Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebbϟ Lovegood house
  Today at 09:53
Luna Lovegood


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Luna Lovegood
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Gillian Ollivander
 
Sasha McCaine
 
Draco Malfoy
 
Lioneah McCaine
 
Calista Merrick
 
Statisztika

Összesen 634 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daniil Dolohov

Jelenleg összesen 37473 hozzászólás olvasható. in 3396 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Maya & Harry-csillagos este

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este 2015-04-10, 20:01


Maya & Harry- Ugyan…semmiség. – mondom, kissé zavartan ahogy megölel, azt hiszem ehhez soha nem fogok igazán hozzászokni. Azt már egész jól megszoktam,ha éppen Hermione ölelget, de amúgy ehhez még nem igazán sikerült hozzá szoknom, és nem is hinném, hogy hozzá fogok a közeljövőben, nem olyan vagyok, aki az ilyen dolgokban olyan… gyorsléptű lenne.
- Áh, értem, akkor ezek szerint a bátyád tényleg nem lehet egy könnyű eset. – na igen, azért vannak ilyenek, de többségében azt hiszem átlagosak vagyunk mindannyian, persze, egyben ebben is rejlik a másságunk. Kicsit mindenki máshogy átlagos, kicsit mindenki eltér, kicsit mindenki hasonlít. Nem vagyunk egyformák, de nem is állunk olyan messze egymástól, mint azt talán hisszük. – Hát… gondolom őt kell szeretni, ezt pár rendelet csak nem fogja megakadályozni. – nem valami magabiztosan mondom ezt, nem igazán tudom, hogy mi a jó válasz, nem én vagyok a szívügyek nagy szakértője, egyszer voltam csak szerelmes, vagy…valami olyan, inkább rajongás volt az, mintsem szerelem, vagy nem is tudom, mert nem voltam együtt a lánnyal, de… azért tetszett nekem nagyon, viszont most már vége annak, szóval… gondolom nem voltam még szerelmes, akkor ezen nem kéne most gondolkodnom. Na mindegy, egyszer majd leszek, ebben szinte biztos vagyok, ha nem is holnap, vagy egy hét után, de majd egyszer.
- Hát… mondjuk. – rántom meg a vállamat, inkább nem mondok semmit sem. Megölték az anyámat, méghozzá előttem, csak hát … nem igazán emlékszem rá, néha-néha feldereng valami, látok valamit, hallok egy sikolyt, de… ennyi. Mindenesetre sajnálom az anyját, mindig is tudtam, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel az élet elbánt.  – Én viszont most megyek, Ron-nak megígértem, hogy elverhet még mágus sakkban, szóval… szia, örültem, hogy találkoztunk! – mosolygok rá még búcsúzóul a lányra, mielőtt elindulnék lefelé a klubhelyiségbe. Remélhetőleg már kisebb a tömeg, aztán Ron majd jól megalázhat mágus sakkban, ahogy azt általában tenni szokta, jobb mint én, sokkal.


//Köszönöm a játékot! Smile//
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-28, 14:03
Harry And Maya


Igazából fogalmam sincs végül mi lett a gazemberrel, de nem is érdekel. Pláne, hogy végig kellett néznem anyu halálát nem értem, hogy miért ehhez, az alakhoz ment férjhez hiszen gyűlölöm és Noel miatta, ment bele a hülyeségekbe és nekem kellett rá figyelnem, de most már nagyok vagyunk és biztonságban semmi bajunk nem lehet legalább is remélem. Ettől fogva nagyon aranyos és megértő. Nem irigylem Ginnyt hiszen a rendelet ezt adta, hogy ők egybe tartoznak, vagy lehet hogy nem is a rendelet kitudja. Végtére én pedig Simonnal találkozgatok és randizgatunk, mert nagyon szerelmes vagyok. A hasamba többnyire pillangók repkednek, na jó nem esek túlzásokba. Legfőbb, hogy végre megismerhetem Harryt. Nagyon rendes és kedves és ezt szeretem benne. Nem szeretnék nyomulni, mert annak csak rossz vége lehet. Inkább csak barátkozok nem szeretném emiatt a barátságomat elrontani. Nos amikor beszélgettem nem tudtam megállni, hogy a szemébe nézzek.
Köszönöm!- Ezzel a tudattal megöleltem, majd elengedtem.
Elvárt?- Néztem felé, egy szemöldök felhúzással. Bizonyára nem olyan nehéz erre szavak találnom, de most komolyan.
Elvárt ! Arra értem, hogy megóvtam az elmúlt viselkedéseitől. Tudod, amióta itt vagyunk Roxfortba szerencsére, nem keveredett szörnyű bandákba és legalább talált, egy magához illő lányt lehet, hogy a rendelet nem fogja neki megengedni, de miért ne szeressük azt akit mi választunk ki?- Még mindig nem jött meg rá a válaszom. Hiába keresgélem kutatom, de akkor sem.
Igaz, hogy szerelmes vagyok Simonba, de mi lesz akkor ha a rendelet mást fog helyette választani és örökre elfogom veszíteni? Sose tudnám, ezt megbocsátani de ne lenne, egy olyan perc, majd hogy ne látogassam. Amit Harry mondott a bosszúról igen igaza van! De nem érdekel. Kezemet ökölbe szorítottam na nem mintha, ez nagyon is zavart volna engem. Azzal a mozdulattal, majd felé néztem.
Igen tudom! Akkor is megfog fizetni! Végig kellett nézem, ahogy az az átkozott a szemem láttára, megöli az édesanyámat! Nem tudod milyen érzés- jó lehet, hogy ezt nem kellett volna, mondanom de nem tudtam magamba tartani. Eszembe jutott és a korláton lecsúsztam kezeim közé vettem az arcom és zokogtam. Szerencsémre csak Harry volt velem, de ha más lenne nem adnám ki magamból a zokogást. Mindenkinek játszom a kemény nagy lányos Mayát, de... ezek szerint nem vagyok olyan kemény mint ahogy azt gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-28, 09:39


Maya & Harry- Igen, valószínűleg hálás lesz érte. – bólintok egyet. A testvérek ilyenek, legalábbis gondolom én, mert nekem nincsen testvérem, de ahogy elnézem Ron-ékat… ők hiába húzzák folyton egymást, tűzbe tennék a kezüket a másikért. Fura egy dolog a testvéri kapcsolat, nekem nem volt és soha nem is lesz benne részem, de… attól még jó dolog. – Hogy érted, hogy elvárt? – elvárt, hogy…rosszat tegyen? Na igen, van ilyen, ez tagadhatatlan, hogy néha rossz dolgokat kell tennünk, hogy helyesen cselekedjünk, de… nem is tudom, én valahogy mindig próbálok úgy tenni, hogy a legkevésbé ártsak másoknak, vagy épp magamnak. Jó döntés ugye nincs, csak…jobb és rosszabb döntések.
- Részvétem és… bocsáss meg, nem tudtam, hogy… ez történt. – kérek tőle elnézést, mert nem szép dolog valakit ezzel letámadni, kérdezni, mikor úgy is sejted, hogy a válasz nem valami vidám. Aurornak készülök, tudom, hogy ebben a munkában kevesen érik meg a nyugdíjas kort, és… nem tudom én ezek között leszek-e majd. – De akkor…végül börtönbe került? – remélem legalábbis, hogy így történt, ha már végzet az anyjával. Az ilyen embereknek nem kéne szabadlábon sétálgatniuk, ez tény, és az is marad mindig, viszont a világot jobb hellyé tenni lehetetlen. Mindig lesznek rossz emberek, akik ártani fognak majd az ártatlanoknak. Ez …ilyen, ez a világ.
- Tudod… azt szokták mondani, hogy a bosszú első áldozata az, aki bosszút akar állni. – nem tudom, hogy így van-e, én is bosszút akartam állni, mégis…valahol azért örültem annak, hogy végül nem én voltam az, aki bevégeztette. Utáltam Voldemortot, utálom most is, és… készen lettem volna arra, hogy végezzek vele azt hiszem. – Akárhogy is legyen, én remélem, hogy sikerrel fogsz majd járni. – igen, remélem, mert megérdemelné egy ilyen ember, hogy elkapják. Láttam már rossz embereket, és olyanokat is akik remek emberek, csak elhitetik velünk, hogy gonoszak. Emlékszem mennyire gyűlöltem Siriust mikor mindenki azt mondja, hogy ő árulta el a szüleimet. Pedig ő meghalt volna értük.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-22, 13:47
Harry And Maya


Na igen, ne is beszéljünk a családról. Hogy, miért? Mert nem szeretnék olyan sokat róla, beszélni azért.. mert talán, csak egy valakit szerettem és az pedig az anyukám olt. Hiába, alig törődtek velünk a szüleink nehezen de, megértettem. Hisz, mindig szembesülnöm kellett azzal, hogy az apám anyut bántalmaztam utáltam érte. Titokban anyunak mindig vittem, valami harapni valót megvolt kötözve és még egy fránya varázslattal, sem lehetett kiszabadítani, pedig megtettem volna. Az öcsémről, meg ne is beszéljünk mintha, egy második anya lettem volna. Valóban igaza lehet Harrynek, hiszen aki örökké testvér, az valahol a mélyén mindig szeret. Mosolyogva ránéztem a fiúra és így szóltam.
Igazad van. Szerintem, egy nap majd hálás lesz nekem mind ezekért, a dolgokért hogy megóvtam az elvárt viselkedésétől-Hm... Való igaz, hogy szeretem az öcsikémet, de ő pusztán csak, egy öleléssel tudott nekem ebben, segíteni ami nekem jól esett. Most, pedig nagyon szeretem sokat változott. Elnevettem, azon magam amit Harry mondott. Igen, nekem nagyon mulatságos főleg, hogy Ront sokszor fejbe veri, de nem tudom nekem valahogy színpatikus, na mindegy azért el ne szóljam magam, mert akkor talán én is kapok, egy taslit a fejemre. De azért szegény Nevillet sajnálom. Igaz, hogy azért szeretem Pitont, mert valószínűleg tanította anyukámat, nem tudom de meglehetősen furcsán kedves velem, vagy csak ezt én látom így? Az a helyzet, hogy már nem tudom.
Tényleg aranyos Harry és láttam, az arcán a ledöbbentséget, vagy nem tudom mi a fenét olvastam le róla. De annyi biztos, hogy udvarias volt majd kissé szomorúan de mosolyogva mondtam.
Sajnos nem. Meghalt ugyan is az apukám, két keze között, akit mindig is gyűlölni fogok. Tudod, sokszor nem értem, hogy egy ilyen muglihoz miért mehetett hozzá, vagy hogy miért szerethetett belé, de lehet nem is az ő hibája hanem a rendelet, na mindegy ő csak a nevelt apám volt,akit soha nem apának hívtam, az előzőt jobban szerettem mivel, hogy ő a vér szerinti édesapám.-Igen, ez a kavarodás még néhol, nálam is betesz, de egyenlőre próbálok kiutat keresni. Ezért is kerültük nevelőszülőkhöz, de mindig anya mellett voltam és ekkor a bátyám lépett be, hogy még rá kell vigyázzak. Elég volt nekem anyát végig szenvednem. A rossz múltat lezártam, magamba és nem is szeretném előhozni, máshol soha senkinek sem fogok róla beszélni csak a jókról. Igazából igaza van. Ha nem állunk a saját lábunkon, akkor nagyon sokszor elveszünk, de ez szerintem nem csak velünk történik.
Remélem, hogy szeretek aurorként dolgozni és sok tapasztalatot láthatok, majd igaz a későbbiekbe is lesznek hibáink, de akkor magunkat is megtudom védeni. Akár merre is lesz ez tovább fogom keresni, azt a pasast, mert szerintem nem egyszerű halandó ölhette, meg édesanyámat és csak a bosszú tart a a kezembe- Igen tudom a bosszú, soha nem vezet jóra, de egyszer azt is el kell követni, hogy végre én ölhessem, meg a puszta kezemmel anya gyilkosát. Ezért is jöttem, fel ide a toronyba hogy a csillagokat nézem, de valahogy ráveszem majd Harryt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-14, 13:36


Maya & Harry- Hát… ilyen a család, fontos. – fontos, akár élnek, akár nem, és az ő bátyja él, szóval érthető ha fontos neki, és ha odafigyel rá, főleg ha a bátyjának szüksége is van rá, mert az elmondottak alapján nagyon is úgy tűnik, hogy ez a helyzet.  – Biztos örül annak valahol mélyen, hogy… vigyázol rá. – valahol mélyen, mert gondolom azért nem repes az örömtől, hogy valaki folyton figyel rá, én is utálom, de azért örülök is neki valahol, mert ez mutatja meg, hogy igenis vannak olyan emberek, akiknek fontosak vagyunk, emberek akikben bízhatunk, akik... ott lesznek, mikor senki másra nem számíthatunk majd.
- Hát…akkor szerencsés vagy. – azt hiszem. Mert én nem szeretem sem Pitont, sem az óráit, már az elején elégé rám szállt, nem tudom ennek az okát, de azóta én is elégé kitettem magamért, nem mondom, hogy egyoldalú ez az egész, én se kedvelem őt, sőt, valószínűleg ástam már alá a tekintélyét, de… most mit mondjak? Úgy érzem néha igenis megérdemelte. – Piton óráin szerintem kevesen érzik jól magukat. – oh, igen, még szegény Hermione is megszenved azokon az órákon, pedig ő mindent tud, és szívesen megkérném arra, hogy a bájitaltan leckémet írja meg, de… nekem kell, ha nem állok végre a tanulásban is a saját lábamra, elvesztem.
- Csak…volt? Nyugdíjba vonult? – na igen, nem hinném, hogy békés nyugdíjas, de… nem akarok úgy rákérdezni, hogy meghalt-e. Nem, annál azért tapintatosabb vagyok és tudom, hogy milyen az, ha ideje korán elveszted a szüleidet, sajnos velem is megtörtént bár…talán én szerencsésebb vagyok, hisz nem ismertem őket, alig emlékszem rájuk. Ez hol áldás, hol…. átok. – De megértelek, ha nem állunk elég hamar a saját lábunkra, akkor nagyon nehéz lesz később. – igen, ebben teljesen egyet tudok vele érteni, fontos, hogy már most kiálljunk magunkért, én legalábbis így vagyok ezzel,és el is kezdtem, valahogy…végigviszem, muszáj lesz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-08, 13:37
Harry And Maya


Ahogy Harry mondta való igaz, hogy kicsapongó. Már otthon is rossz bandákba keveredett és nem nagyon örültem. Persze az igaz, hogy nem mindig tudom megvédeni ő a bátyám és szeretem. Hiába okos és sokat viccelődök rajta, számomra sokat jelent.
Igen! Tudod otthon is rossz bandákba keveredett, nem szerettem ezt tétlenűl nézni. Bagózott és...majdnem kórházba avagy gyengélkedőre került emiatt. Azóta, sokkal óvatosabban kell á figyelnem. Nem mindig tudom rajta tartani a szemem, de azért szeretem és fontos. Ő az egyetlen aki megmaradt- Aprócska könny csordult ki a szemembe. Nehéz gyerekkorom volt és szeretném visszakapni a régi életem. Mindegy milyen volt jó vagy rossz...azt szeretném, hogy a szüleim éljenek és többet törődhetne velünk.
Ki nem állhatom Pitont, mert nem a kedvencem szent igaz...dehogy valaknek ne sikerüljön a bájital? Az...az...már tagadhatatlan. Ahogy elnézem Seamus roppant ütős ebbe a Bummba és még jól is áll. Mikor felrobbantotta magát, egyszerűen nem tudtam megállni a nevetést vicces volt, de nem csak én nevettem rajta.
Az biztos! Sose tartozott a kedvenceim közé, leszámítva az óráit azokat nagyon szeretem-Igen! Jobban értek a bájitalhoz, mint mondjuk Hermione vagy más. Most nem szeretném magam fényezni, hogy én bármibe jó vagyok mint mások mert nem így van. Pl. Gyógynövénytant nem szeretem. Kibírhatatlanok azok, az órák és...sokat kell tanulnom legalább, egy jót kaphassak belőle. Elnézem Harryt való igaz.. Piton valamiért csak rá pikkel no, meg Hermionera nem bírja elviselni mert túl okos. Hova készülök? Még nem gondoltam át teljesen végig. Mivel anyukám Auror volt, ezért megpróbálkozok ezzel és nem megyek Egyetemre.
Mivel anyukám Auror volt, ezért szeretnék vele megpróbálkozni. Nem csak a bátyám miatt szeretnék, mert felnőtt és tud vigyázni magára nekem pedig végre a saját lábamra kell állnom- Határozottan, egy szem megrezzenés nélkül kimondtam ezt a szót. Ezzel szeretném elérni a sikereimet és már csak a jövőre koncentrálni. Mint ha hívogatott volna a bosszú vágy, hogy meg kell találjam egyszer s mindenkor a szüleim gyilkosát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-06, 15:53


Maya & HarryHát, az biztos, hogy nehéz nem kedvelni a Weasley családot, ugyanis nagyon önzetlenek, nem véletlen, hogy Ron, a legjobb a barátom is egy Weasly fiú. Persze, vannak olyanok ,akik nem igazán tartják őket nagyra, de szerintem megérdemlik a tiszteletet, mert nagyon is jó emberek, és Mr. és Mrs. Weasley is remek srácokat neveltek, pedig biztos nem volt könnyű dolgok, hiszen elképesztően sok gyerekük van, ráadásul mind fiú, kivéve Ginny-t. Nem tudom milyen az, ha az embernek testvére van, nekem nincsenek se szüleim, se testvéreim, de minden bizonnyal remek érzés,hát még ha több is van, mert így mindig van kire számítani a bajban, igaz?
- A bátyád ennyire…csapongó, hogy neked kell szemmel tartanod? – ez kissé meglepő, hiszen általában a báty szokta a húgát ennyire… hogy is mondjam, figyelni, őrangyalt játszani neki, ahogy Maya fogalmazott. Persze, nem az én dolgom, nem lehet mindenki egyforma, de azért kicsit meglepő a dolog, engem legalábbis meglepett.  – Szerintem a bátyádat előbb-utóbb úgy is el kell engedned, szóval… miért is ne most? – arra gondolok persze, hogy nem lesznek örökre összenőve, előbb-utóbb elköltöznek valahova messze egymástól és….szóval a lényeg az, hogy ha valamikor lépni kell, akkor miért is ne most tenné azt meg? A jövőnk fontos és lesz még ideje a bátyára ez  biztos.
- Meg is lepődnék, ha valakinek ő lenne a kedvenc tanára. – bár…Astrid azt mondta, hogy jó tanár, és nem azt mondom, hogy nem az, lehet, hogy igen, de én nem igazán kedvelem és szerintem ha valaki más tanítaná, akkor lehet, hogy jobban is állnék belőle. – Nem kell, de azért köszönöm. Megy magamtól is csak nehéz, de kell, mert aurornak készülök. – és oda bizony kell az a hülye bájitaltan, RBF-en valahogy sikerült belőle átcsusszanom, de sajnos azt kell, hogy mondjam, ott több volt a szerencse a dologban, mint a tudás, és még egyszer nem akarom ennyire a vakszerencsére bízni magamat. – Na és te minek készülsz? – nem mondta még, igaz? És nem is tudhatom mindenkiről, hogy merre akar tovább tanulni,már ha egyáltalán akar valamerre tovább tanulni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-03, 14:24
Harry And Maya


Tudom, hogy a Weasley családot nem lehet nem szeretni hisz mindenki szereti. Még in is na jó csak még, egy Wesaleyt ismerek és az pedig Fred. Igen..ők tényleg viccesek és valószínűleg a családjuk is azok lehetnek, na meg persze rendesek és tisztelettudóak. Sok ember nem az vagy is máshol biztos, hogy vannak ilyenek csak nem a mi világunkba. Még mindig égtem Harry előtt, amikor olyan gyorsan megöleltem. Nem szerettem volna magamból hülyét csinálni, de ez vagyok én Maya Jones aki mindig letudja mások előtt járatni magát. Majd a csillagokat fürkésztem és az egyik rám ragyogott, majd hirtelen Harry felé fordultam. Tudom Ginnynek udvarol, de inkább még se kezdek ki vele. Elvégre van, egy fiú aki nekem tetszik és randizni is fogunk, aminek nagyon örülök.
Az persze még az is igaz, hogy otthon engem egyszer hívtak el randizni de..utána meg is szakadt a kapcsolatom a bizonyos sráccal. Mindegy, nem szeretnék tovább rá gondolni csak Harryvel szeretnék beszélgetni. Eleget tudok róla, de ő viszont semmit nem tud rólam. Na..igen, ez még egy ilyen furcsa helyzet. Mivel egyrészt mennék is de másrészt pedig maradnék a bátyám miatt és Aurornak szeretnék tovább tanulni csak azért, hogy mindig rajta legyen a szemem már mint a bátyámon.
-Tudod...ez egy nehéz kérdés, mivel egyrészt mennék másrészt pedig, szívesen maradnék a bátyám miatt csak azért, hogy rajta tarthassam a szemem. Életem végéig azért, csak nem fogom neki az őrangyalt játszani, de új dolgokat is kiszeretnék próbálni. Nem vagy jó bájital tanból? Szeretnéd hogy segítsek? Az szent igaz, hogy Piton nem a kedvenc tanárom de a tantárgyát nagyon szeretem- Büszkén mondtam a fiúnak egy apró mosollyal a számon. Igen...ez az ami engem érdekel a bájital. Hiszen, abból mindig kitűnő vagyok majdnem az összes tárgyból. El kell ismernem azért szeretek sokat tanulni, attól függően, hogy egész álló nap csak a magazinjaimat olvasom. Sőt mi több, szeretek másoknak segíteni ha ez se látszik meg rajtam.Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este 2015-03-01, 14:00


Maya & Harry- Igen, a Weasley családot nehéz nem szeretni. – bólogatok egyetértően, mert hát… így van, nagyon kedvesek, én pedig elképesztően hálás vagyok nekik, mert az első években nagyon sokat segítettek nekem, és most is nagyon sokat segítenek, ha tudnak,pedig… nem vagyok családtag, én nem Weasley vagyok, mégis néha úgy érzem, hogy…tartozom valahova, és azért ez jó érzés. Sirius most az, akit a családomnak hívhatok, ha szünet van, akkor hozzá megyek, elvégre nála lakom, de néha meglátogatom Ront, és a családját is, mert elképesztően jó a légkör ott, tényleg igazi…család, és jó látni az ilyet, kicsit részese is lenni. Nem tudom mennyire számít ez önző dolognak,de… jó velük lenni.
- Oh, hát, akkor…. kösz, sokat jelent. – igen, azt hiszem, de nem mondom azt, hogy én vagyok az egyetlen a világon, akit tragédiák értek, mert ez nem igaz, sőt, van aki nálam ezerszer rosszabbul járt. Elveszettem a szüleimet, de ott van nekem most Sirius, ott vannak a barátaim, van, aki elveszít mindenkit, és nem tudja őket sehogy sem pótolni. Persze, a szülőket nehéz is ,de… nem tudom, hogy milyenek voltak, nem emlékszem rájuk, nem tudom azt, hogy lehet őket pótolni, mert… szinte nem is voltam velük, így talán nekem könnyebb, a kevesebb emlék miatt. Vagy pont nehezebb emiatt. Nézőpont kérdése.
- Semmi baj csak… kissé hirtelen volt ez. – mondom kissé zavartan mert hát… nem szoktak engem nap, mint nap ölelgetni, nem ehhez vagyok szokva ezért is volt fura ez, de… mindegy, nem számít. – Tudod már, hogy mész vagy maradsz? – ő hetedikes, most kell eldöntenie, hogy jövőre marad-e és egyetemista lesz-e, vagy elmegy és… szerencsét próbál a nagyvilágban. Én már eldöntöttem, hogy maradni szeretnék, elvégre aurornak készülök, csak ehhez ugye szükségem van arra, hogy bájitaltanból sikerüljön elérnem az ehhez szükséges osztályzatot, ami nem könnyű, mert nem vagyok jó bájitaltanból,ráadásul Pitonnal sem a legjobb a viszonyom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry-csillagos este 2015-02-21, 21:33Maya & Harry


Csillagos este


Elhiszem, ettől a sok zsivajtól nekem is szétrobbanna a fejem. Szerencsére én nem vagyok, egy visszahúzódó kislány a gyerekorromat tapasztalva. Igaz, hogy sok nehézségeken keresztül mentünk át, meg minden de ettől még nem érzem magam visszahúzódónak. Nagyon vicces és mosolygós kislány vagyok, de ugyan akkor nehéz letörni vagy összetörni a szívem. Nem szerettem volna, ebbe bele folyni csak megkérdeztem mert, ha jól láttam akkor általában együtt szoktak járni és csak kíváncsiságból kérdeztem. No, de hát van ez így, s néha a barátságba nem kell se több se kevesebb.
-Igen tudom! Imádoma Weasleyket és ne haragudj a kérdésemmel kapcsolatban, csak...tényleg kíváncsi vagyok!- Tudom, hogy sokan szeretik itt a bátyámat a suliba, de azért elmondom hogy ő az akivel, eléggé nehéz gyerekkorom volt.
-Igen! Noel! Igazából, eléggé nehéz gyerekkorunk volt úgy, hogy átérzem én is a te problémáidat!-Mélyen a szemébe néztem, majd hirtelen megöleltem és rögtön bocsánatot kértem, majd eszembe jutott hogy az öleléséből nem is szerettem volna kibújni.
-Ne haragudj! Egyszerű reflex...- Olyan ciki, volt most ez a szituáció, most én égtem előtte egy óriásit. Teljesen elvoltam pirulva és egyszerűen nem tudtam máshova nézni. Eközben ránéztem a csillagokra és azok valahogy letudtak engem nyugtatni, majd visszanéztem Harryre. Amikor megöleltem, olyan melegséget árasztott el bennem mintha megittam volna egy jó meleg vajsört. Komolyan, ehhez tudnám hasonlítani az ölelését. Mi az hogy én kezdeményeztem? Istenem..nem tudom mi ütött belém..pedig,, én csak barátkozni szeretnék, hogy jóban legyek és megismerkedjek a háztársaimmal. Nekem ez a legfőbb célom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este 2015-02-21, 19:35


Maya & HarryMosolyogva nyugtázom, hogy sikerült eltalálnom a nevét. Nem tippeltem, persze, meg volt bennem a név, csak nem voltam teljesen biztos abban, hogy így hívják, de ez megesik, elég sokan vagyunk diákok, és persze, a saját háztársaim nevére emlékszem, de… mindegyiküket nem ismerhettem, annyira azért nem vagyok társasági ember, sőt, kifejezetten csendes és visszahúzódó vagyok, azt kell, hogy mondjam. Nem szeretem a rivaldafényt, kicsit nehezen is oldódom fel, szóval… persze, Ron és Hermione mellett ezzel nincs gond, régóta ismerem őket, a legjobb barátaim, de ha idegenekről van szó, akkor sajnos elégé feszélyezetten tudom magamat érezni. Ilyen vagyok, nem tudom miért, de… ilyen is maradok.
- Én csak… majd szétrobbant a fejem a klubhelyiségben, kellett egy kis levegő, na meg csend. – amúgy is kezdtem úgy érezni, hogy már elégé túlzsúfoltan vagyunk ott, egymás hegyén hátán volt mindenki, és azért van, akinek tanulnia is kell. Nem voltam soha sem egy mintadiák, de… most muszáj belehúznom. – A csillagokat én annyira… annyira nem érdekelnek. – rántom meg a vállam. Tudom, ki lehet találni azt, hogy annyira nagy romantikus nem vagyok, de sajnálom, én egyszerűen csak… nem látok bennük annyi szépet, mint mások. És vannak akik még a csillagokból is folyton jósolni akarnak… abban a legkevésbé sem hiszek, mondanom sem kell.
- Igen, jól tudod, ő Ron húga. Meg George és Fred húga is. – és Percy-é, Bill-é, na meg Charlie-é, de… hosszú lenne ezt végigmondani, Ginny elég…rokonokban gazdag családot kapott, amivel nincs is baj, én kedvelem nagyon a Weasley családot, akik meg nem, nos… velük nem kell foglalkozni. – Gondolom a klubhelyiségben van… legalábbis ott láttam őt utoljára. – rántom meg a vállamat, és nem pontosan értem, hogy erre miért is kérdezett rá. Ginny-vel jóban vagyunk, de nem kell tudnom, hogy hol van, igaz? Láttam őt odalent, de… akár időközben már ő is megléphetett onnan, tényleg kényelmetlenül sokan voltunk már. – Neked van egy bátyád, igaz? – úgy látszik a mai napot választottam, hogy kissé megtornáztassam a memóriámat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry-csillagos este 2015-02-21, 16:18Maya & Harry


Csillagos este


Igazából tényleg megértem szegényt mostanában min megy keresztül. Nekem se volt fényesebb gyerekkorom a bátyám és a szüleim miatt, de...őt komolyan veszem és megértem. Engem abszolút de, nem érdekel hogy ő a "kis" túl élő és szerintem, mások csak a hírnévét szeretnének vele barátkozni, ezt nem tudhatom. De látom, hogy vannak neki igaz barátai és megértik és szeretik ahogy én is, mert felnézek rá és jobban mondva a példaképemmé vált. Sokszort láttam már, hiszen való igaz egy házban járunk és azt kell mondjam imádom a Griffendélt. Úgy, mond nekem is vannak barátaim de...azért, nem árt még ismerkedni. Majd amikor kimondta a nevemet mosolyogva a fiúra néztem.
-Igen! Maya vagyok!-mosolyogtam és örülök, hogy ő legalább valamire emlékszik rám. Mások akár csak egy foszlányként vagy, egy halovány emberként látnak. Észre, sem szoktam venni mert irigyek rám, hát van is miért. Csinos vagyok, és ráadásul okos is Hermioneval egyetembe.
-Hát.tudod,csak unatkoztam és gondoltam feljövök. Úy is szeretem a csillagokat nézni. Na, és te? Mi járatban erre felé? Hol van Ginny? Ha, jól tudom a nevét.-Általában remek névmemóriám van és kizárólag, majd nem mindenkiét tudom..na jó csak vicceltem,azért örülnék egy olyan képességnek ha lenne itt a varázsvilágban. Számomra, ez a hely sokkal több megnyugvást ad, mint más pl. a ricsajok azokat nem szeretem mert, még a saját gondolataim is összekuszálódnak. Inkább a csöndes nyugodt helyekhez vagyok megszokva. De, az most egy cseppet sem zavar, mert örülök hogy itt van mellettem Harry. Ha a bátyám itt lenne biztos, hogy ki lenne akadva hogy már megint szóba állok, egy fiúval de a magánéletemet nem szeretném belekavarni a saját kapcsolataimba. Nekem, ebből van elegem hogy a bátyám mindig beleszól, na ne ő próbáljon megvigasztalni mer, ha jól tudom akkor ő van mindig más lányokkal, no de mindegy is nem ez a lényeg. A lényeg az  hogy, ma este jól kell magam éreznem főleg Harry közelében.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este 2015-02-20, 20:02


Maya & HarryEgyesek talán halálra unnák magukat, hogy nem történik semmi sem velük, de én…örülök neki, velem sok minden történt már és örülök annak, hogy most a jóleső semmi következik. Csak tanulok, készülök a jövőmre, semmi olyat nem teszek, ami eltérne az átlagostól. Végre átlagos lettem. Soha nem akartam én lenni a Kis túlélő,ha tehetném elcserélném bárkivel a sebhelyet, a történetet a… mindent, ami történt velem. Sokan mondják, hogy örüljek, amiért ismert vagyok, de… mégis milyen áron lettem az? Elvesztettem a szüleimet, akiket még csak nem is ismertem, emlékeim is alig vannak róluk, egy-két foszlány, semmit több, ha nem lennének képeim róluk, nem is tudnám hogy néznek ki.
Ennek megfelelően a szünetem sehogy nem telt. Nem Ronékhoz mentem, hanem haza…. haza, jó ezt kimondani, mert Petunia nénikémnél nem éppen azt az otthonias légkört szoktam meg, ellenben Sirius-szal. Talán nem vér szerinti rokonom, de csak ő maradt nekem, és nagyon örülök annak, hogy ott van, és számíthatok rá, mert visszamenni Petunia néniékhez…felérne egy halálos ítélettel. Persze, Ron-nak és Hermione-nek is vettem ajándékot karácsonyra, nem valami eget rengető dolgok, de remélhetőleg örülni fognak neki, csak oda kell majd adnom nekik, mert egyrészt még nem jött meg a bagollyal, ami fura, mert már elmúlt karácsony, másrészt pedig van, hogy elkerüljük egymást, és a nap végén annyira fáradtak vagyunk, hogy csak bedőlünk az ágyba.
Mosolyogva kapom fel a köszönést hallva a fejemet. – Szia! Öhm…Maya, igaz? – egy évfolyammal felettem jár, ebben biztos vagyok, de sok diáktársam van, nem tudhatom sajnos mindegyikük nevét, de ő Griffendéles, a háztársam,remélhetőleg ez a neve, és nem égetem le magamat azzal, hogy nem tudom. Az én nevemet is csak a sebhely miatt ismerik a legtöbben, ha nem lenne akkor szerintem elégé ismeretlen lennék, bár szerencsére így sem mondja senki sem, hogy „Nézd, ott van Harry Potter!”. Ennyire nem vagyok érdekes, ez mások is tudják. – Mi újság veled? Hogyhogy itt vagy? – én azért jöttem, mert a klubhelyiségben olyan hangos volt, hogy lehetetlenné vált megkülönböztetni a gondolataimat a többiek hangjától, így hát úgy döntöttem, hogy felkapok magamra egy pulcsit és kijövök ide. Nem tudom, hogy mit reméltem ezzel, de… csak nem hibáztam egy hatalmasat, ugye?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Maya & Harry-csillagos este 2015-02-16, 20:51Maya & Harry


Csillagos esteCsodálatos éjszaka van amolyan se nem, hideg se nem meleg pont jó időszakba van. De jó, hogy hétvége van mindenki csak alszik vagy éppen olvas bármit csinálhat. Azonban én az ellenkezőét teszem, hogy mivel úgy is szabadnap ezért, egyszer felmehetek a csillagvizsgálóba nem? Hisz, ott mindenki szeret lenni még én is. Eszembe juttatja az otthoni csillagnézéseket, amikor az "ex" barátommal nézegettem ilyenkor mindig ez jutott az eszembe. Otthon csak a legjobb barátnőmmel szoktam tartani a kapcsolatot, akit természetesen imádok hiszen mindenben segít nekem, és csak egyedül ő tudja hogy varázslók vagyunk. Egy jó kis fekete felsőbe, meg egy aranyos nadrágba igyekeztem felfelé a lépcsőn. Meglehetősen nem volt, most itt senki vagy csak túl korán jöttem hogy legyen itt nekem helyem? Mert, általában olykor-olykor szoktak jövögetni az emberek. Odamentem a korláthoz és neki támaszkodtam. Néztem a csodálatos eget és eszembe jutott, az otthoni élményeket amit persze, már mondhattam. Szóval elmerengtem a csillagokba, oly annyira, hogy észre se vettem hogy jövögetnek. Ekkor észrevettem a kerek szemüveges fiút, akiről annyit hallok és látok is a klubbhelységbe. Talán, ő az aki a barátaival van nagyon sokat. Ha, jól tudom Hermioneval és Ronnal mert ők alkotják, a legjobb hármas csapatot. Mosolyogva ránéztem majd visszafordultam, de úgy döntöttem odamegyek hozzá és köszönök.
-Szia!- Szépen és bájosan mosolyogtam úgy, ahogy csak kell és vidáman mentem oda megint a korláthoz. Az eget bámulva mosolyogtam mert, éreztem hogy ott van mellettem. Tudom, hogy Ginnynek udvarol de, hát sokszor láttam én őt álmomba. Egyszer álmodtam vele, olyat hogy itt a Roxfortban összejövünk, de a rendelet még se miket választott. No, de hát az csak egy álom, ez pedig a valóság ami kettő között nagy a különbség mert megtudom őket különböztetni. Sokszor hallottam már a történetét és megtudom érteni, hogy min megy keresztül ahogy én Noellel. Nekünk is szörnyű gyerekkorunk volt, nem hogy még szegény Harrynek. Persze nem sajnáltatásból vagyok vele, hanem mert jól szeretném magam érezni a társaságában. De, ki érezné jól magát vele? Megint visszaestem ugyan abban, mintha álom vagy valóság lenne? Inkább, ez valóság mint álom. Mert, ha álom akkor a bátyám nem lenne itt úgy, hogy ez puszta valóság. Addig is néztem a csillagos eget ami oly szépen ragyog.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maya & Harry-csillagos este

Vissza az elejére Go down

Maya & Harry-csillagos este

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Where we belong || Harry Potter új generáció FRPG
» Part 14 / 9
» Helgerand és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-