Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Seprűtároló
  Today at 00:21
Cyra Frostmere

ϟ Neira & Castiel
  Yesterday at 23:50
Castiel Horan

ϟ Londoni küldetés
  Yesterday at 22:39
Padma Patil


ϟ Graves & Cody
  Yesterday at 18:50
Graves Matlock
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Graves Matlock
 
Georgiana Findley
 
Luna Lovegood
 
Dane Seoras
 
Megan Smith
 
Kalandmester
 
Draco Malfoy
 
Lacey Stewart
 
Statisztika

Összesen 542 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Hector Arbogast

Jelenleg összesen 31995 hozzászólás olvasható. in 3019 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Konyhafolyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-08-18, 19:29


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]
18+

 - A megbánásom önmagában még nem számít. Jóvá kell tennem, ha ez lehetséges, segíteni neki. Rendezni az életét. – Pont nem ezért vagyok itt, de Aurora nem érdemelte azt tőlem, még ha ritka ostobán is viselkedett, már az elején kategórikusan el kellett volna küldenie, hiszen nem csak egyszer próbálkoztam, de alaposan húzta az idegeimet, hogy majd hamarosan, majd valamikor.. Na nem, azért az én egóm sem tart örökké olyan erősen... Viszont az én hibám volt, megbánni lehet, de az édeskevés lesz. Szerencsére Polly olyan megértő, és lássuk be, azért jobb lenne egy ilyen végső élménnyel szembenézni az álomdémonokkal, hogy egy lány kéjesen sikoltozik rajtam, vagy alattam, mintsem az átkozott erőszakolós rémképpel, ami inkább járt röpke kielégüléssel, és lelki töréssel, még számomra is. Hiszen abban a pillanatban, hogy megkaptam amit akartam, már utáltam is magamat érte. Túl jó pasi vagyok ahhoz, hogy ne kapjam meg ami jár, sok másik lánnyal könnyedén sikerült volna. A kudarcélménnyel nem tudtam csak szembenézni, ezért pattant el a húr. Csábítgathatnám Pollyt is, de se kedvem, se időm nincs rá, az alkohol most mindent megold, felgyorsít, és ha még élvezi is majd, akkor mindkettőnkben felszabadulhat valami. Vélhetően enélkül nem biztos, hogy belemenne, de hát.. Ez megesik.
- Pedig így van. Egy szép lány csak azért mert szép, még nem lesz vonzó célpont. Kell valami plusz, ami benned ez a gondoskodó vidámság.. Melletted az ember ösztönösen biztonságban érzi magát. – Na jó, már megint őszinte vagyok ezzel is. Nem volt nehéz megtalálni benne azt a vaditó törékenységet, amit ki akarok élvezni, és azt hiszem olyan lány, akiben ha elszabadulnak a vágyak, képes lesz a testét úgy használni, hogy kellemes élményben legyen része, talán nem fogja magát utálni érte józanul. A csókunk elsőre évődőbb, mintha vigasztalna, ami lelkileg is jól esik, a türelmetlenségemet a háttérbe szorítom, csupán véletlennek álcázom, hogy a keblét fogom meg, de máris jobb a kedvem, amint átveszi a kezdeményezést, hogy aztán hagyja magát letámadni. A kezeimbe fogom a ruganyosan hullámzó kebleket, vad csókokkal borítva, harapdálva az ajkát, rácsippentve a bimbójára, hogy máris magamnak akarjam őt. A sóhajai célba találnak, úgy érzem, olyan kemény vagyok, hogy nem ütközhetek majd ellenállásba. Ahogyan átkarolja a nyakamat,én az övére hajolok rá, hogy lejebb húzzam a válláról a felsőjét, és a nyelvemmel végigcikázzak a kulcscsontján, megízlelve-nyalva a bőrét, hiszen ezen a ponton már aligha kell úgy tennem, mint aki csak sodródik az árral. Már én irányítok. Miután hugrabugos szoknya van rajta, könnyedén be fogok jutni majd alá. Ingerlően simítok végig a combja külső részén, hogy aztán amikor az ölembe másszon, egy pillanatra halk nevetéssel válaszoljak. – Még van.. – A kezem ügyébe kerül vissza a kupak nélküli üveg, meghúzom, pillanatnyi szünetet adva a csókunknak. A számban tartogatok egy kortyot, amit nem nyelek le, s lány fölé hajolok. A sajátomból csurgatom át az övébe. Az égős-csokis íz az ajkai közé omlik át. Azért csak ügyesen, a fuldoklás enyhén lelohasztaná a vágyunk. Ha sikeresen lenyelte a kortyot, akkor ismét megcsókolom, magamra húzva, s elenegedem az üveget. Miután itt van az ölemben, szétnyitom a combját, hogy rám tudjon ülni, s a bugyijához nyúlva egész egyszerűen félrehúzom a vékony fehérneműt, lágyan érintve a szemérmét.. Lágyan? Minek azt? Célirányosan tapintom ki az érzékeny kis gömböt, hogy simogatni kezdjem. – Nagyon... – Olykor bizony kissé be is nyúlok, de aztért még módjával, hiszen kis kezdőnek tűnik, és az erőfalat nem ujjal akarom áttörni.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-08-12, 21:04


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- De azért az számít, hogy megbántad, talán neki is számít. Ha engem valaki megbántana, de aztán azt mondaná, hogy sajnálta... azért igenis számítana. - aprót bólintok, hogy még meg is erősítsem magamat. Persze tény, ha tudnám, hogy pontosan mit tett az ellen a lány ellen... igaza van jó eséllyel már nem lennék itt, de igazából csak arra gondolok talán nagyon megbántotta az illetőt, esetleg valami olyat mondott neki, ami nem volt szép tőle, vagy dobta és e miatt az illető eléggé kiakadt. Az fel sem merül bennem, hogy ennyire durva dologról lehet szó.
- Igen, akinek pedig még megy is, az még jobb! Lehetnél akár színpadi látványtervező, vagy csak egyszerűen szebbnél-szebb tűzijátékokat tervezhetnél. Mesés lenne! - mindig is csodáltam azokat, akik igazi nagy látványosságokat képesek véghez vinni, úgyhogy szerintem ez neki is menne, már ha nem iszik ennyit, meg persze ha szereti is csinálni, akkor még jobb. Végül is az effélét tényleg élvezheti az ember, hogy látványos, csodás dolgokat csinál és ő elég nyitott alaknak tűnik, passzolna hozzá. Persze ehhez nem kellene rossz kedvűnek lennie, de ha túllendül ezen a fájdalmat okozott másnak dolgon, akkor egyből minden jobb lesz, legalábbis szerintem. Az viszont azért eléggé meglep, hogy sikerül pont a mellembe kapaszkodnia, amikor segítenék neki felállni, ám én is visszakerülök mellé se perc múlva, mert hát neki nem sikerül felállni - legalábbis lábra -, és nekem sem olyan egyszerű, mint ahogyan hittem. Nem csoda, hogy kissé zavarban vagyok, az alkoholnak hála pedig kibukik belőlem a nevetés, miközben ő láthatóan pocsékul van.
- Ezt még senki sem mondta... köszönöm! - újra felnevetek, valami miatt nem akar elmúlni egy könnyen a dolog, és talán a zavarodott állapot miatt lehet, hogy egyszerűen csak fogom és azért, hogy sikerüljön őt jobb kedvre deríteni a mellemre teszem vissza a kezét, amit az előbb visszarántott. Úgy fest, hogy ez hatásos, mert az ujjai gyorsan reagálva mozgásba is fognak, ami akaratlanul is hatással van rám és egy halk sóhajt hallatok, immár félretéve a nevetést és helyette inkább megcsókolom, amit mintha először még óvatosan viszonozna csak, aztán mégis felbátorodik. Szegény... tényleg nagyon össze lehet törve. Nem szép attól a lánytól, hogy nem hajlandó megbocsátani neki, ha egyszer megbánta, amit tett.
- Az... rémes lehet... magányosnak lenni... - sikerül egy-egy szót kipréselni magamból, de egyértelműen nehezen megy, hiszen szinte már neki présel a könyves polcnak, ami a hátam mögött húzódik, amilyen szenvedéllyel csókol immár, miközben a keze már feljebb jár, amit szinte észre sem veszek, az ujja ügyeskedése viszont a mellemen csak erőteljesebb sóhajokat idéz elő nálam, így hát nem is csoda, hogy a karim lassan minden fejben lévő ellenkezési késztetés ellenére is a nyaka köré fonódnak és immár csukott szemmel adom át magamat az élvezetnek, azaz egyelőre még csak a csóknak, hogy pár pillanat múlva kicsit hátrébb vonjam a fejemet, hogy végre levegőhöz sikerüljön jutnom.
- Van még abból...a finom likőrből? - a szívem hevesen kalapál és ahogyan véletlenül lejjebb siklik a tekintetem azonnal kiszúrom, hogy hogyan dagad a nadrágja. Beharapom az alsó ajkamat és akaratlanul is ott felejtem a tekintetemet, amitől persze a szívem csak még hevesebb fokozatra kapcsol. - Nagyon magányos... lehetsz. - végre csak elszakítom tekintetemet és talán még addig sem jutott el, hogy újra töltsön nekem, újra az ajkaira tapadok és szinte már az ölébe mászva szenvedélyesen csókolom meg.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-08-12, 13:15


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Megbántam, de azt hiszem jelentősen befolyásoltam a további életét, így.. Visszacsinálni már nem lehet, csak hogy másokkal ugyanezt ne tegyem. – Na jó, azért nem fogom elmondani Pollynak, hogy mi is történt Aurárával, mert a végén még felpattanna, és itt hagyna. Na jó, ez nem biztos, lehet, hogy megértően próbálna lelkizni velem, de hogy nem lehetne csak úgy elcsábítani, az egészen valószinű. Pedig nekem most ez a célom, hogy ha már visszatértem az életbe, és az alku tárgya még nem mutatkozik, legalább kiélvezzem ezt a kis időt. Nem, tényleg nem akarom bántani a szöszit, csak a kedvemet lelni benne, méghozzá úgy, hogy ő is élvezze, legalább egyszer utoljára lehetne egy kéjjel teli éjszakám, még ha amúgy nem is a legelegánsabb leitatni valakit. Ám úgy okoskodom, hogy az ital mindössze törli a gátlásokat, és felszínre hozza az ösztönöket. Így ha Pollyn azt látom, hogy szélesedik a mosolya, akkor nincsen ellenére, ami történik.
- Hogyne szeretném. Végülis izgalmas dolgok, ha belenyúlunk a valóságba, megváltoztatjuk a nézők érzékeit.. Igen, ez az én világom. – Elvégre most is ezt csinálom, csak mágia helyett a jó öreg alkoholt vetem be. A félénken zavart pillantásra csupán mosolygok, mintha hálás lennék a társaságért, hogy kitart, és itt iszik velem, pedig más dolga is lehetne. Egyre kevesebbszer kapkodja másfelé a tekintetét, úgy fest bármire is koncentrált, sikerült elvonnom egy jó időre a figyelmét. Bevetem a nagyágyut, a keményebb italt, és a látványos összeomlást, aminek meg is van az eredménye. Egyre lazábban, oldottabban viselkedik, és amikor indulnánk, beujjítom, hogy mennyire magam alatt vagyok. A válaszreakció igazán elégedettséggel tölt el, nem csoda, hogy pillanatok alatt meg is keményedek odalent. Nem tudtam igazán kiélvezni, hogy letapiztam, mert ez csak egy véletlennek tűnő mozdulatnak kellett, hogy látszódjon, hiszen azért Polly még részegen sem hülye. Viszont nevet, ami azt jelenti, hogy furcsamód mégis jól esett neki, és vissza is kérdez. – Oh semmi gond, legalább vidám vagy. Szépen nevetsz.. – Sütöm le a szememet, mintha olyan nagy probléma lett volna amit tettem, és csak akkor emelem fel a tekintetemet, ahogyan visszahelyezi a kezemet a mellére, itt már jóval bátrabban markolok rá, igaz még csak finoman gyümöszkélve. – Azt hiszem valahogy pont így. Nagyon magányos vagyok, és muszáj lenne tovább lépnem. – Mondom ki, és hagyom magamat megcsókolni. Legalábbis elsőre, hogy aztán nyitva tartsam a szememet, és ezúttal én csókoljam meg. Először finoman, majd szétnyitva az ajkait, tovább ízlelve őt, átadva az erős csokis ízből a saját nyelvemről is, amelyet az előbb oly annyira imádott. Szenvedélyes körzésbe kezdek a keblén az ujjaimmal, mintegy rátalálva a mellbimbójára, de csak ügyesen, hogy mindig éppen annyira érintsem, hogy még ne legyen csiklandós. A térdén felejtett másik kezem pedig már a combját simogatja. Elég nyilvánvalóan odapréselve őt a hátunk mögötti könyvespolchoz.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-08-04, 15:21


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Nem szép dolog megbántani valakit, ez tény, de... ha megbántad az úgy mégis csak más. - egy visszafogott mosolyra telik csak, mivel elvileg már mennem kellene, meg hát neki is jó lenne végre a Gyengélkedőre jutni, bár ez a csokis íz tényleg annyira finom, hogy oda meg vissza vagyok érte. Már csak az a nagy kérdés, hogy vajon mivel bántotta meg azt a lányt. Erre persze nem kérdezek rá így nyíltan, meg hát nem is rám tartozik, arra pedig persze nem gondolok, hogy konkrét fizikai bántalmazásról volt szó, ilyesmit nem nézek ki senkiből sem, mert amúgy nem tűnik ijesztőnek a srác.
- Aham... értem. - nem egyáltalán nem értem, mi az, hogy nem iszik többet, de kevesebbet sem. Elég fura egy meghatározás, már csak azért is, mert kissé én már sokat ittam és így nehéz megérteni, hogy mit is akart ezzel most kifejezni. Egyelőre viszont nem próbálom megérteni, maradok az időnkénti kortyolgatásnál, bár mintha nem igen fogyna a poharamból és bár nem szoktam ilyet mondani, de mégis bólintok, mert hát igen a Mardekárosok nagyon is tahók tudnak lenni és az még nem kifejezés, mintha bármit vétettem volna ellenük, pedig én aztán semmi rosszat nem tettem.
- Az azt hiszem illene hozzád, mondjuk a látványmágia, persze ha szereted a bűbájokat, meg persze szeretsz szerepeli, mert az nem árt. - azért csak odasiklik a tekintetem, ahogyan a térdemet simogatja, és valahol mélyen tudom, hogy zavarnia kellene, de közben meg... még sem zavar? Kissé zavartan pillantok rá, de nem lököm arrébb a kezét, annak ellenére, hogy talán kellene. De miért kellene? Végül is csak kedves velem, a poharam sem üres sosem, úgyhogy nincs ezzel nagy baj nem igaz? Azért csak felállok, mert jó lenne indulni, de amikor a kezemet nyújtom neki ő nem épp a kezemet fogja meg. Na ettől azért csak benn akad a levegő, annak ellenére, hogy én is most hajtottam fel a maradék pohárnyi likőrt és persze amikor visszahuppan a földre valahogy automatikusan én is visszahuppanok mellé, miután persze a keze lekerült a mellemről. Nagyot nyelek és zavartan nézek körbe, mert fura... nem hallok semmit, főleg nem azt, amit várnék, mondjuk az öcsém nevetését a fura helyzeten. Sehol sincs és ez... fura és mégis Ryanra figyelek inkább. Ryanre, aki pocsékul van láthatóan.
- Oh én... Miért is segítsek? - összeszorítom a szememet, kissé megköszörülöm a torkomat, mintha a szavakat keresném, aztán egyszerűen csak elnevetem magamat. Elkerekedik a szemem és gyorsan a szám elé kapom a kezemet. - Bocsánat, én nem... nem akartam, csak... - újra felnevetek, mert pocsékul van és rossz a kedve. Érzem, hogy jobb kedvre kellene derítenem és hát tudom én jól, hogy a fiúknak mitől lesz jobb kedvük. Gyorsan kattog az agyam, hogy mégis mi lenne a legjobb megoldás, így aztán gyorsan a keze után nyúlok, ami az előbb eltévedt és a mellemre teszem megint két ártatlan pillogást mellékelve hozzá. - Ne haragudj, nem akarlak kinevetni. Tényleg... sajnálom és hogyan segíthetnék? - újabb pár pislogás, de a következő pillanatban már azon kapom magamat, hogy finom csókot lehelek az ajkaira. Nem erőteljeset, se nem vehemenset, vagy rámenőset, csak egy óvatosat, a kezét immár elengedve, mert hát meg tudja tartani ő is, persze ha ott akarja hagyni, ahová tettem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-07-30, 10:34


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


  - Nem tudtam, hogy bántás lesz belőle. Akartam, de nem úgy.. Egy lányról van szó, vagyis volt. A párom volt, de nem úgy alakultak a dolgok, hogy az mindenkinek jó legyen. Rég volt már, de a múlt nem ereszt.  – Nem mondom ki hogy ez végülis fizikai, vagy lelki bántás volt, én tudom, hogy mindkettő, de a kis szöszit felesleges most részletekbe menően beavatni. Persze jól hangzik, hogy megkönyörül rajtam, de akkor miért adná be a derekát, ha mást bántottam? Ha nem vagyok jó ember, akkor egy ilyen naív teremtés miért akarna velem ágyba bújni? Nem, csak az működhet, ha valahogy túllépünk ezen, és elcsábítom. Vissza kell szereznem a magabiztosságomat, és most itt talán utoljára jól kell magamat éreznem. Talán nem egy tisztességes eszközzel, de ha felébred, talán emlékezni sem fog rám, csak fájni fog a feje. Hiszen finom leszek, gyengéd, talán még nyomot se hagyok igazán. Tetszetős lányka, de mivel Aurorát nem is láttam még, lehet, hogy pár órán belül el is tűnök az éterben.
- Nem iszok többet. De nem iszok kevesebbet se. – Mosolyodom el őszintén, na igen, én meg a paktumaim. A kiccsaj még túlságosan józan ahhoz, hogy így kérdőre vonjon, de már kezd kissé pirosodni az arca, azért mégis hat rá, hogy nem szokott inni. Velem ellentétben.. Most akkor halott vagyok, vagy sem? Mert itt és most nekem is felpezsdül a vérem a whiskeytől, és most ráiszom ezt a finom likőrt, igaz ez utóbbi inkább valami pancs, nem több, de Pollynak azért remélem gyorsan bejut a vérébe. Tulajdonképpen eljött az idő, hogy észrevétlenül egy hasonló cimkés erősebb likőrre cseréljem, ezt meg is teszem, miközben ő hittől csillogó szemmel próbálja menteni a lelkemet.
- Igen, lehet. A mardekárosok nagy tahók..  – Jó, akkor még nem is volt mardekáros Aurora, csak amióta itt van, de legbelül azért pocsék érzés ráhúzni a vizes lepedőt. Ám ha most ez hoz győzelmet, hát némi lelkiismeretfurdalással de megteszem. Ennél már úgyse süllyedhetek mélyebbre. Viszont azon alaposan meglepődök, amit az én beállítottságomról mond.
- Talán a sport miatt. Ki tudja..  – cirógatom itt a már említett módon a térdét. Nem csiklandozó jelleggel, inkább mint aki nagyon hálás a társaságért, a lelkizését, és ezen a ponton mélyen a szemébe nézek, oda se pillantva, hogy töltök, már automatikusan tele lesz a pohara, immár az új, fejbevágósan durva likőrrel. Ez is édes még, és nem vehető észre a különbség, hiszen már megittunk vagy három pohárral, az alkohol mellékízét eddigre már megszokta.
- Azt hiszem valami látványosba fogok fogni, úgy tudom itt van olyan szak is. Ha gondolod, hát induljunk. – Felhajtom a saját italomat, ezzel is sürgetve őt, de csak miután megtette, akkor veszem ki a poharat tőle is. A keze után nyúlok, de merő véletlenségből a keblére téved a kezem.   – Oh, bocsánat, ez hogy sikerült.. – Húzom vissza a tenyeremet, és úgy teszek, mint aki kótyagos állapotba került. Szinte visszacsuklom, mintha olyan borzasztó nehéz lenne most elindulni.   – Igazad van, minden az én hibám, és még az ital is.. Nem megy ez nekem, segíts... – Húzom magamhoz, mintha valami elveszett kiskutya lennék. És közben gonoszul azon agyalok, hogy vajon fejbevágta e már a második kör. Azaz a negyedik..[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-07-16, 10:41


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Oh... mármint ténylegesen bántottál valakit? - nem tűnik olyan veszélyesnek, vagy csak én nem látom bele ezt másba? Esetleg úgy érti, mint én, hogy bűntudat gyötri. Az öcsémet nem bántottam, de nem voltam ott, amikor ott kellett volna lennem és talán ha nem megyek el szórakozni, akkor most semmi baja nem lenne, mert rá tudok szólni, hogy ne másszon fel a szekrényre. Azóta is bánom, hogy elmentem aznap és ezen már nem változtathatok. Lehetséges, hogy ő is valami hasonló eseményt élt meg és igazából nem tett semmi rosszat, hanem csak nem volt ott, amikor kellett volna és ezért nem tudott segíteni. Kérdés, ha tényleg szó szerint bántott valakit, akkor mi a teendő, de akkor sem nézek ki belőle igazán durva dolgot. Lehet, hogy csak betörte egy másik srác orrát valami haddelhadd miatt.
- De pont, hogy nem még többet kellene innod és azt mondtad eljössz a Gyengélkedőre, ha maradok egy keveset. - nem felejtem ám el egyelőre, csak mert ittam már pár kortyot. Eszem ágában sincs annyiban hagyni, hiszen kellene neki egy rendes ellátás. - De miért veszíti értelmét a gyógyital? - kissé ráncolom a homlokomat, amikor ez a megjegyzés is leesik végre és persze nem igazán értem, hogy pontosan mire is akar kilyukadni vele. Lehetséges, hogy nem ember és ezért valahogy a bájitalok nem úgy hatnak rá, ahogyan másokra? Nem tudom, embernek tűnik, bár én is tudom hogy akadnak vérfarkasok, vámpírok az iskolában, de hogy ő is egy lenne közülük... persze bármi lehetséges. Nem csoda, ha most kissé az eddiginél is jobban vizslatom, amit persze könnyen félre érthet.
- Értem, azt hiszem és persze nem kell, ha nem akarsz beszélni róla. Tudod a Mardekárosok... az is lehet, hogy megérdemelte. - nem ismerem persze azt a lányt, de miután Hugrabugos vagyok még inkább nem vagyok jóban annak a háznak a tagjaival, azaz inkább ők nincsenek velem. Elég bántóak tudnak lenni és akkor még finoman fogalmaztam. Persze az ember megtanulja idővel egyszerűen figyelmen kívül hagyni a dolgaikat, de okoztak pocsék éjszakákat amikor még elsős voltam, nem is keveset.
- Lehetséges, hogy tényleg illenél Griffendélesnek. És egyelőre még nem tudom, hogy milyennek tartalak. - főleg miután csak most veszem észre, hogy a keze már egy ideje a térdemet cirógatja, ami felettébb furcsa érzés és még inkább meglepő, hiszen arról volt szó, hogy elmegyünk a gyengélkedőre, helyette viszont még mindig itt vagyunk és folyton újra tölt.
- Tanár, talán, de a gyógynövényekhez nem igazán értek és nem bírom túlzottan a vért sem... de a tanár nem is olyan rossz. És te? Mi leszel később, ha már nem... itt leszel? - azt sem tudom pontosan, hogy itt mit csinál, csak hogy most épp töltöget nekem, én pedig készségesen kortyolgatok a likőrből és észre sem veszem, hogy azért szépen fogy az üvegből. Rá mintha nem is lenne olyan nagy hatással, erre mondta a gyógyitalokat. - Azt hiszem nekem ennyi lassan elég lesz. Mikor megyünk a Gyengélkedőre? - kezdem azért érezni, hogy kissé azért kótyagos a fejem, bár az édes csokis íz elég szépen elnyom minden mást, de azért csak-csak. Időnként oldalra pillantok, mintha csak nézelődnék és persze az öcsém már nagyon türelmetlen. Egy ideig elvolt, nézelődött, de már kezdi unni az ücsörgést.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-07-04, 14:35


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Csak nagyvonalakban.. Bántottam valakit, holott előtte nem volt szokásom. Megtörtént, és már nincs visszaút. Mindkettőnk életére kihatással volt, amit tettem, és most.. ezzel kell együtt élnem. – Vagy éppen a halálban ez az emlék kísér el. Mélyebben nem akarok belemennni, ebből is sejtheti, hogy lényegében nem vagyok rossz ember, csak az egóm olyan kibírhatatlanul nagy, amivel nem tudok mit kezdeni, és bizony egyszer elszakadt a cérna. Kár lenne, ha egyetlen súlyos tett alapján ítélne meg, hiszen ez a mostani egy új esély lehet, bár fogalmam sincsen jelenleg, hogy mit kezdjek Aurorával. Ezt a Polly kislányt talán le tudom itatni, attól azért kevésbé lenne lelkiismeretfurdalásom, hiszen itt van velem, kedveskedik, tehát ha letöröm a gátlásait, azt bármelyik buliban megkaphatná, én legalább arra mehetek rá, hogy ő is élvezze. Ha pedig többé nem lesz életem, hátha egy utolsó hancúr is elkísér. Még ha nincs is időm a csábításra, azt majd az ital megoldja helyettem.
- Akkor tényleg az vagy. Oh nem, a gyengékedőn nem foglalkoznak az ilyen dolgokkal. A másnaposságra lehet, hogy adnak valami gyógyitalt, ami olyan gyorsan értelmét veszti az esetemben. Többet érsz vele, ha már segítenél, hogy maradsz egy keveset. Iszunk, és jól érezzük magunkat. – Simítom a kezemet az arcára, ezt veheti amolyan kedveskedésnek, hálának, de akár már többnek is. Ha elég naív, akkor még itt nem jut el a tudatáig, hogy lényegében mit is akarok, a későbbiekben pedig az itallal őrlöm fel az ellenállását. Ráadásul nem is kell megjátszanom magamat, ez a legszebb az egészben, őszintén pocsékul vagyok, és most érdemi következmények nélkül akarom elengedni magamat. Na nem, ez a szöszi nem jut majd Aurora sorsára, betudhatja esetlegesen butaságnak, ami vele történik, de fájni nem fog semmiképpen sem, a legtöbb fiatal minimum egy lerészegedős-szexelős buliban részt vesz, ez alól még a szüzikék sem kivételek.
- Egy Mardekáros lánnyal.. Ettől még nem kell beskatuyázni, ő maga egyébként nem rossz, csak.. túlságosan erős volt mindkettőnk stílusa, és ő húzta a rövidebbet. De tényleg ne menjünk bele, hidd el, jobb ez így. – Vonom meg a vállamat, hogy most inkább őt hallgassam, hiszen érdekel, nem csak azért vagyok a társaságában, hogy a fizikai vágyak beteljesüljenek, végtére is beszélgetni is jó lehet, más nem nagyon tévedt egyenlőre ide. Ha leszámítom, hogy kicsit bolondosnak tűnik.. egészen értelmes. – Igen, kezdem már megismerni az iskolát. Nem, ha a helyi viszonyokat nézem, akkor griffendéles lettem volna, de máshova jártam. Tudod az a legyőzhetetlen típus. Talán ezért is vesztettem néha rajta. Kedvesség? Mire gondolsz? Engem annak tartasz? – Mosolyom el lágy határozottsággal, miközben finoman cirógatni akarom a térdét, na de nem olyan csikizősen.
- Ahogy sejtem, a legtöbb hugrabugos ezzel a kérdéssel megküzd. Talán éppen azzal, amit most teszel. Segíteni másokon.. Tanár lehetnél, vagy gyógyító. Netán valami lélekbúvár.. – Gondolkozom el rajtam, hiszen érdemi társalságt is folytatunk a nyilvánvaló behálózás mellett. Nem válaszolok a kitérő mondatára, én egyértelműen hallottam valamit, de azért jó lenne tudni, hogy nincsenek e tanuk.. Na és persze töltök, még ha csak egy kortyot is ivott azóta..


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-06-28, 09:10


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Látszik, hogy nincs jó formában, pedig nem ismerem, de annyit azért le tudok szűrni az emberekről, hogy lássam mikor vannak totál ki és lássuk be ő most totál ki van és nem vagyok benne biztos még most sem, hogy az a jó megoldás, hogy iszik továbbra is, mert láthatóan az alkohol nem segített a problémáján. Akkor miért gondolja, hogy ha még többet iszik belőle akkor bármi jobb lesz?
- És elmeséled? Attól hátha jobb lenne, ha már ilyen nagy a baj. - nem mondom ki, hogy a jelenlegi megoldása úgy fest nem javít a helyzetén, de talán ha beszélne róla, ha beszélgetnénk attól jobban érezné magát. Az öcsém egy kicsit várhat, bár nem igazán örül a dolognak, de végül is... most ez tényleg fontos. Az előttem ücsörgő srác tényleg nincs jól és bár nem én vagyok az angyal, akit most az életébe hozott a gondviselés, de mégis csak segíthetek talán azzal, hogy itt vagyok, de legalábbis figyelhetek rá, hogy ne legyen valami komoly baja, hiszen jelen állapotában jó eséllyel csak ártana önmagának, az pedig nem lenne jó, főleg ha utólag tudnám meg és ott motoszkálna bennem majd a gondolat, hogy én megvédhettem volna ettől.
- Mentőangyal? Nem, én csak... rossz látni, ha valaki ennyire rossz állapotban van és ha tudok akkor megpróbálok segíteni, bár a legjobb akkor is a Gyengélkedő lenne. - igen, még mindig erre szavazok, bár a likőr tényleg finom, de elég visszafogottan kortyolgatom. Látszik, hogy nem járok gyakran bulizni, legalábbis mostanában nem szoktam, mert azért mielőtt az öcsém meghalt volt rá nem egyszer példa, csak ha ott van bennem a lelkiismeret-furdalás, hogy ha ott lettél volna akkor minden másképp történik.. Oldalra pillantok épp csak egy másodpercre, most legalább türelmesen vár, ez azért mindenképpen jó, azt hiszem most ő is tudja, hogy ez fontos, mert valakinek az életéről van szó.
- Aljas? Pedig nem tűnsz annak, mégis... kivel voltál aljas és miért? - persze arra gondolok talán az illető megérdemelte, vagy ő az a fajta, mint a Mardekárosok. Érthető módon értük nem nagyon vagyok oda, miután velem nem szoktak túlságosan rendesek lenni, meg hát a legtöbbekkel a házamból. - Tudod van itt egy ház, a Mardekár, oda olyanok járnak, akik nem túl... kedvesek, remélem nem olyan vagy. - ki is mondom, talán a likőr miatt, pedig nem biztos hogy más esetben megtenném, mégis felhajtom, ha már koccintásra kerül a sor, ő pedig újra tölt, bármennyire is jelzem ne túl sokat. Azért nem akarok én becsiccsenteni, hiszen el kellene vinnem még a Gyengélkedőre, nem pedig nekem is itt ragadni.
- Szeretek olvasni, de még nem tudom miben vagyok jó, ezt... olyan nehéz eldönteni. - na igen az iskolai kérdésekben felettébb bizonytalan vagyok. Nem tudom mi illene hozzám igazán és ha tudnám se lennék biztos tényleg jó lenne. A kérdésére csak zavartan nevetem el magamat, ez már valószínűleg a likőr hatása is egyben, már mint a nevetés. - Oh senkivel, sokat ittál biztosan rosszul hallottad. - végül is elég részeg ahhoz, hogy be lehessen neki adni az ilyesmit. Nem fogom az orrára kötni az öcsém jelenlétét és ezúttal igyekszem nem is rá nézni. Legalább most türelmes, pedig megígértem neki a kinti sétát, de egy kicsit muszáj várnia.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-06-21, 12:31


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Valójában én sem. Viszont.. most igen, nagy a baj. – Bólintok, mert tényleg magamba roskadtam. Hiába élek most, ettől még nem igazi élet ez, csupán egy küldetés, hogy akit eleve bántottam, azt bántsam még jobban. Van ennek értelme? Már megbántam amit tettem, és most ezen az úton induljak el megint, hogy kapjak egy új esélyt? Amikor megidézték a lelkemet, annyira görcsösen kapaszkodtam a lehetőségbe, most viszont emberként már ismét érzek, működnek az idegeim, ami viszont azt jelenti, hogy fáj a szívem, és ezt csak úgy tudom elnyomni, ha felejtek. Az ital viszont egyenlőre nem úgy hat, mint kéne, felszínre hoz mindent. A szöszi eltereli a gondolataimat, és bár őt nem bántanám, lehet, hogy soha többé nem lesz esélyem arra, hogy egy kicsit úgy igazán férfi lehessek. Olyan kis tündérnek néz ki, akit nem lehet csak úgy ágyba vinni, de talán az italtól elszáll minden dilemmája.
- Aha, így már egy fokkal világosabb. És ide tartozol te, nekem meg nagy a szerencsém, hogy egy ilyen mentőangyal tévedt ide. – Merengek a saját likőrömet kortyolgatva aztán visszanézek rá, tényleg olyan nyugodt, kiegyensúlyozott teremtésnek tűnik, aki mellett nekem is tisztábbak lehetnek a gondolataim, ettől még nem akarom kevésbé, hogy kihasználjam a lehetőséget, hogy egy olyan emlékkel távozzak, hogy ne Aurora megerőszakolása legyen az örökre elkísérő délibáb, hanem ezzal a kis Pollyval töltött hempergés, amit mindketten élveztünk. Mert úgy vélem, működne a dolog, amit ha itallal rásegítünk, elszabadulhatnak az ösztönei.
- Magamról? Alap esetben nagyon lazán veszem az életet, szeretem kiélvezni minden pillanatát, de.. vannak hibáim, olyan hibák, amelyek ha egyszer kiemelkednek a többi közül.. Nos katasztrófák indíthatnak el. Ez történt, és nem tudom visszacsinálni. Igazán aljas voltam, olyan aljas, akinek a társaságát alap esetben egy másik házba tartozó valaki nem akarná, ám aki jámbor, az talán. – Koccintok vele halovány mosollyal, és kiiszom a sajátomat, várva, hogy ő is megtegye, hogy aztán automatikusan töltsek megint. – Ez a hely.. amolyan dolgozószoba, noha nem vagyok kutató, csak unom magamat. Könyvritkaságok, izgalmas kötetek mindenfelé. Szeretsz olvasni, vagy inkább másban bizonyulsz jónak..? Tényleg, kivel beszélgettél? – Azért mégiscsak rákérdezek, mert ha őrült, az sem baj, legalább kevésbé fogja híresztelni hogy velem találkozott. Vagy legalábbis nem fognak neki hinni.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-06-18, 14:38


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Ezek szerint te viszont igen. Ennyire... nagy a baj? - nem is merem őt igazából nem tudom, hogy mi történhetett, de azért az ember csak nem iszik ennyit akkor, ha nincs jó oka rá. Persze tudom vannak, akik buli címszó alatt akár még meg is teszik, de most itt buliról sincs szó, hiszen nincs itt senki. Az ember akkor iszik ennyit egyedül, ha nagyon neki van keseredve, tehát gondolom esetében erről lehet szó. Csak az a kérdés, hogy vajon mi történt, ami miatt ennyire padlóra került és így sikerült kiütnie magát. Ha nem vagyok itt akár még más baj is lehetett volna, beleesik rosszul mondjuk az üvegbe és tudom is én... esetleg még jobban vagy rosszabb helyen is megvághatta volna magát.
- Hát... általában úgy vélik a Hugrabug épp a legegyszerűbb, nincs olyan nagy jellemzőnk, mint a többinek. A vers szerint: A Hugrabugnak nyájas népe békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy s jámbor - ez világos. - végül csak picit megvonom a vállamat. Igazából ez igaz rám, nem vagyok túlontúl bátor, vagy hatalomra vágyó, és nem is mondanám magamat folyton könyvekbe temetkező okoskának. Nem illenek hozzám az ilyen végletek, azt hiszem a magunk fajták esetében pont erről van szó, nem vagyunk túlzottan kiemelkedőek, de ezt nem is bánjuk, én legalábbis sosem irigykedtem másokra csak azért, mert teszem azt nekem is többnek kellene lennem, jobbnak valamiben. Jelenleg egyébként is az öcsém foglal le leginkább, nem is nagyon van időm mással foglalkozni. Közben átveszem a poharat és kortyolok kicsit belőle. Elég finom szó se róla, szívesen elnyalogatom egy kicsit, aztán majd úgyis megyünk a Gyengélkedőre. Igazán nem is érezni az édes íz miatt rajta az alkoholt szerencsére.
- Nem is tudom mit mesélhetnék még, inkább te mondj valamit magadról. Egyáltalán miért vagy itt? És mi ez a hely? Olyan mint a könyvtár kihelyezett részlege... nem jártam még itt azt hiszem. - fel ugyan nem állok, csak nyújtogatom kicsit a nyakamat és nézelődöm. Tényleg olyan, mint egy könyvtár, elég sok könyv van, már csak ezért is fura, hogy itt van valaki, aki a könyvekkel foglalkozás helyett inkább leissza magát, mert hát lássuk be elég sokat ivott már és most még folytatja, bár ezen a csokilikőrön nem sok mindent lehet érezni szerencsére. Talán rá sem lesz majd túlzottan nagy hatással. Jó lenne, ha azért nem rosszabb lenne a helyzete, hiszen nem azért vagyok itt, hogy még jobban kiüsse magát, miközben velem iszogat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-06-06, 09:51


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 - Na igen, én is ezt gondolom rólad. Olyannak tűnsz, aki nem tud úgy magába süppedni. – Valójában én sem voltam ilyen, de a halál mint tudjuk mindent megváltoztat. Ahogyan Aurorának is mondtam, úgy eltorzult minden, olyan rémképek törtek rám, amelyek nem engedik elfeledni, hogy a legrosszabb pillanataimban milyen ember voltam. Ha nem tudnám, hogy meghaltam, lényegében bele is őrülhetnék a tudatba, hogy miket kell elviselnem. Remélhetőleg, ha valahogyan vége lesz az itteni létemnek, megszűnik mindez. Fogalmam sincsen ugyanis, hogy hogy bírnám ki ezt az örökkévalóságig. Most viszont itt ez a dögös kis szőke, aki jó társaság lehet, ha redukáljuk a visszafogott viselkedését, s inkább előhozzuk az ösztöneit. Talán éppen az itallal.
- Hugrabug? Nem, még nem vagyok tisztában azzal, hogy milyen itt a rendszer, csak sejtem. A legtöbb helyen különféle házak vannak. A tiéd itt mit jelképez? Nos.. Nem, már befejeztem, és látogatóba érkeztem, ha lehet így mondani. Vagyis.. ideküldtek, hogy keressek fel egy régi ismerőst.. Elég csúnyán váltunk el. – Teszem hozzá vonakodva, nem nagyon akarnék a múltamról mesélni, legalábbis amíg józan valamennyire, mert csak az kéne, hogy faképnél hagyjon, akkor a ma esti szórakozásnak biztosan annyi. És ki tudja, hogy mikor téved errefelé valaki. Nagyon nem tűnik úgy, hogy megkezdené az ivást, így jó példával járok elől. Félreteszem a saját whiskey-s üvegemet, s magamnak is töltök a csokilikőrből. Picit felé legyezgetve az édes aromát, végül bele is nyalok. Számomra nagyon könnyű ital, bármennyit meg tudnék belőle inni. De remélhetőleg őt fejbe fogja vágni. És nem fogunk leállni. Picit még nyelvemet is kidugom az egyik kortyot után.
- Hát ez isteni.. Na folytasd csak, és közben kóstolj. – Helyekezkedek el mellette a földön a hátamat az egyik könyvesszekrénynek döntve. Még nem zavaró közelségben, de annyira igen, hogy bármikor újratölthessek.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-06-04, 18:22


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Fura egy alak. Persze én is voltam már bulizni ez tény és való, de nem szokásom ilyen mértékben sokat inni, meg aztán amikor már eleve látod magadon, hogy mennyire rossz passzban vagy végképp nem okos ötlet még ráinni. Ebben a kutyaharapás szőrivel dologban se nagyon hiszek, nem gondolom, hogy ha már most ilyen állapotban van, akkor ha erre még ráiszik, akkor jobb lesz, sőt jó eséllyel csak rosszabb.
- De igen, viszont azért ennyire még soha sem volt rossz napom. - na igen, szerintem ő enyhén szólva is túlzásba vitte a dolgot és akkor még finoman fogalmazok, de úgy fest, hogy ez neki nem esett még le, pedig elég szépen beverte a fejét, de mintha nem lett volna számára ez olyan nagy probléma, mint a nagy átlagnak. Lehetséges, hogy már máskor is volt része hasonlóban esetleg és már megszokta, hogy ennyire rossz vége lesz az ivászatnak? Pedig jobb lenne, ha inkább tanulna belőle, de gondolom azt nem fog. Viszont, ha nincs más lehetőség, akkor én is kénytelen leszek itt maradni vele egy ideig, amíg nem hajlandó eljönni velem a Gyengélkedőre és ha iszom egy keveset, akkor megteszi és most ez a fontos. Nem akarom, hogy összeessen, úgy nehezebb eljuttatni a célig, bár mágiával lehet, hogy még könnyebb lenne, mert legalább nem tudna ellenkezni ájult állapotban.
- Magamról? Nem is tudom mit mesélhetnék... a nénikém nevel és Hugrabugos vagyok, jól értek a bűbájokhoz és ki kellene találnom rövid időn belül mihez akarok kezdeni magammal jövőre, de egyelőre még nem tudom. És te? Nem láttalak még az iskolában egyetemista vagy? - gondolom ez lehet a magyarázat, vagy vendég diák, bár kissé idősebbnek tűnik, de vannak a felsőbb évesek között olyanok, akik később folytatták csak a sulit és ezért húsz felettiek is akár. Lehetséges, hogy ő is ilyen, vagy tényleg vendég diák, netán egy második szakot is el akar végezni, netán bukott... legalábbis ezzel a mentalitással még ez se lenne meglepő, de az biztos, hogy nem velem egy korú, mert akkor már láttam volna órákon, vagy legalább az épületben, viszont az egyetemisták gyakrabban vannak gyakorlaton, ezért ritkábban tartózkodnak a Roxfortban.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-05-25, 17:09


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


  Hiába is magyaráznám a szöszinek, hogy mi is ez a folyosó, s én halott vagyok, aligha hiszem, hogy meg tudná érteni. Viszont a könnyeim felszáradván új játékszerben gondolkozom. Ha csak egy ideig vagyok itt hogy megkeserítsem Aurora életét, senki nem írta elő, hogy közben ne próbáljam meg kiélvezni a számomra adatott lehetőséget. Talán már a következő percben ismét elveszik az életemet, hát nem ragaszkodhatok ahhoz, hogy csak egykori áldozatom nyomában járkáljak, főleg mivel a halál mindent megváltoztat.. Nem volt egy dicső tett tőlem, csak a pillanat hevében történt, de büszke már végképp nem vagyok rá. Viszont hogy ezt nyíltan be is valljam..? Arra nincsen sok esély.
- Nem hallottad még azt, hogy kutyaharapást szőrivel? Különben is, mindenkinek lehet rossz napja, neked még nem volt? – Kérdezek vissza, és igyekszem nyugodtan tenni mindezt, pedig a válasz emelkedettebb hangemért kiáltana, de ha rárivallok, akkor talán faképnél is hagy. Nem, ezt a lányt csak úgy erőszakkal nem akarnám megszerezni magamat, de az árnyalt csábítás segíthet, már ha rá tudok segíteni az itallal. Kérdés, hogy a mártírarcom ehhez mennyire támogat. Azt sem értem, hogy hova nézeget állandóan, ő sem teljesen ép, ebben biztos vagyok. Kinyitom tehát a csokis likőrt, és felé legyezgetem kissé a feltörő megyes aromát, merthogy azzal van keverve. Ha nem túl nagy italos, akkor sem tántoríthatja el az alkoholszag, mert az édes csokigőz mindent elnyom. Talán majd a nyelvén picit érezni fogja a szúrást, de nem lesz vészes, ez tényleg lányos ital. Ám abból az erősebb fajta, én csak márkás szeszt iszom.
- Milyen kis angyali teremtés vagy.. Hát jó, iszunk, aztán megyünk. – Mielőtt leülnénk, hozok két üvegpoharat is a bárból, és közelebb lépve a lányhoz, noszogatom, hogy csüccsenjen le az egyik piros kárpitos fotelbe. Én magam a karfán foglalok helyet, és töltök mindkettőnknek. Nem csurig, de azért nem is keveset, majd jó példával elől járva már kortyogatom is. – Addig is, mesélj magadról. – Cinkos pillantással méregetem, semmit sem tudok még róla, csak hogy maximálisan jóindulatú. Viszont túlontúl óvatos, és ezt a gátlást mielőbb le kéne bontanunk.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-05-23, 20:36


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Fura dolgokat mondd, annyi már egyszer szent igaz és nem is értem mit akar ezzel a gonosz folyosó dologgal, de elég csúnyán fest, jót tenne neki, ha egy kicsit megvizsgálnák, mert bár ismerek gyógyító varázslatokat, de nem olyan sokat, hogy ha komolyabb baja történik, mert túl sokat ivott, akkor segíteni tudjak neki és hát lássuk be elég szépen beverte az előbb a fejét.
- Szerintem a te gyomrod már így is fel lehet kavarodva, azért estél el. - próbálkozom azért óvatosan, mert nem szívesen hagynám itt szegényt ilyen állapotban, még ha nem is valami bizalomgerjesztő a kinézete, de azért még sem kellene. Nem hiszem, hogy rossz ember lenne, csak biztosan valami miatt magába zuhant, amit meg tudok érteni, hiszen amikor az öcsém meghalt én se kezeltem épp a legjobban a dolgot, bár azért ennyire nem voltam pocsék állapotban. Biztosan valami nagyon rossz történhetett vele, akkor meg főleg nem lenne szép tőlem, ha itt hagynám. Azért a felvetését hallva elgondolkodom, mert nincs rossz illata a likőrnek, még ha tudom is, hogy nem kellene, meg amúgy is inkább neki kellene segítség, nem nekem is inni, de ha másképp nem jön velem...
- Jól van, de utána megyünk a gyengélkedőre ugye? Nem szeretném, hogy bajod legyen. - beljebb lépek, bár le nem ülök. Fura ez a hely és látszik is rajtam, hogy furának gondolom, hiszen azért elég szépen be van rendezve és még nem jártam itt. Mégis miért van itt és egyáltalán milyen célt szolgál?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-05-13, 21:36


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


  Na jó, most már össze kellene szednem magamat, mert nem vagyok egyedül, s nem hagyhatom, hogy az önsajnálat eluralkodjon rajtam. Férfi vagyok, még akkor is, ha meghaltam. Most újra élek, van testem, és alaposan be tudok rúgni, mint látszik. Ez már aligha visszafordítható folyamat, de halottként mégiscsak máshogyan működök, például meghalni sem tudok megint, így csak érzem az alkohol maróan áldásos hatását, felszabadulnak az érzések bennem, csak az az átkozott felejtés nem megy. Viszont a világos hajú csaj legalább kissé eltereli a figyelmemet, mert úgy tűnik, hogy elűzni nem tudom. Megtehetném, hogy ijeszthetem, de annyit ostoroztam már magamat a halálom után, hogy ezúttal nincs kedvem gonoszkodni. Ha nem akar elmenni, akkor maradjon, hát bánomisén, legalább van társaságom, amíg rám nem un.
- Az lehet, ha te mondod. A gyengélkedő nem érdekel, én aztán mindent túlélek. – Ezt már mosolyogva mondom, kissé önirónikusan is, de nem fogom beavatni, hogy mi is történt velem, teljesen felesleges most ezen siránkozni. Ezért aztán veheti úgy, hogy rossz napom van, ezért is iszogattam, és az erős alkohol csípte ki így a torkomat, hogy könny gyűlt a szemembe. Végül meglelem az üveget, de még nem tudom kinyitni, ezért is nyújtom felé, de nagyon nem úgy tűnik, mintha érdekelné a dolog. Feltápászkodok, miután visszakaptam az üveget, és éretlenkedve rázom meg a fejemet.
- Kávé? Kell az a fenének.. az csak felkavarja a gyomrot. Akkor ez nem kell? Találok neked mást? – Tolom félre, mert a szekrényeim egyikébe rejtettem egy finom féle likőrt, méghozzá csokoládésat. Annak már a cimkéje is igen hivogató, olyan, mintha fondű lenne, forró, folyós csokoládé, amelynek a közepén egy meggyszem csücsül. A helyére rakom a whiskeys üveget, és gyorsan lecsavarom a likőr tetejét. A szobát gyorsan betölti a finom édes illat. Na vajon ez tetszik neki? – Az édesszájúak kedvence.. Ha iszol velem, utána elmegyek a gyengélkedőre, és megnézem azt a kávét is. Áll az alku? – Sötét pillantásomban most derű villan fel, erre igazán nem lehet nemet mondani. Eddig olyan kis komolynak tűnt, igazán megenyhülhetne már, ha ilyen segítőkész. Pedig nem várom el senkitől, hogy mentőangyalt játszon.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-05-09, 14:52


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Már lassan azt sem tudom, hogy mennyire keveredtem el, mert kezdem sejteni, hogy ez a hely elég távol van a konyhától, pedig megígértem az öcsémnek, hogy gyors leszek. Tény, hogy le akartam vágni egy kisebb folyosó szakaszt, de nem gondoltam volna, hogy ez a gyors levágás ezt fogja eredményezni majd. Nem tévedtem el kb. elsős korom óta a Roxfortban, most pedig tényleg elbizonytalanodom, hogy nem jó helyen járok, pedig erre lehet a konyha, mégis most nagyon úgy fest, hogy ez valami más hely, főleg ha ezt a srácot nézem, aki szegény felettébb rossz állapotban van és még félre is beszél, bár gondolom ez a sok ital miatt lehet. Hiába kente szét egy részét a falon, amikor majdnem hozzám vágta az üveget, attól még neki se sok fogalma van róla, hogy hol van. Még hogy sötét és gonosz folyosó... ez a Roxfort, itt nincs efféle.
- Itt nincsenek sötét és gonosz folyosók, az veszélyes lenne a diákokra nézve, de neked... lehet, hogy nem lenne rossz ötlet elmenned a Gyengélkedőre. Elég rosszul festesz. - oh annyit tudok, hogy a fiúk nem igazán szeretik, ha látják a gyengeségüket és ő még könnycseppeket is mázol az arcán, gondolom a miatt, hogy ilyen nagyot esett. Végül is teljesen érthető, hogy nincs jól, csak nem értem, hogy akkor miért folytatja tovább az ivászatot, ha ez ennyire rossz hatással van rá és szerintem ő is sejti, hogy ennyire rossz hatással van rá.
- Oh én nem... nem gondoltam, hogy innék és amúgy is más dolgom lenne. - tétovázom, mert itt még sem hagyhatom szegényt, viszont ha csak úgy lelépek még baja lesz, inni viszont... főleg hogy elég furán viselkedik és persze az egész folyosó kihalt és egy lélek sincs sehol... Végül csak kissé közelebb lépek hozzá, és elveszem az üveget, de miután lepattintottam a tetejét vissza is adom neki. - Tényleg jobb lenne neked a Gyengélkedőn és mondjuk innod egy kávét. Szerintem az már... csak ártana, nem használna. - tényleg nem tartom jó ötletnek ezt az ivási mizériát, sőt nagyon-nagyon rossz ötletnek gondolom. A végén még rosszul lesz és amilyen kihalt a folyosó senki sem fogja megtalálni, azt pedig azért még sem hagyhatom, annyira azért vagyok rendes, hogy ne akarjam hogy itt ájuljon el egyedül, vagy törje össze magát.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-04-29, 16:34


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Annyira azért nem meresztem a szememet, csak furcsa, hogy úgy tesz, mintha hárman lennénk. Különben is; van nagyobb bajom ennél, küzdök az ébrenléttel, mert az ájulás kerülget. Furcsa ez, hiszen ha meghaltam, hogy is tudnék elájulni? De nem, mégis ez a folyosó különös hatalommal bír, bármi megtörténhet, elájulhatok, lehet hasmenésem, bármi. Kivéve az, hogy megint meghaljak. Ha valaki leszúrna, akkor mi történne? Fogalmam sincsen. Viszont a lelkiismeretfurdalás, az örökös önmarcangolás a múltam miatt. Tudom, hogy már késő bánat átértékelni az életemet, hiszen aligha lehet visszaút. Igaz, hogy Aurora miatt vagyok itt, és majd ha kissé összeszedtem magamat, foglalkozom vele megint, de most ebben a pillanatban nem tudok a feladatomra koncentrálni.
- Konyha? Na azt nem tudom.. Ez a folyosó sötét.. gonosz, ha a magamfajták itt tudnak lenni. Mondtam, hogy menned kéne. – Törölgetem a szememet, dacosan elmázolva a feltörő könnyeket, amelyek egyértelműen az önsajnálat jelei. Elűzném a lányt, de mi van akkor, ha ivócimborának használhatom? Elkezdek kutatni a földön egy újabb üveg után, amikor megszólít, s én megállok a csúszómászásban.
- Ah itt van! – Találok rá egy elgurult üvegre, aminek még nem vertem a seggére, bontatlan a drága. Eközben mázlisan elkerülöm a szilánkokat is, így alaposan félreértem a lány ajánlkozását. – Naná! Egyedül már alig bírom, gyere csak szöszi. Ha már idetévedtél, igyál velem.. – Támasztom a hátamat az egyik szekrénynek, amin elvileg könyvek vannak, noha nem szoktam túl sokat olvasni, vélhetően azért álmodtam őket ide, mert jó mutatósak az antiknak tűnő szobában. Dühösen rázom az üveget, mert nem tudom lepattintani a tetejét, végül csak a lány felé tartom, hátha segít.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-04-28, 20:10


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Tényleg nem láthat mellettem senkit sem, akármennyire is mereszti a szemét, hiába viselkedem úgy, mintha egyébként lenne ott valaki. És persze megtehetném, hogy tovább állok, na de milyen dolog lenne, amikor szegény épp most esett el? Talán beverte a fejét és mi van akkor, ha még netán el is ájul? Azért még sem hagyhatom csak úgy itt, mert ha nem jár erre épp senki akkor még netán valami komoly baja is történhet, ha összeesik ájultan, aztán meg nem találják meg. Nem, ennyire azért vagyok figyelmes, még ha kissé szeleburdi is, hogy ne tegyek valakivel ilyesmit, még ha láthatóan nem is valami kedves az illető és üvegeket hajigál mások felé, ami lássuk be szintén nem valami rendes gesztus.
- Tudom, de... erre van a konyha. Tényleg nem akarlak zavarni, de nem festesz valamit jól. - még mindig erősen vacillálok, hogy mit tegyek, még sem kellene csak úgy itt hagynom, mert a végén még kárt tesz magában, főleg hogy láthatóan újabb italt kezd el keresgélni, miközben jól látszik, hogy már ez is épp eléggé megártott neki. Vajon miért csinálja egyáltalán?
- Szerintem nem kellene többet innod és... ez veszélyes is lehet, mármint a sok szilánk miatt. Segítsek? - na nem azt mondom, hogy italt keresni, de mondjuk legalább eltakarítani a szilánkokat, hogy annyival könnyebb dolga legyen, mert ahogyan most tapogatózik a földön a végén még beletenyerel valamibe. Azért túlságosan közel nem megyek, de a pálcám előkerül, és ha netán közel kerülne egy szilánkhoz azt óvatosan arrébb pöccintem az útból, hogy tényleg nehogy valami baja essen. Igaz, hogy elég problémás a viselkedése, cseppet sem mondható kedvesnek, de ennek biztosan meg van a jó oka, mint ahogyan én is nagyon magam alatt voltam az öcsém halálakor.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-04-20, 06:52


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 
Fókuszálok a szememmel, de még nem igazán látom, hogy ki az, csak a mocorgás tűnt fel. A fejemet durván bevertem, ami azért meglepő, mert elszoktam a fájdalomtól. Fogalmam sincsen, hogy itt hogyan, miért van anyagi testem, hiszen eddig a semmi közepén lebegtem, de amikor megjelentem a kastély közelében, valami idevonzott, itt építettem ki az álmaim alapján a saját szobámat.. Élek, már amennyire ez életnek nevezhető. A tarkóm viszont vérzik, ettől a fémes íz a számban. Néhány hangfoszlány eljut a tudatomig, de nem hozzám beszélnek, az tuti. Megpróbálok felülni, de még nem megy. Hunyorgok, sokadjára már tisztul a kép, és egy világos ruhás lányt fedezek fel közeledni, a haja szinte hófehér. Vagy extrém szőke. Valami topmodel lehet, hogy ennyire végletes? Hörögve ropogtatom a nyakamat, csoda, hogy nem törtem el semmimet, annyira elvesztettem az egyensúlyomat.
- Ez nem a konyha.. Miért zavarsz?! – Nem mondom, hogy rárivalok, de kissé élesebb a hangom a kelleténél, s láthatja, hogy a kézfejem csurom vér, azzal törölgetem magamat. A szemeimben némi könny is csillog, de ez lehet az alkoholtól is, jó erős lőrét kívántam oda magamnak. Az önsajnálat már csak hab a tortán. Végül mégiscsak megtalálom az érzékeimet, és  nem túl kedvesen mérem végig.
- Túlélem. Vagyis.. ennél jobban már úgysem eshet bajom. – Sötéten pislogok rá, mintha úgy moccanna, mintha lenne vele valaki, de ennyire nem lehetek vak, senki mást nem látok rajta kívül. Térdre ereszkedek, és kikerülve az üvegszilánkokat, elkezdek keresgélni egy másik üveget. Remélem addig a csaj is elhúz, nincsen hozzá hangulatom.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-04-18, 17:20


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem igazán figyelek most senkire és semmire, hiszen a szendvics miatt jöttem, nem másért, a zaj sem köt le, amit a távolban lévő ajtó mögött hallok egészen addig, amíg nem történik olyasmi, amitől érthető módon azonnal összerezzenek. Nem csoda azt hiszem, hogy amikor nem is oly messze tőlem az üveg a falnak csapódik, a maradék egyértelműen alkoholos tartalma pedig szétfolyik a falon összerezzenek. Persze egyből magam mögé intem az öcsémet, mintha neki árthatna bármi is, de ez ösztönös reakció, pedig tudom, hogy rajta átrepül minden. Óvatosan pillantok csak a vélt irányba, ahol most már azt is meghallom, hogy valaki épp elesett, no meg eljut a tudatomig, hogy jó eséllyel nekem kiabált. Pedig én aztán igazán nem akartam senkit sem zavarni, főleg nem szánt szándékkal. A felszólítás azért betalál és legszívesebben el is tűnnék innen, de miután látom a folyosó végén, hogy az illető épp próbál felállni a földről kissé tétovázva ugyan, de lépek felé párat. Na nem megyek túl közel, hiszen most mondta, hogy tűnjek el.
- Mindjárt, csak megnézem jól van-e. - pillantok oldalra az öcsémre halkan súgva neki a szavakat, csak aztán nézek a távoli alakra, aki jó eséllyel már kiveheti az alakomat és láthat rendesen, annyira azért vagyok közel. - Igazán nem akartalak megzavarni, épp csak a konyhába tartok és... gondot sem akarnék okozni, de... jól vagy? Nem verted be a fejed? - elég nagyot esett, bennem pedig van azért annyi jó szándék, hogy ne hagyjam csak úgy ott a padlón, főleg ha netán beverte a fejét, ami tudjuk jól, hogy nem egy kellemes dolog. Igazság szerint, ha bárki elesik mindig az öcsém jut eszembe, biztosan nagyon csúnyán megütötte magát, amikor leesett a konyhában és ki tudja, hogy pontosan hogyan is történt azonnal meghalt, vagy... Nem, ebbe azt hiszem nem is nagyon szabad belegondolnom. El is hessegetem a dolgot, inkább nyújtogatom a nyakamat és araszolgatok közelebb, ha nem szól rám azonnal az illető újfent, hogy tűnjek el.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-04-12, 06:41


Polly & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Kezd már nagyon elegem lenni, a folyosóra alig téved valaki, ezért aligha volt értelme visszajönni. Azzal, hogy elvesztettem a tudatomat, megszüntem létezni, még ha olyan dícstelen véggel is, lezárult minden. Most itt vagyok, és ami elsőre megelégedettséggel töltött el, hogy végre élek, ráadásul ezen a sötét helyen fizikai testem is van, pár nap alatt búskomorsággal töltött el. Tipikusan olyan alak vagyok, akinek kell a közönség. Ha az nincs meg, nem tudom kivel kiélni a társaságra való hajlamomat, a cinizmusomat, az egómat. Marad a pia. Mivel a saját képemre formálhatom a helyet, de élőt nem teremthetek, így bourbonbe folytom a bánatomat, és marcangolom magamat. Van mit végiggondolni, de hogy bármiben hibás lennék? Aligha fogom elismerni. Egykori könyveim ott vannak ugyan, de már életemben sem voltam túlságosan kiművelős fajta, így csak végső esetben fanyalodok rájuk. És most még véletlenül sem tartunk. Már azzal sem szarakodok, hogy töltsek magamnak, üvegből iszok, miközben ücsörgök az egyik bőrfotelemben, a nyitott ajtón keresztül hallok valamit. Hátrébb dőlök a nagy szédelgés közepette, de így sem látok még semmit. Feltápászkodok, és az üveggel egyensúlyozva az ajtóhoz támolygok. Itt ezen a szent helyen emberi alakom van, így a pia rombolóan hat rám. Egyébként sem vagyok túl kedves, ám így a hatása alatt még inkább eldurvulhat a helyzet.
- Ki a szar vagy...? Húzzál innen, amíg szépen mondom..! – A kezem ügyében lévő üveget tiszta erőből az alak felé hajítom, azaz csak hajítanám, mert elvesztem az egyensúlyomat, így a dobás íve sem az árnyék felé halad, hanem a szemközti falon, ott törik ripityára az üveg. Én meg szépen dobok egy hátast, de az esést alig érzem, végre szilárd talaj van a hátsóm alatt. Erőltetem a szememet felkönyökölve, hogy az illető végre elhúzott-e. Ha eddig társaságra vágytam, már túljutottam a holtponton, elérkezett az önvádaskodó lélekmarcangolás.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Polly Plummer
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-04-05, 16:27


Ryan & Polly[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Esti séta[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Gyors léptekkel haladok végig a folyosón, meg-megkorran a gyomrom, még az a mázli, hogy a klubhelyiségünkhöz viszonylag közel van a konyha, így bármikor tudok szerezni magamnak valamit, ha épp arra van szükségem. A szőke fürtök csak úgy lebegnek utánam, a cipőm hangosan kopog minden lépésnél, amiből tökéletesen lehet tudni, hogy valaki itt bizony nagyon siet.
- Mindjárt ott vagyunk, hozok egy szendvicset, aztán jöhet a séta rendben? - egy pillanatra oldalt pillantok, ahol persze az ég világon senki sincsen, legalábbis egy külső szemlélő az ég világon senkit sem látna, én azonban az öcsémhez beszélek, akit én ott látok loholni mellettem. Ő persze fut, ami egy szellemtől teljesen irreális, de azzal magyarázom, hogy igyekszik úgy tenni, hogy számomra hitelesebb legyen a jelenléte, ezért nem siklik, mint ahogyan egy átlagos szellem tenné. Ő persze csak elmosolyodik, elég türelmes velem szinte mindig, nem kell ezúttal sem rohannom, de én mégis ezt teszem. Na igen, ez van, ha lelkiismeret furdalásod van, még ha nem is tehetsz az öcséd haláláról, de mégis igyekszem mindent megtenni, amit csak lehet, hogy jól érezze magát és úgy érzem, hogy akkor fog igazán menni ez, ha minél több időt töltök vele és természetesen ezen is vagyok. Ezért igyekszem most, mert neki nem kell ennie, nekem viszont igen, de egy szendvics út közben is belefér, aztán már mehetünk is ki sétálni. Egyébként is jó az idő szerencsére, bár ő ebből sem érez sokat, sőt semmit, de ettől még tudom, hogy ugyanúgy szereti a napsütést és a virágokat, ahogyan régen is oda volt értük és még ha csak ilyen visszafogott minőségben is, attól még élvezheti.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kylie Aria Bryson
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-03-19, 13:36


Kyle & Kylie


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Igen, persze, de... idővel elfogadható és kész. - főleg mert én sajnos nem vagyok az a típus, aki minden áron meg akar felelni másoknak, vagy minden áron bizonyítani akar. Nekem jó így, nem fogom erőltetni, hogy mások érdeklődjenek irántam, főleg hogy most itt van Cedric, aki tökéletesen elég nekem arra, hogy teljessé tegye az életemet. Nem is kell ennél több igazából, pont elég ha az szeret, akit te is szeretsz, miért akarnál megfelelni mindenki másnak?
- Konyítok a vérmágiához, de... nem én akartam, ez elég bonyolult és nem is szabad beszélnem róla. - rázom meg a fejemet. Persze ebből még nem tudhatja, hogy pontosan mire is vagyok képes, vagy miért titok, netán milyen erős vagyok e téren, és nem is mondhatok róla többet. Ez a képesség nem nyílt dolog, nekem legalábbis azt mondták, sőt McGalagony kimondottan a lelkemre kötötte, hogy lehetőleg ne is nagyon használjam, ha nem muszáj és így is lesz, mert... megígértem neki, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem tehetek mást.
- Kevés igazán jó példa van a jósokra igazság szerint, de... nem baj, én már elfogadtam ezt. - hogy nem igazán hisznek nekem, hogy az emberek általában azt hiszik tévedek, hazudok. Ez van, nem fogom erőltetni, ezért nem is tudtam először hogyan mondjam el ezt Kylenak, hiszen nála is meg volt az esély, hogy nem hisz majd nekem és csak kinevet, de úgy fest ő legalább komolyan is tud gondolkodni. Talán látta rajtam, hogy én nagyon is hiszek abban, amit mondtam, még ha mások nem is szoktak. - Tudod azért bőven van, akinek még ez sem elég. - félmosollyal vonom meg a vállamat. Nem mindenki egyforma, sokan az álmoknak sem hisznek, de tényleg nincs ezzel gond, elfogadtam és nem várom, hogy bárki változtasson rajta. Az én életem ilyen, volt épp elég időm megszokni a kétkedő és furcsálló pillantásokat már.
- Azt hiszem sötét volt a haja és a szeme is, a bőre világos, de az arcát nem igazán láttam és nem volt rajta egyenruha sem, ami segítene, hogy melyik ház tagja. Ha... újra látok új álmot vele kapcsolatban, akkor szólok. - hátha az álmok segítenek, vagy úgy hogy már találkoztam Kyle-lal esetleg más lesz a helyzet és teszem azt könnyebben jönnek az álmok, más helyzetekben, vagy jobban rá tudok koncentrálni arra a lányra, akit figyelmeztetni kell.
- Persze, rendben, addig a könyvtárban is kutakodok. Szia! - intek még utána egyet és kivételesen egészen jól vagyok. Nem lett kellemetlen következménye annak, hogy elmondtam egy álmomat, nem érzem magamat rosszul utána, ami azért nagy dolog, szinte sosem volt még ilyen, maximum, ha Cedricnek meséltem. Apropó Cedric... azért előtte még sem titkolhatom el ezt, bár Kyle arra kért, de Cedric nem okoz gondot és vele mindent megbeszélek, ezt sem tarthatom csak úgy magamban. Sokkal könnyebb feldolgoznom mindent akkor, ha nem kell elzárnom, Cedricben pedig maradéktalanul megbízom. Pár pillanattal Kyle után végül én is távozom a teremből, beszélek Cedrickel, ő is segíthet megfelelő varázslatot találni.

//Én is köszönöm, király volt és folytatása következik. Very Happy //


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Felismerés


együtt újra egész lehet.
[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Két megtört lélek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 103

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-03-11, 13:26


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kyle & Kylie
Édes a bosszú

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Igen, talán igazad van, de ha mások nem veszik a fáradtságot annak érdekében, hogy megismerjenek minket az érdeklődési körünk miatt, akkor az valamilyen szempontból elég frusztráló érzés tud lenni, nem igaz? - pillantok kérdőn Kylie-ra, nem igazán árt megtudni róla egy-két dolgot, ha már az utamba akadt. Miként gondolkodik a világról? Fogalmam sincs ugyan arról az aprócska tényről, hogy vérmágiát használ, ez azért sokkal értékesebbé tenné a szememben, de már így is a kelleténél jobban felkeltette a figyelmemet. Az a riadt tekintet, amikor észrevett... Bárki nevezhet bolondnak, de ez cseppet sem jó jel a jövő eseményeit figyelembe véve. Semmi és senki sem akadályozhatja meg a terveimet, Kylie pedig olyasvalaki, akit minél előbb érdemes lenne a saját oldalamra állítani. Még mielőtt Justice is tudomást szerez az álmairól.
- Szánt szándékkal nem? - hökkenek meg, ezen a mondaton valóban elcsodálkozom, még csak nem is kell színlelnem az érzelmeket. - Ezt meg hogy érted?
Most tanulmányoza őket vagy sem? Ha az embert érdekel valami, akkor nekiül, kezébe vesz egy ezzel foglalkozó kötetet, majd átrágja magát a lapjain. Ez elég szándékos cselekedet kell, hogy legyen, más út nem igazán járható. A sötét mágia iránti érdeklődés nem lehet passzív cselekmény, ha valaki tanulmányozza ezt a mágiaágat, akkor igen aktívan kell tenni. Ott volt például a Sötét Nagyúr... a világot is körbeutazta annak érdekében, hogy elmerüljön a fekete mágia bugyraiban, ő – ennek hála – igen sok mindent tett le az asztalra. Szóval, Kylie is hasonló hozzám, de mit takar nála ez a „nem szánt szándékkal”-kifejezés?
- Mondjuk, a bogaras Trewalney professzor nem igazán jó példa a jósokra – vakarom meg az állam töprengve, nagy eséllyel én is simán kinevettem volna a lányt, ha csak úgy odajön hozzám, majd kerek-perec elmeséli nekem a velem kapcsolatos álmait. Nem igazán lett volna hiteles, de a rémület az arcán eléggé meggyőzött arról, hogy igazat mond. Nekem ugyan nincs jóslástan órám, de hallottam már arról iskolai berkekben, hogy az a Trewalney mennyire szeret túlzásba esni a drámákat illetően, melyeknek legalább a fele humbuk. Kylie azonban más, ő tart tőlem, ami hihető is azok után, amiket látott. Innentől kezdve nincs okom kételkedni a szavaiban. - Tudod, ha azzal jöttél volna ide, hogy kártyát vetettél ki, vagy jósgömbben pillantottad meg az arcom, akkor szerintem én is faképnél hagytalak volna, de az álmok... Ráadásul, látom rajtad, hogy teljes mértékben biztos vagy magadban, akkor csak nem ferdítesz, igaz?
Emellett pedig nem esik túlzásokba, csak a lényeget mondta el, nem kezdett el felesleges érzelmi kitöréseket produkálni, sikongatni, ájuldozni... Egyszóval: nem a figyelemfelkeltés ezzel a célja és az, hogy tartsák valamire az iskolában. Természetesen, engem nem kell meggyőznie, hiszek neki, de ha ebből a szempontból vizsgáljuk a dolgokat, akkor ez is nagyon fontos. Ha ilyesmiket tett volna, én bajban lennék, ő pedig őrült. Ennyi.
- Nem, nem vagyok olyan – csóválom meg a fejem, az viszont korántsem jó jel, hogy Kylie ennyire Justice nyomába szándékozik eredni. Keresnem kell valakit, aki hasonlít annyira az álmaiban látott lányra, hogy beadjam neki, csakis ő lehet az. Van pár lányka, aki rám ácsingózik, egyet talán rá tudok venni, hogy legyen a segítségemre. Majd azt adom be, hogy Kylie kissé bogaras, rosszat álmodott, ezzel csak megnyugtatni szeretném. Még stimmelne is a sztori, hiszen – saját elmondása szerint – nem sokan hisznek neki. - Az oké, hogy pár pillanatra láttad, de milyen jellemző vonásai voltak? Haja? Szeme? Sötét vagy világos volt? Nem az iskolai egyenruha volt rajta véletlenül? Mert akkor még azt is be tudnánk lőni, hogy melyik ház tagja...
Elég gyanús lenne, ha úgy keresnék egy Justice-ra hasonlító lányt, hogy Kylie semmit sem mondott a kinézetéről, ezzel csak magamat buktatnám le. Most kifaggatom, pár nap múltán pedig úgy teszek, mintha a folyosón megpillantottam volna a leendő áldozatomat és bemutatom Kylie-nak, ha továbbra is ragaszkodik a nyomozgatáshoz.
- Varázslat? - vonom fel a szemöldököm, ez keményebb dió lesz, mint hittem, hiszen ha mágiát használ a lány, akkor nagy eséllyel nem fogom tudni befolyásolni. Ez baj, méghozzá nem is kicsi, fogalmam sincs, mit tegyek, ha Justice nyomára akadna. Mindegy, ezen majd ráérek akkor töprengeni, egyelőre viszont maradok a saját tervemnél: a Kylie álmában látott lányra megszólalásig hasonlító valakit találni... Ezzel egy kis időre leülnek a kedélyek. Talán. A csendet a szünet végét jelző csengő szakítja félbe. - Na jó, tudod mit? Ha bármelyikünk is jutott valamire, akkor szól a másiknak, rendben? Bagoly vagy valami, ugyanebben a teremben találkozzunk... Most mennem kell, szia!
Intek neki egyet, majd sarkon fordulok, végül komor képet vágva indulok el a kijárat irányába. Kylie, Justice, Aurora... Három olyan lány, akik minden bizonnyal komoly akadályok elé fognak állítani. Biztos sikerülni fog így a tervem?

//Köszi a játékot Very Happy//

zene || viselet || megjegyzés ||[You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kylie Aria Bryson
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 147

TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó 2017-03-10, 18:04


Kyle & Kylie


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Azért valahol igazuk van, sok sötét varázslatokat ismerő, sötét varázsló... veszélyes. -azért ezt csak csendben teszem hozzá, hiszen tény és való, hogy nekem sem esne jól, ha csak azért gondolnának rosszat rólam. Itt van nekem a vérmágia, amiről alig tud valaki, de éreztem én jól, hogy már McGalagony is másképp nézett rám, amikor rájött, hogy milyen varázslatot használtam. Cedric az egyedüli, aki tudom, hogy nem ítél el e miatt és nem néz rám másképp, mert ő tényleg jó ember és értékel engem, akármire is vagyok képes.
- Nem, én... szánt szándékkal nem. - megrázom a fejemet, hogy érezze erről nem szívesen beszélek, főleg hogy nem is lehet, no meg őt nem is ismerem annyira, hogy e téren bízzam benne. Nem tudom, hogy milyen ember, de ha azt nézem, amit álmodtam róla, akkor könnyen lehet, hogy veszélyes és jó, ha óvatos vagyok vele, ami azt jelenti, hogy nem kötök bármit az orrára, mert akár még tovább is adhatja. Ha valakit alig ismersz nem bízhatsz meg benne, főképp egy ilyen finoman szólva is komoly dolog kapcsán nem igaz?
- A jósmágiát a legtöbben értelmetlennek tartják és nem is igazán hisznek benne. - ami persze valahol érthető, hiszen még én sem vagyok mindig teljesen biztos magamban, de ettől még nem kellemesebb a helyzetem. Sőt kifejezetten pocsék, hogy már kis gyerekkorom óta kell így élnem, hogy folyton mások tekintetét látom, ahogyan furcsállva néznek rám, ahogyan ott van a szemükbe, hogy elítélnek és furának tartanak csak azért, aki vagyok, vagyis amire képes vagyok. De már mondhatni megszoktam és most amúgy sem ezt a fontos, hanem Kyle ügye és az álmom.
- De, ha tudnánk, hogy ki az, akkor odafigyelhetnénk rá, vagy... megvédhetnénk, ha valaki mégis ártani akar neki. Mármint nem te, hiszen... nem vagy olyan... - nem kellene pár szó alapján megbíznom benne én is tisztában vagyok vele, de fogalmam sincs róla, hogy vajon veszélyes-e és nem tűnik annak, még segített is nekem, pedig még csak nem is ismert, tehát nem volt rá oka. Nem hiszem, hogy bárkinek is ártana, abban több ráció van, hogy valaki felveszi az alakját, akkor viszont meg kellene védenünk azt a lányt. Utána kellene néznem, hogy kicsoda.
- Jól van... megpróbálok keresni valamit, talán van rá varázslat, amivel megkereshetjük, az álmom alapján. - ez is egy opció lehet, de mindenképpen megéri legalább megpróbálni, hátha sikerül, aztán majd meglátjuk. Egyelőre viszont megtorpanok, hiszen most ennél előrébb úgy se juthatunk, de ha ő nyitott szemmel jár, én pedig utána nézek a dolgoknak és ha bármit tapasztalok akkor felkeresem és küldök neki egy baglyot... az úgy jó lehet. De, hogy még Cedricnek se beszéljek erről... előtte nem titkolózom.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Felismerés


együtt újra egész lehet.
[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Két megtört lélek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Konyhafolyosó

Vissza az elejére Go down

Konyhafolyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor-