Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 12:24
Megan Smith
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Shanna Griffin
 
Daniel G. Paisley
 
Elijah Crowfield
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39870 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Beatrice & Benjamin - Megbeszélés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-06-08, 20:07

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Talán csak sikerült épp annyira felhúznom, hogy végül kinyögi az igazat, de legalább sikerült, ez is valami. Azért már mégis csak érdekelt, hogy mi a jó fennért ennyire negatív, mert nagyon az. Nem fogom én minden áron kihúzni belőle a válaszokat, de ha együtt akarunk működni, azt csak akkor tehetjük meg, ha közben képesek vagyunk rá, hogy rendesen összedolgozzunk és persze mégis csak kell hozzá egy bizalmi alap. Vagy kihúzom belőle, hogy miért is ennyire ideges, vagy ha nem... akkor nem sok esély van rá, hogy ebből az egészből ki tudunk hozni valamit. Meglátjuk, azért esélyt adok neki, látszik rajta, hogy teljesen szét van esve és igen mondhatjuk, hogy a végén még megesik a szívem rajta. Érthető módon, hiszen nincs épp a legjobb állapotban, én pedig nem vagyok egy kőszívű halálfaló, csak épp annak kell mutatnom magam.
- Talán pont azért lesz könnyebb. Aki a társaság permén van ugyanúgy vágyik a társaságra. - csak nem kapja meg a megfelelő mértékben, de attól még vágyik rá. Ha valaki elkezd nyitni felé, akkor pedig majd meglátja, hogy az azért mégis csak jó érzés, és meg lehet kicsit dobogtatni a kicsi szívét, hogy daloljon nekünk. Legalábbis ez a cél, aztán meglátjuk, hogy Tris ebből mit tud majd elérni.
Nem akarok én ezek után teljesen kioktató lenni vele, de attól tényleg semmi sem lesz jobb, ha csak kiakad mindenen és problémázik és még velem sem hajlandó normálisan együtt működni, pedig ez lenne a cél, hogy képesek legyünk rendesen összedolgozni. Kell a bizalom és kell a jó szervező készség és ez akkor fog működni, ha őszinte velem. Oké nem szép, hogy én viszont nem vagyok őszinte vele, de nem tehetem meg. Az én helyzetem sokkal komplikáltabb, én még sem mondhatom el neki, hogy kettős ügynök vagyok, annak komoly következményei lennének. Főleg mivel ilyen helyzetben van, bármikor feladhat, hogy azzal visszakönyörögje magát a bizalomba, amit elveszített.
- Üzenni fogok neked, ahogyan most is tettem, és tudni fogod, hogy hol találkozunk rendben? Vagy, ha addig meg tudsz valamit, akkor te üzensz nekem. Aki előbb lép előre. - biccentek még egyet neki, mielőtt eltűnnék a folyosón, és hátra hagynám őt. Más irányba megyek természetesen, hiszen még sem lenne jó, ha együtt bukkannánk fel valahol. Nem értenék, hiszen az álcáink nagyon eltérnek egymástól, nem lenne indokolt, hogy együtt mutatkozzunk, maximum jó magyarázattal.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Beatrice Kiara Davenport
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-06-05, 21:54


   
Benjamin & Beatrice

   
[You must be registered and logged in to see this image.]

    Hát persze, hogy titokban akarom tartani az egészet, nem ismerem Benjamint. Ő akár lehet ellenség is, egy kém, akit a feletteseink küldtek, hogy megfigyeljen, vagy már fogalmam sincs. Tele vagyok összeesküvéses gondolatokkal. Úgy érzem mintha mindenki ellenem lenne, összesúgnának felettem, ítélkeznének. Valójában csak annyi történik, hogy elvesztettem a tetteim és a gondolataim feletti uralmat. Félek, és ez a félelem lassan rettegésbe zakatol át. Nem akarok meghalni, ezzel csalódást okoznék a szüleimnek, de közben pedig nem tudom mit tehetnék az ellen, hogy ez ne következzen be. Tudom, hogy inkább ezen kellene lennem, hogy megoldjam, hogy kitaláljak valamit, mégis inkább siránkozom, hát hol van itt a halálfaló? Hol a kegyetlenség? Miért nem vagyok olyan magabiztos, erős és bátor? Mi bennem a hiba? Tudtommal erre nem születni kell, a szüleimnek is sikerült pedig előtte a jót szolgálták, akkor nekem miért nem megy? Már nem tudom leplezni, hogy valami nincs rendben, egyszerűen meglátszik rajtam, nem várok sem támogatást, sem megértést, nem akartam neki elmondani semmit sem, egyszerűen csak mozogtak az ajkaim, maguktól.
-Rendben, rajta leszek, ha annyira a társaság peremén van, akkor nehéz lesz a bizalmába férkőzni, de igyekszem majd. - Ez a legkevesebb amit megtehetek. Nem mondom, hogy egyszerű lesz, jelenleg semmi sem az, de ha csak újra belefogok a nyafogásba nem csak, hogy minden esélyem eljátszom, de bolondot is csinálok magamból, márpedig ez az egyik amit nagyon nem szeretnék. Legalábbis Benjamin előtt..előtte semmiképpen sem, hogy miért? Azt nem tudom, csak valahogy nem akarok még ennél is hülyébbet csinálni magamból az Ő szeme láttára.
-Tudom, én...igyekszem, csak...vagyis semmi..értettem. - Bólintok. Igen, az őszinteség, csak ez halálfaló nyelven maga jelenti az árulást. Benjamin nem tudja vagy csak direkt tesz próbálja. A halálfalók sose őszinték, sose bíznak egymásban, sose bízzák a másikukra az életüket, egy valami van csak meg bennük, a hűség, de, mint minden kártyavár lebontható, a hűség is megszüntethető.
-Igen, igazad van. - Nem tetszik ahogy ebszél velem, de őszintén szólva igaza van. Végül is mit vártam, támogatást? Hülyeség, hiszen épp az előbb mondtam el, hogy ez nincs a halálfalók repertoárjában. Miért van az, hogy úgy érzem egyedül vagyok? A táborban sincs senkinek senkije, egyedül van mindenki, akkor miért én vagyok az a különc aki ezzel nem képes megbirkózni? Mi vagyok én?
-Rendben van, megkeresem és akkor máris akcióba lendülök. - Valahogy mintha egy kis energia, bizakodás költözne belém, az okát nem értem, de jó érzés. Benjamin-nak igaza van..fáj ezt bevallani, de a helyzet magaslatán most nem én állok és igencsak Benji az, akinek igaza van. Tris, ezt most le kell nyelned, ha életben akarsz maradni akkor jobban teszed, ha követed az utasításokat. Irányítgatom magam a megfelelő úton, hátha más tanácsát nem is, de a sajátomat megfogadom.
-Azt hiszem ideje lesz visszatérnünk a helyeinkre. Mikor legyen a következő megbeszélés? - Kissé lelkesebbnek tűnök, a falfehér arc már nem játszik, kissé kipirosodom ahogy visszatér a vér az arcomba, jobban vagyok.
Ha összedolgozunk, márpedig úgy vélem ez nála tervben van, akkor tényleg szükség lesz megbeszélésekre. Most már kész vagyok összedolgozni vele,d e csak addig míg ebből én is hasznot látok...hiába, halálfaló vagyok, nem változom.
 
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ Talán visszatalálok a megfelelő útra?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-05-24, 09:44

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Egyre inkább azt érzem, hogy valami nincs rendben vele, hogy valami... van a háttérben, csak egyelőre még nem sikerült rájönnöm, hogy mi, de úgy nem fogunk tudni együtt dolgozni, ha titkok vannak a háttérben. Oké... ezt ne én mondjam, de én nem vagyok tőlük bizonytalan, hogy is tehetném? Ha csak gyanúba keverednék, ha csak a közelébe jutnék a lebukásnak, akkor nekem annyi, nem lennének kérdések, meg kihallgatás, szépen az adott pillanatban kapnám meg a halálos átkot, ami egy árulónak jár és csak az élettelen testemet küldenék vissza az apámnak... legalábbis a legjobb esetben, mert egyáltalán nem biztos, hogy akár csak ennyire méltatnának. De rajtam ez a fenyegetettség egy pillanatra sem látszik meg, rajta viszont folyamatosan azt látom, mintha reszketne az idegességtől, csupán jól próbálja palástolni. Na igen az embernek meg van az érzéke az ilyesmihez, ha ő maga is titkolózik, akkor sokkal egyszerűbb látni, ha más is ugyanezt teszi, hiszen én magamról tudom, hogy mi az, amire odafigyelek, hogy ne látszódjon meg, rajta viszont mindez kitűnik.
- Jól van, akkor ennyivel már beljebb vagyunk. Úgy tudom a lány eléggé... kitaszított jellem, biztosan szót tudsz érteni vele, ha akarsz. - legalábbis, ha igyekszik. Talán még meg is értik majd egymást, mert mindkettejükben meg van ez a rejtett feszültség, minden bizonnyal tudna hatni rá, hogy könnyebben kitárulkozzon előtte, csak tényleg akarni kell, vagy hogy is mondjam. Ezek után viszont már tényleg nem tudom visszafogni, hogy ne kérdezzek rá arra, amit látok rajta, mert mindkettőnket akadályozhat vele, ha ennyire bizonytalan és azt nem hagyom, hogy az én dolgomnak is keresztbe tegyen, ez az, amit biztosan nem akarok.
- Tudod, ha társak vagyunk az őszinteség elég fontos pillér... ha ennyire bizonytalan vagy, nehéz rád bármit is építeni. - szökik fel kissé talán megrovóan az első pillanatban a szemöldököm, még ha talán nem is érdemli meg igazán, hogy így beszéljek vele, de hát azért lássuk be... nem egy könnyű eset a lány, főleg akkor, ha ekkora bajban van. Na persze ettől én még nem fogok neki kitálalni, mert dönthet úgy, hogy az előrejutását, vagy a biztonságát jelenti az, ha engem felad. Nem ismerem, nem bízom benne csak azért, mert fél és bajban van. - Szóval vagy sikerrel járunk el, vagy neked annyi... Ez esetben akkor talán az lenne a hasznos, ha nem nyafognál, hanem belevetnéd magad az ügybe és el is érnél valamit nem? - nem lehetek az, aki vagyok. Halálfalóként vagyok itt, nem pedig egy kedves emberként, aki pátyolgatja őt és vigyáz rá és ettől nem is térhetek el, mert csak baromi nagy bajba kerülnék, ezzel tökéletesen tisztában vagyok és nem is kockáztatom meg, hogy lebukjak. - Tehát Tris... szedd össze magad, keresd meg azt a lányt és... magasabb fokozatra kapcsolunk, rendben van? - kapcsolunk többes számban, talán ebből valahol értheti a burkolt célzást arra, hogy amennyire lehetséges megpróbálok neki segíteni, de annál többet én sem tehetek, mint hogy noszogatom kicsit és ezt a fene nagy riadalmat és bizonytalanságot megpróbálom valahogy kiölni belőle. Tudom, hogy ez nem fog majd könnyen menni, de... sok választásom akkor sincs, ha reszket mint a nyárfalevél azzal engem is akadályoz, és a cél az, hogy minél előbb megoldjuk ezt az ügyet és az a két szerencsétlen mielőbb szabad legyen.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Beatrice Kiara Davenport
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-05-17, 17:46


   
Benjamin & Beatrice

   
[You must be registered and logged in to see this image.]

    Mindig is azért küzdöttem, hogy feltornázzam magam egy magasabb helyre, de hiába is követtem el mindent, hiába is edzettem, törekedtem a harc finomításán, semmi nem segített abban, hogy több legyek, mint aminek tartanak, mindig is megmaradok két erős halálfaló egyetlen hibájának. Nem lettem olyan, mint amilyennek vártak. Azt remélték, hogy belém is ragadt valami abból a kegyetlenkedésből ami a szüleimben volt. De ők semmit sem tudtak a szüleimről, rendes emberek voltak, egyedül azt akarták, hogy én biztonságban legyek, ezért álltak át a sötét oldalra, úgy vélték, hogy a fény megszűnik majd és nem akarták, hogy ennek én legyek az áldozata. A Nagyúrt szolgálták, de soha nem kötelezték el magukat, anyám majdnem minden éjjel sírt mikor megölt egy nőt, egy férfit vagy éppen egy gyereket, és ezt mind miattam kellett átélnie..
-Rendben, akkor ezen a szálon maradunk, adok egy esélyt a lánynak, lehetséges, hogy valóban tud valamit, jobb ötletem nekem sem lehetett volna. - Nem fogom agyba-főbe dicsérni, de való igaz, hogy higgadtan, logikusan dolgozik. Ha  most egyedül lenne itt, épp ennyire képes volna a helyzet magaslatán lenni. Én csak rettegek és bizonytalanul állok még a lábamon is.
Lényegesen eltévedtem és az, hogy segít még mindig nem elég ahhoz, hogy ép bőrrel megússzam ezt az akciót. A táborunkról elég annyit tudni, hogy nem ismeri ott senki a könyörületet, senki nem sajnál senkit, így hát biztos vagyok benne, hogy holtan végzem ahogy vége a Roxfort idei évének.
Nem tudom mi vesz rá arra, hogy elmondjam a srácnak a bajomat, de elég olt csak a szemeibe néznem, hogy lássam az érdeklődést, érdekli, Őt érdekli mi bajom van..így hát csak megeredt a nyelvem és elmondtam.
-Bajban vagyok igen...tudod, a szüleim aurorok voltak, azért, hogy engem biztonságban tudjanak át álltak Voldemort Nagyúr oldalára, nagyon profi párost alkottak, mikor meghalt a Nagyúr, ők is odavesztek. Ott maradtam a táborban, egy nyolcéves kislány, szülőimhez híven tőlem is elvárták, hogy épp olyan kegyetlen, erős legyek, de folyton folyvást csalódást okoztam, a kiképzőm pedig fenyegetésként tekint rám, lát bennem valamit amit én nem, elakar tüntetni, hogy a pozíciója megmaradjon, bár ezt nem tudom mire vélni, semmiben sem vagyok elég jó. A küldetés előtt  a vezérünk magához hívatott és közölte, ha ezt elszúrom, Ő maga öl meg.  Hát ennyi. - Bámulom serényen a kövezett földet. Lehet, hogy gyenge vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem akarok életben maradni, egyszerűen csak félek és érzem, hogy ahogy most állnak a dolgok, semmi esély arra, hogy túléljem. Még szerencse, hogy nincs kitől elbúcsúznom, ugyanis minden szerettem halott, hát nem szép? 
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ Az igazságra mindig fény derül!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-05-16, 10:11

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Egész életemben nagy elvárásokkal álltam szemben, mindig is törekedtem arra, hogy erősebb és több legyek, hogy többet érjek el, hogy megfeleljek végre az apámnak. Mindig is ez volt a célom, mindig is az volt a lényeg, hogy jobb lehessek, mint ami jelenleg vagyok. De nála nem ezt látom. Az egész lány egy nagy halom bizonytalanság, mint akinek fogalma sincs, hogyan érhetne el bármit is az életben és aki... már rég feladta. Tényleg úgy érzem, hogy már rég feladta az egészet és nem is akarja, hogy működőképes legyen az élete és őszintén szólva ezt nem igazán értem, hogy miért van. Az embert arra teremtették, hogy küzdjön, erről szól az élet, neki is ezt kellene tennie, de helyette riadtságot és kétségbeesést látok az arcán, mintha ez még csak kicsit sem élne benne és nem igazán értem a dolgot, de egyre inkább kíváncsi vagyok, hogy mégis mi lehet ez az egész.
- Rendben van, én pedig továbbra is figyelemmel kísérem ezt a Mr. Blacket és persze ahogy eddig figyeljünk minden másra is. - biztosan találunk idővel valamit, és ha nem, hát úgy tudom vannak mások is az iskolában, akik hasonlóak, mint mi. Nem tudok neveket, de bizonyára ők is tevékenykednek aktívan, épp ezért kell még inkább figyelnem. Az előtt kell tudnom, hogy mit forral a másik oldal, mielőtt még lépnének, hogy időben szólhassak a feletteseimnek. Csak az utolsó pillanatban vethetem le a dupla álcát, amikor már biztos vagyok magamban. Az viszont már tényleg érdekel, hogy mi ez az egész, ezért nem tudom megállni, hogy ne kérdezzek végül rá nyíltan. Valamit titkol a lány és érdekel, hogy mégis mi a fenéről lehet vajon szó. Elég rendesen meglep, amikor végül kimondja, hogy miről van szó. Na erre aztán végképp nem számítottam, komolyan nem.
- Szóval bajban vagy... De miért ez a komoly következmény, ha nem sikerül? Elszúrtál valamit? - nem szúrom le, és nem veszem figyelembe, amit mondott, hogy kezeljük úgy ezt, mintha nem is mondta volna. Láthatja rajtam, hogy érdekel ez az egész, hogy mi a gondja és persze, hogy miért. Sejtem, hogy miket gondol rólam, láttam hogy áll hozzám, de nem vagyok én rossz ember, és... egyértelműen úgy fest, hogy ez a lány baromi nagy bajban van. Az egész tartása ijedt, az egész hozzáállásán látszik, hogy fogalma sincs, hogyan jön ki ebből az egészből jól, pedig mindent meg lehet oldani, csak van amit egy fokkal nehezebb.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Beatrice Kiara Davenport
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-05-11, 22:01


   
Benjamin & Beatrice

   
[You must be registered and logged in to see this image.]

    Igen, maga vagyok a két lábon járó bizonytalanság és ez az egész csak nőttön nő bennem. Bennem van a késztetés az iránt, hogy életben maradjak, de, hogy hogyan is tudnám ezt a valóságba átültetni...fogalmam sincs. Látom, hogy Benjamin sem érti, hogy kerültem ide, hogy miért éppen egy ennyire szerencsétlen lányt raktak a társául. Nem hiszem, hogy be lenne avatva, hogy a kolonc akit kapott az utolsó útjára jelentkezett be. Zavarodott, értetlen tekintete is ezt sugallja. Na nem mintha törődne az ilyesmivel, ha tudná se hiszem, hogy érdekelné, akkor is faképnél hagyna, ahogy az előbb tenni akarta, ez semmin nem változtatna. Neki csak az a fontos, hogy teljesítse a rá bízott küldetést és ne okozzon csalódást a feletteseinek. Én azonban már azt se tudom, hogy akarom-e folytatni, hogy van-e értelme. Mert jelenleg úgy érzem, hogy csak az időmet vesztegetem, persze a menekülés még csak meg se fordult a fejemben hiszen maga a vezetőnk egy igazi kopó, olyan hamar a nyomomra bukkanna, még csak egyet se pislognék és már halott volnék. Nem tolerálja a gyávákat, és én nem is vagyok gyáva, nem menekülök, ha kell szembe nézek a halállal.
-Természetesen, rajta vagyok. - Megint csal csalódott a hangom. Eszméletlenül rossz úton járok, mintha nem lenne már egy értelmes gondolatom sem. Pedig hidegvérrel kellene gondolkodnom, a pánik sosem jó tanácsadó. Én azonban úgy tűnik képtelen vagyok erre, félek, végül is miért ne félnék? alig éltem még, a halál olyannyira a véget jelenti, semmit sem értem el, semmit sem bizonyítottam, nem volt senkim sem, csak a szüleim, de Ők is korán haltak. Így befejezni annyira igazságtalan volna.
-Rendben van, akkor megcélzom a lányt és megpróbálok összebarátkozni vele. - Bár nem vagyok az a bizalomgerjesztő jelenség, még szerencse, hogy legalább a külsőm most elég szerény. Ha nem ebben a testben lennék akkor inkább néznék ki egy vadmacskának, mint egy szelíd lánynak aki csak ártalmatlanul bájcsevegni szándékozik.
-Aha..folytatjuk. - Folytatod, mert én már biztos nem leszek itt a kudarc után. Jó lehet ez mind siránkozás és egy igazi harcos inkább cselekszik, mint siránkozik, de úgy tűnik mégsem vagyok akkora harcos jellem. Egyre inkább érzem úgy, hogy egy gyenge lány vagyok, aki össze fog roppanni a súly alatt.
-Mert.. a rohadt életbe is, ez az egyetlen esélyem, hogy meg tartsam a nyomorúságos életem. Az a patkány kiakar csinálni ha ezt elszúrom! A Főnök meg készségesen benne van a dologban, megmondta, ha elszúrom szagolhatom az ibolyát a föld alól. - Fakadok ki. Még magam is meglepődöm mekkora vehemenciával. Elmondani se akartam és most mégis ott tartok, hogy mindent elmondtam annak a srácnak aki vélhetőleg az ellenségem és kifog játszani a feljebbvalóinknak. A hajamba túrok és felsóhajtok.
-Lehetne ezt úgy kezelni mintha el se mondtam volna? - Bár erősen kétlem, hogy lehetne. Hogy lehettem akkora hülye, hogy kiadtam magam? Apám ennél többre tanított. Én pedig úgy tűnik nem tanultam semmit. Beatrice, egy akkora marha vagy! 
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ Ekkora egy szerencsétlent, mint én
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-05-09, 13:59

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az már az elején is nyilvánvaló volt számomra, hogy a lány nem lesz könnyű eset, hiszen már elsőre is látszik, hogy akaratos típus, de közben mintha baromi bizonytalan is lenne és ez látszik a kiállásán és nem csak a miatt, mert játssza a szerepét. Egyszerűen látszik rajta, hogy nem igazán tudja, hogy mit is kéne tennie, mint aki csak bele van kényszerítve egy szerepbe és nem tudja, hogy mit tegyen, hogy valami jót hozzon ki belőle, pedig minden feladat azért van, hogy megpróbáljuk megoldani. Ő ellenben olyan, mint aki már előre feladta volna ezt az egészet. Nem tudom... igazából nem értem, hogy pontosan mit is akar. Elérni valamit, bizonyítani... túlélni, a szavai és a gesztusai alapján őszintén szólva elég nehéz meghatározni, hogy melyik lehet jellemző rá.
- Hát akkor ne Friccsel foglalkozz, hanem olyan valakivel, aki ér is valamit. - rántom meg a vállamat. A Gondnok nem ide tartozik, alkalmatlan a dologra és életképtelen is, nem neki kéne utána néznie. Fontosabb embereket kell keresni és jó eséllyel nem tudná kihallgatni mondjuk az igazgatót, de valamiféle köztest személyt talán igen. Azért mert még nem ért el nagy dolgokat nem kéne ennyire szégyellnie magát, mert úgy érzem, hogy ez a helyzet. Ez nem egy könnyű feladat, de attól még határidőt kaptunk rá, még hozzá rövidet, én is tisztában vagyok vele, de ettől még meg kell oldani és nem kétségbe esni.
- A lánynak mennyire? Nem gondoltam semmi... olyanra. Barátkozz vele, hátha meg tudsz tőle fontos titkokat esetleg a fickóról, a birtokról. Ha sokat van együtt Blackkel, akkor fontos lehet. - nem tudom, hogy pontosan mire is gondolt, de kétlem, hogy olyan nehéz lenne össze barátkoznia egy másik hollóhátas lánnyal. Főleg, hogy úgy tudom ez a Kylie szintén elég nagy különc a házunkban, úgyhogy minden bizonnyal értékelni fogja ha valaki nyit felé, vagy érdeklődik felőle. Az viszont meglep, hogy ennyire kiakad csak azért, mert a határidő nem túl tág. Végülis miért, hová siketünk egyáltalán?
- Ha nem érünk el kellő sikert gondolom szeptemberben folytatjuk, esetleg más alakban, hogy ne azt a két szerencsétlen tartsuk fogva a végtelenségig. - rántom meg lazán a vállamat. Úgy érzem, hogy kissé túldramatizálja a dolgot, és nem értem, hogy mire ez a nagy sápadtság, meg kiakadás, hiszen... nem olyan halálos ez. Nem tudunk pár hónap alatt mindent elérni, de meg kell próbálni, hogy sikeresek legyünk, ennyi. - Miért aggódsz ennyire... látványosan? - mert azt csak a vak nem látná, hogy nagyon kiakadt a hír miatt, pedig azt hittem ő is tisztában van vele, hogy erre a kis küldetésre azért nem lesznek hosszú éveink. És hát a nyár közeleg, nem tudunk itt maradni akkor, amikor mindenki elmegy a szünet miatt, várható volt, hogy csak év végéig maradunk.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Beatrice Kiara Davenport
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-05-05, 23:30


   
Benjamin & Beatrice

   
[You must be registered and logged in to see this image.]

    Lehet, hogy nem a főnök, az is lehet, hogy semmi elszámolással nem tartozom irányába, de valahogy mégis úgy érzem feljebbvalóként kellene vele bánnom, de azt lesheti, Ő is meg az a nagyszájú kiképzőm is. Alig várja már az a Pitbullképű, hogy a síromat áshassa, de abból nem eszik, nem adom meg neki ezt az örömöt.
Még nem kellett egyetlen egy bevetésre sem mennem, a szüleim sokat voltak, de az érthető is, még ha semmi kedvük nem volt hozzá akkor is megtették értem, hogy ne essen bajom, amikor meghaltak a Nagyúr szolgálatában, egyedül maradtam, tudtam, hogy helyt kell állnom és azon is leszek, hogy megtegyem. Készültem rá, hogy lesz majd idő mikor nekem lesznek feladataim, de csapatmunkára nem számítottam, főleg egy olyan társra nem aki úgy kezel, mint egy buta kölyköt. És igen, látom, hogy lényegesen jobb nálam, épp ezért érzem annyira kicsinek, és jelentéktelennek magam mellette. Tudom, hogy valami felvigyázó, hogy ebben a gépezetben én csupán egy porszem vagyok, Övé a feladat apraja-nagyja, én csak vagyok, hogy azt hihessem képes vagyok megmenteni az irhám attól, hogy megnyúzzanak, közben már réges rég elrendelték, hogy nekem pusztulni kell. Mesések ezek a gondolatok. Lehet inkább ösztönöznöm kellene magam, hogy menni fog, bizonyítok majd, minden rendben lesz, de hát ebben a helyzetben még a negatív is legalább valami értelmes gondolat, csak be ne csavarodjak ettől a nyomástól. Nem akarok a halálommal szégyent hozni a szüleimre, akik miattam haltak meg, legyenek csak rám büszkék.
-Igen, gondoltam már rá, a tiltott könyvtárban is hallgattam már ki beszélgetést Piton és Friccs között, de az semmire nem vezetett. Az a gondnok kettőig nem tud számolni nemhogy valami komolyabb dolgot rábízzanak. - Sóhajtok, rossz helyen keresgélek, tudom, érzem, hogy Benjamin szerint is nagyon is ferde úton haladok. Ha nem lihegne a sarkamban a Pitbull meg a hentesbárdja akkor valószínű jobban tudnék koncentrálni, de így nem vagyok összeszedett egy cseppet sem.
-Pontosan mire gondolsz? Mennyire a közelébe férkőzni? - Sandítok rá. Azért mindenre én sem vagyok képes, na meg olyasmire, hogy hagyjam, hogy esetleg kikezdjen velem..na hát az aligha menne. Nem vagyok egy nebáncs virág, de nekem is vannak határaim, vagyis tudtommal vannak, még ilyen helyzetbe nem kerültem.
-Év végéig? De hiszen az már a nyakunkon van. - Teljesen elsápadok és kissé meg is szédülök amitől az oszlopnak támaszkodom, hogy talpon maradjak, arcom falfehér. Egy év is kevés lenne ahhoz, hogy életben tarthassam magam, de ennyi idő végképp nem elég. Teljesen reményt vesztett vagyok, ebből hogy jövök ki jól, élve?
-Biztos nem kaphatunk némi haladékot? Ennyi idő nem elég. - Sürgető a hangom, Ő kérhet haladékot, érte oda vannak a feletteseink mert kiváló halálfaló növendék, ha Ő kérne haladékot biztos kapnánk még. Jaj, anya, bárcsak velem lennétek.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ Kifutok az időből
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-04-26, 15:50

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Őszintén szólva még csak lekezelő sem vagyok vele, sokkal inkább mondanám magamat egyszerűen csak tárgyilagosnak, mert őszintén szólva nem érdekel a dolog, nem izgat, hogy mi van vele. Szemmel kell tartanom, hogy ne csináljon hülyeséget, aurorként kell figyelnem rá, hogy ne tegyen olyat, amivel nem tudok aztán elszámolni és persze figyelnem kell arra is, hogy azért ne buktasson le mindkettőnket, mert nem tud figyelni arra, hogy mit is csinál. De ennyi, igazából ennél sokkal több teendőm nincs vele szemben, nem kell se pátyolgatnom, se tanítanom és még csak a főnöke sem vagyok, bár nagyon úgy látom, hogy ő valami ilyesmi módon próbál kezelni engem és e miatt lehet ez a nagyon morgós állapot, amit kihozott most magából. Azt hiszem nem érti még a közös munka, vagy a megbeszélés lényegét.
Ezért van, hogy simán faképnél hagynám, ha rajtam múlna, tudok én rá távolról is figyelni, ha arra van szükség és ennyi, a többi lényegtelen. Az, hogy visszatart nem tudom, hogy meglep-e, hiszen nem ismerem túlságosan jól, nem tudom, hogy mennyire rossz a helyzete a háttérben, nem tudok róla annál többet, amit elmondtak nekem, hogy valami utolsó lehetőség ez a számára, hogy bizonyítson. Nem mondom, hogy túlságosan jól halad a dologgal. - Pont a láthatatlansága lehet az előnyödre, erre még nem gondoltál? Nem tűnik fel senkinek sem, gond nélkül juthatsz be olyan helyekre is, ami mástól feltűnő lenne. Pont ezt kéne kihasználnod. - nem kioktatóan mondom, inkább csak afféle jó tanács ez. Tanárokat kihallgatni nem olyan nagy kunszt, főleg ha azt nyilvános helyen teszi. Akkor van értelme, ha ott teszi, ahol más nem, titokban, ahol tényleg beszélhetnek olyasmiről is, ami fontos lehet.
- Vannak már sejtéseim, hogy kikre kell odafigyelnem, de az emberem jó fiú alkat, és még keveseket ismer. Egyelőre még csak főleg tippjeim vannak, és a fickót, aki az iskola biztonságáért felel, őt kell górcső alá venni. Kissé zűrös és zakkantnak is mondanám, de sok időt szán egy Hollóhátas lányra. Megpróbálhatnál a közelébe férkőzni. - nem tudom még a nevét, de azt is kiderítem majd, mégis csak háztárs így könnyebb lesz, de az biztos, hogy Mr. Black-kel kezdhetünk valamit. Az iskola védelméért felelős, tehát gondolom elég sok mindent tud, ami nekünk is fontos lehet, minden szempontból természetesen. Ezen leszek tehát, hogy figyeljek rá, ezt találtam ki mondhatni elsődleges feladatnak.
- Nem hiszem, hogy ezt pontos időhöz lehetne kötni Tris, de ha jól sejtem akkor év végéig jó lenne felmutatnunk valami érdemi eredményt. - addig még van pár hónap, és én is szeretném, ha a végére jutnánk, hiszen nyáron nem sok mindent tehetünk és a két kölyköt nem kéne annál tovább bezárva tartani. Én már csak azért is igyekszem és vagyok rajta minél inkább a feladaton, hogy ők minél hamarabb kikerüljenek.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Beatrice Kiara Davenport
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-04-19, 15:34


   
Benjamin & Beatrice

   
[You must be registered and logged in to see this image.]

    Érzem az ellenszenvet az irányából, úgy kezel, mint egy buta kölyköt, mint aki egyáltalán nem tudja mi az a kockáztatás, a felelősség és az egyéb ilyen fontos dolgok. Pedig tudom és akármit is lát bennem ami negatív nem neki van vörös X festve a homlokára, mint potenciális hulla jelöltnek. Felettem lebeg az a képzeletbeli bárd ami minden egyes nappal egyre lejjebb ereszkedik. Próbálok én a feladatra koncentrálni, de nem igazán egyszerű, úgy nem, hogy tudom figyelnek engem és az a test amit most lemásoltam a saját javamra szintén egy szerencsétlen lányé aki semmit nem tud és aki senkinek nem számít. Valahol rokon léleknek érzem. Butaság, de egyszerre kedvelem és egyszerre gyűlölöm is azt a lányt akinek csak a nevét tudom. Ha nem lenne egész életében olyan mimóza és félénk akkor most talán több információ csücsülne a zsebemben. De való igaz, hogy erről nem Ő tehet, nem adok bele apait-anyait, érzem, hogy valahol feladtam, hogy nem ez az akció lesz a nagy megváltás, út a dicsőség felé. Itt vagy sikerül megúsznom és életben maradok, még ha csak ugyanúgy egy senkiként vagy meghalok szintén egy senkiként aki soha nem is számított egyetlen egy léleknek sem a szülei halála után.
-Bocs, hogy ez elkerülte a figyelmem. - Dühös vagyok, kétségbeesett és nagyon-nagyon csalódott is egyben. Ha magamra haragítom az egyetlen "csapattársam" még ha nem is önjelölt csapattárs, akkor teljesen egyedül maradok. Ő learatja a babérokat, lehet elő is léptetik én pedig még az egyik pillanatban pislogok a másikban már egy koporsó lesz az új otthonom, már ha annyira érdemesnek találnak és nem csak simán a földbe raknak és ásnak el úgy, mint egy rossz gondolatot. Hirtelen lesz minden érzésemen felül magasodó a kétségbeesés és megragadom a karját, hogy visszatartsam. Ha most hagyom, hogy csak úgy elmenjen akkor tényleg feladom, pedig édesanyám azt tanította, hogy a legkilábalhatatlanabb helyzetből is meg lehet találni a kiutat.
Hirtelen felkacagok a szavain, de ez inkább keserű nevetés, olyan beletörődött.
-Ezen az önálló ötletek nem segítenek, de kösz a tippet. Nem sokra jutottam eddig, mert a tanárok szemében ez a lány egy kész angyal, nem jár tiltott helyekre és serényen tanul így nem igazán tudtam beférkőzni mindenhová, de sikerült pár tanárt kihallgatnom. Ám semmi olyannal nem tudtak szolgálni ami bármiben is előrébb vinne minket. - Sóhajtok mérgemben. Bizonyára Benjamin többre jutott és ez bosszant. Lehet egy csapatban vagyunk, de ez az eredményt nem fogja befolyásolni, amelyikünk előbb áll elő a megoldással azé a dicsőség és az elismerés, na meg az életben maradás, ha nekem sikerül megkaparintanom a megoldáshoz vezető szálat.
-És te? Sikerült olyan társaságba befészkelődnöd ami hasznunkra lenne? - Lehet nem kellene ennyire kíváncsiságot ültetnem a szavaimba, de tudni szeretnék mindent. Tudni, hogy mennyivel jár előrébb, mint én, hogy legalább feltudjam számolni, hogy mennyi napom lehet még hátra.
Ismét a hajamat csavargatom idegességemben, hülye szokás, de képtelen vagyok eldobni, megnyugtat és levezeti a feszültségem egy részét.
-Mennyi időt kaptunk a feletteseinktől? Az enyém valahogy nem tartotta szükségesnek, hogy az orromra kösse. - Grimaszolok, de már csak úgy magamnak. A halálomat akarja az a patkány és élvezi ha a legkisebb dologban is ellenem tehet. 
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ Együttműködni, tudok én olyat?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-04-17, 16:04

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem sokat tudok a lányról, de attól még nem tetszik a viselkedése és a hozzáállása sem. Közös feladatot kaptunk és nem kéne úgy állnia hozzám, mintha én tennék neki szívességet azzal, hogy idehívtam. Tőlem aztán dolgozhat egyedül is, engem aztán nem érdekel különösebben a dolog. Én meg tudom oldani egyedül is, csak az a fontos, hogy őt is szemmel tartsam, ne hogy valami nagy butaságot műveljen. Vigyáznom kell a két kölyökre, akik nálunk vannak és nem utolsó sorban arra is, hogy itt az iskolában ne legyenek komolyabb problémák. Nem egyszerű kettős ügynökként lavírozni ezzel eddig is tisztában voltam, de meg fogom oldani, mert ez a dolgom most, és bizonyítani akarok. Persze az apám nem tud semmit sem a mostani munkámról, de majd... ha megoldottam és ha visszatérek sikeresen, akkor majd látni fogja, hogy igenis vagyok olyan erős, mint a bátyám és igenis érdemes volt engem választania, még ha nem is volt más lehetősége. Meg fogom neki mutatni, hogy több vagyok, mint amit gondol rólam.
- Nézd meg jobban, nem küldelek el, szimplán csak faképnél hagylak, nem? - szökik fel a szemöldököm még egyszer hátra pillantva aztán igenis folytatom az utamat, mert nekem aztán ne legyen ilyen felvágott a nyelve. Nem tudok róla, hogy valami fontos fejes lánya lenne, sőt ahogy hallottam nem sokra tisztelik, ha így lenne, akkor lenne híre, de nincs, egy cseppnyi sem. Nem fogok megalázkodni előtte, meg tudom tenni amit kell úgy is, hogy nem kommunikálok vele, csak amikor muszáj. Gondoltam érdemes összedolgozni, közös taktikát kialakítani, de ha nem... hát nekem eszem ágában sincs erőltetni túlságosan a dolgot azért. Ezek után eléggé meglep, amikor egyszerűen csak megragadja a karomat. Felhúzom a szemöldökömet, kétkedőn pillantok rá, amikor megállok, és megvárom, amíg szépen elengedi a karomat, mert annyira nem tetszik az, amit csinál, hogy őszinte legyek. Végül csak sóhajtok egyet, és a vállamat újra a falnak vetve pillantok rá.
- Jól van, de felfoghatnád, hogy elvileg társak vagyunk, mégis úgy nézel rám, mintha minimum ugráltatni akarnálak. Egyébként is bizonyítsd, hogy vannak önálló ötleteid és akkor nem fog senki sem lábtörlőnek nézni. Szóval eddig mire jutottál? - nem kikérdezés ez, csak egy kérdés. Ugyanaz a házunk, viszont ő egészen más figura szerepét kapta meg. A lány, akinek a bőrébe bújt csendes, kérdeztem már róla, de még csak a nevét se tudják a legtöbben, annyira kis senkinek tűnik. Az én embereket se ismerik sokan, de mégis megmarad az emberben már csak az ábrázata is és mehetek vele valamire. Az a fontos, hogy esetleg pár érdekesebb tanár figyelmét felhívjuk magunkra, hogy teszem azt közelebbi kapcsolatot alakítsunk ki velük, a közelükbe férkőzzünk, akkor nagyobb esély van olyasmit is megfigyelni, ami tényleg fontos lehet.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Beatrice Kiara Davenport
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-04-12, 15:43


   
Benjamin & Beatrice

   
[You must be registered and logged in to see this image.]

    Talán vannak dolgok amit kissé túlreagálok, iylen például az, hogy az én közvetlen főnököm az aki leginkább a halálomat kívánja. Érzem ahogy a sarkamban jár és várja mikor hibázok el valamit. Fusztrált vagyok és ideges, mindent a legtökéletesebben igyekszem eljátszani, hogy ne találjanak benne hibát. De így is nehéz elrejteni a személyiségem, a dacos, konok lányt aki nem szereti a segítséget, aki nem vár senkitől semmit, mert mindig a saját lábán állt meg és továbbra is képes rá. Itt van ez a lány akinek ki kell adnom magam. Túl kedves, túl visszahúzódó, túl nem olyan, mint én. Ennek a lánynak volt családja, volt kire támaszkodnia, nem úgy, mint nekem. Durcás és dacos vagyok, a külvilág számára leginkább. Belül azért meg van bennem a sóvárgás egy kis elismerésre, családra, minden olyanra amit gyerekkoromban nem kaphattam meg.
Benjamin-on töltöm ki a haragom, mert nincs más akin megtehetném, itt egyedül Ő tudja ki vagyok az álca mögött. Valamennyire igyekszem megnehezíteni a dolgát, nem akarok együtt működni vele. A feletteseink körülrajongják, az új vezetőként emlegetik. Nevetséges. Miért jobb Ő nálam? Sose fogok erre rájönni.
-Hát ez remek, most meg elküldesz? Mintha jogod lehet ne rá. - Mondom kissé ingerelten. Jó, lehet kissé túl csípősen szóltam hozzá,d e ettől függetlenül nem akarom, hogy egy gyereknek tartson akivel csupán egyeztetni kell ha úgy támad kedve. Látom, hogy csak koloncnak tekint és ez nem tetszik. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha csupán egyedül kell megbirkóznom a feladattal.
Valamennyire felfénylik bennem a rémület. ha beszélni akar a felettesével az azt jelenti, hogy elmondja mennyire nem veszi hasznomat és akkor ez eljut az kiképzőm fülébe is majd a vezetőnkhöz és végül valóban a föld alatt fogom végezni. Sose féltem semmitől, nem volt okom, küzdöttem és harcoltam, hogy életben maradjak és eljussak idáig. De most félek, igen, félek attól, hogy ez a küldetés nem sikerül és akkor szembe kell néznem a halállal. Nem akarok meghalni, még nem.
-Héé várj. - ragadom meg a karjánál, hogy visszatartsam, bár ez elég nehéz feladat tekintve, hogy hozzá képest egy óriás. Na igen, igazán halálfalónak való vagyok, apró és törékeny, hát engem is megáldott az ég a legjobb dolgokkal.
-Bocs, nem úgy értettem csak, kissé ingerült vagyok és..figyelj..nem kezdhetnénk újra? Egyeztessünk ahogy az tervben volt...kérlek.. - Azt, hogy "kérlek" nem igazán dobáltam még senkinek sem, soha nem kértem semmit senkitől. Most viszont ha rám néz a szemeimben láthatja a félelmet, ott van és képtelen vagyok elrejteni. Ehhez én túl kevés vagyok. 
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♠ Nekem végem..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-04-12, 14:58

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Folyton morcos, folyton frusztrált és csodálkozik rajta, hogy még nem ért el nagy dolgokat az életben? Kb. olyan a viselkedése, mint egy hisztis kislánynak, semmi komolyság, semmi határozottság, csak a dac és az ellenszegülés. Ebből nem lesz semmi, amit akar. Lehet, hogy én se vagyok tökéletes, hogy az apám miatt épp elég gondom volt már és sosem tudtam neki eléggé megfelelni, de most majd menni fog. Leleplezem ezt az egészet valahogy és persze megakadályozom, hogy annak a két szerencsétlen flótásnak nagyobb baja essen, akiket nekünk kellett bezárni. Szegény srácnak is csak azért ütöttem a kelleténél egy fokkal nagyobbat a tarkójára, hogy ne kezdjen el ellenkezni és ne legyen e miatt komolyabb baja. Remélem, hogy a másik lánynak nem lett erőteljesebb baja, mert azt biztosan nem különösebben értékelném, de kétlem, hogy Trisnek túlságosan lehetne parancsolni.
Végre megérkezik, nekem pedig az első szavaira először csak felszökik a szemöldököm. A hiszti... megint és komolyan meglepi, hogy problémái vannak, és nehezen kezd magával valamit a halálfalók között. - Gondoltam egyeztetünk, de ha neked ez ilyen megterhelő, akkor szépen menj vissza. - rántom meg a vállamat úgy első reakcióként. Hát ne hogy már én legyek a rossz fiú. Elvileg ketten kaptuk ezt a feladatot és már itt vagyunk pár hete, nehogy már én legyek a rossz, mert gondoltam, hogy nem ártana egyeztetni. Egyébként is úgy tudom, hogy egyenlő szinten vagyunk, nem is értem, hogy miért nekem kéne megmondani, hogy mit csináljon. Én Spencertől kapom az utasításokat, mert megbízik bennem, csak annyit kért, hogy tartsam a szemem a lányon, mert még a végén valami gondot csinál nekünk.
- Sebastian most érkezett nem rég, nem hiányzik még olyan sokaknak, de komolyan, nem is értem, hogy mit vártam. Menj, csináld akkor... amit eddig és jelents a felettesednek, ahogy leegyeztetted, legalábbis gondolom, hogy leegyeztetted. - újra csak megrántom a vállamat, majd ellököm magamat a faltól, és egyszerűen csak elindulok az ellenkező irányba. Nem fogom én ezt eltűrni, abban biztos vagyok. A jelleme kiállhatatlan és én nem tartozom érte felelősséggel. Arra kell figyelnem, hogy a két rab rendben legyen és hogy amíg itt van, ne csináljon semmi másokra nézve veszélyeset és ennyi. A többi már az ő dolga.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Beatrice Kiara Davenport
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 24
ϟ Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-04-05, 20:13Benjamin & Beatrice

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az ünnepek óta az idő olyan gyorsan telik, hogy szinte összemosódnak a napok. De nem azért, mert borzalmasan jól érzem magam ebben a felöltött alakban, mert nem így van, korlátozva érzem magam, más a mozgás, más minden. Na és persze az egész személyiségemet börtönbe kell zárnom és egy hatalmas lakattal lezárnom különben lebuknék és az az életem végét jelentené. Benjamint ez alatt az idő alatt sem sikerült megkedvelnem, irritál az, hogy fontoskodik és minden egyes feladatot a magáénak érez, úgy érzem magam mellette, mint egy kutya akinek füttyentenek és ugrania kell. A feletteseink azonban úgy kívánták, hogy Benjamin legyen a "társam". Ha tetszik, ha nem, akkor is ez a helyzet áll fenn és muszáj alkalmazkodnom különben hamarosan megtudom milyen távozni az örök vadászmezőkre.
Benjaminnal kidolgoztunk egy jelrendszert amivel tudunk kommunikálni, mert a két személy akiknek az alakját birtokoljuk nem is ismerték úgy igazán egymást, a sokszori találkozás még egy idiótának is szembetűnő lenne. Nem mondom, hogy a rendszerünkben semmi nem hibádzik, de még mindig jobb, mintha a két diák naponta együtt lógna.
Tegnap Benjamin hagyott egy üzenetet az északi Toronyban és most igyekszem odaérni időben, a pontosság fontos és ezt nagyon is tudom. Az ebédlőből rém egyszerűen lógtam ki, ez a csaj annyira láthatatlan, hogy az már hihetetlen. Ha valakinek neki ütközöm és szabadkozni kezdek minta diák lévén, elmegy úgy mellettem mintha nem is az előbb mentem volna neki. Valamilyen szinten ez idegesítő, mert nincs kommunikáció senkivel se, de valahol jó, a láthatatlanság egészen kihasználható, ha valaki tudja hogyan fordítsa a hasznára.
Az alagsorba érve már látom Benjamin alakját kirajzolódni, megszaporázom a lépteimet, mármint Maggie lépteit, ehhez még hozzá kell szoknom.
-Mi volt olyan sürgős, hogy a vacsoraidő alatt kellett kisurrannom? - Teszem csípőre a kezeimet és nézek rá kissé bosszúsan, kissé érdeklődő tekintettel. Hiába vagyunk egy csapatban, nyilvánvaló az, hogy neki semmi tétje nincs az akciónak, én azonban nem maradhatok alul különben megölnek. Így hát, ha neki van információja és nekem nincs akkor az azt jelenti, hogy rendesen le vagyok maradva, ez pedig semmi pozitív jövővel nem kecsegtet.
Továbbra is nézek azokba a zavarba ejtő szemekbe. Mindig ideges leszek ha a szemeibe nézek így inkább elkapom a tekintetem róla és a mögötte levő falat kezdem bámulni.
-Ha tudsz valamit akkor bökd ki, ha sokáig távol maradunk akkor valakinek fel fog tűnni, legalább is a te eltűnésed. - Grimaszolok. Ez a láthatatlanság kezd bosszantani már. A hajamat kezdem csavargatni, mindig ezt szoktam tenni, de a megszokott szőkés barna helyett most sima barna, még ebben sem lehetek magam, kiábrándító.    
Zene ♫ ♠  ♠ Egyszer volt egy nyúl, aztán igen félre nyúlt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Merlin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés 2015-03-29, 21:25

Beatrice & Benjamin

A csapatmunka legfontosabb alappillére a bizalom.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem sok találkozóra került eddig még sor kettőnk között, mióta itt vagyunk mindketten a Roxfortban, pedig az ünnepek óta már jócskán sok idő telt el, de feltűnő lett volna, ha ez a két... gyerek folyamatosan egymás nyakára jár, hiszen semmiféle viszonyban nincsenek egymással. Érhető, hiszen Sebastian, azaz én merőben eltér egy olyan kis visszahúzódó és szürke egértől, akit Tris kapott magának. Meg tudom érteni, hogy kissé húzta rá a száját. Határozottan nehéz valakinek a képében megpróbálni információkat szerezni, ha az illetővel soha nem beszél senki sem. Mondjuk az is igaz, hogy e mellett viszont könnyen el is tűnik a kutató szemek elől, így könnyű vele olyan helyekre is bejutni, ahová másoknak nem menne. Az én dolgom már nehezebb. Az a srác azért a maga módján mégis csak népszerű, plusz ha a tükörbe nézek akkor sem látok rosszat magam előtt, úgyhogy nem ritka, amikor egy-egy fiatalabb leányzó is megfordul utánam a folyosón. Rém idegesítő, így azért jóval nehezebb figyelemfelkeltés nélkül közlekedni.
Most viszont itt vagyok. Üzentem neki a megszokott módon, ahogyan megbeszéltük. Az Északi torony egyik kijáró köve alá rejtettem el a kis levelet. Minden nap meg kell néznie, ahogyan én is megteszem, még akkor beszéltük meg, amikor ideértünk. Tehát nincs más dolgom, mint várni. Egy kis egyeztetésre szükség van és persze a legsötétebb zugban futunk össze a vacsora ideje alatt. Ő nem lesz feltűnő, hogy nincs ott, jó eséllyel senki se szúrná ki egyébként, én pedig simán tudtam rosszullétre hivatkozni, hogy eltűnjek kicsit a kutató szemek elől. Így viszont a lényeg, hogy nem sokan sétálnak most a folyosókon, így ide se toppan be jó eséllyel senki. Kellemetlen lenne, ha bárki kihallgatna minket... persze főként rá nézve. Azért elmormolok pár halk igét megérkezés után, amivel jelezni tudom, ha netán valaki közeledik, vagy hallgatózni próbálna bármilyen módon. Na igen elég szép kiképzést kaptam auror fronton és a halálfalóknál is, úgyhogy nem szoktam hibázni. Egy ide járó egyszerű diák nem nagy eséllyel tudna áthatolni a varázslataimon. Amikor készen vagyok, lazán a falnak dőlök és karba font kézzel várok. Direkt azért érkeztem egy kicsit előbb, hogy mindent elrendezhessek, és persze azért, hogy ha netán valaki erre találna járni, akkor elhessegethessem. Finoman, nem túl drasztikusan.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg.
De pont az bennük a gyanús,
hogy nem gyanúsak.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Beatrice & Benjamin - Megbeszélés

Vissza az elejére Go down

Beatrice & Benjamin - Megbeszélés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-