdhogynem megmosolyogtat. Talán kissé meg is mozdulnak felfelé a szám szélei.
- Nekem ez már elég büntetés lenne. Elvégre, a Bestiamester azért Bestiamester, mert bestiákat idomít… - A végére már egy kis mosoly azért felkúszik az arcomra, jelezvén, hogy ez nem kekeckedés, sokkal inkább csak egy tényszerű megállapítás, amit már megszokhatott tőlem. - Biztos ennek is megvan a maga előnye. - Még ha én nem is látom, hogy mi… A gondolataimmal kiegészítem a szavaimat. Hangoztatni nincs kedvem, biztos vagyok benne, hogy tényleg megvan a maga előnye a dolognak, csak részemről hiányzik a motiváció, hogy hatalomra törjek, akár egy főosztályvezetői pozícióra csak.
Én, amint elvégzem a Roxfortot, újra, azonnal útnak indulok. Adok magamnak egy kis időt, hogy felfedezzem a világot, hogy ne csak a tankönyvek lapjairól lássak szörnyeket, és útközben tovább képzem magam egy igazi Bestiamesterré. Nem vágyódom irodákba, sokkal inkább akarok a helyszínen lenni, akár gondozóként, de akár a világot járva, illegális bestia tartás után kutatva. Bármit, csak ne kelljen egy helyben ülnöm.
A kérdésén el sem gondolkozom. Már elképzeltem, hogy mivel szeretnék legközelebb foglalkozni, és talán Hermes sem fogja ellenezni. Addig legalább is biztosan nem, amíg felügyelheti a munkámat.
- Az Erklingek érdekelnének. Főleg. De abból a kategóriából, amibe be vannak sorolva végül is mindegyik. - Még a hangomon is hallatszik, hogy fellelkesülök, pedig az általában mindig semleges marad. A rideg ábrázatom is kissé bizalmasabbá válik, a megszokott szemöldökráncolásom is abbamarad. Ha tényleg Erklingeket fogunk megfigyelni, akkor már megérte ez az egész heti zsörtölődés is.
- XXXX osztályú lényeket vesszük most - felelem röviden, és követem őt. Ahogy a zsebembe teszem a kezem, érzem, ahogy a papír súrolja a csuklómat. - Jut eszembe… - Mellé lépek, és kiveszem a zsebemből a félbehajtott papírt. - A tanár küldi ezt a kérvényt egy újabb tanulmányi kirándulásra - átnyújtom neki, majd, ha elvette, visszasüllyesztem a jobb kezemet a zsebembe. A papírlapon az áll, mint az egy hónappal ezelőtti papíron. Kérvényezik a Minisztériumon keresztül a helyi, bestiák miatt elzárt területre való belépést, valamint egy ottani, képzett Bestiamester segítségét a tanulmányi út alatt. Cél: Németország. Nem hiába akarok ma Erklingeket nézni.[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


One half of the world cannot understand the plesures of the other

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Hermes & Gavin 2015-12-05, 22:50

Hey kid
 


Gavin & Hermes


Az ismerős hang gazdájára pillantok fel egy kupac irat mögül, amikor csendül a köszönése.
- Gavin, üdv! Gyere csak be. – intek neki és arrébb pakolok egy adagot a pergamen halomból, majd utasítom az egyik boszorkányt, aki azért van, hogy a segítségemre legyen, hogy kinek és hová is továbbítsa ezeket. Ezután a kölyök felé fordulok és fogadom a kéznyújtását.
- Főosztályvezetőként? Nincs okom panaszra, hacsak az nem, hogy kevesebbet látok bestiát, mint pergament. – elengedem őt és széttárt karokkal mutatok az imént említett iratokra.
- Nincs olyan, amire ne volna rálátásom, beleszólásom ezen az osztályon, a hatásköröm pedig igencsak széleskörű. Nagyjából így. – adom meg végül a választ a kérdésére. Az információ hatalom, arról nem is beszélve, hogy mennyi lehetőségem adott nemcsak begyűjteni az információkat, de kreálni is és változtatni is dolgokon. És ezzel együtt a lehető legjobb helyen ücsörgök, akármennyire is tűnik unalmasnak a minisztérium ilyen vagy olyan okból kifolyólag.
Tudom, hogy Gavin apja nem élte túl a tisztogatást, nem ő volt az egyetlen. Azt ő azonban nem tudja, hogy évekkel ezelőtt felhagytam a Nagyúr eszméinek követésével és erre több, mint jó okom volt. Ez azonban nem tartozik senkire és nem is úgy csináltam, hogy nagydobra vertem volna. A színpadiasságot és a reflektorfényt meghagyom másnak, engem rohadtul nem izgat.
- Van különleges kívánságod a következő bestiát illetően, vagy rám hagyod a választást? – sejtem, hogy nem traccspartira jött akkor páros lábbal hajítanám ki, cseverészni járjon máshová, hanem a bestiamesterré válása okán van itt, ha már elvállaltam a mentorálását a tanulmányai alatt.
Az meg tudva levő – az eddigiek alapján legalábbis –, hogy nem feltétlen követem az előírtakat és előszeretettel mutatok inkább és érdekes – ergo veszélyes – lényeket, semmint unalmas – vagyis tankönyvszerinti és rendszerint az általam választottaknál valamivel ártalmatlanabb bestiákat.
- Mit is kellene most tanulmányoznod? – megkerülöm az asztalomat és elindulok kifelé az irodámból, remélhetőleg a társaságában. Nem szokásom fejben tartani, hogy neki mit kell tudnia, azaz ő dolga, én meg nem vagyok a pesztrája. Azért már sokkal inkább felelek, hogy amíg gyakorlaton van, a lehetőségekhez mérten egyben maradjon és ne falja fel semmi. Meg ne égesse szénné, ne marja szét, ne pusztítsa el és a többi ehhez hasonló nyalánkság…


megjegyzés ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Gavin Nott
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Hermes & Gavin 2015-12-05, 17:47Gavin & Hermes
a szabadság kesernyés íze...
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Hétvége van. Egy kellemes, nyugodt, iskolától, és idegesítő iskolatársaktól mentes hétvége. Hogyan kérhetnék is többet? Tényleg hülye voltam, hogy hagytam magam rábeszélni az egyetemre. Egyszerűen csak haza kellett volna mennünk, itt hagyva minden zavaró tényzőt. De nem, én hülye hagyta magam megvezetni, és most...
Az utamba akadó első mozgatható tárgyba akkorát rúgok bele, hogy az 5 méteres körzetemben tartózkodó összes ember felém fordul. Talán még vannak olyan bátor jelentkezők is, akik némi jómodorra akarnak tanítani, de minden szívfájdalom nélkül sétálok tovább.
Ma nem érdekel senki, és semmi. Kiélvezem, ahogy a düh édes mérge végigcsorog a vénáimon, hogy mélyet szívhatok az iskola falain túli világ levegőjéből. Utálom azt a helyet. Utálok mindenkit, aki ott van. Nem, nem teljesen...Egy nő arca ugrik be, egy pillanatra teljesen eltörölve belőlem a napokban felgyülemlett dühömet. Lilja...Megrázom a fejem, és inkább csak a farmerom zsebébe süllyesztem mind a két kezemet. Sietősebbre veszem a tempót, és végre odaérek a telefonfülkéhez, amin keresztül majd átjutok a Minisztériumba.
Fanyarú képpel érkezem meg. Ezt a helyet is utálom, sőt, az itt dolgozó legtöbb embert utálom. Egyesével kínoznám halálra az itt dolgozó embereket, amiért meg merték ölni az apámat.
- Á, Hermes. Hello - biccentek üdvözlésképpen a férfinak, de semmit sem változik az előbbi fanyarú tekintetem. Igaz, hogy ő az egyik, akit nem ölnék meg, ő mindig is velünk volt. Pontosabban, az apámmal, mind a ketten halálfaló voltak. Csak annyi, hogy ez a férfi megúszta a büntetést. Nem hibáztatom, cselesnek kell lenni, ha valaki ilyen körülmények közé kerül, de nem is fogom dicsőíteni, hogy milyen frappánsan kikerülte a büntetést, semmivel sem lesz több az én szememben. De, hogy akkor mégis mit keresek itt? Nos, ő az egyik gyakorlati tanárom. Muszáj volt választanunk valakit, és ha már itt van Hermes... Nos, azt hiszem egyértelmű, hogy inkább őt választom, mint egy idegen embert, akit lehet az első adandó alkalommal halálra kínoznék, amint felhúz.
- De most komolyan, hogy bírod itt? - Üdvözlésképpen kezet is nyújtok neki, miközben kissé halkabban felteszem a kérdést. A válasza tényleg érdekelne, szerintem kissé groteszk látvány egy ex-halálfaló minisztériumi alkalmazottként.[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


One half of the world cannot understand the plesures of the other

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Hermes & Gavin

Vissza az elejére Go down

Hermes & Gavin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Mágiaügyi Minisztérium-