Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 12:24
Megan Smith
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Shanna Griffin
 
Daniel G. Paisley
 
Elijah Crowfield
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39870 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Dupla dinamit

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Charlene Carols
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-05-17, 10:49

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Ha valaki nagy hegyet akar megmászni,
ne törődjön a vakondtúrásokkal.
Nagy célhoz nagy szív kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Michaels
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-05-13, 19:57
Charlene & Bonnie

[You must be registered and logged in to see this image.]


  Azért csak kell lennie valami komoly titoknak, hogy anya semmit sem mondott erről a hasonmás dologról. Mégiscsak ő szült, ha lenne belőlem még egy, arról azért illett volna tudnom. Sosem viselkedtem úgy, mint egy kisgyerek, mindig érettebb voltam a koromnál, attól félt talán, hogy nem tudnám feldolgozni? Butaság. Biztosan megállapodást kötött valakivel, ezért nem tudhattam róla. Mindenesetre idegesít bőven a dolog, főleg, hogy a másik olyan... idegen tőlem, és állandóan azt hozza ki belőlem, hogy valami módon próbáljak árteni neki, ha már a megelevenedett tükörképem. Az ember szereti magát olykor látni, de nem állandóan valami csökkentett módban. Az úgy fura. Hajsütővasért kiált. Ha már úgy alakult, hogy nem tudok rajta fogást gyakorolni ez alkalommal, akkor kénytelen-kelletlen hajlamos vagyok belemenni, hogy beszéljünk.
- Hát ezért nem lennél te jó uralkodó. A vezetők parancsokat adnak, nem kérnek. Nem tiszteletet, tekintélyt kell kivívni. Nem értesz hozzá. – Rázom meg megvetően a fejem, aki elhalad mellettünk, bizonyára nagyokat néz, hogy két ugyanolyan külsejű, viselkedésre, tartás mennyire más lány beszélget egymással, a hangunk még csak nem is emelkedett, most egészen higgadtan ácsorgunk, én ráfogok a folyosó lépcső korlátjára, ahonnan Charlene jött lefelé, aztán ha ő is benne van, elindulhatunk, hogy leüljünk valahol, ahol más nem hallja a beszélgetést, ha titkokról van szó, akkor privátban lenne érdemes. Megrántom a vállamat, amint elmentek a srácok, majd máshol találok magamnak játszótársat. Szemforgatok, igaz, most más dolgunk van. Ha tényleg beigazolódik a sejtésem, és közünk van egymáshoz, alaposan ki kell kupálnom a kisasszonyt.
- Tudniuk kell. Elhallgatták előlünk. Miért? Ennyire utálták egymást, hogy azt gondolták, mi is megtennénk?  – Most egészen őszintén mosolyodom el, mintha a génjeinkben lenne, hogy ez nem is működhet, hiszen az ellenszenven eddig alig tudtam uralkodni. Kiderül hogy van egy ikertestvérem? Mások örülnének egy ilyen közeli testvérhez, engem furcsasággal tölt el, még a számat is elkezdem tudat alatt harapdálni. Ritkán lepődöm meg ennyire.
- Anya nagyon szigorú, magának való, kinézem belőle, hogy nem mondana el ilyesmit. És az apád... vagy apánk, milyen? – Csóválom a fejemet, olyan könnyen nem fogok megbarátkozni az egésszel olyan egyszerűen, főleg, hogy még Ronnal is olyan lekezelően bánik. Azt nehéz megemésztenem, nem mintha Ron bármennyire is fontos lenne, csak na, az én játékszerem. Benyitok a három seprűbe, majd keresünk egy asztalt. – Ameddig be nem bizonyosodik, hogy most akkor mi van velünk, hogy kezeljük magunkat? – Eléggé inkorrekt dolog lenne tőlem, ha csak attól tenném függővé a dolgokat, hogy a testvérem vagy sem. Fegyverszünet? A nyakába mégsem fogok ugrani...

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Kell az életed cukikám!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Little princess


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlene Carols
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-05-05, 19:56
Bonnie & Charlene

[You must be registered and logged in to see this image.]


Én próbálok megfelelni annak, amit Apa mindig is elvárt tőlem. Nekem kell az okosabbnak lenni teszem azt. Jó persze ez régen se mindig ment, szoktam én verekedni, ha nem is gyakran, de azért néha előfordul sajnos, bármennyire is nem kéne. Egyszerűen csak van, amikor az ember ezt nem tudja megoldani máshogy, amikor elborul az agya és kész. Ez volt nekem is akkor, amikor nekem esett, és elkezdett pofozgatni, amikor nem is tettem ellene igazából az ég világon semmit sem, csak nem értettem, hogy mi a fene folyik itt. Egyszerűen... túlságosan zűrös az egész és én tényleg nagyon ki akarok ebből hozni valami értelmeset, de baromi nehéz, amikor eleve így viselkedik és tudom, hogy kifejezetten ártani akar nekem. Mert hát amúgy miért lenne itt és miért vette volna fel az én ruháimat és miért lenne az én házszíneimben, amikor tudom, hogy egyébként nem tartozik a Hugrabugosokhoz? Áh... tényleg nem tudom, hogy mi lesz ebből, egyelőre az is valami, hogy épp nem tépjük egymást.
- Szóval neked jó, ha félnek tőled? Nem az a jó uralkodó, akitől félnek, hanem az, akit tisztelnek és esetleg még szeretnek is. - nem kioktatóak a szavaim, meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak... úgy érzem, hogy nagyon hülyén áll a dolgokhoz. Miért jó az neki, hogy félnek tőle? Nekem tuti, hogy nem lenne az, én szeretem, ha szeretnek, és szeretek jóban lenni az emberekkel, bár ahogy láttam ő ezt nagyon nem úgy gondolja, mint én. Amúgy is akkor velem is másképp viselkedne. De nekem már az is fura, amiket csinál, ahogyan megnézi a srác hátsóját és... azzal a sráccal nekem kell napi szinten kapcsolatban lenni és ez... azért elég kellemetlen tud lenni, ha ilyeneket művel. - Ezt igazán... abbahagyhatnád. Engem itt ismernek. - nem tudom megállni, hogy ne jegyezzem meg, még ha csak halkan is teszem, mert azért határozottan zavar az, amit csinál, és főleg amilyen látványosan csinálja. Nem tetszik nekem a dolog, mert én fogom holnap kellemetlenül érezni magam, ha az a srác majd azt hiszi, hogy én voltam ő.
- Pedig ez szerintem eléggé... fontos. Ha szüleink se tudnak erről az egészről semmit, akkor... ki tud? - ezért fontos őket megkérdezni, ezért volt nekem az első dolgom az, hogy írjak apának, hogy mi a helyzet, hogy tud-e erről valamit, hogy van-e bármi sejtése miért került elő egy lány, aki totál ugyanúgy néz ki, mint én, mert az más, ha mondjuk valaki hasonlít rád, lehetnek ilyen véletlenek, de az hogy tök ugyanúgy néz ki, mint két tojás... az azért baromira nem gyakori igaz? Azért a kis őszinteségi roham is feltűnik, talán bánja, hogy az anyja idegeire megy, de őszintén szólva ezt baromi nehéz elhinnem róla. Azért velejéig rossz csak nem lehet... hátha.
- Én nem tudok más megoldást, másképp hogyan hasonlíthatnánk egymásra ennyire? Ez nem lehet csak szimplán véletlen, én se tudok semmit az anyámról, te sem az apádról. Azt hiszem... lehet, hogy ikrek vagyunk, de az akkor is durva, hogy nem mondták el. Hogy a fenébe csinálhattak ilyet? - oké azt hiszem kicsit hadarok, de ez érthető. Ez az egész kissé sok. Ha tényleg így van, ha ikrek vagyunk testvérek és elszakítottak minket egymástól és csak véletlenül találkoztunk és jó eséllyel meg se történt volna ez, ha nem futunk itt össze... ez nagyon durva. Ilyet tenni... egyszerűen fogalmam sincs hogyan lehet, főleg a saját gyerekeddel.[/color]

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Mit művelsz már megint?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Ha valaki nagy hegyet akar megmászni,
ne törődjön a vakondtúrásokkal.
Nagy célhoz nagy szív kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Michaels
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-05-02, 17:14
Charlene & Bonnie

[You must be registered and logged in to see this image.]


Ha már úgy alakult, hogy nem tudtam bejutni a hugrabug klubhelységbe és kicsit felkavarni az állóvizet, ha már itt vagyok, akkor legalább próbáljunk utánajárni, mert a házvezetőink is csak összetették a kezüket, hogy ők passzolnak, de nem tudják, hogy mitől lehet ez a különös egyezőség. Mivel anya nem mondta sosem, hogy több lenne belőlem, ezért csak durva véletlenre tudok gyanakodni, vagy valami boszorkányosságra. Már akkor is megfordult a fejemben, hogy nem hagy nyugodni a dolog, és valahogy a végére kéne járni, de olyan jó a kis hülyével szemétkedni, és a Ronos dolgot még el sem mondtam neki. Bár ha ennyire nemtörődöm, hogy leszarja szegény háztársamat, akkor nem is nagyon számít, bár... ez akkor is aduász lehet a kezemben. Cserfesen dőlök a falnak, már feladtam, hogy eljátszam, hogy én vagyok ő, és verekedni sincs kedvem. Legyen, akkor nézzünk utána, hogy mi lehet a kapocs kettőnk között. Remélem nem valami ősi varázslat, és újabb Bonnie-hasonmások jelennek meg. Belőlem már ez a másik is sok. Nem fogok én Mátrix-filmekhez hasonlóan az élére állni egy seregnyi Bonnie-nak. Bár legalább látvány szempontjából esztétikus lenne.
- Komolyan? Féltek tőlem? Ezt nem gondoltam volna, de jól hangzik. Félelmet kelteni...annyi mit uralkodni. Legalább már értem, miért ment olyan jól. – Azon csak mosolyogva megrántom a vállamat, hogy nem mondták ki. Ez már nem is lényeg, mindig az volt, amit én akartam, a többi nem számít. Az elején volt egy olyan vágyam, hogy Charlene-en is felül akarok kerekedni, bizonyos fokig ez sikerült is, valahol meg nem hagyja magát, de vegyük fél sikernek. Elindulunk a faluba, mert pont egy olyan hétvégét sikerült kifognunk, amikor erre lehetőség van, már útközben is beszélhetünk a dologra, de az igazán savát-borsát egy kis whiskey fogja adni majd a Vadkanban, majd valahogy szépen nézünk a kocsmárosra, hogy kiskorúságunk ellenére kaphassunk, hiszen mindenféle vizezett pancsokra most nem vagyok kiváncsi, aminek aligha van köze az alkoholhoz. Még megnézem az egyik magas hugrás srác seggét, majd indulunk is le a birtokon át a faluba.
- Én még nem kérdeztem meg anyát, van jobb dolga is, különben meg állandóan a dolgaim miatt kell tartania hátát, most ezzel végképp nem terhelném. – Ez most kissé őszinteségi roham, nem szokásom mások előtt magamról rosszat mesélni, de a kis béka csak nem csinál belőle nagy ügyet. Viszont amit mond, azon eltűnödöm, ennyire ostoba nem vagyok, egyből eszembe jut valami.
- Most ez komolyan ilyen egyszerű lenne? Én anyával élek, és csak ködösen említette apát, akinek még a nevét sem tudom, csak hogy idejekorán szétmentek... – Fordulok döbbenten Charlene felé. Eltátom a számat, pedig rám aztán nagyon nem jellemző ez a lemerevedés. – Testvérek vagyunk? Ikrek? – Nem teszem hozzá, hogy na ne... mert ha így van, az elég sok mindent megmagyarázna. Lelkiismeretfurdalást nem érzek a korábbi dolgok miatt, de így nem biztos, hogy van értelme pokollá tenni az életét. Vagy hát... nem tudom!
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Kell az életed cukikám![You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Little princess


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlene Carols
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-04-28, 10:28
Bonnie & Charlene

[You must be registered and logged in to see this image.]


Azt már eddig is tökéletesen sikerült leszűrnöm, hogy nagyon nagyra van magával, hogy nagyon úgy érzi, hogy ő a világ közepe. Hát igen ha jól sejtem, akkor pont e miatt nem visel el engem túlságosan, mert én pont ezt bonyolítom meg neki. Pont, hogy nem tud a világ közepe lenni akkor, ha van belőle még egy, aki nagyon hasonlít rá, ellenben nem akar olyan lenni, mint ő. Nem akarom átvenni a helyét, meg sem fordulna ilyesmi a fejemben, sőt még csak hasonlítani sem akarok rá. Nem, egy kicsit sem. Nem akarok úgy kinézni, annyira... cafkás a haja, meg a ruhái, meg az egész kinézete, hogy valami rettentő módon irritál. Nem mondom, hogy változzon miattam, mert ezt nem is várhatnám el tőle, egyszerűen csak... értékelném, ha legalább az én életembe nem akarna belekavarni, annyi viszont egyértelmű, hogy pont e miatt néz ki úgy, mint én, mert zűrt akar okozni nekem, ami nagyon nem tetszik. Nincs joga hozzá, hogy úgy nézzen ki, mint én, ahhoz meg főleg, hogy még a barátaimat is megpróbálja belerángatni a kicsinyes kis... nem is tudom, hogy mijébe.
- Talán csak... féltek tőled és nem merték a szemedbe mondani, ha valami nem jó. - rántom meg a vállamat csendesen. Nem vagyok én a diáktanács elnöke, itt szerintem nincs is ilyesmi és amúgy sem vagyok éltanuló, vagy példamutató prefektus, hogy helyem legyen egy ilyen poszton, de hogy őt nem tudom hogyan kedvelték annyian azt nem tudom. Lehet, hogy nem volt más választásuk, vagy ahova eddig járt sokan voltak hozzá hasonlók, a jó ég tudja.
- Jövök már. - sóhajtok egyet végül, de arra is csak finoman húzom a számat, amikor dögös mosolyt villogtat az én háztársaimra, akik nem is értik az egészet, hogy miért van belőlünk kettő. Marha jó, hogy aztán ezt majd nekem kell lekezelni, amikor visszajövök, hogy ő így viselkedik. Gondolom nem izgatják az efféle apróságok, sőt... pont az a célja, hogy kellően összezavarja az életemet, kedves tőle. - Toleráns... azt hiszem már ennek is örülhetek igaz? - költői kérdés, nem hiszem, hogy olyan nagyon átmenne hirtelen kedvesbe, mert sértő a viselkedése. De hát mit tehetnék? Az sem hatott nála, hogy nekimentem, láthatóan az csak bajt hoz a fejemre, ha ellenségek vagyunk, tehát jobb lenne mást megpróbálni. Valahogy rá kell jönni mi ez az egész, ha más nem hát akkor magunktól.
- Gondolom nem a véletlen hozta össze így, de nem tudom. Apának írtam levelet, de még nem érkezett válasz. Ő... nem igazán ért a varázsló dolgokhoz igazából, szerintem eleve hülyét kap majd a bagolytól, amikor... - elharapom a mondatot, mert kb. itt esik le, hogy túlzásba estem és tuti, hogy baromira nem érdeklik az életem apró részletei, vagy hogy hogyan sikerül apának levelet írnom, meg úgy kb. semmi ami velem kapcsolatos. - Valami magyarázat van erre, csak még nem tudom mi, de én... nem ismertem sosem az édesanyámat. Apa nem mesélt róla, neked... kik a szüleid? - valami kell, hogy legyen és túlságosan hasonlítunk egymásra, hogy ez véletlen egybeesés legyen. Az... lehetséges, hogy mi...? De az durva lenne. Apa csak elmondta volna, hogy van egy ikertestvérem, aki totál máshol és, de amúgy olyan, mint én. Miért választottak volna szét vajon minket?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Mit művelsz már megint?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Ha valaki nagy hegyet akar megmászni,
ne törődjön a vakondtúrásokkal.
Nagy célhoz nagy szív kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Michaels
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-04-25, 15:47
Charlene & Bonnie

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Nem mondanám, hogy utálom, inkább csak iritál, hogy létezik valaki, aki olyan, mint én. Legalábbis valami halvány másolatnak vélem, hiszen nem tud olyan jól sminkelni, nem igazán emeli ki a nőiességét, az a múltkori télisapka is, olyan furcsán állt rajta. Magamat láttam, hihetetlen módon elcsúfítva, és ezzel nem vagyok kibékülve. Az ember megszokta, hogy mit is lát a tükörben, erre valaki jön, aki pont úgy néz ki, de máshogyan kezeli a haját, borzasztó ruhákat vesz fel, ezzel mintha engem minősítene. Még nem vagyok benne az itteni közéletben annyira, hogy valaki mással is tudnék foglalkozni, hogy legyen valami az életemben, amely leköti a figyelmemet. Most sem tudom, hogy milyen szándékkal jöttem ide, ennél azért jobban előre szoktam tervezni, most csak a feltérképezés a célom. Hátha összefutok Charlene egyik ismerősével, kifaggatom, ha fiú, akkor elcsábítom, ilyesmik. De az istennek sem sikerül bejutni, és a klónom igen hamar befut, egyből a legrosszabb színben látja a helyzetet, pedig én csak fel akarom dobni kicsit a hétköznapjaimat, amibe belerondít az, hogy kettő csinál belőlem. El kéne valahogy távolítani, de a kiváncsiságom mégis erősebbnek bizonyul a galibaokozásnál.
- Én rémes? Ahonnan jöttem, ott mindenki engem imádott, ennyien csak nem tévedhettek. Te talán a diáktanács elnöke vagy? – Csóválom a fejemet még mindig kissé lekezelően, de most nem azért jöttem, hogy veszekedjek. A cél, hogy valami történjen anélkül, hogy felpofozna, hiszen este randim lesz, szépnek kell lennem. Rugdosom kissé a földet magam előtt, aztán felnézek, amolyan kompromisszum jelleggel.
- Most akkor jössz, vagy sem? – Vonom meg a vállamat, és megnézve két hugrabugos fiút, akik most lépnek ki a klubhelységből, és furcsálkodva néznek ránk, ők bezzeg nem egymás hasonmásai. Azért egy dögös mosolyt villantok rájuk. Már csak az a kérdés, hogy Charlene hajlandó e utánajárni a dolgoknak, mert még a házvezetőink is értetlenül álltak a dolog előtt, de nem érezték tisztségüknek, hogy megoldják a problémát. A kérdésre elkerekednek a szemeim. – Ez egyenesen sértő, amit kérsz. Vegyük úgy hogy megpróbálok toleráns lenni vleed, mert rád fér. – Megigazgatom a hajamat, lehúzva a hugrabugos nyakkendőt, griffendélest nem teszek a helyére, csak a fekete talár marad rajtam, meg a hófehér blúz látszik ki alóla. Ha már emberi külsőt gondolok magamról, akkor bólintok, hogy mehetünk. Egész tavaszias már az idő, nem kell emiatt orkánkabát, jók leszünk így. Feltrappolunk a földszintre, majd kifelé sétálunk a birtok ösvényein.
- Na és... gondolkoztál már, hogy mitől lehet? – Kérdezem oldalt pillantva. Hihetetlen, hogy ennyire hasonlóak vagyunk külsőleg, de jellemre ennyire mások. Most hadd ne mondjam meg, hogy kinek a javára, mert a kérdés szempontjából annyira nem lényeges, úgyis mindketten tudjuk.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Kell az életed cukikám!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Little princess


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlene Carols
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-04-14, 20:54
Bonnie & Charlene

[You must be registered and logged in to see this image.]


Rémes, hogy csak azért utál, mert úgy nézek ki, mint ő. Vagyis... álljunk meg! Ő néz ki úgy, mint én. Akkor nekem kéne őt utálni és nem fordítva, vagy mi van? Nem is tudom, hogy mit kezdjek ezzel az egész helyzettel, legszívesebben megpróbálnám most is kikerülni őt, ha nem lenne itt a mi klubhelyiségünk előtt, no meg ha nem úgy akarna kinézni, mint én, mert egyértelműen erről van szó. Próbál úgy kinézni, mint én, és nem igazán értem, hogy ennek mégis mi a fene az oka. Bár attól félek, hogy ha vele kapcsolatos valami, akkor csak rosszra gondolhatok, és az a rossz... tényleg rossz lehet. Tuti, hogy ártani akar nekem, vagy rosszat akar nekem, csak nem tudom, hogy miért. Miért nem képes valahogy megbeszélni velem azt, hogy mit kezdjünk ezzel? Nem áll varázslat hatása alatt se ő, se én. Akkor viszont... mégis mi a fene folyik itt? Együtt kitalálhatnánk, ha nem akarna nekem minden áron rosszat. Gondolkodhatna azon, hogy mi ez az egész mondjuk a helyett, hogy az én kifúrásommal foglalkozik folyamatosan, mert én ugyan nem fogok elmenni innen, ez az egy holt biztos.
És persze már megint csak sérteget, én viszont csak sóhajtok egyet és egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért viselkedik így velem. - Rémes... vagy. - bököm ki. Komolyan, nem hiszem, hogy szükségen van most erre, és hogy megpróbáljon belezavarni az amúgy is zűrös életembe. Még jó, hogy vannak barátaim más házakból is és kétlem, hogy a Mardekár klubhelyiségébe csak úgy be tudna lógni, na nem mintha Theo nem tennék onnan ki soha a lábát, de ha valami művel valamit... hát én biztos, hogy kitérek a hitemből.
- Marha kedvesen invitálsz, hogy mit ne mondjak. - húzom el a számat, mert hát lássuk be finoman szólva is bántóan viselkedik, még hozzá állandóan és nem tudom, hogy mégis miért kéne elviselnem ezt. Bár... azt hiszem még mindig az a jobb, ha engedek neki, mint az, ha nem, különben csak azon lesz, hogy még a mostaninál is jobban megkeserítse az életemet, arra pedig aztán igazán nincs szükségem, már így is baromi nehéz vele egy épületben létezni, nem kell, hogy erre még rá is tegyen pár lapáttal. - Jól van, de... legalább egy kicsit megpróbálhatná... tudom is én... nem ennyire... te lenni. - tudom, sokat kérek, de mégis mi a fenét tehetnék vajon? Rémesen áll hozzám és nem tudom, hogy ebből milyen megbeszélés lesz, de legyen, menjünk akkor le Roxmortsba és beszéljünk. Nem tudom, hogy miért nem lehet ezt megtenni mondjuk itt... vagy az étkezőben, tudom is én, valami központi helyen, ahol nem zargatna senki sem. Le kell menni hozzá oda, ahol nem lát más gondolom.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Mit művelsz már megint?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Ha valaki nagy hegyet akar megmászni,
ne törődjön a vakondtúrásokkal.
Nagy célhoz nagy szív kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Michaels
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-04-11, 19:45
Charlene & Bonnie

[You must be registered and logged in to see this image.]


Azzal már bőven kihúzta nálam a gyufát, hogy úgy néz ki, mint én. Nem is értem, hogyan lehetséges, miután mindig eredetinek hittem magam, és pont belőlem lenne egy másik? Na ez a bosszantó! Ha már így alakult, akkor megpróbálom kihúzni az egészből a legjobbat. Hogy pokollá tehetem az életét. Na jó, azért pokollá nem akarom tenni, ez most jelenlegi téma, csak amíg meg nem unom a dolgot, biztosan találok majd egyéb elfoglaltságot, szimplán csak bosszant a dolog, és miután még nem találkoztam ilyen helyzettel, még kezelni sem nagyon tudom. Hiába ismerik őt sokan, attól még hátha le tudok szólítani valami dögös és erős hugrabugos pasit, hogy vigyen be a klubhelységükbe. Félmosolyra húzódik az ajkam, nem is titkolt gúnyos fintor jelenik meg rajta, amolyan lekezelés, hogy már kimondatlanul is magamat könyvelem el ebben szótlan párbajban. Már eleve ez a sárga nyakkendő, és egyenruha hihetetlenül hivalkodó, semmi szexis nincs benne a mi pirosunkkal szemben. Ráadásul Charlene mindig erre a sportosan fiús megoldásra megy rá, meg sem tépi kicsit magát, hogy utána forduljanak a fiúk... Olyan, mintha magamat látnám valami töredezett hajvégű nagyon is gyenge utánzatban. Pedig ha valaki gatyába rázná, akár meg is tudna közelíteni. Elérni, vagy túlszárnyalni aligha, de nem reménytelen eset. Rossz érzés azt látni, hogy a hasonmásom ilyen pongyola módon közeledik a folyosókon, mintha ez engem is fémjelezne.
- Oh, próbálkozz csak, ha úgy gondolod, készültem a pasis bunyód ellen. Majd meglátod, van itt meglepetés, ha rámrontasz, meggondolnám a helyedben... – Nézek rá kihívóan, amiből nem tudhatja, hogy mennyire gondolom komolyan. Ellenben nem nézek körbe, mintha egyedül is meg tudnám oldani, hogy ha összecsapunk, akkor fiúk nélkül is minimum döntetlenre hozzam ki a dolgot. De nem, ezúttal nem szándékozom verekedni. Maradhatunk az elméleti hajtépésnél, este még buliba vagyok hivatalos, nem sérülhet meg a pofim.
- Vannak barátaid...? Eszméletlenül meg tudsz lepni. A titkos jelszó a legkevesebb. Csak erre jártam. Fel is képelhetnélek, hogy legalább egy kis pirosat kapjon az arcod... Roxmortos hétvége lévén menjünk, igyunk valamit a faluban, beszélni akarok veled. – Ezzel végül mégiscsak egyetértek azzal, amit felvet, bólintok is, legyen, akokr találjuk ki, hogy mi közünk lehet egymáshoz. Lehet, hogy csak módosították az emlékeit, hogy vele bosszantsanak majd engem, ilyesmiről lehet szó. Biztosan a valóságban valami rondaság volt, csak átalakították valami maradandó százfűléfőzettel.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Kell az életed cukikám!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Little princess


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlene Carols
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-04-05, 13:27
Bonnie & Charlene

[You must be registered and logged in to see this image.]


Én nem is értem, hogy miért csinálja ezt, hiszen nem tettem ellene az ég világon semmit sem. Egyszerűen csak... szerettem volna normális viszonyt kialakítani vele, de valahogy úgy fest ez kb. teljesen esélytelen. Értetlenül bámulok rá, hiszen hasonlít rám. Mármint... azt eddig is tudtam, hogy az arcunk egyforma, de most egyébként is hasonlít rám. A haja, a kevés smink, mintha még a tartásában is lenne valami olyan, mint az enyémben, úgy van összefogva és a ruhája is Hugrabugos, és nem Griffendéles, aminek lennie kéne. Tényleg nem értem, hogy miért csinálja és főleg, hogy mi a fenére jó ez az egész. Egyszer már összeverekedtünk a folyosón, olyan mintha nem tudom... megint ezt akarná, vagy csak én látom rosszul? Minden áron belém akar kötni és ha be akart menni a klubhelyiségbe, hogy eljátsszon engem az végképp komolyan kiborító. Valahol reménykedem valami nem leges válaszban, amiből kiderül, hogy nem így van, hogy nem akar rosszat, de aztán az első gesztusából máris látszik, hogy de pontosan így van. A tartása visszavált a múltkor látottra, a hangja... irritáló, a szavai bántóak és persze a karba font kéz is egyértelműen a tartózkodó elutasítás jele, csak még mindig nem tudom, hogy ennek mi az oka, hiszen nem vétettem én ellene semmit sem.
- Nem vagyok mindig cuki, ha karod megmutatom és most nem lesz itt valaki, aki megvédjen... tőlem. - húzom el a számat szinte azonnal. A múltkor is más valaki kellett neki, hogy szépen leszedjen engem róla, szóval akkor most miről is beszélünk? Megint a padlón akar kikötni, miközben én aktívan próbálom őt megtépni? Tényleg ezt akarja? Én nem, én csak... beszéltem volna vele, de mintha ez számára semmit se jelentene. - Mégis mi a fene bajod van neked egyáltalán? Azon az ajtón nem tudsz bejutni és képzeld a barátaimnak elmondtam, hogy vagy és... ha ennyire beképzelt vagy a végén még megjárod. Majd vezetünk be titkos jelszót. Mit akarsz itt? - mert mire jó ez az egész egyáltalán? Ez a fenyegetőzés, meg ijesztgetés, miért kell. Halkan sóhajtok egyet és kicsit hátrébb lépek. Nem fogok nekimenni, de attól még továbbra is baromira idegesít az, amit művelt, és akkor még finoman fogalmaztam. Attól érzi jól magát, hogy másokat bánt? Mire jó ez egyáltalán?
- Nem lenne jobb kitalálni, hogy mitől van ez az egész? - mutatok végig magamon, és közben végül is rajta is. Egyformák vagyunk, ahogy mondani szokták mint két tojás és ennek valami oka biztos, hogy van, és erre rá kellene jönni, nem pedig folyamatosan ellenségeskedni és vitatkozni, csak mert ő képtelen normálisan viselkedni.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Mit művelsz már megint?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Ha valaki nagy hegyet akar megmászni,
ne törődjön a vakondtúrásokkal.
Nagy célhoz nagy szív kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Michaels
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-04-03, 15:06
Charlene & Bonnie

[You must be registered and logged in to see this image.]


Van, aki még nem tudja, hogy kettő van belőlünk, és mivel elsőre Charlene-t nem nehéz utánozni, egészen ügyesen meg abból a kevésből, amit együtt töltöttünk. Egyszerű léleknek tűnik, aki olyan naívan önérzetes, hogy még ugyanezt visszaadni nem olyan, amivel megszenvednék. Szépen be van fonva a hajam, nekem végeredményben mindegy, hogyan hordom, minden tekintetben csodásan nézek ki, és odvonzom a pasifigyelmet. Élvezettel fürdöm a vágyak tengerében, pedig nekem aztán közöm sincsen a vélákhoz. Megtanultam uralni a külsőmet, minden apró gesztusom, mosolyom arról árulkodik, hogy nincsenek önbizalmi gondjaim. Ha kell, megszervezem magamnak, akit kinézek, míg magamat csak úgy adom, ha teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy lehetséges az a megoldás, hogy a másik minden érzelmét elémtárja, a lábaim előtt heverjen, de nekem ne kelljen adnom semmit. Ezt hívhatjuk önzőségnek is, én úgy fogom fel, hogy nem érdemes kiadnom magamat. Nem is feltétlenül pajzs, csak biztos, hogy nem futok bele valamibe, ami felett nincsen hatásom. Most többen is elhaladnak a hugrabug klubhelység mellett, páran rámköszönnek, én meg csak nézelődöm, mintha még várnék valakit, nem is tudom, hogy végül mit tudok kihozni a helyzetből, egyenlőre még megy az agyalás. Lehet, hogy befűzök valami csinos, de buta srácot, hogy vigyen be a karjában. Érdekes lenne bent körülnézni, akár el is vegyülni Charlene közegében. Tovább nem jutok a gondolatmenetben, mert rámköszön a másik, így a tervnek egyenlőre fuccs.
A magabiztos mosoly ismét kiül az arcomra, nem fogom hagyni, hogy zavarba hozzon, végülis láthatóan én vagyok az erősebb, határozottabb. Karbafonom a kezemet, és finoman felugrik a szemöldököm.
- Áh, a mindig cuki Charlene... Nem fárasztó mindig ilyen édesnek lenni? – Csóválom a fejemet, befont copfom csak úgy szálldos mögöttem. – Próbálkozni azért lehet, nem vagytok ti olyan okosak, mint hinnéd. Ha kicsit később jössz, már bent smárolok a legjobb barátaiddal. Igen, a lányokkal is... – El is felejtem lassan, hogy tulajdonképpen azért is meg akartam még keresni, hogy kieszeljük, miért is hasonlítunk egymásra, ha semmi mágikus magyarázata nincsen. De olyan jó őt kínozni, ha nekem ugrik, hogy felkészültebben fogom megtépni. Provokatívan támaszkodom a falnak, hogy csak elrugaszkodjak, ha úgy alakul.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Kell az életed cukikám!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Little princess


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlene Carols
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 239

TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit 2015-03-29, 15:03
Bonnie & Charlene

[You must be registered and logged in to see this image.]


Még mindig nehezen fogtam fel ezt az egészet. A hasonmás megjelenése azért finoman szólva is sok kérdést vetett fel bennem és a tanáraink szerint nem valami másolatról van szó. Egy rendes diák, mint én... és még csak nem is klón, nem bájitalt használ, hanem valami külföldi suliból került ide. De mégis... hogy a fenébe hasonlíthat rám ennyire? Persze írtam apának, egyből másnap, hogy mi ez az egész, hogy tud-e róla valamit, de ő még nem válaszolt egyelőre. Remélem, hogy minél előbb fog, mert az tuti, hogy nem bírom ki válaszok nélkül. Nem utazhatok haza, de... isten bizony végrehajtok egy bravúros szökést kockáztatva ezzel valami keményebb büntetést, mert bármi jobb annál, mint ami most van, ez a sok kérdés a fejemben, és a folyamatos értetlenkedésem. Ezen jó lenne minél előbb túl lenni, főleg hogy azóta már hallottam vissza ezt-azt a klónról, hogy találkozott olyanokkal, akiket ismerek és meglehetősen undok volt, máskor pedig nem értették a barátaim, hogy mi a bajom vele, azon kívül persze, hogy egyértelműen totál ugyanúgy néz ki, mint én.
Most is azért voltam a könyvtárban, hogy megpróbáljak kitalálni valamit, de igazából semmiféle választ nem találtam, főleg mert amúgy sem vagyok egy igazán nagy könyvtárba járó típus. Még a kutatásban sem jeleskedem olyan magas szinten sajnos. Hát nincs mit tenni, egy kis kinti séta után tört kedvvel térek vissza, miután megint nem jutottam semmire. Az... kizárt, hogy mit tudom én az ikertestvérem legyen, mert arról tudnék, apa tudna és elmondta volna nem? Az... kizárt, hogy tudja és nem mondta volna nekem, vagy nem is tudom... esetleg ha ő sem tudta. Sosem beszélt anyámról, talán csak lelépett és magával vitte az ikertestvéremet és nem mondott róla semmit? Na és persze ekkor látom meg őt... és most mintha más lenne a ruhája. Egyszerűbb és hasonlít rám... és a haja is és... nem igazán értem. Gyanakodva ráncolom a homlokomat, mert itt áll a klubhelyiségünk előtt a tetejében.
- Te meg... mi a fenét... keresel itt? - nagyon úgy fest, mintha be akarna jutni, na de miért? - Az ajtót nem tudod átverni... felismeri a házam tagjait. - ő pedig nem az, hiába hasonlít rám külsőre, attól még ő nem én vagyok! Eltérő a jellemünk ez már először is kitűnt. Én nem ütöttem volna meg őt, fel sem merült volna bennem, ő kezdte még a verekedést is. Totál kiborító a csaj és most át akarja venni a helyemet, vagy mi a jó ég van? Ha tényleg azt akarja, hogy úgy istenesen megtépjem... akkor kezd nagyon közel sodródni hozzá.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Mit művelsz már megint?


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Ha valaki nagy hegyet akar megmászni,
ne törődjön a vakondtúrásokkal.
Nagy célhoz nagy szív kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Michaels
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Dupla dinamit 2015-03-27, 19:04
Charlene & Bonnie

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Kész agybaj volt, amin a múltkor keresztülmentem. Senki nem tudja, hogy Charlene miért a hasonmásom. Anya következetesen nem válaszol harmadik baglyomra sem, pedig ezt elég fontos lenne megbeszélni, így meg magamra vagyok hagyatva. Most kérdezzem meg ezt a klónt? Ha ő is ugyanúgy ki volt akadva az egyezőségen, kétlem, hogy neki volna ötlete. Óóóómáááár, mi a jómalacot csináljak? Mégsem szeretném, ha mindig leCharlene-ezzen a buta köznép, mert nem képesek észrevenni a vérvörös nyakkendőmet, az oroszlános jelvényt. Én aztán nem leszek soha nyájas Hugrabugos, fúj...  Olyan ötletem támad, hogy szerzek valahonnan egy sárga egyenruhát, és beosonok a borzokhoz, csak éppen... a mágikus átjárót nem tudom megtéveszteni. Összeütöttem a bokámat, mint Dorothy az Ózben, szépen néztem az ajtóra, de nem azonosított megfelelően. Pedig direkt a szombatot szúrtam ki, hogy még csak egyenruhában sem kelljen lenni. Emlékezetből leutánoztam a sportosan egyszerű lányt, komolyan meg kellett erőltetnem magam, hogy ilyesmit találjak a ruhatáramban, nekem mindenem olyan kelendő, márkás. Végül úgy kb. sikerült, a hajamat is olyan furára fontam be, de semmi. Kezdek dühös lenni. Végül úgy döntök, hogy feladom, mára legalábbis. Azt hittem sokkal könnyebb lesz visszaélni a külsejével, de mint kiderült, annyira nem szoktam meg még én sem a helyzetet. Az alagsori lépcsőre taposom hát a lábamat, és rosszkedvűen indulok el felfelé. Bezzeg Ronnál milyen sikerem volt. Igen, ez lesz az aduász. A kis baráti párt szépen egymás ellen tudom fordítani, hiszen a srác úgy nézett rám, hogy biztos vagyok benne, hogy Charlene esetében is volt már pár mocskos gondolata. Nálam aztán ez mind működhet, és máris a klónom bánja, hogy olyannak született külsőleg mint én. Erre már üdvözültebb mosoly jelenik meg a számon. Minden ugyan nem sikerülhet, de valami igen.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Betoppantam!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Little princess


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Dupla dinamit

Vissza az elejére Go down

Dupla dinamit

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-