Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy 2015-08-01, 13:01Eric & NoxTény és való, hogy az előttem ácsorgó ifjú első ránézésre pontosan messziről hírlő nőcsábásznak tűnhet(ne), akinek minden ujjára jut legalább egy fiatal vagina a nap minden szakaszában, s ilyen helyekre is pusztán táplálékkiegészítők gyanánt merészkedik mint legyezgetni való magabiztosságának legújabb kiteljesedése; de nem. Az én érzékszerveimet - mindhiába a küllem - a legkevésbé sem tudja megtéveszteni. Jó pár száz páciensen vagyok már túl mint keresett prostituált, nekem ugyan fel nem állít kérdőjeleket a helyzet varázsa, hisz messziről érzem a szűzies bátortalanságot a fiú lelkében, amit ha nem túl erőteljesen is, de az ambíció és az elszántság függönye von ösztönös uralma alá. Épp ettől olyan izgalmas.
Nyilván kukkolós magánakcióit nem tudom leolvasni karakteres pofijáról, azonban van egy olyan sejtésem, hogy az a mélyen beágyazott, kíváncsi szempár látott már egyet s mást az évek során. Ezt egyébként fejben egy igen pozitív tulajdonságnak nyilvánítom, hisz mi emberek a kezdetektől kíváncsi természetűek vagyunk, ezért is tartunk ott, ahol, így hét méltányolom ha valaki mer engedni tulajdon, értékes ösztöneinek. Még ha a kukkolást mint olyat egy felettébb gyáva és amatőr módszernek tartom is, neki elnézném – hisz nem is lehetek biztos ezen állítás igazában, pusztán mint jellegzetes gondolat jött át a fiú tekintetéről. Szó mi szó, szép darab legény, elnyerte a tetszésem, s udvariassága még ha csak izgalmából szól is, kellemesen pátyolgatja finom női öntudatom.
- Tartsd csak meg a pénzed kedvesem, lesz annak jobb helye is. - Mosolygok komor pajkossággal, mert valóban nem helyeselném ha méreg drága italokra költené látszólag kevés köteg pénzét, holott egy csettintésre kapok kettőt is ha testem éppen megkívánja – mellyel ültömben látatlanul olyan testtartásba helyezkedek, hogy partneremnek tökéletes, ám mégis sejtelmes betekintése nyíljon hibátlan bőrömmel fedett idomaimra.
- Szép neved van, Eric. De mondd csak, mi szél hozott erre? - Mint egy gondoskodó jégkirálynő Narnia hegyei között, cirógatom kedves hanglejtésemmel az ifjút. Így meg ez, ha az ember ilyen körökben mozog – és még érzéke is van hozzá. Szememmel közben visszatessékelem újonnan felavatott ülőhelyére, értékelvén szerény daliáját. Milyen kedves lelkületű ember, igazán szeretem az ilyet.
És bátran szerethetem. Mert én, immáron a luxus jelző hivatásos tulajdonosa az örömlányok között, megtehetem, hogy csak annak nyújtok szolgáltatást tulajdon testemmel, akit méltónak találok rá. Lecsengett már az a korszak, hogy éhbérért ösztönlényeknek öltáncoljak éjt nappal át, holott vacsorára is alig tellett abból a két fillérből amit utánam dobtak pusztán merő sajnálatból. De kár lenne ezen sajnálkozni. Ami volt, elmúlt, most már bátran élhetem megérdemelt fénykorom. És teszem is, mint láthatjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy 2015-07-08, 22:14

Nagyon izgulok, csak bízni tudok abban, hogy sikerül ma összehoznom valamit. Eddig csak a kukkolásig jutottam, csók, vagy komolyabb dolog még nem jött össze egy lánnyal sem. Bezzeg melleket, fehérneműs lányokat már láttam, ráadásul néha még mezteleneket is sikerült meglesnem. Ez a hely viszont más, itt nem láthatok semmit, legfeljebb ha valaki itt kezd el vetkőzni, vagy akciózni. Nem, itt nekem kell ügyeskednem, hogy felcsípjek valakit. Még jó, hogy rengeteg csajozós dumát ismerek! Szerencsére nem küld el azonnal, hanem hellyel kínál.
- Áh, nagyon szépen köszönöm! - mondom, majd helyet foglalok mellette.
A szívem hevesen ver, kezdek egyre jobban izgulni. Elmosolyodok, hátha tudom leplezni a kezdeti zavaromat. Majd megkínál pezsgővel, amire azonnal rábólintok.
- Elfogadom, köszönöm! - válaszolok. - Bár az az igazság, hogy nekem kellene téged meghívni egy italra.
Ekkor eszembe jut, hogy még be sem mutatkoztam. Azonnal felugrok a helyemről, majd akár egy úriember, meghajolok a hölgyike előtt.
- A nevem Eric Dragneel - mutatkozok be, majd visszaülök és megfogom az egyik kezét, amire nyomok egy puszit.
Eddig nagyjából minden úgy megy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Már csak abban bízok, hogy értékeli ezt és nem sülök fel már az ismerkedés legelején.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy 2015-07-01, 12:34Eric & NoxKecses ringásom bájolóan gyűjti be a kíváncsi tekintetek sokaságát, oh, pedig én csak egy italért jöttem. No meg ha már itt vagyunk, cserkésszünk be pár kuncsaftot, azokból bizony sosem elég.
Másodpercek tört része alatt megkapván bódító pezsgőmet máris sarkon fordulok, s légies lépteim kíséretében pásztázom a ma este felgyülemlett kis népséget. Áh, új arcok, ezt már szeretem. A változatosság épp oly éltető és boldogító, mint az a milliónyi köteg pénz a széfemben innen nem messze. És bizony azok ott nem terveznek megcsonkulni, sőt mi több, egyenest epekedve várják folyamatosan érkező legújabb társaikat.
Sasszememmel kifürkészett szőke ifjú a láthatáron ücsörög, röpke elemzés és konstallálás után pajkosat kacsintva felé térek be ismét páholyomba. Fiatal, kissé szűziesnek tűntek első gesztusai, ezt azonban pontosan meg nem tudom mondani ennyiből. Magabiztos, céltudatos, ez nyilvánvaló, ahogy az is, hogy hamarosan... Áh, hisz már itt is van. Még visszaszámlálnom sem kellett. Széles, s annál ravaszabb mosollyal köszöntöm szerény kis kuckómban – ami épp csak annyira szerény hogy az aranycsillár töve nem pontosan a freskókkal olvad egybe. Kellemeset nyújtózkodok ülőalkalmatosságomon, hátradőlve keresztbe teszem tükörsima lábaim, majd lágyan megpaskolom a mellettem lévő helyek egyikét.
- Csak nyugodtan. Már vártalak. - A köszönésre pusztán elégedetten a plafonnak szegezem orcáimat, azonban magamban elkönyvelem, hogy bizony udvarias fiatalemberrel van dolgunk. Sikerélményt szimatolok. Ámde, a sikerélményhez némi oldottság is kell, így egy észrevehetetlen ujjcsavarással a karmaim között pihenő pezsgősüveg váratlanul megduplázódik, s úgy tűnik az egyik bizony ártatlanul gazdát keres.
- Pezsgőt? - Nyújtom oda felé, könnyed, de annál meggyőzőbb mosollyal. Nem, a legkevésbé sem mérgezett, pusztán mámor alatt könnyebb alkudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy 2015-06-25, 21:03

Csendben ücsörgök egy pult közeli asztalnál és onnan bámészkodok. Egész jó a kilátás, van itt minden, amiben gyönyörködhetek. Sajnos pénz hiányában nagy valószínűséggel csak ennyi marad nekem és a sörözgetés. Az viszont megnyugtató, hogy annyira azért nem tűnök ki a tömegből. Egy egyszerű farmer van rajtam, sportcipő, egy fekete póló és bőrdzseki. A kócos hajam pedig ad egyfajta bájt a küllememnek. A zene annyira nem tetszik, de számítottam hogy ez lesz.
Az emberek egy része önfeledten táncol, míg mások ücsörögnek és "prédára" lesnek, de vannak olyanok is, akik már önfeledten beszélgetnek, vagy éppen nyalják-falják egymást. Majd lassacskán megkapom a sörömet, amit korábban kértem. Alaposan megbámulom a pincérnőt. Nagyon tetszik a hosszú, szőke haja és telt mellei.
Miközben iszogatok, lassan körbenézek, mi is van itt. A tánctéren kívül látok még egy érdekes helyet, ami valószínűleg a VIP részleg lehet. Gondolom az lesz az a hely, ahova én sohasem fogok bejutni... Legalábbis még nem. Ahogy nézelődök, az egyik ilyen helyről kijön egy nő. Kicsit laposnak tűnik, de a piros estélyi és az ékszerei feledtetik ezt. Szememmel végig követem ahogy a pulthoz sétál, kér egy italt, majd amint megkapja azt, vissza indul oda, ahonnan jött. Tekintetem a hátsójáról lassacskán fentebb siklik, majd összetalálkozik tekintetünk. A nő kacsint egyet, mire elmosolyodok és kissé zavarba jövök. Viszont ez nem tart sokáig, pár pillanat és "rándul" egyet a szemöldököm.
Elégedetten dőlök hátra székemben és kezdek viaskodni magamban. Az lehet hogy pénzem alig van, de ha szerencsém van, akkor simán felcsíphetek valakit az estére. Ráadásul ez a nőci kezdetnek nem is lenne rossz! Gyorsan megiszom a sörömet, majd felállok és lassan elindulok a kis helyiségbe, ahonnan láttam előjönni, illetve később távozni.
- Üdvözletem! - köszönök neki amikor újra meglátom. - Csatlakozhatok? - kérdezem.
Egyenlőre nem csinálok semmit, csak akkor ülök be hozzá, ha engedélyt ad rá. Nem akarom egy nyomulós bunkó benyomását kelteni, az nem az én stílusom. Én inkább szépen lassan haladok, lépésről lépésre a siker felé.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy 2015-06-23, 13:52Eric & NoxNem, a biztonsági óvintézkedések valóban nincsenek épp teljében errefelé, más rendszer ez mint a szórakozóhelyeken általában megszokott. Bejöhet bárki, mugli, varázsló, félvér és társai, nem fognak megnézni maguknak, egy valami a mérvadó csupán: hogy tudsz-e titkot tartani. Ha tudsz, kapásból bemehetsz, ha nem, az rád van írva, és óvakodj az őrök termetes izmai elől. Bejegyzetlen hely ez, bejegyzetlen emberekkel, nem lenne szerencsés ha mindez kitudódna.
Ámbár vannak személyek, akik a hely olyan szintű bizalmát élvezik, hogy még kulcsot is kapnak hozzá, ha netalántán napközben is kedvük támadna errefelé tanyázni. Ilyen vagyok például én, az egyik helyi szenzáció és fő kínálat. Karizma kérdése ez csupán, ha sok hasznot hozol – és még többet kapsz – feltétlen vendégszeretetet élvezel; de ha ez csak egyszer is megtörni látszik, viszlát üde kellem és merő kényelem. És akkor még finoman fogalmaztam.
Éjszaka van, ritmusos zene dübög, hölgyek, urak és egyebek a táncparketten ropják, a VIP páholyok kivilágítva tündökölnek a bennük rejlő szolgálattal. Igen, itt, az egyik ilyen kis kuckóban tartózkodok én is. Vérvörös estélyim mintha egy szinten lenne a bőrömmel úgy simul idomos testemre, arany ékszereim szép számmal foglalták el helyüket ma este bokámon, karomon, nyakamon és fülemben, kecses magassarkúm agancsként ékeskedik talpaimon, s előkelő tartásom megkoronázza a mellettem feszítő két igen jó testfelépítésű testőröm. Állnak mint a cövek, füldugóval a cimpájuk mögött, hogy még csak véletlenül se halljanak meg beszélgetéseim során olyan információkat melyeket nem szabadna nekik. Épp harmadik szénfekete cigarettámat szívom kellemesen, mikor tudatosul bennem kellemetlen szomjúságom. Halkan szólok az egyik testőrnek, hogy ideje lenne intézkedni, de nem reagál. Szólok még egyszer, akkor sem... Oh, én butus. A füldugó. No de sebaj, figyelmetlenségemért meglakoltatom magam, majd én szépen odafáradok a pulthoz. Lassú mozdulattal feltápászkodok a méregdrága kanapéból, kilépek a páholy függönyén, és pár ismerős vendég meglepett vonásait figyelem. Úgy ám, szökő évente egyszer ha kimozdulok rejtekhelyemről a közönség szeme láttára, de néha bizony ilyennek is kell történnie. Kimért, kecses léptekkel vonulok a pult felé, kerek fenekem minden mozdulatomnál ütemesen ring karcsú csípőm alatt, tekintetem pedig akár egy penge, olyan erősen hasít egy-egy gyanútlan, meglepően szép arcú ember szemeibe. Időközben megérkeztem, pillanatok alatt megkapom a rendelésem, egy szót sem kell szólnom hozzá, s egy hirtelen mozdulattal indulok is vissza a helyemre. Gyanúsan kapkodom tekintetem ide-oda az embereken, most épp egy szőke ifjút pásztázok, aki meglehetősen elmélázott tekintettel ücsörög egy szemközti széken némi sör társaságában. Ha pillantásunk összeér, pajkosat kacsintok felé, s lábaim máris újra útnak erednek, egyenest a székhelyem felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy 2015-06-21, 22:21

Az egyik ismerősöm mesélt a klubról. Azt mondta, gyakran megszokott itt fordulni, még a bejutásban sem lesz nehéz dolgom. Elvégre elég idősnek nézek ki, annyira pedig nem veszik szigorúan a szabályokat. Szóval itt vagyok! Mindenhol alul öltözött lányok, némelyik egész jól rázza a hátsóját, némelyik pedig felszolgálóként van jelen. Alaposan eltátom a számat, persze csak jelképesen értve. Elvégre hogy nézne már ki, ha bámulom a csajokat és tátva van a szám. Még azt mondanák, hogy valami szűzies kis srác érkezett. Jó, éppenséggel erről van szó, de ezt nekik nem kell tudniuk.
Hamarosan egy lány elém áll: nagyon rövid nadrág, egy testhez simuló felső, hegyes keblek, a kezében pedig egy tálca.
- Egy sört kérek! - mondom, majd keresek valami helyet, ahova leülhetek és bámészkodhatok.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy

Vissza az elejére Go down

Nox és Eric - Avagy a perverz hugrás kukkolni megy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Part 14 / 14

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-