Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Graves & Noksz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-08-04, 09:28

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Valamilyen furcsa okból úgy gondolom, hogy az utolsó mondat még őszinte is, és ez elégedettséggel tölt el.
- Igen, tudom. Most már tudom. Mosolyodok el újra, aztán felhajtom a maradék italomat. - Viszont a lehetőségeim ma este csak ennyit engedtek meg. Most indulnom kell, de talán a közeljövőben még találkozunk... Egy élmény volt. Viszlát.
Újabb mosoly, aztán felpattanok, és elindulok a kijárat irányába. Csak egyszer nézek vissza, az ajtóból, aztán már el is tűnök. Az a helyzet, hogy bár nagyon jól éreztem magam, de tényleg nincs már túl sok időm visszatérni az iskolába, és még pár apróságot el kell intéznem a városban. Odakint hamar elnyel az utca, mintha sosem jártam volna erre... de persze ennek főként én vagyok az oka, mint általában, most is ügyelek rá hogy senki se járhasson a nyomomban.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-08-02, 14:32Graves & NoxNem kell különösebb lelkierőt vennem magamon, hogy ilyen, és ehhez hasonló kis titkokat osszak meg az irántuk érdeklődőknek, ezen események ritkasága leginkább abból fakad, hogy szinte z égvilágon senkit sem érdekelnek. Nem is értem. Ha csak magamból indulok ki, minden létező szélsőséget meg kell tapasztalnom ahhoz, hogy igazán górcső alá tudjam venni őket, hogy igazán ki tudjam ismerni azt, ami előttem áll, hogy aztán kedvemre tudjam manipulálni. És ezek nem emberek, ezek helyzetek. Helyzetek, melyek magukban rejtik az előrehaladásom kulcsát. De a legtöbben, akikkel találkozom, ezt ösztönösen nem így látják... Nem fogékonyak rá. A problémákat csupán dobozolják, elhajtják, ahelyett, hogy megélnék, és kihasználnák őket. De ha erre van igényük, és ezért adnak horribilis összegeket, ám legyen, én állok rendelkezésükre...
Nem igazán veszem figyelembe mondataim hangulati következményeit, csak egy hamis félmosolyt küldök Graves felé, ami valószínűleg abból fakad, hogy ez az érdeklődés az esetek túlnyomó többségében csak egy pillanatig tart, és rendkívül hamar elillan. Talán csak a negatív tapasztalat, de meg sem fordul a fejemben, hogy komolyabban érdekelné az elkorcsosult lelkivilágom. Látszólag - a gesztusokból ítélve - már ezzel is az egekbe szökött vendégem elégedettségi szintje, és mivel nekem, mint profi szakembernek ennyi célom van csupán, titkon - ha ez lehetséges - még egy kicsit hízott a májam, amiért ettől az új tapasztalattól sem futamodtam meg.
- Hogy van-e a lehetőség? - engedek el egy kifinomult kacajt. - Őszinte örömömre szolgálna. Tudod hol találsz. - felelem biztatóan. Kellemesen érint a kérdés, ugyanis mint az kiderült, tulajdon kuncsaftjaimat felhasználva rendezem le a bennem dúló időszakos viharokat, csupán ők ezt nem tudják. És egy ilyen impozáns egyén mint Graves, még ráadásul egy fel-fel bukkanó motivációként is szolgálhat ezen célom eléréséhez...
Ej Nox, hát már megint irányodba látszik mosolyogni a szerencse.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-29, 20:10

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Pókerarccal fogadom a szavakat, de valójában ledöbbenek. Ha nem is tartott túl sokáig, de Nox tényleg megnyílt, tényleg őszinte volt - még akkor is ha ködösítve adta elő magát -, és ez egészen újszerű élmény. Nem nagyon számítottam ilyesmire, főleg tőle. Körbelengi egyfajta hidegség, távolságtartás, mintha csak valami felvett máz lenne az egész külseje, a viselkedése. Elgondolkodva emelem a számhoz a poharat, pár szívdobbanásnyi ideig hallgatok és egyszerre ízlelgetem a szavait és az italomat.
- Köszönöm, hogy elmondtad.
Biccentek felé, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve még a poharamat is megemelem. Kicsit talán túlzás ez a gesztus, de nem érdekel különösebben. Ma újabb darabkáját fedeztem fel és értettem meg a női léleknek - vagy legalábbis én így gondolom -, és ez önmagában is jó hír. Az, hogy mellette két óráig kiélhettem vágyaimat egy ilyen porcelántestű szépségen, már csak hab a tortán.
Egy pillanatra felmerül bennem, hogy talán még többet is kihúzhatnék belőle, de inkább úgy döntök hogy ejtem a témát. Elvégre szórakozni jöttem, nem információkat gyűjteni.
- Örülök, hogy téged választottalak. Azt hiszem a legtöbb lánnyal nem lett volna ilyen... élvezetes a dolog. Van lehetőség arra, hogy legközelebb is veled gyűrjük össze a lepedőt?
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-29, 18:53Graves & NoxAzt hiszem teljes lelki nyugodtsággal kijelenthetem magamról, hogy egyetlen egy röpke alkalom kivételével sosem volt részem szenvedélyes szexben. Mióta csak az eszemet tudom, mióta csak megmutatták nekem az eredendően elcseszett létezésem ezen oldalát, azóta eszközként funkcionál csupán. Egy evolúciós maradéknak, egy hedonista vágy kiteljesedésének tartom, mely képes gúzsba kötni mindenkit, aki nem teljesen érzéketlen rá - ebből fakadóan pedig ezt a szálat erőteljesen megragadva tudom formálni az eseményeket úgy, hogy abból hasznom szülessen. Adok és kapok. Önző és önzetlen: mint minden cselekedet, mely valaha tudatosítást nyer. Bármennyire is szükséges, hogy gyakorlatilag időnként egy használati tárgy szintjére redukáljam magam, mégis vannak kapcsok, melyek elhatároznak ezen oldal mellett. Kapcsok, melyek objektív szemszögből szintúgy értelmetlenné válnak mint bármi más a világon, mégsem vetek nekik véget.
Egyetlen szerencsém csupán, hogy kellemes partnert véltem felfedezni Graves személyében. Megadta azt, amit titkon reméltem: pillanatnyi szenvedések sokaságát. S minden pillanatnál fel kellett tépnem belülről egy mélyre ásott sebet, hogy a testemmel együtt sajogjon, és végleg elgyengülve ne gyötörjön többé. Mindebből persze partnerem csupán annyit érzékelhetett, hogy roppant meggyőzően játszom a szerepem - és jó, ha ez így is marad. Az ezek közötti elgyengült pillanatok pedig ha fel is tűntek neki, a kéj hevében aligha tulajdonított nekik különösebb jelentőséget. Mondhatni így válok napról napra kiegyensúlyozottabbá... Hm, micsoda impozáns diszharmónia.
Ám az idő véges, a két óra pedig utólag visszatekintve röpke két percnek hat csupán, mégis egy elégedett sóhajjal konstatálom a végét. Fájó testrészeim ellenére egy rezzenéssel sem jelzem arcomon, hogy bármi problémám lenne, sőt mi több, az elégedettség érzete kell hogy kiüljön rá, csupán a kuncsaftom érdekében. Enyhén remegő kezekkel öltöm magamra ismét elegánsan szabott ruháimat, majd a férfit csendben követve érkezünk ismét a páholyom felé. Ezúttal én szemlélem az ő járását, mely épp olyan peckes, amilyen az egy alfahímtől elvárható, miután uralkodószándékát teljesíteni vélte.
- Hogy én? - Vonom fel egy pillanatra a szemöldököm. A legkevésbé sem vagyok hozzászokva, hogy bárki kíváncsi lenne az én érzéseimre - és ezzel párhuzamosan valljuk be, nem is igénylem. Elsőként csak arra tudok gondolni, hogy bizonyára saját teljesítményét akarja firtatni, hogy belül még inkább elégedettebb legyen, ezért ösztönből biztató mosolyt öltök, még ha a következő szavak nem is erre engednek következtetni. Be kell hogy valljam, egy árnyalatnyi meglepettséget érzek - ennek tudatában ereszkedem le mellé, immáron ismét egy finom pezsgőt kortyolgatva. Mik vannak...
- Megkönnyebbülés volt veled ez a két óra, Graves. - ejtek el egy magabiztos félmosolyt. - Úgy látom szorult beléd némi empátia. Vagy ha más nem, kíváncsiság. Ez tetszik. De tudod... az én szakmámban ez úgy működik, hogy a testi gyönyör lényegét vesztve rákényszerül az átalakulásra. Más gondolatok kell hogy ellepjék az elmém, majd az aktus élvezeteivel karöltve nyújtanak újszerű, már-már katartikus élményt. Szóval ha nem is a hagyományos értelemben, de igen, egyértelműen élveztem. Ez az a taktika, ami miatt nekem megéri. - Próbálom a lehető legködösebben megfogalmazni az igazságot, annak érdekében, hogy kíváncsiságát ugyan valamelyest kielégítsem - netán némi plusz haszon reményében felizzítsam -, ám mégis hatékonyan tartózkodjam attól, hogy kiöntsem neki a lelkem. Tekintsünk erre inkább úgy, mint egyfajta... kulisszatitokra, amelyre csak a legprofibbak tudnak önerőből rájönni. Elvégre az mindkettőnk önbizalmát kellemesen pátyolgathatja. Az enyémet mert tudatában vagyok, és az övét, hogy beavatom mindebbe. Érezze csak kivételesnek magát mellettem, annál nagyobb a valószínűsége hogy mély nyomot hagyok benne. És ez minél inkább valószínű, annál nagyobb az esélye, hogy egy következő alkalommal sem sajnál majd "pár" galleont szánni rám.


A hozzászólást Nox Djarum összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-07-29, 21:32-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-26, 19:27

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Ahogy számítottam rá, a két óra meglehetősen gyorsan röppent el. Bár az ízlésem nem mondható éppen átlagosnak, de Nox igazán mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam és minden úgy történjen ahogy én szeretném. Az álarca is csak másodpercekre esett le, egy-egy meglepőbb vagy erőteljesebb fordulatnál, és ezzel kivívta az őszinte tiszteletemet... én pedig vigyáztam rá, hogy az ütéseim még véletlenül se okozzanak maradandó sérülést.
Elégedett és kielégült mosollyal nyitom ki az ajtót, miközben igazgatom magamon a ruhámat. Sosem voltam az aktus utáni jópofizás híve, de úgy érzem hogy egy italra még talán van időm, mielőtt elhagyom az intézményt. Jobb híján visszasétálok a korábban jól bevált kanapéhoz, és ha a testőrökbe botlanék akkor még rájuk is vigyorgok.
Rendelek magamnak egy újabb ír whiskeyt, aztán ledobom magam a kanapé egyik sarkába, és a tekintetemmel követem végig az érkező nőt.
- Köszönöm a mai estét, úgy érzem hogy mindent sikerült megvalósítanunk amire vágytam. Lenyűgözött ahogy jó képet vágtál az egészhez, még az is felmerült bennem, hogy talán élvezed is a dolgot... jó, oké, elismerem, ez nem volt elvárás, de azért kíváncsi lennék, hogy te hogy érezted magad. Őszintén, a marketingen és a hazugságokon túl.
Pofátlanul vigyorgok a nőre, és bár nem számítok őszinte válaszra, de talán mégis sikerül belőle kicsikarni valami hihető reakciót. Mindig érdekelt, hogy egy profi mennyire tudja élvezni az ilyesmit, és most sem hagyom ki a lehetőséget, hogy rákérdezzek.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-23, 21:09Graves & NoxTermészetesen szemet szúr a grimasz, ám nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget, így az indoka sem érdekel különösképp. Hiába hogy az igazat mondtam csupán, jól begyakorolt marketingem igazítva van a tényhez, hogy a kuncsaftjaim túlnyomó többsége hogy is mondjam... Meglehetősen könnyen befolyásolható, egy bizonyos agyi kapacitás nevezetű rendkívül hasznos tulajdonság híján. És bár az előttem ülő férfi első pillantásra kitűnik ebből a sorból, mégsem érzem szükségét hogy tovább koptassam a szám a módszereim részletezgetésével. A végén még elfáradna, az pedig igazán nagy veszteséggel járna...
- Mondanám, hogy garantálom, de helyette inkább bizonyítom majd. - húzom le pajkos mosollyal az utolsó korty pezsgőm, majd a férfi invitálására egy laza mozdulattal magam mögé dobom az üres poharat, mely hangos csörömpölés nélkül egyszerűen útnak indul vissza pult felé. Elfogadván a gáláns gesztust, élesen a férfi szemébe nézve kecsesen feltápászkodok a kanapémról, s egy lágy fejmozdulattal jelzem felé, hogy jöjjön velem, majd ismételten magabiztos csípőringással indulok meg a páholyom egy másik szegletébe. Átlépek az ott nyújtózó elfüggönyözött ajtón, egyenest ki a szűk, vörösen fénylő faburkolattal fedett folyosóra. A lámpák haloványan pislákolnak, a gondosan leterített szőnyeg lépteink minden koppanását elnyeli. Nem érzek magamban különösebb izgalmat, de ez talán nem is meglepő. rutinszerű mozdulattal nyitom ki a folyosó végén megbúvó ajtót, belélegzem a szoba ismerős aromáját, végigmérem a gondosan letisztított eszközök sokaságát, majd a feszesre előkészített ágyra huppanok, ezúttal egy jóval hivalkodóbb pózt felvéve. Arcomra kiül a szokott huncutság, és izgatottan figyelem Graves minden rezdülését. Úgy tűnik, határozottságát nem kell előcsalogatni belőle - és ez a tény őszintén örömömre szolgál.
- Nos tehát... Mivel kezdjük?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-21, 17:31

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Leplezném a grimaszomat, de nem igazán tudom, és talán nem is nagyon akarom. A nő úgy hangzik mint valami TeleShop szöveg, eléggé béna, kábé annyira mint a CsúszóSúlyzós. Remélem hogy ez csak egy kis kommunikációs baki volt részéről - hé, nem várhatom el, hogy egyetemi diplomája is legyen egy ilyen helyen! -, így inkább túllendülök az egészen. Az mindenestre zavar egy kicsit, hogy nem tudom pontosan mit is veszek... úgyhogy ezt szóvá is teszem.
- Értem. Remélem, hogy ezek nem csak nagy szavak, és valódi tartalom is lesz mögöttük.
Biccentek a nő felé vigyorogva, aztán leteszem az üres poharamat, és felállok.
- Azt hiszem indulnunk kellene. Mozgalmas együttlétet terveztem, ne várassuk egymást.
Az eddigi feltétlen udvariasságomat kezdi felváltani az önbizalom és határozottság, és kezdek átvedleni egy másik személyiséggé... amire szükségem lesz a következő két órában. Felvont szemöldökkel várok a nőre, még a kezemet is kinyújtom hogy felsegítsem, de jól láthatóan be vagyok már indulva annak ellenére, hogy még csak beszélgettünk.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-16, 16:26Graves & NoxA bókra ismét csak egy szerénynek nem mondható hajlibbentéssel felelek, ez egyfajta időszakosan visszatérő mozdulat. Ahogy látom, neki teljesen felesleges lenne kifejtenem a biztonsági előírásokat, ami őszintén szólva jelentősen csökkentené jelen szituáció varázsát, ezért örülök is, hogy nem kerül sor rá.
Való igaz, hogy a szex mint olyan, számomra sosem jelentett akkora szenvedélyt, akkora kiteljesülést vagy katarzist mint azt oly sokan emlegetni szokták. Mindig is egyfajta eszközként tekintettem rá csupán, mely a szépség és a gyönyör nevében teremt nekem hasznot. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi az, ami miatt mindez így alakult ki bennem, ugyanis egy réges-rég megtört részem bármennyire is vastag kőfallal van pszichém legmélyebb bugyraiba bezárva, szavait mind a mai napig tisztán hallom, csupán megtanultam figyelmen kívül hagyni. Így hát az érzelmi töltet jelensége hiányzik úgy nagyjából minden emberi kapcsolatomból, ebből fakadóan a szexualitásból is, ámde a szimpla testi élvezetek általában kielégítik elkorcsosult hedonista vágyaimat. Ugyanis valljuk be, szeretem a munkám. Tehetséges nőnek tartom magam, és biztos vagyok benne, hogy lenne lehetőségem sok másik területen is eredményesen tevékenykedni, de valahogy ez jelenti a legnagyobb izgalmat... Minden benne van, amire csak az adott pillanatban szükségem van. Egy jó prosti persze azt is tudja, hogyan kell az orgazmust és egyéb más nyalánkságokat színlelni annak érdekében, hogy kuncsaftjában maradandóan pozitív érzetet keltsen annak érdekében, hogy ne sajnálja a pénzt egy újabb menetre.
- Ahogy gondolja. - Bólintok a válaszára, hiszen felőlem így is fizethet ha szeretne, ámbár tudat alatt egy kis furcsállással fordulok a döntés felé, viszonylag ritkán szokott ez előfordulni, és akkor sem épp a legbékésebb szövegkörnyezetben. De ám legyen, azért őszintén remélem, hogy az aktus közben nem akad valamiféle elhalaszthatatlanul sürgős dolga, az igen kellemetlen volna...
- Személyre szabott praktikákról van szó, melyeket a kuncsaft testalkata, erogén zónái és sok egyéb más szempont befolyásol. De szavakban kifejezve mindez túl tárgyilagos, jobb szeretem őket a tettek mezején kibontakoztatni. - Egyszerű módszerekről van szó csupán, melyet a sok évnyi rutin diktál. Mindennek persze ugyanazon logikus célja van, mint azt már korában jó néhányszor említettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-15, 19:09

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Bólintok a nő szavai után, hiszen én is pontosan ugyanígy gondolom a dolgokat.
- Természetes, hogy egy ilyen gyönyörű testben nem szeretnék én sem kárt okozni. Ez csak fűszer, némi plusz, amivel a jó szex még jobb lehet, talán mindkettőnk számára.
Persze azért illúzióim nincsenek, néhány kivételes esettől eltekintve nem tapasztaltam olyat, hogy az örömlány is élvezte volna a dolgot. Számára ez munka, kötelesség, és az üzlet része hogy jó képet vág hozzá. Élvezni ritkán szokták, de ez szerencsére nem feltétlenül az én problémám.
- Köszönöm a szép szavakat kedves Nox, de azt hiszem úgy tisztességes, ha előre kifizetem az egészet. Így talán sikerülhet jobban ellazulni, és nem lesz egyikünk sem görcsös a teljesítmény kényszere alatt.
Mosolyodom el újra, de persze nem gondolom komolyan. Régi becsípődésem nekem, hogy mindig mindent előre kifizetek. Még a seregben tanítottak meg erre, és azóta is követem ezt az íratlan szabályt. Egyrészt valami furcsa becsületességből, mert nem szeretem ha rendezetlen marad egy számla... másrészt pedig egyfajta taktika ez, hiszen ha esetleg valamiért hirtelen kell távoznom, akkor nem marad mögöttem elvarratlan szál, és nem támadnak a nyomomban haragosok mindenfelé.
- Hadd kérdezzem meg, mik ezek az egyedi praktikák?
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-13, 17:40Graves & NoxS bár valóban az úgynevezett "személyzet" tesi épségének megóvása érdekében rendkívül sok biztonsági intézkedés uralja a helység minden négyzet centiméterét, de mint tudjuk, a vevő igényei a legfontosabb, s ha a vevő a látványosan zavaró tényezők likvidálását óhajtja, akkor a vevő ezt megkapja. Nem is ragoznám tovább. Immáron édes kettesben legújabb kuncsaftommal lassacskán a lényegre is térhetünk, s amint elkezdi formálni a szavakat, szemeim egyre inkább őszinte, már-már felcsillanó érdeklődéssel kísérik a befogadott információt. Az extra kérések hallatán csak mereven bólintok, elvégre kinek mi az extrém, de hamarosan a konkrétumok pillanata is elérkezik - és ez az, amit vártam. Természetesen egy ilyen előkelő helyen mint itt van lehetőség az élvezetek igen sokszínű megtapasztalására a lehető legminőségibb kivitelezésben, azonban kevés olyan khm... szakember áll az üzlet rendelkezésére, akik mindezt hajlandóak is bevállalni. De talán nem okozok meglepetést, ha azt mondom, hogy én nem tartozom közéjük. Huncut mosolyra húzódik a szám, hosszú karmaimat lágyan a férfi vállára helyezem, s igyekszem a lehető legmélyebben a tekintetébe furakodni.
- Kedves Graves... Egyedi igényei nálam jó kezekben vannak. Ha szükségét látja, kikötözi a nőt, és ha úgy óhajtja, megbünteti a nőt. Ha kívánja, testem arra a két órára teljes egészében az öné, ám mint minden kölcsönkért tárgyra, vigyáznia is kell rá. Ez persze feltételezem magától értetődő volt, ahogyan az is, hogy egyedi praktikák tömkelegét tartogatom a tarsolyomban az ön felhőtlen szórakozásának biztosítása érdekében... - engedek el célzásképp egy halk kacajt - Minőségi kellékek tömkelege áll rendelkezésére, s mint tudjuk, az aktus közben egyetlen kívánsága sem fog süket fülekre találni. Ennek azonban ára van... - Fejemben egy ideje érlelődik a korrekt összeg, ám kell egy kis drámai hatásszünet, legalábbis addig, amíg kellőképpen közel hajolok kuncsaftomhoz, és már-már suttogva ejtem ki a szavakat, és jól begyakorolt mozdulatom a biztos siker érdekében kellemes panorámát nyit mély dekoltázsomra. - ...de mivel maga szimpatikus úriember, ezért ez mindösszesen csak 95 galleon. És hogy még korrektebb legyek, előlegben 50%-ot kérek, 40%-ot utólag, a többit pedig csak ha elégedett volt a szolgáltatással. Nos... Megegyeztünk? - A pénznem természetesen szabadon választható, a teljes összeg nagyjából 475 angol fontnak felel meg, ami valljuk be, nem kis összeg, de ekkora cselekvési szabadság és szakmai hírnév mellett úgy vélem kiperkálható. Így hát ismét kényelmesen elhelyezkedve már csak egy rábólintásra várok, esetleg némi további igényekre, s utolsó korty pezsgőm közeledtével már fejben el is kezdek készülődni az indulásra. Vajon közeledőben éjszakám fénypontja?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-12, 23:26

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Félmosollyal nyugtázom a testőrök távozását, még utánuk is nézek hogy biztos legyek a távozásukban. Csak ezután foglalok helyet a nő mellett, továbbra sem eresztve a kezeim közül a poharamat.
- Épp a részleteket próbáltuk megbeszélni. Nagyjából két órát maradnék, de lenne néhány extra kérésem. Kortyolok még egyet a kissé már vizes italból, hiszen a jég gyorsan elolvadt. Jó lenne keríteni másikat, de az üzlet egyelőre fontosabb, úgyhogy mosolyogva folytatom. - Az ízlésem nem éppen szokványos, de azt hiszem nem én leszek az első, aki ilyet kér. Az átlagos szexen túl szeretem kikötözni a nőt. Szükség szerint megbüntetni a nőt. Mindezt persze úgy, hogy én is élvezetet okozzak. Tabuk pedig... nincsenek. Tehát a fűszeresebb dolgokat szeretem, és persze eszközökre is szükség lesz, így jobb lenne ha eleve a megfelelő szobában kezdenénk.
Érdeklődve nézem a nőt, és remélem hogy veszi a lapot - egy összeget akarok hallani, és beleegyezést a dologba. Persze az előbbire kíváncsi leszek, mert a nő inkább a luxus kategóriának tűnik és olyanhoz még nekem is csak ritkán volt szerencsém. Ha emlékeim nem csalnak, akkor a Vörös Szoba az épület hátuljában van eldugva és alaposan hangszigetelve... odabent pedig megtalálható minden földi jó, amire csak szükségem lehet majd. Persze tudom hogy minden felárért megy itt, de annyi baj legyen. Ezért jöttem, hát meg is kapom. Jó pénzért.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-12, 22:25Graves & NoxVajmi kevés egyén akad, akitől manapság gesztusokat lesnék el, ugyanis gondosan felépített, már-már kiapadhatatlan repertoárom a meggyőzés tudományának előkelő szintjén tündököl - hála a sok évnyii kitartó munkának, és az azzal járó elkerülhetetlen rutinnak. Hiába, ha az életben maradás a tét, és még csak meghalni sem akarunk, olyan dolgokra vehetjük rá magunkat, melyekről mindaddig álmodni sem mertünk. No nem mintha valaha különösebb fejtörést okozott volna hogyan verjek át néhány igénytelen kiéhezett kant egy koszos putriban London peremén. De ez most más, merőben más. Most, hogy már megengedhetem magamnak a választás mámorító szabadságát, kellő precizitással cserkészhetem be az olyan ritka kincseket, mint az előttem tündöklő férfiú - mindezt úgy, hogy még ráadásul jelentős anyagi hasznom is származik belőle. Arcvonásait tudat alatt emlékezetembe építem, hogy később egy enyhe kis metamorfózison átsegítve tudjam felhasználni őket önös céljaim fényében. Bókjaira mindösszesen egy kecses hajlibbentéssel felelek, majd beáskálva magam mély tekintetébe áskálódva máris felfedezem benne az enyhe frusztrációt, melyet úgy tűnik, éppen készült terítékre hozni.
- Oh, ez esetben... - egy lágy kézmozdulattal intek a kétoldalt mereven ácsorgó nagydarab pacáknak, hogy bocs, de ideje távozni, élvezzétek ki - ...hol is tartottunk?
Azt nem mondanám, hogy kuncsaftom feltétlen bizalmamat élvezi, mert nincs ember a planétán akinek ezt valódi őszinteséggel mondani tudnám, de ugyebár a sikeres üzlet lebonyolításáért bármit, akár még hamis érzelmeket is. Bár úgy hiszem, az érzelmek ezen alkalommal nem valószínű, hogy különösebb szerepet játszanak majd a darabban. Bár ki tudja? Elvégre szeretem a meglepetéseket... Fordítva azonban ez már nem mindig mondható el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-11, 23:50

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Csibészes mosoly jelenik meg az arcomon, amikor az ízlésemet említi a nő. A sok munka és küldetés mellett nincs sok szabadidőm, és ha már hivatásos nőt vagyok kénytelen lefektetni, hát akkor a legjobbat veszem meg magamnak, akit csak pénzért kapni - vagy legalábbis akit Londonban pénzért kapni.
- Ennek őszintén örülök. A többi lány valahogy nem tűnt... elégnek. Újabb mosoly, ám ez szinte bocsánatkérő, centire kiszámolva, ahogy kell. Kezemben az italommal követem a nőt a másik helyiségbe, ahol ő helyet foglal, én viszont állva maradok.
- Jobban szeretném, ha négyszemközt folytatnánk, Nox. Úgy gondolom, hogy ebben az intézményben elég ritka az incidens, és biztosíthatom róla hogy én sem fogok gondot okozni. A két úriember viszont kissé feszélyez, így szeretném ha távoznának. Persze semmi személyes. Biccentek a szép szál legények felé. A szavaim csak félig igazak persze, nem a feszélyezettség miatt szeretném ha távoznának, hanem azért hogy ne legyenek fültanúk. Az üzlet csak a nőre és rám tartozik, nem pedig a közepesen jól fizetett izomtiborokra. Mosolyogva belekortyolok hát az italomba, és remélem hogy hamarosan távoznak a testőrök, és végre rátérhetünk az érdekesebb dolgokra. Egy pillanatra felmerül persze bennem, hogy mi van ha az egész ház tele van megfigyelőkkel, de ez a patinás intézmény mindig figyelt a diszkrécióra, és valószínűleg nem engedik meg maguknak az ilyesmit. Amíg a döntés megszületik, körbejártatom a tekintetemet a helyiségen. Egészen elfelejtettem már ezt a helyet, pedig biztosan létezett már régen is. Alig tart a dolog pár pillanatig, de magamban elraktározom ezt is - mint mindent amit látok. Foglalkozási ártalom.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-11, 14:52Graves & NoxA sors fintora vajon, vagy valóban ennyire elbűvölő jelenség volnék, hogy még a millió - talán kicsit kevesebb - újonc bikinis bige között is megannyi tekintet vetül rám? Néhol nyálcsorgató, kiéhezett középkorú férfiak vágyakozó pillantásába botlok, néhol pedig irigy csitrik fortyogó íriszétől húzódik mosolyra a szám. Be kell hogy valljam, roppantul élvezem. Ad egy kellemes löketet ellágyult magányomnak, melyet azonban úgy tűnik, itt az ideje megszakítani. Biológiai riasztóm megszólal: újonc férfiúr közeleg. Úri nőhöz méltóan azonban mindösszesen peckesen kihúzom magam, és a szemem sarkából vizslatom közeledtét. Szemrevaló példány, messze a leggálánsabb azok közül akik ma megkörnyékeztek, és azok a határozott, markáns gesztusok... Úgy tűnik, ismét rám mosolygott a szerencse.
Enyhén megjátszott meglepettséggel fordulok vendégem felé, majd egy ravasz szemöldökvonás kíséretében kézcsókra nyújtom a kezem.
- Nox. Ez esetben ön igen kifinomult ízléssel rendelkezik, kedves Graves. - Egy elismerő arcjáték és egy, a sejtelmesség látszatának értelmében ezúttal a pezsgőspohár mögé rejtett pajkos pillantás követi önelégült megjegyzésem, majd még egy gyors körültekintés után figyelmemet maximálisan a kuncsaftnak szentelem. - Hogy lehetséges-e? Egyenest elvárás. - Nem, én bizony nem a madame vagyok, bár az is lehetnék, csupán ez az anyáskodó szerep nem passzolna gondosan felépített imázsomhoz. Hegyes karmokkal díszített, pókszerű ujjaimmal üzenek partneremnek hogy jöjjön velem, majd kecses csípőringással indulok el páholyom felé. Lágyan átbújok a vörös selyemfüggönyökkel szegélyezett díszes boltív alatt, majd kényelmesen, lábaimat keresztbe téve helyezkedek el szokásos, testőrökkel övezett kanapémon - akik természetesen nem hallanak és nem látnak semmit sem, egészen addig a pontig, amíg én arra engedélyt nem adok - az ellenkezője ugyanis súlyos következményeket vonna maga után. Megpaskolom a mellettem lévő helyet, jelezvén a Graves nevű úriembernek hogy foglaljon helyet, majd legnyitottabb pillantásomat elővéve áskálom be magam nagy reményeket suttogó tekintetébe. Úgy vélem nem üres kézzel jött, egyedi igényekkel, a határozott, erőteljes kisugárzása pedig csak megkoronázza a szituációt. Ha megengedhetek magamnak egyfajta naiv feltételezést, úgy vélem, öröm lesz vele együtt dolgozni ma este.
- Minden figyelmem az öné.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-10, 19:20

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Ahogy számítottam is rá, nem kell sokat várnom és már érkeznek is a lányok. Mosolyogva mustrálgatom őket, ide-oda villanó tekintettel, de egyikük sem nyeri el a tetszésemet. Valahogy mindegyik fiatalabb mint amit én keresek - vagy csak túlságosan sok időt töltöttem fiatalkorúak között, és szinte ösztönösen kerülöm azokat akik túl fiatalnak látszanak... és többségükben túlságosan kelet-európainak. Egyébként is, ritka hogy valaki ennyi idősen jól csinálja amit csinál, márpedig nekem egy igazi profira van szükségem, nem egy lelkes amatőrre. Elgondolkodva forgatom a pohárban az italomat, és egyszerre csak észreveszem Noxot a pultnál. Jól láthatóan nem egy amatőr fruska, ez már látszik a határozott megjelenésén is. Nézem pár pillanatig, de mint mindig, most is gyorsan határozok - van benne valami ami megfogott, bár hogy micsoda, azt nem tudnám megmondani. Talán a határozottság lesz az, meg a felsőbbrendűség érzése ami sugárzik róla. Átfut az agyamon hogy a madámhoz van szerencsém, vagy valami hasonlóhoz, de nem aggódok túl sokat, ez hamar ki fog derülni.
Felpattanok a kényelmes fotelből, és odaballagok a nőhöz, hogy aztán magabiztosan mosolyogva megszólítsam.
- Jó estét, kisasszony. Edward vagyok, és azt hiszem megtaláltam, aki ma este tetszik nekem. Rendületlenül mosolyogva kortyolok egyet az italból, aztán folytatom. - Lehetséges, hogy együtt töltsünk egy-két órát?
Szerencsémre készültem, így bármilyen árat mond majd, az nem lesz akadály... és akkor még nem beszéltünk azokról az extra szolgáltatásokról, amiket igénybe kívánok majd venni. Csak remélni tudom, hogy mindent vállal különben igazán kedvetlenül fogok majd visszatérni az iskolába.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-10, 16:44Graves & NoxNéha egészen meg is feledkezem a tényről, hogy mióta csak itt rontom a levegőt, egyfajta... pénzes riválisként vagyok jelen az örömlányok körében. Persze nyilván ők is dúskálnak a haszonban és egekbe hajszolják hedonista élvezeteiket ahogy az egy jó prostihoz illik, azonban fontos különbség, hogy ők a rendszerben egy más kategóriát képviselnek: ők függenek. Nekik szakmai kötelességük része, hogy bevételük egy részét biztosítsák a tulajnak, másképp repülnek, vagy ki tudja miegyéb szörnyű sors vár rájuk. Én azonban nem. Én bérlem ezt a helyet, rengeteg pénzért, rengeteg kuncsafttal, ami a tulajok számára igen jövedelmező ajánlat volt a részemről, és ennyiben ki is merül mindenféle kapcsolatom velük. Van még rajtam kívül egy-két ilyen nőszemély a körzetben - sőt, még egy drága férfiúr is akad -, mi képezzük errefelé az úgynevezett elit réteget. Mindenki ide akar feljutni aki tevékeny a szakmában, hisz errefelé kit ne csábítana az ilyen szintű cselekvési szabadság? Ez persze csak jó néhány évi kemény robottal érhető el, és persze valamely égi szerencsének tudható be. Ezzel mondjuk vitatkoznék, ha arra kerülne a sor, végtére is nem gondolnám hogy túlzottan áldásnak tekinthető lenne hogy mielőtt megtudtam volna az örökségem hollétét, a saját apám fogott pisztolyt a fejemhez. De végül ő halt meg, így hát nem mondanám kifejezetten zökkenőmentesnek a kapcsolatunkat... Na sebaj.
Ezúttal is kuncsaftok hosszú sorát tudhatom magam mögött, valahogy ma kevésbé voltak kaphatóak a testi szolgáltatások igénybevételére, sokkal inkább a lelküket óhajtották rám bízni, és én, mint lágy szívű, kegyes lélekturkász, örömmel segítettem nekik kibogozni életük fonalát, mely úgy tűnik az utóbbi időkben kifejezetten hajlamos csúnyán összegubancolódni.
Ámde most szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Elegánsan elnyomom fekete csikkem a mellettem lévő hamutartóba, biccentek egyet a testőreimnek, jelezvén, hogy mindjárt visszajövök, majd az aranyszegélyű függönyt végigsimítva a nyílt színre lépek. Áh, úgy tűnik épp időben. Kezdődik az új lányok bemutatója. Nem tudom pontosan honnan ez a kiapadhatatlan forrás, de hetente érkeznek eddig ismeretlen prostik halomra, azonban karrierjük általában rövid életű - ami teljesen érthető, hisz nem olyan egyszerű ez a szakma mint azt oly sokan gondolnák. No de lássuk a felhozatalt. Kezemben egy pohár pezsgővel helyezkedek el a pult mellett és egyfajta veterán, bizakodó lenézéssel méregetem a színpadra felvonult lányocskákat. Szép bőr, dús keblek, csinos combok, kecses mozgás, és itt-ott némi biztató szenvedély. Belőlük még talán lehet is valaki. Nosztalgikus, büszke öröm tölt el, hisz egyszer valamikor én is így kezdtem. Valamikor nagyon régen. Talán pénzt kérhetnék tőlük hogy tanítsam őket... Hmm, nem is rossz ötlet. Végtére is kezdetben mindegyikük rendkívül manipulálhatóan ambiciózus, ami valljuk be, könnyedén kihasználható. De hagyjuk ezt most, inkább élvezem a műsort. Én, a vén róka. Haha. Persze azért időnként nem árt egy huncut kacsintást küldeni a tömegbe, csak úgy kevésbé egyértelműen közölni, hogy itt bizony én vagyok az igazi szenzáció. Vagy legalábbis ebben a tudatban élek - biztos vitatémát biztosítva a további hölgyek számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz 2016-07-10, 14:34

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


Nox és Graves


Baromi meló volt megszervezni, hogy különösebb feltűnés nélkül - már-már hivatalosan - elhagyhassam végre a Roxfortot, de úgy gondolom hogy minden perce megérte eddig. Jó érzés volt kimozdulni a birtokról, bejönni a városba, és kicsit úgy tenni mintha nem csak a munkából állna az életem. Ugyan csak fél nap az egész, de olyan műgonddal raktam össze mintha egy küldetést terveznék. Az egész koronája pedig az egyik legjobb kupi egész Londonban, ahol már ezer éve nem jártam, és veszettül hiányzott már. A mostani munka egész egyszerűen nem engedi meg az ilyesfajta kilengéseket, én meg már a falat kaparom némi minőségi szexért.
Ahogy megérkezem az épülethez, még gyorsan ellenőrzöm hogy követnek-e - foglalkozási ártalom, már észre sem veszem magamon az ilyesmit -, ösztönösen megtapogatom a zsebeimet hogy minden megvan-e, aztán benyitok. Egyszerű, de elegáns ruha van rajtam, mintha csak valami szabadnapos menedzser lennék a Cityből, aki némi kikapcsolódásra vágyik. Ahogy a szemem körbejár a helyiségben, szinte iszom a látványt. A berendezések csak patinásabbak lettek, de kopottabbak nem, és ez mindig jó érzéssel tölt el - van ami nem változik, de nem is kell változnia. Biccentek a jelen lévő, de nem-túl-nyilvánvaló biztonsági embereknek, aztán a pulthoz ballagok, és rendelek magamnak egy adaggal az itt kapható legdrágább ír whiskeyből. Úgy döntöttem hogy nem kapkodok majd el semmit, inkább megadom a módját, és a hangulat megteremtésének valamint az ellazulásnak ez az első lépcsője. Természetesen azonnal fizetek, és úriemberként bánok a borravalóval is.
Amint megkapom az italomat, elhelyezkedek az egyik fotelban, és csak élvezem az ízeket. Biztos vagyok benne, hogy nem telik majd sok időbe amíg a madám kicsit rendezi a lányok sorait, és aztán válogathatok kedvemre. Addig is szemügyre veszem a helyiséget, mintha csak először járnék itt.
Vissza az elejére Go down
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Graves & Noksz 2015-05-17, 18:21Graves & NoxHolt volt hol nem volt... Nem, ez így túl erőltetett. Kedvesem, luxusprosti vagyok nem Disney hercegnő, meg se próbálj máshogy tekinteni rám mert mosolyogva húzok vájatot a szemgolyóidba. Khm, hol is tartottunk? Áh igen, volt nekem egy kis afférom valami mugli anyukával a minap amiért a kisfiának megtetszett a méregdrága MarcoMarco blézerem. Sebaj. Lényeg a lényeg, a gyermeki lélek még oly' naiv és oly' ártatlan, hogy határt sem húz a jó és a rossz közé. Akárcsak én – noha én ezt már jóval tudatosabban művelem. De ugyan kérlek, kit is kéne áltatnunk? Jó az, ami jól esik, és rossz az ami fáj. Tetszik ami tetszik és nem ami nem, ugyan mit kéne ezen szégyellni, legyen az akármilyen „deviáns” is? Mit nekem önmegtartóztatás, felesleges emberi korlátok és erkölcs. Én az éjszaka leánya vagyok, jobban teszem ha kivonom magam az efféle felesleges modulok irányítása alól. Köszönöm szépen, születésem óta tökéletesen megvagyok a magam kis életével, a magam kis rutinjával és vágyaival. Most is épp a már jól megszokott napirendem szerint cselekszem, és egy kényelmes fekete szőrmekabátban haladok törzshelyem felé London éjszakájában. Kellemes mint mindig, a hideg levegő polipként karolja át tüdőm minden apró kis hörgőjét, s mintha pillanatok alatt múló jégfolyamot hagyna maga után, távozik is onnan. Elegáns magassarkúm minden lépésemnél ütemesen koppan a járdák rengetegén, majd kellemes visszhangot hagyva maga után halad tovább a célirány felé. Zajos este, zajos környék, fények és autók, emberek és épületek amerre csak a szem ellát, én mégis képes vagyok kizárni ezt, s az apróbb, érdekesebb részletekre összpontosítani.
Hamarosan azonban elkerülhetetlen fordulat következik be múló estémben: megérkeztem. Lebicegek az alagsorba, benyitok az ajtón, s máris megcsap az a jól ismert, kifinomult illat, ami szinte nap mint nap megbódít, s még így, 2 év után is csak egyre kellemesebbé válik. Arany szegélyek, vörös szőnyeg, enyhe világítás, felettébb jómódú hely, furcsa bagázzsal. Igen, a híres bordélyház, a második otthonom.
Elegánsan ledobom kabátom, hagyván hogy maga lóduljon a helyére, s balra veszem az irányt, egyenesen a pult felé. Közeledvén, rágyújtva egy cigire, apró, sejtelmes mosolyt lökök a pultos fiúnak, annak a fiatal, fess legénynek az orrom alőtt, akit már oly' közelről ismerek. Közelebbről mint gondolnád...
- Szervusz kedvesem, a szokásost kérném. És kérlek kezdj valamit ezzel a táskával, csak a helyet foglalja. - Zsebénél fogva ledobom mellé bőrből készült, eredeti Versace táskám, majd pár pillanatig várok a rendelésemre. Igen, aki megteheti.
- A cég ajándéka. - Kacsint rám kedvesen az úrfi, s elégedett vigyorral az arcomon megyek tovább szokásos kis páholyomba, hogy kedvenc bőrkanapém kényelmében kortyolgassam frissen szervírozott francia pezsgőmet, melynek neve Veuve Clicquot – avagy az özvegy merészsége.
Helyet foglalok, biccentek a másodpercre pontosan megérkező testőreimnek, kik talán centiméterre kiszámolták milyen távol kell hogy álljanak tőlem az intim szférám nyugalmának érdekében. Igen kényes, igen piszkos nő vagyok, úgy hiszem.
Nyugalmas szemléléssel fogadom pácienseim, várom ki a két egyén közti szüneteket, s közben itt-ott kikukkantok a főbb helyiségekbe, hogy vajon kik járnak ma erre, hisz úgyis olyan tökéletes rálátásom nyílik innen. Szép a csillár, szép fényes. Rögtön feltűnik, akárcsak az arcok, melyek rám szegeződnek. Talán akarnak valamit, talán nem. Talán kiszemeltek, talán nem. Mindenesetre: én itt vagyok.


A hozzászólást Nox Djarum összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-07-10, 16:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Graves & Noksz

Vissza az elejére Go down

Graves & Noksz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-