Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Stopptúra
  Today at 13:25
Daniel G. Paisley


ϟ Túl sokat tudsz...
  Yesterday at 23:10
Rhys Murdoch

ϟ Tower
  Yesterday at 19:31
Kalandmester

ϟ Hiányzásnapló
  Yesterday at 17:03
Calista Merrick
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody Armstrong
 
Eileen Silsbury
 
Gina Accipiter
 
Daniel G. Paisley
 
Shanna Griffin
 
Megan Smith
 
Sidney Smallwood
 
Armand Stansson
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 640 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Loki

Jelenleg összesen 37921 hozzászólás olvasható. in 3432 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Konyhafolyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Konyhafolyosó 2014-09-29, 09:39

First topic message reminder :


Konyhafolyosó

A folyosó - mely a Hugrabug klubhelyiségéhez is vezet - tágas, fáklyákkal van megvilágítva; a falakon főként ételeket ábrázoló festmények láthatók.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumphpbb.com/

SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-12-13, 14:15Sheska & Reginald

- Mondd, hogy van nyílt nap az óráidon, nagyon szeretnélek megnézni. Valahogy sejtem, hogy nem a meleg-támogató nevelési módszert részesíted előnyben.
Mint egy jóllakott macskának, leginkább olyanná kell konstans visszaszelídülnie a mosolyomnak. Kedvelem a kihívást, de jelenleg a másikkal olyan ismerős terepen lépdelek, aminek a jelen állapotomban csakis örvendeni tudok. Mint egy otthonos papucs, úgy siklok bele a beszélgetésbe, amiben mind a ketten egy kerítésen túlról szócséplünk, átlátszóan hamis lelkesedéssel. Mint egy közös, ki nem mondott kód. Az, aki kételkedne, hogy voltaképpen brit vér is csörgedezik az ereimben, ezzel erősen megcáfolható volna.
Persze legalább ezer okot fel tudnék sorolni, miért is hasznos egy ex... vagy akár titkon aktív halálfalónak itt, az öregember fészkében tanyáznia. Hát nem rólam mintázták a lojalitás szobrát, de még én is épp rajta vagyok egy minden körülménytől függetlenül is megtérülő projekten, kötve hiszem, hogy Sheska nem tenne hasonlóan. Ugyanannyira élelmesek vagyunk.
Milyen szerencse, hogy meg tudom osztani a figyelmemet, mert a gondolataim mellett még arra is jut időm, hogy a másik apró gesztusait figyelhessem, nameg tarthassam a beszélgetés laza fonalát.
- Nem is beszélve a szörnyű, szürke egyenruhákról... biztos nincs mosoda sem. - tényleg laza fonalat tartok, a humor kockázatával sóhajtok is egyet. Mert valamiféle válasz azért a most következő kérésre kell, hogy szülessen. Szórakozottan visszaveszem a kezembe a bögrém, amiből még mindig hiányolom azt a citromfű-teát, vagy valami hasonlót.
- Nem tervezem túl túlságosan az életem, van egy olyan furcsa szokása velem kapcsolatban, hogy nem szereti, és nem követi, amit kigondolok. Persze biztos, kicsit más lenne a helyzet, ha lakáshitellel, egy-két lurkóval kellene terveket farigcsálnom. - Felsandítok a másikra, miután kifigyeltem a bögrém formáját - vegye ezt ki-ki magára, velem ellentétben.
S ami azt illeti, azért tényleg nem viszem túlzásba a tervezés dolgot, mert minél kevesebbet döntök el én magam, annál kevesebbre jöhet rá a Nagy Testvér. Csak így, globális álnéven, ugyanis minden rezsim alatt változik ez a személy. Elég, ha az aktuális kis érdekességeket, amikre fókuszálok is csak én tudom.. meg talán a köztes megbízóm.
- Egyelőre nagyon jól szórakozom... viszont konyha... - intek hüvelykujjammal az adott irányba, és kérdőn felvont szemöldökkel tekintek a másikra - ...ha nem derogál a társaságom, gyere, sétáljunk egyet, addig te is mesélhetnél egyet s mást... bevallom őszintén nem volt ismerkedős est, amikor bedolgoztam a volt főnöködnél. - Sok volna ez a pimaszba csúszó mosolyommal? Talán. Vállalom.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-12-11, 15:53


Reginald & Sheska
A rossz hír gyorsan terjed, míg a jót sosem siettetik.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Szócséplés, na igen az efféle szócséplésben profi vagyok. Pont az a lényeg, hogy úgy tudj meg a másikról ezt azt, hogy ő még csak nem is tudja, hogy épp elárul magáról néhány apróságot. Persze az a legnehezebb, amikor az ellenfeled is hasonlóképpen rafinált, mint te magad, és ez pontosan így volt legutóbb Perselusszal és most Reginalddal. A profi köpönyegforgató könnyedén felismeri a hozzáhasonlókat, és pont azért tudja, hogy nehéz őket kiismerni, vagy épp rájönni, mikor mondanak igazat és mikor nem, mert ő maga is épp olyan szinten beszél rébuszokban, mint a másik. Most is ezt tesszük, lágyan kerülgetjük a beszélgetés komoly részét, csak cseppentünk néha egy-egy apró információt a nagy semmiről, mintha valami lenne. Szórakoztató, kicsit még a figyelmemet is elvonja arról, amin eddig járt az eszem és ha innen nézem, akkor ez még jó is. Pont e miatt nem érzem tehernek a társaságát.
- Előítéletet? Oh, dehogy! Semmi ilyesmi nem volt a hangomban, mindketten tudjuk, hogy mennyire lelkesíthet ez az új kihívás, ahogyan engem is. A kis... mogyorók fejét megtölteni tudással valami fantasztikus tud lenni! - oh, naná, hogy enyhén túlzó a lelkesedésem, de nincs gond ezzel. Számomra pont azért jó itt lenni, mert kicsit felmérhetem a terepet, információkat juttathatok ki, amik fontosak lehetnek, felmérhetem a diákokat, hogy ki hogyan gondolkodik a halálfalókról és nem mellesleg itt lehetek a gyerekeim közelében. Die okos, ő soha sem követ el hibákat, de Ari... rá azért oda kell figyelni. Túlságosan makacs és hirtelen természet, pont, mint az apja. Hiába nem vér szerinti, mégis csak erősen rá ütött, és túl nagy hibákat követhet el, ha nem tudja magát visszafogni.
- Én is maximum csak tippelgetek, de nem hiszem, hogy kellemes lehet ott tölteni bárkinek is az idejét. Mégis csak... nagyon fénytelen egy hely lehet és hűvös is. - na persze nem ez a legnagyobb gond egy ilyen helyben, a víz, meg a sok kő... inkább a dementorok és persze a tény, hogy rab vagy. Nem szívesen próbálnám ki, pont ezért jó, hogy itt vagyunk inkább a kastélyban. - No és hogy tervezed, meddig maradsz tanárként? Amíg látod benne a kihívást? - naná, valami hasonló, vagy amíg érdekében áll. Tudom én, hogy erre sem kapok majd érdemi választ, már miért is adna, én sem fogok fordítva neki... ezzel is tisztában van, bár a jelenlegi helyzet alapján jó eséllyel... nem maradok túlságosan sokáig.S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-12-10, 23:56Sheska & Reginald

Ha érzem is, hogy a jelenlétem, és a kicsit talán közvetlenül bazsalygó társaságom terhes a másik számára, nem adom jelét. Persze lehetnék előzékenyebb is, és megkérdezhetném, zavarok-e, de aki közterületre merészkedik, azzal a felkiáltással, hogy magányra vágyik, az bizony számoljon a következményekkel. Jelen estben a határméregető személyemmel. Csodálatos.
Egyébiránt nem volna semmi gondom a virágnyelvvel, és ezt a másik is tudhatja, elvégre mindent kedvelek, ami szócséplés és csúsztatás, ha épp nem kicsit kegyetlenebb vizekre evezek a szavaimmal. Már-már kedélyesen billentem is a fejem, ahogy a másik reakciójára várok, és bizony halkan fel kell kaccannom a válaszára.
- Miért érzek egy cseppnyi... egy cseppnyivel több előítéletet a szavaid mögött, mint az indokolt volna? Történetesen teljesen érdekes, hogy kis mogyorók fejét kéne megtöltenem tizenöt évnyi mágikus tapasztalat tanulságával. Ez egy küldetés. Lehetetlen, de küldetés. - azt azért meg kell hagyni, hogy a jellemem ismerete nélkül ez még hihetőbb is volna a számból, mint ahogy Sheska kijelenti, a Roxfortba hazatért... Mert erre az észlelt hamisságra bizony nem kell felhívnom a másik figyelmét, csak elmosolyodok, és a gesztus hitetlen élét elrejti a mozdulat, ahogy lehajtom benne a fejem.
Onnan pillantok a nőre nemsokára, mikor a véleményemet kéri, s akármennyire is fáradt voltam, engem valahogy mégiscsak pezsdít ez a diskurzus. Nem is marad válasz nélkül-
-Fogalmam sincs, Sheska, fogalmam sincs. Amíg nincs összehasonlítási alapom, honnan is tudhatnám mennyire... kellemetlen az Azkaban? Milyen szerencse, hogy sosem kellett még a gondolatéval sem foglalkoznom.- hazugság, hazugság, persze. A gyávák könnyen mutatják magukat könnyelműnek, és velem kapcsolatban ez a tény különösképpen erős.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-12-05, 14:04


Reginald & Sheska
A rossz hír gyorsan terjed, míg a jót sosem siettetik.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Azért szó se róla nem pont most van szükségem az efféle agytornára. Pitonnal is érdekes volt az a legutóbbi beszélgetés, pedig akkor épp tökéletes lelki állapotban voltam, de most ez koránt sincs meg és így még sokkal nehezebb egy ilyen esetleges szópárbajt lejátszani, mert hát mindketten tudunk egy s mást a másikról, de azt nem tudhatjuk, hogy jelenleg mi a helyzet vele. Nem tudom, hogy Reginald jelenleg épp ki mellett áll és azt főleg nem, hogy ez majd meddig tart. Nem épp egy ilyen valakinek kell kiteregetnem a szennyest, tehát jöhet egy újabb forrós kását kerülgető kötetlen beszélgetés, amihez nagyon fel kell szívnom magam, hogy addig is a többi zavaró gondolatot egyszerűen csak félre tegyem. Menni fog, mert... muszáj mennie, muszáj a gondolataimat rendezni majd egyébként is. Beszélnem kell Rasmusszal, ad majd tanácsot, ő majd segít elmondani Arianáéknak is, hogy ne legyen ebből még véletlenül se gond.
Azért egy aprót biccentek a kérdésre, bár teljesen felesleges, hiszen akkor már majdhogynem le is ült mellém, amikor eljutottam a mozdulat végéig. Nem kell, hogy ez meglepjen, soha sem volt az az igazán magát visszafogó típus, nem kérdez feleslegesen, teszi, mihez kedve van, pont mint én. - Jogos, nem kéne, hogy meglepjen, hogy itt vagy. Gondolom ez így hasznos neked, munka van, egy kis nyugalom is van, amíg más nem lesz... érdekesebb. - hasznosabb, többet fizető. Kétlem, hogy bármelyikünk is azt hinné a másikról, hogy itt töltjük majd a nyugdíjas éveinket. Ő sem az a típus, aki értékelné, ha annyiról szól az élete, hogy csak egyszerűen el van, mint a befőtt. A magunk fajták szeretik, ha történik valami körülöttük, szeretik, ha pezseg a levegő, és itt azért lássuk be, hogy minden túlságosan nyugodt.
- Végül is miért ne? Tudod ez a hely még mindig sokkal kellemesebb, mint mondjuk az a kőmonstrum, amit a dementorok őriznek. Te is így látod nem? - oh eszem ágában sem volt Azkabanba menni. Ezért nem kellett nekem soha a Sötét jegy, mert nem kockázat az, aki elég okos. Connor bátor volt.. vagy botor, hogy időt hagyott nekem akkor éjjel lelépni, amíg őt elkapták. Nyolc hónap... tuti, hogy nem viseltem volna el, ha nyolc hónapra bezárnak. Leléptem volna, csak akkor ugye marad az, hogy folyamatosan keresnek. De erre jó, ha valaki ügyesen játszik és elhiszik róla, hogy csupán ártatlan áldozat. - Végül is ide jártam én is tanulni anno, olyan mintha... hazatértem volna. - mosolyodom el. Na persze véletlenül sincs így. Haza... az a hely nekem csak egy valaki ellett létezik, de tőle kénytelen vagyok most távol lenni. Az vigasztal, hogy Ari és Die is itt vannak velem, és legalább már hétvégente találkozhatom vele. Ez is több, mint a semmi, még ha nem is tökéletes állapot. De nem tart már soká, ha elkezd látszani a jelenlegi állapotom, akkor... nem maradhatok, az már túlságosan kockázatos lenne.S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-12-04, 00:48Sheska & Reginald

A fránya memória, az az amire egyesek nagyonis károgva hivatkoznak - egy arc, egy név ugyebár nem valószínű, hogy megmarad, főleg, ha a találkozás futó, és a személy jellegtelen. Én viszont abban a szerencsétlen, vagy épp szerencsés helyzetben vagyok, hogy sosem lehettem biztos, mi érdemtelen és miből tudok utólag is hasznot húzni. Hiszen az információ hatalom, és az adathordozók bizony az emberek... lényeg a lényeg, hogy nem kell sokáig kutakodnom az elmémben: a nagy vörös dobozban található Sheska arca és neve, közvetlenül a halálfaló, és a légy résen felkiáltójeles megjegyzés mellett.
Ennek eredményeként bizony könnyedén el is mosolyodok, szinte akkor, ahogy a nő rám tekint és én beazonosítom a vonásait (gyorsak a fogaskerekek odabent). Mintha legalábbis egy kedves évfolyamtárssal hozott volna össze a véletlen a sarki vegyesboltban olyan könnyedén siklik a vonásaimra a gesztus.
- Pontosan, Sheska. Megengeded?  - ezt már a szabad kezem egy laza mozdulatával mutatva a másik által elbirtokolt pad felé kérdezem. De annak rám jellemző rendje szerint nem várom meg a választ, hanem egyszerűen helyet foglalok mellette. - Engem nem lep meg mostanság semmi, de örülök, ha tudtam egy félig-váratlan pillanatot okozni. Egyébként - válaszolva - azért az biztos nem túl meglepő, de az ez a hely  - koppintom le a bögrém talpát halkan a padra, pont kettőnk közé - az egyik legnevesebb és legbiztonságosabb oktatási intézmény Európában... nemmellesleg épp üresedés volt a szakterületemen... tökéletesencsodálatos.  - irónia vagy sem, azt döntse el mindenki. Hozz is tűzök egy mosolyt. Hát mekkora szerencsém van, nem igaz?
- És te? Csak nem kis nyugalomra, kosztra és kvártélyra vágytál a sok év izgalom után?  - ez viszont már határozottan piszkálódós irónia. A szemem pedig még így, a rossz látási körülmények ellenére is határozottan hamiskásan csillog.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-11-29, 20:59


Reginald & Sheska
A rossz hír gyorsan terjed, míg a jót sosem siettetik.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Azt hiszem általános tény, ha az ember magányra vágyik és nem zárkózik be a szobájába, vagy egy üres terembe, akkor tuti, hogy valakibe bele fog botlani, vagy pont fordítva valaki belé. Tudom nem pont itt kéne leülnöm, de a kölykök már nem járhatnak ki ilyenkor, és e miatt a csend is áthatóbb. A szobám pedig valahogy nem mindig tökéletes hely arra, hogy nyugiban legyek, ott amúgy is túlságosan sok minden emlékeztet fontos emberekre. Akkor viszont tényleg jobb itt kint.
Aztán persze hiába a gondolatok, amikbe sikerül elmerülni meghallom a léptek csendes zaját. Annyira talán azért nem is csendesek, de mégis csak hallani lehet őket, aztán a halk hang, majd a köszönés. Nem, sajnos akármennyire is reméltem, nem kanyarodott le egy folyosón a másik irányba, pedig mennyire vágytam rá! Mégis kénytelen vagyok felpillantani, és hamar kiderül, hogy legalább nem egy kósza diákról van szó, pedig... megúszta volna. Most az egyszer komolyan megúszta volna a dolgot simán. Elküldtem volna, hogy menjen szépen az útjára és kész, de sajnos felnőtt, vagy egy nagyra nőtt egyetemista, de... úgy fest, hogy tényleg felnőtt és ahogy közelebb jön még az is kezd nyilvánvalóvá válni, hogy ismerem is, legalábbis egészen biztos vagyok benne, hogy ismerem.
- Jó estét... Reginald igaz? - nem mondom, hogy sok mindent tudok róla, de hát az ember könnyen felismeri a hasonszőrűeket és azért róla járt-kelt néhány hír. Ha jól tudom, akkor neki sincs ott a jel a karján, mint ahogyan nekem sem. Részben ezért is lehetek itt, ezért tudtam olyan könnyedén elhitetni, hogy csupán ártatlan áldozat vagyok, a jellel együtt már macerásabb lett volna. Fel nem állok, nem lenne értelme, ha akar leül, ha tovább sétál, akkor meg minek? - Mondanám, hogy meglep, hogy itt látlak, de... talán még sem. Mi sodort pont a Roxfortba? - mindig ott lelhető fel ő is, ahol épp a jobb szelek fújnak és miután a Nagyúrnak vége... teljességgel érthető, hogy itt jelent meg, ahol nyugodtan teheti azt, amit mindig is szokott, élheti a csendes és nyugodt kis életét, és ha aztán mégis úgy hozza a sors megint csak átállhat más valaki mellé, aki érdekesebb, vagy inkább több hasznot ígér.S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-11-28, 15:56Sheska & Reginald

Uramatyám, el is felejtettem, néha mennyire lelombozó a kastély alagsora. Vagyis, nem. A tudatalattim tökéletesen elraktározta az információt, talán ezért is kértem valami szebb kilátású szobát magamnak. Azért nem a Ritz, de ajándék lónak ne nézd a fogát, és a jelenlegi pozícióm mármár túl szép is ahhoz, hogy igaz legyen... Lehet hogy a vénség eszén mégsem fogott annyit az elmúlt évben az idő, mint amit sejtettem, ezért is várt annyira tárt karokkal a szemeszter közepén.
Jelenleg nem épp emiatt az üldözési mánia miatt szenvedek álmatlanságban. Akármennyire is úgy gondolná az ember, hogy a hoppanálás az időzónák között nem kellene jetlaggal járjon... nem így van. Így ahelyett, hogy aktívan figyelem az ágyam fölötti baldachint (és a modernesítésén gondolkodom) egy jó adag citromfűtea reményében ragadtam meg a bögrémet, és a Nagytermet elvétve  egyenesen a jó forrásához célzom be magam.
Minden fesz nélkül fordulok be a félhomályos konyhafolyosóra, nem verek nagy zajt, elvégre papucs van a lábamon, nem tipp-topp félcipő. Kockás pizsamanadrág, egy egyszerű szürke póló, és mindezek fölött egy éjkék köntös tehetné a szabályszegő diákoknak maradandóvá a találkozást, ha az orromra biggyesztett szemüvegem és a kissé mosott ábrázatom nem lenne elég. Nem mintha zavarna a tény - a tanár is ember.
Az izommemória működik, a lábam emlékszik az útvonalra, mégis, a fáklyák fényköréből kicsit távolabb eső, de így is észlelhetően világos hajkorona az egyik padon azért felhívja a figyelmemet.
- Estét.
Teljesen mindegy hogy kinek vagy minek szól az univerzális köszöntés, mert míg közelebb nem érek lehet ugyanennyire kimaradó diák, magányra vágyó professzor, vagy mit ad isten a személyre szabott succubusom.

by RCB
Vissza az elejére Go down
Sheska Thorne
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 204

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2014-11-27, 15:30


Reginald & Sheska
A rossz hír gyorsan terjed, míg a jót sosem siettetik.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Néha még nekem is kell egy kis nyugalom, amikor csak úgy magam lehetek és nem kell foglalkoznom senkivel és semmivel, ez pedig itt lehetséges. Csendes már a folyosó, hiszen esteledik és a diákok ide csak akkor jöhetnek, ha megszegik a házirendet, azt pedig többségük azért nem teszi szándékosan, addig jó nekik. Most egyébként sem vágyom társaságra. Két napja minden reggel kellően rosszul vagyok. Nem hánytam, ez legalább valami, de már csak a rosszul lét is azt jelenti, hogy... Hát igen, elég nagy az esélye és tudom, hogy így akartuk, de most hogy testközelből tapasztalom meg a dolgot, mégis úgy érzem, hogy meg vagyok rémülve. Örült az ötletnek, örült neki, hogy lehetne sajátunk, de jól átgondolva... Nem veszélyes ez? Nem rám nézve, hanem mindenre. Ari és Die egyáltalán hogyan fogadnák? Ari így is néha rendkívül kezelhetetlen, és fogalmam sincs, hogy nem akadna-e ki, nem érezné-e magát kevesebbnek, ha kiderülne, hogy lesz egy húga, vagy egy öccse, hiszen ő nem a vér szerinti lányunk. Megmentettem, segítettem rajta, mi neveltük fel, de nem egészen kicsi korától. Nehéz eldönteni, hogy nővérként, vagy anyaként tekint rám, valahogy talán ő maga sincs ezzel teljesen tisztában.
Most viszont minden megváltozhat, arról már nem is beszélve, hogy egy pici gyerekkel nem mehetünk harcolni, akkor vele mi lesz, vagy velem mi lesz? Ott akarok lenni mellette, ott akarok lenni ha tényleg komolyra fordulnak a dolgok, de így... így nem lehet! Itt sem maradhatok sokáig. Nem vagyok annyira jó illuzionista és a ruhák is csak ideig-óráig takarják majd el. Pár hónap... pár hónap maradt, addig meg kell szereznem minden információt, mert minél többet kell tudni az iskoláról. Még azt sem tudom, hogy Pitonnal mit kezdjünk, hogy melyik oldalon áll, hogy az auror, aki időnként a kastélyba látogat mennyire veszélyes, akiről információk kellenek. Túl sok a teendő és nem jó, ha hirtelen rájössz, hogy az időd véges lett, amiről eddig azt hitted, hogy rajtad múlik, hogyan osztod be.
Fáradtan ücsörgök az egyik félreeső padon a sötétedő folyosón. Csak néhány kósza fáklya ad még fényt, de már azok se sokái, hiszen éjszaka nincsenek kivilágítva a folyosók. De talán nem is baj, nem zavar a sötét, nem félek tőle, a pálcám pedig nálam van, visszatalálok a szobámba egy enyhe lumos segítségével. De addig is hallgathatom kicsit a csendet, gondolkodhatok. Eddig is mindent megoldottam... ezt is sikerülni fog.S • T • R • E • N • G • H • T
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
P • O • W • E • R

A • N • DVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Konyhafolyosó 2014-09-29, 09:39


Konyhafolyosó

A folyosó - mely a Hugrabug klubhelyiségéhez is vezet - tágas, fáklyákkal van megvilágítva; a falakon főként ételeket ábrázoló festmények láthatók.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumphpbb.com/
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó

Vissza az elejére Go down

Konyhafolyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor-