Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Alexander & Wallace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Alexander & Wallace 2015-06-22, 00:57

Mi a különbség egy főnök és egy vezér között? Lényegében semmi, valójában rengeteg minden. A hozzáállás, a munkatársakhoz való viszony, a munka elvégzésének módja, hogy az adott személyt hogyan szemlélik a körülötte lévők és még rengeteg más. Megint befolyásoló tényező, hogy a pozícióért meg kellett dolgozni, vagy az illető ölébe huppant-e. Lehet, hogy olyan ül a vezetői székben, aki teljesen inkompetens, míg az egyszerű irodai munkás tökéletes lenne a munkakőrre, ám nincs meg a megfelelő háttere. Ebben, és a komplexitásában is hasonló egy ilyesfajta munkahely egy arisztokrata hierarchiához, hisz külső szemlélőnek sokkal letisztultabbnak tűnhet, mint amilyen valójában.
Talán ez lehet az oka, hogy késő délután a Titok és Misztériumügyi főosztály vezetője,  Wallace E. B. Thatcher ajtaja előtt állok. Bár apám nem avatott be, hogy milyen kapcsolatban állnak és hogyan is találkoztak, amennyire helyzetem és képességem engedte utána jártam a férfinak, noha nem sokat tudtam meg és az sincs kőbe vésve. Ami kiderült, hogy az illető nem arisztokrata családba tartozik, a pozícióját maga erejéből szerezte. Ebből mindenképp arra következtettem, hogy ért ahhoz, amit csinál, elegendő tapasztalattal és megfelelő kiállással rendelkezik. Valószínűleg ez az oka, hogy ma ide küldtek, mondván ne a mély vízben kezdjem, hisz egyszer úgy is itt kötik ki, legalábbis apám ezt a sorsot szánja nekem. Még ha nem is ezen az ügyosztályon helyezkedem majd el, a mai nap élménye mindenképp jól jöhet a későbbiekben, ahogy az ismeretség is, ezért nem is kérdéses, hogy jó benyomást kell tegyek.
Végig nézek magamon, lesimítom a gyűrődéseket a nadrágomról és a zakómról, megigazítom az ingem és a nyakkendőm, majd bekopogok. Mikor meghallom a férfi hangját belépek az ajtón, gondosan bezárom magam mögött, majd pár lépéssel mozdulok csak beljebb a szobában, tekintetem a férfira emelem, és megvárom, míg megszólít.
- Elnézést a tolakodásért, remélem nem rossz időben érkeztem. A nevem Alexander Spark, az édesapám küldött Allard Wilhelm Spark - teszem hozzá érkezésem okát, bár nem vagyok benne biztos, hogy bárki is értesítette őt érkezésemről.
Vissza az elejére Go down
Wallace E. B. Thatcher
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 57

TémanyitásTárgy: Alexander & Wallace 2015-03-31, 17:39

Nem szeretek, és nem is szoktam veszekedni a beosztottaimmal. Eleve nem is tetszik ez a szó, hogy beosztott. Nem miattam, hanem velem dolgoznak. Az már más kérdés, hogy a vezetői szerep rám hárult. Hazugság lenne azt állítanom, hogy nem örülök neki, és nem élvezem a tisztemet. Titok és misztériumügyi főosztály. Ritkán szerepel a hírekben, néhányszor hallani csak róla. Nincs botrány, nincsenek sikkasztások, viták, nyugodt itt az élet. Nem akar senki senkit kigolyózni a helyéről, és bár akadnak konfliktusok, és viták, megoldandó problémák az ügyosztály élete kiegyensúlyozott.
Nyilván, én sem kedvelek mindenkit, és sokan megkérdőjelezik a….nem is a képességeimet, hanem inkább…az érzelmi befolyáltságomat. Ez bizonyos eljárások esetén nyilvánul csak meg, vagy olyan esetekkor, mint most is. K. P. hitele és szakképzettsége volt a tét. Olyan kísérleti varázslatra nyomta rá a zöld bélyeget, ami a valóságban nem is volt annyira biztonságos. Tehát az első héten nyolc embert szállítottak a Szent Mungóba, krónikus hallucinációkkal, fejfájással. Ami mondjuk nem lett volna különös, csak hogy ugye mindegyik a saját halálát vizionálta, és ez olyan lelki megroppanást eredményezett többeknél, hogy a gyógyulás hosszadalmasnak ígérkezik.
De elég is a szóból, lényeg a lényeg, hogy a tárgyalásnak véget egy aprócska vita vetett véget, köztem és a Varázsbaj elhárító osztag vezetője között. Az ügyet elnapolták, mindenki mehetett a dolgára. Fél órája történt az eset, és én még mindig forrongva, ingerült teaszürcsölgetés közben pufogtam a gyakornok srácnak, aki szegény nem tudott mit csinálni, csak ült velem szemben és ijedten kortyolgatta a tejecskéjét. Végül mindketten meguntuk és mentünk a dolgunkra.
Én papírokat intézni…ő meg kávét főzni. Jó, jó csak vicc volt. Az órámra sandítottam.  Papírokat rendezgettem. Úgy volt, hogy ez az ügy még jóval tovább kitart, ezért nem is szerveztem magamnak semmit,így unatkoztam. Aláírtam egyet és mást, amikor kopogtak. Fél öt. Teaidő. Ki lehet az?
-    --Szabad! –kiáltottam és vártam. Egy ifjonc lépett be az ajtón, külsőre ismerős volt, de biztos nem azért, mert tudnám is kicsoda. Csak emlékeztetett valakire. – Segíthetek? – valami találkozót beszéltek le nekem? De a tudtom nélkül? Vagy csak megint eltévedtek az auror tanoncok. Ki tudja miért, valamennyi mindig itt lyukad ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Alexander & Wallace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Mágiaügyi Minisztérium-