Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebbϟ Lovegood house
  Today at 09:53
Luna Lovegood


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Luna Lovegood
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Gillian Ollivander
 
Sasha McCaine
 
Draco Malfoy
 
Lioneah McCaine
 
Calista Merrick
 
Statisztika

Összesen 634 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daniil Dolohov

Jelenleg összesen 37473 hozzászólás olvasható. in 3396 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Maya & Harry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry 2015-11-06, 10:40
to Maya
Friends are the Family we choose for ourselves.
Harry elcsodálva vette tudomásul, hogy a lány elrejtőzött a mardekáros lányok elől, de végül nem ejtett egyetlen rossz szót sem ellenében. Elvégre, ha fél tőlük, vagy ellenszenv van közöttük, akkor bújjon csak el, ő fedezi. Időnként, mikor Dracot meglátja, benne is megfordul, hogy elbújjon valahová, csak ne kelljen a nyálas képét lesnie, mindenkinek lehetnek ellenségei, a kellemetlenebb fajtából is. A lány lelkesedése kissé megriasztotta a fiút, de persze igyekezett ezen túl mutatni és saját - csoda számba menő meglepetésére, egyáltalán nem jött zavart állapotba, vagy legalábbis elég jól tudta azt leplezni.
- Nem, nem. Semmi gond. Szerintem ránk sem figyeltek... - vont vállat játszi könnyedséggel, majd elpillantott végül a lányról és az eget kezdte kémlelni a toronyból. Jóleső érzés fogta el, hogy itt lehet, még akkor is, ha Sirius egyfolytában ott keringőzött mentálisan a gondolatai között.
Kíváncsian várta a választ a kérdésére, ám felelet nem jött. Inkább másra terelődött a szó, amire Harry talán még nem volt felkészülve, így csak némán bólogatott pár másodpercig. A hírneve, meg az álnév, mindig megelőzték őt. A démonjai. Hamarabb ismerték névről, mint saját külsejéről. Miféle módja ez az ismeretségkötésnek? Bármennyire hitték róla, hogy élvezte a kiváltságot, szó se róla.
- Barátkozhatunk. Ebben semmi gondot nem találok, mármint nem igazán értem az aggodalmad okát. Ha csak nem arról van szó, hogy félsz tőle, hogy majd azért elítélnek, mert velem barátkozol. Ha ez van mögötte, akkor meg nem kell foglalkoznod velük. És őszintén sajnálom, az édesapádat. - teljes komolysággal szavalta el a fiú, majd a mondandója végén egy keserű mosollyal simította meg a lány felkarját, hogy kifejezhesse támogatását.

Zene || Maya ♡ || ©

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry 2015-11-01, 23:06


Maya & Harry
Megkönnyebűlve léptem elő a fiú háta mögül. Persze nekem eléggé ciki volt a helyzet mert szerintem kellemetlen helyzetbe hoztam vagy nem tudom. Az a szerencse, hogy ez a két mardekáros lány nem figyelt ránk. Viszont bocsánatot kell kérnem tőle, de nem tudom miért. Sokszor kérek elnézést, olyanért is amit el sem követtem. Hamarosan véget ér a beszélgetésünk, de legalább barátok vagyunk legalább is a számomra. Hiába beszélt nekem nagyi róla azt az álmot elfelejthetem, hogy az enyém lesz. Harcolni? Minek? Ha a szíve nem értem dobog nem vagyok olyan gonosz, hogy elvegyem tőle a boldogságát. Igazából alig ismerem szóval.. jól elvagyok én itt egyedül is majd eljön hozzám legalább is remélem a nagy Ő.
-Bocsi..Remélem nem hoztalak téged cikis helyzetbe- Mondtam pirulva a fiúnak. Az tény, hog nagyon helyes de le kell róla mondanom tisztáznom kell magamban az érzéseimet.

Lehet, hogy ez az utolsó beszélgetésünk így együtt, de legalább örülök annak, hogy láthattam őt és a nagyi igazakat mesélt nekem róla mindig kiskoromba. Úgy érzem még egy barátra találtam itt a Roxfrtoban szerencsésnek érezhetem magam. Sokan bántják is emiatt a fiút szerintem, hogy híres és legyőzte a Sötét Nagyúrat, de én nem ítélem el.
-Lehet, hogy sokan elítélnek, amitt mert legyőzted Tudjuk kit, akit Apám szolgált, egy időben...Eléggé hosszadalmas lenne most eről beszélnem nem is a vérszerinti apám na mindegy... mind emelett én nem ítélek el téged! Engem nem érdekel az, hogy híres vagy és itt mindenki tudja a neved pusztán csak barátkozni szeretnék- Aliha a legőszintébben mondtam a fiúnak. Szinte már a szemem csillogott az igazságtól és soha nem hazudok maximum apámnak, de az más eset. Mindegy élek, ahogy élek aztán majd lesz csak valami. Mind emelett Aurornak tanulok, legalább is az szeretnék lenni.
Zeneszám: & Karakterszám: & Megjegyzés:
credit by amiya.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry 2015-09-30, 11:55
to Maya
Friends are the Family we choose for ourselves.
Harry egyetlen okból készült a csillagvizsgálóba. Szeretett volna fellélegezni, mély levegőt szívni az itteni levegőből. Játszani a benn tartott levegővel, hogy megcsiklandozza csontjait. Nem volt több vágya, ritka alkalmak egyike, hogy elhagyta Ront. Egyébként felhurcolta volna magával, de barátja leszögezte, hogy ő fáradt és aludni akar. Mit tehetett volna Harry? Ezért döntött úgy, hogy egyedül jön mélázni a dolgain, a dolgokon. A múlton rágódni, a jelenen elmélkedni, a jövőn képzelegni. Hisz mind a három nagy egysége alkotja őt és szüksége is van arra, hogy kifilézze mindazt, amit jelent.
Felérve belefut egy lányba, aki látszólag ismeri őt. Kissé zavartan küzdi le magában, hogy ő nem igazán van tisztában a lány nevével, sem az arcával.
Sosem figyeli meg a társait. A barátai arcára koncentrál, neki bőven elég ennyi. A kérdés váratlanul éri a fiút, ezért megdörzsöli tarkóját, majd zaklatottan nevetgélve megrázza nemlegesen a fejét.
- Ó, nincs semmi. Hermionéval barátok vagyunk. - biggyeszti bűnbánóan ajkait - Ginnyvel? Ez kedves, de Ginny olyan nekem, mintha a testvérem lenne. Ettől függetlenül tényleg jó páros vagyunk. - mosolyodik el zavartan, majd elbámul a távolba. Kellemetlen érzés, mikor valaki ennyire beletúr a szférádba és nem igazán hagy kiskaput. Harry pontosan ezekből a szituációkból menekülne  olyan messzire, amennyire csak tudna.
Lépdelve a torony pereme felé, óvatosan pillant a lányra és zavartan mosolyog továbbra is. Időnként megigazítva kerek szemüvegét. Némán ballag, majd tekintetét akkor vonja újra a lány kerek arcára, mikor az sóhajt ereszt fel tüdejéből. Kérdőn felvonja szemöldökét Harry, majd kíváncsian várja a mondandója végét.
- Miről? Történt valami? - megtorpan Harry és kíváncsian figyeli a lányt. Igazán összezavarja Harryt az összevissza beszélésével és a fiú úgy érzi lassan lépnie kellene, mert nem igazán talál rá itt pihenésre. Majd a lány váratlanul háta mögé ugrik, amivel végleg nem tud mit kezdeni. Pár mardekáros lány érkezik a lépcső felől, de nem törődnek velük, valami fontos beszélnivalójuk akad, így Harry óvatosan ellép a mögé bújt lány elől.
- Héj, minden rendben? - kissé aggodalmasan pillant a zavart lányra, aki még nála is jobban össze van kuszálva.

Zene || Maya ♡ || ©

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry 2015-09-24, 17:46


Maya & Harry
Tudja a lány, hogy nem szeretné megkockáztatni ezt a kérdést...de még is hiába szereti Harryt kicsi kora óta az érzelmein nem tud változtatni. Persze ezt minél előbb meg kell tennie, igaz nem koslat utána és nem jó pofizik koránt sem, mert az gyűlöli a legjobban, de még is valamilyen szinten csak el kell neki mondani. Amióta az eszét tudja Maya mindent elszeretne érni, amit el akar...de ezt nem engedheti meg magának. Fáj neki hiszen a nagyija mindig Harryről beszélt és most itt áll vele szemtől szembe. A torkán apró gombócok játszadoznak a hasámban pedig pillangók röpdösnek. Na igen "a torkán apró gombócok" nem szeretné kiejteni a száján de ha nem teszi meg örök életre bánni fogja. Sőt mi több leginkább azon fog rágódni miért nem kérdezi meg. Kicsit elkalandozott így, hát nem volt más választása sóhajtott egyet és kibögte.
-Mi van közted és Hermione között? Azt hittem Ginnyvel vagy hisz, olyan jó párost alkotnátok- Egy halvány mosoly jelent meg a lány arcán. Tudta, hogy hazudik neki vagy is legalább érezte de megtette. Minden gondolataiban csak ő járt az eszembe senki más. Nos gyorsan a tárgyra tértem mert itt a toronyba senki nem tudhatja, hogy ki fog minket megzavarni. Pedig olyan jó itt lenni kicsit kikapcsolódni és elfelejteni minden bajt.

Nehéz volt szegény lánynak és Harrynek megszólalnia. De figyelmeztetni kellett valami fontos dologról ha netalántán még egyszer összetalálkoznának. Igaz nem nagyon szeret erről senkinek se beszélni, de úgy véli erről mindenkinek tudnia kell. Megszeretné menteni a Roxfortot. Ismételten sóhajott egyett, majd hozzá látott a mondani valójához.
-Nézd..sajnálom a kérdést nem szerettelek volna összekavarni, de valamiről figyelmeztetnem kell téged és a többi iskola társaimat.-Számára ez nagyon fontos dolog mert a családja utána eredt. A gonosz iker tesója..az apjával való rémálmok szinte már-már élete sincs folyton rettegnie kell. Remélhetőleg egyedül megbírkózik ezzel a nehéz feladattal. Nehezen beszélek erről bárkinek is még Ginnynek. Azon töri a fejét, hogy az egész az ő hibája. Csak próbál menekülni eközben a lánynak a fülét megütte a magassarkú hangja. Valaki vagy valakik közelednek hozzájuk. Gyorsan Harry háta mögé bújt remélte, hogy valami diáktárs lehet azért nem szeretné ilyen cikis helyzetben hozni.
Zeneszám: & Karakterszám: & Megjegyzés:
credit by amiya.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry 2015-09-11, 10:52
to Maya
Friends are the Family we choose for ourselves.
Azt gondolnád, hogy Harry a barátai mellett és Sirius oldalán sosem érzi magát egyedül. Milyet tévedsz. A fiú szinte egész nyarát keresztapjánál töltötte és elmondhatta magában, hogy sosem volt még olyan egyedül, mint idén nyáron. Így megérthető, hogy jobban vágyott a Roxfortra, mint eddig bármikor. És olyan eszement ötletei támadtak, hogy Hagrid mellé áll vadőrnek, ha végez... Nem szívesen utazott volna haza Siriushoz. Nem volt meg közöttük az, amire a fiú vágyott.
A csillagvizsgáló remek lehetőségnek bizonyult fejében egy kis kikapcsolódásra. Nem számított rá, hogy majd belefut valakibe, aki különös érdeklődéssel fordul hozzá. Olyannal, aki elé lép és örvend annak, hogy egyáltalán létezik. Úgy érezte, egyetlen kezén megtudta volna számolni, hogy hány ilyen barátja volt jelen pillanatban. Beburkolta őt a magány és nehezen vetkőzte le.
- Tényleg? Ohh... - a fiú szavait lenyelte. Nem igazán szeretett a szüleiről beszélni. Ronnak és Hermionénak sem tette sűrűn, így egy idegen elől még nehezebben vetkőzte le azt a bizonyos fátylat. Így jobbnak érezte, ha nem tesz hozzá többet és inkább a beljebb lépdel a vizsgálóban. Érdeklődés, vagy tématerelés, ezt döntse el mindenki.
- Azt hiszem ugyanabból az okból, mint te. Én is... elakartam kerülni most a tömeget. - vont vállat a fiú, majd lágyabb mosollyal figyelte a lányt. Biztosan rengeteg barátja van, így elsőre nem gondolná, hogy egy ilyen vidám személyiségnek, mint ennek a lánynak előtte, magányra van szüksége. De ez relatív. És annyira szubjektív, hogy nem fitogtatta magában többet a miérteket.
Kérdőn pillant a lányra, majd kiengedi a benn tartott levegőt.
- Persze, egészen bátran. - halvány mosoly kúszik arcára, miközben bólogat lelkesen. Kíváncsian várja a kérdést, ezért teljes tartásával felé fordul, állát szegve. Minden bizonnyal a sebhelyről, vagy a múltjáról, esetleg a lányokról lesz szó. Különösebb kérdéséket sosem kap idegenektől, de miért is kapna? Mosolyába ölelte ajkai felvonását, miközben figyelte a lány.

Zene || Maya ♡ || ©

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry 2015-09-08, 15:35

Maya & Harry

Elmosolydtam és lehet, hogy egy picit elvörösdtem nem tudom, hogy ezt észre vette-e de remélem, hogy nem. Örül, hogy megismerhetett engem? Szintén elmosolyodtam és talán mondom talán, egy aprócska pirös pötty az arcomon biztos, hogy látszódott. Hogy hogy egyedül? Ezen a kérdésen elgondolkoztam, egy kicsit. Talán azért mert most, épp egy kis magányra vágyom és feljöttem a toronyba gondolkozni. Zsivajban nem nagyon szeretek, de amikor olyan kedvem van akkor szívesen vagyok a többiekkel, de most meg ezek a rémálmok nap mint nap szinte kegyetlen. A fiú felé néztem talán bágyadt arrac fogalmam sincs, mert valahogy nem jól éreztem magam, de azt se szeretném, hogy elmenjen tehát jobb azért ha velem van. Szeretek a társaságába lenni ahhoz képest, hogy csak most először beszélgetünk. Rendesnek és aranyosnak tűnik, ahogy nagyi mesélte még kiskoromba mikor náluk aludtam. Fhúú.. inkább nem gondolok most, egyik családtagomra sem mert sírhatnékom van. Különben ez az egyik legnagyobb gyengepontom és ilyenkor érzem magam gyengének. Gondolataim eltávolodtak és most visszatérve magamhoz újra a fiú felé tekintettem és beszéltem.
-Köszönöm! Én is örülök, hogy megismerhetlek! A nagyim kiskoromba sokat mesélt rólad talán, még abban az időben mikor... tudom nem könnyű mikor a szüleid éltek. Találkozott is velük és ha jól emlékszem még téged is látott csecsemőként- Egy parányi szélesebb mosolyt húztam, mert igaz amit mondok. Azért sajnálom tudom milyen érzés valaki elveszteni talán épp ezért gyakran járkálok az emberek társaságában. Valamikor ők jönnek odahozzám, de azért mindig tapintatos és kedves vagyok velük megszoktam hallgatni a problémáikat és jótanácsot szoktam adni.
-Mert feljöttem most, egy picit gondolkozni és nem vagyok túl jól, hogy most az emberek körébe legyek. Néha szeretek kikapcsolódni és elkerüli a zsivongásokat. Te miért vagy egyedül? Mindig a barátaiddal szoktalak téged látni- Na nem mintha követném nevettem el magam. Talán kicsit ledöbbenette vagy fogalmam sincs, de annak ellenére jót nevettem. Igen kissé fura és szarkasztikus lány vagyok túl sok a fantáziám és ezért vezetek naplót, hogy ne kavarodjon minden össze a fejembe mert, aztán tényleg össze leszek kavarodva.
-Kérdezhetek valamit?- Bályosan mosolyogtam és szeretnék adni neki, egy jó tanácsot. Nem értem, hogy Harry és Ginny miért nincsennek együtt nem értem..persze nem szeretnék más problémájába beleavatkozni, nem is ezt teszem hanem pusztán csak, egy jó tanács. Igazából Crystal a barátnőm a szerelem doktor nem én.. de azért néha, tőlem is elfogadtak egy- egy tanácsot és merlinre bevállt. Remélem azért itt is befog majd vállni a tanácsom.


Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry 2015-09-06, 18:28
to Maya
Friends are the Family we choose for ourselves.
A friss újévi izgalom belepett mindent, csak egy pár lábnyom vezetett a Tiltott Rengeteg felé, különben minden patyolattiszta abroszra hasonlított, csak ez az abrosz nem egy asztalt takart, hanem a Roxfortot és környékét. A lábnyomok eltűntek az első fák között, belevesztek a boróka bokrok alkotta csalitosba, majd az azt követő erdőbe. Minden mozdulatlan volt. Csendes. Ekkor mintha léptek halk zaja törte volna meg a csendet, talán emberi fül nem is hallhatta volna meg azokat az óvatos lépteket a lépcsőn, melyek most az csillagvizsgáló felé vitték Harryt, majd még mielőtt elhagyta volna a diákok takarását, megtorpant. Hosszú lépcső vezetett a célig, de nem hátrált meg. Hézagonként haladt, mert sok lefelé szaladó elsős, vagy kisebb varázsló rohant el mellette. És némelyik egyáltalán nem volt rest megállítani őt, vagy épp fellökni. Pár fok után már jobbnak látta, ha lehajtja fejét, így nem kellett többet ki-volta miatt megállnia idegeneknek bemutatkozni.
Az utolsó fokoknál egy szerelmes diák-pár akadt össze, épp Harry útjába.
Türelmesen várt, mint mindig, bár nem mindig érte el célját a várakozás, de tudta, érezte, hogy talán nem hiába vár. Nem láthatott semmit, hiszen a két szerelmes elrejtette előle a vizsgáló nyújtotta szépségeket, de ő mégis egy pontra szegezte tekintetét.
Pár másodperc némaság következett, majd a pár érzékelte Harryt és hosszú bocsánatkérésbe kezdtek, de a fiúnak valamiért sem kedve, sem ereje nem volt végig hallgatni őket, így inkább tovább ment. A cél már olyan közel volt. Egész nap érezte, mint mindig a kastély falai között. Volt valami a levegőben, valami más, valami ígéretes, valami csodálatos. S akkor végre felért és körbe is nézett. Félénken lépett elő, jobbra-balra pillantgatott, majd óvatos, nesztelen léptekkel elindult, hogy találjon egy üresedett helyet.
Felérve tudomásul vette, hogy nem sokan vannak a vizsgálóban. Miközben igyekezett beljebb, megtorpanva fogadta, hogy egy vele egykorú, igazán bájos lány lép elé, mindenféle kerítés nélkül. Zavartan pislogni kezdett és érezte tarkójába kúszni a kellemetlen, bizsergető érzést. Talán el is vöröslött. Ajkait vékony vonallá formálta, majd bólogatni kezdett lelkesen. A bemutatkozását követően a lány elfordult a fiatal fiútól, aki már éppen szóra nyitotta ajkait, de csak azután kezdett bele bágyadt mosollyal, mikor a lány újra őt nézte.
- Igen, én vagyok. Örülök, hogy megismerhetlek. - nyújtja ki a kezét kissé bátortalanul, hogy kezet foghasson a lánnyal. Ötlete sincs, hogy honnan ismerős a lány arca, de mintha rémlene neki a házából. Persze, gondolatban valamiért mindenkit - mindig a házához illeszt, hogy biztosan csak azért mutatkoznak be neki, mert társak. Harry saját bőrén érzi, hogy lehűlt az idő, nem is érti, hogy a lány miért van fenn itt ilyen későn egyedül, ezért eleresztve kezét kissé megköszörüli torkát.
- Hogy-hogy egyedül vagy? - kérdezi ismét egy bátortalan mosollyal ajkai vonalában, majd körbe pillant maguk körül, hogy felmérje hányan szemtanúi a beszélgetésüknek. Zavartan veszi tudomásul, hogy gyakorlatilag kettesben vannak. Ha látná Ron, biztos kiröhögné. Magában azért örült annak, hogy egyedül van most, de persze Hermionét hiányolja, mint mindig, ha egy lány közelébe kerül.

Zene || Maya ♡ || ©

Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry 2015-09-06, 17:05

Maya & Harry

Esteledett és kezdtek már sokan lenni a benti helyiségben. Nekem még jobb lett volna egyedül maradni gondolkozni a jövőmön, hogy mit szeretnék csinálni, egyetmre menni vagy apám nyomdokait kövessem? Ha belegondolok apám, egy cseppett sem szerette édesanyámat, sem pedig engem de minden nap rettegek, hogy majd egyszer előfog jönni és velem is ugyan ezt csinálja mint, egykor anyával. Ilyenbe még csak bele se merek gondolni. Erről inkább nem is beszélekm, mert rögtön másra tereltem a figyelmem. Kevesebben voltak itt, igaz már megnyiltam nem úgy mint ezelőtt voltam, ez a visszahúzódó kislány, hanem erső bátor és kiegyensúlyozott lettem. Már nem vagyok hiszikény, de ebbe sem szeretnék bele menni jobb a régi dolgoka elfelejteni. Ahogy néztem a csillagokat eszembe jutott anyu milyen jó lenne ha itt lenne.  No, meg Ginny születés napját is tervezem, hogy mit vegyek ajándékba. De úgy álatlában szeretek gondolkozni. Ekkor észre vettem, hogy pont, egy háztársam jön fel ide a csillagvizsgáló toronyba. Igen... akiről nagyi mindig bómesélt nekem még anyukám is. Szinte anyukám mesélt nekem a legtöbbet. Ő lenne a híres harry Potter? Ha híres lenne és ha nem is akkor is szerintem jó barátok lennénk hiába nem ismerné, úgy igazán senki. Meg róla csacsog majd nem az egész suli, hát hogyne hiszen iszonyúan helyes és a nyakláncomban az ő képe virít benne. Emlékszem mindig róla írtam a naplómban, hogy összejövünk egyszer vagy nem tudom, igen akkor még kicsi voltam és szerettem naplókat írni. Bár mondjuk most is jó lenne mert a fejemben a gondolatok néha összekuszálódnak, vagy egy apró ködfoszlánnyá válik. szóval láttam, ahogy feljött nem értem miért nem a barátaival van de ez sem rám tartozik. Direkt elfordultam nagy levegőt vettem visszafordultam és hozzá léptem. Egyszerűen nem találtam a szavakat nem tudtam vagy nem mertem megszólalni. De valahogy még is megmertem.
-Szia! Maya Jones vagyok! Bizonyára te lenél Harry Potter?- ismételten elfordultam majd a kezemmel a homlokmra csaptam, hogy én hülye. Majd újra visszafordultam vigyorogva. Azért kezdtek elszállingózni az emberek, hogy este felelett igen hűvös van itt a toronnyál, de én nem fáztam sőt nagyon is jól érzem magam a bőrömben. Talán azért mert gyengéd érzelmeket táplálok iránta, holott alig ismerem ez szerinem gáz, vagy nem tudom de ilyen ciki helyzet. Aztán véletlenül magamba eleresztettem, egy csúnya szót is remélem nem vette észre és magára. Ete van már én is kezdek fáradni vagy nem tudom mi van velem. De egy pompás ötlet jutott az eszembe.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry

Vissza az elejére Go down

Maya & Harry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Where we belong || Harry Potter új generáció FRPG

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-