Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Missy & Darius a strandon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-11-19, 08:09

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Eljött az én időm, nem kell beszélnem, nincs mit félreérteni ha nem jól fogalmazok, a testem azonban annál inkább pergeti a „szavakat”. Missy teste tökély és bár most a lelkével is kellene foglalkoznom, már túl vagyok azon a ponton. Az vesse rám az első követ aki e gyönyörű test minden rezdülésén kívül másra is képes figyelni. Minden idegszálam ráhangolódott és szabad utat kaptam. Az angyal és az ördög egyszerre mosolygott rám, magával rántott és én hagytam, boldogan zuhantam bele az ő világába. Ki hitte volna, hogy egy ártatlan strandolásból ez lesz, egy kellemes délutáni elfoglaltság átcsap a világ elől menekülésbe, elszöktettem s most is bilincsben, börtönben tartom hiszen karjaim őt ölelik s a mágia körbefog minket. Nincs szabadulás, a legszebb rab börtönőre én vagyok. Missy pedig minden fegyvert bevet, hogy „szabaduljon” női fegyvertárának egész arzenálját vonultatja fel ellenem, hogy maga alá gyűrjön, hogy forduljon a kocka, hogy börtönőrből rab legyen. Ha úgy vesszük, már rég én vagyok a rabja, a szívének és a lelkének, s most a teste is magával ragadott. Lassan és finoman szerettem volna bevezetni a szerelem művészetébe, minden apró porcikáját meg akartam kóstolni ám úgy alakult, hogy kihagytuk a főételt s az előétel után rögtön a desszertet kaptam, nem ellenkezem, örömmel vetem bele magam a tejszínhabba. Ujjai olyanok mint a nyári szellő, úgy suhannak végig a bőrömön, leltárba véve minden egyes izomköteget, vibráló impulzusokat generálva, melynek eredménye, hogy újra és újra megremegek, felsóhajtok, csókjába nyögök. Érintése olaj a már amúgy is nagy lánggal lobogó tüzemre.
A kezdeti nehézség immár csuszamlóssá vált, a kardom megtalálta a hüvelyét és örömmel konstatálom, hogy pont belevaló. Egyre forróbb odabent, valamit mégis jól csinálok, de kétélű fegyver hiszen magamat is a szakadékhoz vezetem, Missy érintései is magukkal rántanak és immár csak két ujjal kapaszkodom egyetlen kis kavicsban. Elszakadok a finom béklyótól, a pirossá csókolt virágoktól és magamhoz húzom, hogy mélyebbre merülhessek katlanában s ezzel együtt ajkait vegyem célba, sivatagban rekedt vándorként csapok le a nekem rendelt oázisra, melynek édes vize egészen az ágyékomig csorog. Minderre hideg zuhanyként csap le kezének támasza a mellkasomon, szavai értetlenséget bocsátanak függönnyel beszőtt elmémre, nem csoda, hogy megdermedek a mennyország küszöbén. Most akkor mi van? ne csináljam és hagyjam abba, vagy _nehagyjamabba_? Csókja azonban világosságot gyújt, egy pillanat alatt elhúzza a sűrű függönyt, szerencsére értetlenségem egy sóhajtásnál nem tartott tovább és vágyam nem lohadt le, csak kapkodta a fejét egy kicsit, hogy aztán minden lelkesedését latba véve újra harcba induljon. Akkor nem hagyom abba, a parancs így szólt és örömmel engedelmeskedem. Mélyebben és erőteljesebben merülök el benne, a tűz engem is éget, s aztán elemészt. Két karommal ölelem s mikor teste ívben megfeszül őt tartva megemelkedem s immár csak a térdeimen „állok” egészen magamra húzom, s barlangjának keresett kincsét markolva győzedelmes hörgéssel adom tudtára, hogy enyém a világ. Az ő világa, mely egy pillanatra megáll a forgásban míg ágyékom magjai lüktetve belé ömlenek. A levegő egyetlen erőteljes sóhajtással szakad ki belőlem, remegve ölelem még szorosabban s mivel izmaim egy időre pihenni térnek, lassan leeresztem a takaróra. Még van fél percem, hogy kiélvezzem a mámor utolsó cseppjeit, ajkaimat a nyakára tapasztom, egy utolsó könnyed, óvatos lökés, csak hogy rögzítsem az emléket, majd végleg elernyedek mellette. Nem engedem, magamhoz ölelem amennyire csak telik tőlem de már csókra sincs erőm, csak szapora légvételekkel szívom magamba buja, édes verejtéktől fűtött illatát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-11-16, 20:02

18+Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Elképzelésem sincsen róla, hogy neki ez mennyire lehet jó, mennyire más, magamból kell kiindulnom, azt kell feltételeznem, hogy szinte ugyanaz. Hiszen ugyanannak kell lennie, erről szól a szerelem, szenvedély, hogy ketten egymásra találjanak, és az csak úgy valósulhat meg, ha ugyanazt érzik. Valami felfokozott állapotot, aminél minden mozdulat földöntúli kéjt okoz, minden csók felértékelődik, ahogyan kizárjuk a világot, s ketten létezünk csak. Sosem értettem, hogy miért jó, ha a fiúk izmosnak szeretik magukat, hiszen manapság már nincs rá szükség, hogy levadásszák nekünk a mammutot, vagy hogy gladiátor arénában küzdjenek. Ez most mind értelmet nyer, ahogyan végigsimlok a karján, a hasfalán, s már pusztán az érintéstől nagyot nyelek, és a kezdeti fájdalom gyorsan elillan. Talán még nem mozgok olyan ügyesen, hogy tökéletes legyen, s remélem, gyakorlatlanságom nem veszi el tőlem a kedvét, bíznom kell abban, hogy lesz hozzám türelme. Immár elengedjük a szavakat, így nem kell erőltetnünk, hogy megértsük egymást, pusztán a csókok, s mozdulatok szólnak mindenről, ahogyan összefonódunk. Teljesen jól látja, még nem fedeztem fel magamban a nőt, akihez képes vagyok következetes lenni, aki vagy csábos, vagy félénk, az aktuális szeszély alapján, mégsem akad ezen nagyon fenn, hanem lazán kezeli, figyelve rám, elfogadva hogy én pedig ilyen vagyok. Még jó, hogy nem kicsivel később találkoztunk, mert még azon is tépelődtem, hogy ha a szüleimmel nem sikerül zöldágra verődni, akkor keresek valami erdőbéli rablóbandát, és beállok közéjük, végülis jobb, mint koldulni. Ám most, hogy ő már van, nem érzem magamat annyira magányosnak. Érzem, ahogyan az első pillanatok után már jobban összehangolódunk, már nem annyira csiszatolós érzés, minden mozdulata újra és újra feltüzel, lassan levegőt venni is elfelejtek. Olyan erős, ahogyan felhúz magához, ösztönösen bólintok, hogy benne vagyok, jobb, ha ő irányít. Ahogyan a térdhajlatom alá fog, még közelebb kerülünk egymáshoz, a forró hullámok egyre nagyobb gyakorisággal törnek rám, ahogyan újra és újra csókolózásba fulladunk, az egész felsőtestem ki van pirulva, mintha csalánba estem volna. Ezzel együtt viszont lúdbőrzöm is, úgyhogy meg kell mondanom, olyan az érzés, amivel még nem találkoztam foghatóval. Egy pillanatra a mellkasára tapad a kezem, hogy végre kibökjem.
- Kérlek ne... hagyd abba... – Aztán ráébredek, hogy a szünet miatt olyan, mintha nem akarnám, pedig újabb csókot lopok. Már magam sem tudom, hogy megváltásért könyörögjek, vagy hogy gyorsabb tempóért. Remélem azért látja rajtam, hogy nincs ellenemre, csak már úgy elvette az eszemet, hogy egy épkézláb mondatot sem tudok kinyögni. A nyakát karolom át, aztán az egyik pillanatban váratlan, szinte orvul indított tűz éget el, amitől ívben feszül meg a testem, behunyt szemmel emelem arcomat az égnek, mintha látnom kéne ott valamit, ajkaimat elragadtatott nyögéssel keveredő sikkantás hagyja el. Ha tovább folytatja, ám legyen, de én most mozdulni is alig tudok.... Csak pihegek valahol a nyaka környékén.

[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-11-10, 08:08

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Gonosz kis boszorka. Mulat a kínlódásomon, hacsak egy kicsit is tudná min megyek most keresztül….de édes, mint a bűn és én ezerszer is elmerülnék ennek az illatos, mézes fertőnek a mocsarában. Minden mozdulata árulkodó és én élvezettel olvasok a lapjai között, tudom mennyire fáj, mennyire szúró és azt is amikor mindez enyhül. Arcáról leolvasom, hogy mikor éri el azt a pillanatot és pontot amikor az égető fájdalom elillan de még nem lépett át az élvezet kapuján. Számomra óriási feladat, hogy Missyvel úgy ismertessem meg a testi szerelem művészetét, hogy ne legyenek kellemetlen emlékei, mindeközben magammal is kell foglalkoznom, hiszen annyira izgató a gyönyörű teste, hogy sem az agyam, sem az én testem nem tudja figyelmen kívül hagyni. El kell terelnem a gondolataimat, meg kell állnom egy percre, hogy lohadjon bennem a lelkesedés és vágyam iránta ne vessen véget máris az együttlétnek. Iszonyatos erőfeszítés, próbálom megmagyarázni de persze ezt a részt még nem vettem át az angol nyelvben, ezért némileg furán hangozhat az amit mondok és Missy ki is használja. Átkozottul ügyesen váltogatja a szende lányt és a dögös nőt, akkor is ha ez nem tudatos, Missyben annyi és annyiféle érzelem van amit talán nem képes kezelni, csak szabadjára engedi, ösztönös és félreérthető. Én azonban megismertem, kiismertem és imádom. Imádom azért mert gyönyörű, mert humoros, mert nem akar megfelelni a skatulyának, mert az érzelmei irányítják és mert olyan sokoldalúak. Mellette nem unatkozom, mindig feldobja a kedvem és szinte már várom, hogy mikor vált és mivel lep meg. Az a kaján vigyor az arcán engem is megmosolyogtat, kissé szemtelen, szabados és merész. Ez engem is túllendít a dilemmán és már nem akarok óvatos lenni, már nem akarok lassan elindulni. Amikor újra rám néz és beharapja az ajkát, már tudom, hogy jó helyen vagyok, de lehetek még jobb helyen is, ezért felhúzom a lábát magamhoz, hogy egyre mélyebben merülhessek el ölének forróságában. Érzem ahogy barlangjának falai megrebbennek, összehúzódnak, és megfeszülve ölelik körbe a doronggá keményedett kéjszerszámomat. Lassan de biztosan elveszítem a fejem, már nem gondolok arra, hogy ránehezedem, csak megteszem és csókolom az ajkait, a nyakát és keblének ékeit, erőteljesen nyomulok beljebb, minden egyes újabb lökés mélyebbre hatol és vadabb. Zihálok, a levegő két kézzel tör utat magának és még így is elég nehezen jut a tüdőmbe. Elengedem Missy lábát és a háta alá nyúlok, majd egy erőteljes de óvatos rántással felhúzom, közben térdre ereszkedem, combjai az én combjaimon lelnek támaszt, karját a nyakam köré fonom, lábai talán ösztönösen ölelnek majd körbe. Kezem a formás fenék alá csúsztatom és így diktálom a ritmust, de ha azt látom, hogy nem tetszik neki, vagy kevésbé jó mint eddig, akkor változtatok, de még egy kicsit magamhoz szeretném szorítani, érezni ahogy a hegyessé váló bimbók megpróbálják átszúrni a bőrömet, miközben gyengéden harapdálva ajkait csókolom.*Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-11-07, 21:35

18+Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]Azt gondolom, hogy Darius ezt már túlgondolja. Miután bebizonyította, hogy nem csak arra hajt, amire Roy, már cseppet sem félek tőle. Igaz, kissé frusztrál, de csak a saját bénaságom folytán, hiszen még semmi tapasztalatom nincsen, s mellette már kész nőnek érzem magam, pont ezért gond, hogy úgy tűnök, mintha egy túlérett királykisasszony lennék, akinek eddig senki sem volt jó. Tudom, hogy fizikailag nem feltétlenül tudok még maximálisat nyújtani az első alkalommal, ő viszont lelkileg teljesít be, ezért is próbálom bátorítani, miszerint nincsen semmi baj, nem feltéltenül a minőség a lényeg, hanem hogy együtt legyünk. Úgy gondolom, hogy ha most lenne vége az életemnek, a karjaiban már így is többet elértem, többet kaptam, mint amit a szüleimtől sikerült kiérdemelnem. Nem tudom, hogy miért kezeltek így, de most már mindegy is. Ezzel a döntéssel magammal is elfogadtatom, lelépek otthonról, és ha arról van szó, akkor leszek inkább pincérnő, mint egyetemista. Talán majd egyszer ismét Darius-szal járhatok egy iskolába, most viszont végre egyesülhetünk, nem csak mint szerelmesek, szeretők is! Édes-kajánul engedem el végül, s bólintva jelzem, hogy készen állok, történjen most bármi. Bármi? Mintha nem tudnám, hogy nagyjából hogy is fog ez kinézni. Felszisszenésem tehát nagyon picit szól a fájdalomnak, valójában a megelégedett meglepetésem, miszerint a lényegen túl vagyunk. Vagyis a nehezén, a lényeg mégiscsak most jön. Az első pillanatban csupán heverünk egymásba gabalyodva, ki kell élveznem, hogy végre nő vagyok, még ha az alfelem érzi a hihetlenül újszerű igénybevételt, ahogyan még jó eséllyel pár percig ez lesz, mire jóleső érzés járna át. Kinyitom a szememet, és halványan elmosolyodva biztosítom róla, túléltem, és nem haragszom rá, sőt. A tarkójára fonom az ujjaimat, ahogyan magamhoz húzom, s megcsókolom. Emelkedő melleim sosem tapasztalt élményről árulkodnak, hirtelen azt sem tudom, hogy az orromon, vagy a számon át lélegezzek.
- Nincs is azzal semmi baj. Az lenne a gond, ha nem az lennél, ugye? – Vigyorodom el, és megrázom a fejemet, nem akarom tovább húzni az agyát, mert látom, hogy nagyon kínlódik a szentem, én viszont ebben a pillanatban semmit sem érzek. Se jó, se rossz, mert nem csinálunk semmit, az előbbi szúrás elmúlt. A keménység feszít, de az megszokható. Aztán elkezd mozdulni, ezen már ismét felszisszenek kissé, olyan dörzsölős érzés, de bólintok egy aprót, és félrenézek, ízlelgetem a dolgot, még valahogy nem az igazi. Néha megérint belül egy pontot a körzéseknél, az valahogy jobb a kellemetlennél, és ahogyan beljebb jut, egyre többször jó már az arány, így ismét visszanézek rá, és beharapom az ajkamat, ahogyan érzem, hogy egyre könnyedebben mozog, így gondolok egyet, és amikor a fenekem alá nyúl, akkor meglepetten szusszanok, segíteni akartam, de ahogyan a vállára emeli a térdemet, halkan felsikkantok, na ott valamit nagyon eltalált. A fejem fölé emelem a karomat, és felnyögök, ezúttal már jól érezhetően az élvezettől. Zihálva csókolok vissza, nagyobb lelkesedéssel, mint eddig, és olykor meg-megrándulok a reszketéstől, érzem, hogy bent egyre forróbb a helyzet.
[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-11-04, 07:25

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Oly régóta vágytam már rá, bár nem telt el sok idő a találkozásunk óta, mégis sokkal több hónapnak tűnik mint amennyi valójában. Most, hogy végre a karjaimban tarthatom és érezhetem meztelen, finoman bársonyos bőrének forróságát, kínszenvedés visszafognom magam, de muszáj mert nem ronthatok ajtóstól a házba, Missynek szüksége van a gyengédségre és az időre, különben kellemetlen, rossz emlékei lesznek erről a napról. Szépnek kell lennie, bár a férfiak nem szoktak ilyesmire gondolni, nekem ez könnyen megy. Szeretem ezt a lányt és a legjobbat akarom neki, ráérek a következő alkalommal vadul a magamévá tenni, ahogy most is szeretném. Remélem lesz következő alkalom, különben a lelkem hal belé. Ezért is vagyok finom, talán túlságosan is, mert ez számomra is különleges alkalom, Missy tulajdonképpen nekem is az első valamiben, mert a sok barátnő és alkalmi könnyű kaland mellett még mindig vagyok olyan úriember, hogy érvényt szerezzek az elveimnek s bármennyire is meg akartam szerezni magamnak egy lányt korábban, inkább elutasítottam semmint engem okoljon az elhamarkodott lépéséért. Nekem is kell, hogy érzelmek dúlják fel a lelkem a másik iránt és Missy a számomra tökéletes lány. Nem csak beszélgetni lehet vele remekül, de vele az is elegendő ha csak csendben nézem és csodálom, mert akkor is, attól is csordultig telik a szívem érzelemmel.
Mégis szenvedve szólítom a nevén, de szerencsére nem érti félre, viszont galád mód visszakérdez amivel tovább kínoz. Persze soha rosszabb kínokat nem kívánok, de tényleg nagyon figyelnem kell, különben nem benne megyek el és az roppant kínos lenne főleg tőlem aki sokkal tapasztaltabb nála. Ám Missy annyira gyönyörű és bájos és imádom érte, hogy szinte érezhetően fellélegzem mikor elenged. A neheze azonban csak ezután következik, tudom milyen amikor egy finom női test legforróbb része körbeölel és már előre félek attól, hogy túlságosan kívánom ahhoz, hogy azt a pillanatot átvészeljem. Némi kis időt szerzek magamnak azzal, hogy az örömmámorban úszva suttogott szavaim közben még egy milliméternyit sem mozdulok, a csók után pedig mélyen és nagyon lassan szívom be a levegőt s fújom ki aztán, mintha én lennék Missy és nekem kellene enyhítenem a feszülést és a fájdalmat, hogy ellazulhassak.*
-Da, én lenni buta......és kanos bika. Én akarni téged Missy de kell idő.
*Könyörgöm csak most ne nevessen mert nekem annyi, elég egyetlen moccanás is. A hideg zuhanyra gondolok, a Jeges tengerre, egy pohárnyi jégkockára. Egy percnél több nem telhetett el csak én érzem rengetegnek, bár a vágyam cseppet sem csökkent Missy irányába, már képes vagyok mozdulni és meg is teszem. Kissé felemelkedem, hogy ne nehezedjek rá és lassú csípőtáncba kezdek. Még feszül, még szűk de már érezhetően lazább és finoman puha. Figyelem őt és tőle függ, hogy mikor és mennyire gyorsulok be, az egyik karomon támaszkodom míg a másik kezemmel a feneke alá nyúlok és még jobban magamhoz szorítom, ezzel együtt kicsit meg is emelem az ő csípőjét és feljebb húzom a combját is, karomat a térdhajlatába akasztom így egészen a vállamig emelhetem a lábát. Egyre mélyebbre süllyedek benne, ajkaira és nyakára lágy csókokat lehelek, kóstolgatom érzem az apró verejtékcseppek sós ízét ami keveredik bőrének édesével. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-11-01, 18:02

18+Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem arról van szó, hogy Darius bármit is ne csinálna jól, oh, véletlenül sem. Én vagyok oly szeszélyes, hogy e pillanatban éppen fogalmam sincsen, hogy nekem mi volna a jó. Ahogyan a nyelvével simogatott ott lent, s felváltva az ujjával, úgy éreztem, hogy pillanatok múlva elérek abba az állapotba, amit vele szeretnék átélni. Már így is elalélok minden rezdülésétől, s tudom, hogy olyan világ vár rám, amit még nem tapasztaltam meg. Ő sokkkal biztosan kézzel tartja felhők felett lebegő édes kapcsolatunkat, míg én belé kapaszkodom, csupán néha nézek le, s megrémiszt a mélység, amelyet együtt szárnyalhatunk át. Az mégis már magától értetődőbb, ahogyan az ágyékával simul hozzám, abban már én is látom a természetességet, hiszen egymásnak vagyunk teremtve, úgy kell egyesülnünk. Eddig is meglehetősen furcsán reagáltam le mindent, ami kettőnk között történt, bizom benne, hogy Dariust már nem a végén fogom elriasztani, és jól érzi magát velem. Ahogy nézem, látható bizonyítéka is van, hogy valamit jól csinálok. Vagy nekem nem is kell tennem semmit, feltalálja ő magát? Nem, az önzőség lenne! Ezért is nyúlok le az ujjaimmal, hogy végigsimítsak a keménységen, de ettől megint én sóhajtok fel édesebben, mégis, hogyan okozhatnék én neki valahogyan örömet, hogy önzetlennek tűnjek? Immár nem érdekes semmi, ami a múltban történt, az összes esetlen lépésem a fiúkkal, az állandó veszekedések a családommal most semmivé törlődnek, csak arra vágyom, hogy Darius odaadja, amire vágyom, saját magát, testestül-lelkestül. Lehet, hogy bizonytalannak tűnik, így próbálok bátorítóbban mosolyogni, azt hiszen egyértelműsíthető, hogy valami jó történik velem a kipirult arcomból, ezzel biztosítva, hogy nem hátrál meg. Ne is tegye, itt akasztanám fel magamat.
- Igen? – Kérdezem egy kis kaján évődést belefűzve a hangulatba. Elengedem, ha ezt kéri, és a csókkal együtt úgy tűnik megértette, nem kell tovább várnia, viszont a csók elől most kissé elhúzom magam, hiszen úgy vélem, kell majd egy nagy levegő. Mégis beharapom az ajkamat, ahogyan megtörténik. Nem volt annyira kellemetlen, mint ahogyan gondoltam volna elsőre, kiáltanom, sikítani végképp nem kell, csupán felszisszenek, azt sem a fájdalomtól, inkább a meglepettségtől, ahogyan bent van, és körülölem. Azért még bizsergek rendesen az újszerű érzéstől, hasogat ott legbelül, mégis bólintok, túl vagyunk rajta.
- Buta vagy. – Most valóban az ajkára tapadok én, behunyom a szememet, hogy aztán egy-két csók után egyik kezemmel a hátát, másikkal a mellkasát simogatva ösztönözzem, hogy most már nyugodtan teljesítsük be, amiért itt vagyunk. Arról viszont fogalmam sincsen, én hogyan segíthetnék. Enyhén szólva még moccani sem nagyon tudok alatta. Nem mintha panaszkodhatnék.
[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-10-14, 21:14

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Az első pillanatban úgy érzem, hogy valamit nem jól csináltam, de még időben rájövök, hogy nem ez a helyzet és nem kell gondolatban arcon karmolnom magam, hogy magamhoz térjek. Csak bólintok és tudatosul bennem újra, hogy Missy mennyire ártatlan, de már felnőtt nő, csodálatos és kívánatos, fellobban benne nőiségének minden lángja s csupán az ismeretlen miatt bizonytalan. Ettől csábító dög az egyik pillanatban s édes kislány a másikban. Helyén tudom kezelni, ismerem már és imádom, bár még nem mondtam neki, de nem hiszem, hogy pont most alkalmas lenne. Nem, dehogy, kissé furán venné ki magát, én úgy érzem meghitt pillanat kell hozzá nem pedig egy vágytól túlfűtött amikor a férfiember azt sem tudja mit beszél. Felhúzódom hozzá, könnyedén a testére simulok, finoman cirógatom, átfésülöm a haját s ami nekem jó az neki is. Legszívesebben egyszerre érinteném mindenhol, de korlátozott a kezeim száma, ezért be kell érnem kevesebbel. Eddig csak rá figyeltem, magamat visszafogtam amennyire csak lehetséges volt, hiszen az első alkalomnak amennyire csak lehet szépnek kell lennie, ilyen módon azonban hosszúra nyúlik az előjáték. Most már magamra is gondolok, két gyönyörűszép ajak között megtalálom a mennyország kapuját, öle forró mint a katlan és én elmerülök az érzésben. Finoman dörzsölöm magam hozzá, úgy játszom rajta mint hegedűs a vonójával, s sóhajai lágy dallamként szállnak fel csókolnivaló ajkairól. Diadalittasan mosolyodom el mikor épp csak kinyög pár szót és a teste megfeszül a karomban, minden egyes porcikáját külön-külön érzem, mint ezer pillangó rebben, hajlik mint gyenge fűszál a szélben. Teljesen bezsongok tőle, soha senkivel nem éreztem még így pedig volt dolgom lányokkal, nem egyszer gyűrtem lepedőt és szalmakazlat a női nem buja testének hódolatával. Missy azonban más, és magamon is észreveszem, hogy finomabban, már-már félve érek hozzá, inkább csodálom semmint birtokba vegyem. Olyan akár egy ritka kincs, egy értékes drágakő, egy különleges virág amit a világ végén lehet megtalálni, ezernyi veszéllyel és az elemekkel dacolva, s most pont úgy érzem magam mint aki szakadt ruhában, épp csak nem szomjan halva, szédülve a több napos vagy hetes megpróbáltatás után, ereje utolsó morzsáit is elszórva megérkezik a vágyott kincs rejtekhelyére és kezébe foghatja a csodát.
Kívánom őt, vágyom arra, hogy elmerüljek a végtelenben, a forró katlanban, hogy elemésszen a tűz, nem sokra vagyok tőle, hiszen már az is megpróbáltatás, hogy az édes barlang kapujában táncolok, ám Missy tovább bátorít és ennek nem csak hangot ad. Megmerevednek az izmaim amikor hozzámér, csak a férfiasságom ugrál finom ujjai között én pedig tüdőszakadásig szívom be a Missy illatával telt levegőt. *
-Missy… *A fogaim között szűröm a nevét és csak egy fejrázással vagyok képes kérni, hogy engedjen el odalent. Le kell higgadnom, annyira kívánom, hogy az már fáj, a szavai csak olaj a tűzre. Az ajkára tapadok és abból merítek még egy kis időt a magam számára, de közben eleget teszek a kérésének és nem nyújtom tovább a játékot. Mozdulok, kicsit feljebb, kicsit beljebb. Érzem a könnyű ellenállást amin át kell majd hatolnom, de egyelőre csak gyengéden teszem, próbálkozva s közben őt figyelem mennyire kellemetlen neki. Egyre erősebben nyomulok, az arcát nézem s a tekintetébe olvadok, s mikor nem számít rá, egyetlen erős lökéssel behatolok a titkok kertjébe. Rögtön azután a nyakára simítom a kezem és újra megcsókolom, ajkai közé suttogom féltésem.*
-Sajnálom Missy…sajnálom…ne haragudj.
*Az enyém, csak az enyém, ordítani tudnék a boldogságtól, de csak elmerülök benne.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-10-12, 18:32

18+Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nem gondolom, hogy bármi is bántó, vagy zavarba ejtő köztünk. Olyan természetességgel közelítünk egymás felé, hogy ha el is nevetem magam, arról tudja, hogy nem bántó szándékkal teszem. Nagy levegőt veszek, ahogyan a szőke tincseim közé simít, mintha magától értetődő módon találná ki azt, hogy mire is van szükségem. Attól félek, érintésmániás vagyok, meg a függője is leszek, mert bárhova ér, simít, nyal, attól úgy bezsongok, hogy már azon tűnődöm, hogyan is tudtam eddig várni. Vagy csak vele ilyen élvezetes minden? Újra és újra át akarom élni a csókjait, a simogatását. Sokkal jobban vágyom arra, hogy végre egyesüljünk, minthogy a fájdalomtól való félelmem kerekedjen felül. Nem vagyok már kislány, a szűziességet lassan ideje lenne magam mögött hagyni. Most sem azért állítom le az akcióját, mert nem jó. Éppenhogy túl jó, és nem tudom kezelni. Még nem tudom annyira elengedni magamat, hogy sikoltozzak, és már most is úgy érzem, hogy túl forró ez így, kezd átmenni nagyon csiklandósba. Talán legközelebb lehet ilyen folytatás. Viszont ahogyan fölém hajol, az már jobban bejön. Miért is ne próbálhatnánk ki a lényeget. Ha nem az ujjával, vagy a nyelvével simogat ott lent, hanem a férfiasságával, máris érdekesebb a műsor. Talán kicsit célratörő vagyok, és én még alig értem hozzá, pedig biztosan felmerült benne is, de most valahogy annyira akarom már a dolgot, hogy remélem nem gond.
- I-igen... ezt. – Nyögöm ki, és ismét ívbe feszül a testem, ahogyan vágyakozva nyitom még nagyobbra a szemeimet, szélesebbre a combjaimat. Most mégis lenyúlok, hogy végigsimítsak a kőkemény csodán, és a saját virágom felé ösztökélem, mosolyogva. Nem akarok én cédának tűnni, biztosan fel fog tűnni neki, hogy még nem voltam ilyen helyzetben, de bárcsak már a többedik alkalomnál járnánk. Számomra ő a tökéletes. – Nyugodtan legyél bátor, már mindjárt szétszakadok. Gyere! – Bólintok, és zihálva sóhajtok fel a nyakamat ért csókja folytán. Felhúzom a térdeimet, és a dereka köré próbálom illeszteni. Amint egy centivel közelebb nyomul, önkívületi állapotban szorítom magamhoz, tapadok az ajkára, hogy behatoljak, jelezve, hogy tegye meg ő is csak velem ott lent. A tarkójára font ujjaimmal támasztom meg, ám mindez csak pár pillanat, mert ismét ő kényeztet úgy mell tájékon, ahol pedig lent összeérünk, már önkéntelenül is felsikkantok, annyira kemény, erre mondják, hogy kés a vajba? Ha volna rajtam még bugyi, már biztos, hogy úsznék benne a nedvességtől. Ha most vissza mer vonulni, megharapom!
[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-10-06, 20:57

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Nehéz úgy kellemessé varázsolni az együttlétünket, hogy ő maga sem tudja mit akar, de ez természetes, az viszont igen csak megnehezíti a dolgomat, ahogyan váltogatja a hangulatait. Persze tudom, hogy mindent finoman kell csinálnom, lassan és odafigyelve de amikor előjön belőle a csábító nő, akkor elbizonytalanodom néhány pillanatra. Akarja ő de az ismeretlenbe ugorva még nem tudja merre vezet az út, és fél, ezt is megértem és szívesen megnyugtatnám pár szóval de félő, hogy rosszat mondok a jelenlegi nyelvtudásommal. Elmosolyodom, nem azért mert kinevetem hanem mert ő is mosolyog és mindez rám is hatással van, másrészt a mosoly talán megnyugtató szavak nélkül is. Mélye sóhajtok attól a kecses mozdulattól amivel egy tincset a füle mögé tűr, mikor megcsókol önkéntelenül is igazítok rajta, beletúrok a selymes fürtök közé és hagyom, hogy lágyan folyjon ki az ujjaim közül. Ajkaim és nyelvem izgatottan kóstolják finom bőrét és mindannyiszor felsóhajtok mikor hasonló hangokat tudok kicsalni édes ajkai közül. Hihetetlen élmény vele lenni, a testem forró és perszelő, minden apró idegszálam olyan akár a megfeszített húr, dallamot lehetne pengetni rajtuk, csak nagy nehézségek árán tudom visszafogni magam, de csak megijeszteném ha hagynám, hogy a vadállat kitörjön belőlem. Ráérünk még erre, amikor már magabiztos lesz és nem okozok neki fájdalmat, járhatjuk a vad táncot, addig azonban türelmesnek kell lennem. szemérmét, az apró gyöngyöt az ajkak között és a titok barlangjának bejáratát kényeztetem, szeretném ha előbb így ismerné meg a mennyországot s csak aztán a tapasztalná meg a többit, de talán valamit nem jól csináltam, vagy csupán egy újabb szeszély az ami más útra tereli és engem is magával ránt. Feljebb húzódom, a hasára pötyögtetek néhány csókot, s közben ingerlő combjának belső felén simítok végig, majd ujjaim veszik át a nyelvem helyét. Felnézek rá, próbálom kitalálni mit szeretne, vagy mire gondolt, van-e egyáltalán kívánsága vágya vagy csak egyszerűen mást akar. *
-Missycica mit szeretne mást? Ezt szeretnéd? *Ajkaimmal feljebb vándorolok és kebleinek ékét kóstolom meg, közben az egyik lábamat a combjai közé helyezem, így már magán érezheti tettre kész férfiasságom mely csak arra vár, hogy elmerülhessen benne. Féloldalasan és könnyedén nehezedem rá.* -Vagy én lenni bátor jobban? *A nyakán haladok feljebb és végül beleharapok a formás fülcimpába míg a másik lábammal is óvatosan elhelyezkedem középen s lassan szétfeszítem a hosszú combokat. Nem hatolok be, az túl gyors lenne, csupán a szeméremajkak közé simulok és úgy simogatom mintha a kezem lenne. A mozdulat már eléggé hajaz arra amire készülök, de így csupán élvezetet okozok s nem fájdalmat. Egyik karommal a válla mellett támaszkodom meg, a másik kezem így szabad és felfedezőútra indulhatok. Tenyerembe zárom a keblét és óvatosan, finoman szorítom rá ujjaimat úgy, hogy peckesen álló éke épp két ujjam közé kerüljön. Arra várok, hogy készen álljon lelkileg is, mert testileg már átlépte a küszöböt, nedves és forró, hívogató, csábító, az eszemet vesztem tőle ha nem vigyázok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-10-01, 19:53

18+Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Igyekszem most nem feltétlenül a szerelemre koncentrálni, mert azt tudom, hogy mi lányok nagyon túl szoktuk gondolni. Nem mondom azt, hogy ez csak szex, hiszen számomra nagyon is fontos, ami most kettőnk között éled, ellenben miért is ne figyelhetnénk arra, hogy itt most a fizikai részét fedezzük fel egymásban? Tudom, hogy figyel rám, azt viszont nem, hogy én mit is szeretnék? Nagyon halovány ötleteim vannak, s miután egyik sem kipróbált, valóban amolyan igazi szüzikének érzem magam. Tippelgetni lehet, hogy milyen úton induljunk el, szeretném rábízni magamat, de mi van, ha csalódást okozok, mert nem csinálok jól valamit, vagy ami a még rosszabb, velem kapcsolatban ő érzi azt, hogy nekem nem jó így? Gondolom ezt nem lehet, nem illik tettetni, úgy vélem egyszerűbb szinte kéz a kézben kitalálni, hogyan is találhatunk még inkább egymásra. Továbbra is keresem a tekintetét, ezzel bátorítva arra, hogy nem fordulunk meg, most már lesz ami lesz. Már nem úgy értve, hogy csakazért is, hanem mit veszíthetünk? Rosszkedvű nem leszek attól, hogy most itt vagyunk, én is akartam, legalább annyira, mint ő. Még ha most nevetek is kettőnkön.
- De félni. Meg izgulni, és várni. – Bólogatok, és továbbra is mosolygok, nem teszek úgy, mintha máris szexistennő lennék, így nekem is egyszerűbb, őt sem verem át. Nyelek egyet, a fülem mögé tűrök egy szőke tincset, és ismét magamhoz húzom, hogy megcsókoljam, jelezve, hogy bármi is lesz, mi ketten együtt vagyunk, nem attól izgulok, hogy szétmegyünk, hanem, hogy mi is vár most ránk. Minden érintése csiklandós, nem járt még ott élő ember, tulajdonképpen még én magam sem, nem vagyok az az önfelfedező alkat, így nem csoda, ha már a melleimnél komoly volt a bizsergés, majd amikor ott lent vesz kezelésbe, már egyetlen érintésétől is a szám elé kapom a kezem, hihetetlenül érzékeny ez így. Nem is tudom, hogy nevessek, vagy nyüszítsek, de hogy nem bírok magammal, az biztos. Az nem gond, ha kissé beljebb is érdeklődik, ám a felszíni simogatás, ízlelgetés valahogy furcsa, nem tudok vele mit kezdeni.
- Ööö... most máshogy, jó? – Ismét felkönyökölök, hívogatóan mosolygok rá, az is jó, ha mellém heveredik, végre én is elérhetném őt, vagy ha tulajdonképpen rám, akkor már nem is lenne kérdés, hogy mit fogunk kezdeni egymással. Finoman az ajkaimba harapok, türelmes vagyok én, csak mellette hihetetlenül szeszélyes, ezt pontosan tudja.

[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-09-27, 18:58

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Minden határozottsága ellenére tudom, hogy zavarban van. Ez így van jól, nekem kell kihámoznom belőle a lehető legnagyobb körültekintéssel és finomsággal, ami nekem is örömet okoz. Nem voltam még olyan lánnyal akinek én lettem volna az első élménye, pedig megtehettem volna, nem egy alkalom adódott, ám ehhez érzelem kell, nem kicsi, különben balul sül el. Ha bárdolatlan is volt a visszautasításom, ha meg is utáltak érte nem érdekelt, nem én akartam rosszat tenni velük. Bármelyikkel szívesen együtt lettem volna még akkor is ha nincs folytatás, szépek voltak és kívánatosak, de egyikőjük iránt sem éreztem azt a végtelen szerelmet amit Missy hívott elő a szívemből. Jót és szépet pedig csak így tehet az ember, a férfi, különben könnyedén elveszíti az önkontrollt, nem figyel oda igazán, csak mutat de nem irányít és tanít. Azért mert így gondolom, tudom, hogyan tegyek Missy kedvére és hogyan ássam el magamban azt a vadállatot aki legszívesebben felfalná a gyönyörű, márványból alkotott, tökéletes testet. Minden idegszálammal ráhangolódom, hogy érezhessem mikor és hol és hogyan kényeztessem, hívjam elő belőle azokat a kéjes sóhajokat melyek most hagyják el először a csodás eperszínű ajkait. Olyan most mint az első találkozásunkkor, mint aki nem tudja hogyan viselkedjen, néha magabiztos dög, néha viszont az ami, szende és szűzies. Ha nem ismerném őt, már régen kiakadtam volna ezeken a hangulatingadozásokon, épp ezért jó, hogy imádom, mert a szívemmel is figyelek rá, nem csak a khhmm…kezemmel.
Amikor az utolsó anyag is lehull, ő némi leg zavarban van de remélem a csodáló pillantásommal el tudom űzni, én viszont egyáltalán nem érzem magam kellemetlenül, de nem is domborítok büszkén, pedig megtehetném, van mire annak lennem. Zavarában nevet, nem sértődöm meg, könnyedén elmosolyodom és az arcára simítom a kezem mikor bocsánatot kér.*
-Nem, te nem kérni bocsánat. Missy szép. Nem félni?
*Kérdezem tőle, mert számomra fontos, hogy tudjam hogyan éli meg ezeket a perceket, más az amit látok és érzek és más az ami benne mélyen zajlik. Talán palástolni szeretné, hogy ne legyen kínos, vagy nekem vagy önmagának. Én viszont azt szeretném ha felszabadulna és élvezné és nem gondolna arra, hogy amit tesz velem az talán nem jó. Szeretném ha először a csodát élné meg, aztán jöhet a többi, ezért nem is nagyon távolodom el attól az apró kis gyöngytől, csupán egy-két centit megyek lejjebb, hogy megízleljem a titkos barlangot, ott ahol még senki sem járt. Érzem mennyire szűk, de rugalmas, nem lesz itt baj. Minden rezdülése az élvezetről számol be nekem, nem is hagyom abba míg a teste kéjesen meg nem vonaglik, míg ajkai nem tárják elém a buja örömöt, a kielégülés mámorát. *


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-09-22, 09:56

18+Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Igyekszem lelkes lenni, kitalálni a gondolatait, megérezni, hogy hol néz, mit kéne csinálnom. A kezdeti idegességem kezd elmúlni, jó az úgy, hogy ha átadom az irányítást, ebben ő a jobb, együtt viszont szép pár lehetünk, így nincs más dolgom, mint eddig. Kimutatni, hogy mit érzek. Olyan régóta vártam, hogy mindez megtörténjen, valakivel, aki talán az Igazi. Ez lehet, hogy túlzottan romantikus képzelgés a részemről, holott sosem vártam a fiúktól, hogy udvaroljanak, elég lett volna, ha csak kicsit odafigyelnek, és próbálnak megismerni. Darius esetében sikerült elég gyorsan felismernem, hogy ha valakivel, vele szeretném átélni mindezt. Nem várok tőle örök hűséget, ebben a pillanatban van rá szükségem. Ugyanakkor indokot sem látok rá, hogy miért szakadnánk szét ezek után? Minden érintése odafigyelésről árulkodik, igyekszem bátorítani, hogy lehet kicsit vadabb is. Annyi elképzelésem már van a dologról, hogy lehet hogy furcsa lesz elsőre, de hát mi nem az, ha újoncként kezd neki az ember? Majd a jó dolgokra figyelünk, azokat domborítjuk ki. Magamhoz húzom, és hátravetem a fejemet, ahogyan a melleim környékén kényeztet. Behunyom a fejemet, már most nehezebben lélegzek, még csak odáig sem jutottam senkivel, hogy valakinek a keze csak betévedt volna a ruhám alá, így most minden mozdulata tökéletes újdonsággal ér fel. Próbálom kizárni tudatomból a lehetőséget, hogy valamiben nem leszek a kedvére, és hogy túl nagyok az elvárásai. Muszáj megnéznem, hogy mit csinál, ezért nyílnak fel smaragdszín szemeim, ám a mosolyom nem lelombozó, sokkal inkább bátorító, éppen ezért is nyúlok a fehérneműm alá, hogy kifejezzem, nagyon is jó úton halad. Mosolyom kajánba, évődőbe fordul át, nem egy tizenöt éves kiskamasz vagyok, lehet, hogy így is sokáig vártam, most már nem fogok visszatáncolni. Lehámozza a bugyimat, itt azért kissé megborzongok, hogy lőtávolba kerültünk, és izgatottan figyelem, hogy végre róla is lekerül. Na itt most minden elmélet megdől, hiszen más az, amit az ember egy mugli biológiai könyvben lát, akár illesztrációkkal, na és más megint a valóság. Elámulok, még a mozdulatban is megállok, aztán mégiscsak sikerül elvigyorodnom, ami nevetésbe is fúl, de aztán megrázom a fejemet, nincsen baj, és még elnézést is kérek, remélem nem megy el a kedve ezért tőlem.
- Bocsánat. – Nyögöm be még mindig nevetős hangon, és úgy tűnik már nincsen szükség arra, hogy magamhoz nyúljak, ő megteszi helyettem, míg én egy pillanatra ott lent hozzáérek, hogy legalább tudjam, hogy tapintásra milyen. Ám ismét hátradönt, és olyan hosszú kezem nincsen, hogy így is elérjem, ezért feladom a próbálkozást, hogy nézzem, most mi jön. Ahogyan a nyelvével hozzámér, mintha villámvarázst vezettek volna belém, vagy lehet, hogy tűz? Hiszen olyan forró. Megfeszülök, hogy elengedjem magam, majd újra és újra. Szinte belesimulok a mozdulataiba, összeszorítom a számat, hogy szinte sziszegő hangot adjak ki, majd kifújjam a levegőt. Az arcom minden rezdüléséből az látszik, hogy imádom az újszerű érzést. Ráncolom a homlokomat, de csakis jó értelemben.

[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-09-19, 17:16

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Missycica nem ügyetlen, egyáltalán nem az, bár a főszerep még jobbára az enyém, ő a fontos most. Korábbi viselkedése teljesen ellentmond a mostaninak, egy idő után azért egyre nagyobb lett bennem a bizonyosság, hogy engem ér majd a megtiszteltetés, hogy bevezessem a testi gyönyörök országába, teljesen biztos csak nem rég lettem benne. Tudtam, hogy eljön ez a pillanat, nem volt kétségem felőle, de én még halogattam volna, csak is azért, hogy ezzel őt tiszteljem és becsüljem, ám Missy döntést hozott helyettem is. Gondolatban fejet hajtottam, nem igyekeztem ezt tenni, nem azért tettem mert türelmetlenségem okán úgy éreztem már rég meg kellett volna tennem, hanem azért mert nekem csak ő számít, az amit ő szeretne, ami az ő boldogsága. Szó se róla, fogok én még neki ellentmondani, minden bizonnyal lesznek helyzetek melyek megkívánják a férfias határozottságot és ismerve őt lesz amiben nem engedek majd, de itt és most, mindez az ő napja. Mondhatnám, hogy hülye lennék kihagyni az alkalmat, de nem erről van szó, kívánom, és vágyom arra, hogy meztelen, selymes testét a karomban tartsam, hogy felfedezzem a legtitkosabb pontjait, csókolni, falni szeretném, elmerülni ölének forró, puha barlangjában, de csak akkor ha ő is szeretné. Ezért voltam az elején bizonytalan, tudni akartam, hogy biztos-e magában és nem csak egy fellángolás a részéről, egy nem tudatos fellángolás. Azt szerettem volna ha kellemes emlékei maradnak az első együttlétről, ha örömmel és boldogsággal gondol majd vissza rá, és ha már csak kicsit is emlékszik, akkor jó volt, mert a rosszat igyekeznek a lányok gyorsan elfelejteni. Néha önkéntelenül elmosolyodom, észre sem veszem, az egész nem is tudatosul bennem, csupán örömömet, boldogságomat és Missy bájának imádatát hivatott mutatni. Édesen határozatlan mégis egy-egy mozdulata meglepő magabiztosságról árulkodik. Félek elveszítem a fejem, amikor a tarkómon érzem finom kis kezét és tudatosítja bennem, hogy lehetek vadabb, „gonoszabb” úgy érzem hamarosan elvesztem a kontrollt. Finoman megszívom keblének ékét, sóhajtásai, kusza légvételei jelzik, hogy telibe találtam, s már vetném is bele magam a mind több és szenvedélyesebb örömszerzésbe mikor Missycica felkönyököl. Értetlenül nézek rá, a „valamit nem jól csináltam, fájt?” kérdéssel a szememben, arcomon, de mosolyát látva megnyugodhatok, szó sincs ilyesmiről. Hacsak nem kínjában mosolyog. Nem, egyetlen szívdobbanásnyi ideig kételkedhetem magamban, s aztán rajtam a sor, hogy döbbenten nézzem kezének útját s végcélját. A fiúk korábbi győzködése miszerint a lányok mennyi mindent kibeszélnek egymás közt és higgyem el, hogy még azt is….értelmet nyer. Máskülönben honnan tudna ilyeneket? Vagy ez is csak a nők titkos és soha meg nem érthető ösztönéből fakad? Mindegy, ezen nem agyalok, szám ördögi mosolyba fordul, szemeim a vágy szikráit szórják.*
-Te lenni kicsi boszorkány Missycica.
*Egy mozdulattal rántom le róla a fehérneműt, az utolsó darabot ami még kettőnk között akadályt képezett, majd a saját alsómat is, közben nézem amit magával csinál és ha abbahagyná, arra bátorítom, hogy ne tegye. Persze nem hagyom sokáig, csak míg megszabadulok a már kellemetlenül szűkké és dörzsölőssé lett alsónadrágtól, utána én magam húzom el a kezét, hogy bevegyem a rejtett várat. egyik kezem a keblét keresi, míg a másikkal gyengéden feszítem szét a combjait, bár gyanítom még erre sincs szükség. Ajkaimmal és nyelvemmel indítok kéjes támadást, megtalálva a legfontosabb stratégiai pontot, a kis gyöngyszemet. Érezhetően felkészült már arra, hogy átélje első szeretkezésének élményét, de ezt még lehet tovább nyújtani, még szebbé tenni, és én rajta vagyok az ügyön. Érezni akarom ahogy a kezem alatt megfeszül a teste, érezni akarom azt az apró pici remegést ami még nem a csúcs, de közel van hozzá, hallani akarom a sóhajait, a könyörgését, hogy hagyjam abba, vagy mégse…..*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-09-11, 17:52Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem akartam én erőltetni, hogy legyen valakim, csak mert már ideje volna. Nekem az is bőven elég lett volna, ha valakivel csak úgy kerülgetjük egy ideig, de azért komolyabb módon, mint Roydennel. Szeretem a szép és finom dolgokat, a romantikát is, ez utóbbinak mégsem vagyok a rabja, nem várom el, hogy valaki versekkel, virágokkal halmozzon el. Miért is lenne egy srác alacsonyabb rendű, hogy be kelljen hódolnia? Úgy vélem, hogy egyenrangúak vagyunk, kettőn áll a vásár ahogyan mondani szokták. Nem hiszem, hogy csak neki kéne megküzdeni a kegyeimért, ha idegesítem, egy srácnak sem egyételmű, hogy bejövök majd neki. Nem hiszek abban, hogy minden srác csak a szexre hajtana, ez azért biztosan erős túlzás. Darius a maga bolgár keménységével együtt nagyon is érzelmes, nem tudok betelni vele. Miután buta módon szeszélyességemmel elriaszthattam volna, hogy magam sem tudom mit akarok, könnyedén átvette az irányítást, akkor már tudtam, hogy egymásra fogunk találni. Nem mondom, hogy nincs bennem némi félsz, idegesség, hogy vajon hogy fog sikerülni, de sebaj, ha nem tökéletes, majd javítunk rajta. Fel sem merül, hogy utána szétmegyünk, és mindketten önös érdekből tettük meg, ki ezért, ki azért. Nincsen szükség rá, hogy mély érzelmeket valljunk be, ez vagy jön, vagy nem, erőltetni teljesen felesleges lenne. Jól érezzük magunkat egymás társaságában, méghozzá annyira, hogy ebben a pillanatban csakis együtt akarunk lenni.
Ahogyan csókoljuk, és vetkőztetjük egymást, érzem, hogy haladunk az elkerülhetetlen felé, hiszen nem fogom meggondolni magamat. Arcom teljesen kipirul a vágyakozástól, ráadásul izgulok is rendesen, össze-vissza veszem a levegőt, amitől már most úgy tűnik, mintha lefutottam volna egy félmarathont. Ezzel együtt nem érzem, hogy nagyon bénának tűnnék a szemében, ezt meg is mondja, amitől elszállnak a borongós gondolataim. Ráadásként minden csókja oly édes, elveszek a simogatásában, amely már a meztelen bőrömön játszik, igaz, a fehérnemű még takar itt-ott. Tudom, hogy egyszerre akar gyengéd, és erőteljes lenni, még én sem döntöttem el, hogy mire vágyom, talán lehet majd változtatni a tempón útközben is. Ahogyan magamon érzem immár nadrág nélkül, egyértelművé válik, hogy cseppet sem akadt a kedve azon rövid idő alatt, ahogyan a strandtól idáig siettünk. Ahogyan belémharap, hangosan felsóhajtok, nincs szükségem gyengédségre, eldőlt. Túl sokáig vártam, már szinte lázban égek. Most akarom, fenébe a szűziességgel. A sóhaj után kinyitom a szememet, és ránevetek. Már be sem zárom a pilláimat, vad csókba megyünk át, újra, és újra, ahogyan magamhoz húzom, bátorítom, hogy szinte kiszívja belőlem az életet az ajkaimon és nyelvemen át. Ágyékunk összeér, immár a sóhaj helyett kéjesebben nyögök fel, s mikor a rózsaszín kebleimet veszi fókuszba, finom nyomást gyakorolva a tarkójára hívom fel a figyelmét, hogy bátrabban. Felhúzom a combjaimat, és felkönyökölök egy pillanatra. Ajkaimon talányos mosoly játszik. Benyúlok a bugyimba, és mozgatni kezdem az ujjaimat ott lent, kiváncsi vagyok, hogy vajon erre hogy reagál. A fehérneműmet neki kell lehúznia, remélem veszi a lapot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-09-05, 10:35

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Csodás és boldog életem volt otthon, minden napjára emlékszem, de képtelen lettem volna ott maradni miután anyám meghalt. Az emlékek szépek, de nem sokat tudnak tenni ha minden más körülötted olyan üres mint a kiürült korsó. Hiába voltak mellettem a rokonaim, valahogy már semmi sem volt olyan mint régen. Az unokahúgaim igyekeztek feldobni a napjaimat, és néha kicsit sikerült is nekik, de tudtam én és mindenki más, hogy muszáj kiszakadnom abból a környezetből. Nem az én ötletem volt a Roxfort de jónak tűnt, elsőre megvettem és nem akartam mást csak túlélni. Missy nem volt betervezve, senki sem volt betervezve, gondoltam eléldegélek a kastély falai között, elvégzem az egyetemet s aztán majd elgondolkodom mit is kezdjek az életemmel. Persze volt egy tervem, egyetlen egy ami szorosan kapcsolódott az Angliába való költözésemmel, az apám meglátogatása. De mint ahogy más sem úgy alakult ahogy elterveztem, így ez sem. Csak lődörögni akartam egyik teremből a másikba, néhány kocsmai túra, egy kis testmozgás aminek fájdalom és kék-zöld foltok a következményei – ez is megvolt – talán némi kaland is belefért volna az ittlétembe, de szerelem…..nem is gondoltam rá. Persze ez így szokott lenni, ha nem akarod és nem számítasz rá akkor eljön, csak akkor marad távol ha már lámpással keresed. Mindennek ellenére Missycica megnyitotta az ajtót a szívemen és alaposan befészkelte magát. Amióta itt vagyok minden jelentős dolog azóta történt velem, mintha a sors megvárta volna, hogy legyen társam, párom, valaki aki mellettem van és bíztat, pátyolgat, ápolgatja a lelkemen esett sebeket. Neki is szüksége volt valakire aki megérti és nem félreérti, noha én is küzdöttem rendesen a vele kapcsolatos ellentmondásokkal az elején, azért csak sikerült helyre tenni mindent. Rájöttem, hogy mindaz amit mond vagy tesz nem cédaság és nem is egyfajta közvetlenség, hanem annál sokkal finomabb, leheletnyi vágy arra, hogy szeressék. Nem a központban akart ő lenni, csak némi figyelemre vágyott, olyanra amit senkitől nem kapott meg. Emiatt valószínűleg sok kellemetlen élményben volt része és rengeteg csalódásban, de már nem lesz ilyen, ha rajtam múlik soha nem kell átélnie újra és újra. Meg kell védenem azt az ártatlanságot ami a lelkében virágzik és meg is fogom tenni.
Most pedig itt van a karjaimban, hogy az enyém legyen. teljesen, egészen, minden szempontból. Érzem azt az apró kis remegést ami egyrészt némi félsz az ismeretlentől, másrészt vágyainak kiteljesedése, utóbbi csak tovább gerjeszti bennem férfias izgatottságomat, magamba szívom az illatát és ujjaim emlékekre éhesen kutatják fel vonalait. A bőre selymessége beleég az elmémbe, kerekded formáiról gyakorlottan veszem le az eddig akadályt képező anyagot s fogom tenyerembe az ékes halmot. A vadállat mocorog bennem de egyelőre csak a ketrec fala mentén rója a métereket fel és le.*
-Missycica nem ügyetlen.
*Morgom bele a nyakába s harapok rá finoman az érzékeny bőrre, hogy utána azonnal forró csókommal enyhítsem. Férfiasságom nekifeszül a formás combok közötti területnek, szeméremdombja nem csak a fantáziámat izgatja, s ez ki is derül hamar amikor Missy önállósítja magát, engem pedig nadrágtalanít. Pár pillanat csupán hiszen én is segítek, türelmetlenül rúgom le magamról a nadrágot és máris hiányzik testének forrósága, bársonya, finom ívei, melyek olyanok akár egy szobrász formálta volna éveken át, kitartó munkával és hihetetlen precizitással. Tökéletes. Ha egyszer is álmodtam volna a nekem való tökéletes nőről, Missy arcát láttam volna lehunyt pilláim mögött. Nem győzöm kivárni, hogy újra fölébe kerekedhessek és amikor ott vagyok, szorosan hozzásimulok, nem durván de vadabban mint az előbb, hiszen sokkal jobban érzem a tüzes katlan bejáratát. Hosszú csókban forrnak össze ajkaink, nyelvemmel az övét keresem s mikor rátalálok táncba hívom egy kis időre. nem fogom abbahagyni, talán adok neki pár perc előnyt, de most már magammal viszem a mennyországba és szivárványon fogunk szánkázni. Újra csak megtámaszkodom mellette míg másik kezemmel keblének ékét cirógatom s nézem a szemeit ha ugyan nem hunyta le. Látni akarom a vágyat bennük, az élvezetet, az izgatottságot, a kéjt ami a beteljesülés felé viszi. Lassan hajolok le, hogy őt nézve még egy kicsit, hogy tudatosuljon benne mire készülök, majd ajkaim közé veszem virágának ékét, nyelvemmel simítok rajta végig többször is. Kezem lejjebb vándorol, derekán át a csípőjére majd a combjánál fogva húzom fel karcsú, formás lábát, hogy még szorosabban érjünk össze. Csípőmmel táncot járok, szítom a tüzet s nem csak az övét, bár az enyémen már igazán nem sok szítani való van. Sóhajaim erőteljesebbek mint az övéi, a rekedtes morgás a vadállaté mely már a ketrec rácsait támadja.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-31, 16:15

18+Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]


Talán egy kicsit szeszélyes vagyok, bizonyos helyzetekben viszont én irányítok a kapcsolatunkban. Nem érzem úgy, hogy ettől még Darius kevésbé lenne férfias, inkább figyelmesen rámhagyja az olyan fontos kérdéseket, hogy mikor mit művelünk egymással. Bár... az a csók, ahogyan a mardekáros folyosón üdvözölt, és féltékenyen másokra morrant már többször is, egyértelművé tette, hogy az övé vagyok, csupán velem türelmes a végtelenségig, másfelől meg kimutatja, hogy nyugodtan érezhetem magamat nőnek mellette. Régóta várom már, hogy valaki felfigyeljen rám, ráadásképpen egy olyan, akiért én is elolvadhatok. Darius maximálisan ilyen, és talán ha végre le tudunk ülni egy nagyobbat beszélgetni a nyelvi nehézségek mellett, akkor mindenképpen kikérem a véleményét, hogy vajon mit mondjak a családomnak, eljönne-e velem. Ha jól sikerül ez a mai nap, talán még most, délután. Kicsit zsúfolt lesz, az igaz, és nem is akarom ilyen hirtelen ráerőltetni, de majd teszek egy próbát.
Visszatérve kettőnkre, sosem akartam, hogy holmi cédának nézzen, aki lány létére túlzottan is bátor, de én már korábban is nagyon érintésmániás voltam, szerettem fiúkba csak úgy belekarolni. Talán a szüleim hideg elutasítása miatt lettem ilyen szeretethiányos. Ellenben mást még magamtól nem csókoltam meg, Darius lett az első, és jelenleg nem gondolom, hogy ezt másokkal is meg akarnám ismételni, tőle viszont mást is szeretnék. A nyakamon elhelyezett csókjai már nem pusztán holmi érdeklődésnek szólnak, érzem, ahogyan a melleim picit keményebbek lesznek, és hátravetem a fejemet, hogy behunyt szemmel élvezzem a bátorítását. Ajakim elnyílnak, ahogyan bennreked a levegő. Magamhoz húzom a tarkójánál fogva, nem akarok most elszakadni tőle. Smaragdszín íriszeim végül mégis megtalálják az ő kékjeit.

Minden érintésével, cirógatásával valami vadabb felé sodor, amelyben eddig még nem volt részem, s azzal, hogy ő teszi velem, csak még különlegesebb az egész. Kissé hátrahúzódok, ajkaimon talányos mosoly játszik, amint kibújok a blúzomból. Alatta melltartó, amolyan sportos fajta, holott némi tornát leszámítva nem vagyok túl mozgékony, pedig annak idején azt mondták, kiváló fogó lennék, csak hát nálunk Harry mindent elkap, fel sem merült, hogy jelentkezzek a csapatba. Visszatérve ránk úgy látom Darius kedvére való a látvány, amit mertem remélni. Az adottság, ahogy kinézek nem feltétlenül az én érdemem, csakis olyan szinten, hogy ápolt vagyok, és odafigyelek magamra. Én is látni akarom már őt, zöldes pillantásom érdeklődve siklik végig az alakján, sürgetni azért nem akarom, úgy látom számára is hasonló izgalmakat tartogat mindaz, ami előttünk áll.
- Ha Missycica ügyetlen, az nem baj, ugye? – Kérdezem még egyszer tudatosítva benne, hogy nekem ez lesz az első, és neki kell irányítania. Kicsit talán félős vagyok, a következő pillanatban pedig bátrabb, ettől neki nem szabad meghátrálnia, mert akkor még inkább elveszi az önbizalmamat. Hozzámér ott alul, míg magától értetődő módon nyitom szét a combjaimat, sikerül felgyorsítani a lélegzetemet, hogy lassan zihálni kezdjek, így egy időre bent tartom a levegőt. Végül csak elnevetem magam, éppenhogy csak hangosan, s le is kerül rólam a melltartó.
- Most én is. Most én is. – Ismételgetem elfogódott mosollyal, és megoldom a nadrágját, legyen gombos, vagy zipzáros, és ha engedi, akkor gyorsan végigszaladok rajtuk, hogy izmos felsőteste mellé már a lábai is szabaddá válljanak, és ismét magamhoz húzhassam. Felmerül bennem a gondolat, hogy felülre lendülök, de olyan jó még így, nem kapkodom fel, csak bátorító vigyorgással bólogatok, hogy simuljon úgy, ahogyan az előbb is, hiszen attól oly forró lesz minden. Az ajkára tapadok, ezáltal kérem, nehogy abbahagyja.

[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-27, 08:34

[You must be registered and logged in to see this image.]Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Eszembe sem jut, hogy talán Missynek nem megfelelő a hely ahol vagyunk, nekem tökéletes, ebben végtelenül romantikus vagyok, már ha a bogaras, fűillatú hely annak mondható. Tudom, persze én is jobb szerettem volna ágyban párnák közt, finom selyemmel takarni, gyertyafénynél megszemlélni s érezni ahogy az ablakon beillanó lágy szellő szégyenlősen végigsimít a bőrünkön, de Missycica nem adott elég időt arra, hogy összeszedjem a gondolataimat. Őszintén mondom nem készültem még arra, hogy néhány ölelésnél és csóknál többet is kívánhatok, és a strand program sem ordított bele a fejembe, hogy lehet ez másképp is. Így van ez ha improvizál az ember, akkor jön a pázsit, a moha, egy takaró és zöldellő lombkorona sátornak. Azért persze igyekszem a lehetőség adta kereteken belül minden kényelmet megadni. A kuncogásán elmosolyodom de a vágy, hogy öleljem gyorsabban komollyá varázsolja az arcom. Én nem sietnék, az a célom, hogy Missynek kellemes legyen, ne érezze úgy, hogy lerohanom, most csak is ő fontos, az ő vágyai, érzelmei. A ruháján keresztül fedezem fel testének minden hajlatát, ívét, a domborulatokkal még várok, a finom falatokat csak lassan lehet élvezni és úgy gondolom van időnk bőven. Noha a strandon már hozzám bújt és érezhettem a testét, ujjainak lágy és játékos kíváncsiságát, most mégis más ez, az érintésébe finoman beleremegek és többet kívánok, piszok nehéz visszafogni magam. Szavaim után a kezét húznám magamhoz, hogy aztán nekilássak megkóstolni őt, s bársonyos nyakára hintett csókjaimmal felkorbácsoljam a vágyát, de úgy tűnik nem nagyon kell ezen munkálkodnom. Újabb nevetés és megtudom mi a kívánsága, a levegő is bennem reked. Így legyél úriember. Muszáj elmosolyodnom a merészségén.*
-Missycica boszorkány.
*Lehelem bizonytalanul, most lenne jó megtaálni az egyensúlyt amit hirtelen, egyetlen pillanat alatt vesztettem el megpillantva bársonyos bőrét. Amit ugyan már láttam, hiszen a fürdőruha sokkal több mindent tárt fel előttem mint amennyit most látok, de ez más. Akkor csak lopva csodáltam meg, most felfalhatom a szemeimmel…..és minden mással. Ha nem Missyről lenne szó már vad csókokkal borítanám a lány testét, szenvedélyesen gyűrném magam alá, ami minden bizonnyal meg is fog történni vele is, csak nem most. Ő nem csupán egy morzsát érdemel, ő a szívemben él és együttlétünk minden percét emlékezetessé szeretném tenni, nem csak a magam számára hanem az övére is. Nem könnyíti meg a helyzetemet, de ha már eldöntöttem, hogy hagyom őt a saját tempójában érvényesülni, akkor igencsak szaladnom kell utána.*
-Missycica lenni csodálatos.
*Kezem a derekára csúsztatom és nem érem be a látvánnyal. Ujjaim lassan óvakodnak felfelé, finoman simítva selymes bőrét, míg el nem érek a kívánatos domborulatig. Még nem vetkőztetem tovább, magamat kínozom de őt kényeztetem. Tenyerembe zárom keblét s fölé hajolva a melltartó szegélyénél csókolom meg finoman majd lassan araszolok felfelé egészen az imént oly nagyon áhított nyakáig. Közben hozzásimulok amennyire csak lehet de nem nehezedem rá, lábammal óvatosan nyitom szét a combjait, hogy odaóvakodjak a csodák palotájának kapujához s épp csak hozzáérek szemérméhez, finoman dörgölőzve a már támadásra kész fegyveremmel. Néha elkalandozom a nyakáról az ajkaihoz, figyelem minden rezdülését, majd belefeledkezem egy hosszú csókba mely közben az akadályt képező melltartó pántját kezdem lehúzni a válláról, s szabadítom ki az anyagból telt keblét s szorítom rá a tenyeremet melybe pont beleillik. Sóhajaimmal küzdök, torkomból végül birtokló morgás szakad ki épp mikor elválva ajkaitól újra a nyakát kóstolgatom, most finoman beleharapva.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-25, 11:19Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Hagyom, hogy Darius vezessen. Elsőre én azt mondtam volna, hogy ha elbújunk a külvilág elől, az ideálisabb választás, hercegem ellenben olyan magabiztosan vezet hogy tudom, nem lesz baj itt sem, meg tudja oldani, hogy csakis magunk legyünk. Látja rajtam, hogy izgulok, ez a lelki állapot az újdonságnak szól, korántsem arról van szó, hogy nem akarom. Ha máshogy lenne, nem mondtam volna ki, hogy vele szeretnék lenni, mint ahogyan a medencében is már valahogy érződött, hogy itt ma valami történni fog. Lehet, hogy ügyesebben kellett volna elterveznem mindezt, reggel, amikor eljöttem a mardekáros klubhelységhez, eszembe se jutott, hogy ma szorosabbra fűzzük, még csak azt sem tudtam, hogy mi a helyzet köztünk, puszival köszönjek, vagy csókkel. Igen hamar az értésemre adta, hogy mi  a vélekedése a kettőnk kapcsolatáról. Nem mernék még kimondani semmi komolyabbat, úgyis látja rajtam, hogy tetszik nekem. Nem gondoltam volna még karácsony környékén, amikor minden olyan pocsékul alakult, még Valentin napon is azon bánkódtam, hogy majd húsvétkor betoppan az életembe ez a sötéthajú keleti idegen, aki teljesen felkavar, csakis jó értelemben,
Megérzem a hátsóm alatt a takarót, azért ez így sokkal jobb, mintha valóban a fűbe heverednénk. Nem, nem vagyok én kényeskedős, csak nem szeretek annyira a szabadban lenni, hogy mondjuk rámmásszanak a hangyák, bogarak, vagy hogy fűszálak csiklandozzanak, kényelemesebb ez a pokróc így. Felkönyökölve figyelem a varázslatokat, miután a patrónusomat megidéztem, a mosómedve járörőzős körútra indul, hogy szóljon, ha bármi zavaró tényező felmerülne. Darius karjaiban biztonságban érzem magam, remegésem is csak az újdonság varázsának szól, s így inkább a simogatásba menekülök, hogy oldjam a hangulatot. Már éreztem magamon az izmos testét, kitapogatni ellenben teljesen más érzet, fel is sóhajtok közben, annyira elalélok attól,  amit tapasztalok. Ahogyan ő is simogat, most még ruhában. Bátorító csókkal segítek neki, fésűszerűen mélyesztem el ujjaimat a tarkóját fedő sötét tincsekben, sikerül fel is kuncogni, remélem ettől még nem érzi azt, hogy ki akarnám nevetni. Eltávolodunk annyira, hogy levegye a pólóját, így most már meg is tudom szemlélni. Nem mintha a standon nem tettem volna, ott mégsem a nézelődésről szólt csak a dolog, most ezt megtehetem visszafogottság nélkül. Azt hiszem rajtam a sor, s mielőtt elkezdeném a mozdulatsort, Darius megszólal, úgy érzem ezzel is támogat, igazi úriember, de már nem... már nem kell. Bizonyította, hogy ő az aki hozzám való. Tudom, hogy kicsit bátortalan vagyok, de neki nem kell annak lennie, azért ne vezessen már vak világtalant, na. Legyen nyugodtan az az erős, magabiztos srác, akinek látni akartam az első perctől kezdve.
- Missy ezt szeretné. – Nevetek fel halkan, és most már valóban megoldom a blúzomat, még ha kicsit szűzies is a mozdulat. Hát mit csináljak, már túl régóta várok, hogy valaki iránt ennyire éghessek. Ez az arcomra is kiül, smaragdszín pillantásom még meghatározóbb most, hiszen sikerült elpirulnom. Most végre megtalálhatom önmagamat, tudom, hogy túl félreérthető voltam régen a srácokkal, szerettem volna társasági ember lenni, de nem lehet csak úgy kitörölni a nemek közti különbözőségeket, így türelmesen vártam, hátha valakinek majd kellek, aki tényleg figyel rám. Ez a percjött most el. Kibújok a blúzból, és bólintok, hogy nyugodtan segítsen a továbbiakban. Illetve próbálom keresni a tekintetét, hogy mit is szeretne, mert magamtól ez még nem feltétlenül automatikus.
[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-22, 08:47Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Nem volt túl sok időm gondolkodni azon hova hozzam Missyt, a tópart a tőlem telhető legjobb választás volt. Sokszor körbefutottam már, bár elég nagy de az ilyen kihívások soha nem rettentettek el. Persze nem mindennap teszem, ahhoz túl nagy és túl sok idő kellene, de azért arra jó, hogy kifussam magamból a feszültséget, hogy tisztább gondolataim támadjanak, hogy karban tartsam a testemet és nem utolsó sorban, hogy olyan eldugott kis helyekre leljek melyek a mostani együttlétünket biztonságossá és romantikussá teszik. nem messze van tőlünk a víz, érezni az illatát, a fák és bokrok mélyen lenyúlnak a partig, sűrű levélzetük pedig elrejti azt a kis tisztást ahova Missyt hoztam. Ahogy ránézek még a csókom előtt, egy angyalt látok, egy törékeny kis tündért aki a mesék csodálatos világából lépett elő és elvarázsolta a szívemet. A nap aranyló sugarai átjutnak a lombok résein, átszűrődnek a leveleken és halvány smaragdszínű árnyékot festenek Missy aranyhajára, pírtól rózsás arcára, édes, eperszínű ajkaira. Mintha ő lenne az erdők tündére, s szemeiben is az erdő zöldje ragyog. Legutolsó kérdésemre már nem is ajkaitól várom a választ, teste lágyan simul a karjaim közé, nem úgy mint máskor, magabiztosabban hanem nőiesen hajolva, hogy szinte belém olvad. Nem csoda ha elkalandozom mézédes ajkai között és csak későn kapcsolok, hogy neki másfajta biztonságra is szüksége van, nem elég a lombok sűrű függönye, a bokrok átláthatatlan fala. Bájos ahogy előveszi a pálcáját és megidézi a patrónusát, fülig érő szájjal nézem az előrelátó mutatványt. Átkarolom a derekát és óvatosan, gyengéden döntöm le a takaróra mely alatt a moha és a fűcsomók kellemesen puha matracot nyújtanak. Alsó ajkamba harapok mikor megérzem kecses ujjait a bőrömön, vissza kell fognom magam nehogy nekiessek, hagynom kell, hogy bátran kiélvezze azt amit talál, hogy kedvére kalandozzanak ujjai, hogy felfedezhesse azt amit akar. S míg ő simogat én megküzdök ajkam fájdalmával s a pálcámmal újabb varázslatot bocsátok magunk köré. A Cave Malicium körbefonja a kis tisztást, nem láthat minket immár senki sem, még a huncut kis mosómedve őrségére sem lesz szükség. Újra ajkaira hajolok, hogy megízleljem, hogy érezzem remegését ahogyan felfedezi a világomat, én magam pedig egyoldalú cölibátusra ítélem magam, még nem nyúlok a ruhája alá, csupán azon keresztül csúsztatom kezemet felfelé a derekán, karján, vállán egészen a nyakáig s űzök füle mögé egy kósza tincset. A másik karomra támaszkodom, hogy a legkisebb mértékben se nehezedjek rá s lábam is csak alig ér hozzá. Minden igyekezetem ellenére persze érezhető mennyire kívánom s míg a fürdőnadrágban viszonylag vígan elvoltam, az utcai viselet már némileg behatárolja a terjeszkedésemet. Ám nem állok neki vetkőzni nagy elánnal, nem akarom megijeszteni, azt hihetné, hogy ajtóstól akarok a házba rontani, pedig ez áll a leginkább távol tőlem. Szépen, finoman, lassan….s csak hosszú idő elteltével vonom meg ajkaimat az övétől, hogy kissé felemelkedve, a hátam irányából húzzam le a pólómat s csak azt, majd újból visszafekszem mellé ahogy az előbb tettem, édes kis kacsóját megfogva teszem azt vissza az iménti helyére. Önkéntelenül is felsóhajtok az érintésétől, tekintetem az övébe fúródik, hogy lubickolhassanak egymáséiban.*
-Missy tenni amit szeretne. Da?
*Más azt hihetné, hogy a nyelvi nehézségek most nem ütköznek ki, de számomra igen. Szeretném neki elmondani, hogy bátran fedezze fel belőlem azt amit szeretne, hogy hagyom, maradjon csak az ő tempójában, hogy megígérjem neki, én türelmes leszek és figyelek minden rezdülésére, s ha elakad én továbbsegítem. Ám mindezt elég nehéz lenne a jelenlegi állapotomban megfogalmazni úgy, hogy ne értse félre bármilyen módon. Inkább a tekintetemmel próbálom közölni amit szeretnék és a szavakat átadom a testemnek. Beszéljen helyettem. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-19, 11:58Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem tehetek róla, ez mindig is az átkom volt, hogy túl közvetlennek bizonyultam, nálam egy-egy érintés, mosoly csak az, ami, és nem több. Szívesen barátkozom, a fiúknál minden máshogyan értendő, azt hiszik a kedveskedésre, hogy máris járni akarok velük, holott erről szó sincsen. Darius esetében már jóval visszafogott voltam, meg sem próbáltam úgy tenni, mintha nem pasiként számolnék vele, ellenben úgy véltem, hogy ha valaki mást jobban szimpatikusnak vél, én nem álltam volna az útjukba. A srác nagyon tapasztalnak tűnik, olyan magabiztos, hogy elalélok tőle, és csak azért nem rettenek el a saját bénaságomtól, mert úgy gondolom, hogy ha ennyire egymásnak vagyunk hangolódva, elfogadja, hogy ha ügyetlen vagyok. Jó, a csók nem volt rossz, nem jelezte, hogy bármi gondja lenne vele, azt hiszem még ez volt az egyszerűbb részemről. Mármint azt, hogy úgy értem, hogy nem volt rossz, hogy amit ő művelt velem, az fenomenális volt, és remélhetőleg nem baltáztam én sem el. Mindig elpirulok, hogy szépnek tart, én azért nem vagyok annyira elszállva magamtól, lehet hogy csak azért, mert a szüleim azt súlykolták belém, hogy átlagos vagyok, és nem számít a külsőm, csak hogy egy aranyvérűhöz menjek hozzá a családi vagyon megőrzése érdekében. Amikor készültem a strandos programra, sminket nem tettem fel, gondolván úgyis lemossa majd a víz, viszont nézegettem az arcomat a tükörben, hogy vajon tényleg tetszem Dariusnak? Most sem arról van szó, hogy nem akarnám, hogy mi együtt legyünk, róla egyértelműen süt, hogy így akarná. Elég idősnek, és érettnek is érzem már magam hozzá, és felvállalom azt, hogy nem ver át. Nincsenek olyan buta fruskás elképzeléseim, hogy tökéletesnek kell lennie. Csak én ne legyek csalódást keltő, ez a fontos.
Sikerül végre tisztázni, hogy mindketten ugyanarra gondolunk, részemről még picit fura így kimondani, de megteszem, remélve, hogy ettől nem tart túl ledérnek. Bízva abban, hogy nem érti félre szeszély csapongásaimat, sietünk el a strandról, hogy aztán már száraz ruhában hoppanáljunk a Fekete Tó partjára. Azt hittem, hogy bent leszünk majd, így valóban kissé festőibb, igaz, nem szeretem, ha csak úgy eldőlök a fövenyen, valami beleáll a hátamba. Most mégsem ez a lényeg, összesimulunk, zavartan mosolyodom el, ahogyan bólintok.
- Missycica is nagyon akar Darius. – Simítok végig az arcán, és pipiskedve odahajolok hozzá, szinte felkínálva magamat a csókra, vegye el, tiszta szívvel adom. Most nem karolom át a nyakát, védtelen nőként inkább a mellkasához törleszkedek, smaragszín szemeimet félig behúnyva élvezem ahogyan az ajkaim közé hatol, sikerül még kuncugnom egy aprót, remélve, hogy nem veszi rossz néven. Hátrasandítok a takaróra, hm... máris kényelmesebbnek tűnik, de mi van, ha valaki meglát minket? A pálcámat én is életre keltem, és megidézem a mosómedvét, aki körülöttünk járőrözve zavarja el azokat, akik közelebb érnének. Ha felnőtt jönne, vagy tanár, akkor természetesen minket értesít mielőbb. Hátradőlök, és magamhoz húzom Dariust, finom ujjaimmal becsusszanva a pólója alá, hogy végigsimítsam ismét a kockáit.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-14, 08:57Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Missyvel az elején elég fura volt mert egészen mást gondoltam róla mint ahogy viselkedett. Túl közvetlen volt ám valahogy sikerült a függöny mögé tekintenem és ott mást találtam. Ha csupán az első megérzésemre hagyatkozom nem lennénk most itt a tóparton kettesben, rövid úton leépítettem volna ahogy annak idején a hangfal romboló vörös boszorkányt. Az ő páncélja vagy sokkal vastagabb volt és elbaltáztam – bár ebben igen ritkán tévedek – vagy egyáltalán nem volt és ő tényleg olyan amilyen. Missyben megláttam, megéreztem valamit amit elrejtett, lehet, hogy nem szándékosan, de mégis eldugta. Szerencsére megtaláltam és ma már tudom, hogy mindaz a határtalan jókedv és csacsogás és a mosolyok, a néha félreérthető megjegyzései nem egy ledér, mindent bevállaló lányé. Ő ilyen és örülök, hogy erre rájöttem és megvédhetem másoktól mert gyanítom ha mi nem találkozunk össze, akkor valaki más csap le rá és összetöri a szívét.
Érzem és látom is, hogy zavarban van annak ellenére mennyire merész és kitárulkozó, még ő sem döntötte el mit akar, magában valószínűleg dilemmázik, hogy mi lenne a helyes. Tudom, hogy szeretne velem együtt lenni ahogy én is vele, ám nekem is vannak aggályaim, akkor neki miért ne lennének. Tapasztaltabb vagyok nála, noha nem tudom mennyire, nem is akarok tippelni mert mindkét esetben csak rossz irányba mennék el, de azért halványan arra felé hajlok, hogy még nem szakították le a virágát. Így viszont sokkal nagyobb felelősség hárul rám amitől egyáltalán nem félek, inkább boldog vagyok tőle, ám azért biztos is szeretnék lenni a dolgomban. megadom a lehetőséget neki, hogy válasszon, hogy jól meggondolja, hogy egyértelműen kimondja mit szeretne, hogy szeretné-e, nehogy az legyen, hogy félreértettem őt a hiányos angoltudásom miatt. Noha a jelzései egyértelműek….más talán annak venné, de én már ismerem Missyt, azt sem tartom kizártnak, hogy ez is amolyan önkéntelen és véletlen kitárulkozás a részéről és nem gondolt arra amire én és a nadrágom lakója viszont igen. A világért sem bántanám semmilyen módon és formában, a körülményeskedésem csupán ennek szól és nem annak, hogy nem akarnám. Merlinre, dehogynem! Missy olyan mint egy ritka kincs, egy drágakő, ám nem gyémántként gondolok rá, sokkal inkább rubin, vad tűz lobog benne, mélyen a kő szívében és ezt én megkaptam. Az enyém, és azután még inkább így érzek, hogy kimondja; akarja….ha én is. Nem gondolkodom tovább hanem viszem, elég volt ez a mondat ahhoz, hogy száguldjak vele, szó szerint. Ahogy megérkezünk ledobom a cuccom és az övét is elveszem tőle, az is a földön landol. Átkarolom a derekát az egyik kezemmel, a másikat a tarkójára csúsztatom, hogy ne tudjon másfelé nézni csak a szemeimbe. Magamévá teszem a mosolyát ami most is ragyog rám, szorosan tartom, egészen hozzásimulok, a levegő szisszenve távozik közülünk. Már nem érdekel, hogy odalent az élet újraindul, akarom, hogy érezze.*
-Én akar téged Missy. Nagyon akar.
*Talán nem így szeretné, de nekem ez a hely is tökéletes, ezt is széppé tudom varázsolni, szebbé mint bármelyik fodros lányszoba vagy férfias, fa illatú, egyszerű férfi háló. Ráhajolok az ajkaira és finoman, lassan kezdek bele a csókba mely most édesebb bármelyiknél. Mikor egészen mélyen járok már és a játékos kis nyelvével hadakozom, elengedem a derekát és a pálcámért nyúlok. Épp csak addig válok meg az ajkaitól, hogy kimondjam a varázsigét amivel a takaró kicsomagolja magát a táskámból és elrendeződik a puha moha és elszórt fűcsomók felett. Újra az ajkait veszem célba és most már lassan de biztosan terelgetem a takaró felé, hogy óvatosan, vigyázva fektessem le rá. Próbálok nem gondolni arra, hogy a karomban tartom a legszebb és legtörékenyebb testet, hogy nem sokára már valóban azt mondhatom; az enyém. Most csak Missycica fontos a magam élvezetét még háttérbe tolom.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-11, 22:05Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Olyan édes, hogy ahogyan teszünk egy lépést előre, néha kettőt hátra, mintha valami furcsa keringő lenne ez köztünk. Koránt sincs ellenemre, hiszen nem vagyok én holmi csábító szirén, kell a bátorítás, ahogyan neki is, úgy nézem. Ki kell mondanom: illünk egymáshoz. Cseppet sem zavaró, hogy házaink ellenétes érdekekről szólnak már évszázadok óta, engem sosem érdekelt az ilyesmi. Csak az számít, hogy ha a vakító kék szemekbe pillantok, nem pusztán a vágyat fedezem fel bennük, hanem a rajongást is, amelytől különlegesnek érzem magam. Nem egy vagyok a sokból. Egy, mindenki felett. Ahogyan ő nekem, ezért válik oly természetessé, hogy a pancsolásba menet belékarolok, és nem hagyom, hogy más fiúk azt lássák, hogy megnézetem magam általuk. A bikinim valóban keveset takar az alakomból, a standon ezzel nem lehet mit kezdeni, nekem imponál viszont, hogy Darius veszett farkasként vigyáz rám. Azt hiszem már nyilvánvaló, hogy valami van itt köztünk, ami nem egyszeri dolog... hogy mi, azt még nem merném kimondani, szeszélynek tűnne, de már akkor megérintette a lelkemet, amikor az apjánál voltunk, aki elhagyta.
Együtt csobbanunk bele a vízbe, amely fodrozódó hullámokat vet, hűsen körbeölelve alakunkat. Ismét felmerül bennem, hogy szinte semmi szükségünk nem volt a standra. Ebben a melegben ugyan logikus lépés hogy hűsölnénk, viszont olyan extázisában voltam, hogy ismét lássam, majdnem mindegy volt, hogy mit csinálunk, lehetett volna akár egy ebéd valahol, egy mozi Londonban akár. Randi.. vagy mi. Nem szoktam ennyire bátor lenni, sosem kezdemények, vagyis... máshogy. Amikor én hívtam találkára fiúkat, mindig jelnek vették, pedig nem volt az, nem tudom elkülöníteni, hogy miből gondolják, hogy máris akarok tőlük valamit, ebben béna vagyok. Voltam. Dariustól viszont egyértelműen akarok. Ha meg tudjuk határozni, hogy mit jelentett az a csók, akkor mindenképpen. Ha nem az arcomra viszonozta a puszit az üdvözléskor, hanem csókba mentünk át, akkor... ez egyértelműen nem csak barátság. Legnagyobb megkönnyebbülésemre. Csupán kicsit vagyok csak zavarban, s nem azért, mert érzem, hogy valami alul éled ott, ennyire vagyok már nagylány, hogy logikusnak tartsam az ilyesmit. Sőt, még bóknak is érzem. A saját érzéseim miatt újszerű az egész, mégsem akartam még semmit ennyire, mint a közelségét, és amikor végre megtudom hogy mi a bolgár-angol szabadfordítás, alig érezhető pírrel erősítem meg.
- Ühüm. – Bólintok, pillantásomból nem az látszik, hogy na akkor itt és most rekesszük be azt, amit csinálunk, mert kellemetlen. Éppenhogy... az ellenkezője, és talán butaság volt pont egy nyilvános helyen belebonyolódni. Ebből is látszik, mennyire nem értek az ilyesmihez. Éppen ezért van bennem félsz, hogy mi lesz ha nem csak ügyetlen leszek, hanem végérvényesen rosszat teszek majd vele. A vállára hajtom a fejemet, még ha ezzel még inkább zavarba hozom, a sajátomat muszáj ezzel leplezni, nem akarom, hogy holmi könnyűvérű lánynak higgyen. Tényleg tetszik, de ha lányként nem szokás ilyesmit jelezni, akkor én el fogok süllyedni.
- Csak ha te is.  – Ezzel választ is adtam, meg nem is, mert nem mondta ki bolgárul, hanem velem mondatta ki, ami talán valóban kinyilatkoztatás, de nem akarom, hogy csak úgy megvicceljen, vagy visszatáncoljon. Nem néznék ki belőle ilyesmit, de na. Azért félek, hogy ne játsszon ő is az érzelmeimmel. De ha már idáig eljutottunk, azért mégiscsak bólintok, és a szájára tapasztom a sajátomat még utoljára, és részt veszek a vágtában, ha már elhatároztuk magunkat, akkor rohanás van. Nem azért, mert annyira be vagyok zsongva, mert az is él, csak nem lenne jó, ha bármi megtörné most a varázst, nehogy elmenjen a bizonytalankodásom miatt a kedve úgy ámblokk tőlem. Ugye nem?
A hoppanálás most nem kavar fel, de csak mert nem én végzem. A tóparton vagyunk, kevesebb a figyelő tekintet. Kérdőn mosolygok rá, most innen merre? Azért jobb lenne fedett részre kerülni. Vagy nem?


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-06, 19:36Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Nehéz ezen a ponton a határozott férfit alakítanom, Missy egyetlen érintése is lángra gyújt és azzal vagyok elfoglalva, hogy mindezt visszagyömöszöljem magamba. Nem itt és nem most ért meg az alkalom arra, hogy folytassuk, bár azért remélem ezt ő is tudja s ha nem, hát kötelességem megmutatni neki. Egy kicsit elbillent a mérleg nyelve a szexualitás felé ám ennek ellenére nem hagyta faképnél az érzelmeket sem. Le sem tagadhatom, hogy oda vagyok érte noha szavakkal még nem fejeztem ki, de szerintem tudja ő is. Nem volt itt hullámvasút, szépen ívelünk felfelé és hiszem, hogy semmi és senki nem állhat közénk. Akkor sem ha a másikról kiderül valami ami nem tetszik, túljutunk rajta, azt nem mondom, hogy soha nem fogunk veszekedni, vitázni mert ilyet állítani merő hülyeség lenne, de bízom benne, hogy mindketten képesek vagyunk a kompromisszumokra. Egymáshoz csiszolódunk majd, hiszen már most sincsenek tabuk, édesen tud elpirulni viszont már értek mindent a viselkedésével kapcsolatban, nem kell azon agyalnom mit akar.
Lángoló érzelmeimhez azonban hozzátartozik az is, hogy ne csak a lelkét és a szívét birtokoljam hanem a testét is, s mivel a lehető legdögösebben ajánlja fel, elkezdhetek azon merengeni hogyan és miként teszem majd meg az első lépést. Már túl vagyok azon a ponton, hogy nyomulásnak vagy ledér felajánlkozásnak higgyem, Missy réséről ez már más, egészen más és igen, van úgy, hogy az én egóm is táncol örömében. büszke is vagyok, de nem magamra hanem rá, hogy az enyém, hogy csak nekem él és legszívesebben világgá kiáltanám a boldogságomat. Nem hiszem, hogy ettől kevesebb lennék, éppen ellenkezőleg, tőle és általa vagyok s leszek erős .
A kis bosszúm mondhatni visszafelé sül el, én esem csapdába annak ellenére, hogy Missy pirul el amikor lefordítom neki a bolgár szavakat. Tulajdonképpen a szájába adtam amit hallani akartam, de cseppnyi visszakozást sem érzek felőle mikor kiderül a turpisság. Ebben a pillanatban történik meg velem az amire nem számítottam. azt mondja „jól van” és, hogy „menjünk”. Az addig rendben, hogy jól van, nekem is jól van, határozottan nagyon jól, de a távozásra való felszólítás azért egy kicsit megingat. Nem tudom biztosan, hogy jól értettem-e amit mondani akart. Csak úgy egyzserűen menjünk, vagy azért menjünk – ki tudja hova – hogy ott folytassuk ahol most a strand tömege miatt elakadtunk. *
-Menni? Hova?Te és én? Missy! *Visszaadom a röpke csókot és magamhoz ölelem de épp csak, most az a fontos, hogy lehetőleg ne nagyon érjek hozzá, különben az életben soha nem megyek ki a medencéből és a végén ráncos öregapámra fogok hasonlítani.* -Missy arra gondolni, mi ketten….???
*Tökéletesen tökkelütött képet vágok, nem gondoltam ara, hogy Missyvel ilyen hamar eljutok ahhoz a bizonyos ponthoz, ráadásul nem készültem. Épp ezért. Amíg vezet kifelé a medencéből és amíg én az ő távollétében ugyanúgy megoldom a felöltözést mint a levetkőzést, azon agyalok hova is mehetnénk, és kellene védekezni is, mire ugye nem gondoltam akkor amikor ott állt angyalkaként előttem a Mardekár körletének bejárata előtt és elhívott egy kis strandolásra. S tényleg muszáj ezt ilyen gyorsan? ~Muszáj! Akarod őt. Mikor ha nem most?~
*Az a hülye kis ördög pofátlankodott bele a gondolataimba, de haljak meg igaza van. Viszont még mindig nem tudom mit tegyek, Missy viszont miután visszatért hozzám úgy néz fel rám mint aki tőlem várja a megoldást. Hát remek. Na jó, gondolkozz Darius. *
-Biztos, hogy akarod Missycica?
*Nem, nem időnyerés, csak biztos akarok lenni abban, hogy jól meggondolta. Egyik karommal átölelem a derekát, a másik kezemmel az arcán simítok végig, mélyen a szemeibe nézek, ajkaim zugában halvány,  igenlő válaszra váró, reménykedő mosoly. Amint megkapom a választ és az határozott igen, kézen fogom és lázasan keresek olyan helyet ahonnan gond nélkül hoppanálhatunk. Ha tényleg akarja, részemről a százszázalékos boldogság és pillanatok alatt ott vagyunk a Fekete-tó eldugott partján, a birtokon kívüli részen.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-08-01, 09:36Darius & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.] Életemben először érzem magam boldognak, ez azért nem semmi. A családom mindig is zsarnokoskodott, nem tudtam velük felvenni a harcot, annak kellett lennie, amit ők akarnak, azt hiszem ezért is lettem ilyen. Megpróbáltam magamban megtalálni azt az erőt, ami továbblendíthet. Ezért vágytam annyira barátokra, szeretetre, ezért próbáltam meg én adni, hiszen ha adok, az majdnem olyan jó, mintha kapnék. A fiúk viszont nem ezt látták bennem, hanem a jeleket, hogy mindenáron kell nekem valaki, pedig ez végképp nem arról szólt, hogy pasit akarok fogni magamnak, vagy gyorsan ágyba is bújhatunk. Ennek valahogy legtöbb esetben lelki háttere volt, amit Roy sem nagyon akart megérteni, előtte pedig mások sem, még Lavender fogalmazta meg a legjobban, hogy kár odadobnom magam valakinek, aki egyébként nem értékel. Lehettem volna magabiztos lány, ha olyan családi háttérből származom, ahol igazán jól érzem magam a bőrömben. Most sem tudom, hogy mit fognak szólni a szüleim, hogy medimágusnak megyek. Majd megkérem Dariust, hogy jőjjön segíteni csomagolni, mert hogy kiteszik a szűrömet, abban biztos vagyok. A sors iróniája, hogy pont most találtam rá, legalább lelkileg is mellettem lehet, bár a szüleim úgy gondolom még erre is azt mondják majd, hogy egy kurtizán vagyok minimum, hogy a pasik megzavarták a fejemet.
Pedig dehogy zavarta. Éppenhogy helyretette. A család fontos, ez igaz, de őket nem választhatom meg. Elfogadhatom a gondolataikat, ám egyet nem kell értenem. Darius viszont más. Neki azért számítok, mert valamit lát bennem, valamit, amitől mindketten többnek érezhetjük magunkat. Hisz bennem, így már nem is tűnik olyan félelmetesnek, hogy a saját lábamra álljak. Ha mosogatnom vagy asztalokat kell törölgetnem a Három Seprűben, hát az sem érdekel. Nem építek arra, hogy összejön-e az az ösztöndíj, nem attól teszem függővé az életem alakulását. Dariustól már inkább, így nem lehet kérdés, hogy amikor egy kicsit is azt látom rajta, hogy féltékeny, akkor nem kezdek el a fiúkkal kacérkodni, magától értetődő módon simulok hozzá, és csókolom erőteljesen vissza. S amikor a vízbe merülünk, már egyértelműnek érzem, hogy szeretem őt. Talán kicsit gyorsan alakulnak ki az érzelmeim, ezt nem is tudom irányítani, vele kapcsolatban nem ismerek tabukat. Állandóan nevetni támad kedvem, még a csókjával is mosolyra fakaszt. Már megértem arra az értelmi szintre, hogy nem akarom visszafogni magam. Vártam, mert volt értelme várni, mindez a múltté, őt akarom, és ezt valahogy próbálom a magam esetlen módján nyilvánvalóvá tenni. Lehetett volna ezt valami romantikusabb módon, egy vacsora mellett is, így egyből fejest ugrottunk abba, hogy nem tudunk elszakadni egymástól, viszont így hogyan töltsünk el egy napot, amikor így fel vagyunk tüzelve? Nem tudom, hogy mit jelentenek a bolgár szavak, csak sejtéseim vannak, így édesen ismételgetem őket, amíg aztán ki nem mondja angolul, amire tippeltem volna. A pirulást sem tudom visszafogni, meg ahogyan magához von, érzem, hogy én is lángra gyúlok, így magabiztosságot erőltetek magamra.
- Jól van. Akkor... menjünk. – Bólintok, és még odapusszantok a szájára. Levegőt veszek, nekem is kell némi szünet, hogy el tudjunk indulni, addig csak megölelem, és ha már úgy érezzük, akkor elindulhatunk kifelé. A törölközés részemről cinkos mosolyok közepette telik, és keresek egy női öltözőt, ahol pár pillanat alatt vissza tudok vedleni utcai ruhába, és a kijárat környékén találkozunk. Már csak az a kérdés, hogy hova menjünk? Én már végeztem a sulival, de még nincs egyetemi szobám. Neki van? Vagy... Roxmorts? Netán London? Nem tudom legyűrni az izgatottságomat, amelybe azért némi félelelem is vegyül, vajon milyen lesz? Attól nem félek, hogy bénázok, az nyilván benne van, de... Na most Dariusra bízom magam, hiszen mindent úgy csinált eddig, hogy tökéletes volt. Szótlanul mosolygok rá, ahogyan várom az ötletet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darius Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon 2015-07-28, 19:02Missycica & Darius

[You must be registered and logged in to see this image.]
*Tudom és érzem, hogy kicsit irányítanom kell, de ez jóleső érzéssel tölt el. Szeszélyes, néha kapkodó és szertelen, de mindez nem rossz értelemben, neki jól áll, csak aranyosabb lesz tőle én meg bambuló bolond. Kezdem kiismerni és ettől jó az egész mert már tudom kezelni és nem értem félre, bár a kapcsolatunkban ezen a szinten már nem lehet félreérteni semmit. Már nem gondolkodom azon, hogy vajon mit szeretne és abból mennyit, én magam fogom vissza a vágyaimat mert nem akarok nekiesni. Úgy érzem benne lenne, de talán megbánná, ha nem is mondaná nekem, én tudnám. Nem kockáztatok, finoman és lassan vetem bele magam a folytatásba, Missy azonban alaposan megnehezíti az elhatározásomat. Most akkor oda kellene csapnom a fenekére, ez a válasz egyenesen ezt kívánja, de nem teszem, még nem, tartogatom a meglepetés erejét. Csak a fejemet ingatom mosolyogva és elismerve, hogy mennyire furfangos boszorkány. Igen, ő az enyém és jólesik, hogy ő is így gondolja, ám azt azért kétlem, hogy a „mindig” az a valóságot takarja. Persze lehet, hogy most így érzi de még nem ismer eléggé, még vannak olyan titkaim melyek nem is igazán titkok, csak épp senki nem szokta elmesélni, ezek inkább csak kiderülnek az idő során. Nénikém sem véletlenül emlegeti, hogy lakva ismerszik meg az ember, most minden szép és jó, mert mi úgy alakítjuk, de lesznek hétköznapok és rossz napok amelyek akaratlanul is kihozzák belőlünk a negatív énünket. Az a csók, édes és finom, érzéki és gyengéd de ennek ellenére jól tudom, hogy egy része csak előadás. Missy okos lány és ezen a téren határozott, mindenkinek megmutatja, hogy velem van és nem érdemes még csak egy kósza pillantást sem vetni rá. Nekem minimum Bruce Lee bemutatót kellene tartanom, hogy féljenek a megtorlásomtól. Ő csókol én meg fájdalmat okozok neki, legalábbis úgy vélem de a szavai szerint mégsem. Hát ez jó, akkor egészen addig míg haza nem érünk magamhoz fogom szorítani, úgy is fogunk felöltözni ha kell. A vízben már sokadszorra gondolom meg magam, annyiszor ahányszor a finom kis ujjai végigszánkáznak a bőrömön. Missy a tűzzel játszik, nem is lennék ellene de nem vagyunk kettesben, ám talán mégis így jó mert már elveszítettem volna a fejemet és rég magam alá gyűrtem volna. A csókjai és a simogatása alaposan felforgatja a fürdőnadrágomat, olaj a tűzre amikor szemtelenül visszakérdez és megismétli amit az anyanyelvemen mondtam neki. Ha nem is tudja mit jelent, a női ösztönei remekül működnek és gyanítom a legszebb irodalmi stílusban sem tudnám most elmagyarázni neki, hogy miért ne csinálja ezt velem annak ellenére, hogy imádom. A szavai, a hangja felébreszti bennem a pokol ördögét, a szemeim villannak, a víz alatt a lábaimmal átölelem a derekát, a kezeimet feljebb csúsztatom a hátára és magamhoz húzom egészen, érezze csak azt ami ellen már percek óta küzdök.*
-Én is. Én akarlak Missy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Missy & Darius a strandon

Vissza az elejére Go down

Missy & Darius a strandon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-