Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) Csüt. 2 Okt. - 18:29-kor volt itt.

Share|

Elemi mágia tanterem (IV. emelet)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Kedd 2 Jún. - 14:43

18+


Dorothy & Connor
Csak barátság... Meg némi szex?

[You must be registered and logged in to see this image.]
 Szerettem volna csak a barátja maradni, amíg az iskolában vagyunk. Olyan szépen ki volt találva, hogy a tanársegédem lesz, képesek leszünk tűrtőztetni magunkat, ám erre semmi esélyt nem látok a saját szemszögemből. Akárhányszor meglátom, már a torkomban dobog a szívem, és csak kivételes önuralmamnak köszönhetem, hogy nem kezd el feszíteni a nadrág, nem veszem mélyebben, szaporábban a levegőt, holott nem csak a fizikai vágyról szól mindez, már szerelmi téren is rendkívül nehéz úgy tennem, mintha nem keresném állandóan a pillantását, vagy simítanék végig a haján. Tudom, hogy ez most sok, és gyors, sosem arról voltam híres, hogy valamit képes vagyok józanul végiggondolni. Connie sokáig vigyázni próbált rám, már nincs itt, Sheska pedig a leendő gyerekével van elfoglalva, így minden aggályt félretehetek, és tudom, hogy együtt akarok lenni Dorothyval bármi áron. Azért van benne annyi, hogy nem akarom tönkretenni az életét, ám biztosan meg lehet valahogy oldani, hogy ne tudja meg senki. Kár lenne még egy-két évig várni, amíg egybe nem kelhetünk. Azon agyalok, hogy rengeteg egyetemista felnőttként jön hozzánk vissza, és hogyan mondhatnák meg egy huszonévesnek, hogy mit kezdjen a szerelmi életével? Végülis Dorothy már nem gyerek. Részrehajlásról meg már csak azért sem beszélhetünk, mert nem az én szakomra jár, csak plusz kreditért vette fel az elemi mágiát. Ráadásul ha valahogy elmondanánk az öregnek, hogy ez a helyzet, hátha tenne kivételt. Lerendezem gyorsan a manó kérdést, hogy aztán választottammal tudjak foglalkozni. Még ruhán keresztül is selyes a bőre, és folytatnám már lejebb is, hogy ne csak a válla legyen érdekes, hanem akár a finom ruganyos keblei, amiket meg is ízlelnék, ha úgy alakul.
- Na ja, neked aztán még vasakarattal sem lehet ellenállni. – Zúgom a fülébe, hogy amikor már szembevagyunk egymással, és nagyjából a lábai köré kerülök, már ne mosolyogjak, hanem nagyon is komolyan, szenvedéllyel telve keményen mérjen végig. Végigtáncoló ujjaimmal ismerkedek a nadrág vászon anyagával, vélekedésem szerint nagyon kezd feleslegessé válni.
- Nem akarom, hogy csak így, hogy kényelmetlen legyen neked, viszont várni sem akarok holmi puha szállodai ágy kedvéért. Viseld el. – Hajolok közelebb, Dorothy igazi vagány lány, aki rengetegszer dolgozott már terepen, a gyönyör vélhetően több lesz mint az, hogy netán állnunk kell majd közben. Még az sem biztos, hogy egyátalán meddig jutunk, minden el fog dőlni útközben. Igaz, ha már ilyen döntésre jutottunk, esélyes, hogy félúton megrekedni öreg hiba lenne, amin a saját vágyaink hajszolása közben úgyis kénytelenek lennénk átlándulni. Lekapja a felsőjét, és csak a melltartó marad. Valóban nem öltözött ki nagyon szexisen, ám mozdulataiban, kisugárzásában mégiscsak minden kétséget kizáróan az. Letükrözöm a módszerét, rajtam felülről már nem véd semmi.
- Az életét adná értem. Nem lesz baj. – Már nem is kell igyekeznie, hogy megszabadítson a ruhámtól, így csak a meztelen felsőtestemet simogathatja. Itt felemelkedek, megoldom a farmer gombját, ha már ilyen előzékeny, akkor lehúzhatja ő mindennel együtt. A látvány bizonyára meglepő lehet elsőre, fiúja már volt, férfi meg még nem az életében. Nem kezdek kaján vigyorok gyártásába, inkább magammal húzom, ha megszabadított a ruhámtól, én is megteszem az övével, hogy aztán nemes egyszerűséggel felültessem az asztalra. Csak aztán a szálkákkal vigyázzunk. Végigmérem miután egy szál semmiben vagyunk.
- Nem is tudtam, hogyan vagy képes várni ilyen sokáig. – Lépek ismét a lábai közé, így azért már jóval egyszerűbb dolgunk van, hiszen az előbbiekben megoldottam a melltartó pántját is. Most mégis az ajkához térek vissza, nem szabad azon stresszelni, hogy sietnünk kell. A puhán ruganyos melleket még csupán érintőlegesen simítom végig.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothy Bedingfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Csüt. 28 Május - 20:19


Connor & Dorothy


[You must be registered and logged in to see this image.]


Egyre inkább elbizonytalanodom most, hogy itt vagyunk. Fogalmam sincs, hogyan fogjuk tudni tartani magunkat, hiszen olyan közel van, de mégis úgy kell viselkednünk, mint egy diák és egy tanár és ez annyira... valahogy iszonyatosan nehéznek tűnik. Szeretnék vele lenni rendesen, szeretném megölelni, szeretném, ha megölelne és megcsókolna. Ez a távolságtartás egyszerűen fizikailag fájdalmat okoz. Próbálok inkább a javításra koncentrálni, hátha úgy könnyebb, de hát így is úja és újra felpillantok, hogy... hülye dolog, de megnézzem ott van-e még, vagy legalább lássam. Ennyivel végül is jobb ez, hogy legalább láthatom, mint amikor csak a levelét olvasom, vagy szimplán csak ábrándozom róla, de azért még sokkal jobb lenne, ha hozzá is érhetnék, vagy érezhetném az ő érintését. Túl sokat akarok igaz?
Meglepetten pillantok fel, amikor tapsol egyet, majd megjelenik a házimanó, akinek enyhén szólva is elég kimondhatatlan neve van. A kíváncsiságom csak nő, amikor beszélni kezd vele a manóval, majd az ajtó záródik és úgy néz ki, hogy most tényleg ketten maradunk. Csendben figyelem a tekintetemmel, ahogyan közelebb jön és a keze a vállaimra csúszik. Kár lenne tagadni, hogy egyre hevesebben ver a szívem minden egyes mozdulatánál. Azt hiszem ez érthető, mégis csak - bár már alig - de benne van a lebukás esélye és közben iszonyatosan akartam, hogy a közelemben legyen.
- Mindketten gyengék vagyunk. - nem csak ő az, én is, mert eszem ágában sincs nemet mondani. Hiába van bennem a félsz, hogy rossz vége lehet, de nem tudnám azt mondani, hogy álljon le. Élvezem, ahogy végigcirógatja a nyakamat, aztán a heves csókot hasonlóan hevesen viszonozom. Oldalra fordítom a fejemet és a hajába túrok, hogy rendesen magamhoz húzhassam. Már most kissé szaporán veszem a levegőt, amikor aztán hirtelen megfordít a székkel együtt és leguggol velem szemben a lábaim között. Nagyot nyelek, főleg a szavait hallva.
- Én nem... nem akarok ellent mondani neked... nem is tudnék. - halkan sóhajtok fel, ahogyan a keze besiklik a felsőm alá. Tiltott ez az egész, nem szabadna csinálnunk és rossznak érzem magamat azért, mert e miatt csak még inkább izgató az egész helyzet. Komolyan rossznak érzem magamat, de nem érdekel. Kicsit előre dőlök a széken és egy hirtelen mozdulattal lekapom magamról a felsőt, a pulcsit és a blúzt is, mindent, csak a melltartó marad a maga sötétkék mivoltában, enyhén csipkés darab, pedig nem készültem rá, hogy ez nem csak egy szimpla tanársegédi tevékenység lesz majd. - Ugye a manód... tényleg megbízható? - a házimanók nem tesznek a gazdáik ellen, ezzel tisztában vagyok, csak aztán ki tudja, hogy nem tör-e ránk valami. Nagyon remélem, de ha így is lenne, nem tudnék most neki ellenállni. Finom ösztönzéssel húzom fel, és állok fel én is, hogy újra rendesen ölelve csókolhassam le és igyekszem levenni róla a felsőt. Láttam már a strandon és... látni akarom még, sőt mi több érinteni a meztelen felsőtestét. Igaza van... muszáj, nem játszhatunk el egy plátói kapcsolatot még több, mint egy évig, lehetetlen.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Tanársegédkedés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Ha balul üt ki valami, a harc csakis a végsőkig menő harc lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Szomb. 23 Május - 17:27


Dorothy & Connor
Csak barátság... Meg némi szex?

[You must be registered and logged in to see this image.]
 Nagyon könnyű volt úgy megbeszélni a dolgokat, hogy ott voltunk Dél-Amerikában, ahol nem kellett vizslató tekinteteknek megfelelni, ahol udvarolhattam, megcsókolhattuk egymást, eljátszhattuk, hogy akkor majd távkapcsolatban fogunk élni, és amikor találkozunk, mások életét éljük. Ez mintha egyátalán nem működne. Az órákon, a folyosón, bárhol képes vagyok átnézni rajta, barátként kezelni, vagy ha el kell mennünk mondjuk Roxmorts-ba inni. Ám amint ketten vagyunk, egyből rámtör a vágy, ahogy belenézek a borostyánszín pillantásba, s bár nem egy darab húsként kezelem, mégis azonnal meztelenül látom magam előtt. Túl mélyen égett belém a bikinis képe, s ahogyan ölelkeztünk, hogy szinte mindenünk összeért. Tudom, hogy én vagyok számára a tiltott gyümölcs, a rosszfiú, mondanám, hogy ezt nem akarom kihasználni, de a francba is, hát hogy ne akarnám? Nem csak megfektetni akarom őt, beleestem amennyire csak lehet, és ha rövidesen nem lehet enyém, felrobbanok a feszültségtől, nem csak a fizikai vágytól. Mivel ő már leült az asztalhoz, eszembe jut valami.
- Aokin... – Tapsolok egyet, és megjelenik a házimanóm, akiről nem lehet megállapítani, hogy lány vagy fiú, ám a történet kedvéért pontosítsuk; előbbi. Udvariasan megkérdezi, hogy miben segíthet. – Az ajtó előtt őrködsz, amíg nem szólok. Ha bárki keresne, elmondod, hogy Sanders professzor egy roppant labililis varázslaton dolgozik, és türelmet kér. Nem engedsz be senkit, ismétlem senkit, legyen az maga Dumbledore. Megértetted. Ha valaki nagyon erősködne, jössz, és a kisasszonyt visszaviszed a hálókörletébe anélkül, hogy bárki látna titeket. Megértetted? – A manó bólint, és elpukkan. Ahogyan kértem, lezárja a termet, most lesz egy hosszabbacska időnk, hiszen eleve szóltam a tanári karnál is, hogy dolgom van, bírják ki nélkülem egy darabig. Odasétálok az asztalnál ülő lányhoz, és finoman a vállára teszem a kezemet, hogy gyengéden határozott maszírozásba kezdjek. Nem érdekelnek a kifogásai, most nem.
- Hagyd azt. Nem fogom nélküled kibírni. Megpróbáltam, gyenge vagyok. Legalább egyszer kell ez most nekem. – Hajolok oda, és finoman elkezdem végigcírógatni a nyaka vonalát, éppen annyira, hogy ne legyen csiklandós, inkább gondolatébresztő. Félig behajolok, hogy lássam az arcát, és egy keményebb csókot is kap tőlem. Igen, egy olyat, hogy szinte koccanjon a fogunk, nem számít. Nem az időtényező miatt vagyok a szokottnál kapkodósabb, a manóm tökéletesen ura a helyzetnek, s ezúttal Dorothy esetleges riadalma sem hat meg. Így a kérdésre sem felelek. Egész egyszerűen a csók után elengedem őt, hogy székkel együtt perdítsem meg, és gugoljak le a lábai közé.
- Tudod, hogy nem fogok könyörögni, hanem megbüntetlek, mint rossz diákot, ha nem engedelmeskedsz... – Hajolok most ismét felé, hogy megcsókoljam, és becsusszantom a hasa irányából a pulcsija alá az ujjaimat, hogy ott is megsimogassam. Nem érzem azt, hogy kockázatot vállalnék azzal, hogy ezt teszem. Tudom, hogy bejövünk egymásnak és nem azt mondom, hogy most kell megtörténnie, de valamit csak adhatunk egymásnak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothy Bedingfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Pént. 8 Május - 17:55


Connor & Dorothy


[You must be registered and logged in to see this image.]


Állati nehéz ez az egész, igazából nem gondoltam volna, hogy majd ennyire nehéz lesz. Persze nem tudom, hogy akkor mégis mi a fenét gondoltam, hiszen lássuk be ez az egész helyzet így baromi bonyolult. Én ki akarom mutatni most is, hogy hiányzik, hogy fontos nekem, de még sem tehetem meg csak úgy nyíltan, egyszerűen nem lehet. Még rá mosolyogni is félek kicsit, mert mi van ha abból többet látni ki? Vagy ha annyira próbálom elrejteni, amit érzek, hogy majd pont e miatt látszik meg? Baromi bonyolult rendbe tenni a saját érzéseimet őszintén szólva, és közben attól tartani, hogy valaki bejön és meglátja hogy épp úgy nézek rá, mint aki már rég levetkőztette a szemével, vagy sőt mi több mi lenne akkor, ha a nyakába vetném magam és akkor abból lenne valami komolyabb gond? Pedig nagyon... nagyon szeretném! Annyira jó volt az ünnepek alatt együtt lenni, hogy el se tudom mondani, és most meg úgy kell tenni, mint egy tanár és a tanársegédje, csak simán távolságtartóan és visszafogottan, pedig egyáltalán nem erre vágyom. És csak szimplán javítsak dolgozatokat... hát jesszus, ez egyáltalán nem könnyű feladat!
- Rendben, akkor megpróbálom most befejezni, hátha máskorra van más, ami fontos. - na persze attól még ha most nem sikerül az is jó, ha van alibi alap, ami miatt vissza kell majd még jönnöm máskor is, szóval ezzel sincs nekem különösebben problémám. Szívesen vagyok vele, még ha így baromi nehéz is meglenni mellette és általános dolgokról beszélgetni, mint két szinte idegen.
- Igen, szerintem menni fog, bár mostanában... sok minden eléggé elvonja a gondolataimat. Vagyis nem sok minden csak egy, de azért próbálok koncentrálni. - halványan mosolyodom csak el, hiszen tudja, hogy miről van szó, kiről pontosabban. Elég rendesen elvonja a figyelmemet általában, pedig én nagyon igyekszem koncentrálni a tanulásra, de nem mindig megy. Néha csak szimplán a gondolataim kalandoznak el, máskor egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne olvassam át újra a titkos leveleket, amiket persze ügyesen elrejtek, hogy még véletlenül se találja meg senki sem. - Te milyen eredménnyel végezted el a sulit? - mert ő is ide járt, bár akkor még tudom, hogy nem voltak egyetemi szakok, de ha felvették ide tanárnak most főleg ilyen előélettel, amiről mesélt, akkor biztos vagyok benne, hogy elég jó tanuló lehetett, egyébként biztos, hogy nem kapta volna meg csak úgy ezt a lehetőséget.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Tanársegédkedés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Ha balul üt ki valami, a harc csakis a végsőkig menő harc lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Csüt. 7 Május - 12:38


Dorothy & Connor
Csak barátság... Meg némi szex?

[You must be registered and logged in to see this image.]

A bajok ott kezdődnek, hogy ha Dorothy nem öltözik szexisen, akkor is meglátom benne a nőt. Az arcában, a mosolyában, a szemeiben. Eddig csak a tengerparton láttam lenge ruházatban, mégsem az volt a lényeg, hanem a mi kis titkunk. Az a titok, amely minden lány, és nő fölé emeli, akkor is, ha tökéletesen fiúsnak akar tűnni, mint most. Nem tud elszakítani a tudattól, hogy a szája attól még fedetlen, és nekem kéne betapasztani. Most is oda ugranék hozzá, ha nem tudnám, hogy mennyire felelősségteljes. Ő az a lány, aki teljessé tesz, még ha nem is kaphatom őt meg, akkor is él bennem a gondolat, hogy talán majd egyszer. Nem is feltétlenül az, hogy ágyba bújjunk, sokkal triviálisabban kimondva: hogy ő legyen a párom. Biztos vagyok benne, hogy nem mi vagyunk az elsők, akik beleesnek abba a helyzetbe, hogy tanár diák viszonyba keveredünk, Astrid arcán ellenben nem láttam túlzott meglepetést, sokkal inkább mintha drukkolt volna annak, hogy álljak a sarkamra, és harcoljak azért, akit szeretek. Olyan romantikus gondolat, ő már egyből a szerelmet sugalta, pedig Dorothynak még nem is mondtam ilyesmit. Egyenlőre maradunk annál, hogy belép a terembe, én meg próbálok elvonatkoztatni, megmaradni a tanár szerepkörben, abból aztán baj nem lehet, de mégiscsak sikerül kiböknöm, amit érzek, nem mintha várnék bármit is. Visszamondja, hogy ő is, viszont látom, hogy nagyon hivatalos, még a szavak ellenére is. De legalább mondta. Hát az is valami. Nem tehetek viszont úgy, mintha nem én ajánlottam volna fel ezt a lehetőséget, nem félhetek attól, hogy egymásra ugranánk, meg kell tudni tartani a távolságot, viszont a közelséget is. Megköszönörülöm a torkomat, és közel lépek hozzá, hogy köszöntsem, bár ez nem jár semmiféle fizikai érintéssel, csak mellé lépek, hogy az asztalhoz kisérjem. A mosolya ekkor jut el hozzám, és még a szeme csillogásából is látom, hogy valamit adni akar, de többet nem szabad.
- Elég lenne hétfőre, de nem lenne jó, ha elvinnéd, maradjanak csak itt a terembe, ha nem végeznél most, akkor vissza tudsz jönni, ha van időd. Köszönöm a segítséget. – Barátságos mosoly, végülis a dolgozatok igazán alibiszámba mennek, ha mégsem jutna rá idő, akkor hétfő hajnalban megcsinálom az egészet. Azért legalább kezdje el, aztán biztosan ki akarnék találni valami programötletet, hogy ne csak itt ücsörögjünk. A tanársegédemet mégiscsak kezelhetem úgy, hogy nem feltétlenül kell a tanteremben lennünk.
- Ez az első egyetemist éved Dorothy, hogy állsz a vizsgákkal, rendben leszel? – Ülök le valahova a közelébe, hamarosan viszont tényleg elkezdem a saját varázslatom előkészületeit, hogy majd a későbbiekben ha még van kedve, elmehessünk egy kicsit beülni valahova.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothy Bedingfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Szer. 6 Május - 15:30


Connor & Dorothy


[You must be registered and logged in to see this image.]


Tényleg nehéz ez. Egyszerűen bonyolult kitalálni azt, hogyan kellene úgy viselkednem, hogy ne látszódjon, hogy próbálok valamit titkolni, de az se tűnjön fel senkinek sem, hogy bármi van közöttünk. Nem akarom a túlzott látszat mutatással felhívni magamra a figyelmet, pedig van rá esély, hogy sikerül majd, csak hát baromi nehéz megtalálni azt a bizonyos aranyközéputat, főleg hogy akárhogy is nézzük tilosban járunk. Nagyon is tilosban és egyelőre még nem tudom, hogy mégis... meddig fogjuk ezt így tudni végigvinni, főleg hogy nekem nincs benne egy cseppnyi gyakorlatom sem. Én a jó kislány vagyok, nem szoktam olyasmit tenni, ami ellenkezik a szabályokkal. Jó persze néha előfordul, én sem vagyok teljesen tökéletes, de elég ritkán, most pedig enyhén szólva is nagy szabályt hágok át. Connor idősebb nálam és még tanár is, ha mindez kiderül annak durva következményei lennének rá és rám nézve is és pont e miatt félek annyira az egésztől. Nem akarom, hogy miattam rúgják ki, pedig minden esély meg van rá, ha kiderülne ebből bármi is.
- Oké, akkor maradok a szimpla sziánál. - mosolyodom el. Szokni kell ezt még, de idővel tuti, hogy könnyebb lesz, vagy pont, hogy még nehezebb, ha vele kell lennem főleg még így a suli időn kívül is? Főleg a levelei után... azért talán érthető, ha határozottan nehéz rendeznem magamban mindent, amit... érzek, vagy épp gondolok. Ha benyitna valaki, nem láthatja meg csak úgy a tekintetemet, vagy az övét, túlságosan sokat mutatunk most is. - Rendben van, szóval dolgozatok. Reméljük, hogy jól teljesítettek a srácok. - és remélem, hogy olyanok, amikkel tudok mit kezdeni. Lássuk be, nem én vagyok a legprofibb elemi mágiákból. Oké, azért nekem is megy, de Crystal jött erre a szakra, nekem az varázstárgykeresés sokkal jobban megy, de jó eséllyel, ha nálam fiatalabb diákok dolgozatait kell kijavítanom az azért menni fog, remélhetőleg legalábbis. Már épp az íróasztala felé indulnék, hogy összeszedjem a dolgozatokat, amikor megszólal. Megtorpanok és kell pár pillanat, amíg sikerül egyáltalán újra rávenni magam, hogy legalább pislogás szintjén valami mozdulatot produkáljak.
- Én is szeretlek, de ezt... itt nem lehet... itt nem, bárki bejöhet. - bárki és bármikor, nem mondhat ki csak úgy ilyesmit nyíltan, egyszerűen nem lehet, nem szabad. Mégis láthatja rajtam, hogy a szívem megdobbant és hogy a mosolyom is szeretetteljesen villan felé, csak aztán indulok meg tovább, hogy kényszerítsem magam, hogy leüljek az asztalhoz, és legalább magam elé húzzam a papírokat. - Ezek mind holnapra kellenek? - próbálok visszatérni a hivatalosabb hangnemhez, de baromi nehéz, főleg ha nekiáll itt előttem még varázslás címszó alatt erőt is demonstrálni.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Tanársegédkedés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Ha balul üt ki valami, a harc csakis a végsőkig menő harc lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Kedd 5 Május - 10:55


Dorothy & Connor
Csak barátság... Meg némi szex?

[You must be registered and logged in to see this image.]

Egyrészt nem akarom zavarba hozni, másrészt pontosan azt akarom. Nem nézünk ugyan egymás szemébe amikor elmegyünk egymás mellett a folyosón, szándékosan, hiszen már akkor fellobbanhat a vágy, és erőteljes önuralmat is kell gyakorolnunk majd, amikor kettesben leszünk. A barátkozás viszont nem kell, hogy bármilyen fizikai kontaktusról szóljon, még csak össze sem kell nézni, csak néha, amikor nagyon megvitatunk valamit. Az illatát majd igyekszem figyelmen kívül hagyni, akárcsak a haja susogását, vagy ahogyan megnedvesíti az ajkait... Affrrancba... Valahogy muszáj lesz elrabolnom valami sürgős elemista konferenciára. Már csak néznem kéne egy ilyet, mert amilyen kemény McGalagony, még utána is nézne, hogy iskolaidőben miért mászkál el a diákja. Igaz, Dorothy már egyetemista, akár hihető is lenne a dolog, viszont nagyon meg kell alapozni, mert a nyári szünetig nem hiszem, hogy fogok tudni várni. Nem vagyok elszállva magamtól, de ahogyan nézett rám, talán még ő sem. Fogalmam sincsen, hogy hogyan áll ilyen tekintetben, volt-e már valakije, erről még pont nem beszélgettünk. Akár letámadás, akár nem, valahol ez nem csak a vágyakozásról, a szerelemről is szól, itt most a kettő összefonódik. Akkor pedig kínkeservesen ugyan, de kivárom, mintha valami modernkori Jane Austen regénybe csöppentem volna. Nem is nagyon tudom, hogy milyen alibi feladatot szánjak Dorothynak, végül elkértem Lupintól pár javítatlan sötét varázslatok kivédése dolgozatot, hogy legyek a válláról némi terhet, hogy aztán nekem is halaszthatatlan papírmunkám legyen, és Dorothyra maradjon a feladat. Igyekszem nyugalmat erőltetni magamra, és rákészülni, hogy ezúttal semmi nem fog történni. Viszont mégis az jár a fejemben, hogy amit Astrid mondott, hogy titokban mégiscsak lehetnénk együtt. Ezt azért nagyon nehéz kiverni a fejemből, de griffendéles kiszemeltem annyira fél a lebukástól, hogy kénytelen vagyok beletörődni, hogy nincsen választásunk. Akkor majd nézzük egymást a terem két végéből, még ha ez csak halvány utánzata annak, amit valóban szeretnénk. Kopog, időben érkezett, így már szólok is, hogy szabad. Belép, és sugárzóbban gyönyörűbb, mint eddig bármikor. Ez nem is tudom, hogy hogy fog működni. Hirtelen nem is tudom mit is kérdezett, ócsúdok a kábulatból, még jó, hogy ezt most kettesben tudjuk gyakorolni, nem mások előtt. Bár társaságban különös módon egyszerűbb volt, mert tudtam másokra figyelni, ez most túl személyes.
- Hogyne. Barátok vagyunk vagy mi, azért kértelek fel téged. – Bólintok, és intek, hogy jőjjön már csak beljebb. Miután most az asztalnál állok, magam elé mutatok, miközben távolodok az ablak felé. – Úgy tűnik, maradt néhány javítatlan dolgozat. Ezt kéne kijavítani, én pedig hamarosan előkészítek egy felsőbbéves varázslatot, de ne zavartasd magad. – Próbálok tárgyilagos lenni, elnyújtva a távolságot, kerülve a tekintetét, mégis sikerül a szemébe néznem, és máris elvesztem. A terem két végében állunk, mint holmi vadnyugati párbajhősök. Aztán kimondom.
- Szeretlek!
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothy Bedingfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 139

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Szomb. 2 Május - 21:22


Connor & Dorothy


[You must be registered and logged in to see this image.]


Értettem én pontosan, hogy miket is írt a leveleiben és kár lenne tagadni, hogy azért nagyon is izgalmas volt őket olvasni, és... ez az egész igazából baromi izgalmas. Tilosban járok én... aki soha sem szokott. Én, aki igazából jó kislány vagyok és nem nagyon szoktam ellentmondani. Tanulok és teszem azt, amit kell többnyire, most pedig mégis csak úgy fest, hogy olyasmit teszek, amiről tudom, hogy nem szabadna. Egy tanárral vagyok együtt titokban és olyan feladatot bízott rám, amit nem tudom hogyan fogunk végigcsinálni úgy, hogy közben semmi sem történik, hogy csak úgy elleszünk egymás mellett és kész, mert meg van a kockázata, hogy valaki ránk nyit, hiszen mégis csak a teremben leszünk, amit furcsa lenne kulcsra zárni, akkor is meglepődne bárki, ha kiderülne, hogy bent vagyunk az ajtó meg zárva. Akkor meg főleg, ha ránk nyitnák az ajtót, aztán jönne a nagy meglepetés, hogy épp nem teljesen a terem rendben tartásával vagyunk elfoglalva, szóval óvatosnak kell lenni.
Én is azért igyekeztem nem túlságosan kiöltözni, hiszen nem is lenne értelme. Ez egy iskola, az ember nem báli ruhában megy el órára és óra utáni teendőket végezni sem úgy kell. Egyszerű farmer és egy felső, a kabát is csak azért van rajtam, mert voltam kicsit kint is levegőzni előtte. Részben azért is, hogy kicsit a szívverésem is lehiggadjon, mert nem lett volna jó, ha eleve már úgy jövök ide, hogy... Na jó, nem mintha sokat sikerült volna javítanom a helyzeten igazából, hiszen most hogy közeledem az ajtóhoz megint ugyanaz a helyzet. Heves szívverés és a társai, szóval elég nehézkes lesz ez az egész, ez már nem is lehet kérdéses tovább. Végül csak kopogok párat, majd óvatosan be is nyitok. Elvileg így kell viselkedni egy tanárral szemben. Azért most elég nehéz, hogy ne vigyem túlzásba azt, hogy eljátszom csak a diákja vagyok. Valahogy meg kell találni a nem feltűnő középutat azt hiszem. valahogy... még én sem tudom, hogyan.
- Szia! Vagyis... a szia jó? - hú basszus már az elején sem vagyok teljesen biztos, hogy hogy is kellene. Már behúztam magam mögött az ajtót, szóval nincsenek itt lehallgató készülékek, hogy ne mondhassak semmit sem azt hiszem, de attól még ugyanúgy bonyolult kitalálni mi a jó formula. - Szóval mi lesz a dolgom mára? - rendbe tenni a termet, vagy a fene tudja. Őszintén szólva nem vagyok profi tanársegédi poszton, még soha életemben nem volt ilyen feladatom más tanárnál, ez is tudjuk mindketten, hogy inkább csak egy szimpla alibi semmi más. És pont e miatt nehéz, mert annyira szeretnék máris odamenni hozzá, de nem lehet... nem tehetem meg csak úgy, mert túlságosan kockázatos és... iszonyat nehéz kibírni így.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Tanársegédkedés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Ha balul üt ki valami, a harc csakis a végsőkig menő harc lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zachary Cross
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Csüt. 30 Ápr. - 11:30


Dorothy & Connor
Csak barátság... Meg némi szex?

[You must be registered and logged in to see this image.]
A karácsonyi szünetet melegben töltöttük el, ráadásul volt egy napunk, amikor úgy igazán együtt tudtunk lenni, igaz, minden puskaport nem lőttünk el, mégiscsak ismerkedünk, és azt teszteljük, hogy képesek vagyunk-e egymás nélkül kibírni. Meg hogy az iskolában mi lesz a helyzet. Azt kell mondanom, felnőttként kezeljük a dolgot. Nincsenek cinkos összenézések, baráti viszonyt meg lehet ápolni, és ha szerelmesek vagyunk egymásba, akkor az nem hunyhat ki hónapok alatt, igenis most a barátság útján kell erősíteni. Ahányszor ránézek, elönt a szerelem, és a vágy, mégis csak azt a derűt sugárzom, amelyből aztán senki nem láthatja bele, hogy ez több mint holmi tanár-diák viszony. Váltottunk pár baglyot, nagyjából kéthetente, az álneveken, ezekben megvitattuk hogy mi is történt köztünk azon a napon, szerelmet ugyan nem vallottunk, mert levélben ez mégsem annyira ütős, talán majd a következő találkozásnál, mert bízom benne, hogy miharabb lesz ilyen. Ellenben a levelekben írtam pár pikáns megjegyzést arra vonatkozóan, hogy milyen keményen szorítanám a falhoz, hogy még a szuszt is kicsókoljam belőle, vagy hogy a domborodó kis almait milyen nem túl gyengéd módszerrel kapnám a kezeim közé... Ha ebből nem ért... Dehogynem, okos kislány! A mai viszont ennél jóval szűziesebb téma lesz, a tanársegédség. Ezt nem bagollyal, simán házimanóval küldtem, a saját nevem alatt, amelyben felkértem tanársegédnek, bár ereklyevadász szakra jár, mindig kimagasló volt ebből a tárgyból is, és a házvezetőjének is szóltam, hogy olykor le fogom foglalni a lány idejét. A mai csak egyeztetés, és rábízok némi aljamunkát, hogy tegyen rendet a teremben, javítson dolgozatokat, míg én legalább nézem őt, és válthatunk pár szót. Igyekeztem nem túl dögös külsőt magamra tolni mára, mert nem cél, hogy bárki is kisértésbe essen. Bár az a baj ezzel, hogy ha meglátom a szende kis fejét, úgyis begerjedek, ha nyakig be van gombolkozva. Mindensetre én most egy egész szolíd inget viselek, ugyan abban is kidomborodik boltozatos mellkasom, és feszül alatta a bicepsz, de hát többet nem tudok tenni az ügy érdekében. A hajam a jó időre való tekintettel lényegesen rövidebbre vágva. Karbafont kézzel nézelődöm ki az ablakon, páran kviddicseznek az udvaron. Piton mindjárt elkapja őket.. Mosolyogva csóválom a fejemet...
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Az ember a saját érzéseit az énekléssel tudja
a legjobban átadni a közönségnek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Draco Malfoy
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 827

TémanyitásTárgy: Elemi mágia tanterem (IV. emelet) Csüt. 30 Ápr. - 10:03

Leírás ASAP.
[You must be registered and logged in to see this image.]
mint a  félelmen
alapuló tisztelet.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Semmi sem
megvetendőbb,

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://roxfortreloaded.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Elemi mágia tanterem (IV. emelet)

Vissza az elejére Go down

Elemi mágia tanterem (IV. emelet)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Négy emelet boldogság
» (Alapműveletek 3-8) Ninjutsuk
» (Alapműveletek 2) Chakrafelszabadítás
» Kekkei Genkai & Kekkei Touta
» Hisztis Myrtle mosdója (II. emelet)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Emeletek (1-7.)-