Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 13:55
Megan Smith

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 13:20
Tim Roberts
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Megan Smith
 
Christopher Graves
 
Adam Jericho
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39886 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Casper & Olivia - Monte Carlo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Casper Roughley
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Casper & Olivia - Monte Carlo 2015-08-24, 22:33

Olivia & Casper
[You must be registered and logged in to see this image.]

Elmosolyodom, ismét csak. Egy ilyen helyen általában tiszteletteljesen magázzuk az idegeneket, legalább is velem mindig így tették, és én is mindig így tettem, kortól függetlenül. Viszont, ha egy hölgy kéri ezt tőlem, azt hiszem akkor nincs mit tenni.
– Rendben van, akkor tegezni foglak. – Valószínűleg jót nevetnék, ha tudnám, hogy úgy gondolja, hogy a kora miatt magáztam. Hogy őszinte legyek, még csak el sem gondolkoztam rajta, hogy hány éves lehet a mellettem ülő hölgy. Nem igazán szokott érdekelni, amíg szemrevaló a hölgyemény. – Így van, elvégre erről híres-neves ez a hely. – Koccintotok vele, úgy tűnik szerencse, hogy rendeltem magamnak egy másik pohárral. – Nagyon szép név. Ha nem probléma, akkor megmaradok az Olive-nél. – Mosolygok rá, miközben kortyolok egyet az italomból. Ha belegondolok, valószínűleg egyetlen Olivia ismerősöm sincs még. Esetleg a diákjaim között lehetne, de onnét sem ugrik be, viszont azért igyekszem megjegyezni. Kellemetlen helyzeteket szülhet, ha elfelejtem a hölgy nevét, azokat pedig szeretném elkerülni, még ha valószínű is, hogy ezután nem fogunk összefutni. – Nos, akkor reméljük továbbra is így folytatod majd. – Vigyorodom el. Tény, hogy a szerencsejáték maga a szerencsére épül, de arra az esetre, ha a szerencse nem pártol melletted, nem árt, ha csalni is megtanul az ember. Valószínűleg a hölgy ebben még nem olyan járatos.– Szívesen segítek, csak egy szavadba kerül. – Viszonozom a pillantását egy lehengerlő mosoly kíséretében, mielőtt még ismét belekortyolnék az italomba. Sokat gondolkoztam rajta, hogy végül is mit játsszunk, mert nem igazán szeretném elvenni a hölgy kedvét azzal, ha profi csalók közé viszem. – Ahogy elnézem, az igazán érdekes játékok jelenleg foglaltak. Mit szólnál bemelegítésképpen egy kis blackjackhez? – mosolygok rá, és a szabad kezemmel az asztal irányába mutatok. – Ez tényleg csak a szerencsén múlik, és olyan sokat nem is lehet rajta veszíteni, ha mégsem jönne össze. – Kezdésképpen tényleg megfelelő lehet. Tényleg élvezetes szórakozás, ezt nem szokták olyan véresen komolyan venni, néha még én is szívesen játszok ilyet tisztán. Kezdőként nekem nagy kedvencem volt, talán ezért is kezdek ezzel a hölggyel, ha beleegyezik.

[You must be registered and logged in to see this link.]▼  ▼332▼  ▼Ó, Monte-Carlo!▼  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olivia C. Parrish
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Casper & Olivia - Monte Carlo 2015-08-14, 20:25

[You must be registered and logged in to see this image.]

Casper, enyém a szerencse...

Ha egy férfi mosolyog, az mindig megnyerőbbé teszi, akitől pedig a pohár bort kaptam, a kacsintásomra mintha még boldogabbá vált volna. Jó, tudom, Jordan megmondta, hogy pasiznom kell, de koránt sem miatta teszem, ameddig ő komoly kapcsolatot akar nekem, én nyitott vagyok mindenre, beleértve az apró flörtöt is és az egyéjszakás kalandokat. Talán ebből is olyan lesz, sőt valószínű. Egy muglival sosem terveznék hosszútávon. Ezért is különleges, hogy most egyáltalán itt vagyok. Persze a pálcámat nem hagytam ott sehol. A combomhoz van erősítve egy harisnyakötővel, vészhelyzet esetére. És mit csinálnék, ha lekerülne rólam a ruha és meglátná az éppen aktuális férfi? Egyszerű, a felejtő bűbájnak az is az előnye, hogy utána nincs a nyakamon semmilyen zaklató, akárkit is szedtem össze. Így viszont őszinte lehetek már az elejétől mindenkivel, ami a nevemet és a lakhelyemet illeti.
- Csak akkor, ha nem magázol. - mosolyogtam rá, miközben helyet foglaltam mellette. Olyan magasan voltak a bárszékek, hogy ha nem lett volna rajtam magassarkú, akkor komoly gondot jelentett volna a leülés. Jó, valóban fiatalabb lehetett nálam egy pár évvel, de annyira nem tűnt fel szerintem senkinek a korkülönbség körülöttünk. Meg azért magamat még nem a milf kategóriába sorolnám, még ha egyre közelebb is kerülök ahhoz a rémes harminchoz. - Egyetértek. De Monte Carlóban mégis csak kaszinóban érdemesebb tölteni az időt. - emeltem fel a poharamat, hogy összekoccolhassam vele, ha iszik valamit.
Mivel én is örülök a társaságának, nem bánom, hogy már az első fél órában lekötöm magam valaki mellé, főleg hogy ilyen hamar elvesztettem azt, akivel jöttem. Nem mintha egyedül nem boldogulnék, bár alapvetően elég szociálisnak tartom magam, a munkám során megtanultam, hogy mennyire hasznos néha egyedül felmérni a terepet, hogy senki sem vonja el a figyelmem. De ma este erre a képességemre nem volt szükség.
- Örülök, én Olivia, Olive, Liv, Via, ahogy tetszik. - mutatkoztam be szintén, rögtön felajánlva a rövidebb beceneveket. A férfiaknak van az a szokása, hogy a hosszabb neveket hamar elfelejtik, ami elég kiábrándító tud lenni, így előre mentem a bajnak. - A kezdők szerencséje. - vontam meg a vállam szerénykedve. Jobb tisztázni ezt is, mielőtt véletlenül vérprofinak gondol.  
- Egy két jó tanácsot még mindig szívesen fogadnék. - néztem flörtölve Casperre a borospoharam fölött. Ha kitalálja, hogy mit játszunk együtt, akkor alkalma is nyílhat képezni engem. Bár nem tudom, ő milyen játékos, nálam valószínűleg biztos több tapasztalattal rendelkezik. Főleg abban, amit magától választ.


song : [You must be registered and logged in to see this link.]| words : 395| notes: -


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Casper Roughley
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Casper & Olivia - Monte Carlo 2015-08-06, 21:09


Olivia & Casper
Álmatlan éjszakák... Ó, Monte-Carlo!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ezúttal lemondtam a nyereség édes ízéről, és a háttérből figyelem a játék folyását. Ha nagyon belelendülnék, akkor még a végén rosszul jönnék ki belőle, azt pedig nem engedhetem meg magamnak. Pláne, hogy most egyedül játszom, nincs, aki a segítségemre sietne, egyedül pedig veszélyes. Ha hiszitek, ha nem, a szerencsejáték nem mese, vannak itt is elvetemült emberek. Talán még rosszabbak is, mint a hétköznapi életben.
Egy szabad pihenő asztalnak döntöm a hátam, és belekortyolok az italba, miközben szemmel kísérem a pincért. Figyelem, ahogy átadja az italt, és a jó kívánságot a hölgynek, majd amikor ő elkapja a tekintetem, és rám kacsint, csak még szélesebb lesz az előbbi vigyorom. Nem könyvelhetem el sikerként, de legalább valami jót is tettem az itt létem alatt. Ez is valami, nem? Kényelmesen vagyok, és be kell, hogy valljam, egy kicsit el is vonta a figyelmemet a kis hölgy a játéktól, szóval a szünet mellett döntök. A szabad időmet pedig a játék folyásának megfigyelésével töltöm. Kívülálló szemmel meglepően könnyen átlátható a helyzet. Az pedig, hogy a hölgy nyert, majdhogynem nevetséges. Na, nem sértésként értve, vannak ilyen szerencsés esetek. A kezdők szerencséje talán, mindenesetre, meglepő volt, de hatásos befejezés. Amikor felém indul, ismét elvigyorodom. Bár, ezúttal inkább illendően, mintsem kacérkodva.
- Nos, ha egy bárban lennénk, szívesen mondanám, hogy lekötelezne egy tánccal, de ez itt nem kivitelezhető. Viszont, mit szólna hozzá, ha egy kis időre csatlakozna hozzám? Egyedül nem olyan izgalmas ez a forgatag, szívesen fogadnám valaki társaságát. - Felelem teljes komolysággal, de vidám. Na, nem mintha egyedül érkeztem volna, de mérlegelve a két lehetőséget, inkább a hölgyet választom. - Amúgy, Casper vagyok, és hadd gratuláljak a játékához. Bravúros győzelem. - Mosolygok rá elismerően, miután megiszom az utolsó kortyot is az italomból. Körbepillantok, egyrészt egy pincért keresve, másrészt, ha a hölgy elfogadja az ajánlatomat, akkor egy páros játékot nézek maguknak. Ó igen, azok a játékok igazán nem semmik. Főleg a páros kockázást szeretem, de ott kétséges, hogy lenne helyünk. Az az egyik legnépszerűbb játék.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olivia C. Parrish
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Casper & Olivia - Monte Carlo 2015-07-24, 16:31

[You must be registered and logged in to see this image.]

Casper, enyém a szerencse...

Nem azért jöttem ide, hogy a mindenlében kanál, sasszemű újságírót játszam, épp ellenkezőleg. De a személyiséget nem lehet kikapcsolni, nem igaz? Így először rögtön a játékostársaim arcát kezdem el fixírozni, ahogy megkapom a lapjaimat. Nem olyan rossz osztás, de nem is a világ legjobb menete, kéne egy kis dörzsöltség, ami egy ilyen tapasztalt társaságban hozzásegít a győzelemhez. Bár nem azért jöttem, de ha már itt vagyok, megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből. A versenyzés mindig arra sarkallt, hogy jobb akarjak lenni másoknál. Ez pedig elengedhetetlen, hogy egyre feljebb lépjek a szamárlétrán a munkámban. Most viszont a játékban erősíti a győzni akarásom.
Nem mondanám, hogy ezzel a társasággal szívesen tartanék egy pizsi partit, főleg férfiak voltak rajtam és a velem egyszerre érkező nőn kívül. Szeretem eloszlatni a tévhiteket, mi szerint csak a férfiak alkalmasak a szerencsejátékra. A laposztás nem is volt olyan szerencsétlen, úgy gondoltam, hogy ha tökös vagyok, ezzel eljuthatok egész sokáig. Főleg, hogy már elég hamar kiesett a körből három ember is. Nagyot emelni nem akartam, esztelenség lett volna tőlem, még ha a legjobb lapjaim vannak, akkor sem kockáztatnék olyan sokat. De úgy tűnt, senki más nem játszik nagyban ennél a játéknál ma este. Talán még korán van.
A játék hevéből a pincér megszólítása rángatott ki, meglepetésemre.
- De én nem is... - Nem hagyta, hogy végigmondjam, csak közölte az előbb távozó úr jókívánságait. Nahát!
Végigmérem, és úgy döntök, hogy tetszik a látvány, fiatal, helyes fiú. Mondjuk a nyakkendő hiánya biztos takar maga mögött valamilyen sztorit, ha egy ilyen helyre nem engednek be anélkül senkit, de megemelem a poharam és rákacsintok, mielőtt belekortyolnék az italba. Jó minőségű bor, luxuskörnyezetben, csilivili ruhák és degeszre tömött pénzeszsákok közt. Miről álmodhatna még a lány? Nem hagyom, hogy teljesen elvonja a figyelmemet a játéktól, de azért feljegyzem magamnak, hogy a játék után mindenképpen köszönjem meg személyesen is.
Hamar lemegy a játék, én pedig csodák csodájára a tallérjaimat gazdagítva emelkedek fel az asztaltól. Ezt hívják a kezdők szerencséjének, azt hiszem.
- Mivel köszönhetném meg, hogy a kabalám volt erre a játékra? - lejtek oda hozzá a magassarkúimon. Így nem tűnök olyan törpének. A győzelemből származó jókedvem teljesen kiül az arcomra, most már nem kell rejtegetni az érzelmeket.

song : [You must be registered and logged in to see this link.]| words : 364| notes: -


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Casper Roughley
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Casper & Olivia - Monte Carlo 2015-07-20, 23:12


Olivia & Casper
Ide jöhet az idézet.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Monte-Carlo, ó édes istenem, mennyire vártam én már ezt! Amikor két napja elbúcsúztam a húgomtól és az apámtól, annyi szépet és jót ígértem, hogy már néha én is keverem, hogy mit mondtam. Ők úgy tudják, hogy csak szívességből kísérem el az egyik barátomat, mert akivel jött volna, ő visszamondta, a jegyek viszont nem visszaválthatóak. Sokáig játszottam a gondolkodót, amíg apa azt nem mondta, hogy rám fér egy kis lazítás, csak nehogy majd rászokjak. Hah! Micsoda bolondság, már régen rászoktam, ennél jobban már nem fog menni… Mindenesetre, Carmen is támogatta, hogy lazítsak kicsit, szerinte is túl feszült vagyok néha. Szegény húgom, ha tudnád, hogy miért! Azt hiszem elég nagyot csalódnál bennem akkor…
Viszont jelenleg semmi sem érdekelt. Teljesen az éjszakai szerencsejátéknak kezdtem élni, és be kell, hogy valljam, nem volt olyan nehéz átállni, otthon is váltásban játszottam mindig. Az még talán megterhelőbb is volt. Ezt viszont kifejezetten élvezem, egyszer talán majd ide fogok költözni, ha elég pénzt takarítottam meg, azt hiszem, jobb helyet el sem tudnék magamnak képzelni. Bár, hiányozna a húgom, és nem tudom, hogy meddig bírnám pénzzel… De talán jobb is most nem ezen gondolkozni. Ráérek vele, ha már egyáltalán ott leszek, hogy legyen annyi pénzem.
A ma este viszont a pókeré.  Az egyik kedvencem, nyugodtan mondhatom magamnak gyakorlott csalónak. Nem, nem igazán a póker arcra gondoltam, de ha te kis naiv ennyivel megelégszel, akkor nem merülök el a csalás ősi rejtelmeiben. Már a második kör jön ennél az asztalnál. A haverom ezúttal másik asztalhoz ült, nehogy túl feltűnő legyen a csalás. Csak pár új arc érkezett, de meglepő mód, két hölgy is akadt az asztalunknál az osztásnál. Még hozzá nem semmi hölgyek. Az egyikük csak úgy csillogott, míg a másik talán pont a visszafogottságával hívta fel magára a figyelmet. Elragadó volt, ha nem egy kártya partit kezdtünk volna meg, talán azonnal elhívtam volna egy italra, könnyen mondhatjuk, hogy az esetem. Bár, az este folyamán még csak egy szőkével volt dolgom – aki szemtelen módon ellopta a nyakkendőmet -, de barnák mindig érdekfeszítőbbek lehetnek. Viszont a kártyára kellett koncentrálnom, de mit ne mondjak, nem ment egykönnyen. A két sorozatos nyerés után itt volt az ideje, hogy valamit bukjak is, nem vagyok egy eszetlen játékos, ami mindent feltesz a semmire, és hát az előbb említett barna hölgy is kegyesen elterelte a figyelmemet a lapokról. A kiesés mellett döntöttem, pontosabban kiszálltam, és így keveset buktam csak. Illendően elköszöntem, ahogy felálltam az asztaltól, felvettem a szék támlájára rakott a zakómat, és intettem egy pincérnek. Az odasietett hozzám, én pedig két italt rendeltem. Egyet magamnak, egy ízletes bort meg a barna hajú hölgynek, aki még az asztalnál játszott. Ha a pincér átadta, és a sok siker-t kívánságomat is, egy lehengerlő mosollyal jutalmaztam volna a pillantását, már ha volt olyan kegyes, hogy felém nézett. Én reménykedtem benne, amíg pedig kivitte a pincér az italt, én beletúrtam a hajamba. Kissé kócos volt már, ezúttal nem igyekeztem hajzselével rendbe hozni, inkább a rakoncátlan stílust választottam. Azt mondták, hogy így aranyosabb vagyok. Bár, ezt a hetet a szórakozásnak szántam, de egy kis kaland is belefér, viszont most nem ezen van a hangsúly, de majd csak a végén, hisz a legjobb dolgokat a végére kell hagyni, ugye?A hozzászólást Casper Roughley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-08-06, 20:32-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olivia C. Parrish
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Casper & Olivia - Monte Carlo 2015-07-20, 19:09

[You must be registered and logged in to see this image.]

Casper, enyém a szerencse...

Figyelem magam a szökőkút megcsillanó fényében. Éjszaka van, de mégsem sötét, mint amihez hozzászoktam. Bár London elég nagy város, ahol sosem áll le az élet, de nem a város szívében lakom. Most viszont nem a város fényei, hanem a kaszinók pompásabbnál pompásabban kivilágított épületei verik vissza a q vízfelszínen a képemet, hogy még tükörre se legyen szükségem. Tényleg nincs, hisz mindent fixáltam. Tökéletesen belőtt haj, smink és még a körmeim sincsenek lerágva. A délután nagy részét vásárlással töltöttem, mert a hajóútra főleg lenge ruhákat, meg bikiniket hoztam, nem voltam felkészülve elegánsabb eseményre.
Egy elegáns kaszinóba viszont nem mehet be akárhogy az ember lánya, muszáj adni a külsőre, talán még jobban is, mintha simán bulizni mennék, hiszen itt dresszkód is van. Egy fekete csipkés, rövid [You must be registered and logged in to see this link.] esett a választásom. Úgy gondoltam, túlzás lenne földig érő estélyiben pompázni, nem a hely és az alkalom, inkább a meleg nyári, mediterrán időjárás miatt. A narancssárga kövekkel ellátott nyakláncot még Olaszországból hoztam magammal, amit Muranoban vettem. Adott egy kis extra ragyogást, talán épp eleget, hogy elterelje a leendőbeli játékostársaim figyelmét a játékról, hogy kicselezhessem őket.
Miután megérkezett az egyik utastársam, akivel a hajón egész jóban lettünk, utunkat az épület felé vesszük. Már az előtér belmagassága arra ösztönöz, hogy nyitva hagyjam a szám, de még idejében figyelmeztetem magam, hogy ez nem lenne célravezető és elegáns. Gyakran lenyűgöz, hogy a muglik mi mindenre képesek varázslat nélkül, de azért semmiért sem adnám a boszorkányságom. Barátnőm a csilingelő masinák terme felé venné az irányt, de nekem más ötletem támadt. Így búcsút intünk egymásnak és elindulunk egymásnak hátat fordítva.
Bevallom, azt sem terveztem, hogy szerencsejátékozni fogok, de ha már itt vagyok és Jordan pénzét költöm, akkor hiba lenne kihagyni. Azonnal megcélzok egy asztalt, ahol már gyűlnek a játékosok, de még pár szabad hely mindig kiadó. Nem vagyok túl gyakorlott pókeres, játszottam párszor, de leginkább csak barátokkal, kis tétre. De mivel a szerelemben nem vagyok szerencsés, úgy érzem, hogy egész jó esélyeim vannak...

song : [You must be registered and logged in to see this link.]| words : 322| notes: -


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Casper & Olivia - Monte Carlo

Vissza az elejére Go down

Casper & Olivia - Monte Carlo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Olivia Swan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-