Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Farkasálmok
  Today at 16:51
Tim Roberts

ϟ Karakterfejlődés
  Today at 16:20
Jacob Troops

ϟ Konyhafolyosó
  Today at 16:07
Jacob Troops

ϟ Eligazító terem
  Today at 15:31
Jacob Troops
ϟ Neira & Ginny
  Today at 11:51
Ginny Weasley
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Nancy Lukey
 
Gina Accipiter
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 590 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daphne Greengrass

Jelenleg összesen 39328 hozzászólás olvasható. in 3497 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Etre sauvé à Paris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:20

First topic message reminder :

Ma reggel nem számítottam olyan hírekre, mint amilyenekkel szembeállítottak minket az Aurorparancsnokságon. Egyenesen Párizsba kellett utaznunk a Hop-hálózaton keresztül, hogy felkutassunk és elhárítsunk egy ottani szervezetet, mely a Halálfalók egykori eszméit vallja. A siker érdekében együtt kell majd dolgoznunk egy helyi aurorcsapattal is, amihez még annyi kedvem sem volt, mint amennyi általában Kathyhez szokott lenni. Egy csodás napnak ígérkezett a mai, de nem maradt időnk keseregni ezen. Azonnali intézkedésre volt szükség.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 23:58

Nem szorítom meg a kezét, pedig nyilván ilyenkor illene. Csak hagyom, hogy az ujjai között tartson, így egészen megnyugtató ez a különös helyzet is.
- Nem, tényleg nem hangzik valami jól - biccentettem, mert úgy véltem, ezt szeretné hallani. Semmi kivetnivalót nem találtam egyikben sem. Sőt, bármelyiket szívesen hallgattam volna reggelente, munka közben. De elhiszem, hogy egy fiatal, tehetséges boszorkányt zavar, mikor egy kissé hűvös, kedvetlen, és jelenleg magatehetetlen oroszhoz próbálják hozzáadni holmi francia gyógyítók.
Aztán elmesélte, mi történt, és végképp elvesztettem a fonalat. Az előbb még azt mondta, nem hangzik jól a nevünk együtt, majd kijelenti, hogy az egészségét kockáztatva megmentett engem.
- Miért? - csak elnyílt ajkakkal próbálom felfogni, mi célból csinál ilyet valaki. Talán valamiféle jutalmat remél, előléptetést otthon? Azt, hogy kap egy új társat? Vagy, hogy egyedül dolgozhat a továbbiakban?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 23:56

- Ennek örülök. - mosolyodom el halványan, a bal kezem pedig ösztönösen megfogja a jobbját. Egy részem visszacsatolást kér, hogy tényleg itt van és nem hallucinálok vagy még rosszabb.
- Ó fogd be, Markovic. Szerinted milyen idiótán hangzna, hogy Kathleen Markovic vagy az Ann-Katrin Markovic... - erőteljesen vörösödöm el mire kimondom. Egyik sem hangzik rosszul és a pokolba, még tetszett is a helyzet. De elmosolyodom akaratlanul is a gondolatra. A feleségednek hittek, Kirill... Tudod mit jelent ez...? A fenébe, belegondolni is furcsa. A kérdésére a fájdalom kiül az arcomra. - Amikor megjött az erősítés, téged eltaláltak. Én embertelenül dühös lettem és az összeset elkábítottam... Majd elláttalak és elájultam egyből. Sajnálom, többre én sem emlékszem. - szegem le a fejem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 23:55

- Jobban - a hangom halk és nyugodt volt. A szó pedig angol, ha minden igaz. Tényleg jobban lettem, amint láttam, hogy Kathynek minden végtagja megvan, tud járni a saját lábán, és felismert engem is.
- És Madame Markovic, kegyed hogy érzi magát? - kérdeztem, és kissé elmosolyodtam az egész helyzeten. Mégsem zavart. Egy szóval sem szándékoztam tiltakozni a feltételezés ellen, bár, abba csak azután gondoltam bele, hogy talán neki nem esik jól, hogy a feleségemnek hiszik, mikor kimondtam. Persze, furán is festenénk együtt, ráadásul neki lehet családja attól még, hogy én képtelen voltam szerezni magamnak egy feleséget. - Mi történt ott, Kathy? - kérdeztem inkább.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 23:46

Felnyitva a szemeim, először homályosan látok, de a hangok elkezdenek ömleni a fülembe. Kirill... Hallom a hangját, de nem értem pontosan amit mond. Oroszul beszél. Ha nem értem, akkor oroszul beszélhet. Jaj ne, most abban a cipőben jár, mint én. Mély levegőt veszem és megemberelem magam. A nevemet hallottam. Meg hallom, hogy mit mondanak a medimágusok. MI?! Fel is pattanok, így páran oda is rohannak hozzám, hogy Madame Markovic nyugodjon le. Meg az anyjuk valagát... Reflexből küldöm el mindet melegebb éghajlatra, amire ki is oszolnak hirtelen. Felsóhajtok, majd Kirill ágyának a szélére ülök. Le sem tagadhatom, hogy kába vagyok.
- Hogy vagy...? - kérdezem tőle aggodalmas hangon.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 23:46

Még mindig Franciaországban vagyok. Hallom, ahogy beszélnek fölöttem. Tehát nem haltam meg. Ha halott lennék, biztosan oroszul beszélnének az emberek, de legalábbis angolul, hogy értsem egy kicsit jobban és könnyebben. Most képtelen vagyok franciául gondolkodni. Talán Kathy is ilyesmit érez, mikor akaratlanul is svédre vált. Ahogy felrémlik előttem a mosolygós arca, a barna tekintete, kipattannak a szemeim, és elvakít a fényesség. Megpróbálok felülni, felkelni, de azonnal visszanyomnak az ágyba, és ott tartanak.
- Hol van Kathy? - kérdezem oroszul, és zavarodottan nézek egyik gyógyítóról a másikra. Az arcom valószínűséggel aggodalmamat fejez ki, mert magyarázkodásba kezdenek arról, hogy a nejem a jól van. Most már végképp nem értek semmit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 23:43

- Rendben... - erőtlen a hangom, de valamiért érzem, hogy erőt ad, hogy itt van velem. Most nem engedhetem az érzéseimnek, hogy előmásszanak és elgyengítsenek, harchelyzetben vagyunk. A védelmező ösztöneim erősek, de valahogyan az elmémben felvilágít, hogy az övéi is. Ebből baj lesz.
A francba, ezek a nyavalyások értik a mágiaelméletüket. Iszonyatos védekezni is ellenük. Hárman a földre zuhantak, de a mi ötös előnyünk azért törékeny. Még jó, hogy én is nagyon gyors vagyok, így csak úgy szikráztatom rájuk az ellentámadások sorozatát.
Megjött az erősítés, de én nem nyugodtam meg. Ami lépéselőnynek bizonyult. Kirill összeesett mellettem, én pedig tehetetlenül iszonyatos haragra gerjedtem. Azt sem tudtam mit csinálok. Valószínűleg a Descriptio és a Stupor kombinációival a végére ennek az erejével leszedem a maradékot is.
- Kirill... - nézek rá és érzem a könnyeimet folyni. Önkéntelen csúszik ki a számon a gyógyító varázslat, de elnyel végül a sötétség.
Egy nagyobb, fényes szobában, egy fotelben térek magamhoz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 23:25

- Csak maradj mögöttem - súgom neki, miközben érzem, ahogy az egyik apró, meleg tenyér a derekamon nyugszik. És elöntött a páni félelem. Hihetetlen módon nm akartam, hogy a társamnak bármiféle baja essen itt és most. És nem azért, mert el kellene vele számolnom a Minisztérium felé, mert nem kell, egyszerűen saját, önnön vágyaim voltak azok, melyek Kathy védelmére irányítottak.
Az ajtó felrobbanását követően megannyi átok zúdult ránk, melynek egyikét sem ismertük, valószínűleg mind "saját gyártmány" volt. Ez nehezítette a védekezést is, főleg, miután helyből három francia aurort kilőttek. Persze, nem maradt megtorlás nélkül, mi is visszatámadtunk, és a nagyjából tizenöt fős szektából nyolcat sikerült ártalmatlanítani, vagy elkábítani. Idő közben, az isten tudja, honnan, erősítést küldtek nekünk, így fölénybe kerültünk, ám a látszólagos győzelem túl hamar hozott megkönnyebbülést a számomra, s figyelmetlen voltam. Egy pillanatig szúró fájdalmat éreztem a bordáim között, majd összeestem, mint egy magatehetetlen alak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:49

Szeretem, amikor veszekedhetek vele. Oldja a kettőnk közötti különös feszültséget, amiről nem tudom pontosan, hogy micsoda. Nem hagyja magát és én sem hagyom magam. Ez nálunk olyan, mint egy könyv gerince. Ameddig nem tudunk rájönni, hogy mi okozza, addig szükséges. Nagyon is.
Kirill előttem van már, de megszólalnak bennem a vészharangok. A francba, inkább találjanak el először, mint őt. Az ajtót "megoldották" a franciák, de ezzel csak ránk szabadították a sötétséget.
- Kirill, óvatosan. - ösztönösen szólítom a keresztnevén és nyúlok a derekához. De mire féltervet tudnék szülni, a rohadékok tűzgömböket küldenek felénk.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:46

A nap legjobb része eddig. Mármint, az, hogy Rosengaard visszaszólt. Valahogy arra emlékeztet, amikor a könnyedebb napokon csak egymást húztuk végig. Egy idő után már felsejlett bennem az is, hogy talán élvezem ezt, s most tessék, bebizonyosodott, hogy tényleg így van. A szánalmas életem egyetlen öröme, hogy a társamul kapott aurorlánnyal veszekszem. Ennél lejjebb hová?
Amikor megérkeztünk, ösztönösen kerültem Kathy elé, még a pálcámat sem vettem még elő.
Ahogy a néhány méterre lévő ajtóhoz közelített a csoport, valami rosszat sejtettem meg, egyszerűen csak úgy éreztem, tudják, hogy jövünk, és már felkészülten várnak minket. De már nem lehetett visszavonulót fújni. Így alakult, és a francia kirendeltség berobbantotta az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:43

- Ó fogd be, te nagyra nőtt csecsemő. - dörmögöm vissza neki. Fogalma sincs arról, hogy mennyire nem vagyok olyankor kontroll alatt és, hogy ez mennyire zavar engem. Ahogy én tudom neki sem volt könnyű gyerekkora, legalább egy szikrányi empátia szorult volna belé. De nekem sosem lesz vele ekkora szerencsém.
- Eddig csak sejtettem, de az imént elárultad magad, Markovic. Meg sem rezzentél, sőt köszöntötted is a díszes társulatot hangtalanul. Nem fogsz hülyére venni, szépfiú. - vigyorgok rá gonoszan egy picit.
Lassan, de biztosan, megérkezünk a helyszínre. Én már a 19 hüvelyk hosszú pálcámat szorongatom. Terepen vagyunk férfiaké az elsőbbség.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:40

- Ezt csak kitalálod - dörmögöm, de azért titkon remélem, hogy nem hallja meg. Nem tudom, mennyire lehet az ember agya sokkhatás alatt, hogy másik nyelven kezdjen el beszélni, de ez a svéd hablaty, néha tényleg azt gondolom, hogy csak műhiszti az egész, hogy ezzel is különlegesebbnek tűnjön, mintha nem volna elég a lángvörös haja. Nem, neki feltétlenül svédül is kell beszélnie, ha pánik jön rá.
- Mi van, ha én - veled ellentétben - nem beszélem a nyelvet? - próbálkozom. Honnan is tudhatná, hogy a nevelőm volt francia? A tőle tanultakat is rég elfelejthettem volna akár.
A fejemet leszegve, a bajszom alatt mormogva követtem a társaságot.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:37

Szinte érzem a tarkómon Kirill haragját és a pokolba is, sütkéreznék benne. Szerencsétlen flótásnak fogalma sincs, hogy mennyire szexi, amikor haragszik rám. Kár, hogy megtudta, hogy hol tanultam, most meglephettem volna. De tudom, hogy alapból zabos volt, így megkímélem a kis agyát a feszültség egy részétől. Tulajdonképpen hálásnak kellene lennie.
- Ha beüt a krach, neked kell beszélnem helyettem. - közlöm vele, rápillantva. Tudja, miféle krach, mikor megismert, megtudta.
A franciák elkísértek minket egy terembe és megtartották az eligazítást. Helyszín, létszám, stb. Mi pedig mehettünk tovább a helyszínre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:30

Tudtam, hogy Kathy a Beauxbâtons miatt jól érti a franciát, és jól is beszéli, mégis indokolatlanul bedühödtem, mikor elsőként megszólalt, ahogy megérkeztünk Párizsba. Bemutatott engem is. Minek? Mintha én nem tudtam volna elmondani a saját nevem. Ez az egész egy perccel sem lesz jobb ma. Biccentettem mindenkinek, de megmakacsoltam magam, majd Kathy beszél, ha lesz rá szükség, én nem foglalkozom vele. Legszívesebben a társainkat is ignoráltam volna. Izgatottnak tűntek, mint akik karácsonyi ajándékot kaptak, pedig csak mi voltunk azok. Én meg a vöröshajú kislány.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:28

Kora reggeli dühöngésem nem fog egyhamar lecsillapodni. Tudják, hogy abban az országban tanultam és, hogy nem akarok visszamenni. Se Kirillel, se mással. Hozzá meg ma végképp nem volt hangulatom. Csak fintorogtam a hátára, majd egy sóhajjal adtam át magam az "utazás örömének". Odaérkezve a francia minisztériumba egy sereg auror várt minket.
- Jó reggelt, én Kathleen Rosengaard vagyok, ő pedig itt Kirill Markovic. Jöttünk szétrúgni a Halálfalók alfarát. - mutatom be magunkat franciául szélesen vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Etre sauvé à Paris 2014-10-03, 17:20

Ma reggel nem számítottam olyan hírekre, mint amilyenekkel szembeállítottak minket az Aurorparancsnokságon. Egyenesen Párizsba kellett utaznunk a Hop-hálózaton keresztül, hogy felkutassunk és elhárítsunk egy ottani szervezetet, mely a Halálfalók egykori eszméit vallja. A siker érdekében együtt kell majd dolgoznunk egy helyi aurorcsapattal is, amihez még annyi kedvem sem volt, mint amennyi általában Kathyhez szokott lenni. Egy csodás napnak ígérkezett a mai, de nem maradt időnk keseregni ezen. Azonnali intézkedésre volt szükség.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Etre sauvé à Paris

Vissza az elejére Go down

Etre sauvé à Paris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-