Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Könyvtár (IV. emelet) - Real time

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1446

TémanyitásTárgy: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-07-29, 20:49

First topic message reminder :


Könyvtár

Ez egy részlegesen Real Time helyszín, ami annyit tesz, hogy a játékba bárki becsatlakozhat! Tehát, ha itt kezdesz el játszani, számíts rá, hogy bárki átmehet a játékodon, beírhat, ha úgy tetszik neki, csatlakozhat, ne vedd zokon.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/

SzerzőÜzenet
Lauren Ashworth
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 02:08


Lucas & Lauren

[You must be registered and logged in to see this image.]


Túl hamar felpaprikázom magam dolgokon, főleg, ha az a szeretteimmel történik, és mivel már jó ideje nincsenek kapcsolataim se a külvilággal, se semmilyen rikácsoló idiótával. Meglep a szótlansága és maga a tudat, hogy többet nem fogom hallani a hangját, valahogy sírásra bíztat, mégis a dühöm mellett ez eltompul.
- De…de…de ez így nem fair. – kénytelen vagyok leülni, akár a földre, akár egy székre, ezt a szituációt nem tudom máshogy kezelni. A térdeimre támaszkodva emelem fel két tenyeremet, hogy arcomat közre tudjam fogni velük. Csendben nézek magam elé, valami lehetőséget, vagy opciót keresve a korábban hallottakra. Baleset? El kéne hinnem? Miért történik mindez? Végre örülhetnék, végre visszatérhetnék a régi önmagamhoz, erre egy baleset miatt történik minden? Amilyen hamar felhúzom magam, olyan könnyedén váltok át majdnem sírósba.
A visszakérdezésre felemelem fejemet, amint látom, hogy a szavak óvatosan felvillannak előttem. – Igen. De, tényleg, nem fontos. Ideje volt úgyis talpra állnom, nektek meg fontosabb, én megleszek, maximum, ha ragaszkodsz hozzá. Akkor jól jönne egy kis… segítség. – próbálkozok egy bátrabb mosollyal, ám ez még se úgy sül el, mint ahogy terveztem, ugyanakkor a tőle érkező mosoly valamelyest lelket önt belém és a szomorúbb arckifejezésem helyett inkább érdeklődő ábrázatra váltok.
- Nem hinném, hogy annyira fontos lenne, alap sulis dolgok a múltból – rántok egyet a vállamon, ám a következő szó jöttére egy mély sóhajt ejtek, s egy torokköszörülés után hozzáfogok a „monológhoz”- Salem-i suli, diákok, gúnyolódás, aztán egy idő után már nem bírtam. Állandóan a sárvérűségem miatt szekáltak, jeges vízzel teli vödrökkel bombáztak és többnyire szétszaggatták a ruháimat. És a sok stressz, meg feszültség egyszerre bumm... hát így történt.
- Izé. Meddig tudod ezt fenntartani? Nem kéne valami papír? – érdeklődök, s ezzel együtt fel is állok a korábbi helyemről. Azért nem lehet könnyű ennyit varázsolni, ennyire még én is értek hozzá, bár aztán ki tudja, lehet tele van erővel, de azért jobb rákérdezni.

szószám: 312 ✪ zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ✪ REAL TIME  ✪ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Peace beings with a smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Mordrake
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 71

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 01:53


Lauren & Lucas


[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem voltunk egy hullámhosszon. Láttam, hogy nem nagyon értette, amire céloztam, de hát nem volt egy Link, vagy egy Rowena. Kénytelen voltam hát a „mondjam vagy mutassam” játékból az előbbi verziót választani. Az agresszív szavaira felvontam a szemöldökömet, majd feltartottam a kezemet, és ismét megráztam a fejemet, majd a következő szavakat formáltam.
Hagyd. Baleset volt, csak magát védte. Különben is, sokat segített ezalatt a három év alatt ‒ magyaráztam. Rowena tényleg nem tehetett semmiről, és reméltem, hogy Lauren nem tervezett semmi ostobaságot elkövetni. Ez… Valahogy nem ő volt. Hova tűnt az a kislány, akit megismertem?
Hitel? ‒ ráncoltam össze a homlokomat, majd rosszallóan felírtam. ‒ Hülyeség. Beszélek a szüleimmel ‒ utalva arra, hogy majd ők elintézik. Ne azért adja el a könyveit, mert nincs más lehetősége. Anyagi támogatást én is el tudtam intézni neki. A könyvekre tett megjegyzését halványan elmosolyodottam, elvégre, én is szerettem a jó olvasmányokat.
És mitől lettél az? ‒ faggatóztam, elvégre nem volt ő mindig ilyen. Mégis éreztem rajta, hogy ingerlékenyebb lett. Beszélj! ‒ Már-már parancsként lebegett ez a szó közöttünk. Én nem akartam megerőltetni magamat, igyekeztem a tömörségre. Éreztem, hogy fáradok, a noteszom pedig a másik nadrágom zsebében maradt, így muszáj volt szűkszavúnak lennem.
Én is örülök neked. ‒ Tényleg örültem neki, még ha a szülei emléke ellenérzéseket is váltottak ki belőlem. Az ígéretre mosolyogva bólintottam, és vártam, hogy elmesélje, mi történt vele eddig.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϰ 236 ϰ [You must be registered and logged in to see this link.]And you will be unstoppable
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Believe in yourself
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Ashworth
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 01:42


Lucas & Lauren

[You must be registered and logged in to see this image.]


Furcsa ez a helyzet és talán egy kicsit idegennek is érzem, valahogy más lett ezt a vak is láthatja. Amióta elkerültek tőlünk sem lehetett kellemes életük, s már ha csak belegondolok azokba a szörnyűségekbe, amiken keresztül mentek… Úgy érzem minden az én hibám. Amiért hagytam, hogy a szüleim adoptálják őket, amiért engedtem a kísértésnek és testvéreket akartam.
A szótlansága meglep, ugyanúgy, mint ahogy a torkára bök majd egy fejcsóválással jelzi a maradékot. Elszorul a torkom és valamennyivel szaporábban veszem a levegőt, egyszerre vagyok szomorú és rettentő dühös.
- Mégis mi ez?! – morgom magam elé egyre feszültebb érzésekkel társítva a fejemben kavargó vegyes érzelmek hadát. – Nincs olyan, hogy szimplán nem… beszélsz. Esküszöm, megtalálom azokat a mocskokat. – szűröm fogaim között, annak ellenére, hogy a hangom elcsuklik menetközben. Ettől függetlenül bárki is volt az a rohadék, meg fogom találni, aztán majd lehet bőgni. Én ezt nem akartam. Hiába mondja, hogy nem haragszik rám, én úgy érzem, felelősséget kell vállalnom.
- Többnyire hitel, félrerakott pénz és próbálom eladni a könyveimet. Elég macerás, mert mindegyiket már-már családtagként kezelek, nehéz megválni tőlük. Jó, igen, könyvmániás vagyok, annak ellenére is, hogy mindenki egy agresszív csitrinek tart… Mondjuk nem nagyon tér el a valóságtól. Sok minden történt amióta nem találkoztunk, te a hangodat vesztetted el, én pedig… nos, az egy másik sztori. De örülök, hogy látlak és, hogy itt vagy, talán elviselhetőbb lesz a suli. Megpróbálok majd nem nyomulni, de…nem ígérek semmit. – ejtek egy erőtlen mosolyt. Nem volt túl jó érzés, hogy nem foghattam meg a kezét és cibálhattam magam után, valahogy… másabb lett minden és nagyon nem tetszett a helyzet.

szószám: 263 ✪ zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ✪ REAL TIME  ✪ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Peace beings with a smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Mordrake
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 71

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 01:20


Lauren & Lucas


[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem szerettem, ha hozzám érnek. A szülei és az elmegyógyintézet dolgozói tettek róla, hogy minden érintésbe beleborzongjak. Ez nem ellene szólt, hanem az egész világ ellen. Csakis Link és Rowena érinthetett meg következmények nélkül. Az utóbbi is csak azért, mert kiharcolta magának.
A következő kérdésére a pálcával a torkomra böktem, majd megint megingattam a fejemet, de azért a biztonság kedvéért felírtam. Nem haragszom rád. Szimplán nem beszélek ‒ égettem egykedvűen a betűket a levegőbe, ügyelve arra, hogy egy szikra se okozzon lángot. Nekem nem ártottak volna a lángok, de kár lett volna a könyvekért, és nem biztos, hogy Laurent is meg tudtam volna óvni.
Ismét bólintottam. Nem akartam részletezni a dolgot, nem akartam arról magyarázni, hogy milyen remek családba kerültünk. Nem kellett tudnia sokat a mostani életünkről, meg aztán, majd Linkkel megtárgyalja ezt. Arra, hogy szoknia kell, felvontam a szemöldökömet. Megértettem. Sokaknak új volt az effajta kommunikáció.
Honnan? ‒ kérdeztem, de a következő szavaival már meg is válaszolta a kérdésemet. Elgondolkodva pillantottam rá, majd elhúztam a számat. Nem akartam becsmérelni a szüleit, elég volt, hogy tisztában volt a családja természetével. Értem. És akkor miből tartod el magad? ‒ kíváncsiskodtam, mert az egy dolog, hogy nekünk családunk és támogatóink voltak, de úgy tűnt, neki egyik se jutott. Érdekelt hogyan jutott el idáig, ha nem sok pénze volt.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϰ 219 ϰ [You must be registered and logged in to see this link.]And you will be unstoppable
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Believe in yourself
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Ashworth
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 01:07


Lucas & Lauren

[You must be registered and logged in to see this image.]


Már maga a jelenléte meglep, ezt követően a könyvtárba való szó nélküli kalauzolás is kezd elbizonytalanítani egy kicsit. Miért nem szólal meg? Vagy van valami oka rá? Haragszik rám azóta a nap óta? Hátrahagytam őket, hagytam, hogy elvigyék őket egy sokkal rosszabb helyre, amiről nem tudtam mi az pontosan, de abban biztos voltam, hogy ott nem lesz jó helyük. Gyáva voltam és kicsi, az én szavam semmit sem használt a szüleimnél, talán emiatt nem beszél hozzám? Magamat okolom az tény, de akkor igaz volna?
- Hé… - mikor eltolja a kezemet egy kissé lebiggyesztem ajkaimat. Én csak próbálom felfogni, hogy a valós, eredeti Lucassal van dolgom, nem pedig egy délibábbal, ami bármelyik pillanatban szertefoszlik.
Figyelmesen nézem, amint előhúzza pálcáját. Egy kérdő tekintettel nyugtázom ezt, melyre hamarosan meg is kapom a választ. Értetlenül mutatok hol rá hol pedig az imént írt szavakra.
- Oké. Ez mi? Mi lett a hangoddal? Vagy haragszol rám valamiért? – utalok a betűk sokaságára előttem. A szavakat viszont azért elolvasom, hisz’ én kérdeztem, a válaszok meg nagyon is érdekelnek. – Akkor jól megy minden… Ez a lényeg. – egy megkönnyebbül sóhajt hallatok.
- Jó. Várjunk. Szoknom kell ezt. – rázom meg fejem egy pillanatra, csak hogy a koncentrációm visszatérjen. Legszívesebben a nyakába ugranék és agyon ölelgetném, de én se vagyok már abban a korban, sőt, az imént még el is tolta a kezeimet, ami ugyan nem esett jól, de meg tudom érteni.
- Pár hete érkeztem – kezdek bele a betűk elolvasása után. – Ó, megvannak. Bedobtak egy salem-i iskolába, amit egy idő után meguntak fizetni, ezért kénytelen voltam költözni. Tizenegy éves korom óta nem láttam őket. – vonok vállat egy cseppnyi érzelem nélkül. Nem érdekelt mi van velük, az évek elteltével egyre rosszabbá váltak, igazi pokolfajzatok lettek, akiknek csak az ártás a fontos.

szószám: 291 ✪ zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ✪ REAL TIME  ✪ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Peace beings with a smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Mordrake
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 71

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 00:49


Lauren & Lucas


[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem akartam túlságosan ártani a srácnak, de azt senkitől nem tűröm el, hogy kezet emeljen Laurenre. Reméltem, egy életre megtanulta, hogy ez a „bolond suttyó” idejár, addig nem árthat a húgomnak.
Lauren úgy reagált, ahogy elvártam, vagy legalább is hasonlóan. A meglepettségét kihasználva cipeltem be a könyvtárba. Mások szemében bolond voltam, nem vitás, így hát nem is mertek volna minket zargatni. Egészen addig nem zavart a közelsége, amíg nagy szemeket meresztett rám, de amikor már az arcomat kezdte tapogatni, rászusszantottam a tenyerére, és finoman eltoltam a kezeit. „Ezt ne!” Akartam sugallni azzal, ahogy a fejemet ingattam, majd a kérdéseire egy néma sóhaj kísértében húztam el a pálcámat, hogy tűzírással válaszolgassak neki.
‒ Tizenhat éves korunk óta. Igen, megvagyunk. Itt tanulunk. Megszöktünk, új családunk van ‒ foglaltam össze tömören a történteket. Nem akartam túl sokat varázsolni, mert a végén megint rosszul lettem volna. Te hogy kerültél ide? Mi van Ashworth-ékkel? ‒ pillantottam rá kérdőn a betűim felett, bár a szüleit említve tömör utálat jelent meg a tekintetemben.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϰ 169 ϰ [You must be registered and logged in to see this link.]And you will be unstoppable
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Believe in yourself
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Ashworth
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 00:38


Lucas & Lauren

[You must be registered and logged in to see this image.]


A földre kerülése után „összevizelt” gatyával szalad el, csak a sarkon vet még egy utolsó pillantást rám és a mellettem állóra. Nem kicsit nyűgöz le a korábbi manőver, nem véletlenül röhögöm ki még egyszer utoljára azt a szerencsétlent.
Aztán az itt jelenlévő „megmentő” felé sandítok, s már kezdenék is bele a „kösz szépen, de egyedül is simán megoldottam volna” szöveggel, csak hogy ennek a végére sem fogok érni soha az életben, az már biztos. A kérdő pillantására egy kicsit összébb vonom szemöldökömet, de a döbbenet még mindig nagyúr nálam, így csupán egy pillanat erejéig tartom fent a korábbi arcjátékomat.
Lucas ismerős vonásit vélem felfedezni benne, ez elsőre úgy tűnik, mintha káprázna a szemem. Mióta van itt egyáltalán? De ha ő itt van, akkor… mindketten itt vannak, igaz? Fogalmam sincs hogyan kavarodott ide a valaha volt mostohabátyám, hisz’ nem különösebben kerestem őket, azóta a nap óta… Itt a suliban meg örülök, hogy élek, sőt, legvadabb álmaimban sem merült volna fel bennem, hogy talán ők is itt vannak… Mindenesetre rettentően meglep a dolog, egyszerre vonul át rajtam rengeteg érzelem egy kisebb sokkos állapotba fuvarozva engem, amiből megszólalni se tudok hirtelen.
A könyvtárba hurcibálás után nagy szemekkel pislogok rá, s csak hogy biztos legyek önmagamban, hogy nem álmodok, óvatosan felemelem kezeimet és végigtapogatom az arcát, miközben továbbra is elkerekedett szemekkel meredek rá.
- De mégis hogy? Mióta? Jól vagy? Mi ez az egész? Mi történt? – hangom már-már elcsukló, mégis ledarálom a kérdések halmazát.Az a szadista, agresszív énem szóba se kerül, sokkal inkább törnek fel bennem a kiskori emlékeim, beleértve azt a napot is, amikor a szüleim hibáztak… Igen, hibáztak…

szószám: 267 ✪ zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ✪ REAL TIME  ✪ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Peace beings with a smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Mordrake
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 71

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 00:26


Lauren & Lucas


[You must be registered and logged in to see this image.]


Hogy határozottabbnak tűnjön a fellépésem a folyosón lévő fáklyák lángjai hosszú pillanatokra megnyúltak, és még kísértetiesebbé tették az amúgy is sápadt arcomat. Nem érdekeltek a szitkokat, amiket kiabált. Nem mondott egyikkel se újat. Vetettem rá egy újabb lesújtó pillantást, aztán reméltem, végre elkotródik innét.
A kezeimet a zsebembe süllyesztettem, amikor Lauren felé fordultam. A kis megjegyzésére megeresztettem egy halvány félmosolyt, majd a magyarázatára oldalra billentettem a fejemet, és kérdőn néztem rám. „Igazán?” Ez a kérdés tükröződött a szemeimben. Én erősen kételkedtem benne, hogy a kicsi Lauren meg tudta volna védeni magát.
Meglepett a döbbenete. Ő eddig nem vett észre minket? Nem jutottak a fülébe az elmebeteg ikerpárról szóló pletykák? Különösnek tartottam az egészet. Amikor a nevemen szólított, lassan bólintottam. Nem volt kedvem varázsolni. Legalább is, itt nem. Előrenyúltam, megfogtam a kezét, és finoman húzni kezdtem magam után. Most fordult a kocka. Ezúttal én rángattam magam után. A könyvtárba tereltem. Oda biztosan nem jött volna a korábbi alak balhézni. A könyvtárosnak biccentettem, majd a lesajnáló pillantásokkal mit sem törődve a könyvtár végébe tereltem az egykori húgomat, tudván, hogy ott nem zavar meg minket senki.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϰ 183 ϰ [You must be registered and logged in to see this link.]And you will be unstoppable
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Believe in yourself
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Ashworth
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 00:17


Lucas & Lauren

[You must be registered and logged in to see this image.]


Hazudnék, ha a mai napot felhőtlennek és derűsnek tartanám. Pedig én csak a könyvtárba akartam menni, hogy valami érdekes és új kötetet bújhassak, s végre kizárhassam a rossz érzéseket ezzel a sulival kapcsolatban. De neeem. Ennek a bunkó barom állatnak pont itt kell megjelennie, hogy azt az alapból nem túl fényes napomat még inkább a mélybe taszítsa. Ha tehetném, tökön rúgnám és hagynám a francba, csak hogy épp elég nagydarab és erős ahhoz, hogy felülkerekedjen rajtam. Így hát, mondhatni a sült galambot várom, egészen addig, ameddig a srác egy pillanat alatt kavarodik le rólam és repül jóval odébb, miután pár nem túl szép szavakat morog a másikra. A szél érkezése kissé összeborzolja a hajamat, melyet hátrasimítok, hogy jobb legyen a kilátás. Elsőre nem is azt figyelem ki a rejtélyes megmentő, csupán azt a barmot figyelem.
- Haha. Ez nagyon ott volt .– halkan nevetek fel, végül egy szórakozott mosolyra húzom ajkaimat, ahogy a földön fetrengő srácra vezetem tekintetem. Szó mi szó, tetszik ez a látvány, elég röhejes és megalázó, amit ez a féreg meg is érdemel. No de. Visszatérve a rejtélyes „valakire”.
- Kösz szépen, de megol… - menetközben fordulok felé, s emelem rá barna szemeimet, ám a látványtól szóhoz sem jutok. A korábban hajamban túrkáló kezemet most erőtlenül ejtem testem mellé, mialatt megdöbbent, elkerekedett tekintettel fürkészem az előttem álló arcát. – Lucas…? – szinte már suttogom a nevét. Egy tétova lépést teszek felé, egyszerűen kénytelen vagyok elfogadni az előttem álló ismerős arcot, melyben még mindig felfedezem a kiskori énjét. Egyszerűen… meg se tudok szólalni, csak remegő kezekkel bámulok rá értetlen fejet vágva.

szószám: 268 ✪ zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ✪ REAL TIME  ✪ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Peace beings with a smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Mordrake
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 71

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-13, 00:01


Lauren & Lucas


[You must be registered and logged in to see this image.]


A könyvtárba tartottam, volt egy olyan érzésem, hogy dolgom van arrafelé. Legalább állandóan ezt duruzsolták a fülembe az engem körülvevő láthatatlan kísértetek. Akármilyen hűvös is volt ebben az ódon kastélyban, én nem éreztem belőle semmit. Egy hosszú ujjú pulóver bőven elég volt számomra, hogy ne fázzak túlságosan. Az egyik fordulóban azonban megtorpantam, és a falhoz lapultam, amikor Lauren elhaladt előttem. Tisztában voltam a jelenlétével. Kerültem is. Nem akartam, hogy ilyennek lásson, rossz emlékeket ébresztett bennem a látványa, és féltem attól, amivé válhatott.
Megvártam, amíg továbbhaladt, majd óvatosan követtem őt. Láttam, ahogy egy nagydarab srác megragadja a csuklóját, több se kellett, ismét az a kislány volt a szememben, aki annak idején mindig magával rángatott. Hangtalanul felszisszentem, és mielőtt az események eldurvultak volna belemarkoltam a srác hátára feszülő felsőbe, és odébb rántottam. Pár pillanatig farkasszemeztem vele, ő különféle szitkokat szórt rám, amíg én kiropogtattam az ujjaimat, majd mindkét kezemet előrenyújtva el nem taszítottam. Nem értem hozzá. Nem volt rá szükségem, az általam kreált szél megtette a hatását. Métereket repült hátra, és bíztam benne, hogy nem szándékozik feltápászkodni, és tovább ingerelni.
Ezek után Laurenre pillantottam. Nem tudtam mit „mondhatnék”. Tartottam ettől a találkozástól, de mivel annak idején a testvéremként tekintettem rá, így nem tehettem meg, hogy csak úgy elsétálok mellette, amikor bajban van.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϰ 210 ϰ [You must be registered and logged in to see this link.]And you will be unstoppable
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Believe in yourself
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Ashworth
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2016-01-12, 23:50


Lucas & Lauren

[You must be registered and logged in to see this image.]


Két hete sínylődök ebben a tetves iskolában. Hogy miért tartom tetvesnek és mocskosnak minden egyes sarkát? Egyszerűen hánynom kell egyes Hugrabugos vagy épp Griffendéles csajtól, akik úgy tök lazán végigszántják a folyosókat a mézes-mázas szavaikkal. Hát komolyan, csodálom, hogy még nem sikerült kidobnom a taccsot.
A titkom is eléggé macerássá vált a napokban, ugyan is minden egyes éjszaka úgy érzem, hogy valaki követ. Vagy ha nem is követ, de a tekintetét érzem a bőrömön, ami nos…kicsit sem jó előjel. Mindenesetre most lazítanom kell, s legalább valamennyire távolabb kellene másznom attól az épülettől, melyben megint csak a poklok poklát élem meg az újoncságom miatt.
A könyvtárhoz érve veszek egy mély levegőt, csak azért is, hogy rákészüljek a bent lévő tömegre és esetleges ismerős arcokra. Hideg van, még a fűtés ellenére is érzem, hogy a falakon át hatoló hideg eléri bőrömet. A megfázást meg inkább elkerülném, köszönöm szépen. A sálamat lehúzva nyakamról lépek beljebb, mire egy vaskos kéz szorul csuklómra, s ránt ki egyensúlyomból.
- Addig eressz el, ameddig még szépen kérem… - fel sem pillantok a „zaklatómra”, csupán a kezemben lógó sálat kezdem el szép fokozatosan összecsavarni egy labdába.
- Ugyan szivi, tudom ám milyen harciasnak tetteted magad. De ssss, előttem nincs titok, nyugodtan kitárulkozhatsz – nevet fel kínkeserves hanggal, melytől akaratom ellenére is összerezzenek. Mégis kinek van ilyen para hangja, de most úgy komolyan?!
- Úgy hallom az öklöm lenyomatát szeretnéd az arcodon hordozni, szuper! – csattanok fel tettetett lelkesedéssel, ám szavaim hatására a keze még erősebben szorul csuklómra, melytől felszisszenek az ott keletkező fájdalomtól. Ahogy elnézem magasabb, mint én és valahogy idősebbnek is tűnik, így tuti felettem jár. Így hát… Nincs az én súlycsoportomban, de ez kit izgatna? Próbálom kirántani csuklómat a szorításából, ami elsőre sikerül is, de ennek következménye sokkal rosszabb, mint a korábbi volt. Kiejtem kezemből a sálat, mialatt egy beugró részhez teper, lefogva számat, hogy még véletlenül se nyüszítsek fel, végül két csuklómat összefogva vezeti azokat a hátam mögé. Ekkora egy benga állatot, hogy rohadna meg!

szószám: 331 ✪ zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ✪ REAL TIME  ✪ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Peace beings with a smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clyde Peterson
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-17, 16:33

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eliza & Clyde


Csak elvigyorodom azon, amit mond. Értem én, hogy nem szánja komolynak, de nem árt tényleg valami összhangot összehozni, hogy ne nagyon üssön el a két öltözet egymástól. Akkor lehet frászt kapok majd, azt meg ő is tudja, hogy az sose jó.
- Ó, nagyon kegyes vagy velem - kuncogok, majd egy kicsit megköszörülöm a torkom. - A viccet félretéve, valami összhang azért majd nem árt. Tudod, hogy frászt kapok, ha nagyon el fogunk ütni egymástól, szóval, ha eldöntötted, hogy milyen színű lesz a ruhád, akkor majd ahhoz választok megfelelő nyakkendőt. - Mosolygok, de ezt már komolynak szánom. Nem akarok hülyén kinézni, meg azt se akarnám, hogy Eliza nézzen ki hülyén, szóval majd kitaláljuk, hogy miként, és hogyan passzintjuk össze a kettőnk ízlésvilágát.
- Hát persze, hát persze. Akkor majd sunyin csinálom, hogy ne vedd észre - nevetek fel, de talán egy kicsit hangosabban, mint kéne. Egy 'hupsz' ki is csúszik utána a számon, de tovább vigyorgok. Amíg gyorsabban futok, és jobbak a reflexeim a könyvtárosnál, addig annyira nem félek tőle.
- Hááát. Nem ellenkeznék, ha véletlen lenne egy, az tény. - Továbbra is vigyorok. Végül is, sosem rossz az, ha van, aki kedvel téged, az biztos. Csak akkor lesz igazán szép a dolog, ha egy idő után majd eléd is mer állni, ahogy azt illik.
- Mint anno te is? - Egy kis revans a beszólásért, de tény, hogy legalább poénos volt. Meg reális is, nem hiszem, hogy egykönnyen megtanulnék benne járni, de nem is tartom fontos dolognak, hogy megtanulja magassarkúban sétálni. - Majd akkor igyekszem - még szélesebben elvigyorodom, és követem őt, én is felállok az asztaltól. - Rendben van. Ha viszont leveted magad, akkor legalább egy tippet küldj a baglyoddal, hogy kit vigyek helyetted - kuncogok, és ismét oldalba bököm egy kicsit. - De ha segítség kell, szólj. Nem voltam olyan rossz belőle - kacsintok rá, és még csak véletlenül sem pillantok a könyvtáros irányába, mintha csak észre sem vettem volna a szúrós pillantást, és inkább követem Elizát kifelé, majd az ajtóban én is elköszönök, és megyek a magam dolgára. Talán tanulok, de az is lehet, hogy csak lelépek a többiekkel valahová garázdálkodni egy kicsit.

// Én is köszönöm, nagyon élveztem!  veryhappy És akkor vetődök, és kezdek nem sokára.  jessz //
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Just be true to yourself.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-17, 11:11

[You must be registered and logged in to see this image.]
Clyde & Eliza

Talán azért nem vagyunk olyan vészesen hangosak, én legalábbis próbálom visszafogni magamat és a nevetésemet sem harsányra venni. Az is megy, Clyde tudja, hogy van amikor elszalad velem a ló, de most azért visszafogom magamat, hogy ne tegyék ki a szűrünket idő előtt.
- Oké, és akár még azt is megnézheted mit veszek fel, hogy ne öltözz nagyon ellentétesen velem, tudod a piros nyakkendő nem passzol egy halványkék ruhához. - na jó ennyire azért nem veszem ám komolyan az összeöltözést, szóval a mosolyomból láthatja, hogy nem mondom ám komolyan a dolgot. Végül is valamelyest összeöltözhetünk, de csak ha akar, amúgy nem szólok bele abba, hogy mit vesz fel. Az ízlésével aztán soha nem voltak gondok. - Hé, mintha nem ismerném a kontrollt és ne tudnám eldönteni mennyit ihatok, rémes feltételezés! - na jó mondjuk el tudom, bár azóta, hogy megkaptam a gyógyszereket, mióta kiderült a rémes hír... Az mondjuk tény, hogy ha a gyógyszerre iszom abból még lehetnek gondod, de a fene se akarja az egész estét végig aggódni.
- Meg van annak az izgalma, egy titkos hódolónak, akik virágot küld, meg csokit és észre sem veszed milyen szemmel néz rád, amíg meg nem mondja. A rajongás jó dolog, ne mond, hogy te nem élveznéd. - áh nem hiszem én el neki, szerintem ő is tuti oda lenne, ha valaki rá lenne kattanva, akkor is, ha jobban bírja az őszinteséget. Persze tudom kettőnk közül mindig neki volt gyakrabban valami nője, de engem ez nem zavar, én sosem gondoltam úgy, hogy mindenképp kell valaki mellém, most meg... főleg.
- Hát jó, úgy se állna jól neked és tuti ledöntenéd a büfés asztalt. - széles vigyorral teszek úgy, mintha a lökésének hála majd kiesnék a székből is, de persze csak túlzok. Azért egyszer megnézném hogyan botladozik magassarkúban, ha már annyit piszkál ezzel a büfés asztal kérdéssel. - A szmoking nem rossz, a pasiknak jól áll és egyébként is bírom az elegáns külsőt, szóval eltekintek a paripától, esetleg. - most már viszont felállok. Sikerült rám hoznia a frászt, úgy istenesen, de már minden oké. Azért jó, hogy nem valami halálos betegséget akart bejelenteni. - Na akkor még úgyis találkozunk és leegyeztetjük a ruhákat, meg mindent, oké? Be kéne fejeznem a bájitaltanházit... Ha nem érsz el a következő napokban, akkor feladtam és inkább kivetettem magamat a csillagvizsgáló toronyból. - még egy halk nevetés, mert mintha már a könyvtáros pillantott volna felénk egyszer az előbb is, a végén tényleg bajba kerülünk. Aztán még egy gyors intés és lépek is. A lényeget megbeszéltük, rám pedig tényleg vár a tanulnivaló. Tök rémes!

//Köszönöm szépen a játékot, remek volt! Mehet a bál. Very Happy //


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clyde Peterson
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-16, 21:58

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eliza & Clyde


Bólintok a szavaira. Hálás lennék érte, majd valahogyan talán meg is hálálom neki, mondjuk egy plusz tánccal, vagy valamivel... Esetleg tényleg kap egy csokrot, még meglátom.
- Rendben van. Ha nagyon elveszel a cipők között, majd segítek - nevetek fel ismét, kész csoda, hogy a könyvtáros még nem szólt le érte, hogy hangoskodom. Mindenesetre, a végét inkább viccnek szánom, bár sosem volt problémám azzal, ha másoknak segíteni kellett az öltözködésben, sőt. Ha valaki végre arra szánja el magát, hogy önös akciók helyett inkább valaki véleményét kikéri, azt csak értékelni tudom. - Majd meglátom, ha nagyon unatkozom, és egy kis műsorra vágyom, lehet, hogy leitatlak... - Ezúttal én bököm gyengén oldalba a könyökömmel, és a vigyorom is majdnem a fülemig ér. Hogy őszinte legyek, nem emlékszem, hogy láttam-e már Elizát részegen, de biztos vicces lenne.
- Ti lányok mind erre vágytok? - A vigyorom egy mosollyá szelídül, ehhez a témához nemigen tudok hozzászólni. Bár tény, hogy megfordítom a dolgot, és arra gondolok, hogy egy lány titokban epekedik utánam... Nem is olyan rossz, de jobb szeretem, ha nyíltan felvállalják a dolgot.
- Naaaa, azért azt meghagyom neked. - Egy kicsit meglököm a vállánál a kezemmel, és természetesen ismét csak vigyorgom. Értem én a poént, csak ennél tovább már ne vigyük a dolgot, mert azt lehet, hogy én se veszem már jó néven. A kérdésére bólintok, az csak természetesen, hogy érte megyek. - Persze, tudod, hogy milyen lovagias vagyok, de ha nem gond, akkor a páncél helyett majd szmoking lesz rajtam, meg a hófehér paripát is inkább a karámokban hagyom. - Még mindig ott játszik egy pimasz vigyor az arcomon, de alapvetően komolyan gondolom azt, hogy érte megyek. Mégis csak így illik.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Just be true to yourself.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-16, 21:38

[You must be registered and logged in to see this image.]
Clyde & Eliza

- Oké jogos, de majd keresek a kedvedért valami átmenetet mondjuk, ami azért magas is, meg nem is. - ha már ő hívott el, akkor végül is alkalmazkodhatok hozzá ennyiben, meg tőlem akár össze is öltözhetünk, bár azt inkább azok szoktak, akik tényleg egy párnap minősülnek, mi meg azért megyünk együtt, mert egyedül ciki és amúgy is facéron mennénk, akkor meg miért ne?
- Nem szoktam elveszni. Ez csak akkor fordulhat elő, ha... túl sokat iszom a túlalkoholozott bóléból, de majd azt megakadályozod. - hű na azért annak tudnak lenni következményei, ha túlzásba viszem az ivászatot, szóval majd ezzel óvatosnak kell lennem, amennyire tudok. Nem akarom kiütni magamat, a végén még olyasmiket tennék, amikre utólag nem leszek büszke. Nem vagyok egy alkoholizáló típus, pont e miatt nem is igen szoktam hozzá.
- Oh gondolod? Lehet, milyen szép is lenne egy titkos rajongó! - még egy ábrándos sóhajt is előkapok a tarsolyból. Na nem mintha kifejezetten szerelem párti lennék, amúgy sem igazán passzolna bele az életstílusomba a nagy szerelem, hiszen ki tudja, hogy mikor dobom fel a pacskert, vagy épülök le teljesen. Jó nekem így, szórakozom, részt veszek a bálon és kész.
- Oh szóval így önként átveszed a szerepemet? Hm... nem is rossz, akkor neked kéne magassarkúban jönni. - még látványosan el is gondolkodom a dolgon, de aztán csak széles mosollyal rázom meg a fejemet. - Na és értem jössz a klubhelyiség elé, mint egy igazi lovag a bál előtt? - azért ez fontos kérdés, mielőtt még visszamennék aktívan nem foglalkozni a tanulással, egyeztessük le a részleteket.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clyde Peterson
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-16, 20:54

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eliza & Clyde


Az első kérdésére ciccegve megrázom a fejem. Ezt azért én se várnám el tőle. Tudom, hogy a lányok imádnak az ilyen eseményeken csillogva-villogva megjelenni, és azért bevallom, még ha nem is igazán bírom a magassarkúkat - elég kényelmetlennek tűnnek, és hát, amelyiknek ilyen rémesen magas sarka van, azokban olyan a lányok bokája, mintha törésben lenne... -, de mégis csak jobban áll egy kisestélyi mellé egy enyhén magassarkú cipő, mint egy balerina cipő.
- Hát, talán egy kissé slampos lenne, ha olyan ruhát választasz mellé, amihez nem illik, de szerintem biztosan van olyan is, amivel jól mutatna. Persze, én nem foglak megakadályozni benne, hogy magassarkút vegyél fel, tudod, hogy ha jól mutat a ruhához, nincs ellenvetésem - vigyorodom el, és megrántom a vállam. A nyári múzeumlátogatáson sem szóltam egy rossz szót érte, mert akkor is jól nézett ki benne. - Hát, ha már elviszlek, akkor vigyázok is rád, de arra az esetre, ha végképp elkeverednél, majd kapsz elbájolt csokrot a kezedre, ami megmutatja, hogy hol vagy. - Még szélesebben elvigyorodom, mit az előbb, természetesen most is viccelek, bár, alapvetően nem egy rossz ötlet ez. Sőt, lehet, hogy egész jó, biztos van olyan, aki tudná hasznosítani...
- Hát, ha van, akkor majd megosztozunk rajtad a bálon. Ki tudja, lehet akkor akar majd letámadni téged - Továbbra is vigyorgok, bár nincs kizárva a dolog. Volt olyan ismerősöm, akit nem mert elhívni az illető a bálba, hanem csak ott a helyszínen merte megkérdezni a dolgokat. De akkor elég kellemetlen helyzetbe kerülnék...
- De ha egyszer te nem bonyolítod túl? Valakinek muszáj ezt is megcsinálnia - nevetek fel ismét, nem veszem magamra a dolgot. Egrészt, tudom, hogy viccel, másrészt, túl sokszor mondták már ezt nekem, hogy érdekelni tudjon, ha tényleg komolyan gondolta volna.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Just be true to yourself.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 23:25

[You must be registered and logged in to see this image.]
Clyde & Eliza

Na jó azért hosszú távon úgy se tudok rá haragudni, ahhoz túlságosan bírom, meg hát erre a széles vigyorra nem is igazán lehet, még akkor se ha piszkál a magassarkú témával. Igazából eddig is sokszor tette, de valahogy nem gondoltam, hogy tényleg ennyire nem bírja.
- Héj, de akkor most bakancsot vegyek fel a báli ruhához? Az nem tök slampos? - nevetek vele együtt, aztán végül is ki tudja. Lehet formát is bontani, olyan ruhát választani, ami mondjuk ütős és elfér mellé akár egy bakancs is, vagy valami balerina cipő, bár mivel amúgy is elég alacsony vagyok... - Az a baj, hogy ha még sarka sincs a cipőnek elveszek a tömegben, akkor megmentesz? - széles mosoly, mert hát tudjuk jól mennyire vagyok törpe és ilyen esetekben simán megmentésre szorulok.
- Szóval nem is feltételezzük, hogy Elizának van egy titkos hódolója, aki elhívja a bálra? Azért ez... - látványosan elhúzom a számat, de aztán visszatér a mosolyom. Csak ugratom, nem veszem én igazán komolyan a dolgokat, meg a szívemre se, csak szórakozunk, mint mindig és azt se vettem komolyan - maximum fél századmásodpercig -, hogy netán nem haverként akart elhívni.
- Azt hiszem kezded átlátni a dolgokat, ezt túlbonyolítottad. Titkon női lelkületed van, nem fair átvenni tőlem a stafétát, az én dolgom bonyolítani. - egészen komolyan kezdem az elejét, de hát nem megy, pedig igyekszem a végére mégis csak elvigyorodom. Azért tudom, hogy Clydenak fontos a pasi énje nagyon is, gondolom totál fura lehet neki, hogy most nincs egy csaj, akivel alapból megy a bálba, de hát... ő piszkál a magassarkúval... azt hiszem ezt már nem mossa le magáról.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clyde Peterson
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 22:21

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eliza & Clyde


Heccelem egy kicsit, ettől én is jobban érzem magam, meg, legalább a hangulatot is oldom, ha már ennyire izgultam a dolog miatt. Na meg, őt is felidegeltem kicsit a levelemmel. Többet nem is hívom el sehová levélben... Még a végén annak is ilyen félreértés lenne a vége, de abból szerintem ő sem kér többet. Szóval áttérünk a magassarkús beszólásomra, és most azért egy kicsit jobban reagálja le, mint a múltkor, szóval én is visszaváltok normálisba, és fel is mérem a bokacsizmáját, ha már megmutatja.
- Én sose bánom, tudod, hogy mi a véleményem a magassarkúkról - nevetek fel. - Nem is rossz. Illik az öltözetedhez, ma lazára vetted, mi? - Elismerően bólintok, majd, ha már az elején megfeledkeztem róla, felmérem az egész szettét. Támogatom a kényelmes, de divatos öltözeteket. Pláne, hogy ha a cipő nem magassarkú, tudja, hogy az nálam csak plusz pont lehet.
- Az is igaz - vigyorodom el a felszólalása elején, de a második résznél elkerekedik a szemem. Nem, nem, nem! Nem úgy értettem, az talán a meglepettségemen is látszik. - Nem, nem, nem úgy akarlak elhívni, csak mint haverok. Tudod, ha már nekem sincs párom, és neked sincs, akkor miért ne menjünk együtt alapon. Annyi, hogy nem akartam, hogy félreértsd - sóhajtok fel, és ismét ráharapom a szám szélén lógó piercingre, és egy kis ideig piszkálgatom. Valamiért ma nagyon félreérthetően beszélek. - Bár, ha meg sem szólalok, akkor szerintem félre sem értetted volna - nevetek fel végül is, miközben beletúrok a hajamba, és hátradőlök a széken. Hogy milyen szerencsétlen vagyok... Ezért volt jó, hogy mindig volt egy barátnőm, akivel egyértelmű volt, hogy elmegyek. Nem kellett ilyen elhívásokat lejátszanom... A fene essen bele, hogy ilyen béna vagyok ezen téren.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Just be true to yourself.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 21:58

[You must be registered and logged in to see this image.]
Clyde & Eliza

A fiúk hülyék... tök hülyék! Mégis hogy a fenébe nem gondolt bele abba, hogy ettől marhára beparázom majd, hiszen tényleg benne volt a pakliban. Nem is merült fel bennem, hogy a bálra akar elhívni, hiszen évek óta járunk és még soha sem volt erre példa. De legalább már nem olyan ideges, lassan oldódik, bár azt sem értem, hogy miért volt kezdetben annyira ideges, mert annak is volt valami oka, csak hát... vajon mi? Ennyire hihetetlen volt, hogy igent mondok? Végül is nekem sincs most kivel menni.
- A végén szándékosan nem veszek magassarkút, látod most sem az van rajtam. - kidugom oldalra a lábamat, hogy jobban lássa. Jó a csizmának van egy leheletnyi sarka, de nem mérvadó, csak éppen hogy alig, ennyi azért kell, hogy az ember nőiesnek érezze magát, viszont többet most amúgy se kockáztattam volna. Ha az ember nem valami elegánsabb helyre megy, akkor minek?
- Ja, hogy ezért? Hát amúgy is mindig együtt bulizunk végül, mármint... tudod nem szokták végig azokkal a csajokkal lógni, szóval... Héj... - na jó lehet, hogy most kezd csak leesni a tantusz? - Szóval most akkor azért kellene kényelmetlenül éreznem magamat, mert nem találtál senkit és nekem rossz lehet, hogy pótlék vagyok, vagy azért lenne fura, mert... úgy hívsz el? - az úgy szócskát meg is nyomom kicsit, hogy értse. Szóval akkor most hogy is van ez? Akkor e miatt volt olyan ideges és feszült? Haverok vagyunk, jó haverok igaz? Most akkor milyen minőségben hív el a bálra? Oké tudom, hogy a legtöbbeknek ez ilyen randi dolog, azt hívjuk el, aki tetszik stb. de van más is, aki csak haverként megy el nem?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clyde Peterson
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 21:46

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eliza & Clyde


Értetlenkedem egy sort, már éppen az asztalnál ülve. De most komolyan, ennyire más a férfiak és a nők felfogása a világot illetőleg? Na mindegy, most már sokat nem javíthatok a dolgon. A lényeg, hogy ideért, és végül is meg tudjuk beszélni, ha végre kinyögöm azt a kérdést.
- Óóó, értem. - bólogatok, így utólag végül is megértem. - Bocs még egyszer, tényleg nem akartam a szívbajt hozni rád - mosolyodok el, és szép lassan rá is térek a lényegre. Ha már egyszer ennyire bezsongott szegény, mert hülyén fogalmaztam meg a levelet...
- Bocs, az ilyenekben béna vagyok - nevetek fel. Kicsit el is lazulok, azon meg, hogy meglöki a vállamat, csak elvigyorodom. A feszültség kezd oldódni bennem, lassacskán vissza is térek a normális önmagamhoz. - Aha, talán már nem lesz veszélyben a büfés asztal. - vigyorgok rá, a megjegyzésemet teljesen poénosnak szánom, csak, mint a nyáron is. Ez olyan kihagyhatatlan. - Csak azért, mert eddig minden éven az éppen akkori barátnőmmel mentem. Azt gondoltam, hogy ez a gondolat kényelmetlenül érint, és inkább visszautasítod. - Valószínűleg ő is emlékszik rájuk. Eredetileg úgy ismert meg, hogy éppen az ő barátnőjével jártam. Pontosítsunk, csak "jártam". De azután is mindig volt párom, még ha néha széjjel is váltunk a bálokon, és általában a drága "exemet" és Elizát megkerestem, majd majdnem az egész bált velük töltöttem.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Just be true to yourself.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 21:29

[You must be registered and logged in to see this image.]
Clyde & Eliza

Azt hiszem, hogy pont ez mutatja, hogy a lányok és a fiúk mennyire eltérnek egymástól, hiszen akárhogy is, de nem tudok csak úgy nyugodtan ülni és főleg nem tudok vidáman jönni akkor, ha egyszer nem tudom, hogy mit akar és talán valami olyat, amitől majd a frász tör ki. Az ember mindig a legrosszabbra gondol, ha valaki sürgősen beszélni akar vele, még ha a sürgős aztán egy órás határidőt is jelent, de akkor is! A fenébe is, totál kiborított, és ha jól sejtem akkor benne ez még csak fel se nagyon merült, látom az értetlenkedést az arcán.
- Hát... ha az ember valami fontosat akar közölni gyorsan akkor az gyakran nem jelent valami jót nem? Szóval... mi van? - hát na feszült vagyok, kész csoda, hogy nem dobolok az asztalon az ujjaimmal, vagy amit még jobban utál nem kezdem el csavargatni a hajamat, hogy aztán bőszen rágcsáljam a végét. Tudom, hogy kiborítom vele, de van hogy jól esik, főleg akkor, ha amúgy is ideges vagyok és inkább ez, mint hogy bejöjjön a képbe a kézremegés, az senkinek se tenne jót, ő is megijedne, én meg még nem készültem fel rá, hogy elmondjam neki a nagy helyzetet, hiszen még senkinek se mondtam el. Aztán nagy nehezen kiböki, hogy miről van szó, nekem meg majdnem úgy kell összekanalazni az államat az asztal... alól minimum.
- Olyan hülye vagy! Most ez... ez miért volt ilyen... tiszta idegesnek látszottál. - még finoman meg is lököm a vállánál, olyan barátian, ahogyan máskor is szoktuk, talán egy egész leheletnyit erősebben az idegesség miatt, de azért annyira nem, hogy ne adj isten leessen a székről, vagy valami. Lassan pedig azt is felfogom, amit mondott, vagy is kérdezett. - Szóval... a bálba? Már gyakoroltam mással a magassarkúban való botladozást, most már bevállalod mi? Vagy úgy se hív el senki és nem akarod, hogy petrezselymet áruljak? De miért vagy ideges? - oké, ezt a részét nem értem, és most már azért lehiggadva, de határozottan kutató pillantással mérem végig. Szóval... mi van akkor most?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clyde Peterson
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 21:16

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eliza & Clyde


Azt hiszem a levél egy kicsit tényleg sürgetősre sikeredett, de izgultam, még az a szerencse, hogy a kézírásom legalább olvashatóra sikeredett. Az az egy óra meg... Kellett. Lelkiekben felkészültem, na meg azt sem tudtam, hogy éppen van-e valami fontos dolga, amit el kell intéznie. Példának okán a tanulás, házi feladat, programtervezés, beszélgetés... Meg a franc se tudja, hogy még mit szoktak csinálni a lányok, amikor egyedül maradnak. Na meg, azt sem tudhattam, hogy éppen milyen hangulatában van. Tényleg fel akartam készülni mindenre, még ha tisztában vagyok is vele, hogy mire ideér, úgyis vidámabb lesz.
Amikor végre ideér, egy kissé megörülök, de mintha az a bizonyos kő kicsit erősebben nyomná a szívemet. Mióta vagyok én ilyen szerény gyerek? Magam sem értem. Arra, hogy megijesztettem, először csak felvonom a szemöldökömet.
- Mivel? - értetlenkedek egy kicsit, de végül is gyorsan tovább is lépek ezen a részen, ha válaszol. Nem akarom húzni az időt. - Mindenesetre, sajnálom, ha megijesztettelek, tényleg nem akartalak. - mosolyodom el, és mivel beleegyezett, leülünk. A ragasztapaszos megszólalásán kissé erőltetetten felnevetek. De most komolyan, honnan szed ilyeneket? Nagyon jó, bár, megint elkezdtem izgulni, olyan rendesen...
- Semmi komoly, tényleg. Nem akarlak megenni, nem csináltam semmi hülyeséget, csak... - egy kissé habozok. Beszívom a piercinget, ami a szám szélén fityeg, majd veszek egy mély levegőt. - Csak annyi, hogy eljössz velem a bálba? - Ha nem izzadna a tenyerem, akkor most még a kezét is megfogtam volna, de így... Undorító. Nem akarom, hogy ettől kényelmetlenül érezze magát. Inkább csak a kérdésre koncentrálok, és persze, hogy semennyire se látszódjon, hogy izgulok.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Just be true to yourself.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 20:59

[You must be registered and logged in to see this image.]
Clyde & Eliza

Halvány gőzöm sincs, hogy mi lehet olyan fontos és sürgős, hogy ilyen gyorsan találkoznunk kell, hogy megbeszéljük, hiszen... A fene tudja, csak nem történt valami durva vele, vagy a meló ugrott és nem egy levélben akarja közölni, hanem személyesen? Az viszont nem lenne annyira sürgős, vagy igen, hogy ne éljem bele magamat? Naná, hogy mire felérek a lépcsőn addigra aztán már minden van a fejemben, ami csak lehet és persze a legrosszabb lehetőségek kerülnek előre. A végére már ott tartok, hogy biztosan valami nagyon durvát fog közölni, lelép a suliból, mert nem látja értelmét és csak melózni fog... ilyesmi.
A könyvtár előtt épp ezért állok meg egy pillanatra, mert a idegeskedés nincs rám épp a legjobb hatással meg persze a betegségemre sem, nem csoda, hogy le kell ráznom párszor a kezemet, hogy elmúljon a remegése. Nem állíthatok be így még sem, na az lenne ám az igazán kellemetlen helyzet. De ugye erre nem jöhetett rá? Nem tud róla senki, csak az igazgató... nem mondhatták el neki.
- Szia! Hát... nem, de totál megijesztesz. - na jó, őszinte típus vagyok, szóval nem tartom magamban, de legyen akkor leülünk szépen és aztán vágjon is bele. Nem akarok körítést, meg mindenféle egyebet, mert attól csak még rosszabb lenne. - Jól van, tépjük le, mint a ragtapaszt. - még kicsit a levegőt is visszatartom, tuti, hogy valami rossz hír, már biztos vagyok benne, csak akkor miért kellett várni egy órát? Tőlem akár hamarabb is találkozhattunk volna, akkor legalább túlesem a... nem tudom min.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clyde Peterson
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-15, 20:41

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eliza & Clyde


Ma végül is sikerült rászánnom magam arra, hogy küldjek egy levelet Elizának, hogy beszélni szeretnék vele a könyvtárban. Nem tudom, hogy mi lesz, ha végül is ideér, és még személyesen el is kell mondanom, amit még a levélbe sem nagyon mertem leírni. Felsóhajtok, és ahogy átlépem a könyvtár küszöbét, rögtön az egyik oszlopnak döntöm a hátamat, máris az ajtót kezdem fürkészni. Izgulok. Magamat is meglepem vele, hogy mennyire. Ki gondolta volna, hogy egy kérdés ennyi fejtörést fog okozni? Pláne nekem? Tavaly, meg tavaly előtt olyan egyszerűen ment... Bár, az is igaz, hogy akkor nem Elizát terveztem elhívni. Konkrétan ez lenne az első év, hogy csak mi ketten megyünk...
- Hali... - vigyorodom el a megszokott módon, amikor megpillantom az ajtóban. Ellököm magam az oszloptól, és megindulok felé, ne neki kelljen odasétálnia hozzám. Az illetlen lenne.
- Remélem nem zavartalak meg semmi közben. - Mondhatjuk, hogy fellélegzem. Amíg nem kell a kérdésre térnem, azt hiszem minden probléma nélkül tudok vele beszélgetni. Az még nem esik nehezemre szerencsére. És persze a megszólalásommal a levélre célzok elvégre, éppen hogy csak egy órával a találkozó előtt küldtem el neki.
- Nem ülünk le? - mutatom az egyik üres asztalra. Még szerencse, hogy a könyvtárat választottam, itt legalább nincsenek olyan sokan.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Just be true to yourself.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 404

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time 2015-12-12, 19:44

Szabad játéktér, új játék kezdhető.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár (IV. emelet) - Real time

Vissza az elejére Go down

Könyvtár (IV. emelet) - Real time

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Négy emelet boldogság
» Konoha könyvtára
» Egy kisebb történelmi könyvtár
» Esther Mikaelson
» A Könyvtár

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Emeletek (1-7.)-